View Full Version : Εκλογές στις 4 Οκτωβρίου
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν διαβασα το ποστ σου, γιατι ξεκινας πολυ προσβλητικα και με απαραδεκτο υφος..
το πως ζω στο παρισι ειναι δικο μου και μονο θεμα και δεν σε αφορα
OΠΩΣ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΣ........ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
Καί μού δίνεις τό δικαίωμα νά σέ τοποθετήσω ταξικά...!!
Μή κρίνετε..........λοιπόν............ίνα μή κριθείτε.....!!!
:wave2:
+Arxiereas+
08/10/2009, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Το σιγουρο ειναι οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ = 2 κομματα... μια πολιτικη...
Καλά, πέρνα μια βόλτα από τα μέρη μου και ρίχτο για ανέκδοτο!
Επειδή δεν είδαμε ακόμα τίποτα από τον νέο, ας μιλήσουμε για όσα ζήσαμε...
(με μικρές αποκλίσεις) από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ΕΩΣ και το 2004...
Νέα Δημοκρατία 47,78 %
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 43,37 %
και στις τελευταίες εκλογές:
ΠΑ.ΣΟ.Κ 58.73 %
Νέα Δημοκρατία 26.25 %
Ίδια ε! Καρμπόν μιλάμε! Μία ή άλλη μας έκατσε λέμε!
:lol:
Και συμπληρώνω. Στα δελτία ειδήσεων ακούγονται-φαίνονται-είναι ίδια. Στην καθημερινότητά μας όμως αγαπητέ, υπήρξε μεγάλη διαφορά....
LsKostas
08/10/2009, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...........ΘΑΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Όπου όλοι μαζί έκαναν άντίσταση άπό .........la tour Eiffel , Elysee Montmartre....κ.λ.π....!!!!
Έγώ όμως πού έχω άλλη άποψη έχω νά πώ ότι..........
Κάθε φορά πού στήν Έλλάδα τό άντιαμερικανικό συναίσθημα φούντωνε μέ τήν ταυτόχρονη άνοδο τής άριστεράς
έρχόταν σάν άπό μηχανής Θεός ένα φανταστικό ............ΚΕΝΤΡΟ...........τό όποίο κατά καιρούς είχε διάφορα όνόματα...!!!!
Περίμενε κανείς τό ΣΥΡΡΙΖΑ στό 18%...??
Μέχρι τρομοκράτες τούς έβγαλαν.......!!!!
ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ..................όχι έσύ Παριζιάνε...........ΕΛΛΗΝΕΣ...........τήν αύτοδυναμία...!!
Περιμένω νά δώ πότε πάλι θ'άρχίσουν τά βογγητά,γιατί άκόμα είμαστε στά μεθεόρτια.....όρκομωσίες,
γλύκες κ.λ.π.....
όσο γιά τούς οίκολόγους....??
ΧΑ.....ΧΑ.........ΧΑ............ΧΑ....
Πσίτ............ή εύκαιριακή ίστορία τής άριστεράς στήν Έλλάδα ξεκινάει κάπου στό 1920........άν δέ θές ή δέ σέ βολεύει
νά τό θυμάσαι έπειδή δέν είναι ή τάξη σου.............άστο....!!!
State of the art κειμενο ... Ξαναδιαβαστε το ... Απολυτα συμφωνος :wave2:
LsKostas
08/10/2009, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+
Κι εγώ έχω μια άποψη για το 89 και την αριστερά ΣΥΣΩΜΗ που συμμάχησε και συγκυβέρνησε με τον αρχιαμερικάνο Μητσοτακη για να σουτάρει το υπαρκτο τότε κέντρο.
Μετά από αυτό έπεσε πάλι στα τάρταρα. Φυσικά και γι αυτό φταίγανε οι Αμερικάνοι!
Ξεχωρισε ομως λιγο τον Περισσο απο την βαση.Διαγραφηκαν περι τα 2000 ατομα μονο και μονο επειδη συμετειχαν σε πορειες διαμαρτυριας για την τοτε συμμετοχη τους με τον αποστατη ...
Γενικα ο ggs το εθεσε σωστα ...την αριστερα την διαιρεσαν και απο τοτε ...Βασιλευει η δεξια ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Σήφης
KAI TON KΑΡΑΜΑΝ ΑΛΊ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ...........Ο ΚΥΡΙΟΣ
Τριανταφυλλίδης........άν καί έφυγε κυνηγημένος άπό τή Φρειδερίκη....!!!
Τό Παρίσι........άνέκαθεν ήταν ό τόπος συγκέντρωσης όλων τών
άνήσυχων πνευμάτων άπό τήν έποχή τής Γαλλικής έπανάστασης....
Άπό εκεί πέρασαν όλοι..........Μάρξ, Μπακούνιν........κ.λ.π...
Κοινό τους χαρακτηριστικό τό ότι δέν είχε κανείς τους
άδειανό στομάχι....!!!
doctor x
08/10/2009, 17:10
οταν δε σε θελει μια γκομενα δε σημαινει οτι ειναι λεσβια...(απαραιτητα)
LOUKILOUK
08/10/2009, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+
Καλά, πέρνα μια βόλτα από τα μέρη μου και ρίχτο για ανέκδοτο!
Επειδή δεν είδαμε ακόμα τίποτα από τον νέο, ας μιλήσουμε για όσα ζήσαμε...
(με μικρές αποκλίσεις) από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ΕΩΣ και το 2004...
Νέα Δημοκρατία 47,78 %
ΠΑ.ΣΟ.Κ. 43,37 %
και στις τελευταίες εκλογές:
ΠΑ.ΣΟ.Κ 58.73 %
Νέα Δημοκρατία 26.25 %
Ίδια ε! Καρμπόν μιλάμε! Μία ή άλλη μας έκατσε λέμε!
Και συμπληρώνω. Στα δελτία ειδήσεων ακούγονται-φαίνονται-είναι ίδια. Στην καθημερινότητά μας όμως αγαπητέ, υπήρξε μεγάλη διαφορά....
Μονο για αυτα που ζησαμε μιλαω και ελπιζω να μην τα ξαναζησουμε μιας και μενα πανω κατω τα ιδια μου φανηκαν...
Που ακριβως διεφεραν? στην απατη, την ρεμουλα, τον κομματισμο, την αναξιοκρατια, το βολεμα των κομματικων στελεχων, την αλλαζονια, την αδιαφορια για την υγεια την παιδεια την ασφαλιση, την εργασια...κτλ
Αν το Πασοκ ηταν καταλληλο δεν θα εχανε την διακυβερνηση της χωρας ουτε το 93 ουτε το 04 ουτε το 07...απο την σκυλα στην χαριβδη καθε φορα παμε με βαρκα την ελπιδα, αλλα παντα μπαζει νερα και το κουπι το τραβαμε εμεις...Απο το κακο στο χειροτερο συνεχως και παντα τους ιδιους που βριζουμε ψηφιζουμε...αν τα κανει σκατα ο Γιωργακης η ΝΔ θα παρει ξανα και πανυγυρικα την εξουσια και η ζωη συνεχιεται στον ιδιο αεναο κυκλο... Καμια διαφορα φιλτατε δεν βλεπω ουσιαστικα στη χωρα και καμια προοδο περα απο την ατομικη προοδο που ο καθενας μας προσπαθει για τον εαυτο του... Ισως σε εποχες 80, την πρωτη τετραετια του Ανδρεα να ειδε ο κοσμος φραγκα στα χερια του αλλα και αυτα δανεικα ηταν και σχεδιο μηδεν...
Μακαρι να δουμε τωρα κατι καλυτερο αλλα τα ξαναπα...χλωμο το κοβω...
+Arxiereas+
08/10/2009, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Μονο για αυτα που ζησαμε μιλαω και ελπιζω να μην τα ξαναζησουμε μιας και μενα πανω κατω τα ιδια μου φανηκαν...
Που ακριβως διεφεραν? στην απατη, την ρεμουλα, τον κομματισμο, την αναξιοκρατια, το βολεμα των κομματικων στελεχων, την αλλαζονια, την αδιαφορια για την υγεια την παιδεια την ασφαλιση, την εργασια...κτλ
Αν το Πασοκ ηταν καταλληλο δεν θα εχανε την διακυβερνηση της χωρας ουτε το 93 ουτε το 04 ουτε το 07...απο την σκυλα στην χαριβδη καθε φορα παμε με βαρκα την ελπιδα, αλλα παντα μπαζει νερα και το κουπι το τραβαμε εμεις...Απο το κακο στο χειροτερο συνεχως και παντα τους ιδιους που βριζουμε ψηφιζουμε...αν τα κανει σκατα ο Γιωργακης η ΝΔ θα παρει ξανα και πανυγυρικα την εξουσια και η ζωη συνεχιεται στον ιδιο αεναο κυκλο... Καμια διαφορα φιλτατε δεν βλεπω ουσιαστικα στη χωρα και καμια προοδο περα απο την ατομικη προοδο που ο καθενας μας προσπαθει για τον εαυτο του... Ισως σε εποχες 80, την πρωτη τετραετια του Ανδρεα να ειδε ο κοσμος φραγκα στα χερια του αλλα και αυτα δανεικα ηταν και σχεδιο μηδεν...
Μακαρι να δουμε τωρα κατι καλυτερο αλλα τα ξαναπα...χλωμο το κοβω...
Ναι, συμφωνώ απόλυτα ότι είμασταν χαμηλά ή πίσω σε πολλά πράγματα, κακώς και αδικαιολογήτως, κλέβαν ληστεύαν μαμούσαν κι έδερναν όλοι. Όπως πιστεύω ότι παντού στον κόσμο γίνονται αυτά αλλά δεν είναι της παρούσης.
Πού κολλάνε τα νούμερα? Τόσο στο ότι δεν έγινε τίποτα καλύτερο (γίνανε όμως χειρότερα) όσο και στο ότι πριν 6 χρόνια γκρίνιαζε ο κόσμος γιατί αυτοί κλέβαν κι εμείς παίρναμε 700-800Ε. Τώρα αυτοί κλέβουν όσο ο κόσμος ψάχνει να βρει δουλειά!
Δεν περιμένω ούτε εγώ. Ελπίζω όπως όλοι μας.
+Arxiereas+
08/10/2009, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ξεχωρισε ομως λιγο τον Περισσο απο την βαση.Διαγραφηκαν περι τα 2000 ατομα μονο και μονο επειδη συμετειχαν σε πορειες διαμαρτυριας για την τοτε συμμετοχη τους με τον αποστατη ...
Γενικα ο ggs το εθεσε σωστα ...την αριστερα την διαιρεσαν και απο τοτε ...Βασιλευει η δεξια ...
Κώστα η αριστερά έχει στο dna της τη διαφωνία και την ασυμφωνία. Τα γεγονότα της ένωσης και διάλυσής της τότε είναι τρανταχτό παράδειγμα και αποκλειστικά εσωτερικό της πρόβλημα όπου δεν της έφταιγε απολύτως κανείς άλλος για να πεις ότι τη διαίρεσαν για να βασιλεύουν. Προσωπικά εκείνη η πολιτική κίνηση μου προκαλεί απέχθεια ακόμη και τώρα. Εννοείται πως αναφέρομαι στην ηγεσία και όχι στη βάση, όπως σε κάθε κόμα κρίνουμε τις πολιτικές του επιλογές οι οποίες πολλές φορές βρίσκουν αντίθετη και σε δύσκολη θέση τη βάση του (βλ. πρόσφατο παράδειγμα ΝΔ). Η βάση όμως τιμωρεί και αυτό έγινε σε κάθε περίπτωση.
Ψάχνουμε τώρα γιατί η κοινοβουλευτική αριστερά συγκέντρωσε τόσο χαμηλά ποσοστά. Δεν μετράμε δυνάμεις της αριστεράς σαν αφηρημένη έννοια ή σαν ακρο-αριστερά ή οποιαδήποτε εξωκοινοβουλευτική αριστερά συγκρίσιμη με τον Βεργή ή τον χαρίζω οικόπεδα. Αφού λοιπόν τα κόματα που υπάρχουν τώρα προέκυψαν από την τότε διάλυση, φέρνω σαν μέτρο σύγκρισης την περίοδο εκείνη για 2 λόγους:
1. Επειδή τότε εμφανίστηκε μεταπολιτευτικά ενωμένη χωρίς διαχωρισμούς σε ΚΚΕ εσωτερικού, εξωτερικού εντός εκτός κτλ.
2. Σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό που είχε η αριστερή ιδεολογία (στο 20-25% αν θυμάμαι καλά).
Ρωτάω λοιπόν. Πιστεύεις ότι την πίεσε τότε κανείς να ενεργήσει όπως ενήργησε?
Ή μήπως αγνόησε τις διαχωριστικές γραμμές, το θεωρητικά ιδεολογικό χάσμα, ξέγραψε αγώνες με αίμα και συμμάχησε με τη δεξιά θέλοντας να καρπωθεί επιπλέον ότι θα προέκυπτε από το διαλυμένο (όπως το ήθελαν) κέντρο?
Αυτό ήταν ή δεν ήταν πούλημα των ψηφοφόρων, αντίθεση στις αρχές του κόματος και άλλα πολλά?
Όταν έρθει η ώρα φίλε μου, η καρέκλα τους κάνει όλους και τα ξεχνάνε όλα και να φαίρονται αλόκοτα! Γι' αυτό δεν απορώ μ' αυτούς που κυβερνάνε.
Μεγάλη βρώμα η πολιτική, απ' όπου κι αν προέρχεται.
:smokin:
Η κουβέντα για την «αριστερά» σήμερα , είναι πονεμένη…
Για εμένα , έχει καταντήσει να είναι το «δεκανίκι» και το «άλλοθι» του δικομματισμού…(οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες )
Όσο αφορά το π(Α)σοκ , πέρα από την πλάκα , νομίζω ότι οι περισσότεροι ,άσχετα αν το ψηφίσαν , θέλουν να ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι κάτι θα αλλάξει …. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ…
Δυστυχώς , ο πρότερος πολιτικός «βίος» του πασοκ , δεν σε αφήνει να ελπίζεις και πολύ…
Νομίζω ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η τελευταία ευκαιρία του «συστήματος» να διατηρήσει τα κεκτημένα του …
Αν και αυτοί τα κάνουν το ίδιο ΣΚΑΤΑ…. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό που θα ακολουθήσει…
Akatanomastos
08/10/2009, 20:44
OΠΩΣ ΕΣΥ ΕΠΙΣΗΣ........ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
Καί μού δίνεις τό δικαίωμα νά σέ τοποθετήσω ταξικά...!!
Μή κρίνετε..........λοιπόν............ίνα μή κριθείτε.....!!!
δεν εθιξα πουθενα την αριστερα, εκτος και αν ενοεις αριστερα τον συριζα..
αν εννοεις αριστερα τον συριζα, ναι φιλε μου την θιγω..
Εγω πρωτος εκραξα την νδ, και το πασοκ , και με ταυτιζεις μαζι τους?
και επισης ΑΠΑΙΤΩ οταν δεν εχω δωσει σε κανεναν δικαιωμα,
να μην εκφραζεσαι ετσι για μενα,
λεγοντας οτι κανω επανασταση σαν τους πασοκους και τους τους νδ απο το παρισι..
με θιγει ΠΑΡΑ πολυ αυτο που λες
ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙς και δεν μπορεις να μιλας για μενα ετσι, , και παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις και να μην το συνεχισεις..
οι της ηλικιας σου, μπορει και συ, τους δεχτηκαν μετα βαιων και κλαδων αυτους που αναφερεις, οχι εγω..
και κατι τελευταιο..
δεν ηρθα εδω να κανω επανασταση, και ουτε στην ελλαδα εκανα επανασταση..
τουλαχιστον οχι οπως ΕΣΥ και ο ΣΥΡΙΖΑ..
να σπουδασω ηρθα,
για να μην κανω μεταπτυχιακο στα πανεπιστημια της ελλαδας, που και εσυ εχεις βαλει το χερακι σου για την κατασταση τους..
Υ.Γ. δεν ειμαι παριζιανος, αθηναιος ειμαι..
nasos-hyper
08/10/2009, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το θαρρος μερικων ανθρωπων με εκπλησει ωρες ωρες!!!!
ενω το θρασσος ιερωμενων που κοβουν λογια αραγε τι εκπληξεις να κρυβει?:rolleyes:
οι ψαγμενοι ξερουνε..,αλλα τι γινεται με τους νεοτερους αραγε?
ψαχνουν ουσια στο ακατοικητο η λογικη σε ανεραστους συνειρμους?:winka:
mats8282
08/10/2009, 21:01
Ακατανομαστε το να λες σε αυτον που εθιξες πρωτος να ανακαλεσει ειναι λιγο ατοπο και η συζητηση περι ΣΥΡΙΖΑ ειδικα ειναι πολυ μεγαλη και ακυρη για εδω μεσα...Εγω το πηρα στην πλακα παντως για να μην <<σοβαρεψει>> πολυ η κουβεντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
ενω το θρασσος ιερωμενων που κοβουν λογια αραγε τι εκπληξεις να κρυβει?:rolleyes:
οι ψαγμενοι ξερουνε..,αλλα τι γινεται με τους νεοτερους αραγε?
ψαχνουν ουσια στο ακατοικητο η λογικη σε ανεραστους συνειρμους?:winka:
ωπα μεγαλε...μισο να φωναξω τον uriah :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
08/10/2009, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ακατανομαστε το να λες σε αυτον που εθιξες πρωτος να ανακαλεσει ειναι λιγο ατοπο και η συζητηση περι ΣΥΡΙΖΑ ειδικα ειναι πολυ μεγαλη και ακυρη για εδω μεσα...
μα τι λες ρε φιλε,
εγω ειπα ξεκαθαρα μια αποψη για ενα κομμα, και ο αλλος βγαινει και λεει οτι του ρθει στο κεφαλι, οτι εγω ειμαι πασοκος, νεοδημοκρατης, που ηρθα στο παρισι δηθεν να κανω επανασταση, ενω ειμαι βολεμενος, και αλλες τετοιες μ****ιες μεσα απο το κεφαλι του..
ΑΠΑΙΤΩ να ανακαλεσει..
και ας πει οτι θελει για την αριστερα..αυτο ειναι το αντιστοιχο αυτου που ειπα για τον συριζα..
project.breeze
08/10/2009, 21:13
μα τι λες ρε φιλε,
εγω ειπα ξεκαθαρα μια αποψη για ενα κομμα, και ο αλλος βγαινει και λεει οτι του ρθει στο κεφαλι, οτι εγω ειμαι πασοκος, νεοδημοκρατης, που ηρθα στο παρισι δηθεν να κανω επανασταση, ενω ειμαι βολεμενος, και αλλες τετοιες μ****ιες μεσα απο το κεφαλι του..
ΑΠΑΙΤΩ να ανακαλεσει..
και ας πει οτι θελει για την αριστερα..αυτο ειναι το αντιστοιχο αυτου που ειπα για τον συριζα..
Διάβασε το ποστ μου παραπάνω,προσπαθεί να σε τραβήξει στο επίπεδό του και να σε κερδίσει λόγω εμπειρίας,μην ασχολείσαι άλλο δε θα βγάλεις άκρη.Εσύ χαλιέσαι...
nasos-hyper
08/10/2009, 21:28
παρε κ την βοηθεια των λιναρντ σκιναρντ κλαυσιγελως ασχετιαδη.
ουτε στην εκθεση θεσσαλονικης καημενε φωστηρα δεν θα ξεμπουκωσει η ανασα σου
αλλα δυστυχως το βραχιολακι του ασθενους θα το φορας μεχρι να γενεις
ατοφιος κ ειλικρινης ανηρ χωρις να τσαμπουνας ηλιθιες αλλα κ καλα ευρηματικες σαχλαμαρες.
..κοιτα,δεν σε παιρνει με μενα θιασιωτη αλβανικου πανεπιστημιου οπερ κ μη με ζαλιζεις τα κακαλα
γιατι τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι μιας τριχιας αποσταση απ την διεθνη αμνηστια περι ντυμενων εντιμων ζωων..
..εν ολιγοις καλα γελασα αλλα δυστυχως εισαι ελλατωματικος.κοιτα να το κοιταξεις πριν δραστηριοποιηθεις παλε σε ηλιθια χαμογελα κ σε τσακωσει η επιτροπη ανθρωπινων δικαιωματων..
κ κοιτα???
..σ εχω χαλαρα κ μην το συνεχισεις γιατι αποκομιδη τετοιου ειδους σκουπιδιων κανουν καθε 2ο σκ..
κ ειναι κριμα να ξαναξεκινησεις απ το νηπιαγωγειο.
πολλα ειπα..φιλια..
el_hymador
08/10/2009, 21:32
ατοφιος κ ειλικρινης ανηρ χωρις να τσαμπουνας ηλιθιες αλλα κ καλα ευρηματικες σαχλαμαρες.
..κοιτα,δεν σε παιρνει με μενα θιασιωτη αλβανικου πανεπιστημιου οπερ κ μη με ζαλιζεις τα κακαλα
γιατι τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι μιας τριχιας αποσταση απ την διεθνη αμνηστια περι ντυμενων εντιμων ζωων..
..εν ολιγοις καλα γελασα αλλα δυστυχως εισαι ελλατωματικος.κοιτα να το κοιταξεις πριν δραστηριοποιηθεις παλε σε ηλιθια χαμογελα κ σε τσακωσει η επιτροπη ανθρωπινων δικαιωματων..
κ κοιτα???
..σ εχω χαλαρα κ μην το συνεχισεις γιατι αποκομιδη τετοιου ειδους σκουπιδιων κανουν καθε 2ο σκ..
πολλα ειπα..φιλια..
κυριε Ζουραρη; εσεις ειστε; :confused:
nasos-hyper
08/10/2009, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
κυριε Ζουραρη; εσεις ειστε; :confused:
οχι,ειμαι ο νασος απο κερκυρα,ξενοπηδαω σαλονικη κ σνιφαρω κολομβιανη κοκα.
σατισφαι η να παμε στην αιθουσα σεμουναριων?:lol:
project.breeze
08/10/2009, 21:44
κ κοιτα???
πολλα ειπα..φιλια..
Κι εμείς κεφτέδες είχαμε σήμερα
Akatanomastos
08/10/2009, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Διάβασε το ποστ μου παραπάνω,προσπαθεί να σε τραβήξει στο επίπεδό του και να σε κερδίσει λόγω εμπειρίας,μην ασχολείσαι άλλο δε θα βγάλεις άκρη.Εσύ χαλιέσαι...
δικιο εχεις, αλλα επειδη τα ψιλοκαταφερνει, θελω να δω αν θα ειναι ο πρωτος τοσα χρονια που θα καταφερει να με βγαλει εντελως απο τα ρουχα μου, και να με κανει να βριζω χυδαια οδηγωντας με στο μπανιο..:D
nasos-hyper
08/10/2009, 21:53
Κι εμείς κεφτέδες είχαμε σήμερα
κ μενα η θεια μ πηρε τηλ πριν κ μ ειπε για κατι παλια σκουτια που χε στο μαστελο για ξεβγαλμα
οτι τα λησμονησε κ τα καημενα μαζωξανε τοσο πολυ που τα ριξε για κοπρια μπας κ καμνει σοδεια του χρονου.:smokin:
εισαι βλακας!
project.breeze
08/10/2009, 21:59
εισαι βλακας!
Και πράος
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι διφορά έχει το μ-λ ΚΚΕ από το ΚΚΕ μ-λ ;;;
ΔΕΝ κάνω πλάκα .......... σοβαρά ρωτάω !!!
Και φυσικά η ερώτησή μου απαντάει και για την πολυδιάσπαση της αριστεράς .........
:smilea:
:alien: :alien: :alien: :alien:
176771
vangelis 64
08/10/2009, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι διφορά έχει το μ-λ ΚΚΕ από το ΚΚΕ μ-λ ;;;
Και φυσικά η ερώτησή μου απαντάει και για την πολυδιάσπαση της αριστεράς .........
:smilea: Τό'χε θέσει και ο Χάρρυ Κλύν πριν πολλά χρόνια και άκρη δεν βρέθηκε.Μάλλον ζήλεψαν από τη διάσπαση τής Σοβιετικής ένωσης και σού λέει..δεν τραβάμε κι εμείς μια διάλυση μη μάς πάρουνε για οπισθοδρομικούς;:bigcry: :bigcry:
Απλό Κώστα μου,αντί να τρώει ένας,τρώνε πολλοί.:winka:
vangelis 64
08/10/2009, 22:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:sun: :sun: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
el_hymador
08/10/2009, 22:15
Τη διαφορα τη κανουν οι γυναικες...
στο μ-λ ΚΚΕ δεν ξυριζουν τα ποδια τους, στο ΚΚΕ μ-λ δεν ξυριζουν τις μασχαλες τους...ειναι θεσμικο το θεμα και μεγαλο το χασμα, ωστοσο υπαρχει συγκλιση σε ταγαρια, δερματινα σανδαλια και αμπεχωνα.
project.breeze
08/10/2009, 22:16
στο μ-λ ΚΚΕ δεν ξυριζουν τα ποδια τους, στο ΚΚΕ μ-λ δεν ξυριζουν τις μασχαλες τους...ειναι θεσμικο το θεμα και μεγαλο το χασμα, ωστοσο υπαρχει συγκλιση σε ταγαρια, δερματινα σανδαλια και αμπεχωνα.
Έχουνε κι άλλη διαφορά,στο μ-λ ΚΚΕ φοράνε το ταγάρι στο δεξί ενω στο ΚΚΕ μ-λ στο αριστερό και παίζουν με διχρωμία στο φούστα-μπλούζα
Akatanomastos
08/10/2009, 22:19
:sun: :sun:
σε παρακαλω πολυ byron αν ειναι δυνατον να μεινει
γιατι περιμενω απαντησεις απο τον τερενς..
project.breeze
08/10/2009, 22:23
σε παρακαλω πολυ byron αν ειναι δυνατον να μεινει
γιατι περιμενω απαντησεις απο τον τερενς..
Θα μαζευτούμε στα Καμίνια στις 12 να πλακωθούμε στο ξύλο ρε,θα τα πείτε εκεί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
08/10/2009, 22:24
Θα μαζευτούμε στα Καμίνια στις 12 να πλακωθούμε στο ξύλο ρε,θα τα πείτε εκεί :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε ρε μην τις φαμε, καλυτερα απο το ιντερνετ να χεις και το κεφαλι σου ησυχο
:eek: :eek: :eek:
blackbusa
08/10/2009, 22:29
οχι ρε στα Καμινια....εκει κυκλοφορει καποιος μεταμφιεσμενος σε γιαγια και κοβει λαρυγγια....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. γμτ δεν βρισκω πουθενα το θρεντακι που το λεει κιολλας...:sad:
project.breeze
08/10/2009, 22:29
ασε ρε μην τις φαμε, καλυτερα απο το ιντερνετ να χεις και το κεφαλι σου ησυχο
:eek: :eek: :eek:
Μη φοβάσαι ρε ξέρω ζίου κίτσου και βαράτε
Akatanomastos
08/10/2009, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. γμτ δεν βρισκω πουθενα το θρεντακι που το λεει κιολλας...:sad:
μην αγχωνεσαι..
τον βρηκαμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88979) :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao:
vangelis 64
08/10/2009, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οχι ρε στα Καμινια....εκει κυκλοφορει καποιος μεταμφιεσμενος σε γιαγια και κοβει λαρυγγια....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τι μαλάκα είναι..:bawl: :bawl: :bawl:
Εσύ σοβαρά ρωτας … αυτοί έχουν όμως ΠΛΑΚΑ….
Πεθαινει ο Σταλιν και αναλαμβανει ΓΓ του ΚΚΣΕ στη Σοβιετικη Ενωση ο Χρουτσωφ. Το Κομμα κανει δεξια ρεβιζιονιστικη στροφη. Στην Κινα ο Μαο αντιδρα και τους καταδικαζει. Εχουμε 1958 λοιπον και γινεται λοιπον ο πρωτος μεγαλος και σοβαρος διχασμος στον κομμουνιστικο κοσμο. Οι μεν κατηγορουν τους δε για ρεβιζιονιστες (αναθεωρητες) - ενω στην ουσια ειναι και οι δυο, ο καθενας με τον τροπο του. Anyway, απο τα Κομμουνιστικα Κομματα σε ολο τον κοσμο, καποια ακολουθουν τη γραμμη της ΕΣΣΔ (οπως το δικο μας ΚΚΕ) και καποια τη γραμμη της Κινας. Καποια μελη διαφωνουν με τη γραμμη του κομματος τους, αποχωρουν και φτιαχνουν νεες οργανωσεις και κομματα. Γεννιεται λοιπον ο λεγομενος "ΜΛ χωρος", στον οποιο ανηκουν τα κομματα που ακολουθουν τη γραμμη της Κινας.
ΟΚ ως εδω?
Η Αλβανια, που ειναι επισης Λαϊκη Δημοκρατια, ακολουθει τη γραμμη της Κινας. Το 1978 ομως, λιγα χρονια μετα το θανατο του Μαο, στην Κινα γινεται επισης δεξια στροφη, προς την οικονομια της αγορας κλπ, πολυ πιο αγρια απο τη στροφη της ΕΣΣΔ.. Το Κομμα Εργασιας της Αλβανιας (ΚΕΑ) καταδικαζει τη στροφη.
Και γινεται αλλη μια μικρο-διασπαση στον ουτως ή αλλως μικροσκοπικο "ΜΛ χωρο".
Απο τη μια εχουμε τα "ΜΛ φιλο-κινεζικα" κομματα, απο την αλλη τα "ΜΛ φιλο-αλβανικα" κομματα.
Το ΚΚΕ(μ-λ) ακολουθησε τη φιλοαλβανικη γραμμη, ενω το ΜΛ-ΚΚΕ φιλοκινεζικη.
Δηλαδη και τα δυο ειχαν φιλοκινεζικη επι Μαο, αλλα το ΚΚΕ(μ-λ) μετα το Μαο αποκηρυξε την Κινα και στραφηκε στην Αλβανια, ενω το ΜΛ-ΚΚΕ συνεχισε να υποστηριζει την Κινα και μετα το θανατο του Μαο.
Μεταξυ ολων αυτων εμφανιστηκαν και διαφορες αλλες οργανωσεις που κρατησαν διαφοροποιημενη σταση. Για παραδειγμα η ΟΑΚΚΕ , εχει αναφορες μαοϊκες, αλλα δεν υποστηριξε ουτε την Αλβανια, ουτε την μεταμαοϊκη Κινα. Παραμενει απλως hardcore μαοϊκη, αλλα με τις ιδεες του υστερου Μαο (γιατι ο Μαο γενικα ειχε διαφορετικη σταση στα νιατα του απ' οτι στα γεραματα του).
Κοινως τρεχα-γυρευε..........
Αν βαλεις ότι εχουμε και 2009….
:a31: :a31: :a31: :a31:
(και δεν εβαλα και τα γκρουπ των τροτσκιστων..):lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Εσύ σοβαρά ρωτας ...........
Τώρα τα κατάλαβα όλα !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate: :uplate:
Καθένας με το ΚΚΕ του ............
Τώρα τα κατάλαβα όλα !!!:eyepop: :eyepop: :eyepop: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :hypnotize :hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate: :uplate:
Καθένας με το ΚΚΕ του ............
Α γεια σου …. Και όταν γίνουν δυο …διασπόνται… :lol: :lol: :lol:
project.breeze
08/10/2009, 22:48
:rotflmao: :rotflmao:
176781
el_hymador
08/10/2009, 22:51
Εσύ σοβαρά ρωτας … αυτοί έχουν όμως ΠΛΑΚΑ….
Πεθαινει ο Σταλιν και αναλαμβανει ΓΓ του ΚΚΣΕ στη Σοβιετικη Ενωση ο Χρουτσωφ. Το Κομμα κανει δεξια ρεβιζιονιστικη στροφη. Στην Κινα ο Μαο αντιδρα και τους καταδικαζει. Εχουμε 1958 λοιπον και γινεται λοιπον ο πρωτος μεγαλος και σοβαρος διχασμος στον κομμουνιστικο κοσμο. Οι μεν κατηγορουν τους δε για ρεβιζιονιστες (αναθεωρητες) - ενω στην ουσια ειναι και οι δυο, ο καθενας με τον τροπο του. Anyway, απο τα Κομμουνιστικα Κομματα σε ολο τον κοσμο, καποια ακολουθουν τη γραμμη της ΕΣΣΔ (οπως το δικο μας ΚΚΕ) και καποια τη γραμμη της Κινας. Καποια μελη διαφωνουν με τη γραμμη του κομματος τους, αποχωρουν και φτιαχνουν νεες οργανωσεις και κομματα. Γεννιεται λοιπον ο λεγομενος "ΜΛ χωρος", στον οποιο ανηκουν τα κομματα που ακολουθουν τη γραμμη της Κινας.
ΟΚ ως εδω?
Η Αλβανια, που ειναι επισης Λαϊκη Δημοκρατια, ακολουθει τη γραμμη της Κινας. Το 1978 ομως, λιγα χρονια μετα το θανατο του Μαο, στην Κινα γινεται επισης δεξια στροφη, προς την οικονομια της αγορας κλπ, πολυ πιο αγρια απο τη στροφη της ΕΣΣΔ.. Το Κομμα Εργασιας της Αλβανιας (ΚΕΑ) καταδικαζει τη στροφη.
Και γινεται αλλη μια μικρο-διασπαση στον ουτως ή αλλως μικροσκοπικο "ΜΛ χωρο".
Απο τη μια εχουμε τα "ΜΛ φιλο-κινεζικα" κομματα, απο την αλλη τα "ΜΛ φιλο-αλβανικα" κομματα.
Το ΚΚΕ(μ-λ) ακολουθησε τη φιλοαλβανικη γραμμη, ενω το ΜΛ-ΚΚΕ φιλοκινεζικη.
Δηλαδη και τα δυο ειχαν φιλοκινεζικη επι Μαο, αλλα το ΚΚΕ(μ-λ) μετα το Μαο αποκηρυξε την Κινα και στραφηκε στην Αλβανια, ενω το ΜΛ-ΚΚΕ συνεχισε να υποστηριζει την Κινα και μετα το θανατο του Μαο.
Μεταξυ ολων αυτων εμφανιστηκαν και διαφορες αλλες οργανωσεις που κρατησαν διαφοροποιημενη σταση. Για παραδειγμα η ΟΑΚΚΕ , εχει αναφορες μαοϊκες, αλλα δεν υποστηριξε ουτε την Αλβανια, ουτε την μεταμαοϊκη Κινα. Παραμενει απλως hardcore μαοϊκη, αλλα με τις ιδεες του υστερου Μαο (γιατι ο Μαο γενικα ειχε διαφορετικη σταση στα νιατα του απ' οτι στα γεραματα του).
εχουμε ακομα μερικους συνδυασμους προς κατοχυρωση...
Κ μ-λ ΚΕ
ΚΚ μ-λ Ε
Κ μ - Κ - λ Ε
κ.ο.κ.....και ουτω καθεξης εννοω...δεν ειναι παρακλαδι του ΚΚΕ αυτο...
vangelis 64
09/10/2009, 00:33
κ.ο.κ.....και ουτω καθεξης εννοω...δεν ειναι παρακλαδι του ΚΚΕ αυτο... χαχαααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bawl: :bawl: :bawl:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
mats8282
09/10/2009, 00:49
εγω ειπα ξεκαθαρα μια αποψη για ενα κομμα
Τελικα τι ειναι χειροτερο να σε πουνε,τσουτσουνα η Πασοκο;
:rotflmao:
Οι Αλβανοί έφτιαξαν και αυτοί "σχολή" στο ΚΚΕ.
Μόνο η δικιά μας η Πραπραρίγα πρέπει να έχει μείνει τόοοσο πίσω.
Αν την ακούω να λέει το Συν "οπορτουνιστές" νομίζω ότι είναι έτοιμη να βγάλει το καριοφίλι και να ορμήσει στο βουνό για αντάρτικο....
Ρε τους Αλβανούς που δημιούργησαν σχολή στο Κομμουνισμό....
Εντωμεταξύ όταν βλέπω τον Τσίπρα και θυμάμαι ότι η Πραπραρίγα τον λέει οπορτουνιστή, νομίζω ότι πρέπει η Άλεξ να ήταν δασκάλα στο σχολείο και να είχε το μικρό Αλέξη μαθητή... Και ο little Άλεξ πρέπει να την ξέσκισε και αυτή να τον τιμωρούσε συνέχεια και τώρα στα γεράματα να παίρνει το αίμα της πίσω, βρίζωντας τον με περίεργες εκφράσεις που ο κακόμοιρος ανοίγει λεξικό κάθε φορά. Η τιμωρία της δασκάλας her πραπραρίγα στον άτακτο Αλέξη.
Ρε τους Αλβανούς, ΚΚΕ ΜΛ!!!!!!
Ρε παιδιά στην Αριστερά εκτός απο συγγενείς ιδεολογίες, μήπως κάνουν και τπτ αιμομιξίες?
Αλέκα πραπραρίκα, Αλέκος (i love pasok) Αλαβάνος, Αλέξης (με πάω) Τσίπρας....
Το στο καλό, δεμ έχουν άλλα ονόματα?
Akatanomastos
09/10/2009, 01:00
Τελικα τι ειναι χειροτερο να σε πουνε,τσουτσουνα η Πασοκο;
:rotflmao:
μαλλον δεν καταλαβες καλα.. μιλωντας για τσουτσεκια αναφερομουνα στους πολιτικους που οδηγανε τον συριζα και ξεπεταχτηκαν σαν τα τσουτσεκια μεσα απο εποχιακες ευκαιριες για να εδραιωθουν στο πολιτικο στερεωμα..
ειναι ο τερενς πολιτικος του συριζα και παρεξηγηθηκε?
αν ειναι, για μενα ειναι και αυτος τσουτσεκι, τι να κανουμε..
και προσεχε, αν συνεχισεις να πεταγεσαι ετσι, θα σε βαλω και σενα στην κατηγορια των τσουτσεκιων:lol:
mats8282
09/10/2009, 01:05
:beer:
ΥΓ Αν και μιλησες για τσουτσουνες και οχι για τσουτσεκια....Για πες,θες να το αναλυσουμε καθολου αυτο....Εχω αυπνιες.....
ΥΓ2 Που να καταλαβω και εγω ο ερ'μος....
Τα πράγματα στην αριστερά είναι πολύ απλά. Και απορώ πως κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι η διάσπαση ξεκίνησε απ΄το '89 :bawl: :lol: :rotflmao:
Πάμε λοιπόν.... :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
176789
project.breeze
09/10/2009, 01:12
Τα πράγματα στην αριστερά είναι πολύ απλά. Και απορώ πως κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι η διάσπαση ξεκίνησε απ΄το '89 :bawl: :lol: :rotflmao:
Λοιπόν πάμε .... :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
Σαν ηλεκτρονική από Aprilia είναι:beer:
mats8282
09/10/2009, 01:13
Ducati και πανω :evil:
Akatanomastos
09/10/2009, 01:17
:beer:
ΥΓ Αν και μιλησες για τσουτσουνες και οχι για τσουτσεκια....Για πες,θες να το αναλυσουμε καθολου αυτο....Εχω αυπνιες.....
ΥΓ2 Που να καταλαβω και εγω ο ερ'μος....
εχεις δικιο εν μερη, ειπα ακριβως τσουτσουνια και οχι τσουτσεκια, τωρα το ξαναειδα..
αλλα τελως παντων εννοουσα οτι ξεπεταχτηκαν σαν τις...
και στο κατω κατω ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα του τσουτσουνιου με του τσουτσεκιου ωστε να δημιουργησει ολη αυτην την ηλιθια κουβεντα?:bigcry: :lol: :bawl:
(επειδη εχεις αυπνιες το συνεχιζω :D )
mats8282
09/10/2009, 01:28
:rotflmao: :rotflmao:
Παω να την πεσω να σε απαλλαξω
Be Cool :wave2:
Akatanomastos
09/10/2009, 01:38
Be Cool :wave2:
δυστηχως ή ευτυχως δεν μπορω..
πολυ νευρικοτητα ρε αδερφε..
καληνυχτες..
κ κοιτα???
πολλα ειπα..φιλια..
πΑσοκ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:alien: :alien: :alien: :alien:
το χω !!!
:a2: :a2: :a2:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν πάμε .... :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν εθιξα πουθενα την αριστερα, εκτος και αν ενοεις αριστερα τον συριζα..
αν εννοεις αριστερα τον συριζα, ναι φιλε μου την θιγω..
Εγω πρωτος εκραξα την νδ, και το πασοκ , και με ταυτιζεις μαζι τους?
και επισης ΑΠΑΙΤΩ οταν δεν εχω δωσει σε κανεναν δικαιωμα,
να μην εκφραζεσαι ετσι για μενα,
λεγοντας οτι κανω επανασταση σαν τους πασοκους και τους τους νδ απο το παρισι..
με θιγει ΠΑΡΑ πολυ αυτο που λες
ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙς και δεν μπορεις να μιλας για μενα ετσι, , και παρακαλω πολυ να ανακαλεσεις και να μην το συνεχισεις..
οι της ηλικιας σου, μπορει και συ, τους δεχτηκαν μετα βαιων και κλαδων αυτους που αναφερεις, οχι εγω..
και κατι τελευταιο..
δεν ηρθα εδω να κανω επανασταση, και ουτε στην ελλαδα εκανα επανασταση..
τουλαχιστον οχι οπως ΕΣΥ και ο ΣΥΡΙΖΑ..
να σπουδασω ηρθα,
για να μην κανω μεταπτυχιακο στα πανεπιστημια της ελλαδας, που και εσυ εχεις βαλει το χερακι σου για την κατασταση τους..
Υ.Γ. δεν ειμαι παριζιανος, αθηναιος ειμαι..
MAKAΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
Μεταπτυχιακό στό Παρίσι.......
Αύτό καί μόνο φτάνει γιά νά καταλάβει κανείς γιατί δέν σού άρέσει ή όποια άριστερά.
Έμένα λοιπόν όνειρο μου είναι νά δώ αύτή τήν πουτάνα τήν άριστερά έν έτει 2009
νά ξεπερνάει έπιτέλους τίς άναστολές της καί σύρριζα μύριζα,μού - λού ψολού,
Στάλιν ,Μάο κ.λ.π.....νά καταλάβουν έπιτέλους ότι είναι μεγάλη πολυτέλεια γιά τό
λαό νά είναι διχασμένοι βάζοντας μπροστά ντεμέκ τίς άρχές τους καί τίς άξίες τους...!!!
Μετά άπό 20 χρόνια χρειάζεται πλέον μιά δεύτερη προσπάθεια.....!!!!
Δέν έχεις δικαίωμα λοιπόν παιδί άπό τό Παρίσι..........
πού θές 1500 τό μήνα γιά τό μεταπτυχιακό σου ,όσα δηλαδή παίρνει ένα ζευγάρι
έργαζόμενων έδώ στή μπανανία νά μιλάς γιά άριστερά τσουτσέκια....
Πιές τό καφεδάκι σου στό Σηκουάνα καί άφού μπορείς σπούδαζε μέχρι τά 35...!!!
Δέ βγήκαμε όμως όλοι άπό τήν ίδια τρύπα.
Έκτός άν είσαι πολύ μάγκας καί τά 1500 τά βγάζεις μόνος σου....!!!
Τότε μπράβο σου, άξιος, καί άνακαλώ..
Άλλιώς κοίτα νά άνακαλέσεις έσύ πού προσβάλεις έναν όλόκληρο λαό μέ άγώνες...
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.....???
Έτσι γιά νά ξέρουμε μέ ποιόν μιλάμε.....
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :wave2:
Αύτό καί μόνο φτάνει γιά νά καταλάβει κανείς γιατί δέν σού άρέσει ή όποια άριστερά.
Έμένα λοιπόν όνειρο μου είναι νά δώ αύτή τήν πουτάνα τήν άριστερά έν έτει 2009
νά ξεπερνάει έπιτέλους τίς άναστολές της καί σύρριζα μύριζα,μού - λού ψολού,
Στάλιν ,Μάο κ.λ.π.....νά καταλάβουν έπιτέλους ότι είναι μεγάλη πολυτέλεια γιά τό
λαό νά είναι διχασμένοι βάζοντας μπροστά ντεμέκ τίς άρχές τους καί τίς άξίες τους...!!!
Μετά άπό 20 χρόνια χρειάζεται πλέον μιά δεύτερη προσπάθεια.....!!!!
Δέν έχεις δικαίωμα λοιπόν παιδί άπό τό Παρίσι..........
πού θές 1500 τό μήνα γιά τό μεταπτυχιακό σου ,όσα δηλαδή παίρνει ένα ζευγάρι
έργαζόμενων έδώ στή μπανανία νά μιλάς γιά άριστερά τσουτσέκια....
Πιές τό καφεδάκι σου στό Σηκουάνα καί άφού μπορείς σπούδαζε μέχρι τά 35...!!!
Δέ βγήκαμε όμως όλοι άπό τήν ίδια τρύπα.
Έκτός άν είσαι πολύ μάγκας καί τά 1500 τά βγάζεις μόνος σου....!!!
Τότε μπράβο σου, άξιος, καί άνακαλώ..
Άλλιώς κοίτα νά άνακαλέσεις έσύ πού προσβάλεις έναν όλόκληρο λαό μέ άγώνες...
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.....???
Έτσι γιά νά ξέρουμε μέ ποιόν μιλάμε.....
Φίλε Terens ,
Νομίζω ότι το φορουμ δεν είναι το καλύτερο μέρος για να εκφράσουμε τις Ταξικές διαφορές μας , μιας και ΔΕΝ ξέρουμε σε πια τάξη ανήκει ο άλλος.
Οι ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ είναι πάντως υπαρκτές (αιώνες τώρα) και πηγή πολλών κακών.
Επίσης , νομίζω ότι είναι άδικο να κατηγορούμε κάποιον ότι προσβάλει την σημερινή αριστερά , από την στιγμή που η ίδια η σημερινή αριστερά έχει ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων ανθρώπων που την πίστεψαν…
Πάντα φιλικά ….
+Arxiereas+
09/10/2009, 09:08
Περίμενε να βγει η στριπτιτζού από την τούρτα... περίμενε...
Δεν είπα ποτέ ότι ξεκίνησε τότε. Το αντίθετο μάλιστα
Η κουβέντα για την «αριστερά» σήμερα , είναι πονεμένη…
Για εμένα , έχει καταντήσει να είναι το «δεκανίκι» και το «άλλοθι» του δικομματισμού…(οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες )
Α, κι εσύ θρασσύς είσαι!?
:p
Όταν ακούς ότι σκατά τα κάνουν όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς και θυμίζεις πολιτικές επιλογές σύμπραξης με νδ ή πασοκ, τότε κρύβεσαι, μιλάς με μισόλογα και και και....
Akatanomastos
09/10/2009, 09:11
για ρε τερενς, δεν εχει βγαλει αριστερους το παρισι?τι σε χαλασε δηλαδη?
τα παιδια ολων των ελληνων που κανουν μεταπτυχιακο στην ελλαδα(σε αλλη πολη) μπορουν να κανουν μεταπτυχιακο και στο παρισι..
αν θες λεπτομερειες, το βραδυ που θα γυρισω απο τον σηκουανα,
γιατι ξερεις, εμεις οι παριζιανοι αυτο κανουμε μονο, πηγαινουμε καθε μερα εκει περα:sick:
παρεπιπτωντος, ποιο φτηνος ειναι ο καφες στον σηκουανα απο το θησειο:wave2:
υ.γ. βεβαια οι καφεδες τους ειναι για τον φουτσο:lol:
project.breeze
09/10/2009, 09:53
Η κόρη της Παπαρήγα σπούδασε ή όχι σε Αμερικάνικό κολλέγιο;Η Λιάνα Κανέλλη σπούδασε η όχι σε Αμερικάνικο κολλέγιο;Ο γιος του Σκυλάκου σπούδασε η όχι σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού;Ωραίο αγώνα εκ του ασφαλούς κάνει η αριστερά,συγχαρητήρια! Θυμάμαι έναν της ΚΝΕ που ήρθε στην σχολή και μας έλεγε για το μποϋκοτάζ των Αμερικάνικων προϊόντων ενώ φορούσε All Star παπούτσια και Nike μπλούζα :sick:
project.breeze
09/10/2009, 10:09
για ρε τερενς, δεν εχει βγαλει αριστερους το παρισι?τι σε χαλασε δηλαδη?
τα παιδια ολων των ελληνων που κανουν μεταπτυχιακο στην ελλαδα(σε αλλη πολη) μπορουν να κανουν μεταπτυχιακο και στο παρισι..
αν θες λεπτομερειες, το βραδυ που θα γυρισω απο τον σηκουανα,
γιατι ξερεις, εμεις οι παριζιανοι αυτο κανουμε μονο, πηγαινουμε καθε μερα εκει περα:sick:
παρεπιπτωντος, ποιο φτηνος ειναι ο καφες στον σηκουανα απο το θησειο:wave2:
υ.γ. βεβαια οι καφεδες τους ειναι για τον φουτσο:lol:
Σπουδάζεις στο Παρίσι;Υπηρετείς το μεγάλο κεφάλαιο και ενδυναμώνεις τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό.Γύρνα στην Ελλάδα να συμμετέχεις στη λαϊκή πάλη απέναντι στον καπιταλισμό.στις σημερινές συνθήκες, χωρίς να αλλάξει ο πολιτικός συσχετισμός, η διάταξη των δυνάμεων, χωρίς να ανατραπεί αυτή η πολιτική των καπιταλιστικών κερδών, της ασυδοσίας και του ανταγωνισμού των πολυεθνικών, η πολιτική της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων, αν αυτή δε συναντήσει εναντίωση, αντίσταση και δε γνωρίσει ήττες από το λαϊκό κίνημα και δεν ανατραπεί στην πορεία δεν υπάρχουν πρακτικές και εφικτές λύσεις που θα μπορέσουν να επαναφέρουν την χώρα στην όμορφη κατάσταση που επικρατούσε στη Ρωσία την ψυχροπολεμική περίοδο ή την καταπληκτική κατάσταση που επικρατούσε στη Ρουμανία επί Τσαουσέσκου :smokin:
.Γύρνα στην Ελλάδα να συμμετέχεις στη λαϊκή πάλη απέναντι στον καπιταλισμό.στις σημερινές συνθήκες, χωρίς να αλλάξει ο πολιτικός συσχετισμός, η διάταξη των δυνάμεων, χωρίς να ανατραπεί αυτή η πολιτική των καπιταλιστικών κερδών, της ασυδοσίας και του ανταγωνισμού των πολυεθνικών, η πολιτική της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων, αν αυτή δε συναντήσει εναντίωση, αντίσταση και δε γνωρίσει ήττες από το λαϊκό κίνημα και δεν ανατραπεί στην πορεία δεν υπάρχουν πρακτικές και εφικτές λύσεις που θα μπορέσουν να επαναφέρουν την χώρα στην όμορφη :smokin:
φιλε , κατι τετοιο εχει υποσχεθει ο.... Γ.Α.Π. :lol:
project.breeze
09/10/2009, 10:13
φιλε , κατι τετοιο εχει υποσχεθει ο.... Γ.Α.Π. :lol:
Ναι μόνο που ο ΓΑΠ έχει και πρόγραμμα για το πώς θα τα κάνει,δεν τα λέει έτσι για να τα πει.Τώρα,αν καταφέρει και αν τον αφήσουν να τα κάνει είναι άλλο θέμα :beer:
mats8282
09/10/2009, 10:45
Πολλα ειπε ο ΓΑΠ αλλα δεν τον βλεπω....Ειδικα οταν οι πρωτοι που πανηγυρισαν την εκλογη του ειναι ο ΣΕΒ και τα ΜΜΕ του Μπομπολα και λοιπων....
ΥΓ Και το κακο για το ΠΑΣΟΚ ειναι οτι δεν εχει την δικαιολογια της οριακης πλειοψηφιας στην Βουλη...Ο ΓΑΠ εχει ολες τις προυποθεσεις να κυβερνησει οπως θελει,οποτε αν τα κανει σοσιαλιστικη σαλατα τα πραγματα θα αγριεψουν...
project.breeze
09/10/2009, 12:15
Πολλα ειπε ο ΓΑΠ αλλα δεν τον βλεπω
Φιλαράκι αισιόδοξος,αισιόδοξος; :rotflmao: :rotflmao:
Βρε σταματήστε την γκρίνια να δούμε τί θα κάνει.100 μέρες ζήτησε ο άνθρωπος,δεν ζήτησε μια τετραετία.Αν δεν κάνει αυτά που είπε τον κράζω κι εγώ μαζί σας:wave2:
mats8282
09/10/2009, 12:27
Μα τι λες....Εγω αναπνεω 4 μερες τωρα τον σοσιαλιστικο αερα της αλλαγης και νιωθω αλλος ανθρωπος
ΥΓ Σε κουβεντα με κολλητο μου πασοκο του ειπα οτι αμα κανει ο ΓΑΠ τα μισα απο οσα ειπε δεν εχω κανενα λογο να μην τον ψηφισω....
Ρισκαρω την επομενη ψηφο μου....
Εκ του ασφαλους :lol:
project.breeze
09/10/2009, 12:30
Μα τι λες....Εγω αναπνεω 4 μερες τωρα τον σοσιαλιστικο αερα της αλλαγης και νιωθω αλλος ανθρωπος
ΥΓ Σε κουβεντα με κολλητο μου πασοκο του ειπα οτι αμα κανει ο ΓΑΠ τα μισα απο οσα ειπε δεν εχω κανενα λογο να μην τον ψηφισω....
Ρισκαρω την επομενη ψηφο μου....
Εκ του ασφαλους :lol:
Έχεις παρατηρήσει ότι από τότε που βγήκε το ΠΑΣΟΚ έχει συνέχεια ήλιο και καλές μέρες;Νομίζεις είναι τυχαίο; Ε;;; :rotflmao: :rotflmao:
Φίλε Terens ,
Νομίζω ότι το φορουμ δεν είναι το καλύτερο μέρος για να εκφράσουμε τις Ταξικές διαφορές μας , μιας και ΔΕΝ ξέρουμε σε πια τάξη ανήκει ο άλλος.
Οι ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ είναι πάντως υπαρκτές (αιώνες τώρα) και πηγή πολλών κακών.
Επίσης , νομίζω ότι είναι άδικο να κατηγορούμε κάποιον ότι προσβάλει την σημερινή αριστερά , από την στιγμή που η ίδια η σημερινή αριστερά έχει ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ τους αγώνες και τις θυσίες χιλιάδων ανθρώπων που την πίστεψαν…
Πάντα φιλικά ….
H OΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΛΟΥΣ......
άνθρώπους πού περιέγραψες.....
Δέν μπορεί όμως μέ τόσο έλαφριά καρδιά ό κάθε Παριζιάνος,δέν δικαιούται
άν θές νά είρωνεύεται καί νά μιλά άπαξιωτικά γιά μιά παράταξη πού παρά
τό όπως είπες πρόδωσε πολλές φορές τούς άγώνες τών άπλών ίδεολόγων
ύπερασπιστών τού δικαίου καί τού όνείρου γιά μιά καλύτερη ζωή.............
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.........ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.....!!!
Στό κάτω - κάτω άς τήν κρίνουμε έμείς πού νοιώσαμε τή βία στήν
ψυχή μας καί στό σώμα μας........
ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ....!!!
project.breeze
09/10/2009, 15:33
Όποιος σπουδάζει στο Παρίσι είναι Παριζιάνος,μάλιστα,το ακούσαμε και αυτό...
el_hymador
09/10/2009, 15:33
Ρε Terens συγνωμη που θα το πω, αλλα εχεις γερασει πριν απο την ωρα σου και δεν αναφερομαι στην ηλικια, αλλα στο τροπο σκεψης...
υ.γ. το να τη λες στον ανθρωπο επειδη σπουδαζει στο Παρισι και επειδη ειναι μικροτερος σου δεν σε τιμα καθολου, ξεκολα το μυαλο σου!
project.breeze
09/10/2009, 15:37
Ρε Terens συγνωμη που θα το πω, αλλα εχεις γερασει πριν απο την ωρα σου και δεν αναφερομαι στην ηλικια, αλλα στο τροπο σκεψης...
υ.γ. το να τη λες στον ανθρωπο επειδη σπουδαζει στο Παρισι και επειδη ειναι μικροτερος σου δεν σε τιμα καθολου, ξεκολα το μυαλο σου!
Μα ο Terens δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του,εκφράζει τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις της Αριστεράς (μιλάω για το ΚΚΕ και όχι για όλα τα κόμματα της αριστεράς).Είναι και μιας κάποιας ηλικίας οπότε δεν μπορούμε να περιμένουμε να αλλάξει μυαλά τώρα,απλά μπορεί ίσως να γίνει πιο διαλλακτικός και συζητήσιμος...
Σπουδάζεις στο Παρίσι;Υπηρετείς το μεγάλο κεφάλαιο και ενδυναμώνεις τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό.Γύρνα στην Ελλάδα να συμμετέχεις στη λαϊκή πάλη απέναντι στον καπιταλισμό.στις σημερινές συνθήκες, χωρίς να αλλάξει ο πολιτικός συσχετισμός, η διάταξη των δυνάμεων, χωρίς να ανατραπεί αυτή η πολιτική των καπιταλιστικών κερδών, της ασυδοσίας και του ανταγωνισμού των πολυεθνικών, η πολιτική της ιμπεριαλιστικής τάξης πραγμάτων, αν αυτή δε συναντήσει εναντίωση, αντίσταση και δε γνωρίσει ήττες από το λαϊκό κίνημα και δεν ανατραπεί στην πορεία δεν υπάρχουν πρακτικές και εφικτές λύσεις που θα μπορέσουν να επαναφέρουν την χώρα στην όμορφη κατάσταση που επικρατούσε στη Ρωσία την ψυχροπολεμική περίοδο ή την καταπληκτική κατάσταση που επικρατούσε στη Ρουμανία επί Τσαουσέσκου :smokin:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ Κ.Κ.Ε...........
Πάντα άριστερά..........όμως, γιά καλύτερη παιδεία,ύγεία,καλύτερη δημόσια διοίκηση χωρίς
ρεμούλες τύπου Ζίμενς, Βατοπεδίου ,είδικών δικαστηρίων πρωθυπουργών κ.λ.π.....
Εσύ θά μάς πείς τί ψηφίζεις ή ντρέπεσαι...??
Γιατί γιά νά κάνει κανείς πολιτική κουβέντα πρέπει νά μάς πεί καί πού βρίσκεται.
Τό νά σχολιάζεις συνέχεια καλό είναι άλλά θέλει καί λίγο κάκκαλα νά μάς πείς
πού βρίσκεσαι....!!
ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ........??
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.....!!!
project.breeze
09/10/2009, 15:43
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ Κ.Κ.Ε...........
Πάντα άριστερά..........όμως, γιά καλύτερη παιδεία,ύγεία,καλύτερη δημόσια διοίκηση χωρίς
ρεμούλες τύπου Ζίμενς, Βατοπεδίου ,είδικών δικαστηρίων πρωθυπουργών κ.λ.π.....
Εσύ θά μάς πείς τί ψηφίζεις ή ντρέπεσαι...??
Γιατί γιά νά κάνει κανείς πολιτική κουβέντα πρέπει νά μάς πεί καί πού βρίσκεται.
Τό νά σχολιάζεις συνέχεια καλό είναι άλλά θέλει καί λίγο κάκκαλα νά μάς πείς
πού βρίσκεσαι....!!
ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ........??
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.....!!!
Το έχω πει ήδη από τα πρώτα πρώτα Posts,ψήφισα ΠΑΣΟΚ,όχι γιατί είμαι κομματόσκυλο αλλά γιατί πιστεύω πως ο Παπανδρέου είναι ο μόνος πολιτικός αυτή την στιγμή που έχει όλη την διάθεση και το υπόβαθρο να κάνει τις ριζοσπαστικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα
Όσο για την αριστερά επέτρεψε μου πριν σε προλάβω να σου πω ότι προέρχομαι απο μία οικογένεια που έβγαλε τον Καπετάν-Γεροκλή, καπετάνιο του αντάρτικου στον εμφύλιο και μια οικογένεια που φεύγοντας απο τον Πόντο γνωρίζοντας τον διωγμό από τους Τούρκους πήγε στη Ρωσσία όπου γνώρισε την εξορία στην Σιβηρία από τον Στάλιν :wave2:
Σε αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Η ένσταση μου είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε με ποιον μιλάμε εδώ στο φόρουμ και ΔΕΝ ξέρουμε τι θυσίες και αγώνες μπορεί να έχει κάνει αυτός και οι οικογένεια του για να πάρει μια καλύτερη μόρφωση.
Όσο αφορά αυτούς που κρίνουν (καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα) την αριστερά , είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που θα την κατηγορήσει για μη έντιμη..
Επειδή ακριβώς , είναι από τα ποιο έντιμα κομμάτια της πολιτικής σκηνής , ΟΛΟΙ την κατηγορούν για την ΧΡΟΝΙΑ ανικανότητα να διαδραματίσει ένα ΙΣΧΥΡΟ ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου…
… μιλώ με ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ για την αριστερά και νομίζω ότι καταλαβαίνεις τον λόγο…..
project.breeze
09/10/2009, 16:05
Η ένσταση μου είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε με ποιον μιλάμε εδώ στο φόρουμ και ΔΕΝ ξέρουμε τι θυσίες και αγώνες μπορεί να έχει κάνει αυτός και οι οικογένεια του για να πάρει μια καλύτερη μόρφωση.
Όσο αφορά αυτούς που κρίνουν (καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα) την αριστερά , είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που θα την κατηγορήσει για μη έντιμη..
Επειδή ακριβώς , είναι από τα ποιο έντιμα κομμάτια της πολιτικής σκηνής , ΟΛΟΙ την κατηγορούν για την ΧΡΟΝΙΑ ανικανότητα να διαδραματίσει ένα ΙΣΧΥΡΟ ρόλο στα πολιτικά πράγματα του τόπου…
Μα φυσικά και είναι τα πιο έντιμα κόμματα,δεν διαφωνεί νομίζω κανείς σε αυτό.Δεν τους έχουμε δει όμως στην εξουσία,όταν κάποιος είναι αντιπολίτευση δεν έχει εξουσία να κάνει βρωμιές οπότε λογικά παραμένει έντιμος.Η εξουσία είναι αυτή που διαφθείρει,όχι το καταστατικό του κόμματος και η ιδεολογία που κουβαλάει.Απλά θεωρώ πως ορισμένες ιδέες της αριστεράς είναι πλέον ξεπερασμένες και αν εφαρμόζοταν θα έθεταν την χώρα στο περιθώριο.Π.χ (έξοδος από το ΝΑΤΟ,από την νομισματική ένωση κτλ...).Αν επανεξετάσει κάποιες θέσεις της αναμφίβολα θα ανέβει πολύ στα μάτια μου αλλά και στα μάτια όλων όσων ψηφίζουμε κάτι διαφορετικό :wave2:
Ίσως έχει παραμείνει τίμια απλά και μόνο επειδή ακριβώς ποτέ δεν κυβέρνησε ..........
Η πολυδιάσπασή της δε ......... καθένας με το καπετανάτο του ........ δείχνει ότι αν κυβερνήσει ......... θα πάψει να είναι καθαρή !!!
Η εξουσία ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ !!!
Μην με χαρακτηρίσει κανείς για δεξιό ή πασόκο .......... θα είναι οικτρό λάθος ...........
Μα φυσικά και είναι τα πιο έντιμα κόμματα,δεν διαφωνεί νομίζω κανείς σε αυτό.Δεν τους έχουμε δει όμως στην εξουσία,όταν κάποιος είναι αντιπολίτευση δεν έχει εξουσία να κάνει βρωμιές οπότε λογικά παραμένει έντιμος.Η εξουσία είναι αυτή που διαφθείρει,όχι το καταστατικό του κόμματος και η ιδεολογία που κουβαλάει.Απλά θεωρώ πως ορισμένες ιδέες της αριστεράς είναι πλέον ξεπερασμένες και αν εφαρμόζοταν θα έθεταν την χώρα στο περιθώριο.Π.χ (έξοδος από το ΝΑΤΟ,από την νομισματική ένωση κτλ...).Αν επανεξετάσει κάποιες θέσεις της αναμφίβολα θα ανέβει πολύ στα μάτια μου αλλά και στα μάτια όλων όσων ψηφίζουμε κάτι διαφορετικό :wave2:
Project
Με τον όρο «τιμιότητα» , δεν μιλάμε μόνο για το εάν έχουν κλέψει και τις μπετούγιες από το κράτος .
Μιλάμε και για την στάση που έχει κρατήσει ο κάθε χώρος σε δύσκολες , επικίνδυνες και αιματοβαμμένες στιγμές της πατρίδας μας…
Τα ίδια που λες λέω .............. αλλά μιλάμε για την αριστερά γενικά ενώ εσύ απομονώνεις το θέμα στο ΚΚΕ .......... (με βάση τις θέσεις που παρουσιάζεις)
Project
Με τον όρο «τιμιότητα» , δεν μιλάμε μόνο για το εάν έχουν κλέψει και τις μπετούγιες από το κράτος .
Μιλάμε και για την στάση που έχει κρατήσει ο κάθε χώρος σε δύσκολες , επικίνδυνες και αιματοβαμμένες στιγμές της πατρίδας μας…
Σηκώνει πολύ συζήτηση αυτό ........... ειδικά το κομμάτι αμέσως μετά τον εμφύλιο ......... Βάρκιζα κ.λ.π.
Σηκώνει πολύ συζήτηση αυτό ........... ειδικά το κομμάτι αμέσως μετά τον εμφύλιο ......... Βάρκιζα κ.λ.π.
μαλλον , μπερδεμενα τα εχεισ βαλει...:wave2:
Kαι όχι μόνο. Η στάση που κράτησαν στο μακεδονικό ήταν και η αρχή των κατά συρροή τραγικών λαθών που έκαναν.
μαλλον , μπερδεμενα τα εχεισ βαλει...:wave2:
Αναφέρομαι στην τελευταία γραμμη του ποστ σου .......
Ο ρόλος της ηγεσίας του ΚΚΕ και του ΚΚΣΕ στην παράδοση των όπλων ......... δεν νομίζεις ότι χρήζει πολλών ερμηνειών ;;;
Kαι όχι μόνο. Η στάση που κράτησαν στο μακεδονικό ήταν και η αρχή των κατά συρροή τραγικών λαθών που έκαναν.
...... αυτό είναι το κ.λ.π. :lol: :wave2:
Αναφέρομαι στην τελευταία γραμμη του ποστ σου .......
Ο ρόλος της ηγεσίας του ΚΚΕ και του ΚΚΣΕ στην παράδοση των όπλων ......... δεν νομίζεις ότι χρήζει πολλών ερμηνειών ;;;
Των όπλων? Ποιών όπλων? Τις γκράδες που παρέδωσαν λες?
Επειδή , προφανώς μιλάτε για το ΚΚΕ (και του κάνετε την τιμή να εκπροσωπεί ΟΛΗ την αριστερά ) μπορείτε να μου πείτε ΠΟΙΑ ήταν η ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του ΚΚΕ σχετικά με το μακεδονικό από το 1930 έως σήμερα ???
Επειδή , προφανώς μιλάτε για το ΚΚΕ (και του κάνετε την τιμή να εκπροσωπεί ΟΛΗ την αριστερά ) μπορείτε να μου πείτε ΠΟΙΑ ήταν η ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του ΚΚΕ σχετικά με το μακεδονικό από το 1930 έως σήμερα ???
Η ΕΠΙΣΗΜΗ θέση είναι ΠΑΝΤΑ η πιό ΑΝΩΔΥΝΗ ............ και το ξέρεις ......
Όσο για το ΚΚΕ ...... δεν το θεορώ εκπρόσωπο της αριστερας ΤΩΡΑ ....... αλλά μεταπολεμικά ήταν ο κύριος εκπρόσωπος .........
Θεωρώ πως δεν είναι τυχαία η περίοδος που προσδιορίζεις. Αφού βάζεις και το 30 όμως μέσα, θα σου πω.
Η δυναμική που απέκτησε το ΚΚ την περίοδο 20-24 μέσω της τακτικής του Ενιαίου Μετώπου (ηγεσία Πουλιόπουλου, Μάξιμου) και της ΟΚΝΕ στον λαό, την πέταξαν στα σκουπίδια μέσω της πολιτικής που ακολούθησε και επίσημα μέσα απ΄το 3ο έκτακτο συνέδριο του 1924 η Κομμουνιστική Διεθνής, περί "Ανεξάρτητης Μακεδονίας".
Εχασαν σημαντικό αριθμό υποστηρικτών (πρόσφυγες της Μ.Ασίας και συνδικαλιστές) φέρνοντας την υποστήριξη του λαού στα τάρταρα. Αξιοσημείωτο είναι ότι στις εκλογές του 1928 το ΚΚΕ έχασε το 43% των ψήφων που είχε πάρει το 1926.
Πραγματική ανασκευή στις θέσεις περί Μακεδονικού ανεξάρτητου κράτους έγινε το 1936 απ΄τον νέο ηγέτη του ΚΚΕ, Ν.Ζαχαριάδη.
Λάθος?
Arxaios βιάστηκες να απαντήσεις γιατί νόμιζες ότι η ερώτηση ήταν παγίδα…
@Byron ,
απολύτως σωστά… η περίοδος δεν ήταν τυχαία …
θα μπορούσαμε να πούμε δικαιολογίες για την κατάσταση των Βαλκανίων το 20-24 , οι για δυο – τρεις φορές πριν πάρουν την «απόφαση» που οι αντιπρόσωποι του ΚΚΕ στην κομιντερν διαφώνησαν και είτε ..εξαφανίστηκαν , είτε διαγράφηκαν , αλλά αυτό δεν αλλάζει σε ΤΙΠΟΤΑ την ηλιθιότητα της απόφασης.
Ευτυχώς , η απόφαση ήταν τόσο ηλίθια και τόσο ουτοπική που στην πράξη δεν έκανε ζημιά στον τόπο παρά μόνο στο ΚΚΕ…
Άμα όμως καταδικάζουμε σήμερα το ΚΚΕ για τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος , θα έπρεπε να έχουμε ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ως προδότες και συνεργάτες των κατακτητών τουλάχιστον τα 2/3 των κυβερνητικών σχημάτων και μηχανισμών από το 1944 έως το 1981. (μερικούς και σήμερα…)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …..Π(Α)ΣΟΚ !!!! (ξανά)
Τώρα που τα ξαναδιαβάζω…. :eyepop: :uplate: :uplate:
ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕ$ καθόμαστε και γράφουμε σε ένα φόρουμ για μοτοσικλέτες.....:uplate: :uplate: :uplate:
:lol: :lol:
project.breeze
09/10/2009, 21:06
Τα ίδια που λες λέω .............. αλλά μιλάμε για την αριστερά γενικά ενώ εσύ απομονώνεις το θέμα στο ΚΚΕ .......... (με βάση τις θέσεις που παρουσιάζεις)
Μιλάω για την κοινοβουλευτική αριστερά,ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και απλά θεωρώ το ΣΥΡΙΖΑ πιο ανοιχτόμυαλο κόμμα από το ΚΚΕ που επιμένει ολόκληρα χρόνια να μην συμβαδίζει με την εποχή του
ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕ$ καθόμαστε και γράφουμε σε ένα φόρουμ για μοτοσικλέτες.....:uplate: :uplate: :uplate:
+990 :a35:
makis206
09/10/2009, 21:56
Εμμμ; Άμα μιλάω εγώ για φύση να το πιάνετε το υπονοούμενο...!:lol:
Η απάντηση που σου έδωσα δεν είναι λάθος ....... και αυτό που σου έγραψα ΙΣΧΥΕΙ .......
Τα υπόλοιπα από κοντά όταν κάποτε βρεθούμε και αν το θυμόμαστε !!!
Υ.Γ. ο μόνος λόγος που βιαζόμουν ήταν γιατί πήγα να ρίξω ένα υπνάκο ......:lol: :lol: :lol:
Η απάντηση που σου έδωσα δεν είναι λάθος ....... και αυτό που σου έγραψα ΙΣΧΥΕΙ .......
Τα υπόλοιπα από κοντά όταν κάποτε βρεθούμε και αν το θυμόμαστε !!!
Υ.Γ. ο μόνος λόγος που βιαζόμουν ήταν γιατί πήγα να ρίξω ένα υπνάκο ......:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
@Byron ,
απολύτως σωστά… η περίοδος δεν ήταν τυχαία …
θα μπορούσαμε να πούμε δικαιολογίες για την κατάσταση των Βαλκανίων το 20-24 , οι για δυο – τρεις φορές πριν πάρουν την «απόφαση» που οι αντιπρόσωποι του ΚΚΕ στην κομιντερν διαφώνησαν και είτε ..εξαφανίστηκαν , είτε διαγράφηκαν , αλλά αυτό δεν αλλάζει σε ΤΙΠΟΤΑ την ηλιθιότητα της απόφασης.
Ευτυχώς , η απόφαση ήταν τόσο ηλίθια και τόσο ουτοπική που στην πράξη δεν έκανε ζημιά στον τόπο παρά μόνο στο ΚΚΕ…
Άμα όμως καταδικάζουμε σήμερα το ΚΚΕ για τα μεγάλα λάθη του παρελθόντος , θα έπρεπε να έχουμε ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ως προδότες και συνεργάτες των κατακτητών τουλάχιστον τα 2/3 των κυβερνητικών σχημάτων και μηχανισμών από το 1944 έως το 1981. (μερικούς και σήμερα…)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ …..Π(Α)ΣΟΚ !!!! (ξανά)
ggs kai byron επειδη απο οτι ξερω σας αρεσει η ιστορια ψαξτε να βρειτε τα τευχη του "Σπαρτακου" αριστερη αντιπολιτευση του ΚΚΕ.Θα σας πω και την εκδοση μολις φυγει ο αλτσχαιμερ.Σιγουρα θα παρετε πολλες απαντησεις για το ρολο του ΚΚΕ,τις διασπασεις της αριστερας αλλα και μια εικονα του ποσο πλουραλιστικο ηταν το αριστερο κινημα στην Ελλαδα τοτε.ΚΑΜΜΙΑ σχεση με σημερα δυστυχως.
Χμμμμμμμμμ ....... τώρα γιατί εγώ έχω την εντύπωση ότι έχουμε μαζευτεί οοοοοοοοοοοοοολοι οι αριστερής ιδεολογίας κωλό:a024: :a024: :a024: εδώ ;;;
:lol: :lol: :lol:
:wave2: :wave2: :wave2: