Πάσο τότε. Απλά θα μπορούσε να είναι σαρκαστική η απάντηση, δεν προκύπτει από μια φράση η διάθεση που το λες και δεν είναι αρκετό για να αμφισβητηθεί το κολακευτικό συνθετικό του username μου.
Σχετικά με το ΚΚΕ, τι κόβεις; Κανένα κόμμα δεν είναι club της mensa. Ειδικά το ΚΚΕ!
φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε...
Κάνε μια προσπάθεια να καταλάβεις ότι το μην γουστάρεις κάτι και να λες τη γνώμη σου ακόμα και έντονα δεν είναι φασισμός .
Φασισμός είναι να μαχαιρώνεις αυτόν με τον οποίο διαφωνείς.
΄Να δηλώνεις ότι οι Ναζί καλό μας έκαναν που δολοφόνησαν μερικές δεκάδες χιλιάδες Εβραίων στην Ελλάδα και ακόμα κι αν έκαψαν τα Καλάβρυτα δικοί μας άνθρωποι είναι.
Οι λέξεις φίλε μου δεν είναι από λάστιχο να τις τραβάς και να τις φέρνεις εκεί που θες.
Ο Φασίστας έχει συγκεκριμένο προφίλ
ανανήψαντας
Δεν διαφωνώ καθόλου και δεν με χαλάει στο παραμικρό που τους μπουζούριασαν, το θεωρώ δε απόλυτα δικαιολογημένο και αιτιολογημένο ως πράξη (αν και καθυστέρησε)
Αλλά... δυστυχώς αποκλείεται με το γ@μωκράτος που έχουμε να γίνει επιτέλους κάτι σωστά και ορθά και να μην οδηγήσει στα καπάκια σε κάτι χειρότερο ενώ αποκλείεται με αυτή ατην πρωτοφανή ζέση και κινητικότητα αστραπής που κινήθηκαν, τα αίτια να είναι μόνο τα προφανή. Σχωράτε με, αλλά έτσι με έχουν μάθει οι ίδιοι εδώ και 30+ χρόνια...
Δε μου λες. Ελπίζω ότι βλέπεις την επιθετικότητα και τη διάθεση να με προσβάλλει ο mgκτήνος. Τη βλέπεις ή όχι; Αν συμφωνείς ότι η συμπεριφορά του απέναντί μου (επειδή δεν κατάλαβε ότι εγώ δεν υπερασπίζομαι τη χρυσή αυγή αλλά στην πραγματικότητα επικροτώ τις ενέργειες της αστυνομίας, την οποία δεν αποκαλώ μπατσαρία σε καμμιά περίπτωση) και εκφράζω το παράπονό μου και προσπαθώ να αιτιολογήσω την αντίδραση μεγάλου μέρους της κοινής γνώμης που δε δείχνει να πείθεται ότι η κρατική αντίδραση έγινε για τους "προφανείς" λόγους) το γεγονός ότι την παραβλέπεις και δεν κάνεις την παραμικρή προσπάθεια να τον επαναφέρεις στην τάξη, όταν απαντά αντί για εσένα, χωρίς να του έχω απευθύνει το λόγο, επειδή δείχνει να συμφωνεί μαζί σου, είναι ή δεν είναι φασιστική συμπεριφορά;
Όταν λες ότι πάει σε μένα η απάντηση, από που προκύπτει ότι συμπεριφέρομαι με τον τρόπο που περιγράφεις, όταν δεν έχεις ιδέα ποιος είμαι; Η κατάταξη μου στην κατηγορία που θεωρείς φασίστες, χωρίς στοιχεία, είναι ή δεν είναι φασισμός;
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Και δεν πείθομαι, ξέρεις γιατί; Γιατί μπροστά σε εξόφθαλμα εγκλήματα που θέριεψαν τη χρυσή αυγή (λόγω της οργής του κόσμου και όχι λόγω του IQ των Ελλήνων που στράφηκαν σ' αυτή), το κράτος σίγησε και έστρεψε τη ματιά του στα €600 των συνταξιούχων, σαν πρώτο μέτρο που λήφθηκε. Δηλαδή μόνο ο Τσοχατζόπουλος αρκεί για να μας πείσει ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί;
Φίλε μου καλέ αυτά μόνο εσύ τα βλέπεις.
Ήρθες έκανες μια κουβέντα.
Βρήκα τα επιχειρήματα σου αδύναμα και σου το είπα, γιατί να είμαι επιθετικός ?
Έχω να μοιράσω τίποτε μαζί σου?
Τώρα αν εκφράζεις τη κοινή γνώμη μ αυτά που γράφεις επέτρεψε μου.
Κι εγώ στην κοινή γνώμη ανήκωκαι σου λέω ξεκάθαρα ότι η θέση αυτών των ανθρώπων
είναι στη ψειρού, μπουζού, πως το είπε η θεία....
Δεν ανέχομαι να δέρνουν φουκαράδες, δεν ανέχομαι να δέρνουν "αναρχικούς" δεν ανέχομαι ξενοδοχεία με αλλοδαπές και κυρίως
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΟΝΟ
Απλά πράγματα.
Αν εσύ θες να κουβεντιάζεις περί ανέμων και υδάτων κανένα πρόβλημα,
αλλά μερικά πράγματα καλό είναι να ξξεκαθαρίζονται.
ανανήψαντας
τα πράγματα είναι απλα
Η ΧΑ έκανε εγκληματικές πράξεις και συνελήφθη
Η ΧΑ ΟΤΑΝ τα έκανε αυτά έβρισκε σύμφωνους πολλούς πολίτες
Η ΧΑ τα εκανε αυτα με ιδεολογικό κίνητρο
Η ΧΑ εχει ναζιστική ιδεολογική βάση-κίνητρο
Οι πολίτες που υποστήριξαν έστω και λίγο της πράξεις της ΧΑ, είναι κατά το ανάλογο ποσοστό ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΑΛΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΠΕΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΔΩ
Το εαν το σύστημα έπαψε να εξυπηρετείται από την ΧΑ και τους διέγραψε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο![]()