+ολα σε τρουπη και γεροντα![]()
Οχι απαραιτητα αλλα δε μας χάλασε κιολας
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δεν ξέρω γιατί αλλά η καρτέλα λέει πάνω...
Βιογραφικό Σημείωμα Ι In deep anal...
τι θέλει να πει ο ποιητής?
![]()
Μα που αλλού...στα νούμερα... Δηλαδή κατ' εσένα αν ένα μαγαζί δεν κόψει απόδειξη κερδίζει από 48-58% μόνο και μόνο από το γεγονός ότι δεν έκοψε απόδειξη... Δηλαδή αν θεωρήσουμε (αυθαίρετα αλλά έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε...) ότι ένα μαγαζί ακόμα και κόβοντας απόδειξη έτσι κι αλλιώς έχει ένα "λογικό" λιανεμπορικό κέρδος της τάξης του 25%, τότε κατ' εσέ το κόστος αγοράς του εμπορεύματος ανέρχεται στο 73-83% της τελικής τιμής λιανικής.... Άλλαξε πλευρό να δεις γουέστερν...
Όσο για την στήριξη των σωστών επαγγελματιών που αναφέρεις, αν δεν το ξέρεις να σε ενημερώσω ότι αυτή την στιγμή στην αγορά τα μαγαζιά δεν κόβουν αποδείξεις ΚΥΡΙΩΣ κάτω από την αφόρητη πίεση των καταναλωτών-πελατών που προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να μειώσουν την τιμή του προιόντος. Προσωπικά σου λέω με πάσα ειλικρίνια ότι 9 στις 10 φορές που δεν κόβεται απόδειξη αυτό συμβαίνει μετά από προτροπή-απαίτηση του πελάτη προκειμένου να επωφεληθεί του ΦΠΑ... όποτε αρνήθηκα να το κάνω - και έχω αρνηθεί πάρα πολλές φορές όχι από λόγους "τιμιότητας" αλλά απλά γιατί όταν αγοράζεις από τον εισαγωγέα με τιμολόγια το 90% των αγορών σου είναι αδύνατον να μην κόβεις αποδείξεις για μεγαλύτερο του 10% του τζίρου σου, απλά παρακολουθούσα τον πελάτη να φεύγει και να πηγαίνει στο παρακάτω κατάστημα που του έκανε το χατήρι.. Είτε το πιστεύεις είτε όχι έτσι κινείται η αγορά σήμερα...
Εσύ αναφέρεσαι στη κατηγορία του λιανεμπορίου βέβαια, υπάρχει και η κατηγορία των υπηρεσιών, που εκεί γίνονται τα όργια...
Το λιανεμπόριο καλώς ή κακώς εξάλλου γίνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από μαγαζιά αλυσίδες που δε παίζει να μη κόψουν απόδειξη...
Όταν όμως πάω να πιω ένα ποτό (ή δύο) και δε μου τα χτυπήσουν, σκέψου εκεί τι γίνεται![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...08/2012_492166
Αυτά πόσα ποτά μας κάνουν???
(μόνο αυτά)
![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε