Σύνδεση

View Full Version : άλλη μια κόντρα αιωνίων : moto vs car (περιοδικο motojournal.fr)

Σελίδες : 1 [2] 3 4

Cpt. Haddock
18/01/2010, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
επειδη καποιος ειπε για @@...

690 ροδες στο χαλικι και 4.000 υψομετρο με γκρεμο...

http://www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug

:beer:

(η σκηνή που οδηγεί με το ένα χέρι και με το άλλο κάνει σκιά είναι απίστευτη :uplate: )

reinmeister
18/01/2010, 10:02
:lol: :lol: :lol: :lol:

ρε μλκ δουκα ελεος δηλαδη...:lol: :lol:

παρε και μια το εσκουντο με δυο μοτερ βιταρα τουρμπισμενα και 1000 αλογα κατω επισης στο χωμα...εσπασε το ρεκορ του βατανεν...

στο ιδιο βοντεο ειναι και μια λολα στην ασφαλτο...

χαλαρα πραματα...

http://www.youtube.com/watch?v=VsMgA2JvUlg&feature=fvw

DUKASII
18/01/2010, 10:17
:lol: :lol: :lol: :lol:

ρε μλκ δουκα ελεος δηλαδη...:lol: :lol:

παρε και μια το εσκουντο με δυο μοτερ βιταρα τουρμπισμενα και 1000 αλογα κατω επισης στο χωμα...εσπασε το ρεκορ του βατανεν...

στο ιδιο βοντεο ειναι και μια λολα στην ασφαλτο...

χαλαρα πραματα...

http://www.youtube.com/watch?v=VsMgA2JvUlg&feature=fvw ayto leo k ego eleos re filaraki an einai dynaton tora ektos olon ton allon na bgaloyme k ti moto xalari kai de xero go ti allo kai po po po po po ti fobo perno mesa se amaxi!

ntaxei eipame na leme kamia malakia..alla oxi k etsi.

reinmeister
18/01/2010, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ayto leo k ego eleos re filaraki an einai dynaton tora ektos olon ton allon na bgaloyme k ti moto xalari kai de xero go ti allo kai po po po po po ti fobo perno mesa se amaxi!

ntaxei eipame na leme kamia malakia..alla oxi k etsi.

οκ...οκ...:lol: :lol: ειναι προφανες οτι δεν το εχεις ζησει,οποτε δικαιολογεισαι...:bawl:

DUKASII
18/01/2010, 10:26
οκ...οκ...:lol: :lol: ειναι προφανες οτι δεν το εχεις ζησει,οποτε δικαιολογεισαι...:bawl: profanos k to exo zisei k me to aytokinito poy tha theles na deis me mia sobari anartisi opos les..kai ta idia mi soy po k perissotera aloga apo ayta poy zitises..

k genika to xo zisei poly to grigoro aytokinito..

alla ok pes esy k an den simfonoyme de to xoyme zisei.
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

road spirit
18/01/2010, 10:31
σου υποσχομαι οτι το πρωτο 100αρικο που θα μου περισσεψει ,θα το κανω gtr...:lol: :lol: ρε αψηλέ, σε χόντα τίποτις? χοντάκιας δηλώνεις, καβαλάς σουτζούκι, ονειρεύεσαι νισάν ... :a35:

reinmeister
18/01/2010, 10:43
profanos k to exo zisei k me to aytokinito poy tha theles na deis me mia sobari anartisi opos les..kai ta idia mi soy po k perissotera aloga apo ayta poy zitises..

k genika to xo zisei poly to grigoro aytokinito..

alla ok pes esy k an den simfonoyme de to xoyme zisei.
:rotflmao: :lol: :rotflmao:

οκ...μαζι σου...το χεις ζησει λοιπον...αρα ξερεις οτι στην στροφη που θα μπεις με το μηχανακι με 60 οριακα,με το αμαξι θα μπεις με 100...

κι εξακολουθεις να μου λες οτι σου φαινεται περισσοτερο με το μηχανακι?

reinmeister
18/01/2010, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε αψηλέ, σε χόντα τίποτις? χοντάκιας δηλώνεις, καβαλάς σουτζούκι, ονειρεύεσαι νισάν ... :a35:

:lol:
οταν αποφασισει η χοντα να βγαλει μηχανακι της ανθρωπιας στο στυλ που πλεον καβαλαω (μπουσα),πιστεψε με ,ο πρωτος που θα το παρει ειμαι...

road spirit
18/01/2010, 10:46
:lol:
οταν αποφασισει η χοντα να βγαλει μηχανακι της ανθρωπιας στο στυλ που πλεον καβαλαω (μπουσα),πιστεψε με ,ο πρωτος που θα το παρει ειμαι... να σε πω, για αυτό το νέο καυλιτζέκι της χόνΔα, τι έχεις να πεις?

HSV-010GT (http://www.youtube.com/watch?v=TPvuj2D0700)

DUKASII
18/01/2010, 11:04
οκ...μαζι σου...το χεις ζησει λοιπον...αρα ξερεις οτι στην στροφη που θα μπεις με το μηχανακι με 60 οριακα,με το αμαξι θα μπεις με 100...

κι εξακολουθεις να μου λες οτι σου φαινεται περισσοτερο με το μηχανακι? nai ayto to xero kai?:confused:

reinmeister
18/01/2010, 11:36
nai ayto to xero kai?:confused:

τι και??? πιο πολλη αδρεναλινη σου εκκρινουν τα 60 παρα τα 100?

DUKASII
18/01/2010, 11:38
τι και??? πιο πολλη αδρεναλινη σου εκκρινουν τα 60 παρα τα 100? OTI NA NAI!!!!

KAI TA TRENA ME 390 XIL PANE KAI PERNOYN K STROFES ETSI..

opote pao na paro kamia taxeia leme..:rolleyes:

reinmeister
18/01/2010, 11:38
να σε πω, για αυτό το νέο καυλιτζέκι της χόνΔα, τι έχεις να πεις?

οτι γαμω τον bill gates...:lol: :lol:

950dim
18/01/2010, 12:23
OTI NA NAI!!!!

KAI TA TRENA ME 390 XIL PANE KAI PERNOYN K STROFES ETSI..

opote pao na paro kamia taxeia leme..:rolleyes:
Απο Μοναχο για Νυρμβεργη,υπηρχε ενας ηλεκτρονικος πινακας που εδειχνε πληροφοριες,εκει που χαζευω τους επομενους σταθμους κοιταζω τη ταχυτητα στα 280km/h,μεχρι να βγαλω φωτο πεσαμε στα φρενα...

185857

project.breeze
18/01/2010, 13:01
http://www.youtube.com/watch?v=fEDwfk8EYR0

:a43:

DUKASII
18/01/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
http://www.youtube.com/watch?v=fEDwfk8EYR0

:a43: NAI DILADI?:rolleyes:

Ζεύκας
18/01/2010, 14:22
Οι μηχανόβιοι έχουν να αντιτάξουν όπλα που με αυτά πηγαίνουν μέχρι και για φρέντο στην καφετέρια,
και οι κουτάκιδες μας λένε για κάτι αμάξια εξωτικά,φόρμουλες,με 2 μοτέρ και 1000 άλογα μπλα μπλα μπλα

Ρε στη ζωή μας,στη καθημερινότητα,στη κυριακάτικη βόλτα τι είναι πιο γρήγορο? οεο?

τι να τα κάνω τα Group A,τα Viper με τα 1500 άλογα,και το τουτου στο Pikes Peak?
λες και πρόκειται να τα δω ποτέ? να τα πάω κόντρα με τη μηχανή μου? σκοτίστηκα.

Και ποιός είπε στη τελική ότι όσα περισσότερα χλμ στη στροφή, τόσο μεγαλύτερη η αδρεναλίνη?
Σωπάτε ρε,μήπως υπάρχει καμιά μαθηματική εξίσωση χλμ-αδρεναλίνης και δεν το ξέρω?

Ας πάνε και χίλιες φορές καλύτερα τ'αμάξια απ'ότι οι μηχανές.
Δεν οδηγώ μηχανές για τους αριθμούς και τη λογική.Οδηγώ γιατί με κάνουν να ΖΩ κάθε ώρα και στιγμή του 24ώρου.

Εγώ χαίρομαι να οδηγώ μηχανή μες το μποτιλιάρισμα της πόλης,τη βροχή,το βουνό,την εθνική.
Οι οδηγοί αυτοκινήτων το κάνουν? μπα...

Με τη μηχανή όπου μα όπου κι αν βρίσκομαι θα μου χαρίσει ικανοποίηση.
Στη τυχαία κόντρα στο φανάρι (οπουδήποτε κι οποιαδήποτε ώρα,έτσι?)
Στο χαιρετισμό του συνάδελφου από το απέναντι ρεύμα. κτλ κτλ

Και δεν είμαι μόνο εγώ.Όλοι οι μηχανόβιοι έτσι νιώθουν πάνω-κάτω.
Γιατί η μηχανή είναι καύλα,χαρά,ψυχανάλυση
Ενώ τ'αμάξι είναι πρωτίστως μέσο μεταφοράς.
Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις εκατέρωθεν

Λοιπόν αραδιάστε μου ότι υπερτούμπανο,σούπερ ντούπερ σπέσιαλ τζι τι ραισινγκ αυτοκίνητο θέλετε.
Εγώ σας βάζω μια μηχανή των 12000 ευρώ. :wave2:

DUKASII
18/01/2010, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Οι μηχανόβιοι έχουν να αντιτάξουν όπλα που με αυτά πηγαίνουν μέχρι και για φρέντο στην καφετέρια,
και οι κουτάκιδες μας λένε για κάτι αμάξια εξωτικά,φόρμουλες,με 2 μοτέρ και 1000 άλογα μπλα μπλα μπλα

Ρε στη ζωή μας,στη καθημερινότητα,στη κυριακάτικη βόλτα τι είναι πιο γρήγορο? οεο?

τι να τα κάνω τα Group A,τα Viper με τα 1500 άλογα,και το τουτου στο Pikes Peak?

Και ποιός είπε στη τελική ότι όσα περισσότερα χλμ στη στροφή, τόσο μεγαλύτερη η αδρεναλίνη?
Σωπάτε ρε,μήπως υπάρχει καμιά μαθηματική εξίσωση χλμ-αδρεναλίνης και δεν το ξέρω?

Δεν οδηγώ μηχανές για τους αριθμούς και τη λογική.Οδηγώ γιατί με κάνουν να ΖΩ κάθε ώρα και στιγμή του 24ώρου.

Εγώ χαίρομαι να οδηγώ μηχανή μες το μποτιλιάρισμα της πόλης,τη βροχή,το βουνό,την εθνική.

Λοιπόν αραδιάστε μου ότι υπερτούμπανο,σούπερ ντούπερ σπέσιαλ τζι τι ραισινγκ αυτοκίνητο θέλετε.
Εγώ σας βάζω μια μηχανή των 12000 ευρώ. :wave2: se eroteythika...
:blush:

Ζεύκας
18/01/2010, 14:33
se eroteythika...
:blush:

δεν είμαι άτριχος,στο λέω μην απογοητευτείς στη συνέχεια....:wacko:

project.breeze
18/01/2010, 15:01
NAI DILADI?:rolleyes:

Δεν έχει επεξήγηση,αυτό που είδες στο βίντεο

DUKASII
18/01/2010, 15:03
Δεν έχει επεξήγηση,αυτό που είδες στο βίντεο to vid de to da ta kolodaxtyla soy eida THES NA MAS EXIGHSEIS TORA ?

reinmeister
18/01/2010, 15:25

Εγώ σας βάζω μια μηχανή των 12000 ευρώ. :wave2:

οκ...το ριξαμε στα αρλεκιν...:wave2:

υ.γ. αν σε καμια κυριακατικη σου βολτα σε κανα σουνιο πετυχεις κανα σαξοραλο της προκοπης,κανε τον κινεζο και κοιτα το τοπιο...μην πας να του κουνηθεις γιατι θα σου χαλασει το γλυκο που τρως τοσα χρονια...

project.breeze
18/01/2010, 16:48
to vid de to da ta kolodaxtyla soy eida THES NA MAS EXIGHSEIS TORA ?

Δεν είναι τα κωλοδάχτυλά μου, emoticon είναι

Ζεύκας
18/01/2010, 17:00
οκ...το ριξαμε στα αρλεκιν...:wave2:

υ.γ. αν σε καμια κυριακατικη σου βολτα σε κανα σουνιο πετυχεις κανα σαξοραλο της προκοπης,κανε τον κινεζο και κοιτα το τοπιο...μην πας να του κουνηθεις γιατι θα σου χαλασει το γλυκο που τρως τοσα χρονια...

το έχω κάνει! στα λιμανάκια! :a30:

έκανα στην άκρη να περάσουν οι γλήγοροι! :lol:

και κάτι μούτρα που είχα μετά...
άσε δε μπορούσα να φάω προφιτερόλ για ένα μήνα... :rotflmao:

TOLISTOLAROS
18/01/2010, 17:37
Άμα συζητάτε ΜΟΝΟ για έκκριση αδρεναλίνης υπάρχουν και οι ενέσεις.
Άμα γουστάρετε έκκριση αδρεναλίνης κάνοντας κάτι ενεργητικό(οδήγηση) γίνεται και μ'αμάξι και με μηχανή.Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να πάνε οριακά ένα καλοστημένο αμάξι.Δεν είναι εύκολο,αλλάζει πορεία μόνο με το τιμόνι(χέρια).Σώμα δεν παίζει ρόλο όπως στη μηχανή.Επίσης δεν έχεις καλή αίσθηση του βάθους επειδή βλέπεις μέσα από παρμπρίζ.Δείτε in car και θα καταλάβετε.Αν σας πάει βόλτα κάποιος αγωνιζόμενος θα καταλάβετε ακόμα καλύτερα τί εννοώ.
Επίσης το πλάτος του αμαξιού είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της μοτό σε ό,τι αφορά την αναλογία του με το πλάτος του δρόμου.
Μ'άλλα λόγια έχεις λιγότερες επιλογές γραμμών και λιγότερο χώρο να διορθώσεις τυχόν λάθη ενώ ταυτόχρονα στρίβεις πολύ γρηγορότερα...

project.breeze
18/01/2010, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Άμα συζητάτε ΜΟΝΟ για έκκριση αδρεναλίνης υπάρχουν και οι ενέσεις.
Άμα γουστάρετε έκκριση αδρεναλίνης κάνοντας κάτι ενεργητικό(οδήγηση) γίνεται και μ'αμάξι και με μηχανή.Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να πάνε οριακά ένα καλοστημένο αμάξι.Δεν είναι εύκολο,αλλάζει πορεία μόνο με το τιμόνι(χέρια).Σώμα δεν παίζει ρόλο όπως στη μηχανή.Επίσης δεν έχεις καλή αίσθηση του βάθους επειδή βλέπεις μέσα από παρμπρίζ.Δείτε in car και θα καταλάβετε.Αν σας πάει βόλτα κάποιος αγωνιζόμενος θα καταλάβετε ακόμα καλύτερα τί εννοώ.
Επίσης το πλάτος του αμαξιού είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της μοτό σε ό,τι αφορά την αναλογία του με το πλάτος του δρόμου.
Μ'άλλα λόγια έχεις λιγότερες επιλογές γραμμών και λιγότερο χώρο να διορθώσεις τυχόν λάθη ενώ ταυτόχρονα στρίβεις πολύ γρηγορότερα...

Σωστά αυτά που λες αλλά η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πολύ ευκολότερη υπόθεση από μίας μοτοσυκλέτας και πάντα θα είναι γιατί η μοτοσυκλέτα κινείται σε έναν επιπλέον άξονα

TOLISTOLAROS
18/01/2010, 17:46
Σωστά αυτά που λες αλλά η οδήγηση ενός αυτοκινήτου είναι πολύ ευκολότερη υπόθεση από μίας μοτοσυκλέτας και πάντα θα είναι γιατί η μοτοσυκλέτα κινείται σε έναν επιπλέον άξονα
Mιλάω για ΟΡΙΑΚΗ οδήγηση αυτοκινήτου.Το αυτοκίνητο στο όριο είναι αγγούρι γιατί στρίβει με παρανοϊκά χλμ σε σχέση με μοτό.Δεν έχει να κάνει και τόσο ο άξονας όσο τα χλμ,ο όγκος του οχήματος και ο διαθέσιμος χώρος που έχει να στρίψει.
Για απλή οδήγηση-ειδικά σε δημόσιο δρόμο-συμφωνώ.

p@nos
18/01/2010, 20:01
να σε πω, για αυτό το νέο καυλιτζέκι της χόνΔα, τι έχεις να πεις?

:a2: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

byron
18/01/2010, 20:08

υ.γ. αν σε καμια κυριακατικη σου βολτα σε κανα σουνιο πετυχεις κανα σαξοραλο της προκοπης,κανε τον κινεζο και κοιτα το τοπιο..

Κόψε φίλε....έτσι όπως το πας θα κάνουμε τα κουνέλια και στα Αccent.

project.breeze
18/01/2010, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Εγώ πάντως άμα δω Accent με μπλε νέον και αεροτομή πίσω κάνω την πάπια :smokin:

nickmonstro
18/01/2010, 20:52

Δεν εχεις δει ακομα το Accent που κυκλοφορει στον κορυδαλλο και ο ιδιοκτητης του το εχει τουμπανιασει-βαψει εξωτερικα ωστε να μοιαζει με μαχητικο Stelth για αυτο το λες!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nickmonstro
18/01/2010, 20:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σώμα δεν παίζει ρόλο όπως στη μηχανή.

Αναλογα για τι κουτι μιλας.:D

byron
18/01/2010, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Δεν εχεις δει ακομα το Accent που κυκλοφορει στον κορυδαλλο και ο ιδιοκτητης του το εχει τουμπανιασει-βαψει εξωτερικα ωστε να μοιαζει με μαχητικο Stelth για αυτο το λες!!!

Απλώς λέω ότι υπάρχει ένα όριο, και τα καθημερινά αυτοκίνητα(-κια) δεν έχουν τύχη σε ένα γρήγορο μηχανάκι.
Τουλάχιστον στα Megara Circuit όλα αυτά τα GT-GTI-VTS-KLINE MINE κλπ, στο 1:15 γυρίζουν. Αμα αρχίσουμε πάλι για τα "σοβαρά" κουβαδάκια με intercooler από SCANIA, Turbo από Leopard, backet από F-16 και nitro από τη Χαλυβουργική χέσε μέσα....:rolleyes:

byron
18/01/2010, 21:08

Πολύ πίσω....:D

185947

reinmeister
19/01/2010, 00:32
Απλώς λέω ότι υπάρχει ένα όριο, και τα καθημερινά αυτοκίνητα(-κια) δεν έχουν τύχη σε ένα γρήγορο μηχανάκι.
Τουλάχιστον στα Megara Circuit όλα αυτά τα GT-GTI-VTS-KLINE MINE κλπ, στο 1:15 γυρίζουν. Αμα αρχίσουμε πάλι για τα "σοβαρά" κουβαδάκια με intercooler από SCANIA, Turbo από Leopard, backet από F-16 και nitro από τη Χαλυβουργική χέσε μέσα....:rolleyes:

κοψε λιγο γιατι μυρισε λαστιχο...

:D

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-race-tests&race_id=519

και μιλαμε για την sport ε...

ειπαμε...σουνιο και με το μπρικι του ζευκα...:lol:

Tpap
19/01/2010, 00:38
Πολύ πίσω....:D

όχι ρε Βύρωνα, το κακόμοιρο το φορντάκι...ποιός μπαγλαμάς το 'κανε έτσι.:mad:

Είχα ένα τέτοιο ghia σε μπλέ από το '92-'96. Του έβγαλα το 1.6 και του έβαλα ένα V6 2.3 με 5τάχυτο κιβώτιο από sierra και άκαμπτο πίσω από transit. Πιό χοντρη αντιστρεπτική μπροστά, και ελατήρια vogland με αμορτισέρια koni, αν δεν με απατά...
115 αλογάκια και άφθονη ροπή από ρελαντί.

Τι μΕ θύμησες...:beer: :beer: :beer:

makis206
19/01/2010, 07:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
όχι ρε Βύρωνα, το κακόμοιρο το φορντάκι...ποιός μπαγλαμάς το 'κανε έτσι.:mad:

Ποιος άλλος...:rolleyes:

:lol: :rotflmao: :lol:

185962

byron
19/01/2010, 07:16
κοψε λιγο γιατι μυρισε λαστιχο...

http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_tax-race-tests&race_id=519

και μιλαμε για την sport ε...

ειπαμε...σουνιο και με το μπρικι του ζευκα...:lol:

Μιλάμε για κατάντια. :bigcry:
Ασε ρε Αντώνη....Εκτός από το accord του Φαις που παίζει σε χρόνους τα 600 του Π.Π οι υπόλοιποι είναι κατηγορίας καλού χομπίστα στα track days του 0300 και του Ζαφειρόπουλου. :wave2:

DrBig
19/01/2010, 07:46

Ειναι τυχαιο αραγες που ολα τα σουπερκαρ κυκλοφορουνε στο κορυδαλλο?

reinmeister
19/01/2010, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ειναι τυχαιο αραγες που ολα τα σουπερκαρ κυκλοφορουνε στο κορυδαλλο?

αγια βαρβαρα φιλε...λαμπο ειναι το πιο φθηνο...

reinmeister
19/01/2010, 10:10
Μιλάμε για κατάντια. :bigcry:
Ασε ρε Αντώνη....Εκτός από το accord του Φαις που παίζει σε χρόνους τα 600 του Π.Π οι υπόλοιποι είναι κατηγορίας καλού χομπίστα στα track days του 0300 και του Ζαφειρόπουλου. :wave2:

ναι...σε πιστα που οριακα χωραει στοκ ποδηλατο...κι αν βαλουμε κατω αναλογια κιλων ανα ιππο συγκριτικα με τα μηχανακια,καταλαβαινεις ποσο γρηγοροτερο ειναι το αμαξι στις στροφες...και μιλαμε για πολυ χαλαρο αμαξι ,συγκριτικα με τα υπερτουμπανα που εχουν αναφερθει στο θρεντ...:wave2:

DUKASII
19/01/2010, 10:17
ναι...σε πιστα που οριακα χωραει στοκ ποδηλατο...κι αν βαλουμε κατω αναλογια κιλων ανα ιππο συγκριτικα με τα μηχανακια,καταλαβαινεις ποσο γρηγοροτερο ειναι το αμαξι στις στροφες...και μιλαμε για πολυ χαλαρο αμαξι ,συγκριτικα με τα υπερτουμπανα που εχουν αναφερθει στο θρεντ...:wave2: se test me ypertoympana sta megara poy kane ena periodiko oi xronoi toys itan apla geloioi se sxesi me mias moto...

reinmeister
19/01/2010, 10:26
se test me ypertoympana sta megara poy kane ena periodiko oi xronoi toys itan apla geloioi se sxesi me mias moto...

δεν διαφωνουμε...απλως εγω λεω οτι δεν χρειαζεται κτηνος αυτοκινητο για να περασει μηχανακι...γινεται και με πιο χαλαρο...

εχε υπ οψιν οτι λιγο μετα την κατασκευη της πιστας των μεγαρων ηταν προσκεκλημενος ο βατανεν και του εδωσαν του κυρκου το αμαξι να κανει κανα δυο κυκλους...

στον 5 ,αν θυμαμαι καλα, γυρο γυρισε 58,οταν ο κυρκος εκανε 1.03...

golis
19/01/2010, 10:26
Άραγε ο bούστας στα Megara Fermuit πόσο θα γύρναγε μ αυτό το fordmobile ;

Cpt. Haddock
19/01/2010, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
[...]Megara Fermuit [...]

:confused:

DUKASII
19/01/2010, 10:30
δεν διαφωνουμε...απλως εγω λεω οτι δεν χρειαζεται κτηνος αυτοκινητο για να περασει μηχανακι...γινεται και με πιο χαλαρο...

εχε υπ οψιν οτι λιγο μετα την κατασκευη της πιστας των μεγαρων ηταν προσκεκλημενος ο βατανεν και του εδωσαν του κυρκου το αμαξι να κανει κανα δυο κυκλους...

στον 5 ,αν θυμαμαι καλα, γυρο γυρισε 58,οταν ο κυρκος εκανε 1.03... de diafono ego soy milao gia aytokinita paragogis....
opos ferari de thimame pia..mia prorche geballa ti lene? kai kati tetoies sayres gynrane sto 118..

einai komataki dyskolo na sygrithoyn me mia moto.

episis soy vala ena vid me supermoto k ena ready to race subaru..se eparxiako..k oxi se pista! (ennoo oti ston eparxiako to sm de tha paei pote orio..) k pali ton pinei to koytaki!

episis an bgaleis ti f1 opoy k den einai aytokinito...ti xronoys kanoyn ta symbatika ready to race k ti ena sbk ready to race?(edo rotao pragmatika den exo idea..)

reinmeister
19/01/2010, 10:53

episis an bgaleis ti f1 opoy k den einai aytokinito...ti xronoys kanoyn ta symbatika ready to race k ti ena sbk ready to race?(edo rotao pragmatika den exo idea..)

δες τους χρονους που εβαλε ο βυρωνας ...ειναι αισθητα πισω τα μηχανακια...

devil's animal
19/01/2010, 10:53
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: για να καταληξουμε στα προφανη.

σε κλειστο στροφιλικι με απανωτες στροφες χωρις καμια ευθεια να παρεμβαλεται το αυτοκινητο νικαει κατα κρατος λογω των χλμ που κραταει μεσα στην στροφη.(μιλαμε για συμβατικο αμαξι τυπου σαξοραλο και ενα στησιμο σε αναρτησεις)

σε μικτη διαδρομη πολυ λιγα κουτια καθoνται διπλα σε ενα ταπεινο ss 600 των 9000?

σε ανοικτα κομματια ο κατοχος του κουτιου και παλι πρεπει να εχει ριξει πολλα ? και να εχει εναν σταβλο με καμια 400αρια κατω απο το καπο για να μπορεσει να δει στα ματια εναν με ss 600 ή ακομα χειροτερα εναν με ss 1000.

το θεμα ειναι οτι με την κινηση που υπαρχει δεν υπαρχει περιπτωση να μην μεινει το κουτι πισω απο το μηχανακι...:lol: :a17:

:a3:

DUKASII
19/01/2010, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16: για να καταληξουμε στα προφανη.

σε κλειστο στροφιλικι με απανωτες στροφες χωρις καμια ευθεια να παρεμβαλεται το αυτοκινητο νικαει κατα κρατος λογω των χλμ που κραταει μεσα στην στροφη.(μιλαμε για συμβατικο αμαξι τυπου σαξοραλο και ενα στησιμο σε αναρτησεις)

:a3: se parampempo se ayto..

http://www.youtube.com/watch?v=Ej9MkCSg59w

byron
19/01/2010, 11:17
δες τους χρονους που εβαλε ο βυρωνας ...ειναι αισθητα πισω τα μηχανακια...

Οι χρόνοι που έβαλα (αν εννοείς το Mugello) αφορά πολύ ειδικα αυτοκίνητα (F1 & F3000 είναι σε άλλον πλανήτη), αλλά και η κατηγορία GT που είναι σαφώς πιο γρήγορα από ότι γρηγορότερο υπάρχει σε δίτροχα, δεν είναι αυτό που θα λέγαμε αυτοκίνητα παραγωγής.
Διάφορα test που έχουν κάνει με καλά 4τροχα (Evo κλπ) στις Σερρες δείχνουν ότι κινούνται σε χρόνους 1,26 και πάνω αν θυμάμαι καλά. Όσο περίπου κάνει ένα normal 600 του πανελληνίου.

Όλη η ιστορία παίζεται στη πρόσφυση. Ενα αυτοκίνητο έχει σαφώς πιο εύκολο και ασφαλες τρόπο να βγάλει άλογα σε άσφαλτο που γλυστράει. Σε ζΜπίστα η ψαλίδα κλείνει ή αντιστρέφεται υπέρ των 2 τροχώνΕ.:D

p@nos
19/01/2010, 11:23

Διάφορα test που έχουν κάνει με καλά 4τροχα (Evo κλπ) στις Σερρες δείχνουν ότι κινούνται σε χρόνους 1,26 και πάνω αν θυμάμαι καλά. Όσο περίπου κάνει ένα normal 600 του πανελληνίου.

λαθος τα θυμασαι...

1,36 ειναι τα εβο στις σερρες...

και για τον βαρτανεν που ειπε ο ρειν...

ο μπουστας(ανικειμενικα πολυ ικανος αναβατης, ο καλυτερος στην ελλαδα, αλλα καμια σχεση με εναν παγκοσμιου), με husqvarna 570 το επετειακο, γυρνουσε στα μεγαρα, στο 0:57...

p@nos
19/01/2010, 11:25
παντως το αστειο ειναι, πως σε ενα μοτοφορουμ, που πριν 2-3 χρονια προσπαθουσαμε να τους πεισουμε ολους οτι οι μηχανες ειναι οτι πιο γρηγορο κινειται, παντου και παντα, τωρα φτασαμε στο σημειο να λεμε πως τα σαξοραλλα ειναι πιο γρηγορα απο ολες τις μοτο

DUKASII
19/01/2010, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
λαθος τα θυμασαι...

ο μπουστας(ανικειμενικα πολυ ικανος αναβατης, ο καλυτερος στην ελλαδα, αλλα καμια σχεση με εναν παγκοσμιου), με husqvarna 570 το επετειακο, γυρνουσε στα μεγαρα, στο 0:57... eisai sigoyros gia to 0,57 me supermoto?:confused:

byron
19/01/2010, 11:30
λαθος τα θυμασαι...

ο μπουστας(ανικειμενικα πολυ ικανος αναβατης, ο καλυτερος στην ελλαδα, αλλα καμια σχεση με εναν παγκοσμιου), με husqvarna 570 το επετειακο, γυρνουσε στα μεγαρα, στο 0:57...

Ισως...
Αυτό που νομίζω ότι θυμάμαι είναι ένα τεστ με CBR600RR που οδηγούσε ο Πατεράκης (συντάκτης και οδηγός στα 600) απέναντι σε ένα Evo ή κάτι παρόμοιο. Νομίζω ότι οι χρόνοι τους ήταν παρόμοιοι. :confused:

Για το 0,57 αμφιβάλλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...το 0,57 είναι χρόνος που έχει κάνει ο Μπούστας αλλά με μηχανάκια της Formula Extreme. Δεν νομίζω να είναι ποιό γρήγορο το 570 από ένα 1098S.

DUKASII
19/01/2010, 11:32
ok mporei na leei sti pista opos einai diamorfomeni gia agones sm..;)

p@nos
19/01/2010, 11:33
Ισως...
Αυτό που νομίζω ότι θυμάμαι είναι ένα τεστ με CBR600RR που οδηγούσε ο Πατεράκης (συντάκτης και οδηγός στα 600) απέναντι σε ένα Evo ή κάτι παρόμοιο. Νομίζω ότι οι χρόνοι τους ήταν παρόμοιοι. :confused:

Για το 0,57 αμφιβάλλω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...το 0,57 είναι χρόνος που έχει κάνει ο Μπούστας αλλά με μηχανάκια της Formula Extreme. Δεν νομίζω να είναι ποιό γρήγορο το 570 από ένα 1098S.

οπως σου πα ηταν επετειακο...αυτο που εκανε καμια 15ρια χιλιαρικα..

ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ κατω απο απο λεπτο, τωρα μπορει να ηταν και 58, παντως ηταν σιγουρα κατω απο λεπτο...

τωρα βεβαια δε θυμαμαι αν φοραγε και γομες το χασκι...

byron
19/01/2010, 11:33
eisai sigoyros gia to 0,57 me supermoto?:confused:

Κάποιο λάθος έχει κάνει. Ο Διακάκης που είναι top οδηγός με SXV 450 VDB στο aprilia meeting γυρνούσε στο 1,05-1,06 με χρονόμετρο χεριού.

DUKASII
19/01/2010, 11:35
Κάποιο λάθος έχει κάνει. Ο Διακάκης που είναι top οδηγός με SXV 450 VDB στο aprilia meeting γυρνούσε στο 1,05-1,06 με χρονόμετρο χεριού. a gia ayto re..
ton busta ton metragan me klepsidra..

p@nos
19/01/2010, 11:37
λοιπον παιδια, θυμαμαι πως ηταν στανταρ κατω απο λεπτο, στο μοτο πρεπει να το χα διαβασει, αλλα πανε πανω απο 4χρονια...

επειδη πρεπει να φυγω τωρα, δε μπορω να ψαξω να βρω...

παντως σας λεω για ενα χουσκ που εκανε 15-20000...

τωρα αν ηταν σε πιστα για sm διαμορφωμενη, δεν παιρνω και ορκο...θυμαμαι παντως πως ελεγε, οτι στα μεγαρα εκανε κατω απο λεπτο, γι αυτο μου χε κανει και τοση εντυπωση...τωρα να εγραψαν μλκια στο περιοδικο, δε ξερω...

reinmeister
19/01/2010, 11:38
παντως το αστειο ειναι, πως σε ενα μοτοφορουμ, που πριν 2-3 χρονια προσπαθουσαμε να τους πεισουμε ολους οτι οι μηχανες ειναι οτι πιο γρηγορο κινειται, παντου και παντα, τωρα φτασαμε στο σημειο να λεμε πως τα σαξοραλλα ειναι πιο γρηγορα απο ολες τις μοτο

αν μιλαμε για στροφη,στην οποια δεν παιζει ρολο η ιπποδυναμη,ναι ειναι...

byron
ok mporei na leei sti pista opos einai diamorfomeni gia agones sm..;)

Μάλλον, γιατί η χάραξη της πίστας όπως είχε γίνει και στον αγώνα του παγκοσμίου SM δεν είχε σχέση με την κανονική χάραξη. Ο Διακάκης που ανέφερα πριν, γύρναγε στην κανονική πίστα και το VDB του κοντά στα 19.000? πήγαινε p@nos

p@nos
a gia ayto re..
ton busta ton metragan me klepsidra..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ουτε το μηχανακι δε θυμαμαι ρε γμτ πως ακριβως το ελεγαν :bawl: :eek:

γεια παιδες τα λεμε βραδυ:wave2:

p@nos
19/01/2010, 11:40
αν μιλαμε για στροφη,στην οποια δεν παιζει ρολο η ιπποδυναμη,ναι ειναι...

ειανι δεν αντιλεγω...

:winka:

εχω γραψει απειρες φορες οτι μου αρεσουν και τα τουτουνια παρα πολυ

:cool:

το προβλημα ειναι οτι ειναι ακριβα, οχι οτι ειναι αργα :lol: :lol: :lol:

reinmeister
19/01/2010, 12:00
ειανι δεν αντιλεγω...

:winka:

εχω γραψει απειρες φορες οτι μου αρεσουν και τα τουτουνια παρα πολυ

το προβλημα ειναι οτι ειναι ακριβα, οχι οτι ειναι αργα :lol: :lol: :lol:

εδω θα με βρεις συμφωνο...για να παρεις καινουριο αξιοπρεπες αμαξι ,θες 30φευγα για πλακα...

byron
19/01/2010, 12:06
εδω θα με βρεις συμφωνο...για να παρεις καινουριο αξιοπρεπες αμαξι ,θες 30φευγα για πλακα...

Με τις προτιμήσεις που έχεις ρπμ, 30φεύγα θέλεις μόνο για τη τσιμούχα του παρμπριζ. :smokin:

reinmeister
19/01/2010, 12:17
Με τις προτιμήσεις που έχεις ρπμ, 30φεύγα θέλεις μόνο για τη τσιμούχα του παρμπριζ. :smokin:

κοιτα...και με ενα civic type r πιστευω οτι θα την παλεψω...:blush:

DUKASII
19/01/2010, 12:28
κοιτα...και με ενα civic type r πιστευω οτι θα την παλεψω...:blush: k ta tdm tha soy skane gazies re sy me to rimadaki poy thes..

reinmeister
19/01/2010, 12:34
k ta tdm tha soy skane gazies re sy me to rimadaki poy thes..

κοιτα...θα φτιαχνα το s3...αλλα δεν μου αρεσει καθολου οδηγικα...:yuck:

DUKASII
19/01/2010, 12:40
κοιτα...θα φτιαχνα το s3...αλλα δεν μου αρεσει καθολου οδηγικα...:yuck: an den einai pisokoyna to amaxi den exei plaka re file..

p@nos
19/01/2010, 13:18
κοιτα...θα φτιαχνα το s3...αλλα δεν μου αρεσει καθολου οδηγικα...:yuck:

η αληθεια ειναι οτι το VW group κανει και γαμω τις δουλειες στα αμαξια του

:a31: :a31: :a31:

H.A.Balafoutre
19/01/2010, 13:24
Ντάξει καλά είναι και τα Ι.Χ. αλλά δύσκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν τη διαφορά κιλών/ίππο των μηχανών σε στόκ μορφή όπως και οι μηχανές την μεγαλύτερη επιφάνεια πρόσφυσης των 4ων τροχών.

Κατά τα άλλα γίνεται καλό παιχνίδι...όταν προκύψει...μια φορά πέτυχα έναν σε ορεινό δρόμο και ο λαλάκας έβγαινε αντίθετο ρεύμα με τις μπάντες...τον άφησα να περάσει εμπρός, τα ίδια...όταν σταματήσαμε του λέω...καλά το πας αλλά πόσο μαλάκας είσαι να βγαίνεις αντίθετο ρεύμα σε τυφλές στροφές...Ζ4 Μ ήτανε...άλλη φορά ψαρακομένος στην εγνατία ευθεία 4-5χλμ, σκάει δίπλα μου Subaru και βλέπω τον τύπο από μέσα να κάνει...4 με τα δάχτυλα να μου κάνει νόημα εκεί περίπου στα 240χ.α.ω. στο κοντέρ μου.....4η είχε...το καθίκι...που να έβαζε και 5η...καλά είναι απλά να ξέρουμε πότε να μην ξεφεύγουμε....και πάντα να υπάρχει σεβασμός εκατέροθεν.

Αλλά στα Σέρρας,
http://www.fastestlaps.com/track43.html

byron
19/01/2010, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αλλά στα Σέρρας,
http://www.fastestlaps.com/track43.html

Δηλαδή το ρεκόρ πίστας με αμάξι είναι 1.30? :eyepop:

Σε κάποιο φόρουμ με σαξόραλλα το ρεκόρ είναι 1,36 φεύγα με Α/6 (δεν ξέρω τι είναι τούτο) δλδ 3 πουλάκια κάθονταν τα τουτού :wave2:

road spirit
19/01/2010, 14:32

Σε κάποιο φόρουμ με σαξόραλλα το ρεκόρ είναι 1,36 φεύγα με Α/6 (δεν ξέρω τι είναι τούτο) δλδ 3 πουλάκια κάθονταν τα τουτού :wave2: 1.30 είναι σε τεστ περιοδικού, δεν είναι οι χρόνοι απο τους αγώνες αυτοί ;)

road spirit
19/01/2010, 14:36
1.30 είναι σε τεστ περιοδικού, δεν είναι οι χρόνοι απο τους αγώνες αυτοί ;) ρεκορ 4τροχου στις Σέρρες έχει F3, κάπου στο 1.16, ενώ γυρνάνε χαλαρά στο 1.20

:wave2:

edit: και αυτό, 9 χρόνια πριν, τότε που υπήρχε πρωτάθλημα φ3 στην Ελλάδα και που το ρεκόρ μοτο στη μπίστα ήταν πολύ πάνω από ότι είναι σήμερα (o νοών νοήτω)

byron
19/01/2010, 14:40
1.30 είναι σε τεστ περιοδικού, δεν είναι οι χρόνοι απο τους αγώνες αυτοί ;)

Όντως αλλά είναι από αυτοκίνητα παραγωγής που στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά.

reinmeister
19/01/2010, 14:43
ρεκορ 4τροχου στις Σέρρες έχει F3, κάπου στο 1.16, ενώ γυρνάνε χαλαρά στο 1.20

edit: και αυτό, 9 χρόνια πριν, τότε που υπήρχε πρωτάθλημα φ3 στην Ελλάδα και που το ρεκόρ μοτο στη μπίστα ήταν πολύ πάνω από ότι είναι σήμερα (o νοών νοήτω)

με προλαβες...:beer: :beer:

p@nos
19/01/2010, 14:45

Σε κάποιο φόρουμ με σαξόραλλα το ρεκόρ είναι 1,36 φεύγα με Α/6 (δεν ξέρω τι είναι τούτο) δλδ 3 πουλάκια κάθονταν τα τουτού :wave2:

η 430 ειχε γυρισει στο 1,30 στις σερρες...

τα 1,35 που λες, ειναι στο εννιαιο πρωταθλημα της peugeot με 106 rallye

ομως ηταν μεσα γυμνα εντελως με roll cage, αλλες αναρτησεις και σλικ λαστιχα κλπ κλπ κλπ....τωρα απο μοτερ δε ξερω τι ειχαν κανει, παντως φανταζομαι περιφεριακες βελτιωσεις μονο

p@nos
19/01/2010, 14:48

κι ενα caterham στις σερρες γυρναει στο 1:20+...

εχει και βιντεακια στον γιου-τουμπα

sapila racing
19/01/2010, 15:36
Μην τσακώνεστε! Και τα αυτοκίνητα καλά είναι, αν κι εμένα προσωπικά δεν με φτιαχνουν πια όπως παλιά.
Για μένα το πρόγραμμα εχει μοτοσυκλέτες και μόνο εκτός οικογενειακών υποχρεώσεων.

Πάντως επειδή ο ενας λεει auto ο άλλος moto και συγκρίνετε χρόνους σε πίστες κλπ βάλτε κι αυτό στην εξισωση.
Θεωρητικά είναι μοτοσυκλέτα, πρακτικά είναι πιο κοντα σε αυτοκίνητο F3 :winka:

185998

devil's animal
19/01/2010, 15:40
se parampempo se ayto..

http://www.youtube.com/watch?v=Ej9MkCSg59w

που ειδες ρε δουκα κλειστο στροφιλικι σ'αυτο??
ενα πιστακι ειχαν φτιαξει με κατι παρατεταμενες, ενα εσακι που τα περναγε το μοταρντ ευθεια με σουζα και 1-2 κλειστες...

1,1 πιο αργο ηταν το κουτι και φυσικα το μονοκυλιδρο γραναζωμενο μπορει να σηκωσει πολλα χλμ,ετσι το εφεραν στην κορυφη...

Tpap
19/01/2010, 16:07
και ενώ εσείς συνεχίζετε να μετράτε δεύτερα σε πίστες εγώ θα ήθελα αυτό:

186000

Tpap
19/01/2010, 16:07
και εναλλακτικά αυτό:

186001

Tpap
19/01/2010, 16:10
ωστόσο, έχετε αρχίσει να μιλάτε πολύ για cupra/saxo/106/subaru και αρχίζω να ανησυχώ...:nono:

CBRIDHS
19/01/2010, 16:12

Εγώ σας βάζω μια μηχανή των 12000 ευρώ.

:a19: :a23: :a23: :a23:

p@nos
19/01/2010, 16:22
ρε τπαπ πολυ φτηνια αυτα που εβαλες

continental την εχω ακουσει να τη βαζουν μπρος, και συντονισαν τα παντα γυρω:eek: (εχει και εξαιρεσεις το vw group:D )

και αυτο καλο ειναι

186002

nickmonstro
19/01/2010, 16:53
ρε τπαπ πολυ φτηνια αυτα που εβαλες

continental την εχω ακουσει να τη βαζουν μπρος, και συντονισαν τα παντα γυρω:eek: (εχει και εξαιρεσεις το vw group:D )

και αυτο καλο ειναι

Mercedes SLS

Εσυ εισαι πολυ μπροστα ρε!!!:lol:

αν και μεταξυ μας νομιζω οτι θα ειναι η πατατα της χρονιας... :smilea:

p@nos
19/01/2010, 16:57
Mercedes SLS

Εσυ εισαι πολυ μπροστα ρε!!!:lol:

αν και μεταξυ μας νομιζω οτι θα ειναι η πατατα της χρονιας... :smilea:

ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ????

:a53: :a53: :a53:

καλα, απο επιδοσεις, δε θα εχει κατι που δεν εχουμε ξαναδει...αλλα εχει ενα ονομα βαρυ σαν ιστορια:smokin:

H.A.Balafoutre
19/01/2010, 18:15

Τα ξέρουμε αυτά, ας πούμε πως οι χρόνοι σε εκείνο το site είναι ένας καλός μέσος όρος ως τάξη μεγέθους.

reinmeister
19/01/2010, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
και ενώ εσείς συνεχίζετε να μετράτε δεύτερα σε πίστες εγώ θα ήθελα αυτό:

ολα τα πισταδορικα θες...

:lol: :lol:

DUKASII
20/01/2010, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
που ειδες ρε δουκα κλειστο στροφιλικι σ'αυτο??
ενα πιστακι ειχαν φτιαξει με κατι παρατεταμενεςKLEISTES, ενα εσακιKLEISTO που τα περναγε το μοταρντ ευθεια με σουζα και 1-2 κλειστες...KLEISTES..KAMIA ANOIXTH EIDES?

1,1 πιο αργο ηταν το κουτι και φυσικα το μονοκυλιδρο γραναζωμενο μπορει να σηκωσει πολλα χλμ,ετσι το εφεραν στην κορυφη... Re si ti paleyeis katholoy telika?
den kleisto ayto?
ok vale k ta dyo mesa se mia pista kart(ARKETA KLEISTH RE TAKH OK?????) K ELA PES MOY POIOS KANEI KALYTERO XRONO...

k granazomeno?kala ok..katexeis esy.

project.breeze
20/01/2010, 13:00
Εγώ παλλικάρια χτες πήγα στην αντιπροσωπεία και παρέλαβα αυτό

"..the Panda 1.3 16v MultiJet also manages to cover more than 75 mpg outside town, and even in the urban environment returns 52 mpg.."

Έσεις κάψτε λάστιχα στις πίστες με τα τουτού,εγώ πάω Λάρισα-Αθήνα-Λάρισα με 20€ :smokin:

Υ.Γ Περισσότερα λεφτά είναι σε διόδια παρά σε καύσιμο :rolleyes:

186127

konsttanttinos
20/01/2010, 14:22
Εγώ παλλικάρια χτες πήγα στην αντιπροσωπεία και παρέλαβα αυτό

"..the Panda 1.3 16v MultiJet also manages to cover more than 75 mpg outside town, and even in the urban environment returns 52 mpg.."

Έσεις κάψτε λάστιχα στις πίστες με τα τουτού,εγώ πάω Λάρισα-Αθήνα-Λάρισα με 20€ :smokin:

Υ.Γ Περισσότερα λεφτά είναι σε διόδια παρά σε καύσιμο :rolleyes:

Mεγεια, καλοταξιδο και καλοριζικο φιλε!
Ειναι ενα τιμιο αυτοκινητακι, που ομως εχει σαν σκοπο μονο την μεταφορα, και οχι την διασκεδαση...εγω θα προτιμουσα το 100σταρακι.

project.breeze
20/01/2010, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Mεγεια, καλοταξιδο και καλοριζικο φιλε!
Ειναι ενα τιμιο αυτοκινητακι, που ομως εχει σαν σκοπο μονο την μεταφορα, και οχι την διασκεδαση...εγω θα προτιμουσα το 100σταρακι.

Ευχαριστώ Κωνσταντίνε.Αυτό το αυτοκινητάκι αγοράστηκε ακριβώς γι'αυτό,για οικονομική και οικολογική μεταφορά.Για ευχαρίστηση θα αγοράσω κάτι το καλοκαίρι,παίζουν 3 εκδοχές,ή καινούργιο Mi.to ή μεταχειρισμένο ΤΤ ή μεταχειρισμένη SLK αν και λόγω αρρώστιας με τα Ιταλικά μπορεί να με δεις τελικά και με καμμία Brera ειδικά τώρα που βγαίνει και 1750 ΤΒ :beer:

devil's animal
20/01/2010, 14:48
Re si ti paleyeis katholoy telika?
den kleisto ayto?
ok vale k ta dyo mesa se mia pista kart(ARKETA KLEISTH RE TAKH OK?????) K ELA PES MOY POIOS KANEI KALYTERO XRONO...

k granazomeno?kala ok..katexeis esy.

καλα....οτι πεις....
:alien:

konsttanttinos
20/01/2010, 20:00
Παρτε κι ενα περιορισμενης παραγωγης.

186209

p@nos
20/01/2010, 20:02
Παρτε κι ενα περιορισμενης παραγωγης.

Batmobile?

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

konsttanttinos
20/01/2010, 20:06
Batmobile?

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Παραβλεπω το γουστο σου, και σου δινω ακομη μια ευκαιρια..

http://mig-u1.gemballa.com/mig.html

p@nos
20/01/2010, 20:10
Παραβλεπω το γουστο σου, και σου δινω ακομη μια ευκαιρια..

http://mig-u1.gemballa.com/mig.html

exeis dikio

θα μπορουσε να ηταν ακομη πιο ασχημο....

p@nos
20/01/2010, 20:13
και μιας και τεθηκε θεμα γουστου...

:evil: :evil: :evil:

τι ειναι αυτο?:D

186216

project.breeze
20/01/2010, 20:46
και μιας και τεθηκε θεμα γουστου...

:evil: :evil: :evil: