Σελίδα 46 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 36414243444546474849505156 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 676 έως 690 από 1107

Θέμα: πιότητα φτουκατι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    -το AX-1 που είχα ως πρώτο μηχανάκι, είχε εγνωσμένο θέμα με τα σινεμπλόκ του πίσω τροχού... άρα *δελο;
    -το cbf600s έβγαζε συνέχεια πρόβλημα στη φούσκα του κιβωτίου, έκαιγε λάμπες στο κωλοφάναρο ανα 15θήμερο, μάσαγε ντίζες συμπλέκτη για ποπκορν και είχε ποιότητα κατασκευής επιπέδου jumbo... *δέλο; To Ηonda;
    Μηπως εβαζες χερακι πολυ μονος σου; Γιατι εχω ενα CBF για δευτερο μηχανακι με ΠΟΛΛΕΣ δεκαδες χιλιάδες χλμ πανω του, που ειναι του 2004 και δεν εχει τιποτα απο αυτα. Σχετικα νορμαλ συντηρηση και εχει καψει μια φορα πισω λαμπα. Τιποτε αλλο. Σκυλος μαυρος.... Ελαστικοτητες; Ναι. Κουραστικο; Ναι. Ασχημο; Ναι. Αλλά βλαβες ποτε. Οπως θα σου πουν και τοσοι ιδιοκτήτες. Μαλλον ζεις οντως σε παράλληλο συμπαν

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι αλήθεια. Καμιά 5ετία πριν. Τρία 1000RR ('04-'05) γυρνάμε από Ζάκυνθο. Τέρμα γκάζι σε όλη τη διαδρομή. Καμιά 100ρια χλμ πριν την Αθήνα, το ένα αρχίζει να κάνει ελαφρώς περίεργο ήχο. Γυρνάμε σπίτι, την επόμενη μέρα μαθαίνω τα νέα. Στρόφαλος. Μέχρι την επόμενη βδομάδα είχε χτυπήσει και το 2ο. Δύο στα τρία (το δικό μου τη γλύτωσε :P).
    μα το λέμε οτι τα χονΔα είναι δέλα

ο μπομπης δεν θέλει να το πιστεψει....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Johny the Fox Προβολή μηνύματος
    Ουτε καπνος,ουτε φωτια υπαρχει ,τουλαχιστον οσο στα αλλα ss μηχανακια To προβλημα (εαν το αποκαλεσεις προβλημα ,το να σπασει δλδ ενα κλιπον μετα απο πτωση σε ενα perfοmance μηχανακι που ειναι προσανατολισμενο στο χαμηλο βαρος στην χρηση πιστας και οχι σαν καθημερινo comuter )ειναι τοσο σποραδικο που καν δεν αναφερεται σε ειδικα φορα και εκει δεν εχει μανα σου πατερα σου ,τα παντα παρουσιαζονται επισταμενα και με αποδειξεις .Αναπαραγεται ενα γεγονος 44 τοσες σελιδες τωρα γιατι απλα η ντουκατι βγαζει ιντριγκα και μαζευει haters -και για να προλαβω να μη διαμαρτυρηθει κανεις- δηλωνω οτι τους ζω καθημερινα. και δεν μπορω να κυκλοφορησω χωρις να υποστω , απο τον πικραμενο με το χαλιαμπουζα στο φαναρι ,που θα αφησει το μισο του λαστιχο πισω προκαλωντας και καλα κοντρα ,για να παει το βραδυ να το ποσταρει στο www haliabuza.orgio,η να παει τρελαμενος στην καφετερια στο Μπραχαμι να λεει οτι πατησε ενα ντεσμοσεντιτσι , ακομα και απο τους ΔΙΑΣ που με σταματανε για να βγουν φωτογραφια με τα μηχανακια Απλα λογω της ακριβειας του brand και να κλασει ο οδηγος απο panigale ακουγεται σαν αστραποβροντο.Το αντιθετο απο ενα καθημερινο εργαλειο ,ενα inazuma να υποθεσουμε ,που και να εξαερωθει το μηχανακι ,απαντες θα ξυσουν τ,αρχιδια τους.Σιγα μην επιανε 44 σελιδες το σπασμενο κλιπον απο ενα ινοβα του 2012 μεταχειρω με 23000 χλμ.To λαθος ομως ειναι αλλου.Κανεις η ελαχιστοι υπολογιζουν οτι πριν τα ντουκατια ,ολοι ξεκινησαμε με γιαπωνεζικα brand
    Και επειδη και χιλιομετρα πολλα καναμε,και στην πιστα τα στιψαμε ,μαθαμε αυτο που καποιοι επιμελως αποκρυπτουν.Οτι τωρα πια τα γιαπωνεζικα δεν ειναι οπως ηταν πριν 10-15 χρονια ,οπως ακριβως και τα ευρωπαικα δεν ειναι οπως ηταν πριν 10-15 χρονια.Επομενως ,στο περιπου ,ολα τα ιδια ειναι και το μονο που μενει να πεις ειναι << οτι συντηρεις παιρνεις >>

ps...
    Και οταν ερθει καιρος θα σηκωσω σηκουελ φωτογραφικο θεμα με δικια μου Γιαπωνεζικη ναυαρχιδα που αφου κουρεψε γραναζι τριτης -εσπασε καδενα-καρφωσε βαλβιδα και αφου μου κοστισε πανω απο 6000 το 2009 με οδηγησε στην αγορα του πρωτου μου ντουκου ,η το θεοποιημενο VFR 800 ,που μου δημιουργησε μια αξεχαστη περιπετεια στην Κωσταντινουπολη ,που ακομα με εχει να τρεχω.................

Συνημμένο 343009Συνημμένο 343010Συνημμένο 343011
    βρε αδελφε τι ακυρες συγκρισεις κανεις;
    το κλιπον του ducati ειναι ακριβοτερο απο ολοκληρο το innova
    στο innova 44 σελιδες δεν ειναι ουτε το service manual

τελικά τα ντουκάτι μια χαρά είναι..... αλλού είναι το πρόβλημα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati-pub-humour-moto-4.jpg 
Προβολές:	114 
Μέγεθος:	43,6 KB 
ID:	343013

Όνομα:	ducati-pub-humour-moto-6.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	41,2 KB 
ID:	343014
    πουτσ@@@@@@@@@

βαγγέλα για πάρτη σου ρε

Όνομα:	ducati-pub-humour-moto-14.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	41,8 KB 
ID:	343015
    πουτσ@@@@@@@@@

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    -το cbf600s έβγαζε συνέχεια πρόβλημα στη φούσκα του κιβωτίου, έκαιγε λάμπες στο κωλοφάναρο ανα 15θήμερο, μάσαγε ντίζες συμπλέκτη για ποπκορν και είχε ποιότητα κατασκευής επιπέδου jumbo... *δέλο; To Ηonda;

WTF ρ.π.μ.; Σε παράλληλο σύμπαν ζω εγώ όπου τα γιαπωνέζικα που είχα ήταν πιο ζημιάρικα από τα ευρωπαϊκά;
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Μηπως εβαζες χερακι πολυ μονος σου; Γιατι εχω ενα CBF για δευτερο μηχανακι με ΠΟΛΛΕΣ δεκαδες χιλιάδες χλμ πανω του, που ειναι του 2004 και δεν εχει τιποτα απο αυτα. Σχετικα νορμαλ συντηρηση και εχει καψει μια φορα πισω λαμπα. Τιποτε αλλο. Σκυλος μαυρος.... Ελαστικοτητες; Ναι. Κουραστικο; Ναι. Ασχημο; Ναι. Αλλά βλαβες ποτε. Οπως θα σου πουν και τοσοι ιδιοκτήτες. Μαλλον ζεις οντως σε παράλληλο συμπαν
    Βασικά αυτό που λεει κι ο σαολιν ήθελα να γράψω κι εγω.

Μλκ Κώστα παίζει όντως να ζεις σε παράλληλο σύμπαν.
    Σε τρολαρουν οι ορίτζιναλ ποσαδιστες και παίζουνε μπαλιτσα με την πάρτη σου στο χωροχρονο

Ρε φίλε, CBF600 και να σου βγήκε ζημιαρικο (και ειδικά στα ηλεκτρικά κιόλας?!), εσύ στον κόσμο ολο

Οκ ακούγεται υπερβολή αυτό που λέω, και μπορεί κάποιος τώρα να ψάξει να βρει φόρουμ με προβλήματα των CBF, για να μου το πετάξει στα μούτρα και να χαρεί.

Αλλα πραγματικά δεν έχω ξανακούσει στη ζωή μου τέτοιο πράμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Να μην ξεχάσετε να πείτε για τα Κ5!!!
    Γιατι ρε?

Τι έγινε με το Κ5?

Έπεσε λίγο κράξιμο στα ντουκατια, κι αποτέλεσμα η λέξη "πλαίσιο" να υπάρχει περισσότερες φορές σε αυτό το θρεντ, παρα σε διαφημιστικό φυλλάδιο του γνωστού μαγαζιού

και δεν εχουν καν πλαισιο.Φαντασου να ειχαν τι θα γινοταν...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SLRS42.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	343016
    κουκουρουκουκου

και δεν εχουν καν πλαισιο.Φαντασου να ειχαν τι θα γινοταν...Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	SLRS42.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	343016
    Καλύτερα που δεν εχουν.

Αμα είχαν μπορεί να χάλαγε κι αυτο

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    βαγγέλα για πάρτη σου ρε

Όνομα:	ducati-pub-humour-moto-14.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	41,8 KB 
ID:	343015

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Καλύτερα που δεν εχουν.

Αμα είχαν μπορεί να χάλαγε κι αυτο

Και χωρις θα χαλαγε anyway.Ετσι για σπασιμο
    κουκουρουκουκου

Έπεσε λίγο κράξιμο στα ντουκατια, κι αποτέλεσμα η λέξη "πλαίσιο" να υπάρχει περισσότερες φορές σε αυτό το θρεντ, παρα σε διαφημιστικό φυλλάδιο του γνωστού μαγαζιού
    Βασικα οτι και να κραξουμε σε ευρωπαικο, παντα ακους "πλαισιο Κ5 και ανορθωτη ΧονΔα".... :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Να μην ξεχάσετε να πείτε για τα Κ5!!!

Αλλά ξέρω τα φθονείτε επειδής ναούμε μέχρις το '13 τα βάζανε σε τεστ με τα καινούργια ...
    Ποια Κ5 ρε συ...αυτά τα ξεπεράσαμε...

Εδώ ξεπεράσαμε τα κομμένα πλαίσια των FZ-1, τα μοτέρ που ανατιναζονται σε R1-R6-Fazer λόγω μαγνητων που εγκαταλείπουν τον μάταιο τούτο κόσμο, ενίοτε εσωτερικά του μοτέρ, και δεν τρέχει μία...
    Το θέμα με τα πλαίσια και τα μοτέρ ήταν 10 σελίδες και μας ενοχλεί αν θα σπάσει το κλιπον μετά από πτώση.

Τόσο large...

Ευτυχώς που τα συνεργεία είναι γεμάτα ευρωπαϊκά παρτάλια και βγάζουν οι άνθρωποι το ψωμάκι τους, αλλιώς θα είχαν φύγει όλοι μετανάστες με τα ασπαστα Japan.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Και χωρις θα χαλαγε anyway.Ετσι για σπασιμο
    Α να γεια σου

Μπαίνεις στο πνεύμα.

Ευχαριστήσου εσύ τα μοτά σου κι άσε όσους δε γουστάρουν να μη γουστάρουν.
    Τί να κάνουμε τώρα.
    Κι εμένα το μηχανάκι μου ο Βύρωνας το λέει πομόνα, φρέζα, και θεριζοαλωνιστική.
    Αυτός είναι μλκς. Εγώ τί φταίω?

Παλαιό μέλος
    Α να γεια σου

Μπαίνεις στο πνεύμα.

Ευχαριστήσου εσύ τα μοτά σου κι άσε όσους δε γουστάρουν να μη γουστάρουν.
    Τί να κάνουμε τώρα.
    Εγω ειμαι περιεργος,πως λες εσυ του Βυρωνα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

εισαι και εσυ μικρος και αβγαλτος...με το που πει τετοιες κουβεντες, ριξτου το γαντι στα μουτρα και πες του: "στησε ρε το ρδελο σου για μια ψιλη μεχρι την Λαμια"...
    δεν υπαρχει περιπτωση να μην κωλωσει...αν παει το aprilia τερμα γκαζι για 200χλμ θα γινει χαρτοπολεμος το μοτερ...:rotflmao:

εναλλακτικα βγαλε την αδεια και πες του να κολλησετε το γκαζι και στα 2 στο τερμα με νεκρα και οποιο σπασει πρωτο, ο αλλος το παιρνει σπιτι του..ετσι σπασμενο..να πουλησει τα εξωτικα aftermarket...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF