View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
Cpt. Haddock
31/03/2010, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Φιλαράκι, μάλλον να δώσω λεπτομέρειες για να μην παρεξηγιόμαστε.... :nono:
πλάκα κάνω
(εξ' αρχής :lol: )
:cry: :cry: Σε ειδα Macho-Λαρισαιε [στο φαναρι στο Jumbo] με την μπαντανα στο μετωπο αλλα Τζεην-Φοντα , και το πουπουλενιο το μπουφανακι με την γουνινη κουκουλα.....Δε προλαβα να σε σταματησω να ρωτησω που αραιωνεις τα φρυδια σου..... Δε φτανει η ρετσινια του καγκουρα στο TDM ...Τωρα εχουμε και Moto-Metro-Sexual φασεις ..... :wacko:
Greg_950 S
31/03/2010, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πλάκα κάνω
(εξ' αρχής :lol: )
Μαζί σου :a46: :lol: :wave2:
konsttanttinos
31/03/2010, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:cry: :cry: Σε ειδα Macho-Λαρισαιε [στο φαναρι στο Jumbo] με την μπαντανα στο μετωπο αλλα Τζεην-Φοντα , και το πουπουλενιο το μπουφανακι με την γουνινη κουκουλα.....Δε προλαβα να σε σταματησω να ρωτησω που αραιωνεις τα φρυδια σου..... Δε φτανει η ρετσινια του καγκουρα στο TDM ...Τωρα εχουμε και Moto-Metro-Sexual φασεις ..... :wacko:
Ε, και ζηλεψες??
Εχω γυναικα αισθητικο, αν χρειαστεις κατι με τα φρυδια σου ξερεις:lol: :lol:
pocahondas
31/03/2010, 17:57
σε είδα πριν λίγο, ντελαπαρισμένο αμάξι πάνω στη νησίδα στην ποσειδώνος στο ύψος της βούλας, σε ευθεία.. μα πως το καταφέρνετε αυτό ρε παιδιά??? :confused:
pocahondas
31/03/2010, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ευθεια πηγαινε ε?
:smokin:
εεε τον πέτυχα στο στορκ, αλλά ναι ευθεία πήγαινε περπατώντας που ερχόταν να μου μιλήσει.. :lol:
Cpt. Haddock
31/03/2010, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
σε είδα πριν λίγο, ντελαπαρισμένο αμάξι πάνω στη νησίδα στην ποσειδώνος στο ύψος της βούλας, σε ευθεία.. μα πως το καταφέρνετε αυτό ρε παιδιά??? :confused:
Απότομο φρενάρισμα, φεύγει αριστερά, καβαλάει κράσπεδο και τούμπα.
Ειναι - δυστυχώς - πολύ εύκολο.... :sick:
konsttanttinos
31/03/2010, 18:52
Γιατι ολοι οι αχρηστοι μαζευονται στον δρομο?
Προκαλουν, μαλακιζονται, και ζητανε και τα ρεστα, και η τροχαια στα @@ της.
Αν καμμια μερα μειναι το αποτυπωμα απο την κevlar προστασια του γαντιου στην μαπα τους θα φταιω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Γιατι ολοι οι αχρηστοι μαζευονται στον δρομο?
Προκαλουν, μαλακιζονται, και ζητανε και τα ρεστα, και η τροχαια στα @@ της.
Αν καμμια μερα μειναι το αποτυπωμα απο την κevlar προστασια του γαντιου στην μαπα τους θα φταιω?
Ωπα ρε αλάνθαστε! Κόψε κάτι, σκιάχτηκα :smokin:
Απότομο φρενάρισμα, φεύγει αριστερά, καβαλάει κράσπεδο και τούμπα.
Ειναι - δυστυχώς - πολύ εύκολο.... :sick:
παω να το δοκιμασω
castoras
31/03/2010, 21:13
Σε είδα και σε καταχάρηκα ρε φίλε με το μαύρο ΧΤ τίγκα φορτωμένο,μαζί με τον πιτσιρικά σου με φουλ εξοπλισμό και οι δυο να ταξιδεύετε!Σε πέτυχα κοντά στα Μάλγαρα και σε ξαναείδα στην παράκαμψη των Τεμπών,κάπου στην παραλία!Καλά να περάσετε!!:wave2:
σε ειδα να πετας το πακετο απο τα τσιγαρα σου κυριες στο μαυρο οκταβια.σου φωναξα αλλα εκανες οτι δεν ακουσες.μεχρι να ντυθω και να ξεκινησω δυστυχως εξαφανιστηκες.τυχερε...
ειδα και σενα με το βστρομ στη συγγρου δικαβαλος εννοειτε με μοναδικη προστασια τον αγγελο σου και αυτον της γκομενας να λυσας μολις αντιλυφθηκες την παρουσια μου.τετοιο κασκαντεριλικι ειχα καιρο να δω ειναι η αληθεια.εμεινα μακρυα σου για να μη πριζωνεσαι.αραγε φτασατε ορθιοι?
konsttanttinos
01/04/2010, 06:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Ωπα ρε αλάνθαστε! Κόψε κάτι, σκιάχτηκα :smokin:
:confused: :confused: :a24:
LiakosVstrom
01/04/2010, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειδα και σενα με το βστρομ στη συγγρου δικαβαλος εννοειτε με μοναδικη προστασια τον αγγελο σου και αυτον της γκομενας να λυσας μολις αντιλυφθηκες την παρουσια μου.τετοιο κασκαντεριλικι ειχα καιρο να δω ειναι η αληθεια.εμεινα μακρυα σου για να μη πριζωνεσαι.αραγε φτασατε ορθιοι?
μόνο εγώ τρώω παντόφλα όποτε ξεπερνάω τα 80 γκαμώτο? :bigcry: :cry:
Σε ειδα ρε φιλαρακι με το σκουτερακι σου να ερχεσαι μετα απο εμενα στο φαναρι, να με προσπερνας και να σταματας ακριβως μπροστα μου, σε σημειο να μην βλεπεις το φαναρι και να φευγεις αφου μας κορναραν τα κουτια. Σε ειδα να κανεις το ιδιο και στο επομενο φανάρι Και στο μεθεπομενο....
Σοβαρα τωρα.... το βαζεις καθολου να λειτουργησει ή το εχεις για διακοσμηση???
@Liako... δεν εχει συνηθησει ακομα?
PortisHead
01/04/2010, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:cry: :cry: Σε ειδα Macho-Λαρισαιε [στο φαναρι στο Jumbo] με την μπαντανα στο μετωπο αλλα [B]Τζεην-Φοντα
Μαλλον Πητερ Φοντα ήθελες να πεις ;)
Επίσης σε ειδα παποβιε (με φουλ εξοπλισμο) ξαπλα στην εξοδο απο Κηφισσό για Αγ.Αναργυρους.
Ησουν ακινητος αλλα μιλαγες και ειχε φτασει και το ασθενοφορο.
Μια BMW ειδα διπλα , αλλα αθικτη.
Ευχομαι ολα να πηγαν καλα.
pocahondas
01/04/2010, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
παω να το δοκιμασω
μπουάχαχαχαχχχχ!! έλα πες μας μετά πως ήταν αν ειναι να το κάνουμε κι εμείς!!:lol:
Σας είδα γαμημένους υπανθρώπους, στο Σύνταγμα, να κάθεστε μέσα στο αμάξι που ήταν σταματημένο με alarm μπροστά από την ράμπα για τους ανάπηρους.
Οταν έφτασε το παιδί με το καροτσάκι το μόνο που έκανες καριόλα που καθόσουν στην θέση του συνοδηγού ήταν να κατεβάσεις λίγο το παράθυρο και να πεις: "Η κοπέλα είναι μέσα, δεν έχω δίπλωμα". Ο πίσω δεν μίλησε καν.
Ημουν έτοιμος να σου φωνάξω οτι έχω εγώ και να μπω μέσα να το κουνήσω αλλά τότε βγήκε η άλλη καριόλα, η οδηγός κρατώντας μια τσάντα των McDonalds και το πήρε κι έφυγε χωρίς να πει ένα "Συγνώμη" ή καν να κοιτάξει το παιδί στο καρότσι και την φίλη του.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Σας είδα γαμημένους υπανθρώπους, στο Σύνταγμα, να κάθεστε μέσα στο αμάξι που ήταν σταματημένο με alarm μπροστά από την ράμπα για τους ανάπηρους.
Οταν έφτασε το παιδί με το καροτσάκι το μόνο που έκανες καριόλα που καθόσουν στην θέση του συνοδηγού ήταν να κατεβάσεις λίγο το παράθυρο και να πεις: "Η κοπέλα είναι μέσα, δεν έχω δίπλωμα". Ο πίσω δεν μίλησε καν.
Ημουν έτοιμος να σου φωνάξω οτι έχω εγώ και να μπω μέσα να το κουνήσω αλλά τότε βγήκε η άλλη καριόλα, η οδηγός κρατώντας μια τσάντα των McDonalds και το πήρε κι έφυγε χωρίς να πει ένα "Συγνώμη" ή καν να κοιτάξει το παιδί στο καρότσι και την φίλη του.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.
Καποτε με εναν φιλο βιαζομασταν να παμε καπου και πανω στην βιασυνη παρκαραμε διπλα σε ραμπα αναπηρου απο πεζοδρομιο...Εντελως ασυνεσθητα,δεν το πηραμε καν χαμπαρι...
Μολις κατεβηκα και πηγα να κλεισω την πορτα βλεπω ενα παλικαρι με καροτσακι να πλησιαζει και συνηδειτοποιω τι καναμε...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!!!
Εννοειται οτι τσακιστηκαμε να παρουμε το αυτοκινητο,ζητησαμε συγνωμη και απο τοτε παντα το πρωτο πραγμα που κοιταζω οταν παρκαρω μηχανη/αυτοκινητο ειναι να μην ειναι σε διαβαση/αναπηρικη ραμπα...
:beer: :wave2:
Elefsina
02/04/2010, 05:53
Ποσοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κυκλοφορουν στους δρομους για να καταλαβουν αυτα
που λες?
Εντάξει ρε παιδιά, γυναίκα οδηγός ήτανε, και στις γραμμές του τραίνου να το άφηνε δεν θα το καταλάβαινε:eyepop: :bigcry: :yuck:
koulis19
02/04/2010, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Εντάξει ρε παιδιά, γυναίκα οδηγός ήτανε, και στις γραμμές του τραίνου να το άφηνε δεν θα το καταλάβαινε:eyepop: :bigcry: :yuck: Δεν εχει να κανει αυτο σε καμια περιπτωση αν ηταν γυναικα ή αντρας.Εχει να κανει με την παιδεία του καθενος και κατα ποσο αισθανεται Ανθρωπος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Δεν εχει να κανει αυτο σε καμια περιπτωση αν ηταν γυναικα ή αντρας.Εχει να κανει με την παιδεία του καθενος και κατα ποσο αισθανεται Ανθρωπος.
σωστα.....αλλα τι να λεμε....εδω μερικα περιπτερα ειναι πανω στη γραμμη για τους τυφλους.... :sad:
σε ειδα να σε ρωταω αν ειναι δικια σου η χαρλευ που με κλεινει να φυγω και γουρλωσες τα ματια στραβωσε το στομα
σου και μου ειπες <<εεε@@@!!!!!ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΡΛΕΥ ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ?>> :rotflmao: :bigcry: ελυωσα στα γελια
Σε είδα φίλε με το Μπλέ CBF 600, άσπρο κράνος, κορντούρες, να περνάς μέσα από τον κεντρικό δρόμο στο χωριό μου (Σοφάδες Καρδίτσας), ήσουν ο μόνος προβλεπόμενος καβαλάρης που πέρασε από την πλατεία σήμερα το μεσημέρι...καλούς δρόμους...:beer:
ήταν κανείς από εδώ μέσα, γιατί από φωτό που κυκλοφορούν κάπου πήγε το μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με το κρατίδιο του Καρδιστάν... :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Σε είδα φίλε με το Μπλέ CBF 600, άσπρο κράνος, κορντούρες, να περνάς μέσα από τον κεντρικό δρόμο στο χωριό μου (Σοφάδες Καρδίτσας), ήσουν ο μόνος προβλεπόμενος καβαλάρης που πέρασε από την πλατεία σήμερα το μεσημέρι...καλούς δρόμους...:beer:
ήταν κανείς από εδώ μέσα, γιατί από φωτό που κυκλοφορούν κάπου πήγε το μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση με το κρατίδιο του Καρδιστάν... :look:
CBF600+ασπρο ARAI=npat ...:D :D :D
Aλλα δε ξερω αν εχει σχεση με την περιοχη...:beer: :wave2:
Αν και δεν το ξέρω προσωπικά το παληκάρι...εκεί πήγε το μυαλό μου...:D
:wave2:
Cpt. Haddock
02/04/2010, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
CBF600+ασπρο ARAI=npat ...:D :D :D
Aλλα δε ξερω αν εχει σχεση με την περιοχη...:beer: :wave2:
Εχει :winka:
σε ειδα σημερα παππου μου που πηγα να σου ευχηθω.... ειπες ειμαι 83χρονων και μου ειπες μια ιστορια που πηγες με
ενα arial εκδρομη και σου πεταχτηκε ενας γαιδαρος και πηγες να πεσεις και μετα οτι αγορασες μια χαρλευ και πηγαινες τη
γιαγια βολτα...επισεις οτι εμαθες τον πατερα μου να οδηγει μηχανη οταν ηταν ακομα παιδακι αραδιαζοντας μου 2-3
μαρκες απο....μοτοσακα που τα λες ακομα...που ουτε που τις θυμαμαι,και μου πες τοτε δεν υπηρχαν αμαξια τωρα
ειναι επικίνδυνα ....και ελεγα που εμοιασα
:beer:
Panos1313
04/04/2010, 04:49
Den se eida pou kseparkarontas mou erikses kato to gsxr kai sikothikes kai efyges.
Eytyxos se eide ena agnoston stoixeion paidi pou edose thn pinakida sou sto apenanti fastfoodadiko.
Avrio tha ertho apto spiti sou na sou zitiso na pliroseis th zhmia (eytyxos mono to deksi fairing). An arnirtheis oti egine, tote tha mpoume kai oi 2 se ena asxhmo tripaki.
Panos1313
04/04/2010, 04:57
=
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Den se eida pou kseparkarontas mou erikses kato to gsxr kai sikothikes kai efyges.
Eytyxos se eide ena agnoston stoixeion paidi pou edose thn pinakida sou sto apenanti fastfoodadiko.
Avrio tha ertho apto spiti sou na sou zitiso na pliroseis th zhmia (eytyxos mono to deksi fairing). An arnirtheis oti egine, tote tha mpoume kai oi 2 se ena asxhmo tripaki.
Καραγκιοζηδες. Καλα ξεμπερδεματα φιλαρακο. Και μετα δημοσιευσε τη διευθυνση του και τι αμαξι εχει να περναμε ολοι να του ριχνουμε καμια κλωτσια να δουμε αν θα του αρεσει.
:evil:
Cpt. Haddock
04/04/2010, 08:18
Δε μου λές ρε φιλαράκι... απο την πινακίδα πώς θα βρεις τη διεύθυνσή του; :winka:
Πρόσεχε μην ειναι μεγάλο το τριπακι και μπεις κι εσυ μεσα :sick:
Δε μου λές ρε φιλαράκι... απο την πινακίδα πώς θα βρεις τη διεύθυνσή του; :winka:
Mε μια απλη μηνυσουλα στην αστηνομια ή με ενα καλο κονεδακι επισης στην αστυνομια...:winka: :D
Καλα ξεμπερδεματα φιλε μου...:beer: :beer: :beer: :wave2:
Panos1313
04/04/2010, 13:00
Ναι, φιλος μου ενστολος μου εδωσε τα στοιχεια του σε 10'. Πηγα σημερα απτο σπιτι του αλλα ειχε παει στο χωριο για Πασχα λογικα. Ιδωμεν το απογευμα ;x
Τεσπα νηφαλιος και ηρεμος σημερα, δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα. Μια απλη φιλικη δηλωση λογικα, δεν εχει να χασει και τιποτα ετσι... Ο τυπος μπορει να μην πηρε χαμπαρι καν οτι χτυπησε τη μηχανη, γιατι στο σημειο που λογικα την χτυπησε για να πεσει κατω ισα ισα που φαινεται σημαδι επαφης (απτην αλλη μερια γαμη**).
Το μονο μου αγχος ειναι να σημειωσε ο πιτσιρικας σωστα τον αριθμο της πινακιδας, τιποτα αλλο.
Akatanomastos
04/04/2010, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
Καραγκιοζηδες. Καλα ξεμπερδεματα φιλαρακο. Και μετα δημοσιευσε τη διευθυνση του και τι αμαξι εχει να περναμε ολοι να του ριχνουμε καμια κλωτσια να δουμε αν θα του αρεσει.
:evil: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
?????? ????????????? ??? Panos1313
???, ????? ??? ???????? ??? ????? ?? ???????? ??? ?? 10'. ???? ?????? ???? ????? ??? ???? ???? ???? ??? ????? ??? ????? ??????. ?????? ?? ???????? ;x
????? ???????? ??? ?????? ??????, ??? ?????? ?? ??????? ????????. ??? ???? ?????? ?????? ??????, ??? ???? ?? ????? ??? ?????? ????... ? ????? ?????? ?? ??? ???? ??????? ??? ??? ??????? ?? ??????, ????? ??? ?????? ??? ?????? ??? ??????? ??? ?? ????? ???? ??? ??? ??? ???????? ?????? ?????? (????? ???? ????? ????**).
?? ???? ??? ????? ????? ?? ???????? ? ?????????? ????? ??? ?????? ??? ?????????, ?????? ????.
? ???????? ?????????? ????????? ????? ??? ??????? ?????
?? ??? ?????? ??? ??? ??? ? ????? ??? ???????? ????????? ???? ????? ?????? ??? ?????????? ?????????? ????????? ??? ?????? ??? ??? ????????? ??? ??? ????????? ???? :rolleyes: ??????? ???? ???????????? ??? ???? ?????.
chris_honda
04/04/2010, 18:21
:evil:
:confused: :confused: :confused:
sas eida olous.tous 3 me tis koukles sas exthes sto aerodromio ston arakso kai esena sthn perimetrikh shmera....tous prwtous sas xeraithsa (phgainame kai siga,esena shmera den prolava)opws kai na xei kales voltes paides:wave2: :wave2: :wave2:
Cpt. Haddock
04/04/2010, 19:23
Ναι, φιλος μου ενστολος μου εδωσε τα στοιχεια του σε 10'.[...]
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Cpt. Haddock
04/04/2010, 19:25
Σε είδα ρε Ingenious και με είδες κι εσύ
:beer: :beer: :beer: :beer:
Τι σας κανει εντυπωση ρε παλικαρια? Αυτο που λεω ειναι οτι ο καθε καραγκιοζης καταστρεφει μια ξενη περιουσια και μετα τη κοπαναει για να γλυτωσει 10-20-60 η οσα ευρω θα του ερθει η ασφαλεια. Αν ομως εβρισκε το αμαξακι του με καινουρια λακουβα καθε τοσο θα του αρεσε?
Μαλλον θα το ξανασκεφτοταν να τη κοπανησει την επομενη φορα.
Τι σας κανει εντυπωση ρε παλικαρια? Αυτο που λεω ειναι οτι ο καθε καραγκιοζης καταστρεφει μια ξενη περιουσια και μετα τη κοπαναει για να γλυτωσει 10-20-60 η οσα ευρω θα του ερθει η ασφαλεια. Αν ομως εβρισκε το αμαξακι του με καινουρια λακουβα καθε τοσο θα του αρεσε?
Μαλλον θα το ξανασκεφτοταν να τη κοπανησει την επομενη φορα.
Μάλλον αγνοείς και εσύ και ο φίλος σου τις διατάξεις περί ορθής χρήσης και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και συνέπειες παραβίασής των. Θα μπορούσες να ακολουθούσες τη νόμιμη οδό για τη γνωστοποίηση τους. Αν μου το κανες σε μένα προσωπικά, έφταιγα δεν έφταιγα θα τράβαγες μεγάλο χουνέρι και συ και ο φίλος σου στα δικαστήρια. Παρακάλα όχι μόνο να ναι αυτός αλλά και να μην το τραβήξει από τη μεριά του :wave2: Καλά ξεμπερδέματα και καλό Πάσχα να έχεις πάντως. :wave2:
@Captain :beer: :beer: :beer:
Ήταν θεσπέσιο πάντως αυτό που με περίμενε εκεί που πήγαινα. :a14: :D :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
[B]Μάλλον αγνοείς και εσύ και ο φίλος σου τις διατάξεις περί ορθής χρήσης και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και συνέπειες παραβίασής των. Θα μπορούσες να ακολουθούσες τη νόμιμη οδό για τη γνωστοποίηση τους. Αν μου το κανες σε μένα προσωπικά, έφταιγα δεν έφταιγα θα τράβαγες μεγάλο χουνέρι και συ και ο φίλος σου στα δικαστήρια. Παρακάλα όχι μόνο να ναι αυτός αλλά και να μην το τραβήξει από τη μεριά του :wave2: Καλά ξεμπερδέματα και καλό Πάσχα να έχεις πάντως. :wave2:
:uplate:
θέλεις να μας πεις πιο συγκεκριμένα τις διατάξεις; εννοείς πως η ταυτοποίηση στοιχείων βάσει της πινακίδας αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων; η νόμιμη οδός θα ήταν ένα τηλεφώνημα στην τροχαία ή απευθείας μήνυση με στοιχείο την πινακίδα. Έχω ζητήσει από την τροχαία τον ιδιοκτήτη με βάση την πινακίδα και μου την έδωσαν σε παλιότερη περίπτωση εγκατάλειψης...
MIXALHS 400SF R
05/04/2010, 04:43
ΣΑΣ είδα πάνω σε ένα Cbf μάλλον το 1000 (τέλος πάντων αυτό που μοιάζει με πύραυλο) την τετάρτη 31 μαρτίου και ταξιδεύαμε για λίγο μαζί προς Λαμία και λίγο μετά, από κει εγώ για Καρδίτσα εσείς ποιος ξέρει που. Εσείς φορτωμένοι 2κάβαλο με πλαστικές πλαινές και εγώ με σαμάρια μαύρα σε ένα μαύρο Cb 400 με τετράγωνη μάσκα και ταξιδιωτικό σάκο στην πλάτη. Πάντα όρθιοι και πάντα καλά στα ταξίδια σας.
Μάλλον αγνοείς και εσύ και ο φίλος σου τις διατάξεις περί ορθής χρήσης και διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και συνέπειες παραβίασής των. Θα μπορούσες να ακολουθούσες τη νόμιμη οδό για τη γνωστοποίηση τους. Αν μου το κανες σε μένα προσωπικά, έφταιγα δεν έφταιγα θα τράβαγες μεγάλο χουνέρι και συ και ο φίλος σου στα δικαστήρια. Παρακάλα όχι μόνο να ναι αυτός αλλά και να μην το τραβήξει από τη μεριά του :wave2: Καλά ξεμπερδέματα και καλό Πάσχα να έχεις πάντως. :wave2:
Με λιγα λογια προτεινεις οποιος κανει ζημια σε αλλο οχημα να τη κοπαναει και ο νομος τον καλυπτει? Εσυ αν εβρισκες τη μηχανη σου κατω θα ελεγες δεν πειραζει? Το αλλο παιδι δεν ειναι φιλος μου αλλα επειδη εχω παθει το ιδιο και δεν βρηκα και τον φταιχτη και πληρωσα 900ευρω απο τη τσεπη μου τον καταλαβαινω.
Τωρα ειμαι πιο νομιμος?
Και ας τελειωσουμε εδω μιας και ειναι τοπικ (σε ειδα). Εκτος αν με εχεις δει.
:lol:
Με λιγα λογια προτεινεις οποιος κανει ζημια σε αλλο οχημα να τη κοπαναει και ο νομος τον καλυπτει? Εσυ αν εβρισκες τη μηχανη σου κατω θα ελεγες δεν πειραζει? Το αλλο παιδι δεν ειναι φιλος μου αλλα επειδη εχω παθει το ιδιο και δεν βρηκα και τον φταιχτη και πληρωσα 900ευρω απο τη τσεπη μου τον καταλαβαινω.
Τωρα ειμαι πιο νομιμος?
Και ας τελειωσουμε εδω μιας και ειναι τοπικ (σε ειδα). Εκτος αν με εχεις δει.
Συνεχίζεις να εθελοτυφλείς και να μην θες να καταλάβεις. :sick: Δεν πειράζει.
Φυσικά και δεν θα άφηνα έτσι τη ζημιά άλλα ούτε και επικροτώ αυτόν που την έκανε αν όντως την έκανε αυτός που πιστεύεις ότι την έκανε (δεν ξέρουμε αν ήταν αυτός αφού ούτε και εσύ είσαι σίγουρος όπως αναφέρεις πιο πάνω αν ο υπάλληλος του καταστήματος κατέγραψε σωστά την πινακίδα). Θα χρησιμοποιούσα όμως ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για την ανάκτηση των προσωπικών του δεδομένων. Αυτά :wave2:
ΟΚ. Και ποια ειναι η νομιμη οδος? Πριν ενα χρονο με χτυπησε αμαξι και τη κοπανησε. Εγω δεν τραυματιστηκα. Ενα παιδι με παπακι τον κυνηγησε και πηρε τον αριθμο. Πηγα κατ'ευθειαν στη τροχαια Γλυφαδας να το καταγγειλω και ξερεις τι μου ειπαν? Να πατε στην ασφαλιστικη σας. Μα με χτυπησε και εφυγε τους λεω. Η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα.
Ποια ειναι λοιπον η νομιμη οδος?
Καποιος πιο πανω εγραψε οτι βρηκε ακρη μεσω τροχαιας. Εγω οχι.
ΟΚ. Και ποια ειναι η νομιμη οδος? Πριν ενα χρονο με χτυπησε αμαξι και τη κοπανησε. Εγω δεν τραυματιστηκα. Ενα παιδι με παπακι τον κυνηγησε και πηρε τον αριθμο. Πηγα κατ'ευθειαν στη τροχαια Γλυφαδας να το καταγγειλω και ξερεις τι μου ειπαν? Να πατε στην ασφαλιστικη σας. Μα με χτυπησε και εφυγε τους λεω. Η απαντηση ηταν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα.
Ποια ειναι λοιπον η νομιμη οδος?
Καποιος πιο πανω εγραψε οτι βρηκε ακρη μεσω τροχαιας. Εγω οχι.
Θα μπορούσες να συμβουλευτείς το δικηγόρο σου και εφ όσον είχες και μάρτυρα να κάνετε ΜΗΝΥΣΗ! :wave2:
koulis19
05/04/2010, 09:38
Αμα ολοι ειχαμε ενα αστυνομικο-φιλο και ρουφιανο για να βρισκουμε τον καθε ανθρωπο σπιτι του τοτε θα ειχαμε πολλα θυματα με την τρελα που κουβαλαει ο καθενας.Περα απο αυτο σε ειδα φιλε με το μαυρο gsxr στην Αθηνων-λαμιας στις 6 το πρωι.Καλους δρομους να εχεις.:beer:
Panos1313
05/04/2010, 11:27
Λεπον οταν χρησιμοποιησα την "πλαγια" οδο για να παρω τα στοιχεια του, δεν ειχα μαρτυρα γιατι το παιδι που ειδε την πινακιδα, απλα την σημειωσε, την εδωσε σε ενα κοντινο μαγαζι και εφυγε χωρις να αφησει στοιχεια επικοινωνιας, αφηνοντας με ουσιαστικα χωρις μαρτυρα. Οποτε θεωρησα οτι ο καλυτερος τροπος να παρω τα λεφτα μου πισω ηταν αυτος. Αν εσυ επραττες νομιμα, ξεροντας οτι μπορει να πληρωσεις απτην τσεπη σου ενα σεβαστο ποσο επειδη ενα (πιθανον πιωμενο) κολοπαιδο σου εριξε τη μηχανη κατω, τι να πω, μπραβο.
Τεσπα η ιστορια ειχε και αλλα επεισοδια απο τοτε (και θα τα γραψω ισωσ οταν τελειωσω με την ιστορια) που σιγουρα επιβεβαιωνουν τον ορο κολοπαιδο που χρησιμοποιησα πιο πανω. Ευτυχως με την "πλαγια" οδος προεκυψε και αλλος ενας μαρτυρας που τα ειχε δει οντως ολο το συμβαν και ειναι διατεθημενος να καταθεσει (ειναι μικρη η πολη) και ΜΑΛΛΟΝ θα βρω το δικιο μου.
Λεπον οταν χρησιμοποιησα την "πλαγια" οδο για να παρω τα στοιχεια του, δεν ειχα μαρτυρα γιατι το παιδι που ειδε την πινακιδα, απλα την σημειωσε, την εδωσε σε ενα κοντινο μαγαζι και εφυγε χωρις να αφησει στοιχεια επικοινωνιας, αφηνοντας με ουσιαστικα χωρις μαρτυρα. Οποτε θεωρησα οτι ο καλυτερος τροπος να παρω τα λεφτα μου πισω ηταν αυτος. Αν εσυ επραττες νομιμα, ξεροντας οτι μπορει να πληρωσεις απτην τσεπη σου ενα σεβαστο ποσο επειδη ενα (πιθανον πιωμενο) κολοπαιδο σου εριξε τη μηχανη κατω, τι να πω, μπραβο.
Τεσπα η ιστορια ειχε και αλλα επεισοδια απο τοτε (και θα τα γραψω ισωσ οταν τελειωσω με την ιστορια) που σιγουρα επιβεβαιωνουν τον ορο κολοπαιδο που χρησιμοποιησα πιο πανω. Ευτυχως με την "πλαγια" οδος προεκυψε και αλλος ενας μαρτυρας που τα ειχε δει οντως ολο το συμβαν και ειναι διατεθημενος να καταθεσει (ειναι μικρη η πολη) και ΜΑΛΛΟΝ θα βρω το δικιο μου.
οοο...για πες!στην ειπε και απο πανω?
Μη καταντήσει chat εδώ μέσα.
Moto.Gr Moderation Team
Shinji Ikari
05/04/2010, 13:37
Σε ειδα χτες ενεα το πρωι Subaru μπλε νεαρος με ξυρισμενο κεφαλι απο Κορινθο που το παταγες αγρια, ετρεξα πολυ αλλα σε προλαβα και σου εκανα παρεα μεχρι τα διοδια προς Ναυπλιο. Σας ειδα σημερα εντεκα το πρωι δυο μαυρα CBR απο παραλιακη που στριβατε, σας προλαβα και σας εκανα παρεα μεχρι πριν το Σουνιο.
dimitrish69
05/04/2010, 18:35
Σε είδα σήμερα κατά τις 12.00 λίγο έξω από την Σπάρτη με το κουκλί ασημί-κόκκινο άφρικά σου τίγκα φορτωμένο,έβγαινες από διαστάυρωση άνοιξες 1,2έρα και πλακώθηκες στα φίδια.Χαιρετηθήκαμε και μου έφτιαξες την μέρα.Καλά χιλ. αδελφέ και χρόνια σου πολλά
Σε είδα και εσένα με το γυμνό δικάβαλος σε μια στροφή κοντά στο Κ.Ε.Ε.Μ να έχεις βγει στο αντίθετο ρεύμα και να έχω πιάσει τέρμα δεξιά για να αποφύγω την μετωπική.Εύχομαι να έφθασες ασφαλής στον προορισμό σου και να ήταν μία ατυχής στιγμή .Χρόνια μας πολλά φίλε και να προσέχουμε για να μας έχουμε
Σε είδα και σένα Θείτσα με το μαύρο AURIS στην πλατεία της Αρεόπολης που αφού έκανες ένα10λεπτο να ξεπαρκάρεις και κόντεψες να ξηλώσεις τον αριστερό σου καθρεύτη και τον στύλο της πινακίδας που βρισκόταν 20 πόντους μέσα στο πεζοδρόμιο,τελικά τα κατάφερες και έφυγες.Ευτυχώς που είχαμε σταματήσει και δεν μας πέτυχες κάπου στον δρόμο.Χρόνια σου πολλά και σένα(δεν συγχύζομαι μέρα που είναι)
koulis19
05/04/2010, 19:30
Σε ειδα με το μαυροκοκκινο gsxr(ολο τετοια βλεπω τελευταια)στην Ηλιουπολεως στα ΤΕΦΑΑ στο φαναρι.Σε χαιρετησα αλλα δεν με ειδες.
panathas
05/04/2010, 19:42
den se eida.....mpara pou isoun katevasmeni sta teleutaia diodia athinwn-lamias.......i mallon....se eida arga!!!!:look:
metalheart
05/04/2010, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
den se eida.....mpara pou isoun katevasmeni sta teleutaia diodia athinwn-lamias.......i mallon....se eida arga!!!!:look:
Ωχ... Πόνεσε????:confused: :confused: :confused:
panathas
05/04/2010, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από metalheart
Ωχ... Πόνεσε????:confused: :confused: :confused:
eytuxws pera apo 2 gratzounitses sto panw meros tis zelatinas den ponese tpt allo!!!!pws mou ekopse kai eskypsa kai mpika pisw ap ti zelatina!!kai aporisa pou perasa swos kai olokliros apo katw ap ti mpara!!!!!!!meta to arxiko sok den mporousa na stamatisw na gelaw!!!!:confused: :confused: me koitousan oloi oi upaliloi me aporia!!!:lol:
chris_honda
05/04/2010, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
eytuxws pera apo 2 gratzounitses sto panw meros tis zelatinas den ponese tpt allo!!!!pws mou ekopse kai eskypsa kai mpika pisw ap ti zelatina!!kai aporisa pou perasa swos kai olokliros apo katw ap ti mpara!!!!!!!meta to arxiko sok den mporousa na stamatisw na gelaw!!!!:confused: :confused: me koitousan oloi oi upaliloi me aporia!!!:lol:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Σε είδα ρε φίλε Θοδωρή έξω απ' το Στρατώνι ,στο δρόμο για το ΑΟ . Ήσουν ωραίος μες στη μοναξιά της στολής παρέα με της Σβούρα σου να σαρώνεις την Ελλάδα για πλάκα . Να σαι καλά και καλούς δρόμους να έχεις .Νωρίτερα είδα κι εσένα TROOPER σε καφέ στα Βούρλα . Εύχομαι να περάσατε όσο καλά είχατε προγραμματίσει !!!
194429
chris_honda
05/04/2010, 23:03
Σε είδα αγριοκάτσικο από μακρυά και τελαυταία στιγμή αποφάσισες να με πάρεις αγγαλίτσα,
ευτυχώς, αγριοκάτσικο vs chris_honda 0-1.
σε ειδα ρε παλικαρε
με το παπακι σου την κυριακη περιπου 4 το μεσημερι
στην αθηνων-λαμιας στο υψος του ΑΒ , με κατευθυνση την λαμια..... με ελαχιστη κινηση (σχεδον αδειος ο δρομος)
να εισαι στην αριστερη λωριδα :eyepop: :eyepop: (τερμα ομως....30 ποντους :blush: απο το διαζωμα )....
με ποσα νομιζες ρε φιλε οτι πηγαινες :confused: :confused: με 140 σε περναγα απο την μεσαια και ουτε που με πηρες χαμπαρι....:evil:
τοσα πολλα ηταν τα χιλιομετρα που ουτε που αισθανοσουν γυρο σου ???
ελπιζω να μην βρεθηκες μπροστα σε κανεναν κ@υλwμενο που να ειχε 200ρισει....
2stroker
06/04/2010, 12:26
σας ειδα ολους και να φευγετε για πασχα και να γυρνατε απο πασχα με φουλ εξοπλισμο μπαγκαζιερες βαλιτσες κλπ. στη διαδρομη αθηνα-γαλαξειδι.παντα τετοια!!:beer: :beer:
tsioy600
06/04/2010, 12:29
Σε ειδα ΚΟΠΑΝΕ ! ! !
με ενα CBR 600 RR με κουστουμι της konika minolta ..
στην εθνικη προς αθηνα λιγο πριν τα Οινοφυτα με 200+ να σου φευγει ολο το αριστερο fairing και να περναει λιγο πανω απο το κρανος μου που ακολουθουσα με 170 και ουτε καν σταματησες να δεις αν χτυπησε κανεις απο πισω!Μολις μας ειχες περασει(ακολουθουσε ενα tdm και ενα V-Strom).Για να μην πει καποιος οτι δεν μας ειδες.. Και οταν ηρθα διπλα σου και σου εκανα νοημα να σταματησεις να σου πω εκανες τον κινεζο ρε τσουτσεκι!Τοσο μαγκας....Εχε χαρη που ηταν η μερα γιορτινη και δεν ηθελα να χαλαστω με κανεναν μ@λ@κ@ σαν και του λογου σου σε εγραψα στα @@ μου και συνεχισα με λιγα μπινελικια μεσα απο το κρανος. ΚΟΠΑΝΕ!!!
Πολυ κοσμος ειδα ρε παιδια στις Γιορτες....!!!!
Σαν να ειδα ενα ζευγαρι απο εδω μεσα στην Ανασταση στο Μαρμαρι αλλα δεν τους προλαβα, χαθηκαν στο πληθος !! (Poca???)
Ειδα και το gixxer του Δικαστη στα Στυρα...!!!
και αλλους πολλους...
:beer: :beer: :beer:
αριστερο fairing και να περναει λιγο πανω απο το κρανος μου
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
eleos......pali kala na les.....
geotriada
06/04/2010, 16:36
σε ειδα κοπελια με το μαυρο triple στην Πευκη σημερα το πρωι ,,,(σε εχω ξαναπετυχει στην Κηφησιας
στο υψος του Αμαρουσου) ,σωστη με το μπουφανακι σου το κρανος σου, ολα ΟΚ.
ακομα και οι γοβες στιλετο καλες ηταν :wave2:
Είσαι λάθος και είναι πολύ τραβηγμένο αυτό που λες. Πας τροχαία και λες το περιστατικό για το χτύπημα της μηχανής και ζητάς τα στοιχεία του κατόχου της τάδε πινακίδας, γιατί θες να καταθέσεις μήνυση και σε 10 λεπτά τα έχεις .
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Είσαι λάθος και είναι πολύ τραβηγμένο αυτό που λες. Πας τροχαία και λες το περιστατικό για το χτύπημα της μηχανής και ζητάς τα στοιχεία του κατόχου της τάδε πινακίδας, γιατί θες να καταθέσεις μήνυση και σε 10 λεπτά τα έχεις .
Εγώ στάθηκα στο γεγονός ότι ο φίλος πήρε στο "έτσι" τα στοιχεία του τύπου που τον χτύπησε και γύρναγε τους δρόμους να τον βρει χωρίς νόμιμη διαδικασία δλδ ΜΗΝΥΣΗ. Αυτό δηλαδή δεν συνιστά από μόνο του συλλογή και κακή χρήση προσωπικών δεδομένων και από την πλευρά του αλλά και από το "όργανο";Γιατί με την ίδια λογική πάω και ζητάω τον αρ πινακίδας του αντίζηλου που μου φάγε τη γκόμενα με το Πορσικό ώστε να πάω να του το σπάσω. Ένα άλλο σημαντικό! Είναι σίγουρος ότι η πινακίδα είναι η σωστή; Δες τι έγνε και με το streetview του google. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο νόμο 2472/1997 και επίσης στη ντιρεκτίβα της ΕΕ 95/46. Ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς μου περιλαμβάνει την προστασία προσωπικών δεδομένων για αυτό και επιμένω τόσο. :wave2:
Δες κι εδώ αποφάσεις τις Αρχής για παρόμοια cases.
10/2006 (http://www.dpa.gr/APDPXPortlets/htdocs/documentDisplay.jsp?docid=23,73,121,161,222,215,175,44)
22/2005 (http://www.dpa.gr/APDPXPortlets/htdocs/documentDisplay.jsp?docid=116,80,208,27,40,2,145,17)
17/2008 Ζαχόπουλος (http://www.dpa.gr/APDPXPortlets/htdocs/documentDisplay.jsp?docid=229,237,192,190,250,124,198,78)
εγω απλα θα εδινα στον ασφαλιστη την πινακιδα. με ενα ελεγχο μεσω ΗΣΑΕ θα εβρισκα σε ποια ασφαλιστικη ειναι και το γραφειο που ειναι πελατης. επειτα θα καλουσα πραγματογνωμονα απο την ασφαλιστικη του να δει τη ζημια μου και θα τον καλουσε η εταιρεια του να κανει δηλωση θετικη η οχι. σε περιπτωση που δεν ειχε ασφαλεια θα ειχα στοιχεια για να μιλησω με τον δικηγορο μου. ουτε αστυνομους ουτε τα ευκολα δυσκολα.
Vagelis Gar
06/04/2010, 20:05
Σας είδα παλικάρια στην επαρχιακή Τρικάλων-Ιωαννίνων σήμερα το μεσημέρι να ταξιδεύετε με βροχή, αέρα και κρύο.Πάντα όρθιοι μάγκες.
Σε είδα ηλίθια μάνα με την &%%$&$ νοοτροπία να μαζεύεις άρων-άρων τα πιτσιρίκια στα Μετέωρα στην Μονή του Αγίου Στέφανου σήμερα το απόγευμα,και να τα χώνεις μέσα στο κουτί στη θέα των "αληταράδων" με τις μοτοσυκλέτες.Εύχομαι ο γιός σου στα 18του να σου ρθει με Hayabusa και να την έχει χρεώσει στην Golden σου.
caesarsk
06/04/2010, 21:18
Σε είδα φίλε με το μαύρο Busa που κατέβαινες προς Αθηνα, στον Αγ. Κωνσταντίνο να με περνάς κυριλέ. Σε είδα όμως ποιο κάτω στο 90 να πηγαίνεις στην ΛΕΑ...το παραβλέπω....σε είδα να περνάς από δεξιά 6-7 αυτοκινητα καθώς ήσουν στην ΛΕΑ...το παραβλέπω και αυτό...αλλά ρε φίλε όταν πηγαίνουν όλοι με 120 και εσυ περνάς από δεξια με όσα (πολλά) έχεις, παίζεις απλά με την τύχη σου....δεν έχουν όλοι μηχανή, και δεν έχουν όλοι μάτια και στον κώλο! Για το καλό σου, για να είσαι μαζί μας για καιρό, την επόμενη φορά πρόσεξε λίγο περισσότερο!!!
Εγώ στάθηκα στο γεγονός ότι ο φίλος πήρε στο "έτσι" τα στοιχεία του τύπου που τον χτύπησε και γύρναγε τους δρόμους να τον βρει χωρίς νόμιμη διαδικασία δλδ ΜΗΝΥΣΗ. Αυτό δηλαδή δεν συνιστά από μόνο του συλλογή και κακή χρήση προσωπικών δεδομένων και από την πλευρά του αλλά και από το "όργανο";Γιατί με την ίδια λογική πάω και ζητάω τον αρ πινακίδας του αντίζηλου που μου φάγε τη γκόμενα με το Πορσικό ώστε να πάω να του το σπάσω. Ένα άλλο σημαντικό! Είναι σίγουρος ότι η πινακίδα είναι η σωστή; Δες τι έγνε και με το streetview του google. Επίσης ρίξε και μια ματιά στο νόμο 2472/1997 και επίσης στη ντιρεκτίβα της ΕΕ 95/46. Ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς μου περιλαμβάνει την προστασία προσωπικών δεδομένων για αυτό και επιμένω τόσο. :wave2:
Δες κι εδώ αποφάσεις τις Αρχής για παρόμοια cases.
10/2006 (http://www.dpa.gr/APDPXPortlets/htdocs/documentDisplay.jsp?docid=23,73,121,161,222,215,175,44)
22/2005 (http://www.dpa.gr/APDPXPortlets/htdocs/documentDisplay.jsp?docid=116,80,208,27,40,2,145,17)
17/2008 Ζαχόπουλος (http://www.dpa.gr/APDPXPortlets/htdocs/documentDisplay.jsp?docid=229,237,192,190,250,124,198,78)
Στο έτσι μου πέταξε το μηχανάκι, στο έτσι και χωρίς πολλά πολλά πάω τροχαία, λέω το συμβάν, απαιτώ τα στοιχεία του - της και πράττω τα δέοντα. Αφήστε την παραφιλολογία περί προστασίας προσωπικών δικαιωμάτων όταν πρόκειται για ατύχημα και φωνάξτε όσο μπορείτε (μπορούμε) για την καταπάτησή τους από εισπρακτικές εταιρίες τραπεζικών οφειλών. Και τι έγινε δλδ που ο κολλητός του ο αστυνομικός του έδωσε γρήγορα και συνοπτικά τα στοιχεία αυτού που τον κοπάνησε, που έτσι κι αλλιώς θα τα έβρισκε με λίγο περισσότερο κόπο?
"στον οποίο υπήρχαν προσωπικά δεδομένα του αιτούντος, σε τρίτο πρόσωπο που δεν είχε έννομο συμφέρον"
Ο φίλος μας είχε και παραείχε έννομο συμφέρον, για μένα δεν υπάρχει καταπάτηση ή παραβίαση Π.Δ.
σε ειδα παπαρα με το παλιο ΧΤ 600 και το ασπρο κρανος χτες βραδυ στη βεικου μπροστα απο το αλσος...
αδειες και οι δυο λοριδες, μονο εγω και εσυ υπηρχαμε, κι ομως επειδη πηγαινα χαλαρα στη δεξια με καμια 60αρια θεωρησες μαγκια να περασεις απο διπλα μου με καμια 50αρια παραπανω απο μενα στον ποντο...ευτυχως σε ειδα στον καθρεπτη τριμαλακα...
και αργα πηγαινα μαλακα επειδη ηταν κρυο το μηχανακι...ετσι και δεν ηταν και μου το κανες αυτο θα περναγα με καμια 200αρα απο διπλα σου και θα εκανες να ξανακαβαλησεις κανα μηνα απο την τρομαρα σου παπαροκεφαλε
αντε κακοκοιμη θυμαμαι πινακιδα...αμα σε ξαναπετυχω την εβαψες, τη σελα θα τη λερωσεις σιγουρα:wave2:
Cpt. Haddock
07/04/2010, 08:48
σιγά, γιατι εχουν ακριβύνει :wave2:
194568
DimChios
07/04/2010, 09:32
εχωμεν και χονδρεμπορους κυριος!
:o
Cpt. Haddock
07/04/2010, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εχωμεν και χονδρεμπορους κυριος!
:o
Αλλο εσυ, σου σκίζονται ευκολα...
(λιγο να πιαστεί η ακρη του τόνερ :D )
DimChios
07/04/2010, 09:43
Αλλο εσυ, σου σκίζονται ευκολα...
(λιγο να πιαστεί η ακρη του τόνερ :D )
μι νιωθ'ς!
και ποιος σου πε οτι φοραω καλτσον...
δεν εχουμε ολοι χορηγο της μοτο μας εσωρουχα
:D :evil: :smokin:
PortisHead
07/04/2010, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και ποιος σου πε οτι φοραω καλτσον...
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τι σου ειπε !!!!!!!
Cpt. Haddock
07/04/2010, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Δεν ξέρετε τι χάνετε :smokin:
Akatanomastos
07/04/2010, 12:14
Δεν ξέρετε τι χάνετε :smokin:
τι?
στα 10 στρινγκ ενα λιτρο λαδι δωρο?
:bawl: :lol:
Cpt. Haddock
07/04/2010, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τι?
στα 10 στρινγκ ενα λιτρο λαδι δωρο?
:bawl: :lol:
Τι να το κάνουμε το λάδι; :confused:
Δεν έχουμε CBR1000 του 2008 :evil:
makis206
07/04/2010, 13:02
Κάποιοι πάνε να chat-ίσουνε τον ΜαϊκΤζί...:a13:
:D
webassasin
07/04/2010, 14:22
Δε σας ειδα τη βδομαδα που μας περασε να κανετε μαλακιες και απορησα. η εγω σταματησα να τρεχω και σας απεφευγα πιο ευκολα..
pocahondas
08/04/2010, 08:20
σε είδα χτες γυρνώντας από μέγαρα, χοντρέ με το άσπρο μπούσα και το φρικτό σου στυλ, που πήγαινα με σταθερή πορεία και με τσίγκλαγες όλη την ώρα,
μία με πέρναγες μία με περίμενες, αλλά δεν κατάφερες τελικά να ασχοληθώ μαζί σου κομπλεξικέ λιγούρη..
Akatanomastos
08/04/2010, 09:36
χοντρέ
κομπλεξικέ λιγούρη..
και μετα σε πειραζουν οι φαλοκρατες:bigcry: :rotflmao:
makis206
08/04/2010, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
και μετα σε πειραζουν οι φαλοκρατες:bigcry: :rotflmao:
Αμ το
αλλά δεν κατάφερες τελικά να ασχοληθώ μαζί σου
;;;;:uplate:
Cpt. Haddock
08/04/2010, 10:02
ingenious, το είδα το μπρίκι σου παρκαρισμένο :D :evil: :D
(να ετοιμαζεσαι σιγά-σιγα)
ingenious, το είδα το μπρίκι σου παρκαρισμένο :D :evil: :D
(να ετοιμαζεσαι σιγά-σιγα)
:beer: :D
[B χτες μέγαρα,πήγαινα με σταθερή πορεία [/B]
αστα αυτα κοπελια κανεις δε σε πιστεψε :p :rotflmao: :lol:
σε είδα χτες γυρνώντας από μέγαρα, χοντρέ με το άσπρο μπούσα και το φρικτό σου στυλ, που πήγαινα με σταθερή πορεία και με τσίγκλαγες όλη την ώρα,
μία με πέρναγες μία με περίμενες, αλλά δεν κατάφερες τελικά να ασχοληθώ μαζί σου κομπλεξικέ λιγούρη..
ρε μπας και είχε πρόβλημα στο ψεκασμό και κλώτσαγε το μοτόρι ? :lol:
Με sixpack και λίγο καλλίτερο στύλ, θα τσίμπαγες δηλαδήΣ...? :lol:
Κομπλεξικά λιγούρια βιεσ φαλλοκρατικά γουρούνια.
υγ: Ρε ινδιανάκι, δεν παίζεσαι λέμε... :wave2:
webassasin
08/04/2010, 15:50
-1
Cpt. Haddock
08/04/2010, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
-1
εσυ ήσουν; :lol:
DimChios
08/04/2010, 16:48
εσυ ήσουν; :lol:
οχι ρε συ! ΚΤΜ καβαλαει αυτος! Που να φτασει μετα τα Μεγαρα απο Καλαματα?
:a24:
Panos1313
08/04/2010, 19:49
Σε ειδα φιλε μου στο κρεβατι του νοσοκομειου. Δεν θυμοσουν καν πως βρεθηκες εκει και σου ειπαν οι αστυνομικοι οταν ειχεσ συγκρουση με αλλο δικυκλο και μετα επεσες πανω σε σταθμευμενο αμαξι (εγινε 8.40 το πρωι στην βουλιαγμενης υψος αγ.δημητριου αν ειδε κανεις τιποτα να μου πει). Την εβγαλες με μερικες μελανιες και 2 σπασμενα δοντια.
Ειδα το κρανος σου ΣΠΑΣΜΕΝΟ σε 2-3 διαφορετικες μεριες. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που το φορουσες, αλλιως θα μας ειχες μαλλον αποχαιρετησει. Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κρανος (HJC FS-15) σε καποια φαση γιατι πραγματικα αξιζουν.
Κριμα γιατι ετοιμαζοσουν να πουλησεις το σκουτερακι και να παρεις το ER που τοσο σαρεσει...
route 66
08/04/2010, 20:40
κρανακι shoei xr 1000 camino
dainese δερματινο εφαρμοστο...μεση δαχτυλιδι
τζινακι ξεβαμενο
μποτακια δερματινα...μαλλον camper
και για το τελος επανω σε ενα κουτα street triple κουκλα και συ και αυτο.
πηγαινες σιγα απο τη λιοσιων μεχρι την αλεξανδρας και εστριψες αριστερα στη δημητσανας προς ΓΑΔΑ(και αστυνομικινα να 'σαι δε με νοιαζει, αγγελος του τσαρλι ησουνα)
παντα τετοια ωραια να βλεπουμε στην αθηνα.
ωραιο στυλ,σαν απο ταινια ησουνα κοπελια.
:sun:
...και 2 σπασμενα δοντια.
Ειδα το κρανος σου ΣΠΑΣΜΕΝΟ σε 2-3 διαφορετικες μεριες. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ που το φορουσες, αλλιως θα μας ειχες μαλλον αποχαιρετησει. Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες απο το κρανος (HJC FS-15) σε καποια φαση γιατι πραγματικα αξιζουν.
Πω ρε φίλε τι λες τώρα! Το διάβασα και ανατρίχιασα! Πως έσπασε τα δόντια με full-face κράνος;;;
Και πες μπορεί να το είχε λυτό ή να ήταν λάθος μέγεθος και να του γύρισε όταν χτύπησε.
Το κράνος γιατί ΕΣΠΑΣΕ;;; Βάλε φωτογραφία όταν μπορέσεις είμαι τρομερά περίεργος και ανήσυχος.
Περαστικά στο παληκάρι. :(
Panos1313
08/04/2010, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Πω ρε φίλε τι λες τώρα! Το διάβασα και ανατρίχιασα! Πως έσπασε τα δόντια με full-face κράνος;;;
Και πες μπορεί να το είχε λυτό ή να ήταν λάθος μέγεθος και να του γύρισε όταν χτύπησε.
Το κράνος γιατί ΕΣΠΑΣΕ;;; Βάλε φωτογραφία όταν μπορέσεις είμαι τρομερά περίεργος και ανήσυχος.
Περαστικά στο παληκάρι. :(
NAi το αφηνε συχνα λυτο. Ειναι ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω, εφαρμογη παντως του ειχε καλη γιατι παινευοταν για αυτο. Δοκιμασα και με το δικο μου κρανος λυτο να δω πως μπορει να ερθει σε επαφη με τα δοντια (nolan n84) αλλα δεν τα καταφερα, δεν ξερω πως εγινε και δεν νομιζω να μαθουμε και παραπανω πληροφοριες ποτε.
Οσο για τα σπασιματα, νομιζω δεν ειναι απαραιτητα κακο πραγμα αφου εκαναν την δουλεια τους . Ισως γνωριζει καποιος καλυτερα ;o