Δημοσιεύθηκε αρχικά από
alres
Κοίτα τι είναι ανησυχητικό.
Δεν ξέρω αν τα δικαστικά έγγραφα αυτής της ιστορίας θα δημοσιοποιηθούν ποτέ πλήρως. Πάντως από τα όσα λένε τα ΜΜΕ, όσα βγαίνουν στα ιντερνετ, όσα ψιθυριζονται, εγώ καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή, "καίγονται" κάποια στελέχη, ναι ακόμα και βουλευτές, θα καούν σίγουρα και πιτσιρικαραίοι (μαφιόζοι μεν, μαρίδα δε). Το θεματάκι είναι ότι τα δίκτυα των εγκληματικών τους δραστηριοτήτων (από ναρκωτικά, εκβιασμούς, πορνεία, όπλα και δεν ξέρω τι άλλο) καθώς και τα δίκτυα οικονομικής, υλικής και οπλικής (ακόμα) υποστήριξής τους, μένουν ανέγγιχτα... Έγινε μια δολοφονία ώρα 11-12 το βράδυ και οι έρευνες ξεκίνησαν στους άμεσα εμπλεκόμενους και τους πολιτικά υπεύθυνους γι αυτή μετά από 12 ώρες...Καταλαβαίνεις πόσος χρόνος είναι οι 12 ώρες; Πόσα τηλέφωνα έπεσαν, τα οποία θα έμειναν εκτός ερεύνης, βεβαίως βεβαίως...Ξέρεις πόσοι δολοφόνοι θα εξαφάνισαν τα απλωμένα σιδερικά τους, με ειδοποιήσεις στόμα με στόμα; Πόσοι συνεργάτες τους θα εξαφανίστηκαν μέσα σε διάστημα λεπτών;
Κάτι σφυρίχτηκε για έναν μεγαλοεπιχειρηματία του Πειραιά, κάτι σφυρίχτηκε για κάποιους άλλους επιχειρηματίες (ρε τι σου είναι αυτοί οι άνθρωποι της αγοράς...), κάτι ακούστηκε για κάτι παπάδες, στρατιωτικούς, μαφιόζους...Τώρα βέβαια αυτά είναι φήμες και με τέτοια δεν είναι καλό να προχωράς συνέχεια, αλλά
Πολύ φοβάμαι ότι γίνονται ανακατατάξεις στις τάξεις του υποκόσμου (και μπαίνει και το βαθύ και το επίσημο κράτος εκεί), οι οποίες θα έχουν ως τελική μορφή ένα ακόμα πιο σκληρό καθεστώς, πιο "νομιμοποιημένο"...(αφού "τολμά και χτυπά" αυτούς...)