Σελίδα 54 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 444495051525354555657585964104 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 796 έως 810 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αν και ακόμα δεν πρόλαβα να κάνω ντους ένα δίκιο το χεις. Για τους υπαλλήλους...
    Αν και κάποιοι απ αυτούς καταγγέλλουν ότι υποχρεώθηκαν να δεχτούν φούσκες κλπ κλπ
    Εδώ ρε συ κυκλοφόρησαν mail μέσα σε γνωστή τράπεζα υποδεικνύοντας στο τι πρέπει να ψηφίσουν οι υπάλληλοι στις τελευταίες εκλογές και ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, εκεί θα κολώσουν;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Εδώ ρε συ κυκλοφόρησαν mail μέσα σε γνωστή τράπεζα υποδεικνύοντας στο τι πρέπει να ψηφίσουν οι υπάλληλοι στις τελευταίες εκλογές και ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, εκεί θα κολώσουν;
    Ακόμα και αν έγινε αυτό, κάτι που αμφιβάλλω και το θεωρώ μούφα, το να στείλει κάποιος mail με υποδείξεις του τι να ψηφίσεις, τι να φας, που να κλάσεις και με τι θα κυκλοφορείς είναι ηλίθιο.
    Αν υπάρχει αυτό το mail γιατί δεν το βάζετε ρε παίδες να δούμε με ποιον τρόπο διαμορφώνουν εκλογικό αποτέλεσμα οι τράπεζες?
    Btw υπάρχουν πολλοί πιο έξυπνοι τρόποι να το κάνουν, απο το να στέλνουν mail (!) στο προσωπικό.

Για το αν θα κολώσουν να υποχρεώσουν το προσωπικό να δεχθεί φούσκες , άστο καλύτερα. Προφανώς δεν έχετε ιδέα για τι μιλάτε, απλά όταν η συζήτηση εμπεριέχει λέξεις μετοχές, ΑΕ, φούσκες, ΧΑΑ ακούγονται juicy και πλακώνει το star channel.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Έχω δουλέψει σε τράπεζα και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έγινε κάτι τέτοιο. Θα έστελναν γραπτώς προτροπή τί να ψηφίσεις? Για τόσο κορόϊδα τους έχεις?

Για mail σε τράπεζα δεν έχω ιδία άποψη. Για προφορικό εκφοβισμό σε εισαγωγική εταιρεία να μην ψηφίσουν κάποιο συγκεκριμένο όμως έχω.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    epitelous....diaxwrismos....me tis ygeies mas...

http://www.skai.gr/news/greece/artic...lisia-dimosio/
    Άμα είσαι πιστός και ενάρετος όπως π.χ. ο Λαυρεντιάδης, κάτι θα πάρεις (με το αζημίωτο βέβαια) οι υπόλοιποι θα πρέπει να υπομέινουν ζωή καρτερική και με εγκράτεια προκειμένου να εξαγνισθούν και να ανέλθουν στους ουρανούς μετά ψόφον. (Εκτός και αν είσαι τεκνάκι 20 με 30 και την πας την χειροτόνηση... )

Επί της ευκαιρίας (και μην τον πάρετε ως Flame) αν δεν ξεκουμπιστούν όλοι αυτοί και δεν απαλλαγούμε από την γάγγραινα της εκκλησιας και της ορθοδοξίας, χαίρι και προκοπή δεν θα κάνουμε. Ποτέ. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Άμα είσαι πιστός και ενάρετος όπως π.χ. ο Λαυρεντιάδης, κάτι θα πάρεις (με το αζημίωτο βέβαια) οι υπόλοιποι θα πρέπει να υπομέινουν ζωή καρτερική και με εγκράτεια προκειμένου να εξαγνισθούν και να ανέλθουν στους ουρανούς μετά ψόφον. (Εκτός και αν είσαι τεκνάκι 20 με 30 και την πας την χειροτόνηση... )

Επί της ευκαιρίας (και μην τον πάρετε ως Flame) αν δεν ξεκουμπιστούν όλοι αυτοί και δεν απαλλαγούμε από την γάγγραινα της εκκλησιας και της ορθοδοξίας, χαίρι και προκοπή δεν θα κάνουμε. Ποτέ. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.
    Δώσε χυμαδόρε! Συμφωνώ απόλυτα.
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Για mail σε τράπεζα δεν έχω ιδία άποψη. Για προφορικό εκφοβισμό σε εισαγωγική εταιρεία να μην ψηφίσουν κάποιο συγκεκριμένο όμως έχω.
    Κι εγώ έχω για προφορικό εκβιασμό σε τράπεζα Προφορικό πάντα όμως...

ΛυσσιάσΞατε ποια μ αυτές τις τραπεζες….

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ναι και; Πήγαν μαζί του στην κάλπη να δουν;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ακόμα και αν έγινε αυτό, κάτι που αμφιβάλλω και το θεωρώ μούφα, το να στείλει κάποιος mail με υποδείξεις του τι να ψηφίσεις, τι να φας, που να κλάσεις και με τι θα κυκλοφορείς είναι ηλίθιο.
    Αν υπάρχει αυτό το mail γιατί δεν το βάζετε ρε παίδες να δούμε με ποιον τρόπο διαμορφώνουν εκλογικό αποτέλεσμα οι τράπεζες?
    Btw υπάρχουν πολλοί πιο έξυπνοι τρόποι να το κάνουν, απο το να στέλνουν mail (!) στο προσωπικό.

Aστο Βύρωνα δεν σώζεται με τίποτα

το κείμενο είναι και στο γνωστό site που πρόσκειται στον Σύριζα
    http://www.bankingnews.gr/

Για παρέμβαση της Eurobank εναντίον του στις εκλογές κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
    Όπως αναφέρει, "με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.
    Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Βέβαια με τόση χρηματοδότηση που πήραν οι τράπεζες τα 4 τελευταία χρόνια όχι mail αλλά μπράβους σε σπίτια εργαζομένων
    θα έπρεπε να στέλνουν ... Τι να σου κάνει ένα email στο outlook ή μια λεκτική απειλή ?
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ΛυσσιάσΞατε ποια μ αυτές τις τραπεζες….

Γραμμή από Περισσό σύντροφε

Διότι όποιος μιλάει ενάντια στον μοναδικό ιδιώτη που πτωχεύει αλλά χρηματοδοτείτε πλουσιοπάροχα μόνο εγκάθετος είναι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Το δοκίμιο που εβαλες, τι νεο σου αποκάλυψε? Αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα κάποιος να ακούει πρώτη φορά τί σημαίνει τράπεζα και πως πίνουν το αίμα του λαού, έχουμε μία παρωδία μπαγιατικης τραπεζικής ανάλυσης μιας και το κείμενο ειναι περυσινό. Βαζει και τις φτου κακα Morgan & Goldman και ετοιμη η ιστορία τρομου.

Νταξ ο ογκολιθος Καζακης ειναι ανυπέρβλητος.

Τα είπαμε νομίζω και σε άλλο θρεντ...ο Καζάκης είναι "μυρωδιάς" και αν είναι δυνατόν να προτέινει λύσεις ένας που μιλάει

ανοικτά σε κόσμο και σε αμφιθέατρα σε όλη την Ελλάδα...

Ιδού και μια απόδειξη της φαιδρότητας του...Μιλάει για ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Φαιδρός απλά

http://www.youtube.com/watch?v=fa0iufLU9eY

Εντελώς τυχαία αναφέρεται και στην Κύπρο σε αυτό το βίντεο... Από καθαρή τύχη το προέβλεψε και αυτό...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    ...Μιλάει για ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Φαιδρός απλά

http://www.youtube.com/watch?v=fa0iufLU9eY
    Lskosta...αν πραγματικά σε ενδιαφέρει κάποια άλλη άποψη πέραν της κομματικής, κάτσε και διάβασε κάτι σχετικό με τις αρχές της οικονομίας. Το να μου βάζεις με bold και κεφαλαία την λέξη ΕΘΝΙΚΟ, δραματοποιείς μια μπούρδα επειδή την λέει ο Καζάκης, ή οποιοσδήποτε άλλος θεωρεί οτι με ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα αποκτάς ανεξαρτησία.

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι πολύ έξυπνος για να σκεφτεί για ποιό λόγο 200 χώρες στον πλανήτη που έχουν ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα είναι σε τραγική κατάσταση. Ούτε επίσης για να καταλήξει στο συμπέρασμα οτι ένα ΕΘΝΙΚΟ νόμισμα δεν συνεπάγεται και ανεξαρτησία/καλό βιωτικό επίπεδο/δουλειές/κοινωνικό κράτος.

Καλά είναι τα τσιτάτα του Παπανδρέου με την ΕΘΝΙΚΗ κυριαρχία, ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Λαός και η ΕΛΛΑΔΑ στους ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά εκ του αποτελέσματος μπορώ να πω οτι πήραμε τα @@ μας.

Edit. Είναι πάντως πολύ ανησυχητική η ταύτιση των κομματικών άκρων στις έννοιες που εμπεριέχουν την λέξη ΕΘΝΙΚΟ.
    Λες και είμαστε ο περιουσιος λαός που είτε τον εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές, ή παράγουμε το μποζώνιο και μπορούμε να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι απ΄τον υπόλοιπο πλανήτη.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 31/07/2013 στις 15:04.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    εμένα πάντως οι οικονομολόγοι μου θυμίζουν την Πυθία

(και δε κάνω διάκριση σε μνημονιακούς - αντιμνημονιακούς κτλ)

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ναι και; Πήγαν μαζί του στην κάλπη να δουν;
    Κατά μια έννοια ναι. Το είδαν στα αποτελέσματα.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ