Σελίδα 130 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3080120125126127128129130131132133134 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.936 έως 1.950 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    17 Νοεμβρη 1973 και 7 Νοεμβρη 2013....Βρειτε τις ομοιοτητες και κερδιστε free wi-fi στο σπιτι σας απο τον παροχο Antonis..

https://www.youtube.com/watch?v=-7B0E9p_9aE
    Here I am,on the road again.......

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οκ λες και ειμασταν ολοι εξω απο το ραδιομεγαρο νυχθημερον συμπαραστεκομενοι (οπως και οι εργαζομενοι στην ΕΡΤ δεν ειχαν συμπαρασταθει παλιοτερα σε αλλους)... για 1 εβδομαδα θα γινει σουσουρο, θα γραψουμε τα σεντονια μας στο διδικτυο και αυτο ηταν. Μην παρεξηγηθω, για να μην θρεφουμε αυταπατες τα γραφω αυτα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Και μετά (χωρίς το "ana")

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	banana-superior-to-sports-drinks.png 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	98,8 KB 
ID:	303172

Σαρδαναπαλος Το avatar του/της sotostzav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Οκ λες και ειμασταν ολοι εξω απο το ραδιομεγαρο νυχθημερον συμπαραστεκομενοι (οπως και οι εργαζομενοι στην ΕΡΤ δεν ειχαν συμπαρασταθει παλιοτερα σε αλλους)... για 1 εβδομαδα θα γινει σουσουρο, θα γραψουμε τα σεντονια μας στο διδικτυο και αυτο ηταν. Μην παρεξηγηθω, για να μην θρεφουμε αυταπατες τα γραφω αυτα...
    Ειμαι 99,9% σιγουρος και γω πως θα γινει ακριβως οπως το ειπες φιλε μου...Και ισως και σε λιγοτερο απο βδομαδα...Απλα ειμαι ανθρωπος που εχω εστω και 0,1% μεσα μου την αυταπατη παντα πως ΙΣΩΣ και κατι καλο να βγει απο ολα αυτα.Δεν ξερω πως,δεν ξερω τι..Απλα ελπιζω εστω και λιγο.Τις καλημερες μου
    Here I am,on the road again.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ανακαλω!
    Πεταξα χοντρη μαλακια.
    Μου το σφυριξε φιλος πριν απο λιγο οτι τωρα που εκλεισε η ερτ θα αρχισει να πεφτει χρημα σε παραγωγες συν τα χρωστουμενα.
    Δεν το'χα σκεφτει ετσι ο κοπανος.Αφελεστατος.Λουζερ.
    Λοιπον αντε να ξεμπερδευουμε με τα κοπροσκυλα του δημοσιου.Στην τελικη εμεις οι ιδιωτικοι υπαλληλοι και οι Ελ.Επ. τρωμε το μανικι για παρτη τους.Αντε στο καλο.

Υ.Γ Ενιωσα καλυτερα.Πλακα εχει να εισαι ορθολογιστης.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Πρόταση μομφής λέει ο Σύριζα με αφορμή την εκκένωση του ραδιομέγαρου . :a31::a31:

Να χουμε να ασχολούμαστε καμιά βδομάδα τώρα στα κανάλια , και φανφάρες και μεγάλα λόγια ....και τίποτα στο τέλος και φτου από την αρχή .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Πρόταση μομφής λέει ο Σύριζα με αφορμή την εκκένωση του ραδιομέγαρου . :a31::a31:

Να χουμε να ασχολούμαστε καμιά βδομάδα τώρα στα κανάλια , και φανφάρες και μεγάλα λόγια ....και τίποτα στο τέλος και φτου από την αρχή .
    Όλα γίνονται για να βγει αληθινός ο πράσινος δράκος του τέκι και να πέσει η τρι...σόρυ η διανδρία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    συν τα χρωστουμενα.

Πάει το πρωτογενές πλεόνασμα.

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι ρε φίλος νομίζω πως γελιοποιεί τους πολίτες της και γελάνε με τα χάλια μας και το διασκεδάζουν... το έχω πει πολλάκις εδώ μέσα, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι η ελπίδα του τόπου είναι η νεολαία, αλλά η νεολαία που βλέπω εγώ αντί να στίβει την πέτρα κάθεται και μαλακίζεται αποχαυνωμένη, το μέλλον τους είναι γαμημένο και καμμένο και αυτά χαζογελάνε. Πέτυχα σε ένα κανάλι ρεπορτάζ για το περιβόητο wi-fi, όλα ανεξαιρέτως χασκογελάγανε και με τα 5 βασικά ελληνικά που μιλάνε - οι λέξεις εντάξει, ας πούμε, ναι, έχουν την τιμητική τους, είναι το 90% του λεξιλογίου ενός νέου ανθρώπου πλέον - λέγανε ότι είναι φοβερός ο Σαμαράς (γουάου, άλλη αγαπημένη λέξη τους) γιατί θα μπορούν να στέλνουν δωρεάν μηνύματα και να μπαίνουν δωρεάν στο ίντερνετ από το κινητό τους και να είναι όλη μέρα στο γαμημένο το facebook να κάνουν like. Πριν από λίγο καιρό πάλι σχημάτιζαν ουρές να πάνε να θαυμάσουν το νέο i-gamisou της Apple με τα υπέροχα φλούο χρώματα που σύμφωνα με τους διαφημιστές αλλάζει τη ζωή σου... Γιατί παλιά πάλευες για ένα πουκάμισο αδειανό, τώρα παλεύεις για ένα smartphone βεραμάν.

Κοίταζα τυχαία μια μέρα μια παλιά εκπομπή γυρισμένη κάπου στο 80 πρέπει να ήταν από το όλο σκηνικό και συνειδητοποίησα κάτι που σκεφτόμουνα πολύ καιρό. Έβλεπα τους ανθρώπους, τα πρόσωπά τους και συνειδητοποίησα ότι 2 πράγματα δεν βλέπεις πλέον. Από το πρόσωπο των νέων έχει χαθεί η σπίθα, η εξυπνάδα, το βλέμμα που θέλει να τα περιεργάζεται όλα (άλλο εξυπνάδα άλλο κουτοπονηριά). Από το πρόσωπο των ενηλίκων έχει χαθεί η τιμιότητα,η αποτύπωση του μόχθου και της περηφάνειας για το αποτέλεσμά του. Γιατί τότε έβλεπες πρόσωπα σκαμμένα από το μόχθο για τη ζωή αλλά και μια περηφάνεια, ένα βλέμμα αετίσιο ότι τα βγάζω πέρα τίμια, δύσκολα ίσως, αλλά είμαι περήφανος για το ότι τα βγάζω πέρα κι είμαι ευτυχισμένος. Μετά, εκεί γύρω στα μέσα του 80 κι ιδιαίτερα στο 90 τα πρόσωπα άρχισαν να έχουν ένα βλέμμα αλλιώτικο, πονηρό, παραδομένο στην ευκολία, να βγάλω λεφτά όχι με κόπο αλλά γρήγορα και χωρίς να ιδρώσω. Τώρα τα βλέμματα είναι αδειανά, παραδομένα, ηττημένα, να αγωνιούν για την επόμενη μέρα και για την επιβίωση, βλέμματα κουρασμένα. Τότε οί άνθρωποι χαμογέλαγαν πραγματικά, τώρα είτε δε γελάνε καθόλου, είτε όσοι γελάνε χαζογελάνε ψυχαναγκαστικά.
    Να βοηθήσω λίγο αυτό που λες, γιατί συμφωνούμε σε μεγάλο βαθμό.
    Οι γόνοι των μίκρο και μεσοαστών, παρά τα αλλεπάλληλα χαστούκια που έχουν φάει, έχουν καταπιεί αμάσητο τον τεχνοφετιχισμό και τα παρελκόμενά του. Αυτό πρακτικά μας κάνει 400 ευρώ/μήνα στην καλύτερη (ή ανεργία) μένω σπίτι με τους δικούς μου, παρά ταύτα κινητό 500 ευρώ, φίλοι στο fb, σεξ σκατά, έρωτας σκατά, βιβλία πουθενά, φαντασία μόνο για warcraft 5 (δηλαδή αρχίδια φαντασία), απορίες μηδέν, συναισθήματα με το ζύγι και στο τσακίρ κέφι ξύδια, χάπια και κανά κρυόκωλο πήδημα..Αυτά ισχύουν για μεγάλα τμήματα της ελληνικής νεολαίας.

Υπάρχουν όμως κάποια άλλα τμήματα, αρκετές κοινωνικες σκάλες πιο κάτω, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτσι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αόρατοι. Είναι παιδιά του μεροκάματου, μετανάστες και παιδιά μεταναστών, οι οποίοι είτε γιατί δεν έχουν είτε γιατί δεν θέλουν, έχουν μια χαρά γαμώ τα ζωντανά βλέματα, ατάκα πεζοδρομιακή στο τσεπάκι, μυαλό που έχει τριφτεί στην επιβίωση, πλάτες που κουβαλάνε κάθε είδους βάρη και βάσανα και πάνω απ' όλα μια κρυμμένη αρχοντιά. Υπάρχουν και αυτοί, αλλά οι ζωές τους είναι φθηνές και τα μάτια των μεσοαστών κοιτάνε μόνο προς τα πάνω προς αυτούς που τους γ@μ@νε, όχι προς αυτούς με τους οποίους θα μπορούσαν να είναι σύμμαχοι.

Πολύ ωραία περιγραφή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Πάει το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ειναι πολυ λιγα
    Η Ερτ ηταν παντα πλεονασματικη.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω θα θελα να ξερα ,υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που πιστευει οτι γινεται κατι σάυτη την γαμημενη χωρα??μα ενας.

Εχτες ανεβαινω την μεσογειων,στο υψος της εκκλησιας μπατσι να σε στελνουν προς χαλανδρι.αυτοι που εχουν πορεια προς σταυρο κανουν αριστερα αναγκαστικα και αμεσως δεξια να ανεβουν παραπλευρως για να βγουν πριν το σταυρο.
    Της ποπης,εγω με το μηχανακι το παλευω και ελισσομαι και βγαινω στο φαναρι που ειναι στη μεσογειων.Τ αμαξια αστο καλυτερα.

Δεν υπαρχει ουτε ενας γαμημενος μπατσος να αφησει ανοιχτο το φαναρι,ενα φαναρι που αφηνει 10 αμαξια καθε φορα ,ειναι εκει για να διαχειριστει ολο αυτο τον ογκο αυτοκινητων.
    Λεει οτι η εργαζομενοι στην ερτ κανουν καταληψη στο κτιριο εις βαρος του Ελληνικου λαου και πρεπει να φυγουν.Και πως πρεπει να φυγουν?
    Αρπα κολα,χωρις κανενα σχεδιο για το συνολο των πολιτων,χωρις καμια σκεψη για το οτι υπαρχουν και ανθρωποι που εχουν δουλειες εκεινη την μερα ,αλλα κατα τ αλλα οι αλλοι εκμεταλευοντε τον Ελληνικο λαο.

Αντε γαμηθειτε ρε γαμημενοι παραμυθατζηδες.

Ενα ειναι το προβλημα σάυτη την χωρα.οτι καθε φορα που δημιουργειτε ενα προβλημα ,δεν βγαινει ενας γαμημενος νομος που να μην ξαναλλαξει και να διαχειριζετε σωστα την καθε περιπτωση.
    Πριν καποιο καιρο μανωλαδα,πηγε ο Δενδιας ,επιανε τους πακιστανους σαν συμπαρασταση,σημερα τα ιδια εκει σαν να μη εγινε τπτ.Αντε γαμησου ρε καραφλα.
    Ασοεε πριν καμια βδομαδα ,ντου με τον υφιπουργο και τα ρεστα ,συλληψεις κακο ,την επομενη καθαρα ,κανενας εκει,την μεθεπομενη ,ολοι οι μικροπωλητες παλι εκει,αντε γαμηθειτε ρε νουμερα.
    Τα αυθαιρετα ,νομος νομιμοποιηστετα ,πανε τα ζωα τα νομιμοποιουνε ,μετα απο 1 χρονο αλλαζει ο νομος αντε παλι ζωα ξαναπληρωστε.
    Και χιλιαδες αλλες περιπτωσεις που λειτουργει ετσι το κρατος.
    Βαβουρα,ΜΜΕ,υπουργοι,αρχιδια και αντε παλι ξανα μανα.

Ασταδιαλια,δεν ηρεμησα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Εγω θα θελα να ξερα ....
    Ασταδιαλια,δεν ηρεμησα.
    Νόμοι υπάρχουν, σεβασμός δεν υπάρχει πρός τους νόμους και διάθεση για να εφαρμοστούν.
    Πρίν την νομιμοποίηση (που νομίζω κρίθηκε και αντισυνταγματική) υπήρχε νόμος που έλεγε "κατεδάφιση" .
    μιλάμε για 1 μύριο παράνομα.
    Υπήρχε περίπτωση να εφαρμοστεί ποτε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν όμως κάποια άλλα τμήματα, αρκετές κοινωνικες σκάλες πιο κάτω, που δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτσι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αόρατοι. Είναι παιδιά του μεροκάματου, μετανάστες και παιδιά μεταναστών, οι οποίοι είτε γιατί δεν έχουν είτε γιατί δεν θέλουν, έχουν μια χαρά γαμώ τα ζωντανά βλέματα, ατάκα πεζοδρομιακή στο τσεπάκι, μυαλό που έχει τριφτεί στην επιβίωση, πλάτες που κουβαλάνε κάθε είδους βάρη και βάσανα και πάνω απ' όλα μια κρυμμένη αρχοντιά. Υπάρχουν και αυτοί, αλλά οι ζωές τους είναι φθηνές και τα μάτια των μεσοαστών κοιτάνε μόνο προς τα πάνω προς αυτούς που τους γ@μ@νε, όχι προς αυτούς με τους οποίους θα μπορούσαν να είναι σύμμαχοι.

Πολύ ωραία περιγραφή
    To βλέμμα ενός νέου ανεπτυγμένης και πολιτισμένης Χώρας Νορβηγού, Δανού, Ελβετού που δεν αποπνέει ούτε απέπνεε ποτέ τσαχπινιά, σπιρτάδα, κουτσαβακισμό εμπόδισε τη Χώρα τους να αναπτυχθεί φυσιολογικά και να δημιουργήσει βάσεις ισχυρές και υποδομές στέριες ώστε να στήσουν Κράτη ολοκληρωμένα, Κράτη σύγχρονα και κοινωνίες υγιείς χωρίς συμπλεγματικές ασθένειες σαν αυτές που κατατρύχουν τη Χώρα μας αιώνες τώρα;

Σε αντίθεση με τη στιμένη πέτρα, υπάρχουν πρόσωπα ήρεμα, προσωπικότητες που διαμορφώθηκαν ακομπλεξάριστα χωρίς την αγωνία της επιβίωσης, φάτσες καλοζωισμένες, κορμιά που δεν στηλιτεύτηκαν από το μόχθο για τη ζωή αλλά αναπτύχθηκαν σένα περιβάλλον υγιές με φυσιολογική άσκηση και ενημερωμένη διατροφή. Στην πλειοψηφία τους είναι και άριστοι χρήστες iphone, ipad, facebook ακόμα και στα 70 τους.

Οι άνθρωποι αυτοί διοικούν Τράπεζες, επιχειρήσεις, κυβερνούν υποβρύχια, οι πολιτικοί τους μπορεί να μην έχουν "αετίσιο" βλέμμα αλλά στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τίμιοι, ανιδιοτελείς και οι ενέργειές τους σκοπούν στο καλό και τη βελτίωση της Χώρας και των ανθρώπων της.

Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτή η υπερβολή που μας χαρακτηρίζει και τείνει ευτυχώς να εκφυλιστεί μας κράτησε 10ετίες πίσω, πλούτισε τον Καζαντζίδη, τον Ξανθόπουλο, τους καψουροτραγουδοποιούς και έφερε στην επιφάνεια πολιτικούς με μόνο προσόν την καλή ζεϊμπεκιά και τα μακρυά χέρια. Η κοινωνία κατ επέκταση και επειδή οι πολίτες ποτέ δεν φέρουν συλλογική ευθύνη διαμορφώθηκε κατ εικόνα και.. τρέξε τώρα να καλύψεις χαμένες αποστάσεις.

Αμ, δε....
    Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 08/11/2013 στις 12:11.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ