...και τα τρια μπουμπούκια ενέχονται άμεσα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας σήμερα... μάλιστα ο κύριος με τον κεφαλοθραύστη στα αριστερά, καταδίκασε απερίφραστα σήμερα την άνανδρη και ύπουλη επίθεση... δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά είμαστε πλέον πιο μακρυά από το πέλαγος του "ότι να ΄ναι", πλέουμε σε άγνωστά νερά...
![]()
Κώστα, παίζει ρόλο αυτό το πράγμα ρε μαν.
Υπάρχει διαφορά να κλαιν' οι χήρες με το να κλαιν' και οι παντρεμένες.
Άπειρες και ατελείωτες οι κουβέντες που μπορούν να γίνουν περί άκρων, αλλά μη χάνουμε και το ίσο. Υπάρχει μια γ@μημένη αντικειμενικότητα.
Μιλάμε για φασισταριά, νεοναζί. Έλεος.
Τέσπα, δεν έχω όρεξη να επεκταθώ γιατί θα ξεφύγουμε, αλλά στην κατάσταση που έχουμε έρθει νομίζω ότι ξεχνάμε (άθελά μας ίσως) κάποια πολύ βασικά πράγματα.
Σε μια χώρα που τράβηξε τα μύρια όσα από την Αδέλφω και την παρέα του, έχουμε νοσταλγούς του ίδιου, των ταγματασφαλιτών, της χούντας, να χύνουν δάκρυα και χολή στην πηγάδα για τους δόλιους Έλληνες πατριώτες που τους σφάγιασαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες εαμοβούλγαροι και δε συμμαζέυεται.
Πιστεύουν σε Άρειες φυλές και θέλουν να σφάξουν ότι δεν έχει άσπρο χρώμα δέρματος και δε μιλάει ελληνικά (εκτός από τους εαυτούς τους).
Ας συνέλθουμε λιγάκι.
Ήμαρτον που θα κάνουμε και συγκρίσεις και θα τους βάλουμε και σε ζυγαριά.
Ναι με την κατάσταση που επικρατεί, και ατομική βόμβα να πέσει και να τους αφανίσει όλους (αμήν Παναγία μου) δε γλιτώνουμε. Μάρτυρες θα γίνουν και θα βρουν συνεχιστές.
Αλλά τουλάχιστον στον τρόπο με τον οποίο κρίνουμε μην το γ@μάμε το θέμα.
Δεν έχουν ταίρι οι συγκεκριμένοι. Απλά και νέτα.
Δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει την διαφορά ανάμεσα στην βία των φασιστών και στην βία της αντίστασης στον φασισμό;
χαχαχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δεν θα το κάνω. Δεν είμαι για αυτό στο μοτό και γιαυτό δεν γράφω σχεδόν ποτέ σε αυτό το θρεντ. Τώρα μου έκανε τεράστια εντύπωση το συγκεκριμένο. Πάντως από τις γενικεύσεις που κάνεις για τους "άπλυτους" που λες και τις συγκρίσεις με τους ναζί θα θεωρήσω ότι απλά δεν ξέρεις και όχι ότι γίνεται επίτηδες.
Συμφωνώ με ggs για τα πιο πίσω που έγραψε.
ΔΕΝ καταδικάζω την βία απ' όπου και αν προέρχεται.
Κρατάς ότι σε βολεύει και την κάνεις με ελαφρά...
Δεν θα σχολιάσω το ότι γενικεύω και ούτε θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω γιατί το "άπλυτοι" ειπώθηκε και είναι μέσα σε εισαγωγίκα! Αλλά η υπόνοια οτι το κάνω επίτηδες... βγάλε τις παρωπίδες σου και μετά μιλάμε! Άιντε με τις ταμπέλες που έχετε μάθει να αναρτάτε όλοι, για χαλαρώστε λίγο!
hymador εισαι flammer ρε ΚιΟρατα...
δεν εξηγείται αλλιώς...
αντε να φτάσει κι αυτό τα 2000 ποστ και να το κλείσουμε (ή και νωρίτερα)... και να μην ανοίξει άλλο...