Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Cpt. Haddock
24/12/2009, 16:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
..chris_86 κατα τις 4.15 στη πειραιως.πηγαινες προς αθηνα.

:wave2:

Κι αμα πήγαινε σε παράνομη σχέση; :uplate:

Μλκ τρουπ, για καλό και για κακό εμένα μη με δώσεις αν με δεις στο δρόμο :lol:

TROOPER
24/12/2009, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι αμα πήγαινε σε παράνομη σχέση; :uplate:

Μλκ τρουπ, για καλό και για κακό εμένα μη με δώσεις αν με δεις στο δρόμο :lol:

για να σε δωσω πρεπει πρωτα να σε παρω γλυκα και εγω με μπουρζουαδες δεν παω :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
24/12/2009, 17:06
για να σε δωσω πρεπει πρωτα να σε παρω γλυκα και εγω με μπουρζουαδες δεν παω :lol: :lol: :lol:

Δεν ξέρεις τι χάνεις :smokin:

TROOPER
24/12/2009, 17:16
Δεν ξέρεις τι χάνεις :smokin:

ειμαι ολιγαρκης. :cool:

b_bong12
24/12/2009, 17:55
σε ειδα να ερχεσαι ωρα εννια και high aspect
δεν με ειδες κ σε σκοτωσα.μου εσπασες κ τον καθρεφτη
ειμαι της γερακινας ... δολοφονος

chr1s_86
26/12/2009, 15:57
..chris_86 κατα τις 4.15 στη πειραιως.πηγαινες προς αθηνα.

ΩΠ, δεν σε είδα , που ήσουν που ήσουν; :lol: :lol:

LiakosVstrom
26/12/2009, 18:20
σε είδα υπερκούλαδο που μου θες και 600RR. δικάβαλο στρομ και έσπασες το μηχανάκι για να με περάσεις.. και μου πέρασες και όλα τα φανάρια κόκκινα μετά έτσι για να δείξεις πόσο "μάγκας" είσαι... βάλε και κάνα κρανάκι όμως... δεν θα κλαίς τόσο πολύ και θα ακούς καλύτερα και το μηχανάκι που βάραγε 10 λεπτά ο κόφτης ώστε να αλλάξεις ταχύτητα.

τι καβάλαγες πιο πριν? μπέβερλι?

uberalles
27/12/2009, 01:27
σε ειδα στην καλλιροης με ασπρο k9 1000αρι και διπλη remus.. μποτες και αγριεμμενο βλεμμα μεσα απ την μισανοιχτη ζελατινα σου :a07: :a07: :a07:

NikosKK
27/12/2009, 07:57
Σε είδα πριν κανα 3ωρο στην Εθνική προς Πειραιά στο ύψος των Κτελ να μας περνάς με το τουρμπάτο 206 σου με +50 να χάνεις τον έλεγχο και να σκας πάνω στις μπαριέρες...Έφερες ίσα με 10+ τούμπες πέρασες το αντίθετο ρεύμα,πέρασες κ τις άλλες μπαριέρες και βρέθηκες 100+ μέτρα παρακάτω κάτω απο τη γέφυρα...Τρέξαμε κ κάναμε αναστροφή να δούμε τι έγινε,κλασικά σταμάτησαν 20 μαλάκες να δουν το θέαμα κ μόνο 3-4 προσπαθήσαμε να σε βγάλουμε απο το κουτί σου...Άγιο είχες που είχαμε μαζί μαχαίρι κ κόψαμε τη ζώνη σου για να σε βγάλουμε έξω,άγιο είχαν και όλοι στα 2 ρεύματα που πέρασες φέρνοντας τούμπες και δε τους έκανες κιμά...πάλι καλά που ήσουν και μόνος σου και δεν πήρες κανένα στο λαιμό σου...Ευτυχώς τη γλύτωσες με ένα τραύμα στο κεφάλι μόνο που αν και έχασες ΠΟΛΥ αίμα ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό...

Ελπίζω να έμαθες το μάθημα σου και να μην ξανα οδηγήσεις ντίρλα κλασικέ Νεοέλληνα γιατί 2η φορά δύσκολα θα τη γλυτώσεις έτσι...

Και αγανάκτησα ακόμα περισσότερο όταν ένας μαλάκας έρχεται και σου λέει : "ΠΙΕΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ"!!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Aggelos_SV
27/12/2009, 11:14
Επέστρεφα σπίτι με το μπουρί ξετάπωτο...χαλαρά στη Μαραθώνος πήγαινα...σε είδα πιτσιρίκα (ήσουν δεν ήσουν 16) μεσ'τα σκοτάδια στη στάση του λεωφορέιου με τρεις φίλες παρέα να χοροπηδάς σαν κατσίκι και να κουνάς το μπουφάν σου στον αέρα καθώς ερχόμουν από καμιά 200ριά μέτρα πριν.
Μόνο που δε μου έδειξες και πινακίδα με την διαφορά μου από τον δεύτερο :lol:

Ωραία η κοπελιτσα,σε λίγα χρονάκια την βλέπω "συναδέλφισσα":winka:

Red Rider
27/12/2009, 18:01
Σας ειδα πριν απο λιγο,Κηφισσο καταβαση 4 ΧΧ και ενα 600 σε ολα τα χρωματα,ολοι χωρις πινακιδα:confused: :smokin:

dimitris22
28/12/2009, 01:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Σε είδα πριν κανα 3ωρο στην Εθνική προς Πειραιά στο ύψος των Κτελ να μας περνάς με το τουρμπάτο 206 σου με +50 να χάνεις τον έλεγχο και να σκας πάνω στις μπαριέρες...Έφερες ίσα με 10+ τούμπες πέρασες το αντίθετο ρεύμα,πέρασες κ τις άλλες μπαριέρες και βρέθηκες 100+ μέτρα παρακάτω κάτω απο τη γέφυρα...Τρέξαμε κ κάναμε αναστροφή να δούμε τι έγινε,κλασικά σταμάτησαν 20 μαλάκες να δουν το θέαμα κ μόνο 3-4 προσπαθήσαμε να σε βγάλουμε απο το κουτί σου...Άγιο είχες που είχαμε μαζί μαχαίρι κ κόψαμε τη ζώνη σου για να σε βγάλουμε έξω,άγιο είχαν και όλοι στα 2 ρεύματα που πέρασες φέρνοντας τούμπες και δε τους έκανες κιμά...πάλι καλά που ήσουν και μόνος σου και δεν πήρες κανένα στο λαιμό σου...Ευτυχώς τη γλύτωσες με ένα τραύμα στο κεφάλι μόνο που αν και έχασες ΠΟΛΥ αίμα ελπίζω να μην είναι τόσο σοβαρό...

Ελπίζω να έμαθες το μάθημα σου και να μην ξανα οδηγήσεις ντίρλα κλασικέ Νεοέλληνα γιατί 2η φορά δύσκολα θα τη γλυτώσεις έτσι...

Και αγανάκτησα ακόμα περισσότερο όταν ένας μαλάκας έρχεται και σου λέει : "ΠΙΕΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΤΕΣΤ"!!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

καλα εκανε αυτος με το νερο!!! (πλακα κανω εννοειται)))
γιατι αν τον πιασουν μεθυσμενο θα του αφαιρεσουν το διπλωμα και τοτε οι Αθηναικοι δρομοι θα χασουν ενα απο τα παληκαρια τους....
επρεπε να τον ποτισετε κι αλλο μπας και του το αφαιρεσουν για παντα του μαλακα!!!!!

liakaros
28/12/2009, 04:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
σε είδα υπερκούλαδο που μου θες και 600RR. δικάβαλο στρομ και έσπασες το μηχανάκι για να με περάσεις..

Α,ρε συνονοματε...δεν εσκασες και συ μια δευτερα να σε χασει ο κουλος...:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

κάφρος
28/12/2009, 13:47
Σε είδα το πρωί στην Αλεξάνδρας να σκουπίζεις το νερό απ τα μάτια σου προσπαθώντας να οδηγήσεις στη βροχή χωρίς κράνος.......

Κ μετά είδα κ το κράνος σου περασμένο στον αγκώνα σου.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........
:eyepop: :a31: :a31: :a31:

pocahondas
28/12/2009, 23:03
σας βλέπω όλες και όλους τους βλάκες καθημερινά μέσα στα κ@λαυτοκίνητά σας όλη την ώρα με ένα γαμ@κινητό
στο χέρι και δεν ξέρετε τι συμβαίνει τριγύρω σας.. ανεύθυνοι μ@λ@κες μελλοντικοί δολοφόνοι σας σιχαίνομαι..

2stroker
29/12/2009, 11:31
σε ειδα μωρη κ@@@@@@ γ@@@@@@@ το μ@@@@@@@@ που σε γλυστραγε,που πεταχτηκες με το γαμω yaris σου χωρις φλας χωρις να δεις καθρεφτη και παραλιγο να με κοπανησεις στην κατεχακη και οταν ηρ8α διπλα σου ειρωνευτηκες κιολας,δε σε χαλασαν τα καντηλια που ακουσες ομως!!!ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ MALL ΜΩΡΗ ΜΠΑΛΟΤΣΑ!!!

DimChios
29/12/2009, 11:48
Περιμενα στο φαναρι, σε ειδα και εκανα λιγο αριστερα να χωρεσεις! Αμεσως μετα σε καταλαβα ποιος εισαι, οχι απο το κρανος (που εκ των υστερων ειδα το αυτοκολλητο moto.gr) αλλα απο τον εξοπλισμο, μπουφανακι ασορτι με τη μοτο κτλ....σαν τον φιλο σου, πρωην ομοσταυλο Ευρωπαιο και επισης συμφορουμιτη μας... :winka: :rotflmao:

σου κορναρα αλλα δεν...και καπακια ελεγξες και περασες με κοκκινο στις 23:57 την Υμητου καθετα! Χθες!

Αχ, θα σε μαλωσω!

:a28:

Cpt. Haddock
29/12/2009, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Περιμενα στο φαναρι, σε ειδα και εκανα λιγο αριστερα να χωρεσεις! Αμεσως μετα σε καταλαβα ποιος εισαι, οχι απο το κρανος (που εκ των υστερων ειδα το αυτοκολλητο moto.gr) αλλα απο τον εξοπλισμο, μπουφανακι ασορτι με τη μοτο κτλ....σαν τον φιλο σου, πρωην ομοσταυλο Ευρωπαιο και επισης συμφορουμιτη μας... :winka: :rotflmao:

σου κορναρα αλλα δεν...και καπακια ελεγξες και περασες με κοκκινο στις 23:57 την Υμητου καθετα! Χθες!

Αχ, θα σε μαλωσω!

:a28:

:look: :look: :look: :look:

(είναι δυνατόν να πέρασε αυτός με κόκκινο; :uplate: )

doctor x
29/12/2009, 12:21
:wacko:

Cpt. Haddock
29/12/2009, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
:wacko:

Πες μου οτι ξεκίνησες επειδή άκουσες την κόρνα; :lol:

Σαν άλογο του ιπποδρομου :rotflmao:

doctor x
29/12/2009, 12:31
astrahan mode...

DimChios
29/12/2009, 12:35
εγω πάντως δεν "εδωσα" κανενα!

:a13:

με θυμασαι ρε που εκανα αριστερα να περασεις? Πες "ναι" και "ευχαριστω" για να μη σε κραξω που περασες και απο δεξια!Για να μη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

doctor x
29/12/2009, 12:51
εγω πάντως δεν "εδωσα" κανενα!

:a13:

με θυμασαι ρε που εκανα αριστερα να περασεις? Πες "ναι" και "ευχαριστω" για να μη σε κραξω που περασες και απο δεξια!Για να μη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με τα..ποδια ησουν?:bigcry:

webassasin
29/12/2009, 13:02
Πες μου οτι ξεκίνησες επειδή άκουσες την κόρνα; :lol:

Σαν άλογο του ιπποδρομου :rotflmao:

Πολυ συχνο αυτο..

LiakosVstrom
29/12/2009, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Α,ρε συνονοματε...δεν εσκασες και συ μια δευτερα να σε χασει ο κουλος...:lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

την έσκασα! αλλά την πέταξε :rolleyes: .... και την ξαναέσκασα!!!!
και μετά με δούλευε η κοπέλα μου... ούτε ταχύτητες δεν ξέρεις να αλλάζεις και μου θες και κόντρες :rolleyes: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao:

greekgenius
29/12/2009, 17:09
Σε ειδα στοκε ηλιθιε που ανεβεναμε μαζι την ακριτων απο αμπελοκηπους και σε ολα τα φαναρια εφευγες με κοκκινο με τη μαλακια σου που δεν πηγαινε βημα χωρις κραωος και διακριτικα και ξεκινουσα μετα απο μισο λεπτο και σε περνουσα παλι και παλι τα ιδια ωσπου ετσριψα γιατι δεν αντεχα την ηλιθιοτητα σου.Ειναι δυνατον ρε παιδια??Να φευγει με κοκκινο και να πηγαινει αργα μετα???Δηλαδη ουτε σταλα νοημοσυνης??Πατα το λιγο παραπανω ρε στοκε αν βιαζεσαι αλλα εσυ εκει αργα αργα και κοκκινα συνεχεια...Χαλασε ο κοσμος...

TROOPER
29/12/2009, 17:17
την έσκασα! αλλά την πέταξε :rolleyes: .... και την ξαναέσκασα!!!!
και μετά με δούλευε η κοπέλα μου... ούτε ταχύτητες δεν ξέρεις να αλλάζεις και μου θες και κόντρες :rolleyes: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao:

απο δω και περα μην αλλαζεις ταχυτητες.

αλλαζε κοπελες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
29/12/2009, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
σε ειδα να ερχεσαι ωρα εννια και high aspect
δεν με ειδες κ σε σκοτωσα.μου εσπασες κ τον καθρεφτη
ειμαι της γερακινας ... δολοφονος

Μήπως είχε ανοιχτό scrambler και δεν πήρες χαμπάρι;

:smokin:

Εχετλαίος
29/12/2009, 19:18
Και όσο για σένα μωρή κατσίκα, που μου πετάχτηκες πρώτη και καμαρωτή ΚΑΙ σήμερα το πρωί συνοδευόμενη από καμιά 10αριά φίλες σου λίγο μετά τη Σούδα ένα έχω να σου πω: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!
:mad:

184227

Road67
29/12/2009, 19:42
Σε είδα μ@λακισμένο με το χρυσαφί lanos με το ''Ν'' από πίσω στη Μάρνης το μεσημέρι να ξεπαρκάρεις και παραλίγο να με πάρεις μαζί σου. Είσαι τυχερός όταν συναντηθήκαμε ήμουν μονοκάβαλος. Αν ήμουνα δικάβαλος εσύ θα ήσουν νεκρός τώρα :mad:

McTalas
29/12/2009, 20:41
@Λευκο tiger 1050 με διπλες ακραπες....
Ρε φιλε ειλικρινα την κοπελα πισω δεν την λυπασε?
τι πας και πλακωνεσαι στην χαμοστερνας, να μου αποδειξεις τι? οτι εισαι γληγορος? το καταλαβαμε μην αγχωνεσαι!!!!
κοιτα φιλε αμα δεν εχεις χερια αστο γινεται επικυνδινο...

TheFace
29/12/2009, 21:52
Πηγαινοντας προς σουνιο σημερα, σε ειδα στα λιμανακια να με περνας πανω στη στροφη :evil: και συνεχισαμε παρεα μεχρι αγια μαρινα περιπου... σ' ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα οσο καλα και να στριβω, το μονο που μπορω να καταφερω ειναι να μη χανομαι απο τους καθρεφτες του cbf σου :D

Να 'σαι καλα και παντα ορθιος!!! :beer: :beer: :beer:

DimChios
30/12/2009, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Και όσο για σένα μωρή κατσίκα, που μου πετάχτηκες πρώτη και καμαρωτή ΚΑΙ σήμερα το πρωί συνοδευόμενη από καμιά 10αριά φίλες σου λίγο μετά τη Σούδα ένα έχω να σου πω: ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!
:mad:

OXI ΡΕ ΦΙΛΕ, ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΚΡΗΤΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ!!!!!!

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

για τη φωτο λεω! :blush: :a8: :a8: :a8: :a8:

b_bong12
30/12/2009, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μήπως είχε ανοιχτό scrambler και δεν πήρες χαμπάρι;

:smokin:

jammer εννοεις
κ εγινε εξω απο την 111!!!

EVI
01/01/2010, 21:32
:sun: τι ωραια μερα.... πηγα μια βολτιτσα παραλιακι-πειραικη-παχη και πισω.Μετα απο μηνες.Και ειχε ωραιο καιρο και απλα ρολαρα με τη μηχανη...και εβλεπα αρκετες μηχανες εξω .... και ευχαριστιθηκα...μεχρι που βγηκα πωσειδονος.Και κατι ΥΠΕΡ γαματοι τυποι με τις ΥΠΕΡ γαματες μηχανες τους που τρεχαν μαλλον γιατι επρεπε να πανε για χ@##$@μο και δεν προλαβαιναν αποφασισαν ,οταν εγω θα εκανα προσπεραση(και ημουν αναμεσα απο αμαξια) ,να περασουν απο διπλα μου και απο αριστερα και απο δεξια (4-5 μηχανες) ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ με να προσεξω παρα πολυ να μην κουνηθει η μοτοσυκλετα μου ουτε μισο εκατοστο απο την πορεια της για να μην γινουμε ολοι μαζι μαλλια κουβαρια.Ειστε και πολυ γουαου ρε μαγκες ανατριχιασε το κ@#%$@#%$@#$δι μου.

Ε και εσυ με το (τι ηταν τωρα αυτο?r1?r6?δεν προλαβα πηγαινες γρηγορα αλλα σωστα χωρις να ενοχλεις κανεναν) φουλ εξαρτηση προβλεπομενος και ωραιος στη παραλιακη γυρισες ολοκλρηρος πισω και κοιταξες και ειχες και τσαντα μεγαλη μαλλον για ταξιδι????ελπιζω να εφτασες καλα εκει που πηγες :beer:

Road67
01/01/2010, 23:03
Εσύ με το μαύρο στρόμα πριν 2 ώρες ήσουν απ' την πλευρά του δημοτικού θεάτρου κι εγώ απέναντι στο φανάρι και χαιρετηθήκαμε :beer: :beer:

PortisHead
02/01/2010, 11:24
Ειπα και γω χθες να εγκαινιασω το 2010 με μια βολτιτσα μεχρι το Storck στην Επιδαυρο....και σας ειδα πανηλιθια δίποδα νεοέλληνες , στο υψος της χαλυβουργικης , και αφου ειχατε γλυτωσει χωρις γρατζουνια απο το τρακαρισμα , κατεβηκατε κατω και γεμισατε αιματα απο τα μπουνιδια μονοι σας :lol:
Οτι και να σου ειχε κανει ρε καραγκιοζη , το να δερνεις εναν στην ηλικια του πατερα σου και ενω εχει πεσει αιμοφυρτος στο δρομο , είναι οτι πιο ανανδρο εχω δει.ΞΕΦΤΥΛΑ.

Δυστυχως ειδα το βραδυ και στους Αγ.Αναργυρους , Λ.Δημοκρατιας , λιγο πιο πανω απο τα STER cinemas ασπρο gixxer κομματια , μαλλον τρακαρισμα με παπι , και 3 παλικαρια στο πατωμα,ασαλευτα.
Ευχομαι να ζειτε και οι 3 .
:( :( :(

Shinji Ikari
03/01/2010, 12:58
CBR και R1 μαυρα, χωρις πινακιδες, πληρη εξοπλισμους, το R1 με κοπελα πισω και ηρθαμε μαζι απο Κορινθο ως Αθηνα. Ειχε παρα πολυ αερα.

Jo.Da.
03/01/2010, 14:46
Σας είδα εντουράδες (λασπωμένους) έξω από το χωριό Κέδρος (ζΓΚαρδίτσα) κατά τις 13:15...εσείς ανεβαίνατε, εγώ κατέβαινα...χαιρετηθήκαμε...ελπίζω η βόλτα σας να ήταν όσο καλή ήταν κι η δική μου...

:wave2: :sun: :beer:

christostr
03/01/2010, 16:51
Σε είδαμε και σε θαυμάσαμε κάγκουρα στο Στορκ μπροστά να κάνεις σούζες ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ για φωτογραφία!!! Και ήσουνα και... κούκλος, πανάθεμάσε βλάκα :a14:

Το κρανάκι θα χάλαγε τίποτα ή δε θα φαινόταν το υπέροχο ($#@&&%$#@) :hypnotize :yuck: μούτρο σου;

pilotos_xtreme
03/01/2010, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Σε είδαμε και σε θαυμάσαμε κάγκουρα στο Στορκ μπροστά να κάνεις σούζες ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΣ για φωτογραφία!!! Και ήσουνα και... κούκλος, πανάθεμάσε βλάκα :a14:

Το κρανάκι θα χάλαγε τίποτα ή δε θα φαινόταν το υπέροχο ($#@&&%$#@) :hypnotize :yuck: μούτρο σου;

+600

panathas
03/01/2010, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Σας είδα εντουράδες (λασπωμένους) έξω από το χωριό Κέδρος (ζΓΚαρδίτσα) κατά τις 13:15...εσείς ανεβαίνατε, εγώ κατέβαινα...χαιρετηθήκαμε...ελπίζω η βόλτα σας να ήταν όσο καλή ήταν κι η δική μου...

:wave2: :sun: :beer:

kedros!!to xwrio mou!!!ag nikola tha itan ta paidia!!!pada tetoia!!:beer: :beer:

project.breeze
03/01/2010, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από b_bong12
jammer εννοεις
κ εγινε εξω απο την 111!!!

Ναι τί εγραψα; Scrabbler;Από τον ύπνο ήμουν μη δίνεις σημασία :rotflmao:

Road67
03/01/2010, 18:44
Σε είδα με το z750 πορτοκαλί με την κοπέλα σου από πίσω να διασχίζεις την πραξιτέλους αμέριμνος με τα πόδια τέντα λες κι έκανες κούνια μπέλα κι εμένα να σκέφτομαι πως να περάσω μιας και δεν ήθελα να δω τις βιτρίνες μαζί σας αλλά να πάω στον προορισμό μου... Και το κράνος σου πολύ ωραίο πάντως.. με μπριγιαντίνη το περνάς; ξεκράνωτε βλάκα!

fournas
03/01/2010, 18:51
σας ειδα στην λιμνη στυμφαλια σημερα κατα 11:30 το πρωι καβαλα σε 2 fazer,πληρος εξοπλισμενους
να εχετε κανει σταση για φωτο και ζηλεψα που ημουν με το καρο...

καλη επιστροφη ελπιζω να ειχατε και να μην σας παιδεψε πολυ ο δυνατος αερας

:beer: :beer: :wave2:

billismatador
03/01/2010, 23:39
Σας είδα στα άνω δολιανα ενώ κάναμε στάση από εντουροβολτα να πιούμε καφέ τρώγατε στο δίπλα μαγαζί και χαιρετηθήκαμε μόλις φεύγαμε. Ειχατε ένα varadero ένα freewind (το τρίτο μηχανάκι δεν το είδα καλά) . ελπίζω να είχατε καλή επιστροφή!!!!

nionio$
03/01/2010, 23:54
Σε ειδα καραγκιοζη με το λευκο μαλλον fazer στην εθνικη λιγο εξω απτη θηβα....
να μας προσπερνας στη δεξια λωριδα απο δεξια τερμα ...τιγκα στ αυτοκινητα χωρις φωτα:mad:
ποσο μαλακας μπορει να εισαι....:a31:
αλλα δε σκεφτηκες οτι μπορουσα ν ανοιξω κ εγω λιγο κ να θω να σε γ....
@@@

devil's animal
04/01/2010, 00:16
σε ειδα στην Θεσσαλονικης-Μουδανιων και στριψαμε μαζι προς αεροδρομιο.
ρολαρες ενω ηταν αδειος ο δρομος...
σου εκανα νοημα να το ανοιξεις λιγο και δεν μου χαλασες το χατηρι...
:beer: :beer: :beer: :beer:

184658

2stroker
04/01/2010, 12:18
σας ειδα ολους με τα μηχανακια σας το σαββατο το μεσημερι στη διαδρομη προς αναβυσσο και σας χαρηκα!!!ο καλυτερος το παληκαρι με την κολλημενη κοκκινη μοικανα πανω στο κρανος:a20:
φχαριστηθηκα να οδηγω αλλα πολυ αερας λιεεμεεεε!!!!

Cpt. Haddock
04/01/2010, 12:36
Fazer γυμνο χθες βράδυ Αττική Οδό απο Ραφήνα προς περιφερειακό Υμηττού.

Έδωσες ωραίο ρυθμό στο σύντομο κομμάτι μεχρι την έξοδο Χολαργού. Άξιζε τη (ψιλή) γκρινια που άκουσα

:wave2: :wave2: :wave2:

Tpap
04/01/2010, 12:46
Άξιζε τη (ψIλή) γκρινια που άκουσα :wave2: :wave2: :wave2:

ω

:rotflmao: :bigcry:

Cpt. Haddock
04/01/2010, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ω
:rotflmao: :bigcry:

:a021:

arxaios
04/01/2010, 13:21
Σας είδα ........... 100άδες μηχανές εχθές το πρωί στην πρώτη βόλτα του χρόνου !!!
Με είδατε και εσείς και παίζατε τα φώτα σας ...... μην με παρεξηγειτε .......... πρέπει να φτιάξω το διακόπτη του σινιάλου μου !!!
Ελπίζω να είδατε το χέρι που όταν μπορούσα, σήκωνα ........
Να 'σται όλοι καλά και καλούς δρόμους να έχετε .........

epp1640
04/01/2010, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σας είδα ........... 100άδες μηχανές εχθές το πρωί στην πρώτη βόλτα του χρόνου !!!
Με είδατε και εσείς και παίζατε τα φώτα σας ...... μην με παρεξηγειτε .......... πρέπει να φτιάξω το διακόπτη του σινιάλου μου !!!
Ελπίζω να είδατε το χέρι που όταν'μπορούσα, σήκωνα ........
Να 'σται όλοι καλά και καλούς δρόμους να έχετε .........

Εγώ πάλι.. όποτε χεραιτάω με γράφουν στα @@.. γιατί ρε παιδιά?? Επειδή μου λείπουν μερικές εκατοντάδες cc? :cry:

pocahondas
04/01/2010, 20:27
σε είδα προχθες το μεσημέρι στην ποσειδώνος με το κ@λοτζιπ σου, ήμουν στην αριστερή λωρίδα και πήγαινα με όσα
και με κλείνεις τελευταία στιγμή και πλακώθηκα στα φρένα,
και σου σκάω ένα μουτζίδι και σε βλέπω από τον καθρέφτη και με μούτζωνες κι εσύ..
εσύ γιατί ρε παλιοκ@ριόλη, πήγες να με σκοτώσεις και ζητάς τα ρέστα από πάνω??
δεν φταίω εγώ λοιπον για τις χειρονομίες που σου συνέχισα μετά και που ο καθρέφτης σου τώρα
έχει πρόβλημα..

rizlaaa
04/01/2010, 20:31
Και εγώ φίλε μου σέ είδα σήμερα στην "Κηφισίας" χαμηλά, πρίν την Αλεξάνδρας, μέ ένα bmw rs 1200, να προσπαθείς να διασχίσεις την λουρίδα ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα, και να έχεις κολλήσει,
γιατί μία το το τιμόνι που είναι ενάμισι μέτρο, μία οι αλουμινένιες βαλίτσες πίσω, δεν μπορούσες να πάς πουθενά...

Και η λωρίδα άδεια..... Γιατί φίλε μου "γ@μ@ς" 15 μηχανάκι πίσω σου, που θέλουν και μπορούν να περάσουν και να πάνε στην δουλειά τους. Επειδή "νομίζεις" ότι μπορείς να περάσεις...:hypnotize

Και αυτό δεν ισχύει μόνο για σένα......αλλά και γιά άλλα εντουροειδή (varadero) κ.λ.π, που βλέπω κατά καιρούς να κολλάνε με την τιμονάρα τους στην κίνηση, και να μας πηγαίνουν πίπα - κώλο....

Ξεκολλήστε παιδιά, και κολλήστε πίσω απο κανένα λεωφορείο, να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας...

Φιλικά πάντα.........έτσι.:D :D :D

Red Rider
04/01/2010, 21:22
Σε ειδα σημερα το απογευμα Τζερονυμο εξω απο το πλαισιο στον Πειραια,καλους δρομους:wave2:

fournas
04/01/2010, 23:16
σε ειδα παλιογ@^#$νε μολις πριν 10 λεπτα να κανεις αναστροφη με το κουβαδακι σου στην χασιας,στο υψος του καματερου μετα απο κλειστη στροφη :dizzy: :dizzy:

ποσο βλαμενος μπορει να εισαι?επρεπε να ερχεται καμια σκουπιδιαρα,που συνηθιζουν να ανεβαινουν με 100+ να σου φευγε το σκατο .....

ειδα και στον κηφισο στο υψος του ρεντι κατα 11:50μ.μ. στο ρευμα προς λαμια κατειλημμενη την μεσαια λωριδα απο .....επιπλο?......τεραστιο ξυλινο κατι...:uplate: :uplate: ειχε πεσει απο φορτηγο που ειχε σταματησει στην λ.ε.α (παλι καλα που σταματησες να δεις μπας και το μαζεψεις..)
ελπιζω να εφυγε γρηγορα απο εκει....:eyepop:

Road67
05/01/2010, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas

ποσο βλαμενος μπορει να εισαι?επρεπε να ερχεται καμια σκουπιδιαρα,που συνηθιζουν να ανεβαινουν με 100+ να σου φευγε το σκατο .....

βασικά δε θα του 'φευγε... θα του 'ρχοταν :D κι όχι ένα σκατό αλλά πολλά :rotflmao: :rotflmao:

jimmy10
05/01/2010, 21:54
ευτυχωωωως σε ειδα μικρουλα μου να τρεχεις στην μαμα σου και να μην κοιτας τον δρομο σημερα το πρωι στην Ηπειρου....

μονο το κεφαλακι σου ειδα να τρεχει αναμεσα στα αυτοκινητα και ο θεος μας εσωσε απο μεγαλο στραπατσο... και εσενα και εμενα... η μαμα χαμπαρι....

δεν πειραζει με καταλαβες μολις περασες...

να'σαι καλα και να διαβαζεις τα μαθηματα σου....

menelaos46
05/01/2010, 22:33
Σε ειδα, αλλα εκανα πως δε σε ειδα.

Tpap
05/01/2010, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Σε ειδα, αλλα εκανα πως δε σε ειδα.

:beer: :beer: :beer:

thePrince
05/01/2010, 23:19
Σε είδα δίπλα μου, κατεβαίνοντας τη Λ.Δημοκρατίας, κάτι προσπαθούσες να μου πεις αλλά λίγο το ξηροκάμπανο, πολύ περισσότερο η εξάτμιση του ρημαδοπαπιού σου, δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα... να βγάλω είπες τον συμπλέκτη να ελαφρύνει το μηχανάκι;;; Μπαααα, ούτε ο Μπομπ ο μάστορας δεν τα κάνει αυτά, λέω να ρισκάρω αφήνοντας τα όλα στη θέση τους... :beer:

webassasin
07/01/2010, 17:19
Σας ειδα χτες στην Καλαματα, στη Λακωνικης να περνατε και σας πηρα απο πισω με το 400ρακι μου.. Κριμα που οδηγουσατε και οι 8 harley και το παιζατε οτι εισαστε αρχοντες του δρομου ενω σας περνανε και τα παπακια, κριμα που δε φοραγε ΚΑΝΕΙΣ σας κρανος,κριμα που το μηχανακι μου κανει οσο η μια ζαντα σας και παλι σας κερναω. Μπραβο στον πρωτο που το επαιζε μουτρο με το μακρυ τιμονι και φοραγε σκουφο και κασκωλ τυλιγμενο στη μαπα του. ΣΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ Μ....Α. Και καπου στο τελος 2-3 ειχαν τα κρανη στη ... σελα. Μπραβο...

ανωνυμος
07/01/2010, 20:50
σε ειδα Πετρου Ραλλη 1 στο φαναρι εξω απο το ρουφ.μπλε varadero και μπουφαν bering νομιζω.Μας κοιταξες κ μενα και την κοπελια μου για αρκετη ωρα.
Μηπως εισαι καποιος απο δω μεσα?

camen
07/01/2010, 23:46
Βλεπομαστε συχνα πυκνα στην Πατρα...
Εσυ με ΚΤΜ 950 SM και εγω με LC4 640 SM...
Σου μαρσαρω τις akrapes και παντα μου ανταποδιδεις...:winka:

Αλλα σημερα ησουν και δικαβαλος και χωρις κρανος ΚΑΙ εκανες και μαλακιες μεσα στην κινηση για να μου δειξεις οτι με εχεις...Κριμα γτ σε γουσταρα:sad: :sad: :sad:
Φορα κανενα κρανακι και ασε τις μαγκιες μεσα στην πολη κ την κινηση γιατι θα το φας το κεφαλι σου και εσυ και η κοπελα σου...Κ δε λεει...:sad: :sad: :sad:

Ωραιο το μηχανακι σου παντως:beer: :wave2:

Ichigo
08/01/2010, 01:22
Σε είδα εσένα με το πράσινο triumph που με πέρασες μαλλιά κουβάρια στον Κηφισό. Τσάμπα τη βενζίνη που έκαψες όμως γιατί στη διασταύρωση Γαλατσίου-Πατησίων σε έφτασα με το δεινόσαυρό μου σε ρυθμούς υπερχαλαρούς.

Είδα και τις επικίνδυνες χαζοσφήνες που έκανες μετά ανεβαίνοντας τη Γαλατσίου. Ωραίο και στην τσίλια το εργαλείο σου αλλά οδηγείς επικίνδυνα για σενα και για τους γύρω σου. Τουλάχιστον πέραν της αθλητικής φόρμας φόραγες κράνος. :rolleyes: :wave2:

Mihos4u
08/01/2010, 08:46
Σε είδα με το μαυρο σου TDM Συγγρου Φιξ μέχρι Πειραια, να πηγαινεις γρηγορα και σταθερα, με "εφτιαξες" και ειπα να ανεβασω και εγω ρυθμους. Σε χαρηκα και το χαρηκα οπως πηγαμε,καιρο ειχα να ανοιξω λιγο παραπανω το γκαζι... με αποχεραιτησες με μια ωραια σουζα, νασαι καλα και καλους δρομους να εχουμε ;)

Υ.Γ. πορτοκαλι hornet...

NikosO
09/01/2010, 15:54
Σε είδα σήμερα (9/1/10) με πράσινο kawa σε φανάρια της Π. Ράλλη, ρεύμα προς Αθήνα γύρω στις 14.00 και ήθελα να σε ρωτήσω. Μήπως είσαι η EVI? Εγώ με CBR 600.

TROOPER
09/01/2010, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosO
Σε είδα σήμερα (9/1/10) με πράσινο kawa σε φανάρια της Π. Ράλλη, ρεύμα προς Αθήνα γύρω στις 14.00 και ήθελα να σε ρωτήσω. Μήπως είσαι η EVI? Εγώ με CBR 600.

η ευη δεν εχει πρασινο μηχανακι :wave2:

Ichigo
09/01/2010, 16:50
Σας είδα όλους εσάς με τα ss σας σήμερα που ανεβοκατεβαίνατε τα στροφιλίκια στην λ. Διονύσου από και προς Ν. Μάκρη. Σας χαιρετούσα έναν προς έναν. Όλοι με πλήρη εξοπλισμό. Καλά χιλιόμετρα σε όλους. :beer: :wave2:

Jo.Da.
09/01/2010, 17:22
Σας είδα με 2 μαύρα golf ανεβαίνοντας προς Ελάτη Τρικάλων...και οι 2 κατεβαίνατε, κάνατε σινιάλο, ανταπέδωσα και χαιρέτησα με το χέρι, και σας είδα να χαιρετάτε κι εσείς μέσα από το αμάξι...

Μάλλον κατά λάθος βγήκατε βόλτα με το αμάξι...''δικοί μας'' είστε...:winka: :beer:

υγ: Δημήτρη (dimk30) και Νόπη χάρηκα για τη γνωριμία και τη βόλτα...θα τα ξαναπούμε...:beer:

υγ: κι ας ψιλοέβρεχε...:sun: :sun: :sun:

NikosO
09/01/2010, 21:20
η ευη δεν εχει πρασινο μηχανακι :wave2:

Αρα καλά και δεν μίλησα!!!!:beer: :smilea:

EVI
09/01/2010, 22:26

ρε συ εγω εχω το γρηγορο :D

μαυρο :smokin:

:beer:

NikosO
10/01/2010, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε συ εγω εχω το γρηγορο :D

μαυρο :smokin:

Εγω μιλάω για μηχανάκια (HONDA) και εσύ μου πετάς ένα "Γρηγορο"...οτι και να πεις,για kawa μιλάμε!!!

ALERT!!!!"Αντιπαραθέσεις" μου μυρίζουν....:wave2:

EVI
10/01/2010, 19:17
Εγω μιλάω για μηχανάκια (HONDA) και εσύ μου πετάς ένα "Γρηγορο"...οτι και να πεις,για kawa μιλάμε!!!

ALERT!!!!"Αντιπαραθέσεις" μου μυρίζουν....:wave2:

εμενα παλι ανεκδοτα :rotflmao: :lol: :p

Red Rider
10/01/2010, 20:31
Σε ειδα κατα τις 19.00 στην Πανεπιστημιου με carbon κρανακι και dainese,καβαλα στο κλασικο Bmw σου.
Πολυ ομορφο το εργαλειο..

NikosO
11/01/2010, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εμενα παλι ανεκδοτα :rotflmao: :lol: :p

Νομίζω ότι ταπώθηκα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Καλούς δρόμους!!!!

YanniG
12/01/2010, 12:05
Ρε φίλε...

εσύ με το ATV, τη γουρούνα, σήμερα το πρωί...

Το ATV το πήρες για γλυτώσεις την κίνηση; :rotflmao:

Για να κάνεις διηθήσεις; :rotflmao:

Σου είπαν οτι ειναι μηχανή; :rotflmao:

Γειά σου φίλε Καπταιν !

Πιθανότατα εγώ ήμουν επάνω στο ATV.Εάν η περιοχή ήταν Αργυρούπολη - Ελληνικό - Γλυφάδα, μάλλον εγώ ήμουν.Ήμουν και Ακόμα είμαι ψάρακας στο χώρο και αρχικά ήταν μεγάλο σοκ για μένα να βρίσκομαι στο δρόμο τόσο εκτεθειμένος. Πρέπει να αναγνωρίσεις ότι βρήκα το θάρρος να εγκαταλείψω το αυτοκίνητο. Το ATV δεν το πήρα για να γλυτώσω την κίνηση, το πήρα για να γλυτώσω τα λεωφορεία. Δεν το πήρα για να κινούμαι σε μεγάλους δρόμους - εάν το ήθελα αυτό θα έπαιρνα 2 τροχούς. Μέσα από στενά θέλω να κινούμαι προς το μετρό.

Ο λόγος που δεν κάνω διηθήσεις ακόμα, είναι ότι σκέφτομαι τα παλικάρια με τις μηχανές που ακολουθούν, εάν κολλήσω και δεν μπορώ να περάσω δεν θέλω να τους εμποδίζω.
Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.
Να είσαι καλά !

P.S. Ξαναδιαβάζοντας το μήνυμά σου, προφανώς δεν ήμουν εγώ...respect στους δίτροχους ΠΑΝΤΑ !

Cpt. Haddock
12/01/2010, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από YanniG
Γειά σου φίλε Καπταιν !

[...]

P.S. Ξαναδιαβάζοντας το μήνυμά σου, προφανώς δεν ήμουν εγώ...respect στους δίτροχους ΠΑΝΤΑ !

Δεν ήσουν εσυ και λογω περιοχής αλλα και λόγω διηθήσεων. Αυτός που είδα εγώ έκανε (προσπαθούσε δηλαδή να κάνει) σφήνες αλλα κόλλαγε (λογικο).

webassasin
12/01/2010, 19:38
κακως δε μιλησες, που ξερεις τι μπορει να εβγαζες...

NikosO
13/01/2010, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
κακως δε μιλησες, που ξερεις τι μπορει να εβγαζες...

Σωστό και αυτό...

DimChios
13/01/2010, 14:12
Σε ειδα σημερα, επειτα απο κάμποσους μηνες που δεν εισαι πια δική μου!
Η καρδιά μου στ αληθεια σφιχτηκε! Συγκινηθηκα!
Ημουν με το αμαξι κολημενος στην κίνηση! Σε γνωρισα αμεσως απο το μουτρο οπως ερχοσουν απο πισω μου!
Ησουν μοναδικη τελικα, αναμεσα σε τοσες αλλες σε αναγνωρισα χωρις ιχνος αμφιβολιας!
Μια χαρα σε πηγαινε κι αυτος που σε καβαλαγε!
Μου εχεις λειψει γμτ!

Να εισαι παντα καλα και "τουμπανη"!

:sad:

185430

Red Rider
13/01/2010, 20:39
Σε ειδα σημερα, επειτα απο κάμποσους μηνες που δεν εισαι πια δική μου!
Η καρδιά μου στ αληθεια σφιχτηκε! Συγκινηθηκα!
Ημουν με το αμαξι κολημενος στην κίνηση! Σε γνωρισα αμεσως απο το μουτρο οπως ερχοσουν απο πισω μου!
Ησουν μοναδικη τελικα, αναμεσα σε τοσες αλλες σε αναγνωρισα χωρις ιχνος αμφιβολιας!
Μια χαρα σε πηγαινε κι αυτος που σε καβαλαγε!
Μου εχεις λειψει γμτ!

Να εισαι παντα καλα και "τουμπανη"!

:sad:

Oι παλιες αγαπες πανε στον παραδεισο...

Opisthogonia
14/01/2010, 10:25
sas vlepo potapa anthroparia mesa sto koutisas kathimerina na mou zalizete ta @@ giati tifloneste apo to fos tis mixanis k mou adapodidete me megales skales k me tiflonete giati eiste malakes me perikefalea ......

parte xabari einai h ergostasiaki thesi gia ta fota o dromos einai xalia k ta kolo aftokinitakiasas pou ta exete xamilosi pita h etsi erxonte apo to ergostasio (p.x. mx5)
min diamartireste k stamatiste na eiste h etia pou tha skototho giati me tiflonete ....
ZOA EEEEE ZOA

project.breeze
14/01/2010, 16:44
Σε είδα σήμερα το πρωί κατά τις 11.Ήμουν με το αυτοκίνητο και εσύ περπατούσες προς το μέρος μου ατάραχη πάνω στο δρόμο.Έκοψα και σταμάτησα εντελώς για να περάσεις.Περνώντας δίπλα μου με έβρισες και φώναξες κάνε πιο πέρα.Δεν σου απάντησα,σέβομαι την ηλικία σου ταλαίπωρη γριούλα,εύχομαι να αντιληφθείς την ύπαρξη και το λόγο χρήσης των πεζοδρομίων...

VALES
14/01/2010, 17:11
Έτσι μπράβο...σεβασμό στα αρχαία.:)

Cpt. Haddock
15/01/2010, 08:40
Σε είδα το πρωί με το παλιό ταξιδιάρικο BMW σου, το K25.

Φέρινγκ μεγάλο, πλαϊνές βαλίτσες.

Είχε και ραδιόφωνο στο πλάι...

Αλλα πές μου κάτι

Γιατί άκουγες λειτουργία ; :bigcry:

LiakosVstrom
15/01/2010, 22:52
Σας είδα το μεσημέρι που πήγα για μια δουλειά Αθήνα όλους με τα γαμημένα τα παπάκια και τα σκουτεράκια να χώνεστε μπροστά από μηχανές και αυτοκίνητα χωρίς να υπολογίζετε τίποτα...

Σε είδα μαλάκα με το BMW που παραλίγο να με περάσεις από πάνω όταν σταμάτησα σε κόκκινο φανάρι και κόρναρες κι όλας ρε φλώρε. και έτυχε να περνάει γουρουνομπατσικό δίπλα τη στιγμή που σου έλεγα πως ήταν κόκκινο βρε παλιομαλάκα και που θα πήγαινες.. και λες στο μπάτσο "κύριε πείτε του κάτι... δε φτάνει που πήγαινε στο αντίθετο μπήκε και μπροστά μου και παραλίγο να τον χτυπήσω"......... ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ.... αγκού!

Σε είδα κι εσένα μωρή παλιαδερφή που πάνω στην Πειραιώς δεν σου έκανε η θέση που βρήκες και ξαναβγήκες ξαφνικά στο δρόμο χωρίς να κοιτάξεις καν πίσω και όχι μόνο έκοψες... αλλά ανοίχτηκες κι όλας για να καβαλήσεις πεζοδρόμιο και τη γλύτωσα στο χιλιοστό... και δεν είχες πάρει και χαμπάρι κι όλας ότι ερχόταν άλλος από πίσω σου.

Και τέλος... σας βλέπω ρε καγκουρομπεβερλιάδες και λοιποί μέγκασκουτεράδες... που έπιασαν τα κρύα και ... οκ μπουφάν μηχανής μην πάρετε ώστε να μην τουρτουρίζετε (100 ευρό το πληρώσατε το μουφοτρέντι.. μην πάει χαμένο) ... μου θέλετε και αυτή την ποδιά να μην κρυώνουν τα ποδαράκια σας μωρέ... έχω ακούσει και μια πατέντα που έκανε ένας "κλασσικός μαλάκας έλληνας" - που θα έλεγε και ο Γεωργίου - για σόμπα πάνω στο σκούτερ σας!! ψάχτε το θα κυκλοφορείτε με το κοντομάνικο μετά χειμώνα καλοκαίρι!

της καραπουτανάρας στους δρόμους... και οι μπάτσοι-τροχαίοι είναι πολύ απασχολημένοι με τα γκλόπ στον κώλο τους. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

(τα είπα και ξεθύμανα)

Georgaras
15/01/2010, 23:02
Σας είδα το μεσημέρι που πήγα για μια δουλειά Αθήνα όλους με τα γαμημένα τα παπάκια και τα σκουτεράκια να χώνεστε μπροστά από μηχανές και αυτοκίνητα χωρίς να υπολογίζετε τίποτα...

Σε είδα μαλάκα με το BMW που παραλίγο να με περάσεις από πάνω όταν σταμάτησα σε κόκκινο φανάρι και κόρναρες κι όλας ρε φλώρε. και έτυχε να περνάει γουρουνομπατσικό δίπλα τη στιγμή που σου έλεγα πως ήταν κόκκινο βρε παλιομαλάκα και που θα πήγαινες.. και λες στο μπάτσο "κύριε πείτε του κάτι... δε φτάνει που πήγαινε στο αντίθετο μπήκε και μπροστά μου και παραλίγο να τον χτυπήσω"......... ΑΧΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ.... αγκού!

Σε είδα κι εσένα μωρή παλιαδερφή που πάνω στην Πειραιώς δεν σου έκανε η θέση που βρήκες και ξαναβγήκες ξαφνικά στο δρόμο χωρίς να κοιτάξεις καν πίσω και όχι μόνο έκοψες... αλλά ανοίχτηκες κι όλας για να καβαλήσεις πεζοδρόμιο και τη γλύτωσα στο χιλιοστό... και δεν είχες πάρει και χαμπάρι κι όλας ότι ερχόταν άλλος από πίσω σου.

Και τέλος... σας βλέπω ρε καγκουρομπεβερλιάδες και λοιποί μέγκασκουτεράδες... που έπιασαν τα κρύα και ... οκ μπουφάν μηχανής μην πάρετε ώστε να μην τουρτουρίζετε (100 ευρό το πληρώσατε το μουφοτρέντι.. μην πάει χαμένο) ... μου θέλετε και αυτή την ποδιά να μην κρυώνουν τα ποδαράκια σας μωρέ... έχω ακούσει και μια πατέντα που έκανε ένας "κλασσικός μαλάκας έλληνας" - που θα έλεγε και ο Γεωργίου - για σόμπα πάνω στο σκούτερ σας!! ψάχτε το θα κυκλοφορείτε με το κοντομάνικο μετά χειμώνα καλοκαίρι!

της καραπουτανάρας στους δρόμους... και οι μπάτσοι-τροχαίοι είναι πολύ απασχολημένοι με τα γκλόπ στον κώλο τους. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

(τα είπα και ξεθύμανα)

Πόσο σωστός είσαι... καυστικός ο λόγος σου ...άλλα Μπράβο καλά τα έχωσες. :beer:

project.breeze
15/01/2010, 23:37
Σε είδα το βραδάκι σήμερα μπροστά από το ΑΤΑ μέσα στο ασημί Hyundai Coupe,πήγαινα στη μέση της δεξιάς λωρίδας και με πέρασες από δεξιά.Ήθελες μάλλον να κάνεις τον γρήγορο στην κοπέλα που κουβαλούσα πίσω.Για χάρη της και μόνο δεν άκουσες εξάψαλμο.Εύχομαι την επόμενη φορά να το πάρεις όλο ευθεία και να βουτήξεις στον Πηνειό,άχρηστο ον :evil:

asphyx
16/01/2010, 15:48
Σε είδαμε μας κόρναρες έξω απο το motomarket στη Καλλιρόης!!
2 Sv650s ήμασταν ένα Κ4 μαύρο και ένα 1gen κόκκινο!!
Κ συ με ένα μαύρο 1gen!!???

manos*gsxr
17/01/2010, 11:48
Σε ειδα κυρα μου και δε πιστευα στα ματια μου!
Μα ειναι δυνατον να ξεκινας στο φαναρι με την οπισθεν?????Ελεος....:confused: :confused: :confused:

Nats
17/01/2010, 22:02
Σε είδα σήμερα Κυριακή 22:10 Βασιλίσσης Σοφίας ακριβώς μετά την αμερικάνικη πρεσβεία εγώ fz6 μαύρο ασημί , εσύ street triple λευκό ... :winka: και οι δρόμοι μας χώρισαν :beer:

EVI
17/01/2010, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos*gsxr
Σε ειδα κυρα μου και δε πιστευα στα ματια μου!
Μα ειναι δυνατον να ξεκινας στο φαναρι με την οπισθεν?????Ελεος....:confused: :confused: :confused:

:lol: :sad:

LiakosVstrom
18/01/2010, 00:50
ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ?!!!

Σε είδα ρε ούφο που μπήκες ανάποδα στην πλατεία.... και συνέχιζες ακάθεκτη παρά το γεγονός ότι σου κόρναρε πρώτα ένα κουτί μπροστά και μετά εγώ που βρέθηκα στην πορεία σου.... και δεν είχες πάρει χαμπάρι... και μου κούναγες και τους ώμους και καλά τι θέλω και σε ενοχλώ...
και όταν σου είπα πως πας αντίθετα στην πλατεία ρε ζώο μου λες "ε και τι θες τώρα? σε ενοχλώ?" όχι ρε ζώο δε με ενοχλείς... εγώ είμαι μαλάκας που έτυχε να βρεθώ στο δρόμο σου... ο κομπλεξικός! όπως με είπες κι όλας επειδή δεν έφυγα από μπροστά σου να συνεχίσεις το δρόμο σου... (ανάποδα... στην πλατεία...)

αλλά έκλασα στο γέλιο όταν έκατσα μπροστά σας και άναψα και τη μεγάλη σκάλα όταν μου είπες να κάνω και άκρη και να φύγω ώστε να συνεχίσεις (ανάποδα στην πλατεία).... και το ύφος σας όταν με λέγατε κομπλεξικό επειδή δεν σας έκανα τη χάρη να σας αφήσω να κάνετε τη μαλακία σας.
αλλά πιο πολύ μου άρεσε αυτό το μπλαζέ υφάκι το και καλά τι θέλει ο μαλάκας πάλι και μας ενοχλεί!!! ο κομπλεξικός..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

NikosO
18/01/2010, 08:57
Σε είδα πανηλήθιε φλώρε με το C2 (ή C1) από το ΣΕΦ μέχρι την Νίκαια (Π. Ράλλη) που είχες τον πανίβλακα συνοδηγό με το πράσινο λέιζερ στο χέρι και στόχευε τις πινακίδες και τα συμπορευόμενα οχήματα...Στο φανάρι της Π.Ράλλη σε κοίταξα με ύφος που σου έλεγα πόσο μ@λ@κες είστε και με κοίταζες απορημένα. Έστριψες Γ. Λαμπράκη. Δεν σου είπα τίποτα γιατί σεβάστηκα την κοπέλα που συνόδευα...

thePrince
18/01/2010, 09:21
Σε είδα με το scooter σου στη Τατοΐου το πρωΐ - κράνος, μπουφανάκι και ... παντόφλες;;!! Μάλλινες!!;; Μήπως έφυγες βιαστικά από το σπίτι;

johndoe
18/01/2010, 09:36
σας ειδα τσακάλια χθες στον δρόμο βολος-χάνια... καγκουροπάπουρες χώρις κρανάκι για να μην χαλάσει το μαλλί, αλλά με την κουκούλα απο τα μπουφανάκια φορεμένη (πουτσ@κρυο γαρ)... και με σουζίτσα πάνω σε προσπέραση σε στενό δρόμο.. μπράβο αρχηγόπουλα!!! :yuck:

golis
18/01/2010, 10:09
Ελπίζω να μην με είδε καμία κάμερα στην Αττική Οδό σήμερα το πρωί...:smokin: