PDA

View Full Version : Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Σελίδες : [1] 2 3 4 5

PanVas
31/05/2010, 10:26
Λοιπόν. Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει.
Το βεστρομ δεν με καλύπτει πια.

Σκέφτομαι το τζιές αντβ.
Δεν ζητάω άποψη για το τζιές, αν και είναι καλοδεχούμενη, κυρίως οι αρνητικές και το κράξιμο για το συγκεκριμένο μοντέλο... Για να έχουμε και τον χαβαλέ στο παιχνίδι.

Το βασικό μου πρόβλημα είναι το εξής...
Έχω ξοδέψει πάνω από 5 χιλιάρικα σε εξτρά στο βεστρομ. Έχει πάνω από 65.000 χιλιόμετρα...
Το 90% ταξίδια...

Τι το κάνουμε;
Το μηχανάκι δεν έχει βγάλει καμία σοβαρή ζημιά.
Σέρβις πάντα σε εξουσιοδοτημένο και υπάρχει βιβλίο με τις σφραγίδες του...

Κοιτάω την αγορά στα μεταχειρισμένα και το κλαίω να το σκοτώσω...
Και που θα βρεθεί κάποιος να το εκτιμήσει σαν μηχανάκι..;

Πείτε την γνώμη σας άφοβα

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
31/05/2010, 10:32
Παναγιώτη, λεφτά απο μεταχειρισμένο δεν παίρνεις, όσα και να 'χεις βαλει, το ξερεις καλα.

Ειδικά το δικο σου που ειναι μαχιμο ( αρα και "ταλαιπωρημενο") έχει αποσβέσει πολύ αξία. Τα 'χει βγάλει τα λεφτά του, αλλα μην περιμένεις να τα πάρεις πισω παρα μονο σε κλάσμα (τα εξτρα δε, πανε χαμένα)

Τα ξέρεις αυτά, δε λέω κατι καινουριο.

Νομίζω οτι ορθώς το δίνεις, το έστιψες το πήγες boldly where no vstrom has gone before και ήρθε η ώρα να αποστρατευθεί τιμητικα (απο τα δικά σου χέρια τουλάχιστον).

Αντικατάστάτης: ΚΤΜ 990? Πιο πολλά θα σου δωσει αυτό, ειδικά τώρα που έχεις βγάλει μιλια στο offroad.

Δεν έχεις και πολλές επιλογές σε αυτο που ψαχνεις πιστεύω (εκτός αν θες να παρεις το Zuper Denere :lol: )

:beer: :beer: :beer:

:a014:

Gallos
31/05/2010, 10:34
Εχει να πεσει ποστ εδω :) εχουμε καταλαβει οτι ταξιδευεις αλλα πες και καμια αλλη απαιτηση που εχεις απο την μηχανη:)

road spirit
31/05/2010, 10:39
έχω την εντύπωση ότι το τζιες αντβ έχει μπεί για τα καλά στις πιο κρυφές σου σκέψεις, αυτό καυλώνεις, αυτό θες, το κοιτάς με πόθο, το ζηλεύεις ...οπότε νομίζω πως εκεί πρέπει να καταλήξεις, ότι και αν σου πούμε εμείς...

Αν έχεις τα γκαφρά, τζάστ ντού ιτ. Αν δεν τα έχεις και ψάχνεις εναλλακτικές θα σου πρότεινα το "μικρό", το 800 τζιες ...

Για το στρώμα με κάλυψε ο καπετάνιος.

:wave2:

Sapadak
31/05/2010, 10:39
Αν φτανεις και πατας, χτυπα το κτμ

Το στρομ δυστυχως θα το σκοτωσεις (τα εξτρα εννοειτε οτι θα τα προσαρμοσεις(οσα γινετε στο κτμ)

Καντου ενα καλο πλυσιμο-γυαλισμα και τραβα για ανταλλαγες σε καταστηματα:D

Shaolin Monk
31/05/2010, 10:40
Περιμενε και το Τενερε. Ας το παρει καποιος να μας πει και βλεπουμε. Μπορει να ειναι αυτο που θελεις. Δεν θα ηθελα να διαβασω το ταξιδιωτικο με Κανε Το Μαστορα, γιατι ολο βολτες γυρω απο το συνεργειο με το Χασαν θα κανατε:lol: . Τις Μπεμπες τις ξερεις, τις εζησες, εχεουν και ενα κολωνακιωτικο αερα, πανε και παντου... :lol:

Ολα ωραια ειναι και αξιοπιστα πλεον. Παρε οτι σου κανει κεφι και οτι θα σου προσφερε ευχαριστηση σε πολυωρη οδηγηση, αφου για κατι τετοιο το θελεις.

sapila racing
31/05/2010, 10:41
http://www.hpn.de/bilder/high_resolution/paris-dakar86_2.jpg

:D

ggs
31/05/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παναγιώτη, λεφτά απο μεταχειρισμένο δεν παίρνεις, όσα και να 'χεις βαλει, το ξερεις καλα.

Ειδικά το δικο σου που ειναι μαχιμο ( αρα και "ταλαιπωρημενο") έχει αποσβέσει πολύ αξία. Τα 'χει βγάλει τα λεφτά του, αλλα μην περιμένεις να τα πάρεις πισω παρα μονο σε κλάσμα (τα εξτρα δε, πανε χαμένα)

Τα ξέρεις αυτά, δε λέω κατι καινουριο.

Νομίζω οτι ορθώς το δίνεις, το έστιψες το πήγες boldly where no vstrom has gone before και ήρθε η ώρα να αποστρατευθεί τιμητικα (απο τα δικά σου χέρια τουλάχιστον).

:a014:

+1

PanVas
31/05/2010, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Εχει να πεσει ποστ εδω :) εχουμε καταλαβει οτι ταξιδευεις αλλα πες και καμια αλλη απαιτηση που εχεις απο την μηχανη:)

Αυτή την στιγμή μηχανή μόνο για ταξίδια...
Και ελπίζω και για τα επόμενα χρόνια...
Στην Σόφια δεν χρειάζομαι μηχανή, είτε λόγο καιρικών συνθηκών,είτε λόγω εργασιακών συνθηκών...

PanVas
31/05/2010, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

SVX
31/05/2010, 10:46
:a13:

200024

MikeG
31/05/2010, 10:46
Θ σου γράψω κάτι στα γρήγορα και αργότερα θα γράψω πιο αναλυτικά.
Το ΚΤΜ είναι κάβλα, αλλά καίει τα κέρατα του. Αυτονομία πολύ μικρή, ούτε 280 χιλ με ένα τεπόζιτο. Δε αναφέρομαι καθόλου σε αξιοπιστία και τα σχετικά. Αν το προσέχεις και πιάνουν τα χέρια σου, όλα οκ.

Προσωπικά το σκεφτόμουν ιδιαίτερα το ΚΤΜ όμως για το παραπάνω λόγο, το έχω απορρίψει. Το τέρας δε το θεωρώ παιχνιδιάρικο & υπερέχει σε αυτονομία, σέλα και λίγο φόρτωμα σε σχέση με το 800gs.

Χρυσή τομή για μένα το 800. Ταξιδεύει ασφάλτινα και χωμάτινα άνετα, φορτώνεται, έχει αρκετά καλή αυτονομία (αγγίζει τα 320 χιλ).

Gallos
31/05/2010, 10:50
Εγώ δεν ξέρω αν μπορέσω να μιλήσω για ΚΤΜ, αλλά ξέρω οτι πχ σε αυτά τα κομμάτια με την άμμο θα γούσταρες αέρα(γενικά εκεί κάτω).Ξέρω όμως οτι 400κμ αυτονομία ξέχασε τα(θέλεις 1200 ευρα και τα εξτρα 45λ ντεπόζιτα).Θέση οδήγησης όχι τόσο ξεκούραστη όσο αυτό που είχες και ουτε σαν αυτό που σκέφτεσαι. Αξιοπιστία τώρα, χαχαχαχαχαχαχα, μετά από όσα έζησες και έχεις δει,ότι σου λένε να το ακούς βερεσέ, ξερεις εσυ. Ο ροαντ όμως είπε το ποιο σοφό από όλα. Η καύλα, ποιο μηχανάκι θέλεις να βλέπεις στο κάδρο της dslr. Πάντως άμα φιλοξενείς Σοφια κάνω και delivery test ride το 990.

PanVas
31/05/2010, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

Για το στρώμα με κάλυψε ο καπετάνιος.

Οκ. Το ξέρω. Δεν περίμενα ότι θα πάρω πίσω χρήματα...
Το ήξερα όταν τα έσκαγα...

Να κάνω πιο συγκεκριμένη την ερώτηση.

Ταλαιπωρημένα βεστρομ υπάρχουν πολλά στην αγορά και προσπαθούν να πουληθούν...

Τι είναι καλυτερο..;

Να το γδύσω εντελώς και να τα πουλήσω τα πάντα ξεχωριστά και το γυμνό, ταλαιπωρημένο βεστρομ να πάει για προκαταβολή της καινούριας, ή να το παλέψω για μία αξιοπρεπής τιμή όπως είναι;

Τα έξτρα μου πιάνουν σαν μεταχειρισμένα τουλάχιστον 2500 χιλιάρικα... Αν πάρω και από τον αντιπρόσωπο άλλα 1500 να είμαι χάπι;

Ποιος αντιπρόσωπος θα πει όχι, όταν θα του κουνάω 18 χιλιάρικα μετρητά; (+1500 το γυμνό βεστρομ)...

Ένα άλλο σενάριο είναι να καταθέσω τις πινακίδες και να αρχίσω να πουλάω κομμάτια...
Μόνο μία μπροστινή ζάντα να σκοτώσεις έχεις το 1/4 της συνολικής τιμής του μεταχειρισμένου...

Έχουμε πέσει απίστευτα κορόιδα του μάρκετινγκ...

PanVas
31/05/2010, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θ σου γράψω κάτι στα γρήγορα και αργότερα θα γράψω πιο αναλυτικά.

Χρυσή τομή για μένα το 800. Ταξιδεύει ασφάλτινα και χωμάτινα άνετα, φορτώνεται, έχει αρκετά καλή αυτονομία (αγγίζει τα 320 χιλ).

Περιμένω...

Μπέμπα με αλυσίδα και να μην έχει μπόξερ έχει νόημα...

MikeG
31/05/2010, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Οκ. Το ξέρω. Δεν περίμενα ότι θα πάρω πίσω χρήματα...
Το ήξερα όταν τα έσκαγα...

Να κάνω πιο συγκεκριμένη την ερώτηση.

Ταλαιπωρημένα βεστρομ υπάρχουν πολλά στην αγορά και προσπαθούν να πουληθούν...

Τι είναι καλυτερο..;

Να το γδύσω εντελώς και να τα πουλήσω τα πάντα ξεχωριστά και το γυμνό, ταλαιπωρημένο βεστρομ να πάει για προκαταβολή της καινούριας, ή να το παλέψω για μία αξιοπρεπής τιμή όπως είναι;

Τα έξτρα μου πιάνουν σαν μεταχειρισμένα τουλάχιστον 2500 χιλιάρικα... Αν πάρω και από τον αντιπρόσωπο άλλα 1500 να είμαι χάπι;

Ποιος αντιπρόσωπος θα πει όχι, όταν θα του κουνάω 18 χιλιάρικα μετρητά; (+1500 το γυμνό βεστρομ)...

Ένα άλλο σενάριο είναι να καταθέσω τις πινακίδες και να αρχίσω να πουλάω κομμάτια...
Μόνο μία μπροστινή ζάντα να σκοτώσεις έχεις το 1/4 της συνολικής τιμής του μεταχειρισμένου...

Τα έξτρα τα βγάζεις και τα πουλάς σκέτα. Το υπόλοιπο το δίνεις 3000 και είσαι οκ.:winka:

PanVas
31/05/2010, 10:54
Πάντως άμα φιλοξενείς Σοφια κάνω και delivery test ride το 990.

Σόφια φιλοξενώ και χωρίς τεστ ράιντ...

Άλλωστε είπαμε...
Μέχρι τον Φεβρουάριο, εγώ δεν ξανα ανεβαίνω σε μηχανάκι... Τάμα...! :lol: :lol: :rotflmao:

:beer: :beer: :beer: :beer:

PanVas
31/05/2010, 10:55
Τα έξτρα τα βγάζεις και τα πουλάς σκέτα. Το υπόλοιπο το δίνεις 3000 και είσαι οκ.:winka:

3κ σε βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξο...

PanVas
31/05/2010, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Καντου ενα καλο πλυσιμο-γυαλισμα και τραβα για ανταλλαγες σε καταστηματα:D

Δεν γυαλίζει με τίποτα λέμε... Το έχω λιώσει...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

Tpap
31/05/2010, 10:57

Πρίν σΕ πώ οτιδήποτε τσίμπα μερικές για το παραπάνω...:beer: :beer: :beer: :beer:

Και επίσης μιά ερώτηξη:
το μηχανάκι θα πρέπει να μπορεί να βγάλει παρόμοια ταξίδια με αυτό που έκανες...? Για όχι...?

road spirit
31/05/2010, 10:58
Τι είναι καλυτερο..;

Να το γδύσω εντελώς και να τα πουλήσω τα πάντα ξεχωριστά και το γυμνό, ταλαιπωρημένο βεστρομ να πάει για προκαταβολή της καινούριας, ή να το παλέψω για μία αξιοπρεπής τιμή όπως είναι; για μένα, το πρώτο!! νομίζω πως πάντα τα έξτρα, τα ανταλλακτικά, τα whatever, πιάνουν περισσότερο άμα τα δίνουμε χωριστά.

Έχουμε πέσει απίστευτα κορόιδα του μάρκετινγκ... μόνο 1500 θα πιάσει ρε συ? δεν ξέρω.. σίγουρα πάντως, συνολικά θα πάρεις περισσότερα αν δώσεις τα έξτρα χωριστά

road spirit
31/05/2010, 11:00

:wave2: να σΕ θυμίσω κολλητέ ότι στα πυρηναία υπήρξε μέρα με χαλαρούς φυσιολατρικούς ρυθμούς που το 800αράκι μου έβγαλε με 12 λίτρα κοντά στα 400 χλμ και δεν είχα μπει ακόμα σε ρεζέρβα

Cpt. Haddock
31/05/2010, 11:03
για μένα, το πρώτο!! νομίζω πως πάντα τα έξτρα, τα ανταλλακτικά, τα whatever, πιάνουν περισσότερο άμα τα δίνουμε χωριστά.

+1

να σΕ θυμίσω κολλητέ ότι στα πυρηναία υπήρξε μέρα με χαλαρούς φυσιολατρικούς ρυθμούς που το 800αράκι μου έβγαλε με 12 λίτρα κοντά στα 400 χλμ και δεν είχα μπει ακόμα σε ρεζέρβα

Ετσι ειναι, αμα δεν το πηγαινεις αεροπορία εχει μεγάλη αυτονομία :smokin:

MikeG
31/05/2010, 11:06
Περιμένω...

Μπέμπα με αλυσίδα και να μην έχει μπόξερ έχει νόημα...

Πάλι εν τάχη, ζητώ συγνώμη.

Διαφωνώ με τη παραπάνω δήλωση. Τα τετρακίλυνδρα της, το καινούριο 1000rr και όλα τα μονοκύλινδρα και δικύλινδρα εν σειρά τώρα.
Δεν είναι μόνο η πομόνα και ο άξονας που κάνουν την εταιρία. & στη τελική δε νομίζω ότι αγοράζουμε κάτι καθαρά για την εταιρεία.

Λοιπόν 800, playbike, αυτονομία πολύ πολύ καλή, στήσιμο καλύτερο από τα τάνκερ της BMW. Το θέμα αλυσίδα για μένα προσωπικά είναι στα συν. Ελάττωμα βρίσκω μόνο στη σέλα. Έχεις όλα τα θετικά του ονόματος BMW και σαφώς και τα αρνητικά.

Νομίζω ότι είναι ο ορισμός της adventure μοτοσυκλέτας (να δείξει βέβαια και ο χρόνος πιθανά προβλήματα). Δε θα επέλεγα ένα τέρας να πάω στην έρημο. Θα ήθελα ένα ευέλικτο μηχανάκι, το οποίο όμως δε με περιορίζει σε μουαγιέν, κατανάλωση, φόρτωμα.

PanVas
31/05/2010, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:a13:

Άπαπαπαπαπαπαα.....

με τίποτα...

Tpap
31/05/2010, 11:09
Σκέφτομαι το τζιές αντβ.
Δεν ζητάω άποψη για το τζιές, αν και είναι καλοδεχούμενη, κυρίως οι αρνητικές και το κράξιμο για το συγκεκριμένο μοντέλο... Για να έχουμε και τον χαβαλέ στο παιχνίδι.

Πρώτα-πρώτα αυτό που έκανες, με το μηχανάκι που το έκανες δεν θα το έκανα ποτέ...
νομίζω ακόμη και να με πληρώναν...

Να σΕ πώ την αλήθεια, δεν θα το έκανα με κανένα μηχανάκι ψεκαστό, με κανένα σύγχρονης τεχνολογίας. Και σαφέστατα ΟΧΙ με RGS, είτε αντβ είτε απλό.

Καθώς επίσης θεωρώ ότι αν δεν είχατε ''άλλα'' από αξιοπιστία μεριά, ήταν καθαρά θέμα τύχης...

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα τι θα επέλεγα εγώ,

αλλά θα με ενδιέφερε να πείς ΓΙΑΤΙ κατέληξες στο μπεμβέ,
τι είδες και εκτίμησες,
τι σΕ άρεσε,
πόσο κατάλληλο το θεωρείς για τέτοιου τύπου ταξίδια, κλπ...

@ο mikeg προβλέψιμος...όπως πάντα. KRETE BMW sales dpt, assistant manager.

DimChios
31/05/2010, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

ωτομπ00στητιειπε!

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

:lol: :lol:

Παναγιωτη, ο road spirit ειπε κατι για το BMW κι εχει δικιο!

Αυτο γουσταρεις, αυτο ξερεις, αυτο εμπιστευεσαι!

Μη μπλεξεις με ΚΤΜ οσο offroad και να ναι αν σκοπευεις να συνεχισεις-γερός να σαι τετοια ταξιδια!

Α, και το στρωμα... θα κανω την καρδια μου πετρα να κυκλοφορω τιμητικα με αυτο αν μου το χαρισεις 2 χιλιαρικα! :lol: :lol:

LOUKILOUK
31/05/2010, 11:28
Παναγιώτη ήπιες το αίμα του στρώματος...!!! (μόνο ο τσακ νόρις το έχει ξανακάνει...:confused: :winka:!!! ) και τώρα ψάχνεις το επόμενο...;μάιστα...

Για αυτά που ζητάς, από ότι σαν αναγνώστης σου διαβάζω και καταλαβαίνω, από το επόμενο μηχανημά σου, νομίζω ότι τελικά 2 θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό. Μετά από μια σύντομή και εύκολη προκριματική σειρά, όπου μηχανές όπως το GS800, stelvio, super tenere και κάτι άλλες που θα εμφανιστούν μόνο για την συμμετοχή, καταλήξεις στις 2 επικρατέστερες bmw1200 adv και στην KTM990 adv....ή επιλογή θα ζοριστεί...
ΚαΤεΜέ το ΒΜW υπερτερεί σε αυτονομία, δυνατότητα φορτόματος και άνεση αλλά είναι βαρύτερο, ακριβότερο, και με χειρότερη οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με το 990. Νομίζω ότι όποιο και να πάρεις θα την κάνεις την δουλειά σου μια χαρά...
Καθαρά προσωπική γνώμη, και χωρίς να έχω καβαλήσει το γερμανικό θηρίο αλλά όντας κατοχος του 990, είναι ότι στον τομέα οδηγική ευχαρίστηση (γκάζι, φρένο, στριψιμο κτλ)το 990 είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και θα ευχαριστηθείς οδήγηση αν αποτελεί και αυτό ένα κομμάτι της απόλαυσης του ταξιδιού σου ...αν η άνεση και οδηγική ηρεμία είναι αυτό που προτιμάς από την άλλη, η γερμανίδα μάλλον θα είναι μανούλα στο είδος...
Τέλος από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι το 990 δικάβαλο φορτομένο μπούνια και με πλήρη εξοπλισμό καμπινγκ για 20 περίπου μέρες και 4000 περίπου χλμ ήταν "τρένο" στον δρόμο ακόμα και στα αλπικά στροφιλίκια...μόνο στο τέλος που παρέδωσε το πίσω ελαστικό έκλεινα λίγο γκάζι... :winka: :evil:
Καλή επιλογή και ότι και να πάρεις να του φερθείς όμορφα όπως του Vstrom...να το βγάζεις να παίρνει τον αέρα του...:winka: :lol:
:beer: :wave2:

PanVas
31/05/2010, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πρώτα-πρώτα αυτό που έκανες, με το μηχανάκι που το έκανες δεν θα το έκανα ποτέ...
νομίζω ακόμη και να με πληρώναν...

Να σΕ πώ την αλήθεια, δεν θα το έκανα με κανένα μηχανάκι ψεκαστό, με κανένα σύγχρονης τεχνολογίας. Και σαφέστατα ΟΧΙ με RGS, είτε αντβ είτε απλό.

Καθώς επίσης θεωρώ ότι αν δεν είχατε ''άλλα'' από αξιοπιστία μεριά, ήταν καθαρά θέμα τύχης...

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα τι θα επέλεγα εγώ,

αλλά θα με ενδιέφερε να πείς ΓΙΑΤΙ κατέληξες στο μπεμβέ,
τι είδες και εκτίμησες,
τι σΕ άρεσε,
πόσο κατάλληλο το θεωρείς για τέτοιου τύπου ταξίδια, κλπ...

Θα συμφωνήσω για το θέμα του ψεκαστού.
Ίσως δεν ξέραμε τι κάναμε και που μπλέκαμε.

Ως γνωστόν, κάνω ταξίδια, αλλά όχι μόνο τέτοιας μορφής ταξίδια.

Ίσως ξαναπάω κάποια στιγμή στην έρημο, ίσως ξαναγεμήσω το φιλτροκούτι άμμο... Αν και θα προτιμήσω να το κάνω με ένα νοικιάρικο ελαφρύ, ή με ένα τράνσιτ φορτωμένο με ελαφριά μηχανάκια.

Σίγουρα, κάποια Παρασκευή απόγευμα, θα κλείσω το γραφείο εδώ στην Σόφια, θα καβαλήσω την μηχανή και μετά από 7 ώρες θα θέλω να είμαι στην Πάτρα, να δω την μάνα μου και τα ανίψια μου... Όχι μία αλλά πολλές φορές πρώτα ο Θεός...

Σίγουρα θα θέλω να ξανακάνω ένα φαστ φόργοαρντ στην Βαλτική ή όπου αλλού...

Εκτός από το πόσο μεγάλο θύμα του μάρκετινγκ είμαι, εκτός το πόσο πολύ μου έχουν πιπιλίσει το μυαλό οι άλλοι με τα τζιές, εκτός το πόσο πολύ πάντα θέλεις το ακριβότερο (σαν τα γυφτάκια της Τυνησίας) έχω και άλλους λόγους που σκέφτομαι το τζιές.

Είναι η αισθητική του.
Δεν είναι κατάλληλο για τέτοια ταξίδια.
Αλλά είναι κατάλληλο για ταξίδια.
Υπάρχει ολόκληρη αγορά που το υποστηρίζει. Θα τα σκάσω στην αρχική αγορά και εκτός από ένα δύο πράγματα που θα του φορέσω άφτερ μάρκετ, δεν θα ξαναχαλάσω δεκάρα (εκτός από τις φλάτζες για τις διαρροές... :lol: )

Κάπως έτσι...

PanVas
31/05/2010, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Παναγιώτη ήπιες το αίμα του στρώματος...!!! (μόνο ο τσακ νόρις το έχει ξανακάνει...:confused: :winka:!!! ) και τώρα ψάχνεις το επόμενο...;μάιστα...

Για αυτά που ζητάς, α
:winka: :lol:
:beer: :wave2:

:)

Έχω ένα ακόμα κίνητρο για το ΚΤΜ...
Όπως είπε και ο Βασίλης σε μία συζήτηση, να το πάρω. Πάντα ήθελε ένα με ΚΤΜ στην παρέα να το παίρνει και να κάνει καγκουριές...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Σίγουρα το ΚΤΜ έχει άλλες χάρες...
Αλλά από θέμα αξιοπιστίας, αν το τζιές το σκέφτομαι μία φορά γι' αυτό τον λόγο, το ΚΤΜ το σκέφτομαι δέκα.
Πείτε αν είμαι λάθος...

McGyver
31/05/2010, 11:40
Το βεστρομ δεν με καλύπτει πια.

Ως προς τι δε σε καλύπτει το V-Strom όμως δε μας είπες...
Συγγνώμη αν το έχεις γράψει στο ταξιδιωτικό σου, αλλά ακόμα δεν το έχω διαβάσει (περίμενα να το τελειώσεις).

Φιλικά πάντα...

project.breeze
31/05/2010, 11:41
Ακόμα το σκέφτεσαι; :winka:

200034

Gallos
31/05/2010, 11:42

Αλλά από θέμα αξιοπιστίας, αν το τζιές το σκέφτομαι μία φορά γι' αυτό τον λόγο, το ΚΤΜ το σκέφτομαι δέκα.
Πείτε αν είμαι λάθος...
Ωχ ωχ άνοιξες θέμα. Θα σου πω εγώ τον Αύγουστο όταν γυρίσω με το καλό:D
Όπως είπαν και παραπάνω όταν πας με ηλεκτρονικά μπλιμπλικια όλα μπορούν να τύχουν. Αν τα σέβεσαι και κάνεις τα ανάλογα σέρβις τότε είσαι οκ πιστεύω.Εγώ ακόμα έχω 15χιλιαδες κμ και είμαι οκ(σκατά στην γλώσσα μου)....Επειδή είσαι ανάμεσα σε δυο μηχανάκια,και με το ένα έχεις πάει και πόσα ταξίδια παρέα, ψαξου για το άλλο λίγο παραπάνω..

Εξάλλου άμα παίρναμε όλοι GS τι θα λέμε μετά με τον φίλο μου τον DimChios, ε??:D

devil's animal
31/05/2010, 11:49
ΚΤΜ990 γιατι ειναι αλητεια...:smokin:

PanVas
31/05/2010, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze

Πλάκα κάνεις ή το ταυτίζεις σε αξιοποιστία με το τζιές;

PanVas
31/05/2010, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ΚΤΜ990 γιατι ειναι αλητεια...:smokin:

!Τρου φακτ...!

project.breeze
31/05/2010, 11:52
Πλάκα κάνεις ή το ταυτίζεις σε αξιοποιστία με το τζιές;

Ας μη συγκρίνουμε σε παρακαλώ τις π#$@% με τις βούρτσες...Μεγάλη κουβέντα,εγώ πάντως αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στα δύο ούτε καν θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ.Multistrada με κλειστά μάτια...

project.breeze
31/05/2010, 11:54
Για δες και αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=YjDOcfMlrqw&feature=channel)

PanVas
31/05/2010, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ως προς τι δε σε καλύπτει το V-Strom όμως δε μας είπες...
Συγγνώμη αν το έχεις γράψει στο ταξιδιωτικό σου, αλλά ακόμα δεν το έχω διαβάσει (περίμενα να το τελειώσεις).

Φιλικά πάντα...

Δεν με καλύπτει ως προς σασί.
Αναρτήσεις. Άνεση. Άλλαξα την ζελατίνα (κοντή εμαρέι και πάλι δεν ήταν αρκετό)
Αυτονομία ίσως αλλά το συζητάμε.

Βασικά πρόκειται για μία λιωμένη μοτοσικλέτα που για να ξαναφύγω ταξίδι μεγάλο μαζί της, θα πρέπει να την λύσω όλη και να σφίξω εγώ προσωπικά μία μία βίδα με λοκ τάιτ, έτσι ώστε να νιώσω αυτοπεποίθηση...

Θα μπορούσα να πάω να πάρω ένα βεστρομ κουτιού πάλι. Δεν έχω παράπονα από την μηχανή μου.
Χρόνο, χώρο και γνώσεις για να την συντηρήσω σωστά ίσως δεν έχω...

Γι' αυτό και το κουβεντιάζω...

DimChios
31/05/2010, 11:57

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

project.breeze
31/05/2010, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Παρακαλούνται οι πρώην κάτοχοι BMW να μην συμμετέχουν στην ψηφοφορία :smokin:

DimChios
31/05/2010, 12:04
Παρακαλούνται οι πρώην κάτοχοι BMW να μην συμμετέχουν στην ψηφοφορία :smokin:

ασε μας ρε φιλε!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

θα μας τρελανεις!!!!!???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

McGyver
31/05/2010, 12:10
Δεν με καλύπτει ως προς σασί.

Εννοείς οδηγική συμπεριφορά όταν το πιέζεις (ελαστικότητες, κλπ);
Αν ναι, τότε πάω πάσο, οι λοιποί υποψήφιοι (νομίζω) είναι αρκετά πιο στιβαρά μηχανάκια...

Αναρτήσεις.

Ένα καινούριο V-Strom με ένα ψαγμένο και καλό setup αναρτήσεων;
Εκτός και μιλάμε για τα τζιτζιβλίκια τύπου ESA στο 1200GS.

Άνεση.

Kάλυψη από αέρα;
Ποιότητα σέλας;
Εργονομία;

Άλλαξα την ζελατίνα (κοντή εμαρέι και πάλι δεν ήταν αρκετό)

Την άλλαξες για καλύτερη κάλυψη από τον αέρα;
Στο αισθητικό πάω πάσο...

Αυτονομία ίσως αλλά το συζητάμε.

Να το συζητήσουμε, γιατί όχι;

Θα μπορούσα να πάω να πάρω ένα βεστρομ κουτιού πάλι. Δεν έχω παράπονα από την μηχανή μου.

Τι παραπάνω θα ήθελες από ένα V-Strom.

Χρόνο, χώρο και γνώσεις για να την συντηρήσω σωστά ίσως δεν έχω...

Ούτε για τους υποψήφιους αντικαταστάτες θα έχεις...

mikros boudas
31/05/2010, 12:11
τωρα θα μιλησω κι εγω που δεν εχω καμμια απο τις δυο μηχανες αλλα τις εχω δει απο διαφορα ταξιδιωτικα και το Bmw δεν ειναι τραγικα αξιοπιστο...τουλαχιστον οχι πολυ περισσοτερο απο το ktm...και ολοι μιλανε για το βαρος του...

dmf
31/05/2010, 12:14
Κι εγω ψηφιζω f800 gs. Νομιζω σου παει σαν μηχανη.
- Ειναι πιο ελαφρυ απο το 1200 (αρα στην ερημο δεν θα βουλιαζεις τοσο ευκολα :D , θα το κουμανταρεις και χωρις να σε κουραζει)
- Απο εξοπλισμο εχει σχεδον ότι και το θηριο (π.χ ABS που το απενεργοποιεις οποτε θες. Αν ξαναπας στην ερημο λογω χαρη :rolleyes: )

Στο μονο που υστερει πιστευω απο το μεγαλο, είναι το ρεζερβουαρ. 16L και 33L αντιστοιχα. Μεγάλη διαφορά, αλλα υπολογιζε οτι καιει και λιγοτερο. Επισης υπολογιζε οτι το απλο GS αν και 1200cc εχει ρεζερβουαρ 20L. Οποτε δεν θα σε αφησει στη μεση της ερημου.

Και το μεγαλύτερο ατού :lol: :

Δεν θα χρειαστει να ξοδέψεις 20 χιλιάρικα :D

Το βρίσκεις σε σχεδον καινουργια κατασταση με κατω απο 10 χιλιαρικα. Και οι περισσοτεροι δινουν μαζι και γνησια μπαγκαζια, ορθια σταντ κλπ καλουδια. Σκέψου το.
Εγω παντως το 800 θα επαιρνα :beer: :beer:

δες μια αυτές τις κούκλες :D (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?c=9&ot=sale&ca=v&ma=298&va=f800+gs&bpr=&tpr=10000&so=dm&or=d&bre=&tre=2011&rg=&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&ben=&ten=&fu=&co=&cr=&hi=&ag=)

project.breeze
31/05/2010, 12:22
Τώρα που ξανακοιτάω το 800άρι το GS το κιτρινόμαυρο μπορώ να πω ότι δεν με χαλάει καθόλου (δεν έχει και boxer κινητήρα),αλλά στα λεφτά που έλεγες πριν θα προτιμούσα το Ducati από το μεγάλο GS

LOUKILOUK
31/05/2010, 12:31
Ας μη συγκρίνουμε σε παρακαλώ τις π#$@% με τις βούρτσες...Μεγάλη κουβέντα,εγώ πάντως αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στα δύο ούτε καν θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ.Multistrada με κλειστά μάτια...

Για ευρωπαικό τούρινγκ θα έλεγα ότι δεν έχεις άδικο αλλά για να πατήσεις και λίγο χώμα και να ταξιδέψεις και σε οφ κομμάτια :nono:

Για το θέμα της αξιοπιστίας με το ΚΤΜ έχουν χυθέι τόνοι μελάνη, ποιο πολλοί και από τα λάδια των σπαμένων κάρτερ τους...:lol:... αν το ψάξεις με ψυχραιμία και σοβαρότητα θα διαπιστώσεις ότι τα 990 είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα και σκληροτράχηλα.... κάποιοι τώρα ίσως να γελάνε αλλά είναι οι ίδιοι που διαβάζουν με αγωνιά ολα τα συνομοσιολογικά σενάρια και "καταπίνουν" αμάσητο ότι τους σερβίρουν οι "άλλοι".... :rotflmao:
Υπάρχει ένας μύθος γύρο από το θέμα που έχει δημιουργήσει και ένα κόλλημα...Φαντάσου να ήσουν με ΚΤΜ και να πάθαινες ότι έπαθε το στρομ... το τι θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε δεν θα είχε προηγούμενο... τώρα βέβαια όλοι το αντιμέτωπίζουν σαν μια μικρή ατυχία με την οποία θα γελάς όταν θα την θυμάσε και οι γιαπωνέζικες εξαιρέσεις- αβαρίες είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα... Αν ας πούμε γύρναγες και με ένα μπουζί θα το θεοποιούσαμε κιόλας που στάθηκε σκύλος και δεν "κατάλαβε" τίποτα το γιαπωνέζικο στρομάκι...
Τέλος μηχανές για ταξίδια υπάρχουν πολλές και όλες πάνε παντού...εμείς είμαστε οι φλωροι και πάμε και σκάμε ένα σωρό φράγκα και μετά κλεγόμαστε ότι δεν έχουμε για τα ναύλα... :bawl: Πιστεύω ότι το στρομ έχει ακόμα να δώσει και να αποσβέσει... μην το ξεγράφεις, εκτός και αν το οικονομικό δεν σε απασχολεί...

υ.γ. Ένα πραγματικό μειονέκτημα του 990 είναι όντως η αυτονομία του...ή η καταναλωσή του...πες το όπως θες....

mikros boudas
31/05/2010, 12:31
μα το μποξερ στα χωματα χρειαζεται
http://www.youtube.com/watch?v=ciRDT1MaXb4

DimChios
31/05/2010, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
μα το μποξερ στα χωματα χρειαζεται
http://www.youtube.com/watch?v=ciRDT1MaXb4

αλλος απο κει, με ενα βιντεο που εχει παιξει πολλες φορες και ειναι κουτο αν το εννοειτε!

project.breeze
31/05/2010, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Για ευρωπαικό τούρινγκ θα έλεγα ότι δεν έχεις άδικο αλλά για να πατήσεις και λίγο χώμα και να ταξιδέψεις και σε οφ κομμάτια :nono:

Εγώ απ'ότι κατάλαβα για τουρισμό το θέλει επειδή είπε ότι θέλει να κλείνει το γραφείο στην Σόφια και να κατεβαίνει Ελλάδα.Τώρα στην άμμο,στην κροκάλα και στις λάσπες δεν ξέρω πως θα συμπεριφέρεται το Ducati,αλλά αφού μπήκε με το V-strom το ίδιο εύκολα (και ευκολότερα μάλλον) θα μπει και με το Ducati (με τα ανάλογα λάστιχα βέβαια) λόγω βάρους

mikros boudas
31/05/2010, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αλλος απο κει, με ενα βιντεο που εχει παιξει πολλες φορες και ειναι κουτο αν το εννοειτε!

:wave2: βασικα εγω τον πιστευω τον τυπα.οπως επισης οταν περνας ποταμια και μπει νερο στην μηχανη,ειναι πιο ευκολο με τον boxer να βγαλεις μπουζι κλπ για να αδειασεις το νερο.και οταν πεσεις στο χωμα δε θα σε πλακωσει η μηχανη γιατι θα κατσει στα κυλινδρα

broum
31/05/2010, 12:51
διαβαζοντας το ταξιδιωτικο σου και αν ημουν στη θεση σου οι επιλογες που θα κοιτουσα ειναι ολες bmw και ειναι οι εξης :1150 adv,gs 1200, f-800 gs,1200 adv.

aris_n
31/05/2010, 13:08
Λεβεντάκο μου που λέει και ο "Μανούλα μου" κατ' αρχήν πολλά μπράβο που μπορείς και εκπληρώνεις τέτοια ονειρικά ταξίδια και κάνεις πολλούς απο εμάς να αναστενάζουμε απο ζήλια και προσμονή. Επειδή ως κάτοχος και εγώ Vstrom με 45000Κμ σε 20 μήνες και πολλά ταξίδια πέρασα κάποτε απο τον μανούλα να δώ αν μπορώ να αλλάξω το vstrom με 1200 Adv. Όπως θα ξέρεις και εσύ εδώ στην Πάτρα που βρίθει gs adv τα περισσότερα κάνουν την διαδρομή Ζούγκλες Ψηλαλωνίων-Τούνδρες Αγ. Νικολάου και πολλοί έχουν αρχίσει και τα στοκάρουν στο καινούριο μαγαζί του μανούλα μου στην Εθνική. Νομίζω οτι αν του κουνήσεις ζωντανό μαρούλι σήμερα που το κοιτάνε όλοι με κιάλι θα βρείς 2χρονο gs adv πραγματικά ευκαιρία. Καλά και ασφαλή ταξίδια ότι και αν αποφασίσεις και συνέχισε να μας ταξιδεύεις και εμας μέσα απο τις φωτό σου!

PanVas
31/05/2010, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αν ναι, τότε πάω πάσο, οι λοιποί υποψήφιοι (νομίζω) είναι αρκετά πιο στιβαρά μηχανάκια...
Ναι και αυτό.

Πάλι σε μονυηφιές και τιούνινγκ. Από παλία, αλλά κυρίως από αυτό το ταξίδι, το πόρισμα είναι ότι "αν δεν είναι μαμά δεν το θέλω στο μηχανάκι μου"

Kάλυψη από αέρα;
Ποιότητα σέλας;
Εργονομία;

Κυρίως αέρα και θέση οδήγησης

Συνδυασμό των δύο και μεταπώληση...

420 χιλιόμετρα χαλαρά βγήκαν στο ταξίδι με ένα ντεπόζητο.

Μάλλον τίποτα. Ίσως να μην το είχαν όλοι. Αλλά από την άλλοι με τους δικηγόρους και τους φαρμακοτρίφτες που θέλω να μπλέξω...

Οπότε να πάω να πάρω πάλι βεστρομ;
Είπα, ότι το βεστρομ έτσι όπως το έχω φέρει αυτή την στιγμή είναι κοντά σε αυτό που θέλω. Τα 5 χρόνια και τα 70κ χμλ είναι το πρόβλημα που θέλει πιο προσεχτική συντήρηση για να πάω σοβαρό ταξίδι.

dmf
31/05/2010, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
.. . Νομιζω σου παει σαν μηχανη...

:p :p

http://i49.tinypic.com/rswx9c.jpg

PanVas
31/05/2010, 13:16

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΘΕΟΣ!

200041

Tpap
31/05/2010, 13:17
Είναι η αισθητική του.
Δεν είναι κατάλληλο για τέτοια ταξίδια.
Αλλά είναι κατάλληλο για ταξίδια.
Υπάρχει ολόκληρη αγορά που το υποστηρίζει. Θα τα σκάσω στην αρχική αγορά και εκτός από ένα δύο πράγματα που θα του φορέσω άφτερ μάρκετ, δεν θα ξαναχαλάσω δεκάρα (εκτός από τις φλάτζες για τις διαρροές... :lol: )
Κάπως έτσι...

Ok...μου αρκούν αυτά που είπες.
δείχνει να είναι από αρκετά έως πολύ συνειδητοποιημένη η επιλογή σου και επομένως δεν θα μπορούσες να με βρείς πιό σύμφωνο...(και ας είναι μπεμβε. :D )

Εύχομαι καλές αγορές όποτε και ό,τι και να είναι...! :a013:

PanVas
31/05/2010, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
.. απο διαφορα ταξιδιωτικα και το Bmw δεν ειναι τραγικα αξιοπιστο...τουλαχιστον οχι πολυ περισσοτερο απο το ktm...και ολοι μιλανε για το βαρος του...

Αυτό ξαναπέστο...

Το βάρος του δεν είναι θέμα...

PanVas
31/05/2010, 13:22
Τώρα που ξανακοιτάω το 800άρι το GS το κιτρινόμαυρο μπορώ να πω ότι δεν με χαλάει καθόλου (δεν έχει και boxer κινητήρα),αλλά στα λεφτά που έλεγες πριν θα προτιμούσα το Ducati από το μεγάλο GS

Αν σου πω ότι έχω χάσει επαφή με την αγορά και τώρα που είδα το ντουκάτι μου έκανε κάτι...
Ανώτερη αισθητική, τρελά γκάζια, χάι έντ τεχνολογία...

Αλλά ντουκάτι και απρίλια... Δεν με γεμίζουν...

Μικρή εμπειρία στο παρελθόν, έχω την αίσθηση ακριβής γκόμενας (συντήρηση και αγορά) με πλαστικά νύχια...
Ας μας πει κάποιος πόσο λάθος είμαι...

PanVas
31/05/2010, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
διαβαζοντας το ταξιδιωτικο σου και αν ημουν στη θεση σου οι επιλογες που θα κοιτουσα ειναι ολες bmw και ειναι οι εξης :1150 adv,gs 1200, f-800 gs,1200 adv.

Γιατί από το ταξιδιωτικό κατέληξες μόνο σε μπέμπα..;

Το απλό το τζιές δεν το κουβεντιάζω καθόλου.

Gallos
31/05/2010, 13:26
Αφού μπεμπε θα πάρεις...Απλά μας καλοπιάνεις:)

PanVas
31/05/2010, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ok...μου αρκούν αυτά που είπες.
δείχνει να είναι από αρκετά έως πολύ συνειδητοποιημένη η επιλογή σου και επομένως δεν θα μπορούσες να με βρείς πιό σύμφωνο...(και ας είναι μπεμβε. :D )

Εύχομαι καλές αγορές όποτε και ό,τι και να είναι...! :a013:

Έτσι απλά θα το αφήσεις..;

:lol: :lol: :lol:

PanVas
31/05/2010, 13:36

Και πέτυχες το 800 από το ντιβιντι the end of rains της Τούρατεκ, όπου είχα ρωτήσει για τα ζεμπρέ τενεκεδάκια...

PanVas
31/05/2010, 13:38
Αφού μπεμπε θα πάρεις...Απλά μας καλοπιάνεις:)

Για να μην παρεξηγηθώ και φάω και κράξιμο...

Πιο πολύ θέλω να ακούσω γνώμες για το πως σπρώχνω το βεστρομ...

Ίσως και καμιά κρυφή ελπίδα να βρεθεί κανάς μερακλής να ρίξει προσφορά... :lol: :lol: :lol:

Προς το παρόν έχω μόνο του χίου με φωτοτυπίες δώρο...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Από την άλλη γιατί όχι να ακούσω απόψεις και για άλλα μηχανάκια...

Το 800 ας πούμε μου χαμογελάει μια χαρά μέχρι στιγμής...

miscelano
31/05/2010, 13:39
f 800 gs δεν το συζητω....:beer: :beer: :beer: :beer:

Tpap
31/05/2010, 13:46
Έτσι απλά θα το αφήσεις..;

Yeap.

Πάνο, έκανες 7000χλμ δίπλα σε 2 τέτοια.
Προφανώς θα οδήγησες και κάποιο.
Τα΄''είδες'' σε συνθήκες που δεν τα βλέπει εύκολα κάποιος.
Κατάλαβες από την καλή και την ανάποδη τα + και - .

Και μετά, κατέληξες στην επιλογή σου.

Ξέρεις πολύ καλά ΓΙΑΤΙ θα το πάρεις. Και το σέβομαι.

Μακάρι όλοι πριν αγοράσουν να δοκιμάζαν έτσι τα μηχανάκια τους. :beer: :beer:

(η μπεΝβε θα είχε τις μισές πωλήσεις...:D )

Gallos
31/05/2010, 13:47
Πάντως προσωπικά όταν δίνω χρήμα έξτρα στην μηχανη ποτέ δεν θεωρώ ότι θα πάρω πίσω έστω και ένα μέρος τους. Υπάρχουν κάποια πράγματα όμως(βαλίτσες κτλπ)που μπορείς να τα κρατήσεις. Εγώ το μηχανάκι που έχω σήμερα αν και φρέσκο ακόμα,έχω σκοπό να το λιώσω σε ταξίδια.Οταν έρθει η ώρα να το πουλήσω θα χρησιμεύσει ως μια προκαταβολή για το επόμενο. Πάντως το 800 ακούγετε και είναι ωραίο...

Ωραίος πονοκέφαλος πάντως η επιλογή νέας μηχανής....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: πιες και μερικές μπας και ζαλιστείς και πάρεις ΚΤΜ....

epp1640
31/05/2010, 13:50
Καταρχάς μην αρχίσετε τις ντομάτες αν πω μαλακία.. αλλά.. αφού όταν είσαι φορτωμένος λόγω αεροδυναμικής και διάφορων άλλων λόγων δεν παίζει να ταξιδεύεις με παραπάνω από 130-140, γιατί να μην κοιτάξεις κάτι αρκετά πιο ελαφρύ, πιο απλό στην κατασκευή με λιγότερα χρήματα, με πολύ μεγάλο ντεπόζιτο, αποδεδειγμένη αξιοπιστία και καλή αντιπροσωπεία.. Βέβαια επιδόσεις ΔΕΝ..

Κλικ με δική σας ευθύνη.. (http://www.youtube.com/watch?v=Tyy8lxrpKlI&feature=related) :look:

dmf
31/05/2010, 13:58
το τενερε εχει ιδιο βαρος με το f800, και εχει μονο 45 αλογα, σε συγκριση με τα 85 του gs :nono:

epp1640
31/05/2010, 13:58
το τενερε εχει ιδιο βαρος με το f800, και εχει μονο 45 αλογα, σε συγκριση με τα 85 του gs :nono:

πάσο.. το είχα για πολύ πιο ελαφρύ.. :winka: :beer:

Stergios69
31/05/2010, 13:59
Βγάλε τα εξτρα από το στρομ και πούλα τα στο ebay ή εδώ με αγγελία..
Κράτα ότι μπορεί να ταιριάξει σε άλλη μοτο με μικρές μοντίφες... (βαλίτσες πχ)
Βάλε αγγελία το στρομ σε ρεαλιστική τιμή για την κατάστασή του τώρα που καλοκαίριασε και ο κόσμος πάει βόλτες...

Δώσε προκαταβολή για το F800GS...
Καλοτάξιδο... :D :wave2:

noe13
31/05/2010, 14:01
Λοιπον εγω θα παιξω το ρολο της λογικης (στον εαυτο μου δεν τα παω καλα τουλαχιστον ας σωσω κανα συνανθρωπο)!
Λοιπον νομιζω οτι παρασυρεσαι λιγο απο το συναισθημα του καταναλωτισμου και της ζηλιας (με τη καλη εννοια)!Ας πουμε αν τα ταξιδια τα εκανες με φιλους οπου ολοι ειχαν v-strom θα σκεφτοσουν να το αλλαξεις?Εχεις χωσει τοσο χρημα στο μηχανακι το οποιο σε μεγαλο βαθμο θα χασεις και θα πρεπει να δωσεις αλλα τοσα για να φερεις κ το καινουριο στα μετρα σου!Με την καλυψη του αερα νομιζω οτι μια kappa ζελατινα θα σε καλυψει!Εσω ο πατερας μου με 1.90 ειναι μια χαρα!Παραλληλα υπαρχει τοση προσφορα σε v-strom στην Ελλαδα που το δικο σου που εχει παραπανω κμ και ειναι ψιλοταλαιπωρημενο θα 'σκοτωθει'!Και βεβαια η ιδεα να το γδυσεις κ να δωσεις τα εξτρα ξεχωριστα ειναι η καλυτερη!Αλλα ποσα θα βγαλεις....Αντε 5.000!Αξιζει να δωσεις αλλα 15 σχεδον για να παρεις BMW?Αλλωστε 65.000 κμ δεν ειναι και τπτ!Εχουμε δει με τι βγαινουν οι ξενοι σε ταξιδια!Φτηνες μοτο τις οποιες χαιρονται και αν γινει κ καμια ζημια οκ!Αλλο να παθεις ζημια σε μοτο των 5,000 κ αλλο σε GS!ΕΙδικα αν συνεχισετε τετοιου ειδους ταξιδια θα ταλειπωρηθει τοσο το GS αν το παρεις που δε θα μπορεις παλι να το πουλησεις!Νομιζω πως το πιο σοφο ειναι να το κρατησεις!Το μηχανακι πλεον το ξερεις σε εχει συντροφευσει σε τοσα ταξιδια ξερεις αν παθει κατι πως να το φτιαξεις!Κανεις ενα πολυ καλο σερβις αναρτησεις κλπ και κρατας το μπατζετ για τα επομενα ταξιδια!

Αλλη μια φορα ευχαριστουμε για τις ομορφες στιγμες!!!!

filipp0s
31/05/2010, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Βγάλε τα εξτρα από το στρομ και πούλα τα στο ebay ή εδώ με αγγελία..
Κράτα ότι μπορεί να ταιριάξει σε άλλη μοτο με μικρές μοντίφες... (βαλίτσες πχ)
Βάλε αγγελία το στρομ σε ρεαλιστική τιμή για την κατάστασή του τώρα που καλοκαίριασε και ο κόσμος πάει βόλτες...

Δώσε προκαταβολή για το F800GS...
Καλοτάξιδο... :D :wave2:

+1 νομιζω πως ειναι η καλυτερη λυση :beer: :beer:

PanVas
31/05/2010, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
ΕΙδικα αν συνεχισετε τετοιου ειδους ταξιδια θα ταλειπωρηθει τοσο το GS αν το παρεις που δε θα μπορεις παλι να το πουλησεις!

Βρισκόμουν στο σταυροδρόμι να μην ξανακαβαλήσω ποτέ πάλι μοτοσικλέτα όταν φτάσαμε Πάτρα...
Άρχισα να ετοιμάζω το ταξιδιωτικό, κατέβηκα με την κοπελιά στην ηλιόλουστη Ελλάδα για Αγ. Πνεύματος και κατάλαβα ότι δεν πρόκειται ποτέ να αποσυρθώ από τον μπελά που έχουμε μπλέξει...

Ότι πάρω τώρα θα πρέπει να το παντρευτώ...

Μετά άλλες προτεραιότητες δεν θα μου αφήνουν περιθώρια...

jimmis5
31/05/2010, 14:09
Η αποψη μου ειναι οτι με το strom εχεις κανει τα παντα αφου εχεις δωσει και αρκετα χρηματα για εξτρα αν ημουν στην θεση σου θα το ελιωνα μεχρι ο χιροχιτο σουζουκι να μου εφερνε αλλο τιμης ενεκεν.Δεν ξερω αν οδηγησες τα αλλα 2 μπεμπε και προφανως επηρεαστηκες και σιγουρα κανεις δεν μπορει να σου προτεινει πιο θα επιλεξεις για να κανεις τα αλλα 65000κμ μαζι του.Θα καλο εβλεπα και εγω το τενεκες(τενερε)αν και λιγο αλλοπροσαλο μαζι με ενα ακομα περιργο με ακτινοτο τροχο το Μοτομορινι grandpasso αλλα εκει δεν ξερουμε τι παιζει πλεον.

για να μην σκας μιας και το στρομ σε κουρασε σου εχω λυση

http://www.dualsportplus.com/VStrom/guards-stands/highway_pegs.html

ε και αν οι αλλοι 2 της συμμοριας σου τι λενε οτι το μηχανακι σου δεν ειναι adv το strom εχει και αυτο πλεον το δικο του αυτοκολλητο(το γκομενακι εμπρος δεν ειναι στο πακετο)

Καλοταξιδο οτι και αν ειναι αυτο που θα παρεις:beer: :beer: :wave2:

200043

Sapadak
31/05/2010, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Το μηχανακι πλεον το ξερεις σε εχει συντροφευσει σε τοσα ταξιδια ξερεις αν παθει κατι πως να το φτιαξεις!

Θα πιαστω απ'αυτο.

ΣΙΓΑ μη βρισκατε φλαντζα για το μπεμβε σε 5 λεπτα.

Ενω για το στρομακι βρηκατε.

:lol: :lol:

McGyver
31/05/2010, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver/PanVas
Ναι και αυτό.

Εξακολουθώ να πηγαίνω πάσο.
Πόσες φορές όμως θα χρειαστείς την επιπλέον ακαμψία των BMW/KTM σε οριακές συνθήκες;

Πάλι σε μονυηφιές και τιούνινγκ. Από παλία, αλλά κυρίως από αυτό το ταξίδι, το πόρισμα είναι ότι "αν δεν είναι μαμά δεν το θέλω στο μηχανάκι μου"

Η αλλαγή αναρτήσεων με κάτι καλύτερο, επώνυμο και ψαγμένο δε νομίζω πως είναι "μοντίφα".
Και με τη χρήση που κάνεις στη μοτοσικλέτα σου το tuning θα γίνει άπαξ.
Να μείνεις σε ταξίδι από aftermarket ανάρτηση το θεωρώ απίθανο...

Kάλυψη από αέρα;
Ποιότητα σέλας;
Εργονομία;
Κυρίως αέρα και θέση οδήγησης

Έχω καταλήξει πως η κάλυψη από τον αέρα είναι κάτι εξαιρετικά υποκειμενικό (εκτός και καβαλάς Varadero που καλύπτει τους πάντες μέχρι τα 2,20). Μόνη λύση κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η κατασκευή ζελατίνας custom για εσένα.
Για τη θέση οδήγησης, μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές όπως ρυθμιζόμενα μαρσπιέ (ναι υπάρχουν και για on - off), πολυρυθμιζόμενα καβαλέτα και μια καλή μετατροπή στη σέλα μπορούν να κάνουν θαύματα (με κόστος max 300 Ευρώ).
Τα παραπάνω δε θα σε αφήσουν σε ταξίδι :) ...

Συνδυασμό των δύο και μεταπώληση...

Βλ. παραπάνω, τη μεταπώληση δεν τη λαμβάνω υπ' όψιν μου...

420 χιλιόμετρα χαλαρά βγήκαν στο ταξίδι με ένα ντεπόζητο.

Θεωρώ την αυτονομία πολύ καλή.
Πάντα υπάρχουν λύσεις για μεγαλύτερο τεπόζιτο...

Μάλλον τίποτα. Ίσως να μην το είχαν όλοι. Αλλά από την άλλοι με τους δικηγόρους και τους φαρμακοτρίφτες που θέλω να μπλέξω...

Το δικό σου V-Strom θα είναι πάντα μοναδικό με τα αυτοκόλλητα και τις εμπειρίες του...

Οπότε να πάω να πάρω πάλι βεστρομ;
Είπα, ότι το βεστρομ έτσι όπως το έχω φέρει αυτή την στιγμή είναι κοντά σε αυτό που θέλω. Τα 5 χρόνια και τα 70κ χμλ είναι το πρόβλημα που θέλει πιο προσεχτική συντήρηση για να πάω σοβαρό ταξίδι.

Εγώ στη θέση σου μετά από τόσα χιλιόμετρα και εξοικείωση με το μηχανάκι δε θα το άλλαζα.
Θα έπαιρνα ένα ίδιο κούτα, θα του έβαζα πάνω τα extra από το προηγούμενο (τα οποία έχεις επιλέξει προσεκτικά) και απλά θα το έκανα καλύτερο στους τομείς που θέλω:
1. Ποιοτικές aftermarket αναρτήσεις (? 2.000).
2. Αλλαγές σε εργονομία (? 500).
3. Custom μεγέθυνση τεπόζιτου (? 1.500) - τραβηγμένο σενάριο εκτός και θες να πας Κίνα φουλάροντας από Πάτρα.

Εκτός και ήθελα να αλλάξω για την αλλαγή ή να αλλάξω εντελώς κατηγορία (βλ. sport touring + enduro)...

Φυσικά κουβέντα κάνουμε δεν προσπαθώ να σε πείσω.
Στο κάτω κάτω ας πετάξω κι εγώ την κ@#$τρυπ... ε άποψή μου ήθελα να πω...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Shaolin Monk
31/05/2010, 14:50
Εχουν μεινει και μερικα KLV 1000 αν δε κανω λαθος, σε φοβερη τιμη.

200048

Shaolin Monk
31/05/2010, 14:51
Και με τη διαφορα χρηματων, το κανεις οπως γουσταρεις.

DUKASII
31/05/2010, 14:57
Δηλαδή ρε μάγκες μετά το βστρομ το χάος ... Ή το χάος με τίποτα έξτρα από τι διαβάζω..
Πάλι καλά δεν είχα τη τύχη;; Να έχω βστρομ μιας και θέλω να αποκτησω καμία δεκαριά μηχανές τουλάχιστον ακόμα...

Ρε σεις σοβαρά μιλάτε στάνταρ;; Μη με κάνετε Πλάκα και τσιμπαω κ εύκολα..:sad:

noe13
31/05/2010, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εχουν μεινει και μερικα KLV 1000 αν δε κανω λαθος, σε φοβερη τιμη. Γι αυτο μπορω να σου πω καποια πραγματα γιατι το εχω!ΦΟβερη θεση οδηγησης,καλο πλαισιο,μοτερουκλα με @@,αναρτηση αρκετα καλη σε σχεση με το 650!

Μεγαλο - για μενα τα απαραδεκτα φρενα για τη δυναμη του!Πισω ανυπαρκτο μπροστινο κακο!Εγω εβαλα μεταλλικα σωληνακια βελτιωθηκε λιγο αλλα ειναι ημιμετρο!

noe13
31/05/2010, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Δηλαδή ρε μάγκες μετά το βστρομ το χάος ... Ή το χάος με τίποτα έξτρα από τι διαβάζω..
Πάλι καλά δεν είχα τη τύχη;; Να έχω βστρομ μιας και θέλω να αποκτησω καμία δεκαριά μηχανές τουλάχιστον ακόμα...

Ρε σεις σοβαρά μιλάτε στάνταρ;; Μη με κάνετε Πλάκα και τσιμπαω κ εύκολα..:sad: Δεν νομιζω οτι εισαι μεσα στη συζητηση!Μιλαμε για ενα συγκεκριμενο vstrom με συγκεκριμενη χρηση κ κατα ποσο συμφερει η αντικατασταση!Δεν ειπε κανεις οτι ειναι υπερμηχανημα....

thagro
31/05/2010, 15:06
Τι να σας πω ρε παιδια εγω ακομα στο βεστρομ ειμαι.
Απο οτι διαβαζω πρεπει να θεωρουμαι πισω? Θα τρελλαθω! :smilea:

noe13
31/05/2010, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
Απο οτι διαβαζω πρεπει να θεωρουμαι πισω? Θα τρελλαθω! :smilea: Ας μην τη παμε εκει τη συζητηση αλλο ειναι το θεμα!

PanVas
31/05/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από thagro
Απο οτι διαβαζω πρεπει να θεωρουμαι πισω? Θα τρελλαθω! :smilea:

Ακόμα στο βεστρομ..;
Για πες μας λεπτομέρειες... Πόσα χιλιόμετρα, πως και που..;

DUKASII
31/05/2010, 15:36
Ωραία φίλε λοιπόν μετά από 5 χρόνια και 70κ χιλ και με τα όσα έξτρα έχεις βάλει νιώθεις ότι είναι κοντά σε ότι ψάχνεις.. Δεν υπαρχει άλλος λόγος να συνεχίσεις με αυτό. Ψάχνεις κάτι άλλο (καλύτερο, πιο άνετο , πιο δυνατό βαλε ότι θες ΕΣΥ ) που θα είναι ότι σε κάνει να έχεις αυτές τις αναζητήσεις για το τι να κανείς..
Επίσης το ότι το βστρομ το χεις πλέον σα ποδήλατο δε μας λέει τίποτα για το μηχανάκι παρά το ότι εγινες καλύτερος οδηγός μετά και από τοσα χιλ.Αυτή τη βελτίωση μπορείς να την χαρείς (νομίζω πάλι -δεν ισχύουν ντε και καλά τώρα αυτά..) με Μια καλύτερη ας πούμε
μοτο.

Για τον αν συμφέρει .. Νομίζω θα μας πεις ΕΣΥ μετά από όσα χιλ κανείς με ότι επιλεξεις αν.. Αλλάξεις τελικά μοτο και δεν ..πουλησεις το βστρομ στον εαυτό σου.. :beer:

road spirit
31/05/2010, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
...
Επίσης το ότι το βστρομ το χεις πλέον σα ποδήλατο δε μας λέει τίποτα για το μηχανάκι παρά το ότι εγινες καλύτερος οδηγός μετά και από τοσα χιλ. ....

πολύ εύστοχη παρατήρηση :a013:

makis206
31/05/2010, 15:50
Εσύ και ο npat είστε δύσκολη περίπτωση ρε γαμώτο..:lol:

Διάβασα όλη τη συζήτηση και καταλήγω σε ένα κι εγώ, BMW GS Adv.. κι αυτό γιατί θεωρώ ότι όλα τα υπόλοιπα κάπου θα υστερούν, ίσως όχι απόλυτα στην πράξη όμως στο μυαλό σου σίγουρα..
Μέχρι και Africa πέρασε απ'το μυαλό μου να φανταστείς..!

Αν το παλεύεις από οικονομικής πλευράς το Μπεμβέ.. αέρα. Και συνέχισε να ταξιδεύεις και να μας παίρνεις μαζί σου.

:beer:

Stabak
31/05/2010, 16:04
F800GS:rolleyes:

SVX
31/05/2010, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εχουν μεινει και μερικα KLV 1000 αν δε κανω λαθος, σε φοβερη τιμη.

θα το λεγα αλλα... με τα λεφτα που θελει για αναρτηση/φρενα...βγαινει μια η αλλη :sad:

PanVas
31/05/2010, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ και ο npat είστε δύσκολη περίπτωση ρε γαμώτο..:lol:
:beer:

Τι έκανε τελικά αυτός;
Ή απλά άλλαξε ελατήριο...;
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

ggs
31/05/2010, 16:29
…αφού έχεις καταλήξει…. Έχει και επέτειο…. 30 χρόνια….αντε,καλοταξιδη...:wave2:

BMW R 1200 GS Adventure ‘30 Years GS’
The R 1200 GS Adventure ‘30 Years GS’ model celebrates the anniversary of the most successful BMW model series ever. In 1980, BMW Motorrad launched an entirely new type of motorcycle, with both on and off road capability, a powerful engine and a robust chassis - the GS class was born.
The R 1200 GS Adventure is the successor of the R 80 GS Paris-Dakar model , which increased its long-distance capabilities with an enlarged fuel tank. Today, the ‘Adventure’ represents the crowning glory of the GS idea - and is for all those of you who just can’t travel far enough. The special edition model features white bodywork with red & blue ‘30 Years GS’ graphic, red seat with three-dimensional embossed GS logo, large hand protectors and aluminium engine guard.

200056

makis206
31/05/2010, 16:43
Τι έκανε τελικά αυτός;
Ή απλά άλλαξε ελατήριο...;
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

Τι να σου πω εγώ απ'τα Χανιά ρε'σύ Βασίλη, εγώ λέω ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός και βλέπουμε και τις αντοχές του μηχανήματος να'ούμ..:lol:

Μιας και μαζεύονται πολλοί υπέρ της μεγάλης Μπέμπας μού'ρθε και κάτι άλλο στο μυαλό, χάραξε πορεία προς αυτήν αποκλειστικά μα η ζωή μας είναι μία κι εσύ το ξέρεις και το εκμεταλλεύεσαι καλύτερα από πολλούς από εμάς..!:winka:

:beer: :beer:

wannabe
31/05/2010, 16:51
f800gs
αν περιμένεις πιθανόν απο Σεπ να υπάρχει και το Triumph Τiger το μικρό με 3κύλινδρο

το στρώμα και για ανταλλακτικά να το δώσεις πιάνει τουλάχιστον 1500.
όπως είναι το δικό σου πιάνει 2500(πλύντο πρώτα μια) στη χειρότερη.

την 1200 την θεωρώ γαιδούρι σαν μέγεθος και μόνο το telever είναι πραγματικά δελεαστικο για εμένα(δεν συμπαθώ άξονες κλπ)

το 990 θα ήταν το επόμενο μετά το 800gs που θα κοιτούσα αλλά όχι αν ήταν η μηχανή που θα παντρευτώ (αφού έτσι λες οτι θα εξελιχθούν τα πράγματα)

οπότε αν ήταν να πάρω κάτι τώρα θα έπαιρνα 800gs (που διαβάζω οτι ψιλοζητάει διορθωτικές πινελιές στο τομέα ανάρτηση)

pakosgemistos
31/05/2010, 16:55
Γειά σου και απο μένα!μόλις διάβασα το ταξιδιωτικό σου!δεν ξέρω ποια θα ειναι η επόμενη αγορά σου(εγω θα επαιρνα ΚΤΜ 990 ADV) αλλά αν πήγες εκεί που πήγες με το 650,με το καινούριο θα πρέπει να κανεις το γύρο του κόσμου!
μπραβο σου!

Υ.Γ. α!και αν αρχιζεις να δίνεις τα εξτρα χώρια,στείλε πμ

να εισαι πάντα καλά!

thagro
31/05/2010, 17:00
Ακόμα στο βεστρομ..;
Για πες μας λεπτομέρειες... Πόσα χιλιόμετρα, πως και που..;

Ρε συ μικρος ειμαι σε χιλιομετρα,τωρα θα κανω το δευτερο μεγαλο...Τς τς τς ε ρε κατι ανθρωποι

aristrom
31/05/2010, 17:03
Λοιπον να πω και εγω την αποψη μου΅΄

Για την περιπτωση σου ..ενα gs 1200 adv.(αυτο θες κατα βαθος)
Ξεροντας οτι ειναι πολλα τα λεφτα,δυσκολες οι εποχες,κ.τ.λ. θα σου προτεινα ενα gs 1150 καλομεταχειρισμενο με λιγα χιλιομ.Υπαρχουν αρκετα τετοια στην πατρα σε καλες τιμες .
Τα περισσοτερα απ αυτα οι διαδρομες που εκαναν ηταν μεχρι Αγ. Νικολαου για καφε-μοστρα
καλοκαιρι κανα ριο και καμια κυριακη με καλο καιρο Ναυπακτο για καφε
Τα περισσοτερα δεν εχουν πατησει χωμα.Χτυπα ενα τετοιο πιες του το αιμα ,κρατα το για κανα 3,4,χρονια-ταξιδια και μετα ....βλεπεις!!

SVX
31/05/2010, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από aristrom
θα σου προτεινα ενα gs 1150 καλομεταχειρισμενο με λιγα χιλιομ.Υπαρχουν αρκετα τετοια στην πατρα σε καλες τιμες .
Τα περισσοτερα απ αυτα οι διαδρομες που εκαναν ηταν μεχρι Αγ. Νικολαου για καφε-μοστρα
καλοκαιρι κανα ριο και καμια κυριακη με καλο καιρο Ναυπακτο για καφε
Τα περισσοτερα δεν εχουν πατησει χωμα.

:rolleyes: τα GS που αναφερεσαι ( τα περισσοτερα ) κυκλοφορουν σε αγέλες δηλαδη; :wacko:

aristrom
31/05/2010, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:rolleyes: τα GS που αναφερεσαι ( τα περισσοτερα ) κυκλοφορουν σε αγέλες δηλαδη; :wacko:

Να φιλε μου .Πριν λιγα χρονια αν ηθελες να πας σε '"ιν"κλαμπ-καφε-μποζουκλερι απλως περναγες απεξω και...μετραγες GS οσο πιο πολλα τοσο πιο hi το ....μαγαζι :smilea:
Σε αυτο δεν φταιν βεβαια τα gs ουτε βεβαια και οι ιδιοκτητες τους ,δημοκρατια εχουμε ο καθενας
αγοραζει οτι θελει.παει οπου θελει και..σκεφτεται οπως θελει:rotflmao:

atom_smasher
31/05/2010, 18:17
με την ταπεινη μου γνωμη θα λεγα οτι το 800 πιστευω σε καλυπτει.