View Full Version : Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου
alximistis
04/09/2009, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Φίλε mostradame έχεις δίκιο… έτσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι ….
Πες μου τώρα , από τότε που γνωρίζεις τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα , ΠΟΣΕΣ είχαν στην σύνθεση τους και σε πιο ποσοστό ,ανθρώπους από την ΒΑΣΗ ???
ΠΟΙΟΙ πρωθυπουργοί ξεκίνησαν από την ΒΑΣΗ ???
Εκτός ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ εξαιρέσεων (μέχρι υπουργών) των πρώτων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ , ΟΛΟΙ οι άλλοι προέρχονται είτε από ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ,είτε από «Τζάκια» …και αυτοί είναι ΚΟΡΥΦΗ …ΟΧΙ βάση…
Προφανώς , και θα υπάρχουν σε ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΕΣ θέσεις άνθρωποι από την ΒΑΣΗ , τους οποίους τους έχει επιλέξει η ΚΟΡΦΗ….και επειδή η κορφή είναι ΣΑΠΙΑ ,τους ΣΑΠΙΟΥΣ θα επιλέξει….
:wave2:
Φίλε μου Γιώργο καταρχάς καλημέρα στέλιος εδώ :)
Το σημαντικότερο στην ιστορία δεν είναι απλώς να την διαβάζουμε και να τη μελετάμε αλλά να την κατανοούμε κιόλας. Τι εννοώ... λες για κληρονομική διαδοχή. Πριν οι Παπανδρέου γίνουν Παπανδρέου πολιτικά και πριν οι Καραμανλήδες γίνουν και αυτοί "τζάκια" από που ξεκίνησαν;;; Από κάποια αντίστοιχη βάση. Από τις αρχές του αιώνα έχουν "περάσει" ένα κάρο ονόματα στην πολιτική ζωή του τόπου. Βενιζέλος Κονδύλης Τρικούπης Παπανδρέου Καραμανλής Παπάγος κλπ κλπ. Βλέπεις πουθενά τον Παπάγο; τον Τρικούπη τον Κονδύλη ή ακόμα και τον Βενιζέλο; Γιατί αναφερόμαστε σε "τζάκια" και μιλάμε για Παπανδρέου και Καραμανλή;
Στο κάτω κάτω δεν ήρθαν ετσιθελικά μια ωραία ημέρα στα κόμματα τους και τους "κατσικώθηκαν". Έγιναν συνελεύσεις συμβούλια και εκλογές είτε με κάλπη είτε... δια βοής χιχι. ΠΟΙΟΣ τους εξέλεξε; ΟΙ σύνεδροι αν πήγαν σε συνέδριο. ΠΟΙΟΙ είναι οι σύνεδροι; Η βάση των κομμάτων! ΠΟΙΑ είναι η βάση; Τα μέλη του κόμματος όσοι δηλαδή έχουν κομματική ταυτότητα δηλαδή ο κυρ στέλιος ο κυρ γιώργος η κυρά τούλα η κυρά ματίνα κλπ κλπ.
Πέραν τούτου... ποια κληρονομική διαδοχή; Τον Χρυσοχοίδη για παράδειγμα δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Την Διαμαντοπούλου το ίδιο. Τον Παππουτσή επίσης. Τον Σουφλιά το ίδιο τον Γκιουλέκα επίσης ή τον Παπαθανασίου.
Πρόσεξε δεν συζητώ αν είναι καλοί ή όχι δεν μιλάμε γι αυτό. Όλοι τους είναι άνθρωποι οι οποίοι εντάχθηκαν σε ένα κόμμα δούλεψαν πολύ κομματικά και πολιτικά και έφτασαν εκεί που έφτασαν. ΠΟΙΟΣ τους στήριξε; Ο κομματικός μηχανισμός αλλά πρωτίστως ο δικός τους μηχανισμός. ΠΟΙΟΣ είναι αυτός; ΟΙ ψηφοφόροι τους... η κυρα τέτοια που λέγαμε πριν ο κυρ τέτοιος κλπ κλπ.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι Γεώργιε :D είναι πως αφενός η σχέση όπως είπε ο συμφορουμίτης είναι αμφίδρομη αφετέρου δεν μπορεί να ευσταθεί αυτό που λες λόγω... φυσικής. Υπάρχει στη ζωή παρθενογέννεση; Όχι. Υπάρχει κάτι που να αυτοδημιουργείται; Όχι πλέον τουλάχιστον. Πως λοιπόν στην πολιτική στο σύστημα με τις δομές τους οι πολιτικοί θα αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι; Δεν γίνεται φίλε μου κι αν θες ψάξε κι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι πελατειακές σχέσεις οι οποίες υφίστανται εδώ και το λιγότερο 200 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα περίπου 200 χρόνια αφήσαμε όλοι μας το σύστημα αυτό να εδραιωθεί και ζούμε παράγουμε και κινούμαστε μέσα και γύρω από αυτό. Ξέρεις γιατί; Διότι ο Έλληνας δεν υπήρξε ποτέ μα ποτέ ομαδικός παίκτης. Όταν οι άλλοι σκέφτονται το σύνολο και την κοινωνία εμείς σκεφτόμαστε το εγώ.
super_toto
04/09/2009, 09:54
Super toto , αφού έφερες τόσα παραδείγματα (που είναι σωστά…) θα σου δωσω κι εγω ένα …
Είμαι λοιπόν ένα διεφθαρμένος πολίτης που γνωρίζω ένα διεφθαρμένο υπάλληλο ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τράπεζας ….του λέω λοιπόν «τράβα από τον λογαριασμό του super Toto λεφτά (που τα έχει ξεχάσει )και βάζετε στον δικό μου και πάρε προκαταβολικά και ένα χιλιάρικο για τον κόπο σου …» ….
πόσο εύκολα μπορεί να γίνει αυτό ?
Ακόμα κι αν γίνει , σε περίπτωση που ο super toto βρει την λαμογια ,ΠΟΙΟΝ θα κατηγορήσει και από ΠΟΙΟΝ θα ζητήσει αποζημίωση ? από τον διεφθαρμένο υπάλληλο ή από την ΤΡΑΠΕΖΑ κι ας μην το έκανε επίτηδες και ας μην εμπλέκεται ΑΜΕΣΑ ?
Ωραίο το παράδειγμά σου. Αν και δεν μπορείς να παραλληλήσεις μία ιδιωτική επιχείρηση με το κράτος λόγω δομών, προσφέρεται για συζήτηση.
Άρα λοιπόν συμφωνούμε ότι το πλαίσιο είναι αυτό που θα σταματήσει τη διαφθορά. Το πλαίσιο που θα είναι άτεγκτο και απαραβίαστο από όποιονδήποτε. Στο παράδειγμά σου εγώ θα αξιώσω απόζημίωση από την τράπεζα (κράτος) όχι από τον υπάλληλο(πολίτης). Αλλά ούτε και από τον διευθηντή της τράπεζας (πολιτικός).
Ο διευθηντής της τράπεζας αν γνωρίζει ότι θα παραμείνει στη θέση του θα αδιαφορεί όταν γίνονται τέτοιες παγαποντιές. Αν όμως ξέρει ότι θα πάρει τον πούλο θα φροντήσει να βουτήξει τον υπάλληλο που τράβηξε τα λεφτά από τον λογαριασμό μου (FUCK !!!), και θα τον στείλει στην ψειρού.
Το κράτος δεν είναι οι πολιτικοί όμως. Το κράτος είμαστε όλοι μας.
Εμείς το επιβραβεύουμε εδώ και χρόνια με την ψήφο μας. Και το διατηρούμε να λειτουργεί κατ αυτόν τον τρόπο.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θέλει να αλλάξει κάτι στην λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας. Τους αρέσει αυτή η κατάσταση γιατί έτσι μπορούν να εξασφαλίζουν ατομικά οφέλη εις βάρους των κοινωνικών.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν θέλει να αλλάξει κάτι στην λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας. Τους αρέσει αυτή η κατάσταση γιατί έτσι μπορούν να εξασφαλίζουν ατομικά οφέλη εις βάρους των κοινωνικών.
Αυτο που δεν μου κολλαει ειναι, πως αφου η πλειοψηφια είναι "βολεμενη" ολοι γκρινιαζουν
και εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια. Αν η "πλειοψηφια" δεν θελει να αλλαξει αυτη η κατασταση
τοτε ειμαστε μαλλον οσοι γραφουμε εδω στο τοπικ απο τους ελαχιστους που μειναν στην απεξω.
Μπα δεν νομιζω....
Αν παλι ειμαστε οντως μειοψηφια και ο υπολοιπος κοσμος την εχει καλα... ε τοτε ολα μια χαρα πανε, απλα ατυχησαμε :rotflmao:
Α και να ξαναπω κατι.... δεν ειμαι απο τουσ βολεμενους, αλλα ειμαι καλα... προσωπικα
στην ζωη μου ειμαι τυχερος.. Αλλα αυτο δεν θα με κανει να το βουλωσω ποτε,
προτιμω να χασω το busa που λεει ο λογος, αρκει να μην βλεπω κοσμο γυρω μου να
στερείται τα απαραιτητα. Αλλωστε αν και ειμαι ερωτευμενος με αυτο, δεν θα πεθανω κιολας.
Αντιστοιχα σκεφτειτε ποσες πολυτελειες καποιοι απο μας η και περισσοτερες απο εμας εχουν καποιοι αλλα τις εχουν αποκτησει μεσω της διαφθορας και της εξαπατησης η της ανεχειας να γλυφουν το κοκκαλακι.
LOUKILOUK
04/09/2009, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το σημαντικότερο στην ιστορία δεν είναι απλώς να την διαβάζουμε και να τη μελετάμε αλλά να την κατανοούμε κιόλας. Τι εννοώ... λες για κληρονομική διαδοχή. Πριν οι Παπανδρέου γίνουν Παπανδρέου πολιτικά και πριν οι Καραμανλήδες γίνουν και αυτοί "τζάκια" από που ξεκίνησαν;;; Από κάποια αντίστοιχη βάση. Από τις αρχές του αιώνα έχουν "περάσει" ένα κάρο ονόματα στην πολιτική ζωή του τόπου. Βενιζέλος Κονδύλης Τρικούπης Παπανδρέου Καραμανλής Παπάγος κλπ κλπ. Βλέπεις πουθενά τον Παπάγο; τον Τρικούπη τον Κονδύλη ή ακόμα και τον Βενιζέλο; Γιατί αναφερόμαστε σε "τζάκια" και μιλάμε για Παπανδρέου και Καραμανλή;
Στο κάτω κάτω δεν ήρθαν ετσιθελικά μια ωραία ημέρα στα κόμματα τους και τους "κατσικώθηκαν". Έγιναν συνελεύσεις συμβούλια και εκλογές είτε με κάλπη είτε... δια βοής χιχι. ΠΟΙΟΣ τους εξέλεξε; ΟΙ σύνεδροι αν πήγαν σε συνέδριο. ΠΟΙΟΙ είναι οι σύνεδροι; Η βάση των κομμάτων! ΠΟΙΑ είναι η βάση; Τα μέλη του κόμματος όσοι δηλαδή έχουν κομματική ταυτότητα δηλαδή ο κυρ στέλιος ο κυρ γιώργος η κυρά τούλα η κυρά ματίνα κλπ κλπ.
Πέραν τούτου... ποια κληρονομική διαδοχή; Τον Χρυσοχοίδη για παράδειγμα δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του. Την Διαμαντοπούλου το ίδιο. Τον Παππουτσή επίσης. Τον Σουφλιά το ίδιο τον Γκιουλέκα επίσης ή τον Παπαθανασίου.
Πρόσεξε δεν συζητώ αν είναι καλοί ή όχι δεν μιλάμε γι αυτό. Όλοι τους είναι άνθρωποι οι οποίοι εντάχθηκαν σε ένα κόμμα δούλεψαν πολύ κομματικά και πολιτικά και έφτασαν εκεί που έφτασαν. ΠΟΙΟΣ τους στήριξε; Ο κομματικός μηχανισμός αλλά πρωτίστως ο δικός τους μηχανισμός. ΠΟΙΟΣ είναι αυτός; ΟΙ ψηφοφόροι τους... η κυρα τέτοια που λέγαμε πριν ο κυρ τέτοιος κλπ κλπ.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι Γεώργιε :D είναι πως αφενός η σχέση όπως είπε ο συμφορουμίτης είναι αμφίδρομη αφετέρου δεν μπορεί να ευσταθεί αυτό που λες λόγω... φυσικής. Υπάρχει στη ζωή παρθενογέννεση; Όχι. Υπάρχει κάτι που να αυτοδημιουργείται; Όχι πλέον τουλάχιστον. Πως λοιπόν στην πολιτική στο σύστημα με τις δομές τους οι πολιτικοί θα αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι; Δεν γίνεται φίλε μου κι αν θες ψάξε κι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι οι πελατειακές σχέσεις οι οποίες υφίστανται εδώ και το λιγότερο 200 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα περίπου 200 χρόνια αφήσαμε όλοι μας το σύστημα αυτό να εδραιωθεί και ζούμε παράγουμε και κινούμαστε μέσα και γύρω από αυτό. Ξέρεις γιατί; Διότι ο Έλληνας δεν υπήρξε ποτέ μα ποτέ ομαδικός παίκτης. Όταν οι άλλοι σκέφτονται το σύνολο και την κοινωνία εμείς σκεφτόμαστε το εγώ.
Δεν εχω να προσθεσω ή να αφαιρεσω κατι απο αυτα που ειπε ο Στελιος, θα ελεγα τα ιδια...μπορουμε να κανουμε πολλες ιστορικες αναφορες σχετικες αλλα δεν ειναι η στιγμη και η ωρα...
Παντως εχω την εντυπωση τελικα οτι λιγοι και συγκεκριμενοι ασχολουνται με τα θεματα αυτα εδω μεσα, οπως και εκει εξω ... ΚΡΙΜΑ:sad:
ισως αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να κανουμε...μα δραστηριοποιησουμε και αλλο κοσμο...ισως να πρεπει να ξεκινησουμε και απο εδω μεσα...καμια ιδεα-προταση?
καλη σας μερα :wave2: :sun:
LsKostas
04/09/2009, 10:11
Ωραία είναι να προβληματιζόμαστε (εστω ) στις εκλογές …
Ακλουθώντας την παράδοση των συζητήσεων περί εκλογών ,
θα αφορίσουμε ΟΛΟΙ τα ΔΥΟ μεγάλα κόμματα (ήθελα να ήξερα ποιοι τους ψηφίζουν τελικά..)
θα σιχτιρίσουμε τα υπόλοιπα κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο, γιατί τα έχουν κάνει σκατα …
προσπαθώντας να αισθανθούμε ότι έχουμε έστω κάποια δύναμη διαμαρτυρίας και δημοκρατικών δικαιωμάτων ως πολίτες , θα προτιμήσουμε να ρίξουμε την ψήφο μας σε μικρότερα κόμματα (να είμαστε και «εναλακτικοι» )….
Και ζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ….(μάλλον αυτοί καλύτερα κι εμείς ΣΚΑΤΑ)
Όποιοι αποφασίσουν να πάνε να ψηφίσουν , να ξέρουν ότι η ψήφος τους θα έχει ΚΑΠΟΙΟ αντίκρισμα ΜΟΝΟ αν ψηφίσουν κόμματα που θα περάσουν το 3%.
Όσο πιο μεγάλο είναι το κόμμα , τόσο περισσότερο αντίκρισμα θα έχει η ψήφος .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ….
(κι αυτά δεν τα λένε οι «αναρχοαριστεροκουλτουριαριδες» , αλλά ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ο οποίος από την επόμενη φορά θα ξαναλλαξει …και μαντέψτε βρε ποιος θα επωφεληθεί? ….ΠΑΛΙ το πρωτο κομμα με +10 ΕΔΡΕΣ ….απο 50 σε 60 εδρες ΔΩΡΟ )
Οπότε , άμα ρίξεις ..Μ.Λ. ΚΚΕ και σου βγει ….Κωστάκης Καραμανλής ….μην τρομάξεις…
Άντε , καλό βολι…
5/5 ggs
Οπως το λες.... αμα ριξεις καναν οικολογο ...Κωστακης θα βγει παλι ...
Απλα μαθηματικα οι ιδιοι τα εφτιαξαν για να βγαινουν.
Καλα καποιοι μιλησαν και για κυνηγους .... τι να πεις ... ΓΑΜΑ ΤΑ ...
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Δεν εχω να προσθεσω ή να αφαιρεσω κατι απο αυτα που ειπε ο Στελιος, θα ελεγα τα ιδια...μπορουμε να κανουμε πολλες ιστορικες αναφορες σχετικες αλλα δεν ειναι η στιγμη και η ωρα...
Παντως εχω την εντυπωση τελικα οτι λιγοι και συγκεκριμενοι ασχολουνται με τα θεματα αυτα εδω μεσα, οπως και εκει εξω ... ΚΡΙΜΑ:sad:
ισως αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να κανουμε...μα δραστηριοποιησουμε και αλλο κοσμο...ισως να πρεπει να ξεκινησουμε και απο εδω μεσα...καμια ιδεα-προταση?
καλη σας μερα :wave2: :sun:
Σκεφτομαι να στηθουμε στα διοδια για κανα 2ωρο και να μοιραζουμε εκεινο το κειμενακι που
λεει
Είμαι κορόιδο (http://diaforetikimatia.blogspot.com/2009/03/blog-post_19.html)
Κατα τα αλλα το blog του ειναι ΛΑΟΣ μεριά και δεν θα τσιμπήσω χεχε
super_toto
04/09/2009, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto
Αυτο που δεν μου κολλαει ειναι, πως αφου η πλειοψηφια είναι "βολεμενη" ολοι γκρινιαζουν
και εχουμε τα μαυρα μας τα χαλια. Αν η "πλειοψηφια" δεν θελει να αλλαξει αυτη η κατασταση
τοτε ειμαστε μαλλον οσοι γραφουμε εδω στο τοπικ απο τους ελαχιστους που μειναν στην απεξω.
Μπα δεν νομιζω....
Αν παλι ειμαστε οντως μειοψηφια και ο υπολοιπος κοσμος την εχει καλα... ε τοτε ολα μια χαρα πανε, απλα ατυχησαμε :rotflmao:
Η απάντηση είναι απλή. Διαμαρτύρονται όσοι δεν είναι στα πράγματα. Που είναι πάντα πλειοψηφία.
Δηλαδή, σε κυβέρνηση Πασοκ, διαμαρτύρονται όλοι όσοι ψηφίζουν ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΝ κτλ. και όσοι δεν ψηφίζουν από άποψη. Όλοι αυτοί είναι κατά πολύ περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν Πασοκ.
Σε κυβέρνηση ΝΔ, βάλε όπου Πασοκ ΝΔ, και το αντίστροφο.
Φίλε Στέλιο καλημέρα ,
Αν εξαιρέσεις το Βενιζέλο που ΟΝΤΩΣ ξεκίνησε από την βάση ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (δις)(Θέρισο – Θες/νικη) και έμεινε στην ιστορία ως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Έλληνας πολιτικός , οι υπόλοιποι που αναφέρεις ήταν ,
ο ένας ,παιδί ΚΑΙ γαμπρός ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ (Τρικούπης)
ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Παπάγος (κύριος πρωταγωνιστής του Εμφυλίου) εξαργύρωσε τις «δάφνες» του ,με την «ηγεσία» μιας θλιβερής «κυβέρνησης» ανδρεικέλων , φυτεμένης από τους …συμμάχους.. (αν θεωρείς ότι υπήρξε έστω και η ΕΛΑΧΙΣΤΗ δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή της…)
ο Κονδύλης ήταν κι αυτός ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ και έδρασε «πολιτικά» σε «μαύρες» εποχές (χωρίς να γνωρίζω παραπάνω …θα το ψάξω)
αλλά για να συμφωνήσουμε , θα πω ότι ΟΛΟΙ ξεκίνησαν από «παιδί ταχυδρόμου» (βλέπε Ρουσόπουλος..)
και συμφωνούμε ότι ΔΕΝ υπάρχει παρθενογένεση…
και συμφωνούμε για τις πελατειακές σχέσεις….
Και θα σου πω ΝΑΙ σε όλα (γιατί είναι Παρασκευή και είμαι στις καλές μου χε…χε…χε…)
Μέσα σε αυτά τα 200 χρόνια , υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μεγάλοι αγώνες των Ελλήνων εναντίον ξένων και ντόπιων δυναστών (Τούρκοι , Κατοχή , Χούντα)
Οι αγώνες δόθηκαν από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ? ….ΟΧΙ …άσχετα το πόσο «ηρωικό» θέλουμε να παρουσιάσουμε τον λαό μας ,και στις τρεις περιπτώσεις η πλειοψηφία του κόσμου ήταν από παθητική μέχρι προδοτική… είτε γιατί είχαν βολευτεί , είτε γιατί φοβόντουσαν (και τα δυο είναι απολύτως κατανοητά στην ανθρώπινη φύση) …
Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουν οι «λίγοι» , οι «τρελοί» , οι ιδεολόγοι , οι αγωνιστές ???
Να περιμένουν πότε ο κοτζαμπάσης , ο ταγματασφαλίτης , ο χαφιές , ο φοβισμένος θα «ξυπνήσει» θα δει το «φως» και θα «αλλαξοπιστήσει» ή έπρεπε να στοχεύσουν στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καθεστώτος αψηφώντας τους κινδύνους (και δίνοντας ελπίδα στους φοβισμένους) διαλύοντας το από την κορυφή μέχρι τον πάτο?(γιατι αυτο εκαναν...)
Δυστυχώς , η πραγματική διάλυση ΔΕΝ επήλθε ποτέ κι αυτό όχι γιατί το ήθελε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός , αλλά άλλοι…. αυτο πληρώνουμε σημερα...
alximistis
04/09/2009, 10:58
Φίλε Στέλιο καλημέρα ,
Αν εξαιρέσεις το Βενιζέλο που ΟΝΤΩΣ ξεκίνησε από την βάση ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ (δις)(Θέρισο – Θες/νικη) και έμεινε στην ιστορία ως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Έλληνας πολιτικός , οι υπόλοιποι που αναφέρεις ήταν ,
ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Παπάγος (κύριος πρωταγωνιστής του Εμφυλίου) εξαργύρωσε τις «δάφνες» του ,με την «ηγεσία» μιας θλιβερής «κυβέρνησης» ανδρεικέλων , φυτεμένης από τους …συμμάχους.. (αν θεωρείς ότι υπήρξε έστω και η ΕΛΑΧΙΣΤΗ δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή της…)
ο Κονδύλης ήταν κι αυτός ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ και έδρασε «πολιτικά» σε «μαύρες» εποχές (χωρίς να γνωρίζω παραπάνω …θα το ψάξω)
αλλά για να συμφωνήσουμε , θα πω ότι ΟΛΟΙ ξεκίνησαν από «παιδί ταχυδρόμου» (βλέπε Ρουσόπουλος..)
Και θα σου πω ΝΑΙ σε όλα (γιατί είναι Παρασκευή και είμαι στις καλές μου χε…χε…χε…)
Μέσα σε αυτά τα 200 χρόνια , υπάρχουν τουλάχιστον τρεις μεγάλοι αγώνες των Ελλήνων εναντίον ξένων και ντόπιων δυναστών (Τούρκοι , Κατοχή , Χούντα)
Οι αγώνες δόθηκαν από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ? ….ΟΧΙ …άσχετα το πόσο «ηρωικό» θέλουμε να παρουσιάσουμε τον λαό μας ,και στις τρεις περιπτώσεις η πλειοψηφία του κόσμου ήταν από παθητική μέχρι προδοτική… είτε γιατί είχαν βολευτεί , είτε γιατί φοβόντουσαν (και τα δυο είναι απολύτως κατανοητά στην ανθρώπινη φύση) …
Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουν οι «λίγοι» , οι «τρελοί» , οι ιδεολόγοι , οι αγωνιστές ???
Να περιμένουν πότε ο κοτζαμπάσης , ο ταγματασφαλίτης , ο χαφιές , ο φοβισμένος θα «ξυπνήσει» θα δει το «φως» και θα «αλλαξοπιστήσει» ή έπρεπε να στοχεύσουν στην ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καθεστώτος αψηφώντας τους κινδύνους (και δίνοντας ελπίδα στους φοβισμένους) διαλύοντας το από την κορυφή μέχρι τον πάτο?(γιατι αυτο εκαναν...)
Δυστυχώς , η πραγματική διάλυση ΔΕΝ επήλθε ποτέ κι αυτό όχι γιατί το ήθελε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός , αλλά άλλοι…. αυτο πληρώνουμε σημερα...
α μου τα χαλάς τώρα :D δεν έκρινα τα παραδείγματα που έδωσα απλώς τα ανέφερα ως δείγματα ανθρώπων οι οποίοι δεν έχρονταν από τζάκια και το είπα κιόλας. :)
Όσο για τους αγώνες που λες... όχι δεν δόθηκαν από όλους αλλά από τους περισσότερους! Το ΕΑΜ ας πούμε είχε την περίοδο της κατοχής 2 εκ. μέλη! Στην τότε Ελλάδα. Χώρια πόσοι ήταν με τον ΕΔΕΣ και πόσοι έκαναν αγώνα μέσα από μικρότερες οργανώσεις. Αν μη τι άλλο είναι γνωστό πως σχεδόν όλοι οι Έλληνες έδωσαν τον αγώνα κατά των Γερμανών του Ιταλών και των Βουλγάρων. Στην τουρκική κατοχή πάλι τα ίδια έγιναν. Οι περισσότεροι Έλληνες πήραν μέρος. Δεν ήταν η μειοψηφί αφίλ εμου κάνεις λάθος. Στην χούντα ναι τα πράγματα ήταν ολίγον τι αλλιώς αλλά μην πιάσουμε αναλύσεις τώρα. ;) Και δεν περιμένω να σταματήσει ο "ταγματασφαλίτης" και ο "δοσίλογος" να είναι αυτό που είναι ασχέτως εποχής φυσικά και όχι. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει πως το χειρίζεσαι τό θέμα μετά ως λαός. Και το πως τα χειριστήκαμε τα ζητήματα είναι γνωστά και ναι τα πληρώνουμε τώρα συμφωνώ. Γιατί απλούστατα όχι δεν ξυπνήσαμε όπως λες αλλά γιατί δεν θελήσαμε ΠΟΤΕ να πάρουμε τις ευθύνες μας. :)
α μου τα χαλάς τώρα :D δεν έκρινα τα παραδείγματα που έδωσα απλώς τα ανέφερα ως δείγματα ανθρώπων οι οποίοι δεν έχρονταν από τζάκια και το είπα κιόλας. :)
Όσο για τους αγώνες που λες... όχι δεν δόθηκαν από όλους αλλά από τους περισσότερους! Το ΕΑΜ ας πούμε είχε την περίοδο της κατοχής 2 εκ. μέλη! Στην τότε Ελλάδα. Χώρια πόσοι ήταν με τον ΕΔΕΣ και πόσοι έκαναν αγώνα μέσα από μικρότερες οργανώσεις. Αν μη τι άλλο είναι γνωστό πως σχεδόν όλοι οι Έλληνες έδωσαν τον αγώνα κατά των Γερμανών του Ιταλών και των Βουλγάρων. Στην τουρκική κατοχή πάλι τα ίδια έγιναν. Οι περισσότεροι Έλληνες πήραν μέρος. Δεν ήταν η μειοψηφί αφίλ εμου κάνεις λάθος. Στην χούντα ναι τα πράγματα ήταν ολίγον τι αλλιώς αλλά μην πιάσουμε αναλύσεις τώρα. ;) Και δεν περιμένω να σταματήσει ο "ταγματασφαλίτης" και ο "δοσίλογος" να είναι αυτό που είναι ασχέτως εποχής φυσικά και όχι. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει πως το χειρίζεσαι τό θέμα μετά ως λαός. Και το πως τα χειριστήκαμε τα ζητήματα είναι γνωστά και ναι τα πληρώνουμε τώρα συμφωνώ. Γιατί απλούστατα όχι δεν ξυπνήσαμε όπως λες αλλά γιατί δεν θελήσαμε ΠΟΤΕ να πάρουμε τις ευθύνες μας. :)
βρω δεν θα στα χαλάσω , αφού είπα ότι ΟΛΟΙ ξεκίνησαν από «παιδί ταχυδρόμου»
εδώ όμως εσύ μου τα χαλάς …
στην Τουρκοκρατία ….
ΠΟΣΟΙ ξεκίνησαν τον αγώνα ?
ΠΟΣΟΙ έκαναν χρυσές δουλείες με το εμπόριο στα Βαλκάνια?
ΠΟΣΟΙ κατείχαν νομούς ολόκληρους με φιρμάνι του πασά )μερικοί ακόμη κατέχουν με το ίδιο φιρμάνι) ?
ΠΟΣΟΙ δούλευαν γι όλους αυτούς ?
ΠΟΣΟΙ κατείχαν δημόσιες και άλλες θέσεις ?
ΠΟΣΟΙ πιστευαν και ακλουθούσαν την εκκλησία που έλεγε «ΟΧΙ» στην επανάσταση?
για τα 2.000.000 μέλη του ΕΑΜ ,θα ήθελα να μου πεις ΠΟΤΕ τα είχε ?
αν εννοείς το 1944 Θα σου πω ΝΑΙ… περίπου 1.500.000 γράφτηκαν ότι η πλάστιγγα είχε γύρει , οι Ιταλοί είχαν συνθηκολογήσει ,οι Γερμανοί είχαν συρρικνωθεί στα αστικά κέντρα και ο ΕΛΑΣ είχε τον απόλυτο έλεγχο της χώρας….
αν εννοείς το 1941-43 …. Ούτε σοβιετικός ιστορικός δεν θα έδινε τέτοια νούμερα…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα δε , οι μοναχοί του αγίου όρους που στην διάρκεια τις κατοχής είχαν στα μοναστήρια την κορνίζα του Χίτλερ και χαιρετούσαν φασιστικά ο ένας τον άλλο και μόλις η Χαλκιδική έπεσε στα χέρια του ΕΛΑΣ , πέταξαν τον Χίτλερ ,κρέμασαν τον ΣΤΑΛΙΝ και προσφωνούσαν ο ένας τον άλλο «ΣΥΝΤΡΟΦΕ…»!!!
λίγοι το ξεκίνησαν (συγκεκριμένα , τον ΕΛΑΣ ….8)…. Δεν περίμεναν να φτάσουν 2.000.000 και μετά να πάρουν μπρος …
το ΟΛΟΙ μαζί φταίμε και το ΟΛΟΙ μαζί θα τους ρίξουμε μπορεί να ακούγεται σωστό , αλλα στην πραγματικότητα το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει τις ευθύνες συλλογικά με αποτέλεσμα να μην ευθύνεται ΚΑΝΕΙΣ.
Αν θες να κάνεις κατι ,ΚΑΝΤΟ… προσηλώσου σε αυτό κι ας είσαι και ΜΟΝΟΣ σου..
αν περιμένεις να δεις τι θα κάνει ο διπλανός σου , η μάζα , το πλήθος ….. ξέχνα το
LOUKILOUK
04/09/2009, 13:07
αν περιμένεις να δεις τι θα κάνει ο διπλανός σου , η μάζα , το πλήθος ….. ξέχνα το
:wave2: [/B][/QUOTE]
Γιατι εγω τωρα νομιζω οτι αυτο ειναι που φωναζουμε συνεχεια?
anyway, πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν μπορει η κουβεντα να παει παρακατω νομιζω...
Ακομα παντως ψαχνω τι θα ψηφισω τον Οκτωβρη και βοηθεια δεν βλεπω απο κανενα...
:sad: :bigcry:
αντε γεια μας :beer: :wave2:
anyway, πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν μπορει η κουβεντα να παει παρακατω νομιζω...
αντε γεια μας :beer: :wave2: [/B][/QUOTE]
Aφου θες να τ’ ακουσεις...παρε τη προταση λοιπον:
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και Βασιλης (the ultimate warrior) Λεβεντης!!!
Και μη πει κανεις για χαμενη ψηφο...:beer: :wave2:
2stroker
04/09/2009, 13:13
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!:beer:
Σκεψου εντελως αντιθετα φιλε...με τις εκλογες θα μπορουσες ΕΣΥ να αλλαξεις τις ζωες ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ εκει καπου στο Συνταγμα...:beer: και των χιλιαδων εξαρτημενων απο αυτους...
αντε γεια μας :beer: :wave2: [/B]
Πόσο δίκιο έχεις ….
Με καφέ και πληκτρολόγιο (και την δουλεία στην μέση) δεν γίνονται αυτές οι κουβέντες …
Θέλει κάποιο ….απόσταγμα καρπού και κάτι τις στην μέση …..
:lol: :lol: :wave2:
αντε γεια μας :beer: :wave2: [/B][/QUOTE]
Βρες αυτους που δεν σε προσβαλλουν σαν προσωπικοτητα και ψηφισε τους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πως το λεγε εκεινο το τραγουδι; Να τους δω να τρεχουν!
http://www.youtube.com/watch?v=xSCaK0S25og&feature=related
172964
:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl:
http://www.youtube.com/watch?v=mMsdjeRJ718&feature=related
KKE @ the beach :a30: :a30: :a30: :a30:
vangelis 64
29/09/2009, 22:56
Το πόσο σοβαρά παίρνουν τα κόμματα την υπόθεση νίκη και πόσο σοβαρά σκέπτονται το καλό μας,φαίνεται από τον τρόπο που σκαρφίστηκαν για να πάρουν ψήφους.
Ίτε παίδες Ελλήνων!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
175828
Ξέχασε το Playstation στο ξενοδοχείο!...
Χαμός. Μεγάλη πλάκα. Ο Κουρασμένος κουβαλάει τις περιοδείες το Playstation.
Την τελευταία φορά το ξέχασε στο ξενοδοχείο που...
...έμενε κατά την περιοδεία του στη Θράκη. Όταν το βρήκαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μετά το πρώτο σοκ (γιατί δεν πίστευαν πως ο πρωθυπουργός τους παίζει τέτοια παιχνίδια) ξεράθηκαν στα γέλια. Μετά από ώριμη σκέψη, η διεύθυνση του ξενοδοχείου το ταχυδρόμησε στο Μαξίμου.
Αν νομίζετε ότι το λέμε για πλάκα, κάνετε λάθος...
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 22:1 :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a022:
175829
makis206
30/09/2009, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Αν νομίζετε ότι το λέμε για πλάκα, κάνετε λάθος...
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 22:1 :a018: :a022:
Toυλάχιστον παίζει κανένα πολεμικό να τον ξεσκίσω στα online;:lol: :rotflmao:
makis206
30/09/2009, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το πόσο σοβαρά παίρνουν τα κόμματα την υπόθεση νίκη και πόσο σοβαρά σκέπτονται το καλό μας,φαίνεται από τον τρόπο που σκαρφίστηκαν για να πάρουν ψήφους.
Ίτε παίδες Ελλήνων!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μωρέ καλά τα λες εσύ αλλά η Καϊλή σε ποιο κόμμα είναι, ξέρουμε;;;:D :a8: :a03: :a08: :a05: :rotflmao:
LsKostas
30/09/2009, 19:47
Φίλε Στέλιο καλημέρα ,
:sun:
Φοβερο κειμενο... :wave2:
nasos-hyper
30/09/2009, 20:29
ημουν ψημενος να ψηφισω λαος λογω ψινακη.να γενει χαμος στη βουλη.αχαχαχχα
τον σουταραν ομως κριμα..:rolleyes:
tanouki2
01/10/2009, 13:58
Διάβασα σχεδόν οτι εχει γραφτει σε αυτή τη συζήτηση.
Οφειλω πριν πω τη γνώμη μου να δηλώσω πως οχι μονο υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ αλλα και δουλεύω σε βουλευτικό γραφείο.
Απο όσα διαβασα καταλήγω στο συμπέρασμα πως μετά την ψηφοφορία της Κυριακής μερικοί θα υποταχθούν στο αποτέλεσμά της και τέλος.
Μεγάλο λάθος μαγκες. Τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά εδώ στο γραφείο επιβεβαιώνουν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Απο περιοδείες που έχω κάνει στην επαρχία με το βουλευτή στον οποίο εργάζομαι οι περισσότεροι(εκτός απο κομματόσκυλα που περιμένουν να κατασπαράξουν το δημόσιο και κάποιους γεράκους που ακόμα θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου) δεν έχουν καθόλου πρόθεση να δείξουν ανοχή στην οποια κυβέρνηση σχηματιστεί. Όλοι μας λένε πως μας ψηφίζουν για τελευταία φορά.
Το γεγονός αυτό εμένα προσωπικά με ευχαριστεί(αν βέβαια γίνει και πράξη) αλλά δεν μου φτάνει.
Και εξηγούμαι.
Θεωρώ πως ανεξάρτητα απο το τί ψηφίζει ο καθένας(ακόμη και αν δεν ψηφίζει) έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να διαμαρτύρεται σε κάθετί τον ενοχλεί. Δεν μπορεί τη στιγμή που συνανθρωποί μας εργάζονται 8ωρο (η μάλλον χωρίς ωράριο ) και αμοίβονται με 600-700 ευρώ να μην βρίσκουν βοήθεια και συμπαράσταση απο όλους εμάς. ΔΕΝ γίνεται να κάποιοι να διεκδικούν στους δρόμους (ειρηνικά και με προτάσεις) και οι υπόλοιποι να καθόμαστε στους καναπέδες και να περιμένουμε τις εκλογές για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας.
Για το λόγο αυτό εγώ λέω πως ΜΕΤΑ τις εκλογες θα φανούμε όλοι τι σοι μάγκες είμαστε.
Πρέπει να μετατραπούν οι βουλευτές και οι υπουργοί σε απλά εκτελεστικά όργανα των επιθυμιών μας και τίποτε άλλο.
Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο απο τις εκλογές.
Κάθε μέρα πρέπει να δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε ότι μας ενοχλεί με τρόπο που να γίνεται σαφέστατα αντιληπτός(και καταλαβένετε όλοι τι εννοώ) απο τους κυβερνώντες.
Αλήθεια είμαστε έτοιμοι για μια τέτοια ευθύνη?
SvsGreek
01/10/2009, 19:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
Οφειλω πριν πω τη γνώμη μου να δηλώσω πως οχι μονο υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ αλλα και δουλεύω σε βουλευτικό γραφείο.
Απο όσα διαβασα καταλήγω στο συμπέρασμα πως μετά την ψηφοφορία της Κυριακής μερικοί θα υποταχθούν στο αποτέλεσμά της και τέλος.
Μεγάλο λάθος μαγκες. Τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά εδώ στο γραφείο επιβεβαιώνουν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Απο περιοδείες που έχω κάνει στην επαρχία με το βουλευτή στον οποίο εργάζομαι οι περισσότεροι(εκτός απο κομματόσκυλα που περιμένουν να κατασπαράξουν το δημόσιο και κάποιους γεράκους που ακόμα θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου) δεν έχουν καθόλου πρόθεση να δείξουν ανοχή στην οποια κυβέρνηση σχηματιστεί. Όλοι μας λένε πως μας ψηφίζουν για τελευταία φορά.
Το γεγονός αυτό εμένα προσωπικά με ευχαριστεί(αν βέβαια γίνει και πράξη) αλλά δεν μου φτάνει.
Και εξηγούμαι.
Θεωρώ πως ανεξάρτητα απο το τί ψηφίζει ο καθένας(ακόμη και αν δεν ψηφίζει) έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να διαμαρτύρεται σε κάθετί τον ενοχλεί. Δεν μπορεί τη στιγμή που συνανθρωποί μας εργάζονται 8ωρο (η μάλλον χωρίς ωράριο ) και αμοίβονται με 600-700 ευρώ να μην βρίσκουν βοήθεια και συμπαράσταση απο όλους εμάς. ΔΕΝ γίνεται να κάποιοι να διεκδικούν στους δρόμους (ειρηνικά και με προτάσεις) και οι υπόλοιποι να καθόμαστε στους καναπέδες και να περιμένουμε τις εκλογές για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας.
Για το λόγο αυτό εγώ λέω πως ΜΕΤΑ τις εκλογες θα φανούμε όλοι τι σοι μάγκες είμαστε.
Πρέπει να μετατραπούν οι βουλευτές και οι υπουργοί σε απλά εκτελεστικά όργανα των επιθυμιών μας και τίποτε άλλο.
Κάθε μέρα πρέπει να δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε ότι μας ενοχλεί με τρόπο που να γίνεται σαφέστατα αντιληπτός(και καταλαβένετε όλοι τι εννοώ) απο τους κυβερνώντες.
Ασε αδερφε ξερω...
εχετε καθε καλη προθεση αλλα...
-τα βρηκαμε μπουρδελο
-ολα ειναι χαλια
-καμμενη γη παραλαβαμε
-τι να πρωτοφτιαξουμε
- δεν προλαβαινουμε να φτιαξουμε το χαλι αυτο
- τα κατεστρεψαν ολα οι μπλε
- εμεις τα λεγαμε αλλα....
Κ ετσι στις επομενες εκλογες θα ακουσουμε "Ψηφιστε μας ΤΩΡΑ που ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε στο λαο κλπ" χαχαχα
Ασε αδερφε....
Να ξερετε ομως. Καποιοι που δεν ειμαστε κολλημενοι σε ενα κομμα εχουμε ηδη την επανασταση μας. Ρωτα στα πηγαδακια σας τι γινετε Σαλονικα.....
Κ αναφερομαι σε ΟΛΑ τα κομματοσκυλα...ανεξαρτητος χρωματος.
Οταν ομως εχουμε "δωρακια" γερα σε ολους σας τοτε να δω τι κλαψα σας.
Γιατι πολυ απλα πλεον δεν πηπτει λογος...
Καλη επιτυχια στο να ξεφουσκωνεται λαστιχα απο αγροτες. Να δερνετε παπουδες κ γιαγιαδες στο δρομο. Να δινεται δωρεαν σχεδον δανεια σε Ρωσοποντιους κ να τα πληρωνουμε ολα εμεις εν τελει.
Λοιπον,
καταθετω προεδρια.
Ψηφιστε με κ μαζι θα (αν)αποφασισουμε το μελλον της μπανα.. εχμ, ελλαδας μας ...
Ιδρυω , το κομμα των αναποφασιστων.
Με τετοια ποσοστα , μην σου πω οτι θα παρουμε τις εκλογες ...
Και εξηγούμαι.
Λοιπον χωρις πλακα μολις το εβαλα στον πατερα μου να το διαβασει αυτο,και ειναι και αρκετα μεγαλος.
Γελασε ειρωνικα.Να καπως ετσι.....
Y.Γ Και επειδη εισαι 32 χρονων απ'οτι βλεπω στο προφιλ και ειναι λυπηρο να πιστευεις τις παπαριες που γραφεις η ακομα πιο λυπηρο αν περιμενεις να τις πιστεψουμε εμεις θα εισηγηθω να φας μπαν για μια τετραετια τουλαχιστον.Λογικα ο tanouki3 ,αμποτε ξαναλογκαρεις, θα ειναι κουκουες (ο τανουκι1 μαλλον ΝΔ ηταν και τον φαγαν τα σκανδαλα) .:lol:
176098
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λοιπον χωρις πλακα μολις το εβαλα στον πατερα μου να το διαβασει αυτο,και ειναι και αρκετα μεγαλος.
Γελασε ειρωνικα.Να καπως ετσι.....
και οι μικροτεροι απο τον πατερα σου , καπως ετσι εκαναν
:lol: :lol: :lol: :lol:
nasos-hyper
01/10/2009, 21:06
:lol: :lol: :lol:
ρε σεις,παρτε το χαμπαρι..
ο δικομματισμος των τελευταιων ετων εχει μεταμορφωσει τον ελληνα πολιτη σε δημοκαπηλο για τους λιγους κ σε οικοψυχιατρειο για τους πολλους..(για οσους με πιανν)..
παραυτα γελαω..γελαω συνεχεια γιατι ενω τρωμε κουτουλια απ την εκλεγμενη εξουσια
κατι γενεται ενδιαμεσα,λησμονουμε,κ καμια ωρα πριν την δυση ξανακουναμε σημαια
στους πανεκμεταλλευτες..
δεν φταινε ομως αυτοι..φταιει η ψυχασθενεια μας,η ψυχικη αδυναμια μας κ τα ολα οσα
στερημενα επιθυμουμε..(για οσους με πιανν)..
εν κατακλειδει για να ολοκληρωσω κ να παω να ξυδιαστω κανοντας κ καμια σουζιτσα με το χαιπερ λογω περισσειας αδρεναλινης κ ντοπαμινης(εφεδρινη βαρεσα ψες),
μεχρι να μας βγαλει το τεβε κοκκινη καρτα θα μεταμορφωνουμε τους αγχοντες σε αρχοντες κ θα πλεουμε χαμογελαστα παντα την επομενη μερα ως ακομα μια ασημαντοτητα απλα κ μονο επειδη η ψηφος μας αποτελεσε θεμελιο για ακομα τεσσερα χρονια πλανης.
..ε και οσους με πιανν πα να προπαγανδισω τον ευατομ..:lol:
konsttanttinos
01/10/2009, 21:40
Και εξηγούμαι.
Μηπως να το μεταφερουμε στα ανεκδοτα??
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να'σαι καλα ρε φιλε, αλλα περα απο την πλακα....Δεν ειμαστε τοσο κοροιδα οσο νομιζεις εσυ και οι ομοιοι σου, που την λεξη ''ευθυνη'' την εχετε καραμελα.
Οχι, ρε μαγκα, ειστε πιο ετοιμοι εσεις να αναλαβετε την ''ευθυνη'' για'μας...Ακου θρασος.
Ειναι ετοιμα να κομματοσκυλα να γινουν οι φιλιππινεζες μας....κι εμεις δεν ειμαστε ετοιμοι για τη ''ευθυνη''??
Ο δικομματισμος θα θριαμβευσει γιατι τα προσωπικα μας συμφεροντα υπερισχυουν ολων..
Τα δυο κομματα εχουν χωσει τοσο βαθια τα γραναζια τους που μονον αυτα (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) εξυπηρετουν τα μικροαστικα στερεοτυπα μας.
Επιζησαμε το ''βρωμικο 89''του αντρεα, χωσαμε μεσα τον κοσκοτα, μας εφαγε τα λεφτα η σοφοκλεους του σημιτη, τα ρεστα στον εφραιμ, και καπακι η siemens(μιζενς).
Παρολα αυτα επιζουμε με 700 ευρωπουλακια, με 1000αρα και audi, plasma και ps3, 4αρι ρετιρε, καθε σαββατο μπουζουκια και καθε κυριακη βολτα, τριτη-πεμπτη τσιπουρο και παρασκευη κρασι, τα παιδακια μας δεν τα λειπει τιποτα, κι εμεις ευτυχισμενοι..
...κι ερχεσαι ΕΣΥ ρε μεγαλε πασοκτζη (whatever, all shit is same) για να πεις για ευθυνη.
Και ετοιμοι ειμαστε να αναλαβουμε , και μαγκες πρωτοι.
Εσεις ειστε ετοιμοι να μας δωσετε το γλειφιτζουρι??
Sorry για το εντονο υφος, και για τους οποιουσδηποτε χαρακτηρισμους.:wave2:
ΚΑΛΟ!_ΚΑΛΟ!_ΚΑΛΟ!_ΚΑΛΟ!_ΚΑΛΟ!_ΚΑΛΟ! (http://www.youtube.com/watch?v=MY5XbcAn7U8) :bigcry: :bigcry:
176140
vangelis 64
01/10/2009, 23:57
Ρε συυυυυυ...tanouki2 απάντησέ μου κάτι στο οποίο απάντηση δεν έχω λάβει ακόμα:
Γιατί ένας άνθρωπος,που τελειώνει γυμνάσιο-λύκειο-πανεπιστήμιο, πολιτεύεται;:confused:
el_hymador
02/10/2009, 00:11
πω ρε φιλε...μπραβο για το θαρρος σου!
οφειλω με τη σειρα μου να ομολογησω οτι αυτο που δηλωσες θελει κοτσια και @@...πιο ευκολα θα μπορουσε να πει καποιος στον μορμονο πατερα του οτι ειναι gay, παρα αυτο που εγραψες εσυ εδω μεσα...
respect λεμε :a23:
http://www.youtube.com/watch?v=Q1pRGcmqaDY&feature=player_embedded
http://harryklynn.blogspot.com/
Οφειλω πριν πω τη γνώμη μου να δηλώσω πως οχι μονο υποστιρίζω το ΠΑΣΟΚ αλλα και δουλεύω σε βουλευτικό γραφείο....
Τι δουλειά κάνεις ακριβώς στο βουλευτικό γραφείο δεν μας είπες....:smokin:
Επιστρέφονται από σήμερα οι πινακίδες κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί μέχρι τις 01-10-2009.
και τα στοιχηματικά από γνωστή σελίδα στοιχημάτων:
Ερχόμενες Ελληνικές Βουλευτικές Εκλογές
Ποιο Κόμμα Θα Κερδίσει τις Βουλευτικές Εκλογές;
[?] Αποδόσεις
ΠΑΣΟΚ 1.02
Νέα Δημοκρατία 11.00
Αλλος 501.00
Mafiozos
02/10/2009, 07:31
Ρε Takouni2 την παλευεις καθολου?Θες να μας πεις οτι τοσα χρονια που και ΕΣΕΙΣ μας γ@μ@τε εμεις δεν αντιδραμε?Αφου στην γωνια ειστε και μας περημενετε..Σε λαθος forum πας να παιξεις την μελοδια της ευτυχιας..Εμεις ειμαστε υπευθηνοι που ΕΣΕΙΣ βαζετε μαλακες να κανουν την σωστη δουλεια?Ποσα βγαζεις το μηνα ρε φιλε?Γιατε αν βγαζεις πολλα προφανος εισαι βολεμενος και νταξ υποστιριζεις αυτο που σε ταιζει καλα...Αν ομως βγαζεις 1000 ευρω και εισαι οργανομενος και υποστιριζεις το ΠΑΣΟΚ τοτε φιλε μας κανεις πλακα,και πλακα με τον κοσμο που δυστηχει ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ..Δικαιωμα σου να ψηφησεις οτι θες,αλλα οσο υπαρχουν οι μαλακες που υποστιριζουν αυτα τα τσουτσεκια τις μαριονετες του κεφαλαιου η κατασταση ετσι θα ειναι..Για πες μου ρε Τakouni2 οταν ο αλλος δουλευει 2 δουλειες για να μεγαλωσει το παιδι του γιατι ετσι την εχετε καταντησει την οικονομια μας,που θα βρει χρονο να κατεβει να διαμαρτηρηθει?Αμα λυψει τον σχολασαν γιατι θα βρουν αμεσωσ αλλον και φτηνα μαληστα.Για να τελιωνω και να μην γραφω μεχρι αυριο το κομα σου τα εχει γαμησει ολα πολλες φορες γιατι να μην το κανει και τωρα?Τραβα στον δρομο σου που ειναι πουλημενος (εσυ μπορει να μην εισαι αλλα το κομα σου ειναι και το ξερεις) και ασε εμας τους απλους σκεπτομενους ανθρωπους να πανε στον δικο τους..Πο πο ρε γαμοτο πρωινιατικο...Μοδερατορα εξαφανησε τον,απο Δευτερα θα μας εξαφανιζει σιγα σιγα αυτος. :a04:
Υ.Γ. Παντος μπραβο σου που φανερωσες οτι δουλευεις στο ΠΑΣΟΚ.Τουλαχιστον δεν μασησες να το πεις.
filipp0s
02/10/2009, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
Τι δουλειά κάνεις ακριβώς στο βουλευτικό γραφείο δεν μας είπες....:smokin:
οδηγος...!:D
:lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry:
176146
Χαλαρώστε ρε, το παιδί είπε προσωπική άποψη, υπάλληλος είναι. Ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικός.
Και σαν προσωπική άποψη είναι σωστή, ακόμα και αν είναι ρομαντική και ανεδαφική.
Οπότε αφήστε τις κορώνες, διαβάστε και πάλι μπας και καταλάβετε ότι μιλάει ένας απο εμάς και ότι δεν διαβάζετε διαφημιστικό φυλλάδιο κόμματος, αλλά επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
tanouki2
02/10/2009, 08:49
Απο παρόμοιες επιθέσεις εχουμε συνηθίσει αρα δεν μου κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.
Απο παλικάρια που μόλις κάποιος τους πει πως ανοικτά υποστιρίζει την άποψή του πέφτουν να τον φάνε πάλι εχουμε συνηθίσει.
Μου αρέσει να ακούω ανθρώπους που διαφωνούν (ασχετα απο το αν συμφωνώ η όχι) με τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστει μέχρι σήμερα.
Σίγουρα το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τραγικά λάθη για τα οποία οφείλει να απολογηθεί αλλά κυρίως να διορθώσει.
Όμως αυτό που εγώ ήθελα να περάσω με το προηγούμενο κείμενό μου είναι πως πραγματικά καμία αλλαγή στη νοοτροπία των πολιτικών αλλά και των πολιτών δεν μπορεί να γίνει αν όλοι δεν συμμετέχουν, απο τη θέση του ο καθένας.
Ξεφούσκωμα ελαστικών, stage, ρουσφέτια σε άτομα που οχι απλώς ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ αλλά δήλωναν και υποταγή στο κόμμα αποτέλεσαν και τον λόγο για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχασε την εξουσία και καλά έπαθε. Όμως πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κανείς οτι αυτά δεν θα επαναληφθούν αν σαν κοινωνία δεν αλλάξουμε νοοτροπία και αρχίσουμε να αντιδρούμε όχι απλώς με posts σε forums όπως αυτό αλλα και με συμμετοχή σε οργανωμένες αντιδράσεις κάποιων λίγων σήμερα.
Και μια απορία την οποία νομίζω πως πολλοί απο εσάς έχουν.
Τόσοι άνθρωποι προοδευτικοί που γράφουν σε διάφορα forums απόψεις με τις οποίες όλοι συμφωνούμε τόση αγανάκτιση που υπάρχει στον κόσμο γιατί δεν παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά μέσα στην πολιτική? Και αναρωτηθείτε αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος συμμετάσχει στην πολιτική τελικά θα τον ψηφίσουμε? Εγώ πιστεύω πως μέσα σε όλα τα κομματα( και φυσικά έξω απο αυτά) υπάρχουν άνθρωποι πραγματικά άξιοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν.
Εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν να κάνει πράγματα που δεν πιστεύει. Απλά μη γενικεύετε οτι όλοι είναι κλέφτες όλοι λάθος. Ας ξεπεράσουμε την συλλογική και να περάσουμε επιτέλους στην ατομική ευθύνη μπάς και ξεκαθαρίσει το τοπίο.Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί μας είναι άνθρωποι μέσα απο την κοινωνία μας.
Αυτές είναι οι απόψεις μου αμα αξίζω εξαφάνιση αποφασίστε το εσείς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Χαλαρώστε ρε, το παιδί είπε προσωπική άποψη, υπάλληλος είναι. Ούτε βουλευτής, ούτε πολιτικός.
Και σαν προσωπική άποψη είναι σωστή, ακόμα και αν είναι ρομαντική και ανεδαφική.
Οπότε αφήστε τις κορώνες, διαβάστε και πάλι μπας και καταλάβετε ότι μιλάει ένας απο εμάς και ότι δεν διαβάζετε διαφημιστικό φυλλάδιο κόμματος, αλλά επαναλαμβάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
εγω δε να προσθεσω οτι τον πιστευω κιολας :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Απο παρόμοιες επιθέσεις εχουμε συνηθίσει αρα δεν μου κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση.
Απο παλικάρια που μόλις κάποιος τους πει πως ανοικτά υποστιρίζει την άποψή του πέφτουν να τον φάνε πάλι εχουμε συνηθίσει.
Μου αρέσει να ακούω ανθρώπους που διαφωνούν (ασχετα απο το αν συμφωνώ η όχι) με τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστει μέχρι σήμερα.
Σίγουρα το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει τραγικά λάθη για τα οποία οφείλει να απολογηθεί αλλά κυρίως να διορθώσει.
Όμως αυτό που εγώ ήθελα να περάσω με το προηγούμενο κείμενό μου είναι πως πραγματικά καμία αλλαγή στη νοοτροπία των πολιτικών αλλά και των πολιτών δεν μπορεί να γίνει αν όλοι δεν συμμετέχουν, απο τη θέση του ο καθένας.
Ξεφούσκωμα ελαστικών, stage, ρουσφέτια σε άτομα που οχι απλώς ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ αλλά δήλωναν και υποταγή στο κόμμα αποτέλεσαν και τον λόγο για τον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχασε την εξουσία και καλά έπαθε. Όμως πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κανείς οτι αυτά δεν θα επαναληφθούν αν σαν κοινωνία δεν αλλάξουμε νοοτροπία και αρχίσουμε να αντιδρούμε όχι απλώς με posts σε forums όπως αυτό αλλα και με συμμετοχή σε οργανωμένες αντιδράσεις κάποιων λίγων σήμερα.
Τόσοι άνθρωποι προοδευτικοί που γράφουν σε διάφορα forums απόψεις με τις οποίες όλοι συμφωνούμε τόση αγανάκτιση που υπάρχει στον κόσμο γιατί δεν παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά μέσα στην πολιτική? Και αναρωτηθείτε αν κάποιος τέτοιος άνθρωπος συμμετάσχει στην πολιτική τελικά θα τον ψηφίσουμε? Εγώ πιστεύω πως μέσα σε όλα τα κομματα( και φυσικά έξω απο αυτά) υπάρχουν άνθρωποι πραγματικά άξιοι που θα μπορούσαν να προσφέρουν.
Εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν να κάνει πράγματα που δεν πιστεύει. Απλά μη γενικεύετε οτι όλοι είναι κλέφτες όλοι λάθος. Ας ξεπεράσουμε την συλλογική και να περάσουμε επιτέλους στην ατομική ευθύνη μπάς και ξεκαθαρίσει το τοπίο.Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί μας είναι άνθρωποι μέσα απο την κοινωνία μας.
Αυτές είναι οι απόψεις μου ανα αξίζω εξαφάνιση αποφασίστε το εσείς.
kala twra to eskises:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
02/10/2009, 09:15
Φίλε μου tanouki έχεις τις απόψεις σου κι απαιτείς να τις σέβονται όπως σέβεσαι κι εσύ των άλλων, δεν βλέπω κάτι άσχημο ή λάθος σε αυτό, αντιθέτως μάλιστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η δική μου η άποψη είναι ότι τίποτα και κανένας δεν πρόκειται ν'αλλάξει τίποτα σ'αυτόν τον ρημαδότοπο (δεν κάθομαι να αναλύσω κότες και αυγά) και γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο την πολιτική γενικότερα την έχω χεσμένη, απέχω, δεν με απασχολεί, δεν πρόκειται τίποτα και κανείς να με πείσει αν πρώτα δεν δω ΕΡΓΑ. Αν και όταν...το ξανασκέφτομαι το πράγμα, έχω κάθε δικαίωμα εξάλλου. Δεν αποκλείω ανθρώπους, πραγματικά πιστεύω ότι και μέσα στην πολιτική υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι σε κάθε πλευρά, κανείς τους όμως μέχρι σήμερα δεν έχει φανεί ικανός να τα βάλει με τα κοράκια που μας τρώνε μέρα με την ημέρα... γι'αυτό κι εγώ απέχω. Τη ζωούλα μου, την παρτάρα μου, τους ανθρώπους μου, την καθημερινότητά μου, όπως τουλάχιστον με αφήνετε να τη ζήσω.. κρατάω τις δικές μου στιγμές να με γεμίζουν κι όλο το υπόλοιπο, χάρισμά σας.
Όσο αναφορά όμως αυτό:
Στο κάτω κάτω οι πολιτικοί μας είναι άνθρωποι μέσα απο την κοινωνία μας.
Αλήθεια, μέσα από ποια κοινωνία είναι βγαλμένοι αυτοί οι πολιτικοί; Την κοινωνία που δεν πείνασε ποτέ; Αυτή που τα δεκαχίλιαρα πέφτουνε κάθε μήνα κι όποτε βγούνε όξω τρώνε τσάμπα; Αυτή που έχει ανοιχτές πόρτες παντού; Που δεν τους αγγίζει τίποτα και κανείς; Η κοινωνία φίλε μου χτύπησε.. ώρα μηδέν. Κι αυτοί ζούνε στο δώδεκα και τέταρτο (τυχαία το διάλεξα):rotflmao:
Μια βόλτα στη φύση την Κυριακή για μένα, μακρυά απ'όλους σας :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
kala twra to eskises:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Θα σου πω κατι που μπορει να σου φανει ισοπεδωτικο αλλα προσωπικα το ασπαζομαι γιατι εχει αποδειχθει απειρες φορες.
Ο ανθρωπος που θα σου κανει μια φορα πουστια,θα την ξανακανει με την πρωτη ευκαιρια και χωρις κανεναν απολυτως προβληματισμο.Τοσα χρονια εσεις οι σοσιαλιστες το μονο που κανατε ηταν να προσπαθειτε να γινετε δεξιοτεροι των δεξιων.Το καταφερατε με τον πιο ανεντιμο και ξετσιπωτα αλαζονικο τροπο.Προτασσοντας το προσωπειο του σοσιαλιστη καταφερατε να πατησετε την εργατικη ταξη στο λαιμο.
Απο μενα λοιπον σε αυτες τις εκλογες θα παρετε οτι και σε ολες οσες εχω ψηφισει εως τωρα.
Οσο για τις προσωπικες επιθεσεις αυτα να μας τα πεις μολις "βολευτεις"-διοριστεις.
:evil: :evil: :evil:
el_hymador
02/10/2009, 09:31
Κοιτα να δεις...δεχομαι οτι υπαρχουν (ελαχιστοι) ανθρωποι με παραγματικα καλες προθεσεις στην πολιτικη...αλλα τι να το κανεις; Οταν ολο το περιβαλλον που τους περικλειει ειναι σαπιο, διεφθαρμενο, γεματο οπορτουνιστες και καιροσκοπους δεν βγαινει τιποτα...μια σταγονα αρωματος σε ενα βοθρο δεν αλλαζει τα πραγματα, παλι σκατα θα μυριζει.
...καλη επιτυχια και καλο βολεμα...
εκτος αν θες να μας πεις οτι τη δουλεια στο βουλευτικο γραφειο την πηρες αξιοκρατικα και μεσω συνεντευξης και το οτι η μονη προσδοκια σου ειναι να νικησει το πασοκ, να παει μπροστα ο τοπος και το μονο ανταλαγμα για σενα θα ειναι ηθικη ικανοποιηση και τιποτα αλλο...:rolleyes:
οτι να ναι....
Mafiozos
02/10/2009, 09:33
Takouni2 αναφερομαι προσωπικα σε εσενα γιατι ειχες το θαρος και θρασος να μας πεις μεσα απο ενα πολιτικο κομα οπως το ΠΑΣΟΚ στο οποιο και δουλευεις,για συλογικη προσπαθεια και προσωπικες ευθηνες.Τοσα χρονια ρε φιλε αληθεια δεν σε νιαζει που εχουν φαει τοσα?ΔΕν βλεπεις κοσμο να διαμαρτηρετε γι`αυτο?Εγω οταν κατεβαινω ειμαι σε αντιπαλο στρατοπεδο με εσενα αλλα δεν προκαλω φθορες,το κανουν αλλοι για να σταματησουν εμας.Τα ετηματα μας δεν ακουγονται παρα μονο οι ζημιες και το χαος που προκαλεσανε οι γνωστοι σας ανγνωστοι.Προσωπικα εσυ μπορει να θες να αλαξες η Ελλαδα οπως και εγω,την Ελλαδα ομως δεν την κυβερναει ουτε το ΠΑΣΟΚ ουτε η ΝΔ.Το κεφαλαιο την κυβερναει και απλα αυτοι οι 2 τους εξυπηρετουν καλητερα.ΑΛηθεια αμα το ΠΑΣΟΚ τα κανει παλι χαλια,εσυ ακομα εκει θα δουλευεις?Γιατι αν θελεις να αλαξει η Ελλαδα δεν αλαζει με τους ιδιους..Ουτος η αλος εχεις βαρεθει να μας ακους εμας που πληρονουμε και σαν ανταλαγμα περνουμε τα π@π@ρια του καθε διορισμενου κρατικου και μη μηχανισμου και σια και απο το ενα αυτη μπαινει και απο το αλλο βγαινει..Προφανος ρε φιλε θελεις να γινει κατι,το καταλαβαινουμε αλλα πραγματικα πιστευεις οτι το ΠΑΣΟΚ θα τα αλαξει?Τι να πω?Πραγματικα το αξιζουμε αυτο που παθαινουμε.Το πληκτρολογιο ειναι ευκολη υποθεση...Τα λεμε κατω ξανα φιλε και ευχομαι να εισαι απο αυτους που πραγματικα θελουν να αλαξει κατι σ`αυτην την ριμαδοχωρα γιατι αλιως θα με βρεις απεναντι σου. :a56:
mats8282
02/10/2009, 10:31
Φιλε εσυ μπορει να εχεις τις καλυτερες προθεσεις...Ομως ενας κομματικος μηχανισμος σαν του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν χωραει προθεσεις...
176157
tanouki2
02/10/2009, 10:44
Πρέπει να επισημάνω πως δεν είμαι απέναντι σε κανέναν ούτε νοιώθω βολεμένος(είμαι ενα τρίμηνο στο βουλευτικό γραφείο και ελπίζω να φύγω και σύντομα). Αντίθετα θέλω και γω όπως σίγουρα εσεις κάποια πράγματα να αλλάξουν. Δυστυχώς οι απόψεις μας για το πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα μάλλον διαφέρουν. Αυτό είναι και το "αμάρτημά" μου για το οποίο όλοι σας με ειρωνεύεστε. Κατανοώ όμως απόλυτα την δυσπιστία σας.
Τώρα αν είμαι κάποιος ονειροπόλος(ή απλά χαζός) για να πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν απο τα μέσα (και δεν εννοώ το μέσον) συγχωρέστε με.
Πρέπει να επισημάνω πως δεν είμαι απέναντι σε κανέναν ούτε νοιώθω βολεμένος(είμαι ενα τρίμηνο στο βουλευτικό γραφείο και ελπίζω να φύγω και σύντομα). Αντίθετα θέλω και γω όπως σίγουρα εσεις κάποια πράγματα να αλλάξουν. Δυστυχώς οι απόψεις μας για το πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα μάλλον διαφέρουν. Αυτό είναι και το "αμάρτημά" μου για το οποίο όλοι σας με ειρωνεύεστε. Κατανοώ όμως απόλυτα την δυσπιστία σας.
Τώρα αν είμαι κάποιος ονειροπόλος(ή απλά χαζός) για να πιστεύω πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν απο τα μέσα (και δεν εννοώ το μέσον) συγχωρέστε με.
Φίλε , ΔΕΝ έχει κανείς κάτι με εσένα προσωπικά…
Επίσης , ΔΕΝ έχει κανείς κάτι με κάποιον που δουλεύει σε ένα πολίτικο γραφείο για να βγάλει τίμια το ψωμί του…
Όταν , όμως , προσπαθείς να μας πείσεις για την «ιδεολογία» και το «όραμα» του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουβέντα , τότε θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ…
Και για την περίπτωση του κόμματος που δουλεύεις , ο αντίλογος θα είναι ΙΣΧΥΡΟΣ..
tanouki2
02/10/2009, 12:41
Όταν , όμως , προσπαθείς να μας πείσεις για την «ιδεολογία» και το «όραμα» του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΗ κουβέντα , τότε θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τον ΑΝΤΙΛΟΓΟ…
Και για την περίπτωση του κόμματος που δουλεύεις , ο αντίλογος θα είναι ΙΣΧΥΡΟΣ..
Ρε παιδιά ανέφερα κάπου στα κείμενά μου την επιθυμία μου να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ?
Προσπάθησα να καθοδηγήσω κάποιον στο τι να ψηφίσει?
Αν το έκανα(που δε νομίζω) συγγνώμη.
Εγώ απλά είπα πως ανεξάρτητα του τι θα ψηφίσει(αν ψηφίσει) καποιος, μετά τις 4/10 και με οποια κυβέρνηση εκλεγει αξίζει και πρέπει όλοι μας να παλέψουμε για κάτι καλύτερο.
Ο καθένας αυτό που πιστεύει καλύτερο.
Τόσο κακό έκανα? :sad:
Εγώ πάντως δεν νοιώθω δεσμευμένος(και ας μήν με πιστεύετε) απο την θητεία μου σε βουλευτικό γραφείο και θα κατεβω στους δρόμους για να διεκδικήσω αυτά που σήμερα το ΠΑΣΟΚ τάζει και για μένα υποχρεούται να πράξει απο τη Δευτέρα αλλά και για εκείνα που δεν αναφέρει και εγώ θεωρώ απαραίτητα να γίνουν.
Ελπίζω το ίδιο να κάνετε και σεις.
el_hymador
02/10/2009, 12:52
Εγώ πάντως δεν νοιώθω δεσμευμένος(και ας μήν με πιστεύετε) απο την θητεία μου σε βουλευτικό γραφείο και θα κατεβω στους δρόμους για να διεκδικήσω αυτά που σήμερα το ΠΑΣΟΚ τάζει και για μένα υποχρεούται να πράξει απο τη Δευτέρα αλλά και για εκείνα που δεν αναφέρει και εγώ θεωρώ απαραίτητα να γίνουν.
Ελπίζω το ίδιο να κάνετε και σεις.
Αν ειναι να κατεβουμε στους δρομους, να κατεβουμε για να διακδικησουμε αυτα που ΘΕΛΟΥΜΕ και οχι αυτα που μας ταζει το καθε εξουσιολαγνο κομμα...
προσωπικα μπορω να καταλαβω πολυ καλα τι θελω, δεν χρειαζομαι κανεναν να με κατευθυνει στο τι επιθυμω....τοσο απλο!
και στη τελικη, ειδες εσυ ποτε να τηρει τις υποσχεσεις της οποιαδηποτε κυβερνηση μετα την εκλογη της; εγω ΠΟΤΕ!!!
επι 20 χρονια το μονο που βλεπω ειναι ρεμουλες, μιζες, λησταρχικη διαθεση και βολεμα...γιατι να πιστευω οτι θα αλλαξει αυτο τωρα; εσενα πως σε επεισαν ρε ανθρωπε δηλαδη;
tanouki2
02/10/2009, 12:53
αρα μια καλή λύση είναι να καταργήσουμε τις κυβερνήσεις.
el_hymador
02/10/2009, 12:55
Οχι, αλλα μπορουμε να εμμεσως πλην σαφως να τους πουμε "σκατα στα μουτρα σας" και νΑ επιλεξουμε αλλες κυβερνησεις που ποτε δεν ειχαν την ευκαιρια να δωσουν δειγματα γραφης...δεν σου εφτασαν 20 χρονια δικοματισμου για να καταλαβεις οτι οι τυποι ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
χμμμμ
:a014: :a014: :a014:
menelaos46
02/10/2009, 12:59
ημουν ψημενος να ψηφισω λαος λογω ψινακη.να γενει χαμος στη βουλη.αχαχαχχα τον σουταραν ομως κριμα..
+1000
makis206
02/10/2009, 13:00
δεν σου εφτασαν 20 χρονια δικοματισμου για να καταλαβεις οτι οι τυποι ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
Το βόλεμα Κωστή μου προκαλεί απώλεια μνήμης στον κόσμο απ'ότι φαίνεται, δυστυχώς.. δεν μιλάω για τον tanouki2 αυτή τη στιγμή.
:beer:
tanouki2
02/10/2009, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το βόλεμα Κωστή μου προκαλεί απώλεια μνήμης στον κόσμο απ'ότι φαίνεται, δυστυχώς.. δεν μιλάω για τον tanouki2 αυτή τη στιγμή.
:beer:
αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να αλλάξει.
πρέπει να ξεβολευτούμε.
όμως με "βόλτες στη φύση" που είπες πιο πάνω την ημέρα των εκλογών, αλλά και μετά, απλά αφήνεις κάποιους άλλους να αποφασίζουν για σένα. εκτός και αν αυτό θες. και γώ δεν αναφέρομαι αποκλείστικά σε σένα αλλά το λέω για όλους μας.
tanouki2
02/10/2009, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χμμμμ
:a014: :a014: :a014:
η έλειψη εξουσίας κάθε είδους απο κάποιους στέκει ως άποψη η οποία και σεβαστή και προς συζήτηση είναι.
menelaos46
02/10/2009, 13:17
Διαβαζω τα παραπανω και καταλαβαινω ακομη μια φορα πως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
tanouki2
02/10/2009, 13:21
Αν ειναι να κατεβουμε στους δρομους, να κατεβουμε για να διακδικησουμε αυτα που ΘΕΛΟΥΜΕ και οχι αυτα που μας ταζει το καθε εξουσιολαγνο κομμα...
επι 20 χρονια το μονο που βλεπω ειναι ρεμουλες, μιζες, λησταρχικη διαθεση και βολεμα...γιατι να πιστευω οτι θα αλλαξει αυτο τωρα; εσενα πως σε επεισαν ρε ανθρωπε δηλαδη;
για μένα απλά είναι το κόμμα που βρίσκεται πιο κοντά στις αντιλήψεις μου απο τα άλλα.και δεν εννοώ οτι περιμένω ιδία οφέλη.
εσύ τι προτείνεις?
γιατί αφορισμούς ακουω πολλούς αλλα προτάσεις? και δεν το λέω ειρωνικά.
makis206
02/10/2009, 13:27
όμως με "βόλτες στη φύση" που είπες πιο πάνω την ημέρα των εκλογών, αλλά και μετά, απλά αφήνεις κάποιους άλλους να αποφασίζουν για σένα. εκτός και αν αυτό θες.
Και για μένα που αποφάσιζα τόσα χρόνια φίλε μου πάλι άλλοι κανόνιζαν για μένα, απλώς συμβιβάστηκα στη ιδέα του ότι τίποτα δεν μπορώ ν'αλλάξω εκτός από κανάλια και τη συμμετοχή μέσω της απουσίας μου απ'όλο αυτό το πανηγύρι.
Πάλι οι ίδιες φάτσες θα υπάρχουν στα κανάλια που δεν θα βλέπω ενώ όλοι εσείς που θα παλεύετε κάπου εκεί έξω για ένα καλύτερο αύριο θα είστε απλώς άφαντοι.
Ας μην έχω κανένα δικαίωμα να κρίνω, ας μπαίνω στη λακούβα κι ας κοντέψω να σκοτωθώ αφού είτε ψηφίσω είτε όχι ένα και το αυτό. Με τον εαυτό μου θα τα έχω καλά όμως κι αυτό για μένα είναι θησαυρός. Εγώ και η φύση μένουμε αφού το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο έχει δυστυχώς διαγραφεί από μέσα μου. Είτε είμαι σωστός είτε είμαι λάθος θα έχω αύθονο χρόνο να το σκεφτώ και μέχρι να κλείσει η επόμενη τετραετία έχει ο Θεός. Γιατί αυτές οι κυβερνήσεις δεν έχουν.
Πάντα φιλικά με όποιον κι αν συνομιλώ :beer:
mats8282
02/10/2009, 13:28
αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να αλλάξει.
πρέπει να ξεβολευτούμε.
Κοντος ψαλμος αλληλουια....
el_hymador
02/10/2009, 13:29
για μένα απλά είναι το κόμμα που βρίσκεται πιο κοντά στις αντιλήψεις μου απο τα άλλα.και δεν εννοώ οτι περιμένω ιδία οφέλη.
εσύ τι προτείνεις?
τιποτα ρε φιλε....δεν εχω προτασεις...αν εσενα σε καλυπτει το ΠΑΣΟΚ ψηφισε το...
Τo μονο που ζηταω απο το Θεό, ειναι να βγουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ που να κοιταξουν λιγο περα απο
τις πισινες τους του και το καλο της αμοιρης αυτης χωρας.
υ.γ. σε αυτο συμμετεχουμε και εμεις με την ψηφο μας. οσοι ξερετε τετοιους Ανθρωπους ψηφιστε τους περα απο το μικροκομματικο συμφερον και...........
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
tanouki2
02/10/2009, 14:47
τιποτα ρε φιλε....δεν εχω προτασεις...αν εσενα σε καλυπτει το ΠΑΣΟΚ ψηφισε το...
ΕΎΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
menelaos46
02/10/2009, 15:07
Εχω καποιες απορειες επειδη με τους κανονισμους της δημοκρατιας μας δε τα παω καλα αν μπορει καποιος ας βοηθησει...
1. Γιατι οι ακυροι και λευκοι ψηφοι πανε καπου τελικως??
2. Γιατι δεν μπορω να ψηφισω ενα κομα ως κυβερνηση κι εναν βουλευτη απο αλλο κομα???Μπορει ο βουλευτης αυτος να με εκφραζει κι ας μη με εκφραζει το κομα του, η ο πολιτικος αρχηγος.
el_hymador
02/10/2009, 15:10
ΕΎΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και η δικη σου ειναι ευκολη επιλογη και το χειροτερο ειναι οτι θα επηρεασει και εμενα...:winka: :wave2:
αντε καλα κρασα....
tanouki2
02/10/2009, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Εχω καποιες απορειες επειδη με τους κανονισμους της δημοκρατιας μας δε τα παω καλα αν μπορει καποιος ας βοηθησει...
1. Γιατι οι ακυροι και λευκοι ψηφοι πανε καπου τελικως??
2. Γιατι δεν μπορω να ψηφισω ενα κομα ως κυβερνηση κι εναν βουλευτη απο αλλο κομα???Μπορει ο βουλευτης αυτος να με εκφραζει κι ας μη με εκφραζει το κομα του, η ο πολιτικος αρχηγος.
Γιατί ποτέ κανένας δεν αντέδρασε αντεδρασε και δεν διεκδίκησε κάτι παρόμοιο φίλε μου.
Ένα άλλο ερώτημα είναι πώς μπορεί να σχηματίζεται κυβέρνηση με μόνο 40% και λιγότερο του λαού που θα κυβερνηθεί απο αυτήν την κυβέρνηση.
Αλλά η απάντηση είναι απλή. Κάποιοι έιτε παραδίνονται στη μοίρα τους αφού θεωρούν πως τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει και κάποιοι άλλοι αποκλείουν κάθε συζήτηση που δεν συμβαδίζει απόλυτα με τις δικές τους απόψεις(που βέβαια δεν είναι πάντα λάθος τακτική).
Ένα ερώτημα θέλω ακόμη προς τον el_hymador:
αν στο πρώτο μου post δεν ανέφερα την ιδιότητά μου τι απο αυτά που έγραψα και πίστεψέ με τα πιστεύω,σε ενόχλησε?
και αν το πρόβλημα είναι καθαρά το που ανήκω είναι αρκετό για την επίθεση που δέχθηκα με πολλά ομολογώ ειρωνικά σχόλια απο σχεδόν όλους?
konsttanttinos
02/10/2009, 15:30
εσύ τι προτείνεις?
1.Να φορολογηθουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ολοι οι μεγαλοκαρχαριες που ταιζουν τα δυο κομματα (καλοο??)
2.Να υπαρξει αξιοκρατια στους διορισμους ΑΣΕΠ και γενικοτερα οπου υπαρχει μοριοδοτηση (πιο καλοοο??)
3.Να προταθει - και φυσικα να εφαρμοστει - ενας αξιοπρεπης βασικος μισθος (900-1000 ευρω), και αναλογως μια κατωτατη αξιοπρεπης συνταξη(καλυτερο???).
4.Να επιστραφουν στον λαο τα 27.000.000.000 ευρω (πολλα μηδενικα,γουσταρω), υπο την μορφη μετρητων στην μικρη-φτωχη ταξη, αποπληρωμη δανειων, κτλ...
5.Φτανουν τα lexus, mercedes, volvo που κουβαλανε τα αφεντικα σας.Ενα prius (που ειναι 1.6 οικολογικο) σας χαλαει?
6.Να κοπουν τα επιδοματα ενοικιου-κατοικιας, γραφειων, υπαλληλων, γραμματεων, κοστουμιων κτλ των αφεντικων σας.
7.Να περασουν ΚΤΕΟ ολοι οι καθηγητες-δασκαλοι προκειμενου να αποδειξουν οτι εκτελουν λειτουργημα.
.
.
.
.
.
Ποσα θελεις ακομη??
Θελεις κι αλλες ποτασεις?Εσυ μπορεις?
υ.γ. δεν σχολιασες τιποτα απο την πρωτη μου απαντηση στο πρωτο σου post, αντι αυτου απαντας με ενα γλυκαναλατο υφος, αφ'υψηλου, κλασικα πολιτικο - δεν μαλωνω με κανεναν και ειμαι ευγενικος.
χωρις παρεξηγηση, αλλα οπως ειπες συνηθισμενος εισαι.:beer: :beer:
Γιατί ποτέ κανένας δεν αντέδρασε αντεδρασε και δεν διεκδίκησε κάτι παρόμοιο φίλε μου.
Ένα άλλο ερώτημα είναι πώς μπορεί να σχηματίζεται κυβέρνηση με μόνο 40% και λιγότερο του λαού που θα κυβερνηθεί απο αυτήν την κυβέρνηση.
Αλλά η απάντηση είναι απλή. Κάποιοι έιτε παραδίνονται στη μοίρα τους αφού θεωρούν πως τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει και κάποιοι άλλοι αποκλείουν κάθε συζήτηση που δεν συμβαδίζει απόλυτα με τις δικές τους απόψεις(που βέβαια δεν είναι πάντα λάθος τακτική).
Ένα ερώτημα θέλω ακόμη προς τον el_hymador:
αν στο πρώτο μου post δεν ανέφερα την ιδιότητά μου τι απο αυτά που έγραψα και πίστεψέ με τα πιστεύω,σε ενόχλησε?
και αν το πρόβλημα είναι καθαρά το που ανήκω είναι αρκετό για την επίθεση που δέχθηκα με πολλά ομολογώ ειρωνικά σχόλια απο σχεδόν όλους?
:eyepop: :eyepop:
Συγγνώμη Ρε φίλε ….σε αυτά τα ερωτήματα σου πήρες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από το…… ΠΑΣΟΚ ???
Πες μου ότι στις έδωσε και ο Σκανδαλιδης ….:lol: :lol:
Βρε , μπας και είσαι σε άλλο κόμμα…:confused:
super_toto
02/10/2009, 15:49
Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τι αντιμετώπιση περιμένεις δηλαδή φίλε μου?
Η δουλειά σου σε στιγματίζει δεν το καταλαβαίνεις αυτό?
Πως θες να σε αντιμετωπίσουω δηλαδή οι συμφορουμίτες όταν ξέρουν (συμφωνα με αυτά που εσύ δήλωσες ) ότι:
1. Είσαι ένα μη παραγωγικό άτομο που ζει με τα λεφτά των φορολογουμένων, χωρίς να προσφέρει έργο στη χώρα.
2. Προφανώς έχεις αυτη τη θέση λόγω μέσου.
3. Είτε άμεσα είτε έμμεσα συμβάλεις στην διαιώνιση του ρουσφετιού. Γιατί ένα βουλευτικό γραφείο με 2 πράγματα καταπιάνεται. Να οργανώνει προεκλογικές καμπάνιες και να κάνει ρουσφέτια.
Φυσικά και έχει σημασία το τι κάνει κανεις for a living.
και αν το πρόβλημα είναι καθαρά το που ανήκω ....
Αυτο το "ανηκω" φιλε μου ειναι το προβλημα.
Με αυτο το "ανηκω" δεν εισαι ελευθερος να δεις παραπερα
Φιλικα
tanouki2
02/10/2009, 16:16
...κι ερχεσαι ΕΣΥ ρε μεγαλε πασοκτζη (whatever, all shit is same) για να πεις για ευθυνη.
Και ετοιμοι ειμαστε να αναλαβουμε , και μαγκες πρωτοι.
Χαίρομαι πραγματικά για αυτή σου τη γνώμη και γώ το ίδιο πιστεύω.
Επίσης μην ξεχνάς οτι το ΑΣΕΠ είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ όπως και τα ΚΕΠ καθώς και το ΕΣΥ.
Τώρα να αρχίσω να λέω τα αρνητικά που συνδέονται άμεσα με τα παραπάνω?
Νομίζω πως τα ξέρεις.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ποιος θα μπορούσε να μή συμφωνήσει μαζί σου.
Ακόμη υπάρχει και επεργασμένη πρόταση για δημιουργία ομάδων αγροτών με τη βοήθεια του κράτους για να μπορούν οι παραγωγοί οχι μόνο να παράγουν αλλά και να εμπορεύονται τα προϊόντα τους καταργόντας σε μεγάλο βαθμό τους μεσάζοντες.
Τώρα αυτά βέβαια είναι σχέδια. Μένει να τα δούμε και στη πράξη.
Κοίταξε όσο και δεν με πιστεύεις δεν θεωρώ τον εαυτό μου κομματόσκυλο γιατί και εγώ όπως πολλοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θυμόμαστε και θλιβόμαστε για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος τα οποία και ελπίζουμε(ίσως αφελώς) οτι δεν θα επαναληφθούν.
Και προσωπικά σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ντραπώ να αναγνωρίσω το τωρινό μου λάθος να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ.
tanouki2
02/10/2009, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Με αυτο το "ανηκω" δεν εισαι ελευθερος να δεις παραπερα
Φιλικα
έχεις απόλυτο δίκιο εννοούσα τοκόμμα το οποίο υποστιρίζω.
menelaos46
02/10/2009, 16:25
Απο ομαδα τι εισαι???
Αυτο με τα κοματα μου μοιαζει σαν επιχειρηση...
εμεις του πασοκ εμεις της νδ εμεις του συριζα εμεις του κκε εμεις του λαος εμεις του...
βαζουμε μετα στο δημοσιο οποιους μας καπνισει(ξαναψηφησουν μας..) φτιαχνουμε τους δικους μας γιατι αυτοι μας εβγαλαν και υποστηριζουμε μονο τους δικους μας...
η μηπως ειναι επιχειρηση???
Τελικως αναρωτιεμαι χαζος ειναι αυτος που ελπιζει η αυτος που εχει παψει να ελπιζει???
Εγω παντως ελπιζω ακομη...
el_hymador
02/10/2009, 16:41
20+ χρονια υποσχεσεων...
Ποτε κανενας δεν εκανε κατι για τα ενυδρεια, ειμασταν παντα ο τελευταιος τροχος της αμαξης...
οταν ειχαμε προεκλογικη περιοδο, οι πολιτικοι υποσχονταν δωρεαν φιλτρα, αποχες και γατοψαρα για να καθαριζουν το πυθμενα...τους ψηφιαζεμε σαν βλακες και μετα μας αφηναν στα κρυα του λουτρου...
το ξερεις φιλε μου οτι προσπαθω να πουλησω ενα ενυδρειο εδω και 2 χρονια; και μην μου πεις οτι φταει μονο η ΝΔ για αυτο!
με το προσωπικο μου υστερημα το συντηρω, γιατι δεν μου παει η καρδια να πεταξω τα ψαρακια στην τουταλετα! Ποιος απο αυτους ασχοληθηκε μαζι μου; ποιος νοιαστηκε για το ph του νερου; ποιος;
tanouki2
02/10/2009, 16:45
Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά τι αντιμετώπιση περιμένεις δηλαδή φίλε μου?
Η δουλειά σου σε στιγματίζει δεν το καταλαβαίνεις αυτό?
Πως θες να σε αντιμετωπίσουω δηλαδή οι συμφορουμίτες όταν ξέρουν (συμφωνα με αυτά που εσύ δήλωσες ) ότι:
1. Είσαι ένα μη παραγωγικό άτομο που ζει με τα λεφτά των φορολογουμένων, χωρίς να προσφέρει έργο στη χώρα.
2. Προφανώς έχεις αυτη τη θέση λόγω μέσου.
3. Είτε άμεσα είτε έμμεσα συμβάλεις στην διαιώνιση του ρουσφετιού. Γιατί ένα βουλευτικό γραφείο με 2 πράγματα καταπιάνεται. Να οργανώνει προεκλογικές καμπάνιες και να κάνει ρουσφέτια.
Φυσικά και έχει σημασία το τι κάνει κανεις for a living.
Τώρα εσένα τι να σου πώ που έχεις απόλυτα δίκιο?
Είμαι δημόσιος υπάλληλος που αναγκάστηκα (όχι οτι με δέρνανε κιόλας) να αποσπαστώ σε βουλευτικό γραφείο προκειμένου να παρακάμψω την έτσι ή αλλιώς κομματική διαδικασία των μεταθέσεων η οποία δεν μου επέτρεπε να γυρίσω στο τόπο μου μετά απο 5 χρόνια παραμονής μακριά και αφού απέκτησα παιδί το οποίο χρειαζόταν ειδική ιατρική μεταχείρηση την οποία δεν μου την παρείχε ο τόπος οπου δούλευα.
Απο τότε όμως που άρχισα τη δουλειά στο βουλευτικό γραφείο έχουν δει τα μάτια μου πολλά που με κάνουν να έχω τις απόψεις που εκφράζω εδώ περι ατομικής ευθύνης αλλά και για τις ευθύνες μας ώς πολίτες.
Πάντως και εγώ επιθυμώ το συντομότερο να επιστρέψω στην υπηρεσία μου στο τόπο καταγωγής μου.
guzzistas
02/10/2009, 17:36
Το γελοίο του πράγματος το είδα Δευτέρα το πρωί στο Νοσοκομείο που είχα πάει... Υποψήφιος βουλευτής με ύφος 100 καρδιναλίων μαζί με 2 γκομενίτσες βαμένες (πατσαβούρες γμτ...) που κρατούσαν φυλλάδια και άλλους 3 νοματαίους, γυρνούσε και σύστηνε εαυτόν σε όλους με τη μέθοδο της χειραψίας... Περνώντας από δίπλα μου άρχισα να ξύνω τα @@ μου... με είδε και άλλαξε δρόμο! Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμος να του δώσω το χέρι.... και να του πω καλή επιτυχία!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :bigcry:
Ασε ρε μακακα τον κόσμο στον πόνο του... πήγες στο νοσοκομείο για ψήφους.... καραγκιόζη!
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Το γελοίο του πράγματος το είδα Δευτέρα το πρωί στο Νοσοκομείο που είχα πάει... Υποψήφιος βουλευτής με ύφος 100 καρδιναλίων μαζί με 2 γκομενίτσες βαμένες (πατσαβούρες γμτ...) που κρατούσαν φυλλάδια και άλλους 3 νοματαίους, γυρνούσε και σύστηνε εαυτόν σε όλους με τη μέθοδο της χειραψίας... Περνώντας από δίπλα μου άρχισα να ξύνω τα @@ μου... με είδε και άλλαξε δρόμο! Κρίμα γιατί ήμουν έτοιμος να του δώσω το χέρι.... και να του πω καλή επιτυχία!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :bigcry:
Ασε ρε μακακα τον κόσμο στον πόνο του... πήγες στο νοσοκομείο για ψήφους.... καραγκιόζη!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
:a013:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
:rotflmao: :lol: :wave2:
πόσο γελοίοι είναι...:mad:
konsttanttinos
02/10/2009, 20:10
Είμαι δημόσιος υπάλληλος που αναγκάστηκα (όχι οτι με δέρνανε κιόλας) να αποσπαστώ σε βουλευτικό γραφείο προκειμένου να παρακάμψω την έτσι ή αλλιώς κομματική διαδικασία των μεταθέσεων η οποία δεν μου επέτρεπε να γυρίσω στο τόπο μου μετά απο 5 χρόνια παραμονής μακριά και αφού απέκτησα παιδί το οποίο χρειαζόταν ειδική ιατρική μεταχείρηση την οποία δεν μου την παρείχε ο τόπος οπου δούλευα.
Απο τότε όμως που άρχισα τη δουλειά στο βουλευτικό γραφείο έχουν δει τα μάτια μου πολλά που με κάνουν να έχω τις απόψεις που εκφράζω εδώ περι ατομικής ευθύνης αλλά και για τις ευθύνες μας ώς πολίτες.
Πάντως και εγώ επιθυμώ το συντομότερο να επιστρέψω στην υπηρεσία μου στο τόπο καταγωγής μου.
Μολις ειπες οτι υποστηριζεις ενα κομμα, σε πηραμε απο τα μουτρα γιατι σε θεωρησαμε εκπροσωπο αυτων που μας πηδανε τοσα χρονια.
Ανεξαρτητα απο αυτα που πιστευουμε, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν θα ηθελε την δουλεια σου, γιατι θα αισθανοταν βολεμενος.
Οσον αφορα τον χωρο που ανηκεις, για'μενα δεν υπαρχει χωρος.Υπαρχουν ''κριμα'' και ''θα''.
tanouki2
03/10/2009, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Μολις ειπες οτι υποστηριζεις ενα κομμα, σε πηραμε απο τα μουτρα γιατι σε θεωρησαμε εκπροσωπο αυτων που μας πηδανε τοσα χρονια.
Ανεξαρτητα απο αυτα που πιστευουμε, δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που δεν θα ηθελε την δουλεια σου, γιατι θα αισθανοταν βολεμενος.
Οσον αφορα τον χωρο που ανηκεις, για'μενα δεν υπαρχει χωρος.Υπαρχουν ''κριμα'' και ''θα''.
Μπορεί να μη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όμως πρέπει να πώ το εξής για να το ακούσουν(διαβάσουν) και οι υπόλοιποι στο forum.
Αν το ΚΚΕ πάρει 12% θα τους ενοχλήσει
ΑΝ μπεί κάποιο 6 κόμμα στη βουλή θα τους ενοχλήσει
Αν συρθούν στη διαδικασία των συνεργασιών με άλλα κόματα θα τους ενοχλήσει
ΟΜΩΣ η αποχή τους βολεύει.
όταν ψηφίζεις παραχωρείς το δικαίωμά σου στην έκφραση των απόψεων σου ενώ όταν δεν ψηφίζεις παραχωρείς ακόμα και αυτό το δικαίωμα της ψήφου και μάλιστα στο πρώτο κόμμα.
οσο για το αν θα θέλατε τη δουλειά μου, σαν δημόσιο υπάλληλο το καταλαβαίνω(πέρασα με τον γραπτό του 2004) αλλά σαν υπάλληλο βουλευτή πιστέψτεμε λίγοι την θέλουν αμα τη γνωρίσουν
super_toto
03/10/2009, 11:00
Δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα. Εγώ απλά σου εξήγησα γιατί κάποιος μπορεί να ειναι προκατειλλημένος απέναντί σου κρίνοντά σε μόνο από το επάγγελμά σου. Και γιατί έχει και δίκιο.
super_toto
03/10/2009, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Φίλε μου τσουβαλιάζεις τους πάντες. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλοί συμπολίτες σου, οι οποίοι γυρνάνε την πλάτη σε τέτοιου είδους βόλεμα ακόμα και όταν τους προσφέρεται απλόχερα. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
konsttanttinos
03/10/2009, 14:20
Φίλε μου τσουβαλιάζεις τους πάντες. Σε πληροφορώ ότι υπάρχουν πολλοί συμπολίτες σου, οι οποίοι γυρνάνε την πλάτη σε τέτοιου είδους βόλεμα ακόμα και όταν τους προσφέρεται απλόχερα. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Γι'αυτο εγραψα ''δεν νομιζω'', για να καλυψω και τις εξαιρεσεις.:wave2:
nasos-hyper
03/10/2009, 20:42
παντως ειναι δεδομενο οτι θα βγει το πασοκ.
κριμα παντως που τωρα στα σαρανταμ ειχα σκοπο να ψηφισω για πρωτη φορα
κ μου πεταξαν εξω τον ψινακη,..:bigcry:
project.breeze
04/10/2009, 00:26
20+ χρονια υποσχεσεων...
Ποτε κανενας δεν εκανε κατι για τα ενυδρεια, ειμασταν παντα ο τελευταιος τροχος της αμαξης...
οταν ειχαμε προεκλογικη περιοδο, οι πολιτικοι υποσχονταν δωρεαν φιλτρα, αποχες και γατοψαρα για να καθαριζουν το πυθμενα...τους ψηφιαζεμε σαν βλακες και μετα μας αφηναν στα κρυα του λουτρου...
το ξερεις φιλε μου οτι προσπαθω να πουλησω ενα ενυδρειο εδω και 2 χρονια; και μην μου πεις οτι φταει μονο η ΝΔ για αυτο!
με το προσωπικο μου υστερημα το συντηρω, γιατι δεν μου παει η καρδια να πεταξω τα ψαρακια στην τουταλετα! Ποιος απο αυτους ασχοληθηκε μαζι μου; ποιος νοιαστηκε για το ph του νερου; ποιος;
GODLIKE! :a23: :a23:
el_hymador
04/10/2009, 22:48
Με γεια μας η νεα μας κυβερνηση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με λυπη αποχωριζομαστε τη παλια, θα μας λειψει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειμαστε Γ.Τ.Π. λαος...
Ktm.Prestige
04/10/2009, 22:59
Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!
Εβίβα !!:beer:
el_hymador
04/10/2009, 23:16
Ειχα ενα Yamaha XT 550, μου αρεσε, αλλα αρχισε κατι ψιλοπροβληματα, το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο...
Μετα πηρα το πρωτο Transalp με το ταμπουρο πισω, γαματο ηταν, γουσταρα, αλλα υστερα απο λιγο βαρεθηκα και πηρα ενα...
ΧΤ600! τουπανο!...ειχα προτερη εμπειρια σε ΧΤ και σκεφτηκα οτι αυτο ειναι το μηχανακι μου, αφου εχα δοκιμασει και το 550 και μου αρεσε...αλλα τι τα θες, μετα βγηκε το Transalp με το δισκοφρενο πισω και...
Ψηθηκα!....το αγορασα, δεν ενθουσιαστηκα βεβαια , αλλα σκεφτηκα Honda ειναι μωρα τι θα παθει;....anyway, κουστα-στραβα με αυτο πορευπομουν μεχρι που εβγαλε η Yamaha το XT660!
ε, τι περιμενατε; πουλησα το Transalp και πηρα το XT660 αλλα μεσα μου σκεφτομουν μηπως ειμαι μαλακας...
με αυτη τη σκεψη να με βασανιζει πηρα το Transalp το 650, αλλα υστερα απο λιγο παρ' ολο το φοβο μου εκανα το μεγαλο βημα και πηρα....
το XT το motard!....το κρατησα βεβαια μεχρι που βγηκε το Transalp 700...
...οι φιλοι μου ελεγαν ξεκολα ρε μαλακα (μεσα μου ηξερα οτι ημουν μαλακας), παρε κατι αλλο ρε κολημενε ολο ΧΤ και Transalp!!!
...δε ξερω ρε παιδια...εχω σκεφτει να παρω κατι εκτος των δυο αυτων μοντελων, αλλα τελευταια στιγμη ψυχαναγκαζομαι, φοβαμαι και επιλεγω μονο XT η Transalp...
ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας;
snowtolis
04/10/2009, 23:28
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
road spirit
04/10/2009, 23:29
.... ρε χυμαδορ έλεος ρε :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
Ειχα ενα Yamaha XT 550, μου αρεσε, αλλα αρχισε κατι ψιλοπροβληματα, το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο...
ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας;
"Μετα πηρα KTM(ή οτιδηποτε αλλο) και δεν το ξαναλλαξα.."
θα μπορουσε να λεει μια διαφημιση..:rotflmao:
menelaos46
μαλακας εισαι φιλε.
vangelis 64
ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας; Με το χέρι στην καρδιά;:D
Θα σού έλεγα ναι αν την έψαχνες με τίποτα γκαρέλι,μοτομπεκάν,γκζιον-τσου-εν-λάι, με διάθεση να τρως ασφάλτινα και χωμάτινα χιλιόμετρα,να κάνεις την καγκουριά σου και να γουστάρεις γενικώς ρε παιδί μου.
Αυτό που κάνεις δείχνει ωριμότητα,πάς στα σίγουρα...εκ τού ασφαλούς.Είσαι ο άνθρωπός μας.:lol:
Ρε συ,αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί δεν έχω μηχανάκι.:cry: