μασίστας θα έλεγα εγώ
μασίστας θα έλεγα εγώ
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Απ΄ότι θυμάμαι, γιατί η φωτό είχε ξαναμπεί σε καποιο thread του ΔΝΤ και λοιπές δυνάμεις, είναι 3 ΕΠΕΝιτες, όχι όμως γνωστοί. Ο τύπος με την γερμανική στολή ήταν κάποιος σαλεμένος που έχει πεθάνει πριν πολλά χρόνια. Νομίζω οτι ήταν μπουζουκτσής και είχε παίξει στο "Ρεμπέτικο" του Φέρρη.
Edit. Την φωτό την είχε "βγάλει" ο Καμμένος για να επιτεθεί στον Πλεύρη, και την είχε πάρει από το troktiko. Ήταν άλλη μια μπαρούφα του Καμμένου, μιας και ο "Πλεύρης" ήταν βαρεμένος που είπα, γνωστός με το παρατσούκλι fon paulus
Τουβλα υπαρχουν. Και για δυο και για πενηνταδυο.
Ορεξη για τουβλοδιαλογο δεν υπαρχει.
Και λογικο ειναι αν λαβει κανεις υποψη την κοινωνια στην οποια μεγαλωσαμε και τις καταστασεις τις οποιες βιωνουμε.
Κι οχι, διαλογος με ασπονδυλα δε γινεται. Κι ουτε ο φασιστας αλλαζει νοοτροπια.
Το προβλημα ειναι οτι με τις μαλακιες καποιων, δε μας φτανανε τα οσα ειχαμε, φορτωθηκαμε και δ'αυτους.
Το μονο καλο που μπορει να βγει απο την ιστορια μνημονιων και οσφυοκαμψιας που εχουμε μπλεξει, ειναι οτι οταν πια σταματησουν να "συμφερουν" και να εξυπηρετουν αυτους οι οποιοι τους εβαλαν εκει, θα τους πεταξουν εξω και θα τους εξαφανισουν απο προσωπου γης με συνοπτικες διαδικασιες και μεσα σε ενα μηνα Κασσιδες και Λαγους δε θα τους θυμαται ουτε η μανα τους.
Πολυ καλυτερα δυστυχως, απ'οτι θα τα καταφερνε (τη σημερινη εποχη εστω) ολοκληρος στρατος αναρχικων, απλυτων, αλουστων και λοιπων, που η μοναδικη επιρροη που μπορουν να ασκησουν στο μεσο νοματαιο ειναι να κανουν κανα γκραφιτι και να κολλησουν καμια αφισα για καμια συναυλια.
Sad but....
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Άκουσα εχθές έναν συνταγματολόγο ο οποίος έλεγε ότι δεν υπάρχει τρόπος να κριθεί ως παράνομο ένα πολιτικό κόμα, το μόνο που μπορουν να κάνουν είναι να τους απαγορεύσουν τις εμφάνες τύπου "λεγεώνα του τρόμου" και τα στρατοκαυλικά τους, με την επίφαση της σύστασης συμμορίας. Και η κατάργηση τους, θα είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για αυτούς, έχει να ακουστεί πολύ "ε ρε χρυσή αυγή που σας χρειάζεται" κατά το "που 'σε ρε παπαδόπουλε;". Δυστυχώς την μαλακία από τα κεφάλια του 13% (και του εν δυνάμει μεγαλύτερου ποσοστού) δεν μπορουν να την αφαιρέσουν ότι και να γίνει.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπα...
Πιστεύω ότι έχει ψωμί ακόμα.
Υπάρχει πολύ αναμπουμπούλα τώρα και είναι φρέσκες οι κόντρες.
Όπως δόθηκε τυράκι στους μετριοπαθείς/λαθρομεταναστοπαθείς/νοικοκυρέους και λοιπούς να ρίξουν την ψήφο στα αυγά, έτσι θα δοθεί κάποιο άλλο κομμάτι τυρί για να τους τραβήξει την προσοχή προς μια άλλη κατεύθυνση, η οποία αντιστοίχως θα είναι προς το συμφέρον κάποιων τότε (όπως ήταν κάποτε η δημιουργία μπάχαλου και διχασμού φέρνοντας στο προσκήνιο τα αυγά).
Το τελευταίο λοιπόν που θα απασχολεί πλέον τον κόσμο θα είναι το τί απέγιναν εκείνα τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια που είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές.
Στην πορεία, αφού πρώτα τα αυγά θα έχουν φύγει από πρώτο θέμα, θα έχουν χάσει τον κόσμο τους και θα έχουν μείνει μόνο οι β(λ)αμμένοι, θα βγει κάτι στη φόρα (δολοφονία? σκάνδαλο? γουατέβα) και τότε θα ψηφήσουν νόμο να τους πετάξουν όξω και να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στη βουλή (μιας και χωρίς τον κόσμο που τώρα τους στηρίζει ούτε μάρτυρες ούτε ήρωες υπάρχει κίνδυνος να γίνουν).
Αυτοί θα πάνε λογικά να κάνουν κανάν τσαμπουκά, οι τσέοι όμως αυτή τη φορά (όσο κι αν τους στενοχωρεί) θα έχουν άλλες εντολές, και θα αρχίσουν φυσουνιάσματα, γκλοπιές, προσαγωγές, συλλήψεις κι άλλα όμορφα άμα τη εμφανίσει (πώς κάνουν τώρα στις διαδηλώσεις και στις πορείες? Ε κάπως έτσι.).
Η είδηση θα παίξει ως ρεπορτάζ διλέπτου, κι αμέσως μετά θα περάσει η όμορφη παρουσιάστρια κι ο σοβαρός δημοσιογράφος σε φλέγοντα ζητήματα των ημερών που θα αφορούν το προαναφερθέν τυράκι.
Μ'αυτά και μ'αυτά θα ξαναμπεί η ΧΑ στο γνωστό χρονοντούλαπο.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ να γίνεται.
Μπορούν.
Αντικαθιστώντας την με μια άλλη μαλακία.
Πολλές μαλακίες βράζουν μέσα στα κεφάλια πολλών (13,23,53,93%) και είναι έτοιμες με το κατάλληλο ερέθισμα να βγουν στην επιφάνεια.
Μία εξ'αυτών των μαλακιών ήταν (ανέκαθεν) το "Ε ρε Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται". Σωστά εκμεταλλευόμενη από κάποιους, φτάσαμε να έχουμε τα αυγά.
Σκέψου πολύ απλά βήμα βήμα πώς φτάσαμε εδώ.
Υπάρχουν λοιπόν άπειρες μαλακίες που περιμένουν απλά τον κατάλληλο χειρισμό για να πάρουν τη θέση της συγκεκριμένης.
Ουδείς μίλησε για -εκ των προτέρων- διάλογο, φίλτατε...
Η χρήση διαλόγου είναι εντελώς προαιρετική και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς..!!
(για να διαπιστώσεις π.χ. εάν και πόσο κουνήθηκε το μυαλό κάποιου μετά την βίαια πρόσκρουση σε τούβλο, τσιμεντόλιθο, μποντρέλι και λοιπά επιστημονικά όργανα όργανα διανοητικής βελτίωσης..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Η ελληνική βουλη , εκτος απο τους "εν δυνάμει" δολοφόνους (Χρυση Αυγή)
φιλοξένησε κατα καιρούς, στα εδρανα της , και κανονικούς δολοφονους.
Κανεις δεν σκίζει ομως τα ιματια του γιαυτο...