View Full Version : Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..
Cpt. Haddock
03/06/2010, 06:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΞΕΧΑΣΕΣ!
:evil:
Αυτα ειναι δωρα και δε με πειράζει :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aξίζει να δείτε καμμια φωτό απο τα ταξίδια του Jochen A. Hübener.
http://www.motor-cycle-world-traveller.de/fotogall.htm
Σ'ευχαριστώ πολύ Κ.Άρη που μου γάμησες την ψυχολογία...:rolleyes:
Διαβάζοντας όλο το θρεντ, καταλήγουμε στο συμπέρασμα μετά το στρομ(Α) το χάος;; :look:
RAMMSTEIN
03/06/2010, 10:37
μετά το v-strom είναι που ξεκινάνε τα καλά
ποιό χάος?το μόνο χάος που μπορώ να διακρίνω μετά το V-strom είναι το οικονομικό καθότι θέλει μπόλικο μαρούλι γιανα αποκτήσεισ ένα απο τα μεγάλα
Ωχ ωχ, ο Sapilas έχει βγει στην γύρα για να βαπτίσει κάνα νέο μέλος αρχαιολαγνειας. Εγώ δεν μπορώ παρά μόνο, να συμφωνήσω:D
:beer: :beer: :beer: :beer:
road spirit
03/06/2010, 16:04
τα sidecars άσχετα αλλα επειδή αρέσουν σε κάποιους μεταφέρθηκαν εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105060)
Τα r100gs και r80gs δεν ειναι και τοσο απροβληματιστα οσο νομιζουμε, αλλα ειναι απλα μηχανηματα και μπορεις να τα σιασεις αν κατι σου τυχει (εκτος paralever) στη μεση του τιποτα.
Ο βασιληας των adventure μποξερ ειναι το R80G/S το οποιο ειναι πολυ ελαφρυτερο και εχει monolever πισω που ειναι ασπαστο. Ο 800ρης κινητηρας ειναι και πιο γλυκος με λιγοτερους κραδασμους και χαμηλοτερη καταναλωση. Αν καποιος πουλαει κανενα να μου ΠΕΙ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τα r100gs και r80gs δεν ειναι και τοσο απροβληματιστα οσο νομιζουμε, αλλα ειναι απλα μηχανηματα και μπορεις να τα σιασεις αν κατι σου τυχει (εκτος paralever) στη μεση του τιποτα.
Ο βασιληας των adventure μποξερ ειναι το R80G/S το οποιο ειναι πολυ ελαφρυτερο και εχει monolever πισω που ειναι ασπαστο. Ο 800ρης κινητηρας ειναι και πιο γλυκος με λιγοτερους κραδασμους και χαμηλοτερη καταναλωση. Αν καποιος πουλαει κανενα να μου ΠΕΙ!
:beer: :beer: :wave2:
φιλε εμενα μου αρεσει το F800 gs οταν καποια στιγμη αλλαξω κατηγορια και πεσω στους 2 κυλινδρους θα το τσιμπισω απο την αλλη μου φαινετε και ποιο μαχημο απο το storm ενταξει το στορμακι καλο για τα λεφτα του αλλα πασχει απο πολλα πραγματα φρενα αναρτηση , ακομη και το τιμονι του δε ξερω μου φαινετε ψευτικο παρολαυτα ειναι τιμιο μηχανακι και αν εκανα μαζι του 65 000 χμ πιστευω θα το κρατουσα για λογους τιμης και θα το ελιωνα θα το κανα 100 000 και θα το εβαζα βιτρινα στην αυλη μου :) οπως λες τωρα εχεις μια ευκαιρια να αλλαζεις μοτορι εγω θα εμπιστευομουν ενα bmw παντως παροτι ακουω πολλα και διαφορα (οχι με ιμαντα) το 800 το γουσταρω τρελλα αν και με προβληματιζει λιγο το θεμα της καλυψης αλλα δε πιστευω να εκαναν τραγικα λαθη οι γερμανοι σε αυτον τον τομεα , επεισης ποιο ελαφρυ απο το 1200 αν και εγω θα κοιτουσα και ενα Fzr 1300 πωλειτε ενα τσιλικο στην γειτονια μου και σκεφτηκα εσενα αμεσως :rotflmao: αλλα ξεχνας χωμα
παντως το bmw πολυ καλα περιφεριακα απο την μανα του ερχετε με λαστιχο m3 το γυμνο φαντασου :eek:
παντως συνοπτικα για σενα japan vs europe φιλε δαγκωτο ιαπωνα !
Εγω επιμενω οτι δεν ειναι μονο θεμα χρηστικοτητας.
Το πρωσοπικο γουστο και το παιχνιδι στο μυαλο του καθε ενα μας εχει σημασια.
Αληθεια τωρα PanVas,το εχεις παραγγειλει το Adv η οχι ακομα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από matapo
Αληθεια τωρα PanVas,το εχεις παραγγειλει το Adv η οχι ακομα?
Παιδιά είπαμε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο δεν παραγγέλνω τίποτα και θα παραμείνω αμήχανος.
Σήμερα αν προλάβω, θα ανεβάσω αγγελία για το βεστρομ.
Αν πω ότι με πληγώνει θα με πείτε περίεργο..; (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105117)
:sick:
:( :( :( :( :(
Cpt. Haddock
04/06/2010, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Αν πω ότι με πληγώνει θα με πείτε περίεργο..; (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105117)
Καθόλου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=70348&highlight=%2A%EC%E5%F4%E1%EB%EB%EF%2A) :sad:
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καθόλου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=70348&highlight=%2A%EC%E5%F4%E1%EB%EB%EF%2A) :sad:
:smilea:
Καλά ρε Καπετάνιε... Εσένα ήταν και μπουρδέλο...
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:
:wave2:
Cpt. Haddock
04/06/2010, 07:53
:mad: :mad: :mad:
Ειπα κι εγω θα βρω καποιον με κατανόηση :sad:
:mad: :mad: :mad:
Ειπα κι εγω θα βρω καποιον με κατανόηση :sad:
:p
DimChios
04/06/2010, 09:11
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a20: :a029: :a46:
νταξ Ηλια, σκαω! :blush:
Cpt. Haddock
04/06/2010, 09:12
νταξ Ηλια, σκαω! :blush:
Καλά κανεις γιατι οπως είδες, πωλείται ένα :smokin:
με τσι πτανες μαζί; :lol: :lol:
Cpt. Haddock
04/06/2010, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με τσι πτανες μαζί; :lol: :lol:
Πάντα. Τα καλά σπίτια πωλούνται επιπλωμένα :D
Πάντα. Τα καλά σπίτια πωλούνται επιπλωμένα :D
Ανταλλαγή με Άφρικα κάνει; :lol: :lol:
Cpt. Haddock
04/06/2010, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ανταλλαγή με Άφρικα κάνει; :lol: :lol:
ναι και θα δωσει και τη διαφορα σε μετρητα :lol: :bawl: :rotflmao:
DimChios
04/06/2010, 09:44
:look: :confused:
:look: :confused:
Ελα τωρα
DimChios
04/06/2010, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Ελα τωρα
Μίλα νέος!
:mad: :a38:
road spirit
04/06/2010, 10:03
Μίλα νέος!
:mad: :a38: κόψε το τόνερ τώρα!!
:lol:
τι τίτλο έχει ρε το φρεντάκιο τούτο??
DimChios
04/06/2010, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κόψε το τόνερ τώρα!!
:lol:
τι τίτλο έχει ρε το φρεντάκιο τούτο??
μα, λεγοντας ο Παναγιωτης αυτο
και απαντωντας ο Ηλιας οτι "πουλιεται ενα"
Νομιζα μιλαγαμε για ΤRIUMPH
:smokin:
Cpt. Haddock
04/06/2010, 10:06
Μας απέλυσαν απο μοντ και δεν κοιτάμε τις αγγελίες πλέον ε; :evil:
Eνω μιλαμε για? ::smokin:
DimChios
04/06/2010, 10:14
Μας απέλυσαν απο μοντ και δεν κοιτάμε τις αγγελίες πλέον ε; :evil:
παραιτηθηκαμεν κυριος!!
Παμε διακοπες!
:o
:mad:
κατσε να παω να ψαξω τι σκτ@ λενε και να βρω και καμμια να κανω κανενα ριπορτ! :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τι να σου πω εγώ απ'τα Χανιά ρε'σύ Βασίλη....
ο βασιλης ποιος ειναι ???:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ο βασιλης ποιος ειναι ???:lol: :lol: :lol:
Ο Άι...
:lol: :lol: :lol:
manosamos
04/06/2010, 11:21
Mπέμπα αδελφε και ας εχω Βαρκαντερο.
GhostDog
06/06/2010, 04:48
ότι και να κάνεις μην πάρεις 990 adventure.
το μηχανάκι είναι καύλα μεν..
αλλά τουριστικό μηχανάκι με 200χλμ αυτονομία όταν πας φυλαγμένος;;
με κάθε 15000χλμ. μεγάλο σέρβις βαλβίδες κλπ. κλπ.;
γενικότερα το KTM είναι αρρώστια.. αν το οδηγήσεις και σε καυλώσει αν το δεις και το ερωτευτείς μέχρι την άκρη του κόσμου θα το πας. αλλά όχι επειδή είναι το καλύτερο μηχανάκι γι αυτό τη δουλειά, απλά επειδή εσύ γουστάρεις αυτά που σου δίνει..
το ΚΤΜ δεν είναι για τον μέσο τουρίστα. είναι για τον μαλάκα τον κάγκουρα που θα πάει ένα γαμωταξίδι στην ευρώπη και επειδή θα χαθεί στην φλωρεντία θα κόψει μέσα απ' το πάρκο, θα βαράει κόφτες στο τούνελ του μονακό, θα καβαλήσει κράσπεδο και θα κόψει ανάποδα την κεντρική λεωφόρο στην grenoble γιατί δεν θα την παλεύει με την κίνηση, θα μπαίνει σ ένα κωλοχώρι της τοσκάνης σούζα με τις βαλίτσες και ο καραμπινιέρι που κρύβετε ακριβώς πίσω απ' την πινακίδα με το ραντάρ (κλασσικό :lol: ) θα τον κοιτάει σαν χάνος :eyepop:
το ΚΤΜ δεν είναι γυναίκα. είναι γκόμενα. και συνήθως αλλουνού (αυτές κάνουν το καλύτερο κρεβάτι :D ).. και είναι η μεγαλύτερη πουτάνα απ' όλες :beer:
και επειδή ζητήθηκαν και πειστήρια.. με λένε Ψηλό, είμαι καλά και η μεγαλύτερη σερί ταξιδιωτική απόσταση πουχω κάνει με το joy machine ήταν 4800χλμ. - 12 μέρες - 36 ή 38 πάσα αν ενθυμούμε καλώς :lol: το φχαριστήθηκα όσο τίποτα... αλλά αν μου ζήταγες να διαλέξω ένα μηχανάκι για να πάω βλαδιδοστόκ, ή μογγολία ή trans-south-america ή trans-africa δεν θα ήταν το KTM αυτό.
LOUKILOUK
07/06/2010, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
ότι και να κάνεις μην πάρεις 990 adventure.
το μηχανάκι είναι καύλα μεν..
αλλά τουριστικό μηχανάκι με 200χλμ αυτονομία όταν πας φυλαγμένος;;
με κάθε 15000χλμ. μεγάλο σέρβις βαλβίδες κλπ. κλπ.;
γενικότερα το KTM είναι αρρώστια.. αν το οδηγήσεις και σε καυλώσει αν το δεις και το ερωτευτείς μέχρι την άκρη του κόσμου θα το πας. αλλά όχι επειδή είναι το καλύτερο μηχανάκι γι αυτό τη δουλειά, απλά επειδή εσύ γουστάρεις αυτά που σου δίνει..
το ΚΤΜ δεν είναι για τον μέσο τουρίστα. είναι για τον μαλάκα τον κάγκουρα που θα πάει ένα γαμωταξίδι στην ευρώπη και επειδή θα χαθεί στην φλωρεντία θα κόψει μέσα απ' το πάρκο, θα βαράει κόφτες στο τούνελ του μονακό, θα καβαλήσει κράσπεδο και θα κόψει ανάποδα την κεντρική λεωφόρο στην grenoble γιατί δεν θα την παλεύει με την κίνηση, θα μπαίνει σ ένα κωλοχώρι της τοσκάνης σούζα με τις βαλίτσες και ο καραμπινιέρι που κρύβετε ακριβώς πίσω απ' την πινακίδα με το ραντάρ (κλασσικό :lol: ) θα τον κοιτάει σαν χάνος :eyepop:
το ΚΤΜ δεν είναι γυναίκα. είναι γκόμενα. και συνήθως αλλουνού (αυτές κάνουν το καλύτερο κρεβάτι :D ).. και είναι η μεγαλύτερη πουτάνα απ' όλες :beer:
και επειδή ζητήθηκαν και πειστήρια.. με λένε Ψηλό, είμαι καλά και η μεγαλύτερη σερί ταξιδιωτική απόσταση πουχω κάνει με το joy machine ήταν 4800χλμ. - 12 μέρες - 36 ή 38 πάσα αν ενθυμούμε καλώς :lol: το φχαριστήθηκα όσο τίποτα... αλλά αν μου ζήταγες να διαλέξω ένα μηχανάκι για να πάω βλαδιδοστόκ, ή μογγολία ή trans-south-america ή trans-africa δεν θα ήταν το KTM αυτό.
Φίλε μου δεν μπορώ να μην συμφωνήσω στα περισσότερα από αυτά που λες, αλλά θα κάνω μερικές παρατηρήσεις...
- είναι σίγουρα πάνω από 200χλμ η αυτονομία του ειδικά αν πας λίγο συντηρητικά... στα 220 περίπου μου άναβε το λαμπάκι της βενζίνης και είχα ακόμα 40-50 χλμ σίγουρα...(έβαζα 17-20 λιτρα και γέμιζε)
- Ο "τουρισμός" για τον καθένα είναι σχετικός...αλλά αν μιλάμε και για οφ κομμάτι το 990 είναι μέσα στις βασικές πιθανές επιλογές...
- Ο τρόπος οδήγησης έχει να κάνει κυρίως με τον οδηγό...καγκουριές μπορείς να κάνεις με τα πάντα αρκεί να έχεις κέφια... αλλιώς όμως βιώνεις το ταξιδι μετά από 30+ πάσα με το ΚΤΜ και αλλιώς με ένα ιπποπόταμο σε 2 ρόδες...
- Προσωπικά προτιμώ να πάω στην άκρη του κόσμου με την μηχανή που γουστάρω ακόμα και αν αυτή δεν είναι η ιδανική επιλογή, παρά με την αδιάφορη προς εμένα αλλά "ιδανική" για τους περισσότρους... Γενικά προτιμώ να έχω την γκόμενα που γουστάρω και με καυλώνει παρά να να παντρευτώ από "συμφέρον" την ιδανική "νοικοκοιρά"...
- Τέλος θα πω ξανά ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα δικά του γούστα και αξιολογεί τις δικές του ανάγκες που είναι πάντα μοναδικές και για αυτό άλλωστε κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά μοντέλα μηχανής και όχι μόνο ένα ιδανικό...
Να τονίσω ξανά ότι γενικώς συμφωνώ με όσα αναφέρεις... :winka:
:beer: :wave2:
υ.γ. για όλα αυτά νομίζω ότι ένα BMW 1200 ΄θα ήταν χαρτί για τον Παναγιώτη...
XJR_Billy
07/06/2010, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
- Προσωπικά προτιμώ να πάω στην άκρη του κόσμου με την μηχανή που γουστάρω ακόμα και αν αυτή δεν είναι η ιδανική επιλογή, παρά με την αδιάφορη προς εμένα αλλά "ιδανική" για τους περισσότρους... Γενικά προτιμώ να έχω την γκόμενα που γουστάρω και με καυλώνει παρά να να παντρευτώ από "συμφέρον" την ιδανική "νοικοκοιρά"...
- Τέλος θα πω ξανά ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα δικά του γούστα και αξιολογεί τις δικές του ανάγκες που είναι πάντα μοναδικές και για αυτό άλλωστε κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά μοντέλα μηχανής και όχι μόνο ένα ιδανικό...
+ Άπειρο Λούκυ!!! :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
up!! :smokin: :smokin:
Τι Up
Εδωσε προκαταβολη για το 1200τζιες limited 30th aniversary :smokin:
ειχα χασει πολλα επεισοδια και ειπα να
κανω το απ,για να δω που βρισκομαστε:blush:
Ρε... Μην βγάζετε βρόμες και σκάσει το ΣΔΟΕ στον πατέρα μου...:lol: :lol: :rotflmao:
Προς το παρόν το πουλάμε.
Χαλαρώνουμε... Χαζεύουμε τους καταλόγους της γούντερλιχ...
Και τον Φεβρουάριο αποφασίζουμε και ψωνίζουμε...
Σχεδιάζουμε το επόμενο μεγάλο ταξίδι (Σεπτέμβρης 2011) και ήδη δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Σχεδιάζουμε το επόμενο μεγάλο ταξίδι (Σεπτέμβρης 2011) και ήδη δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια...
ΠΟΥ ΠΟΥ;;; (είπε το αλάνι ο κροκόδειλος.....)
road spirit
11/06/2010, 06:55
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: έχω μια σοβαρή υποψία, είμαι σχεδόν σίγουρος για το ποιό θα είναι και είμαι έτοιμος να σε μισήσω για αυτό :smokin:
γιατί και εγώ αυτό θέλω να σχεδιάσω και δε ξέρω πότε θα βρω το χρόνο
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έχω μια σοβαρή υποψία, είμαι σχεδόν σίγουρος για το ποιό θα είναι
Αι νταμπλ δατ. Αλλά εγώ δεν θα σε μισήσω. Έχω άλλες προτεραιότητες.
:beer: :beer: :beer:
macedon1
03/07/2010, 12:42
πολυ διαφημηση ρε σεις....
δηλ. μονο BMW και KTM υπαρχουν;
Και γιατι βαφτιζετε αυτο το 800αρι που λετε BMW;
ego_o_idios
03/07/2010, 17:27
Λοιπόν. Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει.
Το βεστρομ δεν με καλύπτει πια.
Πείτε την γνώμη σας άφοβα
tora giati den se kalipti pia den mas les
den sou ftanoun i telikes tou?
exi kani pola xiliometra ke den 8a anteksi alo (oxi oti exis adiko an to skeftese)
ke 5000 euro extra?:eyepop:
ti tou evales epanoxrises tapes valvidon ke antivara?:rotflmao:
tespa an ine ontos tosa ta extra tote
1 ta vgazis ke ta poulas extra
2 pernis ena kenourio stroma ke ta vazis epano
to na poulisis akriva ena teliomeno mixanaki logo ton extra den pezi
8a sou pi o alos vgalta ke kanta prosanama ti me niazi to mixanaki 8elo....
opote den ine oti den iparxoun malakes ala ise anentimos an tous psaxnis idika edo mesa
:rotflmao:
meta to bmw ti to 8es mpas nomizis oti 8a vgalis gkomena me tin mpempa?
ise epidiksiomanis?:lol:
pare kati pou kani pragmatika epidiksi oxi to bmw pou miazi les ke to eftiaksa ego me tin ilektrokolisi sto ipogio mou:lol:
meta den mas kani entiposi tipota pia ta exoume di ola
episis kseroume oti 8es na prokalesis entiposis ke na kani 8ema edo gia na gelasoume ke ligo...
pigene pare tin mpourouxa pou exis apofasisi
i opia 8a sou prosferi kati diaforetiko apo oti to stromatex:lol:
(ama to vris pes to ke se emas)
efoson opou se pai to ena 8a se pai ke to alo
se mia odo me orio taxititas 120 xiliometron ite me laborkini pigenis ite me mersedes ite me lada ite me gaidouri to apotelesma to idio ine
pas pros aftin tin katef8insi.....:lol:
episi an perasoun para pola xronia kanis den 8a se kseri ke kanis den 8a 8imate ti ekanes ke pezi na min kseroun ti itane afto to proistoriko oxima pou taksidevan meriki an8ropoi tis paleoli8ikis mixanikis:lol:
pigene na dosis ena skasmo lefta na paris tin avriani savoura sou ke min mas vazis di8en dilimata pou xriazonte ke tin voi8ia mas gia na li8oun
stin pragmatikotita an mas katsoun afta pou psaxnoume xestikame ti 8a kanis esi..
Akatanomastos
03/07/2010, 18:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
Έφυγα για Συγγρού...
v strom expedition (http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/suzuki-launch-v-strom-650xp-expedition/13487.html)
:a014: :a014: :a014: :a014:
:lol: :lol: :rotflmao:
http://www.suzuki.nl/motoren?waxtrapp=qbzmtxCsHcPvCrSOHnB
207500
Cpt. Haddock
24/08/2010, 06:28
:a42:
soter3gm
24/08/2010, 07:44
Δεν ξέρω κατά πόσο όσοι ανέφεραν το F800 GS ότι είναι για ασφάλτινα ταξίδια και πόσο έχουν ταξιδέψει με αυτό. Πάντως ένας φίλος που το πούλησε πρόσφατα το πούλησε γιατί η σέλα του είναι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, μετά τα 100 χλμ πονάει ο κώλος σου.
Το οδήγησα πρόσφατα στην Ελβετία και όταν κατέβηκα ερωτεύτηκα ποιο πολύ το RT μου , κούτσουρο η σέλα και ας ήταν touratech jel
Η γνώμη μου είναι GS 1200 με κλειστά τα μάτια αν δεν έχεις γκαφρά για του 10 πάρε 1150 σκύλος Αγαρινός δεν σπάει δεν χαλάει και θα το έχεις για πολλάααααα χρόνια ακόμα χωρίς να το βαρεθείς ποτέ
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Δεν ξέρω κατά πόσο όσοι ανέφεραν το F800 GS ότι είναι για ασφάλτινα ταξίδια και πόσο έχουν ταξιδέψει με αυτό. Πάντως ένας φίλος που το πούλησε πρόσφατα το πούλησε γιατί η σέλα του είναι από κόντρα πλακέ θαλάσσης, μετά τα 100 χλμ πονάει ο κώλος σου.
Το οδήγησα πρόσφατα στην Ελβετία και όταν κατέβηκα ερωτεύτηκα ποιο πολύ το RT μου , κούτσουρο η σέλα και ας ήταν touratech jel
Η γνώμη μου είναι GS 1200 με κλειστά τα μάτια αν δεν έχεις γκαφρά για του 10 πάρε 1150 σκύλος Αγαρινός δεν σπάει δεν χαλάει και θα το έχεις για πολλάααααα χρόνια ακόμα χωρίς να το βαρεθείς ποτέ
πανέξυπνος ο φίλος σου...έσκασε τόσα χιλιάρικα για να πάρει το μπεεμβέ δεν μπορούσε να κάνει τη σέλα πιο μαλακή?
πάντως όλο το κοροιδεύουμε, αλλά εγώ συνέχεια στα βουνά πολλά v-sτrom βλέπω με τίγκα προβλεπέ αναβάτες που χαιρετουν κτλ.
και στα ταξιδιωτικά-εντός κ εκτός συνόρων-συνέχεια v-strom βλέπω,άρα ας ξεκολλάμε λιγάκι,έ?
πάντως βεστρωμ εγω δεν θα παιρνα με την καμία...
Συντοπίτη καταρχάς συγχαρητήρια για τα ταξίδια σου και τον "τσαμπουκά" σου με το στρώμα εκεί κάτω στ αλγέρι, έυχομαι πολλά περισσότερα km και ταξίδια με το επόμενο. Ελπίζω κάπου εκεί να βρεθώ του χρόνου με το μωρό που κοντεύω χρόνο να το ψάχνω και έχω καταλήξει σιγά σιγά με αργά βήματα στο 990 adv..
Τα ΚΤΜ τα βρίζω συχνά πυκνά, αλλά για τέτοια ταξίδια και όχι μόνο, το 990 είναι η απόλυτη κορυφή, θέση οδήγησης, φόρτωμα και δικάβαλο, στρίψιμο, παιχνίδι στην οδήγηση ακόμα και στην πόλη, χώμα, γκάζι, αξιοπιστία μοτέρ, αναρτήσεις, "good for the eyes" (άντε να ψάχνεις καμια τρόμπα στη χειρότερη αν το προσέχεις). Έχω οδηγήσει τα πάντα στην κατηγορία on/off πλυν του multistrada (που δεν είναι off καν, αλλά λέμε) που είπαν κάποια παιδιά. Απο GS το 800ρι θα σε συμβούλευα να μη το πάρεις, θα σε κουράσει και η σέλα και το τιμόνι στο on (ανάλογα το ύψος για το 2ο, εγώ είμαι 180+), ψιλοτραίνο στις στροφές, καλή ροπή για τα cc του, χαζό ABS και φτηνή κατ εμέ κατασκευή για bmw. Δεν είναι και λίγα τα 11.000Ε γυμνό. Οδήγησέ το για πάνω απο μισάωρο αν το σκέφτεσαι σε άσφαλτο..
Το 1200adv είναι βαρύ αλλά και πανάκριβο, αν όμως μπορείς να τα δώσεις τα 20 χιλιάρικα είναι κ αυτό μια λύση εφ όσον σ αρέσει. Δε κάνει όμως για καμία άλλη εργασία καθώς είναι άρμα, θα δώσεις 20.000 για μερικά weekends και ένα ταξίδι το χρόνο?Off απ την άλλη δε το λες και έυκολα όπως και το παρακάτω..άσε που αν κάνεις καμια μλκία "φορτωμένος" δε διορθώνει με τίποτα..επίσης πολλά ηλεκτρονικά, κι αυτά εμένα με φοβίζουν γιατί είναι τύχη...
Στο 1200GS η θέση του συνοδηγού είναι πιο ψηλά (αρκετά πιο ψηλά) και του δίνει την αίσθηση οτι σε φρένα θα πετάξει, άσε το ξύλο που θα φάει απο αέρα σε ταξίδι. Τα ηλεκτρονικά τους δε, abs πχ και μόνο που τ ακούς να ζορίζονται σε κάθε πάτημα και να βγάζουν περίεργους θορύβους τρομάζεις..γι αυτό και μόνο θα έμενα μακρυά απο bmw, πολλά ηλεκτρονικά και αν σ αφήσουν σ άφησαν ενώ το ΚΤΜ ΘΑ σ αφήσει και ξέρεις και γιατί σε άφησε και πως το διορθώνεις, άσε που πάλι με τον μανούλα μου/λεβεντάκο μου θα χεις να κάνεις αν το πάρεις απο Πάτρα :bigcry. Στα παραπάνω όμως boxer γιατί άπειρα km χωρίς κιχ..NA ΓΙΑΤΙ BOXER :rotflmao: .Έχει γεμίσει και ο τόπος στις καφετέριες, ίσως να μου φταίει κι αυτό..
Η αμέσως επόμενη απο το 990, οικονομική, παρεξηγημένη αλλά κατεμέ κορυφαία για τα λεφτά της είναι το Caponord. Ξηγημένο μοτέρ ροπάτο, πολύ καλό στρίβιν, ον/οφφ όντως, μερικούς ανορθωτές μαζί και πας παντού..αν του χώσεις κ τπτ λεφτά σε SΒΚ/πρόγραμμα ξεφέυγει τελείως σε ροπή και βγαίνουν οι χαζοί κόφτες του..οδήγησα και το abs μαμά και το προηγούμενο full extra και έμεινα κατενθουσιασμένος για το τι δίνει και σε τι λεφτά..ενώ σε μεταχειρισμένο το βρίσκεις πουλώντας απλά ότι έχεις, full φορτωμένο. Ο έρωτας όμως για εμένα είναι έρωτας...οπότε το νού σου τι θα ερωτευτείς.
Εύχομαι με το καλό η επιλογή και να πιούμε ένα καφέ να μου δώσεις υλικό όποτε βρεθείς Πάτρα ξανά.
Υ.Γ Γιαπονεζόφιλος και που κατέληξα, ερωτευμένος με μια Αυστριακιά και ενθουσιασμένος απο μια Ιταλίδα, για τις Γερμανίδες πάντα ήξερα οτι είναι πολύπλοκες γυναίκες και στοιχίζουν ακριβά χωρίς λόγο. ΚαθεΤρίτηΜαστοράδες σιχαμένοι όλο πάνω στις οδικές βοήθειες είστε..καγκούρια!:
Lioulios
26/08/2010, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πάντως όλο το κοροιδεύουμε, αλλά εγώ συνέχεια στα βουνά πολλά v-sτrom βλέπω με τίγκα προβλεπέ αναβάτες που χαιρετουν κτλ.
και στα ταξιδιωτικά-εντός κ εκτός συνόρων-συνέχεια v-strom βλέπω,άρα ας ξεκολλάμε λιγάκι,έ?
πάντως βεστρωμ εγω δεν θα παιρνα με την καμία...
Aπό ΄σένα δεν το περίμενα φίλαι . Τσίμπα :beer:
;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Aπό ΄σένα δεν το περίμενα φίλαι . Τσίμπα :beer:
;)
ναι αλλά εγώ β-στρομ δεν θα παιρνα με την καμία...:lol:
Lioulios
26/08/2010, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ναι αλλά εγώ β-στρομ δεν θα παιρνα με την καμία...:lol: To ΄παμε αυτό .
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Συντοπίτη
...
...
καγκούρια!:
Καταρχήν ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Στα περισσότερα θα συμφωνήσουμε.
Τι να πω. Δεν έχω κάτι να πω. Όταν έρθει η στιγμή θα ξέρω τι έχω να πω.
Κάποια στιγμή θα κανονίσουμε έναν ανοιχτό καφέ στας Πάτρας να γνωριστούμε καλύτερα όλοι.
Vstrommer71
17/01/2011, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κανά νέο έχουμε? :D
Eιπα να το πω κι εγω...
Μετα το VStrom...ενα καινουργιο Vstrom:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κανά νέο έχουμε? :D
Τίποτα συγκεκριμένο.
Πολλά σενάρια και πολλά ενδεχόμενα.
Θέμα ημερών να παρθούν αποφάσεις.
Όταν έχω νέα, θα αναρτήσω...
έλικα θα είναι, το μεγάλο. ας αρχίσουν οι τομάτες...
με γειααα :D
:beer: :beer:
Cpt. Haddock
17/01/2011, 11:52
:bigcry:
221346
Σου αξίζει, σου ταιριάζει, καλά να πάθεις. :lol:
Δλδ αλλα ζαρζαβατικά δεν γίνονται δεκτά? Τις τομάτες της πήρε όλες ο καπετάνιος. :bawl:
Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς όπως και το προηγούμενο. :beer:
:wave2:
tsompanis
17/01/2011, 12:24
αν και έχεις πάρει τις αποφάσεις σου (και καλό είναι αυτό) να πω τι μου βγαίνει...
έχω διαβάσει τα ταξιδιωτικά σου και έχω την εντύπωση πως η μηχανή που σου ταιριάζει είναι το...
r-80 gs paris-dakar. τίποτε άλλο
καλούς δρόμους:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
r-80 gs paris-dakar. τίποτε άλλο
καλούς δρόμους:beer:
Όλα θέλουν την υπομονή τους!
μην ξεχασεις να πεις και για τη vespa!
Vstrommer71
17/01/2011, 13:38
Τίποτα συγκεκριμένο.
Πολλά σενάρια και πολλά ενδεχόμενα.
Θέμα ημερών να παρθούν αποφάσεις.
Όταν έχω νέα, θα αναρτήσω...
Aμα κανεις παρεα με τον Μπεμπο,αυτα παθαινεις:rotflmao:
Δεν σ'αρεσει το βεστρομακι,θες να μπλεξεις με τις νταλικες:smokin:
Ξεκινα προκαταρκτικα διαβαζοντας τις 200 σελιδες με τα ηλεκτρολογικα τους
Θα σου χρειαστει σιγουρα!:lol:
Λοιπόν....
Θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας και να σας πω ότι είμαι πλέον κάτοχος μιας χοντρής κυρίας...
Έχοντας πλέον ήδη 7500+ κμ στο κοντέρ, θα παραδεχτώ ότι όλοι είχατε απόλυτο δίκιο σε όλα σας τα σχόλια...
Όλοι μα όλοι όμως...!!!! :rotflmao:
Μιας και βλέπω έχει πέσει λίγο η κίνηση και πολλές διαρροές είχαμε τώρα τελευταία...
Θα ποστάρω και μία φωτογραφία, από το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι, από Αθήνα προς Σόφια έχοντας περί τα 1200 χιλιόμετρα ξεκινώντας από Αθήνα, η φωτογραφία είναι έξω από την Λάρισα... Έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα...
Υ.Γ. 1 Λυσάξτε τώρα τσαούσες μου και αν έχει το κουράγιο ο λάτρης της σύγχρονης έλικας, reinmeisters ας κρατήσει το εμπάργκο του μη ποσταρίσματος.... :rotflmao:
Υ.Γ. 2 Όποιος βρει γιατί χρειάστηκε να δοκιμάσω το μόμπιλε σέρβις της μαμάς, κερνάει και μπύρα!
224804
Cpt. Haddock
28/04/2011, 14:13
Καλορίζικο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:
DimChios
28/04/2011, 14:14
Λοιπόν....
Θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας και να σας πω ότι είμαι πλέον κάτοχος μιας χοντρής κυρίας...
Έχοντας πλέον ήδη 7500+ κμ στο κοντέρ, θα παραδεχτώ ότι όλοι είχατε απόλυτο δίκιο σε όλα σας τα σχόλια...
Όλοι μα όλοι όμως...!!!! :rotflmao:
Μιας και βλέπω έχει πέσει λίγο η κίνηση και πολλές διαρροές είχαμε τώρα τελευταία...
Θα ποστάρω και μία φωτογραφία, από το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι, από Αθήνα προς Σόφια έχοντας περί τα 1200 χιλιόμετρα ξεκινώντας από Αθήνα, η φωτογραφία είναι έξω από την Λάρισα... Έτσι να ανάψουν λίγο τα αίματα...
Υ.Γ. 1 Λυσάξτε τώρα τσαούσες μου και αν έχει το κουράγιο ο λάτρης της σύγχρονης έλικας, reinmeisters ας κρατήσει το εμπάργκο του μη ποσταρίσματος.... :rotflmao:
Υ.Γ. 2 Όποιος βρει γιατί χρειάστηκε να δοκιμάσω το μόμπιλε σέρβις της μαμάς, κερνάει και μπύρα!
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
αισθητηρας ABS
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Αργούμε...
Δεν βλέπω αντιδράσεις...
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl:
Καλοριζικο...
Τη καλυτερη δουλεια εκανες με το κοστος βενζινης εκειπανω, να το χρησιμοποιεις συχνοτερα το σερβις αυτο.
Δεν θα ρωτησουν τι επαθε......ξερουν :rotflmao: :rotflmao:
sapila racing
28/04/2011, 14:21
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
ΚΑΛΆ ΧΛΜ....
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
filipp0s
28/04/2011, 14:24
Καλοταξιδο ρε μαν! :beer: :beer: :beer:
και δεν ειναι τιποτα, μετα τα 4-5 φορτωματα συνηθιζεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113864) :D
(τρομπα?)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τι Up
Εδωσε προκαταβολη για το 1200τζιες limited 30th aniversary :smokin:
ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ....
ΟΧΙ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ....
ΞΑΝΑΡΩΤΩ
ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΙ
Καλοταξιδο .......Το φορτηγο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαλλον θα ειναι ιαπωνικη βλαβη ...μηπως αντλια βενζινης:confused: :confused:
Και παλι καλοταξιδο:beer: :beer: :beer:
gixxerpap
28/04/2011, 14:28
καλοτάξιδο !!!:lol: :lol: :lol:
όταν λένε δωρεάν οδική εννοούν ότι παίρνεις το φορτηγό δώρο?:confused:
απο μπαταρία θα έμεινες, δεν παθαίνουν τίποτα αυτά, είναι σκυλιά!
Cpt. Haddock
28/04/2011, 14:31
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1987656#post1987656
:bawl: :bawl: :bawl:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1987656#post1987656
:bawl: :bawl: :bawl:
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
Καλοταξιδο ρε μαν! :beer: :beer: :beer:
και δεν ειναι τιποτα, μετα τα 4-5 φορτωματα συνηθιζεις (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=113864) :D
(τρομπα?)
Για πέρνα από εδώ παλικάρι μου...
Όπως δεν θέλουμε να την δούμε... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1987669#post1987669)
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και έχουμε νικητή!!!!!
Φίλιππε να με συγχωρήσεις, αλλά σαν Μπεμβεδάκιας δεν δικαιούσαι βραβείο...
Τζίμμις κερνάς μπύρες...
Ω ναι... Αντλία βενζίνης...
Εν καιρώ και λεπτομέρειες...
Προς το παρόν... Σας έχω όλους ρε....
224810
DimChios
28/04/2011, 14:46
Και έχουμε νικητή!!!!!
Τζίμμις κερνάς μπύρες...
παρτα μλκα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμενα παντως που ειχε ξεκολησει το σωληνακι της αντλιας (ειναι μασιφ ολο το κολπο εκει μεσα) κολησε στο Αγρινιο σε ενα βενζιναδικο με κολλα 2 συστατικων και εκτοτε.... 2,5 χρονια μετα, ετσι κυκλοφορει ακομα!
Κερναω μπυρες κερνας ταξιδιωτικο...Αντε ξεκινα να γραφεις να περνα ευχαριστα η ωρα χωρις να διαβαζω για λεφτα και κριση:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν :sad:
John Steed
28/04/2011, 17:07
Καλορίζικο!
Αν και θα σε προτιμούσα να γυρνάς τον κόσμο με το VStrom, τα μαστόδοντα είναι πλέον πολύ της μόδας.....
Βλέπω επετειακό ελικοφόρο από τον "Μανούλα μου"; Κούκλα είναι και ας τυχαίνει και καμία στραβη...(βγάζεις και πιο άνετα τις φωτό ως συνοδηγός στην πλατφόρμα...)
aristrom
28/04/2011, 21:45
Το ....ματιασες γιατι το οδηγουσες αλα βεστρομ!!!(δε σπαει δε χαλαει οτι κι αν κανω!)
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: