17 Νοεμβρη 1973 και 7 Νοεμβρη 2013....Βρειτε τις ομοιοτητες και κερδιστε free wi-fi στο σπιτι σας απο τον παροχο Antonis..
https://www.youtube.com/watch?v=-7B0E9p_9aE
17 Νοεμβρη 1973 και 7 Νοεμβρη 2013....Βρειτε τις ομοιοτητες και κερδιστε free wi-fi στο σπιτι σας απο τον παροχο Antonis..
https://www.youtube.com/watch?v=-7B0E9p_9aE
Here I am,on the road again.......
Οκ λες και ειμασταν ολοι εξω απο το ραδιομεγαρο νυχθημερον συμπαραστεκομενοι (οπως και οι εργαζομενοι στην ΕΡΤ δεν ειχαν συμπαρασταθει παλιοτερα σε αλλους)... για 1 εβδομαδα θα γινει σουσουρο, θα γραψουμε τα σεντονια μας στο διδικτυο και αυτο ηταν. Μην παρεξηγηθω, για να μην θρεφουμε αυταπατες τα γραφω αυτα...
Ειμαι 99,9% σιγουρος και γω πως θα γινει ακριβως οπως το ειπες φιλε μου...Και ισως και σε λιγοτερο απο βδομαδα...Απλα ειμαι ανθρωπος που εχω εστω και 0,1% μεσα μου την αυταπατη παντα πως ΙΣΩΣ και κατι καλο να βγει απο ολα αυτα.Δεν ξερω πως,δεν ξερω τι..Απλα ελπιζω εστω και λιγο.Τις καλημερες μου![]()
Here I am,on the road again.......
Ανακαλω!
Πεταξα χοντρη μαλακια.
Μου το σφυριξε φιλος πριν απο λιγο οτι τωρα που εκλεισε η ερτ θα αρχισει να πεφτει χρημα σε παραγωγες συν τα χρωστουμενα.
Δεν το'χα σκεφτει ετσι ο κοπανος.Αφελεστατος.Λουζερ.
Λοιπον αντε να ξεμπερδευουμε με τα κοπροσκυλα του δημοσιου.Στην τελικη εμεις οι ιδιωτικοι υπαλληλοι και οι Ελ.Επ. τρωμε το μανικι για παρτη τους.Αντε στο καλο.
Υ.Γ Ενιωσα καλυτερα.Πλακα εχει να εισαι ορθολογιστης.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Πρόταση μομφής λέει ο Σύριζα με αφορμή την εκκένωση του ραδιομέγαρου . :a31::a31:
Να χουμε να ασχολούμαστε καμιά βδομάδα τώρα στα κανάλια , και φανφάρες και μεγάλα λόγια ....και τίποτα στο τέλος και φτου από την αρχή .
Να βοηθήσω λίγο αυτό που λες, γιατί συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό.
Οι γόνοι των μίκρο και μεσοαστών, παρά τα αλλεπάλληλα χαστούκια που έχουν φάει, έχουν καταπιεί αμάσητο τον τεχνοφετιχισμό και τα παρελκόμενά του. Αυτό πρακτικά μας κάνει 400 ευρώ/μήνα στην καλύτερη (ή ανεργία) μένω σπίτι με τους δικούς μου, παρά ταύτα κινητό 500 ευρώ, φίλοι στο fb, σεξ σκατά, έρωτας σκατά, βιβλία πουθενά, φαντασία μόνο για warcraft 5 (δηλαδή αρχίδια φαντασία), απορίες μηδέν, συναισθήματα με το ζύγι και στο τσακίρ κέφι ξύδια, χάπια και κανά κρυόκωλο πήδημα..Αυτά ισχύουν για μεγάλα τμήματα της ελληνικής νεολαίας.
Υπάρχουν όμως κάποια άλλα τμήματα, αρκετές κοινωνικες σκάλες πιο κάτω, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτσι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αόρατοι. Είναι παιδιά του μεροκάματου, μετανάστες και παιδιά μεταναστών, οι οποίοι είτε γιατί δεν έχουν είτε γιατί δεν θέλουν, έχουν μια χαρά γαμώ τα ζωντανά βλέματα, ατάκα πεζοδρομιακή στο τσεπάκι, μυαλό που έχει τριφτεί στην επιβίωση, πλάτες που κουβαλάνε κάθε είδους βάρη και βάσανα και πάνω απ' όλα μια κρυμμένη αρχοντιά. Υπάρχουν και αυτοί, αλλά οι ζωές τους είναι φθηνές και τα μάτια των μεσοαστών κοιτάνε μόνο προς τα πάνω προς αυτούς που τους γ@μ@νε, όχι προς αυτούς με τους οποίους θα μπορούσαν να είναι σύμμαχοι.
Πολύ ωραία περιγραφή
Εγω θα θελα να ξερα ,υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που πιστευει οτι γινεται κατι σάυτη την γαμημενη χωρα??μα ενας.
Εχτες ανεβαινω την μεσογειων,στο υψος της εκκλησιας μπατσι να σε στελνουν προς χαλανδρι.αυτοι που εχουν πορεια προς σταυρο κανουν αριστερα αναγκαστικα και αμεσως δεξια να ανεβουν παραπλευρως για να βγουν πριν το σταυρο.
Της ποπης,εγω με το μηχανακι το παλευω και ελισσομαι και βγαινω στο φαναρι που ειναι στη μεσογειων.Τ αμαξια αστο καλυτερα.
Δεν υπαρχει ουτε ενας γαμημενος μπατσος να αφησει ανοιχτο το φαναρι,ενα φαναρι που αφηνει 10 αμαξια καθε φορα ,ειναι εκει για να διαχειριστει ολο αυτο τον ογκο αυτοκινητων.
Λεει οτι η εργαζομενοι στην ερτ κανουν καταληψη στο κτιριο εις βαρος του Ελληνικου λαου και πρεπει να φυγουν.Και πως πρεπει να φυγουν?
Αρπα κολα,χωρις κανενα σχεδιο για το συνολο των πολιτων,χωρις καμια σκεψη για το οτι υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν δουλειες εκεινη την μερα ,αλλα κατα τ αλλα οι αλλοι εκμεταλευοντε τον Ελληνικο λαο.
Αντε γαμηθειτε ρε γαμημενοι παραμυθατζηδες.
Ενα ειναι το προβλημα σάυτη την χωρα.οτι καθε φορα που δημιουργειτε ενα προβλημα ,δεν βγαινει ενας γαμημενος νομος που να μην ξαναλλαξει και να διαχειριζετε σωστα την καθε περιπτωση.
Πριν καποιο καιρο μανωλαδα,πηγε ο Δενδιας ,επιανε τους πακιστανους σαν συμπαρασταση,σημερα τα ιδια εκει σαν να μη εγινε τπτ.Αντε γαμησου ρε καραφλα.
Ασοεε πριν καμια βδομαδα ,ντου με τον υφιπουργο και τα ρεστα ,συλληψεις κακο ,την επομενη καθαρα ,κανενας εκει,την μεθεπομενη ,ολοι οι μικροπωλητες παλι εκει,αντε γαμηθειτε ρε νουμερα.
Τα αυθαιρετα ,νομος νομιμοποιηστετα ,πανε τα ζωα τα νομιμοποιουνε ,μετα απο 1 χρονο αλλαζει ο νομος αντε παλι ζωα ξαναπληρωστε.
Και χιλιαδες αλλες περιπτωσεις που λειτουργει ετσι το κρατος.
Βαβουρα,ΜΜΕ,υπουργοι,αρχιδια και αντε παλι ξανα μανα.
Ασταδιαλια,δεν ηρεμησα.
To βλέμμα ενός νέου ανεπτυγμένης και πολιτισμένης Χώρας Νορβηγού, Δανού, Ελβετού που δεν αποπνέει ούτε απέπνεε ποτέ τσαχπινιά, σπιρτάδα, κουτσαβακισμό εμπόδισε τη Χώρα τους να αναπτυχθεί φυσιολογικά και να δημιουργήσει βάσεις ισχυρές και υποδομές στέριες ώστε να στήσουν Κράτη ολοκληρωμένα, Κράτη σύγχρονα και κοινωνίες υγιείς χωρίς συμπλεγματικές ασθένειες σαν αυτές που κατατρύχουν τη Χώρα μας αιώνες τώρα;
Σε αντίθεση με τη στιμένη πέτρα, υπάρχουν πρόσωπα ήρεμα, προσωπικότητες που διαμορφώθηκαν ακομπλεξάριστα χωρίς την αγωνία της επιβίωσης, φάτσες καλοζωισμένες, κορμιά που δεν στηλιτεύτηκαν από το μόχθο για τη ζωή αλλά αναπτύχθηκαν σένα περιβάλλον υγιές με φυσιολογική άσκηση και ενημερωμένη διατροφή. Στην πλειοψηφία τους είναι και άριστοι χρήστες iphone, ipad, facebook ακόμα και στα 70 τους.
Οι άνθρωποι αυτοί διοικούν Τράπεζες, επιχειρήσεις, κυβερνούν υποβρύχια, οι πολιτικοί τους μπορεί να μην έχουν "αετίσιο" βλέμμα αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τίμιοι, ανιδιοτελείς και οι ενέργειές τους σκοπούν στο καλό και τη βελτίωση της Χώρας και των ανθρώπων της.
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτή η υπερβολή που μας χαρακτηρίζει και τείνει ευτυχώς να εκφυλιστεί μας κράτησε 10ετίες πίσω, πλούτισε τον Καζαντζίδη, τον Ξανθόπουλο, τους καψουροτραγουδοποιούς και έφερε στην επιφάνεια πολιτικούς με μόνο προσόν την καλή ζεϊμπεκιά και τα μακρυά χέρια. Η κοινωνία κατ επέκταση και επειδή οι πολίτες ποτέ δεν φέρουν συλλογική ευθύνη διαμορφώθηκε κατ εικόνα και.. τρέξε τώρα να καλύψεις χαμένες αποστάσεις.
Αμ, δε....![]()
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 08/11/2013 στις 12:11.