View Full Version : New 2010 Yamaha Super Tenere 1200 - τα αποκαλυπτήρια
peskandritsos
26/02/2010, 11:57
Γιατι στο πλαϊνο πλαστικο γραφει: First edition???
Θα βγαλουνε και second???:confused: :confused: :confused:
LOUKILOUK
26/02/2010, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Πάνω στη μηχανή να είναι όσο χάλια μοιάζει άραγες...? μάλλον για αυτό το δίνουν με τις βαλίτσες... :lol:
Γιαμαχαίοι κουράγιο... Όσο ποιο γρήγορα ξεκολλάμε όλοι γενικώς από στερεότυπα και αστικούς μύθους τόσο καλύτεροι καταναλωτές θα γίνουμε...:winka:
Καλές βόλτες σε όλους:beer: :wave2:
υ.γ. το Βαραντέρο φαντάζει πλέον σαν υπέρβαρη μπαλαρίνα μπροστά σε Ιάπωνα παλαιστή του σούμο...:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γιατι στο πλαϊνο πλαστικο γραφει: First edition???
Θα βγαλουνε και second???:confused: :confused: :confused:
Γιατί ρε Στράτο....θα προλάβουν να πουλήσουν αυτά που είναι σε γραμμή παραγωγής τώρα...???
Το πολύ-πολύ να βάψουν το ντεπόζιτο "ζεβρέ" ή να βγάλουν κανένα Camel limited Go- Beyond Adventure ....my ass.....edition :rolleyes: :a13:
LOUKILOUK
26/02/2010, 12:15
Πάνω στη μηχανή θα δείνει όσο χάλια μοιάζει άραγες?
Τεσπά το τενερέ με απογοήτευσε και δεν νομίζω να γοήτευσε και πολλούς...
Καλόυς δρόμους παίδες :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Πάνω στη μηχανή να είναι όσο χάλια μοιάζει άραγες...? μάλλον για αυτό το δίνουν με τις βαλίτσες... :lol:
Μια χαρά είναι....φινίρισμα έχει λέμε....
190224
peskandritsos
26/02/2010, 12:22
Διαβαζω ολα αυτα που γραφετε-γραφουμε αλλα αφηστε να το δουμε και απο κοντα και να ανεβουμε επανω του και μετα το θαβουμε.
Συμφωνω οτι εκ πρωτης οψεως δεν ειναι αυτο που περιμεναμε οι περισοτεροι αλλα και για το bmw το 1200 κατι τετοια σκεφτομουνα μεχρι που ανεβηκα επανω και μου φανηκε πιο ελαφρυ ακομα και απο το δικο μου.
Εγω εχω βρει και πραγματακια που μου αρεσουνε επανω του.
Παντως εμφανησιακα μου αρεσει πιο πολυ και απο το βαρκαδερο και απο το GS.:blush: και αν ηθελα αυτη την κατηγορια (εξαιρω το ΚΤΜ γιατι ειναι αλλη κατηγορια, κοιτα που στο τελος θα αρχισω να υποστηριζω Αυστριακους) μπορει να το αγοραζα...
LOUKILOUK
26/02/2010, 12:31
Εσείς οι οι 2 ή είστε αδιόρθωτοι ...ή πλάκα μου κάνετε...!!
Εγώ βλέπω ένα καζανάκι κρυμένο πίσω από μια βαλίτσα και στην τελική ένα ανανεωμένο βαραντέρο, βελτιωμένο στα σημεία με το αζημείωτο βέβαια...
Όσο για το ότι τα ΚΤΜ παίζουν σε άλλη κατηγορία...τα εχουμε πεί από καιρο...
το κακό είναι ότι ενώ θέλετε να πάτε σε αυτή την κατηγορία δεν τολμάτε... :confused:
:beer: :wave2:
peskandritsos
26/02/2010, 12:44
Εσείς οι οι 2 ή είστε αδιόρθωτοι ...ή πλάκα μου κάνετε...!!
Εγώ βλέπω ένα καζανάκι κρυμένο πίσω από μια βαλίτσα και στην τελική ένα ανανεωμένο βαραντέρο, βελτιωμένο στα σημεία με το αζημείωτο βέβαια...
Όσο για το ότι τα ΚΤΜ παίζουν σε άλλη κατηγορία...τα εχουμε πεί από καιρο...
το κακό είναι ότι ενώ θέλετε να πάτε σε αυτή την κατηγορία δεν τολμάτε... :confused:
:beer: :wave2: Σε αυτη την κατηγορια ειμαστε ρε Λουκι αλλα σε αλλα κυβικα.
Απλα περιμεναμε κατι τις καλυτερο απο αυτο τον κολοσσο.
Μαλλον δεν τους ενδιεφερε ο ανταγωνισμος απο Αυστρια μερια.
Ισως θελανε μεριδιο της πιτας της αλλης που ειναι και μεγαλυτερη.
Επειδη γουσταρουμε εμεις κατι δεν σημαινει οτι θα ασχοληθουν και να μας το κανουνε.
Ρε σεις.............
190226
....τα μπροστινά φλας που είναι.........:confused: :confused: :confused:
190227
peskandritsos
26/02/2010, 12:52
....τα μπροστινά φλας που είναι.........:confused: :confused: :confused: Μεσα στο πλαισιο απο τα μεγαλα φωτα στο πανω σημειο αν προσεξεις κατι μικρα λαμπακια... :D
Μεσα στο πλαισιο απο τα μεγαλα φωτα στο πανω σημειο αν προσεξεις κατι μικρα λαμπακια... :D
αυτά που λες τα έχει η γιαμάχα καιρό τώρα (βλ. fzs, fz6 τουλάχιστον)
και είναι τα "μικρά" (φώτα διασταυρώσεως; ) και όχι φλας...
λογικά το αυτό θα ισχύει και σε αυτό το μοντέλο
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Θέσεως :winka: ...
α γειά σου! :beer:
(μόνο διασταυρώσεως και πορείας μου ερχόταν στο μυαλό και δε μου ταιριάζανε...)
Me ta kila pou zugizei,tou einai axrista ta φλας :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
φώτα διασταυρώσεως;
Θέσεως :winka: ...
190230
Επειδή ήταν πολύ "όμορφα" και "διακριτικά" ,μαλλον , τα εχουν βγαλει για την εκθεση ...
Φαίνονται και οι βάσεις τους
μιας και άνοιξα το thread με την παρουσίαση να μου επιτρέψετε να πω και εγώ 2 πραγματάκια κι ας μην είμαι γνώστης οδηγικά τουλάχιστον της κατηγορίες on-off-street, αν και θα το ήθελα.... σσσσ μην ακουστώ :)))))
θα συμφωνήσω και θα πω πως με μια πρωτη ματιά τουλάχιστον, θα ήθελα κάτι που να θυμίζει περισσότερο το παλιό καλό Tenere 750. Αυτό μου φέρνει κι εμένα κάτι σε εκσυγχρονισμένο Varadero με την ανάλογη επιβάρυνση βεβαίως βεβαίως.
Μου φέρνουν όλα αυτά (Tenere Varadero) σας ψηλά Touring, γιατί αυτό είναι τελικά.
Γιατί δε πέρνεις ενα Fjr ???? για παράδειγμα.
Όσο καλά πάει το FJR στο χώμα πάει και το Tenere, Varadero.
Και όταν λέω χώμα, εννοώ το χώμα που θα πάνε οι κάτοχοί τους.
Γιατί αυτοί που θέλουν να πάνε πραγματικά χώμα δε νομίζω να επιλέξουν αυτά τα μηχανάκια.
Για να λες ότι έχεις on-off!!! που όμως δεν είναι off....
Και αν θες κάτι πιο on, κάντο πιο ελεφρύ βρε αδερφέ
Η Ducati τουλάχιστον έφτιαξε κάτι που για on μαμάει, άσχετα αν στη παρουσίαση το είχε να κάνει και άλμα σε χώμα.... μη τρελαθούμε τελείως.....
Τώρα προσωπική γνώμη για το KTM
Πανέμορφο, με περιφερειακά απίστευτα, μιας και στρίβει καταπληκτικά.
Το μόνο που με χαλάει είναι τα πολλά πλαστικά. Γιατί τόσα πλαστικά??? γιατί???
και πολύ ψηλό.... με δυσκολία το φτάνω γμτ :)))))
Το GS τελικά θα συνεχίσει ακόμα να με ελκύει σε αυτή τη κατηγορία.
Το νέο Varadero που λένε ότι θα έχει κινητήρα από το νέο VFR και τον ίδιο καταπληκτικό άξονα θα κινηθεί καθαρά σε on μονοπάτια, από ότι λένε. Αισθητικά η αλήθεια είναι δε περιμένω να με κερδίσει. Ελπίζω να με εκπλήξει η Honda.
Πάντως όλα πουλιούνται και όλα τελικά βρίσκουν τους αγοραστές τους
Από κοντά θα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα
:beer: :wave2:
Και πολύ καλά κάνουμε .......να μας γίνουν τα νεύρα τσατάλια ....άσε .....μας φτάνουν τα δικά μας ...:rolleyes:
LOUKILOUK
26/02/2010, 13:55
Έιναι άχρηστα στην έρημο τα φλας και για την Τουρκία και τις υπόλοιπες Ασιατικές κυκλοφορεί με διπλό κλάξον...:winka: :lol: :rotflmao:
Έιναι άχρηστα στην έρημο τα φλας :
...οσο ειναι και η τρομπα του συμπλέκτη...:D
α ,ρε π@@τανα ΥΑΜΑΗΑ με την μ@λ@κια που εβγαλες , να μην μπορουμε να κανουμε μια αντιπαράθεση σαν ανθρωποι...:lol: :lol:
:beer:
Παντως εμφανησιακα μου αρεσει πιο πολυ και απο το βαρκαδερο και απο το GS.:blush: και αν ηθελα αυτη την κατηγορια (εξαιρω το ΚΤΜ γιατι ειναι αλλη κατηγορια, κοιτα που στο τελος θα αρχισω να υποστηριζω Αυστριακους) μπορει να το αγοραζα...
Εγώ νομίζω πως αν ήθελα κάτι σε αυτήν την κατηγορία θα αγόραζα αυτό. Κι ας είναι και Aprillia.
190235
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
κι ' φτερωτή της αντλίας νερού....κι' αντλία βενζίνης....άστα ....ας μείνουμε στα του Tenere....
α ,ρε π@@τανα ΥΑΜΑΗΑ με την μ@λ@κια που εβγαλες , να μην μπορουμε να κανουμε μια αντιπαράθεση σαν ανθρωποι...:lol: :lol:
Ναι ρε @αμώ το φελέκι μου μέσα....@αμώ.......
......καθόμαστε και ακούμε παπαριές από ανθρώπους που τους παίρνουν 360 Ε για ψηλή ζελατίνα....
καριόλα BMW......... :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Εγώ νομίζω πως αν ήθελα κάτι σε αυτήν την κατηγορία θα αγόραζα αυτό. Κι ας είναι και Aprillia.
Το καπονορντ (το απλό) το είχα 3 χρόνια….
Καινούργιο ΔΕΝ θα το έπαιρνα …
Μεταχειρισμένο του 2004-2006 το βρίσκεις με 5000-6000… το μηχανάκι το σκοτώνουν …
Αν είναι λίγο προσεγμένο , και πιάνουν και λίγο τα χέρια σου η σχέση απόδοσης / τιμής είναι ΑΠΙΑΣΤΗ….
LOUKILOUK
26/02/2010, 14:43
Εφόσον δεν μπορούμε να πάμε στις "Αντιπαραθέσεις" μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο section με τίτλο "κηδείες- μνημόσυνα- κακά της μοίρας" όπου κάθε πικραμένος γιαμαχαίος και όχι μόνο... θα αποφορτίζεται ψυχολογικά εξιστορόντας τα προβληματά του ενώ οι υπόλοιποι θα αναλάβουμε χρέοι ψυχολογικού υποστηρικτή... :lol: :rotflmao:
el_hymador
26/02/2010, 14:44
Εψαχνα να βρω φωτογραφια με την εξατμιση και τη βρηκα...(αν εχει ξαναμπει sorry)
...οι γραφες ειχαν προειδοποιησει!!!
"Και εσαλπισε ο πεμπτος αγγελος και λεβητας κατασκευασμενος εξ αλουμινιου αναδυθηκε απο τα εγγατα της Γης. Και εσειστηκαν τα τειχη της Ιεριχω και ο ουρανος εμαυρισεν και εβρεχε αλλενοβιδες..."
ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΡΕ????!!!!
190238
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εψαχνα να βρω φωτογραφια με την εξατμιση και τη βρηκα...(αν εχει ξαναμπει sorry)
"Και εσαλπισε ο πεμπτος αγγελος και λεβητας κατασκευασμενος εξ αλουμινιου αναδυθηκε απο τα εγγατα της Γης. Και εσειστηκαν τα τειχη της Ιεριχω και ο ουρανος εμαυρισεν και εβρεχε αλλενοβιδες..."
xaxaxaxa
γι αυτό όλες σχεδόν οι φωτο είναι με τις βαλίτσες
:rotflmao:
Το καπονορντ (το απλό) το είχα 3 χρόνια….
Καινούργιο ΔΕΝ θα το έπαιρνα …
Μεταχειρισμένο του 2004-2006 το βρίσκεις με 5000-6000… το μηχανάκι το σκοτώνουν …
Αν είναι λίγο προσεγμένο , και πιάνουν και λίγο τα χέρια σου η σχέση απόδοσης / τιμής είναι ΑΠΙΑΣΤΗ….
Ακριβώς, είχα βρει Rally Raid του 04 με 45.000 χλμ με 4500 ευρά. Τελικά αποφάσισα πως δεν μου κάνει η κατηγορία και περίμενα με ανυπομονησία το Yamaha (όχι πως θα μπορούσα να το πάρω καινούργιο) για να έχω καλύτερη εικόνα. Τώρα που έχω την έχω, η εικόνα είναι το F800GS. :cool:
Μια χαρά είναι.....έχει και Πλουτώνιο αντί για τριοδικό...:smilea:
el_hymador
26/02/2010, 14:53
Μια χαρά είναι.....έχει και Πλουτώνιο αντί για τριοδικό...:smilea:
αυτο το πραμα ειναι τοσο ατσουμπαλα μεγαλο που εχει δικο του βαρυτικο και μαγνητικο πεδιο!!!
και χαλιοσασταν για τα 261 κιλα! καμμια 15αρα ειναι αυτο μονο!!!
το πραμα φωναζει "αλλαξε με-αλλαξε με-αλλαξε με"
ελεεινο πργματικα...κατα τα αλλα ειναι σχεδιαστικα μια χαρα μηχανη...
Εφόσον δεν μπορούμε να πάμε στις "Αντιπαραθέσεις" μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα νέο section με τίτλο "κηδείες- μνημόσυνα- κακά της μοίρας" όπου κάθε πικραμένος γιαμαχαίος και όχι μόνο... θα αποφορτίζεται ψυχολογικά εξιστορόντας τα προβληματά του ενώ οι υπόλοιποι θα αναλάβουμε χρέοι ψυχολογικού υποστηρικτή... :lol: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
κάποια από τα ήδη υπάρχοντα thread μπορούν να μεταφερθούν ΑΜΕΣΑ…:D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34771
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96561
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88129
ΥΓ1
Π@@ΤΑΝΑ ΥΑΜΑΗΑ
ΥΓ2
Όπως λεει κι ο προΕδρας …..Κ@ΡΙΟΛΑ BMW
Όχι, ρε... :rotflmao:
LOUKI καλό είναι να μην πεταγόμαστε πολύ εμείς...άσε να τα συγκρίνουν με τίποτα Άφρικα (όχι που θα κάθεστε να χασκογελάτε απ΄έξω:smilea: ) με τίποτα τiger (μιλάω πάντα για τις off επιδόσεις:winka: ) και με τα varadero.
Nα δεις που θα φτάσουν και στα TDM.:D
ΥΓ1
Π@@ΤΑΝΑ ΥΑΜΑΗΑ
ΥΓ2
Τζορτζ....δε φιρστ λινκ ιζ ιτ ρίαλυ φιφτήν πέϊτζες...????......ορ ντου αϊ νηντ γκλάσες....???
Τζορτζ....δε φιρστ λινκ ιζ ιτ ρίαλυ φιφτήν πέϊτζες...????......ορ ντου αϊ νηντ γκλάσες....???
γιορ βιζιον ισ φαιν μαι ντιαρ.... φιφτην πειτζες ιντιντ...
Edit : κάτσε προΕδρα , γιατί μετά την «ομορφιά» και την «τιμή» του , μην αρχίσει τίποτα σοβαρές «παιδικές ασθένειες» γιατί μετά θα γελανε και τα εμβολακια της Magura… (και θα δακρύζουν ΚΑΙ από τα γέλια…):rolleyes:
LOUKILOUK
26/02/2010, 16:08
ΥΓ1
Π@@ΤΑΝΑ ΥΑΜΑΗΑ
ΥΓ2
Στα παραπάνω θρεντς, όπως θα διάβασες άλλωστε, μιλούν χωρίς κομπλεξ και πίκρα για τις μικρές, μικρότατες, ατέλειες των ΚΤΜ που άλλωστε αποτελούν και την απόδειξη της ομορφιάς τους...Σιγά τα ουααα δηλαδή...αγάπη χωρίς νάζι...
Και στην τελική ρε Γιώργη ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάτε... και αν ποτέ μου συμβεί και μια ζημιά δεν θα χαλαστώ και πολύ...με τόσα που έχω ακόύσει από τις "Κασσάνδρες"....και πάλι ευχαριστημένος θα είμαι....
Άσε που κάθε Τετάρτη που ξανακαβαλαώ την Τρίτη την ξεχνάω... :winka: :rotflmao: :lol:
Κάλιο μια μέρα λύκος , που είπε και κάποιος εδώ μέσα, παρα μια ζωή πρόβατο...
Επίσης κάλιο κατσικάκι του γάλακτος με παρέα..., παρά γίδα βραστή μοναχός σου...(αυτό είναι για άλλη φάση αλλά έχει νόημα...)
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά της πουτάνας με την καριόλα...εεε?:winka: :rotflmao:
Αααα και ένα σύντομο...ποια η διαφορά της Ρωσσίδας με την Λευκορωσσίδα....
....10 ευρώ....:winka: :lol:
Ραντεβού στους δρόμους και τα βουνά μάγκες...:beer: :wave2:
υ.γ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, όντως μόλις το είδα με έπιασαν τα γέλια....το τενερέ ντεεεε.... :bawl: :lol:
LOUKILOUK
26/02/2010, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
LOUKI καλό είναι να μην πεταγόμαστε πολύ εμείς...άσε να τα συγκρίνουν με τίποτα Άφρικα (όχι που θα κάθεστε να χασκογελάτε απ΄έξω:smilea: ) με τίποτα τiger (μιλάω πάντα για τις off επιδόσεις:winka: ) και με τα varadero.
ΟΚ Vale...απλά παρασύρομαι...ο πορτοκαλί ενθουσιασμός βλέπεις... :winka:
Θα κάτσω γωνία να απολαύσω...:beer: :wave2:
υ.γ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, όντως μόλις το είδα με έπιασαν τα γέλια....το τενερέ ντεεεε.... :bawl: :lol:
το ήξερα ρε κΙΟραταδες....:lol:
ΛΟΥΚ , πλακα κανουμε ρε φιλε ...ειδικα με το νεο super Tenere οι ΥΑΜΑΗΑκηδες κανουν ακομη περισοτερη...:lol:
καλα να ειμαστε ολοι και καλους δρομους οτι κι αν καβαλαμε....:beer: :beer:
el patron
26/02/2010, 16:27
ΚΑΙ ΕΓΩ...:wave2:
LOUKILOUK
26/02/2010, 16:38
το ήξερα ρε κΙΟραταδες....:lol:
ΛΟΥΚ , πλακα κανουμε ρε φιλε ...ειδικα με το νεο super Tenere οι ΥΑΜΑΗΑκηδες κανουν ακομη περισοτερη...:lol:
καλα να ειμαστε ολοι και καλους δρομους οτι κι αν καβαλαμε....:beer: :beer:
Πλάκα μου κάνεις ότι μου κάνεις πλάκα? πρόσεχε γιατί εγώ πλάκες δεν σηκώνω...:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: οκ?
El patron νταξ ρε πλάκα κάνουν...να το πούμε και στο Vale να μην νομίζει ότι γελούσαμε τσάμπα τόση ώρα...
υ.γ. Για περισσότερο γέλιο θα έπρεπε το θρεντ να μην σπάσει και να έμενε ολόκληρο από τοτε που το περιμέναμε ακόμα το τεφαρίκι... :lol: :rotflmao: Τώρα διαβαζοντάς το κάποιος ολόκληρο θα ξαναγεννιώταν από τα γέλια....:sun:
Είμαι άσχετος απ΄την κατηγορία αλλά ας πω τη μ@λ@κία μου.
Δείχνει σαν να 'χει βγεί απο τον τρυφερό έρωτα μεταξύ Aprilia και ΒΜW. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να βγεί πιό άσχημο αλλά καλά τα κατάφεραν πάντως. Επίσης μου θυμίζει συλλογή από after market αξεσουάρ. Λίγο οι καθρέπτες, κάτι οι φούχτες και το παρμπρίζ-προστατευτικό των φώτων.... Εκεί που γέλασα όμως είναι μ' αυτό:
http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp?view=explorer&subview=features
Kαι πως θα τα κάνει όλα αυτά; με τα ελαστικά της φωτογραφίας; :lol: (προφανώς όχι)
Αυτά για να ευθυμίσουμε. Ποιός ξέρει; Μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της. Αυτό θα το κρίνετε εσείς που θα την αποκτήσετε.
Όσο για την τιμή, να σας θυμήσω ο,τι το T-MAX έχει ?11.400 με το εϊ μπει ες. :confused:
Άσχετο; Όχι και τόσο.
Το super super Tenere θα έχει τουλάστιχον ένα δεκαπενταράκι. H αγαπητή YAMAHA έχει ξεφύγει "λιγάκι" στις τιμές της τον τελευταίο καιρό.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
[B]Είμαι άσχετος απ΄την κατηγορία αλλά ας πω τη μ@λ@κία μου.
Δείχνει σαν να 'χει βγεί απο τον τρυφερό έρωτα μεταξύ Aprilia και ΒΜW.
Δεν ήταν τρυφερός έρωτας αυτό.
Αν κοιτάξουμε καλά, θα δούμε πως μάλλον σε π@ρτουζίτσ@'' το γυρίσανε, πήραν κι άλλοι μέρος στο:a021:
vstrider
26/02/2010, 19:36
το xt660z το συμπαθούσα...
από σήμερα μου αρέσει πολύ!
και πιστεύω όλα τα 660 θα πουληθούν πανεύκολα.
ξέρει από marketing η yamaha γιατί τελικά αυτή η παρουσιαση θα δουλέψει παράπλευρα ως promotion για το 660.
LARISEOS
26/02/2010, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
ελα εδω αγόρι μου εσυ......πολα έγραψες .....ξεκουράσου λιγο!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
μην αναλωνεσαι με μηχανακια χωρης αξια.........!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ νομίζω ότι το μηχανάκι θα πουλήσει καλά στην Ελλάδα (πάντα τηρουμένων των αναλογιών της ακριβής κατηγορίας τιμής του αλλά και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας μέσα στην οποία παρουσιάζεται).
Συγκριτικά και το BMW και το Vara φθηνά δεν ήταν παρ' όλα αυτά η αίσθησή μου είναι ότι κάναν καλές πωλήσεις.
Όλα έχουν να κάνουνε με το αν καταφέρει να περάσει την αίσθηση του δήθεν και του ανώτερου image. Αν τα καταφέρει (και οι φωτό δείχνουν ότι βαδίζει στην σωστή κατεύθυνση) ο Έλληνας έχει αποδείξει ότι μπορεί να μην έχει φράγκο ούτε για βενζίνη αλλά μπρός το πουλ-μούρ θυσιάζει τα πάντα.
Όλα αυτά που γράφονται γύρω από το αν πάει ή δεν πάει στο χώμα είναι απλά για γέλια...Για την πορεία του στις πωλήσεις είναι εντελώς αδιάφορο... Όπως και για τα δεκάδες GS ADV που κυκλοφορούν αρματωμένα στις πλατείες και η μεγαλύτερη διαδρομή που έχουν κάνει είναι μέχρι το Λιανοκλάδι... Με τα κριτήρια των Cayen θα πουλήσει κυρίως και όχι με καθαρά μοτοσυκλετιστικά κριτήρια...
boldor900f
26/02/2010, 20:07
Εψαχνα για την εξάτμιση και τελικά είδα το φως μου!!!!!
Πραγματικά το χαλάει , αλλά πρέπει ναι είναι καλό συνολικά.
Ο κινητήτρας είναι διαμάντι. (tdm)
Στο Γερμανικό site της Yamaha το xtz660 έχει 7595
Ενώ στο Ελληνικό 7330. Οι τιμές στα διάφορα Αφτερ μαρκετ είναι παρόμοια στις δύο χώρες.
Στο Γερμανικό site έχει επίσης την τιμή του xtz1200 στα 14,750
http://www.yamaha-motor.de/products/motorcycles/adventure/xt660z.jsp
Εεεε δεν μπορώ τώρα να μη πεταχτώ :wacko:
Αυτό τους λέγαμε κι εμείς από την αρχή, κι αυτοί κοιτούσαν αφίσες κι ονειρεύονταν να καπνίζουν στην έρημο Mάρλμπορο :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrider
το xt660z το συμπαθούσα...
από σήμερα μου αρέσει πολύ!
και πιστεύω όλα τα 660 θα πουληθούν πανεύκολα.
ξέρει από marketing η yamaha γιατί τελικά αυτή η παρουσιαση θα δουλέψει παράπλευρα ως promotion για το 660.
:a01:
Ρέστα. To θέλω για δεύτερο... :)
Από το mcn.
"Yamaha has confirmed the new ‘first edition’ version of the 2010 Super Tenere 1200 will cost £13,500 in the UK.
The Super Tenere is the bike Yamaha is aiming squarely at the BMW R1200GS and the lucrative and ever-growing adventure bike market.
If you were to spec up a BMW R1200GS to a similar level as the Yamaha Tenere it would take the basic price of £9925 to around £12,200 – just under £1300 less than the Yamaha.
The Yamaha XT1200Z Super Tenere will first appear in a limited ‘first edition’ guise during 2010. This first model will come with parts that will be available as optional accessories in 2011.
The bike will only be available by reserving it online – no dealers will be getting demo bikes and everything will be sold online; just like the Yamaha V-Max was in 2008.
To underline the limited edition Super Tenere’s off road ability, the bike will come fitted with left and right aluminium 30-litre (tbc) panniers, purpose-fit headlight protector (for off-road use only), and sturdy aluminium bash plate.
A unique first edition decal will set this bike apart from the basic model.
The basic undressed (read cheaper) version of the Super Tenere will appear in 2011 and buyers will be introduced to a world of genuine Yamaha accessories to spec their bikes in a similar way to BMW’s popular R1200GS."
Καλό κι αυτό!!!
(13,500 GBP = 15,100 EUR)
Πιο ακριβό και απο το BMW>???
Μάλιστα!!!!
:ZZZ: :ZZZ: :eyepop: :eyepop: :dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
The bike will only be available by reserving it online – no dealers will be getting demo bikes and everything will be sold online
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε σεις.....τον Αλογοσκούφη έχουν διευθυντή πωλήσεων αυτοί.....????
mixalakis
27/02/2010, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Πιο ακριβό και απο το BMW>???
Μάλιστα!!!!
:ZZZ: :ZZZ: :eyepop: :eyepop: :dizzy:
Πιο ακριβό το υπερπλήρως εξοπλισμένο. Το θέμα είναι με ίδιο εξοπλισμό τι διαφορά τιμής έχουν.
Άσε που είναι καλύτερο από το BMW, λογικό είναι να είναι και ακριβότερο.
advblack
27/02/2010, 10:43
Δεν περιμένετε κάνα χρόνο ακόμα να βγει και το ΚΤΜ 1190 και να αρχίζουν να αναρωτιούνται όλοι οι υπόλοιποι γιατί έμειναν πίσω
el_hymador
27/02/2010, 11:59
Αν κανει 16 χιλιαρικα με τoν εξοπλισμο της fisrt edition και ολα τα ηλεκτρονικα καλουδια πανω του, μου φαινεται ok...ok δηλαδη βαση του ανταγωνισμου...
ελεος ρε σεις με το αεροψυκτο! καλο αλλα τιμολογιακα το εχουν γαμπιπ το θεμα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Από το mcn.
The bike will only be available by reserving it online – no dealers will be getting demo bikes and everything will be sold online; just like the Yamaha V-Max was in 2008.
Καλό κι αυτό!!!
Τρεεεελαααα…..
Οι άνθρωποι ζητανε 16000? για να πάρεις μηχανή από το….ebay…
Ούτε να την δεις ,ούτε να την καβαλήσεις…. Μονο από τις φωτογραφίες
Το 2011 θα μας κάνουν την …χάρη να την ….ακουμπήσουμε…
Το 2012 ο ανταγωνισμός θα εχει ανθίσει….
Το 2013 θα αρχίσει τις προσφορές ….
Το 2014 θα βγουν υβριδικές μοτοσυκλέτες (μιας και η βενζίνη θα έχει πάει 3?)
Το 2015 θα πουλανε τις …first edition 4000?….
Το 2016 θα βγάλουν το ΝΕΟ ΝΕΟ ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΝΕΡΕ με ΜΠΟΞΕΡ…. Για να παρει το μεριδιο αγορας των BMW1500GS οι οποίες θα έχουν ακόμα μπόξερ…
Παντως αν ποτε επερνa on/off 1200 θα επερνα το Tenere γιατι ειναι το μονο που φτανω :a5:
Μπραβο Yamaha γιατι με το 660 μας ξεχασες........
Αρχικά δημιουργήθηκε από advblack
Δεν περιμένετε κάνα χρόνο ακόμα να βγει και το ΚΤΜ 1190 και να αρχίζουν να αναρωτιούνται όλοι οι υπόλοιποι γιατί έμειναν πίσω
Μεγάλη μπουκιά φάε...:smilea:
macrozan
28/02/2010, 02:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παντως αν ποτε επερνa on/off 1200 θα επερνα το Tenere γιατι ειναι το μονο που φτανω :a5:
βασικό κι αυτό (και με 300 γιούρια δίνουνε και την έξτρα κουγιέϊκια σέλα που πάει μόλις στους 81 πόντους)
costas81
01/03/2010, 09:49
και για να επανέλθουμε......
http://www.mrbike.gr/website/index.php/latest-news/Yamaha-Super-Tenere-1200-%E2%80%93-i-timi-stin-m.bretania.html
από 15,000 μέχρι 20,000 η βασική έκδοση!!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
SeNNinhA
01/03/2010, 09:53
Χμμμμμ.....
Μάλλον η λογική τους είναι όπως λένε και οι ίδιοι, το νέο GS σε όλα τα επίπεδα. Αφού τα δίνουν για το GS γιατί να μην τα δώσουν και σε εμάς....
:mad: :mad: :mad: :mad:
costas81
01/03/2010, 10:21
πολλά τα λεφτά αν όντως πωλείται εκεί..
Αν κανει 16 χιλιαρικα με τoν εξοπλισμο της fisrt edition και ολα τα ηλεκτρονικα καλουδια πανω του, μου φαινεται ok...ok δηλαδη βαση του ανταγωνισμου...
Ακριβώς έτσι...Και για την πρόβλεψη σ για την τιμή και για το ότι και κατ εμε πρόκειται για μια σχεδόν τέλεια μοτοσυκλέτα...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Διαδρομη αναρτησεων 190 μπρος πισω,βαρος 265 γεματο ,μονο αυτα φτανουν για να αναιρουν σοβαρη χρηση χωματος, γιατι πως να το κανουμε κατι χωματοδρομους ετοιμους να πεσει πισσα θα τους περναει για πλακα. Ρε παρτε το χαμπαρι μια ειναι η μηχανη που κατασκευαστηκε απο οδηγους αγωνων και πρωτα κυκλοφορησε σαν αγωνιστηκη το 2002 και ακομα ειναι σχεδον ιδια απο τοτε,ονομα φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω :smokin:
Φίλε μου συμφωνώ σε όλα μαζί σου πλήν του ότι δεν είναι μόνο μία. Υπάρχουν πιό παλιά όπως
Cagiva elefant 900 και το XRV650. Ευτυχώς υπάρχει αντικαταστάτης τους..... Ονόματα δε λέμε
ΚΤΜ 950 S . Tώρα για το θέμα μας (TENERE 1200) θα συμφωνήσω με τους περισσότερους που έχουν γράψει στο thread ότι η ιστορία έμεινε καρφωμένη στο πόστερ του παιδικού δωματίου μας.....
1) 190 διαδρομη αναρτησεων ειναι μια χαρα για το 90% των χωματοδρομων, οπως και ο 19αρις μπροστινος. Το 990 θα πηγαινει σιγουρα χωμα καλλιτερα, αλλα το πλεονεκτημα μειωνεται σημαντικα οσο φορτωνεις μια μηχανη για ενα μεγαλο ταξιδι.
2) Το βαρος ειναι φιλολογικο διοτι το ζυγισμα και η ποιοτητα των αναρτησεων ειναι πιο σημαντικες απο το βαρος, βλεπε 990 vs tenere 660
3) Με μια τετοια μηχανη μπορεις να γυρισεις τον κοσμο, εδω με το 1150GS μπορεις που ειναι ελεφας.
4) Οποιος ενδιαφερεται να το παρει για γυρισει την μογγολια καλλιτερα να προτιμησει κατι φτηνοτερο (και ελαφρυτερο) για να του μεινουν και για το ταξιδι, πχ dr650
5) Αν η μηχανη δουλευει σωστα θα ειναι γαματη οτι κι αν λενε τα νουμερα, αρκει να μη νομιζει καποιος οτι ειναι κατι που δεν ειναι. Καθε συγκριση με τα ΚΤΜ ν2 δεν εχει νοημα, οπως δεν εχει νοημα να συγκρινουμε cbr-xx με cbr-rr.
Οποτε το ερωτημα ειναι αν το 1200 ειναι καλο γι αυτο που φτιαχτηκε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Οποτε το ερωτημα ειναι αν το 1200 ειναι καλο γι αυτο που φτιαχτηκε.
Σαν πρώτη εντύπωση -στα χαρτιά τουλ- νομίζω πώς ναι...
Και είναι πολύ πιθανό, να είναι πιο ολοκληρωμένό πακέτο από τα ομόσταυλα ελικοφόρα. ;)
Οποτε το ερωτημα ειναι αν το 1200 ειναι καλο γι αυτο που φτιαχτηκε. [/B]
Και αν είναι καλύτερο από τον Βαυαρό. Γιατί δλδ να μην πάρω BMW ?
Σε όλα τα άλλα μαζί σου.
ως πρωην κατοχος βελτιωμενου ελικοφορου/αεροπλανοφορου BMW αναφερω οτι δεν με αρεζαν σε αυτη τη μηχανη τα εξης:
1) το τελελελελεβερ σε οτιδηποτε εδαφος πλην καταπληκτικης ασφαλτου (αλλα αντε να την βρεις αυτη εδω)
2) συμπεριφορα του αξονα πισω
3) τραχυτητα στη λειτουργια του κινητηρα και κιβωτιου.
Ολα τ'αλλα μ'αρεζαν
Το σουπερ τενερε θα ειναι καλλιτερο στα 1 και 3 σιγουρα και νομιζω θα αποδειχτει ως ενα πολυ καλλιτερο βαραντερο απο το ηδη υπαρχον.
Greg_950 S
01/03/2010, 15:08
Το πράγμα έχει 2 όψεις :
Σε τι διαδρομές ονειρεύονται να την οδηγήσουν οι μελλοντικοί κάτοχοι του TENERE 1200 και σε τι διαδρομές πραγματικά μπορούν, με βάση την οδηγική τους εμπειρία και τις δυνατότητες της moto ..... :confused:
Με βάση τις διαδρομές αναρτήσεων, ζάντες 19"-17", ασφάλτινων εργοστασιακών ελαστικών, απόσταση από έδαφος, ηλεκτρονικών και μεγάλου βάρους-όγκου, το ΟFF-road mode για τους μέσους οδηγούς, μάλλον θα περιορίζεται σε πατημένο χωματόδρομο (στεγνό) , εκτός αν κάποιος είναι αγωνιστικός οδηγός σε PARIS-DAKAR ,Rallye ATLAS για τίποτε αμμούδες... :cool:
Σε ρόλο touring, ανταγωνίζεται τα GS ADV, Stelvio, Varadero,κλπ στα ίσια . Αν κάνει τα ίδια πράγματα με αυτά και είναι εξίσου ακριβό, π.χ. με το GS ADV , τότε έχει χάσει το μερίδιο της πίτας που του αναλογεί. Η Yamaha τοποθετείται γενικότερα στην αγορά, ως πιο "λαϊκή" φίρμα ( σχετικά φθηνή) , με καλή σχέση ποιότητας ( όχι κορυφαίας) και τιμής.
Για τον παράγοντα "εφέ στην καφετέρια" με πεντακάθαρα, γυαλισμένα και αρματωμένα "περιπετειώδη" moto, η GS 1200 ( ειδικότερα η ADV), έχει τον πρώτο λόγο.
Είναι δυνητικά OFF-road status symbol , αν και συνήθως η μόνη "βρωμιά" που πατάει, είναι η σκόνη των δρόμων και των πεζοδρομίων... :sad: , βέβαια με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Αν πάμε σε OFF-road, αυτά που θα ζήλευαν τα KTM 950-990 ADV , θα ήταν η χαμηλότερη σέλα (που είναι όμως αναγκαίο κακό για κακοτράχαλα εδάφη), τις ζάντες επειδή φοράνε tubeless (αλλά όχι τις διαστάσεις τους ). Περισσότερα στοιχεία όπως έλλειψη κραδασμών, αξιοπιστία, κατανάλωση, ομαλή λειτουργία ψεκασμού σε σαθρά εδάφη, αν και πόσο "ζεματάνε" οι εξατμίσεις του, αξιοπιστία Traction και άλλων ηλεκτρονικών σε λάσπες/άμμο/νερά, κλπ, θα γίνουν γνωστά όταν κυκλοφορήσει και δοκιμαστεί.
Δυστυχώς θα περιμέναμε οι περισσότεροι μια πιο εύχρηστη/ελαφρύτερη TENERE, να μην μοιάζει τόσο με τα υπόλοιπα "μαστόδοντα" στο ON-road , αλλά να έχει περισσότερες OFF-road αρετές και δυνατότητες.
Εξάλλου, και στην δεκαετία του 1980, τρελλοί Γερμανοί και Γάλλοι γυρνούσαν κυριολεκτικά τις χώρες του Τρίτου κόσμου, πάνω σε αρχέτυπα ΧΤ 500 με extra ντεπόζιτο και μπαγκαζιέρες....:sun:
XJR_Billy
01/03/2010, 16:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Εξάλλου, και στην δεκαετία του 1980, τρελλοί Γερμανοί και Γάλλοι γυρνούσαν κυριολεκτικά τις χώρες του Τρίτου κόσμου, πάνω σε αρχέτυπα ΧΤ 500 με extra ντεπόζιτο και μπαγκαζιέρες....:sun:
Πάνε αυτές οι επόχες φιλαράκι...
Σήμερα αν πας με λιγότερα από 1000 κυβικά θα σε κράξει κι η έρημος..:lol: :lol:
Κατά τα άλλα, μια χαρά τα λες...:beer: :beer:
Όλα στη ζωή μας έχουν καταντήσει επίδειξη του κοινωνικού μας status και της τάξης μας ,
έτσι το ίδιο συμβαίνει και με τις μοτοσυκλέτες των 15G ,16G ....κτλ:bigcry:
Λίγοι θα είναι αυτοί που θα αγοράσουν μία μοτοσυκλέτα ζυγίζωντας τις πραγματικές του ανάγκες,
και τους λόγους που θέλουν μια μοτοσυκλέτα .
Αυτό φυσικά δεν περνάει απαρατήρητο και από τις εταιρείες παραγωγής που με όλη αυτή την επιδειξιομανία των καταναλωτών τρίβουν τα χέρια τους .:cry:
Σε αυτά τα πλαίσια και η yamaha επέλεξε να επενδύσει ακριβώς σε αυτό το δόγμα του πουλ-μουρ τζα-φρα!!!:lol:
Βέβαια από την άλλη άμα τα χεις τα φράγκα γιατί να μη το πάρεις ??:confused:
Επειδή στην Αφρική δεν έχουν να φάνε !!! Κλάιν μάιν on the line ...!!!
Τώρα μπερδεύτηκα και εγώ .....δεν θυμάμαι τι ήθελα να γράψω ....οπότε καταλήγω ως εξής:
Aν τα έχετε τα φράγκα ...πάρτε το και αφήστε αυτούς που δε μπορούν να το αποκτήσουν να μιλάνε για τις θεωρίες της καφετέριας και για τις ανύπαρκτες off road δυνατότητες!!!:lol:
Άμα δε τα έχετε τα φράγκα .....ξέρετε εσείς 100? προκαταβολή και 756 έντοκες δόσεις ....τι να τι κάνεις τι ζωή άμα είναι μίζερη ??:lol:
Τώρα άμα δεν έχετε τα φράγκα και δε σας πέρνει και για δάνειο ( γιατί έχετε και άλλα ) μείνετε με το χρέπι σας και όποτε σας δινετε η ευκαιρία σε συζητήσεις , εκθιάστε με πάθος τις φοβερές δυνατότητες της μπουρούχας σας ( οι άλλοι από οίκτο θα σας αφήσουν να μιλάτε ) για να νιώσετε καλύτερα.
Τώρα εσείς παιδιά που έχετε χρέπια και δε σας ενδιαφέρει και να πάρετε το super tenere....τι να σας πω...???θα έπρεπε να ντρέπεστε !!! Εσεις έχετε καταστρέψει την κοινωνία μας , γιατί δε καταναλώνετε !!!Απαράδεκτοι ...και πάλι ντροπή σας....:lol: :lol: :lol:
H.A.Balafoutre
01/03/2010, 18:20
Μάθατε τιμή!
:a33: :a33: :a33:
Η τενερέ τιμή δεν έχει!!:a09:
Greg_950 S
01/03/2010, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
Όλα στη ζωή μας έχουν καταντήσει επίδειξη του κοινωνικού μας status και της τάξης μας ,
έτσι το ίδιο συμβαίνει και με τις μοτοσυκλέτες των 15G ,16G ....κτλ:bigcry:
.................................................................................................... .................................................
Aν τα έχετε τα φράγκα ...πάρτε το και αφήστε αυτούς που δε μπορούν να το αποκτήσουν να μιλάνε για τις θεωρίες της καφετέριας και για τις ανύπαρκτες off road δυνατότητες!!!:lol:
Άμα δε τα έχετε τα φράγκα .....ξέρετε εσείς 100? προκαταβολή και 756 έντοκες δόσεις ....τι να τι κάνεις τι ζωή άμα είναι μίζερη ??:lol:
.................................................................................................... .................................................
Τώρα εσείς παιδιά που έχετε χρέπια και δε σας ενδιαφέρει και να πάρετε το super tenere....τι να σας πω...???θα έπρεπε να ντρέπεστε !!! Εσεις έχετε καταστρέψει την κοινωνία μας , γιατί δε καταναλώνετε !!!Απαράδεκτοι ...και πάλι ντροπή σας....:lol: :lol: :lol:
Συνάδελφε teneres, τα σχόλια μου δεν είχαν σκοπό να απαξιώσουν το νέο 1200 !!! :nono:
Ίσως να το σκεφτόμουν ως τρίτο moto στο γκαράζ του σπιτιού, αρκεί να ξεχώριζε αισθητά σε απόδοση και τιμή , από τον ανταγωνισμό των "περιπετειωδών δεινοσαύρων" .....
Απλά θα περίμενα κάτι καλύτερο από τους Yamahαίους..... :confused: . Και όποιος το πάρει να ξέρει καλά γιατί το ακούμπησε το μπακίρι και τι να περιμένει από αυτό !!!
Άλλωστε πριν "κολλήσω τον πορτοκαλί πυρετό", είχα ακουμπήσει πολλά φράγκα στους Γιαπωνέζους. Λοιπόν έχουμε και λέμε : 1) DT 125 LC - 1983, 2) ΧΤ 350 - 1985, 3) XT 600 ("παπαγάλος") - 1987, 4) XTΖ 600 TENERE - 1989, 5) ΧΤΖ 660 ΤΕΝΕΡΕ - 1992 , 6) ΧΤ 600 - 1997.
Συνεπώς, μάλλον καταλαβαίνεις ότι μετά από τόσες "επενδύσεις" στη Yamaha, έχω και κάποιες "απαιτήσεις" από αυτούς ......, πέρα από την όποια "μόδα". :lol:
Και μην νομίζεις ότι τα KTM 950-990 ήταν ή είναι τόσο φθηνότερα..... :wave2:
Συνάδελφε teneres, τα σχόλια μου δεν είχαν σκοπό να απαξιώσουν το νέο 1200 !!! :nono:
Ίσως να το σκεφτόμουν ως τρίτο moto στο γκαράζ του σπιτιού, αρκεί να ξεχώριζε αισθητά σε απόδοση και τιμή , από τον ανταγωνισμό των "περιπετειωδών δεινοσαύρων" .....
Απλά θα περίμενα κάτι καλύτερο από τους Yamahαίους..... :confused: . Και όποιος το πάρει να ξέρει καλά γιατί το ακούμπησε το μπακίρι και τι να περιμένει από αυτό !!!
Άλλωστε πριν "κολλήσω τον πορτοκαλί πυρετό", είχα ακουμπήσει πολλά φράγκα στους Γιαπωνέζους. Λοιπόν έχουμε και λέμε : 1) DT 125 LC - 1983, 2) ΧΤ 350 - 1985, 3) XT 600 ("παπαγάλος") - 1987, 4) XTΖ 600 TENERE - 1989, 5) ΧΤΖ 660 ΤΕΝΕΡΕ - 1992 , 6) ΧΤ 600 - 1997.
Συνεπώς, μάλλον καταλαβαίνεις ότι μετά από τόσες "επενδύσεις" στη Yamaha, έχω και κάποιες "απαιτήσεις" από αυτούς ......, πέρα από την όποια "μόδα". :lol:
Και μην νομίζεις ότι τα KTM 950-990 ήταν ή είναι τόσο φθηνότερα..... :wave2:
....ρε συ δεν είχα διαβάσει καθόλου τα σχόλια σου !!!!:wave2:
σκεφτόμουν καιρό πως πρέπει να γράψω κάτι και γω για το tenere ( να τιμήσω και το nick μου)
και μου βγήκε η πικρία - διαμαρτυρία για τις τιμές γενικότερα των moto !!:beer:
xtkoulas
01/03/2010, 23:34
Το πράγμα έχει 2 όψεις :
Σε τι διαδρομές ονειρεύονται.................
+1000 +1000
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
.........
πω πω ναι κι εγώ ένας απ' αυτούς είμαι....ντρέπομαι πα να φύγω.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
13,500 λίρες στην Αγγλία (http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/New-bikes/2010/February/feb2610-yamaha-super-tenere-to-cost-13500/Post.aspx)
εχει και σχόλια από κάτω
μΕ αρέσει αυτός ο τυπάκος...................:lol: :lol:
.................................................................................................... ...........
SORT IT OUT YAMAHA!!!! With pricing like that you deserve to go under you dumb shits!!!
What ever happened to building a good bike at a reasonable price? .The only people who can afford this bike are Doctors, Dentists and Lawyers and they're all in the Sunday morning Harley brigade.
Pull your head out of your arse Yamaha and look at the economy dummy!!!
.................................................................................................... ...............
πολύ μΕ αρέσει σΕ λέω για............:bigcry:
Ενδεικτική τιμή λιανικής (Με Φ.Π.Α.19% & ΕΤΤ) 16,350.00 ?
Yamaha gr (http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/adventure/xt1200z-super-tenere.jsp)
Για σύγκριση :
MULTISTRADA 1200 15990
MULTISTRADA 1200 ABS 16990
MULTISTRADA 1200 SPORT 19990
MULTISTRADA 1200 TOUR 19990
--------------------------------------------------------
R 1200 GS 14150
R 1200 GS ADVENTURE 15800
---------------------------------------------------------
JIANSHE MADOX 125 1280 :rotflmao:
μΕ αρέσει αυτός ο τυπάκος...................:lol: :lol:
.................................................................................................... ...........
SORT IT OUT YAMAHA!!!! With pricing like that you deserve to go under you dumb shits!!!
What ever happened to building a good bike at a reasonable price? .The only people who can afford this bike are Doctors, Dentists and Lawyers and they're all in the Sunday morning Harley brigade.
Pull your head out of your arse Yamaha and look at the economy dummy!!!............................................................................................ .......................
πολύ μΕ αρέσει σΕ λέω για............:bigcry:
Γιατί Κε Άντυ μας, εγώ δεν σας αρέσω...?:D
Τα ίδια δεν λέω από την αρχήΣ...? :wave2:
Operater
10/03/2010, 22:49
Mε αυτή τη τιμή, ας ετοιμαστεί η bmw με το 800gs να κάνει τρελές πωλήσεις! :sick:
Αν ειναι δυνατόν...
christostr
11/03/2010, 00:08
Μου φένεται.... βαρετό.
Ηλπιζα για γιαπωνέζικο 990 αλλά μας δώσανε γιαπωνέζικο GSA.
Οπως και να έχει καλό θα κάνει στην αγορά. Για να δούμε.
Τίποτα!!! Όπως τότε. Τότε δεύτερο μετά τα Africa και τώρα μετά τα GS.
Για αιώνιο δεύτερο μια χαρά είναι!!! YA... MA(HA)ΛΑΚΙΑ
:wave2: :wave2:
christostr
11/03/2010, 00:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtkoulas
Τα έχω βιώσει, δυστυχώς και χειρότερα. Όχι με 1.200, με άλλο bmw, αλλά τέλος πάντων. Πάντως ο BOXER είναι και θέμα γούστου. Όσοι λόγοι υπάρχουν για να τον γουστάρεις, υπάρχουν και για το αντίθετο.
ΟΚ!!! Αλλά για μένα το να βάζεις στην ίδια μοίρα τα "ναχα μια γιαμάχα (βλ. τενερέ και ξτ)" με οποιοδήποτε μπμπεεε και μπόξερ, ΔΕΝ λέει!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Mε αυτή τη τιμή, ας ετοιμαστεί η bmw με το 800gs να κάνει τρελές πωλήσεις! :sick:
Αν ειναι δυνατόν...
...άλλο φθηνό αυτό με 11000 περίπου !!!!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
ΟΚ!!! Αλλά για μένα το να βάζεις στην ίδια μοίρα τα "ναχα μια γιαμάχα (βλ. τενερέ και ξτ)" με οποιοδήποτε μπμπεεε και μπόξερ, ΔΕΝ λέει!!
χρηστο, μηπως υπερεκτιμας τα BMW?
Κατα'τ'αλλα δεν καταλαβαινω γιατι σας απογοητευει το μηχανημα. Η τιμη του ειναι στα πλαισια του ανταγωνισμου (βλεπε R1200GSA) και για οποιον θελει κατι πιο οφφ υπαρχει το 990 που κανει την δουλεια του αριστα. Ποιος ο λογος για ενα γιαπωνεζικο ΚΤΜ?
Αυτο που λειπει απο την αγορα ειναι ενα ελαφρυ δικυλινδρο ον-οφφ απο τοτε που σταματησε η παραγωγη του super enduro, αλλα υπομονη γιατι ετοιμαζει κατι η triumph.
Η τιμη του ειναι στα πλαισια του ανταγωνισμου (βλεπε R1200GSA) και για οποιον θελει κατι πιο οφφ υπαρχει το 990 που κανει την δουλεια του αριστα. Ποιος ο λογος για ενα γιαπωνεζικο ΚΤΜ?
Αυτο που λειπει απο την αγορα ειναι ενα ελαφρυ δικυλινδρο ον-οφφ απο τοτε που σταματησε η παραγωγη του super enduro, αλλα υπομονη γιατι ετοιμαζει κατι η triumph.
Ποιος ο λόγος και για ένα γιαπωνέζικο GSA λοιπόν μιας και το BMW κάνει την δουλειά του άριστα;
Δεν υπάρχει λόγος, για ποικιλία, για επιλογές. Για τον ίδιο λόγο που έχουν όλες οι μάρκες από 1 Supersport. Το ΚΤΜ είναι το απόλυτο, το 800GS λίγο πιο οικονομικό και πιο ήμερο, ένα Yamaha σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να προσέφερε κάτι άλλο.
Λίγος ανταγωνισμός δεν κάνει κακό.
Μετά την μούτζα από την Yamaha πάντως περιμένω πως και πως να δω τι θα κάνει η Triumph.
(Έχω αρχίσει να γίνομαι αντι-γιαπωνέζος μου φένεται :()
road spirit
11/03/2010, 11:36
Ποιος ο λόγος και για ένα γιαπωνέζικο GSA λοιπόν μιας και το BMW κάνει την δουλειά του άριστα;
Δεν υπάρχει λόγος, για ποικιλία, για επιλογές. Για τον ίδιο λόγο που έχουν όλες οι μάρκες από 1 Supersport. Το ΚΤΜ είναι το απόλυτο, το 800GS λίγο πιο οικονομικό και πιο ήμερο, ένα Yamaha σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να προσέφερε κάτι άλλο.
Μετά την μούτζα από την Yamaha πάντως περιμένω πως και πως να δω τι θα κάνει η Triumph.
(Έχω αρχίσει να γίνομαι αντι-γιαπωνέζος μου φένεται :() Βασίλη το έγραψα λίγες σελίδες πιο πίσω.... υπάρχει πολύς κόσμος εκεί έξω που θέλει πως και πως ένα gs made in japan.
Το ότι εμείς εδω είμαστε 20 άτομα που κράζουμε, και άλλοι τόσοι σε ένα άλλο φόρουμ και αλλού και κάπου πιο μακρυά κλπ κλπ ... δεν κάνει το αυτί της Υαμαχα να ιδρώσει. Έχουν υπολογίσει πολύ καλά πόσα κομμάτια θα πουλήσουν. Και ξέρουν ότι θα πουλήσουν. Θα το δείτε...
Μα δεν λέω πως δεν το ζητάνε. Απλά αναφέρομαι στο επιχείρημα του DrBig που λέει "Γιατί να βγάλει γιαπωνέζικο 990 αφού υπάρχει το ΚΤΜ;"
Οπως για τον Α Β Γ λόγο κάποιοι θέλουν γιαπωνέζικο GS έτσι υπάρχουν και άλλοι που θέλουν γιαπωνέζικο 990. Θες η αντίληψη για αξιοπιστία; Φθηνότερη τιμή; Φθηνότερη συντήρηση; Κοινό υπάρχει και από τις 2 μεριές. Αδιαμφισβήτητα το target group του GSA είναι μεγαλύτερο, γι αυτό και πήγε εκεί η Yamaha. Εγώ απλώς απογητεύτηκα γιατί ήλπιζα για κάτι άλλο.
Η Yamaha έχει τολμήσει να βγάλει στο παρελθόν μηχανές για λίγους (MT-01, V-Max) οπότε είχα μια μικρή ελπίδα πως θα κάνει το ίδιο με το ST (όχι στα πλαίσια της τιμής βέβαια).
Δεν λέω πως η μηχανή είναι κακή, ίσως να την έκραξα και λίγο παραπάνω από ότι της αξίζει :p. Με το καλό να πουλήσει, όπως έγραψα και πριν ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει στην κατηγορία.
Ελα να βγαίνει και το Triumph...
Μην ελπίζεις πολλά στη Triumph για αυτή τη κατηγορία. Κάτι δηλαδή που να έχει σαφώς δυνατότητες για travel enduro. Δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι έχει τη τεχνογνωσία.
:wave2:
Με την φόρα που έχει πάρει η Triumph τα τελευταία χρόνια πιστεύω πως θα φτιάξει κάτι καλό.
Αλλά είπαμε, με F800GS κίτρινο με βλέπω. Απλά σε βάθος χρόνου :(. Εκτός αν ο Γιάννης μου χαρίσει το δικό του! Κι ας είναι γκρι. :p
Τι ξέρουμε – υποψιαζόμαστε γι αυτό ?
Έχει «διαρρεύσει» τίποτα η triumph?
Ελπίζω οι Άγγλοι να είναι τουλάχιστον…gentlemen και να μην αρχίσουν τις «παπατζες» της ΥΑΜΑΗΑ περί αμμολόφων , χιονοστιβάδων , αρκούδες και ανακόντα..
:lol:
Cpt. Haddock
11/03/2010, 12:15
Τι ξέρουμε – υποψιαζόμαστε γι αυτό ?
Έχει «διαρρεύσει» τίποτα η triumph?
Φήμες απο το MCN (που αναπαραγει αφειδώς το μοτοτριτη) και κλασσικές φωτοσοπιές.
Τελευταίο στη λιστα με τις φήμες ειναι το νεο Sprint
Ακόμα τιποτα σιγουρο :wave2:
(τελος το οφτοπικ)
road spirit
11/03/2010, 12:18
Εκτός αν ο Γιάννης μου χαρίσει το δικό του! Κι ας είναι γκρι. :p δεν πας μια βόλτα μέχρι τη Νέα Ζηλανδία (http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=535584) να δεις αν έρχομαι? :lol:
Θα πάω κάποια στιγμή, που θα μου πάει. :wacko:
(Τέλος το οφτοπικ πράγματι)
(Έχω αρχίσει να γίνομαι αντι-γιαπωνέζος μου φένεται :()
Συμφωνω στο πνευμα, αλλα οχι στο παραδειγμα. Το GSA εχει πολλα θεματα που το εμποδιζουν απο το να κανει την δουλεια του αριστα. Γνωμη μου αυτο βεβαια.
Το δε ΚΤΜ δεν ειναι απολυτο, μια χαρα φιλικοτατο οταν το θελεις ειναι, απλα σου δινει και την δυνατοτητα να μη το θελεις ηρεμο, πραγμα που το GSA δεν στη δινει, αναμεσα σε πολλα αλλα που δε σου δινει.
Αλλα αφου υποστηριζεις τον ανταγωνισμο, γιατι σε ενοχλει που η yamaha εβγαλε ανταγωνιστη του GSA? Επειδη για καποιον δικο σου λογο περιμενες οτι θα βγαλει ανταγωνιστη στο ΚΤΜ?. Η yamaha δεν νομιζω ποτε να υπονοησε οτι βγαζει μηχανη για αλματα.