Πως από την υπέρβαση του νόμου που είπα εγώ, καταλήγεις στα όπλα, δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή το επίπεδο βίας που γνωρίζεις, ξεκινά με τα όπλα; Δηλαδή αν διαφωνείς ή σε καταπιέζει κάποιος ή σου δημιουργεί πρόβλημα, αυτό που σκέφτεσαι πρώτα είναι το όπλο; Η πρόοδος φίλε μου είναι να ασκήσεις πίεση/να υπερασπιστείς τα δίκια σου και να το πετύχεις, πολύ πριν το επίπεδο βίας που ανάγεται σε όπλα και θανάτους και σφαγές...
Οπότε οοοοοοοοοόλα τα υπόλοιπα που λες είναι άνευ αντικειμένου.
Τώρα για το τελευταίο, αν δημοκρατία και τα κόμματά της έχουν αυτοακυρωθεί, μπορεί και να συμφωνούμε.
Το θέμα είναι ότι μπορεί η συμφωνία αυτή να ξεκινά από εντελώς διαφορετικές αφετηρίες και να έχει εντελώς αντίθετες προθέσεις...
Δηλαδή αν λες ότι η δημοκρατία πέθανε, να ρθει ο βασιλιάς, έχουμε θέμα.
Αν λες η δημοκρατία πέθανε, να είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων, να το συζητήσουμε...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Το ωροσκόπιο σας για σήμερα:
Eπαγγελματικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!
Eρωτικά: Τα άστρα σας χαμογελούν!!
Oικονομικά: Τα άστρα έχουν γ@μηθεί στο γέλιο !!!....
ανανήψαντας
Γατακια?
Την ξεσκισε ο Ζαππειος την γερμανιδα καταπιακαγκελο.
https://www.youtube.com/watch?v=WGwSusUaedI
Αμ πως.
re ti malakas einai aytos o Alavanos???pwwwwwwwwwww re pousti mou....
Εγώ ξέρω το σόι του. Οχι τον ίδιο.
Μπορεί πολλά (σχεδόν όλα) απ αυτά που λέει να μην μου αρέσουν αλλά ξέρεις τι του αναγνωρίζω?
Αν ειχε γίνει Ανδρουλάκης πχ σήμερα δεν θα ήταν πλούσιος θα ήταν Πάμπλουτος.
(και υπουργός κατά 90%)
Μλκ δεν το λέω πάντως γιατί μια Χ αξιοπρέπεια την έχει. Πράμα σπάνιο την σήμερο ημέραν
ανανήψαντας
Ξέρεις τι πιστεύω; ότι δεν πιστεύω κανέναν τους πια. Κανείς δεν αντέδρασε και δεν αντιδρά και ο κόσμος από κάτω βράζει. Από το πόθεν έσχες του που δημοσιεύτηκε το ξέρω, γιατί με πολιτικούς και κομματόσκυλα ούτε είχα, ούτε θα έχω ποτέ πάρε-δώσε.
Φιλικά πάντα.
Τί έγινε ρε παιδιά κι είναι μαλάκας ο Αλαβάνος; Χάσαμε κάτι;