Σύνδεση

View Full Version : Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6]

the who
10/10/2009, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Χμμμμμμμμμ ....... τώρα γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι έχουμε μαζευτεί οοοοοοοοοοοοοολοι οι αριστερής ιδεολογίας κωλό:a024: :a024: :a024: εδώ ;;;

:lol: :lol: :lol:
:wave2: :wave2: :wave2:

Κωστα μου στα καπη δεν καβαλανε μηχανακια γι αυτο μπαινουμε εδω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Στα σοβαρα τωρα πηγαινε στο φιλο μου το Δημητρη στο ΠΡΑΞΙΣ να τσιμπησεις το βιβλιαρακι για να σου πεσει το σαγωνι στο πατωμα.Κι αυτα που γραφτηκαν περι τιμιοτητας του ΚΚΕ θα πανε περιπατο με τη μια.:wave2:

byron
10/10/2009, 10:55
Χμμμμμμμμμ ....... τώρα γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι έχουμε μαζευτεί οοοοοοοοοοοοοολοι οι αριστερής ιδεολογίας κωλό:a024: :a024: :a024: εδώ ;;;

:wave2: :wave2: :wave2:

Mπααα....αριστερός δεν είμαι. Κάποιες απ΄τις θεωρίες περί κοινωνικής δικαιοσύνης μ΄ενδιαφέρουν αλλά μεχρι εκεί. Η αγάπη μου για την ιστορία με κάνει να ψάχνομαι.

the who. Να τα δούμε φίλε, αλλά για ποιόν πλουραλισμό μιλάμε? Οι διασπάσεις και οι συγκρούσεις ξεκίνησαν με το καλημέρα την δεκαετία του 1920.

ggs. Τα ξέρω πάνω κάτω φίλε. Έχω κάποια ενδιαφέροντα εγχειρίδια για την δράση των Εθνικοσοσιαλιστικών και φασιστικών οργανώσεων του 41-45, ενώ και η μετέπειτα περίοδος του εμφυλίου γεμάτη καθάρματα ήταν.

Το αφήνω το θέμα, μιας και η ιστορία, τα λάθη και οι διασπάσεις της αριστεράς θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν επιστημονικό πεδίο σε ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και διδακτορικά. Και σίγουρα ούτε τα μισά δεν θα κάλυπτε η ύλη....

:beer: :beer: :beer: :beer:

arxaios
10/10/2009, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Κωστα μου στα καπη δεν καβαλανε μηχανακια γι αυτο μπαινουμε εδω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Στα σοβαρα τωρα πηγαινε στο φιλο μου το Δημητρη στο ΠΡΑΞΙΣ να τσιμπησεις το βιβλιαρακι για να σου πεσει το σαγωνι στο πατωμα.Κι αυτα που γραφτηκαν περι τιμιοτητας του ΚΚΕ θα πανε περιπατο με τη μια.:wave2:

Χρήστο ......... γι αυτό απάντησα στον Γιώργο ggs μιλώντας για "επίσημες" και "ανόδυνες" θέσεις ........

the who
10/10/2009, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Mπααα....αριστερός δεν είμαι. Κάποιες απ΄τις θεωρίες περί κοινωνικής δικαιοσύνης μ΄ενδιαφέρουν αλλά μεχρι εκεί. Η αγάπη μου για την ιστορία με κάνει να ψάχνομαι.

the who. Να τα δούμε φίλε, αλλά για ποιόν πλουραλισμό μιλάμε? Οι διασπάσεις και οι συγκρούσεις ξεκίνησαν με το καλημέρα την δεκαετία του 1920.

ggs. Τα ξέρω πάνω κάτω φίλε. Έχω κάποια ενδιαφέροντα εγχειρίδια για την δράση των Εθνικοσοσιαλιστικών και φασιστικών οργανώσεων του 41-45, ενώ και η μετέπειτα περίοδος του εμφυλίου γεμάτη καθάρματα ήταν.

Το αφήνω το θέμα, μιας και η ιστορία, τα λάθη και οι διασπάσεις της αριστεράς θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν επιστημονικό πεδίο σε ΑΕΙ, με μεταπτυχιακό και διδακτορικά. Και σίγουρα ούτε τα μισά δεν θα κάλυπτε η ύλη....

:beer: :beer: :beer: :beer:

Αν αριστερος σημαινει κκε ουτε εγω ειμαι Βυρωνα.Στη δεκαετια του 20 ειχαμε στην Ελλαδα ΜΕΣΑ στο κκε αποψεις απο ακρα αριστερα μεχρι και λιγο δεξιοτερα απο το κεντρο.:eyepop: Μπορει να σου φαινεται απιστευτα αλλα ετσι ειναι.Δεν υπηρχε το σημερινο σταλινικο ισοπεδωτικο μπλοκ που βαζει χειροφρενο στην ατομικη και συλλογικη εξελιξη ενος ζωντανου οργανισμου που λεγεται κομμα.
Ενα κομμα που ειναι στα σπαργανα ειναι φυσιολογικο να διασπαστει αν δεν υπαρχουν οι ηγετικες φυσιογνωμιες που θα παρουν τα πραγματα στα χεριατους και θα γεφυρωσουν τα χασματα.Το ιδιο εγινε σε ολα τα κομμουνιστικα κομματα με πρωτο το κκσε.
Φαντασου δλδ να ηταν γραματεας του κομματος τοτε ο Βελουχιωτης.:winka: Ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα?

arxaios
10/10/2009, 11:04
Mπααα....αριστερός δεν είμαι .......

Δεν είπα αριστερός ........... είπα αριστερής ιδεολογίας ........... έχει μια μικρή διαφορά :winka: :winka: :winka:

byron
10/10/2009, 11:13
Φαντασου δλδ να ηταν γραματεας του κομματος τοτε ο Βελουχιωτης.:winka: Ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα?

Δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί αυτό, σε ένα τέτοιο κόμμα. Οι εκλεκτοί ήταν πάντα φυτευτοί και ανάλογα με την καύλα του ΚΚΣΕ είχαν και την ανάλογη μεταχείριση. Από που να πιάσεις? Απ΄τον Ζαχαριάδη, τον Πλουμπίδη, ή τον Βελουχιώτη ?

Και το 7% που παίρνουν, πολύ τους είναι. :wave2:

ggs
10/10/2009, 11:52
Πάντως , σήμερα έχουμε αυτή την πολυτέλεια να καταδικάζουμε το ΚΚΕ για τα τραγικά λάθη του παρελθόντος (και του παρόντος) .

Θα πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ προσεχτικοί όμως , και να διαχωρίζουμε τις ΗΓΕΣΙΕΣ του από την βάση του , να κατανοήσουμε ότι σε περιόδους που οι πιο «γενναίοι» έπιναν τσάι στην Αίγυπτο και στο Παρίσι και οι περισσότεροι «πολιτικοί» υπηρετούσαν Έμεσα ή άμεσα τους ναζί ή το καθεστώς , δεκάδες χιλιάδες μέλη του έδιναν την ζωή τους για τα ιδανικά τους..

Ήταν ένα κόμμα που από την ίδρυση του μέχρι την μεταπολίτευση τα μέλη του ήταν σε ΜΟΝΙΜΟ καθεστώς παρανομίας , κυνηγητού , φυλακών, βασανιστηρίων και εκτελέσεων..

Ίσως , σήμερα έχει δίκιο ο Βύρωνας που λέει ότι και το 7% πολύ του είναι…

Αν , όμως , ζούσαμε σε περιόδους μαύρες για την χώρα , θα ήταν πολύ δύσκολα να βρούνε κάποια άλλη οργάνωση που να έχει τέτοια δύναμη αντίστασης …

Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ το ΚΚΕ…άλλωστε, χρόνια τώρα του τα «χώνω»…

Είχε , όμως χιλιάδες ήρωες στις τάξεις του…

(παω να παρω τα χαπια μου τωρα... την Δευτερα θα τα πουμε στο ΙΚΑ εξω απο τον ρευματολογο συντροφοι...
:lol: :lol: :lol: )

nasos-hyper
10/10/2009, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Η κόρη της Παπαρήγα σπούδασε ή όχι σε Αμερικάνικό κολλέγιο;Η Λιάνα Κανέλλη σπούδασε η όχι σε Αμερικάνικο κολλέγιο;Ο γιος του Σκυλάκου σπούδασε η όχι σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού;Ωραίο αγώνα εκ του ασφαλούς κάνει η αριστερά,συγχαρητήρια! Θυμάμαι έναν της ΚΝΕ που ήρθε στην σχολή και μας έλεγε για το μποϋκοτάζ των Αμερικάνικων προϊόντων ενώ φορούσε All Star παπούτσια και Nike μπλούζα :sick:

ε μααα.κ οι δυσμοιροι πολιτες ψηφιζουν ακομα το κκε.:lol:
εξω απ το νατο,εε οηε κ οτι αλλα λαλουνε κ κατεβηκαν στις ευροεκλογες.χαχα:lol:
μα καλα αυτα τα παιδια του κκε δεν τα κρινουν αυτα,δεν τα βλεπουν?
κ αυτη η παπαρηγα ρε παιντιμ..τι το θελουν το κακοειδες αυτο θυληκο οι αριστεροι
για πολιτικη κ δεν την αμπωνουν στον καιαδα?:confused:

απ την αλλη η ιστορια μας δειχνει οτι καποτε ενας παπανδρεου εσωσε τους ελληνες απ τον καραμανλη κ γλεντουσε ο κοσμος στις τοτες γειτονιες.
λετε να ξαναγινει το ιδιο?
φοβαμαι ομως μη συμβουν κ σε μας τα μετεπειτα των τοτε γλεντιων.

nasos-hyper
10/10/2009, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πάντως , σήμερα έχουμε αυτή την πολυτέλεια να καταδικάζουμε το ΚΚΕ για τα τραγικά λάθη του παρελθόντος (και του παρόντος) .

Θα πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ προσεχτικοί όμως , και να διαχωρίζουμε τις ΗΓΕΣΙΕΣ του από την βάση του , να κατανοήσουμε ότι σε περιόδους που οι πιο «γενναίοι» έπιναν τσάι στην Αίγυπτο και στο Παρίσι και οι περισσότεροι «πολιτικοί» υπηρετούσαν Έμεσα ή άμεσα τους ναζί ή το καθεστώς , δεκάδες χιλιάδες μέλη του έδιναν την ζωή τους για τα ιδανικά τους..

Ήταν ένα κόμμα που από την ίδρυση του μέχρι την μεταπολίτευση τα μέλη του ήταν σε ΜΟΝΙΜΟ καθεστώς παρανομίας , κυνηγητού , φυλακών, βασανιστηρίων και εκτελέσεων..

Αν , όμως , ζούσαμε σε περιόδους μαύρες για την χώρα , θα ήταν πολύ δύσκολα να βρούνε κάποια άλλη οργάνωση που να έχει τέτοια δύναμη αντίστασης …

συμφωνω σε ολα εκτος στο τελευταιο περι ηρωων.αν κ δεν θα επρεπε να παραθεσω γιατι μεσω φορουμ δεν μπορουμε να σχολιασουμε το συγκεκριμενο θεματακι που αν κ καυστικο διαφωνω εγκαθετα με την προσφωνηση "ηρωες".:beer:

arxaios
10/10/2009, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο byron !!!

Άλλο η ηγεσία και άλλο ο λαος ........... οξύμωρο όμως ε ;;;

Να πω όμως και κάτι που με εκνεύριζε ΠΑΝΤΑ στο ΚΚΕ ...........
το καπέλωμα του κάθε μορφής αγώνα .........
π.χ. ΔΕΝ ήταν μόνο κομμουνιστές αυτοί που αγωνίστηκαν στο Β' ΠΠ και αυτοί στην Αίγυπτο δεν ήταν όλοι Βασιλόφρονες ......... και κάποιοι αγωνίστηκαν και στο Ελληνικό έδαφος αλλά και στην Αφρική ......... Σίντι Μπαρανί, Μάρσα Ματρούχ, εοιδρομές και σαμποτάζ στην Κρήτη, στην ηπειρωτική Ελλάδα, στη Λιβύη, στην Ροδεσία, στην Αιθιοπία ...........

Επίσης ΔΕΝ ήταν μόνο ΚΚΕ στο Πολυτεχνείο και στον αγώνα κατά της Χούντας ..........

κ.λ.π. κ.λ.π.

Ήρωες και Πατριώτες γεννήσαν όλες οι παρατάξεις και όλες οι ιδεολογίες .......

:wave2:

Υ.Γ. σε λίγο πάμε ολοταχώς για Κολωκοτρόνη, Παπαφλέσσα, Κιουταχή και για τον ρόλο του Αλή Πασσά στην ενταξη της Τουρκίας στην ΕΕ !!!

ggs
10/10/2009, 12:25

Υ.Γ. σε λίγο πάμε ολοταχώς για Κολωκοτρόνη, Παπαφλέσσα, Κιουταχή και για τον ρόλο του Αλή Πασσά στην ενταξη της Τουρκίας στην ΕΕ !!!

Τι μου θύμισες τώρα…..τα νιάτα μου…. Το πρώτο μου μόνιππο… :lol: :lol: :lol:

byron
10/10/2009, 14:09

Ti μλκ ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

:beer:

ΥΓ: Κάποια ψυχή με ρώτησε πότε θα φτάσουμε στον Μεγαλέξανδρο.....οσονούπω my dear :beer:

LsKostas
10/10/2009, 14:36
ggs kai byron επειδη απο οτι ξερω σας αρεσει η ιστορια ψαξτε να βρειτε τα τευχη του "Σπαρτακου" αριστερη αντιπολιτευση του ΚΚΕ.Θα σας πω και την εκδοση μολις φυγει ο αλτσχαιμερ.Σιγουρα θα παρετε πολλες απαντησεις για το ρολο του ΚΚΕ,τις διασπασεις της αριστερας αλλα και μια εικονα του ποσο πλουραλιστικο ηταν το αριστερο κινημα στην Ελλαδα τοτε.ΚΑΜΜΙΑ σχεση με σημερα δυστυχως.

Θυμαμαι ... καθε λεξη ... ξερεις εσυ ...

Η προσφυγια πολεμησε και καλα εκανε.Κριμα που δεν την ακολουθησαν και ολοι οι αλλοι!!!

:beer: :beer: :beer:

arxaios
10/10/2009, 15:14

ΥΓ: Κάποια ψυχή με ρώτησε πότε θα φτάσουμε στον Μεγαλέξανδρο.....οσονούπω my dear :beer:

Αυτόν τον Μεγαλέκο .......... το ΚΚΕ Τ.Ο.Βαβυλώνας δεν τον έφαγε ;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nasos-hyper
10/10/2009, 20:31
Ε.Ε..ευρωπαικη ενωση..:rotflmao:
αυτα τα δυο Ε μου μυριζαν παντα Εξαπατηση Ελληνων παρα οτιδηποτε αλλο..:lol:
..χανουμε δυστυχως κ μαθηματικα την μνημη μας κ απο καποτε πρωταγωνιστες ξεπεσαμε κ εξελιχτηκαμε δουλοι των ψευτοπολιτισμενων βαρβαρων..
αλλα οπως κ ο γεσουα ειπε αγαπατε αλληλους κ ου φονευσεις η ο μωαμεθ στο κορανι οτι αν σκοτωσεις ανθρωπο ειναι σαν να σκοτωνεις την ανθρωποτητα εμεις κ οι αλλοι ακολουθαμε πιστα
τις μεθοδευμενες πανουργιες των "συνεταιρων"..:lol:
..οπερ κ κατα τ αλλα δεν πιστευω οτι εχουμε την απιτουμενη γνωση για να ψηφιζουμε συνειδητα..:lol:
φιλικα ε?:lol:

Gandalf dr685sm
12/10/2009, 15:25
βρε λες να κάνουν τίποτα; Ναι.. οκ... καχύποπτοι αλλά αυτά είναι καλά δείγματα.

Καταργείται ο νόμος περί μειωμένων συντάξεων και άυξηση ορίου ηλικίας

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69046&cid=6

Απο αυστηρό έλεγχο τα ιδιωτικά κολλέγια.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69080&cid=6

Παρέμβαση Χρυσοχοϊδη για να παγώσουν οι "εκδιωγμοί" "μπλέ" αστυνομικών απο "πράσινους".

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=68130&cid=7

βρε λες;

Gandalf

project.breeze
12/10/2009, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
βρε λες να κάνουν τίποτα; Ναι.. οκ... καχύποπτοι αλλά αυτά είναι καλά δείγματα.

Καταργείται ο νόμος περί μειωμένων συντάξεων και άυξηση ορίου ηλικίας

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69046&cid=6

Απο αυστηρό έλεγχο τα ιδιωτικά κολλέγια.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69080&cid=6

Παρέμβαση Χρυσοχοϊδη για να παγώσουν οι "εκδιωγμοί" "μπλέ" αστυνομικών απο "πράσινους".

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=68130&cid=7

βρε λες;

Gandalf

Γι'αυτό Μάγε είπα και παραπάνω,ας τους δώσουμε λίγο χρόνο,έχουνε φρέσκο επιτελείο,νέους ανθρώπους με όρεξη,καλές προθέσεις και πρόγραμμα.Ζητήσαν 100 μέρες,ούτε 2,ούτε 3 χρόνια.Εγώ τους τα δίνω και διαπιστώνω ήδη σημαντικές προσπάθειες βελτίωσης σε πολλούς τομείς.Μακάρι...

Tpap
12/10/2009, 15:46
.Μακάρι...

Εγώ δεν φταίω, που είμαι απαισιόδοξος, ε..; :wave2:

Gandalf dr685sm
12/10/2009, 15:49
μωρέ απαισιόδοξος δεν μπορώ να πω οτι είμαι... καχύποπτος όμως πάντα... καθώς υπάρχουν πολλά προηγούμενα και με αυτούς και με τους άλλους.

Αλλά 100 μέρες όπως ειπώθηκε, ας πούμε οτι μπορώ να τις δώσω προσωπικά.

Και πάλι όμως.. δεν φτάνουν μόνο οι νόμοι που είναι καλό βήμα βέβαια... να δούμε και πράξεις στην καθημερινότητα. Γιατί εκεί είναι το αγκάθι.

Gandalf

ermiss
12/10/2009, 17:04
Σόρυ ρε παιδιά αλλά διαβάζοντας σήμερα την Ελευθεροτυπία ( δευτέρα, μιας και δεν κυκλοφορεί η Καθημερινή )

Είδα αυτό "Αρνητική μετάκληση συνειδήσεων!"
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=91141

Μπορεί ένα καλόπαιδο να το μεταφράσει???
Τώρα δηλαδή απευθύνετε σε εργατική τάξη??
7% και πολύ τους είναι...

spyro
12/10/2009, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
............. 7% και πολύ τους είναι...

ουτε του Παπά να μην το πουν, που λέει και η παροιμία

:D

Boxer
12/10/2009, 21:10
Γι'αυτό Μάγε είπα και παραπάνω,ας τους δώσουμε λίγο χρόνο,έχουνε φρέσκο επιτελείο,νέους ανθρώπους με όρεξη,καλές προθέσεις και πρόγραμμα.Ζητήσαν 100 μέρες,ούτε 2,ούτε 3 χρόνια.Εγώ τους τα δίνω και διαπιστώνω ήδη σημαντικές προσπάθειες βελτίωσης σε πολλούς τομείς.Μακάρι...

Εγω ειμαι καχυποπτος ....... διοτι τους εδωσα την ψηφο μου ....... ισως την πιο συνειδητοποιημενη απο τοτε που ψηφιζω.....και περιμενω 2-3 σωστα πραγματα στην οικονομια κυριως ωστε να παρει ανασα η αγορα την οποια γονατισανε οι παλιοι.....

Οφειλω να ομολογησω οτι μεχρι τωρα ο George , φτου φτου , καλα το παει.....

Αν το παρουμε λογικα αυτη η κυβερνηση αποτελειται απο παλιους που δεν εχουν απασχολησει την κοινη γνωμη με σκανδαλα , και αρκετα πετυχημενους σε παλαιοτερες υπουργοποιησεις τους (πχ Χρυσοχοιδης...) και νεους οι οποιοι πιστευω να τους παρει μια 4ετια μεχρι να μπουν στα "κολπα".....και οι οποιοι φαινονται και ικανοι συν τοις αλλοις , και στην σωστη θεση ο καθενας.....
Αρα ελπιζω για 4 χρονια να μην μας απασχολησει κανενα σκανδαλο....

Η προταση του George στην Βασιλακου των οικολογων μου δειχνει οτι δεν μασαει απο εσωκομματικες πιεσεις και θελει να φερει στην κυβερνηση οποιον του ζητηθει προκειμενου να γινει δουλεια....

Κριμα στους οικολογους....φανηκανε λιγοι.....

Ευχομαι να μην απογοητευτω......

Boxer
12/10/2009, 21:15
Σόρυ ρε παιδιά αλλά διαβάζοντας σήμερα την Ελευθεροτυπία ( δευτέρα, μιας και δεν κυκλοφορεί η Καθημερινή )

Μπορεί ένα καλόπαιδο να το μεταφράσει???
Τώρα δηλαδή απευθύνετε σε εργατική τάξη??
7% και πολύ τους είναι...

:eyepop: διαβαστε το οπωσδηποτε :eyepop:

Akatanomastos
12/10/2009, 21:21
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑς ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

Ο ΕΛΛΗΝΑς ΟΜΠΑΜΑ:bigcry: :lol:

Boxer
12/10/2009, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑς ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

Ο ΕΛΛΗΝΑς ΟΜΠΑΜΑ:bigcry: :lol:

Δεν το λες σωστα

Go George go !!!!!:rotflmao:

el_hymador
12/10/2009, 21:42
Εγω περιμενω να σκασει το πρωτο σκανδαλο...δεν θα φταιει ο Γιωργακης φυσικα, αλλα το τρισαθλιο "πολιτικο" συστημα στο οποιο αναποφευκτα συμμετεχει...

TROOPER
13/10/2009, 08:00
....

...

αυτο ειναι συνδρομο καταδιωξης πια!!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Gandalf dr685sm
13/10/2009, 08:24
Ρε παληκάρια λες;....

1. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=69316&cid=6

Μείωση στόλου οχημάτων δημοσίου και περικοπές μετακινήσεων.

2. Μείωση του ανθρώπινου δυναμικού της ΕΛ.ΑΣ που είναι σε ανάθεση σε πολίτες-ιδιώτες και επιστροφή τους για την κάλυψη αναγκών και υπηρεσιών του συνόλου των πολιτών. (πεζές περιπολίες κτλ. ) ... By Χρυσοχοϊδης.

Αν μη τι άλλο τους δίνω την διάθεση να κάνουν κάτι... το θέμα είναι να θα αντέξουν πλέον.. και φυσικά το τι θα κάνουμε εμείς που έχουμε μάθει σε ρουφιανιά και ρουσφέτια. Βλέπεις ακόμα και αν θέλει κάποιος να κάνει καλό σαν Αρχή του τόπου πρέπει να ακολουθήσει και ο τόπος.

Φαίνεται ουτοπικό σενάριο... αλλά θέλω για πρώτη φορά να γίνει κάτι πλέον. Απο όποιον και αν είναι στην διακυβέρνηση.

Gandalf

ermiss
13/10/2009, 08:40
gandalf

Από όσα ανάφερες το μόνο και πιο σημαντικό είναι ο νόμος για τα όρια ηλικίας και το ΕΚΑΣ.

Η μείωση του στόλου, οι διωγμοί, τα κολέγια είναι εύκολες και ανώδυνες αποφάσεις, τέτοιες μπορούν να πάρουν πολλές.

Το να ακυρώσεις το νόμο τα όρια ηλικίας όμως, τον οποίο τον απαιτεί και η ΕΕ, θέλει @@..
Αν το καταφέρουν αυτό τότε και μόνο θα δεχτώ ότι έκαναν ένα σημαντικό και σοβαρό βήμα για τον λαό....

SnakeMJK
13/10/2009, 08:40
αλίμονο αν σε 10 μέρες τα κάνει πουτάνα ρε παιδιά...

όλες μα όλες οι κυβερνήσεις τα πρώτα 1-2 χρόνια δείχνουν άριστα σημάδια... μετά αρχίζει το τζέρτζελο.

the who
13/10/2009, 09:46
Γλυψτε κι αλλο ρε μαγκες.Και μολις μας βαλει το αγγουρι ΚΑΙ ο Γιωργακης μη χαθειτε.:smokin:

project.breeze
13/10/2009, 09:48
Γλυψτε κι αλλο ρε μαγκες

Ποιός γλύφει και τί εχει να κερδίσει άραγε μέσα σε forum που ασχολείται με τις μηχανές;
:sick:

Gandalf dr685sm
13/10/2009, 09:50
όντως... φαντάσματα βλέπεις;... ποιός γλύφει;

Το να ζητάμε να γίνει έργο και κάποιος να κάνει έστω και κάτι μικρό όπως το θέμα του ΕΚΑΣ και της φορολογίας, μόνο κατακριτέο δεν είναι.

Τώρα το αν θα αντέξουν... το αναρρωτηθήκαμε και πριν.

Gandalf

Banana hammock#
13/10/2009, 09:54
Οσο ανοιχτομυαλος κι αν θελω να το παιξω, το καλοσωρισμα του Γιωργακη απο Γκρουεβσκι, Ερντογαν με παραλληλη παυση των παραβιασεων στο Αιγαιο, κατι που δεν ξαναγινε ποτε, η πανηγυρικη σταση ολων των media και των μεγαλοδημοσιοκαφρων, του ΣΕΒ και του Μπομπολα, δε χτυπουν χαρμοσυνα καμπανακια στο κεφαλι μου. Μακαρι να κανω λαθος.. αλλα κανω; Θα δειξει..

the who
13/10/2009, 10:05
Κλειστε τα παραθυρα.Πολλες μυγες μπηκανε.

byron
13/10/2009, 10:12
Κλειστε τα παραθυρα.Πολλες μυγες μπηκανε.

Καμμία μύγα δεν μπήκε. Σε προσωπικό επίπεδο πετάς καρφιά, και έτσι σου απάντησαν.

Το γιατι δεν καταλαβαίνω.

the who
13/10/2009, 11:05
Καμμία μύγα δεν μπήκε. Σε προσωπικό επίπεδο πετάς καρφιά, και έτσι σου απάντησαν.

Το γιατι δεν καταλαβαίνω.

Μονο επιφυλακτικος μπορει να ειμαι απεναντι στον γονο της πιο αντικομμουνιστικης οικογενειας στην Ελλαδα.Εχει καει η γουνα μας απο αυτη την οικογενεια και απο αυτο το κομμα.Το να χειροκροτω την οποιαδηποτε θετικη κινηση μιας κυβερνησης 10 ημερων το θεωρω ατοπο και "στημενο".
Δεν επιτιθεμαι σε καποιον απο εδω μεσα προσωπικα,την πικρια μου εκφραζω προς ενα κομμα(η να πω κινημα καλυτερα?)που αυτοπροσδιοριζεται ως σοσιαλιστικο και η πολιτικη του εως σημερα ειναι συντηριτικοτατη.

mats8282
13/10/2009, 12:16
Εμενα παντως με πειραξαν οι δηλωσεις του Γεωργιου Α. Παπανδρεου για τον Γεωργιο (?) Παπανδρεου πανω στην Ακροπολη.Στην καλυτερη απλα ξυπναει τα εμφυλιακα φαντασματα....

Tpap
13/10/2009, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Στην καλυτερη απλα ξυπναει τα εμφυλιακα φαντασματα....

Ρε 'σύ ματσ, φρένο κ χαλάρωσε λίγο.

Τα φαντάσματα μΕ φαίνεται είναι στο μυαλό σου... :wave2:

(Από την ώρα που ασχοληθήκατε για αριστερά και δεξιά κρατιέμαι να ΜΗΝ γράψω... ) :rolleyes:

Gandalf dr685sm
13/10/2009, 12:59
the who... στην καχυποψία ειμαι μαζί σου.. για αυτό λέμε οτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, κάτι δείχνουν. Το θέμα είναι αν θα αντέξουν και αν φυσικά ακουμπήσουν πιο καυτά θέματα..

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ...

εκεί είναι το ΑΓΓΟΥΡΙ ... αν κάνουν κάτι εκεί, είναι το ζήτημα.

Για παράδειγμα πάντως το θέμα του ΕΚΑΣ-Ασφαλιστικό και το θέμα με την φορολογία σε κλίμακα... όπως και να το κάνεις είναι καλά δείγματα για όλο τον κόσμο. Ειδικά οπως ειπώθηκε πριν , όταν η Ε.Ε. θέλει ντε και καλά το δικό της πρόγραμμα να περάσει.

τώρα τι θα γίνει μετά;... 91 μέρες ακόμα.

Gandalf

guzzistas
13/10/2009, 13:29
Ας περιμένουμε... για να γίνει κάτι πράξη δεν αρκεί να το αναγγείλεις από τα μέσα ενημε΄ρωσης... ή να πεις ότι σκέφτεσαι να κάνεις το ένα και το άλλο... μέχρι να ψηφιστεί και να γίνει νόμος το οτιδήποτε έχουμε δρόμο πολύ ακόμα... το αγγουράκι πάντως θα το φάμε εμείς... τώρα τα περί περικοπής δημοσίων δαπανών, στόλων κλπ μπούρδες... τα έχουμε ακούσει από καιρό από πολλού...
Μετά την επανίδρυση του κράτους τα τελευταία 5 χρόνια... έχουμε την ίδρυση του νέου κράτους.... με πράσινες μεταξωτές κορδέλες...θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι......

fantacid
13/10/2009, 15:31
καλα τα λεει ο μαγος, μεχρι τωρα δειχνουν καλα δειγματα γραφης,
κ φυσικα δεν καθησυχαζόμαστε με "ατυπες" εξαγγελίες της πρωτης βδομαδας, του πρωτου χρονου,
ο καιρος θα δειξει κατα ποσο ειναι διατεθειμένοι να κανουν πραξη ολα αυτα που μας υποσχεθηκαν τοσο καιρο, ακομα απολαμβάνουν τη περιοδο προσαρμοστικότητας που χωραει πολυ μπλα μπλα.....εχουμε καιρο για να κραξουμε με την ησυχία κ την απλα μας, εδω θα μαστε!

δε νομιζω να περιμενει κανεις να ειναι αριστη ή να μη βγουνε σκανδαλα στην επιφάνεια κ μεσα σε μια μερα να γινει η ελλαδιτσα ευρωπαικων προδιαγραφων,
η σαπιλα που εχει το πολιτικο μας στερεωμα θελει πολυ καιρο για να κανει πως καθαριζει...

κ στη τελικη για μενα ειναι θετικο που η νουδου εβγαλε τοσα σκανδαλα στη φορα,
ειναι προτιμοτερο να τα βλεπουμε -εστω για μια εβδομαδα στις ειδησεις- απο το να μην ακουγονται καθολου,
μακαρι να βγουνε αλλα τοσα κ απο αυτη τη κυβέρνηση κ να φευγουν σιγα σιγα τα καρκινοματα των εξουσιαστων ειτε ειναι μπλε πρασινοι μωβ ή εμπριμέ!

the who
13/10/2009, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
the who... στην καχυποψία ειμαι μαζί σου.. για αυτό λέμε οτι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, κάτι δείχνουν. Το θέμα είναι αν θα αντέξουν και αν φυσικά ακουμπήσουν πιο καυτά θέματα..

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ...

εκεί είναι το ΑΓΓΟΥΡΙ ... αν κάνουν κάτι εκεί, είναι το ζήτημα.

Για παράδειγμα πάντως το θέμα του ΕΚΑΣ-Ασφαλιστικό και το θέμα με την φορολογία σε κλίμακα... όπως και να το κάνεις είναι καλά δείγματα για όλο τον κόσμο. Ειδικά οπως ειπώθηκε πριν , όταν η Ε.Ε. θέλει ντε και καλά το δικό της πρόγραμμα να περάσει.

τώρα τι θα γίνει μετά;... 91 μέρες ακόμα.

Gandalf

Ωραια κι εγω αναφερομαι στους κλακαδορους του πασοκ που τοσα χρονια ειτε λουφαζαν περιμενοντας να ερθουν στην εξουσια ειτε απλα λουφαζαν.γιατι τι να μας πει και το πασοκ που εχει καταστρατηγησει τα δικαιωματα των εργαζομενων με το χειριστο τροπο?

Οσον αφορα στο σοι παπανδρεου εχουν αποδειξει οτι ειναι αντικομμουνιστες,τουλαχιστον παππους και πατερας.τωρα περιμενω να το αποδειξει και ο γιος.το σαπιο μηλο κατω απο τη σαπια μηλια πεφτει.

αν δεν δω ΠΡΑΞΕΙΣ κι οχι ημιμετρα εντυπωσιασμου δεν πειθομαι για τις "αγνες" προθεσεις του γιωργακη.εξ αλλου αν στις 100 μερες δεν κανει κατι για την οικονομια παλι εκλογες θα εχουμε.να δω τι θα λενε τοτε.

the who
13/10/2009, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Ας περιμένουμε... για να γίνει κάτι πράξη δεν αρκεί να το αναγγείλεις από τα μέσα ενημε΄ρωσης... ή να πεις ότι σκέφτεσαι να κάνεις το ένα και το άλλο... μέχρι να ψηφιστεί και να γίνει νόμος το οτιδήποτε έχουμε δρόμο πολύ ακόμα... το αγγουράκι πάντως θα το φάμε εμείς... τώρα τα περί περικοπής δημοσίων δαπανών, στόλων κλπ μπούρδες... τα έχουμε ακούσει από καιρό από πολλού...
Μετά την επανίδρυση του κράτους τα τελευταία 5 χρόνια... έχουμε την ίδρυση του νέου κράτους.... με πράσινες μεταξωτές κορδέλες...θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι......

Σωστος για αλλη μια φορα φιλε :beer: :beer: :beer:

arxaios
13/10/2009, 16:53
Για να κάνω ακόμα μιά φορά τον συνήγορο του οξαποδώ ...........
ΚΑΙ ο Κωστάκης χάρισε και ρύθμισε τα αγροτικά δάνεια ΜΟΛΙΣ βγήκε πριν 5κάτι χρόνια .......... κατόπιν εγαμήθει το σύμπαν ...........
Γι' αυτό ας περιμένουμε να δούμε .........
Από σωτήρες πάντος .......... έχω χορτάσει !!!
ΜΗΝ ΜΕ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ........... ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ !!!

ermiss
13/10/2009, 18:27
@the who

Ο αντικομμουνισμός έχει πεθάνει εδώ και μια 20ετία στην Ελλάδα.

Όπως και το κυνήγι μαγισσών, απο το μεσαίωνα.

Ξεπεράστε τα σύνδρομα της μανίας καταδίωξης.

Δεν θέλουν όλοι το κακό σας, τα καταφέρνετε καλά και μόνοι σας...

mats8282
13/10/2009, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρε 'σύ ματσ, φρένο κ χαλάρωσε λίγο.

Τα φαντάσματα μΕ φαίνεται είναι στο μυαλό σου... :wave2:

Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα και παρεξηγηθηκα.....Ας ξαναπροσπαθησω....Απο την στιγμη που εκανε αυτη την δηλωση ηταν βεβαιη η αντιδραση της αριστερας και οι κατοχικες/εμφυλιακες αναφορες....Αυτο...Τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω....

Tpap
13/10/2009, 23:19
.....Ωραια κι εγω αναφερομαι στους κλακαδορους του πασοκ ....

Χρήστο, είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που γράφω/σβήνω και δεν ποστάρω.

Αυτήν την φορά λέω να το αφήσω.

Ένας πραγματικός αριστερός στην δεκαετία '80 έπρεπε να ψηφίζει πασοκ.
Γιατί ο μπαμπάς με την πολιτική του σας ευνόησε τόσο όσο δεν είχατε ευνοηθεί ποτέ στην ιστορία σας.
Αλλά τα ξέρεις τώρα τι να λέμε...οδηγοί ασθενοφόρων/νοσοκόμοι, δημόσιοι υπάλληλοι, συντάξεις σε ανάπηρους συμμορίτες κλπ, κλπ...

Τουλάχιστον στον μπαμπά το χρωστάτε να το παραδεχθήτε. Ποτέ δεν έδρασε αντικομμουνιστικά.
Όσο για τον Γέρο, αυτό είναι άλλη ιστορία. Άσχετα αν είχε δίκιο για εμένα προσωπικά.

Έχω μια εικόνα της Ιστορίας και είμαι σε θέση να γνωρίζω -αρκετά πράγματα μάλιστα από 2ο χέρι- για το Αίσχος του κκε.
''Δεν θα φάμε ψωμί με το κουμπούρι'' φώναζε ο Σιάντος και μόνο όταν ''άλλαξαν'' γραμμή πλεύσης προς τον εθνικισμό οι σοβιετικοί -απέναντι στην απειλή των γερμανών- άλλαξε και το ΚΚΕ γνώμη... ενώ ήσαν αντίθετοι σε κάθε ένοπλο αγώνα/αντίσταση/σαμποτάζ...

Ξέρουμε κ για τις εντολές της μόσχας να διαλύσουν κάθε άλλη αντιστασιακή οργάνωση ξεκινώντας από την ΕΚΚΑ του Εθνικού Ήρωα Ψαρρού και την απάνθρωπη εκτέλεσή του, τον ΕΔΕΣ του Ζέρβα...
όταν δε ο ΕΛΑΣ επετέθη στον Ζέρβα εκείνος μαχόταν με Γερμανούς και ενώ σχεδόν τους είχε καθηλώσει, αναθάρρησαν και παραλίγο να αποδεκατιστεί ο ΕΔΕΣ...

Ζαχαριάδης χέρι-χέρι με τον Μανιαδάκη κλπ κλπ
Τα γράφει ο δικός σας γγ. Σταυρίδης με γλαφυρότητα...

Ο Γέρος ζήτησε να αφοπλιστήτε και αρνηθήκατε, αποχωρήσατε από την κυβέρνησή του και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Αιματοκυλίσατε την Ελλάδα για άλλη μιά φορά με μοναδικό σκοπό να την κάνετε παράρτημα της Ρωσίας, με βοηθό την OSS του Ρούσβελτ που ουσιαστικά αυτός σας υποστήριζε...-και ας μην είχατε ιδέα.

Ακόμη και μετά την ήττα του ο Ζαχαριάδης από τον Εθνικό Στρατό, παραδέχθηκε ότι ''έχασε την μάχη και όχι τον πόλεμο''...και ότι θα παραμείνει με τα όπλα ''παρά πόδας''.

Αναμφίβολα -για να ξανακολλήσουμε με το θέμα μας-- η ''αριστεροποίηση'' του Ελληνικού πληθυσμού πάγωσε/ατόνησε μετά το '47 βλέποντας ο κόσμος ποιοί ήσαν πραγματικά οι αριστεροί.

Από το '75 -που νομιμοποιήθηκε το ΚΚΕ- λίγο πιο μετά ήλθε ο Ανδρέας να συνεχίσει την ''αριστεροποίηση'' κ του υπόλοιπου πληθυσμού, ανακηρύσσοντάς τους ''ήρωες, αγωνιστές κλπ'' και πληρώνωντάς τους για το αίμα που χύσαν για την πατρίδα.

Άσε ρε Χρήστο.
Χωστάτε στον ανδρέα- δεν σας χρωστάει.

Φιλικά πάντα, γιατί είσαι και παρεξηγιάρης....:D

mats8282
13/10/2009, 23:43
Και μετα μου λες εμενα για φαντασματα στο μυαλο μου....

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Tpap
13/10/2009, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και μετα μου λες εμενα για φαντασματα στο μυαλο μου....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

κατόπιν των δικών σου (φαντασμάτων) γραπτών -και του δρ χου- απάντησα...:wave2:

ggs
14/10/2009, 07:13

:uplate: :hypnotize :eyepop: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

the who
14/10/2009, 08:27
@the who

Ο αντικομμουνισμός έχει πεθάνει εδώ και μια 20ετία στην Ελλάδα.

Όπως και το κυνήγι μαγισσών, απο το μεσαίωνα.

Ξεπεράστε τα σύνδρομα της μανίας καταδίωξης.

Δεν θέλουν όλοι το κακό σας, τα καταφέρνετε καλά και μόνοι σας...

Do you know Pagalos;

the who
14/10/2009, 08:39

Ένας πραγματικός αριστερός στην δεκαετία '80 έπρεπε να ψηφίζει πασοκ.
Γιατί ο μπαμπάς με την πολιτική του σας ευνόησε τόσο όσο δεν είχατε ευνοηθεί ποτέ στην ιστορία σας.
Αλλά τα ξέρεις τώρα τι να λέμε...οδηγοί ασθενοφόρων/νοσοκόμοι, δημόσιοι υπάλληλοι, συντάξεις σε ανάπηρους συμμορίτες κλπ, κλπ...

Τουλάχιστον στον μπαμπά το χρωστάτε να το παραδεχθήτε. Ποτέ δεν έδρασε αντικομμουνιστικά.
Όσο για τον Γέρο, αυτό είναι άλλη ιστορία. Άσχετα αν είχε δίκιο για εμένα προσωπικά.

Έχω μια εικόνα της Ιστορίας και είμαι σε θέση να γνωρίζω -αρκετά πράγματα μάλιστα από 2ο χέρι- για το Αίσχος του κκε.
''Δεν θα φάμε ψωμί με το κουμπούρι'' φώναζε ο Σιάντος και μόνο όταν ''άλλαξαν'' γραμμή πλεύσης προς τον εθνικισμό οι σοβιετικοί -απέναντι στην απειλή των γερμανών- άλλαξε και το ΚΚΕ γνώμη... ενώ ήσαν αντίθετοι σε κάθε ένοπλο αγώνα/αντίσταση/σαμποτάζ...

Ξέρουμε κ για τις εντολές της μόσχας να διαλύσουν κάθε άλλη αντιστασιακή οργάνωση ξεκινώντας από την ΕΚΚΑ του Εθνικού Ήρωα Ψαρρού και την απάνθρωπη εκτέλεσή του, τον ΕΔΕΣ του Ζέρβα...
όταν δε ο ΕΛΑΣ επετέθη στον Ζέρβα εκείνος μαχόταν με Γερμανούς και ενώ σχεδόν τους είχε καθηλώσει, αναθάρρησαν και παραλίγο να αποδεκατιστεί ο ΕΔΕΣ...

Ζαχαριάδης χέρι-χέρι με τον Μανιαδάκη κλπ κλπ
Τα γράφει ο δικός σας γγ. Σταυρίδης με γλαφυρότητα...

Ο Γέρος ζήτησε να αφοπλιστήτε και αρνηθήκατε, αποχωρήσατε από την κυβέρνησή του και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Αιματοκυλίσατε την Ελλάδα για άλλη μιά φορά με μοναδικό σκοπό να την κάνετε παράρτημα της Ρωσίας, με βοηθό την OSS του Ρούσβελτ που ουσιαστικά αυτός σας υποστήριζε...-και ας μην είχατε ιδέα.

Ακόμη και μετά την ήττα του ο Ζαχαριάδης από τον Εθνικό Στρατό, παραδέχθηκε ότι ''έχασε την μάχη και όχι τον πόλεμο''...και ότι θα παραμείνει με τα όπλα ''παρά πόδας''.

Αναμφίβολα -για να ξανακολλήσουμε με το θέμα μας-- η ''αριστεροποίηση'' του Ελληνικού πληθυσμού πάγωσε/ατόνησε μετά το '47 βλέποντας ο κόσμος ποιοί ήσαν πραγματικά οι αριστεροί.

Από το '75 -που νομιμοποιήθηκε το ΚΚΕ- λίγο πιο μετά ήλθε ο Ανδρέας να συνεχίσει την ''αριστεροποίηση'' κ του υπόλοιπου πληθυσμού, ανακηρύσσοντάς τους ''ήρωες, αγωνιστές κλπ'' και πληρώνωντάς τους για το αίμα που χύσαν για την πατρίδα.

Άσε ρε Χρήστο.
Χωστάτε στον ανδρέα- δεν σας χρωστάει.

Φιλικά πάντα, γιατί είσαι και παρεξηγιάρης....:D

Taso to ti kanei enas pragmatikos aristeros den eisai se thesi na ti xereis poso mallon na kaneis kai ipodeixeis.
ta ipoloipa peri edes klp ta afino asholiasta.ti na grapso tora,gia tis agglikes lires,tin krifi simfonia me tous germanous,tous germanotsoliades,tous hites,tous dosilogous;

poios eipe oti pethane o antikommounismos stin ellada;

sorry gia ta greeklish alla g<mietai to pliktrologio.

ermiss
14/10/2009, 09:10
Do you know Pagalos;

Πλάκα κάνεις... Αν θες να μιλήσεις σοβαρά, σταμάτα να αναπαραγάγεις τα επιχειρήματα εσωτερικής κατανάλωσης. Ψάχνεις αντικομμουνισμό σε συγκεκριμένα πρόσωπα και σε όποιον σας πάει κόντρα? Όποιος διαφωνεί μαζί σας τον ορίζετε αντικομμουνιστή? έλεος...

Προφανώς το ΚΚΕ έχει ανάγκη να πιστεύει ότι υπάρχει αντικομμουνισμός, συγκρατεί και συσπειρώνει τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ τους. Δεν σημαίνει όμως ότι αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα..

Αν θες να βρεις αντικομμουνισμό στην Ελλάδα, ξεκίνα πρώτα από το πως συμπεριφέρεται το ΚΚΕ στην υπόλοιπη αριστερά. Πως έχει καταφέρει να διαχωρίσει τις έννοιες αριστερά με κομμουνισμό.

Έχει περιχαρακωθεί στα στενά όρια του κομμουνισμού και έχει φτάσει να απαξιώσει οτιδήποτε πέρα απο αυτό.

Και εννοείτε ότι κομμουνιστές στο ελλάντα είναι σαφώς πολύ λιγότεροι απο τους αριστερούς-αριστερίζοντες-κεντροαριστερούς...

Σκέψου τις συνέπειες...

TROOPER
14/10/2009, 09:10
OMG !!!!!!

el_hymador
14/10/2009, 09:17
Ρε σεις; μετακομισε ο server στο Περισσο; :lol:

Tpap
14/10/2009, 09:35
Taso to ti kanei enas pragmatikos aristeros den eisai se thesi na ti xereis poso mallon na kaneis kai ipodeixeis.
ta ipoloipa peri edes klp ta afino asholiasta.ti na grapso tora,gia tis agglikes lires,tin krifi simfonia me tous germanous,tous germanotsoliades,tous hites,tous dosilogous;

poios eipe oti pethane o antikommounismos stin ellada;

sorry gia ta greeklish alla g<mietai to pliktrologio.

Μπορεί πράγματι, να μην ξέρω τι κάνει ένας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αριστερός.
Και επίσης δεν κάνω υποδείξεις σε κανέναν, απλά άποψη εξέφρασα.

όσο για τους χίτες και τους δοσίλογους ήταν η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος...

Τωρα από την άλλη, ίσως είναι λογικό να μην συμπαθήσατε το σόι, για τί πάντα είχατε μια τάση στο τέλος να προδίδετε τις αρχές σας και να φλερτάρετε με την δεξιά μιάς και με εκείνη τα βρισκατε αρκετά συχνά...

byron
14/10/2009, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε σεις; μετακομισε ο server στο Περισσο; :lol:

Παπαρήγα speaking....:D

Ρεβιονιστές, ρεφορμιστές, οπορτουνιστές, νετσαγιεφικοί, μπουχαρινιστές και πιθανότατα κάποιοι προυντονικοί που κρύβονται, σας ειδοποιώ ότι η κουβέντα ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε κολχόζ.

Τα ΄παμε τα συζητήσαμε, και έχουμε ξεφύγει εδώ και πολυυυυυυυύ ώρα.

Αλλη προειδοποίηση δεν θα υπάρξει :wave2:

mats8282
14/10/2009, 09:54
κατόπιν των δικών σου (φαντασμάτων) γραπτών -και του δρ χου- απάντησα...:wave2:

Μπορεις να μου παραθεσεις εστω και μια φραση μου που σε οδηγησε στο συμπερασμα;Μηπως δεν σου αρεσαν τα γραπτα του αλλου φιλου και τσουβαλιασες οποιον βρηκες μπροστα σου;Και παλι δεν ειδα εμφυλιακες αναφορες στα γραπτα ουτε του DrWho...Εσυ απο την αλλη μας εκανες ενα συντομο σεμιναριο <<ιστοριας της αριστερας>> στην Ελλαδα....

Που να ειμασταν και ΚΚΕδες τι θα ακουγαμε :lol:

spyro
14/10/2009, 10:41
Αιματοκυλίσατε την Ελλάδα για άλλη μιά φορά με μοναδικό σκοπό να την κάνετε παράρτημα της Ρωσίας

δεν συμμετέχω στην κουβέντα και μπορεί να μην έχω και το δικαίωμα στην τελική μετά απο τοσα που εχουν ειπωθεί μεταξύ σας αλλά για την άνωθεν φράση ένα έχω να πω...

Ντροπή!!!

Με ποιο δικαίωμα ρε συ φίλος απομονώνεις ιστορικά γραπτά με τάσεις αυτοκριτικής out of the context για να καταλήξεις σε αυτο το επαίσχυντο συμπέρασμα?

the who
14/10/2009, 11:03
Πλάκα κάνεις... Αν θες να μιλήσεις σοβαρά, σταμάτα να αναπαραγάγεις τα επιχειρήματα εσωτερικής κατανάλωσης. Ψάχνεις αντικομμουνισμό σε συγκεκριμένα πρόσωπα και σε όποιον σας πάει κόντρα? Όποιος διαφωνεί μαζί σας τον ορίζετε αντικομμουνιστή? έλεος...

Προφανώς το ΚΚΕ έχει ανάγκη να πιστεύει ότι υπάρχει αντικομμουνισμός, συγκρατεί και συσπειρώνει τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ τους. Δεν σημαίνει όμως ότι αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα..

Αν θες να βρεις αντικομμουνισμό στην Ελλάδα, ξεκίνα πρώτα από το πως συμπεριφέρεται το ΚΚΕ στην υπόλοιπη αριστερά. Πως έχει καταφέρει να διαχωρίσει τις έννοιες αριστερά με κομμουνισμό.

Έχει περιχαρακωθεί στα στενά όρια του κομμουνισμού και έχει φτάσει να απαξιώσει οτιδήποτε πέρα απο αυτό.

Και εννοείτε ότι κομμουνιστές στο ελλάντα είναι σαφώς πολύ λιγότεροι απο τους αριστερούς-αριστερίζοντες-κεντροαριστερούς...

Σκέψου τις συνέπειες...

Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα κκε δεν ειμαι εδω και πολλα χρονια.ανενταχτος αριστερος ειμαι και την κριτικη μου στο κκε την πληρωνω επαγγελματικα εδω και πολλα χρονια.Τωρα αν για σενα η λασπη που πεταξε προεκλογικα ο οινοποιος δεν σε ενοχλει η δεν υπαρχει επιτρεψε μου να σου πω οτι μονο αντικειμενικος δεν μπορεις να εισαι.

irinia
14/10/2009, 13:02
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.........

Τό ποιός συνεργάστηκε καί κυβέρνησε μέ τούς κατακτητές έπίσης......
Τό ΠΟΙΟΣ.........φορούσε τίς μαύρες κουκούλες έπίσης πολύ γνωστό...
Τό ποιοί έφαγαν γιά δυό τσουβάλια άλεύρι σπίτια όλόκληρα
έπίσης πασίγνωστο........
Τό ποιόν στηρίζει τό κόμμα τών βιομηχάνων....... ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΝΩΝ.......
ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ............καί όλων τών ύπολοίπων πού νομίζουν
ότι είναι πλούσιοι.........έπίσης γνωστό....!!!!
Τό ποιοί γέμισαν τίς φυλακές στήν κατοχή καί έφευγαν κάθε πρωί γιά
έκτέλεση έπίσης πολύ γνωστό.........

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ............ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ...........

Άμα σάς τά δίδαξαν σέ μερικούς λάθος.......άντε παιδιά μάθετε ίστορία άπό
ένα γέρο άρτηριοσκληρωτικό...!!!

Τελικά ..........ώραίο πράμμα τό Παρίσι....!!!

Tpap
14/10/2009, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
δεν συμμετέχω στην κουβέντα και μπορεί να μην έχω και το δικαίωμα στην τελική μετά απο τοσα που εχουν ειπωθεί μεταξύ σας αλλά για την άνωθεν φράση ένα έχω να πω...

Ντροπή!!!

Με ποιο δικαίωμα ρε συ φίλος απομονώνεις ιστορικά γραπτά με τάσεις αυτοκριτικής out of the context για να καταλήξεις σε αυτο το επαίσχυντο συμπέρασμα?

:lol: :lol:

δεν καταλήγω ΕΓΩ σε αυτό το συμπέρασμα...

Μπορούσαν να ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ πραγματικά τα όπλα μετά την συμφωνία, να επικρατήσει η λογική, η σύμπνοια και η ενότητα, να θάψουμε και να κηδέψουμε τους νεκρούς του πολέμου και της κατοχής και να αναστηλώσουμε το καταρακωμένο έθνος μας...
να ασχοληθούμε με την παιδεία, με τις τέχνες, με τα γράμματα, να χτίσουμε μια Αθήνα με σωστή ρυμοτομία για ανθρώπους...και τόσα άλλα που βαριέμαι να αναφέρω...

Έτσι κι αλλιώς συμμετείχαν ενεργά στην κυβέρνηση του γέρου...

ggs
14/10/2009, 13:26
:lol: :lol:

δεν καταλήγω ΕΓΩ σε αυτό το συμπέρασμα...

Μπορούσαν να ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ πραγματικά τα όπλα μετά την συμφωνία, να επικρατήσει η λογική, η σύμπνοια και η ενότητα, να θάψουμε και να κηδέψουμε τους νεκρούς του πολέμου και της κατοχής και να αναστηλώσουμε το καταρακωμένο έθνος μας...
να ασχοληθούμε με την παιδεία, με τις τέχνες, με τα γράμματα, να χτίσουμε μια Αθήνα με σωστή ρυμοτομία για ανθρώπους...και τόσα άλλα που βαριέμαι να αναφέρω...
Έτσι κι αλλιώς συμμετείχαν ενεργά στην κυβέρνηση του γέρου...

:uplate: :uplate: :uplate:

:a018: :a018: :a018: :a018:

byron
14/10/2009, 13:29
Sorry guys, αλλά μου φαίνεται πολύ αστείο να πλακωθούμε για τα γεγονότα της δεκαετίας του '40.

Thread is closed. :wave2: