Σελίδα 97 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 47879293949596979899100101102107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.441 έως 1.455 από 2002

Θέμα: Ξεχρεώσαμε; Μπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    τα πράγματα είναι απλα
    Η ΧΑ έκανε εγκληματικές πράξεις και συνελήφθη
    Η ΧΑ ΟΤΑΝ τα έκανε αυτά έβρισκε σύμφωνους πολλούς πολίτες
    Η ΧΑ τα εκανε αυτα με ιδεολογικό κίνητρο
    Η ΧΑ εχει ναζιστική ιδεολογική βάση-κίνητρο
    Οι πολίτες που υποστήριξαν έστω και λίγο της πράξεις της ΧΑ, είναι κατά το ανάλογο ποσοστό ΝΑΖΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΕΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΑΛΌ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΤΡΈΠΕΙ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΔΩ

Το εαν το σύστημα έπαψε να εξυπηρετείται από την ΧΑ και τους διέγραψε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
    μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι....
    ανανήψαντας

Banned
    την βλεπω και δεν κανω τπτ, γιατι δεν ειμαι εδω για να επαναφέρω στην ταξη κανένα. Αυτο θα ηταν φασιστικός τρόπος εφόσον ειναι εκτός δικαιοδοσίας μου

η απάντηση σε σενα ειναι ενα μεγαλο ναι στην ερώτηση "Θεωρείς ότι το 10% των Ελλήνων είναι φασίστες;"
    Άρα αν δεν κοπεί από τους διαχειριστές, τότε αυτοί είναι φασίστες. Δεν το υιοθετώ αλλά αυτό προκύπτει από τη λογική ότι το 10% είναι φασίστες. Δεν είναι φασίστες το 10%. Απλά το 100% δεν είναι άγιοι. Επίσης ένα αδιευκρίνιστο ποσοστό δεν είναι καλοί άνθρωποι. Δε θα κοπεί γιατί προφανώς είναι φιλαράκια κι αυτοί θα περιοριστούν στο να παρατηρήσουν εμένα τον αλεξιπτωτιστή, αν ξεφύγω και πέσω στο επίπεδο οποιουδήποτε είναι ερειστικός απέναντί μου. Η επαναφορά στην τάξη μπορεί να γίνει με ήπιο τρόπο που να μη δίνει σε κανέναν δικαίωμα να αμφισβητήσει τις προθέσεις σου και να σε αποκαλέσει φασίστα, επειδή λες το σωστό!
    Η αντ-ερώτηση μου για το ναι σου, δεν ήταν σε ποιον το λες. Απλά είπες ότι δεν αφορούσε εμένα όλο το πακέτο και ρώτησα τι από το πακέτο με αφορούσε.

Banned
    Το εαν το σύστημα έπαψε να εξυπηρετείται από την ΧΑ και τους διέγραψε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
    Δε δείχνει να προβληματίζει κανέναν ότι αυτός ο παπάς αποφεύγει επιμελώς να ψάλει τα συγκεκριμένα εδάφια. Αντίθετα το θεωρείτε λογικό. Αυτό αν δεν είναι βούτυρο στο ψωμί τους, δεν ξέρω τι είναι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gata_kontos Προβολή μηνύματος
    Άρα αν δεν κοπεί από τους διαχειριστές, τότε αυτοί είναι φασίστες. Δεν το υιοθετώ αλλά αυτό προκύπτει από τη λογική ότι το 10% είναι φασίστες. δεν καταλαβα τον συλλογισμό σου

Δεν είναι φασίστες το 10%. Απλά το 100% δεν είναι άγιοι.
    διάβασε ΞΑΝΑ τον δικο μου συλλογισμό και εαν θες απάντησε

Η αντ-ερώτηση μου για το ναι σου, δεν ήταν σε ποιον το λες. Απλά είπες ότι δεν αφορούσε εμένα όλο το πακέτο και ρώτησα τι από το πακέτο με αφορούσε.
    οκ ελήξε και αυτο
    οκ εχεις αντιλογο

δεν τον βλέπω
    παμε μια ακομα, σειρά σειρα ?
    ειμαι λιγο μπουμπουνας

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eίναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα, θα δείξε όμως...

Ας μην στεκόμαστε στο προφανές (φόνος > φυλάκα) μιας και εδώ δεν είναι απλά ένα έγκλημα πάθους, ούτε ξακαθάρισμα λογαριασμών από το αστυνομικό δελτίο, αλλά πολύ περισσότερα. Πρώτα απ΄όλα ποιο παιδάκι δεν είχε ψυλλιάστεί από καιρό ότι αργά η γρήγορα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, να σηκώσει χεράκι... κάποιος;... κανένας ε; Λοιπόν πιστεύτε ότι δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και αυτοί που σήμερα εμφανίζονται ως τιμωροί του εγκλήματος και άκαμπτοι στυλοβάτες της δημοκρατίας. Στοιχειοθέτηση κατηγοριών μπορούσαν να κάνουν πολύ πριν φτάσουμε στον φόνο του Έλληνα και το υπογραμμίζω το Έλληνας γιατί έχει φυσικά την επικοινωνιακή σημασία του (οι Αιγύπτιοι και οι Πακιστανοί δεν μας πειράζουν).

Η ΧΑ έπαιξε μια χαρά το ρόλο της και εξυπηρέτησε τους όποιους σκοπούς, οφέλη από αυτή είχε όλο το συνταγματικό τόξο (μη χέσω!!!) ακόμα και οι αντιδιαμετρικών φρονημάτων παρατάξεις. Προσοχή, δεν ισχυρίζομοαι ότι αποτέλεσε 100% ένα κατασκεύασμα, αλλά μιας που προέκυψε, εκμεταλλέυτηκαν την ευκαιρία. Όλοι. Αποπροσανατολισμός, συσπείρωση, πόλωση, χάζι, όπως θέλετε πείτε το, μια χαρά λειτούρησαν ως καβαφικοί βάρβαροι -και όχι μόνο- εν γνώση της επικινδυνότητας αυτού του γεγονότος από τους υπόλοιπους.

Έπρεπε να τους είχαν τσακίσει πιο νωρίς και είχαν έναν σωρό αφορμές και αιτιάσεις για αυτό αλλά δεν το έκαναν. Τα κροκοδείλια δάκρυα και οι φαμφάρες που διανθίζουν την υποκριτική κατ΄εμέ παράσταση που δίνουν πάλι εκμεταλλευόμενοι ακόμα και τα κόκκαλα του δράκου, δεν πείθουν. Όχι ότι δεν ήταν σωστό, να τον σκοτώσουν τον δράκο, αλλά εξ αρχής... όχι να περιμένουν να τα γ@μησει όλα το θερίο για να κάνουν ταμείο...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου καλέ αυτά μόνο εσύ τα βλέπεις.
    Ήρθες έκανες μια κουβέντα.
    Βρήκα τα επιχειρήματα σου αδύναμα και σου το είπα, γιατί να είμαι επιθετικός ?
    Έχω να μοιράσω τίποτε μαζί σου?
    Τώρα αν εκφράζεις τη κοινή γνώμη μ αυτά που γράφεις επέτρεψε μου.
    Κι εγώ στην κοινή γνώμη ανήκω και σου λέω ξεκάθαρα ότι η θέση αυτών των ανθρώπων
    είναι στη ψειρού, μπουζού, πως το είπε η θεία....
    Δεν ανέχομαι να δέρνουν φουκαράδες, δεν ανέχομαι να δέρνουν "αναρχικούς" δεν ανέχομαι ξενοδοχεία με αλλοδαπές και κυρίως
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΦΟΝΟ
    Απλά πράγματα.
    Αν εσύ θες να κουβεντιάζεις περί ανέμων και υδάτων κανένα πρόβλημα,
    αλλά μερικά πράγματα καλό είναι να ξξεκαθαρίζονται.
    Η εικόνα με τη "μαλακία" είναι τουλάχιστον προσβλητική και εκφράζει επιθετικότητα. Αν διαφωνείς τότε μιλάς με επιχειρήματα. Αν βλέπεις ότι ο δικός μου λόγος είναι αδύναμος, κοίταξε λίγο και το δικό σου. Δεν είπα άσχετα ανέκδοτα που να δικαιολογείται το "περί ανέμων και υδάτων". Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε είμαστε εντάξει; Νόμιζα ότι είναι ελεύθερος τόπος έκφρασης ένα forum στο internet.
    Κι εγώ δεν ανέχομαι το φόνο, αλλά δεν ανέχομαι και πολλά άλλα εγκλήματα που έγιναν και τώρα που το δάκτυλο του νόμου δείχνει αδέκαστο είναι ευκαιρία να εκφράσω την αγανάκτησή μου. Αυτό χαρακτηρίζοντάς το "περί ανέμων και υδάτων" τόσο ερειστικά, υποδηλώνει ότι θεωρείς παραλογισμό να απαιτήσουμε κάθαρση στην πολιτική σκηνή.

Δε δείχνει να προβληματίζει κανέναν ότι αυτός ο παπάς αποφεύγει επιμελώς να ψάλει τα συγκεκριμένα εδάφια. Αντίθετα το θεωρείτε λογικό. Αυτό αν δεν είναι βούτυρο στο ψωμί τους, δεν ξέρω τι είναι.
    δεν ειναι οτι δεν προβληματιζει κανέναν, απλα δεν μας εκπλήσσει οσο φανταζεσαι. Ειναι αναμενόμενο για πολλους απο εμας.

.
    Κι εγώ δεν ανέχομαι το φόνο, αλλά δεν ανέχομαι και πολλά άλλα εγκλήματα που έγιναν και τώρα που το δάκτυλο του νόμου δείχνει αδέκαστο είναι ευκαιρία να εκφράσω την αγανάκτησή μου..

φαίνεται λιγο ύποπτο ΤΩΡΑ που πιάσανε τα καλόπαιδα, ΤΩΡΑ να θυμηθούμε και να βάλουμε στης ειδήσεις της ημέρας και όποια άλλα εγκλήματα έγιναν.
    Μ ιαζει να θελουμε να τα ανακατεψουμε ολα για να χαθουν τα εγκλήματα της ΧΑ μεσα στα πολλά, και τα κακα παιδια να χαθουνε σε μια μεγαλη παρεα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ένα 13% ψάχνεται και ψάχνει στέγη...

Πολλοί θα είναι οι μνηστήρες... αρχίσαμε:

http://www.enikos.gr/society/178157,...pixeirhsh.html

Καλώς τα, τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα...

Καλώς τους, τους ρατσιστές ψηφοθήρες της πορδής:

Ο Σαμαράς ήρθε στην εξουσία με υπόσχεση να ανακαταλάβει τις πόλεις από τους λαθρομετανάστες και να μην αφήσει τα πακιστανάκια με τα σκουρόχρωμα κωλαράκια τους να βρωμίζουν τους παιδικούς σταθμούς των Άριων ελληνόπουλων. Φτιάξανε οι προηγούμενοι στρατόπεδα "φιλοξενίας μεταναστών" που τα γέμισε ο Δένδιας με πογκρόμ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα έστελνε τα ΜΑΤ στις καταλήψεις. Οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι αντιεξουσιαστές και οι αναρχικοί ήταν οι εχθροί, την ίδια ώρα που οι ΜΑΤατζήδες, οι Δέλτα και οι Δίας ψηφίζανε με συντριπτικά ποσοστά Χρυσή Αυγή.

Μέχρι πριν λίγες μέρες ο Φαήλος έκανε τα γλυκά μάτια στη Χρυσή Αυγή, ο Πολύδωρας έλεγε ότι "χρειάζεται συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο σύμπηξης ενός εθνικού μετώπου άμυνας υπέρ της πατρίδας", η ΧΑ ήταν αδερφό κόμμα, υπολογίσιμη πολιτική δύναμη, νέοι που βοηθούσαν γριούλες και μοίραζαν τρόφιμα, αυτόκλητοι προστάτες που βοηθούσαν να ξεβρωμίσει ο τόπος, που φέρονταν στη Μπακογιάννη "με το σεις και με το σας", ενώ ταυτόχρονα σύμφωνα με τον Πάγκαλο "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρομοκρατική οργάνωση".

Η Χρυσή Αυγή ήταν η "γλυκιά ελπίδα".

Περιοδικά και Εφημερίδες, πολιτικές και life-style εκπομπές, οι Παπαχελάδες, οι Τατιάνες, οι Ευαγγελάτοι, οι Τράγκες, οι Θέμοι, οι Θεοδωράκηδες, οι Μπογδάνοι, οι Μπάμπηδες. Όλοι καλούσαν τους Λαγούς, τους Καιάδες, τους Παππάδες, τους πράκτορες της ΚΥΠ, τους Παναγιώταρους, τους Εγέρθητους, τους Κασιδιάρηδες, τους υμνητές της Χούντας των συνταγματαρχών, του Μεταξά, του Γκαίμπελς και του Χίτλερ, αυτούς που κάνουν εκδρομές στο Νταχάου και βγάζουν φωτογραφίες γελαστοί και καμαρωτοί στο Άουσβιτς, μισάνθρωπους, κομπλεξικούς, που έτρωγαν σφαλιάρες στο σχολείο, με τα πρωτεϊνούχα μούσκουλα και την έλλειψη σβέρκου, τύπους με τατουάζ σβάστικα, "Αίμα Τιμή" και "Sieg Heil", και τους παρουσίαζαν ως ανήσυχους πολιτικά νεαρούς που φέρνουν φρέσκιες ιδέες και απλώς ψωνίζουν από μπουτίκ με στρατιωτικά ρούχα.

Από προχθές όμως, όλοι οι δεξιοί, οι πασόκοι και οι φιλελέδες πέφτουν από τα σύννεφα, εκπλήσσονται ειλικρινώς, κάνουν στροφή 180 μοιρών και δηλώνουν απέχθεια απέναντι στη θεωρία περί σύγκλισης των δύο άκρων και ονομάζουν τη ΧΑ "νεοναζιστική συμμορία" και "φασιστικό μόρφωμα", και μιλάνε για "Χρυσή Αυγή εκτός νόμου" και θέλουν όλοι να "Τσακίσουν τον Φασισμό" χρησιμοποιώντας αριστερή και αναρχική ορολογία.

Ε, βέβαια, όταν οι δολοφόνοι της ΧΑ έριχναν μολότοφ σε στέκια μεταναστών, χάραζαν αγκυλωτούς σταυρούς σε σκούρα δέρματα, έστελναν στο νοσοκομείο Αιγύπτιους και σκότωναν Πακιστανούς δεν έτρεχε και τίποτα, αλλά όχι και Έλληνα!

"Ε, όχι και μαχαίρι" που είπε και η τύπισσα που συνέλαβε τον δολοφόνο.

Όλοι τους έκπληκτοι!

Έκπληκτες οι εφημερίδες!

Έκπληκτα τα κανάλια!

Έκπληκτοι οι πολιτικοί!

Έκπληκτοι οι δημοσιογράφοι!

Έκπληκτοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής!

Έκπληκτοι οι πολίτες!

Έκπληκτοι όλοι αναπαράγουν από προχθές φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες, καταγγελίες, που δημοσιεύονταν αδιάληπτα στο Indymedia, στον Ιό της Ελευθεροτυπίας, στο βιβλίο "Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής" (2004) του πρώην νούμερο τρία στην ιεραρχία της Χρυσής Αυγής, Χάρη Κουσουμβρή, και σε έντυπα και ιστοσελίδες του αριστερού, του αντιεξουσιαστικού και του αναρχικού χώρου εδώ και μια εικοσαετία.

Από προχθές όλοι ξεπλένουν όλους:

Ρωτάει ο δημοσιογράφος: "Εσείς συμφωνείτε με τη θεωρία των δύο άκρων;", και απαντάει ο πολιτικάντης: "Εγώ ποτέ δεν υποστήριξα αυτή τη θεωρία". Όλοι μιλάγανε από πριν για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής. Όλοι αντιφασίστες από τα γεννοφάσκια τους. Όταν ήταν στην κούνια έπνιξαν δυο φασίστες με τα γυμνά τους χέρια. Τρώνε σίδερο και χέζουνε ατσάλι.

Αντιφασίστρια η Μπακογιάννη, Αντιφασίστας και ο Σαμαράς.

Αντιφασίστας ο Βενιζέλος, Αντιφασίστρια και η γκόμενα δημοσιογράφα του ΣΚΑΪ.

Αντιφασίστας ο Καμίνης, Αντιφασίστας κι ο Μπογδάνος.

Αντιφασίστας ο Καμπουράκης, Αντιφασίστας και ο Καμμένος.

Αντιφασίστας ο Παπαχελάς, Αντιφασίστας κι ο Αμβρόσιος.

Αντιφασίστας και ο Θέμος γαμώ το χριστό του.

Αντιφασίστες οι ευαγγελιστές της ταύτισης των δύο άκρων, αντιφασίστες και οι ακροδεξιοί.

Αντιφασίστες οι πρώην ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, αντιφασίστες και τα πρώην μέλη της.

Το καράβι της Χρυσής Αυγής "Η Γλυκιά Ελπίδα" βυθίζεται, και όλα τα ποντίκια φωνάζουν με μια φωνή, πηδώντας στη θάλασσα: "Εγώ πάντα το έλεγα πως είναι σαπιοκάραβο".

Αντιφασίστας ο Χρυσαυγίτης, Αντιφασίστας κι ο Φασίστας.

απο εδω
    http://diogenisoskilos.blogspot.gr/2...g-post_23.html

Ανακάλυψε τον κρυφο - Χρυσαυγίτη της διπλανής πόρτας:

1. Θεωρεί πως οι συλλήψεις υπαγορεύτηκαν από τη Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, από τον Σόρος και τους Εβραίους.

2. Πιστεύει ότι οι συλλήψεις, ακόμα και οι μεταγωγές (ίσως ακόμα και ο μπάτσος στο κυλικείο της ΓΑΔΑ) ότι έγιναν από αστυνομικούς της CIA. Διάβασε για το "let's go" σε ακροδεξιά blogs.

3. Θα αναρωτηθεί: Αυτούς τους βάλανε φυλακή, ενώ το Βενιζέλο και το Σαμαρά δεν τους πειράζουν. Υπονοεί ότι αν δε μπει μέσα πρώτα ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς, κακώς μπαίνουν οι Χρυσαυγίτες.

4. Θεωρεί ότι κακώς ασχολούμαστε με τη Χρυσή Αυγή γιατί έτσι μας κάνουν και ξεχνάμε τα μνημόνια. Το IQ του δεν του επιτρέπει την ταυτόχρονη σκέψη και προβληματισμό για δύο και παραπάνω ζητήματα.

5. Θα διαρρέυσει ότι ο Τσοχατζόπουλος βγήκε από τα φυλακή, ενώ τα τίμια παληκάρια της Χρυσής Αυγής θα σαπίσουν εκεί μέσα. Η ψευδής είδηση της αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου επισης διέρευσε από ακροδεξιά blogs. Υπονοεί ότι αφού βγήκε ο Τσοχατζόπουλος, κακώς μπαίνουν οι Χρυσαυγίτες.

6. Θα διαρεύσει ρεπορτάζ από Τουρκικά ΜΜΕ, παραχαράσοντάς τα, και λέγοντας πως οι Τούρκοι χαίρονται που η Χρυσή Αυγή διαλύεται.

7. Θα πει στα μουλωχτά "Όχι ότι τους υποστηρίζω, αλλά να βρε παιδάκι μου, τόσοι και τόσοι κλέφτες και εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι".

8. Θα θεωρήσει τις συλλήψεις συνομωσία της αριστεράς, των αναρχικών, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, της Μέρκελ και του Ομπάμα.
    ORGIA!!!!!

Banned
    φαίνεται λιγο ύποπτο ΤΩΡΑ που πιάσανε τα καλόπαιδα, ΤΩΡΑ να θυμηθούμε και να βάλουμε στης ειδήσεις της ημέρας και όποια άλλα εγκλήματα έγιναν.
    Μ ιαζει να θελουμε να τα ανακατεψουμε ολα για να χαθουν τα εγκλήματα της ΧΑ μεσα στα πολλά, και τα κακα παιδια να χαθουνε σε μια μεγαλη παρεα
    Δεν είναι καθόλου ύποπτο! Η αφορμή για να εκφραστεί η αγανάκτηση δεν είναι η σύλληψη του συνταξιούχου που δεν πλήρωσε τα 4€ ενοίκιο του τάφου της γυναίκας του, αλλά η σύλληψη του εν ενεργεία αρχηγού του τρίτου κόμματος της Ελλάδας, κάτι που είναι πρωτοφανές για την Ελλάδα. Όπως επίσης η αμεσότητα, η ακρίβεια και η αποτελεσματικότητα όλου του μηχανισμού. Δε σε προβληματίζουν καθόλου όλα αυτά; Τα βρίσκεις εντελώς φυσιολογικά και δηλώνεις ευχαριστημένος;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μα τη Μπαναγια τετοιο ρεσιταλ ξεπλυματος πολιτικων, δημοσιογραφων, και δεν συμμαζευεται, δεν το περιμενα στην ζωη μου.
    Κατα τα αλλα ακουγα το πρωι στην Νετ (ναι στην νετ ρε πουστη μου αυτη που "καλα της εκαναν και την εκλεισαν" ) μερικες αποψεις ενος συνταγματολογου
    για το ποσο συνταγματικο (περαν του αν ειναι σωστο η λογικο) μεταξυ αλλων ειναι αυτο το πανηγυρι των τελευταιων ημερων.
    Παντως δεν εχει νοημα να συζηταμε και πολυ για το ποιος ειναι ο πιο φασιστας.
    Με μια δικαιοσυνη που χορευει σαν αρκουδα κατ'εντολη του καθε πολιτικου μιασματος ολοι στα σκατα βουτηγμενοι ειμαστε και το πραγμα δεν φαινεται να εχει τελειωμο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ευχαριστιμενοι που φασιστες, ρατσιστες,δολοφονοι και σεξιστες χωρις καν να το κρηβουν ειναι μεσα.... Αν πιστευεις οτι ο Σαμαρας θα βαλει τον Ευατο του μεσα εισαι αφελης το λιγοτερο!
    ORGIA!!!!!

Banned
    δεν ειναι οτι δεν προβληματιζει κανέναν, απλα δεν μας εκπλήσσει οσο φανταζεσαι. Ειναι αναμενόμενο για πολλους απο εμας.

Η επιθετικότητα (δεν αναφέρομαι σε σένα) πολλών εναντίον όσων εκφράζουν δυσαρέσκεια για την αδράνεια και την αφασία του συστήματος, με αφορμή την αντίθεση στην αντιμετώπιση των πολιτικών εγκλημάτων, είναι αυτό ακριβώς που επιδιώκει το σύστημα. Αφού το θεωρούμε αναμενόμενο και δεν εκφράζουμε αγανάκτηση στη μοναδική περίπτωση που αποδείχτηκε ότι απέναντι στους πολιτικούς ο νόμος υπάρχει, τότε για ποιο λόγο να αλλάξει κάτι; Ρωτάω ειλικρινά! Έχεις απάντηση;
    Τελευταία τροποποίηση από gata_kontos; 29/09/2013 στις 23:09.

Παρόμοια θέματα

1. Ξεχρεώσαμε;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2013, 13:17
  2. βελτιωση η μπα?
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2010, 21:57
  3. να λύσω την καρίνα μόνος μου ή μπα...?
    από LiakosVstrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 20:48
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 14:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ