Σύνδεση

View Full Version : Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6

menelaos46
04/10/2009, 23:32
Πλακα κανω ετσι. Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τις εκλογες.

vangelis 64
04/10/2009, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Πλακα κανω ετσι. Αλλα αυτο δεν εχει σχεση με τις εκλογες. Δηλαδή τι;Το εννοείς ότι είναι μαλάκας;:p

el_hymador
04/10/2009, 23:36
...παιδια σας ευχαριστω!

λενε οτι η μιση λυση για το καθε προβλημα ειναι το να εχεις επιγνωση του προβληματος....τελικα ειμαι μαλακας! το αποδεχθηκα και το δουλευω, νομιζω οτι θα αλλαξω!!!

Θα το πουλησω το Transalp 700...

ακουσα οτι η Yamaha βγαζει νεο XT!

vangelis 64
04/10/2009, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...παιδια σας ευχαριστω!

λενε οτι η μιση λυση για το καθε προβλημα ειναι το να εχεις επιγνωση του προβληματος....τελικα ειμαι μαλακας! το αποδεχθηκα και το δουλευω, νομιζω οτι θα αλλαξω!!!

Θα το πουλησω το Transalp 700...
ακουσα οτι η Yamaha βγαζει νεο XT! :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :lol: :lol:

Tpap
04/10/2009, 23:44
Ρε, σας είπα με'γειά την νέα μας κυβέρνηση...;

:rotflmao: :beer: :wave2:

DimChios
04/10/2009, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
μαλακας εισαι φιλε.

ωπα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
04/10/2009, 23:47
...ακουσα οτι η Yamaha βγαζει νεο XT!

παρε το ΤΕΝΕΡΕ!

:wave2:

δινει ενα πουλο δωρο! :bigcry:

el_hymador
05/10/2009, 00:25
Παιδια....μπορει να ειμαι μαλακας, αλλα ειμαι επισης πολυ συγκινημενος και θελω να το μοιραστω μαζι σας...ζουμε μεγαλες στιγμες!

ο ελληνικος λαος αποφασισε!!!

εδω, στο τοπο που γεννηθηκε η δημοκρατια, οι συνεχιστες του λαμπρου αρχαιου πολιτισμου πηραν την σωστη αποφαση για το μελλον τους!

θα συνεχισουμε την ιδια επιτυχημενη συνταγη των προηγουμενων ετων, εμμενουμε και υπομενουμε σε αυτο! θα συνεχισουμε τον αγωνα για πιο ευνοϊκα διακοποδανεια και φθηνοτερα ΙΧ, θα παλεψουμε με τη χοληστερινη, θα αυτομαστιγωθουμε οικονομικα ζωντας στο οριο της ανεχειας, θα ψοφαμε στους δρομους χωριες ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη, θα εξοντωσουμε τους νεους και τους γερους γιατι η ζωη αξιζει αφου πιασεις δουλεια και μεχρι τη συνταξη, θα τρωμε και θα χεζουμε, θα καιμε και θα καταπαταμε, θα λαδωνομαστε και θα λαδωνουμε!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

:wacko:

176313

before
05/10/2009, 00:32
el hymador το κολαζ σου ειναι ολα τα λεφτα
;)

SVX
05/10/2009, 00:32
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: λενε πως επαιξε μεγαλο ρολο και το σποτακι Γιωργακι Vs Eminem (http://www.youtube.com/watch?v=F0iOj7PAMKY&feature=player_embedded) :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

o_gavros
05/10/2009, 00:35
http://www.youtube.com/watch?v=JVDmggDj624

el hymador,αν σε παρηγορεί,δεν είσαι ο μόνος που νιώθει μαλάκας...

GIXXERAKIAS
05/10/2009, 00:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: λενε πως επαιξε μεγαλο ρολο και το σποτακι Γιωργακι Vs Eminem (http://www.youtube.com/watch?v=F0iOj7PAMKY&feature=player_embedded) :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Hρθε μαδαφακαζ....:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

project.breeze
05/10/2009, 00:48
Καθίστε ρε παιδιά να δούμε τον άνθρωπο μην τον γλωσσοτρώτε ακόμα δεν ανέλαβε...

Akatanomastos
05/10/2009, 00:53
το θεικοτερο ειναι ο καρβελας στο κολαζ:bigcry: :bawl: :rotflmao:

fotisdragon
05/10/2009, 04:09
Ώπ; Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κορνάρουν όλοι; Γιατί βγήκαν όλοι στο δρόμο με μια σημαία; Πήραμε πάλι το Εuro (και που το πήραμε δηλαδή τι καταλάβαμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα);
Μπαααααα....
"Επιλέξαμε" να μας "διακυβερνήσει" το π.α. ΣΟΚ μαθαίνω...
Και αναρωτιέμαι σα παιδί και γω, εσύ ρε φίλε,
Εσύ, ναι εσύ, που πανηγυρίζεις λες και κέρδισες το ΤΖΟΚΕΡ, ναι, για σένα λέω,

ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις δουλειά;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις να πληρώσεις τους φόρους σου;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις ένα γιατρό να σε κοιτάξει ή 1 κρεβάτι να καθίσεις στο νοσοκομείο;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο η γιαγιά σου δεν θα έχει να πάρει ούτε στραγάλι απο τη λαική;
Εσύ δεν είσαι που μόλις έκανες μάγκες τους "άλλους" που παίρνουν 7χιλιάρικα το μήνα; Που θα πίνουν φρέντο στο καφενείο της βουλής και θα κυκλοφορουν με Lexus ταχα μου υβριδικο;;

ΝΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;; ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;......

.......Αλλά ναι,τι ρωτάω κ εγω, με συγχωρείς, ξέχασα...
Εσύ είσαι και αυτός που για όλα λέει "δε βαριέσαι μωρε;;" και "ωχμωρ'αδερφέ τιμουλεςτώρα" και περνάς τη μέρα σου ανακατεύοντας τη φραπεδούμπα σου (των 5Ε παρακαλώ) χαζεύοντας το κινητό (των 400Ε παρακαλώ) και το σούπερουάουα 4Χ4 (των 30.000Ε παρακαλώ (το οποίο θα το ξεχρεώσεις το 2032) (το οποίο έκανες 48 λεπτά να παρκάρεις (πάνω στο πεζοδρόμιο τελικά) καίγοντας το μισό τεπόζιτο βενζίνης (της 100ρας, με τα 1.5Ε/λίτρο παρακαλώ)) και δε χάνεις ευκαιρία να ικανοποιήσεις τα κόμπλεξ σου βγαίνοντας στο δρόμο με μια σημαία (τί πήραμε το Ευρο, τι βγηκε το παΣΟΚ, τι κέρδισε ο βάζελος την ΑεΚ.......) σα τη Βασίλω της παροιμίας....
Γι'αυτό πανηγυρίζεις φαίνεται..... μπάς και με λίγες δόσεις εγωισμού ξεπεράσεις το σόκ της υπόλοιπης ζωής σου.... ΜΑΛΑΚΑ!
Σας σιχάθηκα ρε, σκουλήκια,
Σας βαρέθηκα ρε τσογλάνια,
Σας απεχθάνομαι ρε κακομοίρηδες,
Σας μισώ ρε μπασταρδεμένα, κομπλεξάρες
Αρκετά σας ανέχτηκα ρε
Γι'αυτό κ εγώ θα σας αφήσω στη μοίρα σας... αυτή που σας αξίζει
ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΡΕ, Τ'ΑΚΟΥΤΕ;;;
Λίγο υπομονή ακόμα................................................... Μαλάκα ΝΕΟέλληνα

Ζεύκας
05/10/2009, 05:41
το ξερεις φιλε μου οτι προσπαθω να πουλησω ενα ενυδρειο εδω και 2 χρονια; και μην μου πεις οτι φταει μονο η ΝΔ για αυτο!

ρε το μαλάκα τι θυμήθηκε!

:lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ζεύκας
05/10/2009, 05:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
το θεικοτερο ειναι ο καρβελας στο κολαζ:bigcry: :bawl: :rotflmao:

το θεϊκότερο στο κολάζ είναι η Πετρούλα...:blush:

irinia
05/10/2009, 06:46
H MΠΑΝΑΝΙΑ ΖΕΙ ΜΕΡΕΣ ΔΟΞΑΣ ΞΑΝΑ.............

Γιά δεύτερη φορά...........πρωθυπουργός μέ άμερικάνικο διαβατήριο....

Άραγε σέ τί διαφέρουμε άπό τήν έποχή τού βαυαρού Όθωνα....??

ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟΝ...........!!!!

Kazolinos
05/10/2009, 06:54
Ετσι ειναι φιλε μου....

δεν τα λες ασχημα....εχει γεμισει ο κοσμος παλαματζιδες...

ολων των αποχρωσεων και ειδων.

Γελασα με το ποστ σου για να μην στεναχωρηθω πρωι πρωι....

:beer:

Cpt. Haddock
05/10/2009, 06:58
H ανάκαμψη της χώρας άρχισε!

Τίγκα στις γκόμενες χθες το Μπρίκι :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρωτήστε το γιατρό για λεπτομέρειες :D

irinia
05/10/2009, 07:10
59ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ

Γιά τή νίκη τού Πασόκ..........στόν Πύργο Ήλείας

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ................

NO COMMENTS........!!!!

SnakeMJK
05/10/2009, 07:17
δηλαδή τώρα θα γίνουμε όλοι πλούσιοι;;;; :p :p :p

makis206
05/10/2009, 07:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
δηλαδή τώρα θα γίνουμε όλοι πλούσιοι;;;; :p :p :p

Μόνο; Εδώ μιλάμε ότι μέχρι και το ενυδρείο του Χυμαδώρ θα βρει αγοραστή λέμε!:lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
05/10/2009, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόνο; Μέχρι και το ενυδρείο του Χυμαδώρ θα βρει αγοραστή λέμε!:lol: :rotflmao:

:a27: :a27: :a27: :a27: :a27:

:lol: :lol: :lol:

el_hymador
05/10/2009, 07:34
...το 29% της αποχης σε βουλευτικες εκλογες δειχνει το ποσο Γ.Τ.Π. ειμαστε σαν λαος...:rolleyes:

δεν μιλαμε ουτε για 1% ουτε για 2%....μιλαμε για ενα ποσοστο που θα μπορουσε να παιξει καθοριστικοτατατο ρολο στο εκλογικο αποτελεσμα...αλλα προτιμησαν να αποφασισουν οι αλλοι για αυτους, σχεδον ενας στους τρεις δεν πηγε να ψηφισει...

...παντως το μηνυμα το ελαβαν οι πολιτικοι! βγηκαν ολοι προβληματισμενοι και εκαναν δηλωσεις σχετικα με το μεγαλο ποσοστο αποχης, τους εχει αγγιξει ρε σεις, μη λεμε μαλακιες τωρα, πηραν το μαθημα τους και "μαζευτηκαν", οχι παιζουμε!

μπραβο ρε παιδια που απειχατε, ο αγωνας σας τωρα δικαιωνετε!

176318

menelaos46
05/10/2009, 07:39
Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο. Καρφακι δεν τους καιγεται. Το ποσοστο αυτο θα μπορουσε να βγαλει κυβερνηση ανετα ομως.

SnakeMJK
05/10/2009, 07:41
στις ευρωεκλογές το 30% της αποχής ήταν το μήνυμα του κόσμου... στις βουλευτικές το ίδιο ποσοστό είναι απολύτως φυσιολογικό :p

Leopsomo
05/10/2009, 07:44
+οσα εχω.... :beer:

makis206
05/10/2009, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a27: :a27: :a27: :a27: :a27:
:lol: :lol: :lol:

:lol: :evil: :lol:

176320

Εχετλαίος
05/10/2009, 07:46
Xαρυ Κλυν:

"Και αμέσως μετά την ψήφο, θα πάμε σπίτι, θα σταθούμε μπροστά στον καθρέπτη και θα πούμε: Πάρτα μ@λακά, την έκανες πάλι τη μ@λακία σου"
"Και την επόμένη των εκλογών θα κατέβουμε σύσωμοι σε πορείες και διαμαρτυρίες γιατί η κυβέρνηση έπαψε να εκφράζει το δημόσιο Αίσθημα...ρε δε γ@μιώμαστε λέω γω!"

TATAR
05/10/2009, 08:02
+ άπειρο:beer: :beer:

guzzistas
05/10/2009, 08:19
πεστα ρε παίχτη.....:beer:

MG
05/10/2009, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
NO COMMENTS........!!!!

όταν προσπάθησε να βάλει φωτιά σε αυτοσχέδια κατασκευή, αποτελούμενη από δυναμίτιδα, κατά την διάρκεια πανηγυρισμών για το αποτέλεσμα των εκλογών

παλι καλα που δεν πηρε κανενα αλλο μαζι του....

ποσο ηλιθιος λαος ειμαστε.....

p@nos
05/10/2009, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Xαρυ Κλυν:

"Και αμέσως μετά την ψήφο, θα πάμε σπίτι, θα σταθούμε μπροστά στον καθρέπτη και θα πούμε: Πάρτα μ@λακά, την έκανες πάλι τη μ@λακία σου"

θα πατε...θα σταθειτε...

:D :evil: :evil: :smokin:

TheFace
05/10/2009, 09:07
+οσο γουσταρεις:beer:

notakos600
05/10/2009, 09:13
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ......

TheFace
05/10/2009, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ......
:lol:

TROOPER
05/10/2009, 09:34
αναμενομενο αποτελεσμα.

καλως :bawl: (ξανα)ρθες πρασινη δεξια :bawl:

sergiosm
05/10/2009, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
Ώπ; Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί κορνάρουν όλοι; Γιατί βγήκαν όλοι στο δρόμο με μια σημαία; Πήραμε πάλι το Εuro (και που το πήραμε δηλαδή τι καταλάβαμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα);
Μπαααααα....

ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο δε θα έχεις ένα γιατρό να σε κοιτάξει ή 1 κρεβάτι να καθίσεις στο νοσοκομείο;
Εσύ δεν είσαι που (και) αύριο η γιαγιά σου δεν θα έχει να πάρει ούτε στραγάλι απο τη λαική;
Εσύ δεν είσαι που μόλις έκανες μάγκες τους "άλλους" που παίρνουν 7χιλιάρικα το μήνα; Που θα πίνουν φρέντο στο καφενείο της βουλής και θα κυκλοφορουν με Lexus ταχα μου υβριδικο;;

Εσύ είσαι και αυτός που για όλα λέει "δε βαριέσαι μωρε;;" και "ωχμωρ'αδερφέ τιμουλεςτώρα" και περνάς τη μέρα σου ανακατεύοντας τη φραπεδούμπα σου (των 5Ε παρακαλώ) χαζεύοντας το κινητό (των 400Ε παρακαλώ) και το σούπερουάουα 4Χ4 (των 30.000Ε παρακαλώ (το οποίο θα το ξεχρεώσεις το 2032) (το οποίο έκανες 48 λεπτά να παρκάρεις (πάνω στο πεζοδρόμιο τελικά) καίγοντας το μισό τεπόζιτο βενζίνης (της 100ρας, με τα 1.5Ε/λίτρο παρακαλώ)) και δε χάνεις ευκαιρία να ικανοποιήσεις τα κόμπλεξ σου βγαίνοντας στο δρόμο με μια σημαία (τί πήραμε το Ευρο, τι βγηκε το παΣΟΚ, τι κέρδισε ο βάζελος την ΑεΚ.......) σα τη Βασίλω της παροιμίας....
Γι'αυτό πανηγυρίζεις φαίνεται..... μπάς και με λίγες δόσεις εγωισμού ξεπεράσεις το σόκ της υπόλοιπης ζωής σου.... ΜΑΛΑΚΑ!
Αρκετά σας ανέχτηκα ρε
Λίγο υπομονή ακόμα................................................... Μαλάκα ΝΕΟέλληνα

Μεταξύ αυτών υπάρχουν μερικοί "ρομαντικοί" που χαίρονται γιατί πράγματι πιστεύουν ότι το πασοκ μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. Σεβαστό.

Όμως,

Ξεχνάς κάτι βασικό που, δυστυχώς, επιβεβαιώνει το πόσο ΝΟΣΗΡΟ είναι το σύστημα μας.
Ότι οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία του ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ που τόσο καιρό τώρα τρέχουν πίσω από τα κόμματα και τους υποψηφίους, για να τους κάνουν τα θελήματα, να τους βοηθήσουν να βγουν, να τους πουλήσουν εκδούλευση κλπ κλπ αποσκοπώντας σε ένα πράγμα:
ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ μετά τις εκλογές,
το διορισμό τον δικό τους ή του παιδιού τους (εννοείται αναξιοκρατικά)
το βόλεμα κάπου κλπ

Τί συζητάμε τώρα,
από τη στιγμή που τα κόμματα έχουν ... μέλη λες και είναι κάνας τοπικός σύλλογος τί να λέμε;

τα μέλη κάποιου δεν έχουν απαιτήσεις ;
δεν θα πουν: "εγώ έτρεχα για να βγεις, τώρα είναι η σειρά σου";;

Σταματάω εδώ γιατί θα συγχυστώ ...

idi
05/10/2009, 09:41
ετσι. :beer: :beer: :beer:

EVI
05/10/2009, 09:42
+750

GIXXERAKIAS
05/10/2009, 09:51
Μπαααααα....

Αρκετά σας ανέχτηκα ρε

ΝεοΔημοκρατης ε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ps:Σορρυ αλλα ειχε πλακα και δεν αντεξα να μην σπαμμαρω.:blush: :lol:

hidefnick
05/10/2009, 10:01

Από το Σάββατο είχαν ξεκινήσει τα festivities εκεί.... :D

Boxer
05/10/2009, 10:01
στις ευρωεκλογές το 30% της αποχής ήταν το μήνυμα του κόσμου... στις βουλευτικές το ίδιο ποσοστό είναι απολύτως φυσιολογικό :p

Εγγεγραμμένοι 9,891,791
Ενσωμάτωση 99.04 %
Ψήφισαν 70.91 %
Ακυρα/Λευκά 2.64 %

Οι εκλογικοι καταλογοι δεν ειναι καθαροι
Για να καταλαβεις ο παππους μου που πεθανε το 1998 ειναι ακομα μεσα.

10-11 εκατομμυρια ειμαστε ολοι και ψηφιζουν 9,8 εκ. ;

η πραγματικη αποχη κατα τη γνωμη μου ηταν μικρη.

Boxer
05/10/2009, 10:09
Ειχα ενα Yamaha XT 550, μου αρεσε, αλλα αρχισε κατι ψιλοπροβληματα, το βαρεθηκα μετα απο λιγο καιρο...

Μετα πηρα το πρωτο Transalp με το ταμπουρο πισω, γαματο ηταν, γουσταρα, αλλα υστερα απο λιγο βαρεθηκα και πηρα ενα...

ΧΤ600! τουπανο!...ειχα προτερη εμπειρια σε ΧΤ και σκεφτηκα οτι αυτο ειναι το μηχανακι μου, αφου εχα δοκιμασει και το 550 και μου αρεσε...αλλα τι τα θες, μετα βγηκε το Transalp με το δισκοφρενο πισω και...

Ψηθηκα!....το αγορασα, δεν ενθουσιαστηκα βεβαια , αλλα σκεφτηκα Honda ειναι μωρα τι θα παθει;....anyway, κουστα-στραβα με αυτο πορευπομουν μεχρι που εβγαλε η Yamaha το XT660!

ε, τι περιμενατε; πουλησα το Transalp και πηρα το XT660 αλλα μεσα μου σκεφτομουν μηπως ειμαι μαλακας...

με αυτη τη σκεψη να με βασανιζει πηρα το Transalp το 650, αλλα υστερα απο λιγο παρ' ολο το φοβο μου εκανα το μεγαλο βημα και πηρα....

το XT το motard!....το κρατησα βεβαια μεχρι που βγηκε το Transalp 700...

...οι φιλοι μου ελεγαν ξεκολα ρε μαλακα (μεσα μου ηξερα οτι ημουν μαλακας), παρε κατι αλλο ρε κολημενε ολο ΧΤ και Transalp!!!

...δε ξερω ρε παιδια...εχω σκεφτει να παρω κατι εκτος των δυο αυτων μοντελων, αλλα τελευταια στιγμη ψυχαναγκαζομαι, φοβαμαι και επιλεγω μονο XT η Transalp...

ειλικρινα τωρα απαντηστε μου....μηπως ειμαι μαλακας;

Τα ειπες ολα......τελος

Εχετλαίος
05/10/2009, 10:24
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67182&cid=4

Άρχισε η νοικοκύρεψη του κράτους ήδη!

guzzistas
05/10/2009, 10:47
Θα τον βάλουν σε καμιά hayabusa... σφαίρα θα πηγαίνει!!!

τεσπα.. το έγραψα ξανά...

έχουμε καταντήσει σαν φυλές της Αφρικής... ΄για ποια δημοκρατία μιλάμε ρε?

Πρωθυπουργοί παππούς... γιός... εγγονός!!!!! Μοναρχία μου θυμίζει..........

project.breeze
05/10/2009, 10:53
Μπαααααα....

Αρκετά σας ανέχτηκα ρε

Έγώ πάλι έχω βαρεθεί τα κλισέ λογύδρια τέτοιου τύπου.Αν εσύ παλλικάρι μου και όσοι υπόλοιποι αισθάνεστε Άρης Βελουχιώτης και Γεωργάκης Ολύμπιος,αρπάξτε τα τουφέκια και τα φτυάρια σας κατά περίπτωση και κάντε αντάρτικο να ανατρέψετε όλους τους υπόλοιπους μαλάκες νεοέλληνες όπως λες.Μην μας σπάτε τα @@ όμως με ψευτοεπαναστατικά κειμενάκια μέσα στο ίντερνετ,στο πληκτρολόγιο η μαγκιά περισσεύει,στην πραγματική ζωή να σας δω

SVX
05/10/2009, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Έγώ πάλι έχω βαρεθεί τα κλισέ λογύδρια τέτοιου τύπου.Αν εσύ παλλικάρι μου και όσοι υπόλοιποι αισθάνεστε Άρης Βελουχιώτης και Γεωργάκης Ολύμπιος,αρπάξτε τα τουφέκια και τα φτυάρια σας κατά περίπτωση και κάντε αντάρτικο να ανατρέψετε όλους τους υπόλοιπους μαλάκες νεοέλληνες όπως λες.Μην μας σπάτε τα @@ όμως με ψευτοεπαναστατικά κειμενάκια μέσα στο ίντερνετ,στο πληκτρολόγιο η μαγκιά περισσεύει,στην πραγματική ζωή να σας δω

αστο παιδι ησυχο ρε .... :evil: copy-paste απο troktiko (http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_3267.html) ειναι !!

:cry:

super_toto
05/10/2009, 11:07
Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτούς τους δημοσκόπους. Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις τους ήταν γτπ καβάλα. :rotflmao:

Τι καραγκιόζηδες είναι αυτοί. Μας πρήζουν τα φρύδια κάθε βδομάδα με δημοσκοπήσεις, παίρνουν άπειρα λεφτά από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς και όταν έρχεται η ώρα να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες, όταν δηλαδή υπάρχει εκλογή που θα τους δικαιώσει ή όχι, αυτοί είναι πιο αφερέγγυοι και από την Λίτσα Πατέρα.

Greg61
05/10/2009, 11:16

SnakeMJK
05/10/2009, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε παιδιά τι θα γίνει με αυτούς τους δημοσκόπους. Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις τους ήταν γτπ καβάλα. :rotflmao:

Τι καραγκιόζηδες είναι αυτοί. Μας πρήζουν τα φρύδια κάθε βδομάδα με δημοσκοπήσεις, παίρνουν άπειρα λεφτά από τους φόρους που πληρώνουμε εμείς και όταν έρχεται η ώρα να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες, όταν δηλαδή υπάρχει εκλογή που θα τους δικαιώσει ή όχι, αυτοί είναι πιο αφερέγγυοι και από την Λίτσα Πατέρα.

βασικά μέσα έπεσαν... είχαν πει 41-44 το πασόκ και 34-38 τη νδ... αλλά ο μαύρος που παρακολούθησα για λίγο έλεγε συνεχώς να μην βγάλουμε κεντρικές τιμές, γιατί μπορεί να έρθει οποιοδήποτε ποσοστό. οπότε στο βεληνεκές έπεσαν μέσα, αλλά στις ακραίες τιμές αυτών.

super_toto
05/10/2009, 11:27
βασικά μέσα έπεσαν... είχαν πει 41-44 το πασόκ και 34-38 τη νδ... αλλά ο μαύρος που παρακολούθησα για λίγο έλεγε συνεχώς να μην βγάλουμε κεντρικές τιμές, γιατί μπορεί να έρθει οποιοδήποτε ποσοστό. οπότε στο βεληνεκές έπεσαν μέσα, αλλά στις ακραίες τιμές αυτών.

Ουσιαστικά λοιπόν έλεγαν ότι η διαφορά θα ήταν από 3 έως 10 μόνάδες. Αυτο τώρα εσύ το λές πρόβλεψη?

doctor x
05/10/2009, 11:46
εκλογικο αποτελεσμα μηνυματων και ευκαιριων για ΟΛΑ τα πολιτικα κομματα.
τωρα ποιος θα τα αξιοποιησει αναμενομεν....

doctor x
05/10/2009, 11:49

ανεμος αλλαγης!
:bigcry:

stvr1
05/10/2009, 11:51

+1000 :beer: :beer: :beer:

doctor x
05/10/2009, 11:53
επισης εκτος απο τις χιλιαδες προεκλογικες εγγραφες στο ΠΑΣΟΚ η....Kawasaki αναμενετε να εκτοξευσει τις πωλησεις της!:dizzy:

http://www.youtube.com/watch?v=EGbFBpP2sL0

Ζεύκας
05/10/2009, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Έτσι για την ιστορία,το ατυχές περιστατικό συνέβη στη Βάρδα,60 χλμ μακρυά από τον Πύργο.

el_hymador
05/10/2009, 17:50

copy paste ξε copy paste, το κειμενο δεν αναφερεται γενικως, αλλα ειδικως, στα φερομενα κομματοσκυλα που στηνουν λοκο για ενα κομματι ψωμι...

το να βγεις με κομματικες σημαιες και να πανηγυριζεις στη εποχη μας δυο πραγματα σημαινει...η οτι εχεις αμεσο συμφερον απο την εκολγη του εκαστοτε λαλακα και της εκαστοτε λαλακιας παραταξης, η εισαι εντελως ειδικη περιπτωση -που χρηζει αμεσου ηλεκτροσοκ- και πιστευεις οτι η καθε λαλακια παραταξη (τουλαχιστον οι δυο "μεγαλες") εκπροσωπουν μια συγκεκριμενη ιδεολογια και διαφερουν επι της ουσιας...κουνια που σε κουναγε (οχι εσενα porject.breeze, γενικως το λεω)

μια χαρα τα λεει το κειμενο...αλλα κατα τη γνωμη μου υπαρχει και χειροτερο...εστω οτι ανηκεις στις ανωτερω κατηγοριες, ok, κυνηγας μια θεση στο δημοσιο, μια νομιμοποιηση αυθαιρετου, η εισαι απλως εντελως ηλιθιος...νταξει βρε αδερφε το ριξες το ρημαδι το ψηφοδελτιο και παραμυθιαστηκες...

οι αλλοι;

οι αλλοι ρε σεις που δεν ανηκουν σε καμια απο τις δυο κατηγοριες και ψηφιζουν απο συνηθεια τον εναν η τον αλλο χωριςνα εχουν αμεσο η εμεσο συμφερον και χωρις να ειναι -υποθετικα μιλωντας- αρπαγμενοι εγκεφαλικα...το σκατα ρε γαμοτο; ποιοι ειστε εσεις; γιατι ζειτε; drοp dead ρε ηλιθιοι...

...fuck off...

fotisdragon
05/10/2009, 22:40
Λοιπόν, ένα ένα μη παρεξηγηθώ πάλι,
και κυρίως να μιλήσω νηφάλια
1ον, απαντώντας στον breeze κυρίως, το κείμενο που παρέθεσα πιο πάνω, είναι δικό μου, το postara στα Στραβά και ανάποδα αλλά κάποιος mod το μετέφερε εδώ (οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν έχω σκοπό να σου σπάω τα @@ όπως λες, ελεύθερος είσαι να διαβάζεις οτι θες, δε σε έβαλα να διαβάσεις την αποψή μου με το ζόρι), δεν είναι ψευτοεπαναστατικό ούτε θέλώ να κάνω αντάρτικο. (Βέβαια αν πιστεύεις οτι όλοι θα έπρεπε να πανηγυρίσουμε μέχρι θανάτου όπως ο άλλος στη Βάρδα η να καβαλήσουμε τα μηχανάκια με τις σημαίες υπο μάλης και να κορνάρουμε μέχρι να μας τελειώσει η μπαταρία ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου, όπως δικαίωμα μου να πιστεύω οτι εισαι μαλάκας αν κάνεις κάτι τετοιο)
Ο el_hymador κατάλαβε τι ήθελα να πω, απλά χθές έγραφα πολύ τσαντισμένος (επειδή εκανα διανομή το βράδυ και τράβηξα τα μύρια όσα)
Δε θέλω να μπώ σε καμία αντιπαράθεση (ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, για να απαντήσω και σε κάποιον που είπε οτι στηρίζω τη ΝΔ), την απορία μου εξέφρασα ως προς το πόσο νοήμων είναι κάποιος ο οποίος λειτουργεί οπάδικα για ένα κόμμα.
Αλλά, επειδή θέλω να πιστεύω οτι είμαι σκεπτόμενος και έξυπνος άνθρωπος, θέλω να μοιραστώ και κάτι ακόμα μαζί σας, να προβληματιστούμε παραπάνω. Παραθέτω στοιχεία, με περαιτέρω συμπεράσματα να τα αφήνω στη κρίση σας.
Τροφή για σκέψη λοιπόν...

Φέτος, ψηφίσαμε 7.042.512 άτομα.... είχαμε 30% ΑΠΟΧΗ. Το Πασοκ πήρε 3.011.521 ψήφους.
Το 2004 (χρονιά που έχασε το Πασοκ) ψήφισαν 7.571.601 άτομα, με 25% αποχή. Το Πασοκ τότε είχε πάρει 3.002.531 ψήφους.
Δηλαδή : Φέτος, όπου ψήφισαν ΛΙΓΟΤΕΡΑ άτομα, με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ αποχή, το Πασοκ με ΙΔΙΟΥΣ (σχεδον) ψήφους, μας "κυβερνά" με 160 έδρες στην Βουλή...
Αυτή είναι η Ελλάδα μας κύριε breeze. Και η λύση δεν είναι αντάρτικο ή επανάσταση (ίδια "επανάσταση" και καλύτερη θα ήταν αν αυτό το 30% που απείχε ασκούσε το εκλογικό δικαίωμα του ψηφίζοντας ένα άλλο κόμμα)....
Η λύση που βρήκα για τη πάρτη μου είναι η μετανάστευση.
Να τη χαίρεστε λοιπόν την Ελλαδίτσα, και μήν ανησυχείτε, δε θα σας σκοτίζω τα @@ για πολύ ακόμα....

super_toto
05/10/2009, 22:57
1ον, απαντώντας στον breeze κυρίως, το κείμενο που παρέθεσα πιο πάνω, είναι δικό μου, το postara στα Στραβά και ανάποδα αλλά κάποιος mod το μετέφερε εδώ (οπότε καταλαβαίνεις οτι δεν έχω σκοπό να σου σπάω τα @@ όπως λες, ελεύθερος είσαι να διαβάζεις οτι θες, δε σε έβαλα να διαβάσεις την αποψή μου με το ζόρι), δεν είναι ψευτοεπαναστατικό ούτε θέλώ να κάνω αντάρτικο. (Βέβαια αν πιστεύεις οτι όλοι θα έπρεπε να πανηγυρίσουμε μέχρι θανάτου όπως ο άλλος στη Βάρδα η να καβαλήσουμε τα μηχανάκια με τις σημαίες υπο μάλης και να κορνάρουμε μέχρι να μας τελειώσει η μπαταρία ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου, όπως δικαίωμα μου να πιστεύω οτι εισαι μαλάκας αν κάνεις κάτι τετοιο)
Ο el_hymador κατάλαβε τι ήθελα να πω, απλά χθές έγραφα πολύ τσαντισμένος (επειδή εκανα διανομή το βράδυ και τράβηξα τα μύρια όσα)
Δε θέλω να μπώ σε καμία αντιπαράθεση (ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, για να απαντήσω και σε κάποιον που είπε οτι στηρίζω τη ΝΔ), την απορία μου εξέφρασα ως προς το πόσο νοήμων είναι κάποιος ο οποίος λειτουργεί οπάδικα για ένα κόμμα.
Αλλά, επειδή θέλω να πιστεύω οτι είμαι σκεπτόμενος και έξυπνος άνθρωπος, θέλω να μοιραστώ και κάτι ακόμα μαζί σας, να προβληματιστούμε παραπάνω. Παραθέτω στοιχεία, με περαιτέρω συμπεράσματα να τα αφήνω στη κρίση σας.

Φέτος, ψηφίσαμε 7.042.512 άτομα.... είχαμε 30% ΑΠΟΧΗ. Το Πασοκ πήρε 3.011.521 ψήφους.
Το 2004 (χρονιά που έχασε το Πασοκ) ψήφισαν 7.571.601 άτομα, με 25% αποχή. Το Πασοκ τότε είχε πάρει 3.002.531 ψήφους.
Δηλαδή : Φέτος, όπου ψήφισαν ΛΙΓΟΤΕΡΑ άτομα, με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ αποχή, το Πασοκ με ΙΔΙΟΥΣ (σχεδον) ψήφους, μας "κυβερνά" με 160 έδρες στην Βουλή...
Αυτή είναι η Ελλάδα μας κύριε breeze. Και η λύση δεν είναι αντάρτικο ή επανάσταση (ίδια "επανάσταση" και καλύτερη θα ήταν αν αυτό το 30% που απείχε ασκούσε το εκλογικό δικαίωμα του ψηφίζοντας ένα άλλο κόμμα)....
Να τη χαίρεστε λοιπόν την Ελλαδίτσα, και μήν ανησυχείτε, δε θα σας σκοτίζω τα @@ για πολύ ακόμα....

Φίλε μου δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφεις. Μια παρατήρηση μόνο.
Στο πεδίο αυτό, το οποίο κατακρίνεις, δε θα βρεις τίποτα καλύτερο σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Θα βρεις πολυ καλύτερα πράγματα σε άλλους τομεις. Όμως , όλες οι δημοκρατίες ανά τον κόσμο έτσι λειτουργούν. Μικρές μειοψηφίες εκλέγουν κυβερνήσεις. Αποχή μεγάλη.

Αυτό ισχύει σε όλα τα κράτη στα οποία πολύ θα θέλαμε να μοιάσουμε σε ζητήματα οργάνωσης, οικονομίας, κοινωνίας, πολιτισμού, παιδείας κτλ.

project.breeze
05/10/2009, 23:10

Ωραία λοιπόν,αφού θεωρώ πως μάλλον είσαι στο 30% γιατί δεν μαζεύεις το υπόλοιπο αυτού του ποσοστού να βγάλετε και καμμιά 80αριά έδρες στη βουλή να λέτε την άποψή σας.Γι'αυτό λέω,ωραία τα κειμενάκια αυτά,διασκεδαστικά,εν μέρει αληθινά αλλά στο δια ταύτα δεν αλλάζουν τίποτα τα λόγια,οι πράξεις αλλάζουν τα πράγματα...:wave2:

fotisdragon
05/10/2009, 23:34
Δεν ανήκω στο 30%
Δε με ενδιαφέρει επίσης να το μαζέψω να μπω στη Βουλή
Οι πράξεις αλλάζουν τα πράγματα, γι'αυτό κ εγώ "θα φύγω θα πάω αλλού"
Η Ελλάδα δεν αλλάζει....

hidefnick
06/10/2009, 01:04
Αυτό που πραγματικά μου γύρισε τα άντερα, ήταν όχι τόσο η Carmina Burana. Ηταν τα "επαναστατικά" Φαραντούρη κλπ.

40 χρόννια μετά....

Και να μας ζήσει το υπουργείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εμείς και ίσως η Νότια Αφρική. Για το υπουργείο "Φίλος του Πολίτη" δεν το συζητάω. Απο αύριο με την 700αρα για κράνος θα παίρνετε και ένα γαρύφαλλο.

Το τραγικότερο όλων είναι να βλέπεις αριστερούς, από αυτούς που έχουν πληρώσει άσχημα και σε προσωπικό επίπεδο την επιλογή τους, να βρίζουν που κέρδισε το πασοκ. Που η μνήμη του έλληνα είναι μικρότερη και απο του χρυσόψαρου πια.

Δεν παιζόμαστε λέμε.

Χάζευα τον απολογισμό της ήττας πριν λίγο, στο Mega. (Να χαιρετήσω τον τελευταίο αριστερά, γιατι μου θύμισε πολλά απο τα 80s - και το δωμάτιο με τα "τρόπαια" στην ταράτσα στην Νεάπολη.. ) Μιλάμε τα άτομα δεν κατάλαβαν ούτε ότι κυβέρνησαν ούτε γιατί έχασαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Akatanomastos
06/10/2009, 01:08
δε θα σας σκοτίζω τα @@ για πολύ ακόμα....

δεν εχει νετ εκει που πας?:look: :D

σωστο το κειμενο σου παντως, και ειναι οντως τραγικο το θεμα με το πως βγαζουμε κυβερνησεις..

fotisdragon
06/10/2009, 01:30
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/2009_06.html

Για να μη νομίζετε οτι τα βγάζω απο το κεφάλι μου, το τροκτικο μόλις έγραψε ότι είπα νωρίτερα

fotisdragon
06/10/2009, 03:48
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=66429&cid=40 (Οι ρίζες του ελληνικού δικομματισμού)

Μεγάλο σαν κείμενο, αξίζει να διαβαστεί πάντως

el_hymador
06/10/2009, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Φίλε μου δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα γράφεις. Μια παρατήρηση μόνο.
Στο πεδίο αυτό, το οποίο κατακρίνεις, δε θα βρεις τίποτα καλύτερο σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Θα βρεις πολυ καλύτερα πράγματα σε άλλους τομεις. Όμως , όλες οι δημοκρατίες ανά τον κόσμο έτσι λειτουργούν. Μικρές μειοψηφίες εκλέγουν κυβερνήσεις. Αποχή μεγάλη.

Αυτό ισχύει σε όλα τα κράτη στα οποία πολύ θα θέλαμε να μοιάσουμε σε ζητήματα οργάνωσης, οικονομίας, κοινωνίας, πολιτισμού, παιδείας κτλ.

φιλε μου αν απολαμβανα το βιοτικο επιπεδο και τη ποιοτητα ζωης που εχουν σε Γαλλια, Γερμανια, Σουηδια, Ισπανια κτλ, ειλικρινα μπορει να μην ψηφιζα και εγω...

frappe rider
06/10/2009, 09:35

+ πολλα φιλε,μακαρι να ειχα κι εγω την επιλογη να φυγω αλλα δεν την εχω
+ πολλα

cityfly
06/10/2009, 13:12
αν κάτι είναι σίγουρο πάντως είναι ότι πλέον

η ομάδα ποδοσφαίρου της βουλής θα έχει καλή άμυνα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
07/10/2009, 08:00
"Ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε σε στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε.
Την πρόταση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, ο οποίος αναφέρει σε δήλωσή του οτι η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος την απέρριψε, επειδή "στόχος είναι να αλλάξουμε τις πολιτικές και η συμμετοχή σε κυβερνητικές θέσεις δεν αποτελεί αυτοσκοπό" :confused: :confused:

Ντόινγκκκκ :hypnotize :hypnotize :hypnotize
Την μέγιστη ευκαιρία πέταξαν κατά τη γνώμη μου, και όλο το προεκλογικό τους πρόγραμμα φάνηκε οτι στηρίζεται στην εύκολη και ανέξοδη άσκηση κριτικής, γκρίνιας και προτάσεων εκ του ασφαλούς.
Σου λένε έλα να βοηθήσεις ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, να βοηθήσεις σε εφαρμοστούν όσα θα έπρεπε να γίνουν..... να τα κάνεις εσύ καλύτερα αφού το ξέρεις το αντικείμενο.....και τους φύγανε τα τσίσα.
Στην ευθύνη φάνηκαν ανύπαρκτοι. Τσάμπα το 2.5% που τους έδωσε ο κόσμος και οι Ευρωβουλευτές που ήδη εκλέχτηκαν.

ΓΤΠΚ εντελώς οι ανύπαρκτοι...:a31: :a31:

super_toto
07/10/2009, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
"Ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε σε στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε.
Την πρόταση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Νίκος Χρυσόγελος, ο οποίος αναφέρει σε δήλωσή του οτι η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος την απέρριψε, επειδή "στόχος είναι να αλλάξουμε τις πολιτικές και η συμμετοχή σε κυβερνητικές θέσεις δεν αποτελεί αυτοσκοπό" :confused: :confused:

Την μέγιστη ευκαιρία πέταξαν κατά τη γνώμη μου, και όλο το προεκλογικό τους πρόγραμμα φάνηκε οτι στηρίζεται στην εύκολη και ανέξοδη άσκηση κριτικής, γκρίνιας και προτάσεων εκ του ασφαλούς.
Σου λένε έλα να βοηθήσεις ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, να βοηθήσεις σε εφαρμοστούν όσα θα έπρεπε να γίνουν..... να τα κάνεις εσύ καλύτερα αφού το ξέρεις το αντικείμενο.....και τους φύγανε τα τσίσα.
Στην ευθύνη φάνηκαν ανύπαρκτοι. Τσάμπα το 2.5% που τους έδωσε ο κόσμος και οι Ευρωβουλευτές που ήδη εκλέχτηκαν.

Συμφωνώ κι εγώ. Μέγιστοι υποκριτές. Το μόνο που τους ενδιάφέρει είναι να κερδίζουν ψήφους για να μπουν στη βουλή. Όχι όμως για να προσφέρουν. Πραγματικά κρίμα για τον κόσμο που τους ψήφησε.

TROOPER
07/10/2009, 08:53
[i]"Ο Γιώργος Παπανδρέου πρότεινε σε στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε...........

ποσο δικιο εχεις ρε βυρωνα!!!!

matmat
07/10/2009, 09:11
Ειναι λεπτες αυτες οι γραμμες καθως ακροβατουν αναμεσα σε περισσοτερα του ενος πραγματα
μην τα βλέπεται μονοπλευρα .
δεν υποστιριζω ούτε τον εναν ουτε τον αλλον , βασικα κανεναν αλλα δεν θεωρω υποκρισια να μην θελεις να συμετασχεις καπου που δεν σε εκφραζει !

OldMan
07/10/2009, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
δεν υποστιριζω ούτε τον εναν ουτε τον αλλον , βασικα κανεναν
Τοποθετήσου ρε Ματθαίε ... :smokin:

TROOPER
07/10/2009, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

:a014:

matmat
07/10/2009, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Μέσα στην Σέλα ... σε καλύπτει ????

:smokin:

byron
07/10/2009, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Ειναι λεπτες αυτες οι γραμμες καθως ακροβατουν αναμεσα σε περισσοτερα του ενος πραγματα
μην τα βλέπεται μονοπλευρα .
δεν υποστιριζω ούτε τον εναν ουτε τον αλλον , βασικα κανεναν αλλα δεν θεωρω υποκρισια να μην θελεις να συμετασχεις καπου που δεν σε εκφραζει !

Όντως οι γραμμή μεταξύ του να είναι καποιος συνεπής στον λόγο ή γραφικός μαλάκας είναι εξαιρετικά μικρή.
Σαν να καφενόβιους καραγκίοζηδες που ξιφουλκούν στα καφενεία κραυγάζοντας "Κάνε με πρωθυπουργό για 1 μέρα" ή κάνε με προπονητή για 1 μήνα"....και μόλις τους κάνει κάποιος, σου λένε, ώπα μεγάλε....έπρεπε να μου το ΄χεις πει από πριν.. :alien: :alien:

Αν δεν θεωρείς υποκρισία, το να κάνεις κριτική και να έχεις άποψη για θέματα από την μόλυνση του περιβάλλοντος, τους μετανάστες μέχρι το μακεδονικό διεκδικώντας ψήφο, και μόλις σου προσφέρουν χώρο να τα εφαρμόσεις να λες δεν συμμετέχω γιατί δεν με εκφράζει...τι να πώ?
Θέση υφυπουργού στο υπουργείο περιβάλλοντος τους προσέφερε. Όχι στο υπουργείο Δημ. Τάξεως. :dizzy:

VANDA
07/10/2009, 09:55
Όντως οι γραμμή μεταξύ του να είναι καποιος συνεπής στον λόγο ή γραφικός μαλάκας είναι εξαιρετικά μικρή.
Σαν να καφενόβιους καραγκίοζηδες...

Έξαλλος ο Βυρωνάκος μας... :rolleyes: :p

el_hymador
07/10/2009, 10:01

Στην ευθύνη φάνηκαν ανύπαρκτοι. Τσάμπα το 2.5% που τους έδωσε ο κόσμος και οι
Ευρωβουλευτές που ήδη εκλέχτηκαν.

Βυρωνα και λοιποι, ειστε εντελως λαθος...

"τσιμπησατε" κατα τη γνωμη μου...

Κινηση εντυπωσιασμου απο τον Παπανδρεου, που δειχνει ποσο γραμμενο εχει το περιβαλλον και τα νεα υπουργεια που εφηυρε για να δειξει οτι πραγματοποιει τις "πρασινες" υποσχεσεις που εδωσε προς αγρα ψηφων....

Χωρις να εχει γινει καμμια συζητηση, χωρις να γνωριζει κανεις που και πως θα λειτουργει το νεο Υπουργειο Περιβαλλοντος (και κλιματικης αλλαγης νομιζω...), χωρις να κατσουν να δουν που (και αν) συμπλεουν οι αποψεις και οι ιδεες των δυο κομματων, ο Γιωργακης βαζει αρπα κολα ενα "οικολογο" στο υπουργειο περιβαλλοντος...

Η κινηση τους δειχνει ποσο "καμμενη απο χερι" και απαξιωμενη ειναι η θεση του υπουργου και του υπουργειου αυτου...σε περιπτωση (τι περιπτωση δηλαδη, σιγουρο ειναι κατα τη γνωμη μου) που το υπουργειο θα κανει 0 εργο, εχουμε με ενα σμπαρο δυο τρυγονια....και δεν αναλλαμβανουμε τη ευθυνη αφου φταιει ο "οικολογος" που χαντακωσαμε και ζημιωνουμε ενα νεο κομμα που εχει μια μελλοντικη δυναμικη και μπορει να μας παρει ψηφοφορους...και φυσικα λεμε οτι ""να, εμεις φτιαξαμε υπουργειο περιβαλλοντος, αλλα ο οικολογος δεν εκανε τιποτα..."

μακαρι να βγω λαθος...αλλα δεν πιστευω τιποτα απο οσα γινονται και λεγονται απο τα μεγαλο κομματα...ολα κρυβουν πολιτικες σκοπιμοτητες απο πισω...ολα!!

Για η ιστορια, οσοι ειχατε παρακολουθησει, ακουσει, η διαβασει τις προγραμματικες δηλωσεις των Οικολογων Πρασινων στα ΜΜΕ, θα θυμαστε οτι ηταν σαφως υπερ της συνεργασιας με οποιοδηποτε κομμα και ειδικα με το ΠΑΣΟΚ, με βασικη προϋποθεση ομως τον διαλογο ωστε να διαπιστωθει κατα ποσο οι οικολογικες ανησυχιες των κυβερνωντων ειναι αληθινες η φουμαρα για μεταξωτες κορδελες...

και κατα την αποψη μου, φουμαρα για μεταξωτες κορδελες ειναι...

Και αφου αναπαραγουμε μονο την ειδηση του οτι οι Οικολογοι Πρασινοι αρνηθηκαν το Υπουργειο Περιβαλλοντος :eek: , καλο ειναι να εχουμε και την επισημη απαντηση:

«Η εκτελεστική Γραμματεία των Ο.Π. συζήτησε την πρόταση για συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση εκ μέρους του νέου πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου. Κατ αρχήν θα ήθελε να ευχαριστήσει για την πρόσκληση να συμβάλλουμε στην περιβαλλοντική διακυβέρνηση. Επισημαίνουμε όμως ότι στόχος μας είναι να αλλάξουμε τις πολιτικές. Η συμμετοχή σε κυβερνητικές θέσεις δεν αποτελεί αυτοσκοπό για μας.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν δηλώσει επανειλημμένα εδώ και πολύ καιρό ότι είναι ανοιχτοί σε έναν προγραμματικό διάλογο ακριβώς γιατί διαθέτουν μια κουλτούρα συνεργασιών. Τέτοιος διάλογος ποτέ δεν έγινε ώστε να διαπιστωθούν συγκλίσεις και αποκλίσεις. Αυτό το έλλειμμα δεν μπορεί να το αναπληρώσει μια βιαστική πρόταση συμμετοχής κάποιου στελέχους μας στο υπουργείο περιβάλλοντος και μάλιστα ενώ είναι φανερό ότι μια πράσινη πολιτική αντίληψη θα πρέπει να διαπνέει όλα τα υπουργεία. Οι Οικολόγοι Πράσινοι παραμένουμε ανοικτοί στον προγραμματικό διάλογο με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις.
Τις επόμενες μέρες θα περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης και θα τοποθετηθούμε επί της ουσίας».

matmat
07/10/2009, 10:02
Θες να μιλήσουμε για υποκρισίες και να το πάμε στις διαμάχες ???

:p

υποκρισία είναι αυτό ακριβώς να προσφέρεις κάτι μόνο και μόνο για την προσφορά ,
όπως και για να δείξουμε μια και καλά οικουμενικότητα , κάλλιστα
αν θέλει η όποια κυβέρνηση να κάνει κάτι σε διάφορους ευαίσθητους τομείς
μπορεί να απλά να λάβει υπόψιν τις προτάσεις που κάνουν οι εκτως αυτής
Άλλα τι γίνεται ?? Στην ουσία τίποτα θα συνεχίσουν την πολιτική γραμμή του κάτω από το τραπέζι και του γιες μάστερ , οπότε όλα αυτά που καθόμαστε και λέμε πάνε στον καιάδα .

project.breeze
07/10/2009, 10:07
Βυρωνα και λοιποι, ειστε εντελως λαθος...

"τσιμπησατε" κατα τη γνωμη μου...

Κινηση εντυπωσιασμου απο τον Παπανδρεου, που δειχνει ποσο γραμμενο εχει το περιβαλλον και τα νεα υπουργεια που εφηυρε για να δειξει οτι πραγματοποιει τις "πρασινες" υποσχεσεις που εδωσε προς αγρα ψηφων....

[/I]

Εδώ κάνεις εσύ μεγάλο λάθος,ο Παπανδρέου ήταν ο πρώτος από όλους που μίλησε για πράσινη ανάπτυξη το 2004 και συγκεκριμένα αν θυμάσαι η ΝΔ κοροϊδεύοντάς τον μιλούσε για "πράσινα άλογα"...Άρα οι θέσεις του Παπανδρέου είναι σταθερές τα τελευταία 5 χρόνια,δεν άλλαξε θέσεις ούτε είπε κάτι διαφορετικό προς άγρα ψήφων,αυτά που υποστήριζε τότε υποστηρίζει και τώρα

byron
07/10/2009, 10:24
Αααα καλά....3 πουλάκια κάθονταν στων οικολόγων το κεφάλι.
Και πρόταση δεν τους έκαναν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα βγάζοντας ανακοίνωση που κατα τη γνώμη μου σημαίνει πολιτική αυτοκτονία.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=89400

guzzistas
07/10/2009, 10:24
και πράσινες τηγανιτές ντομάτες...
και πράσινες μεταξωτές κορδέλες.....

ξυπνήστε ρε.... ξυπνήστε ρε γμτ.... από τον Άννα στον Καιάφα...

el_hymador
07/10/2009, 10:25
Εδώ κάνεις εσύ μεγάλο λάθος,ο Παπανδρέου ήταν ο πρώτος από όλους που μίλησε για πράσινη ανάπτυξη το 2004 και συγκεκριμένα αν θυμάσαι η ΝΔ κοροϊδεύοντάς τον μιλούσε για "πράσινα άλογα"...Άρα οι θέσεις του Παπανδρέου είναι σταθερές τα τελευταία 5 χρόνια,δεν άλλαξε θέσεις ούτε είπε κάτι διαφορετικό προς άγρα ψήφων,αυτά που υποστήριζε τότε υποστηρίζει και τώρα

Nαι, στα λογια ειναι πολυ καλος, καταπρασινος!

Στις πραξεις; Οταν μπαινουν στη μεση κατασκευαστικες και χρημα; τουμπεκι...

Υπέρ της εκτροπής Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ

Υπέρ της εκτροπής του Αχελώου δηλώνουν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, παρά τη δριμεία πολεμική που το φαραωνικό έργο εξακολουθεί να δέχεται. Τα βήματα των δύο μεγαλύτερων παρατάξεων ακολουθούν ΚΚΕ και ΛΑΟΣ, ενώ ΣΥΝ και Οικολόγοι Πράσινοι δηλώνουν την κάθετη αντίθεσή τους.

Στην προχθεσινή τηλεοπτική αντιπαράθεση του πρωθυπουργού και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου κυριάρχησε στην ενότητα των θεμάτων περιβάλλοντος. Ο κ. Καραμανλής επανέλαβε τη στήριξη της παράταξής του στο έργο, καλώντας τον κ. Παπανδρέου να τοποθετηθεί. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, άλλωστε, υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς είναι ο εμπνευστής της προσπάθειας να εμφανιστεί και να κατοχυρωθεί στην κοινή γνώμη το έργο ως περιβαλλοντικό, δηλαδή το αντίθετο από ό,τι έχει κατηγορηθεί.

Από την πλευρά του ο κ. Παπανδρέου υπαναχώρησε από τις γενικές φιλοπεριβαλλοντικές θέσεις που το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να θίξει το έργο. «Ποτέ δεν είπα να σταματήσουμε, είπα να επαναξιολογήσουμε το σύνολο του προβλήματος των υδάτινων πόρων στη χώρα μας, διότι είναι μια περιουσία η οποία, όλο και περισσότερο με τις κλιματικές αλλαγές, θα πρέπει πάση θυσία να προστατεύσουμε. Αυτό είπα και αυτό θα κάνουμε. Από εκεί και πέρα οι ανάγκες που έχει η Θεσσαλία είναι ανάγκες τις οποίες πρέπει να υπηρετήσουμε», απάντησε στο debate. Ανάλογη στάση τήρησε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο υπεύθυνος θεμάτων Περιβάλλοντος κ. Σπ. Κουβέλης, δεσμευόμενος για την αντιμετώπιση του υδρολογικού προβλήματος της Θεσσαλίας «με γνώμονα το κέδρος του αγρότη και του παραγωγού».

el_hymador
07/10/2009, 10:28
Αααα καλά....3 πουλάκια κάθονταν στων οικολόγων το κεφάλι.
Και πρόταση δεν τους έκαναν και εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα βγάζοντας ανακοίνωση που κατα τη γνώμη μου σημαίνει πολιτική αυτοκτονία.

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=89400

Και πως εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ τους εκαναν προσταση;

+Arxiereas+
07/10/2009, 10:48
Ποιο το όφελος να δώσει υπουργείο σε εξωκοινοβουλευτικούς χωρίς να έχει ουσιαστικό κέρδος τόσο στην αύξηση δύναμης στη βουλή όσο και στην εσωτερική γκρίνια από στελέχη της παράταξής του? Οι ψήφοι των οικολόγων είναι 173.500 δηλ. το 5% των ψήφων του ΠΑΣΟΚ και μερικές δεκάδες χιλιάδες περισσότεροι απ΄όσους πήρε μόνος του... ο Λοβέρδος! Γιατί να μην δώσει κάτι στον ΣΥΡΙΖΑ που γλυκοκοιτάζει και που τσίμπησε διπλάσιους ψήφους και έχει δύναμη στη βουλή? Πρότεινε λοιπόν ειδικά αυτό το υπουργείο, ειδικά σε αυτούς.
Κατά τα άλλα, όπως τα είπε ο Βύρωνας.

Στο μεταξύ έχετε αποκλείσει δια ροπάλου κάθε ενδεχόμενο να μιλάμε για έναν ανοιχτόμυαλο πρωθυπουργό.
Δεν ξέρω, ΛΕΝΕ ότι τέτοιος είναι αλλά μάλλον δεν μας αφορά εμάς αυτό ούτε το ότι έκανε όσα είπε πως θα κάνει σ' αυτό το κομμάτι.

notakos600
07/10/2009, 10:49
Να ήταν τηλεφωνική φάρσα στον Χρυσόγελο παίζει σαν σενάριο ?

project.breeze
07/10/2009, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+

Στο μεταξύ έχετε αποκλείσει δια ροπάλου κάθε ενδεχόμενο να μιλάμε για έναν ανοιχτόμυαλο πρωθυπουργό.

+1000

Το σχήμα της κυβέρνησης που παρουσίασε χτες λέει πολλά.Νέοι άνθρωποι που δεν έχουν φθαρεί από το πολιτικό κατεστημένο,πολλές γυναίκες και άκυρο σε πολλά μεγαλοστελέχη.Οι προοπτικές δείχνουν καλές και προδίδουν όπως είπε ο φίλος αρχιερέας πιθανότατα ανοιχτόμυαλο άνθρωπο.Θα δούμε...

the who
07/10/2009, 11:18
+1000

Το σχήμα της κυβέρνησης που παρουσίασε χτες λέει πολλά.Νέοι άνθρωποι που δεν έχουν φθαρεί από το πολιτικό κατεστημένο,πολλές γυναίκες και άκυρο σε πολλά μεγαλοστελέχη.Οι προοπτικές δείχνουν καλές και προδίδουν όπως είπε ο φίλος αρχιερέας πιθανότατα ανοιχτόμυαλο άνθρωπο.Θα δούμε...

χαχαχα σε καλο σου γελασαμε παλι.Αυτοι θα βγαλουν τις 100 μερες,δεν θα προλαβουν να κανουν τιποτα και μετα θα ερθουν οι καρχαριες του πασοκ να καθαρισουν.ευχομαι να βγω ψευτης αλλα το ιδιο σεναριο εχει παιξει πολλες φορες.

Gandalf dr685sm
07/10/2009, 11:23
ίδωμεν... τις 100 μέρες αφού τις ζήτησε , λογικό είναι να τις έχει. Είμαστε όλοι επιφυλακτικοί αλλά 100 μέρες δεν είναι μεγάλο διάστημα για να δούμε τι θέλει... ή μάλλον τι μπορεί να κάνει.

Gandalf

el_hymador
07/10/2009, 11:30
+1000

Καλα τα λεμε σε κανα 6 μηνο...:wave2:

project.breeze
07/10/2009, 11:32
Ρε παιδιά δεν ξέρουμε τί θέλουμε έτσι; Αν έβαζε τα γνωστά μεγαλοστελέχη θα λέγατε:"Πάλι τα ίδια..." ,τώρα βάζει νέους ανθρώπους λέτε:"Δεν θα κάνει τίποτα..." . Τί θέλουμε επιτέλους;

el_hymador
07/10/2009, 11:41
Ρε παιδιά δεν ξέρουμε τί θέλουμε έτσι; Αν έβαζε τα γνωστά μεγαλοστελέχη θα λέγατε:"Πάλι τα ίδια..." ,τώρα βάζει νέους ανθρώπους λέτε:"Δεν θα κάνει τίποτα..." . Τί θέλουμε επιτέλους;

Οχι εγω ξερω τι ηθελα...να μην εβγαινε αυτοδυναμο κανενα απο τα δυο μεγαλα κομματα...,

απο τη στιγμη που βγηκε το ΠΑΣΟΚ στα παπαρια μου ποιους θα καβατζωσει στις καρεκλες...

ggs
07/10/2009, 11:58
Έχετε ακούσει την φράση «καλυτέρα να σου βγει το μάτι , παρά το όνομα» ?
Εεε… στο ΠΑΣΟΚ έχει βγει το όνομα… γιατί μας είχε «βγάλει» τα μάτια …
Αν έχει καλές προθέσεις ο Παπανδρέου ? εγώ πιστεύω ότι σίγουρα έχει….
Αν είχε καλές προθέσεις ο Καραμανλής ? εγώ πιστεύω ότι σίγουρα είχε…
Αν μπορούν οι προθέσεις να αντιμετωπίσουν τους «νταβαντζηδες» , τα «λαμογια» , τα «κομματόσκυλα» ,την διαφθορα κ.λ.π , εγώ πιστεύω σίγουρα ΟΧΙ…
Και μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές που νίκησε πανηγυρικά, πήρε όσους ψήφους είχε πάρει και το 2007 που ΕΧΑΣΕ πανηγυρικά…
ΔΕΝ κέρδισε ψηφοφόρους…
Η ΝΔ ΕΧΑΣΕ εκατοντάδες χιλιάδες …
Το αξιοσημείωτο δε , είναι ότι ο μεγάλος όγκος που ΔΕΝ ψήφισε αυτή την φορά ΝΔ , δεν ψήφισε κάποιο άλλο κόμμα…

project.breeze
07/10/2009, 11:59
Οχι εγω ξερω τι ηθελα...να μην εβγαινε αυτοδυναμο κανενα απο τα δυο μεγαλα κομματα...,

Το οποίο θα οδηγούσε σε μία μακρά περίοδο διαφωνιών και πολιτικών εκβιασμών...Πιστεύεις θα έβγαινε τίποτα καλό από όλη αυτή την ιστορία;

mats8282
07/10/2009, 12:28
Θα συμφωνησω με τον el hymador οσο αφορα τους οικολογους...Ενα πολυ καλο επικοινωνιακο τρικ του ΠΑΣΟΚ ηταν και τιποτα αλλο...Αν και δεν τους γουσταρω τους Ο.Π. στο συγκεκριμενο θεμα εχουν δικιο...

Οταν <<προτεινεις>>,απευθειας,σε στελεχος αλλου κομματος θεση υφυπουργου ειναι μια εκ του ασφαλους διαφημιση(οτι ανοιγεσαι σε αλλες παραταξεις,συνεργαζεσαι κτλ) που ξερεις οτι κατα 99.999% θα εισπραξεις αρνηση και οτι θα μπορεις να ελεγχεις τον αλλον στην περιπτωση που δεχτει..Θα ειχε τουλαχιστον 3 πολιτικους προισταμενους(Υπουργο,Προεδρο και Αντιπροεδρο)..Κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν θα επεφτε στην παγιδα...Αν και λογω της δυναμης του ΠΑΣΟΚ στο επικοινωνιακο κομματι ο,τι και να απαντουσαν χαμενοι θα εβγαιναν...

ΥΓ Μια αλλη μεταφραση της <<προσκλησης>> αυτης ειναι οτι ο ΓΑΠ δειχνει προχειροτητα και υποτιμα τη συγκεκριμενη υφυπουργικη θεση απο την στιγμη που την παζαρευει 2 ωρες πριν ανακοινωσει την κυβερνηση....

ΥΓ2
Το οποίο θα οδηγούσε σε μία μακρά περίοδο διαφωνιών και πολιτικών εκβιασμών...Πιστεύεις θα έβγαινε τίποτα καλό από όλη αυτή την ιστορία;

Τοτε να προτεινε συνεργασιες...Στα παλουκια...

golis
07/10/2009, 12:30
ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67756&cid=6)

LOUKILOUK
07/10/2009, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Έχετε ακούσει την φράση «καλυτέρα να σου βγει το μάτι , παρά το όνομα» ?
Εεε… στο ΠΑΣΟΚ έχει βγει το όνομα… γιατί μας είχε «βγάλει» τα μάτια …
Αν έχει καλές προθέσεις ο Παπανδρέου ? εγώ πιστεύω ότι σίγουρα έχει….
Αν είχε καλές προθέσεις ο Καραμανλής ? εγώ πιστεύω ότι σίγουρα είχε…
Αν μπορούν οι προθέσεις να αντιμετωπίσουν τους «νταβαντζηδες» , τα «λαμογια» , τα «κομματόσκυλα» ,την διαφθορα κ.λ.π , εγώ πιστεύω σίγουρα ΟΧΙ…

Συμφωνω απολυτα και τελικα πιστευω οτι οποιος καταφερει να αλλαξει αυτο το σκηνικο θα ειναι πετυχημενος και μακροχρονιος πρωθυπουργος...μακαρι να τα καταφερει ο Γιωργακης αν και δεν θα πονταρα επανω του... οι κομματικοι και τα λαμογια εχουν μεγαλη δυναμη δυστυχως. Παντως δεν εκανε κακη αρχη... κατι ειναι και αυτο

Και μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές που νίκησε πανηγυρικά, πήρε όσους ψήφους είχε πάρει και το 2007 που ΕΧΑΣΕ πανηγυρικά…
ΔΕΝ κέρδισε ψηφοφόρους…
Η ΝΔ ΕΧΑΣΕ εκατοντάδες χιλιάδες …
Το αξιοσημείωτο δε , είναι ότι ο μεγάλος όγκος που ΔΕΝ ψήφισε αυτή την φορά ΝΔ , δεν ψήφισε κάποιο άλλο κόμμα…

Εδω νομιζω οτι παιζεις με τα νουμερα κανοντας "μαγικα" σαν αυτα που συνηθιζουν να κανουν οι υπουργοι οικονομικων τα τελευταια χρονια μπερδευοντας τα ποσοστα με τα απολυτα νουμερα και τουμπαλιν καταπως τους βολευει...
Ποσοι ψηφισαν τοτε και ποσοι τωρα,ποσους ψηφους πηραν τα κομματα τοτε και τωρα, ποση αποχη ειχε τοτε και ποση τωρα...κτλ...και τελικα ουτε ολα αυτα εχουν μεγαλη σημασια μιας και το σπουδαιο για εκεινους ειναι οι 160 εδρες :winka:
Παντως η αποχη επεσε στα φυσιολογικα για Ελλαδα επιπεδα...κατι ειναι και αυτο

blackbusa
07/10/2009, 12:46
Φαρσα η οχι εκτεθηκανε ανεπανορθωτα οι οικολογοι...αν οντως υσχειε μια τετοια προταση πας να βοηθησεις...και μολις δεις οτι δεν γινετε το σωστο παραιτησε ομορφα και ωραια...