View Full Version : New 2010 Yamaha Super Tenere 1200 - τα αποκαλυπτήρια
Και 261 κιλά γεμάτο :hypnotize :uplate: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
and ends???
High Screen Super Ténéré +/- 200 Ε
Engine Guard Super Ténéré +/- 300-400 Ε
Fog Lamp Kit Super Ténéré +/- 400-500 Ε
Low Seat for Super Ténéré +/- πυρ κατά βούληση.......
Grip Heater Super Ténéré +/- πυρ κατά ριπάς
Wind Deflector Kit Super Ténéré +/- πύρ ομαδόν
Inner Bag Ténéré Side Case, Aluminium Top Case 30L, Inner Bag Top Case Ténéré, Tank Bag Super Ténéré, Tank Pad Super Ténéré.....σκήψε-βήξε-ανάσανε.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
To επόμενο που θα εμφανιστεί θα είναι το XL1200V της Honda, επίσης με άξονα και σύστημα μετάδοσης από το νέο VFR...
:wave2:
Ο αιώνιος νταλκάς των απανταχού Χοντέων που ακόμα πιστεύουν ότι η εταιρία θα παρουσιάσει κάτι που θα διαλύσει τον συναγωνισμό..
Το επόμενο XL1200 θα είναι ένα υπερκυβισμένο Transalp στα 800cc, 78 άλογα στρόφαλο, σιδερένιο σκελετό, ταμπούρο πίσω, αναρτήσεις χωρίς αποσβέσεις και σύστημα ψύξης στη σέλλα για να μην ιδρώνει ο πωπός ρε Θωμά :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο αιώνιος νταλκάς των απανταχού Χοντέων που ακόμα πιστεύουν ότι η εταιρία θα παρουσιάσει κάτι που θα διαλύσει τον συναγωνισμό..
Το επόμενο XL1200 θα είναι ένα υπερκυβισμένο Transalp στα 800cc, 78 άλογα στρόφαλο, σιδερένιο σκελετό, ταμπούρο πίσω, αναρτήσεις χωρίς αποσβέσεις και σύστημα ψύξης στη σέλλα για να μην ιδρώνει ο πωπός ρε Θωμά :wave2:
Αυτό που περιγράφεις είναι το επόμενο Transalp, όχι το επόμενο Varadero :winka: .
Sorry αλλά με τόσα παίρνω multisrada 1200 , την απλή έκδοση βέβαια αλλά και πάλι πιο προικισμένο απο το yamaha .
LOUKILOUK
25/02/2010, 12:33
Τελικα είναι βαρύτερο, ασχημότερο, ακριβότερο και (κατά προσωπική εκτίμηση...) ασχημότερο και ποιο αδιάφορο από όσο περίμενα... :confused:
Ειλικρινά κρίμα μιας και είναι κακό να σβήνει ο ανταγωνισμός και να μειώνεται η ποικιλία επιλογών για μας τους αγοραστές...
:beer: :wave2:
υ.γ.1 Πρόεδρε στα έλεγα και δεν με άκουγες...θα βάλω εγώ τις μπύρες και τις ρακές να παν οι πίκρες κάτω... :beer: :wave2:
υ.γ.2 Τάσο τα ίδια σκεφτήκαμε...
υ.γ.3 Vale λέω να κάτσουμε στην παντα και:a014: :beer: :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Ειλικρινά κρίμα μιας και είναι κακό να σβήνει ο ανταγωνισμός και να μειώνεται η ποικιλία επιλογών για μας τους αγοραστές...
:beer: :wave2:
:lol: :lol:
Μου θυμιζει λιγο … «αν και βαζελος στεναχωρήθηκα που έχασε ο ολυμπιακός στην Ευρώπη γιατί προέχει το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου …μπλα…μπλα…μπλα…»
Ρε πες την αλήθεια … μόλις το είδες έκλασες στα γέλια….
:rotflmao: :rotflmao:
:beer:
υ.γ.1 Πρόεδρε στα έλεγα και δεν με άκουγες...θα βάλω εγώ τις μπύρες και τις ρακές να παν οι οι πίκρες κάτω... :beer: :wave2:
Άστε με ήσυχο ρε μην πάω και κάνω καμιά μαλακία .........:smokin:
dimitris_a
25/02/2010, 12:53
Καλώς την κι ας άργησε.....
Καλώς την κι ας μας απογοήτευσε......
αλλά όπως είπε νωρίτερα κι ο daz οι καιροί αλλαξαν. Απλά εμεις οι 30ρηδες - 40ρηδες που μεγαλώσαμε βλέποντας τα παλια supertenere δε θέλαμε να το παραδεχθούμε........
το κακό είναι πως αυτή η κατηγορία έχει ακριβώς αυτό το target group......
και τώρα αναρωτιέμαι: μήπως μόνο εμείς οι έλληνες έχουμε μείνει στα παλιά και όλοι οι άλλοι θέλουν τέτοια μηχανάκια??????
δε ξέρω.....
ίσως να είναι μια χαρά μηχανάκι και στην τελική προφανώς απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να κάνουν ξεκούραστα ταξίδια σε άσφαλτο κι αν θέλουν να πάνε και λίγο χωματόδρομο (καλό χωματόδρομο όμως) να μην το πολυσκέφτονται........
Την εκδρομή στο βουνό μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσουν....
να θυμίσω ότι και για το xt660z είχαν γραφτεί παααρα πολλά πριν κυκλοφορήσει και τελικά κάποιοι άλλαξαν γνώμη.....
αλλα ρε γμτ είναι πολλά τα λεφτά Άρη.........
Υ.Γ γιατί μου κάνει στην εμφάνιση κάτι σε ντοπαρισμένο TDM?????
μοιάζει και λίγο με varadero........
YAMAHA SUPER TENERE 2010 :
Μήκος: 2,250 χιλ.
Πλάτος: 980 χιλ.
Υψος: Min:1,410 χιλ. / Max:1,440 χιλ.
Ύψος σέλας: Ρυθμιζόμενη 845-870 χιλ.
Μεταξόνιο: 1,540 χιλ.
Ελάχιστη απόσταση από το έδαφος: 205 χιλ.
Βάρος (πλήρες υγρών): 261 κιλά
Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου: 23 λίτρα
Χωρητικότητα δοχείου λαδιού: 4.2 λίτρα
-----------------------------------------------------------------------
BMW GS 1200 ADV :
Διαστάσεις / βάρη
Μήκος 2,240 mm
Πλάτος (με καθρέπτες) 990 mm
Ύψος (χωρίς τους καθρέπτες) 1,525 mm
Ύψος σέλας, χωρίς φορτίο 890 / 910 mm
Καμπύλη στο εσωτερικό του ποδιού, χωρίς φορτίο 1,960 / 2,000 mm
*Βάρος χωρίς φορτίο, έτοιμο για οδήγηση, με γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμων 1) 256 kg
Βάρος με άδεια δοχεία 2) 223 kg
Επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος 475 kg
Ωφέλιμο φορτίο (με βασικό εξοπλισμό) 219 kg
Ωφέλιμη χωρητικότητα ρεζερβουάρ 33.0 l
Ρεζέρβα περίπου 4.0 l
Τα τεχνικά στοιχεία αναφέρονται στο κενό βάρος (DIN)
*1) Σύμφωνα με την οδηγία 93/93/ΕΟΚ με όλα τα υγρά, πληρούμενο ρεζερβουάρ κατά τουλάχιστον το 90% της ωφέλιμης χωρητικότητας
2) Βάρος χωρίς φορτίο και χωρίς τα υγρά
http://www.bmw-motorrad.gr/gr/el/index.html
--------------------------------------------------------------------------------------
DUCATI MULTISTRADA 1200 S :
Fuel Tank Capacity 20l
Dry Weight 192kg
------------------------------------------------------------------------
KTM 990 ADVENTURE R :
Tank capacity approx. 19,5 Liters/4 litres reserve (5.81)
Weight (dry) approx. 207 kg
http://www.ktm.com/990-Adventure-R.197.0.html?&detailview=2&cHash=da62385a81
υ.γ.3 Vale λέω να κάτσουμε στην παντα και:a014: :beer: :winka: [/B]
Θα μας επιτρέψουν όμως να πετάμε και καμιά μ@λ@κι@, έτσι για το χαβαλέ :smilea:
XJR_Billy
25/02/2010, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Θα μας επιτρέψουν όμως να πετάμε και καμιά μ@λ@κι@, έτσι για το χαβαλέ :smilea:
Λούκυ, Βαλέ....
Χώστε αλύπητα ρε !!:winka: :lol: :beer:
Για τον Andy στενοχωρήθηκα εγώ ρε γμτ.:(
Και να πεις πως δεν του τα λέγαμε...
Gandalf dr685sm
25/02/2010, 13:14
ώς αισθητική εικόνα , sorry παιδιά αλλά δεν μου κάνει.. πολύ ψηλό φαίνεται και με αρκετά ψηλό κέντρο βάρους. Τώρα πως θα είναι στην πραγματικότητα.. ας βγεί παραγωγή και βλέπουμε.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ας βγεί παραγωγή και βλέπουμε.
:look:
Δεν έχει βγει ακόμα δηλαδή;;;
Για τον Andy στενοχωρήθηκα εγώ ρε γμτ.:(
Και να πεις πως δεν του τα λέγαμε...
Merci για την συμπάθια , αλλά τι ήθελες να κάνω.......
Κάπου βαθιά μέσα μου, έλεγα......... δεν μπορεί........ για να μην ανακοινώνουν επίσημα τον κυβισμό...υπάρχει ελπίς........
απ' την άλλη, αυτό το ......" φροντίσαμε να κρατήσουμε χαμηλά το κέντρο βάρους"..... ξανά και ξανά, και συνεχώς αραπάδες και γκαμήλες, μ' έτρωγε από μέσα μου....
το βλέπω το μοτόρι....... σε παράταξη.....πέντε σε ίδιο χρώμα.....αναβάτες με ίδια ρούχα.....βαλίτσες της ίδιας εταιρίας........ταξιδιωτικά της ίδιας σκηνοθεσίας.........
είμαι γραφικός ο μαλάκας.....με ξεπέρασε η εποχή μου........τι να πεις.....:( :(
Πάντως εκ των υστέρων θα πω ότι αν ήμουν κάτοχος 660 tenere θα ήμουν πολύ ευτυχής που τόσο καιρό το χαιρόμουν και δεν περίμενα να βγεί ο μεγάλος αδερφός...
Gandalf dr685sm
25/02/2010, 13:39
Νομίζω (απο όσο διάβασα) οτι αυτό θα είναι που θα βγεί παραγωγή. Ακόμα δεν έχει δοθεί όμως προς πώληση ...τουλάχιστον απο όσο διάβασα πάντα , έτσι;
Βγέί δεν βγεί πάντως.. δεν ξέρω.. προσωπικά αισθητικά δεν μου κάνει κλικ. Αλλά αυτά είναι γούστα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Πάντως εκ των υστέρων θα πω ότι αν ήμουν κάτοχος 660 tenere θα ήμουν πολύ ευτυχής που τόσο καιρό το χαιρόμουν και δεν περίμενα να βγεί ο μεγάλος αδερφός...
Και θα το χαίρομαι για πολύ ακόμα....άσε που μετά απ' αυτό, πήρε και κάνα χιλίαρικο επάνω σε μέτεχειρο......:D
road spirit
25/02/2010, 13:44
πάντως εσάς τους τενεραίους γιατί σας χαλάει? ... στα @@ σας έπρεπε να είστε :D
έχετε το καλύτερο ον-οφφ στα 600 κυβικά, με το οποίο μπορείτε να πάτε παντού ....
προσωπικά αν ήθελα γκάζια για grandtouring θα έπερνα στρητο-κατάσταση, τι να τα κάνω τα 260 κιλά και τα 100+ άλογα στο χώμα γαμώτο ... :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πάντως εσάς τους τενεραίους γιατί σας χαλάει? ... στα @@ σας έπρεπε να είστε :D
έχετε το καλύτερο ον-οφφ στα 600 κυβικά, με το οποίο μπορείτε να πάτε παντού ....
προσωπικά αν ήθελα γκάζια για grandtouring θα έπερνα στρητο-κατάσταση, τι να τα κάνω τα 260 κιλά και τα 100+ άλογα στο χώμα γαμώτο ... :confused:
Ηθελαν την υπέρβαση ρε μαν. Αν βγάλεις 50 κιλά και 50 άλογα, μία η άλλη με αυτό που έχουν είναι...:(
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
[B]Ο αιώνιος νταλκάς των απανταχού Χοντέων που ακόμα πιστεύουν ότι η εταιρία θα παρουσιάσει κάτι που θα διαλύσει τον συναγωνισμό..
Θα ΄ρθει και η σειρά τους... μη βιάζεσαι :winka:
paraligo
25/02/2010, 14:11
Εγώ πάντως θέλω να ευχαριστήσω την YAMAHA γιατί αν έβγαζε ένα μηχανάκι σαν το 990……………..θα έμπαινα στην πρίζα να πουλήσω το TENERE.
Ενώ τώρα όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ YAMAHA
:wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Εγώ πάντως θέλω να ευχαριστήσω την YAMAHA γιατί αν έβγαζε ένα μηχανάκι σαν το 990……………..θα έμπαινα στην πρίζα να πουλήσω το TENERE.
Ενώ τώρα όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ YAMAHA
:wave2: :wave2: :wave2: PARALIGO DIDALI...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PARALIGO DIDALI...
Ούτως ή άλλως αυτός .........Yamaha 990 έχει....γιάσου ρε ψηλέ.......:beer:
paraligo
25/02/2010, 14:19
PARALIGO δεν λες τίποτα.:D
για να σας δώ όταν εμφανιστή με karoo , γυμνό ελαφρωμένο με ψηλό φτερό και 105 άλογα τροχό , τι θα λέτε .... :beer: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii
για να σας δώ όταν εμφανιστή με karoo , γυμνό ελαφρωμένο με ψηλό φτερό και 105 άλογα τροχό , τι θα λέτε .... :beer: :evil: PERASTIKA NA NAI..
paraligo
25/02/2010, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ούτως ή άλλως αυτός .........Yamaha 990 έχει....γιάσου ρε ψηλέ.......:beer:
Έτοιμο το εργαλείο πρόεδρε, το ΣΚ θα του πιο το αίμα (όσο μπορώ δηλαδή):rotflmao: :rotflmao:
PERASTIKA NA NAI..
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Λόγω ονόματος (και ηλικίας δικιάς μου όπου αναπολώ το παρελθόν σε κάποια πράγματα) ήθελα να πιστεύω οτι θα είναι κάτι άλλο.
Δεν λέω οτι δεν είναι καλό μηχάνημα, ουτε οτι δεν θα το πάρω κάποια (μετά απο χρόνια μάλλον) στιγμή.
Απλώς ρε γ@μ0τ0 περίμενα κάτι το διαφορετικό.
Τεσπα, ουτως η άλλως έχω μηχανάκι που το χαίρομαι και θα το χαίρομαι για πολύ ακόμα.
...Και μάλλον Andy πρέπει να αρχίσουμε να το βάζουμε στο μυαλό μας οτι πέρασαν οι άλλες εποχές... (Για τις οποίες μας υπερκαλύπτει το Tenere που ήδη έχουμε!!!!!!!!!!!!!):beer: :beer: :beer:
Αντε τώρα...σταμάτησε η βροχή στα Γιάννενα να πάμε και καμιά βόλτα!!!!!!
για να σας δώ όταν εμφανιστή με karoo , γυμνό ελαφρωμένο με ψηλό φτερό και 105 άλογα τροχό , τι θα λέτε .... :beer: :evil:
110 έχει τώρα ρε αφεντικό.........το καναν και στο βεστρομ αυτό .....ακόμα γελάει ο Δούκας.....:o
gixxerpap
25/02/2010, 14:28
αυτό που περιμένετε να παρουσιαστεί δεν πρόκειται να το βγάλει ο γιαπωνέζος...
αγοράστε ενα ΚΤΜ 950-990 να ευχαριστηθεί η ψυχή σας μηχανή, βόλτες, ταξίδια, χώμα, παραλίες, αλητεία, φόρτωμα, δικάβαλα, μονοκάβαλα, και γούστα τρελά!!!!
αφήστε τα περι αξιοπιστίας και μεταπώλησης, και ρισκαρετε για μια φορά! θα σας ανταμείψει με το παραπάνω και αμά ξανακοιτάξετε γιαπωνέζο ή ευρωπαίο on-off εμένα να με φτύσετε ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Αντε τώρα...σταμάτησε η βροχή στα Γιάννενα να πάμε και καμιά βόλτα!!!!!!
Απ την στεναχώρια , χρειάζομαι καμιά 700αρα στην πλάκα......ρε λες.....????
......το άλλο το παλικάρι από Ηγουμενίτσα που χάθηκε....?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αυτό που περιμένετε να παρουσιαστεί δεν πρόκειται να το βγάλει ο γιαπωνέζος...
αγοράστε ενα ΚΤΜ 950-990 να ευχαριστηθεί η ψυχή σας μηχανή, βόλτες, ταξίδια, χώμα, παραλίες, αλητεία, φόρτωμα, δικάβαλα, μονοκάβαλα, και γούστα τρελά!!!!
αφήστε τα περι αξιοπιστίας και μεταπώλησης, και ρισκαρετε για μια φορά! θα σας ανταμείψει με το παραπάνω και αμά ξανακοιτάξετε γιαπωνέζο ή ευρωπαίο on-off εμένα να με φτύσετε .. Ase sy tora..giati etsi k doyne ti metepita poreia soy me tis moto..meta to ktm...
tha pane na foyntaroyne..:bawl: :rotflmao: :lol:
sapila racing
25/02/2010, 14:31
Tελικά ηταν όπως το περιμέναμε, λίγο από Varadero λίγο απο BMW κι ετοιμο το γλυκό.
Δεν πα να του βάζανε καλεμπίες κλπ, ο άξονας τους ειχε ήδη προδώσει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tελικά ηταν όπως το περιμέναμε, λίγο από Varadero λίγο απο BMW κι ετοιμο το γλυκό.
Οχι όλοι ρε sapila........δεν μπορείς να προδώσεις την πρώτη αφίσα στο δωμάτιο.......
Tenere το λένε ρε πούστη μου........και η γιαγιά μου τοχει το όνομα ακουστα...μαζί με την Μάρλμπορο ένα πράμα
110 έχει τώρα ρε αφεντικό.........το καναν και στο βεστρομ αυτό .....ακόμα γελάει ο Δούκας.....:o
sorry αφεντικό... αλλά όχι τροχό...
το vstrom(1000) είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα (κακός για μένα ), δεν πήρε το μάτι μου κανένα με όλα τα παραπάνω ....
όπως και να έχει ο δούκας πάντα θα γελάει :beer:
dukeandthecity
25/02/2010, 14:43
Tenere το λένε ρε πούστη μου........και η γιαγιά μου τοχει το όνομα ακουστα...μαζί με την Μάρλμπορο ένα πράμα
Με 17 χιλιάρικα καλύτερα να πάρεις 5312,5 πακέτα marlboro και να τα πουλήσεις απο του χρόνου να βγάλεις και κέρδος. :D :D
Να σου μείνει και κανα ψιλό στην άκρη, να πάρεις βαυαρεζα.:lol: :lol:
Οχι όλοι ρε sapila........δεν μπορείς να προδώσεις την πρώτη αφίσα στο δωμάτιο.......
Tenere το λένε ρε πούστη μου........και η γιαγιά μου τοχει το όνομα ακουστα...μαζί με την Μάρλμπορο ένα πράμα proton..kopse to kapnisma..
deyteron akoy to pio koylo...otan xekinisa na asxoloyme me moto...paidaki akoma poy ekova ta moto kai ekana kolaz stoys toixoys moy..
latreya ta honda!!! otan leme..akoyga honda k de pana itane trsansalp..gamaei elega..
meta...
odigisa
e kai meta eipa na afiso tis malakies k na mi kolao me ta onomata.
sorry αφεντικό... αλλά όχι τροχό...
το vstrom(1000) είναι ανύπαρκτο στην Ελλάδα (κακός για μένα ), δεν πήρε το μάτι μου κανένα με όλα τα παραπάνω ....
όπως και να έχει ο δούκας πάντα θα γελάει :beer: petaxoy se ena hell in store..
kai zita ton hell in store. ktm adventure -R
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Με 17 χιλιάρικα καλύτερα να πάρεις 5312,5 πακέτα marlboro και να τα πουλήσεις απο του χρόνου να βγάλεις και κέρδος. :D :D
Να σου μείνει και κανα ψιλό στην άκρη, να πάρεις βαυαρεζα.:lol: :lol:
Την θέλω, την πουλάς..????.....ή θα βάλεις κιάλο καλάθι....(δεύτερο, και απ' τα 'ριστερα...... το χρειάζεσαι.....)
e kai meta eipa na afiso tis malakies k na mi kolao me ta onomata.
Πράγμα που κάνεις ανελλειπώς και κατά κόρο........:D
Πράγμα που κάνεις ανελλειπώς και κατά κόρο........:D e mexri na odigiseis ktm einai..meta kolasi.
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σας χάλασε...
η Yamaha έβγαλε αυτό ακριβώς που ήθελε να πουλήσει...
Ένα μπαμπάτσικο Grand Tourer
Ήθελε ένα επιβλητικό μηχανάκι ώστε οι φραγκάτοι που θα το πάρουν να μην δείχνουν φτωχοί συγγενείς των συναδέλφων με τα GS, και αυτοί με τα Varadero να μπούν στον πειρασμό να αλλαξοπιστήσουν...Και το τιμολογεί τόσο όσο χρειάζεται για να κερδίσει...
Ξέρει ότι πέρα από καμιά χαλαρή περατζάδα σε στρωμένη φλαταδούρα το μηχανάκι δεν προκειται να πατήσει τα λάστιχά του σε χώμα. Τώρα αν κάποιοι παρασυρμένοι από το μάρκετινγκ ή την ονομασία ονειρεύονταν ατελείωτα ντριφτ και βουτιές από αμμόλοφους ας αλλάξουν πλευρό να δούν γουέστερν...
Εγώ πιστεύω ότι τον σκοπό του που κυρίως είναι το πουλ-μουρ θα τον πετύχει και με το παραπάνω..Και δεν αποκλείεται σαν 99% ασφάλτινο grand-tourer να είναι πολύ καλό....Το πόσο θα πουλήσει μένει να το δούμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σας χάλασε...
η Yamaha έβγαλε αυτό ακριβώς που ήθελε να πουλήσει...
Ένα μπαμπάτσικο Grand Tourer
Ήθελε ένα επιβλητικό μηχανάκι ώστε οι φραγκάτοι που θα το πάρουν να μην δείχνουν φτωχοί συγγενείς των συναδέλφων με τα GS, και αυτοί με τα Varadero να μπούν στον πειρασμό να αλλαξοπιστήσουν...Και το τιμολογεί τόσο όσο χρειάζεται για να κερδίσει...
Ξέρει ότι πέρα από καμιά χαλαρή περατζάδα σε στρωμένη φλαταδούρα το μηχανάκι δεν προκειται να πατήσει τα λάστιχά του σε χώμα. Τώρα αν κάποιοι παρασυρμένοι από το μάρκετινγκ ή την ονομασία ονειρεύονταν ατελείωτα ντριφτ και βουτιές από αμμόλοφους ας αλλάξουν πλευρό να δούν γουέστερν...
Εγώ πιστεύω ότι τον σκοπό του που κυρίως είναι το πουλ-μουρ θα τον πετύχει και με το παραπάνω..Και δεν αποκλείεται σαν 99% ασφάλτινο grand-tourer να είναι πολύ καλό....Το πόσο θα πουλήσει μένει να το δούμε... ta pes ola..
LOUKILOUK
25/02/2010, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
:lol: :lol:
Μου θυμιζει λιγο … «αν και βαζελος στεναχωρήθηκα που έχασε ο ολυμπιακός στην Ευρώπη γιατί προέχει το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου …μπλα…μπλα…μπλα…»
Ρε πες την αλήθεια … μόλις το είδες έκλασες στα γέλια….
:rotflmao: :rotflmao:
Έπεσα απελπιστικά μέσα σε όσα είχα πει για το τενερέ, οπότε δεν μου έκανε έκπληξη...όσο για το χαμόγελο το έχω μόνιμα από τότε που καβαλάω το 990...:winka: :evil:
Γούσταρα όμως να βγει ένα αντι990 και μάλιστα γιαπωνέζικο...
Κατα τα άλλα είμαι Αεκάρα και ας την θεωρούν αναξιόπιστη...:smokin:
Πρόεδρε δεν είναι μαλακία αυτο που σκέφτεσαι...:winka:
Υπάρχει κάποιος πραγματικα υποψήφιος για αυτό το μηχανάκι?
Πιστευετε ότι θα πουλήσει? (και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό...)
Φαντάσου να βγάλει και καμιά παιδική ασθένεια...:lol: :bawl:
Ευτυχώς τουλάχιστον που όλοι συμφωνούμε... λιγότερο ή περοσσότερο...
Τώρα θα περιμένω μόνο το 1190adv... :evil:
Πάντα όρθιοι:beer: :wave2:
υ.γ. Υπάρχει φωτό χωρίς τις μπαγαζιέρες... η εξάτμιση πρέπει να είναι χάλια μάυρα...:rotflmao:
dimitris_a
25/02/2010, 15:42
συμφωνώ απόλυτα με τον πρόεδρο
κι εγώ δεν μπορώ να ξεπεράσω την εικόνα που είχα για το tenere
αυτό που βγάλανε δεν είναι tenere, είναι κάτι άλλο
δεν δίνει κάτι διαφορετικό στην κατηγορία......
από την άλλη κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω την yamaha που δε θα μπω στον πειρασμό να δώσω το xt660z για να πάρω το super tenere (o θεός να το πεί super) :D :D
Άρα δλδ καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η μαμά YAMAHA φρόντισε και σκέφτηκε για ακόμη μία φορά το κοινό της, βγάζοντας στη παραγωγή ένα μηχανάκι που δεν θα αγοράσει σχεδόν κανείς, απλά και μόνο για να μη σας βάλει σε έξοδα.
LOUKI, μήπως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτούμε ?:look:
XJR_Billy
25/02/2010, 17:25
Άρα δλδ καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η μαμά YAMAHA φρόντισε και σκέφτηκε για ακόμη μία φορά το κοινό της, βγάζοντας στη παραγωγή ένα μηχανάκι που δεν θα αγοράσει σχεδόν κανείς, απλά και μόνο για να μη σας βάλει σε έξοδα.
Η μαμά Yamaha έχει φροντίσει ήδη τα παιδιά της δίνοντάς τους τις 660 που τα κάνουν όλα με αξιοπρέπεια και συμφέρουν.:winka:
Ε, υπάρχουν και πλούσια παιδιά που γουστάρουν να τα σκάσουν...:D
Γιατί να αλλαξοπιστήσουν?
Φροντίζει για όλους σαν καλά μαμά...:winka: :p
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
[B]Η μαμά Yamaha έχει φροντίσει ήδη τα παιδιά της δίνοντάς τους τις 660 που τα κάνουν όλα με αξιοπρέπεια και συμφέρουν.:winka:
:beer: :winka: :beer:
dimitris_a
25/02/2010, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Η μαμά Yamaha έχει φροντίσει ήδη τα παιδιά της δίνοντάς τους τις 660 που τα κάνουν όλα με αξιοπρέπεια και συμφέρουν.:winka:
Ε, υπάρχουν και πλούσια παιδιά που γουστάρουν να τα σκάσουν...:D
Γιατί να αλλαξοπιστήσουν?
Φροντίζει για όλους σαν καλά μαμά...:winka: :p
συμφωνώ :D :D :D
Ρε παίδες, γιατί απορείτε δεν καταλαβαίνω...:confused: :sick:
Αντιλήφθηκαν ότι αυτή η κατηγορία έχει ''μαρούλι'' και θέλουν μερίδιο. Τί πιό ευκολο...?
Μαρκετίστες φτιάχνουν τα μηχανάκια σας πλέον, ρεεεε....όχι μηχανικοί. :wave2:
Ελπίζω να τα πάει καλά στις πωλήσεις μόνο, γιατί βαρέθηκα να βλέπω πομόνες στον δρόμο.
Εντάξει ρε Τάσο, συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Πες μου όμως σε πιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται ?
Από ότι βλέπουμε, το κοινό της yamaha δεν..
το κοινό της bmw, σιγά να μη...
το κοινό της κτμ...απο και κλειεται
το κοινό της honda...είναι λίγο χειρότερο από τους μωαμεθανούς στην πίστη τους
άρα μας μένει, οι του stelvio, και οι varaderάκηδες.
Συν το γεγονός πως οι καιροί είναι χαλεποί για 16 και 17.000 ευρώ.
XJR_Billy
25/02/2010, 18:49
Εντάξει ρε Τάσο, συμφωνούμε όλοι σε αυτό. Πες μου όμως σε πιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται ?
Από ότι βλέπουμε, το κοινό της yamaha δεν..
το κοινό της bmw, σιγά να μη...
το κοινό της κτμ...απο και κλειεται
το κοινό της honda...είναι λίγο χειρότερο από τους μωαμεθανούς στην πίστη τους
άρα μας μένει, οι του stelvio, και οι varaderάκηδες.
Συν το γεγονός πως οι καιροί είναι χαλεποί για 16 και 17.000 ευρώ.
Χαλεποί, όντως, για μας φιλαράκι...
Αλλά αν λάβω υπ'όψην μου τα Cayenne που αυξάνονται και πληθύνονται κάθε μέρα στην Αττική οδό... για κάποιους ο χορός καλά κρατεί...:rolleyes:
Και δεν πιστεύω ότι η Yamaha στόχευσε την Ελληνική αγορά με την Super Tenere.
Από την άλλη όμως, σε κάποιους θα κάνει το "κλικ", το ρημαδιασμένο μοτοσυκλετιστικό κλικ που μας χορεύει όλους μας στο ταψί μόλις δούμε την αγαπημένη μας...:cool: :beer: :beer:
el patron
25/02/2010, 19:43
Διαδρομη αναρτησεων 190 μπρος πισω,βαρος 265 γεματο ,μονο αυτα φτανουν για να αναιρουν σοβαρη χρηση χωματος, γιατι πως να το κανουμε κατι χωματοδρομους ετοιμους να πεσει πισσα θα τους περναει για πλακα. Ρε παρτε το χαμπαρι μια ειναι η μηχανη που κατασκευαστηκε απο οδηγους αγωνων και πρωτα κυκλοφορησε σαν αγωνιστηκη το 2002 και ακομα ειναι σχεδον ιδια απο τοτε,ονομα φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω :smokin:
Το Cayene αμα εχεις ακριες το περνεις απο 25.οοοε k πανω ................... Ελληνας χωρις Cayene κ Gs , einai dynaton ......... ma einai δυνατον........:smokin:
SeNNinhA
25/02/2010, 20:06
Μα καλά. Τζάμπα μιλάτε τόσες σελίδες τώρα.
Ολες οι εταιρείες και ΚΥΡΙΩΣ οι Ιαπωνικές έχουν μια βασική αγορά που με βάση αυτή πάνε κυρίως. Την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ. Είναι η πιο μεγάλη αγορά και εκει απορροφάται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους.
Και για την Αμερική μια χαρά μοντέλο είναι:
- ΜΕΓΑΛΟ
- ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ
- ΡΟΠΗ
Μην ξεχνάτε ότι εκεί τα όρια ταχύτητας τηρούνται θες δεν θες και τα οποία είναι στα 90-100χλμ/ω!!!
Επίσης μην ξεχνάτε ότι εκεί έχουν κάτι εκτάσεις με έρημο αχανείς και που τέτοια τέρατα βρίσκονται στο στοιχείο τους. Να τα καβαλήσεις, να ανοίξεις το γκάζι και να το ευχαριστηθείς.
Τι τους νοιάζει τους Japan για τα 100-200 κομμάτια που θα πουλήσουν εδώ (εαν τα πουλήσουν).
Πάντως άσχετα με αυτό, για τις προδιαγραφές του και την τιμή του νομίζω ότι είναι μεγάλη πατάτα.
Και μετά λέμε για την Honda και την BMW.... :look: :look: :look:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
LOUKILOUK
25/02/2010, 20:28
Vale το μόνο που θα ξανασκεφτώ είναι πριν μιλάω από εδώ και πέρα να βάζω και κανα στοιχηματάκι της προκοπής να κονομάω κανα φράγκό...Λίγο η προβλεψιμότητα των Ιαπώνων...λίγο ο ρομαντισμός και το κόλλημα των γιαπωνεζόφιλων θα κάνουμε χρυσές δουλείες... :winka: :rotflmao: :lol:
Οφείλουμε να παραδεκτόυμε όμως ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος να αρχίσει τα αβαβά και τα μισόλογα...Λίγο πολύ όλοι συμφωνούν για το κατάντημα του θρυλικού ονόματος....
Τελευταία πρόβλεψη που θα κάνω είναι ότι και στον δρόμο μαούνα θα είναι και θα ψάχνονται για αναρτήσεις μπας και στρώσει στις στροφές... Για καμιά μετακόμιση κάτι θα λέει... και σέλα καναπές....Αξεσουάρ "μαμά" φώτιά, για περιπέτειες επί χάρτου...και δώρο τα DVD με γεύση αμμόλοφων...
Τελικά η φωτοσούπα που είχαμε δει, ήταν ανώτερη...δεν πήραν καμια ίδεα μπας και το έσωζαν...?!!
Άσε που το "trailer" με τα "προσεχώς" είχε αφήσει πολλές υποσχέσεις που διαψεύστηκαν...κρίμα οι κελεμπίες και τα σαρίκια... :lol: :bigcry:
Ρε μαγκες ενα πραγμα δεν εχουμε καταλαβει ακομη η μαλλον το ξερουμε αλλα δεν το χωνευουμε ...........τα πραγματα ειναι απλα ,πανε οι εποχες του ενδοξου παρελθοντος που οι μοτοβιομηχανια ειχε οραμα και κατασκευαζε με αυτο ......πλεον ολα ειναι μαρκετιγκ και οτι συνεπαγεται απο αυτο με τελικο αποδεκτη τον καταναλωτη που αυτος ρυθμιζει την αγορα .....και πια ειναι η ταση της αγορας στη κατηγορια των on/off ??Μα φυσικα Gs γιαυτο λοιπον περιμενετε και την KTM ακομη στο επομενο 1200 της να βγαλει κατι αντιστοιχο οχι μονο σε ογκο αλλα και σε βαρος!!!!
Να υποθεσω οτι μιλας για το τενερε που βγηκε λιγουλακι αγελαδε?
ρωταω γιατι με τα θαυμαστικα στο τιτλο εχω μπερδευτει
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μα καλά. Τζάμπα μιλάτε τόσες σελίδες τώρα.
Ολες οι εταιρείες και ΚΥΡΙΩΣ οι Ιαπωνικές έχουν μια βασική αγορά που με βάση αυτή πάνε κυρίως. Την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ. Είναι η πιο μεγάλη αγορά και εκει απορροφάται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους.
Και για την Αμερική μια χαρά μοντέλο είναι:
- ΜΕΓΑΛΟ
- ΠΟΛΛΑ ΚΥΒΙΚΑ
- ΡΟΠΗ
Για την ιστορία....το συγκεκριμένο μοντέλο ΔΕΝ πρόκειται να εξαχθεί στην Βόρεια Αμερική, όπως άλλωστε και η μικρή.....
υ.γ. Υπάρχει φωτό χωρίς τις μπαγαζιέρες... η εξάτμιση πρέπει να είναι χάλια μάυρα...:rotflmao:
190156
quote:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τη BMW στα μπλιμπλίκια, στο prestige & στο image δε πρόκειται να τη χτυπήσει κανείς. Γι'αυτό και λέω ότι αν πάει προς τα εκεί είναι σε λάθος δρόμο η Yamaha.
quote:
Το ίδιο λέμε ρε Μικέ....
Δεν θα φτιάξει GS για φτωχούς η YAMAHA...να μου το θυμηθείς...
Θα φτιάξει μια κατηγορία travel enduro από μόνη της......
Είναι η πρώτη από τις Γιαπονέζικες που ξύπνησε.....
και πάω και ένα μπιρόνι στοίχημα μαθές....
Τι μαλακίες έγραφα.....Θεέ μου.......:yuck:
Μικέ ....χρωστάω ρακές ρε κοπέλι.......:(
Τις κερνάω εγώ τις ρακές να σε παρηγορήσω. Τελικά έπεσα μέσα, ο σαλαμάγκας.
Δυστυχώς με απογοήτευσε 10000% η Yamaha, όπως εν τέλει κάνουν συνεχώς οι σχιστομάτηδες τελευταία. Εκεί που ήλπιζα ότι θα βγει ένα μηχανάκι που θα το βάλω αφίσα στο τοίχο μου, μέχρι να το αγοράσω, τελικά έβγαλαν ακριβώς αυτό που εγώ προσωπικά αντιπαθώ. Ένα grand tourer για την Ευρώπη & τη Βόρεια Αμερική μόνο. Πάρτο αυτό να πας καμιά Ασία και τα λέμε :bigcry: :bigcry:
& το γελοίο είναι ότι εν τέλει πάλι το 1200GS μου δείχνει σαφώς καλύτερο (δεν αναφέρομαι στο adv που είναι τα ίδια κιλά, αν και αυτό το βλέπω πιο adv, από το νέο Varadero).
& έτσι λοιπόν ο δρόμος είναι πλέον ένας & ξεκάθαρος για μένα
:beer: :beer: :beer:
190157
teddyseker
26/02/2010, 08:22
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ...ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ..ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΒΙΔΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΘΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ ΓΙΑΠΩΝΕΖΑΚΙΑ ΤΟΤΕ .....
ΠΗΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ
http://www.youtube.com/watch?v=sv1er3j-xJ0
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
mixalakis
26/02/2010, 08:26
Και εμένα μου αρέσει το μηχανάκι πολύ!!
Φυσικά δεν μου αρέσουν τα 261kg ούτε η πιθανότητα να κάνει 15-16.000?, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις πρώτες δοκιμές για να κρίνουμε.
Βλέπω όλοι οι χωμάτινοι έχουν τρελαθεί στο θάψιμο, λες και περίμενε κανείς να βγάλει η yamaha το κατσίκι της ερήμου! Γιατί να το κάνει αυτό; Για να πάνε να το πάρουν λίγοι πωρωμένοι;
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Διαδρομη αναρτησεων 190 μπρος πισω,βαρος 265 γεματο ,μονο αυτα φτανουν για να αναιρουν σοβαρη χρηση χωματος, γιατι πως να το κανουμε κατι χωματοδρομους ετοιμους να πεσει πισσα θα τους περναει για πλακα. Ρε παρτε το χαμπαρι μια ειναι η μηχανη που κατασκευαστηκε απο οδηγους αγωνων και πρωτα κυκλοφορησε σαν αγωνιστηκη το 2002 και ακομα ειναι σχεδον ιδια απο τοτε,ονομα φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω :smokin:
Τι πινεις να κερασουμε????
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από teddyseker
[
ΠΗΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ
Ρε φίλε, διάβασες τίποτα από τις 11 σελίδες ή μπήκες και έγραψες κατευθείαν ?
Μιλάμε για 17.000 ευρώ κι εσύ είσαι ακόμα στο ''αν'' ?
Πάντως ....όλοι οι ...."απέναντι" πήγε η καρδιά σας στην κούλουρη κουφάλες.......
ΚΤΜάκιδες και ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑκιδες ............ξαναπάρτε βαθιές ανάσες....κερδίσατε κάνα χρόνο πριξίματος @ρχιδιών ακόμα..........:D :wave2:
Πάντως ....όλοι οι ...."απέναντι" πήγε η καρδιά σας στην κούλουρη κουφάλες.......
ΚΤΜάκιδες και ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΑκιδες ............ξαναπάρτε βαθιές ανάσες....κερδίσατε κάνα χρόνο πριξίματος @ρχιδιών ακόμα..........:D :wave2: DE TH PALEYEIS E?
EIXES MIA ELPIDA NA XETSOYTSOYNISEIS DILADI..ALLA TON EBALES PALI MESA KATSIASMENO LOIPON...
pali de gameis..
den allazeis kamia marka leo ego kalytera??
giati k kalo natane to yamapa...me 17000 e ti tha mas eleges meta gia tis akribes mas protimiseis ta ktm????
poy siga ?poy ntaxei ti prosferoyn k ti xriazomaste?
tora poy to ktmaki einai pio ftino??
mpoykoma..kai ante na to xeis parei tora to leforiaki soy me 17 xines na xeis patisei kana xomatodromo kai na tin exeis dei kamposos kai xafnika na se perasei soyza kana portokali partali 990..kai n se gemisei skoni ladia k tipota rodeles poy tha xanei giati xalane kiolas ayta..
kai esy ekei me to bytioforo soy...to yamapa..to MAS ZALISES TA ARXIDIA 2 XRONIA..kai tora agorina???
tora?
katse ekei me to 660..kai apo do pan kialoi file..:beer:
GOYSTARO TZAPAN LEME.
TO RGALEIO TA SPAEI THA GEMISEI H ATHINA kai ta vouna mazi k ta lagadia !
Ξεκολλατε ρεεεεεεεεεε :beer:
Από το 2003 ,που πούλησα το ΧΤ750Ζ Super Tenere (ύστερα από 8 χρόνια ΑΨΟΓΗΣ συμβίωσης μαζί του ) περίμενα το «καινούργιο» super Tenere….
Και περιμέναμε…. Περιμέναμε …..
Πρώτα έβγαλε το ΧΤ660Ζ …. Το μηχανάκι κινήθηκε στην φιλοσοφία που ,φαντάζομαι όλοι οι τενερακηδες γουστάραμε…. Απλό ,απροβλημάτιστο , να πηγαίνει παντού , σκυλί, φτηνή και εύκολη συντήρηση και με αρκετά off γονίδια… φυσικά , δεν έβαζε «φωτιά» στην άσφαλτο ούτε είχε και το καλύτερο στήσιμο ,αλλά όσοι ήταν λάτρεις της φιλοσοφίας του tenere ποτέ δεν το είχαν σαν ζητούμενο…
επίσης , η τιμή του κυμάνθηκε σε λογικά επίπεδα
Ταυτόχρονα , κυκλοφόρησαν και οι «επίσημες φήμες» ότι θα βγει το ΝΕΟ super Tenere…
Λαμβάνοντας υπόψη το δείγμα γραφής του XT660Z αλλά και τα γεμάτα ερήμους , τουρμπάνια , παλιές δάφνες Dakkar κ.λ.π κείμενα της ΥΑΜΑΗΑ , ήμασταν απόλυτα σίγουροι για την φιλοσοφία που θα ακλουθούσε ΚΑΙ το ΝΕΟ Super Tenere…
…στις 24 / 2/2010 και ώρα 21:00 πήραμε τα @@ μας …..
Ούτε τον ανταγωνισμό δεν κατάφερε να ταρακουνήσει ….
Τα ΚΤΜ990 και τα BMW F800GS παραμένουν τα πλησιέστερα στην φιλοσοφία που θα θέλαμε….
Για αυτούς που θέλουν να δείξουν ότι έδωσαν και 17000 , τα BMW1200GS/Α είναι σχεδόν μονόδρομος …
Μπορεί κι εμείς να είμαστε «δεινόσαυροι» και «γεροντοπαραξενοι» ….
Οι πωλησεις θα δείξουν…
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
GOYSTARO TZAPAN LEME.
TO RGALEIO TA SPAEI THA GEMISEI H ATHINA kai ta vouna mazi k ta lagadia ! λ
Eλα ξυπνα σιγα σιγα...παει 11...:lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
mpoykoma..kai ante na to xeis parei tora to leforiaki soy me 17 xines na xeis patisei kana xomatodromo kai na tin exeis dei kamposos kai xafnika na se perasei soyza kana portokali partali 990..kai n se gemisei skoni ladia k tipota rodeles poy tha xanei giati xalane kiolas ayta..
kai esy ekei me to bytioforo soy...to yamapa..to MAS ZALISES TA ARXIDIA 2 XRONIA..kai tora agorina???
:bawl:
Μ΄έχει ακούσει όλη η πολυκατοικία :bawl: :rotflmao: :bawl:
DE TH PALEYEIS E?
EIXES MIA ELPIDA NA XETSOYTSOYNISEIS DILADI..ALLA TON EBALES PALI MESA KATSIASMENO LOIPON...
pali de gameis..
den allazeis kamia marka leo ego kalytera??
giati k kalo natane to yamapa...me 17000 e ti tha mas eleges meta gia tis akribes mas protimiseis ta ktm????
poy siga ?poy ntaxei ti prosferoyn k ti xriazomaste?
tora?
katse ekei me to 660..kai apo do pan kialoi file..:beer:
Πω....πω....πω.........καλέ, φτάνει πια .....μην βαράς άλλο ...τσούουουουουζει........:blush:
Τι μηχανάκι έχεις έιπαμε......????
SeNNinhA
26/02/2010, 09:23
Μα μέχρι τώρα όλοι σας περιγράφετε ότι περιμένετε ενα μηχανάκι το οπόιο υπάρχει ήδη και όπως είπε και ο MikeG είναι το BMW F800GS.
Απλά σας χαλάει η εταιρεία και θα θέλατε να μην γράφει πάνω BMW και να γράφει JAPAN.
Τελικά εαν έγραφε JAPAN το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν ότι θα το πουλούσαν ακριβότερα... :lol: :lol: :lol:
(εαν ήταν δε και Honda θα είχε πάνω τα όργανα που φοράει το FMX και κινητήρα του Africa αυτούσιο με τιμή σημερινή... :mad: :mad: )
Πρέπει πάντως με όλα αυτά να παραδεχτούμε ότι οι Ιάπωνες έχουν πια ξεπεραστεί σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες μοτό και αν δεν κάνουν κάτι σύντομα δεν τους βλέπω καλά με πρώτη πρώτη την Honda. Τουλάχιστον οι Kawa & η Suzi πουλάνε φθηνά... :) :)
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:bawl:
Μ΄έχει ακούσει όλη η πολυκατοικία :bawl: :rotflmao: :bawl:
Ρε λύσσα κακιά όλες σας..........δεν πρόκειται να γίνει κόντρα εδώ μέσα πάρτε το χαμπάρι......μας αφήνεται παγερά αδιάφορους με τα παρτάλια σας δεν το καταλαβαίνεται.......?????
......έχουμε τα δικά μας ζόρια τώρα, όπως............
.........ΠΩΣ ΣΤΟΝ @ΟΥΤΣΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ UNIFIED BRAKE SYSTEM, ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠ' ΤΑ ΚΟΠΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ.......????...... ΕΕΕ...???....ΠΩΣ.....???..........................
..........ΤΙ ΣΤΟΝ @ΟΥΤΣΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ TRACTION CONTROL ΑΠ' THN ΥΑΜΑΗΑ TOY ROSSI ......ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΑΞΟΝΑ, ΚΑΙ 110 ΑΛΟΓΑ.....????.....ΕΕΕ.....????.....ΤΙ....????.............
Καριόλα BMW......:mad:
XJR_Billy
26/02/2010, 09:37
Τελικά είμαστε πολύ ειδήμονες...
Τη θάψαμε τη μηχανή πριν ακόμα τη δούμε καν, πριν καν έχουμε οπτική επαφή...
Χαραμιζόμαστε εδώ μάγκες...
Βγάλαμε τελικές, συμπεριφορά σε άσφαλτο, χώμα, φορτωμένη, δικάβαλλη, καταναλώσεις, αυτονομίες... όλα όσα θα βγούν τους επόμενους μήνες από επαγγελματίες του χώρου...:eyepop:
Έτσι είμαστε, τι να κάνουμε... τζάμπα το κουβαλάμε το MOTO.GR ??:smokin: :cool:
:lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer:
mixalakis
26/02/2010, 09:37
Μα μέχρι τώρα όλοι σας περιγράφετε ότι περιμένετε ενα μηχανάκι το οπόιο υπάρχει ήδη και όπως είπε και ο MikeG είναι το BMW F800GS.
Απλά σας χαλάει η εταιρεία και θα θέλατε να μην γράφει πάνω BMW και να γράφει JAPAN.
Τελικά εαν έγραφε JAPAN το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν ότι θα το πουλούσαν ακριβότερα... :lol: :lol: :lol:
(εαν ήταν δε και Honda θα είχε πάνω τα όργανα που φοράει το FMX και κινητήρα του Africa αυτούσιο με τιμή σημερινή... :mad: :mad: )
.. :) :)
Το gs είναι απαράδεκτα ακριβό, όπως όλα τα BMW, και αν η yamaha έβγαζε ένα ακριβώς ίδιο μηχανάκι, θα το πούλαγε σαφώς φτηνότερα.
charlie says
26/02/2010, 09:38
οριστε και οι πρωτες πραγματικες φωτο ,απο την εκθεση
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=545850&page=100
Cpt. Haddock
26/02/2010, 09:39
Πρέπει πάντως με όλα αυτά να παραδεχτούμε ότι οι Ιάπωνες έχουν πια ξεπεραστεί σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες μοτό και αν δεν κάνουν κάτι σύντομα δεν τους βλέπω καλά με πρώτη πρώτη την Honda. Τουλάχιστον οι Kawa & η Suzi πουλάνε φθηνά... :) :)
+1050 :wave2:
SeNNinhA
26/02/2010, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Δηλαδή αυτό το ψυγειάκι εκεί στα πλάγια θα το κρατήσει κρύο όταν εγώ παλέυω στους αμμολόφους της Σαχάρα;
ΥΓ: Το ασημί δεν βλέπεται.
Τώρα το είδα.
Το ψυγειάκι εκεί που το έβαλαν θα τρυπήσει στην πρώτη καλή πτώση ακόμη κι από στάντ. Για τους τυχερούς θα χαλάσει μόνο το ανεμιστηράκι.
Κανονικά με την αγορά της μηχανής θα πρέπει να δίνουν σε κούτα και 3-4 ψυγειάκια ανταλλακτικά ή τουλάχιστον να τα πουλάνε με το κιλό... :mad: :mad:
mixalakis
26/02/2010, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
Τα χειριστήρια είναι σαν να είναι από μηχανάκι 10ετίας!!:cry: :cry:
SeNNinhA
26/02/2010, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Το gs είναι απαράδεκτα ακριβό, όπως όλα τα BMW, και αν η yamaha έβγαζε ένα ακριβώς ίδιο μηχανάκι, θα το πούλαγε σαφώς φτηνότερα.
Εαν είναι το BMW ακριβό που τουλάχιστον είναι αυτό που θέλετε, το 1200 που όπως λέτε θα παίζει στα 16000+ τί έιναι? φθηνό?
Εαν ισχύει αυτή η τιμή τότε και το αντίστοιχο της Yamaha παραπάνω από το BMW θα έκανε.
Εμένα μου αρέσει το μικρό που έχει βγάλει και το θεωρώ πολύ καλή επιλογή και σε πολύ καλή τιμή για κάποιον που θέλει ενα καθημερινό μηχανάκι που να πατάει και χώμα. όταν χρειαστεί (δεν υπάρχουν άλλωστε και πολλές επιλογές) αλλά το 1200 το θεωρώ πολύ άκυρο. Μάλλον βγήκε πολύ αργά και είναι ήδη ξεπερασμένο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
Ωραίες βαλίτσες.:wacko:
mixalakis
26/02/2010, 09:58
Εαν είναι το BMW ακριβό που τουλάχιστον είναι αυτό που θέλετε, το 1200 που όπως λέτε θα παίζει στα 16000+ τί έιναι? φθηνό?
Εαν ισχύει αυτή η τιμή τότε και το αντίστοιχο της Yamaha παραπάνω από το BMW θα έκανε.
Αν πράγματι παίξει στα 16.000, θα είναι και αυτό πανάκριβο, αλλά αυτό δεν ακυρώνει ότι και το gs έχει παράλογη τιμή.
devil's animal
26/02/2010, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από teddyseker
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ...ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ..ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝ ΒΙΔΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
ΠΗΞΕΙ Η ΑΓΟΡΑ
http://www.youtube.com/watch?v=sv1er3j-xJ0
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
τος αποστατες στα φωτα γιατι τους εχει??:confused:
να ειχε κανα σιδερενιο πλεγμα να πω οκ, αλλα τωρα ενα κρυσταλλακι εχει....:sick:
Λοιπόν.......... στις φώτο είναι πιο εντυπωσιακό..
Αυτή η εισαγωγή απο Vmax είναι παράκεντρη με την άλλη
Το τιμόνι είναι 28άρη.....δεν θα αντέξει με τίποτα, ακόμα και σε στατική...και θέλει οπωσδήποτε και μπαράκι.
Τα προβλήματα υπερθέρμανσης του άξονα ελπίζω να τα ξεπέρασαν....οι ψήκτρες πάνω του όμως, άλλα δείχνουν.
Η σέλα πρέπει να είναι καταπληκτική.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί στο πλάι το ψυγείο.....μπροστά στον κινητήρα έχει χώρο...αναρωτιέμαι πόση θερμότητα θα βγάζει...?? μάλλον πολύ γιατί τις εξατμίσεις τις ξεκινάνε διαμετρικά, κάνουν το γύρο, και ξαναβγαίνουν από την ίδια πλευρά.....
Θερμαινόμενα έχει μανίσια, μπρίζα για ρεύμα έχει μανίσια, το μπαράκι για το gps μη χαθώ στην Σαχάρα της Ζαχάρως που είναι....???
Την ζελατίνα την έκανες που την έκανες ρυθμιζόμενη....δώστης περισσότερο αέρα στην ρύθμιση....αφού και η χαμηλή έκδοση, είναι για 1.75 και πάνω.....με το ζόρι να πάρουμε την after της μαμάς ρε γαμώτη....???
Οι 2χ310 μπροστά (αν κρίνω απ' της μικρής) θα το φρενάρουν άνετα το μισότονο.....καλή δουλεία....ο πίσω όμως γιατί να είναι 282.......τι στα διάλα κατανομή βάρους έχει, με 1.45 ίχνος...???
Μεγάλα πλαϊνά πλαστικά, στην μικρή κάνουν καταπληκτική δουλειά, στην μεγάλη θα μας πει, όποιος την ρίξει πρώτος...ειδικά από δεξιά.....
Η ποδιά είναι τεσσάρα, το φίλτρο το κρύβει καλά, αναρωτιέμαι για το καπάκι της γεννήτριας....??
Οι εξατμίσεις είναι πολύ κοντά στην αντλία νερού, και κάνει ζέστη στην Σαχάρα της Ζαχάρως.....
Όμορφο μηχανάκι, με πολύ καλό φινίρισμα αλλά .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τος αποστατες στα φωτα γιατι τους εχει??:confused:
να ειχε κανα σιδερενιο πλεγμα να πω οκ, αλλα τωρα ενα κρυσταλλακι εχει....:sick:
Πλαστικά είναι
teddyseker
26/02/2010, 10:31
to 17000 to diavasate apo kapou h' apla einai eikasia ???? an den vgalei i Yamaha episimi timi oti kai an leme edo pera apla kourazoumaste
alla an ontos paei ekei to pragma.. tote kalo kai to mixanaki pou xoume......
pantos enas filos eipe oti to psigeio ontos mporei na ta paiksei me tin proti ptosi .. s' auto sumfono ..
road spirit
26/02/2010, 10:43
Τελικά εαν έγραφε JAPAN το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν ότι θα το πουλούσαν ακριβότερα...
+800
απο γεννησιμιού μου ήμουν τζαπονόφιλος και δη χοντάκιας... απο τη 1η μου μηχανή το '93 μέχρι σήμερα έχω αλλάξει 5 χόντα ...
πάντα ήμουν αντι-μπεμβεδάκιας, τους έκραζα όπου τους έβλεπα ...
..
εεεεεεε....
αυτή τη στιγμή έχω το 800 gs και απλά το μηχανάκι το έχω ερωτευτεί ... :blush:
XJR_Billy
26/02/2010, 10:49
+800
απο γεννησιμιού μου ήμουν τζαπονόφιλος και δη χοντάκιας... απο τη 1η μου μηχανή το '93 μέχρι σήμερα έχω αλλάξει 5 χόντα ...
πάντα ήμουν αντι-μπεμβεδάκιας, τους έκραζα όπου τους έβλεπα ...
..
εεεεεεε....
αυτή τη στιγμή έχω το 800 gs και απλά το μηχανάκι το έχω ερωτευτεί ... :blush:
Έτσι !!!:beer: :beer:
Να τη χαίρεσαι ρε συνάδελφε και καλά χιλιόμετρα πάντα!!
Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν επιλογές που ικανοποιούν ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις και γούστα.
Μια μηχανή που για κάποιους είναι παρτάλι και δεν ξέρω γω τι, είναι το όνειρο του άλλου...:a2:
SeNNinhA
26/02/2010, 11:33
....
Τα προβλήματα υπερθέρμανσης του άξονα ελπίζω να τα ξεπέρασαν....οι ψήκτρες πάνω του όμως, άλλα δείχνουν.
....
Ααααα.... ωραία.....
Βάλανε άξονα αλλά δεν ξέρουν για πόσο θα δουλεύει μέχρι να τα παίξει. Και φυσικά τον έβαλαν αλλά και πάλι δεν ήξεραν πως να τον κάνουν μονόμπρατσο όπως όλοι οι άξονες και το έχωσαν σε κανονικό ψαλίδι....!!!!!
Είμαι ακόμη περίεργος να δω πως θα συμπεριφέρεται μιας και όλοι μέχρι τώρα κράζουν και καλά την συμπεριφορά του άξονα στα ΒΜW η οποία όμως είναι εξαίρετη για άξονα.
Γενικά νομίζω ότι είναι απλά μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει ανταγωνιστική και να φτάσει το επιπεδο των υπολοίπων. Ακόμη και το STELVIO της Moto Guzzi μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη πρόταση (γνώμη μου) και σίγουρα θα το προτιμούσα.
εεεεεεε.... αυτή τη στιγμή έχω το 800 gs και απλά το μηχανάκι το έχω ερωτευτεί ... :blush:
Κανείς δεν είναι τέλειος... :a9:
Βάλανε άξονα αλλά δεν ξέρουν για πόσο θα δουλεύει μέχρι να τα παίξει. Και φυσικά τον έβαλαν αλλά και πάλι δεν ήξεραν πως να τον κάνουν μονόμπρατσο όπως όλοι οι άξονες και το έχωσαν σε κανονικό ψαλίδι....!!!!!
Προφανώς και ξέρουν. Είναι καλλίτερα που δεν είναι μονό.
sapila racing
26/02/2010, 11:46
Ααααα.... ωραία.....
Είμαι ακόμη περίεργος να δω πως θα συμπεριφέρεται μιας και όλοι μέχρι τώρα κράζουν και καλά την συμπεριφορά του άξονα στα ΒΜW η οποία όμως είναι εξαίρετη για άξονα.
Γενικά νομίζω ότι είναι απλά μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να γίνει ανταγωνιστική και να φτάσει το επιπεδο των υπολοίπων. Ακόμη και το STELVIO της Moto Guzzi μου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη πρόταση (γνώμη μου) και σίγουρα θα το προτιμούσα.
Δεν μας τα λες καλά εδω...
Η Yamaha εχει εμπειρία στους άξονες απο το 1976 με το 3κύλινδρο XS750 καi δεν ειχαν πρόβλημα αξιοπιστίας, απλά κουναγανε άσχημα.
Αργότερα υιοθέτησε αλλο τρόπο σχεδίασης και βελτιώθηκαν κατα πολύ οι άξονες της.
Το οτι η BMW αποφάσισε απο ενα σημείο και μετα να τα κάνει μονόμπρατσα δεν σημαινει οτι πρεπει να γίνουν όλα ετσι! Το μονόμπρατσο δεν προσφέρει κατι παραπάνω απο ευκολη αλλαγή τροχού, που ειναι ουτως η άλλως ευκολη με τον άξονα.
Επίσης μια και το FJR 1300 εχει απο τους καλύτερους άξονες ever, δεν βλέπω γιατι να εχει προβλημα το Super Tenere.
Τεχνογνωσία έχουν από το Vmax, ούτε εκεί έβαλαν μονόμπρατσο.
'Ολοι έιμαστε........αυτό όμως για τους άξονες τις BMW τι τόθελες......??? άστο καλύτερα...:beer:
SeNNinhA
26/02/2010, 11:55
Δεν είπα εγώ για τον άξονα. Άλλος είπε για υπερθέρμανση.
Αυτό σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα έχουν με τον συγκεκριμένο. Άρα κάτι διαφορετικό πήγαν να κάνουν ή κάπου δεν τους ταιριάζουν οι των VMAX & FJR στο συγκεκριμένο.
:confused: :confused: :confused: :confused:
Όπως και να έχει εμένα μου φαίνεται απλά σαν μια φιλότιμη προσπάθεια και όχι κάτι που να μπορεί να είναι ανταγωνιστικό. Θα δείξει βέβαια από κοντά. Προς το παρόν κουβέντα να γίνεται... :smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Επίσης μια και το FJR 1300 εχει απο τους καλύτερους άξονες ever, δεν βλέπω γιατι να εχει προβλημα το Super Tenere.
Το είχα διαβάσει ένα χρόνο πριν κάπου, ότι κατά τις δοκιμές στο Nardo, τους παρουσίαζε προβλήματα υπερθέρμανσης στα πολλά, ακόμη και για το κλίμα τις Νορβηγίας τον χειμώνα.
Λέγανε ότι θα το ξεπεράσουν.Οι ψύκτρες ίσως να είναι η λύση, ή και πάλι να είναι απλά για overdimensioning κάτι που η Yamaha συνηθίζει στα βασικά συστατικά των μηχανών της.Είδωμεν....
Edit: Βρήκα το link (http://www.motorradonline.de/de/motorraeder/news/neuheiten-2009-yamaha/96502)