Σελίδα 20 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο "σημαιοφόρος με το αναπηρικό αμαξίδιο" όπως έγινε ευρύτερα γνωστός ή όπως ονομάζεται, Στέλιος Κυμπουρόπουλος:

http://noesi.gr/blog/ego-tha-eimai-e...kympoyropoylos

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Εδω ο κόσμος καίγεται...

http://edik.gr/2013/07/09/απόφαση-το...-της-έν/

ΕΔΗΚ...

Kαι το ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ έρχεται λέμεεεεεεε..........................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Εδω ο κόσμος καίγεται...

http://edik.gr/2013/07/09/απόφαση-το...-της-έν/

ΕΔΗΚ...
    EKON Ρήγας Φεραίος, ο κάθε σέξυ νέος...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Μλκια ρε γαμώτο

Επρεπε κι εγω δυο χρονια πριν, όταν προστεθηκα στο 1 μυριο (τότε) ανέργους του ιδιωτικου τομέα, να γραψω κατι αντιστοιχο "Με λενε Ηλια και ειμαι ανθρωπος, οχι αριθμος"

Με όλο το σεβασμο στο Γιώργο και στο βασικο του προβλημα, που ειναι η υγεία του και που του εύχομαι να το ξεπεράσει όσο γινεται.
    Έπρεπε αλλά δεν το έκανες....

Αλλα δε γαμιέται?
    Στο τέλος όλοι το ίδιο θα γίνουμε. Ευρωγκαρσόνια. Το είχε πει κι η Παπαρήγα πιο παλιά.
    Μη σου πω και για τον Παφίλη που έλεγε για ευρωγύφτους.
    Και πάλι καλά να λέμε που δεν θα γίνουμε Κινεζογκαρσόνια ή Κινεζογύφτοι.

Και ποια ή διαφορά μας τελικά?
    Άνεργος αυτός, άνεργος εσύ, άμισθη εργασία εγώ. Λέω πως είμαι σε ΜΚΟ για να μη με πάρει από κάτω.
    Έχουμε πολλά να χωρίσουμε?

Για την ιστορία ο Γιώργος δεν θα ξεπεράσει ΠΟΤΕ το πρόβλημα του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Έχουμε πολλά να χωρίσουμε?
    Οχι βέβαια, αλλα δεν ειμαι εγω αυτος που χωριζει τους ελληνες σε μνημονιακους και αντιμνημονιακους ουτε σε οσους ειναι "μαζι μας στην πλ. συνταγματος" και σε αυτούς που δεν κατεβαινουν.

Για την ιστορία ο Γιώργος δεν θα ξεπεράσει ΠΟΤΕ το πρόβλημα του.
    Το ξέρω, απλα δεν ειναι κακό να το εύχομαι.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    http://tovytio.wordpress.com/2013/07/09/eutaksia/

Η χώρα που χαλαρώνει πίνοντας φρέντο καπουτσίνο, αναλογιζόμενη αν θα σκοτώσει ή όχι έναν απεργό πείνας, δεν ενδιαφέρεται να έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου μόνο πάνω στους ανθρώπους που έτυχε να κατοικούν εντός της. Διπλασιάζει το πρόστιμο για το ελεύθερο κάμπινγκ. Αλλά ας πούμε ότι αυτό είναι μια πολιτική επιλογή. Έπειτα τρέχει, κάνει ελέγχους, πεσίματα, ελέγχους, συντονισμένες επιχειρήσεις για να ανακαλύψει όσους επιμένουν να μην πλένονται και να μην πληρώνουν 60 ευρώ το δίκλινο. Η πολιτεία επεμβαίνει, αρπάζει το τσιγαριλίκι απ’ το χέρι του κοριτσιού που κάνει διακοπές και ρεμβάζει έξω απ’ τη σκηνή της. Τη σώζει απ’ τις καταχρήσεις και επιτέλους επαναφέρει την ευταξία του τουριστικού προορισμού.....
    ......

Και εγω εχω ενα μαγαζακι απο το οποιο το κρατος βγαζει πιο πολλα στην τελικη απο εμενα. Συνετερος δλδ αλλα μονο στο να περνει.
    Γιατι περνει απο τον ΦΠΑ.
    Περνει και απο την ΔΕΗ που για 30 ευρο καταναλωση ρευματος μου ζηταει αλλα 120 για Δημοτικα τελη κτλπ.
    Περνει και απο την ασφαλιση,
    Περνει, περνει, περνει για να εχει και ο Γιωργος με το προβλημα του και την οικογενια του ενα κομματι ψωμι να φαει.
    Και ασε με εμενα να φτανω στην απογνωση οταν στο τελος καποιων μηνων μου μενουν στα χερια λιγοτερα απο οτι δηνει το ταμειο ανεργιας.

Περνει το κρατος και τι μου αντααποδιδει?
    Παιδια που πρεπει να πληρωσω φροντιστηρια.
    Αθλια υγεια που πρεπει να πληρωσω και φακελακια.
    Εφορεια που θα τσεκουρωσει εμενα 1500 ευρο αν δεν κοψω αποδειξη για 5 ευρο αλλα αφηνει να φοροδιαφεύγουν εκατομυρια ή αφήνει το παρεμπορειο και τα λαθρεα να μου κανουν ζημια.
    Δημους που εγιναν προβλημαρτικοι και υπερχρεωμενοι αλλα κανεις δεν φερει ευθυνη και συνεχιζω να πληρωνω για να τους ξεχρεωσω.
    Δικαστικο συστημα για ακριβα και ειδικα γουστα.
    Αστυνομια που ουτε θελει, ουτε μπορει.
    Δρομους? Υπηρεσιες? Σταθερωτητα?
    Η λιστα ειναι ατελειωτη...

Τοσα χρονια που ηταν οι συνδικαλιστες, που ξερουν καλυτερα απο τον καθενα ποσοι και ποιοι μπηκαν απο παραθυρα και πισο πορτες?
    Μονο για μισθολογικες διεκδηκησεις ηξεραν να κανουν απεργιες? Μονο για να μου πουν πληρωνε κιαλλα Μαλ@κα?
    Γιατι δεν αντεδρασαν οταν υποβαθμιζοταν η υπηρεσια τους ή εβλεπαν τα "βυσμα" να μην δουλεβουν;
    Κλειναμε αυτια και στοματα οσο ο παρας ηταν εξασφαλισμενος και τωρα θελουν συμπαρασταση απο την κοινωνια.

υ.γ. Δεν εχω καμια ψευδαισθηση οτι ολα αυτα που πανε να κανουν οι κυβερνωντες θα εχουν καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα.
    Αλλα μεχρι να βρεθει καποιος που να εχει καποια καλυτερη και εφαρμοσιμη λυση που να αντιμετοπιζει και το δικο μου προβλημα μην με περιμενετε στις πορειες για να με καπελωσει το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο καθε ευαισθητος "επαναστατης" κρατικο-συνδικαλιστης που ξαφνικα ξεβολευτικε.

υ.γ.2 Ελπιζω μονο οτι με την αναταραξη της κυριοτερης δεξαμενης ψηφοφορων των κομματων (aka δημοσιο) θα ξυπνησει η συνείδηση μερικων, αν και μαλλον ο Ελληνας σαν γνησιος ιθαγενης παντα θα γουσταρει καθρεφτακια και χαντρες.

Τα ειπα και ξαλαφρωσα.
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 10/07/2013 στις 00:54.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Και εγω εχω ενα μαγαζακι απο το οποιο το κρατος βγαζει πιο πολλα στην τελικη απο εμενα. Συνετερος δλδ αλλα μονο στο να περνει.
    Γιατι περνει απο τον ΦΠΑ.
    Περνει και απο την ΔΕΗ που για 30 ευρο καταναλωση ρευματος μου ζηταει αλλα 120 για Δημοτικα τελη κτλπ.
    Περνει και απο την ασφαλιση,
    Περνει, περνει, περνει για να εχει και ο Γιωργος με το προβλημα του και την οικογενια του ενα κομματι ψωμι να φαει.
    Και ασε με εμενα να φτανω στην απογνωση οταν στο τελος καποιων μηνων μου μενουν στα χερια λιγοτερα απο οτι δηνει το ταμειο ανεργιας.

Περνει το κρατος και τι μου αντααποδιδει?
    Παιδια που πρεπει να πληρωσω φροντιστηρια.
    Αθλια υγεια που πρεπει να πληρωσω και φακελακια.
    Εφορεια που θα τσεκουρωσει εμενα 1500 ευρο αν δεν κοψω αποδειξη για 5 ευρο αλλα αφηνει να φοροδιαφεύγουν εκατομυρια ή αφήνει το παρεμπορειο και τα λαθρεα να μου κανουν ζημια.
    Δημους που εγιναν προβλημαρτικοι και υπερχρεωμενοι αλλα κανεις δεν φερει ευθυνη και συνεχιζω να πληρωνω για να τους ξεχρεωσω.
    Δικαστικο συστημα για ακριβα και ειδικα γουστα.
    Αστυνομια που ουτε θελει, ουτε μπορει.
    Δρομους? Υπηρεσιες? Σταθερωτητα?
    Η λιστα ειναι ατελειωτη...

Τοσα χρονια που ηταν οι συνδικαλιστες, που ξερουν καλυτερα απο τον καθενα ποσοι και ποιοι μπηκαν απο παραθυρα και πισο πορτες?
    Μονο για μισθολογικες διεκδηκησεις ηξεραν να κανουν απεργιες? Μονο για να μου πουν πληρωνε κιαλλα Μαλ@κα?
    Γιατι δεν αντεδρασαν οταν υποβαθμιζοταν η υπηρεσια τους ή εβλεπαν τα "βυσμα" να μην δουλεβουν;
    Κλειναμε αυτια και στοματα οσο ο παρας ηταν εξασφαλισμενος και τωρα θελουν συμπαρασταση απο την κοινωνια.

υ.γ. Δεν εχω καμια ψευδαισθηση οτι ολα αυτα που πανε να κανουν οι κυβερνωντες θα εχουν καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα.
    Αλλα μεχρι να βρεθει καποιος που να εχει καποια καλυτερη και εφαρμοσιμη λυση που να αντιμετοπιζει και το δικο μου προβλημα μην με περιμενετε στις πορειες για να με καπελωσει το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο καθε ευαισθητος "επαναστατης" κρατικο-συνδικαλιστης που ξαφνικα ξεβολευτικε.

υ.γ.2 Ελπιζω μονο οτι με την αναταραξη της κυριοτερης δεξαμενης ψηφοφορων των κομματων (aka δημοσιο) θα ξυπνησει η συνείδηση μερικων, αν και μαλλον ο Ελληνας σαν γνησιος ιθαγενης παντα θα γουσταρει καθρεφτακια και χαντρες.

Τα ειπα και ξαλαφρωσα.
    Θα μπορούσε κάποιος βέβαια ν αρχίσει να λέει και τα δικά σας σχολιανά. Μαγαζάτορες που από τη μια κλαίγονται ότι δε βγαίνουν και με την πρώτη ευκαιρία δεν πληρώνουν φόρους και απασχολούν χωρίς ασφάλιση και με μισθούς κάτω του βασικού μετανάστες (γιατί οι Έλληνες τάχα "δεν πάνε" - με τους μισθούς πείνας που θέλετε να πληρώνετε). Μαγαζατορες που από τη μια κλαίγονται για έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών αλλά από την άλλη τους συμφέρει να είναι και διαλυμένοι... Άστο αν αρχίσουμε να λέμε για τον καθένα δε σταματάμε

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    Θα μπορούσε κάποιος βέβαια ν αρχίσει να λέει και τα δικά σας σχολιανά. Μαγαζάτορες που από τη μια κλαίγονται ότι δε βγαίνουν και με την πρώτη ευκαιρία δεν πληρώνουν φόρους και απασχολούν χωρίς ασφάλιση και με μισθούς κάτω του βασικού μετανάστες (γιατί οι Έλληνες τάχα "δεν πάνε" - με τους μισθούς πείνας που θέλετε να πληρώνετε). Μαγαζατορες που από τη μια κλαίγονται για έλλειψη ελεγκτικών μηχανισμών αλλά από την άλλη τους συμφέρει να είναι και διαλυμένοι... Άστο αν αρχίσουμε να λέμε για τον καθένα δε σταματάμε
    Σαν να λεμε δλδ οτι οι εγγληματιες φταινε για την κακη αστυνομευση.

Ισος θα επρεπε να δημιουργηθει ενας κρατικος οργανισμος που να ελεγχει τετοιες καταγγελιες ή και να κανει αυτοβουλος ελεγχους...
    Μεχρι τωτε θα αρκεστουμε στο φιλοτιμο των μαγαζατορων...

Σαν να λεμε δλδ οτι οι εγγληματιες φταινε για την κακη αστυνομευση.

Ισος θα επρεπε να δημιουργηθει ενας κρατικος οργανισμος που να ελεγχει τετοιες καταγγελιες ή και να κανει αυτοβουλος ελεγχους...
    Μεχρι τωτε θα αρκεστουμε στο φιλοτιμο των μαγαζατορων...

Βέβαια, οι εγκληματίες φταίνε βασικά για την ανάγκη αστυνόμευσης εξ αρχής.

Άλλο που στη προκειμένη περίπτωση κάποιοι κλέβουν από ανάγκη που τους δημιούργησαν οι άλλοι εγκληματίες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    AN ποτέ ανοίξεις δικό σου μαγαζί τα ξαναλέμε....

Μέχρι τότε απλά μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις -και φυσικά αυτά που λες είναι άκυρα- με το μπαρδόν πάντα.

και με το μπαρδόν και πάλι άκυρα είναι κι αυτά που λέει ο μαγαζάτορας, εργατοπατέρες και κράτος ήταν από την ίδια πλευρά. (και ουέ σε όποιον ήταν στη απ έξω...)

με το μπαρδόν ξαναλέω

εργατοπατέρες και κράτος ήταν από την ίδια πλευρά. (και ουέ σε όποιον ήταν στη απ έξω...)
    Οχι μονο εργατοπατερες αλλα και η πλειοψηφια των συνδικαλιστων. Αυτων που τωρα ζητουν την αλληλεγγυη της κοινωνιας στο προβλημα τους.
    Γιατι οταν στο δημοσιο ο "συνδικαλισμος" ειχε παραταξεις και οι παραταξεις επερναν σταθερα πολυ πανω απο το 60% μην μου βγαζεις μονο τους εργατοπατερες σαν μαυρα προβατα.

υ.γ. Στα 30 μου χρονια εχω προλαβει να δουλεψω και σαν υπαλληλος, και σαν κρατικα αμοιβομενος (συμβασιουχος).

AN ποτέ ανοίξεις δικό σου μαγαζί τα ξαναλέμε....

Μέχρι τότε απλά μιλάς για πράγματα που δεν γνωρίζεις -και φυσικά αυτά που λες είναι άκυρα- με το μπαρδόν πάντα.

και με το μπαρδόν και πάλι άκυρα είναι κι αυτά που λέει ο μαγαζάτορας, εργατοπατέρες και κράτος ήταν από την ίδια πλευρά. (και ουέ σε όποιον ήταν στη απ έξω...)

με το μπαρδόν ξαναλέω
    ΑΧΑΧΑΧ τι λες ρε κτίνε;;; Θες να μας πεις ότι όλοι οι μεταποιητές, μεταπράτες, παροχείς υπηρεσιών είναι συνεπέστατοι καλοί και άγιοι και φταίνε για όλα οι άλλοι; Έχουμε άποψη καθώς στην αγορά εργασίας είμαστε και τους καλούς καιρούς είμαστε και στους κακούς, και ξέρουμε πως συμπεριφέρεται και αυτό το συνάφι!

Το μόνο που έχω να πω για τους μαγαζάτορες που ακολουθούσαν αυτές τις πρακτικές (τους καλούς καιρούς) και συνεχίζουν να τις ακολουθούν είναι: ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΡΕ...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ΑΧΑΧΑΧ τι λες ρε κτίνε;;; Θες να μας πεις ότι όλοι οι μεταποιητές, μεταπράτες, παροχείς υπηρεσιών είναι συνεπέστατοι καλοί και άγιοι και φταίνε για όλα οι άλλοι;
    Δε νομίζω ότι σου λέει αυτό...

....άκυρα είναι κι αυτά που λέει ο μαγαζάτορας, εργατοπατέρες και κράτος ήταν από την ίδια πλευρά. (και ουέ σε όποιον ήταν στη απ έξω...)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Στα 30 μου χρονια
    Βρε τον Ορεστάκο...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ