Σελίδα 38 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 28333435363738394041424348 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 556 έως 570 από 811

Θέμα: New GSX-R1000 L7

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    The king is (officially?) back...
    δεν είδα το τεστ τους,ούτε φυσικά τις μετρήσεις τους. έγραψα ότι διάβασα από τρίτους,οπότε επιφυλάσσομαι.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    διαβάζω ότι είναι γρηγορότερο σε όλα τα performance tests στο συγκριτικό του mcn :

0 - 60 mph
    0 - 100 mph
    0 - Top Speed
    40 - 120 mph (top gear)

και κερασάκι ο-400m :9.98 @ 153.49 MPH

αν είναι αλήθεια,ίσως κάτι δεν πάει καλά με τα άλογα/βάρη που ανακοίνωσε το ίδιο το mcn.

δεν είδα χρόνους στο rockingham (εκεί έκαναν το track portion του τεστ τους,μια σφιχτή πίστα που θεωρητικά ευνοεί τα πιο (σχετικά) αδύναμα κι ελαφριά μηχανάκια.

όταν τα πιάσει ο Rutter στα χέρια του, πιστεύω θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα γιατί
    1. είναι ο Rutter
    2. το performance bikes χρησιμοποιεί πάντα την ίδια πίστα κι έτσι μπορούν και βγαίνουν ίσως πιο "ασφαλή" συμπεράσματα,πάντα με σχόλιο για τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες.
    Ελα ντε πως γινεται παλι αυτο ? με 8 αλογα λιγοτερα ? ρε μπας και φαγανε κραξιμο απο ολο το κοσμο και προσπαθουν να τα μπαλωσουν ... λεω εγω τωρα
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JIMK7 Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη ρε μεγαλε τι θες να μου πεις τοση ωρα ότι λενε την αληθεια και εγω είμαι λαθος ? είναι δυνατον μηχανακι με μεταβλητο χρονισμο του 2017 να βγαζει λιγοτερα αλογα και απο το γιαμαχα ? που εδώ τα δυνομομετρουν 165 αλογα δηλαδή το σουζουκι θα βγαζει 160 αλογα εδώ πραγματικα ότι ναναι ρε πουστι μου με το κάθε ασχετο εδώ μεσα που εχει και γνωμη μαθε ότι ολοι οι πληρωμενοι δημοσιαγραφοι θα γραψουν αυτά που τους συμφερει να γραψουν και μονο αντικειμενικοι δεν είναι.
    Μα καλα ακομα δεν εχεις μαθει πως δουλευει το συστημα ? που ζεις ηθελα να ξερα ,κατσε σαν χανος να πιστευεις τι γραφουν τα περιοδικα ... εγω συγνωμη δεν θα παρω , το μηχανακι είναι οπλο, δεν ξερω αν είναι το καλυτερο αλλα ένα από τα καλυτερα σιγουρα , oποτε σ αρεσει δεν σ αρεσει χωνεψε το
    καταρχήν μιλά καλυτερα μάθε τρόπους που προφανώς δεν έχεις που θα με πεις και χάνο.
    σταμάτα να κάνεις σαν μέτοχος της Σουζούκι.αν το είσαι πες το μας να το ξερουμε.αν όχι είσαι μεγαλο θύμα και πιόνι που υπερασπίζεσαι με τόσο ζήλο μία πολυεθνική που αυτή βγαζει κερδος και εσύ τίποτα.οπως ισχυριζεσαι(αν έχεις αποδείξεις και δεν αερολογεις απλά δειξτες μας) οι δημοσιογράφοι τα περνούν για να προμοταρουν κάποιο μηχανάκι.εσυ το κάνεις τσάμπα!και αφού τα περνούν γιατί διάβασες το τεστ?αν έβγαζαν πρώτο το Σουζούκι θα ήταν οι πιο αντικειμενικοί έτσι?
    πάμε παρακάτω...
    δεν ειπα ότι δεν είναι καλό μηχανάκι το Σουζούκι.απλα δεν είναι το καλυτερο!εσύ τα οδηγησες ολα back to back σε πίστα και έχεις άποψη?αυτοι ναι.εγω οχι και για αυτό δεν έχω άποψη.εσυ μάλλον είσαι ο κάθε άσχετος μικρέ μου φίλε...

υγ.δεν υπάρχει κανένας αντμιν στο θεματακι?ο καθένας βριζει όπως θέλει εδώ μέσα?
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Ρε παλικάρι...το τραβάς πολύ....εσύ γιατί δηλαδή θίγεσαι που ο άλλος κάνει το suzuki Θεό...; Εγώ έχω το δικό μου το κουσούρι και είμαι Yamahικός. Δε λέω κάτι για το παλικάρι, σε θέμα για gsxr κι έρχεσαι και θίγεσαι που το έχει στο μυαλό του τούμπανο...ή τουλάχιστον ελπίζει...και κριτικάρει τους δημοσιογράφους... Εσύ δημοσιογράφος είσαι...αλλιώς τι κάνεις εδώ σε αυτό το θέμα...; Εμείς, οι των άλλων εταιριών...τον συμπονούμε...που πάτωσε το νέο gsxr...εσύ τι κάνεις...; Ποιό είναι για σένα το καλήτερο να κάνουμε κουβέντα κι όχι επίθεση. Με λαμβάνεις τι θέλω να πω;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Ρε παλικάρι...το τραβάς πολύ....εσύ γιατί δηλαδή θίγεσαι που ο άλλος κάνει το suzuki Θεό...; Εγώ έχω το δικό μου το κουσούρι και είμαι Yamahικός. Δε λέω κάτι για το παλικάρι, σε θέμα για gsxr κι έρχεσαι και θίγεσαι που το έχει στο μυαλό του τούμπανο...ή τουλάχιστον ελπίζει...και κριτικάρει τους δημοσιογράφους... Εσύ δημοσιογράφος είσαι...αλλιώς τι κάνεις εδώ σε αυτό το θέμα...; Εμείς, οι των άλλων εταιριών...τον συμπονούμε...που πάτωσε το νέο gsxr...εσύ τι κάνεις...; Ποιό είναι για σένα το καλήτερο να κάνουμε κουβέντα κι όχι επίθεση. Με λαμβάνεις τι θέλω να πω;

Άσε ρε Φούτρε που πάτωσε το τζίξερ! Πρώτο σε όλες τις μετρήσεις. Μην έρθω από κει που πίνεις τσίπουρα και σου κοπανήσω την κεφάλα
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    υγ.δεν υπάρχει κανένας αντμιν στο θεματακι?ο καθένας βριζει όπως θέλει εδώ μέσα?
    Μεγάλα παιδιά είστε, βρείτε τα. Αλλιώς θα πρέπει να διαγραφεί και το δικό σου αρχικό ποστ. Που θα συμβεί, αν συνεχίσετε.
    Life begins at 45°.

καταρχην θα το τραβηξω οσο θελω,με ρωτας τι κανω στο θεμα?διαβαζω για μηχανακια.τι ανοητη ερωτηση αυτη?πρεπει να ειμαι η δημοσιογραφος,η σουζουκικος για να διαβασω και να γραψω?
    για να ηρεμησουμε λιγο,φυσικα και πρεπει να συζηταμε αλλα ειναι αστειο οταν δεν μας αρεσει αυτο που διαβαζουμε να τους βγαζουμε ολους τρελους.λαμογια ρουφιανοι δημοσιογραφοι.
    επειδη η σουζουκι οποτε θυμαται βγαζει μηχανακι και εβγαλε τωρα μετα απο 10 χρονια πρεπει υποχρεωτικα να ειναι το καλυτερο?ε δεν ειναι ρε παιδι μου!δεν λεω οτι δεν ειναι πολυ καλο εργαλειο αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι το καλυτερο.δεν ειναι κακο αυτο και οσοι εχουν αλλη αποψη δεν ειναι ψευτες και λαμογια.
    στο κατω κατω αυτοι που τα γραφουν ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ!ο τυπακος εδω που τους βγαζει ολους ψευτες ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...αστεια πραγματα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μεγάλα παιδιά είστε, βρείτε τα. Αλλιώς θα πρέπει να διαγραφεί και το δικό σου αρχικό ποστ. Που θα συμβεί, αν συνεχίσετε.
    τι εχει το δικο μου αρχικο ποστ?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά έχει ένα υφάκι και είναι λογικό να παρεξηγηθεί από αγνώστους. Γι'αυτό ακολούθησαν και τα επόμενα επιθετικά ποστ. Ξαναδιάβασέ το και σκέψου να το έγραφαν για σένα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    καταρχην θα το τραβηξω οσο θελω,με ρωτας τι κανω στο θεμα?διαβαζω για μηχανακια.τι ανοητη ερωτηση αυτη?πρεπει να ειμαι η δημοσιογραφος,η σουζουκικος για να διαβασω και να γραψω?
    για να ηρεμησουμε λιγο,φυσικα και πρεπει να συζηταμε αλλα ειναι αστειο οταν δεν μας αρεσει αυτο που διαβαζουμε να τους βγαζουμε ολους τρελους.λαμογια ρουφιανοι δημοσιογραφοι.
    επειδη η σουζουκι οποτε θυμαται βγαζει μηχανακι και εβγαλε τωρα μετα απο 10 χρονια πρεπει υποχρεωτικα να ειναι το καλυτερο?ε δεν ειναι ρε παιδι μου!δεν λεω οτι δεν ειναι πολυ καλο εργαλειο αλλα απο οτι φαινεται δεν ειναι το καλυτερο.δεν ειναι κακο αυτο και οσοι εχουν αλλη αποψη δεν ειναι ψευτες και λαμογια.
    στο κατω κατω αυτοι που τα γραφουν ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑΝ!ο τυπακος εδω που τους βγαζει ολους ψευτες ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...αστεια πραγματα...
    Καταρχην εσυ μου επιτεθηκες πρωτος με χαρακτηρισμους ( ο κλασικος ελλην) λες και με ξερεις απο χθες ποιος ειμαι και τι κανω οποτε και λιγα ακουσες ... αλλα ας παμε παρακατω θελεις επιχειρηματα σου εχω μερικα

1) Τι σημασια εχει αν εκανε 10 χρονια να βγαλει καλο μηχανακι η οχι .. εβγαλε ? αυτο εχει σημασια οχι πως τα προηγουμενα ηταν κακα αλλα λεμε τωρα

2) Μονο απο το SR-VVT system εχουν κερδος + 10 αλογα αυτα δεν τα λεω εγω αλλα ο ιδιος ο κατασκευαστης

3) Finger followers positioned between the valves .... μονο η bmw το εχει αυτη τη στιγμη

4) Αυτη τη στιγμη ειναι το μονο 1000ρι χωρις αντιβαρο στροφαλου , φανταζομαι ξερεις τι σημαινει αυτο ?

5) εχει το πιο μικρο μοτερ σε διαστασης και ετσι εχουν καταφερει να φτιαξουν πολυ μεγαλο ψαλιδι κι αυτο φανταζομαι να ξερεις τι σημαινει

6) Η ιδιοι εχουν πει οτι ειναι το πιο δυνατο μηχανακι παραγωγης εως τωρα και με ολα αυτα που ξερω ηδη για το μοτερ δυσκολευομαι λιγουλακι να πιστεψω οτι ειναι πρωτελευταιο σε δυναμη απο τον ανταγωνισμο καταλαβες τωρα ?

7) Οταν ηξερα οτι θα βγει αυτο το μηχανακι , αυτοι οι δημοσιογραφοι του MCN ουτε καν το ειχαν ονειρευτει, εγω που το εμαθα μου το ειπε ενα πουλακι, αυτο ομως που τρελαινει περισσοτερο οσοι το δοκιμασαν στο Phillip Island μονο καλα λογια ειχαν να πουν, αλλα τι ξερουν αυτοι αχαχα ενω του MCN ειναι οι σωστοι

8) Το τι ξερω και τι δυνατοτητες εχει δεν χρειαζεται να μου το πει κανεις δημοσιογραφος τα ξερω απο πρωτο χερι και μπορω να σου λεω για αυτα ωρες και ετσι για την ιστορια εγω το εχω δει απο κοντα εσυ ?

Αλλα απο τι εχω καταλαβει πρεπει να εχεις φαει μεγαλη πικρα απο τα σουζουκι δεν εξηγειται αλλιως

Υ.Γ Οπως ειδες μιλησα με επιχειρηματα εσυ θα το κανεις ?

2 Υ.Γ Ποτε δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο τουλαχιστον ευθεως αλλα σε υποδυναμη δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι τοσο πισω τεσπα ο χρονος θα δειξει ποιος εχει δικιο και αδικο
    Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 07/04/2017 στις 07:30.
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

4) το s1000rr έβαλε αντίβαρα; δεν είχε (και κατ' επέκταση το R και XR ομοίως, για αυτό μου είχε κάνει εντύπωση, όπως και το δικό μου fazer που πήρε το μοτέρ του τότε R1 - ξέρω καμμία σχέση).

2) +10 άλογα σε σχέση με... και επιπλέον πόσων; Δεν λέει κάτι αυτό από μόνο του όπως είναι προφανές.

Επειδή έχετε πάρει φόρα, δεν πουλάω εξυπνάδα, αν με πάρει η μπάλα το κρίμα στο λαιμό σας, απλά ρωτάω.

Και τέλος πάντων, ανταλλάξτε email με πμ, μετρήστε τα πουλάκια σας και ας επέλθει η δημόσια ηρεμία. Αυτό το VS σε κάθε νήμα μοντέλου έχει γίνει κουραστικό. Από το να συζητάμε για το GSXR έχουμε γυρίσει στο ποιός είναι ο χαζός, ποιός είναι ο μπλε μύστης (ή ο μπλε πάουερ ρέιντζερ ξέρω 'γω) και κουταμάρες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    4) το s1000rr έβαλε αντίβαρα; δεν είχε (και κατ' επέκταση το R και XR ομοίως, για αυτό μου είχε κάνει εντύπωση, όπως και το δικό μου fazer που πήρε το μοτέρ του τότε R1 - ξέρω καμμία σχέση).

2) +10 άλογα σε σχέση με... και επιπλέον πόσων; Δεν λέει κάτι αυτό από μόνο του όπως είναι προφανές.

Επειδή έχετε πάρει φόρα, δεν πουλάω εξυπνάδα, αν με πάρει η μπάλα το κρίμα στο λαιμό σας, απλά ρωτάω.

Και τέλος πάντων, ανταλλάξτε email με πμ, μετρήστε τα πουλάκια σας και ας επέλθει η δημόσια ηρεμία. Αυτό το VS σε κάθε νήμα μοντέλου έχει γίνει κουραστικό. Από το να συζητάμε για το GSXR έχουμε γυρίσει στο ποιός είναι ο χαζός, ποιός είναι ο μπλε μύστης (ή ο μπλε πάουερ ρέιντζερ ξέρω 'γω) και κουταμάρες.
    1) Ναι το s1000rr εχει αντιβαρο

2) το + 10 ειναι απo το προηγουμενο μοντελο l6 δεν σου φτανει ?

3) Ξεχασα να γραψω ακομα οτι ειναι το μονο 4 κυλινδρο που του εχουν τοσο υψηλη σιμπιεση 13.2:1
    Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 07/04/2017 στις 00:19.

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

όχι σκέτο το +10 δεν λέει τίποτα, +10 από το προηγούμενο μοντέλο GSXR είναι μιά σαφής και ορισμένη πρόταση. μερσί για τις απαντήσεις.

.αλλά και το GSXR, εκτός από τις κόντρες στο δρόμο...έχει και μια ιστορία στο WSBK...γενικά στους αγώνες
    στους αγωνες ναι στα WSBK οχι... μετα τα μεσα του 00 κανανε κατι.... για λιγο!
    ORGIA!!!!!

MCN Road Test street portion:

1st - Honda
    2nd - Ducati
    3rd - BMW
    4th - Yamaha
    5th - Suzuki
    6th - Aprilia
    7th - Kawasaki
    Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 07/04/2017 στις 02:35.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2008, 15:18
  2. Cbr1000rr , Gsx-r1000 , Zx-10
    από greekshadow στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 21:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία