Σύνδεση

View Full Version : Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

nic mor
31/05/2010, 18:38
θα πω και εγω τη γνωμη μου:o (τσαμπα ειναι:D )
σαν κατοχος και εγω στρωματος,χωρις τοσα πολλα
πολλα ταξιδια σαν τον πανβας,αλλα με 40000χμ σε
3,5 χρονια,εντως χωρας αλλωτε μικρα και αλλωτε μεγαλυτερα (2 36ωρα)
και με γνωμονα το τι θα κοιταξω και εγω σε κανα δυο χρονια.

λοιπον πανβας τα καλα και τα κακα του στρωματος τα ξερεις,δεν χρειαζεται
νομιζω να τα αναφερω,παμε λοιπον στους πιθανους αντικαταστατες:

1) τζι ες 800 πιο γρηγορο πιο χωματινο καλυτερα ζυγισμενο στο ιδιο βαρος,
δεν παιρνω ορκο ομως για τις ικανοτητες του στο δρομο και το ταξιδι. (σαν ανεση)

2) κτμ 990 το γουσταρω ειναι πολυ αλητικο,αλλα ρε αδερφε...
το ρισκαρεις;εκει στην ερημο που θα ξαναπας! (ντε φακτο) να ψαχνεις
για μηχανικο;

3) βαρκαντερο σε γενικες γραμμες σαν το στρωμα,φυσικα πιο γρηγορο,
αλλα και πιο βαρυ,ταξιδιαρικο λιγο χωμα κτλ-κτλ

4) οτιδηποτε σε απριλια-ντουκατι-γκουζι μακρια φτου κακα,7000 φορες κτμ

5) ο τιγρης καλος ειναι,αλλα το καινουριο στριτιζει πολυ ρε γαμοτο,σαν τδμ ειναι (δεν εχουν κατι τα τδμ απλα δεν ειναι ον οφ)

6) το τενερε 1200 ακομα δεν το ξερει κανεις :confused:

7) τζι ες 1200 δεν χρειαζετε και πολλες συστασεις το "απολυτο εργαλειο"
αλλα αν το παρεις απο τωρα στα 29 σου (παρεμπιπτοντως εχουμε γεννηθει ιδια μερα αλλα με ενα χρονο διαφορα:D )
μετα τι; ειναι νωρις για να παντρευτεις μια μηχανη ασε να πας 37-40 και βλεπουμε.

παντα παιζουν και πιο μικρα,οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω,
τενερε η ακομα και τρανσαλπ αλλα δεν νομιζω οτι ψαχνεις κατι τετοιο.
τελος παντων καλα τα λεμε εμεις εδω,αλλα η αποφαση ειναι κατι που
βαρενει εσενα και την τσεπη σου :wave2: :wave2:

takis-kk
31/05/2010, 18:44
Σίγουρα, κάποια Παρασκευή απόγευμα, θα κλείσω το γραφείο εδώ στην Σόφια, θα καβαλήσω την μηχανή και μετά από 7 ώρες θα θέλω να είμαι στην Πάτρα, να δω την μάνα μου και τα ανίψια μου... Όχι μία αλλά πολλές φορές πρώτα ο Θεός...

Αρα θα πάρεις αυτό που θα σε ταξιδέψει άνετα για να φθάσεις ξεκούραστος και που πολύ πιθανό να είναι διαφορετικό απο αυτό που θα έκανε σε μένα ή στον Α ή στον Β .

Δηλ αφού "μέτρο πάντων άνθρωπος" θα διαλέξεις το μηχανάκι που ταιριάζει σε σένα για τη χρήση που θέλεις εσύ .

Μηχανή που σου ταιριάζει και όχι μηχανή να της ταιριάξεις.

Δοκιμάζεις και αποφασίζεις.

:wave2:

ΥΓ. Εχετε παλαβώσει όλοι με τα on-off !

QSpec
31/05/2010, 20:55
Χωρίς να επιχειρηματολογήσω, F800GS. Απλά γιατί δεν θέλω άξονα, τελε-παρα λεβερς και μπόξερ. Και για εμένα, όπως είπε ο Mike είναι χρυσή τομή.

Αν είναι να δώσεις το στρώμα 1500 ρίξε ένα πμ. :blush:

latris mixanis
31/05/2010, 21:04
Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στη συζήτηση αλλά μου δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα :

Παναγιώτη αν το μηχανάκι δε σου είχε βγάλει ότι σου έβγαλε στο ταξιδιωτικό θα ρωτούσες αυτή τη στιγμή για άλλο μηχανάκι?

Επίσης όπως είπαν και κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες νομίζω ότι ήδη έχεις ψηθεί για το BMW οπότε όποιο κι αν επιλέξεις καλούς δρόμους.

:beer: :wave2: :beer:

McGyver
01/06/2010, 01:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
παντα παιζουν και πιο μικρα,οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω,
τενερε η ακομα και τρανσαλπ αλλα δεν νομιζω οτι ψαχνεις κατι τετοιο.

To Τransalp ΔΕΝ κάνει για τον Παναγιώτη . + _ ...

Shaolin Monk
01/06/2010, 02:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
θα το λεγα αλλα... με τα λεφτα που θελει για αναρτηση/φρενα...βγαινει μια η αλλη :sad:

Θελει 6000 - 10000 εβρα να βελτιωσεις τις αναρτησεις; :confused: :confused: :confused:

Εγω το προτεινα επειδη με αυτη τη τιμη ειναι οτι καλυτερο. Γυρω στα 8000 το KLV. ΚΤΜ γυρω στα 13700 και η Μπεμπα adv αντε γεια.

Οχι απλως βελτιωνεις με τη διαφορα, οτι θελεις κανεις.

Νομιζω οτι ο Pan Vas εχει καταληξει, αλλα κουβεντα να γινεται...:lol:

PanVas
01/06/2010, 03:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στη συζήτηση αλλά μου δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα :

Παναγιώτη αν το μηχανάκι δε σου είχε βγάλει ότι σου έβγαλε στο ταξιδιωτικό θα ρωτούσες αυτή τη στιγμή για άλλο μηχανάκι?

Πριν φύγουμε για το ταξίδι σκεφτόμουν να κάνω την αλλαγή.
Ο λόγος που το σκεφτόμουν ήταν γι' αυτό που έγινε στο ταξίδι.
Είχα προαίσθημα ότι στην πολύ πίεση, ένα κουρασμένο μηχανάκι, τέτοιας κατηγορίας, ίσως δεν μπορέσει να αντεπεξέλθει....
Ο λόγος που δεν έκανα την αλλαγή, ήταν ο ίδιος που το σκέφτομαι και τώρα. Αυτή την στιγμή είμαι καλά, επαγγελματικά και σε υγεία, αύριο μεθαύριο όμως δεν ξέρεις τι γίνεται. Και επειδή φίλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά μας λέγαν από μικροί, μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις... Δεν εγκλωβίζεις έτσι εύκολα τόσα χιλιάρικα, όταν ακούς τους μισούς φίλους σου πίσω στην πατρίδα να δυσκολεύονται να βρουν δουλειά...

Ότι έγινε στο ταξίδι με το βεστρομ θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μηχανάκι.

:beer: :beer: :beer: :beer:

PanVas
01/06/2010, 03:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk

Νομιζω οτι ο Pan Vas εχει καταληξει, αλλα κουβεντα να γινεται...:lol:

Καλημέρες και καλό μήνα!
Προς Θεού να μην παρεξηγηθούμε και ειλικρινά ευχαριστώ όλους για την ώρα που ξόδεψαν να πουν την άποψή τους.

Το 800 δεν το σκεφτόμουν καθόλου και τώρα έχει μπει στο μυαλόμου, η αλήθεια είναι...

:beer: :beer: :beer:

QSpec
01/06/2010, 03:20
Το μόνο downside που μπορώ να σκεφτώ για το 800 είναι το ντεπόζιτο. Παρόλο που έχει καταπληκτική αυτονομία τα 16L ακούγονται λίγα. Λύσεις όμως υπάρχουν και δεν νομίζω οτι θα το σκεφτείς πολύ αν χρειαστεί.

Αυτό (http://www.roadrunner.travel/news-791.php) για παράδειγμα. Παίζει στο χιλιάρικο βέβαια...

Επίσης για το 800 σκέψου οτι έχει 21" τροχό μπροστά. Μπορείς πάντα να το κάνεις και motard βέβαια. :evil:
Κι έτσι έχεις 2 μηχανές, ανάλογα με το ταξίδι.

http://www.twowheelsblog.com/post/639/bmw-f800gs-becomes-a-motard

man iii
01/06/2010, 03:48
VARADERO σκέψου το ....
ας πεί κάποιος γιατί όχι !!!

:beer:

McGyver
01/06/2010, 03:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από man iii

Γιατί είναι 270 κιλά σκέτο...

QSpec
01/06/2010, 03:52
VARADERO σκέψου το ....

Οχι γιατί είναι μαούνα, άσχημο, έχει να ανανεωθεί από ποτέ και το χώμα το κοιτάει και βάζει τα κλάματα. Χίλιες φορές το 1200GS και ούτε καν το adventure.

DimChios
01/06/2010, 03:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas

Προς το παρόν έχω μόνο του χίου με φωτοτυπίες δώρο...

:lol: :lol: :lol: :lol:

ξερεις ποσο εχει παει το χαρτι και το τονερ?

:mad:

:lol: :lol:

McGyver
01/06/2010, 03:55
Εδώ θα ήθελα να προτείνω κάτι ακόμα με την ευκαιρία του φίλου από πάνω που έγραψε για Varadero...

Παναγιώτη, αφού δε βιάζεσαι, γιατί δεν περιμένεις μέχρι τέλος του χρόνου για το καινούριο 1200άρι Varadero;
Καινούριο θα μου πεις και δεν ξέρεις τι θα βγάλει (και με το δίκιο σου) αλλά έτσι για να λέμε...

reinmeister
01/06/2010, 04:01
για την χρηση που κανεις εσυ χρειαζεται ,ενα μεγαλο,αξιοπιστο και με ελαχιστα ηλεκτρονικα μηχανακι...

θα ακουστω γραφικος,αλλα θα πω r100gs παλιο...

S.Nikos
01/06/2010, 04:02
Εγώ πάλι θα πω καλό χρυσό το 800άρι και πραγματικά υπερέχει ξεκάθαρα του V-strom σαν σύνολο αλλά άν έχεις συνηθίσει στις ανέσεις του V-strom θα ξενερώσεις. Όχι γιατί το μηχανάκι είναι κακό αλλά η σέλα και η προστασία από τον αέρα δεν έχουν καμία σχέση.

P.S. Τα παραπάνω στα λέει ένας πρόσφατος ενθουσιασμένος ιδιοκτήτης f800gs.

man iii
01/06/2010, 04:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Γιατί είναι 270 κιλά σκέτο...
είναι λίγο λιγότερα ... αλλά τι να πει και αυτό το τζι ες :)

Cpt. Haddock
01/06/2010, 04:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Παναγιώτη, αφού δε βιάζεσαι, γιατί δεν περιμένεις μέχρι τέλος του χρόνου για το καινούριο 1200άρι Varadero;

:p

200081

PanVas
01/06/2010, 04:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
για την χρηση που κανεις εσυ χρειαζεται ,ενα μεγαλο,αξιοπιστο και με ελαχιστα ηλεκτρονικα μηχανακι...

θα ακουστω γραφικος,αλλα θα πω r100gs παλιο...

:a07: :a07: :a07:

:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

200082

reinmeister
01/06/2010, 04:17
:a07: :a07: :a07:

:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

παρτο λοιπον...:D :D

man iii
01/06/2010, 04:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Οχι γιατί είναι μαούνα, άσχημο, έχει να ανανεωθεί από ποτέ και το χώμα το κοιτάει και βάζει τα κλάματα. Χίλιες φορές το 1200GS και ούτε καν το adventure.
μαούνα είναι και το τζι ες, άσχημο...... πάσο, ανανέωση πάλι πάσο (αισθητικό καθαρα ) με τακουνάκια είναι κυρία και αυτό στο χώμα (όχι σαν το adv βέβαια )...

.... κάτι λέγαμε για μαρκετινγκ πριν .... το vara κοστίζει αυτή τη στιγμή 10.000 ευρά και έχει ένα πακέτο , ταξιδι-αξιοπιστία πολύ υψηλό με ιστορία , τώρα αν ο φίλος pan vas το βλέπει και τρέχει .... πάσο . :wave2:

Cpt. Haddock
01/06/2010, 04:30
μαούνα είναι και το τζι ες, άσχημο...... πάσο, ανανέωση πάλι πάσο (αισθητικό καθαρα ) με τακουνάκια είναι κυρία και αυτό στο χώμα (όχι σαν το adv βέβαια )...

.... κάτι λέγαμε για μαρκετινγκ πριν .... το vara κοστίζει αυτή τη στιγμή 10.000 ευρά και έχει ένα πακέτο , ταξιδι-αξιοπιστία πολύ υψηλό με ιστορία , τώρα αν ο φίλος pan vas το βλέπει και τρέχει .... πάσο . :wave2:

Oτι και να 'ναι, το Βαρα ειναι ενα "παλιό" μηχανάκι χωρις την αίγλη ή το παρελθον ενός R100.

Απυθμενο βαρος ψηλά, ογκος αχρηστος (στο αντβ τουλαχιστον ο ογκος ειναι λιτρα στο ντεπόζιτο), παλιά σχεδίαση, μικρότερες επιδόσεις.

Οσο για χώμα....(πραγματικο όχι χωματόδρομο)

:winka:

QSpec
01/06/2010, 04:33
Honda XL1000V Varadero 2008

Dry weight: 244.2 kg (538.4 pounds)
Wheelbase: 1,560 mm (61.4 inches)

BMW R 1200 GS 2008

Dry weight: 203.0 kg (447.5 pounds)
Wheelbase: 1,507 mm (59.3 inches)

Είναι λίγο πιο μαούνα το Varadero. Για ασφάλτινα ταξίδια είναι λιμουζίνα, αλλά διασκεδαστικό χώμα εγώ δεν θα έκανα με αυτό.

Cpt. Haddock
01/06/2010, 04:34
Όπως έχω ξαναγράψει, ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το στοιχείο "dry weight" δεν έχει κανένα νόημα

(ειδικα σε γιαπωνέζικα)

:wave2: :beer: :wave2:

QSpec
01/06/2010, 04:38
Wet Weights:
BMW (οχι το adv) : 229.0 kg
HONDA: a wet weight of around 270kg

Cpt. Haddock
01/06/2010, 04:47
HONDA: a wet weight of around 270kg

:bawl: :lol: :bawl:

man iii
01/06/2010, 04:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Oτι και να 'ναι, το Βαρα ειναι ενα "παλιό" μηχανάκι χωρις την αίγλη ή το παρελθον ενός R100.

Απυθμενο βαρος ψηλά, ογκος αχρηστος (στο αντβ τουλαχιστον ο ογκος ειναι λιτρα στο ντεπόζιτο), παλιά σχεδίαση, μικρότερες επιδόσεις.

Οσο για χώμα....(πραγματικο όχι χωματόδρομο)

:winka:
αν θέλει αίγλη ο pan vas και εγώ μαζί του (ειλικρινα μου αρέσει πολύ αυτή η γριά !!!)

πίστεψέμε το βαρα σε ένα ταξίδι με παρέα ένα τζι ες αντβ, θα περάσει και αυτό τα δύσκολα ;)

Cpt. Haddock
01/06/2010, 04:52
πίστεψέμε το βαρα σε ένα ταξίδι με παρέα ένα τζι ες αντβ, θα περάσει και αυτό τα δύσκολα ;)

για να το λές, κατι θα ξέρεις :winka:

man iii
01/06/2010, 04:54
τσάκο μία :beer:

PanVas
01/06/2010, 05:00
Ουφ...
Εγώ λέω να καλέσω κανά δεκάρι εκλεκτούς από το φόρουμ και να έρθετε να το κουβεντιάσουμε στην Σόφια...

http://www.youtube.com/watch?v=3zsFwO0cFDI

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Τι κι αν δεν μείνουν λεφτά μετά για το καινούριο τριμπούρδελο... Θα έχω το παλιό...

Cpt. Haddock
01/06/2010, 05:02
:D

QSpec
01/06/2010, 05:02
Ουφ...
..
http://www.youtube.com/watch?v=3zsFwO0cFDI

Παρακαλούνται τα μέλη που βάζουν NSFW videos να το δηλώνουν! Υπάρχουν κι άλλα μάτια γύρω μου.

PanVas
01/06/2010, 05:04
Παρακαλούνται τα μέλη που βάζουν NSFW videos να το δηλώνουν! Υπάρχουν κι άλλα μάτια γύρω μου.

Ο ΝΙΒΟ της Βουλγαρίας NSFW...;

Άπαππααπαπαπααα.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
01/06/2010, 05:10
...

Να κανω μια ερωτηση?
Εχεις (ειχες) ενα Βαρα, χακι με χωματινα λαστιχα?

road spirit
01/06/2010, 05:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
1) τζι ες 800 πιο γρηγορο πιο χωματινο καλυτερα ζυγισμενο στο ιδιο βαρος,
δεν παιρνω ορκο ομως για τις ικανοτητες του στο δρομο και το ταξιδι. (σαν ανεση)

κάνω μια σφήνα σαν κάτοχος του 800: στο δρόμο είναι ικανότατο και έχω την πεποίθηση (έτσι, το γράφω ευγενικά :smokin: ) πως είναι αρκετά πάνω από στρώμα, τρανσαλπ, τιντιεμ, μονοκύλινδρα (βλ. τενερέ κλπ), και εννοείτε πως βαρκαδέρα κλπ δεν παίζουν...

Στο ταξίδι τα θέματα είναι 2: σκληρή σέλα και ζελατίνα. Σε θέμα εργονομίας (θέση σώματος, γωνίες σε πόδια, χέρια κλπ) προσωπικά έχω κουμπώσει τέλεια πάνω του (ύψος 1,75) και σε ταξίδι δε με κουράζει καθόλου

Cpt. Haddock
01/06/2010, 05:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κάνω μια σφήνα σαν κάτοχος του 800: στο δρόμο είναι ικανότατο και έχω την πεποίθηση (έτσι, το γράφω ευγενικά :smokin: ) πως είναι αρκετά πάνω από στρώμα, τρανσαλπ, τιντιεμ, μονοκύλινδρα (βλ. τενερέ κλπ), και εννοείτε πως βαρκαδέρα κλπ δεν παίζουν...

Στο ταξίδι τα θέματα είναι 2: σκληρή σέλα και ζελατίνα. Σε θέμα εργονομίας (θέση σώματος, γωνίες σε πόδια, χέρια κλπ) προσωπικά έχω κουμπώσει τέλεια πάνω του (ύψος 1,75) και σε ταξίδι δε με κουράζει καθόλου

Στα κρύα δουλεύει καλά ο κινητήρας του; :smokin:

road spirit
01/06/2010, 05:24
Στα κρύα δουλεύει καλά ο κινητήρας του; :smokin: για δες και πες : κλικ (http://www.vimeo.com/8896446) :smokin:

PanVas
01/06/2010, 05:34

Η σέλα πες ότι δεν με ενδιαφέρει.
Η ζελατίνα όμως και η κάλυψη είναι το νούμερο ένα πρόβλημα για μένα πιστεύω.

Στην Αλγερία, με 1200 Ευρώ ακόμα (ρεζερβουάρ), ίσως θα ήταν το απόλυτο μηχανάκι.

Αλλά είπαμε. Δεν πάω μόνο Αλγερία. Και πόσο μάλλον το γεγονός ότι δεν με ενδιαφέρει η πόλη...

Cpt. Haddock
01/06/2010, 05:39

Στην Αλγερία, με 1200 Ευρώ ακόμα (ρεζερβουάρ), ίσως θα ήταν το απόλυτο μηχανάκι.

Αλλά είπαμε. Δεν πάω μόνο Αλγερία. Και πόσο μάλλον το γεγονός ότι δεν με ενδιαφέρει η πόλη...

Παναγιωτη καταλαβαίνεις οτι μηχανάκι που να είναι τέλειο και στο ον και στο οφ κομματι απο όλες τις αποψεις (αξιοπιστία, επιδόσεις, ευκολια, αυτονομία, ανεση κλπ), ΔΕΝ υπάρχει.

Θα κανεις συμβιβασμους.
Σκέψου προς τα πού θες να τους κάνεις (στο ον ή στο οφ κομματι)

:winka: :wave2:

road spirit
01/06/2010, 05:45

:beer: :beer: :beer: :beer: Η σέλα θα πρέπει να σε ενδιαφέρει γιατί μιλάμε για τάκο
:lol: αλλά οκ, διορθώνεται (βάζεις gel, βάζεις μαξιλαράκι, την αλλάζεις ολόκληρη...)

Ζελατίνες έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλές αφτερ μάρκετ για το συγκεκριμένο μοντέλο οπότε θεωρώ πως κάποια θα σε καλύψει, δε μπορεί...

Το μικρό τεπόζιτο είναι θέμα στα μεγάλα ταξίδια όπου δεν υπάρχει πολιτισμός... Αντισταθμίζεται απο την εκπληκτική κατανάλωση του σε ρυθμούς χαλαρούς που πέφτει κάτω απο τα 4 λ/100 χλμ (το ξέρω... ακούγεται υπερβολικό αλλά ισχύει!).

Ακόμα και αν δε πιάσουμε το μίνιμουμ, μαζί με τη ρεζέρβα βγάζει 400 χλμ και αν κουβαλάς και 2 λίτρα σε φυαλες πιάνεις τα 450... θες και άλλο?

QSpec
01/06/2010, 05:46
Αφού δεν σε ενδιαφέρει η πόλη και το χώμα δεν είναι και στις προτεραιότητες από όσο κατάλαβα, πάρε το 1200. Βέβαια εδώ μπαίνει το οικονομικό θέμα το οποίο είναι ένα μεγάλο θέμα από μόνο του.

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι το adv αξίζει τα 17000 που έχει.

QSpec
01/06/2010, 05:57
Μα κοίτα το...
Special Edition.
:a8:

200100

dmf
01/06/2010, 06:01
ό,τι ζελατίνες βγάζει η bmw για το 1200adv υπάρχουν και για το 800 :D

Και φυσικά αν δεν θέλεις μαμά βγάζει και η givi

http://i45.tinypic.com/2z8re51.jpg

man iii
01/06/2010, 06:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να κανω μια ερωτηση?
Εχεις (ειχες) ενα Βαρα, χακι με χωματινα λαστιχα?

ένα μπορντό με χωμάτινα :beer:

DimChios
01/06/2010, 06:34
ένα μπορντό με χωμάτινα :beer:

Οκ, γιατι ειχα γνωρισει ενα παλληκαρι με ενα τετοιο στα σχολεια του Σπανου!

LOUKILOUK
01/06/2010, 06:36
Παναγιωτη καταλαβαίνεις οτι μηχανάκι που να είναι τέλειο και στο ον και στο οφ κομματι απο όλες τις αποψεις (αξιοπιστία, επιδόσεις, ευκολια, αυτονομία, ανεση κλπ), ΔΕΝ υπάρχει.

Θα κανεις συμβιβασμους.
Σκέψου προς τα πού θες να τους κάνεις (στο ον ή στο οφ κομματι)

:winka: :wave2:

Έτσι είναι, αλλά σαν κάτοχος ενός 990 με 38.000 χλμ και με καμία επίσκεψη στο συνεργείο(πέραν σέρβις...) όσο καιρό είναι στα χέρια μου (15 μήνες/18.000χλμ), θα τολμούσα να πω ότι το αυστριακό ον-οφ είναι ότι ποιο κοντά σε αυτό που κάθε αναβάτης ον -οφ ψάχνει...
Είμαι σίγουρος, και το έχω ξαναπεί, ότι αν το μηχανάκι αυτό (ακριβώς το ίδιο...) δεν έγραφε ΚΤΜ στην ούγια, θα είχε διαλύσει τον ανταγωνισμό στην κατηγορία...
Παναγιώτη νομίζω ότι είσαι ήδη ταμένος και το μόνο που σε κρατάει για λίγο ακόμα μακρυά από την σέλα της μπέμπας είναι το οικονομικό... παίζουν βέβαια και οι μεταχείρο ...ψάξτω...

Σχετικά τέλος με το χώμα να θυμήσω ότι Παναγιώτης, που δηλώνει άπειρος, με ένα ζευγάρι λαστιχα στο στρομ πήγε σχεδόν παντού... Μην υποτιμάτε τα μηχανάκια... εμείς οι οδηγοί είμαστε τα κουλάδια και οι κότες... Αυτά έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε...Ο οδηγός κάνει το μηχάνημα και όχι το αντίθετο... :winka:

:beer: :wave2:

υ.γ. Παιζεί πολύ το καλοκάιρι να περάσω από Σόφια με τα μωρά μου... θα είσαι εκεί γύρο στα τέλη Ιουλίου; πολύ θα γούσταρα να τα λέγαμε και από κοντά... :beer: :wave2:

Shaolin Monk
01/06/2010, 06:43
Ολα πανε παντου αφοβα...

http://www.xrv.org.uk/forums/ride-reports-pictures/9062-can-transalp-varadero-go-off-road-2.html

Για το Βαρα που ολοι λενε οτι δεν ειναι για τιποτα.

200108

QSpec
01/06/2010, 06:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Σχετικά τέλος με το χώμα να θυμήσω ότι Παναγιώτης, που δηλώνει άπειρος, με ένα ζευγάρι λαστιχα στο στρομ πήγε σχεδόν παντού... Μην υποτιμάτε τα μηχανάκια... εμείς οι οδηγοί είμαστε τα κουλάδια και οι κότες... Αυτά έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε...Ο οδηγός κάνει το μηχάνημα και όχι το αντίθετο... :winka:

Πετάγομαι λίγο.

Κατ' αρχάς συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα όμως, για εμένα τουλάχιστον, είναι το πόσο διασκεδαστικά πάει στο χώμα για τα δικά μου κριτήρια. Όλα πάνε παντού. Υπάρχει ο τύπος που έβαζε το R1 στην άμμο. Έχω δει ταξιδιωτικό στο Μαρόκο με ένα XT660 και ένα CBR900, σε αμμολόφους κανονικά. ΑΛΛΑ αμα είναι κάθε τρεις και λίγο να σταματάω για να σπρώξω, να μην μπορώ να το γείρω πολύ σε ένα κλειστό κομμάτι γιατί δεν μπορώ να το κρατήσω κτλ κτλ εγώ προτιμώ να μην μπω στο χώμα. Εξαρτάται λοιπόν από το τι θέλει να κάνει ο καθένας στα off κομμάτια.

Για εμένα είναι ιδανική μια μηχανή κοντά στα 200 κιλά, με 21 μπροστινό και ικανοποιητική δύναμη. 990/800GS δηλαδή.

Όπως είπα και παραπάνω όμως για τις απαιτήσεις που έχω καταλάβει πως έχει ο Παναγιώτης το 1200 θα είναι μια χαρά.

PanVas
01/06/2010, 06:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Παναγιώτη νομίζω ότι είσαι ήδη ταμένος και το μόνο που σε κρατάει για λίγο ακόμα μακρυά από την σέλα της μπέμπας είναι το οικονομικό... παίζουν βέβαια και οι μεταχείρο ...ψάξτω...

:beer: :wave2:

υ.γ. Παιζεί πολύ το καλοκάιρι να περάσω από Σόφια με τα μωρά μου... θα είσαι εκεί γύρο στα τέλη Ιουλίου; πολύ θα γούστα να τα λέγαμε και από κοντά... :beer: :wave2:

Παίζουν και τα μεταχειρό, αλλά...
Ταμένος δεν είμαι αλλά μάλλον θύμα.
Ένιγούει. Νομίζω ότι βάζω το βεστρομ στην αγορά τώρα που βράζει με τις ζέστες.
Την καινούρια αγορά θα την κάνω καλό Φεβρουάριο, να έχουν βγει και τα καινούρια μοντέλα και να δω τι παίζει.

17 Ιουλίου είμαι κουμπάρος σε έναν γάμο στο Βελιγράδι.
Μετά λογικά θα είμαι Σόφια. Καλοδεχούμενοι!

Anty12
01/06/2010, 07:12
Διαβάζοντας όλα τα ποσταρίσματα στο θρεντ, αλλά και το ταξιδιωτικό στο Μαγκρέμπ, ας πω και γω την παπαριά μου…μιας και ζητάς την γνώμη μας…

Οι περισσότεροι σου προτείνουν την μοτοσικλέτα που έχουν ή την μοτοσικλέτα που θάθελαν να έχουν (συχνό φαινόμενο εδώ μέσα)...άλλοι είναι πιο έντιμοι και ρεαλιστές...εγώ....

...από το ταξιδιωτικό σου κατάλαβα, ότι ούτε λίγο ούτε πολύ , τα προβλήματα του (ταλαιπωρημένου) στρομ , σε τρομοκράτησαν, κόντεψαν να καταστρέψουν τα πάντα, σε σημείο που να ψάχνεις αεροπλάνο, πλοίο , υποβρύχιο...όχι για επιστροφή, αλλά για επαναπατρισμό.

Το ξέρω το fealling , τόχω νιώσει....το αν μετά γίνεται γλυκόπικρη ανάμνηση (όπως το στρατιωτικό) είναι άλλο θέμα...αλλά εκείνη ακριβώς την στιγμή που βλέπεις π.χ. το κινητήρα να ξερνάει λάδια στην αραπιά, ή εκείνη την στιγμή που δεν μπορούσες να σηκώσεις την μηχανή στο Βορρά , εκείνα τα λεπτά , τα δευτερόλεπτα, μπορούν να κοστίσουν πολλά σε πολλούς.....

Εμείς εδώ μαθαίνουμε μόνο από αυτούς που επέστρεψαν και που έκατσαν και τάγραψαν...(κάπου έγραψες ότι δεν ήθελες να ξανακαβαλήσεις).
Τα περί " αυτά είναι η περιπέτεια" δεν με βρίσκουν σύμφωνο ...αλλά τεσπά

Άρα το βασικά του μηχανήματος που θα σε συνοδεύει στις πανέμορφες εξορμήσεις σου είναι : αντοχή , απλότητα, προσαρμοστικότητα, και κατά το δυνατόν επισκευασιμότητα με αυτά που θα κουβαλάς μαζί σου.

Μετά θα ακολουθήσει η υποδύναμη και η παθητική ασφάλεια (που προσφέρει η υποδύναμη) και η παθητική ασφάλεια (που προσφέρουν τα αξεσουάρ) η ικανότητα φόρτωσης, η άνεση.

Στο τέλος θα μπουν και οι προσωπικές σου πινελιές ....όπως π.χ. η αισθητική...

Αυτό καταλαβαίνω ότι ζητάς από την επόμενη σου μοτοσικλέτα...κάνω λάθος...???

Άρα μέσα από όλες τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, μπορείς νομίζω να ξεχωρίσεις μόνος σου πια, σε συνδιασμό με την σύμφωνη γνώμη της τσέπης σου, προς τα που να κινηθείς..

Καλούς δρόμους να έχεις

S.Nikos
01/06/2010, 07:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Μετά θα ακολουθήσει η υποδύναμη και η παθητική ασφάλεια (που προσφέρει η υποδύναμη)

Με ποιο τρόπο η ιπποδύναμη προσφέρει παθητική ασφάλεια?

Cpt. Haddock
01/06/2010, 07:20
Η μηχανή δεν έχει παθητική ασφάλεια, μονο ενεργητική :winka:

DUKASII
01/06/2010, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Με ποιο τρόπο η ιπποδύναμη προσφέρει παθητική ασφάλεια? Μεγαλυτερη επιταχυνση

S.Nikos
01/06/2010, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Μεγαλυτερη επιταχυνση

Αυτό είναι ενεργητική ασφάλεια.

DUKASII
01/06/2010, 07:34
Αυτό είναι ενεργητική ασφάλεια. +1

Anty12
Με ποιο τρόπο η ιπποδύναμη προσφέρει παθητική ασφάλεια?

Με το να προστατεύει τα πόδια σου ο μπόξερ πχ...ή οι πολύ καλές χούφτες τα δάχτυλα του χεριού σου από πόρτες αυτοκινήτων που ανοίγουν απότομα

Anty12
Η μηχανή δεν έχει παθητική ασφάλεια, μονο ενεργητική :winka:
Δες παραπάνω

Edit....σωστά... όπου η πρώτη παθητική βάλτε ενεργητική

PanVas
01/06/2010, 07:45
Έλα ξεκολάτε.
Καταλάβαμε τι λέει ο Πρόεδρας και έχει κάποια δίκια. Έως πολλά.

Καλό να πουν όλοι την μαλακίας τους, αν και για μένα δεν είναι απαραίτητα μαλακία.
Ίσως έχουν περισσότερη αξία από όσο νομίζουν.

project.breeze
01/06/2010, 07:47
Έλα ξεκολάτε.
Καταλάβαμε τι λέει ο Πρόεδρας και έχει κάποια δίκια. Έως πολλά.

Καλό να πουν όλοι την μαλακίας τους, αν και για μένα δεν είναι απαραίτητα μαλακία.
Ίσως έχουν περισσότερη αξία από όσο νομίζουν.

Έλα τώρα,αφού το GS θα πάρεις:winka:

S.Nikos
01/06/2010, 07:47
Ποιο GS είναι το θέμα γιατί παίζει σε 3.

themkor
01/06/2010, 07:54
KTM 990 Adventure.....γιατί η ζωή είναι μικρή.....

PanVas
01/06/2010, 07:55
Ποιο GS είναι το θέμα γιατί παίζει σε 3.

ή το 800 ή το αντβ.

Δεν υπάρχουν άλλες μπέμπες για μένα...

Τι πραγματικά θα ήθελα..;

:blush: :blush: :blush:

200112

project.breeze
01/06/2010, 07:56
ή το 800 ή το αντβ.

Δεν υπάρχουν άλλες μπέμπες για μένα...

Τι πραγματικά θα ήθελα..;

:blush: :blush: :blush:

Θα ήθελα να σε δω να πηγαινόερχεσαι Σόφια-Αθήνα με αυτό :rotflmao:

project.breeze
01/06/2010, 08:06
Εγώ πάντως επιμένω στην αρχική μου θέση

200114

project.breeze
01/06/2010, 08:07
Τα κάνει όλα

200115

project.breeze
01/06/2010, 08:08
Και είναι ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί εκεί έξω στην κατηγορία (δε νομίζω να διαφωνεί κανείς)

200116

QSpec
01/06/2010, 08:09
Διαφωνώ. Έχει ρουθούνια.

Αλήθωρη μηχανή > Μηχανή με ρουθούνια

Επίσης τα 17άρια στο χώμα εμένα με αγχώνανε αρκετά. Είμαι και κουλάδι βέβαια.

Sapadak
01/06/2010, 08:10
Μα αμα ειναι να σκασει τα φραγκα που κανει και το αντβ, γιατι να μη το παρει να του φυγει και η καβλα ;)

road spirit
01/06/2010, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και είναι ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί εκεί έξω στην κατηγορία (δε νομίζω να διαφωνεί κανείς) ρε συ χέρκουλις.... ιταλικό και με ένα μάτσο ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια δεν είναι ότι καλύτερο... ασε να περάσει 1 χρόνος (τουλάστιχον) να βγάλει παιδικές ασθένειες και μετά το βλέπουμε...

άσε που μοτόρι με 17άρι μπροστινό δεν είναι ον-οφφ, δε πα να χτυπάτε τα οπίσθια σας κάτω :smokin:

S.Nikos
01/06/2010, 08:15
Και είναι ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί εκεί έξω στην κατηγορία (δε νομίζω να διαφωνεί κανείς)

Σαφώς και διαφωνώ, τα ρουθούνια είναι σκατά. Λες και αποφάσισαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σχεδίαση του υπολοίπου και μόλις φτάσαν στα μούτρα είπαν τη μ@λ@κί@ μπορούμε να κάνουμε εδώ άραγε...

Επίσης Ducati δεν θα αγόραζα ποτέ, όπως και οτιδήποτε Ιταλικό αλλά αυτό είναι προσωπικό κόλλημα αναξιοπιστίας.

project.breeze
01/06/2010, 08:21
Σαφώς και διαφωνώ, τα ρουθούνια είναι σκατά. Λες και αποφάσισαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σχεδίαση του υπολοίπου και μόλις φτάσαν στα μούτρα είπαν τη μ@λ@κί@ μπορούμε να κάνουμε εδώ άραγε...

Επίσης Ducati δεν θα αγόραζα ποτέ, όπως και οτιδήποτε Ιταλικό αλλά αυτό είναι προσωπικό κόλλημα αναξιοπιστίας.

Δυστυχώς οι Ιταλοί έχουνε ένα κακό προηγούμενο τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μοτοσυκλέτες αλλά πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση βελτιώνεται.Για παράδειγμα,στο ταξιδιωτικό που έκανε ο φίλος PanVas,αν ξέρατε ότι 3 μηχανάκια θα ξεκινούσαν να πάνε εκεί,2 BMW και ένα V-Strom όλοι θα ποντάρατε ότι αν ήταν κάποιο να βγάλει ένα οποιοδήποτε πρόβλημα σίγουρα θα ήταν ένα από τα BMW κι όμως,το V-Strom ήταν αυτό που έβγαλε κάποια προβλήματα.Όσο γι'αυτό που λέτε για τα ρουθούνια διαφωνώ καθέτως,οι Ιταλοί θελανε να φτιάξουνε ένα μηχανάκι επιθετικό και τα "ρουθούνια" του δίνουν κάτι το επιθετικό μαζί με όλα τα άλλα,είναι κρίμα να έχουμε μπροστά μας ένα τόσο όμορφο μηχανάκι και να στεκόμαστε σε μία και μόνο λεπτομέρεια για να το κρίνουμε

matapo
01/06/2010, 08:22
Wraio na akous tis apopseis,eksallou oloi exoume apo mia...

Apo ola auta ta mixanakia egw dialeksa na parw auto pou mou arese sti fatsa.

Einai pragmatika spoudaio na se ftiaxnei to na vlepeis ti mixani sou.

Kata ta alla uparxei kapoios pou eilikrina pisteuei oti uparxei kapoio kako mixanaki anamesa sta
ktm990adv,bmwr1200gs/adv,yamaha super tenere,honda varadero, moto guzzi stelvio kai
ducati multistrada???????????????

S.Nikos
01/06/2010, 08:24
είναι κρίμα να έχουμε μπροστά μας ένα τόσο όμορφο μηχανάκι και να στεκόμαστε σε μία και μόνο λεπτομέρεια για να το κρίνουμε

Μα... είναι τα μούτρα του! :bigcry:

project.breeze
01/06/2010, 08:26
ρε συ χέρκουλις.... ιταλικό και με ένα μάτσο ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια δεν είναι ότι καλύτερο... ασε να περάσει 1 χρόνος (τουλάστιχον) να βγάλει παιδικές ασθένειες και μετά το βλέπουμε...

άσε που μοτόρι με 17άρι μπροστινό δεν είναι ον-οφφ, δε πα να χτυπάτε τα οπίσθια σας κάτω :smokin:

Συμφωνώ για την αναμονή όσο θα συμφωνούσα και για οποιοδήποτε μηχανάκι ακόμα και Ιαπωνικό.Όσο για τις off δυνατότητές του,αυτές σίγουρα περιορίζονται από τον 17άρι τροχό αλλά ας είμαστε ρεαλιστές,οποιοδήποτε από τα μηχανάκια που συζητάμε σκοπό του έχει να κινείται κατά ένα 80% στον δρομο και 20% σε χωματόδρομο (το ποσοστό του να κινείται σε κακοτράχαλο έδαφος,άμμο,λούκια,κροκάλες κτλ είναι τόσο μικρό που δεν είναι άξιο λόγου).Όλα θεωρώ εκτός από το ΚΤΜ.Έχω καταλάβει την χρήση που το θέλει ο φίλος PanVas και νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στον ασφάλτινο χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας που θα επιλέξει.Άλλωστε και το V-Strom ας μην κοροιδευόμαστε,δεν έχει φτιαχτεί για την έρημο αλλά μια χαρά την έκανε την δουλειά του με κάποιες παραχωρήσεις :wave2:

DUKASII
01/06/2010, 08:28
αχ τι διαβαζουμε παλι..με 17 αρες.σλικ πανω και μονομπρατσα κ αποσταση οση μια λαμπο απο το εδαφος μερικοι νομιζουν οτι αυτες ειναι μοτο ον-οφ.!!!!
:eek:
ΗΜΑΡΤΟΝ τι αλλο θα ακουσουμε...

μπας αγοραζετε μοτο απο φωτο και τις οδηγειτε ΜΟΝΟ εκει που εχουνε κανει τα πλανα τους οι εταιριες και τα μαρκετινγκ τους?

τα κανει ολα λεει..
:a53: :a02: :a018:

project.breeze
01/06/2010, 08:30
αχ τι διαβαζουμε παλι..με 17 αρες.σλικ πανω και μονομπρατσα κ αποσταση οση μια λαμπο απο το εδαφος μερικοι νομιζουν οτι αυτες ειναι μοτο ον-οφ.!!!!
:eek:
ΗΜΑΡΤΟΝ τι αλλο θα ακουσουμε...

μπας αγοραζετε μοτο απο φωτο και τις οδηγειτε ΜΟΝΟ εκει που εχουνε κανει τα πλανα τους οι εταιριες και τα μαρκετινγκ τους?

τα κανει ολα λεει..
:a53: :a02: :a018:

Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ σε αυτό το φόρουμ να μας επαναφέρεις στην τάξη.Άντε πες του να πάρει το ΚΤΜ να τελειώνουμε :wave2:

DUKASII
01/06/2010, 08:34
Ευτυχώς υπάρχεις και εσύ σε αυτό το φόρουμ να μας επαναφέρεις στην τάξη.Άντε πες του να πάρει το ΚΤΜ να τελειώνουμε :wave2: οχι ποτε δεν ειπα να παρει κτμ μιας και του ειπανε αρκετοι οτι χαλαει ..δε θα μπω στη διαδικασια.
αλλα να ψαχνει ενα μοτο να μπορει να τον παει παντου και να συμφερει..και απο το νεο βστρομ να χουμε φτασει να του λεμε παρε μοτο 20000 ε..ετσι για το γουστο..παει πολυ.

road spirit
01/06/2010, 08:35
επειδής ο τοπικός μόντας, ο ΜάικΤζι ο μονόφθαλμος, θα λείψει για λίγες μέρες, μη το κάνουμε μπάχαλο το θρεντ κορίτσια... κρίμα είναι, ε?

project.breeze
01/06/2010, 08:38
οχι ποτε δεν ειπα να παρει κτμ μιας και του ειπανε αρκετοι οτι χαλαει ..δε θα μπω στη διαδικασια.
αλλα να ψαχνει ενα μοτο να μπορει να τον παει παντου και να συμφερει..και απο το νεο βστρομ να χουμε φτασει να του λεμε παρε μοτο 20000 ε..ετσι για το γουστο..παει πολυ.

Το ότι είναι πανάκριβο το γνωρίζω,αλλά δεν νομίζω πως θέλει να πάρει κάτι στα λεφτά του V-Strom.Μιλάει για BMW 1200 ADV το οποίο κοστίζει 18.000+ ανάλογα τον εξοπλισμό.Αν θέλει να πάρει κάτι φτηνότερο του πρότεινα αν δεις παραπίσω το 800άρι το GS.

DUKASII
01/06/2010, 08:40
Το ότι είναι πανάκριβο το γνωρίζω,αλλά δεν νομίζω πως θέλει να πάρει κάτι στα λεφτά του V-Strom.Μιλάει για BMW 1200 ADV το οποίο κοστίζει 18.000+ ανάλογα τον εξοπλισμό.Αν θέλει να πάρει κάτι φτηνότερο του πρότεινα αν δεις παραπίσω το 800άρι το GS. και καλα του ειπες..αλλα μετα πως σου ρθε το αλλο...

Anty12
01/06/2010, 08:44
Τώρα εγώ γιατί εξακολουθώ να βλέπω φωτογραφία τον ΠανΒας, πάνω σε μια Αφρικα στα σύνορα με το Κυργυστάν δε μπορώ να καταλάβω......

.....λες επειδή είμαι κάτοχος Φλορέτας...γιατρέ μου.......:confused:

project.breeze
01/06/2010, 08:45
και καλα του ειπες..αλλα μετα πως σου ρθε το αλλο...

Εγώ απλά του είπα τί θα επέλεγα εγώ και για ποιόν λόγο,το τί θα κάνει είναι καθαρά δικό του θέμα.Αν εγώ μπορούσα να διαθέσω 20.000 για μηχανή (από 16.000 ξεκινάει βέβαια το Multi) θα έπαιρνα το Ducati για του λόγους που εξήγησα παραπάνω :beer:

project.breeze
01/06/2010, 09:50
ρε φιλε εχεις οδηγησει με 17αρες σε χωμα..αμμο και κροκαλα?τι να τα κανει ολα με μια ?

Ρε συ Δούκα,έχεις την εντύπωση πως ο Panvas θα τρέξει στο Paris-Dakar ή στον αγώνα των Εθνών ξέρω γω;Ο άνθρωπος το θέλει για τουρισμό και να μπορεί να μπει στο χώμα ενίοτε,δε νομίζω πως χρειάζεται σκληροπυρηνικό χωμάτινο μηχανάκι

DUKASII
01/06/2010, 09:53
Ρε συ Δούκα,έχεις την εντύπωση πως ο Panvas θα τρέξει στο Paris-Dakar ή στον αγώνα των Εθνών ξέρω γω;Ο άνθρωπος το θέλει για τουρισμό και να μπορεί να μπει στο χώμα ενίοτε,δε νομίζω πως χρειάζεται σκληροπυρηνικό χωμάτινο μηχανάκι εχω την εντυπωση πως δεν εχεις μπει λοιπον σε τιποτα απο αυτα που λεω.
να χεις κανει τοσα χιλ και να χρειαστει στη μεση του πουθενα να περασεις ενα δρομο ΣΚΑΤΑ με κροκαλα χωμα και δε ξερω εγω τι αλλο..

και στα μισα να σου σκασουν τα λαστιχα ...να σχιστουν..να , να να..

δε το χεις φυσικα στο μυαλο σου.

project.breeze
01/06/2010, 09:59
εχω την εντυπωση πως δεν εχεις μπει λοιπον σε τιποτα απο αυτα που λεω.
να χεις κανει τοσα χιλ και να χρειαστει στη μεση του πουθενα να περασεις ενα δρομο ΣΚΑΤΑ με κροκαλα χωμα και δε ξερω εγω τι αλλο..

και στα μισα να σου σκασουν τα λαστιχα ...να σχιστουν..να , να να..

δε το χεις φυσικα στο μυαλο σου.

Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε κάποια στιγμή,τί σημαίνει δηλαδή,ότι θα πρέπει να κυκλοφοράμε όλοι με enduro;Κοιτάς τις ανάγκες σου,πόσες φορές θα πατήσεις χώμα;Πόσες φορές κροκάλα;Πόσες φορές θα θέλεις να κινηθείς στην πόλη;Πόσο γκάζι θέλεις;Τι φρένα θέλεις;Πόσα km θα κάνεις;Δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση που να τα συνδυάζει όλα στο μέγιστο,σε όλα θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς,μικρότερους ή μεγαλύτερους,πρέπει να δεις στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε τί δρόμους θα κινείσαι.Ακόμα και κάποιος με R1 ή GSXR ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να περάσει από κάποιον καρόδρομο,αλλά αυτό θα συμβεί μία φορά στο τόσο

DUKASII
01/06/2010, 10:02
Αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε κάποια στιγμή,τί σημαίνει δηλαδή,ότι θα πρέπει να κυκλοφοράμε όλοι με enduro;Κοιτάς τις ανάγκες σου,πόσες φορές θα πατήσεις χώμα;Πόσες φορές κροκάλα;Πόσες φορές θα θέλεις να κινηθείς στην πόλη;Πόσο γκάζι θέλεις;Τι φρένα θέλεις;Πόσα km θα κάνεις;Δεν υπάρχει κάποια μαγική λύση που να τα συνδυάζει όλα στο μέγιστο,σε όλα θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς,μικρότερους ή μεγαλύτερους,πρέπει να δεις στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε τί δρόμους θα κινείσαι.Ακόμα και κάποιος με R1 ή GSXR ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή να περάσει από κάποιον καρόδρομο,αλλά αυτό θα συμβεί μία φορά στο τόσο τι τι σημαινει ?
σημαινει οτι οταν αγοραζεις μοτο για να γυρισεις το κοσμο ολο..εκτος αν εχεις κανα βιτσιο περιεργο θα παρεις κατι με εκτος δρομου δυνατοτητες....κανονικες ε?οχι στις φωτο..

DimChios
01/06/2010, 10:07
το πηδηξατε το θρεντακι του ανθρωπου με τη μαλακια το ντουκ

project.breeze
01/06/2010, 10:09
το πηδηξατε το θρεντακι του ανθρωπου με τη μαλακια το ντουκ

Αυτό που εσύ λες:"Πηδήξαμε το thread" εγώ το λέω γόνιμο διάλογο :smokin:

DUKASII
01/06/2010, 10:11
Αυτό που εσύ λες:"Πηδήξαμε το thread" εγώ το λέω γόνιμο διάλογο :smokin: οχι δε κανει λεμε ασχετα..
ειπαμε οποτε γουσταρσον μερικοι..πρεπει να μιλαμε τηλεγραφικα.

DimChios
01/06/2010, 10:13
οχι δε κανει λεμε ασχετα..
ειπαμε οποτε γουσταρσον μερικοι..πρεπει να μιλαμε τηλεγραφικα.

δεν ειπα να μη μιλαμε ρε Δουκα, αλλωστε δεν ειμαι μοντ εδω! Αλλα ΉΜΑΡΤΟΝ! να προσπαθουμε να εξηγησουμε οτι το Ντουκ ειναι μια μλκια και μιση και δεν κανει και για ΚΑΜΜΙΑ απο τις χρησεις που θελει ο Παν!
Αντε, να τον παει Σοφια - Πατρα, με μονο στασεις για συμπληρωμα λαδιου και ηλεκτρολογο...αλλα άνετα!

PanVas
01/06/2010, 10:15
Συνεχίστε με σύνεση, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Έτσι κι αλλιώς όπως προείπα, έχω χρόνο μπροστά μου.
Απλά αν κάποιος χριστιανός μετά από καιρό αποφασίσει να διαβάσει θα βαρεθεί...

Δούκα επειδή πολύ σε εκτιμώ σαν ανατρεπτική μορφή μέσα στο φόρουμ, πες μου τι θα πρότεινες εσύ ξεκάθαρα.

DUKASII
01/06/2010, 10:15
δεν ειπα να μη μιλαμε ρε Δουκα, αλλωστε δεν ειμαι μοντ εδω! Αλλα ΉΜΑΡΤΟΝ! να προσπαθουμε να εξηγησουμε οτι το Ντουκ ειναι μια μλκια και μιση και δεν κανει και για ΚΑΜΜΙΑ απο τις χρησεις που θελει ο Παν!
Αντε, να τον παει Σοφια - Πατρα, με μονο στασεις για συμπληρωμα λαδιου και ηλεκτρολογο...αλλα άνετα!

:wave2: ε αφου δε τα πιανει γρηγορα ο φιλος ο μπριζ τωρα να μη το κουβεντιάσουμε?

DUKASII
01/06/2010, 10:16

Δούκα επειδή πολύ σε εκτιμώ σαν ανατρεπτική μορφή μέσα στο φόρουμ, πες μου τι θα πρότεινες εσύ ξεκάθαρα.

:beer: :beer: :beer: :beer: εγω οπως ξες εχω τα κολληματα μου δεν ειμαι για να προτεινω μοτο γιατι αν δεν ειναι κτμ..

δεν ειναι μοτο φιλε.:sad:

project.breeze
01/06/2010, 10:16
ε αφου δε τα πιανει γρηγορα ο φιλος ο μπριζ τωρα να μη το κουβεντιάσουμε?

Ναι είμαι λίγο αργός είναι η αλήθεια

DUKASII
01/06/2010, 10:17

:beer: :beer: :beer: :beer: με δουλευει αυτος ε?:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

project.breeze
01/06/2010, 10:17
εγω οπως ξες εχω τα κολληματα μου δεν ειμαι για να προτεινω μοτο γιατι αν δεν ειναι κτμ..

Να και λίγη ειλικρίνεια επιτέλους.Στο είπα 2-3 σελίδες πριν (είδες που τα πιάνω πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις; ) ,πες του να πάρει KTM να τελειώνουμε,αφού τα επιχειρήματά σου εκεί οδηγούν

PanVas
01/06/2010, 10:18
εγω οπως ξες εχω τα κολληματα μου δεν ειμαι για να προτεινω μοτο γιατι αν δεν ειναι κτμ..

Πες το ρε παιδάκι μου...
Μια οικογένεια είμαστε....

990 και τα μυαλά στα κάγκελα;

Cpt. Haddock
01/06/2010, 10:18
Πες το ρε παιδάκι μου...
Μια οικογένεια είμαστε....

990 και τα μυαλά στα κάγκελα;

Απο την αρχή το λέω εγω :smokin:

DUKASII
01/06/2010, 10:21
ε ναι δε του προτεινα να παρει ομως κτμ γιατι δε ειναι ..εγω.
εγω σμτ θα περνα και αν ειχε το ταξιδι χωμα σμτ με ζαντες αλλες με ακτινες και λαστιχακι ΜΤ πανω.

απο κει κ περα στη θεση σου θα περνα κατι πιο μαλακο..πιο "αξιοπιστο" κτλ.

DimChios
01/06/2010, 10:23
με δουλευει αυτος ε?:bawl: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

Κοιτα, να σου πω εγω? σοβαρα!
Κι επειδη εχεις κολημα με τα ΚΤΜ τα οποια τα μπ00ρδελα κι εγω τα γουσταρω κι ας λεμε μλκιες κατα καιρους...
Θα σε παει ανετα και γ@μ@ τους παραπανω κραδασμους σε σχεση με το BMW. Στο χωμα, ναι... πιο ελαφρυ και καλυτερο απο τη μπεμπα!
Ασε βεβαια αυτονομιες και προστασιες απο αερα κλπ...

Δεν ειναι ομως ρε φιλε μηχανη που δε θα εχεις 70% τουλαχιστον το νου σου μη τυχει κατι, πως να το κανουμε?
Στα υπολοιπα, (τις μπεμπες εννοω) εισαι αν θες, στη χειροτερη 50-50!

Ο Αντυ πιο πανω ειπε για Αφρικα, που ασφαλως δε νομιζω οτι περναει καν απο το μυαλο του Παν και καλως γιατι σε πολλα δεν τον καλυπτει...
Αγγιζει η πορνη ομως το 90% να χεις το ρημαδοκεφαλο σου ησυχο!

Για το Ντουκ, οκ...παιζεις στο 100% να ευχεσαι εστω και ελαιολαδο να εχεις στην αναγκη μαζι σου!