το αστειο ειναι οτι αυτος που κατηγορει τον αλλο για λαμογιο ειναι αυτος που ζηταει απο το μετεπειτα λαμογιο να μην του κοψει αποδειξη ας πουμε για να αγορασει το προιον φθηνοτερα (γιατι κι αυτος δεν εχει) και μετα τον βριζει κι απο πανω! ασε που αν ο καθενας απεδιδε στο κρατος αυτα που θα επρεπε, το ιδιο το κρατος θα τα επαιρνε και αντι να τα χειριστει οπως θα επρεπε (ανταποδοτικα δλδ) θα τα εδινε στους ημετερους.
το ιδιο το ελληνικο κρατος βασιστηκε στην φοροκλοπη! ας μην περιμενει τπτ καλυτερο απο τους πολιτες του απο την φοροδιαφυγη. εδω ο κωλετης δηλωνε ''τα λεφτα του λαου για τους φιλους μου'' και ηταν πρωθυπουργος!!!
το σκηνικο του παραλογου!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ποιες συλλογικες διαδικασιες ρε συ ....... εδω μια εκλογικη διαδικασια καθε 4 χρονια και παλι δεν νιωθουμε να την κανουμε σαν ανθρωποι.
Μου λες να συνασπιστουμε οι "αδικημενοι" για να γλιτωσουμε τις υπερχρεωσεις και τα παρανομα τελη και φορους. Δλδ οταν ποναει η τσεπη μας (και βαζω και τον εαυτουλη μου μεσα μην νομιζεις πως με θεωρω ξεχωριστo).
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ζουνε στα παγκακια ........ειδες να γινεται καμια συλλογικη προσπαθεια να τους βρουνε σπιτι . Και δεν μιλαω για το φαι ...γιατι αν δεν τους ταισεις καποιοι θα πεθανουν ...ασχημο πολυ σαν θεαμα..... αλλα και καποιοι αλλοι θα αγριεψουν-κλεψουν για να επιβιωσουν.
Μιλαμε ...δεν ειμαστε διατεθημενοι να υπερασπιστουμε το δικαιωμα στη ζωη ανθρωπων που βρισκονται διπλα μας και τους συνανταμε καθε μερα και εσυ μου λες να στηριξουμε προσπαθειες ανωτερvn κοινωνικων δομων....απεχουμε πολλες μεταλλαξεις στο γενετικο μας υλικο μεχρι αυτο το σημειο my friend
NO NEWS..........GOOD NEWS
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
αυτό εδώ πως σας φαίνεται ;;;
![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μη σου διαφεύγει όμως η λεπτομέρεια.
Δεν βασίστηκε στην φοροκλοπή, που ήταν ανίκανο και δεν είχε και διάθεση να καταπολεμήσει ,αλλά στα δανεικά.
Οι "ημέτεροι" στην περίπτωση της Ελλάδας ήταν απ ότι φαίνεται τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού και όχι μιά ελίτ όπως στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης.
Και αυτοί οι "ημέτεροι" χάνοντας την κρατική "επιχορήγηση" στήλαν τον μισό πληθυσμό στην "ανεργία χωρίς γυρισμό".
φυσικα και βασιστηκε στη φοροκλοπη γιατι οχι μονο δεν ηταν ανικανο να καταπολεμησει αλλα τη δημιουργουσε κιολας ως σταση ζωης! δανεικα παιρνουν ολοι αλλωστε (εννοω και τα αλλα κρατη).
και μην κανεις το λαθος που κανανε και οι ''ημετεροι''. αυτοι ΝΟΜΙΖΑΝΕ οτι ειναι ''ημετεροι'' αλλα δεν ηταν τπτ παραπανω απο χοχοληδες που νομιζοντας οτι πιασανε τον παπα απο τα @@ το παιζανε και οτι κατι ητανε ελιτ. η ελιτ ξερει ποια ειναι, τι μπορει να κανει και πως και δεν ψωροπερηφανευεται. μην κανεις κι εσυ το λαθος τον καθε μαλακα μικροαστο που πιστεψε οτι επειδη εκανε ''μια καλη'' ειναι και ο γενικος γαμαω της παρεας να τον πιστευεις κι εσυ ως τετοιο.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εαν δεν κοψει καποιος επαγγελματιας αποδειξη κερδιζει 13 η 23% ,αναλογα τον ΦΠΑ του προιοντος.Επισης οταν θα κανει φορολογικη δηλωση θα γλυτωσει αλλο ενα περιπου 35%.Δηλαδη απο 48 εως 58 οφελος για τον επαγγελματια.Αρα η διαπραγματευεστε το ποσοστο που θα σας μειωσει και θα γινετε και εσεις ενα με αυτον που βριζετε η θα πατε στον παρακατω σωστο επαγγελματια και θα τον στηριξετε.
Αλλη μια παραμετρος που λιγοι σκεφτοντε.Ο συγκεκριμενος "επαγγελματιας" θα κανει χαμηλη φορολογικη δηλωση και θα δικαιουτε τσαμπα π.χ.διακοπες τις οποιες θα τις στερησει απο καποιον απο εσας (και αλλα πολλα)
Οσοι δεν κοβουνε αποδειξεις εμας κλεβουνε και φαινετε να το ξεχναμε αυτο.![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε