ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γιάννης κερνάει, γιάννης πίνει...
Όχι ο Στουρνάρας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ή σε αυτό ή στο προηγούμενο "ξεχρεώσαμε" είχα γράψει για τον σουβλατζή της γειτονιάς μου, ο οποίος είχε αυξήσει τα σουβλάκια 20 λεπτά το άλλο πρωί της αύξησης του ΦΠΑ, αλλά απόδειξη δεν έδινε ούτε στον Στουρνάρα
παρά ταύτα τα delivery είναι γιαλαντζί εστίαση, τα περισσότερα μαγαζιά (τουλάχιστον εδώ) επιμένω ότι είχαν κρατήσει τις τιμές (όχι από φιλανθρωπία βέβαια, αλλά καταλάβαιναν πως δεν τους έπαιρνε)
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μέχρι και το γλυκάνισο, το οποιο είναι απαραίτητο στην παρασκευή του greek hot lover kamaki drink kai ohi mono OUZO, το εισάγουμε από την Τουρκία...
Και βιομηχανία είχαμε... Είχαμε Πειραϊκή Πατραϊκή, είχαμε ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕSKIMO, Aiγαίον, ΑΚΜΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, VIODRAK, μέχρι και αυτόκίνητα, PONY, NISSAN, FARMA (RENAULT) FIAT FIORINO, είχαμε...
Και τι τα κάναμε;
Ήρθε ο Αντρίκος ο Αλλαγή ο Μέγκα ΣοσιαλΗστή (μαι αςς) και τα διαλύσαμε(νε) όλα. Όχι ότι οι όποιοι επόμενοι ήταν καλύτεροι, φυσικά...
Τελευταία τροποποίηση από ERRIKA; 18/07/2013 στις 22:31.
Dura lex, sed lex.
ο λαός απαιτεί φωτό με ζιβάγκο
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δεν θα διαφωνήσω αλλά (πάντα υπάρχει ένα αλλά)
Η βιομηχανία μας ήταν καλυμμένη πίσω από ένα εθνικό τοίχος δασμών που ουσιαστικά την "επιδοτούσε" ξεσκίζοντας στο φόρο τα εισαγόμενα.
Σε καθεστώς Ε.Ε. όμως χωρίς την κρατική "φροντίδα" και χωρίς εθνικό νόμισμα δεν θα είχαν καμιά ελπίδα έτσι και αλλιώς και γι αυτό δεν φταίει ο Παπανδρέου.
Από εκεί και πέρα βέβαια απλά καθήσαμε και τρώγαμε τα πακέτα και τα δάνεια με ημέτερους αντί να φτιάξουμε αυτά που είχαμε ανταγωνιστικά με πραγματικούς όρους της πραγματικά ελεύθερης και σκληρής αγοράς.
Και σε αυτό φταίει και αυτός και οι υπόλοιποι που τον ακολούθησαν.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
για τον ρόλο των "άλλων" στο κλείσιμο των βιομηχανιών να μην ξαναπούμε έτσι???
αυτών ντε, που είναι με το δίκιο του εργάτη....
![]()