View Full Version : 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ναι βρε πουλακι μου,ανοιχτο γραμμα διαβαζεις.
Ευχαριστω Καπετανιο.
nikolas1709
06/12/2009, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Μα τι λες τωρα ρε φιλος αφου αυτους θα τους ξαναψιφισουμε την επομενη τετραετια.....
τοτε αν ψαχνουμε να ριξουμε ευθυνεσ να κοιταχτουμε στον καθρεφτη
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolas1709
τοτε αν ψαχνουμε να ριξουμε ευθυνεσ να κοιταχτουμε στον καθρεφτη
ε, ρίξτε μια ματιά.. ;)
φιλικά πάντα :beer: :beer:
devil's animal
06/12/2009, 16:53
μαγκες ηρεμα.
κανεις δεν ειναι με αυτον που καταστρεφει την περιουσια του αλλου.
επισης ομως κανεις δεν ειναι με ενα μπατσο ο οποιος εμβολιζει εναν απο το πλήθος επειδη πηγαν να του κλεισουν τον δρομο.
ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
επισης μην βλεπετε τηλεοραση.
πηγαιντε εκει να δειτε πως εχουν τα πραγματα.
:wave2:
nikolas1709
06/12/2009, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μαγκες ηρεμα.
κανεις δεν ειναι με αυτον που καταστρεφει την περιουσια του αλλου.
επισης ομως κανεις δεν ειναι με ενα μπατσο ο οποιος εμβολιζει εναν απο το πλήθος επειδη πηγαν να του κλεισουν τον δρομο.
ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
επισης μην βλεπετε τηλεοραση.
πηγαιντε εκει να δειτε πως εχουν τα πραγματα.
το ενασ μπατσοσ να εμβολιζει και ενα πλη8οσ ναπεταει πετρεσ και να σπαει μαγαζια εχει αν ειμαι καλοσ στα μα8ηματικα μερικεσ δεκαδεσ αν8ρςπουσ
το ενασ μπατσοσ να εμβολιζει και ενα πλη8οσ ναπεταει πετρεσ και να σπαει μαγαζια εχει αν ειμαι καλοσ στα μα8ηματικα μερικεσ δεκαδεσ αν8ρςπουσ
όλοι αυτοί είναι παράνομοι.. γιαυτό και φοράνε κουκούλες.. ο μπάτσος ότι κάνει το κάνει νόμιμα.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ θα αποδειχτεί σε λίγες μέρες στη δίκη του κορκονέα
οχι μονο εσενα.και τους μπατσους.κανεναν αλλο.
speak for yourself....
devil's animal
06/12/2009, 17:11
και αυτοι κατι δεκαδες αστυνομικοι ειναι και μαλιστα με θυματα...
* 20/1/96, σε "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.
* 6/4/96, ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.
* 14/6/96 Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι, για δύο καρπούζια.
* 5/6/96, ο αστυφύλακας Ηρακλής Νικολακόπουλος σκοτώνει τον Γιώργο Φραγκογιάννη.
* 23/6/96, Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος"
* 10/11/96, ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.
* 8/2/97, ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου, των μεταβατικών αποσπασμάτων της αστυνομίας.
* 15/4/97, ο αστυνόμος Στέργιος Ταγάρας δολοφονεί δύο Αλβανούς στην Καστοριά.
* 25/5/97, ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.
* 3/8/97, ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.
* 18/3/98, ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.
* 2/4/98, νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.
* 27/5/98, ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.
* 5/6/98, ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.
* Οκτώβριος '98, πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.
* 23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε "ύποπτος για κλοπή".
* 27//1/99, ο αστυνόμος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.
* 13/3/99, στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.
* 16/7/99, ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.
* 16/1/00 Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.
* 19/1/00, ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.
* 22/2/00, ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.
* 25/3/00, ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τη τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.
* 20/2/01, ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.
* 24/10/01, ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.
* 21/11/01, ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.
* 1/12/01, Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.
* 23/9/03 ο 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τράπηκε σε φυγή.
* 7/5/03 "Μυστηριώδης" θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.
* 24/9/03 Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και σκοτώνουν 18χρονο Αλβανό.
* 9/12/03 Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο των (Τ.Α.Ε) στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.
* 13/1/04 O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από "παθολογικά αίτια" ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
* 13/3/04 πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα.
* 21/12/04 Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών - περίπου 15 - του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.
* 17/11/2006 . ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι «έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα». Για κακή τους τύχη η κάμερα της τιβι έχει καταγράψει όλο το περιστατικό.
+ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008
devil's animal
06/12/2009, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
speak for yourself....
τροπος του λεγειν Γιωργακη...
ελα που μου θιχτηκες τωρα...
Cpt. Haddock
06/12/2009, 17:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Οταν σας αγοράσουμε να δούμε τα γελάκια που θα πάνε...:D
θα μας τα κλάσετε :D (χρόνια πολλά btw :beer: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οταν τους αγορασετε να παρετε μαζι και τον καπετανιο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Τετοια αναλυση για τον κουμουνισμο και την κοινοκτημοσυνη μονο ενα τετοιο λαμπρο μυαλο θα μπορουσε να κανει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a07:
Cpt. Haddock
06/12/2009, 17:17
182541
καθολου δε θίχτηκα και να σου πω την αλήθεια ουτε καν κοιταω tv δε με ενδοιαφερει τιποτα απο αυτα....
απλα δε μου αρεσει οταν καποιος μιλαει για μενα....καλο θα ηταν σε οποιαδήποτε περιπτωση να λεμε τη δικη μας αποψη και να μη το γενικευουμε (σεβαστες ολες οι αποψεις) αυτα κανενα αλλο σχολιο:wave2:
mixalakis
06/12/2009, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Ο περισσότερος κόσμος -προφανώς- έχει την απαίτηση από έναν (κατά κανόνα) ανεκπαίδευτο και κακοπληρωμένο «μπάτσο» να τηρεί απαρέγκλιτα το γράμμα του νόμου την ώρα που οι «επαναστάτες» καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του προηγούμενου. Κι όλα αυτά στο όνομα ποιανού;
Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε έναν «αναρχικό» στο νοσοκομείο και σε μια κατεστραμμένη πλατεία Συντάγματος, θα προτιμούσα το πρώτο - οι περσυνές καταστροφές δε θυμάμαι να έφεραν κάτι καλό στον τόπο. Λυπάμαι.
Ναι εγώ έχω απαίτηση από τον μπάτσο να τηρεί το γράμμα το νόμου!!
Αυτούς που καταστρέφουν να τους συλλαμβάνει και να τους οδηγεί στη δικαιοσύνη. Δεν θα απονείμει δικαιοσύνη αυτός όπως νομίζει.
Ο συγκεκριμένος ζητάς γκαζώνει μέσα σε πλήθος που δεν κατέστρεφε εκείνη την ώρα κανενός πολίτη την περιουσία, άσε που και να κατέστρεφε, δεν κατάλαβα πως βοηθάει ο εμβολισμός πεζού με τη μηχανή στην τήρηση της τάξης.
kalogeros
06/12/2009, 17:31
και αυτοι κατι δεκαδες αστυνομικοι ειναι και μαλιστα με θυματα...
* 20/1/96, σε "σκούπα" στη Σκάλα Ωρωπού, ο αστυνόμος Διονύσης Καρακαϊδός σκοτώνει Αλβανό μετανάστη.
* 6/4/96, ο 25χρονος Αποστόλης Κεραμιδάς δολοφονείται από τον αστυνόμο Σάββα Αγαπίου στη Νίκαια.
* 14/6/96 Ο αγροφύλακας Αθανάσιος Μάτος δολοφονεί τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι, για δύο καρπούζια.
* 5/6/96, ο αστυφύλακας Ηρακλής Νικολακόπουλος σκοτώνει τον Γιώργο Φραγκογιάννη.
* 23/6/96, Ο Αναρχικός Χριστόφορος Μαρίνος, δολοφονείται από τις ειδικές δυνάμεις στην καμπίνα 53 του πλοίου "Πήγασος"
* 10/11/96, ο αστυνόμος της τροχαίας Δημ. Τρίμης σε μπλόκο έξω από τη Λειβαδιά σκοτώνει τον τσιγγάνο μικροπωλητή Τάσο Μουράτη που βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος.
* 8/2/97, ο 19χρονος Εριόν χάνει τη ζωή του όταν «εξοστρακίστηκε» η σφαίρα από το όπλο του Μιλτιάδη Ανδρεόπουλου, των μεταβατικών αποσπασμάτων της αστυνομίας.
* 15/4/97, ο αστυνόμος Στέργιος Ταγάρας δολοφονεί δύο Αλβανούς στην Καστοριά.
* 25/5/97, ο 28χρονος Φίλιππος Παπαδόπουλος «γαζώνεται» κυριολεκτικά από τις σφαίρες των λιμενοφυλάκων που τον καταδιώκουν γιατί πήρε για βόλτα ένα εγκαταλελειμμένο σκάφος.
* 3/8/97, ο 26χρονος Ηλίας Μέξης δολοφονείται από τον αστυνόμο Τσαγκράκο, γιατί οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομο στη Νίκαια.
* 18/3/98, ο 29χρονος αγρότης Ιωάννης Κεχαιτης δολοφονείται στην Καστοριά «κατά λάθος» από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ.
* 2/4/98, νεκρός από σφαίρες αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη ο 29χρονος τσιγγάνος Άγγελος Τζελάλ.
* 27/5/98, ο 30χρονος Ευστράτιος Κυρέλης δολοφονείται στην Ξάνθη, από αστυνομική περίπολο.
* 5/6/98, ο 28χρονος Μπόκαρι Μπάχο πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.
* Οκτώβριος '98, πεθαίνει στα κρατητήρια του Μελιγαλά ο Πολωνός Σμπόμπεκ Μιέσιτς, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.
* 23/10/98 ο 17χρονος Σέρβος μαθητής Μάρκο Μπουλάτοβιτς πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Βαντούλη γιατί θεωρήθηκε "ύποπτος για κλοπή".
* 27//1/99, ο αστυνόμος Κ. Ταολτσίδης δολοφονεί τον 23χρονο Γ. Μιγκίπη στη Θεσσαλονίκη.
* 13/3/99, στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Καναβάς σκοτώνει τον Αλβανό Αρμπέν Βεζί.
* 16/7/99, ο Αλβανός Αρμπέν Σούφα δολοφονείται από την αστυνομία στη Φλώρινα.
* 16/1/00 Ο 24χρονος τσιγγάνος Θ. Βασιλόπουλος δολοφονείται από αστυνομικό στον Ασπρόπυργο.
* 19/1/00, ο 20χρονος Ρουμάνος Βασίλιε Ιόν δολοφονείται από αστυνομικούς στην πλατεία Βάθης.
* 22/2/00, ο Ρουμάνος Νικολάι Γκορέα δολοφονείται από αστυνομικό στην Πετρούπολη.
* 25/3/00, ο 17χρονος Νίκος Λεωνίδης, πρόσφυγας από τη τον ασφαλίτη Ατματζίδη στη Θεσσαλονίκη.
* 20/2/01, ο 23χρονος Μιχ. Κιβωτός πεθαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού, έπασχε από καρδιά και μεσογειακή αναιμία αλλά οι εκκλήσεις του για μεταφορά σε νοσοκομείο αγνοήθηκαν.
* 24/10/01, ο αστυνομικός Γ. Τυλιανάκης δολοφονεί στο Ζεφύρι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρίνο Χριστόπουλο.
* 21/11/01, ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Σέντακ Σελνίκου μετανάστη από την Αλβανία.
* 1/12/01, Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών Αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.
* 23/9/03 ο 18χρονος Αλβανός Βούλνετ Μπίτιτσι τραυματίζεται θανάσιμα από Έλληνα συνοροφύλακα όταν προσπάθησε να διασχίσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τράπηκε σε φυγή.
* 7/5/03 "Μυστηριώδης" θάνατος του 25χρονου Αριστείδη Νεοφώτιστου στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Το παιδί πήγε για εξακρίβωση και βγήκε σακατεμένο και νεκρό.
* 24/9/03 Συνοριοφύλακες που καταδίωκαν μετανάστες που είχαν περάσει τα σύνορα στην Ιεραπηγή Καστοριάς, πυροβολούν και σκοτώνουν 18χρονο Αλβανό.
* 9/12/03 Νεκρός από σφαίρες ειδικών φρουρών, ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης. επειδή το αυτοκίνητο οπού επέβαινε δεν σταμάτησε σε μπλόκο των (Τ.Α.Ε) στην περιοχή Ανωγείων Ρεθύμνου.
* 13/1/04 O 42χρονος Μοχάμετ Χαμούτ πεθαίνει από "παθολογικά αίτια" ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης και ξυλοδαρμού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
* 13/3/04 πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος Πολωνός Γιαντέους Κότσεβα.
* 21/12/04 Σε φρικτά βασανιστήρια (ξεγύμνωμα, φάλαγγα, εικονικές εκτελέσεις και άγριο ξύλο) υπέβαλε τουλάχιστον 40 Αφγανούς μετανάστες ομάδα αστυνομικών και ειδικών φρουρών - περίπου 15 - του Αστυνομικού Τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα.
* 17/11/2006 . ο κύπριος φοιτητής Αυγουστίνος Δημητρίου ξυλοκοπείται ανηλεώς από 8 αστυνομικούς με πολιτικά άνευ αιτίας. Η αστυνομία αναφέρει ότι «έπεσε και χτύπησε σε ζαρντινιέρα». Για κακή τους τύχη η κάμερα της τιβι έχει καταγράψει όλο το περιστατικό.
+ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008
Και μην ξεχνάμε τον Μιχάλη Καλτεζά (17/11/1985)
http://el.wikipedia.org/wiki/Μιχάλης_Καλτεζάς
Διαβάστε και παρατηρήστε ομοιότητες με την υπόθεση του Αλέξη.
Akatanomastos
06/12/2009, 17:32
γιατι δεν τους πυροβολανε κατευθειαν αντι να διακινδυνευουνε οι μπατσακοι μας να πεσουν εμβολιζοντας τον κοσμο?:confused:
mparmpanik
06/12/2009, 17:40
υποχωρησα στην επιθυμια της 16χρονης κορης μου να κατεβουμε στην πορεια.
φυσικα ουτε κατα διανοια δεν θα αφηνα να κατεβει μονη της κι ετσι την συνοδευσα.
στα προπυλαια επελεξα να μπουμε στο μπλοκ του συνασπισμου μιας και οι διαδηλωτες
μου φανηκαν ειρηνικοι και χωρις διαθεσεις για νταβαντουρια.
Δυστυχως αποδειχθηκε οτι η σκεψη μου αυτη ηταν ατυχης, οχι γιατι οι ειρηνικοι διαδηλωτες
ηταν μεταμφιεσμενοι αντιεξουσιαστες, αλλα γιατι το μπλοκ του συνασπισμου διαλεξαν
οι αντεξουσιαστες να προβοκαρουν.
Το διπλαρωσανε κι απο τα πλαγια της πορειας πετουσαν μπουκαλια και πετρες στους
αστυνομικους οι οποιοι απαντησανε με δακρυγονα.
Οσοι ηταν σε εκεινο το σημειο διαλυθηκανε και ενσωματωθηκαν στον κυριο ογκο της πορειας που κατευθύνθηκε στο συνταγμα.
Προσωπικα ακολουθωντας την πορεια, μεχρι το συνταγμα δεν ειδα αλλα επεισοδια.
Στο συνταγμα η πορεια εστριψε και αρχισε να ανεβαινει προς την βουλη.
θεωρώντας οτι αρκετη επανασταση εκανα μεχρι εκεινη την ωρα,
βγηκα απο το σωμα της πορειας και πηγα στην μητροπολεως διπλα στα ελτα
για να χαζεψω την υπολοιπη πορεια που συνεχιζε να φτανει.
φτανοντας ομως η ουρα της πορειας στο συνταγμα, μια ομαδα αντεξουσιαστων που την ακολουθουσε , εκανε ντου και κατεβασε τις βιτρινες των μακ ντοναλτς.
(θα ξυπνησε μεσα τους ο αντιαμερικανισμος μαλλον)
τα σπασμενα τζαμια (που προερχοταν απο τις βιτρινες του ιμπεριαλιστικου καταστηματος)
προφανως για να μην μεινουν στο πεζοδρομιο και πληγωθει καποιος ανυποπτος περαστικος,
αρχισαν να τα πετανε στους αστυνομικους που ηταν παρκαρισμενοι στην στοα διπλα απο τα ελτα.
επειδη ομως τα τζαμια σπαγανε μολις τα πεταγανε και δεν μπορουσαν να τα ξαναχρησιμοποιησουν, πεταγανε και κατι πετρες απο αυτες που υπαρχουν εν αφθονια
στο συνταγμα και στους περιξ δρομους του.
εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν για ποιο λογο οι αστυνομικοι δεν αντιδρουσαν
πραγμα το οποιο παρατηρησαν ομως και οι αντεξουσιαστες και πηραν τα πανω τους
και εκτραχυνθηκαν.
παραταχθηκαν απεναντι απο τους ενστολους και αρχισαν την σκοποβολη.
εως οτου που απο τον πεζοδρομο της ερμου κανανε την εμφανιση τους καμμια 50 μηχανες
με αστυνομικους και τους ριχτηκανε.
οι "αθωοι" διαδηλωτες που δειχνει το βιντεο ειναι αυτοι που μεχρι πριν λιγο διαλυανε το κεντρο
και πετουσανε πετρες και τζαμια αδιακριτως.
δεν ισχυριζομαι οτι οι μπατσοι ειναι καλοπαιδα κτλ.
ομως βρισκωμενος μπροστα σε αυτα τα γεγονοτα το πρωτο πραγμα που περασε απο το μυαλο
μου ηταν η σκεψη " μα καλα, 50 τσογλανοι ειναι που τα κανουν γης μαδιαμ, γιατι δεν τους μαζευουν? "
182542
christostr
06/12/2009, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
...
δεν ισχυριζομαι οτι οι μπατσοι ειναι καλοπαιδα κτλ.
ομως βρισκωμενος μπροστα σε αυτα τα γεγονοτα το πρωτο πραγμα που περασε απο το μυαλο
μου ηταν η σκεψη " μα καλα, 50 τσογλανοι ειναι που τα κανουν γης μαδιαμ, γιατι δεν τους μαζευουν? "
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...
Μπα, άστο καλύτερα, μια χαρά είμαι και με το αλσχάιμερ, τι τις θέλω εγώ τις μνήμες;:nono:
bonepeeler
06/12/2009, 17:55
Για τον τύπο που απλώνει τα χέρια για να τον ρίξει γιατί δε λέει κανείς;:confused:
Αν σταματούσε ο μπάτσος,τι θα γινόταν;:confused:
Akatanomastos
06/12/2009, 17:56
το προβλημα ειναι οτι θεωρειται πως αυτοι οι "50" (που δεν ειναι 50 αλλα τελως παντων)
ερχοντε απο τον Αρη με σκοπο να καταστρεψουν την τελεια κοινωνιας μας γιατι ειναι ανωμαλοι..
δεν ειναι ετσι φιλοι μου τα πραγματα, η κοινωνια παραγει αυτα τα φυντανια, γιατι δεν τους εδωσε κατι καλυτερο.. τους εδωσε μια παιδεια μ@υνι, ενα σχολειο το ιδιο, μια δουλεια το ιδιο..
και επειδη θα μου πειτε πολλοι, και γω εχω προβληματα αλλα κανω 3 δουλειες, μπραβο σας, μαγκια σας, αλλα δεν αντιδρουν ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο, και δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο..
bonepeeler
06/12/2009, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
το προβλημα ειναι οτι θεωρειται πως αυτοι οι "50" (που δεν ειναι 50 αλλα τελως παντων)
ερχοντε απο τον Αρη με σκοπο να καταστρεψουν την τελεια κοινωνιας μας γιατι ειναι ανωμαλοι..
δεν ειναι ετσι φιλοι μου τα πραγματα, η κοινωνια παραγει αυτα τα φυντανια, γιατι δεν τους εδωσε κατι καλυτερο.. τους εδωσε μια παιδεια μ@υνι, ενα σχολειο το ιδιο, μια δουλεια το ιδιο..
και επειδη θα μου πειτε πολλοι, και γω εχω προβληματα αλλα κανω 3 δουλειες, μπραβο σας, μαγκια σας, αλλα δεν αντιδρουν ολοι οι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο, και δεν εχουν ολοι το ιδιο μυαλο..
Τις υπόλοιπες μέρες πού είναι όλοι αυτοί;
Αν έχουν @@ ας πάνε μιά μέρα που δεν έχει πορεία να κάνουν τις μαλακίες τους να δεις για πότε τους μαζεύουν.
Akatanomastos
06/12/2009, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Τις υπόλοιπες μέρες πού είναι όλοι αυτοί;
Αν έχουν @@ ας πάνε μιά μέρα που δεν έχει πορεία να κάνουν τις μαλακίες τους να δεις για πότε τους μαζεύουν.
κανεις λαθος, οι αντιεξουσιαστες εχουν πολυ συχνη δραση..
και με καφριλα αλλα και χωρις καφριλα..
φυσικα δεν ακουγετε τιποτα στα ΜΜΕ..
Cpt. Haddock
06/12/2009, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Και μην ξεχνάμε τον Μιχάλη Καλτεζά (17/11/1985)
http://el.wikipedia.org/wiki/Μιχάλης_Καλτεζάς
Διαβάστε και παρατηρήστε ομοιότητες με την υπόθεση του Αλέξη.
Καμία ομοιότητα και καμία σχέση...
Μη λέτε πράγματα που δεν τα ξερετε μαγκες, είσαι πολύ μικρός για να γνωρίζεις τι έγινε τότε...
christostr
06/12/2009, 18:06
Για τον τύπο που απλώνει τα χέρια για να τον ρίξει γιατί δε λέει κανείς;:confused:
Αν σταματούσε ο μπάτσος,τι θα γινόταν;:confused:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Αυτός που άπλωσε τα χέρια να τον σπρώξει είναι... μαλάκας, αντιεξουσιαστής, αναρχικός, τραμπούκος, χαβαλές, χρυσαυγίτης ή μπάτσος προβοκάτορας. Ο μαλάκας με τη μηχανή είναι μπάτσος ΜΕ ΣΤΟΛΗ. Κρατικός λειτουργός που τον πληρώνω ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
:yuck: :yuck: :yuck:
sergiosm
06/12/2009, 18:12
και όλα αυτά στη ΜΝΗΜΗ ενός παιδιού
οι γονείς του οποίου ζήτησαν ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
sergiosm
06/12/2009, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
όλοι αυτοί είναι παράνομοι.. γιαυτό και φοράνε κουκούλες.. ο μπάτσος ότι κάνει το κάνει νόμιμα.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ θα αποδειχτεί σε λίγες μέρες στη δίκη του κορκονέα
Μόλις φάει ΙΣΟΒΙΑ θέλω να δω τί θα πεις...
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:14
(jfx για να λύσω και την δική σου απορία)
Παληκάρια..
Σε αντίστοιχες πορείες η διαταγή σε άλλες χώρες είναι βολή με πλαστικές σφαίρες, πιεστικό νερού με τεθωρακισμένο και ανελέητο ξύλο... για ξύλο λέμε όμως έτσι;... μέχρι να παραδοθεί ο "εξτρεμιστής".
Σίγουρα κανείς δεν το θέλει αυτό... αλλά απο την άλλη όσο εντείνουν τα πράγματα μερικοί "δήθεν τρομοκράτες" (μην επεκταθώ σε αυτό) τόσο πιο σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις.
Ειδικά σκεπτόμενος ο όποιος αστυνομικός βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αμυνθεί για την ζωή του όπως οι δύο στα Εξάρχεια, προσωπικά δεν θα τον κατηγορήσω αν τραβήξει όπλο και πυροβολήσει κάποιον για να τρομάξει τους υπόλοιπους..
Α.. και για την ιστορία.. οι συλλήψεις δεν θα σταματήσουν εδώ... ήδη στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας , κάμερες έχουν κρατήσει αρκετές εικόνες κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Και η ερώτηση μου εξακολουθεί και ισχύει... αίντε και τα σπάσανε... και τι έγινε τώρα δηλαδή;.. Ποιό είναι το μήνυμα;
Όσον αφορά το τι μας σέρνουν απο το εξωτερικό... άσε καλύτερα.
Εκείνο που θα πώ , είναι πως σίγουρα η ΕΛ.ΑΣ με αυτά θα έχιε πάτημα και δικαιολογία να γίνει πολύ πιο σκληρή σε αντιδράσεις. Αλλά αυτό φυσικά δεν το κατανοεί κανείς.
Χώρια που μέχρι και άρση ασύλου εξετάζεται αυτή την στιγμή βάση της επίθεσης στον Πρύττανη.
Την ίδια στιγμή πάντως η εγκληματικότητα καλά κρατεί , αλλά αυτοί είναι πολύ σοβαρά οπλισμένοι. Και δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη δεν κάνει ακόμα δραστικές κινήσεις επ' αυτού.
Θα ηρεμήσω λίγο πρώτα , γιατί πραγματικά εκνευρίστηκα με τα όσα έγιναν πάλι σήμερα και θα επανέρθω.
Gandalf
bonepeeler
06/12/2009, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Αυτός που άπλωσε τα χέρια να τον σπρώξει είναι... μαλάκας, αντιεξουσιαστής, αναρχικός, τραμπούκος, χαβαλές, χρυσαυγίτης ή μπάτσος προβοκάτορας. Ο μαλάκας με τη μηχανή είναι μπάτσος ΜΕ ΣΤΟΛΗ. Κρατικός λειτουργός που τον πληρώνω ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
Έπρεπε να στήσει κώλο και να μας φωνάξει να τον γαμήσουμε.
Μαλακία του.
Μ'αρέσει που δολοφόνος και δολοφόνος με στολή έχουν μεγάλη διαφορά.
sergiosm
06/12/2009, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ειδικά σκεπτόμενος ο όποιος αστυνομικός βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αμυνθεί για την ζωή του όπως οι δύο στα Εξάρχεια, προσωπικά δεν θα τον κατηγορήσω αν τραβήξει όπλο και πυροβολήσει κάποιον για να τρομάξει τους υπόλοιπους..
Φαντάζομαι οτι (και ελπιζω να) αναφέρεσαι στο ΦΕΤΙΝΟ περιστατικό.
ε μαγε μιλας σαν 80αρης ακροατης του αυτια με μονη ενημερωση απο τον ευαγγελατο
η υποθεση οτι οι βιαιες πορειες οδηγουν σε μεγαλυτερη καταστολη (κκεδικο επιχιρημα 35 ετων) αποκλειει εξαρχης τηναληθεια οτι η καταστολη οδηγει σε βιαιες πορειες
αυτο που εγινε στο ρεσαλτο και οικατηγοριες πουαποδιδονται ειναι χουντα*
*σε οποιδηποτε κλαμπ μοτο να μπουνε θα βρουνε μπουκαλια μπυρας,κρανη και ευφλεκτουλικο που ηταν κηροζινη για τη κεροζαν σομπα που ειχαν
η αληθεια ειναι εξω στο δρομο
Cpt. Haddock
06/12/2009, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
η αληθεια ειναι εξω στο δρομο
(c) Chris Carter, X-files
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ευχαριστω Καπετανιο.
Εμενα ειπες καπετανιο ρε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:24
Ναι .. για το φετινό λέω .. όπως και για την ΔΙΑΤΑΓΗ που έπεσε να μην έχουν μαζί τους πυροβόλα όπλα απο τα μεσάνυχτα της 4ης Δεκεμβρίου στις κεντρικές περιοχές της Αθήνας.
Γιατί αυτό που έγινε στα δύο παιδιά ήταν εκτέλεση κανονική , απο "Δήθεν επαναστάτες" που για μένα είναι κοινοί εγκληματίες και θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση.
Είναι τελείως διαφορετικό το να διαδηλώνει κάποιος ειρηνικά ...και απόλυτα σεβαστό και μαζί τους.
Εδώ ακόμα και εμείς ώς μοτοσυκλετιστές είχαμε κάνει πορεία προ ετών και είχαμε μαζί μας ομάδα Ζ που συνυπέγραψε τα αιτήματα μας ( !!!! ).
"Ειλικρινά καταλαβαίνω οτι η κοινωνία έχει πρόβλημα... αλλά τον πούστη που θα πάει να μου κάψει περιουσία για να δείξει αντίδραση του, θα του την φυτέψω στο πόδι για να έχει να με θυμάται μετά"
Τάδε έφη κουβέντα πάρα πολλών ανθρώπων πλέον... και υπο προυποθέσεις και δική μου.
Πόσο μάλλον όταν πας να προστατέψεις τον εαυτό σου όπως υποχρεώθηκαν να κάνουν οι Ε.Φ. στα Εξάρχεια.
Gandalf
nikolas1709
06/12/2009, 18:25
για ολα υπαρχουν τα δικαστηρια για αυτουσ που σκοτωσαν οι μπατσοι οπωσ και για αυτουσ που σκοτωθηκαν απο μπατσουσ το ιδιο δολοφονοσ ειναι ο μπατσοσ που σκοτωσε το παιδι οπωσ και ολα αυτα τα μαλακισμενα που σπανε την περουσια του κοσμακη και τουσ σκοτωνουν κα8ημερινα αργα αργα οταν 8α τουσ πνιξουν τα χρεη και θα βρεθουν στο δρομο
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:27
iosif... όταν ήμουν στον δρόμο, όλα αυτά τα μαλακισμένα δεν ήταν παρά σπέρμα ακόμα...
Τα έχω δεί απο πρώτο χέρι.. μόνο που εμείς δεν σπάγαμε ούτε καίγαμε... κατανοητό;;;; Και έστω και μετά απο όσα κάναμε πάλι τίποτα δεν έγινε.. ποιός λοιπόν λεει οτι θα αλλάξει κάτι επειδή μερικά βλαμένα που πήραν πέτρες και έριξαν στα ΜΑΤ, θα υποχρεώσει κάποιους να αλλάξει κάτι;
Σε ποιό παραμύθι τα λέει αυτά;
Όσο για τα περί καταστολής που ήταν οι αστυνομικοί όταν ξεκίνησε το σπάσιμο ξέρεις;;;
Μαλακίες δεν θέλω εδώ μέσα...
Α... Και πέρα απο μπουκάλια και καύσιμη ύλη , βρήκαν λοστούς , σφυριά και άλλα ωραία... τι στο διάτανο.. σε οικοδομή δούλευαν; ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;
Gandalf
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:31
και για να μην παρεξηγηθώ...
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ήταν του Αλέξη...
Μακάρι όλοι να βγούμε στους δρόμους και να πούμε οτι κάτι πάει στραβά..
Αλλά αυτό είναι τεράστιο βήμα διαφορετικό απο το να σπάω τζαμαρίες και δεν ξέρω τι άλλο, χάνοντας κάθε δικαίωμα μου μετά να πω αυτά που με ενοχλούν. Αλλά αυτά απο μαινόμενους έφηβους δεν περιμένω να τα σκεφτούν.
Gandalf
LsKostas
06/12/2009, 18:34
και για να μην παρεξηγηθώ...
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ήταν του Αλέξη...
Μακάρι όλοι να βγούμε στους δρόμους και να πούμε οτι κάτι πάει στραβά..
Αλλά αυτό είναι τεράστιο βήμα διαφορετικό απο το να σπάω τζαμαρίες και δεν ξέρω τι άλλο, χάνοντας κάθε δικαίωμα μου μετά να πω αυτά που με ενοχλούν. Αλλά αυτά απο μαινόμενους έφηβους δεν περιμένω να τα σκεφτούν.
Gandalf
Gandalf παλι τα ιδια θα λεμε... ρωτα τους περιπτεραδες στο Συνταγμα να σου πουνε για κουκουλοφορους
και "κουκουλοφορους".
Ειπαμε κρατος και παρακρατος βαζιδουν ΜΑΖΙ.
Οι καιροι ειναι χαλεποι ... αλλα οπως εδειξε η σημερινη μαζικη συγκεντρωση πολυς κοσμος
κλεινει την τηλεοραση και κατεβαινει στον ΔΡΟΜΟ.
(παρολη την τρομοκρατια των τελευταιων ημερων ε; )
kalogeros
06/12/2009, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καμία ομοιότητα και καμία σχέση...
Μη λέτε πράγματα που δεν τα ξερετε μαγκες, είσαι πολύ μικρός για να γνωρίζεις τι έγινε τότε...
Καμία ομοιότητα;;;;
1) 15χρονος μαθητής πέφτει νεκρός ΑΝΑΙΤΙΑ από σφαίρα αστυνομικού.
2) Ξεσπάνε επεισόδια.
3) Ο υπουργός δηλώνει παραίτηση η οποία ΔΕΝ γίνεται δεκτή από τον πρωθυπουργό.
4) Την υπόθεση αναλαμβάνει μεγαλοδικηγόρος.
Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ομοιότητα; Μόνο σε εμένα φαίνονται ίδιες οι καταστάσεις;
Και να τονίσω ότι η δίκη του Κορκονέα δεν έχει γίνει ακόμα. Όταν θα γίνει μπορεί να έχουμε ακόμα μία ομοιότητα (ο μπάτσος που σκότωσε τον Μαλτεζά αθωώθηκε).
Ναι όντως ήμουν πολύ μικρός τότε για να θυμάμαι το οτιδήποτε. Αλλά και αυτοί που θυμούνται, από πού θυμούνται; Από την ενημέρωση που τους παρείχε τότε η κρατική τηλεόραση;
chris_honda
06/12/2009, 18:37
Πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε πως θέλουμε τον αστυνομικό.
Δεν κάνει τη δουλειά του, είναι δημοσιος υπάλληλος. Πάει να κάνει τη
δουλειά του, είναι τραμπούκος.
Εγω πάντως δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν έβλεπα να μου σπάνε το
σπίτι ή τη μοτο.
Αν είχατε δεί πέρυσι στα επεισόδια στον Πειραιά με τους Κρητικούς αγρότες
θα θυμάστε έναν τύπο που έκανε όπισθεν για να "πατήσει έναν ΜΑΤατζη"
με το τρακτέρ του. Από κανέναν εκείνη τη στιγμή δεν άκουσα τίποτα. Θα
ήταν φυσιολογικό και να σκοτωνόταν ο μπάτσος.....
Ελικρινά είμαι στη μέση...
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:39
ρε αδερφέ μαζί τους.. να κατέβουμε όλοι..
Αλλά αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ κουκουλοφόρων που σπάνε.. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.. όταν σπας το μόνο που κάνεις είναι να σπάς κάτι ξένο. Δεν ακουμπάει αυτιά που πρέπει.
Έχουν τα @@ να κάνουν τα ίδια σε εκείνους που κυκλοφορούν με πομπές και οπλισμένους σωματοφύλακες;...
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.. γιατί εκεί θα σφυρίξει σφαίρα άμεσα.. θα θεωρηθεί επίθεση βλέπεις γιατί ο έχων εξουσία έτσι θα το χαρακτηρίσει. Και θα το στηρίξει και νομικά.
Ο επιχειρηματίας όμως του μεροκάματου πως θα το κάνει;
Δεν υπάρχει διαχωρισμός στην βία. Αυτά είναι για να "βαφτίζονται" ιδέες και ατζέντες και να χειραγωγούνται άτομα και καταστάσεις.
Gandalf
kalogeros
06/12/2009, 18:41
οι "αθωοι" διαδηλωτες που δειχνει το βιντεο ειναι αυτοι που μεχρι πριν λιγο διαλυανε το κεντρο
και πετουσανε πετρες και τζαμια αδιακριτως.
Γι΄αυτό λοιπόν ας τους σκοτώσουμε...
Απλά να σου πω ότι του χρόνου ένας απο αυτους τους διαδηλωτές μπορεί να είναι η 16χρονη σήμερα κόρη σου. Να δω τότε αν θα τους ειρονευτείς.
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:41
Και σε πορείες για την ιστορία έχω συμμετέχει αλλά εδώ και μερικά χρόνια (όπου κατά την ΤΑΠΕΙΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ) δεν οδηγούν πουθενά, έχω σταματήσει να το κάνω.
Προτιμώ να το δουλεύω μέσα απο το σύστημα και .. ξέρεις τι ρε αδερφέ... η πλάκα είναι οτι έχει περισσότερα αποτελέσματα έτσι!!!! Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει σύμφωνα με αυτά που μπορώ να κάνω ώς άτομο/μονάδα.
Gandalf
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:45
Kalogeros..
Μην πιάνεις το άκρο... σκότωμα σίγουρα όχι.. αλλοίμονο..., αλλά η σύλληψη δεν είναι και αναίτια.
Gandalf
LsKostas
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, δες τι έκαναν οι νέοι του Πολυτεχνείου......
ΚαποιοΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ και πηγαν με το ΠΑΣΟΚ και καποιοι αλλοι ακομα συλλαμβανονται επειδη αντιδρουν
με την παρανομη εισβολη σε συγκεντρωση βιβλιου εν ετη 2009.
Διαλεγεις και παιρνεις
nikolas1709
Απλά να σου πω ότι του χρόνου ένας απο αυτους τους διαδηλωτές μπορεί να είναι η 16χρονη σήμερα κόρη σου. Να δω τότε αν θα τους ειρονευτείς.
οπωσ και την αστυνομικο που γαζωσαν με σφαιρεσ ηταν κορη καποιου δεν ειδα να λεσ ομω τιποτα ουτε να διαδηλωνεισ για του δημοσιουσ υπαλληλουσ - αστυνομικουσ που πεθαναν εν υπηρεσια
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 18:46
με την παρανομη εισβολη σε συγκεντρωση βιβλιου εν ετη 2009.
Επειδή για αυτό έχω πληροφορίες εκ των έσω... μόνο εισβολή δεν έγινε..Αν θες λεπτομέρειες , σφύρα να σου στείλω Pm να τα μάθεις όπως τα έμαθα και εγώ.
Gandalf
mparmpanik
06/12/2009, 18:56
συγνωμη βρε φιλε,
αλλα απο αυτα που εγραψα εβγαλες το συμπερασμα οτι προτεινω να σκοτωνουν τους ταραξιες?
LsKostas
06/12/2009, 18:57
Επειδή για αυτό έχω πληροφορίες εκ των έσω... μόνο εισβολή δεν έγινε..Αν θες λεπτομέρειες , σφύρα να σου στείλω Pm να τα μάθεις όπως τα έμαθα και εγώ.
Gandalf
Το ερωτημα που θα επρεπε να θεσουμε σαυτη την περιπτωση δεν ειναι
αν ηταν η οχι εισβολη. Μην παιζουμε με τις λεξεις
Τι θα γινοταν αν ΔΕΝ ηταν καποιος γνωστος ο κυριος που συνεληφθει ?
Πως θα μπορουσε να βρει το δικιο του?
Νομιζω οτι δεν θα μπορουσε ...
mparmpanik
06/12/2009, 19:05
[B]το προβλημα ειναι οτι θεωρειται πως αυτοι οι "50" (που δεν ειναι 50 αλλα τελως παντων)
πιστευω κι εγω οτι αυτο εχει δοση αληθειας, ομως σημερα προβληματιστηκα
που ειδα οτι πολλοι απο τους πετροβολουντες φορουσαν κατι νταινεζ εξτρα ουαου
(μισο μηνιατικο θελω να παρω ενα τετοιο) και κατι φουτερακια τελευταια λεξη της μοδος..
κρανακι παντως δεν ειδα να φορανε..
bonepeeler
06/12/2009, 19:06
(μισο μηνιατικο θελω να παρω ενα τετοιο) και κατι φουτερακια τελευταια λεξη της μοδος..
Οδηγοί TDM θα είναι.:lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 19:07
Μα ακριβώς επειδή νόμιζε ο "γνωστός κύριος" οτι ήταν υπεράνω νόμου συνελήφθη, αφού η κίνηση να αφαιρέσει εξοπλισμό αστυνομικού εν ώρα καθήκοντος (το κράνος θεωρείται εξοπλισμός στην Δ και Ζ) ήταν που τον οδήγησε σε σύλληψη.
Πάντως εισβολή δεν ήταν... οτι θες και εντελώς φιλικά να σου στείλω σχετικές πληροφορίες.
Gandalf
stefanos
06/12/2009, 19:13
Παρόλα αυτά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι με αυτά τα τσογλανάκια.
chris_honda
06/12/2009, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Τσογλανάκια τα παιδιά;;;; Τα παιδιά;;;;
Έλα τώρα.....:smokin: :smokin:
Τωρα άσε μην πώ τι θέλουν γιατι θα με πείτε χουντικό. :lol: :lol: :lol:
mparmpanik
06/12/2009, 19:25
Οδηγοί TDM θα είναι.:lol: :lol: :lol:
βαρκαντεριστες μαλλον..
Cpt. Haddock
06/12/2009, 19:26
Καμία ομοιότητα;;;;
1) 15χρονος μαθητής πέφτει νεκρός ΑΝΑΙΤΙΑ από σφαίρα αστυνομικού.
2) Ξεσπάνε επεισόδια.
3) Ο υπουργός δηλώνει παραίτηση η οποία ΔΕΝ γίνεται δεκτή από τον πρωθυπουργό.
4) Την υπόθεση αναλαμβάνει μεγαλοδικηγόρος.
Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ομοιότητα; Μόνο σε εμένα φαίνονται ίδιες οι καταστάσεις;
Και να τονίσω ότι η δίκη του Κορκονέα δεν έχει γίνει ακόμα. Όταν θα γίνει μπορεί να έχουμε ακόμα μία ομοιότητα (ο μπάτσος που σκότωσε τον Μαλτεζά αθωώθηκε).
Ναι όντως ήμουν πολύ μικρός τότε για να θυμάμαι το οτιδήποτε. Αλλά και αυτοί που θυμούνται, από πού θυμούνται; Από την ενημέρωση που τους παρείχε τότε η κρατική τηλεόραση;
Φιλαράκο, άστο. Στην περίπτωση Καλτεζά γινοταν ήδη επεισόδια και ο μικρός ήταν, δυστυχώς, μέσα.
Το μονο κοινό είναι η ηλικία των δύο. Κατα τα άλλα υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές και, όταν σου μιλάνε άνθρωποι που λογω ηλικίας ήταν εκεί, μην επιμένεις :wave2:
kalogeros
06/12/2009, 19:39
Gandalf όταν είπα να τους σκοτώσουμε, ειρονευόμουν.
οπωσ και την αστυνομικο που γαζωσαν με σφαιρεσ ηταν κορη καποιου δεν ειδα να λεσ ομω τιποτα ουτε να διαδηλωνεισ για του δημοσιουσ υπαλληλουσ - αστυνομικουσ που πεθαναν εν υπηρεσια
Κατ' αρχήν να σου πω ότι ούτε και για τον Αλέξανδρο δαδήλωσα. Όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά γιατί ξέρω ότι θα γίνουν επεισόδια και μισώ την βία. Από όπου κι αν προέρχεται αυτή.
Τώρα όσον αφορά την αστυνομικίνα, χαίρομαι πάρα πολύ που ΔΕΝ πέθανε και εύχομαι να αναρρώσει πλήρως και να μην της μείνει κανένα κουσούρι. Αλλά θα σου πω και το εξής. Αυτή η κοπέλα δεν μπόρεσε να προστατέψει τον εαυτό της και εγώ και εσύ την πληρώνουμε για να προστατέψει εμάς. Επίσης, εάν παρακολούθησες την συνέντευξη που της πήρε ο Θεοδωράκης για την εκπομπή πρωταγωνιστές, όταν την ρώτησε γιατί αποφάσισε να γίνει αστυνομικός, η απάντησή της ήταν "Επειδή είναι δημόσιο". Τα σχόλια δικά σας.
Όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικου, πρέπει ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι να ξέρουν ότι η δουλεία τους είναι να προστατεύουν τον πολίτη ακόμα και αν πρέπει να σκοτωθούν. Αν δεν το ξέροουν καλά θα κάνουν κάποιοι να τους το πουν, και εαν το ξέρουν αλλά δεν συμφωνούν να πάνε σπίτι τους.
Και εμένα ο πατέρας μου στρτιωτικός ήταν, αλλά εάν τότε με τα Ίμια μου τον έφερναν στην κάσα, θα στεναχωριόμουνα, αλλά θα ήξερα ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Και το ήξερε και ο ίδιος και μου το έλεγε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς. Προφανώς αυτής της κοπέλας ξέχασαν να της πουν ότι όλες οι θέσεις του δημοσίου δεν έχουν τους ίδιους κινδύνους.
Αυτά και πάντα φιλικά.
notakos600
06/12/2009, 19:40
Φιλαράκο, άστο. Στην περίπτωση Καλτεζά γινοταν ήδη επεισόδια και ο μικρός ήταν, δυστυχώς, μέσα.
Το μονο κοινό είναι η ηλικία των δύο. Κατα τα άλλα υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές και, όταν σου μιλάνε άνθρωποι που λογω ηλικίας ήταν εκεί, μην επιμένεις :wave2:
+1000
kalogeros
06/12/2009, 19:40
Στην περίπτωση Καλτεζά γινοταν ήδη επεισόδια και ο μικρός ήταν, δυστυχώς, μέσα.
Sorry, ξέχασα να αναφέρω ΚΑΙ αυτήν την ομοιότητα.
sergiosm
06/12/2009, 19:43
:confused: :confused: :confused:
Γίνονταν επεισόδια στην περίπτωση του Αλέξη;;;
κάτι δεν θυμάσαι καλά μου φαίνεται ...
guzzistas
06/12/2009, 19:44
+1100
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
chris_honda
06/12/2009, 19:45
Κατ' αρχήν να σου πω ότι ούτε και για τον Αλέξανδρο δαδήλωσα. Όχι γιατί δεν ήθελα, αλλά γιατί ξέρω ότι θα γίνουν επεισόδια και μισώ την βία. Από όπου κι αν προέρχεται αυτή.
Τώρα όσον αφορά την αστυνομικίνα, χαίρομαι πάρα πολύ που ΔΕΝ πέθανε και εύχομαι να αναρρώσει πλήρως και να μην της μείνει κανένα κουσούρι. Αλλά θα σου πω και το εξής. Αυτή η κοπέλα δεν μπόρεσε να προστατέψει τον εαυτό της και εγώ και εσύ την πληρώνουμε για να προστατέψει εμάς. Επίσης, εάν παρακολούθησες την συνέντευξη που της πήρε ο Θεοδωράκης για την εκπομπή πρωταγωνιστές, όταν την ρώτησε γιατί αποφάσισε να γίνει αστυνομικός, η απάντησή της ήταν "Επειδή είναι δημόσιο". Τα σχόλια δικά σας.
Όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικου, πρέπει ΟΛΟΙ οι αστυνομικοι να ξέρουν ότι η δουλεία τους είναι να προστατεύουν τον πολίτη ακόμα και αν πρέπει να σκοτωθούν. Αν δεν το ξέροουν καλά θα κάνουν κάποιοι να τους το πουν, και εαν το ξέρουν αλλά δεν συμφωνούν να πάνε σπίτι τους.
Και εμένα ο πατέρας μου στρτιωτικός ήταν, αλλά εάν τότε με τα Ίμια μου τον έφερναν στην κάσα, θα στεναχωριόμουνα, αλλά θα ήξερα ότι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Και το ήξερε και ο ίδιος και μου το έλεγε συνέχεια όταν ήμουν πιτσιρικάς. Προφανώς αυτής της κοπέλας ξέχασαν να της πουν ότι όλες οι θέσεις του δημοσίου δεν έχουν τους ίδιους κινδύνους.
Αυτά και πάντα φιλικά.
Πολύ σωστός...:beer: :beer:
Με ότι αυτό συνεπάγεται.
λυπαμαι τα v-strom και τα crytponx που δεν προλαβαν να χρονισουν κ τα σπασανε...πρεπει να παμε και εμεις κατω,αφου τα πληρωνουμε που τα πληρωνουμε πριν τα σπασουν να τα καψουμε και εμεις λιγο(αλλα με διαφορετικο τροπο...)!
η κατασταση παρα ειναι τραγικη....:sick:
sergiosm
06/12/2009, 19:53
Αυτά και πάντα φιλικά.
ΑΛΛΟ είναι ο στρατιωτικός και
ΑΛΛΟ ο αστυνομικός
Ο πρώτος υπάρχει (και εκπαιδεύεται και όφειλει να είναι έτοιμος) για τον πόλεμο και
Ο δεύτερος για την ειρήνη.
Ο πρώτος (στον πόλεμο) έχει δικαίωμα να ΣΚΟΤΩΣΕΙ βρισκόμενος σε ΕΠΙΘΕΣΗ
Ο δεύτερος (στην ειρήνη) το έχει;;
ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ
και πολύ καλά κάνει και δεν το έχει γιατί:
ΆΛΛΟ το ένα και ΆΛΛΟ το άλλο.
Cpt. Haddock
06/12/2009, 19:53
Ρε φίλε, παραδέξου οτι κάνεις λάθος, δεν είναι κακό. Σου λέμε οτι εμείς τα ΖΗΣΑΜΕ, εσύ τα διαβάζεις στη wikipedia
Ασε μας απο 'δω :sick:
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 20:09
Κοίτα...
Έχεις ενα δίκιο όσον αφορά την εκπαίδευση και το πως και με τι κριτήρια περνάνε αστυνομικοί στο σώμα.
Ειδικά όταν η όλη ιστορία έχει συνδεθεί με Πανελλήνιες και απαλλαγή στρατιωτικού (που το κάνουν δήθεν εντός σχολής)..... είναι λογικό εκεί κάποιος να πάει και να περάσει με μόνο κριτήριο κάτι αστεία αθλοτεχνικά (πραγματικά αστεία όμως) και την βαθμολογία εξετάσεων.
Κανονικά θα ήθελε πολύ καλύτερο και πολύ πιο συνεχές και εντατικό φιλτράρισμα των αστυνομικών ακόμα και όταν αυτοί έχουν περάσει στο σώμα πλέον. Ειδικότερα για την μονάδα των Ε.Φ. που δεν περνάνε καν τα δύο χρόνια απο την σχολή αλλά ενα διάστημα 3-6 μήνες...και απο ΑΣΕΠ.!!!!
Αλλά είναι τόσα πολλά που μπορώ να σου φέρω που υπάρχουν ώς προβλήματα στην ΕΛ.ΑΣ , όπου και οι ίδιοι τα ζητάνε εδώ και χρόνια αλλά φυσικά δεν προβάλλονται στα ΜΜΕ που θα χάσουμε το θέμα συζήτησης..
Οπότε το μόνο που θα συμφωνήσω είναι πως 7 στους 10 στην ΕΛ.ΑΣ έχουν μπεί για να εξασφαλιστούν σαν επάγγελμα και "γκρινιάζουν" κάθε φορά που κινδυνεύουν στα πλαίσια του καθήκοντος... γιατί δεν ειναι μόνο πορείες και εξτρεμιστές με πέτρες, αλλά και εγκληματίες με ΑΚ47 και άλλο βαρύτερο οπλισμό πλέον.
Μεγάλο θέμα έθιξες τώρα.
Gandalf
LsKostas
06/12/2009, 20:11
Ρε φίλε, παραδέξου οτι κάνεις λάθος, δεν είναι κακό. Σου λέμε οτι εμείς τα ΖΗΣΑΜΕ, εσύ τα διαβάζεις στη wikipedia
Τα εζησες και δεν καταλαβες τιποτα.Χαμπαρι δεν πηρες ... :sick:
iosif... όταν ήμουν στον δρόμο, όλα αυτά τα μαλακισμένα δεν ήταν παρά σπέρμα ακόμα...
Τα έχω δεί απο πρώτο χέρι.. μόνο που εμείς δεν σπάγαμε ούτε καίγαμε... κατανοητό;;;; Και έστω και μετά απο όσα κάναμε πάλι τίποτα δεν έγινε.. ποιός λοιπόν λεει οτι θα αλλάξει κάτι επειδή μερικά βλαμένα που πήραν πέτρες και έριξαν στα ΜΑΤ, θα υποχρεώσει κάποιους να αλλάξει κάτι;
Σε ποιό παραμύθι τα λέει αυτά;
Όσο για τα περί καταστολής που ήταν οι αστυνομικοί όταν ξεκίνησε το σπάσιμο ξέρεις;;;
Μαλακίες δεν θέλω εδώ μέσα...(ΟΠΑ! ΚΑΙ ΧΩΡΟΛΥΛΑΞ?!)
Α... Και πέρα απο μπουκάλια και καύσιμη ύλη , βρήκαν λοστούς , σφυριά και άλλα ωραία... τι στο διάτανο.. σε οικοδομή δούλευαν; ΡΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;
Gandalf
απο το να αναπαραγειςακριτα αστυνομικα δελτια
ενημερωσου
οσο για το οτι κυνδυνευαν οι ζωες των ε.φ.καλα αστο.μενι να πεις "τι ηθελε το τσογλανι στα εξαρχεια".....
LsKostas
06/12/2009, 20:12
Το σχολιο δημοσιευτηκε στο TVXS
Αντικατοπτριζει κατα ενα μεγαλο ποσοστο την αληθεια,βεβαια εαν δεν εισαι παρων δεν μπορεις
να καταλαβεις.
Πριν προχωρήσω στο θέμα της συμπεριφοράς της αστυνομίας να κάνω μια διευκρίνηση για τα οργανώμενα μπλόκα που παρατάχτηκαν.
Γενικά δεν υπήρχαν σκληροί διαχωρισμοί όπως σε άλλες πορείες και μπορούσες να δεις αναρχικούς σε αριστερά μπλόκα και πιο σπάνια αριστερούς σε αναρχικά.Επίσης υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι κόσμου που πορευόταν αδέσποτο χωρίς να είναι σε μπλόκα.Η παρουσία της νεολαίας ήταν καταιγιστική αλλά δεν έλειπαν και οι μεγαλύτεροι που ήταν σε τεράστιο ποσοστό στα αριστερά μπλόκα.Κάποια παρατράγουδα σημειώθηκαν σε αυτήν συνύπαρξη (ακούστηκε ότι πετάχτηκε αναρχικιά έξω από κάποιο μπλοκ του Συριζα) μερικά από τα οποία ανέφερα στο πρώτο μέρος.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Όχι μόνο υπήρχε απίστευτη αστυνομοκρατία αλλά επιπλέον αυτή ήταν οργανωμένη με έναν διαφορετικό τρόπο που δεν έχω ξαναδει.
ΤΕΣΣΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ
1) Απίστευτα θρασύδειλη εκμεταλλευόμενη το φόβο των αριστερών.
Κάποια στιγμή και ενώ η πορεία έχει ξεκινήσει χωρίς ακόμη η ουρά της να έχει κινηθεί 1 (ΜΙΑ) ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!
Αυτό ευτυχώς δεν κράτησε για πολύ γιατί μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε το πρωτοφανές θράσος κυνήγησε την διμοιρία και την υποχρέωσε να υποχωρήσει άτακτα.
2)Απίστευτα τραμπούκικη δοκιμάζοντας τις αμερικάνικες συνταγές που έχει μάθει ο Χρυσοξεφτίλας.
Κάποια στιγμή και ενώ ένα τμήμα της πορείας έστριβε προς σταδίου εμφανίζονται δεκάδες ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ που διεμβολίζουν ένα αριστερό ειρηνικό μπλοκ και αρχίζουν να χτυπάνε αδιάκριτα.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ και ο κόσμος που ήταν έκεί βρέθηκε σε κατάσταση πανικού και απογνωσης.
Χτύπαγαν όποιον γούσταραν χωρίς καμιά λογική και ενώ δεν είχαν προκληθεί από πουθενά.
ΤΡΟΜΟΣ.Ήταν φοβερό να βλέπεις ένστολα ντερέκια να εισβάλουν σε ένα μπλόκο που οι περισσότεροι ήταν γυναίκες και φοβισμένοι διαδηλωτές και να βαράνε στα τυφλά και όποιον πάρει ο χάρος.
Ήταν πάντως συγκινητικό να βλέπεις τους άντρες διαδηλωτές να καλύπτουν με αυταπάρνηση τα κεφάλια των γυναικών διαδηλωτών για να τις προστατεύσουν από το μένος των γουρουνιών.Εκεί συνέλαβαν και κάποια παιδιά που ως μάρτυρας μπορώ και θέλω να καταθέσω ότι δεν είχαν σχέση με συγκρούσεις.
ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟ 1973.
3)Απίστευτα απρόβλεπτη για να διαφημίσει πάλι τις νέες τεχνικές αμερικάνικου τύπου.
Ξαφνικά έβλεπες ΜΑΤ να τρέχουν προς κάπου, μετά να εμφανίζονται απο το πουθενά κάπου αλλου,μετά να πλαγιοκοπούν πάλι από το πουθενά μπλόκα και μετά να μην υπάρχουν στον ορίζοντα!Μιλάμε για άλλα κόλπα που σάστιζαν το πλήθος που τα έβλεπε και γίνονταν μόνο για να δημιουργήσουν κλίμα πανικού και αβεβαιότητας.
4)Απίστευτα δολοφονική.Είναι θαύμα που σήμερα δεν έχουμε νεκρό διαδηλωτή/τρια.
Οι δελτάδες ειδικά μας απόδειξαν ότι είναι τα χειρότερα γουρούνια της καταστολής χειρότερα και από τα ΜΑΤ.
Σε δύο περιπτώσεις μηχανάκια τους θα ξέσκιζαν κεφάλια πεσμένων διαδηλωτών ενώ τα χτυπήματα που έκαναν με τα γκλομπ τους στο κεφάλι διαδηλωτών στόχευαν στο δόξαπατρί.
Αναμενόμενο εκ των υστέρων αν σκεφτείς το τεράστιο ποσοστό χρυσαυγιτών και ακροδεξιών που στελεχώνουν αυτήν την ομάδα.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΥΣ
(Στο τρίτο μέρος θα δούμε την διαφορά πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας που προβαλαν τα φασιστοκάναλα.
Η διαφορά είναι αβυσσαλέα και θυμίζει καταστάσεις ΟΡΓΟΥΕΛ)
http://www.tvxs.gr/v27731
καικατιμακομα
βαρεθηκα να ακομα"οταν εμεις...."
τωρα που εισαι? στα δελτια των 8?
υγ ξερεις καποτε "ηταν"και ο μ εις την ν, ο λαλιωτης, ο ανωμεριτης ο σημιτης και πολλοι αλλοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Καμαρώστε στο 3:07 τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ.
Τίποτα άλλο.
http://www.youtube.com/watch?v=zu06paWOF2I
μαγκας πάντως που δεν έπεσε!
όπως και το ντού με το δικάβαλο παπί αργότερα...
για μιά φορά καναν τη δουλεια τους σωστα οι μπατσοι και παλι γκρινιάζετε!
Akatanomastos
06/12/2009, 20:15
καλα ρε παιδια, αυτα για το 2009 ειναι επιχειρηματα για εντυπωσεις..
δεν και τοσο δυσκολο να παρεις κατι τετοιο, εχει βρωμισει ο τοπος απο τετοια,
απο μαιμου, κλεμενο, ακομα και οριτζιναλ..
ανθρωποι ειναι και αυτοι που δουλευουν συνηθως, οκ υπαρχουν και αυτοι που τα χουν ετοιμα ολα, αλλα απο τους "καλους" πολιτες δεν υπαρχουν φυντανια που τα βρισκουν ετοιμα?
μπορει και αυτος με το νταινεζε που λες να εδωσε το μισο μηνιατικο του..
τι σημασια εχουν ολα αυτα? να δουμε την ουσια μπορουμε?
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 20:21
LsKostas... αντικειμενικότατη πηγή ρε φίλε...χαχαχαχαχαχα... σαν να λέμε indymedia δλδ..
Είναι το ίδιο blog που έλεγε οτι βαράγαν μια γυναίκα οι της Δ, μέχρι να ανέβει στο youtube ολόκληρο το video και να δείχνει την "αθώα γυναίκα" πιο πριν να σπάει βιτρίνες και να πετάει πέτρες κατά των αστυνομικών..
Άσε μας ρε φίλε.. που θα δώσουμε και σημασία στο tvxs, troktiko και όλα τα συναφή που δημοσιεύουν ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΑ , άρα και ΑΝΕΥΘΥΝΑ..
Για την ιστορία, η γυναίκα που χτυπήθηκε απο τον αναβάτη αστυνομικό , δήλωσε μόνη της οτι έγινε κατά λάθος το όλο πράγμα.. ΜΟΝΗ ΤΗΣ.. στο ΓΥΑΛΙ , έτσι;.. και οχι ανυπόγραφα απο blog.
Μια χαρά την έκαναν την δουλειά τους οι αστυνομικοί και άργησαν μάλιστα να την κάνουν ...
Gandalf
africanos31
06/12/2009, 20:24
Πανω απο 100 αθωοι νεκροι τα τελευταια 15 χρονια απο τυχαιες εκπυρσοκροτησεις,και αλλα τετοια κυριως σε τσιγγανους,μεταναστες, το σερβο παιδι στη εκδρομη του στη θεσσαλονικη....,γιατι δεν σταματησαν πολλοι σε μπλοκο, ειναι παγια τακτικη αυτη η συμπεριφορα!!! οπως οτι σχεδον κανεις (με εξαιρεση 2-3 περιπτωσεις που τους εκτελεσαν και υπηρχαν μαρτυρες μπροστα) δεν πηγε φυλακη
stefanos
06/12/2009, 20:39
καλα ρε παιδια, αυτα για το 2009 ειναι επιχειρηματα για εντυπωσεις..
δεν και τοσο δυσκολο να παρεις κατι τετοιο, εχει βρωμισει ο τοπος απο τετοια,
απο μαιμου, κλεμενο, ακομα και οριτζιναλ..
ανθρωποι ειναι και αυτοι που δουλευουν συνηθως, οκ υπαρχουν και αυτοι που τα χουν ετοιμα ολα, αλλα απο τους "καλους" πολιτες δεν υπαρχουν φυντανια που τα βρισκουν ετοιμα?
μπορει και αυτος με το νταινεζε που λες να εδωσε το μισο μηνιατικο του..
τι σημασια εχουν ολα αυτα? να δουμε την ουσια μπορουμε?
Ποιά δουλειά είναι αυτή ρε φίλε "γιός πλούσιου" "γιός εργολάβου" "γιός πρώην υπουργού"?
Θα μου πείς τώρα ότι μεθαύριο θά πάει ο τύπος στη δουλειά και θα πεί "συγνώμη μάστορα αλλά είχα κλειστέι στην Νομική και δεν μπόρεσα να έρθω" :wave2:
Gandalf dr685sm
06/12/2009, 20:41
οχι θα κάθομαι να αναμασώ τις καθε μαλακίες πιτουρόμυαλου που παίρνει ενα ρόπαλο και νομίζει οτι κάνει πολιτκή σπάζοντας τζαμαρίες και καταστρέφοντας περιουσίες , στηριζόμενος στη δύναμη το όχλου των ομοίων του.
Και μόλις τον πιάσεις ενα προς ένα , αρχίζει τα κλαψουρίσματα οτι δεν το έκανε αυτός και άλλες τέτοιες μαλακίες... πάγαινε μια βόλτα προς Γ.Α.Δ.Α και δικαστήρια να δείς τους ήρωες της πολιτικής αυτής.
Απο πότε η βία αλλάζει μυαλά , απόψεις και πολιτικές;
Απο πότε το να σπάσω κάτι ξένο θα υποχρεώσει κάποιον στην εξουσία να αλλάξει γνώμη ή γραμμή;
Συμφωνώ οτι μέσα στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ έχει πολύ δουλειά για ξεσκαρτάρισμα και πολλούς που θέλουν κλωτσές να ξεβρωμίσει το σώμα... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με το αν μου δίνει εμένα/εσένα/όλων το δικαίωμα να σπάμε και να καταστρέφουμε.
Δηλαδή η μια μαλακία , δικαιολογεί την άλλη;
Και ναι... να ακούτε και αυτούς που "όταν εμείς ήμασταν" .. γιατί μπορεί να ξέρουν και κάτι παραπάνω και να έχουν κάνει και κάτι παραπάνω ... ίσως τουλάχιστον να γλυτώσετε και τις επαναλήψεις και να ξοδευτεί και ενέργεια αλλού... πιο δημιουργικά για τους ίδιους που τα σπάνε.
Αλλά τι συζητάμε τώρα...;;;.
Εδώ ακόμα νομίζουν κάποιοι οτι κάνουν επανάσταση και αστικό πόλεμο με ροπαλα και πέτρες... και μόλις φάνε καμιά ξεγυρισμένη αρχίζουν τα δημοκρατικά αιτήματα.
ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ... ξύπνησαν τα αγγούρια και θέλουν να γαμ.. τον μανάβη.
Μαλακισμένα είναι όλα τους ... και μιλώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ για εκείνα που νομίζουν οτι με το σπάσιμο θα αλλαξει ο κόσμος.
Μαζί με όλους στις πορείες... στις διαμαρτυρίες.. στις απεργίες... αλλά στα σπασίματα... όποιον πούστη βρώ να σπάει κάτι δικό μου θα του σπάσω την κεφάλα για να έχει να με θυμάται.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;... και δεν είναι και διαπραγματεύσιμο αυτό ότι και αν λέτε.. και πείτε οτι θέλετε.
Gandalf
kalogeros
06/12/2009, 20:59
Σ' αυτό νομίζω σου απάντησε ο LsKostas.
Πάντως θα ήθελα να ακούσω και την δικιά σου εκδοχή.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ΑΛΛΟ είναι ο στρατιωτικός και
ΑΛΛΟ ο αστυνομικός
Ο πρώτος υπάρχει (και εκπαιδεύεται και όφειλει να είναι έτοιμος) για τον πόλεμο και
Ο δεύτερος για την ειρήνη.
Ο πρώτος (στον πόλεμο) έχει δικαίωμα να ΣΚΟΤΩΣΕΙ βρισκόμενος σε ΕΠΙΘΕΣΗ
Ο δεύτερος (στην ειρήνη) το έχει;;
ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ
και πολύ καλά κάνει και δεν το έχει γιατί:
ΆΛΛΟ το ένα και ΆΛΛΟ το άλλο.
Σαφώς και είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αλλά υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής στα δύο επαγγέλματα. Και ο κοινός αυτός παρονομαστής είναι η αυτοθυσία. Στην μία περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να θυσιαστείς για την ελευθερία των πολιτών και στην άλλη για την ασφάλεια τους.
Και ναι φίλε μου και ο δεύτερος έχει το δικαίωμα να πυροβολήσει και να σκοτώσει εάν απειλείται ή ζωή κάποιου πολίτη ή εάν απειλείται η δικιά του ζωή (όπως στην περίπτωση της κοπέλας που αναφέρθηκα σε προηγούμενο post). Και πίστεψέ με ότι εάν η κοπέλα τραβούσε όπλο και πηροβολούσε και σκότωνε έναν από αυτούς τους τρομοκράτες θα την κάνανε ήρωα.
Akatanomastos
06/12/2009, 21:02
Ποιά δουλειά είναι αυτή ρε φίλε "γιός πλούσιου" "γιός εργολάβου" "γιός πρώην υπουργού"?
Θα μου πείς τώρα ότι μεθαύριο θά πάει ο τύπος στη δουλειά και θα πεί "συγνώμη μάστορα αλλά είχα κλειστέι στην Νομική και δεν μπόρεσα να έρθω" :wave2:
τι να σου πω..
δεν ξερω..(η μαλλον ηξερα καποιους που αυτοαποκαλοντουσαν τουλαχιστον αναρχικοι που δουλευαν)
εσυ και οσοι γενικολογειτε ξερεις?
Υ.Γ. δεν ειπα οτι δουλευουν ολοι και ειναι παιδια του μοχθου, αλλα ουτε οτι ειναι ολοι βολεμενοι..
sergiosm
06/12/2009, 21:04
Σαφώς και είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αλλά υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής στα δύο επαγγέλματα. Και ο κοινός αυτός παρονομαστής είναι η αυτοθυσία. Στην μία περίπτωση μπορεί να χρειαστεί να θυσιαστείς για την ελευθερία των πολιτών και στην άλλη για την ασφάλεια τους.
Άλλο αυτοθυσία και άλλο θυσία στο βωμό του όποιου συμφέροντος όμως ...
Και ναι φίλε μου και ο δεύτερος έχει το δικαίωμα να πυροβολήσει και να σκοτώσει εάν απειλείται ή ζωή κάποιου πολίτη ή εάν απειλείται η δικιά του ζωή (όπως στην περίπτωση της κοπέλας που αναφέρθηκα σε προηγούμενο post). Και πίστεψέ με ότι εάν η κοπέλα τραβούσε όπλο και πηροβολούσε και σκότωνε έναν από αυτούς τους τρομοκράτες θα την κάνανε ήρωα.
Σαφώς και έχει, αλλά τότε είναι σε άμυνα.
Αυτό που είπα εγώ και είναι η ουσιώδης διαφορά είναι ότι ένας μπορεί να σκοτώσει επιτιθέμενος, ενώ ο άλλος μόνο αμυνόμενος.
Δεν είναι το ίδιο.
οχι θα κάθομαι να αναμασώ τις καθε μαλακίες πιτουρόμυαλου που παίρνει ενα ρόπαλο και νομίζει οτι κάνει πολιτκή σπάζοντας τζαμαρίες και καταστρέφοντας περιουσίες , στηριζόμενος στη δύναμη το όχλου των ομοίων του.
Και μόλις τον πιάσεις ενα προς ένα , αρχίζει τα κλαψουρίσματα οτι δεν το έκανε αυτός και άλλες τέτοιες μαλακίες... πάγαινε μια βόλτα προς Γ.Α.Δ.Α και δικαστήρια να δείς τους ήρωες της πολιτικής αυτής.
Απο πότε η βία αλλάζει μυαλά , απόψεις και πολιτικές;
Απο πότε το να σπάσω κάτι ξένο θα υποχρεώσει κάποιον στην εξουσία να αλλάξει γνώμη ή γραμμή;
Συμφωνώ οτι μέσα στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ έχει πολύ δουλειά για ξεσκαρτάρισμα και πολλούς που θέλουν κλωτσές να ξεβρωμίσει το σώμα... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με το αν μου δίνει εμένα/εσένα/όλων το δικαίωμα να σπάμε και να καταστρέφουμε.
Δηλαδή η μια μαλακία , δικαιολογεί την άλλη;
Και ναι... να ακούτε και αυτούς που "όταν εμείς ήμασταν" .. γιατί μπορεί να ξέρουν και κάτι παραπάνω και να έχουν κάνει και κάτι παραπάνω ... ίσως τουλάχιστον να γλυτώσετε και τις επαναλήψεις και να ξοδευτεί και ενέργεια αλλού... πιο δημιουργικά για τους ίδιους που τα σπάνε.
Αλλά τι συζητάμε τώρα...;;;.
Εδώ ακόμα νομίζουν κάποιοι οτι κάνουν επανάσταση και αστικό πόλεμο με ροπαλα και πέτρες... και μόλις φάνε καμιά ξεγυρισμένη αρχίζουν τα δημοκρατικά αιτήματα.
ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ... ξύπνησαν τα αγγούρια και θέλουν να γαμ.. τον μανάβη.
Μαλακισμένα είναι όλα τους ... και μιλώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ για εκείνα που νομίζουν οτι με το σπάσιμο θα αλλαξει ο κόσμος.
Μαζί με όλους στις πορείες... στις διαμαρτυρίες.. στις απεργίες... αλλά στα σπασίματα... όποιον πούστη βρώ να σπάει κάτι δικό μου θα του σπάσω την κεφάλα για να έχει να με θυμάται.
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;... και δεν είναι και διαπραγματεύσιμο αυτό ότι και αν λέτε.. και πείτε οτι θέλετε.
Gandalf
http://www.youtube.com/watch?v=w85uL9ya7GA open ur eyes
stefanos
06/12/2009, 21:19
τι να σου πω..
δεν ξερω..(η μαλλον ηξερα καποιους που αυτοαποκαλοντουσαν τουλαχιστον αναρχικοι που δουλευαν)
εσυ και οσοι γενικολογειτε ξερεις?
Υ.Γ. δεν ειπα οτι δουλευουν ολοι και ειναι παιδια του μοχθου, αλλα ουτε οτι ειναι ολοι βολεμενοι..
Δεν έχεις παρά να ακούσεις ονόματα στις ειδήσεις και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Επίσης πρόσεξε και τα ονόματα των δικηγόρων που θα αναλάβουν την υπεράσπιση των συλληφθέντων που θα αφεθούν στην πλειοψηφία τους ελεύθεροι.
Και να μην μπερδεύουμε τα τσογλάνια που καταστρέφουν γήπεδα, σχολές, μαγαζιά, αυτοκίνητα, μηχανάκια, με τους αναρχικούς.
Αλλο το ένα αλλο το άλλο.
Akatanomastos
06/12/2009, 21:30
Και να μην μπερδεύουμε τα τσογλάνια που καταστρέφουν γήπεδα, σχολές, μαγαζιά, αυτοκίνητα, μηχανάκια, με τους αναρχικούς.
Αλλο το ένα αλλο το άλλο.
εγω μιλησα για αναρχικους
πως τα εμπλεξες τα αλλα δεν καταλαβα..
τεσπα, αν πιστευεις εσυ οτι ειναι ολοι βολεμενοι οκ, αποψη σου.
Θα ηθελα μια απαντηση, απευθηνομενος προς ολους, οχι μονο σε σενα στεφανε,
Τα 14-15-16χρονια που περυσι σε ολες τι πορειες σε ολη την ελλαδα πετουσαν πετρες και διαφορα στους μπατσους, τι ειναι?
ειναι 50 τσογλανια?
ειναι βολεμενοι?
σπαγανε απο βιτσιο?
ειναι αρειανοι και αυτοι?
Τι γινετε τελος παντων, πειτε μας οι μεγαλυτεροι
εγω αυτο που καταλαβαινω και βλεπω ειναι αυτο που ειπε ο σναιπερ χτες
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μόλις μεγαλώσεις λιγάκι κι αποκτίσεις κάτι (δεν μιλάω αναγκαστικά για υλικά αγαθά) κι αρχίσεις να ΠΡΕΠΕΙ να ζεις μέσα στο σύστημα, τότε αλλάζουν όλοι.....
επειδη θα μου την πεσουν διαφοροι
δεν ειναι κακο το παραπανω..και το βρισκω πολυ λογικο να συμβαινει, και γω μαζι σας, καπως ετσι ζω, δεν ειμαι επαναστατης ουτε αναρχικος ουτε τιποτα,
απλα λεει πολλα για τον τροπο σκεψης μεσα απο το συστημα..
kala re megale sovara milas tora?:hypnotize
pia dysaresth 8esh les?otan apofasiseis na gineis mpatsos to xereis oti borei na ginei kai ayto.allios apla den ginese.den tous piezei kaneis na ginoun astynomikoi.kai an 8es na xereis to na pyrovolisei den epitrpete kan.den to pisteyo ayto pou diavasa re file eleos
Εδώ ακόμα και εμείς ώς μοτοσυκλετιστές είχαμε κάνει πορεία προ ετών και είχαμε μαζί μας ομάδα Ζ που συνυπέγραψε τα αιτήματα μας ( !!!! ).
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ti kala pedia pou einai more axou.
eidika otan gia polosti fora me pernaei o zitas me souza sthn iroon polytexneiou kai meta ton blepo pio kato na grafei gia kranos ena pitsirika.ante me ta moun@@ana
το σίγουρο είναι πως η αστυνομία δεν κατάλαβε τίποτα από όλα αυτά που έγιναν πρίν ενα χρόνο...
Κρίμα
Για την δολοφονική επίθεση στον πρύτανη, μούγκα? :sick:
Akatanomastos
06/12/2009, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για την δολοφονική επίθεση στον πρύτανη, μούγκα? :sick:
ρε βυρωνα αμα θελαν θα χανε κανει και σοβαρα πανεπιστημια
ωστε να μην κινδυνευει κανενας εκει μεσα
και αυτος και αλλοι καθηγητες ειναι θυματα των πολιτικων που υπηρετουν..
ας ριξουν λεφτα να κανουνε σοβαρα πανεπιστημια και για μενα ας καταργησουνε και το ασυλο
και να βαλουν φυλακες
ωστε εκει μεσα να γινετε ΜΟΝΟ δουλεια και οχι οτι να ναι..
Φυσικα να ξηλωσουν και τους "δικους" τους και να βαλουν σοβαρους ανθρωπους με ορεξη για δουλεια..
1 χρόνος μετά, τα ίδια
Διαδηλωτές με κουκούλες
Αστυνομικοί χωρίς διακριτικά
Οι μπαχαλάκηδες σπάνε αβέρτα, αλλά όχι βιτρίνες.
Οι μπάτσοι βαράνε στο ψαχνό
Οι "δεξιοί" χαίρονται που βλέπουν αναρχικούς να τρώνε ξύλο
Οι "αριστεροί" χαίρονται που τρώνε ξύλο οι μπάτσοι
Οι Πασόκοι έχουν μπερδευτεί και μοιραστεί :rotflmao:
Οι διαδηλωτές είναι όλοι ΤΑΡΑΞΙΕΣ, αναρχικοί, κουκουλοφόροι
Οι μπάτσοι είναι όλοι γουρούνια
Οι δημοσιογράφοι είναι όλοι ρουφιάνοι
Η βία των κουκουλοφόρων συνεχίζει
Η βία του κράτους συνεχίζει
Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
Κανένα μάθημα, καμία αλλαγή.
Μόνο οι αντιλήψεις και οι διαφορές αυξήθηκαν.... Απο πέρυσι ΠΡΙΝ τον Δεκέμβρη μέχρι τώρα, μετά απο 12 μήνες άλλαξαν τα εξής:
Όσοι ήταν ανέκαθεν κατά των διαδηλώσεων, τώρα είναι εντελώς απόλυτοι
Όσο ήταν αγανακτισμένοι με την κατάσταση στην κοινωνία μας, σήμερα δικαιολογούν τις αντιδράσεις.
Και οι υπόλοιποι βαυκαλιζόμαστε...
Ένα παιδί δολοφονημένο, μια Αθήνα κατεστραμμένη, 1 νεκρός αστυνομικός,
Καμία αλλαγή, καμία διαφορά, ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ....
δεν ξέρω, ίσως είναι πολύ νωρίς, ίσως έχουμε πολύ αργά αντανακλαστικά, ίσως απλά να ηρεμήσουμε και φέρουμε την επέτειο της 17Ν εκεί που της αρμόζει, μιας και βρήκαμε νέα επέτειο για εξέγερση που εκφράζει καλύτερα τους νέους....
Φοβάμαι σε μερικούς μήνες τους ανέργους και τους μικρομεσαίους, μην βρουν αυτοί αφορμή να ξεσπάσουν. Τότε πραγματικά ο Δεκέμβρης του 08 θα μοιάζει με σχολικό πάρτι...
mparmpanik
07/12/2009, 00:17
Τα 14-15-16χρονια που περυσι σε ολες τι πορειες σε ολη την ελλαδα πετουσαν πετρες και διαφορα στους μπατσους, τι ειναι?
ειναι 50 τσογλανια?
ειναι βολεμενοι?
σπαγανε απο βιτσιο?
. [/B]
προφανως τα μπερδεψες ..
εκτος αν θεωρεις τους εφηβους που διαδηλωνανε ,τα ιδια ατομα με αυτους που κανανε τις καταστροφες.
και για να μην γραφω και δευτερο ποστ,
οταν λες "αμα θελαν θα χανε κανει και σοβαρα πανεπιστημια" σε ποιους ακριβως αναφερεσαι?
ποιοι ειναι αυτοι που "αμα θελαν" αλλα δεν θελουν?
menelaos46
07/12/2009, 00:21
Μαγος εδω εισαι λαθος φιλε.
menelaos46
07/12/2009, 00:23
Πανω απο 100 αθωοι νεκροι τα τελευταια 15 χρονια απο τυχαιες εκπυρσοκροτησεις,και αλλα τετοια κυριως σε τσιγγανους,μεταναστες, το σερβο παιδι στη εκδρομη του στη θεσσαλονικη....,γιατι δεν σταματησαν πολλοι σε μπλοκο, ειναι παγια τακτικη αυτη η συμπεριφορα!!! οπως οτι σχεδον κανεις (με εξαιρεση 2-3 περιπτωσεις που τους εκτελεσαν και υπηρχαν μαρτυρες μπροστα) δεν πηγε φυλακη
Φανταζομαι ησουν μπροστα σε ολες τις περιπτωσεις και επισης γνωριζεις πολυ καλα τον νομο περι οπλων και τα λες αυτα ετσι?
η μηπως οχι?
Akatanomastos
07/12/2009, 00:27
προφανως τα μπερδεψες ..
εκτος αν θεωρεις τους εφηβους που διαδηλωνανε ,τα ιδια ατομα με αυτους που κανανε τις καταστροφες.
και για να μην γραφω και δευτερο ποστ,
οταν λες "αμα θελαν θα χανε κανει και σοβαρα πανεπιστημια" σε ποιους ακριβως αναφερεσαι?
ποιοι ειναι αυτοι που "αμα θελαν" αλλα δεν θελουν?
1) παρα πολλοι εφηβοι που διαδηλωνανε, κοπελες αγορια των ηλικιων που προαναφερα πετουσαν πετρες και πολλα αλλα σε αστυνομικα τμηματα και αστυνομικους..
αυτο ειναι γεγονος,
το ερωτημα ειναι, με αυτους ειμαστε μαζι ή οχι?
2) αμα θελαν οι κυβερνουντες και οι πολιτικοι τοσα χρονια, και πολλοι καθηγητες επισης..
εκτος αν θεωρεις οτι εχουμε σοβαρα πανεπιστημια(υπαρχουν αξιολογοτατοι ανθρωποι με μεγαλο εργο σε πολλα ιδρυματα αλλα αυτο δεν αρκει για να γινουν σοβαρα τα πανεπιστημια)
Το γεγονός είναι ότι ένα χρόνο μετά δεν άλλαξε τίποτα...
Πέρα απο τους πασόκους που έχουν βραχυκυκλώσει :rotflmao: :rotflmao:
stefanos
07/12/2009, 01:00
εγω μιλησα για αναρχικους
πως τα εμπλεξες τα αλλα δεν καταλαβα..
τεσπα, αν πιστευεις εσυ οτι ειναι ολοι βολεμενοι οκ, αποψη σου.
ειναι 50 τσογλανια?
ειναι βολεμενοι?
σπαγανε απο βιτσιο?
Τι γινετε τελος παντων, πειτε μας οι μεγαλυτεροι
εγω αυτο που καταλαβαινω και βλεπω ειναι αυτο που ειπε ο σναιπερ χτες
επειδη θα μου την πεσουν διαφοροι
δεν ειναι κακο το παραπανω..και το βρισκω πολυ λογικο να συμβαινει, και γω μαζι σας, καπως ετσι ζω, δεν ειμαι επαναστατης ουτε αναρχικος ουτε τιποτα,
απλα λεει πολλα για τον τροπο σκεψης μεσα απο το συστημα..
Οι απόψεις του κόσμου διαμορφώνονται.
Οι αντιδράσεις είναι ελεγχόμενες απ αυτούς που τις προκαλούν.
Για την οικονομική κατάντια φταίνε οι γιατροί στο κολονάκι τους βγάλαμε στην τηλεόραση και οκ.
Ο λαός χρειάζεται τροφή.
Αν το χειριστείς καλά είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Οι μπάτσοι γίνονται οι "άλλοι", τα κλεφτρόνια που αν τους πιάσουμε πάνω στη μηχανή μας θα τους καθαρίσουμε επί τόπου αποκτούν δικαιώματα όταν σπάνε τα παπιά των μπάτσων και τον πρύτανη στο ξύλο.
Το καλό γίνεται κακό και το καλό κακό.
Μας χειρίζονται δεν είμαστε αυτόβουλοι.
Φέτος θα κάνουμε και εμβόλιο πέρυσι όχι, του χρόνου μπορεί να ανακαλυφθεί ότι οι μοτό είναι επικίνδυνες και σκοτώνουν τους νέους ,με την κατάλληλη τηλεοπτική κάλυψη θα καταφέρουν τον κόσμο να μην καβαλάει μηχανές.
Ναι υπάρχει ένας πυρήνας έτοιμος πάντα για φασαρίες σε εργάσιμες ώρες, γιορτές, αργίες, χειμώνα καλοκαίρι, για εμένα που αύριο θα πάω στην δουλειά και δεν μπορώ να διαδηλώσω τα πολιτικά μου πιστεύω, ναι μόνο βολεμένοι μπορούν να χαρακτηριστούν εκτός εάν είναι αυτή η δουλειά τους οπότε μιλάμε για εγκληματίες.
Για την αλλαγή τώρα εντός του συστήματος ,διαφωνώ.
Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ποτέ δεν αντιδρούν κατά κανενός συστήματος.
Μόνο τους μπάτσους βλέπουν σαν στόχους και τους πολιτικούς.
menelaos46
07/12/2009, 01:05
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=84796&cid=4
Ολοι οι φτωχοι και οι κατατρεγμενοι και αδικημενοι μαζι στην επανασταση!!!
(Δε το γενικευω το λεω συγκεκριμενα γι'αυτους)
Και για να μην ξεχάσω, ο τρόπος που η κοινωνία έχει ανάγκη τους νέους σήμερα είναι:
«Θα ’μαι καλό παιδί, άριστος μαθητής…»
«Θα κοιμηθώ νωρίς, θα είμαι συνεπής…»
«Θα κάνω ότι πεις»
nikolas1709
07/12/2009, 01:32
εκνευριζομαι αφανταστα που παρα πολλοι πιστευουν οτι αν δειρουν μπατσο η αν παει φυλακη λυθηκε το προβλημα τησ κοινωνιασ οι γιατροι για να κανουν δουλεια 8ελουν φακελακι για να παρεισ διπλωμα φακελακι για να βρεισ δουλεια παλι τα ιδια εχουμε 300 μαλακεσ να μασ κοροιδευουν και να σπαταλανε κρατικο χρημα για προεκλογικεσ εκστρατειεσ
κανουμε γαργαρα ολα τα σκανδαλα αλλα αν φαει πετρα ο μπατσοσ παμε χαρουμενοι σπιτια μασ
αναρχακοι οι πιο μεγαλοι μαλακεσ θελουν και αναρχια οχι νομοι οχι συνορα εδω δε μπορουν να σεβαστουν την περουσια του συναθρωπου τουσ
φαντασουν να μην ειχαμε και νομουσ τι θα εκαναν
οταν εγω βλεπω 15χρονο να πεταει μολοτωφ να καιει και να σπαει δε βλεπω οργισμενο νεο βλεπω αυριανο εγκληματα οσα μαγαζια εσπασαν τα αδειασαν κιολλασ
οταν σε τοσο μικρη ηλικια η παιδια σου ειναι να σπασ ξενα πραγματα φαντασου να μεγαλωσεισ τι θα κανεισ
και η γενια των 700 δουλευει για να τα βγαλει περα δεν εχει χρονο να τα σπασει οι περισσοτεροι απο αυτουσ ειναι οι βολεμενοι δε ξερω αν ακουσατε για τα παιδια πρων υπουργου που τα επιασαν\
ο πρυτανησ στην εντατικη και τα τσογλανια αυριο εξω γιατι δεν εχουμε δικαιοσυνη εσπασεσ να το πληρωσεισ
με την οικονομικη κριση που ζουμε δε θα αργησουμε να δουμε κανενα καταστηματαρχη πνιγμενο με εξοδα να παρει καραμπινα και να αρχιζει να καθαριζει αναρχικουσ
mikros boudas
07/12/2009, 02:40
εκνευριζομαι αφανταστα που παρα πολλοι πιστευουν οτι αν δειρουν μπατσο η αν παει φυλακη λυθηκε το προβλημα τησ κοινωνιασ οι γιατροι για να κανουν δουλεια 8ελουν φακελακι για να παρεισ διπλωμα φακελακι για να βρεισ δουλεια παλι τα ιδια εχουμε 300 μαλακεσ να μασ κοροιδευουν και να σπαταλανε κρατικο χρημα για προεκλογικεσ εκστρατειεσ
κανουμε γαργαρα ολα τα σκανδαλα αλλα αν φαει πετρα ο μπατσοσ παμε χαρουμενοι σπιτια μασ
αναρχακοι οι πιο μεγαλοι μαλακεσ θελουν και αναρχια οχι νομοι οχι συνορα εδω δε μπορουν να σεβαστουν την περουσια του συναθρωπου τουσ
φαντασουν να μην ειχαμε και νομουσ τι θα εκαναν
οταν εγω βλεπω 15χρονο να πεταει μολοτωφ να καιει και να σπαει δε βλεπω οργισμενο νεο βλεπω αυριανο εγκληματα οσα μαγαζια εσπασαν τα αδειασαν κιολλασ
οταν σε τοσο μικρη ηλικια η παιδια σου ειναι να σπασ ξενα πραγματα φαντασου να μεγαλωσεισ τι θα κανεισ
και η γενια των 700 δουλευει για να τα βγαλει περα δεν εχει χρονο να τα σπασει οι περισσοτεροι απο αυτουσ ειναι οι βολεμενοι δε ξερω αν ακουσατε για τα παιδια πρων υπουργου που τα επιασαν\
ο πρυτανησ στην εντατικη και τα τσογλανια αυριο εξω γιατι δεν εχουμε δικαιοσυνη εσπασεσ να το πληρωσεισ
με την οικονομικη κριση που ζουμε δε θα αργησουμε να δουμε κανενα καταστηματαρχη πνιγμενο με εξοδα να παρει καραμπινα και να αρχιζει να καθαριζει αναρχικουσ xaxaxaaxaxxaxaxa:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikolas1709
07/12/2009, 03:11
to asteio pou tovrhkes?
devil's animal
07/12/2009, 03:21
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιγεστε οταν λεγετε κατι "κακο" για μπατσο....
ας τα παρουμε απο την αρχη...
οπως λεχθηκε (και φανταζομαι θα συμφωνειτε οι περισσοτεροι) ενα ΠΟΛΥ μεγαλο ποσοστο μπηκε στην αστυνομια για τον σιγουρο μισθο και την μονιμοτητα. 1ο φαουλ.
το να περιφρουρεις ειναι λειτουργημα κυριοι και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται.
φυσικα εχεις τον φοβο των τρομοκαρατων, των ληστων, των δολοφονων και γενικα των κακοποιων στοιχειων. αυτη ομως ειναι η φυση της δουλειας. deal with it. μεγαλε θα παιρνεις τον σιγουρο μισθο σου, θα σου δωσουμε και πιστολακι αλλα να ξερεις, αυριο μπορει να πεθανεις επειδη βρεθηκε ενας τρελος στον δρομο σου...
ειναι περιπου οπως εμεις. καβαλαμε μηχανες και υπαρχει παντα ο κινδυνος (σε μεγαλυτερα ποσοστα απο τους αλλους παντα) οτι μπορει να μεινουμε αναπηροι ή και να πεθανουμε. εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες. το αποδεχομαστε ομως γιατι βρισκουμε την ελευθερια που μας προσφερει το δικυκλο κατι το συγκλονιστικο.
σ'αυτους τα λενε αυτα?
επισης, μπαινουν στην αστυνομια και μολις βγαινουν το παιζουν σεριφηδες. δεν γενικευω. παλι μιλαω για ενα μεγαλο ποσοστο. και ξερετε κατι? μπορω να τους δικαιολογησω. τους δινουν εξουσια. και οποιος λαβαινει απο την μια μερα στην αλλη εξουσια, την ψωνιζει. το τελευταιο βλαχαδερο που εβοσκε προβατα στην στρουγκα βρεθηκε να εχει οπλο, 2μηνη εκπαιδευση και αρχικα Ε.Φ. στην βατα. 2ο φαουλ.
δεν ξερουν καλα καλα να περπατησουν, οχι να μιλησουν, να περπατησουν.μιλαμε για πρωτογονες καταστασεις... και σου κουνανε το γκλοπ στην μαπα εκφοβιστικα, επειδη εχουν αλλους 20 απο πισω τους.
δεν υπαρχει σεβασμος στην αστυνομια θα μου πειτε.βεβαια.και εχετε δικιο...
σε ποιον ομως να δοθει σεβασμος?
στον αρχηγο της αστυνομιας που γλυφει τον υπουργο για μεγαλυτερο μισθο και μιζα απο τα v-strom?
απο τους οπλαρχηγους που κανουν διακηνηση, εμπορια και εχουν και απο 2-3 π0υτανες ο καθενας?
απο τους απλους στρατιωτες που περνανε οτι κοκκινο βρουν μπροστα τους,φορανε το rayban και σε κοιτανε με υφος τοσο απαξιωτικο που νομιζεις οτι ζεις σε σκουληκοτρυπα και ας εχεις βγαλει 2-3 πανεπιστημιακες σχολες και ας ξερεις 5-6 γλωσσες, κλπ.κλπ??
για το τελος αφησα τους καλυτερους.τους φασιστοτραμπουκους.
εννοειται.
μπαινουν στο Σωμα (τωρα ποιο σωμα ειναι αυτο μην με ρωτατε...μαλλον του οξωαποδω) και εχουν νομιποποιηθει να βαρανε. δεν εχει σημασια τι και ποιον. απλα βαρανε.
φοβερη υπηρεσια. κατι σαν μπραβοι σε νυχτερινο μαγαζι μονο που αυτοι εχουν και το "νομο" στο πλευρο τους.
και την μανα που κλεει σε καθε δελτιο και λεει "μην χτυπατε τα παιδια μας.τα παιδια των 700?" ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ. κ@ργιολα ειναι και αυτη που εσπρωξε το βλασταρι να γινει δημοσιος και να τα περνει απο το κρατος χωρις να δουλευει. ε,οχι κυρα μου. εχει και ενα τιμημα το "Σωμα"...:yuck:
menelaos46
07/12/2009, 03:37
Θα μπορουσα βεβαιως να σου γραψω ενα αναλογο κειμενο για τις μαναδες και τα βλασταρια που πανε στις πορειες, αλλα επειδη περα απο την παρτη μου με νοιαζει και η γνωμη του αλλου ακομη και του φασιστα οποιος κι αν ειναι αυτος, αλλα και η ζωη του αλλου ομοιος οποιος κι αν ειναι αυτος δε το κανω.
menelaos46
07/12/2009, 05:12
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιγεστε οταν λεγετε κατι "κακο" για μπατσο.... ας τα παρουμε απο την αρχη... Γιατι ειναι ανθρωποι.
οπως λεχθηκε (και φανταζομαι θα συμφωνειτε οι περισσοτεροι) ενα ΠΟΛΥ μεγαλο ποσοστο μπηκε στην αστυνομια για τον σιγουρο μισθο και την μονιμοτητα. 1ο φαουλ. το να περιφρουρεις ειναι λειτουργημα κυριοι και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται. Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ανθρωπων δε ξερει καν τι δουλεια θα κανει οταν στα 18 η 19 επιλεγει να σπουδασει. Το να περιφρουρεις ειναι οντως λειτουργημα. Οπως επισης και να εισαι γιατρος, δικηγορος, επιστημωνας, για μενα και σκουπιδιαρης δικαστικος,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και πολλα αλλα. Κανεις απο αυτους δε δεχτηκε τετοιο φασισμο για το επαγγελμα του και μαντεψε ναι κι εκει υπαρχουν διευθαρμενοι.
φυσικα εχεις τον φοβο των τρομοκαρατων, των ληστων, των δολοφονων και γενικα των κακοποιων στοιχειων. αυτη ομως ειναι η φυση της δουλειας. deal with it. μεγαλε θα παιρνεις τον σιγουρο μισθο σου, θα σου δωσουμε και πιστολακι αλλα να ξερεις, αυριο μπορει να πεθανεις επειδη βρεθηκε ενας τρελος στον δρομο σου... Δεκτο
ειναι περιπου οπως εμεις. καβαλαμε μηχανες και υπαρχει παντα ο κινδυνος (σε μεγαλυτερα ποσοστα απο τους αλλους παντα) οτι μπορει να μεινουμε αναπηροι ή και να πεθανουμε. εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες. το αποδεχομαστε ομως γιατι βρισκουμε την ελευθερια που μας προσφερει το δικυκλο κατι το συγκλονιστικο. Οι ζηταδες πρεπει να ειναι ηρωες!!!
επισης, μπαινουν στην αστυνομια και μολις βγαινουν το παιζουν σεριφηδες. δεν γενικευω. παλι μιλαω για ενα μεγαλο ποσοστο. και ξερετε κατι? μπορω να τους δικαιολογησω. τους δινουν εξουσια. και οποιος λαβαινει απο την μια μερα στην αλλη εξουσια, την ψωνιζει. το τελευταιο βλαχαδερο που εβοσκε προβατα στην στρουγκα βρεθηκε να εχει οπλο, 2μηνη εκπαιδευση και αρχικα Ε.Φ. στην βατα. Δεκτο
σε ποιον ομως να δοθει σεβασμος? στον αρχηγο της αστυνομιας που γλυφει τον υπουργο για μεγαλυτερο μισθο και μιζα απο τα v-strom? απο τους οπλαρχηγους που κανουν διακηνηση, εμπορια και εχουν και απο 2-3 π0υτανες ο καθενας? απο τους απλους στρατιωτες που περνανε οτι κοκκινο βρουν μπροστα τους,φορανε το rayban και σε κοιτανε με υφος τοσο απαξιωτικο που νομιζεις οτι ζεις σε σκουληκοτρυπα και ας εχεις βγαλει 2-3 πανεπιστημιακες σχολες και ας ξερεις 5-6 γλωσσες, κλπ.κλπ?? Ισοπεδωσε τα ολα.
και την μανα που κλεει σε καθε δελτιο και λεει "μην χτυπατε τα παιδια μας.τα παιδια των 700?" ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ. κ@ργιολα ειναι και αυτη που εσπρωξε το βλασταρι να γινει δημοσιος και να τα περνει απο το κρατος χωρις να δουλευει. ε,οχι κυρα μου. εχει και ενα τιμημα το "Σωμα".. Αυτο ειναι μεγαλη μαλακια που λες ελπιζω να το καταλαβεις το πρωι. Εσυ με λιγα λογια αν σου βαζαν μπροστα σου ενα μπατσακο κι ενα οπλο δε θα το σκεφτοσουν και πολυ ετσι?????