Σελίδα 96 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 4686919293949596979899100101106 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.426 έως 1.440 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Το να βαρέσεις κάποιον δεν είναι θέμα άι κιου...
    Είναι θέμα ψυχούλας που κουβαλάς.
    Κυρίως αν είναι ένα εξαθλιωμένο πρεζάκι κι εσύ κάνεις παρέλαση με 200 άτομα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1381404_719101008117971_745716082_n.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	300218

ανανήψαντας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Το να βαρέσεις κάποιον δεν είναι θέμα άι κιου...
    Είναι θέμα ψυχούλας που κουβαλάς.
    Κυρίως αν είναι ένα εξαθλιωμένο πρεζάκι κι εσύ κάνεις παρέλαση με 200 άτομα.
    Το να βαρέσεις κάποιον εννοείται πως δεν είναι θέμα IQ, το να ενταχθείς οργανωμένα εκεί που βαράνε οργανωμένα είναι θέμα IQ πιστεύω...

Υ.Γ. Διπλό ρεζιλίκι για τον Αλ Φύρερ, και τσάντα ροζ και Ντόρα που είναι και μελαμψούλα

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Κοντέ δε είσαι τόσο γάτα... διάβασε πάλι τι λέω προσεκτικά και τότε θα καταλάβεις ίσως ότι το σχόλιό μου έχει να κάνει με το IQ των συνειδητοποιημένων ΧΑυγιτών.
    Όσο για την απορία σου την έχω απαντήσεις πολύ πιο πρίν και έχω ήδη πει ότι δε σημαίνει ότι όσοι ψήφισαν Χ.Α. είναι φασίστες. Δεν ήταν σίγουρα στο ΚΚΕ για να σου φύγει και αυτή η απορία, ήταν στο ΛΑΟΣ, στη ΝΔ, στο ΠΑΣΟΚ, άντε να 'ταν και κανας αλεξιπτωτιστής ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ένα φεγγάρι, ΚΚΕ πάντως όχι.
    Ααα, ο μέσος συμφοιτητής μου είχε το επίπεδο του μέσου Έλληνα...
    Πάσο τότε. Απλά θα μπορούσε να είναι σαρκαστική η απάντηση, δεν προκύπτει από μια φράση η διάθεση που το λες και δεν είναι αρκετό για να αμφισβητηθεί το κολακευτικό συνθετικό του username μου.
    Σχετικά με το ΚΚΕ, τι κόβεις; Κανένα κόμμα δεν είναι club της mensa. Ειδικά το ΚΚΕ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    Πως εξηγείς την άνοδο της Χ.Α. σε τρίτο κόμμα, αν αμφισβητείς τα επιστημονικά πειράματα; Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες;
    NAI και θα λεγα για πολύ παραπάνω
    εχω βαρεθεί τους "αντιστασιακούς" που λέγανε αληταράδες τους φοιτητές στο πολυτεχνείο
    τους Αντιρατσιστες με τους εργάτες αλβανούς
    τους διεθνιστές με την μεγαλύτερη Σημαία στο μπαλκόνι
    τους ειρηνιστές που θέλουν να πάρουν την Πόλη
    Για άλλη μια φορά ΝΑΙ
    Οι Ελληνες είναι κατά πλοψήφια φασίστες και ρατσιστές
    Καθε φορα που κάποιος διακόπτει τον άλλον χωρίς να τον ακούει για να του πει τα "δικά" του
    καθε κόρνα στο φανάρι
    καθε "δίκιο" ΜΟΥ
    Είναι δείγμα φασισμού.
    μην φοβάστε !
    μπορεί να συνέλαβαν τα μανάρια μας για ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑ και οχι για πολιτικό λόγο
    αλλά "αύριο" θα δημιουργηθεί ενα άλλο κόμμα που θα εκπροσωπήσει όλους όσους αντιδρούν στα "στραβά" και στην χρήση της "κουτάλας" απο τους απο πάνω (και οχι απο αυτους ) απο τον καναπέ και το πληκτρολόγιο

Κι αν ναι, που ήταν αυτοί τις 3 τελευταίες δεκαετίες; στην ΕΠΕΝ στον ΛΑΟΣ ΚΑΙ στην ΝΔ
    αν και πολοί ηταν και στα λεγόμενα κενροαριστερα κινήματα -κομματα

υγ gata_kontos δεν παει σε σένα ολο το πακέτο, αλλά ευκαιρία βρήκα...
    !

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    υγ gata_kontos δεν παει σε σένα ολο το πακέτο, αλλά ευκαιρία βρήκα...
    !
    Αν υιοθετήσουμε τη λογική με την οποία συνέγραψες τα παραπάνω, η επιθετικότητα του ύφους και ο αφορισμός δεν είναι κι αυτά φασισμός; Αν δεν πάει σε μένα όλο το πακέτο, τι θεωρείς ότι ισχύει για εμένα (για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου);

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    όταν διατάζεις φόνο δεν εγείρει κανένα ερώτημα....

ΠΑΣ ΜΕΣΑ

βουρ τώρα στο ιντερνέτ για τη μυθολογία...
    Πάρτι κάνουν οι Σκοπιανοί !!!!
    καταλάβατε τώρα γιατί μπαγλάρωσαν τη ΧΑ?

κλπ κλπ

Παιδιά να πάτε πίσω στο Σείριο β από όπου ήρθατε !!!!
    Εγώ γη !
    και τα χέρια κοντά...
    Συνημμένο 300212

Όνομα:	563107_437399943032602_362378276_n.jpg 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	300221

Αν υιοθετήσουμε τη λογική με την οποία συνέγραψες τα παραπάνω, η επιθετικότητα του ύφους και ο αφορισμός δεν είναι κι αυτά φασισμός; Αν δεν πάει σε μένα όλο το πακέτο, τι θεωρείς ότι ισχύει για εμένα (για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου);
    φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε...
    Κάνε μια προσπάθεια να καταλάβεις ότι το μην γουστάρεις κάτι και να λες τη γνώμη σου ακόμα και έντονα δεν είναι φασισμός .
    Φασισμός είναι να μαχαιρώνεις αυτόν με τον οποίο διαφωνείς.
    ΄Να δηλώνεις ότι οι Ναζί καλό μας έκαναν που δολοφόνησαν μερικές δεκάδες χιλιάδες Εβραίων στην Ελλάδα και ακόμα κι αν έκαψαν τα Καλάβρυτα δικοί μας άνθρωποι είναι.
    Οι λέξεις φίλε μου δεν είναι από λάστιχο να τις τραβάς και να τις φέρνεις εκεί που θες.
    Ο Φασίστας έχει συγκεκριμένο προφίλ
    ανανήψαντας

Αν υιοθετήσουμε τη λογική με την οποία συνέγραψες τα παραπάνω, η του ύφους και ο αφορισμός δεν είναι κι αυτά φασισμός; Αν δεν πάει σε μένα όλο το πακέτο, τι θεωρείς ότι ισχύει για εμένα (για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου);
    το σθένος και η σιγουριά της γνώμης δεν ειναι επιθετικοτητα.
    Η επιθετικότητα προϋποθέτει την πρόθεση ήττας του αντιπάλου και εγω δεν θέλω να χάσεις, θέλω να σκεφτείς και αν δεν συμφωνείς πριν με απορρίψεις να μου πεις τους λόγους ΣΟΥ.
    Σε σενα παει η απάντηση ναι

Όνομα:	563107_437399943032602_362378276_n.jpg 
Προβολές:	61 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	300221
    Όχι καλέ μου φίλε δεν είναι σκοτάδι...
    Όταν διατάζεις φόνο πας μέσα.

ΟΛΑ τα άλλα που σου έγραψα είναι θεωρίες που έχουν ειπωθεί από το συγκεκριμένο χώρο.
    ανανήψαντας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δεν διαφωνώ καθόλου και δεν με χαλάει στο παραμικρό που τους μπουζούριασαν, το θεωρώ δε απόλυτα δικαιολογημένο και αιτιολογημένο ως πράξη (αν και καθυστέρησε)

Αλλά... δυστυχώς αποκλείεται με το γ@μωκράτος που έχουμε να γίνει επιτέλους κάτι σωστά και ορθά και να μην οδηγήσει στα καπάκια σε κάτι χειρότερο ενώ αποκλείεται με αυτή ατην πρωτοφανή ζέση και κινητικότητα αστραπής που κινήθηκαν, τα αίτια να είναι μόνο τα προφανή. Σχωράτε με, αλλά έτσι με έχουν μάθει οι ίδιοι εδώ και 30+ χρόνια...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    το σθένος και η σιγουριά της γνώμης δεν ειναι επιθετικοτητα.
    Η επιθετικότητα προϋποθέτει την πρόθεση ήττας του αντιπάλου και εγω δεν θέλω να χάσεις, θέλω να σκεφτείς και αν δεν συμφωνείς πριν με απορρίψεις να μου πεις τους λόγους ΣΟΥ.
    Σε σενα παει η απάντηση ναι
    Δε μου λες. Ελπίζω ότι βλέπεις την επιθετικότητα και τη διάθεση να με προσβάλλει ο mgκτήνος. Τη βλέπεις ή όχι; Αν συμφωνείς ότι η συμπεριφορά του απέναντί μου (επειδή δεν κατάλαβε ότι εγώ δεν υπερασπίζομαι τη χρυσή αυγή αλλά στην πραγματικότητα επικροτώ τις ενέργειες της αστυνομίας, την οποία δεν αποκαλώ μπατσαρία σε καμμιά περίπτωση) και εκφράζω το παράπονό μου και προσπαθώ να αιτιολογήσω την αντίδραση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης που δε δείχνει να πείθεται ότι η κρατική αντίδραση έγινε για τους "προφανείς" λόγους) το γεγονός ότι την παραβλέπεις και δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να τον επαναφέρεις στην τάξη, όταν απαντά αντί για εσένα, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, επειδή δείχνει να συμφωνεί μαζί σου, είναι ή δεν είναι φασιστική συμπεριφορά;
    Όταν λες ότι πάει σε μένα η απάντηση, από που προκύπτει ότι συμπεριφέρομαι με τον τρόπο που περιγράφεις, όταν δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι; Η κατάταξη μου στην κατηγορία που θεωρείς φασίστες, χωρίς στοιχεία, είναι ή δεν είναι φασισμός;

Δε μου λες. Ελπίζω ότι βλέπεις την επιθετικότητα και τη διάθεση να με προσβάλλει ο mgκτήνος. Τη βλέπεις ή όχι; ......... .........και δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να τον επαναφέρεις στην τάξη

την βλεπω και δεν κανω τπτ, γιατι δεν ειμαι εδω για να επαναφέρω στην ταξη κανένα. Αυτο θα ηταν φασιστικός τρόπος εφόσον ειναι εκτός δικαιοδοσίας μου

;
    η απάντηση σε σενα ειναι ενα μεγαλο ναι στην ερώτηση "Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες; "

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν διαφωνώ καθόλου και δεν με χαλάει στο παραμικρό που τους μπουζούριασαν, το θεωρώ δε απόλυτα δικαιολογημένο και αιτιολογημένο ως πράξη (αν και καθυστέρησε)

Αλλά... δυστυχώς αποκλείεται με το γ@μωκράτος που έχουμε να γίνει επιτέλους κάτι σωστά και ορθά και να μην οδηγήσει στα καπάκια σε κάτι χειρότερο ενώ αποκλείεται με αυτή ατην πρωτοφανή ζέση και κινητικότητα αστραπής που κινήθηκαν, τα αίτια να είναι μόνο τα προφανή. Σχωράτε με, αλλά έτσι με έχουν μάθει οι ίδιοι εδώ και 30+ χρόνια...
    Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Και δεν πείθομαι, ξέρεις γιατί; Γιατί μπροστά σε εξόφθαλμα εγκλήματα που θέριεψαν τη χρυσή αυγή (λόγω της οργής του κόσμου και όχι λόγω του IQ των Ελλήνων που στράφηκαν σ' αυτή), το κράτος σίγησε και έστρεψε τη ματιά του στα €600 των συνταξιούχων, σαν πρώτο μέτρο που λήφθηκε. Δηλαδή μόνο ο Τσοχατζόπουλος αρκεί για να μας πείσει ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί;

Δε μου λες. Ελπίζω ότι βλέπεις την επιθετικότητα και τη διάθεση να με προσβάλλει ο mgκτήνος. Τη βλέπεις ή όχι; Αν συμφωνείς ότι η συμπεριφορά του απέναντί μου (επειδή δεν κατάλαβε ότι εγώ δεν υπερασπίζομαι τη χρυσή αυγή αλλά στην πραγματικότητα επικροτώ τις ενέργειες της αστυνομίας, την οποία δεν αποκαλώ μπατσαρία σε καμμιά περίπτωση) και εκφράζω το παράπονό μου και προσπαθώ να αιτιολογήσω την αντίδραση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης που δε δείχνει να πείθεται ότι η κρατική αντίδραση έγινε για τους "προφανείς" λόγους) το γεγονός ότι την παραβλέπεις και δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να τον επαναφέρεις στην τάξη, όταν απαντά αντί για εσένα, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, επειδή δείχνει να συμφωνεί μαζί σου, είναι ή δεν είναι φασιστική συμπεριφορά;
    Όταν λες ότι πάει σε μένα η απάντηση, από που προκύπτει ότι συμπεριφέρομαι με τον τρόπο που περιγράφεις, όταν δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι; Η κατάταξη μου στην κατηγορία που θεωρείς φασίστες, χωρίς στοιχεία, είναι ή δεν είναι φασισμός;
    Φίλε μου καλέ αυτά μόνο εσύ τα βλέπεις.
    Ήρθες έκανες μια κουβέντα.
    Βρήκα τα επιχειρήματα σου αδύναμα και σου το είπα, γιατί να είμαι επιθετικός ?
    Έχω να μοιράσω τίποτε μαζί σου?
    Τώρα αν εκφράζεις τη κοινή γνώμη μ αυτά που γράφεις επέτρεψε μου.
    Κι εγώ στην κοινή γνώμη ανήκω και σου λέω ξεκάθαρα ότι η θέση αυτών των ανθρώπων
    είναι στη ψειρού, μπουζού, πως το είπε η θεία....
    Δεν ανέχομαι να δέρνουν φουκαράδες, δεν ανέχομαι να δέρνουν "αναρχικούς" δεν ανέχομαι ξενοδοχεία με αλλοδαπές και κυρίως
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΟΝΟ
    Απλά πράγματα.
    Αν εσύ θες να κουβεντιάζεις περί ανέμων και υδάτων κανένα πρόβλημα,
    αλλά μερικά πράγματα καλό είναι να ξξεκαθαρίζονται.
    ανανήψαντας

τα πράγματα είναι απλα
    Η ΧΑ έκανε εγκληματικές πράξεις και συνελήφθη
    Η ΧΑ ΟΤΑΝ τα έκανε αυτά έβρισκε σύμφωνους πολλούς πολίτες
    Η ΧΑ τα εκανε αυτα με ιδεολογικό κίνητρο
    Η ΧΑ εχει ναζιστική ιδεολογική βάση-κίνητρο
    Οι πολίτες που υποστήριξαν έστω και λίγο της πράξεις της ΧΑ, είναι κατά το ανάλογο ποσοστό ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΑΛΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΠΕΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΔΩ

Το εαν το σύστημα έπαψε να εξυπηρετείται από την ΧΑ και τους διέγραψε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ