Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

koulis19
15/04/2010, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Ψες βραδυ που περασα απο την παραλιακη στη Θεσ/κη ειδα ενα ψηλο σχεδον λευκο κτιριο με μια σημαια ελληνικη ψηλα

Ποτε το χτισανε τετοιο πραμα ρε? :lol: Στο Μακεδονια παλας αναφερεσαι?

DimChios
15/04/2010, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
...νωρίτερα το μεσημέρι στο Σαρακάκη στα ανταλλακτικά στη Λ. Αθηνών.

Σου λέει την τιμή συν 21% ΦΠΑ και του απαντάς: 21;;; 19 δεν είναι;;; :confused:
Και αφού σου απαντάει "ήταν παλιά, άλλαξε" λες το απίστευτο: μα καλά γιατί δεν είπαν τίποτα;;;;; :eek:

ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;

σε πηγάδι είχες πέσει;; Βούτηξες για το σταυρό στα θεοφάνεια και βγήκες σήμερα;;;; Τι δεν είπανε;;; Της π00τ@ν@ς έχει γίνει! Με τη βενζίνη δεν πρόσεξες μια μικρή διαφορά;; Μη φανταστείς +50% πήγε... :bigcry: :bigcry:

και μετά καθόμαστε και ψάχνουμε γιατί πάμε κατά διαόλου... με τι κριτήρια ψηφίζεις για το μέλλον σου;;; και πολύ περισσότερο για το δικό μου... :(

Υ.Γ.: σου χω νέα: δυο πύργους στη Νέα Υόρκη που ήταν ίδιοι τους θυμάσαι;; Άσε... πέσανε...

:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a42: :a47:

DimChios
15/04/2010, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Στο Μακεδονια παλας αναφερεσαι?

:cry: :cry: :cry:

EVI
15/04/2010, 21:14
ειδα :

1) να περνανε 5 , 5 μηχανες διαφορων κυβικων με κοκκινο στους δρομους στο κεντρο της αθηνας
2) ειδα τζιπ να περναει με κοκκινο και να τον αποφευγει πεζος ριχνοντας μπινελικια
3) ειδα δεκαδες χωρις κρανος
4) ειδα στην ομονοια κλειστους δρομους (γιατι?) με αστυνομια και ολους εμας να σπροχνωμαστε να βγουμε απο
πειραιως οπου γινοταν το αδιαχωρητο μεχρι πριν το γκαζι.
5) ειδα εσενα πανεξυπνε με το 2καβαλο β-στρομ να περνας καθετα σε διαβαση πεζων ολες τις λωριδες ξαφνικα και
εγω να λυωνω τα φρενα να σταματησω 9ημου κανονικα στη πορεια μου και στη λωριδα μου)και ημουν με το σκουτερ....αρα δεν ετρεχα , φαντασου να ετρεχα ... και καλα
εμεις ο πισω σου τι σου φταει?τι να πω......
6) ειδα εσενα με το σκουτερ που εκανες ζιγκ ζαγκ και στις 2 λωριδες στην πειραιως αναγκαζοντας τους παντες να ειναι
πισω σου με το ρυθμο σου
απο αθηνα - πειραια κουραστικα λες και οδηγουσα απο πειραια - σερρες

DrEvil
15/04/2010, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδα :

1) να περνανε 5 , 5 μηχανες διαφορων κυβικων με κοκκινο στους δρομους στο κεντρο της αθηνας
2) ειδα τζιπ να περναει με κοκκινο και να τον αποφευγει πεζος ριχνοντας μπινελικια
4) ειδα στην ομονοια κλειστους δρομους (γιατι?) με αστυνομια και ολους εμας να σπροχνωμαστε να βγουμε απο
5) ειδα εσενα πανεξυπνε με το 2καβαλο β-στρομ να περνας καθετα σε διαβαση πεζων ολες τις λωριδες ξαφνικα και
εγω να λυωνω τα φρενα να σταματησω 9ημου κανονικα στη πορεια μου και στη λωριδα μου)και ημουν με το σκουτερ....αρα δεν ετρεχα , φαντασου να ετρεχα ... και καλα
6) ειδα εσενα με το σκουτερ που εκανες ζιγκ ζαγκ και στις 2 λωριδες στην πειραιως αναγκαζοντας τους παντες να ειναι
πισω σου με το ρυθμο σου

Αλλη μια ημέρα στην Αττική...
Το κακό είναι ότι σχεδον το έχω συνηθήσει...:(

webassasin
15/04/2010, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδα :

πισω σου με το ρυθμο σου
Ετσι να τα γραφεις,για να μη γεμιζει το φορουμ. λες που λες πολλα :P

webassasin
15/04/2010, 22:23
Kαι καθως με εμαθαν οι ζηταδες στην Καλαματα,με ειδα να μη μπορω πλεον να κανω αλλιως παρα να σταματησω στο μπλοκο,χωρις κρανος.
Το υφος του ζητα με μπερδεψε..
μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι,νομιζα οτι νοιαζοταν πραγματικα..
Γιατι το εβγαλες το κρανακι?πριν που σε ειδαμε το φοραγες.
Γιατι εκανες παντες στην αρτεμιδος?θα χτυπησεις και θα χτυπησει και κανενας αλλος μαζι σου.
Κοντεψα να νιωσω μετανιωμενος,μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι.
Σου εκανα και το σχετικο χαβαλε,επειδη πριν που με ειδατε σας χαιρετησα στρατιωτικα..
Μου ειπες οτι ευχεσαι να μη χρειαστει να με γραψεις ξανα και καληνυχτισες πολυ ευγενικα..
Μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,τα πραματα αλλαξαν.
Αρχικα ειδα το ποιημα...Ελλειψη σιγαστηρα..Οδηγει προς επιδειξη η εντυπωσιασμο..
Κανονικα θα τον ρωταγα αν εντυπωσιαστηκε..
Αλλα μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,εχασα καθε ορεξη για χαβαλε..
Πλεον δεν εχω αλλα δακρυα και καταστρωνω το σχεδιο για τη ληστεια..

atom_smasher
15/04/2010, 22:37
να τον ακουσεις και να κοψεις τις μαλακιες δεν παιζει ε?

BLiTzER
15/04/2010, 23:02
Μα καλά τυφλός είσαι? ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ!!1

Cpt. Haddock
16/04/2010, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Kαι καθως με εμαθαν οι ζηταδες στην Καλαματα,με ειδα να μη μπορω πλεον να κανω αλλιως παρα να σταματησω στο μπλοκο,χωρις κρανος.
Το υφος του ζητα με μπερδεψε..
μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι,νομιζα οτι νοιαζοταν πραγματικα..
Γιατι το εβγαλες το κρανακι?πριν που σε ειδαμε το φοραγες.
Γιατι εκανες παντες στην αρτεμιδος?θα χτυπησεις και θα χτυπησει και κανενας αλλος μαζι σου.
Κοντεψα να νιωσω μετανιωμενος,μεχρι που ειδα το ποσο στο χαρτακι.
Σου εκανα και το σχετικο χαβαλε,επειδη πριν που με ειδατε σας χαιρετησα στρατιωτικα..
Μου ειπες οτι ευχεσαι να μη χρειαστει να με γραψεις ξανα και καληνυχτισες πολυ ευγενικα..
Μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,τα πραματα αλλαξαν.
Αρχικα ειδα το ποιημα...Ελλειψη σιγαστηρα..Οδηγει προς επιδειξη η εντυπωσιασμο..
Κανονικα θα τον ρωταγα αν εντυπωσιαστηκε..
Αλλα μολις ειδα το ποσο στο χαρτακι,εχασα καθε ορεξη για χαβαλε..
Πλεον δεν εχω αλλα δακρυα και καταστρωνω το σχεδιο για τη ληστεια..

:a9: :a9: :a9: :a9:

LiakosVstrom
16/04/2010, 08:52
σε είδα παππού (που μάλλον τον παίρνεις που και που) να πηγαίνεις με το γ@μημένο το μπρίκι σου μες τη μέση του δρόμου.... να περιμένω υπομονετικά σαν το μαλάκα μπας και σου κόψει και κάνεις λίγο πιο δεξιά αφού σε περνούσαν μέχρι και τα αυτοκίνητα... αλλά που.... ο λαιμός πρέπει να έχει κοκαλώσει από τα αρθριτικά. για καθρέφτες δεν συζητάμε. δεν άντεξα και μπαίνοντας λίγο πιο αριστερά που είχα χώρο σου κόρναρα... αλλά μάλλον ούτε τα αυτιά λειτουργούσαν και μπήκες μπροστά μου :bigcry:

σε άκουσα κι εσένα με το astrea και την κοντή εξάτμιση να κάνεις τέτοιο θόρυβο που ήθελα να κατέβω και να στη βάλω στον κώλο ... γκράκα γκρούκα από πίσω μου από τη γέφυρα στην Π. Ράλλη μέχρι τη γέφυρα στο ποτάμι.....

mparmpanik
16/04/2010, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Υ.Γ.: σου χω νέα: δυο πύργους στη Νέα Υόρκη που ήταν ίδιοι τους θυμάσαι;; Άσε... πέσανε... [/B]

Τι??

πότε??

ρε γαμωτο, τα νεα αργουν να ερθουν στην παλιογειτονια που μενω!!

mparmpanik
16/04/2010, 10:28
καθε πρωι, στην αρχη της Μεσογειων,
καθε φορα που βλεπω ξεκρανωτο αναβατη βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου:

"να δεις που κι αυτος θα στριψει στην σχολη της αστυνομιας"

μεχρι στιγμης δεν εχασα κανενα στοιχημα..

Jo.Da.
16/04/2010, 12:05
Σας είδα 5-6 μηχανάκια στο βενζινάδικο ΕΤΕΚΑ όπως βγαίνεις από την Καρδίτσα για να κατευθυνθείς προς Αθήνα...Πρόλαβα να ξεχωρίσω ενα 1200GS(adv?) κι ένα royal enfield...Σας κόρναρα με το κουτί... :wave2:

Μετά σκέφτηκα τι μέρα είναι, τι ώρα και που μπορεί να κατευθύνεστε...Υπέθεσα 36ωρο...Καλό δρόμο, να γεμίσετε το μυαλό σας εικόνες, αρώματα και τον πωπώ σας χιλιόμετρα... :lol:

:beer: :sun: :beer:

edit and un-nailed :lol: : Επειδή αφίσα δεν είδα πουθενά στους δρόμους της Καρδίτσας, σήμερα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ στο BLUES...:smokin: :D

road spirit
16/04/2010, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
καθε πρωι, στην αρχη της Μεσογειων,
καθε φορα που βλεπω ξεκρανωτο αναβατη βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου:

"να δεις που κι αυτος θα στριψει στην σχολη της αστυνομιας"

μεχρι στιγμης δεν εχασα κανενα στοιχημα..

το ίδιο στοίχημα βάζω και εγώ... κάθε μέρα τους βλέπω... και τα απογεύματα που φεύγουν, εκεί να δείς... η λέξη καφρίλα μπορεί να είναι επιεικής για το τί κάνουν μόλις βγούν απο τη σχολη...

Σε είδα σήμερα το πρωί, κατά τις 10:30, κάθοδος Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού... Παπί, δεμένο πακέτο από ηλεκτρονική αθηνών αν θυμάμαι καλά, στο κράνος είχες αυτοκόλλητο moto.gr απο εκείνα που μοιράζαμε στη κοπή της πίτας. Σε πέρασα και λέω στο φανάρι στα επόμενα 100 μέτρα θα σταματήσουμε να πω ένα γειά αλλά έστριψες πριν :wave2:

DimChios
16/04/2010, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
....αλλά έστριψες πριν :wave2:

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?????

:eyepop: :eyepop:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ?????

:sick: :alien:

road spirit
16/04/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ?????

:eyepop: :eyepop:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ?????

:sick: :alien: όχι ρε παπαρ.... άλλο αυτό, εε τι? να κάνω 2 χωριστά ποστ? βαρέθηκα

Cpt. Haddock
16/04/2010, 14:31
[...]να κάνω 2 χωριστά ποστ? βαρέθηκα

ο μήτσος πάντα έτσι κάνει :lol:

lilipoua
16/04/2010, 14:31
[B να κάνω 2 χωριστά ποστ? βαρέθηκα [/B]

άσε που θα σου κάνει παρατηρηση ο Πακ10!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

edit: @ Πακ10 - δεν προλαβα να το γραψω και πετάχτηκες εε?? :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
16/04/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
άσε που θα σου κάνει παρατηρηση ο Πακ10!!!

:D

DimChios
16/04/2010, 14:35
όχι ρε παπαρ.... άλλο αυτό, εε τι? να κάνω 2 χωριστά ποστ? βαρέθηκα

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ!!!!

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΚΑΠ10!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Q-ΦΑΛΑ ΗΛΙΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑ ΠΙΑ!!! :bawl: :bawl: :bawl:

koulis19
16/04/2010, 15:30
Με ειδα σημερα που οδηγουσα χωρις κρανος και ενιωθα εντελως γυμνος.7 ωρες πανω στο παπι σημερα-7 ωρες κοντα στον φοβο του πεσιματος.ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.

DimChios
16/04/2010, 15:39
Με ειδα σημερα που οδηγουσα χωρις κρανος και ενιωθα εντελως γυμνος.7 ωρες πανω στο παπι σημερα-7 ωρες κοντα στον φοβο του πεσιματος.ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.

Ευτυχως που το καταλαβες αλλα γιατι το εκανες?

:confused:

Verbal Kint
16/04/2010, 15:42
Σε ειδα κοπελια με την κοκκινη Haya (οδηγός παρακαλω) και το κοκκινο μπουφαν στα κεντρικα cafe στην Βεροια.

1000 :a19: απο την παρτη μου!

koulis19
16/04/2010, 15:47
Ευτυχως που το καταλαβες αλλα γιατι το εκανες?

:confused: Εκλεψαν το κρανος του ξαδελφου και του το εδωσα.Ειχα ρεπο σημερα και αρα δεν θα δουλευα.Το ρεπο ομως ακυρωθηκε.Και εκανα το μεγαλυτερο λαθος πανω στο παπι.Να οδηγω χωρις προστασια.

DimChios
16/04/2010, 16:10
Εκλεψαν το κρανος του ξαδελφου και του το εδωσα.Ειχα ρεπο σημερα και αρα δεν θα δουλευα.Το ρεπο ομως ακυρωθηκε.Και εκανα το μεγαλυτερο λαθος πανω στο παπι.Να οδηγω χωρις προστασια.

shit! μλκια!

Νεβερ εγκεν φιλε!

:wave2:

koulis19
16/04/2010, 16:11
shit! μλκια!

Νεβερ εγκεν φιλε!

:wave2: Να΄σαι καλα Δημητρη!!!!!!!:beer: :beer:

LiakosVstrom
17/04/2010, 10:28
σε είδα Αργύρη από το V-strom club hellas... όχι στο δρόμο αλλά στο πλυντήριο.
μου έπιασες την κουβέντα για το στρομ...
μου είπες πως δεν καβαλάς μηχανή μετά το ατύχημα που είχες :sad:

με στεναχώρησες ρε φίλε πρωί πρωί αλλά χαλάλι σου!
πάντα όρθιος! στη ζωή και γενικότερα!

:a19:

Spyrious
17/04/2010, 19:46
Σε είδα 45άρη άμυαλε να πηγαίνεις δίχως αύριο με το varadero σου.Με πέρασες σε μια στροφή και στις ευθείες πήγαινες πάνω απο 220 με την γυναίκα επάνω και οι δύο χωρίς κράνος .Μόλις έφτασες το περιπολικό έβγαλες αλάρμ και σταμάτησες για να μην σε δει.Φιλιππιάδα - Γιάννενα.Έτσι πάρε και άλλους στο λαιμό σου!!!

George_M.
17/04/2010, 20:22
σε ειδα χθες απογευματακι στην Καισαριανη να καμαρωνεις πανω στο GS1200 ADV ξεκρανωτος κ καπνιζοντας ΠΟΥΡΟ!!!ελεος πουρο ρπμ??? χα,χα
οκ σε ειδαμε κ σε ειδαν ολοι,να δω ομως που θα εβαζες το πουρο αν σου τυχαινε κατι ετσι οπως κοιτουσες δεξια-αριστερα...:cry: :cry:

ziggΥ
18/04/2010, 03:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
σε ειδα χθες απογευματακι στην Καισαριανη να καμαρωνεις πανω στο GS1200 ADV ξεκρανωτος κ καπνιζοντας ΠΟΥΡΟ!!!ελεος πουρο ρπμ??? χα,χα
οκ σε ειδαμε κ σε ειδαν ολοι,να δω ομως που θα εβαζες το πουρο αν σου τυχαινε κατι ετσι οπως κοιτουσες δεξια-αριστερα...:cry: :cry:
:a11: :a11: :a11: :a11: :bigcry:

ziggΥ
18/04/2010, 03:35
Σε είδα που με πέρασες έξω απ'το ΟΑΚΑ και χαιρετηθήκαμε μετά στο φανάρι πριν τη Μ. Αντύπα, και έκανες και μια ωραία σουζίτσα φεύγοντας. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ HORNET ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! :a8: :a8: (ασπρο παρακαλώ :blush: ) ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ!! Και καλές βόλτες :beer: :beer:

Tpap
18/04/2010, 13:47
Το ρεπο ομως ακυρωθηκε.

Πάρε και ένα δεύτερο κράνος, φίλε...:wave2:

koulis19
18/04/2010, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πάρε και ένα δεύτερο κράνος, φίλε...:wave2: 360 ευρω το εχω αγορασει.Δεν μπορω να παρω και αλλο κρανος καλο αλλα ουτε και να κανω συλλογη.680 ΕΥΡΩ εχω μισθο.

koulis19
18/04/2010, 14:13
Σε ειδα κουκλαρα μου στην Σταδιου με το ducati hypermotard.Γιατι μου το εκανες αυτο?Αμα δεις το μηνυμα και εισαι εδω μεσα περιμενω με πμ το τηλεφωνο σου.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

caesarsk
18/04/2010, 14:17
εδω μέσα δεν ειναι koulis....αλλα ξέρω ποια ειναι...και ειναι αρκετα μεγαλή για εσενα...

κορμαρα παντως...και που να δεις τα ματια της!!!

el_hymador
18/04/2010, 14:18
Σε ειδα κουκλαρα μου στην Σταδιου με το ducati hypermotard.Γιατι μου το εκανες αυτο?Αμα δεις το μηνυμα και εισαι εδω μεσα περιμενω με πμ το τηλεφωνο σου.ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

αυτο σημαινει να πιστευεις σε ενα ιδανικο κοσμο...:lol: :lol: :lol: :lol:

koulis19
18/04/2010, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
εδω μέσα δεν ειναι koulis....αλλα ξέρω ποια ειναι...και ειναι αρκετα μεγαλή για εσενα...

κορμαρα παντως...και που να δεις τα ματια της!!! Την ξερεις ε?Οντως το σωμα ηταν απαιχτο.Θα μου κανεις κανα κονε?Σε παρακαλω.

camen
18/04/2010, 14:19
και ειναι αρκετα μεγαλή για εσενα...

Κ που ξερεις τα γουστα του παιδιου ρε man:confused: :rolleyes:
Aντι να το βοηθησεις το παλικαρι ,τον αποκαρδιωνεις...:mad: :p

caesarsk
18/04/2010, 14:20
@ κoulis: ΟΧΙ γιατι το τρωει αλλος

@ camen: Δεν τα ξερω τα γουστα του...ξερω τα γουστα της

koulis19
18/04/2010, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ που ξερεις τα γουστα του παιδιου ρε man:confused: :rolleyes:
Aντι να το βοηθησεις το παλικαρι ,τον αποκαρδιωνεις...:mad: :p Πες τα ρε φιλε.Εγω μεχρι 35 χρονων δεν εχω προβλημα να ειναι η κοπελα.Αρκει να μην ειναι παντρεμενη.

caesarsk
18/04/2010, 14:22
ειναι παραπανω...και πλεον δεν ειναι παντρεμενη!!!

camen

@ camen: Δεν τα ξερω τα γουστα του...ξερω τα γουστα της
Γουσταρει τυπαδες με BMW GS και κουστουμια/γραβατα:confused: :yuck:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

koulis19

@ camen: Δεν τα ξερω τα γουστα του...ξερω τα γουστα της Καλα αμα ειναι.γνωρισε μου τη και τα γουστα τα βρησκουμε.Εκτος και αν ζηλευεις μην την φαω,

Tpap
18/04/2010, 14:23

Ωρέ Σοφ, τί ''άλλος'', ο καλλίτερος νικάει πάντα... :D

caesarsk
18/04/2010, 14:24
@camen: το αντιθετο...ειναι περισσοτερο αλανι απο τους περισσοτερους εδω μεσα

@koulis: οχι ρε συ και να σου κανω cone....οποιος εχει τα guts την φτάνει στο φαναρι και την γνωριζει...αν την φτασει

camen
18/04/2010, 14:24
Εκτος και αν ζηλευεις μην την φαω,

Αμα ειναι αξιος,ας την κρατησει:winka: :winka: :winka:

Tpap
18/04/2010, 14:25
ειναι παραπανω...και πλεον δεν ειναι παντρεμενη!!!

@κούλιιη: απλώς ελαφρώς μεταχειρισμένη...δεν σε χάλασε.:lol: :wave2:

camen
οποιος εχει τα guts την φτάνει στο φαναρι και την γνωριζει...αν την φτασει

Εγω δλδ ανετα την γνωριζω και φυσικα οχι μονο αυτο...:winka:
Γτ εχω και ΚΤΜ και το κοριτσι θα γουσταρει τρέλες...:winka: :D

caesarsk
tpap ηδη η απαντηση ηρθε στο προηγουμενο post μου....ο ικανοτερος κερδιζει παντα....ας την εφτανε και ας την γνωριζε

οποιος καποιος αλλος απο εδω μεσα

εδω θα χρησιμοποιησω και εγω για μια φορα emoticon

:smokin:

koulis19
18/04/2010, 14:26
@camen: το αντιθετο...ειναι περισσοτερο αλανι απο τους περισσοτερους εδω μεσα

@koulis: οχι ρε συ και να σου κανω cone....οποιος εχει τα guts την φτάνει στο φαναρι και την γνωριζει...αν την φτασει Καλα ρε πας καλα.Θα παω διπλα στην κοπελα με το παπι και τι θα της πω?Ρομπα θες να με κανεις?Πες μου που δουλευει να παω απ'εξω αμα ειναι με το ΚΤΜ του camen

camen
18/04/2010, 14:26
panos ηδη η απαντηση ηρθε στο προηγουμενο post μου....ο ικανοτερος κερδιζει παντα....ας την εφτανε και ας την γνωριζε

οποιος καποιος αλλος απο εδω μεσα

εδω θα χρησιμοποιησω και εγω για μια φορα emoticon

:smokin:

Τι να σου κανω που δεν ειμαι Αθηνα................:smokin: :D

koulis19
18/04/2010, 14:27
@κούλιιη: απλώς ελαφρώς μεταχειρισμένη...δεν σε χάλασε.:lol: :wave2: Δεν εχω τετοια κομπλεξ.Ολα μια χαρα.:beer:

caesarsk
τι να σου κανω που ειμαι παντρεμενος και σοβαρος οικογενειαρχης και πατερας κορης

camen
Δεν εχω τετοια κομπλεξ.

Και να ειχες,οι αλλες του κουτιου ειναι σπανιο ειδος πλεον...:wave2:

camen
18/04/2010, 14:28
και πατερας κορης

Αααααααααααααααααααα,δεν μας τα ειπες αυτα...:rolleyes:
Για πες,που συχναζει,τι τυποι τις αρεσουν κλπ κλπ...:D :smokin:

caesarsk
18/04/2010, 14:28
παντω πολλες νεοτερες και του κουτιου θα ζηλευαν το κορμι της!!!!!:smokin: :smokin:

caesarsk
18/04/2010, 14:29
Αααααααααααααααααααα,δεν μας τα ειπες αυτα...:rolleyes:
Για πες,που συχναζει,τι τυποι τις αρεσουν κλπ κλπ...:D :smokin:

σε καποιο πιστακι θα την βρεις με το mini της μαζι με τον μπαμπα της!!!!

camen
παντω πολλες νεοτερες και του κουτιου θα ζηλευαν το κορμι της!!!!!:smokin: :smokin:

Παντρεμενος παντρεμενος αλλα ξερουμε και το κορμι της κουφαλιτσα................:lol: :lol: :lol:

Μπραβο αγορι μου,ειμαι περιφανος για εσενα...:beer: :beer: :beer: :beer:

koulis19
Και να ειχες,οι αλλες του κουτιου ειναι σπανιο ειδος πλεον...:wave2: Εχω γνωρισει μια αλλα δεν γουσταρω φαση.20 χρονων ομορφουλα.Να στην στειλω Πατρα?

Tpap
18/04/2010, 14:30
Καλα ρε πας καλα.Θα παω διπλα στην κοπελα με το παπι και τι θα της πω?Ρομπα θες να με κανεις?

..κι όμως κούλιιη είναι πιθανότερο αν της μιλήσεις πάνω από παπί να τσιμπήσει... :wave2:

(Νέοι ρπμ...όταν θα ξέρουν πώς, δεν θα τους σηκώνεται).

caesarsk
Παντρεμενος παντρεμενος αλλα ξερουμε και το κορμι της κουφαλιτσα................:lol: :lol: :lol:

Μπραβο αγορι μου,ειμαι περιφανος για εσενα...:beer: :beer: :beer: :beer:

σε θεωρητικο επιπεδο παντα....

camen
μαζι με τον μπαμπα της!!!!

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Δεν το θελω αυτονανε............:nono:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

caesarsk
..κι όμως κούλιιη είναι πιθανότερο αν της μιλήσεις πάνω από παπί να τσιμπήσει... :wave2:

(Νέοι ρπμ...όταν θα ξέρουν πώς, δεν θα τους σηκώνεται).

+1000

Ρε Κουλη πολυ κωλοπαιδο η τυπισα λεμε....σημασια δεν εχει τι καβαλας αλλα τι λες και πως το λες

camen
18/04/2010, 14:31
Εχω γνωρισει μια αλλα δεν γουσταρω φαση.20 χρονων ομορφουλα.Να στην στειλω Πατρα?

Μπαααααααααααα....Εγω εχω ........:smokin:
Να σου στειλω το ΚΤΜ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

koulis19
18/04/2010, 14:31
παντω πολλες νεοτερες και του κουτιου θα ζηλευαν το κορμι της!!!!!:smokin: :smokin: Το παμε αυτο.Φοβερο κορμι.Το πανω δεν το ειδα γιατι φοραγε κρανος.Αλλα φανταζομαι απο το κορμι.

koulis19
18/04/2010, 14:32
Μπαααααααααααα....Εγω εχω ........:smokin:
Να σου στειλω το ΚΤΜ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ναι ρε.Αμα μου πει που θα την βρω κεντρο,γιατι δεν πηγαινω πιστες εγω.Σοφιανε πες μου την διευθυνση να παω με το ΚΤΜ να κανω μηχανοκινητη κανταδα.

caesarsk
18/04/2010, 14:33
να εισαι σιγουρος οτι θα φας γλαστρα-κρανος-κατι βαρυ στο κεφαλι απο τον δευτερο οροφο!!!!

koulis19
18/04/2010, 14:35
να εισαι σιγουρος οτι θα φας γλαστρα-κρανος-κατι βαρυ στο κεφαλι απο τον δευτερο οροφο!!!! Το εχεις δοκιμασει και ξερεις?ΑΑΑ γιάυτο δεν μας την γνωριζεις ε?Εχει πεσει χυλοπιτα και ζηλευουμε.

camen
18/04/2010, 14:36
Ναι ρε.Αμα μου πει που θα την βρω κεντρο,γιατι δεν πηγαινω πιστες εγω.Σοφιανε πες μου την διευθυνση να παω με το ΚΤΜ να κανω μηχανοκινητη κανταδα.

Μην εισαι χαζος...:nono:

Θα σκασεις με το ΚΤΜ και θα της πεις:
-Κουκλα εισαι για μια στα γρηγορα?
-Τι μια στα γρηγορα ,ρε καφρε?
-Μια κοντριτσα ρε μωρο...:winka: Να δω πως παει το ducati σου...
-Μεσα...
-Οποιος χασει,ριχνει τον αλλον στο κρεβατι:smokin:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

caesarsk
18/04/2010, 14:37
Το εχεις δοκιμασει και ξερεις?ΑΑΑ γιάυτο δεν μας την γνωριζεις ε?Εχει πεσει χυλοπιτα και ζηλευουμε.

εγω δεν ξερω....ειπαμε ειμαι παντρεμενος ανθρωπος σοβαρος οικογενειαρχης...

ρε με ενα πουστη που εμπλεξα θα με βγαλει οτι ξενοκοιταζω κιολας και η κυρα Ρουλα εχει βαρυ χερι....

camen
18/04/2010, 14:38
θα με βγαλει οτι ξενοκοιταζω ....

Ελα τωρα,μεταξυ μας ειμαστε.........:winka: :winka: :winka: :winka:

caesarsk
18/04/2010, 14:39
ρουφιανοι υπαρχουν παντου

απλα την ξερω...μοτοσυκλετιστικα παντα, και εκανα και ενα θετικο σχολιο για την κορμοστασια της (αααααχ)....

koulis19
18/04/2010, 14:39
Μην εισαι χαζος...:nono:

Θα σκασεις με το ΚΤΜ και θα της πεις:
-Κουκλα εισαι για μια στα γρηγορα?
-Τι μια στα γρηγορα ,ρε καφρε?
-Μια κοντριτσα ρε μωρο...:winka: Να δω πως παει το ducati σου...
-Μεσα...
-Οποιος χασει,ριχνει τον αλλον στο κρεβατι:smokin:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: Φιλοι μου το αποφασισα.Θα ακολουθησω τις συμβουλες σας με ευλαβια.Ενα σου λεω κοπελια με το ducati.Μην σε πετυχω.Γιατι εχω παθει τετοια τρελα που ειμαι ικανος να σε κυνηγαω με το παπι γυμνος μεσα στην Σταδιου.

caesarsk
18/04/2010, 14:40
ο DimΓαιδουρονησι ξερει απο γυναικες και τετοια...αυτον να ρωτατε!!!

camen
18/04/2010, 14:42
Γιατι εχω παθει τετοια τρελα που ειμαι ικανος να σε κυνηγαω με το παπι γυμνος μεσα στην Σταδιου.

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

koulis19
18/04/2010, 14:43
η κυρα Ρουλα εχει βαρυ χερι.... Ναι,γεια σας Η κυρια Ρουλα?.-Μαλιστα ποιος ειναι?-Δεν λεω το ονομα μου αλλα ειδα στο κεντρο μια μηχανη bmw και ενα ντουκατι με μια ωραια κοπελια διπλα διπλα.-(θορυβοι απο την αποθηκη διαφορων τσεκουριων)

camen
18/04/2010, 14:44
Ναι,γεια σας Η κυρια Ρουλα?.-Μαλιστα ποιος ειναι?-Δεν λεω το ονομα μου αλλα ειδα στο κεντρο μια μηχανη bmw και ενα ντουκατι με μια ωραια κοπελια διπλα διπλα.-(θορυβοι απο την αποθηκη διαφορων τσεκουριων)

Την συνεχεια περιμενω................:bigcry: :bigcry: :bigcry:

koulis19
18/04/2010, 14:46
Την συνεχεια περιμενω................:bigcry: :bigcry: :bigcry: Δεν συνεχιζω γιατι μπορει να ειμαι εγω αυτος που θα κυνηγαει ο σοφιανος στον δρομο γυμνος.

castoras
18/04/2010, 16:09
να εισαι σιγουρος οτι θα φας γλαστρα-κρανος-κατι βαρυ στο κεφαλι απο τον δευτερο οροφο!!!!

Ελα Κούληηηη,το ένα στοιχείο του το τσίμπησες!!!Μένει στο 2ο όροφο!!!
Ο επιμένων νικά!!!!Πίεσε λίγο ακόμα καιθα ξεφουρνίσει και την οδό!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Και για να μην ξεχάσω,είδα διάφορους σήμερα στο δρόμο μέχρι το Αλεποχώρι και σας χαιρέτησα όλους!Κάποιοι ανταπέδωσαν και κάποιοι όχι!!
:beer: :beer:

koulis19
18/04/2010, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Ελα Κούληηηη,το ένα στοιχείο του το τσίμπησες!!!Μένει στο 2ο όροφο!!!
Ο επιμένων νικά!!!!Πίεσε λίγο ακόμα καιθα ξεφουρνίσει και την οδό!!!
:lol: :rotflmao: :lol: Προτιμω να την βρω μονος μου γιατι αμα μου την πει τωρα φευγω γυμνος και παω απο κατω να της τραγουδησω.Ασ'το καλυτερα.Καπου θα την ξαναπετυχω στο κεντρο.

castoras
18/04/2010, 16:17
Προτιμω να την βρω μονος μου γιατι αμα μου την πει τωρα φευγω γυμνος και παω απο κατω να της τραγουδησω.Ασ'το καλυτερα.Καπου θα την ξαναπετυχω στο κεντρο.

Ντύσου κι εσυ ρε παιδάκι μου,θα σε βάλουν μέσα καμιά ώρα!!

2stroker
18/04/2010, 19:09
:a014:

MikeG
18/04/2010, 19:17
Οκ....

Ήρθε η ώρα... αρκετά με το ακατάσχετο spam :

Στο πρώτο post του thread αναφέρεται ρητά : " Παρακαλώ & πάλι μόνο τα μηνύματα σας σε σχέση με τι, ποιον, ποια είδατε. Σχόλια θα κόβονται. Ευχαριστώ "

Moto.gr Moderation Team "

Πάμε για vol IV

Aναμονή για νέο thread δημιουργημένο από μένα. :wave2: