View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙΙ
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
Cpt. Haddock
18/01/2010, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Ελπίζω να μην με είδε καμία κάμερα στην Αττική Οδό σήμερα το πρωί...:smokin:
Αποκλείεται.
Καταγράφουν μονο τα γρήγορα οχήματα :D
Εχετλαίος
18/01/2010, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αποκλείεται.
Καταγράφουν μονο τα γρήγορα οχήματα
Με πάνω από 270 χλμ/ώρα δεν καταγράφουν @@
http://www.youtube.com/watch?v=ph-qv4gYAE8
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Με πάνω από 270 χλμ/ώρα δεν καταγράφουν @@
Χμ τότε μπορεί να την σκαπούλαρα οριακά... ;)
Γύρισα σε αυτή τη Μπουρδέλο Χώρα & αμέσως σας είδα όλους ΖΩΑ :yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Γύρισα σε αυτή τη Μπουρδέλο Χώρα & αμέσως σας είδα όλους ΖΩΑ :yuck: :yuck: :yuck:
καλως ηρθες μαναρι μου!!!
:winka:
Εχετλαίος
18/01/2010, 21:02
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοπέλι με το srx (μάλλον) που πολύ ευγενικά μου έκανε χώρο μέσα στο στριμωξίδι των αυτοκινήτων ώστε να ξεφύγω γρήγορα με το ποδήλατο.
Καλά να είσαι!
:wave2:
σε ειδα ηλι8ιο@##@$$$ να βγαινεις απο το πεζοδρομιο στην Αλεξανδρας...
ξεκρανωτος ..βλεμμα κοιταζω το απειρο...τσιγαρακι στο στομα και με εβαλες στοχο να με εμβολισεις! ευτυχως ειχα χωρο αριστερα κ σε απεφυγα!! ΚΟΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!:yuck: :yuck: :mad: :mad: :mad: :mad:
thePrince
20/01/2010, 00:10
Ήμουν σταματημένος στο φανάρι όταν άκουσα συνομιλία, κοιτάζω αριστερά μου και σε βλέπω πανέξυπνε νεοέλληνα με το βελτιωμένο* XT660R σου να μιλάς στο κινητό που κρατούσες στο αυτί με τον ώμο - ήμουν περίεργος να δω πόσο μακριά θα μπορούσες να πας κατ'αυτόν τον τρόπο αλλά δεν είχα όρεξη να σε ακολουθήσω εκεί που πήγαινες...
* τελικά Acrapovic (εννοείται!), καθρέπτες στα σκουπίδια, μπλε λάμπα, πινακίδα στο σπίτι, το γνωστό πακέτο βελτίωσης για Yamaha...
Aggelos_SV
20/01/2010, 11:49
(Νόμιζα ότι) σε είδα.... Ρε συ TROOPER έχεις αδερφό around thirty-something??? Κυκλοφορεί τριχωτός μακρυμάλλης κλώνος σου εκεί έξω:eyepop: :lol:
DimChios
20/01/2010, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
(Νόμιζα ότι) σε είδα.... Ρε συ TROOPER έχεις αδερφό around thirty-something??? Κυκλοφορεί τριχωτός μακρυμάλλης κλώνος σου εκεί έξω:eyepop: :lol:
Εγω παλι ειδα τον πατερα σου προχτες!
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΡΕ ΣΥ!
:lol: :lol: :lol:
Aggelos_SV
20/01/2010, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εγω παλι ειδα τον πατερα σου προχτες!
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΡΕ ΣΥ!
:lol: :lol: :lol:
Μόλις ευκαιρίσω θα σου περάσω μια βόλτα από κει :winka: :wave2:
DimChios
20/01/2010, 12:20
Μόλις ευκαιρίσω θα σου περάσω μια βόλτα από κει :winka: :wave2:
ελα να κερασω καμμια φωτοτυπια!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2stroker
21/01/2010, 21:48
σε ειδα μωρη γ@@@@@@@ κολογρια που περναγες με το κολοκαροτσι σου καθετα την πατησιων και γυρναγες μπρος πισω μολις με ειδες και παραλιγο να σκασω πανω σου ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑΑΑΑΑΑ ΠΑΛΙΟΚ@@@@@@@@!!!!:mad: :mad:
σε ειδα σημερα στις 17.30 στη Συγγρου ξαπλωμενο να μην κουνιεσαι.Λιγα δευτερα πριν ακουσα τον ηχο των πλαστικων και των μεταλλων οταν γινονται ενα...Το aprilia κατω απο το αυτοκινητο και σενα στην ασφαλτο.Για τα πρωτα 2 λεπτα κανενας δε σταματησε...Μετα φιλοτιμηθηκαν αλλοι μηχανοβιοι να σταματησουν.Η φιμε σου ζελατινα,εκρυβε τις εκαφρασεις του προσωπου οταν συνηλθες και αυτο το εκανε χειροτερο...ελπιζω να τη γλιτωσες και οι μονες απωλειες τα τσακισμενα μεταλλα,το κρανος και το μπουφαν...ρωτησες τι εγινε...σου ειπα οτι εσκασες πισω απο το αυτοκινητο και ρωτησες ποιο...κριμα...
για την ιστορια εγινε σε συνθηκες διηθησης και με τα αυτοκινητα σχεδον ακινητα απο την κινηση...
Εσύ ηλίθιε με το Fazer στη Β.Σοφίας που με πέρασες ξυστά και πήγαινες βόλτα δίχως αύριο... δεν ήσουν τόσο μάγκας όταν σου τα έχωσα αλλά γέλασα με την καρδιά μου όταν ξεκίνησες κοιτώνας με και σπινιάρωντας αλλά όταν γύρισες το κεφάλι σου ήταν αργά... φρενάρισες και έπεσες όλα χάρη στα μηχανάκια που ήταν μπροστά σταματημένα στο φανάρι. Σε άφησα στην τύχη σου και στα χέρια τους και έφυγα! :lol: :lol: :lol:
DimChios
22/01/2010, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
...Σε άφησα στην τύχη σου και στα χέρια τους και έφυγα! :lol: :lol: :lol:
γιατι ρε φιλαρακι, τα δικα σου χερια δεν πιανουν δλδ?
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Oχι ρε φίλε φοβάμαι μη χαλάσει το μανικιούρ :p
LiakosVstrom
22/01/2010, 23:51
σε είδα το πρωί στην Π. Ράλλη μετά τα φανάρια του Κηφισού με το κόκκινο σκούτερ σου, με το σπαστικό χαρακτηριστικό ήχο ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, να έχεις κολλήσει από πίσω μου και να με περνάς συνεχίζοντας σαν παλαβός ανάμεσα στην κίνηση με ψιλόβροχο και βρεγμένο δρόμο.... και οκ τα κόκκαλα που θα σπάσεις αν γίνει κάτι δεν τα σκέφτεσαι... το μοκασίνι (χειμωνιάτικα..) που θα χαλάσει δεν το λυπάσαι?
σας βλέπω κι εσάς με τα σκούτερ-μεγκασκούτερ σας που 2 μέρες τώρα που είναι ο καιρός έτσι... κανένας μα κανένας κράνος! όλοι με ένα σκούφο ή μια κουκούλα.... και το μπουφάν μέχρι τη μύτη...
PortisHead
25/01/2010, 08:48
Σας ειδα παλι ολους σημερα και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.
Αυτοκινητα με το παρμπριζ χιονισμενο , με ενα τετραγωνακι μονο καθαρο για να βλεπουν.
Τι διαολο κομπλεξ ειναι αυτο παλι αθανατε νεοέλληνα ?
Απο ποτε το χιονι ειναι ενδειξη μαγκιας και πλουτου ?
Φανταζομαι οτι θα εχει να κανει με το γεγονος : "Δες...εκει που μενω χιονισε , αρα ειμαι απο βορεια προαστεια"
Δεν σωνώμαστε ουτε σε 400 χρόνια γαμω το κομπλεξ κατωτερότητας μας.
:cry:
Εχετλαίος
25/01/2010, 09:14
Xτες είδα έναν στο κέντρο των Χανίων με τον αγρότη φορτωμένο χιόνι. Όλη η καρότσα ξέχειλη στο χιόνι! Μπάρεμου 5 κυβικά χιόνι επάνω!
Που το πα ρε κουμπάρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;
liakaros
25/01/2010, 09:25
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τον ειδα και γω...ενα κοκκινο λες ε??
Αυτος εκανε βολτες γυρω γυρω την αγορα κανα μισαωρο...
Ενταξει το ειδαμε το χιονι ρε μαστορα...μας τα εκανες τσουρεκια...
Καλα το λεει ο παραπανω...ουτε σε 400 χρονια...
makis206
25/01/2010, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Καλα το λεει ο παραπανω...ουτε σε 400 χρονια...
:rotflmao:
Εμ σου φέρανε το χιονοδρομικό στο κέντρο της πόλης, εμ παραπονιέσαι κιόλας! Επειδή δεν είχες πέδιλα έτσι;:evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
harris_x
25/01/2010, 09:46
Σε είδα φίλε το πρωί στην Πειραιώς, ήσουν ξάπλα μέσα στα αίματα και πίσω σου το αυτοκίνητο και η μηχανή σου.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
liakaros
25/01/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμ σου φέρανε το χιονοδρομικό στο κέντρο της πόλης, εμ παραπονιέσαι κιόλας! Επειδή δεν είχες πέδιλα έτσι;:evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
Bασικα ζηλεψα λιγο η αληθεια ειναι,γιατι θα ειχα παει εγω στο χιονοδρομικο στον Ομαλο, αλλα εφαγα χωστικη στη δουλεια και εβλεπα τα χιονια απο την βιτρινα:evil:
Σε ειδα το Σαββατο (23/01) να εισαι ξαπλωμενος στη Συγγρου η μηχανη ορθια 5μ παρακατω και ενα αμαξι τσακισμενο απο πισω. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. και μονο οι λαμαρινες και ο εγωισμος σου να τσαλακωθηκαν.
Εχετλαίος
25/01/2010, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Bασικα ζηλεψα λιγο η αληθεια ειναι,γιατι θα ειχα παει εγω στο χιονοδρομικο στον Ομαλο, αλλα εφαγα χωστικη στη δουλεια και εβλεπα τα χιονια απο την βιτρινα:evil:
Ρε γμτ, ανέβηκα Ομαλό Σάββατο και @@ χιόνι είχε. Ούτε για δείγμα!!!
'Έριξε Κυριακή;
liakaros
25/01/2010, 10:50
Σαββατο βραδυ έ ξεκωλωθηκε...
Σε είδα πρωί-πρωί στον καθρεπτη με κάτι μάτια που δεν άνοιγαν ούτε με καλέμι..
που πας ρε τελευταίε με τέτοια χάλια?..
:ZZZ:
Diablito
26/01/2010, 14:47
Σε είδα κι εσένα χαράματα στη Θησέως να οδηγείς με σβησμένα τα φώτα του κουτιού ..
Και την άλλη στην Κηφισίας ...
Τι στο καλό οικονομία στη ΔΕΗ κάνετε ;:ZZZ:
Σε ειδα φιλαρακι πριν κανα 2ωρο στις γραμμες του οσε στα σεπολια να εχεις μεινει και να προσπαθεις να σπρωξεις το ΤΑ σου....ηρθα και σε εσπρωξα και ολα οκ....
αλλαξε καμια μπαταριουλα ομως γιατι με αυτο τον καιρο σε βλεπω να ξανασπρωχνεις....
Aggelos_SV
26/01/2010, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
....ηρθα και σε εσπρωξα και ολα οκ....
με αυτο τον καιρο σε βλεπω να ξανασπρωχνεις....
:eek: :eek: :eek:
:eek: :eek: :eek:
σα δε ντρεπεσαι λεω εγω...
:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
thanasiss
26/01/2010, 18:44
σας βλεπω καθε μερα εσας τους αλητες μηχανοβιους με τα πολυχρωμα κρανη σας και τις εξατμισεις και λιγουρευομαι και ευχομαι σε λιγους μηνες να ειμαι ενας απο εσας ......
Aggelos_SV
26/01/2010, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
σα δε ντρεπεσαι λεω εγω...
:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
[spam on] Εγώ ούτε έσπρωξα ,ούτε μ'έσπρωξαν....γιατί να ντραπώ??? [spam off]
:lol: :lol:
δεν ειδα κανεναν κανει κρυο για εξω :sick: :lol:
christostr
26/01/2010, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Που να με δεις, Καλλιθέα συνήθως κυκλοφορώ :rotflmao: :rotflmao:
Όντως με όποια γάντια τα νύχια... %$@#$%
DimChios
26/01/2010, 19:38
[spam on] Εγώ ούτε έσπρωξα ,ούτε μ'έσπρωξαν....γιατί να ντραπώ??? [spam off]
:lol: :lol:
κανονισε να μαθω τιποτα ε!
ΟΛΑ στον πατερα σου μετα!
Σας ειδα καθως γυρναγα με το ενα χερι στο τιμονι το αλλο στο κινητο και να αλλαζετε λωριδες στην συγγρου, και αντε και αλλαξατε που θα πατε; και αντε και πατε αν καρφωθει κανεις με τη μηχανη απο πισω τι θα πειτε; αφηστε ξερουμε "ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΔΑΤΕ". και οταν σας λεμε οτι μαλακιζεστε μας παιζετε τα φωτα ή μας βριζετε.... αρε σανιδα και ξυλο που θελετε.
μαλλον δεν κοιταξες καλα... :winka:
Φίλε με το Varadero, χθες στην Πλ. Βικτωρίας....
Μου έφτιαξες τη μέρα....!!!! Σταματημένος στο φανάρι και να κάνεις headbanging!!!!:eyepop:
Δεν ξέρω αν άκουγες κάτι μέσα από το κράνος, αλλά και όταν έφυγες πάλι κουνιόσουν....
Ήρθα δίπλα σου μετά, και σου φώναξα"Δωσε, δώσε".... Μού έγνεψες κάπως έτσι: :a013: και εξαφανίστηκες....
Τα σέβη μου.....:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
σας βλεπω καθε μερα εσας τους αλητες μηχανοβιους με τα πολυχρωμα κρανη σας και τις εξατμισεις και λιγουρευομαι και ευχομαι σε λιγους μηνες να ειμαι ενας απο εσας ......
και μεις στο ευχομαστε!!!
:beer: :beer:
Cpt. Haddock
27/01/2010, 08:29
Δε με είδες εγκαίρως :uplate: , αλλα τελικά με είδες :dizzy:
Δε με είδες εγκαίρως :uplate: , αλλα τελικά με είδες :dizzy:
παλι επεσες ρε κουλαδι???
Cpt. Haddock
27/01/2010, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
παλι επεσες ρε κουλαδι???
Οχι ρε. Τον πρόλαβα :wave2:
Οχι ρε. Τον πρόλαβα :wave2:
ε τι γραφεις τοτε ρε χαμενε ''δε με ειδες εγκαιρως'' ?
LiakosVstrom
27/01/2010, 09:07
κι έλεγα πως οι Πειραιώτες δεν μασάνε...
σας βλέπω ρε λαμακισμένα με τα σκουτεράκια που μπαίνετε αντίθετα σε κεντρικούς μονόδρομους και όχι μόνο δεν πηγαίνετε αριστερά και σιγά... αλλά δεξιά μεριά του δρόμου και όπως σας καυλώσει. πότε θα φάτε καμιά κλωτσιά να πέσετε στα παρκαρισμένα μπας και μάθετε....
Cpt. Haddock
27/01/2010, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε τι γραφεις τοτε ρε χαμενε ''δε με ειδες εγκαιρως'' ?
Δε με είδε εγκαίρως και άλλαξε λωρίδα... Με είδε διπλα του, έκανα και δεξιά, σταματησε, πέρασα...
(πολύ οριακά θα έλεγα :lol: )
Δε με είδε εγκαίρως και άλλαξε λωρίδα... Με είδε διπλα του, έκανα και δεξιά, σταματησε, πέρασα...
(πολύ οριακά θα έλεγα :lol: )
εμ πες το ολο...!
Σε ειδα να οδηγας με ενα χερι στο mega scooter και στο αλλο να κρατας την φραπεδαρα ενω χιονιζει.. !! :confused: :lol:
Μα πόσο αρχοντας εισαι !!! :lol:
junkier6
27/01/2010, 21:41
σε ειδα θαμνε μες στη μεση του δρομου κ ευτυχως προλαβα να σε αποφυγω αλλα δεν πειραζει γιατι ....με ειδα με το χαμογελο μεχρι τα αυτια μετα τη γαματη βολτα με τα ολοφρεσκα,ολοκαινουργια κ λαχταριστα βτ-003. :D
Leonebmw
28/01/2010, 08:51
ρε φιλαράκο με το λευκό xmax, σήμερα το πρωί ανεβαίνοντας απο το praktiker στην αργυρούπολη, αφού έτρεμε το κεφάλι σου απ'το κρύο σαν να έχεις parkinson, γιατί δεν φόραγες το κρανάκι σου?
LiakosVstrom
28/01/2010, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
ρε φιλαράκο με το λευκό xmax, σήμερα το πρωί ανεβαίνοντας απο το praktiker στην αργυρούπολη, αφού έτρεμε το κεφάλι σου απ'το κρύο σαν να έχεις parkinson, γιατί δεν φόραγες το κρανάκι σου?
να φορέσει κράνος???? γιατί τον προσβάλεις έτσι ρε φιλαράκο τι σου έκανε? :winka:
Leonebmw
28/01/2010, 09:55
ρε παιδιά, αν τον βλέπατε...ήταν για λύπηση έτσι που έτρεμε, τα μάτια μισόκλειστα απο τον αέρα και προσπαθούσε να μαζευτεί πίσω απο την ζελατίνα του scooter για απάγγιο.
junkier6
28/01/2010, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
γιατι,μηπως εχει; :a26:
LiakosVstrom
29/01/2010, 08:33
σε είδα να μου χώνεσαι μπροστά ρε παπάρα με το (τι άλλο....) μπέβερλι.... έπρεπε να μείνω στην πορεία μου και να πέσεις πίσω από το μπροστινό αυτοκίνητο ή να κατέβω να σε αρχίσω στις φάπες στο φανάρι... αλλά δεν είχα όρεξη πρωινιάτικα. μαλάκες όλοι με τα μπέβερλι από το γεγονός ότι φοράτε ακόμα τα καλοκαιρινά κράνη των 30 ευρό φαίνεται τι κωλόζωα είστε. :mad:
Operater
29/01/2010, 16:10
Σε είδα να έρχεσαι από το απέναντι φανάρι...Στη φυλής, πριν την αττική... Σε έβλεπα που προσπαθούσες να βάλεις πρωτη-δευτέρα με το ένα χέρι και με να μιλάς στο κινητό... Σε παρατηρούσα και με παρατήρησες..
Αλλά μου 'ριξες και ένα χαμόγελο....!!:blush: :blush:
Χαλαλι σου κοπελιά!!! :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Σε είδα να έρχεσαι από το απέναντι φανάρι...Στη φυλής, πριν την αττική... Σε έβλεπα που προσπαθούσες να βάλεις πρωτη-δευτέρα με το ένα χέρι και με να μιλάς στο κινητό... Σε παρατηρούσα και με παρατήρησες..
Αλλά μου 'ριξες και ένα χαμόγελο....!!:blush: :blush:
Χαλαλι σου κοπελιά!!! :beer: :beer: :beer:
Πως μας λιώνουν με ένα χαμόγελο ρε πτμ :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Πως μας λιώνουν με ένα χαμόγελο ρε πτμ :rolleyes:
Γ@μησε τα! :blush:
Σε έβλεπα που προσπαθούσες να περάσεις κάθετα με το παπί -και το κουτί πίσω- ανάμεσα από δύο αμάξια, έκοψα και σου κόρναρα.
Δεν γύρισες καν να με κοιτάξεις, οπότε αρχίζω να φρενάρω και κολάω παρατεταμένα την κόρνα ενώ ταυτόχρονα ανοίγω αριστερά όσο μπορώ..
ΜΕ ΕΙΔΕΣ αλλά εκείνη την ώρα ανοιγες και τέρμα γκάζι, δεν ξέρω τι σκέφτηκες.
Η μπότα/μαρσπιέ μου, σου βρήκε τον μπροστινό τροχό παρόλο που μάζεψα όσο μπορούσα πόδι, σε έφερε - μηχανάκι και αναβάτη- δυό σβούρες στον αέρα και μετά βρόντηξες κάτω και σκόρπισε το παπί.
Ετυχώς χτύπησες ελαφρώς στον πόδι σου -σε πλάκωσε το παπί- και ευτυχώς ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ εγώ. ΕΥΤΥΧΩΣ για μένα και για σένα. :mad: :mad:
(Η αλήθεια είναι ότι ''δεν το κατάλαβε'' καθόλου η μηχανή μου, όλο αυτό που είδα στο ΕΙδωλο)
Μείον μία μπότα για μένα + ένα χέσιμο για σένα αφού μάλλον δεν είχες χαρτιά και ήσουν αλλοδαπός.
Δέ λέω από πού ήσουν γιατί ''κάποιοι'' θα πέσουν πάνω μου και τους βαριέμαι...
Μου είπες να μου πληρώσεις τις μπότες έστω, αλλά απλά έφυγα και σου ευχήθηκα καλό μεροκάματο και με προσοχή στο εξής...:sick: :sick:
@Ποιός ήσουν εσύ με το τουότα που ρώτησες αν είμαι εντάξει...?
Πρέπει να οδηγούσες το κάρο και φορούσες μοτομπουφαν, διέκρινα φευγαλέα.
Ευχαριστώ.
christostr
30/01/2010, 18:37
Σε είδα μεσημέρι στη Θησέως, αχέρωχη. όμορφη, ζουμερή... milf με το Tiger αλλά κρανάκι γιατί όχι;
christostr
30/01/2010, 18:41
Σε είδα και σένα πιο κάτω στη Θησέως βλαχοκάγκουρα με το λαχανί το Ζ ακράνωτο και το τσαρουχοειδές παπουτσάκι με... το νυχάκι προς τα πάνω. Σαν να φόραγες το πασουμάκι σου γιουσουφάκι.
...Χανουμάκι με... εξάτμιση...:eyepop:
χαχαχαχαχαχα βλάκα:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Σε είδα (ευτυχώς) ''ΘΕΙΑ'' από την κόλαση (είχες και έναν μαυροφορεμένο με δρεπάνι που καθόταν στο καπό σου, κάπου τον ξέρω, ποιος να ήταν άραγε? :cry: ) να με προσπερνάς από δεξιά μέσα στο χωριό του Δομοκού, ενώ ήμουν κοντά στη διαχωριστική ώστε να αποφύγω τα παγωμένα νερά πάνω στη στροφή :eyepop:...ενώ βρισκόσουν δίπλα μου είδες σίγουρα την έκφραση απορίας στο βλέμα μου, αλλά δεν είδες την παλινδρομική κίνηση του χεριού μου στη συνέχεια ... :a31:
Αλήθεια τι σκεφτόσουν??? Μόλις βγήκαμε από το χωριό σε ξαναπέρασα...:a24:
Σας είδα κι εσάς σκυλάκια ράτσας αρκούδους-τσοπανόσκυλους, στο χωριό Κορομηλιά, να μου χαλάτε άλλη μία βόλτα...:evil:
Είχατε αράξει (καμιά 10αριά) στη μέση του κεντρικού δρόμου και περιμένατε...'οταν έκανα αναστροφή για να πάω από τον περιφερειακό που τώρα φτιάχνεται (χώμα), σηκωθήκατε και μου την πέσατε κι εκεί...:eek:
Και το καλύτερο ήταν, όταν έκανα ξανά αναστροφή για να γυρίσω προς τα πίσω και να κατευθυνθώ ξανά προς Δομοκό, 3 φιλαράκια σας κατέβηκαν από κάποια στάνη πιο ψηλά και με περίμεναν στην έξοδο του χωριού...:uplate:
Ευτυχώς την έβγαλα καθαρή...και πάλι ευτυχώς στη στροφή που ακολουθούσε το νερό δεν ήταν παγωμένο...
Τελικά αυτό το thread είναι μεγάλη ψυχοθεραπεία...:rotflmao:
Προσοχή εκεί έξω ρεεεεε...:sick:
Σε είδα σήμερα στο Σύνταγμα με τα βαρκαδέρο σου να κοιτάς υποτιμητικά το ζευγάρι με το beverly που ήταν δίπλα σου στο φανάρι.Αλλά αυτοί ρε παπάρα φορούσαν κράνος κ οι 2.Εσύ σκούφο κ ray-ban.:mad: :mad: :mad: Mας ντροπιάζετε που περνιέστε για μοτοσυκλετιστές.:nono: :nono: :a016: :a016: :a36:
H κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ εκεί έξω παίδες.Από Μαρούσι μέχρι Ανάκασα σήμερα πήγαν να με σκοτώσουν:sick: :sick: τουλάχιστον 4 φορές.Κανείς δεν δίνει σημασία σε κανέναν όλοι οδηγούν όπως γουστάρουν και οι περισσότεροι με ένα κινητό στο χέρι.Ψυχραιμία τα μάτια σας 14 όσο μπορείτε με μικρές ταχύτητες και πάντα σε ετοιμότητα.Οι οικογένειές μας μάς περιμένουν να γυρίσουμε σπίτι κάθε μέρα.Καλά κουράγια.
σε ειδα σημερα στο Μικρολιμανο και ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΡΑΝΟΣ :look: :eek: καλα ρε ποσο φλωρος μπορεις να εισαι????δεν ειδες τα αλλα τα παλλικαρια τα υπερντουμπανα που κατακλυσαν με τα 1000ρια τους τα ΚΤΜια τους και ολα τα διαστημικα μοτορια τους ξεκρανωτα με το γυαλικο το σπεσιαλ ???? μαθε αγορι μου μην μας ντροπιαζεις .... ακου να φοραει κρανος..... :sad:
εγω με το παπι πρεπει να φοραγα τα περισσοτερα απο εξοπλισμο.:sad:
νταξη μαγκες σας ειδαμε εχετε μηχανες γ@$@ματε και δερνετε....μια ανατριχιλα την ενιωσα οπως επινα το καφεδακο μου , εφυγα στα γρηγορα μη με δειτε με δερματινο-κρανος-γαντια-μποτες και σας πιασει καμμια ανακατοσουρα....
προσοχη , μαλλιασε η γλωσσα μας να λεμε τα αυτονοητα....
project.breeze
30/01/2010, 19:48
σε ειδα σημερα στο Μικρολιμανο και ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΡΑΝΟΣ :look: :eek: καλα ρε ποσο φλωρος μπορεις να εισαι????δεν ειδες τα αλλα τα παλλικαρια τα υπερντουμπανα που κατακλυσαν με τα 1000ρια τους τα ΚΤΜια τους και ολα τα διαστημικα μοτορια τους ξεκρανωτα με το γυαλικο το σπεσιαλ ???? μαθε αγορι μου μην μας ντροπιαζεις .... ακου να φοραει κρανος..... :sad:
νταξη μαγκες σας ειδαμε εχετε μηχανες γ@$@ματε και δερνετε....μια ανατριχιλα την ενιωσα οπως επινα το καφεδακο μου , εφυγα στα γρηγορα μη με δειτε με δερματινο-κρανος-γαντια-μποτες και σας πιασει καμμια ανακατοσουρα....
Είσαι και εσύ από εκείνους τους βαρετούς,ανέραστους,ξενέρωτους,φλώρους που φοράνε εξοπλισμό; :a21: :a21:
Hell_Rider
30/01/2010, 20:10
Καλα ρε παιδια...δεν βαρεθηκατε να ασχολιστε με τους ξεκρανωτους????στην τελικη εις γνωσης τους δεν φορανε κρανος κλπ...γιατι καθεστε και στεναχωριεστε???αφου δεν βαζουν μυαλο...αφου εχουν την λογικη οτι αφου δεν πεσαμε μεχρι τωρα και δεν παθαμε τπτ γιατι να το φορεσουμε το κρανος???? καντε την δουλεια σας εσεις και μην χαλατε την διαθεση σας για τους μαλακες...παντα απευθυνομαι για τους ξεκρανωτους... αυτα ! :wave2:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Είσαι και εσύ από εκείνους τους βαρετούς,ανέραστους,ξενέρωτους,φλώρους που φοράνε εξοπλισμό; :a21: :a21:
ναι :blush:
cachilleas
31/01/2010, 04:22
Σε ειδα ηλιθιε και ξεμωραμενε γεροντα , και ημουν διπλα σου ακριβως την ωρα που φρεναρες για το ΚΟΚΚΙΝΟ στο φαναρι και σου εφυγαν ΜΠΡΟΣΤΑ απο τη σχαρα ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΞΥΛΟΥ 1Χ1.5!! ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
σκεφτηκα οτι αν ημουν εγω μπροστα , θα ημουνα στην ασφαλτο τεζα και αναισθητος.
βαζω νεκρα .
παω να κατεβω να σου σπασω τα μουτρα
για την δολοφονικη αδιαφορια σου,
αλλα αναβει πρασινο και σε γραφω στα @@ μου!
παιδια μιλαμε αν ηταν κανενα παπακι μπροστα απο τον τυπο, απο αυτους που κυκλοφορουν ακι ακρανωτοι (οχι μονο παπακια δηλαδη μην παρεξηγηθω) θα του ειχε κοψει το κεφαλι.
τι γινεται στον δρομο την τρελα μου μεσα. δεν ξερεις απο που και απο ποιον να προφυλαχτεις. σε ΧΤΥΠΑΝΕ και εναερια.(το να πετιουνται απο στοπ, να σου παιρνουν προτερεοτητα ή και οπως μου συναιβει σημερα , να με βλεπουν οτι πηγαινω στο δρομο μου αλλα με τον τσαμπουκα να περνανε ειναι πλεον καθημερινο φαινομενο.
θα ζησουμε με αυτο... αναγκαστικα , γιατι ακομα μηχανη δεν εχω ευχαριστηθει και δεν θα με κανει η ελλειψη οδιγικης παιδειας τους να την παρατησω.(καλα καλα δεν την πηρα.......)
kiloMeater
31/01/2010, 06:00
Τί μου θύμισες.. paranormal, πυλες ανεξήγητου κτλ:
Ανεβαίνω περιφεριακό Αιγαλεω... στη αριστερη βανακι που παει με καμια 100αρα... τον φτανω, στα παπαρια του.. θα περναγα απο δεξια αλλα στη δεξια λωρίδα λιγο πιο εμπρος πήγαινε παράλληλα ενα αλλο ΙΧ...
Λοιπον, κατι νιωθω.... σα μια φωνουλα μεσα μου... δεν ξερω πως αλλιως να το πω... και φευγω απο πισω του και παω στη δεξια και καθομαι εκει οδηγωντας λιγο πισω και δεξιά του...
Στην οροφη ειχε σχαρα (δεν το ειχα προσεξει) σηκωνεται απο τον αερα ενα κομματι μελαμινη 1-2 τετραγωνικα και φευγει πισω σα λαιμιτομος...
εκανα δεξια και σκεφτομουνα τα παιδάκια μου για κανα 5λεπτο....
cachilleas
31/01/2010, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Τί μου θύμισες.. paranormal, πυλες ανεξήγητου κτλ:
Ανεβαίνω περιφεριακό Αιγαλεω... στη αριστερη βανακι που παει με καμια 100αρα... τον φτανω, στα παπαρια του.. θα περναγα απο δεξια αλλα στη δεξια λωρίδα λιγο πιο εμπρος πήγαινε παράλληλα ενα αλλο ΙΧ...
Λοιπον, κατι νιωθω.... σα μια φωνουλα μεσα μου... δεν ξερω πως αλλιως να το πω... και φευγω απο πισω του και παω στη δεξια και καθομαι εκει οδηγωντας λιγο πισω και δεξιά του...
Στην οροφη ειχε σχαρα (δεν το ειχα προσεξει) σηκωνεται απο τον αερα ενα κομματι μελαμινη 1-2 τετραγωνικα και φευγει πισω σα λαιμιτομος...
εκανα δεξια και σκεφτομουνα τα παιδάκια μου για κανα 5λεπτο....
φιλε μου μιλαμε για το ιδιο πραγμα, εσενα ακομα χειροτερο βεβαια.
Τυχη βουνο ειχες ..... αυτα τα σκεφτεσαι μετα.... κ εγω αυτο σκεφτομουν, ΠΩΣ δεν ημουν μπροστα του.... οπως το ειπες, λαιμιτομος ειναι η καταλληλη λεξη.....
ποποποποπο:uplate:
webassasin
31/01/2010, 13:19
Σας ειδα ολους σημερα, με ζηταδικα, περιπολικα και με τα ποδια σας, να περιφερεστε στην Καλαματα, να αραζετε στα φαναρια και να χαζολογατε γενικως. Και που ηρθε ο Πατριαρχης παλι καφενεια εισαστε ρε στρουμφακια.. Τουλαχιστον σημερα θα ηρεμησουν λιγο απο τις καθημερινες μαλακιες οι καγκουρες...
Μπορει και οχι ομως...
πριν μερικες μερες καθως πηγαινα στην κοζανη με το αμαξι και εμπαινα απο περιφεριακο σε εθνικη οδο (θεσσαλονικη παντα) βγαινω πισω απο μια νταλικα. σημειωτεον ειχε κρυο και παγωνια
ξαφνικα απο πανω απο την καροτσα αρχιζουν και πεφτουν μεγαλα κομματια παγου στο δρομο και κανω ζιγκ ζαγκ στην δεξια λωριδα να τα αποφυγω μεχρι π βρηκα χωρο στη μεσαια και ξεφυγα...
ηταν τοσο τρομακτικο οσο και περιπετειωδες.
αντε τωρα να πεις σε 1 νταλικα οτι του πεφτει παγος
LiakosVstrom
31/01/2010, 15:40
και πως θα τους δουν οι γκόμενες αν φοράνε κράνος? ε?
σε είδα κι εγώ υπερβλακέντιε με το cbr600 (μάλλον... πάντως streetάκι ήταν) την Παρασκευή το βράδυ που έφευγα από το κολυμβητήριο τρικάβαλο με 2 πιτσιρίκια από πίσω να τα φέρνεις για προπόνηση.. και γέλαγες κι όλας σαν τον μαλάκα. κόπανε....
καλα ΔΕΝ το'ξερα οτι θα βγεις να σου κρατουσα οοοοοολη την παραλιακη για παρτη σου. SORRY ετσι...
εεεε φιλε, σε εσαν μιλαω με το οικολογικο, βιοδιασπωμενο, προβλεπομενο και πανισχυρο Lexus Rh400 μιλαω. Ναι ρε ΜΛΚ σε εσενα, που με περασες απο το δεξια σε αδεια παραλιακη με +50χλμ/ωρα παραπανω και σε αποσταση 5μm... μπετοβλακα...
και οοολα αυτα γιατι??? για να σταματησεις στα επομενα φαναρια 20 μετρα παρακατω...
απ'οτι καταλαβα η υπεροψια σου δεν σου επιτρεπει να δεις πισω γιατι θα εβλεπες την κινηση που εκανα και χαρακτηριζει το ειδος σου :a31:
νομιζω παντως οτι σου αρεσε πουσε πιγαμε καροτσακι μαζι με τα φιλαρακια μου μεχρι τα επομενα φαναρια (στα επομενα 20 μετρα) με την εκληκτικη ταχυτητα των 7,37km/h. χααααααχχχχχχααααααα γελαγαμε μεσα απο τα κρανη ........
παντα τετοια βρε.
Α! αμα δεις το λαγουδακι της duracell πες του χαιρετισματα
Ρε φίλε...
εσύ με το ATV, τη γουρούνα, σήμερα το πρωί...
Το ATV το πήρες για γλυτώσεις την κίνηση;
Για να κάνεις διηθήσεις;
Σου είπαν οτι ειναι μηχανή;
Δεν ήσουν εσυ και λογω περιοχής αλλα και λόγω διηθήσεων. Αυτός που είδα εγώ έκανε (προσπαθούσε δηλαδή να κάνει) σφήνες αλλα κόλλαγε (λογικο).
το ΑΤV ήταν μπλεδάκι-πρασινο και κλασσικά ξεκράνωτος?
Cpt. Haddock
31/01/2010, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
το ΑΤV ήταν μπλεδάκι-πρασινο και κλασσικά ξεκράνωτος?
Ρε συ σοβαρά τώρα... 20 μέρες μετά περιμένεις να θυμάμαι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σας είδα λεβέντες μου με τα εντούρο γεμάτα λασπουριά κατά τις 3 το μεσημέρι που με περάσατε γαμ....ντας από ΔΕΞΙΑ :evil: στο ύψος της Μεταμόρφωσης.Τα μεγάλα κομμάτια λάσπης που έφευγαν από τα λάστιχα και χτυπούσαν τους υπόλοιπους μαζί κι εμένα μάλλον δεν σας ενδιέφεραν ενώ όταν τρείς μοτοσυκλετιστές σας κάναμε την υπόδειξη μας κοιτούσατε με το βλέμα της αγελάδας....ηλίθιοι :evil:
σε ειδα σημερα το μεσημερι στην κατεχακη ρευμα προς αθηνα να πηγαινεις περα δωθε και να μανουριαζεις με τους οδηγους αυτοκινητων.
Νταξ, αστο αυτο αλλα ρεεεεε φιιιιλεεε με Hayabusa και το κρανος στον αγκωνα ;;; :S
Ρε συ σοβαρά τώρα... 20 μέρες μετά περιμένεις να θυμάμαι; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άκουγα "από 'δω και από 'κει" ότι είσαι "μεγάλος", "τεράστιος", αλλά δεν περίμενα και τοοοσο γέρος!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
01/02/2010, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
άκουγα "από 'δω και από 'κει" ότι είσαι "μεγάλος", "τεράστιος", αλλά δεν περίμενα και τοοοσο γέρος!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μλκίες ειναι όσα ακους... :wave2:
σε ειδα φιλαρακι με το τζιξερ και τη διπλη ακραπα το σαββατο το βραδυ.ειπαμε και μκα κουβεντα στα φαναρια.παντα ορθιος φιλε !!!!!!!
Καλημερα σας και καλη εβδομαδα α! και καλο μηνα να εχουμε αν και μετα το σημερινο οι εποεμνες 27μερες θ ειναι μαυρες ειμαι σιγουρος. Ανεβαινα κατα τις 9.15την κηφισιας και στο υψος του ΥΓΕΙΑ αποφασιζει καποιος να με στειλει μεσα στο νοσοκομειο για εξετασεις, 45 χρονων ανθρωπος οκ φλας αλλαξες λωριδα δεν αναψες στα 5 μετρα πισω σου ημουα ομως και στο τσακ δεν επεσα πανω σου, πισω σου ρε χαμενε δε μπορουσες να κοιταξεις τον καθρεφτη; Να σε πω τεμπεληη δε μπορω γιατι οταν σου ειπα οτι μαλακιζεσαι και οτι εχε το νουσου προτιμησες να πιασεις το ροπαλο πισω απο το καθισμα και να με απηλεισεις... ευτυχως για σενα αστυνομια παρακατω δεν υπηρχε αλλα και εγω ειμαι αρνακι και δεν ασχολουμε με τετοιους ανθρωπους αλλα μεγαλε προσεχε, μια μερα θα βρεθεις ή στο νεκροτομειο ή πισω απο τα σιδερα. Ντροπη! Φυσικα εφυγα με το μεσαιο δακτυλο υψωμενο ετσι για να σπαστεις που δε μπορεις να ακολουθησεις.
Υ.Γ. καθε μερα σε καθε φαναρι αστυνομια σημερα που πηγανε ολοι;
σας βλέπω καθε μέρα ΤΑΡΙΦΕΣ ΓΚΑΖΟΦΩΝΙΑΔΕΣ :evil:
jimtarasxt660x
01/02/2010, 15:03
Σε είδα φιλαράκι με το Monster το Σάββατο πρωί στην Μιχαλακοπούλου και ανταλλάξαμε 2 κουβέντες!
Να σαι καλά :beer: :beer: :beer:
PalLoukiLuke
01/02/2010, 15:19
το σαββατο το απογευματακι 4-6 περιπου στο Ελνινιο στο Λουτρακι , μπλουζακι ΜΟΤΟ.γρ
πρεπει να εχεις μια ΒMW GS800 κιτρινη μαυρη με τακουνια και μπολικο χωμα επανω ή ενα ΚΛΕ???
Αφου εμεις δεν πηγαμε χωματοβολτα , πηγαμε απλα για ενα καφε και κατσαμε εξω (οπως παντα)...
εισαι απο τα μερη μας?
παντα ορθιος και παντα βρωμικος!!
joe_black
01/02/2010, 19:58
Σε είδα που με είδες και κουνούσες
το κεφάλι σου απορώντας.
Όχι δεν είμαι λοξός.
Απλά ήταν καινούργια η θήκη
και την θαύμαζα!
mparmpanik
01/02/2010, 22:35
Αγαπητε σκατοκεφαλε ταριφανθρωπε
Το διασκεδασα που φρικαρες όταν με ειδες να μπαινω μπροστα σου στο φαναρι
κι ακομα περισσοτερο όταν γκαζωσες την κιτρινη γκαζιερα σου για να μου ριξεις
στα αυτια στην εκκινηση.
Ειχα βεβαια μια απορια , αν θα καταφερεις να σταματησεις τον ματρακα σου
πριν γινεις χαλκομανια στους μπροστινους, αλλα τελικα τα καταφερες εστω
κι αν αφησες τα μισα λαστιχα στην ασφαλτο.
Ευγε εισαι ο κιτρινος Πικε .
Αλλα μην μου συγχιζεσαι, δεν αλλαζουμε εμεις με τα μοτοσακα.
Άλλωστε εσυ εισαι γατα και μας εχεις παρει χαμπαρι τι λαμογια, ελεεινοί και τρισαθλιοι τυποι ειμαστε
που χωνόμαστε αναμεσα από τα αμαξια και ερχομαστε και καθομαστε μπροστα
στην μουρη σου στο φαναρι.
Ναι, ειμαστε απαραδεχτοι και καλα μας κανεις και μας πηδας οπου μας πετυχεις..
Αλλα να προσεχεις και λιγακι τον εαυτο σου βρε ταριφ-μαν.
Μην πηδας τοσο πολύ γιατι δεν θα προλαβαινεις να κατουρησεις και θα σπασει
η φουσκα σου.
2stroker
01/02/2010, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
Αγαπητε σκατοκεφαλε ταριφανθρωπε
Το διασκεδασα που φρικαρες όταν με ειδες να μπαινω μπροστα σου στο φαναρι
κι ακομα περισσοτερο όταν γκαζωσες την κιτρινη γκαζιερα σου για να μου ριξεις
στα αυτια στην εκκινηση.
Ειχα βεβαια μια απορια , αν θα καταφερεις να σταματησεις τον ματρακα σου
πριν γινεις χαλκομανια στους μπροστινους, αλλα τελικα τα καταφερες εστω
κι αν αφησες τα μισα λαστιχα στην ασφαλτο.
Ευγε εισαι ο κιτρινος Πικε .
Αλλα μην μου συγχιζεσαι, δεν αλλαζουμε εμεις με τα μοτοσακα.
Άλλωστε εσυ εισαι γατα και μας εχεις παρει χαμπαρι τι λαμογια, ελεεινοί και τρισαθλιοι τυποι ειμαστε
που χωνόμαστε αναμεσα από τα αμαξια και ερχομαστε και καθομαστε μπροστα
στην μουρη σου στο φαναρι.
Ναι, ειμαστε απαραδεχτοι και καλα μας κανεις και μας πηδας οπου μας πετυχεις..
Αλλα να προσεχεις και λιγακι τον εαυτο σου βρε ταριφ-μαν.
Μην πηδας τοσο πολύ γιατι δεν θα προλαβαινεις να κατουρησεις και θα σπασει
η φουσκα σου.
χαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: RESPECT!!:beer: :beer:
Σε είδα πανίβλακα ξεκράνωτε με το GS 650 στη Βικέλα ανεβαίνοντας προς Γαλάτσι. Και όχι το τραγικό δεν ήταν ότι ήσουν ξεκράνωτος, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΕ χωρίς κράνος και αυτοί εννοείται.
:hypnotize :yuck: :sad:
μλκίες ειναι όσα ακους... :wave2:
πίστευε και μη, ερεύνα λοιπόν! :D
Εχετλαίος
02/02/2010, 07:16
Μπράβο στον μ@λάκα οδηγό σχολικού λεωφορείου βρεφονηπιακού σταθμού που με το ένα χέρι οδηγούσε και με το άλλο χάιδευε τα μαλιά και την πλάτη της συνοδού του λεωφορείου. Και το κεφάλι μια στη γκόμενα, μια στο δρόμο. Και το λεωφορείο γεμμάτο παιδάκια...
Σκ@τά ολέ πια!
:yuck:
ΥΓ. Σε έδωσα στεγνά παλιοτρόμπα!
Cpt. Haddock
02/02/2010, 08:41
ΥΓ. Σε έδωσα στεγνά παλιοτρόμπα!
Μισες δουλειές...
Ώρα, πινακίδα και σχολείο.
ΕΤΣΙ δίνουν :smokin:
Εχετλαίος
02/02/2010, 08:48
Μισες δουλειές...
Ώρα, πινακίδα και σχολείο.
ΕΤΣΙ δίνουν :smokin:
Ναι ρε, αυτό έκαμα παλιοπροπέτη!
Και τροχαία και στο σχολείο του.
Ε δεν κατέβηκα να τονε δείρω κιόλας!
Cpt. Haddock
02/02/2010, 08:51
Ναι ρε, αυτό έκαμα παλιοπροπέτη!
Και τροχαία και στο σχολείο του.
Ε δεν κατέβηκα να τονε δείρω κιόλας!
Ευγε νέε μου :D
187581
Εχετλαίος
02/02/2010, 08:53
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!
Είχα καλούς δασκάλους μια ζωή! :D
LiakosVstrom
02/02/2010, 10:10
το πρωί στην Π. Ράλλη πριν το Ρουφ πεσμένο κόκκινο Transalp (μάλλον, δεν πρόσεξα καλά γινόταν πανικός) στη δεξιά μεριά και παλικάρι πεσμένο ανάσκελα στην αριστερή - ευτυχώς κουνιόσουν. Σταματημένα και 2 κουτιά κι ένα V-strom... ποιός ξέρει τι έγινε... ελπίζω να είναι καλά το παλικάρι :rolleyes:
mparmpanik
02/02/2010, 23:18
Υπαρχουν καποιες κουλαμαρες που κανουν το αιμα σου φρεντοτσινο
και καλα όταν αυτές τις κουλαμαρες τις κανουν τιποτα πορωμενοι κουτακηδες
που λες ετσι κι αλλιως νουμερα είναι, τετοια και χειροτερα θα κανουν,
αλλα όταν τις κανουν διτροχοι, τοτε βγαζει και δροσοσταλιδες (το αιμα)
και για να συνελθεις αρχιζεις το τραλαλα κι Avanti maestro uno όχι φιατ
αλλα τσαμικο.
Στο ξεκουδουνο λοιπον βραδιατικα σε θυμηθηκα σκουτερμαν που το μεσημερι καβαλουσες το πιατζιο που ως μηχανακι,
δεν λεω, μια χαρα καναπες με ροδες είναι, αλλα εσυ σαν αναβατης τα εχεις τα θεματακια σου.
Κι ένα θεματακι είναι για ποιο λογο καβαλας ενώ καλλιστα θα ειχες το ιδιο αποτελεσμα αν πηδουσες με το κεφαλι από την ακροπολη.
Και χωρις να καταξοδευεσαι στις βενζινες.
Ολοι μας όταν σταματησαμε (για λιγο) να ξεστραβωνομαστε διαβαζοντας playboy
(που παρεπιπτοντως το διαβαζουμε γιατι εχει ωραιες συνεντευξεις)
και πιασαμε (για ακομα λιγοτερο) στα χερια μας εκεινον τον κοκ
(που παρεπιπτοντως δεν εχει συνεντευξεις σαν το playboy κι αυτό είναι μεγαλη αδικια)
καταλαβαμε ότι και ψοφοκρυο να εχει, στο κοκκινο σταματαμε.
Κι αν δεν σταματαμε, κοβουμε τουλαχιστον και κοιταμε μη τυχον
κι ερχεται από την διασταυρωση κανενας τρελος που ,ακουσον ακουσον, παει να περασει με πρασινο.
Βεβαια εσυ θα μου πεις εχεις γνωστο καποιον αγιο που σαν αγιος είναι πολύ λαρτζ τυπος
και που πολύ θα ηθελα να τον κανω κι εγω κονε μπας και βοηθησει και δεν διασταυρωθω
ποτε με ψυχακηδες σαν του λογου σου,
αλλα αυτό ανηκει στην σφαιρα του παραμυθιου και που σαν παραμυθι
είναι πιο φανταστικο κι απ αυτό της κοκκινοσκουφιτσας.
Οποτε κι επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη με το ανεγκεφαλο σου,
λεω να αφησω τα μπερδεγουει και να εντρυφησω με κανενα βαθυ
φιλοσοφικο ζητημα που αναλυεται σε κεινες τις συνεντευξεις που λεγαμε,
όπως όλα τα βαθια φιλοσοφικα ζητηματα αλλωστε
Και σε σενα συναδελφε διτροχε που θα σιγονταρεις στην αναλυση
του ζητηματος (του φιλοσοφικου εννοειται) θα σου πω μπραβο,
διοτι κι εγω τις ιδιες φιλοσοφικες αναζητησεις εχω ,
οποτε.. μονο μπραβο με συμφερει να σου πω..
thePrince
03/02/2010, 00:18
....
τι ήπιαμε?
... :D
Σήμερα το πρωί στη Λένορμαν..πεσμένο Hornet 600 χρυσαφί..
ελπίζω φίλε να είναι όλα καλά..