Σελίδα 34 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 2429303132333435363738394484 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 496 έως 510 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    έχουμε χάσει τη μπάλα φίλε.
    Κάποιοι έχουν κατακλέψει το σύμπαν, έχουν φάει τον Αγλέορα, έχουν ξεσκιστεί στη μάσα κι εμείς κουβεντιάζουμε για το αν κόβει χαρτάκι το Μπαρ?

Οκ κι αν όλοι έκοβαν τι θα άλλαζε?
    Να σου πω εγώ τι θα άλλαζε, κάποιοι θα είχαν φάει λίγο παραπάνω που στο λαιμό να τους κάτσουν και στους γιατρούς να τα φάνε !

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    έχουμε χάσει τη μπάλα φίλε.
    Κάποιοι έχουν κατακλέψει το σύμπαν, έχουν φάει τον Αγλέορα, έχουν ξεσκιστεί στη μάσα κι εμείς κουβεντιάζουμε για το αν κόβει χαρτάκι το Μπαρ?

Οκ κι αν όλοι έκοβαν τι θα άλλαζε?
    Να σου πω εγώ τι θα άλλαζε, κάποιοι θα είχαν φάει λίγο παραπάνω που στο λαιμό να τους κάτσουν και στους γιατρούς να τα φάνε !
    δε θα με βρεις σύμφωνο σε αυτό κτήνε...
    αυτή η κατάσταση είναι συσσώρευση πολλών ετών ασυδοσίας κράτους πρωτίστως, και πολιτών δευτερευόντως
    όπως με πορδές δε βάφονται αυγά, έτσι και με "αν" δε μπορούμε να ξέρουμε τι θα γινόταν...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Μα που αλλού...στα νούμερα... Δηλαδή κατ' εσένα αν ένα μαγαζί δεν κόψει απόδειξη κερδίζει από 48-58% μόνο και μόνο από το γεγονός ότι δεν έκοψε απόδειξη... Δηλαδή αν θεωρήσουμε (αυθαίρετα αλλά έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε...) ότι ένα μαγαζί ακόμα και κόβοντας απόδειξη έτσι κι αλλιώς έχει ένα "λογικό" λιανεμπορικό κέρδος της τάξης του 25%, τότε κατ' εσέ το κόστος αγοράς του εμπορεύματος ανέρχεται στο 73-83% της τελικής τιμής λιανικής.... Άλλαξε πλευρό να δεις γουέστερν...

Όσο για την στήριξη των σωστών επαγγελματιών που αναφέρεις, αν δεν το ξέρεις να σε ενημερώσω ότι αυτή την στιγμή στην αγορά τα μαγαζιά δεν κόβουν αποδείξεις ΚΥΡΙΩΣ κάτω από την αφόρητη πίεση των καταναλωτών-πελατών που προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να μειώσουν την τιμή του προιόντος. Προσωπικά σου λέω με πάσα ειλικρίνια ότι 9 στις 10 φορές που δεν κόβεται απόδειξη αυτό συμβαίνει μετά από προτροπή-απαίτηση του πελάτη προκειμένου να επωφεληθεί του ΦΠΑ... όποτε αρνήθηκα να το κάνω - και έχω αρνηθεί πάρα πολλές φορές όχι από λόγους "τιμιότητας" αλλά απλά γιατί όταν αγοράζεις από τον εισαγωγέα με τιμολόγια το 90% των αγορών σου είναι αδύνατον να μην κόβεις αποδείξεις για μεγαλύτερο του 10% του τζίρου σου, απλά παρακολουθούσα τον πελάτη να φεύγει και να πηγαίνει στο παρακάτω κατάστημα που του έκανε το χατήρι.. Είτε το πιστεύεις είτε όχι έτσι κινείται η αγορά σήμερα...
    Ξερω πως κινειται η αγορα.Γεννηθηκα μεσα στην αγορα και ζω απο την αγορα.Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας παρα πολλα χρονια ,τα ζορια ειναι ιδια και για μενα.Καταλαβαινω το ζορι που τραβανε πολλοι αλλα τι πρεπει να γινει?Να συνεχισουμε να δικαιολογουμε την φοροδιαφυγη και μεχρι ποτε?
    Τα νουμερα που εγραψα ισχυουνε κυριως για τον κλαδο παροχης υπηρεσιων ,την εστιαση,ρουχα, παπουτσια κλπ που το ποσοστο κερδος ειναι πολυ μεγαλυτερο.Στις αλλες περιπτωσεις το κερδος ειναι το ΦΠΑ +το ποσο που θα φορολογηθει ,εφοσον εμφανισει "κερδη" η επιχειρηση.
    Εσυ μπορει να αγοραζεις το 90% με τιμολογια ,αλλοι ομως ουτε για το 50%.Φυσικα πολλες κατηγοριες κοντευουνε το 100%(λαικατζηδες,πλανωδιοι).
    Επισης γνωριζω οτι ο ιδιος ο πελατης ζηταει χωρις αποδειξη και εχω απωλειες και εγω απο αυτη την πρακτικη.Οταν ομως ερθει η ωρα να πληρωθει τη συνταξη του βγαινει στα καναλια και κατηγορει τους παντες και τα παντα.
    Τελος λεω οτι πρεπει να στηριξουμε αυτους που ειναι ενταξει στης υποχρεωσεις τους.Τι να κανω να μην το πω?Ας μην τους στηριξουμε και μολις τελειωσουνε τα δανεικα της τροικας να δω που θα βρει το κρατος λεφτα να πληρωσει τις υποχρεωσεις του.

Οσο για τα γουεστερν ,καλη η συμβουλη σου.Η αληθεια ειναι οτι εχω να δω πολυ καιρο και μου λειπουνε.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Το γαμαζί πρέπει να κόβει τα πάντα... ο πλανόδιος όμως? Το παρεμπόριο των πακιστανών και μη? Το μαύρο χρήμα των πολιτικών? εκεί τρολολό τρολολό... Ας ασχοληθούμε με τον ψιλικατζή που δεν έκοψε απόδειξη για τα γαριδάκια...

Στην μάχη της φοροδιαφυγής θα αρχίσω κι εγώ να συμμετέχω ενεργά... μάλιστα σκέφτομαι την επόμενη φορά που θα αφήσω μπουρμπουάρ στο γκαρσόνι να του πώ να μου δώσει απόδειξη γιατί με το μαύρο χρήμα που μαζεύει με ζημιώνει ασύστολα...
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ενώ εμεις τσακωνόμαστε για το αν κόβουν χαρτάκια στα μπαρ και στις ταβέρνες
    ετοιμάζεται το μεγάλο χτύπημα...

ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ…. πως θα γίνει αυτό? Διαβάστε...

Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες… Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.

Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα …πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα… δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων.
    Αυτοί οι συνεταιρισμοί θα αγορασθούν από διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς μεγάλους οργανισμούς στη Γερμανία για να πωληθούν μισοτιμής στους Γερμανούς πολίτες.

Κάτι ανάλογο με αυτό που υπήρχε με τους συνεταιρισμούς διάφορων συντεχνιών στην Ελλάδα, όπως του οικοπεδικού συνεταιρισμού των δικαστικών στο Μαραθώνα, των τυπογράφων στην Ηλιούπολη και άλλων.
    Έτσι θα συμβεί το εξής τραγικό…

Εσείς φερ ειπείν θα χρωστάτε ένα δάνειο στη Τράπεζα 200 χιλιάδες ευρώ, που προέρχεται από το σπίτι που αγοράσατε…
    Η Γερμανική πια Τράπεζα θα σας πει αφού δεν μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας είναι να πουλήσετε εσείς το σπίτι και με τα λεφτά που θα πάρετε να αποπληρώσετε το δάνειο.
    Ο άλλος είναι να σας το εκπλειστηριάσουμε εμείς… Βέβαια δεν θα σας αφήσει ένα επ αόριστο χρονικό διάστημα για να πουλήσετε το σπίτι, θα σας ορίσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα τόσο που να μη μπορείτε να το πουλήσετε… γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες της αγοράς εκείνη την εποχή.
    Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον πλειστηριασμό του ακινήτου… Εκεί η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή και ο αγοραστής θα είναι Γερμανός. Για δύο λόγους… επίσης…
    Ο πρώτος γιατί αυτά τα δάνεια ανήκουν όπως είπαμε παραπάνω στους Γερμανικούς συνεταιρισμούς που καλύπτονται από το Γερμανικό δίκαιο και κατ επέκταση δεν θα υπάρχει το φαινόμενο των κορακιών και δεύτερον ότι οι Γερμανοί έχουν στα χέρια τους τη ρευστότητα δηλαδή το μετρητό που εσύ δεν έχεις.
    Έτσι αγαπητέ πιστούχε εσύ θα έχεις χάσει το σπίτι σου αλλά δεν θα έχεις εξοφλήσει το δάνειο… Θα συνεχίσεις να είσαι υπόδουλος στη Τράπεζα…
    Γιατί το ακίνητό σου θα έχει πουληθεί για 150 χιλιάδες ενώ εσύ έχεις δάνειο 200 χιλιάδες… Μαθηματικά λοιπόν χρωστάς και 50 χιλιάδες στη Γερμανική επαναλαμβάνω πια Τράπεζα…
    Αυτό το χρέος του υπολοίπου των 50 χιλιάδων είναι λογιστικό και όχι πραγματικό γιατί ήδη από την αρχική πώληση των Ελληνικών τραπεζών στις Γερμανικές αυτό έχει συνυπολογισθεί
    Θυμόσαστε που είπαμε παραπάνω για το βρώμικο κομμάτι που ανέλαβε το δημόσιο… έ αυτό είναι…
    Όμως αυτές οι 50 χιλιάδες που εσύ εξακολουθείς να χρωστάς η Γερμανική τράπεζα θα τις αποδώσει στο Ελληνικό δημόσιο… Το δημόσιο θα τις αγοράσει και εσύ θα χρωστάς πια στο Δημόσιο τις 50 χιλιάδες…
    Εκεί σε αυτό το σημείο θα γίνει η μεγάλη σφαγή… είναι τότε που για την εξόφληση αυτού του ποσού θα μειωθούν συντάξεις, θα περικοπούν μισθοί και άλλα.

Με την άρση του σεβασμού προς την πρώτη κατοικία, πλέον οι τράπεζες έχουν την δυνατότητα να “πουλάνε” τα δάνεια που βρίσκονται “στο κόκκινο”, σε μεγάλα επιχειρηματικά funds του εξωτερικού. Αν έχεις πάρει στεγαστικό με ρήτρα την υποθήκη του σπιτιού σου, τότε όσο το δάνειο γίνεται αδύνατο να εξοφληθεί, η τράπεζα έχει πλέον την δυνατότητα να βρει μια “επενδυτική” εταιρεία που θα κάνει την βρώμικη δουλειά.

Όσο ψηφίζουμε κόμματα που υποστηρίζουν εγχώριους και ξένους τραπεζίτες θα έχουμε τέτοια φαινόμενα.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

για να κάνω πάντως και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, αν χρωστάς 200 χιλιάρικα για το σπίτι, δε μιλάμε για δικό σου σπίτι...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    για να κάνω πάντως και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, αν χρωστάς 200 χιλιάρικα για το σπίτι, δε μιλάμε για δικό σου σπίτι...
    Σωστά.

Εάν το σπίτι πχ κόστιζε 120,000 και το δάνειο πάει με τους τόκους 250,000 υπερδιπλάσιο τότε εξ αρχής το δικαιούτε η Τράπεζα να στο πάρει.

Στην Ελλάδα πάντως βρίσκεις πολλούς να κάνουν τον συνήγορο του διαβόλου παρά του πολίτη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Σωστά.

Εάν το σπίτι πχ κόστιζε 120,000 και το δάνειο πάει με τους τόκους 250,000 υπερδιπλάσιο τότε εξ αρχής το δικαιούτε η Τράπεζα να στο πάρει.

Στην Ελλάδα πάντως βρίσκεις πολλούς να κάνουν τον συνήγορο του διαβόλου παρά του πολίτη.
    Όταν τα παίρνατε (τα στεγαστικά) δεν διαβάζατε τι υπογράφατε φίλτατε; (ρητορικό και όχι προσωπικό το ερώτημα φυσικά).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Σωστά.

Εγώ φίλε μου ξέρω ότι για να αγοράσω, έχω πρώτα το χρήμα στην παντελόνα, και μετά ψάχνω τι και πως
    έτσι με μάθανε σπίτι μου...

όπως λέει και ο νοτάκος απο κάτω, αυτά τα ξέρανε οι δανειολήπτες...
    επίσης για να γίνουν τα 120 χιλιάρικα 250, με τα επιτόκια που παίζαν τότε, έπρεπε να βάλει ο άλλος 50 χρόνια δόσεις...

επίσης ξέρεις πόσοι λόγω της κατάστασης δε πληρώνουν τα στεγαστικά ;
    αν ο άλλος έχει πάρει δάνειο 150, χρωστάει 200, και το σπίτι του κάνει τώρα 100, ξέρεις τι λέει;

στα @@@ μου, να κι αν μου το πάρουν, να κι αν δε μου το πάρουν...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Όταν τα παίρνατε (τα στεγαστικά) δεν διαβάζατε τι υπογράφατε φίλτατε; (ρητορικό και όχι προσωπικό το ερώτημα φυσικά).

Oχι notake όταν έπαιρνα το στεγαστικό ΕΓΏ δεν ήξερα οτι σε 3 χρόνια το επιτόκιο θα 3πλασιαστεί

Επίσης όταν έπαιρνα στεγαστικό ΕΓΏ δεν ήξερα οτι ο ΓΑΠ και ο "μαλάκας" θα μου μειώσουν τον μισθό 45% ή θα μείνω άνεργος

+ ότι Δεν ήξερα οτι όλα τα δάνεια του ΔΝΤ θα πήγαιναν σε πτωχευμεύνες τράπεζες για να χαίρονται οι πτωχευμένοι μέτοχοι τους

Εάν μετά απο 4 χρόνια μνημονίου τα επιχειρήματα τύπου φίλτατε Notako είναι ακόμα για τους δανειοήπτες και όχι για τις τράπεζες τότε

βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας για ακόμα μια φορά...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Εγώ φίλε μου ξέρω ότι για να αγοράσω, έχω πρώτα το χρήμα στην παντελόνα, και μετά ψάχνω τι και πως
    έτσι με μάθανε σπίτι μου...
    Και πολυ σωστα σε μαθανε και συμφωνω.

Εξαιρεση αποτελουν ελαχιστες περιπτωσεις και μια απο αυτες ειναι το θεμα σπιτιου.
    Ενα νιοπαντρο ζευγαρι που τις "καλες εποχες" εκανε πχ κοινο ταμειο 2 χιλιαρικα μπορουσε να παρει ενα στεγαστικο για να αγορασει ενα σπιτι. Εκεινη την εποχη η σκεψη οτι θα ερθει η στιγμη που "θα το εχω ξεπληρωσει το κερατο και θα ειναι δικο μου σπιτι κι οχι της τραπεζας" ηταν πιο κοντα στην πραγματικοτητα.

Το σκεπτικο "αν δεν εχεις τα φραγκα στην τσεπη καθεσαι και κοιτας" ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοστει στα θεματα σπιτιου. Αλλιως, οποιος δεν εχει καποιο ακινητο παρακαταθηκη να τον περιμενει, θα πρεπει να μενει μια ζωη στο νοικι (χωρις να λεω οτι ειναι απαραιτητα κακο αλλα καποιοι δεν το προτιμουν). Γιατι με οικονομιες απο μισθους ειναι σχεδον αδυνατο να συμπληρωθει το ποσο που χρειαζεται μετρητοις για την αγορα ενος διαμερισματος πχ, και μαλιστα οταν ο αλλος το χρειαζεται για να "ανοιξει σπιτι" (οχι οταν θα κοντευει να βγει στη συνταξη).

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω 100% με τον Κωστα. Αν ακομα και σημερα συνεχιζουμε να ρωταμε αυτους που πηραν καποιο στεγαστικο γιατι το πηραν και γιατι δε διαβασαν τα ψιλα γραμματα και σαν αλλοι Σάιλοκ να απαιτουμε τη μια λιβρα σαρκα, μαλλον δεν εχουμε καταλαβει τι μας γινεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Νομίζω είναι γενική παραδοχή ότι παντού σχεδόν στην Ελλάδα η φράση "να βάλεις ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου" με την έννοια της απόκτησης, αποτελούσε σήμα κατατεθέν της ελληνικής οικογένειας. Άλλωστε η χώρα μας έχει από τα μεγαλύτερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στην Ευρώπη.
    Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ ότι αν λειτουργήσουμε ως μετά Χριστόν προφήτες, μένοντας στα "ψιλά γράμματα" των στεγαστικών κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Αλλά εκτός από τα στεγαστικά που πολυ σωστά δεν έχει ακριβώς εφαρμογή το "έχω τα λεφτά στο χέρι", υπήρχαν και άλλα πολλά δάνεια. Διακοπο-δάνεια, εορτο-δάνεια, πιστωτικές, κτλ κτλ και παίξαμε μπάλα οι περισσότεροι με αυτά, μέσα στην καταναλωτική φρενίτιδα δύο δεκαετιών.
    Να πάρουμε ένα σπίτι, να πάρουμε και ένα εξοχικό, και αυτοκίνητο, και δεύτερο αυτοκίνητο, και μηχανή, και ένα μικρό για να μην καίμε το μεγάλο μέσα στην πόλη, να πάμε και διακοπές αλλά όχι στο εξοχικό κάθε χρόνο, ας δούμε και κάτι άλλο και πάμε στο εξοχικό του χρόνου και και και..
    Γι αυτό το κομμάτι δεν νομίζω οτι μας φταίνε τα ψιλά γράμματα, οι πολιτικοί και τα λαμόγια που τα τρώνε όμως. μας φταίει και το δικό μας το κεφάλι.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Και πολυ σωστα σε μαθανε και συμφωνω.

Εξαιρεση αποτελουν ελαχιστες περιπτωσεις και μια απο αυτες ειναι το θεμα σπιτιου.
    Ενα νιοπαντρο ζευγαρι που τις "καλες εποχες" εκανε πχ κοινο ταμειο 2 χιλιαρικα μπορουσε να παρει ενα στεγαστικο για να αγορασει ενα σπιτι. Εκεινη την εποχη η σκεψη οτι θα ερθει η στιγμη που "θα το εχω ξεπληρωσει το κερατο και θα ειναι δικο μου σπιτι κι οχι της τραπεζας" ηταν πιο κοντα στην πραγματικοτητα.

Το σκεπτικο "αν δεν εχεις τα φραγκα στην τσεπη καθεσαι και κοιτας" ειναι πολυ δυσκολο να εφαρμοστει στα θεματα σπιτιου. Αλλιως, οποιος δεν εχει καποιο ακινητο παρακαταθηκη να τον περιμενει, θα πρεπει να μενει μια ζωη στο νοικι (χωρις να λεω οτι ειναι απαραιτητα κακο αλλα καποιοι δεν το προτιμουν). Γιατι με οικονομιες απο μισθους ειναι σχεδον αδυνατο να συμπληρωθει το ποσο που χρειαζεται μετρητοις για την αγορα ενος διαμερισματος πχ, και μαλιστα οταν ο αλλος το χρειαζεται για να "ανοιξει σπιτι" (οχι οταν θα κοντευει να βγει στη συνταξη).

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω 100% με τον Κωστα. Αν ακομα και σημερα συνεχιζουμε να ρωταμε αυτους που πηραν καποιο στεγαστικο γιατι το πηραν και γιατι δε διαβασαν τα ψιλα γραμματα και σαν αλλοι Σάιλοκ να απαιτουμε τη μια λιβρα σαρκα, μαλλον δεν εχουμε καταλαβει τι μας γινεται.
    Παναγιώτη τα είπε εν ολίγοις ο Μοστράδαμος

πρόχειρα σου λέω ότι έχω κατά νου 4 περιπτώσεις γνωστών με στεγαστικά
    οι 3 εξ αυτών διήγαγαν βίον ακόλαστο, με οχήματα, ταξιδάκια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, τώρα που κάτσαν στον άξονα όλοι κλαίνε
    όταν φορτώναν τις πιστωτικές και παίρναν νέο δάνειο για να αλλάξουν αμάξι, δε βλεπαν μπροστά ;
    κλαίει και ο συνετός, που για να πάρει αυτό το δάνειο και να μπορεί να το εξυπηρετεί, στερήθηκε 1000 πράματα
    αλλά η πλειονότητα το είχε πάρει πολύ αψήφιστα, εγώ αν χρώσταγα 100 χιλιάρικα για τον Χ, Υ, Ζ λόγο θα το σκεφτόμουν για να πάω εκδρομή στη Νέα Μάκρη, όχι βολτούλα στη Νέα Υόρκη...
    συγνώμη αλλά δε μπορώ να κατηγορώ το κράτος για όλα, κάπου πρέπει να πάρουμε και εμείς τις ευθύνες μας
    Επίσης ψιλά γράμματα δεν υπάρχουν όταν υπογράφεις κάτι που σε κρατάει δέσμιο 20 και 30 χρόνια
    ευθύνη σου είναι να τα διαβάσεις και να τα ζυγίσεις όλα
    ψηλώσαμε πολύ και τώρα η σφαλιάρα πονάει ακόμα περισσότερο
    γιατί όταν ρε φίλε, όταν δεν έχεις στη τσέπη σου λεφτά να πάρεις ένα ζευγάρι λάστιχα για τη μηχανή σου (που την έχεις πάρει με δόσεις), πως πας και υπογράφεις 250 χιλιάρικα δάνειο ;
    φταίει ο λαλάκας που στο δίνει, αυτό είναι προφανές
    εσύ είσαι άμοιρος ευθυνών ;
    για όνομα του Κυρίου
    δηλαδή όταν κάποιοι εξ ημών τα λέγαμε, θα μας πουν τώρα Μερκελικούς ;
    μη τρελλαθούμε κιόλας παιδιά...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παναγιώτη τα είπε εν ολίγοις ο Μοστράδαμος

πρόχειρα σου λέω ότι έχω κατά νου 4 περιπτώσεις γνωστών με στεγαστικά
    οι 3 εξ αυτών διήγαγαν βίον ακόλαστο, .
    αυτούς που λες τους βλέπεις, γιατί κάνουν μπαμ. (μ εννοείς ?)

Εγώ λοιπόν ξέρω 15 ΔΥ που από 1500 έπεσαν στα 800 και δεν μπορούν να πληρώσουν.
    Και ρωτάω το απλό.
    Τόσα λ7 πήραν οι τράπεζες δεν μπορούν να του διαγράψουν τη διαφορά?
    (όχι το δάνειο όλο)

Α και κάτι άλλο, αν το σπιτάκι είναι φιλέτο δε σε σώζει τίποτα.
    Αν είναι σε τίποτα Αχαρνών κλπ Ισως τα καταφέρεις.

υγ
    Το τι έκαναν οι τράπεζες όταν οι πελάτες" έχανα κάνα δύο δόσεις ξέρεις ?
    Τους την έπεφτουν και έχαναν και τις άλλες.

Απουσιά κράτους φυσικά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

Τόσα λ7 πήραν οι τράπεζες δεν μπορούν να του διαγράψουν τη διαφορά?
    (όχι το δάνειο όλο)
    ωραίος ρε κτήνε
    να τους χαρίσουν λεφτά
    και εμένα που έπεσε ο μισθός μου, αλλά δε χρωστάω σε κανέναν, μπορεί να μου χαρίσει καμιά τράπεζα τα λεφτά που έχω χάσει ;

κι όσο για το φιλέτο, ξέρω να σου πω ότι η κάθε κουτσοΜαρία φιλετάκι ήθελε
    δε πήγαινε στην Αχαρνών...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ