Ουτε καπνος,ουτε φωτια υπαρχει ,τουλαχιστον οσο στα αλλα ss μηχανακια To προβλημα (εαν το αποκαλεσεις προβλημα ,το να σπασει δλδ ενα κλιπον μετα απο πτωση σε ενα perfοmance μηχανακι που ειναι προσανατολισμενο στο χαμηλο βαρος στην χρηση πιστας και οχι σαν καθημερινo comuter

)ειναι τοσο σποραδικο που καν δεν αναφερεται σε ειδικα φορα και εκει δεν εχει μανα σου πατερα σου ,τα παντα παρουσιαζονται επισταμενα και με αποδειξεις .Αναπαραγεται ενα γεγονος 44 τοσες σελιδες τωρα γιατι απλα η ντουκατι βγαζει ιντριγκα και μαζευει haters -και για να προλαβω να μη διαμαρτυρηθει κανεις- δηλωνω οτι τους
ζω καθημερινα. και δεν μπορω να κυκλοφορησω χωρις να υποστω , απο τον πικραμενο με το χαλιαμπουζα στο φαναρι ,που θα αφησει το μισο του λαστιχο πισω προκαλωντας και καλα κοντρα ,για να παει το βραδυ να το ποσταρει στο www haliabuza.orgio,η να παει τρελαμενος στην καφετερια στο Μπραχαμι να λεει οτι πατησε ενα ντεσμοσεντιτσι , ακομα και απο τους ΔΙΑΣ που με σταματανε για να βγουν φωτογραφια με τα μηχανακια Απλα λογω της ακριβειας του brand και να κλασει ο οδηγος απο panigale ακουγεται σαν αστραποβροντο.Το αντιθετο απο ενα καθημερινο εργαλειο ,ενα inazuma να υποθεσουμε ,που και να εξαερωθει το μηχανακι ,απαντες θα ξυσουν τ,αρχιδια τους.Σιγα μην επιανε 44 σελιδες το σπασμενο κλιπον απο ενα ινοβα του 2012 μεταχειρω με 23000 χλμ.To λαθος ομως ειναι αλλου.Κανεις η ελαχιστοι υπολογιζουν οτι πριν τα ντουκατια ,
ολοι ξεκινησαμε με γιαπωνεζικα brand
Και επειδη και χιλιομετρα πολλα καναμε,και στην πιστα τα στιψαμε ,μαθαμε αυτο που καποιοι επιμελως αποκρυπτουν.
Οτι τωρα πια τα γιαπωνεζικα δεν ειναι οπως ηταν πριν 10-15 χρονια ,οπως ακριβως και τα ευρωπαικα δεν ειναι οπως ηταν πριν 10-15 χρονια.Επομενως ,στο περιπου ,ολα τα ιδια ειναι και το μονο που μενει να πεις ειναι
<< οτι συντηρεις παιρνεις >>
ps...

Και οταν ερθει καιρος θα σηκωσω σηκουελ φωτογραφικο θεμα με
δικια μου Γιαπωνεζικη ναυαρχιδα που αφου κουρεψε γραναζι τριτης -εσπασε καδενα-καρφωσε βαλβιδα και αφου μου κοστισε πανω απο 6000 το 2009 με οδηγησε στην αγορα του πρωτου μου ντουκου ,η το θεοποιημενο VFR 800 ,που μου δημιουργησε μια αξεχαστη περιπετεια στην Κωσταντινουπολη ,που ακομα με εχει να τρεχω.................
Συνημμένο 343009Συνημμένο 343010Συνημμένο 343011