Βρε καλέ μου φίλε, ειλικρινά πιστεύεις ότι το θέμα είναι να αντιδράσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Εσύ δηλ τον Παπούλια περιμένεις για να αντιδράσεις; Κι ο Παπούλιας να "ξυπνήσει" και να αντιδράσει, τί να το κάνεις όταν οι άπό κάτω κοιμούνται;
Όταν εσύ ας πούμε παραθέτεις σαν σοβαρό επιχείρημα ότι ο Παπαδόπουλος της εταιρείας δολοφόνων είχε βγει δήμαρχος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και το εξομοιώνεις με τη Χ.Α. τί να σου κάνει ο Παπούλιας; Ειλικρινά πιστεύεις σε αυτό το επιχείρημα και δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά;
Επέτρεψέ μου φίλε μου αλλά δεν διατηρείς ψευδαίσθηση, διατηρείς "μαγική" εικόνα και μάλιστα διαστρεβλωμένη. Εάν θεωρείς τον Πρόεδρο δικλείδα ασφαλείας και μάλιστα τελευταία παύουμε εμείς να είμαστε αισιόδοξοι... Φιλικότατα και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, απλά πηγή έντονου προβληματισμού από τα γραφόμενά σου.
Ο πνιγμένος απ'τα μαλλιά του πιάνεται( αν και δεν έχω πολλά).
Δε με νοιάζει, ας σκεφτεί ΚΑΤΙ!
Σωστό για τον ύπνο.
Φίλε αν κατάλαβες ότι εξομοιώνω τα δυο εγκλήματα τότε ειλικρινά δε θα ξαναγράψω,το τελευταίο που θέλω είναι να παρεξηγούνται τα γραπτά μου και να πρέπει να ξαναγράφω...
Πουθενά δεν είπα ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο.
Σε κάλυψα;
Πάμε ξανά:
Αν ο Σαμαρας βάλει χέρι σε όλους τους Ε.Κ.Λ(εγκληματίες,κακοποιούς,λαμόγια) ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΝΔ included) θα του πω μπράβο μάγκα και θα κάνω 10 τούμπες. Ίσως τον ψηφίσω κιόλας, γιατί όχι.
Επίσης θα ήθελα κάθε Ε.Κ.Λ που θα συλλαμβάνεται να υποστεί το ίδιο όργιο διαπόμπευσης και τηλεδικών απ'τα κανάλια χωρίς να του δωθεί χρόνος απ'αυτά.
Μ'άλλα λόγια ό,τι έκανε στους χρυσαυγίτες να το κάνει και στους άλλους.
Αν όμως δε το κάνει οδηγεί τη χώρα σε διχασμό διότι 2 μέτρα και 2 σταθμά εδώ που φτάσαμε δε τα σηκώνει κανείς.
Μακάρι να το κάνει αλλά δε το βλέπω...![]()
Όσο και αν θεωρώ ότι τα ΜΜΕ επιτελούν ένα κατάπτυστο έργο στις μέρες μας στην προκειμένη περίπτωση μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι αυτό που έγινε αποτελεί τεράστιο από ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ άποψης γεγονός.
Η σύλληψη προέδρου κόμματος και βουλευτών. Δεν πρόκειται για διαπόμπευση ούτε για τηλεδίκες. Εξέτασε το γεγονός μόνο του και όχι το τι λένε οι διάφοροι παπαρολόγοι δημοσιαγράφοι.
Quod me nutrit... me destruit.....
Τίποτα να μην πεις γιατί δεν ξέρεις.
Κάποιος που ΠΡΟ-φυλακίζεται δεν είναι καταδικασμένος.
Είναι ΠΡΟ φυλακισμένος
Δεν παύει να ισχύει το τεκμήριο αθωότητας.
Η σοβαρότητα των κατηγοριών όμως είναι τέτοια που το δικαστήριο θεωρεί ότι πρέπει να προφυλακιστεί, είτε γιατί είναι επικίνδυνος, είτε γιατί μπορεί να φύγει.
Φυσικά ΑΝ ο μπουζουρΓιασμένος αποδείξει ότι δεν είναι έτσι, πληρώνει μια εγγύηση και βγαίνει μέχρι να δικαστεί.
Σου ξαναλέω όμως ότι επειδή δικηγόρος δεν είσαι, ούτε έχεις πρόσβαση στη δικογραφία πάνε λίγο πάσο !
Μέχρι τώρα έχουμε τη σύσταση συμμορίας, οπλοκατοχή και μερικά ακόμα...
Με αφορμή το ΦΟΝΟ.
Άρα η υπόθεση μπορεί να πάει πολύ μακρία.
-και μην ξεχνάς ότι το χοντρό τον κράταγαν να μη βγάλει Μπιστόλι στο δήμαρχο Αθηναίων-
Η συμμορία δολοφόνων διάβασε μόνος να δεις τι ήταν και τι σχέση μπορεί να έχει.
Σημείωσε ότι το άρθρο μιλάει και για οργανωμένο έγκλημα, ενώ ο τίτλος είναι εταιρεία δολοφόνων.
(είχε πάθει πλάκα όλη η Ελλάδα ΤΟΤΕ με δαυτους)
http://eglima.wordpress.com/2010/10/23/murder-sa/
υγ
Κανένας δε σε προφυλακίζει χωρίς σοβαρό λόγο.
ανανήψαντας
Έλεος ρε παιδιά!
Εννοείται ότι είναι τεράστιο πολιτικό γεγονός.
Απλά διατηρώ επιφυλάξεις για το αν αυτό το γεγονός θα γίνει ο κανόνας!
Προφανώς αστειεύεσαι,ναι;
Ακόμα και τηλεόραση να μη βλέπεις, τα βίντεο και τα άρθρα τις τελευταίες 10 μέρες είναι ακριβώς αυτό.
Ξεκαυλώσανε επί μέρες μετά το φονικό και τώρα έχουμε άλλα.
Γι'αυτό τί λες; Δώσε βάση στο 4:00 και επίσης το γαμάτο που λέει ο δημοσιογράφος ότι "η δημοκρατία στην Ελλάδα λειτουργεί καλά τα τελευταία χρόνια".
Επίσης πώς βιάζεται να τον κόψει...
https://www.youtube.com/watch?v=Stpt...SAbAsJmRgZqYWA
Σήμερα επίσης ο Μαρκογιαννάκης της ΝΔ είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι δίωξη με πολιτικές προεκτάσεις...
Δε μου κάνει εντύπωση,το αποφασίζουμε και διατάζουμε είναι πλέον "αποδεκτό" (ΕΡΤ,Δημ.Αστυνομία).
Πάρε διάβασε μόνος σου...
http://air.euro2day.gr/cov/Fi/File-2...3-17-48-04.pdf
Το αποφασίζουμε και διατάζουμε δεν παίζει όπως θα καταλάβεις και από την εισαγωγή....
Εκτώς αν το πιστεύεις και κουμπώνεις τα πάντα στο πιστεύω σου αυτό.
![]()
ανανήψαντας
To διάβασα μεσημέρι και έχει πολλά ασαφή στοιχεία καθώς και προσωπικές τοποθετήσεις.
"Προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων"
Ως κόμμα υπάρχει απ'το 1993 και μετά,οπότε αναφορά στα '80s είναι λίγο...
"Fuererprinzip", αυτό είναι εκτίμηση και αμφιβάλλω αν θα σταθεί στο δικαστήριο.
"Όπλα που πιθανότατα φυλάσσοσνται σε άγνωστη τοποθεσία". Να σχολιάσω;
Ξαναλέω ότι με τέτοια πρόχειρη δουλειά αυξάνονται οι πιθανότητες να αθωωθούν και τότε ο Δένδιας θα τους έχει κάνει την καλύτερη ηρωοποίηση.
Απ'την άλλη....λες να θέλει αυτό;
Όχι,όχι.
Αναφερόμουν στο κλείσιμο ΕΡΤ και ΔΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ!!!
Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 29/09/2013 στις 19:30.
Πως εξηγείς την άνοδο της Χ.Α. σε τρίτο κόμμα, αν αμφισβητείς τα επιστημονικά πειράματα; Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες; Κι αν ναι, που ήταν αυτοί τις 3 τελευταίες δεκαετίες; Στο ΚΚΕ; Εγώ δεν το αποκλείω καθόλου να ήταν και εκεί! Μην ξεχνάς ότι ο μέσος Έλληνας δεν έχει το επίπεδο του μέσου συμφοιτητή σου!
Τελευταία τροποποίηση από gata_kontos; 29/09/2013 στις 20:03.
Xαλαρώστε...
Μίλησα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Sorry αλλά εγώ νομίζω ότι αποδεχόμενος την αδράνεια και την προκλητική αδιαφορία της δικαστικής εξουσίας για όλα τα πολιτικά και οικονομικά εγκλήματα που έριξαν ένα ολόκληρο κράτος στο γκρεμό, δίνεις με συνοπτικές διαδικασίες συγχωροχάρτι στους εμπλεκόμενους σε αυτά κι αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κοντέ δε είσαι τόσο γάτα... διάβασε πάλι τι λέω προσεκτικά και τότε θα καταλάβεις ίσως ότι το σχόλιό μου έχει να κάνει με το IQ των συνειδητοποιημένων ΧΑυγιτών.
Όσο για την απορία σου την έχω απαντήσεις πολύ πιο πρίν και έχω ήδη πει ότι δε σημαίνει ότι όσοι ψήφισαν Χ.Α. είναι φασίστες. Δεν ήταν σίγουρα στο ΚΚΕ για να σου φύγει και αυτή η απορία, ήταν στο ΛΑΟΣ, στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, άντε να 'ταν και κανας αλεξιπτωτιστής ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ένα φεγγάρι, ΚΚΕ πάντως όχι.
Ααα, ο μέσος συμφοιτητής μου είχε το επίπεδο του μέσου Έλληνα...