Σελίδα 68 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Βρε καλέ μου Χυμαδορ , επιμένεις να εξισώνεις και να τα παρουσιάζεις σαν ολυμπιακός vs παναθηναϊκός….
    Δεν είναι έτσι….

Η ΧΑ επιτίθεται οργανωμένα και σχεδιασμένα σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους και σε εξαθλιωμένους μετανάστες (που έτσι κι αλλιώς κάνεις δεν νοιάζεται)….
    Οι μαχαιροβγάλτες της δεν είναι μόνο πιτσιρικάδες που «βράζει ο «αρειο» αίμα τους αλλά 35-40-45ρηδες με καριέρα στον υπόκοσμο..
    Η ανοχή και (συν)ενοχή του κράτους (αστυνομία κ.λ.π) είναι αποδεδειγμένη σε κάθε επίθεση τους…
    Φυσικά , σε όλα αυτά η ελληνική κοινωνία* δεν αντιδρά όχι γιατί γραφεί την ΧΑ στα @@ της αλλά γιατί κατά βάθος την γουστάρει…. (όχι και τόσο «κατά βάθος» με τα ποσοστά που γράφει )

Από την άλλη υπάρχει ένα ακτιβιστικό αντιφασιστικό κίνημα (δυστυχώς πολύ μικρό) που μέσα σε αυτό μπορεί να υπάρχουν και μπαχαλοι πιτσιρικάδες …. Οι (λιγες) συγκρούσεις με φασίστες έχουν γίνει ανοργάνωτα και χωρίς σχέδιο….
    Φυσικά , σε κάθε εκδήλωση αυτού του κινήματος η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ είναι άμεση…
    Προληπτικές προσαγωγές , δελταδες , ματ , ασφαλίτες , συλλήψεις, φυλακίσεις…
    Οι περισσότεροι έχουν δικό τους Folder (και όχι αναχρονιστικούς φακέλους) στην ασφάλεια και δεν έχουν καμία υποστήριξη (μάλλον είναι αντιπαθείς ) από την «καθώς πρέπει» αριστερά…
    Βαλε ότι η ελληνική κοινωνία* το θεωρεί αυτό «law & order» στους «αναρχοαπλυτους» δια χειρός Δένδια και το γουστάρει….

…. Μπορεί λοιπόν να μην έχουμε «τον αντιφασισμο που θα θέλαμε» , όμως όταν βλέπεις να βαρανε οι φασίστες μέλη του ΚΚΕ στο ΠΕΡΑΜΑ και το ΚΚΕ να αντιδρά με … επερώτηση στην βουλή… παλι καλα που υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν λιγότερο φοβισμένα απέναντι στην αρρώστια…

…για την ιστορία , σήμερα οργανώνονται αντιφασιστικές διαμαρτυρίες σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας … ακόμα και κερί να ανάψεις…

*ελληνική κοινωνία… σίγουρα υπάρχουν (ελπίζω μεγάλες) εξαιρέσεις…
    Την ίδια επιχειρηματολογία έχει και η ΧΑ απέναντι στην "οργανωμένη επίθεση που δέχεται" και όσο και αν αυτό είναι για γέλια, δεν είναι καθόλου αστείο το ότι κάποιοι τους πιστεύουν. Ακόμα και όταν η ΧΑ ήταν στο 0,000003 (πρό κρίσεως) δεχόταν επιθέσεις στο γραφείο της (ένα είχε τότε, βρε πως μεγάλωσε φτου-φτου) από ομάδες αντίπαλου δέους οι οποίες στην τελική δεν είχαν τίποτα να φοβούνται από μια χούφτα ξυρισμένων με νοητική υστέρηση. Όπως και να ΄χει, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί η βια εκφραζόμενη από ακροαριστερούς, είναι λιγότερη βία από την βια των ακροδεξιών. Επιμένω: τα ίδια σκατά είναι και οι δύο.

Σε ότι αφορά στο ότι η ελληνική κοινωνία γουστάρει την ΧΑ, το 13% μπορεί, οι περισσότεροι απ΄αυτούς βέβαια εξ αποστάσεως και αβαβά καθότι ούτε που ξέρουν τι ψήφισαν, τους αρκεί το λαϊκίστικο show του Kassy, του Παππά και του Μιχαλολιάκου, που και καλά έχουν το "θάρρος" να λένε τους κλέφτες, κλέφτες, μέσα στα μούτρα τους. Άλλο αυτό και άλλο τα μαζικά πογκρόμ και τα ξαντεριάσματα αλλοδαπών (και όχι μόνο), απέχουν έτη φωτός μεταξύ τους. Και έχουμε ακόμα καιρό για να μετατραπεί ο νοικοκυραίος σε τιμητή του αίματος και της φυλής, όπως το εννοεί ο εθνικοσοσιαλισμός. Ωστόσο πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν ατίποινα στο σημερινό και μετα αντίποινα στα αντίποινα κ.ο.κ. και εκεί οι καταστάσεις θα αρχίσουν να γίνονται πολύ επικίνδυνες. Το να λέμε ποιος το άρχισε είναι σαν το ερώτημα με το αυγό και την κότα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    H XA δεν ήταν ποτέ 0,00000
    Οι άνθρωποι αυτοί εδώ ζουσαν και σε κάποιο κόμμα είχαν στέγη.
    Αρχικά στην ΕΠΕΝ μετά στη ΝΔ πιο μετά στα Καρατζαφίερ και τώρα εδώ που είναι.
    Καμία ακροαριστερά ποτέ δεν άσκησε βία σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθεί μαύρος, πούστης ή λεσβία.
    (ξέρεις τι ξύλο έχουν φάει οι πούστηδες?)
    Άρα..?
    Δεν είναι τα ίδια σκατά.
    Ας πουμε ότι τα μεν είναι ζεστά και τ άλλα κρύα !

Σοβαρά,
    και για πια βια της αρ. μιλάμε?
    Της 17Ν?
    Επέτρεψε μου να πιστεύω -και το γκόβω- ότι αυτοί ήταν μαφιόζοι
    και ουδε μια σχέση είχαν με την αριστερά...

Εγώ φυσικά κάνω αντίποινα εδώ και καιρό.
    Δεν θα έχω καμία σχέση, ούτε για καλαμπούρι μαζί τους
    ούτε για καφέ τυχαία ούτε τίποτα.
    Κουβέντες με τέτοια άτομα δεν θέλω !
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 18/09/2013 στις 19:00.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Tα χεις χαμένα ή έχεις μπερδευτεί...

Πάσο.
    Μάλλον το πρώτο...

Xύθηκε αίμα - θα χυθεί περισσότερο "μελάνι" και θα γεμίσουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις, πεδίον δόξης λαμπρό για τα γαμημένα κωλοκανάλια που αβάνταραν τη Χρυσή Κραυγή και την παρουσίαζαν σαν προστάτες για ανύμπορες γιαγιάδες που πάνε να πάρουν τη σύνταξη από το ΑΤΜ (βεβαίως η "γιαγιά" ήταν μάνα υποψήφιου της Χ.Α.) και τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους από αγανάκτηση... Η ξεφτίλα τους και ο πάτος τους δεν έχει όρια, ακόμα και τώρα με το πρώτο "επώνυμο" θύμα - και κάνω αυτό το διαχωρισμό γιατί ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ότι μέχρι τώρα δεν είχαμε δολοφονίες από το μόρφωμα των μαχαιροβγαλτών. Τα προαναφερθέντα γαμημένα κωλοκάναλα κραύγαζαν πριν λίγες μέρες ότι η επίθεση εναντίον των αφισοκολλητών του ΚΚΕ ήταν το πρώτο κρούσμα βίας από τη Χ.Α., ενώ σήμερα ο 34χρονος έγινε το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα της.

ΟΧΙ ΡΕ, τα πρώτα θύματα ήταν ο κάθε Χασάν και Ιμπραήμ που πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι και καταχωνιάστηκε σε ένα παγωμένο νεκροτομείο χωρίς να τον αναζητήσει κανείς, επειδή ούτε σε κόμμα ανήκανε, ούτε είχαν όνομα και επίθετο, το πρώτο επιβεβαιωμένο θύμα ήταν και ο Αιγύπτιος ναυτεργάτης στο Πέραμα, πρώτο θύμα ήταν και ο Αιγύπτιος φοιτητής ελληνικής καταγωγής αλλά μελαμψού χρώματος που έχασε το μάτι του από τα φασιστεοειδή, όλα αυτά γαμώ το σπίτι σας θύματα ήτανε πολύ πριν επιτεθούν στο ΚΚΕ και στο κάθε ΚΚΕ αλλά το μονόπετρο που χάρισε αυτός που κανονίζει τη Μενεγάκη, η συναυλία του Πάριου στο Μέγαρο Μουσικής, η μοντέλα που πιάσανε για βίζιτες χρήζουν μεγαλύτερης ανάλυσης και επισήμανσης.

Πως να μην αποθρασυνθούν τελείως όταν σε κάθε επίθεση ήξεραν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι, όταν σφάζουνε-μαχαιρώνουνε-βιαιοπραγούνε ασύστολα και ξέρουν ότι κανείς δεν θα τους αναζητήσει γιατί στο τέλος η ανακοίνωση της αστυνομίας θα καταλήγει στο κλισέ "οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται όπως και τα αίτια της επίθεσης", ξέρουν ότι όταν πάρεις την αστυνομία επειδή σε κλέψανε θα σου πούνε "πάρε τηλέφωνο τη Χ.Α. να καθαρίσει", όταν ο βουλευτής τους μπαίνει ανενόχλητος στην κλούβα και απελευθερώνει τον κρατούμενο ομοϊδεάτη του, όταν ο ψυχάκιας βουλευτής ωρύεται σε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ "θα σε γαμήσω έτσι και δε φύγεις" και ο αξιωματικός κάθεται σα βρεγμένο κουτάβι και μόνο πίπα που δεν του κάνει για να του περάσουν τα νεύρα. Κάτι πήρε και το αυτί μου ότι η σύλληψη έγινε από κοπέλα της ΔΙ.ΑΣ. και οι άλλοι περίμεναν λέει ενισχύσεις και πήγε μόνη της με το όπλο στο χέρι. Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια και αν είναι ράδιο αρβύλα, αλλά σε περίπτωση που είναι ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!! Να σε χαίρεται ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου έχουμε ανάγκη λεβέντες σαν εσένα γενικώς!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σοβαρά,
    Της 17Ν?
    Είσαι σίγουρος;Για θυμίσου οι δικηγόροι υπεράσπισης της 17Ν τί ήταν;
    Μήπως κόμμα κυνηγών;

Οι οργανώσεις 1η Μάη και αντικρατική πάλη δολοφόνησαν ανθρώπους...

Η κάλυψη πάλι του ΣΥΡΙΖΑ για τους πυρήνες της φωτιάς όπως και οι προτροπές μελών του για θερμό Σεπτέμβρη και ραντεβού σε γουναράδικα τί σας λένε;
    Επειδή σπουδάσαμε σ'ελληνικά πανεπιστήμια ξέρουμε ότι υπάρχουν δεξιοί ΚΑΙ αριστεροί παρακρατικοί,τους οποίους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρησιμοποίησαν κατά κόρον γι'αποπροσανατολισμό.

Παίδες ψυχραιμία και μην τσιμπάτε,το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα είναι να γίνουμε Συρία...

ΥΓ:ξεφτίλα στο Δένδια και Σαμαρά που προκειμένου να μείνουν στην εξουσία εκμεταλλεύονται τα πάντα.
    ΥΓ2:ο φονιάς να δικαστεί και να σταλεί σε φυλακές με μαύρους πορνοστάρ παρακαλώ...

H XA δεν ήταν ποτέ 0,00000
    Οι άνθρωποι αυτοί εδώ ζουσαν και σε κάποιο κόμμα είχαν στέγη.
    Αρχικά στην ΕΠΕΝ μετά στη ΝΔ πιο μετά στα Καρατζαφίερ και τώρα εδώ που είναι.
    Καμία ακροαριστερά ποτέ δεν άσκησε βία σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθεί μαύρος, πούστης ή λεσβία.
    (ξέρεις τι ξύλο έχουν φάει οι πούστηδες?)
    Άρα..?
    Δεν είναι τα ίδια σκατά.
    Ας πουμε ότι τα μεν είναι ζεστά και τ άλλα κρύα !

Σοβαρά,
    Της 17Ν?

Εγώ φυσικά κάνω αντίποινα εδώ και καιρό.
    Δεν θα έχω καμία σχέση, ούτε για καλαμούρι μαζί τους
    ούτε για καφέ τυχαία ούτε τίποτα.
    Κουβέντες με τέτοια άτομα δεν θέλω !
    Χτήνε, δεν μιλησα για βια της αριστερας, αλλα της ακραριστερας η οποια επετρεψε μου να πιστευω οτι ειναι η μονη που εκπροσωπει το αριστερο ρευμα γενικως, καθότι οι υπολοιποι ειναι πολυ γιαλατζι για την εποχη και τις περιστασεις. Αυτο που ειπα ειναι οτι πεφτουν στην παγιδα που τους εχουν στησει, ριχνοντας μπροστα τους ενα θηραμα (η θηρευτη, οπως το παρει κανεις) για να εχουν κατι εξωφθαλμα εχθρικο να ασχολουνται. Το δε χειροτερο, ειναι οτι το αντιμετωπιζουν με τα ιδια μεσα (και μυαλα) πεφτοντας αναποφευκτα στο επιπεδο του. Για την ΧΑ συμφωνω με αυτα που εγραψε ο ουφγκερμπαχ, κατασκευασμα ειναι, σημειο των καιρων, αλλα αποτελει το νεο καπλανι της βιτρινας, εναι περιεργο ζωο και εξωτικο, οπερ και η υπερμετρη προβολη στα ΜΜΕ που τελικα λειτουργει αβανταδορικα. Και αν περασει ο νεος νομος και την διαλυσουν τελικα (@@δια αλλα λεμε τωρα) θα δεις που θα ηρωποιηθουν και θα γινουν πολιτικοι οσιομαρτυρες.

Πάντως οι ακατανόμαστοι θα έκαναν τον Ιονέσκο να ωχριά μπροστά τους, τι να πρωτοαναφέρει κανείς... Σήμερα επικαλούνται τη δημοκρατία από τη μεταπολίτευση και μετά, μπήκε λέει η αστυνομία στα γραφεία τους και καταλύεται το δημοκρατικό πολίτευμα, πάνε σε εκδήλωση για τα θύματα του ναζισμού με μπλουζάκια που απεικονίζουν τον αετό του τρίτου Ράϊχ, ο ρομαντικός τροβαδούρος-βουλευτής τους μέλος συγκροτήματος με αντιχριστιανικούς στίχους διαμαρτύρεται για θεατρικό έργο που βλασφημεί τα Θεία, δηλώνουν πατριώτες και δεν ξέρουν να απαγγείλουν τον εθνικό ύμνο, δηλώνουν αντίθετοι σε γάμους ελλήνων-αλλοδαπών και βουλευτής τους είναι παντρεμένος δις με αλλοδαπή...

Προσεχώς: Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο σε γραφεία και συνδέσμους της ΧΑ και θα σαπίσουν στο ξύλο πολλούς απο δαύτους. Και τότε να δεις πως αντιστρέφεται το κλίμα... στην περίπτωση δε που θα έχουμε νεκρό (το απεύχομαι ειλικρινά).... εκεί να δεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Προσεχώς: Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο σε γραφεία και συνδέσμους της ΧΑ και θα σαπίσουν στο ξύλο πολλούς απο δαύτους. Και τότε να δεις πως αντιστρέφεται το κλίμα... στην περίπτωση δε που θα έχουμε νεκρό (το απεύχομαι ειλικρινά).... εκεί να δεις.
    Δε νομίζω πως θα γίνει κολυμπηθρόξυλοσε γραφείο και σύνδεσμους και να είμαι ειλικρινής το απεύχομαι, αυτό που όμως φοβάμαι είναι αυτό που ανέφερες αλλά με άλλο σκεπτικό: Ο φύρερ τους δεν το έχει σε τίποτα να θυσιάσει κανα πίτμπουλ για να αντιστρέψει το κλίμα, λέγε με προβοκάτσια. Δεν τον έχεις ικανό;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δε νομίζω πως θα γίνει κολυμπηθρόξυλοσε γραφείο και σύνδεσμους και να είμαι ειλικρινής το απεύχομαι, αυτό που όμως φοβάμαι είναι αυτό που ανέφερες αλλά με άλλο σκεπτικό: Ο φύρερ τους δεν το έχει σε τίποτα να θυσιάσει κανα πίτμπουλ για να αντιστρέψει το κλίμα, λέγε με προβοκάτσια. Δεν τον έχεις ικανό;
    100% τον εχω ικανο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    σήμερα οι ΕΛ ΑΣ φιλούσαν το μαγαζί της χα...

σήμερα οι ΕΛ ΑΣ φιλούσαν το μαγαζί της χα...
    ε σε καποια φαση θα πανε ομαδικως μεχρι τα everest λογω στερητικου συνδρομου και τότε....

Λιντσάρετέ τον κι εμείς είμαστε μαζί σας... ε Πάνο;

Υ.Γ. Λένε ότι θα κάνεις αξονική μπας κι έχεις καμιά βλάβη, έχεις αλλά είναι από καιρό άσε που δεν θα την δείξει, μην την κάνεις τσάμπα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0526110001370521539.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	68,1 KB 
ID:	299618

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Λιντσάρετέ τον κι εμείς είμαστε μαζί σας... ε Πάνο;

Υ.Γ. Λένε ότι θα κάνεις αξονική μπας κι έχεις καμιά βλάβη, έχεις αλλά είναι από καιρό άσε που δεν θα την δείξει, μην την κάνεις τσάμπα...
    Σαββατογεννημένος είσαι ρε μπαγάσα?

Χθες τον έπιασες στο στόμα σου σήμερα τον κάνανε ασήκωτο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Σαββατογεννημένος είσαι ρε μπαγάσα?

Χθες τον έπιασες στο στόμα σου σήμερα τον κάνανε ασήκωτο
    Άμα σου πω ότι όντως είμαι θα με πιστέψεις;... Ασήκωτος ήταν πάντως ανέκαθεν.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ