ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αυτό εννοώ Κώστα, ότι ότι σκ@τά άνθρωποι γίναμε, από τη δημόσια παιδεία γίναμε, όχι από τα φροντιστήρια. Και μιλάω για μας εδώ τώρα που συζητάμε,
όχι για άλλους.
Φαντάζομαι ότι γνωρίζεις περί money as dept, δεν το έγραψες τυχαία;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τι αχταρμας ειναι αυτος που φτιαξατε παλι μεσα σε 2 σελιδες...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Έχει ανοιχτούς λογαριασμούς αυτός με τον άλλον με τα peinia (κι όχι phneia μάθετε το επιτέλους, δείτε τα πρώτα του ποστ) που του έσπασε το μολύβι μέσα στο μοτέρ κι έκανε τον κύλινδρο ξύστρα-μολυβοθήκη
Ελπίζω μόνο να μην μπει 3-4 που θα λείπω και χάσω κανά σόου. Σε καθιστώ υπέυθυνο για τα απαραίτητα screenshot αν παίξει κάτι τέτοιο.
Για την εκτόξευση των στεγαστικών (σε ποσά εννοώ) δεν ευθύνεται μόνο η πολιτική των τραπεζών, τα επιτόκια τους κτλ κτλ (χωρίς να τους βγάζω αγίους φυσικά). Ήταν και η εκτόξευση των τιμών των ακινήτων που επηρεάστηκε, από την αύξηση της αντιπαροχής (σε οικοδομή 10 διαμερισμάτων παράδειγμα έφτανε ο ιδιοκτήτης να παίρνει τα μισά για να δώσει το οικόπεδο), το γεγονός ότι όποιος είχε πέντε δραχμές στην άκρη γινόταν εργολάβος, τις δηλώσεις κυβερνητικών και αξιωματούχων οτι η οικοδομή είναι η αμαξοστοιχία της ανάπτυξης στην χώρα μας κτλ κτλ.
Ειδικά στην επαρχία γινόταν πάρτυ (με τα σπίτια να πωλούνται στα σχέδια πριν ακόμη μπει θεμέλιο).
Προς θεού δεν είπα πουθενά ότι είμαι υπέρ των πλειστηριασμών. Και εννοείται ότι δεν μπορούμε να τα τσουβαλιάζουμε όλα και υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις.
Αλλά το πράγμα έπασχε από παντού άσχετα με το αν η πλειοψηφία δεν μπορούσαμε να το δούμε η να το καταλάβουμε. Σαφώς και αυτός που κυβερνά η διαχειρίζεται καταστάσεις οφείλει να προστατεύει τον αδύνατο. Αλλά και η υπερβολή/βλακεία ορισμένων εξ ημών δεν μπορεί να μεταβιβάζεται τώρα αλλού.
Quod me nutrit... me destruit.....
Ε, μερικοί από δαύτους πάντως κάτι σκαμπάζουν
Μαύρος κύκνος
αν και ο ίδιος φυσικά αποτάσσεται τον χαρακτηρισμό
Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και μόλις μου στείλαν αυτό
http://www.efsyn.gr/?p=79057
ψαναψόφα φούστη γλάρε