View Full Version : 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
O byr0n μιλάει για την ζωή. Είτε χάνεται απ΄τα χέρια μπάτσου, είτε χάνεται απ΄τα χέρια τρομοκράτη. Και είναι κρίμα να υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία στην αξία της ανάλογα με το άν φοράει στολή ή όχι. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της πράξης ώς "αποδεκτά" αντίποινα, μόνο που δεν έχουμε κατοχή και πόλεμο.
Ενδιαφέρουσα η ερμηνεία που μου έδωσες, αλλά καμμία σχέση...
super_toto
08/12/2009, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ρε φιλε μου
εγω ξερω ακριβως τι θελω
αλλα προφανως δεν θα ειμαι μονος μου/σου
το θεμα ειναι τι θα θελουμε ολοι!
και προφανως δεν μιλω για επανασταση λες και θα γινει αυριο στις 5:30!
και σορρυ κιολας αλλα σε τετοιους καιρους οταν ερθουν ολα ειναι ρευστα(δες 1789, 1881, 1886, 1936 ακομα και το δικο μας πολυτεχνειο με τις δεκαδες "θελεω"). την απολυτη αληθεια την κατεχει μονο η αλεκα!
και ξαναρωτω: αν πεθαινε η 55χρονη? αλλα ενα "μεμονομενο περιστατικο?"
Εγώ αυτο που βλέπω και δεν είναι εκτίμησή μου αλλά γεγονός, είναι ότι όταν γίνονται εκλογές το 80% του πληθυσμού επιβραβεύει το κατεστημένο. Δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Το υπόλοιπο 20% που δεν επιβραβεύει το κατεστημένο είναι διασπασμένο σε ακόμα μικρότερα ποσοστά που είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους.
Άρα το να λες ότι εσύ οτι εσύ ξέρεις τι θέλεις, δεν λέει τίποτα απολύτως. Αμα βρεις και άλλους που να θέλουν το ίδιο με εσένα και να είστε όλοι μαζι σοβαρό ποσοστό του πληθυσμού, πριν πάρετε το μπιτόνι για να κάψετε τους υπόλοιπους δοκιμαστε την τύχη σας στις εκλογές.
Διαφορετικά αν απλά θέλεις να επιβάλεις την δική σου άποψη σε όλους τους άλλους με τη βία, παρ όλο που είσαι μικρή μειοψηφία, τότε φίλε μου αντιλαβάνεσαι με ποιούς προσομοιάζεις.
Nostradamus
08/12/2009, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εγώ αυτο που βλέπω και δεν είναι εκτίμησή μου αλλά γεγονός, είναι ότι όταν γίνονται εκλογές το 80% του πληθυσμού επιβραβεύει το κατεστημένο. Δεν θέλει να αλλάξει τίποτα. Το υπόλοιπο 20% που δεν επιβραβεύει το κατεστημένο είναι διασπασμένο σε ακόμα μικρότερα ποσοστά που είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους.
Άρα το να λες ότι εσύ οτι εσύ ξέρεις τι θέλεις, δεν λέει τίποτα απολύτως. Αμα βρεις και άλλους που να θέλουν το ίδιο με εσένα και να είστε όλοι μαζι σοβαρό ποσοστό του πληθυσμού, πριν πάρετε το μπιτόνι για να κάψετε τους υπόλοιπους δοκιμαστε την τύχη σας στις εκλογές.
Διαφορετικά αν απλά θέλεις να επιβάλεις την δική σου άποψη σε όλους τους άλλους με τη βία, παρ όλο που είσαι μικρή μειοψηφία, τότε φίλε μου αντιλαβάνεσαι με ποιούς προσομοιάζεις.
+1
mparmpanik
08/12/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κύριοι,
η αστυνομία που έχουμε είναι αυτή που αντικατροπτίζει την κοινωνία μας.
1. Δεν πας στην αστυνομία γιατί σου εξασφαλίζει τα προς το ζειν. Αν πας μ' αυτό το σκεπτικό γίνεσαι κακός. Όπως και σε κάθε άλλο ΜΟΝΙΜΟ επάγγελμα.
sorry για την σφηνα,
αλλα αν δεν πας στην αστυνομια για τα προς το ζειν,
για ποιο λογο πας?
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι στις εκλογες 30% ΑΠΕΙΧΕ.
δηλαδη το πασοκ ψηφισε το 44% του 70% ενηλικου πληθυσμου δηλαδη περιπου χοντρικα 30% του ενηλικου πληθυσμου! δηλαδη οσο και η αποχη!
και καπου 25% πηρε η νδ.
τωρα τι αλλο να πω? εγραψα (οχι οτι κανω δηλωση φρονηματων :) ) οτι η βια ετσι και αλλιως δεν οδηγει πουθενα. ενιοτε βεβαια "τρεχει"την ιστορια
και παντα η μειοψηφια κυλουσε την πετρα της ιστοριας. παντα. η σιωπηρη πλειοψηφια απλα απορει οταν βγαινει με εκλογικη αναμετρηση ο χιτλερ και ο βοριδης με τον ανατολακη στη βουλη (για να μην ξεχνιομαστε)
απλα πραματα
Cpt. Haddock
08/12/2009, 13:27
[...]
ΚΑΚΩΣ απείχε, η αποχή είναι μεγάλη μ@λακία. Ειναι προτιμότερη η λαθος επιλογή απο τη μη επιλογή.
Ας πηγαίναν να ψηφίσουν να επηρέαζαν αλλιώς το αποτέλεσμα. Τώρα ας πρόσεχαν :wave2:
super_toto
08/12/2009, 13:29
δηλαδη το πασοκ ψηφισε το 44% του 70% ενηλικου πληθυσμου δηλαδη περιπου χοντρικα 30% του ενηλικου πληθυσμου! δηλαδη οσο και η αποχη!
και καπου 25% πηρε η νδ.
τωρα τι αλλο να πω? εγραψα (οχι οτι κανω δηλωση φρονηματων :) ) οτι η βια ετσι και αλλιως δεν οδηγει πουθενα. ενιοτε βεβαια "τρεχει"την ιστορια
και παντα η μειοψηφια κυλουσε την πετρα της ιστοριας. παντα. η σιωπηρη πλειοψηφια απλα απορει οταν βγαινει με εκλογικη αναμετρηση ο χιτλερ και ο βοριδης με τον ανατολακη στη βουλη (για να μην ξεχνιομαστε)
απλα πραματα
Ρε Ιωσήφ, μην παίζουμε με τα μαθηματικά τώρα. Το 30% της αποχής δηλαδή εσύ που το βάζεις, σε αυτούς που αντιτίθενται στο κατεστημένο ή σε αυτούς που το επιβραβεύουν με την αποχή τους.
Εφόσον κάποιος δεν καταδέχεται να χρησιμοποιήσει το μοναδικό όπλο που έχει (έστω αυτό, είναι σημαντικό) απλά σημαίνει ότι δεν έχει την διάθεση να αλλάξει τίποτα.
30+30+25+ΛΑΟΣ , 90% απλά πράγματα.
διαφωνω καθετα
η μη συμμετοχη σε παιχνιδι που θεωρεις απολυτα στημενο ειναι τιμια σταση
αρκει να μην συνοδευεται απο φραπεδια μονιμη και εγκεφαλικη ακαμψια
η καθημερινη ενεργη στα κοινα και σε οποιες ομαδες κοινωνικες/πολιτικες ειναι συμμετοχη οχι η ψηφος
ε να μην γραψω και το γνωστο αποφθεγμα της ροζας....
Gandalf dr685sm
08/12/2009, 13:31
Byr0n...
Αδερφέ στο γράφω απλά καθώς δεν έχω όρεξη για άλλες διαμάχες...
Να αναφέρω οτι άλλο η προσαγωγή που σημαίνει έλεγχος.. και άλλο η σύλληψη που σημαίνει οτι έκανες κάτι εγκληματικό και πάς για μέσα. Δεν είναι γραμματικό το θέμα.. είναι νομικό.
Όσον αφορά το τι κάνει ο καθένας που ξεκόβει απο μια πορεία χιλιάδων , δεν είναι δυνατόν να τον ελέγχει ο κάθε αστυνομικός... είπαμε είναι τακτική. Η τακτική δεν έχει το προνόμιο του "φιλτραρίσματος"..
Και για την ιστορία , τα πρόσωπα και η κορμοστασιά ποτέ δεν λένε το τι είναι ικανός να κάνει κάποιος. Μπορεί στην 16χρονη που αναφέρεσαι ίσως να είναι εμφανές με το σκεπτικό οτι μια έφηβη τι μπορεί να κάνει απέναντι σε αρματωμένους 20αρηδες και 30αρηδες..(αν και δεν είναι απολύτως σωστό)... αλλά σκέψου οτι δεν θα είναι η μόνη που "΄ξεκόβει " απο σώμα πορείας..
Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος και πάλι... απλά σου αναφέρω οτι είναι τακτική/στρατηγική...
Το ιδανικό θα ήταν η παντελής απουσία των αστυνομικών.. αλλά αν γίνει αυτό , ξέρεις τι θα γίνει μετά.
Sniper... +10000000000
Κανείς δεν δικαιολογεί τους βλαχό-μπάτσους.. το έχω πεί και παλιότερα.. όπως σε κάθε επάγγελμα μαλάκες υπάρχουν παντού. Στην ΕΛ.ΑΣ είναι χειρότερα γιατί είναι Αρχή επιβολής τάξης. Και ώς γνωστόν η τάξη και η εξουσία ελκύει κάθε λογής #@!#@!$!@$....
Αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι υπάρχουν αστυνομικοί που μπήκαν με γνώμονα να υπηρετήσουν την κοινωνία...
Έχει κανείς μήπως μετρήσει πόσοι αστυνομικοί έπεσαν στο καθήκον (ή και εκτός καθήκοντος) απο σφαίρες εγκληματιών;... και ναί είναι επιλογή τους το να πάνε στην ΕΛ.ΑΣ... αλλά δεν είναι δυνατόν να συγχέεται αυτό με το οτι αυτό πρέπει να τους κάνει πρόβατα επί σφαγή στις ορέξεις του κάθε οπλισμένου (απο πέτρα μέχρι και ΑΚ47). Δεν είναι τα εξιλαστήρια θύματα... ούτε φυσικά πρέπει να είναι δήμιοι... αστυνομικοί πρέπει να είναι.
Αυτό είναι το δύσκολο να γίνει και να περάσει σαν ιδέα... ειδικότερα όταν η αστυνομία γίνεται όπως πολύ ... μα πολύ σωστά είπε ο sniper.. εξιλαστήριο θύμα των μεν (ακραίων στοιχείων ) και των δε (ακροδεξιοί εντός και εκτός σώματος).... αλλά και μοχλός πίεσης της εκάστοτε κυβέρνησης.
Λέμε τα ίδια και τα ίδια ρε γμτ.. Αν το θέμα μας είναι η αστυνομία οτι ενοχλεί γενικώς και ομαδικώς... να την καταργήσουμε ρε παιδιά και ο καθένας να κάνει οτι νομίζει για προστασία κτλ...
Αν συμφωνούμε οτι χρειάζεται καλύτερη αστυνομία .. .τότε ας σταματήσουμε τις βλακείες περί "όλοι στην ΕΛ.ΑΣ είναι τέτοιοι..." ...
Όπως όλοι στις διαδηλώσεις πάνε να εκδηλώσουν διαμαρτυρία και μαζί τους και μπράβο τους.. και μπάινουν 100-200 βλαμένα και τα σπάνε και χαλάνε το κλίμα...
Έτσι και στην αστυνομία οι 1000-2000 (θέλετε και παραπάνω ;;; ... οκ) είναι αυτοί που θέλουν κλωτσιά και έξω..
Το κυριότερο όμως είναι οτι και οι δύο πλευρές δεν έχουν αντίπαλους αλλήλους, αλλά αυτό που τους φέρνει στον δρόμο... μαντέψτε τι είναι.
Gandalf
Τα ίδια έλεγε και η 17Ν ότι έχει την νομιμοποίηση να κάνει όσα έκανε γιατί η αποχή σημαίνει ψήφο στην οργάνωση :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Και βεβαια ειναι καταδικαστεα.
Δεν απαντας ομως?
θεωρεις εντελως απιθανο ιδιοι τυποι που βολταραν στα Χανια να ειναι μπλεγμενοι και σε
πιο "μυστικες" ας το πουμε επιχειρησεις αποπροσανατολισμου της κοινης γνωμης?
Στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να έχει αποδειχθεί κάποια εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, αν και δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση. Αντιθέτως θυμάμαι την απίστευτη συνωμοσιολογία για την 17Ν, μέχρι που τους συλλάβανε και γέλασε και ο κάθε πικραμένος με την ανικανότητα του κράτους να πιάσει έναν τσούρμο χαβαλέδες.
super_toto
08/12/2009, 13:33
διαφωνω καθετα
η μη συμμετοχη σε παιχνιδι που θεωρεις απολυτα στημενο ειναι τιμια σταση
αρκει να μην συνοδευεται απο φραπεδια μονιμη και εγκεφαλικη ακαμψια
η καθημερινη ενεργη στα κοινα και σε οποιες ομαδες κοινωνικες/πολιτικες ειναι συμμετοχη οχι η ψηφος
ε να μην γραψω και το γνωστο αποφθεγμα της ροζας....
Είναι πικρή η αλήθεια φίλε μου αλλά αυτοί που δεν ψηφίζουν απο άποψη σαν αυτη που αναφέρεις είναι ελάχιστοι . Οι περισσότεροι φραπέ πίνουν.
σωστο
για αυτο αγωνιζομαστε να τους κανουμε πολλους
παντως επετρεψε μου (κατι παραπανω ξερω) οτι δεν ειναι τοσο λιγοι οσο νομιζετε...
ο δεκ 08 αφησε καλη κληρονομια
τωρα που θα καταληξει ειναι αλλο θεμα
africanos31
08/12/2009, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τα ίδια έλεγε και η 17Ν ότι έχει την νομιμοποίηση να κάνει όσα έκανε γιατί η αποχή σημαίνει ψήφο στην οργάνωση :lol:
Στην Ελλάδα δεν θυμάμαι να έχει αποδειχθεί κάποια εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, αν και δεν θα μου έκανε καμμία εντύπωση. Αντιθέτως θυμάμαι την απίστευτη συνωμοσιολογία για την 17Ν, μέχρι που τους συλλάβανε και γέλασε και ο κάθε πικραμένος με την ανικανότητα του κράτους να πιάσει έναν τσούρμο χαβαλέδες.
Epeidh εγω θυμαμαι 1 βαν που επιασε η αστυνομια με καποιους αμερικανους με περουκες και φυγαδευτηκαν στη πρεσβεια επι εποχης 17Ν........ οι εφημεριδες ειπαν οτι ηταν αμερικανοι πρακτορες και κατι ετοιμαζαν μεσα στο βαν και τους επιασε η αστυνομια νομιζοντας οτι ηταν 17ν
Cpt. Haddock
08/12/2009, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Epeidh εγω θυμαμαι 1 βαν που επιασε η αστυνομια με καποιους αμερικανους με περουκες και φυγαδευτηκαν στη πρεσβεια επι εποχης 17Ν........ οι εφημεριδες ειπαν οτι ηταν αμερικανοι πρακτορες και κατι ετοιμαζαν μεσα στο βαν και τους επιασε η αστυνομια νομιζοντας οτι ηταν 17ν
Το βαν της οδού Μηθύμνης...
Είχε πέσει πολύ γέλιο τότε
Εποχές που ο Δροσογιάννης "ακουμπούσε" τους τρομοκράτες :p
super_toto
08/12/2009, 13:49
σωστο
για αυτο αγωνιζομαστε να τους κανουμε πολλους
παντως επετρεψε μου (κατι παραπανω ξερω) οτι δεν ειναι τοσο λιγοι οσο νομιζετε...
ο δεκ 08 αφησε καλη κληρονομια
τωρα που θα καταληξει ειναι αλλο θεμα
Έτσι νόμιζα κι εγώ μέχρι που είδα τα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών. Μια τρύπα στο νερό ο Δεκεμβρης του 08. Αν υπήρχε μια ελπίδα να ταυτιστεί ο κόσμος με ένα αγώνα για να βελτιώσει τη ζωή του, αυτή σκοτώθηκε πανηγυρικά από τους Λαιστρηγόνες που έκαψαν την Αθήνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
Δεν το θυμάμαι φίλε. Και πριν 1 χρόνο είχαν πιάσει κάποιον πράκτορα της ΕΥΠ με συσκευές παρακολούθησης έξω από το Μαξίμου και έγινε γαργάρα.
Μιλάω για την αποδεδειγμένη εμπλοκή όπως έγινε στην Ιταλία που είχαν εμπλακεί μυστικές υπηρεσιες, μασόνοι κλπ κλπ
Gandalf dr685sm
08/12/2009, 13:55
Και πριν 1 χρόνο είχαν πιάσει κάποιον πράκτορα της ΕΥΠ με συσκευές παρακολούθησης έξω από το Μαξίμου και έγινε γαργάρα
Ναι.. γιατί ήταν δικός τους και έκανε έρευνα στους γύρω χώρους για κοριούς και οχι για να παρακολουθήσει το Μαξίμου...
Αν θέλαν να το κάνουν αυτό , δεν θα έβαζαν κάποιον χύμα να είναι στο πάρκο με κεραίες και φορητό.. Κάνει μπαμ αυτό το πράγμα.
Υπάρχουν και καλύτερα μηχανήματα που λαμβάνουν/αναχαιτίζουν σήματα απο πολύ μακρύτερα απο τον Εθνικό Κήπο. Δεν θα είναι καν εμφανής αυτός που θα το κάνει. (βλ. βαλιτσάκι και σχετική εμβέλεια των 1-2ΚΜ απόσταση κατευθυντικού receiver)
Παπαριά συνενόηση ήταν αυτό...
Gandalf
Έτσι…
Άμα θέλουμε να αλλάξουμε κάτι , μόνο με προσευχή , νηστεία , ευχές και εκλογές θα το καταφέρουμε …
Η αστυνομία μας είναι ηρωική ενάντια σε100-200 μ@λ@κισμενα που μάλλον πληρώνονται από τα κανάλια κάθε 17 Νοε . και 6ΔΕΚ για να κάνουν μπάχαλα και να τα απολαμβάνουμε εμείς τρώγοντας τα μακαρόνια μας στον καναπέ μας ….
Κάθε συμμετοχή σε πορεία είναι επικίνδυνη και , ίσως, σε οδηγήσει στο τμήμα..(…προσαγωγή βρε …)
Αν διαδηλώσεις απόλυτα ειρηνικά , δίνοντας γαρίφαλα στον αστυνομικό (που σε αγαπαει βρε) , πηγαίνοντας στην άκρη του δρόμου για να μην κλείσεις και τον δρόμο , να μην φωνάζεις με τις ντουντούκες γιατί τρομάζεις και τα περιστέρια , να αποφεύγεις κτίρια που στεγάζονται οι κεφαλες του κρατους , τότε θα έχεις καταφέρει ΠΑΛΙ μια τρύπα στο νερό για τα αιτήματα σου αλλά θα έχεις κάνει κάτι καλο για την υγεία σου μιας και το περπάτημα κάνει καλό ….
Έτσι κι αλλιώς πάντως ,τσάμπα κόπος είναι , μιας και η «κοινή γνώμη» είναι εναντίον σου …
«πάλι έκλεισαν τους δρόμους οι μ@λ@κες...»
«απεργία έχουν ? πως θα κάνω την δουλίτσα μου τώρα…»
« ο Αυτιας είπε ότι αναμένουν επεισόδια…»
Και αυτά ΔΕΝ τα λένε οι αστυνόμοι ή οι «κυβερνόντες»
Τα λένε οι ίδιοι άνθρωποι που πέφτουν καθημερινά θύματα του κράτους τους…
Όπως η μόλυνση του περιβάλλοντος εχει εξαφανίσει αρκετά είδη χλωρίδας και πανίδας , έτσι και η μόλυνση του εγκεφάλου μας έχει εξαφανίσει έννοιες και λέξεις όπως ισονομία , αλληλεγγύη, διεκδίκηση κ.λ.π
…και μην νομίζετε ότι και γι αυτό φταίνε οι «μπάτσοι»… ούτε , μόνο , η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ…
Φταίνε , και ίσως περισσότερο , οι ηγεσίες του ΚΚΕ , ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, αριστερών – προοδευτικών – Οικολογικών κ.λ.π γκρουπούσκουλων που παίζουν με μεγάλη επιτυχία το ρολακι του «προοδευτικού ξεκαρφώματος» που τους έχουν δώσει…
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Άμα θέλουμε να αλλάξουμε κάτι , μόνο με προσευχή , νηστεία
spam on
Το κέρατο μου έχω φάει τον κόσο να βρώ την θεϊκή φωτογραφία που κάποιος θρησκόληπτος είχε γράψει με σπρέϊ "ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ !!" και κάποιος πρόσθεσε "ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Π@ΥΤΣΟ ΕΝΙΟΤΕ!!" :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry:
spam off
mats8282
08/12/2009, 14:45
Τελικα τι ηταν η 6η Δεκεμβρη φετος;
Οτι και περσυ....Δυστυχως ουτε φετος βρηκε εκφραση το κινημα οποτε παλι πηγε καρφι στα βραχια του Πρετεντερη και του Χατζηνικολαου... Κουκουλοφοροι,Δελτα,Ζητα,Ομικρον,ασυλο,Αδωνης και κυριες και κυριοι καλη σας νυχτα...
:wave2:
182672
menelaos46
08/12/2009, 14:50
Αντε και του χρονου παλι.
Μεχρι του χρονου ολοι τις παπιες ομως οπως παντα....
LsKostas
08/12/2009, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Αντε και του χρονου παλι.
Μεχρι του χρονου ολοι τις παπιες ομως οπως παντα.... τ
...Ευτυχως οσους βλεπεις στην φωτο παραπανω,μονο τις παπιες δεν κανουν
και πανε και ψηφιζουν και φωναζουν για αυτο που πιστευουν.
Μεχρι του χρονου πολλοι θα ηθελαν να μην τους ξαναδουν στους δρομους και εξω απο τα γραφεια τους με του ματαδες να φυλανε τα μποσικα...
Αλλα θα τους δουνε πολυ νωριτερα ,πιστεψε με
Cpt. Haddock
08/12/2009, 14:58
Μέχρι να τους ξαναδούν όμως κι όσο εμείς ενδοσκοπούμε, τσιμπήσαμε και το BBB+ από την Fitch, εν αναμονή της S&P...
Kαλά πάμε :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μέχρι να τους ξαναδούν όμως κι όσο εμείς ενδοσκοπούμε, τσιμπήσαμε και το BBB+ από την Fitch, εν αναμονή της S&P...
Kαλά πάμε :lol:
Ελα μωρέ τώρα με τα καργιόλια.... Όταν έδιναν τα ΑΑΑ+ στη Lehman & Bear Sterns ήταν καλά.
Cpt. Haddock
08/12/2009, 15:05
Ελα μωρέ τώρα με τα καργιόλια.... Όταν έδιναν τα ΑΑΑ+ στη Lehman & Bear Sterns ήταν καλά.
Μαζί σου, αλλα τη δουλειά τους την κάνουν.
Πόσα χρόνια είχαμε να βρεθουμε στο ΒΒΒ ρε συ;
Πόσα χρόνια είχαμε να βρεθουμε στο ΒΒΒ ρε συ;
10+
10+
ωραια χρονια ηταν τοτε ....:D
2stroker
08/12/2009, 15:34
διαβαζω,διαβαζω και νομιζω οτι ηρθε η ωρα να γραψω
-το οτι γινετε μια τετοια πορεια ο κυριοτερος λογος δεν ειναι η μνημη του 15χρονου αλλα η δικη μας μνημη σε οτι διαδραματιστηκε ενα χρονο πριν ωστε να μην ξεχασουμε τι συνεβη και να φωναξουμε οτι κανενας δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεσει μια ανθρωπινη ζωη
-οπως ειπε και καποιος πιο πανω μια πορεια αγαπης,ειρηνης,λουλουδια κ μαλακιες ειναι μια τρυπα στο νερο γιατι δυστυχως εδω που εχουμε φτασει για να σε ακουσει καποιος πρεπει να κανεις κατι ριζοσπαστικο
-συμφωνω απολυτα με το σπασιμο δημοσιας περιουσιας τραπεζες,κολαδικα κλπ και μη μου πειτε οτι εμεις τα πληρωνουμε αυτα ως φορολογουμενοι πολιτες γιατι εμεις πληρωνουμε και τους εκατονταδες εργαζομενους φαντασματα της ερτ,τον καθε δημοσιο υπαλληλο που ξυνει τα @@@@ του και και και....
-λογικο ειναι παντα σε ενα συνολο ανθρωπων να υπαρχουν και καποιες μειονοτητες.απο τους 500 που τα σπανε αυτοι που ξερουν τι κανουν ειναι οι μισοι ισως και λιγοτεροι
-περυσι στα επεισοδια αναμεσα στους "κουκουλοφορους"που τα εσπαγαν υπηρχαν απλοι πολιτες,μεταναστες,εργατες,παιδια κλπ κλπ γιατι ο κοσμος ειχε αγανακτησει και ηθελε να ξεσπασει.ειχε αγανακτησει ο μεταναστης που ειναι σε μια χωρα που τον εκμεταλλευονται και του φερονται με τον χειροτερο τροπο,ειχε αγανακτησει ο ανεργος που ματαια προσπαθει να βρει μια δουλεια,ειχε αγανακτησει αυτος που οι τραπεζες του παιρνουν τα παντα,ειχε αγανακτησει ο μαθητης ο οποιος σε ολη την πορεια του σχολειου δεν μαθαινει απολυτως τιποτα απλα παπαγαλιζει βιβλια για να περασει ισως καποτε σε ενα πανεπιστημιο περνοντας ενα πτυχιο και ισως να βρει μια δουλεια και και και...
στα περσινα επειδοδια ειδα παππου να ζητωκραυγαζει την ωρα που καποιοι εσπαγαν μια τραπεζα,ειδα ανθρωπο με κουστουμι να πεταει και αυτος πετρα.τι σημαινουν ολα αυτα?
αυτο που εγινε περυσι ηταν μια λαικη εξεγερση για να δειξει ο κοσμος οτι ειμαστε εδω και οτι και αν κανετε δεν προκειτε να μας κλεισετε το στομα!
Cpt. Haddock
08/12/2009, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
[...]-συμφωνω απολυτα με το σπασιμο δημοσιας περιουσιας [...]
Έχεις συνεισφέρει στο σπάσιμο; :wave2:
2stroker
08/12/2009, 15:47
αυτο τι σχεση εχει τωρα?:rolleyes:
Cpt. Haddock
08/12/2009, 15:48
αυτο τι σχεση εχει τωρα?:rolleyes:
Ρωτάω. Απλή ερώτηση είναι απλή απάντηση χρειάζεται :wave2:
africanos31
08/12/2009, 15:51
Nai 1 χιλιαδιτσα πιατα σε 1 σκυλαδικο.........:hypnotize (να ελαφρυνει το κλιμα)
2stroker
08/12/2009, 15:52
Ρωτάω. Απλή ερώτηση είναι απλή απάντηση χρειάζεται :wave2:
πιστευεις οτι καποιος που θα εκανε κατι τετοιο θα εβγαινε να το φωναζει στο διαδικτυο?:rolleyes:
Cpt. Haddock
08/12/2009, 15:55
πιστευεις οτι καποιος που θα εκανε κατι τετοιο θα εβγαινε να το φωναζει στο διαδικτυο?:rolleyes:
Δεν ξέρω. Το διαδίκτυο ειναι γεμάτο απο τύπους που στο γραπτό λένε πολλά, αλλα στην πράξη....
Απο την άλλη ξέρω οτι οι πραγματικοι επαναστάτες δεν κρυβονται.
Τεσπα, ή έσπασες και φοβάσαι να το πεις ή δεν έσπασες και απλά συμφωνείς δια του πληκτρολογίου.
Απλά πράγματα. Και του χρόνου :wave2:
2stroker
08/12/2009, 16:03
Δεν ξέρω. Το διαδίκτυο ειναι γεμάτο απο τύπους που στο γραπτό λένε πολλά, αλλα στην πράξη....
Απο την άλλη ξέρω οτι οι πραγματικοι επαναστάτες δεν κρυβονται.
Τεσπα, ή έσπασες και φοβάσαι να το πεις ή δεν έσπασες και απλά συμφωνείς δια του πληκτρολογίου.
Απλά πράγματα. Και του χρόνου :wave2:
ναι δεν κρυβονται αντιθετως βγαινουν στο ιντερνετ και δινουν πληρη στοιχεια τους ωστε να ειναι διαθεσιμα για οποιαδηποτε περισταση
δεν συμφωνω μονο δια του πληκτρολογιου γιατι αν διαβασες στο 1ο ποστ μου θα καταλαβεις οτι βρισκομουν και εγω στους δρομους
Cpt. Haddock
08/12/2009, 16:05
δεν συμφωνω μονο δια του πληκτρολογιου γιατι αν διαβασες στο 1ο ποστ μου θα καταλαβεις οτι βρισκομουν και εγω στους δρομους
Ναι, το κατάλαβα, αλλα έσπασες;
Ή απλά το κάνουν άλλοι κι εσύ απλά συμφωνείς εκ του ασφαλούς; :winka:
stefanos
08/12/2009, 16:12
Οπως τα γράφετε σαν ψυχοθεραπία μου κάνει η διαδήλωση.
Περπάτημα ξύλο σπάσιμο ξεθυμαίνουμε ... άντε και την Δευτέρα δουλειά.
Δικαιολογούν και οι μπάτσοι το μεροκάματό τους (που φέτος τα κανάλια συμφωνούν οτι κάναν την δουλειά του "σίγουρα" "οπωσδήποτε" "αναμφισβήτητα" καλύτερα και όλα καλά.
Άντε πάμε γι άλλα.
2stroker
08/12/2009, 16:12
για να συμφωνει καποιος με κατι πρεπει να το κανει και ο ιδιος οπωσδηποτε?
δηλαδη αν εσυ συμφωνεις-σου αρεσει να κανουν οι μηχανοβιοι σουζες σημαινει οτι κανεις και εσυ?
Ασφαλίτης εισαι;
κι εστω εσπασε, και τι δηλαδη;
κι εστω συμφωνει σιωπηρα, τι διαφοπρετικο με το απο πανω;
Akatanomastos
08/12/2009, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Ασφαλίτης εισαι;
κι εστω εσπασε, και τι δηλαδη;
κι εστω συμφωνει σιωπηρα, τι διαφοπρετικο με το απο πανω;
ρε καπταιν σου σπασανε το μαγαζι?
:rotflmao:
2stroker
08/12/2009, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε καπταιν σου σπασανε το μαγαζι?
:rotflmao:
δε νομιζω εκτος αν εχει στην κατοχη του καμια εθνικη τραπεζα,eurobank,zara,mc donalds:lol:
menelaos46
08/12/2009, 16:39
Το δεντρο μη ξεχασουμε φετος να λαμψει....
2stroker
08/12/2009, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Το δεντρο μη ξεχασουμε φετος να λαμψει....
ναι ναι για να δωσει χαρα στα φτωχα παιδακια!!
Cpt. Haddock
08/12/2009, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Ασφαλίτης εισαι;
Πως με κατάλαβες συνάδελφε; :wave2:
Cpt. Haddock
08/12/2009, 18:16
δε νομιζω εκτος αν εχει στην κατοχη του καμια εθνικη τραπεζα,eurobank,zara,mc donalds:lol:
κατι πήγα να κάνω αλλα δεν προκαμα :lol:
Akatanomastos
09/12/2009, 03:41
εδω ειναι οι τσογλανοι που επιτιθεντε στους αστυνομικους.. (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=109861)
menelaos46
09/12/2009, 04:16
Ωραιο κειμενο και κατα την αποψη μου αυτος που το εγραψε φαινεται να ειναι αρκετα αντικειμενικος.
Ωστοσο δε καταλαβαινω το σχολιο σου??
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
http://www.youtube.com/watch?v=-YirGCKbHRc&feature=player_embedded
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
dirtbird
09/12/2009, 06:24
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Aς το στείλει κάποιος στον Χρυσοχοίδη να μας εξηγήσει περί τίνος πρόκειται....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
liakaros
09/12/2009, 06:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θα σου πω εγω περι τινος προκειται...
Αναλφαβητοι γιδογαμιδες που μπηκαν στην αστυνομια με ενα τενεκε λαδι...και που απλως ζουν και υπηρετουν σε μια πολη σχετικα ηρεμη χωρις πολλες φασαριες, για να μπορουν να εκτονωθουν...
Τα προχθεσινα ηταν μια καλη ευκαιρια για ''προπονηση'', γιατι βλεπεις ο ταλαιπορος ο λαθρομεταναστης οταν πεσει στα χερια τους δεν αντεχει και πολλες...χαλαει γρηγορα...
Ντάξει απλά οποτε έχει πορεία.!!.. μη κυκλοφορείτε μπορεί να σας πάνε για εξακρίβωση... πρέπει να εμπλουτιστεί η βάση της αστυνομίας...
:eek: :bigcry:
ΖΗΤΩ Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ!!!!!
:alien:
Με τη μηδενική αντοχή ομως τι θα γίνει.. γιατι εχει πέσει πείνα στο κόσμο ..:rolleyes:
Cpt. Haddock
09/12/2009, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αστυνομικοι ειναι, μονάδες καταστολής διαδηλώσεων (χωρίς πλάκα)
Εχετλαίος
09/12/2009, 07:58
Ένα εισητήριο άνευ επιστροφής για Tuvalu παρακαλώ.
:yuck:
Gandalf dr685sm
09/12/2009, 08:01
Τους αστυνομικούς τους είδα και εγώ... οι άλλοι με μαντήλια και κουκούλες πρέπει είτε να είναι "μυστικοί", είτε ασφαλίτες...
Χρυσαυγίτες δεν είναι σίγουρα καθώς αυτοί το επιδυκνείουν οπως και όταν μπορούν οτι είναι μέλη της.
Κακώς κάκιστα είναι οι "κουκουλοφόροι" εκεί. Είτε αστυνομικοί, είτε (που δεν νομίζω) μέλη της Χ.Α. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσουν εξηγήσεις τόσο οι παρευρισκόμενοι αξιωματικοί όσο και ο υπεύθυνος επιχείρησης.
Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί πέρα και έχετε δίκιο οτι και να πείτε.
Gandalf
liakaros
09/12/2009, 08:12
Την χειρονομια που κανει ο κουκουλοφορος μπατσος εκει στο 1:16 ''ελα εδω,σε ειδα σε θυμαμαι και θα σου κοψω το λαρυγγι'' σε ποια σχολη του την μαθανε??
liakaros
09/12/2009, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τους αστυνομικούς τους είδα και εγώ... οι άλλοι με μαντήλια και κουκούλες πρέπει είτε να είναι "μυστικοί", είτε ασφαλίτες...
Χρυσαυγίτες δεν είναι σίγουρα καθώς αυτοί το επιδυκνείουν οπως και όταν μπορούν οτι είναι μέλη της.
Κακώς κάκιστα είναι οι "κουκουλοφόροι" εκεί. Είτε αστυνομικοί, είτε (που δεν νομίζω) μέλη της Χ.Α. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσουν εξηγήσεις τόσο οι παρευρισκόμενοι αξιωματικοί όσο και ο υπεύθυνος επιχείρησης.
Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί πέρα και έχετε δίκιο οτι και να πείτε.
Gandalf
ΔΕΝ ειναι μελη της χρυσης αυγης ουτε μυστικες υπηρεσιες ουτε τιποτα αλλο μαγε. ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΜΙΤΕΣ
λοιπον
προσαγωγη ειναι νομιμη εαν δεν εχεις ταυτοτητα και εισαι υποπτος για αδικημα που ΕΧΕΙ διαπραχθει
προληπτικη προσαγωγη δεν υπαρχει ειναι απαγωγη τοσο απλα
και γινονται περισσοτερο για να τρομοκρατειται ο κοσμος
ο υπουργος ξερει οτι θα μεινει εαν γινει πορεια 17ν πχ χωρις επεισοδεια. κανεις δεν θα θυμαται εαν δεν υπηρχε κοσμος
για να μην ξεχναμε
φετος το μεγαλο λαδι στη φωτια το εριξε ο ιδιος υπουργος προ.πο με την αναιτια και τραμπουκικη εισβολη στο ρεσαλτο και την συλληψη 60+ατομων
οσοι εχουν γιαφκα εχουν απεξω ταμπελα
ο ξεφτιλας
και σε τελικη
σε καθε πορεια που παω οι μονοι που στο συνολο τους ειναι καλυμμενοι ειναι οι ματαδες, οι εκαμιτες και οι ασφαλιτες.
ας βαλουν διακριτικα ντε!
sergiosm
09/12/2009, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εδω ειναι οι τσογλανοι που επιτιθεντε στους αστυνομικους.. (http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=109861)
Με αφορμή το άρθρο αυτό που παράθεσες, μια - δυο ερωτησούλες;;; (όχι προς εσένα, γενικά ρωτώ)
Γιατί σε ένα εκπαιδευτικό συλλαλητήριο να υπάρχουν "μπλοκ";;;
Δεν υποτίθεται ότι είναι όλοι μαθητές;;;
Και αν δεν υποτίθεται γιατί να αναφέρεται ως "πανεκπαιδευτικό" και όχι ως συλλαλητήριο του τάδε ή του δείνα "μπλοκ";;;
Όλα τα "μπλοκ" κάνουν επεισόδια;;;
Γιατί τα "μπλοκ" δεν αυτοπεριφρουρούνται;;;
Γιατί τα "μπλοκ", που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά, επιτρέπουν σε άσχετα άτομα να "παρεισφρήσουν" στα "μπλοκ" τους;;;
Τί σχέση έχει ο Πέτρουλας;;;
Έτσι, απλά μερικές απορίες που μου γεννήθηκαν διαβάζοντας το άρθρο.
Εχετλαίος
09/12/2009, 08:45
Μιλούσα με ένα γεροντή 92 χρονών οψές και μου είπε "εμένα κοπέλι μου, όλα ετουτανέ μου βρωμούνε Δεκεμβριανά".
Σήμερα ούτε 15η είδηση δεν είναι στα "κανάλια" και ατον "τύπο" τα προχθεσινά. Μάλλον εβρήκαμε καινούριες μεθόδους εξομάλυνσης καταστάσεων μετά τση ραβδές...
LsKostas
09/12/2009, 08:49
Αστυνομικοι ειναι, μονάδες καταστολής διαδηλώσεων (χωρίς πλάκα)
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και M.K.Δ. ειναι η συντομογραφια τους φανταζομαι :wave2:
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και M.K.Δ. ειναι η συντομογραφια τους φανταζομαι :wave2:
:lol: :lol:
..ναι ...
Μ@λ@κίες Κανουμε Δημοσια... ή
Μας Κλ@σανε Δυομαντρες (Ισπανικα)
LsKostas
09/12/2009, 09:04
:o Εκτακτο αστυνομικο ανακοινωθεν
η οργανωση Μ.Κ.Δ. (Μη Κουραζεσαι Διαδηλωτη)
Και η νεοσυστατη made by Chrisoxoidis team Θ.Σ.Ε. (..Θα Σπασω Εγω) συνεργαζονται αψογα :beer: οπως αναφερει ο Πανος Σομπολος στο μεσημεριανο δελτιο του Σταρ του Σαββατου(με παρουσιαστρια το γνωστο milf πρωιναδικου :a07: )
Για σου ρε Χρυσοχοιδη με τους "αντιεξουσιαστες" φιλους σου
:bigcry: :lol: :bigcry: :bigcry:
ΜΚΔ=Μ@υνί Καπέλλο Δύναμις :wave2:
ΜΚΔ=Μ@υνί Καπέλλο Δύναμις :wave2:
:lol: :lol: :rotflmao:
Για να δούμε και που θα καταλήξει και αυτή η δίκη.... γιατι βλέπω να τον δικάζουν στα αντικύθηρα.. το μπάτσο... με ενορκους 10 ψαράδες και 2 θείτσες...
2stroker
09/12/2009, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Με αφορμή το άρθρο αυτό που παράθεσες, μια - δυο ερωτησούλες;;; (όχι προς εσένα, γενικά ρωτώ)
Γιατί σε ένα εκπαιδευτικό συλλαλητήριο να υπάρχουν "μπλοκ";;;
Δεν υποτίθεται ότι είναι όλοι μαθητές;;;
Όλα τα "μπλοκ" κάνουν επεισόδια;;;
Γιατί τα "μπλοκ", που θέλουν να διαδηλώσουν ειρηνικά, επιτρέπουν σε άσχετα άτομα να "παρεισφρήσουν" στα "μπλοκ" τους;;;
εσυ πιστευεις οτι αν δεν υπαρχουν μπλοκ δεν θα γινουν επεισοδια?
τα περισοτερα μπλοκ εχουν περιφρουρηση αλλα οταν προσπαθουν να μπουν αναμεσα τους μαζικα κουκουλοφοροι-μπαχαλακηδες-αντιεξουσιαστες-γνωστοι αγνωστοι(η οπως αλλιως θες πεστο)ειναι πολυ δυσκολο να τους εμποδισεις και το πιο πιθανο ειναι στο τελος να καταληξεις να παιζεις μαπες μαζι τους
Cpt. Haddock
09/12/2009, 10:08
εσυ πιστευεις οτι αν δεν υπαρχουν μπλοκ δεν θα γινουν επεισοδια?
Αυτό που ρωτάει ειναι γιατί να υπάρχουν μπλοκ in the first place?
Δεν ειναι - υποτιθεται - μια αυθόρμητη λαϊκή κινητοποίηση; :winka:
2stroker
09/12/2009, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Για να δούμε και που θα καταλήξει και αυτή η δίκη.... γιατι βλέπω να τον δικάζουν στα αντικύθηρα.. το μπάτσο... με ενορκους 10 ψαράδες και 2 θείτσες...
μα ειναι ξεκαθαρο οτι αυτο θελουν να κανουν
αν η δικη γινει μακρυα απο την αθηνα ποιος μαρτυρας και ποιος γενικοτερα εμπλεκομενος με την υποθεση θα παρατησει τα παντα για να παει τοσες μερες στην αμφισσα?γιατι δε μιλαμε για δικη που θα κρατησει 1 μερα.το ξερουν καλα το κουκουλωμα οι κυριοι χρονια τωρα.
LsKostas
09/12/2009, 10:09
Επειδη αυτες τις ημερες χτυπηθηκαν πολυ και αναιτια πολλα ατομα που απλα συμετειχαν ενεργα στις διαδηλωσεις θελω σαν τελευταιο post απο εμενα να επισυναψω αυτο το κειμενο
ως ελαχιστο βημα σε οσους συμμετεχουν και αντιστεκονται.
Την ωρα που ο "σκληρα" χτυπημενος πρυτανης εβγαινε κρατωντας το κινητο του και
δηλωνε "πολυτραυματιας" .η κυρια Αγγελική Κουτσουμπού επεφτε θυμα της ομαδας Δ
σε επιθεση ενος εν δυναμει δολοφονου αστυνομικου.
Την ωρα που τα καναλια μιλαγαν για σωστη δουλεια της αστυνομιας ,συλλαμβανονταν μαθητες
προληπτικα.
Την ιδια ωρα στα Χανια, "κουκουλοφοροι" τραμπουκιζουν πολιτες με την συνδρομη της τοπικης αστυνομιας και φυσικα με την συμφωνη γνωμη του Υπουργου ΠΡΟ.ΠΟ.
Το μονο που μπορουμε να κανουμε,ειναι να τα κανουμε γνωστα ολα αυτα,ωστε να
αναγκασουμε τα ΜΜΕ να αρχισουν λιγο λιγο να μιλανε για αυτα.
Διαβαστε λοιπον τι γινεται σε πορεια στην Ελλαδα εν ετει2009:
Κείμενο που μοιράστηκε στην συνέντευξη τύπου 8/12 στην ΕΣΗΕΑ
H ζαρντινιέρα μας κυβερνάει
Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από την Αστυνομία, οι «προστάτες» εξαπέλυσαν δολοφονική επίθεση με τις μηχανοκίνητες ορδές της Ομάδας Δέλτα ενάντια στους διαδηλωτές και ιδιαίτερα στο μπλοκ του ΕΕΚ στην Πλατεία Συντάγματος με παρολίγον μοιραίο θύμα μια αγωνίστρια του αντιδικτατορικού κινήματος και ιστέλεχος του ΕΕΚ, την συντρόφισσα Αγγελική Κουτσουμπού.
Εντελώς απρόκλητα, με επικεφαλής ένα μοτοσικλετιστή της Ομάδας Δέλτα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στο μπλοκ του ΕΕΚ κι άρχισαν να ξυλοκοπούν τους πάντες με αποτέλεσμα 5 σύντροφοι, πέραν της σ. Αγγελικής, να πάνε νοσοκομείο με κατάγματα στα χέρια και θλάσεις στο κρανίο.
Ενώ η σ. Αγγελική έπεφτε αιμόφυρτη και αναίσθητη στο έδαφος, τα χτυπήματα από τα γκλομπ έπεφταν βροχή.
Μόλις ο ιατρός Δημήτρης Γεωργίου έσκυψε να της δώσει πρώτες βοήθειες και δήλωσε την ιδιότητά του ο μοτοσικλετιστής φονιάς τον φιλοδώρησε με χτύπημα του γκλομπ στο κεφάλι και το μπράτσο, ξαποστέλνοντας κι αυτόν στο νοσοκομείο.
Την αγριότητα του εν λόγω «προστάτη» το δείχνουν τα τραύματα στην σ. Αγγελική: με την μοτοσικλέτα της τσάκισε τον ώμο (συντριπτικό κάταγμα αριστερής κλείδας) και προκάλεσε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση(υποσκληρίδιο αιμάτωμα, υπαραχνοειδή αιμορραγία, θλάση στον εγκέφαλο, ρωγμώδες κάταγμα του λιθοειδούς, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία).
Όταν ο σ. Σάββας Μιχαήλ, γραμματέας του ΕΕΚ και γιατρός ο ίδιος απαίτησε από τους επικεφαλής της επίθεσης να έρθει ασθενοφόρο για να μην πεθάνει η συντρόφισσα, εξυβρίστηκε χυδαία κι απωθήθηκε βίαια, ενώ ο επικεφαλής της επίθεσης των ΜΑΤ έλεγε σε ένα παρευρισκόμενο φωτορεπόρτερ που ζήτησε το ίδιο «Γιατί να έλθει ασθενοφόρο, για να το κάψουν οι αναρχικοί;» Το ασθενοφόρο τελικά ήρθε μετά ημίωρο περίπου λόγω των αστυνομικών μπλόκων.
Αυτά είναι τα γεγονότα.
Ιδού τώρα τι δήλωσε σχετικά και κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής: «Ήταν ατύχημα. Ήδη ο μοτοσικλετιστής έχει επισκεφτεί την κυρία που τραυματίστηκε. Κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο, ζήτησε συγνώμη και το θέμα έχει λήξει εκεί».
Ψέμα πρώτο: Δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονική επίθεση, όπως όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και τα φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν. Γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βιάζεται να βγάλει αθωωτική δικαστική απόφαση, πριν καν έρθει στο δικαστήριο η μήνυση που καταθέτουμε;
Ψέμα δεύτερο: Από το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου τα ραδιόφωνα λέγανε ότι ο «μοτοσικλετιστής έχει επισκεφτεί την κυρία και ζήτησε συγνώμη», ενώ αυτός εμφανίστηκε κατ’ εντολήν των ανωτέρων του το απόγευμα της ίδιας μέρας. Εξάλλου ήταν γνωστό στις αρχές ότι το ΕΕΚ είχε τον αριθμό της μοτοσικλέτας κι η ταυτότητά του δεν ήταν άγνωστη.
Ψέμα τρίτο: Ο «μοτοσικλετιστής» δεν κάλεσε το ασθενοφόρο. Το κάλεσε το ΕΕΚ, ενώ οι υπεύθυνοι της μηχανοκίνητης επίθεσης αρνήθηκαν να το κάνουν παρά τις επίμονες απαιτήσεις μας.
Ψέμα τέταρτο: Το θέμα δεν έχει λήξει ούτε δικαστικά- κατατίθεται μήνυση- ούτε ηθικά ούτε πολιτικά με μια υποκριτική συγνώμη για να βγει λάδι κι ο δράστης κι οι ηθικοί αυτουργοί, πρώτα-πρώτα ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης κι όσοι στείλανε τις μοτοσικλέτες πάνω στο πλήθος, εκσυγχρονίζοντας το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη σε δίτροχο.
Ένα ανάλογο ψέμα διέδωσαν τα παπαγαλάκια του υπουργείου για την επίσκεψη του υφυπουργού Βούγια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και την υποτιθέμενη «επίσκεψή» του στην σ. Κουτσουμπού. Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός δεν έγινε δεκτός αλλά αποπέμφθηκε από τον ίδιο τον γραμματέα του ΕΕΚ από το χειρουργικό ιατρείο όπου δίνονταν πρώτες βοήθειες στην σ. Αγγελική, με την επισήμανση :
«Εσείς είσαστε με τους θύτες, εμείς είμαστε θύματα, δεν δεχόμαστε την υποκρισία σας. Η ζαρντινιέρα μας κυβερνάει ακόμα».
Με το όργιο καταστολής, τις 850 προαγωγές, τις διώξεις για κακούργημα με τον κουκουλονόμο Δένδια, τις δολοφονικές επιθέσεις των Ζητάδων και Δελτάδων, η κυβέρνηση Παπανδρέου-Χρυσοχοϊδη- Τρισέ-Γιούνγκερ, στις πρώτες εβδομάδες της ύπαρξής της, έσκαψε ένα μεγάλο πολιτικό λάκκο ανάμεσα σ’ αυτήν και τον λαό.
Πιστεύει ότι η σπρωξιά της οικονομικής χρεοκοπίας, και της αντιλαϊκής πολιτικής που απαιτούν οι «αγορές», η ΕΕ, το ΔΝΤ δεν θα την ρίξουν στον λάκκο που η ίδια ετοιμάζει;
Θα την σώσουν τα παράσημα του Εφ Μπι Άι στον Χρυσοχοϊδη;
Το ΠΓ του ΕΕΚ 8 Δεκεμβρίου 2009
http://www.eek.gr/default.asp?pid=6&id=1031
2stroker
09/12/2009, 10:11
σε εκπαιδευτικο συλλαλητηριο μιας και δεν υπαρχουν(αν και δεν ειμαι αι τοσο σιγουρος)πολιτικες σκοπιμοτητες ο μονος λογο υπαρξης των μπλοκ ειναι καθαρα για το ποια σχολεια συμμετεχουν στο συλλαλητηριο.
Cpt. Haddock
09/12/2009, 10:16
σε εκπαιδευτικο συλλαλητηριο μιας και δεν υπαρχουν(αν και δεν ειμαι αι τοσο σιγουρος)πολιτικες σκοπιμοτητες ο μονος λογο υπαρξης των μπλοκ ειναι καθαρα για το ποια σχολεια συμμετεχουν στο συλλαλητηριο.
Συλλαλητήριο χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες δυστυχώς δεν υπάρχει. Το χειρότερο ειναι το καπέλωμα που τρώνε απο τα διάφορα κόμματα και οργανώσεις...
Δε γίνεται να βλέπεις "αυθόρμητο" συλλαλητήριο με πανό έτοιμα απο μέρες... :sick:
2stroker
09/12/2009, 10:16
Επειδη αυτες τις ημερες χτυπηθηκαν πολυ και αναιτια πολλα ατομα που απλα συμετειχαν ενεργα στις διαδηλωσεις θελω σαν τελευταιο post απο εμενα να επισυναψω αυτο το κειμενο
ως ελαχιστο βημα σε οσους συμμετεχουν και αντιστεκονται.
Την ωρα που ο "σκληρα" χτυπημενος πρυτανης εβγαινε κρατωντας το κινητο του και
δηλωνε "πολυτραυματιας" .η κυρια Αγγελική Κουτσουμπού επεφτε θυμα της ομαδας Δ
σε επιθεση ενος εν δυναμει δολοφονου αστυνομικου.
Την ωρα που τα καναλια μιλαγαν για σωστη δουλεια της αστυνομιας ,συλλαμβανονταν μαθητες
προληπτικα.
Την ιδια ωρα στα Χανια, "κουκουλοφοροι" τραμπουκιζουν πολιτες με την συνδρομη της τοπικης αστυνομιας και φυσικα με την συμφωνη γνωμη του Υπουργου ΠΡΟ.ΠΟ.
Το μονο που μπορουμε να κανουμε,ειναι να τα κανουμε γνωστα ολα αυτα,ωστε να
αναγκασουμε τα ΜΜΕ να αρχισουν λιγο λιγο να μιλανε για αυτα.
Διαβαστε λοιπον τι γινεται σε πορεια στην Ελλαδα εν ετει2009:
Κείμενο που μοιράστηκε στην συνέντευξη τύπου 8/12 στην ΕΣΗΕΑ
H ζαρντινιέρα μας κυβερνάει
Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από την Αστυνομία, οι «προστάτες» εξαπέλυσαν δολοφονική επίθεση με τις μηχανοκίνητες ορδές της Ομάδας Δέλτα ενάντια στους διαδηλωτές και ιδιαίτερα στο μπλοκ του ΕΕΚ στην Πλατεία Συντάγματος με παρολίγον μοιραίο θύμα μια αγωνίστρια του αντιδικτατορικού κινήματος και ιστέλεχος του ΕΕΚ, την συντρόφισσα Αγγελική Κουτσουμπού.
Εντελώς απρόκλητα, με επικεφαλής ένα μοτοσικλετιστή της Ομάδας Δέλτα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στο μπλοκ του ΕΕΚ κι άρχισαν να ξυλοκοπούν τους πάντες με αποτέλεσμα 5 σύντροφοι, πέραν της σ. Αγγελικής, να πάνε νοσοκομείο με κατάγματα στα χέρια και θλάσεις στο κρανίο.
Ενώ η σ. Αγγελική έπεφτε αιμόφυρτη και αναίσθητη στο έδαφος, τα χτυπήματα από τα γκλομπ έπεφταν βροχή.
Μόλις ο ιατρός Δημήτρης Γεωργίου έσκυψε να της δώσει πρώτες βοήθειες και δήλωσε την ιδιότητά του ο μοτοσικλετιστής φονιάς τον φιλοδώρησε με χτύπημα του γκλομπ στο κεφάλι και το μπράτσο, ξαποστέλνοντας κι αυτόν στο νοσοκομείο.
Την αγριότητα του εν λόγω «προστάτη» το δείχνουν τα τραύματα στην σ. Αγγελική: με την μοτοσικλέτα της τσάκισε τον ώμο (συντριπτικό κάταγμα αριστερής κλείδας) και προκάλεσε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση(υποσκληρίδιο αιμάτωμα, υπαραχνοειδή αιμορραγία, θλάση στον εγκέφαλο, ρωγμώδες κάταγμα του λιθοειδούς, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία).
Όταν ο σ. Σάββας Μιχαήλ, γραμματέας του ΕΕΚ και γιατρός ο ίδιος απαίτησε από τους επικεφαλής της επίθεσης να έρθει ασθενοφόρο για να μην πεθάνει η συντρόφισσα, εξυβρίστηκε χυδαία κι απωθήθηκε βίαια, ενώ ο επικεφαλής της επίθεσης των ΜΑΤ έλεγε σε ένα παρευρισκόμενο φωτορεπόρτερ που ζήτησε το ίδιο «Γιατί να έλθει ασθενοφόρο, για να το κάψουν οι αναρχικοί;» Το ασθενοφόρο τελικά ήρθε μετά ημίωρο περίπου λόγω των αστυνομικών μπλόκων.
Αυτά είναι τα γεγονότα.
Ιδού τώρα τι δήλωσε σχετικά και κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πεταλωτής: «Ήταν ατύχημα. Ήδη ο μοτοσικλετιστής έχει επισκεφτεί την κυρία που τραυματίστηκε. Κάλεσε ο ίδιος ασθενοφόρο, ζήτησε συγνώμη και το θέμα έχει λήξει εκεί».
Ψέμα πρώτο: Δεν ήταν ατύχημα αλλά δολοφονική επίθεση, όπως όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και τα φωτογραφικά και κινηματογραφικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν. Γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βιάζεται να βγάλει αθωωτική δικαστική απόφαση, πριν καν έρθει στο δικαστήριο η μήνυση που καταθέτουμε;
Ψέμα δεύτερο: Από το πρωί της 7ης Δεκεμβρίου τα ραδιόφωνα λέγανε ότι ο «μοτοσικλετιστής έχει επισκεφτεί την κυρία και ζήτησε συγνώμη», ενώ αυτός εμφανίστηκε κατ’ εντολήν των ανωτέρων του το απόγευμα της ίδιας μέρας. Εξάλλου ήταν γνωστό στις αρχές ότι το ΕΕΚ είχε τον αριθμό της μοτοσικλέτας κι η ταυτότητά του δεν ήταν άγνωστη.
Ψέμα τρίτο: Ο «μοτοσικλετιστής» δεν κάλεσε το ασθενοφόρο. Το κάλεσε το ΕΕΚ, ενώ οι υπεύθυνοι της μηχανοκίνητης επίθεσης αρνήθηκαν να το κάνουν παρά τις επίμονες απαιτήσεις μας.
Ψέμα τέταρτο: Το θέμα δεν έχει λήξει ούτε δικαστικά- κατατίθεται μήνυση- ούτε ηθικά ούτε πολιτικά με μια υποκριτική συγνώμη για να βγει λάδι κι ο δράστης κι οι ηθικοί αυτουργοί, πρώτα-πρώτα ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης κι όσοι στείλανε τις μοτοσικλέτες πάνω στο πλήθος, εκσυγχρονίζοντας το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη σε δίτροχο.
Ένα ανάλογο ψέμα διέδωσαν τα παπαγαλάκια του υπουργείου για την επίσκεψη του υφυπουργού Βούγια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και την υποτιθέμενη «επίσκεψή» του στην σ. Κουτσουμπού. Η αλήθεια είναι ότι ο υφυπουργός δεν έγινε δεκτός αλλά αποπέμφθηκε από τον ίδιο τον γραμματέα του ΕΕΚ από το χειρουργικό ιατρείο όπου δίνονταν πρώτες βοήθειες στην σ. Αγγελική, με την επισήμανση :
«Εσείς είσαστε με τους θύτες, εμείς είμαστε θύματα, δεν δεχόμαστε την υποκρισία σας. Η ζαρντινιέρα μας κυβερνάει ακόμα».
Με το όργιο καταστολής, τις 850 προαγωγές, τις διώξεις για κακούργημα με τον κουκουλονόμο Δένδια, τις δολοφονικές επιθέσεις των Ζητάδων και Δελτάδων, η κυβέρνηση Παπανδρέου-Χρυσοχοϊδη- Τρισέ-Γιούνγκερ, στις πρώτες εβδομάδες της ύπαρξής της, έσκαψε ένα μεγάλο πολιτικό λάκκο ανάμεσα σ’ αυτήν και τον λαό.
Πιστεύει ότι η σπρωξιά της οικονομικής χρεοκοπίας, και της αντιλαϊκής πολιτικής που απαιτούν οι «αγορές», η ΕΕ, το ΔΝΤ δεν θα την ρίξουν στον λάκκο που η ίδια ετοιμάζει;
Θα την σώσουν τα παράσημα του Εφ Μπι Άι στον Χρυσοχοϊδη;
Το ΠΓ του ΕΕΚ 8 Δεκεμβρίου 2009
http://www.eek.gr/default.asp?pid=6&id=1031
παιδια ειναι ξεκαθαρο οτι ο ζητας ορμησε καταπανω για να κοπανησει κοσμο με τη μοτοσυκλετα,ποιος πιστευει οτι προσπαθησε να ξεφυγει?
και στο νοσοκομειο ενοειτε οτι πηγε επειδη του το υπεδειξαν οι ανωτεροι του,θα του ειπαν πηγαινε να δειξεις καλο χαρακτηρα και ενδιαφερον για να μην εχουμε χειροτερα
οσο για τις εκατονταδες συλληψεις παλι ειναι ξεκαθαρο οτι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τον κοσμο να μην κατεβαινει στις πορειες και οχι οτι ειναι προληπτικα μετρα κατα της βιας.και ενας χαζος μπορει να τα καταλαβει ολα αυτα.
2stroker
09/12/2009, 10:18
Δε γίνεται να βλέπεις "αυθόρμητο" συλλαλητήριο με πανό έτοιμα απο μέρες... :sick:
αυτο δε συμβαινει παντα γιατι θυμησου περυσι την μαθητικη πορεια που εγινε αμεσως μετα τη δολοφονια του 15χρονου οπου υπηρχαν και τα αντιστοιχα πανο;)
Gandalf dr685sm
09/12/2009, 10:32
liakaros...
ΔΕΝ ειναι μελη της χρυσης αυγης ουτε μυστικες υπηρεσιες ουτε τιποτα αλλο μαγε. ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΜΙΤΕΣ
Και απο που προκύπτει αυτό ρε αδερφέ;;.. γιατί διακριτικά ή άλλο σήμα δεν διακρίνω... εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω απο το video. Οχι οτι θα αλλάξει κάτι... απλά απο περιέργεια ρωτώ για την σιγουριά του συμπεράσματος σου.
Όσο για τις διαδηλώσεις... εδώ τίθεται ενα ερώτημα άσχετο παντελώς με το θέμα αστυνομίας, αλλά σχετικό με το ποιός κάνει - τι μέσα στις διαδηλώσεις.
Σε μια διαδήλωση αντίδρασης, τι δουλειά έχουν κομματικές ομπρέλες απο το όποιο κόμμα;
Τι εστί μπλοκ σε διαδήλωση όπως ειπώθηκε και τι δουλειά κάνει ακριβώς αν στο μοναδικό κομμάτι που θα μπορούσε να έχει αξία είναι η περιφρούρηση "αποτυγχάνει";
Γιατί οι υπόλοιποι ανέχονται το καπέλωμα μιας προσπάθειας διαμαρτυρίας απο κομματικές σημαίες και φωνές;
Για το κείμενο του ΕΕΚ δεν σχολιάζω καθώς πάντα περιγράφουν κάτι με δικό τους υποκειμενικό τρόπο... είτε είναι το συμβάν με τις μοτοσυκλέτες των Ζ-Δ... είτε επειδή η Ε.Ε. εκδίδει διάταγμα για το νέο Σύνταγμα της. Δεν μπορείς να σχολιάζεις υποκειμενικές οπτικές και δη αρκετές φορές σίγουρα προκατηλειμένες. Μην το αναπτύξουμε εδώ... είναι δικαιώμα τους να λένε οτι νομίζουν... τα δικαστήρια θα κρίνουν για το συμβάν.
Απο εκεί και πέρα, μένω λίγο στο κείμενο που διάβασα στην Ελευθεροτυπία απο το Link που μπήκε πιο νωρίς και είναι λίγο πιο "ξεκάθαρο".
Τρία σημεία..
1. Οι διαδηλωτές που έκαναν διαμαρτυρία ακόμα και ώς οικογένεια (και μπράβο τους που μαθαίνουν στα παιδιά τους να αγωνίζονται) είναι το καλό του κειμένου.
2. Οι προκλήσεις πάντα σύμφωνα με όσα γράφονται ξεκίνησαν απο τους "παράπλευρα ευρισκόμενους" της πορείας που όμως δεν απομονώθηκαν απο τα "μπλοκ" και λοιπούς.. Μόνο ενας κάτι πήγε να πει και μετά απο ενα σπρώξιμο σταμάτησε. Οχι απο τους αστυνομικούς.
3. Οι αστυνομικοί έκαναν λάθος που ξεκίνησαν να είναι δίπλα στην πορεία καθώς και ο πιο αδαής γνωρίζει οτι αυτό θα προκαλέσει φασαρία. Παρόλα αυτά και πάλι .. ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ--- οι προκλήσεις άρχισαν και πάλι απο τους "παράπλευρα ευρισκόμενους" της πορείας.--
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω τα επεισόδια ξεκίνησαν επειδή έπρεπε να ξεκινήσουν και οχι φυσικά επειδή προκάλεσε η αστυνομία!!! Που δεκτόν όπως είπα πολλές φορές οτι έκανε κατάχρηση εξουσίας σε 1-2 περιπτώσεις...
Επίσης ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ, οτι η πλειοψηφία του κόσμου την βία την απορρίπτει κατηγορηματικά και απόλυτα, απο όποια πλευρά και αν προέρχεται χωρίς απολύτως καμία ανοχή για δικαιολογία. Όταν λοιπόν αυτό δεν περνάει στην μάζα κάποιων που θεωρούν πως με την βία θα περάσουν πολιτική ιδεολογία... καλό είναι να είναι/είμαστε έτοιμοι για πολύ πιο σκληρή αστυνόμευση την επόμενη φορά, καθώς θα είναι απαίτηση πάρα πολλών ύστερα αυτά να σταματούν εν τη γεννέση τους.
Δική μου άποψη το παραπάνω..
Πάντως σύμφωνα με τα νεότερα..
Δακρυγόνα και χημικά θα αλλάξουν με χρωματόσφαιρες (χειρότερο για μένα , καθώς ξέρουν όσοι έχουν ασχοληθεί με αεροβόλα/paintball τι μπορεί να κάνει μια τέτοια σφαίρα) καθώς και τεθωρακισμένα με αντλίες νερού υψηλής πίεσης. Όπερ αυτό που έλεγα για σκληρότερα μέτρα.
Πρόσθετα αυτών στα πλακίδια των παρευρισκόμενων αστυνομικών (επωμίδες.πέτο) θα υπάρχουν πλεόν διακριτικά (αριθμός μητρώου) και στους αξιωματικούς πιθανώς ονοματεπώνυμο.
Τα παραπάνω σύμφωνα με δηλώσεις Χρυσοχοϊδή πάντα.
Και σήμερα μετά απο 2 μέρες... και μετά απο σπασίματα και καταστροφές τι άλλαξε προς το καλύτερο ρωτώ;.. απαντήστε μου παρακαλώ οι υποστηρικτές της βίας σε πορείες. Διότι μόνο χειρότερο βλέπω προσωπικά. Αν κάνω λάθος παρακαλώ υποδείξτε.
Gandalf
Συλλαλητήριο χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες δυστυχώς δεν υπάρχει. Το χειρότερο ειναι το καπέλωμα που τρώνε απο τα διάφορα κόμματα και οργανώσεις...
Να θυμήσω το βράδυ της δολοφονίας περσι πως ξεκίνησαν ολα? Δεν ηταν αυθόρμητη αντίδραση?
Ισως να ήταν η 1η αυθόρμητη συνάθροιση μετά τη χούντα.... μέσα σε 2 ωρες .
1 χρόνο μετά... σιγουρα λείπει ο αυθορμητισμός αλλα σίγουρα ο κόσμος .. δεν ξεχνάει και περιμένει τη καταδίκη του αστυνομικού...
Εχετλαίος
09/12/2009, 10:40
δεν ξεχνάει και περιμένει τη καταδίκη του αστυνομικού...
Θα το δεις, και τα το ξεχάσει και ο λαμόγιος θα την κάνει τσίου τσίου.
Ακόμα εκείνο το εισητήριό μου για Tuvalu; Κόκκαλα έχει δεσποινίς;
2stroker
09/12/2009, 10:44
Να θυμήσω το βράδυ της δολοφονίας περσι πως ξεκίνησαν ολα? Δεν ηταν αυθόρμητη αντίδραση?
μη σου πω σε λιγοτερο απο 2 ωρες:beer:
μη σου πω σε λιγοτερο απο 2 ωρες:beer: Oντως....
liakaros
09/12/2009, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
liakaros...
Και απο που προκύπτει αυτό ρε αδερφέ;;.. γιατί διακριτικά ή άλλο σήμα δεν διακρίνω... εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω απο το video. Οχι οτι θα αλλάξει κάτι... απλά απο περιέργεια ρωτώ για την σιγουριά του συμπεράσματος σου.
Gandalf
Μπροστα ημουν και τους ειδα και τους ξερω φατσικα,με δυο απο αυτους εχω αρπαχτει και ασχημα στην μεση του δρομου σε ασχετη φαση.Φιλος μου ασφαλιτης που ηταν εκει οταν τον ρωτησα αν οι κουκουλοφοροι ειναι ο ''ταδε'' και ο ''ταδε'' μου ειπε αυτοι ειναι.Ε,τι αλλο να πω,να γραψω και ονοματεπωνυμα?
sergiosm
09/12/2009, 10:50
:winka:
2stroker
09/12/2009, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Θα το δεις, και τα το ξεχάσει και ο λαμόγιος θα την κάνει τσίου τσίου.
Ακόμα εκείνο το εισητήριό μου για Tuvalu; Κόκκαλα έχει δεσποινίς;
πολυ πιθανον ο λαμογιος να την κανει τσιου τσιου
εξαλλου το ιδιο εγινε και με τον Μελιστα που σκοτωσε τον καλτεζα ο οποιος αθωωθηκε και αποφυλακιστηκε 5 χρονια μετα(αθανατη ελληνικη δικαιοσυνη)
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησουμε να προσπαθουμε:wave2:
π
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησουμε να προσπαθουμε:wave2: +1
Gandalf dr685sm
09/12/2009, 10:52
Μπροστα ημουν και τους ειδα και τους ξερω φατσικα,με δυο απο αυτους εχω αρπαχτει και ασχημα στην μεση του δρομου σε ασχετη φαση.Φιλος μου ασφαλιτης που ηταν εκει οταν τον ρωτησα αν οι κουκουλοφοροι ειναι ο ''ταδε'' και ο ''ταδε'' μου ειπε αυτοι ειναι.Ε,τι αλλο να πω,να γραψω και ονοματεπωνυμα?
οχι... υπόλογος είναι ο διοικητής και οι συνάδερφοι τους αν είναι έτσι φίλε μου.. οχι εσύ..Αυτοί ακριβώς είναι που πρέπει να εκδιωχθούν απο το σώμα της ΕΛ.ΑΣ ...αλλά αυτό ειναι μεγάλο θέμα απο μόνο του στο πως πρέπει να γίνει.... γιατί πρέπει να γίνει.
Gandalf
Εχετλαίος
09/12/2009, 10:55
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησουμε να προσπαθουμε
:beer:
Φυσικά και όχι.
Αλλά και αλλού, και αλλού! Κάθε 4 χρονάκια μια Κυριακή πολίτες μόνο;
sergiosm
09/12/2009, 11:00
Αυθόρμητη με τόσα sms;;; με τόση διακίνηση της πληροφορίας;;;
Είναι προφανές ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μόνο και μόνο για να τα σπάσουν.
Όπως επίσης είναι γεγονός ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ πήγαν αυθόρμητα.
πολυ πιθανον ο λαμογιος να την κανει τσιου τσιου
εξαλλου το ιδιο εγινε και με τον Μελιστα που σκοτωσε τον καλτεζα ο οποιος αθωωθηκε και αποφυλακιστηκε 5 χρονια μετα(αθανατη ελληνικη δικαιοσυνη)
αυτο ομως δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησουμε να προσπαθουμε:wave2:
1,5-2 χρονια έκατσε μέσα και έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία.
Αυθόρμητη με τόσα sms;;; με τόση διακίνηση της πληροφορίας;;;
Είναι προφανές ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μόνο και μόνο για να τα σπάσουν.
Όπως επίσης είναι γεγονός ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ πήγαν αυθόρμητα. Aρα συμφωνεις? γιατι το ιδιο λες.... :winka:
2stroker
09/12/2009, 11:08
ναι σωστα,δικο μου λαθος.πρωτοδικα σε 2 1/2 χρόνια φυλακιση με αναστολη και σε δευτερο βαθμο μετα απο 5 χρονια αθωωθηκε
1,5-2 χρονια έκατσε μέσα και έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία. Τα κακόμοιρα τα καγκουρώ.......:bigcry:
Και πώς θα κάνουν την δουλειά τους οι αστυνομικοί-σπουδαστές ΤΕΙ (http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=1250189) ??? :confused:
182747
sergiosm
09/12/2009, 11:11
Aρα συμφωνεις? γιατι το ιδιο λες.... :winka:
Πιστεύω ότι κατάλαβες πολύ καλά ΤΊ λέω.
Οπότε μήπως τελικά εσύ συμφωνείς μαζί μου;
:smokin: :smokin: :smokin:
:lol:
sapila racing
09/12/2009, 11:12
1,5-2 χρονια έκατσε μέσα και έφυγε μετανάστης στην Αυστραλία.
Δεν έκατσε μέσα ούτε λεπτό, με αναστολή ήταν μέχρι που αθωώθηκε.
Εχει δεί κανείς την φωτό απο την αναπαράσταση? Ειχε γονατίσει για να έχει και καλό σημάδι το @ρχίδι.
sergiosm
09/12/2009, 11:14
Και πώς θα κάνουν την δουλειά τους οι αστυνομικοί-σπουδαστές ΤΕΙ (http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=1250189) ??? :confused:
Το περιστατικό αυτό διαβάζεται και με άλλο τρόπο:
ΌΤΑΝ η περιφρούρηση του κάθε "μπλοκ" ΘΕΛΕΙ, κάνει δουλειά.
όταν ΔΕΝ θέλει όμως ...
Σημείωση για να μην παρεξηγηθώ: δεν εννοώ ειδικά το "μπλοκ" του ΠΑΜΕ (στο οποίο αναφέρεται το άρθρο) αλλά γενικότερα στο κάθε "μπλοκ".
Εξάλλου, από όσο ξέρω, τα "μπλοκ" του ΠΑΜΕ δεν κάνουν επεισόδια
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν έκατσε μέσα ούτε λεπτό, με αναστολή ήταν μέχρι που αθωώθηκε.
Εχει δεί κανείς την φωτό απο την αναπαράσταση? Ειχε γονατίσει για να έχει και καλό σημάδι το @ρχίδι.
προφανώς αφού ήταν με αναστολή. Θυμάμαι το 1,5-2 χρόνια και ότι εργάστηκε εκ των υστέρων ως μάγειρας στην ΕΛΑΣ.
Και πώς θα κάνουν την δουλειά τους οι αστυνομικοί-σπουδαστές ΤΕΙ (http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=1250189) ??? :confused: Και περσι τα ιδια δεν είχαμε σε κάτι συνδικαλιστικές συγκεντρώσεις... τεσπα...:mad:
Το περιστατικό αυτό διαβάζεται και με άλλο τρόπο:
όταν ΔΕΝ θέλει όμως ...
Σημείωση για να μην παρεξηγηθώ: δεν εννοώ ειδικά το "μπλοκ" του ΠΑΜΕ (στο οποίο αναφέρεται το άρθρο) αλλά γενικότερα στο κάθε "μπλοκ".
Εξάλλου, από όσο ξέρω, τα "μπλοκ" του ΠΑΜΕ δεν κάνουν επεισόδια
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατηθούν αλυσίδες στα διάφορα μπλοκ, ιδίως όταν αρχίσουν να πέφτουν δακρυγόνα, γκλοπιές κλπ.
Ακόμα και οι κνίτες που φημίζονται για την απάθεια τους όταν τρώνε ανελέητο ξύλο οι (έξω απ΄τπ μπλοκ τους) ρεβιζιονιστές, πέρυσι στην μεγάλη πορεία της Δευτέρας "έσπασε" το μπλοκ τους μετά από καταιγισμό δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να χωρίστει η πορεία στη μέση και αργότερα σε πολλά μικρότερα μέρη.
Akatanomastos
09/12/2009, 11:27
φταινε παντως και οι οδηγητες των πορείων..
αν πιασουν τους μυστικους και τους μαυρισουν στο ξυλο,
μια δυο τρεις θα παει μετα αλλος να κανει τον ρουφιανο-τσιρακι?
sergiosm
09/12/2009, 11:38
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατηθούν αλυσίδες στα διάφορα μπλοκ, ιδίως όταν αρχίσουν να πέφτουν δακρυγόνα, γκλοπιές κλπ.
Ακόμα και οι κνίτες που φημίζονται για την απάθεια τους όταν τρώνε ανελέητο ξύλο οι (έξω απ΄τπ μπλοκ τους) ρεβιζιονιστές, πέρυσι στην μεγάλη πορεία της Δευτέρας "έσπασε" το μπλοκ τους μετά από καταιγισμό δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης με αποτέλεσμα να χωρίστει η πορεία στη μέση και αργότερα σε πολλά μικρότερα μέρη.
Άλλο δύσκολο, άλλο αδύνατο.
Τα πάντα είναι θέμα θέλησης.
Αν μη τι άλλο θα ξέρουν και όσοι θέλουν να τα σπάσουν ότι δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι στα συγκεκριμένα "μπλοκ"
Επιβεβαιωμένο από προσωπική εμπειρία. Το 1998 κάναν πολύ καλή δουλειά, όταν μας έδωσαν (μετά το ξύλο) για δεύτερο γύρο και μάζεμα στα ΜΑΤ.
Είμαι μεγάλο μπάχαλο, να με προσέχετε...