Γυρνώντας χθες από Εθνική Αθηνών Κορίνθου παρατήρησα το εξής "περίεργο":
Ταξιδεύοντας μέχρι 140-150 όλα ήταν μια χαρά, με το που έπιανα 160 και πάνω η μοτό μου έδινε μια πολύ περίεργη αίσθηση. Το τιμόνι έγινε πολύ ελαφρύ και έχω την εντύπωση ότι έτρεμε και λίγο. Το τρέμουλο δεν ήταν τόσο έντονο αλλά το ελάφρωμα του τιμονιού με παραξένεψε.
Δεν ξέρω αν το περιγράφω πολύ καλά αλλά η γενική αίσθηση ήταν ότι η μηχανή από τα 160 και πάνω είναι αρκετά ασταθής.
Ξέρω ότι το GS800 είναι ON-OFF και δεν έχει κατασκευαστεί με σκοπό να πηγαίνει με πολύ υψηλές ταχύτητες. Άλλα είναι τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά του.
Όμως από τη στιγμή που έχει τελική ταχύτητα λίγο πάνω από 200 km/h θεωρώ λογικό να μπορείς να ταξιδεύεις με 160 σταθερά και με ασφάλεια.
Η μηχανή έχει 1200 χλμ. και σε μια βδομάδα θα την πάω για το πρώτο της service.
Θα ήθελα την άποψη σας αν μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα που μπορώ να ελέγξω ή αν είναι φυσιολογικό π.χ. λόγω του ύψους της μοτό ή του 21 τροχού μπροστά.