View Full Version : New 2010 Yamaha Super Tenere 1200 - τα αποκαλυπτήρια
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Τι ξέρουμε – υποψιαζόμαστε γι αυτό ?
Έχει «διαρρεύσει» τίποτα η triumph?
Ελπίζω οι Άγγλοι να είναι τουλάχιστον…gentlemen και να μην αρχίσουν τις «παπατζες» της ΥΑΜΑΗΑ περί αμμολόφων , χιονοστιβάδων , αρκούδες και ανακόντα..
:lol:
υπαρχει 'κατασκοπευτικη' φωτο απο υποτιθεμενο θριαμβο με 21 τροχο. Δες στο αναλογο θρεντ εδω.
Operater
11/03/2010, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
...άλλο φθηνό αυτό με 11000 περίπου !!!!:lol:
ε, σε σχέση με τα 16,5 χιλιάρικα που ζητάει η yamaha...
και τι να κάνουμε άλλο ένα θηρίο στην Αθήνα?
ενω το bmw ειναι πιο ματζόβολο, πως να το κάνουμε.
με άλλη κατανάλωση
γνώμη μου έτσι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
με άλλη κατανάλωση
γνώμη μου έτσι...
Μαθαμε και την καταναλωση? Ποτε, Που?
Συντροφοι, ειναι ελληνικη η μοδα των σουπερ ον-οφφ στα κεντρα πολεων με φουλ αλουμινιο μπαγκαζιερες και σινιε στολη. Οι ευρωπαιοι και αμερικανοι συντροφοι ειναι πολυ πιο πραγματιστες στο ζητημα και αυτες τις μηχανες τις ξεκωλονουν στο ταξιδι.
Μια καινουργια μηχανη εχει νοημα να την 'κατηγορεις' αν δεν κανει τα υποσχομενα. Σας υποσχεθηκε κατι η γιαμαχα που δεν εκανε, και δεν το ξερω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αλλα αφου υποστηριζεις τον ανταγωνισμο, γιατι σε ενοχλει που η yamaha εβγαλε ανταγωνιστη του GSA? Επειδη για καποιον δικο σου λογο περιμενες οτι θα βγαλει ανταγωνιστη στο ΚΤΜ?. Η yamaha δεν νομιζω ποτε να υπονοησε οτι βγαζει μηχανη για αλματα.
Με ενοχλεί γιατί δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία στην οποία επέλεξε να μπει η yamaha (δεν βάζω το 990 και το GSA στην ίδια κατηγορία).Και πράγματι η yamaha δεν υπονοησε τίποτα αλλά βλέποντας το πρωτότυπο με τα σεντόνια εμένα μου δημιουργήθηκε άλλη εντύπωση.
Δεν λέω πως είναι κακή μηχανή για αυτό που είναι. Εμένα απλά δεν μου κάνει.
.... ματζόβολο...
εχμ..:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Με ενοχλεί γιατί δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία στην οποία επέλεξε να μπει η yamaha (δεν βάζω το 990 και το GSA στην ίδια κατηγορία).Και πράγματι η yamaha δεν υπονοησε τίποτα αλλά βλέποντας το πρωτότυπο με τα σεντόνια εμένα μου δημιουργήθηκε άλλη εντύπωση.
Δεν λέω πως είναι κακή μηχανή για αυτό που είναι. Εμένα αλλά δεν μου κάνει.
Σε ενοχλει, που ειχες λαθος εντυπωση και γι'αυτο μουτζωνεις τη γιαμαχα.
Για κατσε να το σκεφτω αυτο λιγο......
Δεν μουτζωνω την yamaha, λέω πως αυτή με μουτζωσε. Καλώς ή κακως είχα κάποιες προσδοκίες οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν. Είναι εντελώς εγωιστικό και παράλογο ίσως. Η yamaha κοίταξε το συμφέρον της και καλά έκανε, αλλά δεν είναι για εμένα.
LOUKILOUK
11/03/2010, 14:38
Συντροφοι, ειναι ελληνικη η μοδα των σουπερ ον-οφφ στα κεντρα πολεων με φουλ αλουμινιο μπαγκαζιερες και σινιε στολη. Οι ευρωπαιοι και αμερικανοι συντροφοι ειναι πολυ πιο πραγματιστες στο ζητημα και αυτες τις μηχανες τις ξεκωλονουν στο ταξιδι.
Μια καινουργια μηχανη εχει νοημα να την 'κατηγορεις' αν δεν κανει τα υποσχομενα. Σας υποσχεθηκε κατι η γιαμαχα που δεν εκανε, και δεν το ξερω?
Βασικά για να πούμε και την αλήθεια όσο ντεμέκ adventure είναι η καινούρια τενερέ άλλο τόσο ντεμέκ "περιπέτειες" είμαστε και οι περισσότεροι που την κράζουμε...
Η περιπέτεια δεν θέλει μηχανή γαμάτη, κυβικά πολλά, και φράγκα μπόλικα...κότσια θέλει και λίγη καλώς εννοούμενη τρέλα... Παραδείγματα δεν χρειάζεται να αναφέρω...είναι γνωστά...
Και μετά ας καθόμαστε εμείς πίσω από τα πισιά και ας κάνουμε κριτική για διάσχιση ερήμων και ποταμών, ανάβαση σε αμμόλοφους και άλλες "πίπες" που μόνο σε ντοκιμαντέρ του BBC έχουμε βλεφαριάσει και ας παραμυθιαζόματε ότι και εμείς θα μπορούσαμε να ήμασταν "πρωταγωνιστές" αλλά δεν είχαμε φράγκα για σούπερντούπερ μηχανή, άσε που περιμέναμε και από την γιαμάχα και αυτή μας πούλησε... και τελικά καταλήξαμε κομπάρσοι στον καναπέ... :lol: :bawl:
Respect σε όσους πραγματικά θα κυνηγήσουν την περιπέτεια με όποια μηχανή και αν διαθέτουν και δεν θα κρυφτούν πίσω από φτηνές δικαιολογίες και "σάλια". Δυστυχώς οι περισσότεροι από μας γνωρίζουμε μόνο θεωρητικώς, κυρίως μέσα από βιντεάκια, τις δυνατότητες των μηχανών μας, για τις όποίες υπερηφανευόμαστε...Στην πραγματικότητα ελάχιστοι τις εκμεταλλέυονται όπως τους αξίζει...
Σχετικά με το τενερέ νομίζω ότι έμεινε μακριά από τις προσδοκίες των περισσοτέρων μας και δικαιολογημένα απογοητευτήκαμε...:(
υ.γ. Αν κάποιος νοιώσει ότι παρεξηγήθηκε από όσα έγραψα...
...να φέρει την μύγα πίσω... :rotflmao: :lol:
Άντε και καλύ τύχη μάγκες...:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
...άλλο φθηνό αυτό με 11000 περίπου !!!!:lol:
Πόσο??? 12.020€ θέλεις μάλλον να πείς... Αυτή είναι η νέα τιμή του Bmw f800gs και αυτό πριν την αύξηση του φπα στο 21%.
Φαντάσου ότι η Varadero καινούρια κοστίζει 11.310 € !
Operater
11/03/2010, 14:44
.....
μα ειναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καίει 4 λτρ/100χλμ :lol: :lol: :lol:
Δεν μουτζωνω την yamaha, λέω πως αυτή με μουτζωσε.
οντως, δε διαβασα σωστα το ποστ σου, mea culpa. :beer:
Για μια ακομα φορα ευχαριστω την ΚΤΜ που υπαρχει και χεστηκα αν δε βγαλει ο ιαπων κατι αναλογο.
XJR_Billy
11/03/2010, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Βασικά για να πούμε και την αλήθεια όσο ντεμέκ adventure είναι η καινούρια τενερέ άλλο τόσο ντεμέκ "περιπέτειες" είμαστε και οι περισσότεροι που την κράζουμε...
Η περιπέτεια δεν θέλει μηχανή γαμάτη, κυβικά πολλά, και φράγκα μπόλικα...κότσια θέλει και λίγη καλώς εννοούμενη τρέλα... Παραδείγματα δεν χρειάζεται να αναφέρω...είναι γνωστά...
Και μετά ας καθόμαστε εμείς πίσω από τα πισιά και ας κάνουμε κριτική για διάσχιση ερήμων και ποταμών, ανάβαση σε αμμόλοφους και άλλες "πίπες" που μόνο σε ντοκιμαντέρ του BBC έχουμε βλεφαριάσει και ας παραμυθιαζόματε ότι και εμείς θα μπορούσαμε να ήμασταν "πρωταγωνιστές" αλλά δεν είχαμε φράγκα για σούπερντούπερ μηχανή, άσε που περιμέναμε και από την γιαμάχα και αυτή μας πούλησε... και τελικά καταλήξαμε κομπάρσοι στον καναπέ... :lol: :bawl:
Respect σε όσους πραγματικά θα κυνηγήσουν την περιπέτεια με όποια μηχανή και αν διαθέτουν και δεν θα κρυφτούν πίσω από φτηνές δικαιολογίες και "σάλια". Δυστυχώς οι περισσότεροι από μας γνωρίζουμε μόνο θεωρητικώς, κυρίως μέσα από βιντεάκια, τις δυνατότητες των μηχανών μας, για τις όποίες υπερηφανευόμαστε...Στην πραγματικότητα ελάχιστοι τις εκμεταλλέυονται όπως τους αξίζει...
Σχετικά με το τενερέ νομίζω ότι έμεινε μακριά από τις προσδοκίες των περισσοτέρων μας και δικαιολογημένα απογοητευτήκαμε...:(
Σωστός ο Λούκυ !!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer:
paraligo
11/03/2010, 15:23
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
peskandritsos
11/03/2010, 17:57
Άντε και καλύ τύχη μάγκες...:beer: :wave2: Συμφωνουμε ολοι ρε Λουκι σε αυτα, απλα κατακρινουμε την γιαμαχα που μας ειχε ψησει τοσο καιρο με τα τουρμπανια και τα φουλαρια και οτι θα κουβαλαει για προικα ενα αρκετα "βαρυ" ονομα και τελικα μας παρουσιασε μια πολυ καλη μηχανη (κατα τα γραφομενα παντα) αλλα οχι αυτο που περιμεναμε η θελαμε εμεις οι παραδοσιακοι βρωμογεροι.:rolleyes:
Φερε τη μυγα πισω ΑΜΕΣΩΣ!!!
Δικια μου ειναι!!!:rotflmao:
LOUKILOUK
11/03/2010, 20:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Συμφωνουμε ολοι ρε Λουκι σε αυτα, απλα κατακρινουμε την γιαμαχα που μας ειχε ψησει τοσο καιρο με τα τουρμπανια και τα φουλαρια και οτι θα κουβαλαει για προικα ενα αρκετα "βαρυ" ονομα και τελικα μας παρουσιασε μια πολυ καλη μηχανη (κατα τα γραφομενα παντα) αλλα οχι αυτο που περιμεναμε η θελαμε εμεις οι παραδοσιακοι βρωμογεροι.:rolleyes:
Φερε τη μυγα πισω ΑΜΕΣΩΣ!!!
Δικια μου ειναι!!!:rotflmao:
Στράτο σχολίασα τα λέγόμενα το "μεγάλου γιατρού" και απλά το πήγα λίγο παρακάτω γνωρίζοντας ότι δεν διατυπώνω προτότυπες, προτοποριακές, ή πρωτάκουστες θέσεις - απόψεις... Ήθελα όμως να τα πώ...ίσως για να τα ακούσω κιόλας...:winka: :lol:
Σχετικά με τα υπόλοιπα, περί τενερέ, συμφωνούμε απόλυτα με την διαφορά ότι εμένα μου έκατσε λιγότερο άσχημα μιας και τα περίμενα και τα είχα προβλέψει κιόλας και είχα καβατζώσει και το 990... :winka: :evil: Ελπίζω μόνο να καταφέρω να αποφύγω να γίνω αυτό το ντεμέκ αντβέντσουρους που περιέγραψα...
:beer: :wave2:
υ.γ. Άντε να βοηθήσει η μεγαλόχαρη να πούμε καμιά ρακή στην υγειά της παρέα... :winka: :beer: :wave2:
Στράτο σχολίασα τα λέγόμενα το "μεγάλου γιατρού"
καλιο να σου βγει το ματι παρα τ'ονομα :p
Greg_950 S
11/03/2010, 20:28
με άλλη κατανάλωση
γνώμη μου έτσι...
Σύμφωνοι σε αυτά που λες, αλλά από αναρτήσεις ??? :sad:
Ενώ έβαλε USD εμπρός και συμβατικό αμορτισέρ πίσω, απεμπολώντας τα κλασικά Tele & Para - lever ( και αλυσίδα αντί άξονα), είναι ερασιτεχνικές σε απόδοση - ρυθμίσεις, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα WP της ΚΤΜ... :wave2:
peskandritsos
11/03/2010, 20:33
υ.γ. Άντε να βοηθήσει η μεγαλόχαρη να πούμε καμιά ρακή στην υγειά της παρέα... :winka: :beer: :wave2: E, θα γινει και αυτο, που θα παει...
...κοντευει το καλοκαιρακι.:beer:
E, θα γινει και αυτο, που θα παει...
...κοντευει το καλοκαιρακι.:beer:
Ναι ....καλά ....όπως και πέρσι.......παντρεμενάκιδες ....εε....παντρεμενάκιδες.....:mad:
LOUKILOUK
12/03/2010, 10:24
καλιο να σου βγει το ματι παρα τ'ονομα :p
Το "μεγάλος" είναι δικό σου... το "γιατρός" είναι δική μου "εικαστική" παρέμβαση...νομίζω ότι σου πάει...:winka: :cool:
DocMrBig...καλό?
Πάντως μετά την "πατάτα" της γιαμάχα θεωρώ τους "τενεράκηδες" ποιο κοντά...:confused: :sun: :beer: :wave2:
peskandritsos
12/03/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Ναι ....καλά ....όπως και πέρσι.......παντρεμενάκιδες ....εε....παντρεμενάκιδες.....:mad: Γιατι ρε προεδρα τι εγινε περσυ??
Γιατι ρε προεδρα τι εγινε περσυ??
Πως τι έγινε....????
Δεν θυμάσαι τι ωραία που περάσαμε στο Πήλιο στην πρώτη μάζωξη....???
peskandritsos
12/03/2010, 12:53
Πως τι έγινε....????
Δεν θυμάσαι τι ωραία που περάσαμε στο Πήλιο στην πρώτη μάζωξη....??? Αφου τις ημερομηνιες που μπορουσαν οι μισοι δεν μπορουσαν οι αλλοι μισοι... :D
Αλλα εδω ειναι αλλιως με τον Λουκι. Μιλαμε και με σηματα καπνου απο το ενα νησι στο αλλο.
Τοσο κοντα ειμαστε το καλοκαιρι...:rotflmao:
macrozan
12/03/2010, 21:49
16,300 ? τελικά θα πάει το μαλλί !!! ΣΟΥΠΕΡ τενερέ σε ΣΟΥΠΕΡ τιμή !!!
16,300 ευρά : 263 κιλά = 62 ευρά το κιλό :D
Τζάμπα πράμα ! Το βλέπω να πουλάει χαλαρουά 5 τεμάχια πανελληνίως :rotflmao:
Greg_950 S
12/03/2010, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
16,300 ? τελικά θα πάει το μαλλί !!! ΣΟΥΠΕΡ τενερέ σε ΣΟΥΠΕΡ τιμή !!!
16,300 ευρά : 263 κιλά = 62 ευρά το κιλό :D
Τζάμπα πράμα ! Το βλέπω να πουλάει χαλαρουά 5 τεμάχια πανελληνίως :rotflmao:
Και να φανταστείς ότι το 1991 λέγαμε το 750 ΧΤΖ βαρίδι και μαούνα για off road με τα 240 Kg, γεμάτη με λαδόξυδα !!! :lol:
Που να ξέραμε τι έρχεται ....:eyepop:
stefanos
11/04/2010, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Και να φανταστείς ότι το 1991 λέγαμε το 750 ΧΤΖ βαρίδι και μαούνα για off road με τα 240 Kg, γεμάτη με λαδόξυδα !!! :lol:
Που να ξέραμε τι έρχεται ....:eyepop:
Το λέγαμε γιατί ήταν όπως και όλα τα τενερέ.
Τώρα ήρθε ένα πολύ καλό μαστόδοντο ότι πρέπει για τους αγοραστές της κατηγορίας, με δύναμη εκμεταλεύσιμη και αρκετά ηλεκτρονικά ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους Ελληνικούς δρόμους.
αφηστε που τα κιλα δεν εχουνε σημασια απο μονα τους, μετραει και το πως ειναι κατανεμημενα. παραδειγμα africa και ΚΤΜ adv που ζυγιζουν το ιδιο αλλα δεν ειναι ζυγισμενα το ιδιο...:smokin:
DrBig Συμφωνώ μαζί σου.. Με το που θα κυλήσουν οι ρόδες του μπορεί να μοιάζει με ποδήλατο αλλά όταν φωνάζεις τόσο καιρό πέρα από τις ερήμους κτλ. και κάνεις την πρώτη παρουσίαση σε άμμο που έχεις φέρει από την Αφρική...
Στην άμμο τερτίπια κατανομής βάρους κτλ δεν περνάνε. Και καλά εντάξει.. κανείς δεν περίμενε να βγει το 1200 για να πάει επιτέλους στις ερήμους. Αλλά σκέφτηκες ποτέ τον εαυτό σου με 260+ κιλά σε ένα δρόμο με λάσπη? Πριν από μια κατηφόρα με σαθρή πετρούλα? Μπορεί λοιπόν να έφτιαξε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα αλλά όχι την μοτοσυκλέτα που έλεγε. Αυτή είναι μόνο για χαλικόδρομους και πατημένους χωματόδρομους πριν από βροχή. Γιατί αν έχει βρέξει και και σου κλείσει το δρόμο καμιά λακούβα με λάσπη καλύτερα να γυρίσεις πίσω αν η παρέα σου δεν είναι δεκαμελής.
Δεν νομίζω να έχει περισσότερες δυνατότητες από ένα βαραντέρο ούτε στο ταξίδι ούτε εκτός. Αλλά και να έχει η διαφορά που υπάρχει στην τιμή κάνει όλα τα άλλα να φαίνονται λεπτομέρειες. Αν το μικρό 660 είναι 50/50 το gs 70/30 και το ktm 70/70 αυτό είναι 80/20 και πολύ σου λέω.
Και το 260+ που έγραψα το πιστεύω. Δεν είναι μόνο οι ζυγαριές των εταιρειών που δεν πάνε καλά είναι και όσα θα χρειαστεί που δεν έχει. Γιατί μη μου πεις πως δεν θα βάλεις προστατευτικά στο πλάι με τόσα κιλά και το ψυγείο να φλερτάρει με την άσφαλτο.
Όπως και να κατανείμει λοιπόν τα κιλά της είναι τόσο on-off είναι όσο και ένα r1.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
DrBig Συμφωνώ μαζί σου.. Με το που θα κυλήσουν οι ρόδες του μπορεί να μοιάζει με ποδήλατο αλλά όταν φωνάζεις τόσο καιρό πέρα από τις ερήμους κτλ. και κάνεις την πρώτη παρουσίαση σε άμμο που έχεις φέρει από την Αφρική...
Στην άμμο τερτίπια κατανομής βάρους κτλ δεν περνάνε. Και καλά εντάξει.. κανείς δεν περίμενε να βγει το 1200 για να πάει επιτέλους στις ερήμους. Αλλά σκέφτηκες ποτέ τον εαυτό σου με 260+ κιλά σε ένα δρόμο με λάσπη? Πριν από μια κατηφόρα με σαθρή πετρούλα? Μπορεί λοιπόν να έφτιαξε μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα αλλά όχι την μοτοσυκλέτα που έλεγε. Αυτή είναι μόνο για χαλικόδρομους και πατημένους χωματόδρομους πριν από βροχή. Γιατί αν έχει βρέξει και και σου κλείσει το δρόμο καμιά λακούβα με λάσπη καλύτερα να γυρίσεις πίσω αν η παρέα σου δεν είναι δεκαμελής.
Δεν νομίζω να έχει περισσότερες δυνατότητες από ένα βαραντέρο ούτε στο ταξίδι ούτε εκτός. Αλλά και να έχει η διαφορά που υπάρχει στην τιμή κάνει όλα τα άλλα να φαίνονται λεπτομέρειες. Αν το μικρό 660 είναι 50/50 το gs 70/30 και το ktm 70/70 αυτό είναι 80/20 και πολύ σου λέω.
Και το 260+ που έγραψα το πιστεύω. Δεν είναι μόνο οι ζυγαριές των εταιρειών που δεν πάνε καλά είναι και όσα θα χρειαστεί που δεν έχει. Γιατί μη μου πεις πως δεν θα βάλεις προστατευτικά στο πλάι με τόσα κιλά και το ψυγείο να φλερτάρει με την άσφαλτο.
Όπως και να κατανείμει λοιπόν τα κιλά της είναι τόσο on-off είναι όσο και ένα r1.
Όχι πέρα απ' τις ερήμους.. ΜΑΚΡΙΑ απ' τις ερήμους έπρεπε να λέει. χαχα
Ειχα 1150adv και αν και δεν ειχα παει ποτε σε λασπη, ειχα παει πολλακις και δικαβαλος σε αρκετα ασχημους πετρο-δρομους. Μεταξυ βαριας και πιο ελαφριας μηχανης, εκει που βλεπεις τη μεγαλη διαφορα ειναι στο ποσο γρηγορα (και με ποσο παιχνιδι) μπορεις να πας σε ασχημο δρομο. Το τι λαστιχα μαλιστα φορας εχουν τεραστια διαφορα οταν η μηχανη ειναι βαρια.
Παντως προς το παρον μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε και μια και ανεφερες το βαραντερο, η προσωπικη μου αποψη μετα απο μια μικρη βολτα που το ειχα κανει, ειναι οτι εκτος του οτι ειναι πολυ βαρυ, εχει και πολυ ψηλο κεντρο βαρους και γενικα δεν μου αρεσε καθολου. Φανταζομαι οτι το τενερε εχει εξελιχθει με γνωμονα το 1200adv και δεν θα με εξεπλητε καθολου αν αποδειχθει καλλιτερο του σε πολλα σημεια. Αν τωρα σκεφτεις οτι το bmw ειναι μπεστ σελλερ παγκοσμιως στη κατηγορια του (μεγαλη τουρινγκ μηχανη με εκτος δρομου δυνατοτητες), τοτε μην εκπλαγεις αν το τενερε αποδειχτει επιτυχια.
Greg_950 S
11/04/2010, 18:29
Τι έγινε ρε παιδιά ?? :sad:
Το έχει παραγγείλει κανείς, έστω μέσω internet , μπας και το δούμε σύντομα από κοντά ??:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Τι έγινε ρε παιδιά ?? :sad:
Το έχει παραγγείλει κανείς, έστω μέσω internet , μπας και το δούμε σύντομα από κοντά ??:sun:
Θα στο δείξω εγώ στις 17 Ιουνίου.......
Κάνεις πλάκα φαντάζομαι...
peskandritsos
13/04/2010, 10:07
Θα στο δείξω εγώ στις 17 Ιουνίου....... :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
LOUKILOUK
13/04/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Κάνεις πλάκα φαντάζομαι...
Δεν την ξεκίνησε όμως αυτός...
Κουφάλα γιαμαχα με τις πλάκες που τους κάνεις...:winka: :rotflmao: :lol:
:wave2:
Τσιμπίσατε όλοι κουφάλες εεεε....!!!!!
Μου πε ο Μένιος, ότι κατα πάσα πιθανότητα θα φέρει ένα για τον εαυτό του , για κράχτη , και για test-ride.....έχω σειρά προτεραιότητας.....αλλά δεν σηκώνω τα μπατζάκια , αν δεν δω το ποτάμι πρώτα....
Θα σας πω σίγουρα την άλλη βδομάδα στο μεγάλο σέρβις.
Θα το δούμε και από κοντά στην έκθεση φαντάζομαι. Πιθανόν βέβαια να μην μπορούμε να το καβαλήσουμε.
LOUKILOUK
13/04/2010, 10:32
Θα το δούμε και από κοντά στην έκθεση φαντάζομαι. Πιθανόν βέβαια να μην μπορούμε να το καβαλήσουμε.
....γιατί;:confused:
...δεν του έμαθαν ακόμα να λυγίζει τα μπροστινά...:lol: :rotflmao:
:sun:
....γιατί;:confused:
...δεν του έμαθαν ακόμα να λυγίζει τα μπροστινά...:lol: :rotflmao:
:sun:
Είχα την εντύπωση πως στην Τουρκία το είχαν πάνω σε κάποιο σταντ μόνο για παρουσίαση. Είδα φωτός και είδα πως έκανα λάθος.
Να πηγαίνουμε 2-2 μήπως μας πέσει όταν ξεκαβαλάμε :p.
Greg_950 S
13/04/2010, 18:57
Εννοείς του 2010, εεεε ??? :rotflmao:
:beer:
Καινούργια χρώματα...?????
http://rideforlife.super-tenere.com/
199066
taksidiotis25
01/06/2010, 17:03
Ειχα 1150adv και αν και δεν ειχα παει ποτε σε λασπη, ειχα παει πολλακις και δικαβαλος σε αρκετα ασχημους πετρο-δρομους. Μεταξυ βαριας και πιο ελαφριας μηχανης, εκει που βλεπεις τη μεγαλη διαφορα ειναι στο ποσο γρηγορα (και με ποσο παιχνιδι) μπορεις να πας σε ασχημο δρομο. Το τι λαστιχα μαλιστα φορας εχουν τεραστια διαφορα οταν η μηχανη ειναι βαρια.
Παντως προς το παρον μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε και μια και ανεφερες το βαραντερο, η προσωπικη μου αποψη μετα απο μια μικρη βολτα που το ειχα κανει, ειναι οτι εκτος του οτι ειναι πολυ βαρυ, εχει και πολυ ψηλο κεντρο βαρους και γενικα δεν μου αρεσε καθολου. Φανταζομαι οτι το τενερε εχει εξελιχθει με γνωμονα το 1200adv και δεν θα με εξεπλητε καθολου αν αποδειχθει καλλιτερο του σε πολλα σημεια. Αν τωρα σκεφτεις οτι το bmw ειναι μπεστ σελλερ παγκοσμιως στη κατηγορια του (μεγαλη τουρινγκ μηχανη με εκτος δρομου δυνατοτητες), τοτε μην εκπλαγεις αν το τενερε αποδειχτει επιτυχια. μακαρι γιατι μου αρεσει
Ας πει κάποιος στον tifo να μας μεταφράσει τι λέει ο τυπάς.....???
http://www.youtube.com/watch?v=hg6lB56qDO8&feature=player_embedded#!
"But where a Multistrada adds a unique Ducati angle to the adventure bike theme – ultra high performance and cutting edge electronics – the Yamaha offers nothing new.
It’s a perfectly good bike and a fine long distance tourer, but the GS has more options, is cheaper, lighter and is more fun."
:mad:
http://www.ashonbikes.com/content/yamaha-super-t%C3%A9n%C3%A9r%C3%A9-test
Review από τον metaljockey του advrider.
clicky (http://advrider.com/forums/showthread.php?t=583990)
Weight
This has to be the most talked about aspect when the specs were released. Weight with full tank – 261kg.
I can give you finality on that. No need to argue or discuss anymore, write it down, roll it up in a ball and chuck it in the rubbish bin. There is no weight problem to talk about. Not in relation to it's peers.
I rode it, I put it down, I picked it up, there is no issue.
The weight feels exactly the same as the GS when picking it up, and riding and moving it about at slow speed, it borders on feeling lighter than the GS.
The only time I ever noticed the weight was when trying to steer with the pegs at over 100km/h, then it was noticeably reluctant to change it's line. Jan du Toit reckons the BMW moves easier because of the boxer lay out. The Super Ten's side by side layout has the spinning motor creating a centrifugal force that resists rapid direction changes. It makes sense to some extent.
So there you have it, we can move on, nothing to see here.
:rolleyes:
Δούκα ....την Κυριακή που θα γυρίσω θα σε κάνω βόλτα ρε.......!!!!!!!!!!!
200289
Καλοτάξιδη Πρόεδρε! Πολλά και περιπετιώδη χιλιόμετρα!
(Το μικρό το πουλάς; :blush: )
Cpt. Haddock
03/06/2010, 03:24
(Το μικρό το πουλάς; :blush: )
:a018: :a52: :a26: :a26: (αποφασισε λεμεεεεεεε)
Τι; Πληροφοριακά ρωτάω. :p :sun:
Να ξέρω τι γίνεται στην αγορά. :wacko:
peskandritsos
03/06/2010, 03:28
Νομιζω οτι το εχει πει ξεκαθαρα ο προεδρας οτι ενα τεστ ραϊντ θα κανει.
Δεν νομιζω να αγορασει το τανκς.:D :rotflmao:
Ε θα την λατρέψει, θα την αγοράσει και θα μου πουλήσει το μικρό :D.
Οπως και να έχει, αναμένουμε εντυπώσεις. :beer:
Shaolin Monk
03/06/2010, 03:30
Νομιζω οτι το εχει πει ξεκαθαρα ο προεδρας οτι ενα τεστ ραϊντ θα κανει.
Δεν νομιζω να αγορασει το τανκς.:D :rotflmao:
Το κακο ειναι οτι αν του αρεσει , φοβαμαι οτι θα κανει το ψοφιο κοριο και δεν θα πει τιποτα...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Shaolin Monk
03/06/2010, 03:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Το κακο ειναι οτι αν του αρεσει , φοβαμαι οτι θα κανει το ψοφιο κοριο και δεν θα πει τιποτα...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Υ.Γ. ε, να μην κυκλοφορhσουν και πολλα και γινει σαν το GS...:lol:
DimChios
03/06/2010, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a018: :a52: :a26: :a26: (αποφασισε λεμεεεεεεε)
βλεπεις που υπαρχουν χειροτεροι απο μενα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
03/06/2010, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
βλεπεις που υπαρχουν χειροτεροι απο μενα?
:nono:
Δεν εχει οδηγησει βστρωμ :evil:
DimChios
03/06/2010, 06:22
:nono:
Δεν εχει οδηγησει βστρωμ :evil:
Πτου!
:sick: :blush:
Stergios69
03/06/2010, 06:32
:a23: :a22:
Αν και στην αρχή η μοτο δεν μου έκανε κάτι, τώρα με το Made in Japan, σα να μου αρέσει...
:D :wave2:
Προιόν marketing της Yamaha και τίποτα περισσότερο το tenere 1200 τελικα.
Και καλά κάνει αφού σε τελική ανάλυση η εταιρία δεν είναι φιλανθρωπική λέσχη.
Απευθύνεται στο πλέον κερδοφόρο segment της αγοράς, τιμολογημένο υψηλά, ένα "me too" προιόν σε σχέση με τον leader GS 1200.
Και η Moto Guzzi άλλωστε το ίδιο ακριβώς έκανε με το stelvio.
Δοκιμασμένες στρατηγικές που βασίζονται σε άπειρες έρευνες (των αγορών φιλέτων) αγοράς.
Αξιολογήστε τα λοιπόν και σείς σαν προίόντα με "value for money" κριτήρια σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εμείς πρέπει να κάνουμε τη δική μας.
Μην τους τα δίνετε έτσι τα ΕΥΡΩ σας όμως παρασυρόμενοι από θρυλικά καταχωρημένα λογότυπα τύπου "tenere", "africa" ή "tengai"
Είναι εξίσου παρανοικό όπως η λογική των οπαδών που αντί να βλέπουν μπροστά τους (πλέον) Ανώνυμες Ποδοσφαιρικές Εταιρίες με λογότυπα τύπου "Ολυμπιακός", "ΠΑΟ", "ΑΕΚ" νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με μια ομάδα που παίζουν τα παιδια της γειτονιάς τους και πορώνονται παίζοντας άγριο ξύλο μεταξύ τους!
Είτε μας αρέσει είτε όχι, οι εποχές αλλάξανε....
:sad:
Stergios69
08/06/2010, 05:15
E όχι και θρυλικό το Tengai.... :rotflmao: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
E όχι και θρυλικό το Tengai.... :rotflmao: :wave2:
Εντάξει, δε λέω, το λιγότερο "θρυλικό" είναι το TENGAI αλλα....
Άμα η Καβασάκι έβγαζε και αυτή το αντίστοιχο μαστόδοντο τύπου GS μάλον έτσι θα το ονόμαζε πάλι!
:rotflmao:
Υ.Γ. Ειδα παρεπιπτόντως πρίν μερικές μέρες, καθημερινή πρωί, στην Ακαδημίας έναν τύπο με το πολύ χοντρό gs adventure με κορδούρες BMW, κράνος enduro BMW, μπότες BMW, γάντια BMW, κάτι προβολείς ομίχλης αναμένους, αλουμινένια κουτια γύρω γύρω, touratech παρπρίζ...
Πάσχιζε να περάσει ανάμεσα από τους ταρίφες με το τσιγάρο στο χέρι κρεμασμένο απο το παράθυρο και τις γκομενίτσες με τα Σμάρτ που μιλούσανε στα ροζουλί κινητά τους...
Σε τί κόσμο ζούμε ρε φούστη μου....
:eyepop:
XJR_Billy
08/06/2010, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
Εντάξει, δε λέω, το λιγότερο "θρυλικό" είναι το TENGAI αλλα....
Άμα η Καβασάκι έβγαζε και αυτή το αντίστοιχο μαστόδοντο τύπου GS μάλον έτσι θα το ονόμαζε πάλι!
:rotflmao:
Υ.Γ. Ειδα παρεπιπτόντως πρίν μερικές μέρες, καθημερινή πρωί, στην Ακαδημίας έναν τύπο με το πολύ χοντρό gs adventure με κορδούρες BMW, κράνος enduro BMW, μπότες BMW, γάντια BMW, κάτι προβολείς ομίχλης αναμένους, αλουμινένια κουτια γύρω γύρω, touratech παρπρίζ...
Πάσχιζε να περάσει ανάμεσα από τους ταρίφες με το τσιγάρο στο χέρι κρεμασμένο απο το παράθυρο και τις γκομενίτσες με τα Σμάρτ που μιλούσανε στα ροζουλί κινητά τους...
Live your myth in Greece ...:rolleyes: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
+ 1.000.000 και σε αυτό και στο προηγούμενο ποστ σου, Αντώνη...
:beer: :beer: :beer: :beer: :a013:
Ήρθε και άλλη κούτα για τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να το δουν από κοντά.
201577
μολις εριξα μια ματια στο περιοδικο μοτο ετσι για να παρουμε μια ιδεα
απο μετρησεις.
το συγκρινει με το gs, 990 r και moulti
ο δημοσιογραφος προσπαθει αλλα δεν καταφερνει να
πει κατι για να αποδειξει την ανοτεροτητα του tenere.
Δυστυχως ουτε στο πρωτο τεστ που ξερουμε ολοι πως τα
σπρωχνουν τα νεα μοντελα οι δημοσιογραφοι δεν επεισε
η yamaha
φιναλε τα 90 αλογα τροχο και τα 9,3 κιλα ροπης που οσο καλα
κατανεμημενα και αν ειναι κανουν το gs ευστροφο και δυνατο,
περιμενα κατι καλυτερο απο ενα νεο(σχεδον)μοτερ 1200 κυβικων
και δεν τα λεω αυτα για να χαρω με την ανωτεροτητα των ανταγωνιστων
αλλα γιατι λυπηθηκα γιατι αυτες οι κινησεις δεν μας πανε μπροστα:wave2:
Ποιο έχει 90 άλογα τροχό...????
H.A.Balafoutre
21/06/2010, 07:46
Ποιο έχει 90 άλογα τροχό...????
Τι ερώτηση είναι τώρα αυτή....τι περίμενες...?
Αν και yamahικός, αναρωριέμαι, πως ήθελαν να την πλασάρουν αυτή τη μηχανή απέναντι στον ανταγωνισμό...???
Σε αυτή την κατηγορία βέβαια δεν μετράνε τόσο πολύ τα άλογα.
Ειλικρινά ρωτάω....το Gs του 2010 έχει 109 άλογα και το Tenere του δίνουν 110..
H.A.Balafoutre
21/06/2010, 08:08
Ειλικρινά ρωτάω....το Gs του 2010 έχει 109 άλογα και το Tenere του δίνουν 110..
Στρόφαλο είναι τόσα. Τα 90 είναι στον τροχό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Στρόφαλο είναι τόσα. Τα 90 είναι στον τροχό.
Υπάρχει κάπου δυναμομέτρηση σε Tenere 2010 ?
H.A.Balafoutre
21/06/2010, 08:20
Υπάρχει κάπου δυναμομέτρηση σε Tenere 2010 ?
Το ΜΟΤΟ έχει συγκριτικό τέστ στο τρέχον τεύχος.
Το πήρα και εγώ. 90 τροχό και 266 γεμάτο.
Του κινητήρα δεν του αρέσει να δουλεύει μετά τις 5000. Στα λίγα άλογα (σε σχέση με τους άλλους) έχει να αντιπαραθέσει το τράβηγμα από χαμηλά.
Στα πολλά κιλά την καλή κατανομή.
και σε όλα τα άλλα την ομοιογένεια.
Υπερέχει ξεκάθαρα σε φρένα.
Στην αντιπαράθεση με τη μπεμπα πάντως τα βρήκε σκούρα.
Ιαπωνικό gs με 21 κιλά περισσότερα, λιγότερα άλογα, ψυλότερο κέντρο βάρους, λίγο χειρότερη προστασία απ' τον αέρα, καλύτερα φρένα λίγο χειρότερο στο στροφιλίκι, λίγο πιο σταθερό στις ανοικτές καμπές.
Του κινητήρα δεν του αρέσει να δουλεύει μετά τις 5000. Στα λίγα άλογα (σε σχέση με τους άλλους) έχει να αντιπαραθέσει το τράβηγμα από χαμηλά.
Ιαπωνικό gs με 21 κιλά περισσότερα, λιγότερα άλογα, ψυλότερο κέντρο βάρους, λίγο χειρότερη προστασία απ' τον αέρα, καλύτερα φρένα λίγο χειρότερο στο στροφιλίκι, λίγο πιο σταθερό στις ανοικτές καμπές. ενα βαραντερο της γιαμαπα δηλαδη..
μπραβο μπραβο :lol: :bawl: :rotflmao:
peskandritsos
25/06/2010, 03:27
Αν πας να φτιαξεις κατι σαν BMW και σου βγαινει και χειροτερο σε καποια σημεια αλλα εσυ πας να το πουλησεις στην ιδια τιμη, τοτε εχεις χασει απο χερι.
Δεν θα κρινω αν ηταν στις προσδοκιες του κοσμου, αυτο το ξεκαθαρισε η γιαμαπα απο την πρωτη του εμφανιση.
Σε καποιους θα αρεσει γιατι δεν παυει να ειναι μια καλη ταξιδιαρικη μηχανη τεχνολογικα εξελιγμενη αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να εχει αλλη χρηση εκτος απο ξεκουραστα ταξιδια.
Οποτε εγω προσωπικα δεν...
Cpt. Haddock
25/06/2010, 03:28
[..]Ιαπωνικό gs με 21 κιλά περισσότερα, λιγότερα άλογα, ψυλότερο κέντρο βάρους, λίγο χειρότερη προστασία απ' τον αέρα, καλύτερα φρένα λίγο χειρότερο στο στροφιλίκι, λίγο πιο σταθερό στις ανοικτές καμπές.
Και όχι φτηνότερο :sick:
Ιαπωνικό gs με 21 κιλά περισσότερα, λιγότερα άλογα, ψυλότερο κέντρο βάρους, λίγο χειρότερη προστασία απ' τον αέρα, καλύτερα φρένα λίγο χειρότερο στο στροφιλίκι, λίγο πιο σταθερό στις ανοικτές καμπές.
Τώρα εμένα ρε Τόλη γιατί μου φάνηκε ότι τα κιλά του δεν φαίνονται σε σχέση με το BMW.
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου ..... επίσης το φινίρισμα της Yamaha, είναι σαφώς πολύ....μα πολύ χειρότερο από των Γερμανών......
DimChios
25/06/2010, 05:17
Τώρα εμένα ρε Τόλη γιατί μου φάνηκε ότι τα κιλά του δεν φαίνονται σε σχέση με το BMW.
ε οχι και δεν φαινονται! :lol: :lol:
Για το απλο GS μιλαω ε!
ε οχι και δεν φαινονται! :lol: :lol:
Για το απλο GS μιλαω ε!
Δεν κάνω πλάκα Dim.......παρά το μπόξερ , το αισθάνθηκα πιο ζυγισμένο το Yamaha......
παέι καιρός βέβαια από την τελευταία φορά που (φτου κακά...:a020: ) καβάλησα Gs ..αλλά....
Cpt. Haddock
25/06/2010, 05:44
Δεν κάνω πλάκα Dim.......παρά το μπόξερ , το αισθάνθηκα πιο ζυγισμένο το Yamaha......
και, όπως ξέρουμε όλοι, ειναι απολυτως αντικειμενική η γνώμη σου :lol:
και, όπως ξέρουμε όλοι, ειναι απολυτως αντικειμενική η γνώμη σου :lol:
Αμφιβάλετε Κύριος......????? :mad:
DimChios
25/06/2010, 05:47
Αμφιβάλετε Κύριος......????? :mad:
αναμφίβολα!
:smokin: :lol:
Είστε αμφότεροι, ετεροβαρείς και προκατελημένοι
Δεν περιγράφω άλλο :mad:
Σε όλα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου ..... επίσης το φινίρισμα της Yamaha, είναι σαφώς πολύ....μα πολύ χειρότερο από των Γερμανών......
Και για τις δύο μηχανές αναφέρει πως έχουν πολύ σωστά μοιρασμένο το βάρος. Νομίζω πως κάπου έλεγε ότι το bmw έχει το κέντρο βάρους λίγο πιο χαμηλά. Πάντως το yamaha είναι το μόνο που έχω δει κατανομή εμπρός πίσω στο 50/50. Αυτό καλό δεν είναι?
Αυτό καλό δεν είναι?
Ξέρω γω.....????
Από τις αναρτήσεις δεν εξαρτάται......????
@Anty, έγραψες εντυπώσεις από το γιαμάπα...??
έριξα μια γρήγορη ματιά αλλά δεν βρήκα κάτι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
@Anty, έγραψες εντυπώσεις από το γιαμάπα...??
έριξα μια γρήγορη ματιά αλλά δεν βρήκα κάτι...
Όχι ακόμη Pap.....έχω τους λόγους μου....εν καιρώ... :winka:
Και για τις δύο μηχανές αναφέρει πως έχουν πολύ σωστά μοιρασμένο το βάρος. Νομίζω πως κάπου έλεγε ότι το bmw έχει το κέντρο βάρους λίγο πιο χαμηλά. Πάντως το yamaha είναι το μόνο που έχω δει κατανομή εμπρός πίσω στο 50/50. Αυτό καλό δεν είναι?
Εξαρταται απο το το τι θελεις, αλλιως ολες οι μηχανες θα ειχαν 50/50 κατανεμημενο το βαρος.
Σχετικα με το GS, το μεγαλο του προβλημα στην κατανομη βαρους, ειναι οι κυλινδροι που στη θεση στην οποια βρισκονται δεν επιτρεπουν στο τεποζιτο βενζινης να κατεβει χαμηλα. Ενω λοιπον αδειο ειναι μια χαρα, οταν γεμισει (ειδικα το 33λιτρο του adv) δεν παλευεται. Εκει μαλλον το τενεκε εχει πλεονεκτημα.
Παντως ο kevin ash που ειναι υποτιθεται ανεξαρτητος δημοσιογραφος και απ'οσα τεστ του εχω διαβασει τον θεωρω αρκετα ουδετερο στις κρισεις του, το ψιλο-εθαψε το γιαμαχα λεγοντας οτι το GS ειναι αρκετα πιο διασκεδαστικο.
Κατα την ταπεινη γνωμη μου, το GS πασχει απο τρια πραγματα, τον περιπλοκο σπαστο αξονα πισω, το τελελεβερ μπροστα και το ψηλα τοποθετημενο τεποζιτο βενζινης. Αν ειχε μια αλυσιδουλα πισω (εστω απλο αξονα οπως το γιαμαχα) και ενα αναποδο πηρουνακι μπροστα θα ξυριζε. Αν ειχε και το τεποζιτο στο κεντρο (εκει που εχει τωρα το φιλτροκουτι) θα εκρυβε και αρκετα κιλα.
Αμφίσημος
26/06/2010, 19:25
Δεν θα΄χε ενδιαφέρον να μοντάρανε το δικύλινδρο μοτεράκι του TDM (με άλλες ρυθμίσεις σαφώς) στο 660Ζ?
Πλάκα, πλάκα να μπαίνει;
θέλω να μάθω ποιός θα κάνει τη μαλακία ν'αγοράσει το μεγάλο τενερέ :lol:
Αν η τιμή του ήταν μεχρι 11.000? θάταν μια πάααρα πολύ ωραία και συμφέρουσα αγορα.
Αφού δεν είναι όμως με 11.000 αγοράζεις Τίγρη ή Βαρκαντέρο και είσαι άρχοντας!
LOUKILOUK
02/07/2010, 07:20
παέι καιρός βέβαια από την τελευταία φορά που (φτου κακά...:a020: ) καβάλησα Gs ..αλλά....
Τάδε εφη Πρόεδρος (του Tenere club... τυχαίο; ....δεν νομίζω....)
Κάτι τέτοια διαβάζω και χάνω πάσα ιδέα για τους προέδρους και την κριτική τους ικανότητα... Ρε πρόεδρε το απλό GS με το τενερέ έχουν περίπου 50κιλά διαφορά με το κέντρο βάρους χαμηλότερα στο GS... πως μπορείς να με πείσεις ότι δεν βλέπεις με μπλε κίτρινα γυαλιά, που θα έλεγε και ο μέγας Συρίγος;:lol: :rotflmao:
Εκτός τώρα και αν κάτσουμε και παίξουμε "πινακωτή πινακωτή" στην πλάτη της λέξης "ζυγισμένο"... και καταλήξουμε ότι ένα κανόνι είναι είναι ποιο "ζυγισμένο" από ένα πιστόλι...:rotflmao:
DimChios
02/07/2010, 07:32
Κάτι τέτοια διαβάζω και χάνω πάσα ιδέα για τους προέδρους και την κριτική τους ικανότητα... Ρε πρόεδρε το απλό GS με το τενερέ έχουν περίπου 50κιλά διαφορά με το κέντρο βάρους χαμηλότερα στο GS... πως μπορείς να με πείσεις ότι δεν βλέπεις με μπλε κίτρινα γυαλιά, που θα έλεγε και ο μέγας Συρίγος;:lol: :rotflmao:
Εκτός τώρα και αν κάτσουμε και παίξουμε "πινακωτή πινακωτή" στην πλάτη της λέξης "ζυγισμένο"... και καταλήξουμε ότι ένα κανόνι είναι είναι ποιο "ζυγισμένο" από ένα πιστόλι...:rotflmao:
Εστω κι ετσι ειπε καλη κουβεντα για τα GS!
LOUKILOUK
02/07/2010, 07:41
Εστω κι ετσι ειπε καλη κουβεντα για τα GS!
Δημητράκη με έχεις παρεξηγήσει... το GS ανέκαθεν το θεωρούσα σπουδαία μηχανή...απλα το 990 μ' αρέσει περισσότερο...:winka:
Δεν μπορώ και δεν θέλω.......τώρα πότε έκανες στατική ανάλυση και στα δυο μηχανάκια και έβγαλες το ακριβές σημείο του κέντρου βάρους δεν ξέρω .......?????
....αααα.....τα γυαλιά μου είναι σκούρα μαύρα :wave2:
DimChios
02/07/2010, 08:03
Δημητράκη με έχεις παρεξηγήσει... το GS ανέκαθεν το θεωρούσα σπουδαία μηχανή...απλα το 990 μ' αρέσει περισσότερο...:winka:
Ισα ισα που σε συμπαθω ιδιαιτερα!
το χαβαλε νομιζω τον ξεχωριζεις!
Απλα αυτο το "Δημητρακη" ρε πστ μου!
:alien: :sick:
Ήρθε και άλλη κούτα για τους Θεσσαλονικείς που θέλουν να το δουν από κοντά.
Ωραιο.....
Μέγεθος Τρένου.... Σχεδιασμός Τρένου.... τσουπ!!! και τα ωραια τα βαγονια για να ταιριαξει....!
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :sad:
LOUKILOUK
02/07/2010, 08:38
Δεν μπορώ και δεν θέλω.......τώρα πότε έκανες στατική ανάλυση και στα δυο μηχανάκια και έβγαλες το ακριβές σημείο του κέντρου βάρους δεν ξέρω .......?????
....αααα.....τα γυαλιά μου είναι σκούρα μαύρα :wave2:
Ούτε στατική ανάλυση έκανα, ούτε στο ζύγι τα έβαλα, ούτε δυναμομέτρηση έκανα... εσύ κάνεις τέτοια σκηνικά ή διαβάζεις τα τέστ των περιοδικών όπως εγώ και οι περισσότεροι...;
Αν και όταν λοιπόν κάνεις εσύ την στατική ανάλυση και καταλήξεις ότι έχω (και τα τεστ των περιοδικών του ειδικού τύπου ταυτόχρονα...) άδικο σχετικά με το κέντρο βάρους να με ενημερώσεις και μένα και να σε κεράσω μια μπύρα... :beer:
υ.γ. Βγαίνει το τενερέ σε σκούρο μαυρο...;:confused: :lol:
Δημητράκη...:lol: όλα καλαά ρεεε δεν παρεξηγώ ποτέ και αν ποτέ χάσω το χιούμορ μου...παγωμένα ντους μέχρι να συνέλθω...:lol: