Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ακόμα και αν έγινε αυτό, κάτι που αμφιβάλλω και το θεωρώ μούφα, το να στείλει κάποιος mail με υποδείξεις του τι να ψηφίσεις, τι να φας, που να κλάσεις και με τι θα κυκλοφορείς είναι ηλίθιο.
Αν υπάρχει αυτό το mail γιατί δεν το βάζετε ρε παίδες να δούμε με ποιον τρόπο διαμορφώνουν εκλογικό αποτέλεσμα οι τράπεζες?
Btw υπάρχουν πολλοί πιο έξυπνοι τρόποι να το κάνουν, απο το να στέλνουν mail (!) στο προσωπικό.
Για το αν θα κολώσουν να υποχρεώσουν το προσωπικό να δεχθεί φούσκες, άστο καλύτερα. Προφανώς δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε, απλά όταν η συζήτηση εμπεριέχει λέξεις μετοχές, ΑΕ, φούσκες, ΧΑΑ ακούγονται juicy και πλακώνει το star channel.
Για mail σε τράπεζα δεν έχω ιδία άποψη. Για προφορικό εκφοβισμό σε εισαγωγική εταιρεία να μην ψηφίσουν κάποιο συγκεκριμένο όμως έχω.
Άμα είσαι πιστός και ενάρετος όπως π.χ. ο Λαυρεντιάδης, κάτι θα πάρεις (με το αζημίωτο βέβαια) οι υπόλοιποι θα πρέπει να υπομέινουν ζωή καρτερική και με εγκράτεια προκειμένου να εξαγνισθούν και να ανέλθουν στους ουρανούς μετά ψόφον. (Εκτός και αν είσαι τεκνάκι 20 με 30 και την πας την χειροτόνηση... )
Επί της ευκαιρίας (και μην τον πάρετε ως Flame) αν δεν ξεκουμπιστούν όλοι αυτοί και δεν απαλλαγούμε από την γάγγραινα της εκκλησιας και της ορθοδοξίας, χαίρι και προκοπή δεν θα κάνουμε. Ποτέ. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.
Aστο Βύρωνα δεν σώζεται με τίποτα![]()
το κείμενο είναι και στο γνωστό site που πρόσκειται στον Σύριζα
http://www.bankingnews.gr/
Για παρέμβαση της Eurobank εναντίον του στις εκλογές κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
Όπως αναφέρει, "με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.
Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.
Βέβαια με τόση χρηματοδότηση που πήραν οι τράπεζες τα 4 τελευταία χρόνια όχι mail αλλά μπράβους σε σπίτια εργαζομένων
θα έπρεπε να στέλνουν ... Τι να σου κάνει ένα email στο outlook ή μια λεκτική απειλή ?
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Τα είπαμε νομίζω και σε άλλο θρεντ...ο Καζάκης είναι "μυρωδιάς" και αν είναι δυνατόν να προτέινει λύσεις ένας που μιλάει
ανοικτά σε κόσμο και σε αμφιθέατρα σε όλη την Ελλάδα...
Ιδού και μια απόδειξη της φαιδρότητας του...Μιλάει για ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Φαιδρός απλά
http://www.youtube.com/watch?v=fa0iufLU9eY
Εντελώς τυχαία αναφέρεται και στην Κύπρο σε αυτό το βίντεο... Από καθαρή τύχη το προέβλεψε και αυτό...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Lskosta...αν πραγματικά σε ενδιαφέρει κάποια άλλη άποψη πέραν της κομματικής, κάτσε και διάβασε κάτι σχετικό με τις αρχές της οικονομίας. Το να μου βάζεις με bold και κεφαλαία την λέξη ΕΘΝΙΚΟ, δραματοποιείς μια μπούρδα επειδή την λέει ο Καζάκης, ή οποιοσδήποτε άλλος θεωρεί οτι με ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα αποκτάς ανεξαρτησία.
Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι πολύ έξυπνος για να σκεφτεί για ποιό λόγο 200 χώρες στον πλανήτη που έχουν ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα είναι σε τραγική κατάσταση. Ούτε επίσης για να καταλήξει στο συμπέρασμα οτι ένα ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα δεν συνεπάγεται και ανεξαρτησία/καλό βιωτικό επίπεδο/δουλειές/κοινωνικό κράτος.
Καλά είναι τα τσιτάτα του Παπανδρέου με την ΕΘΝΙΚΗ κυριαρχία, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Λαός και η ΕΛΛΑΔΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εκ του αποτελέσματος μπορώ να πω οτι πήραμε τα @@ μας.
Edit. Είναι πάντως πολύ ανησυχητική η ταύτιση των κομματικών άκρων στις έννοιες που εμπεριέχουν την λέξη ΕΘΝΙΚΟ.
Λες και είμαστε ο περιουσιος λαός που είτε τον εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές, ή παράγουμε το μποζώνιο και μπορούμε να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι απ΄τον υπόλοιπο πλανήτη.
εμένα πάντως οι οικονομολόγοι μου θυμίζουν την Πυθία
(και δε κάνω διάκριση σε μνημονιακούς - αντιμνημονιακούς κτλ)
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε