ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κύριοι, ως γνωστόν, ο Έλλην ψηφοφόρος (κι αυτό είναι κι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματά του μεταξύ άλλων) ψηφίζει σα να παίζει στοίχημα.
Δεν ψηφίζει αυτόν που τον εκφράζει.
Ψηφίζει αυτόν που πιστεύει ότι θα νικήσει.
Πόσες ψήφοι πηγαίνανε τόσα χρόνια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γιατί όταν ρώταγες τον αναποφάσιστο που τους έβριζε κιόλα "Οκ ρε παίχτη. Γιατί δεν τη ρίχνεις τότε στο ΚΚΕ? (παράδειγμα φέρνω)", σου απαντούσε "Καλό χρυσό και συμφωνώ και με κάποιες θέσεις του και μπλα μπλα μπλα, αλλά και να τη ρίξω τί θα γίνει? Λες και θα βγει το ΚΚΕ."
Αυτό δεν αφορά μόνο στη νίκη αυτή καθ'αυτή αλλά και σε άλλες πιο μικρές νίκες (όπως πχ την είσοδο στη βουλή μικρών κομμάτων κλπ).
Αν σκάσουν δημοσκοπήσεις που να δείχνουν τα αυγά στο 1,4% δε θα τα ψηφίσει ούτε ο ψυχίατρος του Κατσαριδιάρη.
Αν σκάσουν δημοσκοπήσεις που να δείχνουν τα αυγά στο 2,5-3,5% θα πάρουν περισσότερες ψήφους γιατί είναι στο όριο "μπαίνουν δεν μπαίνουν" και όσοι τους γουστάρουν έστω και λίγο θα τους στηρίξουν.
Αν σκάσουν δημοσκοπήσεις που να δείχνουν τα αυγά στο 7-8% παίζει να πάρουν και τα @@ μου, γιατί ακόμα κι αυτός που μπορεί να τους ψιλοθέλει στη βουλή, έχει το κεφάλι του ήσυχο ότι θα μπουν ούτως ή άλλως λόγω του μεγάλου ποσοστού που παίρνουν στις δημοσκοπήσεις, οπότε μπορεί να ρίξει την ψήφο του αλλού (στη ΝΔ πχ, μην τυχόν και βγει κανάς Τσίπρας και μας πάρουν τα σπίτια οι Κομμουνισταί).
Το κατά πόσον οι δημοσκοπήσεις αντιπροσωπεύουν την πρόθεση ψήφου των πολιτών, ή κατά πόσο είναι φτιαγμάν προκειμένου να επηρεάσουν την πρόθεση ψήφου των πολιτών, νομίζω είναι του νηπιαγωγείου θέμα....
Κατά το δοκούν λοιπόν, θα ανεβοκατεβαίνουν τα νουμεράκια και θα "παίρνει" η ΧΑ τα ποσοστά που θέλουν να φαίνεται ότι θα έπαιρνε αν γίνονταν σήμερα εκλογές.
Όπως στις προηγούμενες, έτσι και στις επόμενες εκλογές, αν υπάρχει συμφέρον να μπουν τα αυγά βουλή (έστω κι αποδυναμωμένα) θα μπουν. Αν όχι, δε θα μπουν.
Κατα πώς φαίνεται μέχρι στιγμής, αυτοί που κάνουν τα κουμάντα δεν τους θέλουν πλέον στα έδρανα.
Θα δείξει.
Ποιος είπε για λοβοτομή;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Έχεις ωραία αβατάρ...
Αλλα για πε γιατί ήρθες εδώ?
ανανήψαντας
Δε δέχεστε πακιστανούς, ε;
Τέλειο πάντως, ε; Μ' αρέσει που εγώ είμαι ο φασίστας!![]()