View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIII
φίλος δεν ξέρεις καλά ιΘπανικά...
''ήρθι του τέλουΘ, ήρθι του τέλουΘ...''
πού να μην ήμουν και γαύρος... :lol:
gmitsiakis
07/08/2010, 14:23
ειναι Καρδιτσιωτικα με ολιγον τι ξενογλωσσο στοιχειο!!:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]Θυμάμαι...που κάποιοι εδώ μέσα υποστήριζαν πως ο ΠΑΟ ότι βαθμούς μαζεύει στην Ευρώπη, τους μαζεύει επειδή παίζει με καφενεία στα προκριματικά...
]
[QUOTEΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Για τελευταία φορά να το εμπεδώσουμε όλοι όμως έτσι;
Συγκομίδη βαθμών Παναθηναϊκού από το 1994 μέχρι το 2010: 145
Συγκομιδή βαθμών γαύρου από το 1994 μέχρι το 2010: 115 [/QUOTE]
30 βαθμουλακια ΟΛΟΙ και ΟΛΟΙ διαφορα βαζελοι απο την .......
Πουτανα της Ευρωπης........
Αυτοι...... Ησαστε.....
Καλα εκαναν και σας παραμυθιαζαν.......
Οντως.... Το θεμα λαμβανει τελος με το λινκ που εβαλε ο Χυμα .....
Επιβεβαιωση των λεγομενων μου για βαθμους στην επι τρια χρονια ισχυροτερη εδρα του τσουλου ( σε συγκριση με την ανυπαρξια στην κυριολεξια θετικων αποτελεσματων του γαυρου στα 2πλα ...)
Επιβεβαιωση στα των δεκαδων προκριματικων απο τοτε ( αρα και βαθμοι υπερ του παο εναντι στα ανυπαρκτα προκριματικα που εδωσε ο γαυρος....)
Η πλακα ειναι οτι καποιοι απο εσας αισθανονται καλλυτεροι.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με τις υγειες σου Χυμα..... ( γιατι μαζι ειχαμε επι πριν αρκετο καιρο την συγκεκριμενη αντιπαραθεση...) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
07/08/2010, 14:49
σεις είπατε...εμεις είπαμε ότι η ηττα απο Μακαμπι ειναι ξεφτυλα...
αλλα το ότι ο Λινεν είχε ημερομηνια λήξης ήταν γνωστο εξαρχης
τεσπα...εσεις γιατι αγχώνεστε τόοοοοσο????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ για την ευρώπη τα εχουμε πει....καλά τα πράσινα παραμύθια και τα δημιουργήματα των ΜΜΕ για να κρατιούνται ήρεμοι οι βαζελοι (βλ. 18 πρωταθληματα + και 6~7 περισσότερες ευρωπαικές κόκκινες χρονιές)
τα εχουμε βαλει 10δες φορές...όσο για το "έπος της χούντας" σκεφτείτε ΤΙ θα λέγαμε όλοι αν η Μπέσα Αλβανίας ΣΗΜΕΡΑ έφτανε τελικό C.L....είναι ακριβώς ίδια περίπτωση... ;) ...πριν το 1971 και για 16 χρόνια ΜΕΤΑ ο βαζελος απλά δεν υπήρχε στην ευρώπη ούτε στους 64....
όποιος θέλει μένει στο πράσινο αμμωδες καστράκι και ονειρεύεται δράκους και μάχες επικές...όποιος θέλει ανοιγει τα μάτια και βλέπει...
τα έχουμε γραψει ΤΟΣΕΣ φορές ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Εγώ κύριος δεν κάνω ποτέ καζούρα σε βάζελους για παιχνίδια με άλλες ομάδες και αν το κάνω ποτέ να με κράξετε:nono:
Άλλωστε έχω αρκετά παιχνίδια μεταξύ μας για να κάνω πλάκα :cool:
Όμως κάποια πράγματα είναι πιο γελοία και από τον χαβαλέ τον ίδιο
Μου κοτσάρει ο άλλος την κατάταξη της UEFA..........
πέρσι τέτοια εποχή ο ολυμπιακός ήταν τρίτος στον κόσμο γιατί είχε κάνει 4 νίκες με κάτι απίθανους
αμφιβάλλεις ότι υπάρχουν ομάδες 20 και 30 θέσεις πιο κάτω από ολυμπιακό και παο που αν παίξουμε αντίπαλοι θα μας ξεφτιλίσουν;
τι καθόμαστε και συζητάμε λοιπόν;
Εγώ έχω να πω ότι τα τελευταία 15 χρόνια σχεδόν έχω πολλαπλάσιους τίτλους και νίκες στα μεταξύ μας παιχνίδια και ακόμα και πέρσι που είμουν 2 κλάσεις κάτω έκανα 2 νίκες γι αυτό πιστεύω ότι διαχρονικά είμαι καλύτερος. Αν στην επόμενη δεκαετία καταφέρεις κάτι αντίστοιχο θα κάνω τουμπεκί και θα σε παραδεχτώ σαν καλύτερο-όπως στο μπάσκετ
Αυτή τη στιγμή όμως μπορείς να χαίρεσαι μόνο με νίκες άλλων
Σωστα αυτα που λες αλλα η συγγεκριμενη κολονια κραταει αρκετο καιρο πριν....
:beer: :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
θες να μας πεις σε ποιον αναφερεσαι ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ γιατι ειλικρινα προσπαθω να καταλαβω αν εννοεις εμενα αλλα δεν..:confused:
Ξεκωλα και εσυ......
Ξερει αυτο ποιος ειναι.......
Μονο που οταν βαζει σωστα λινκ.....
Εχει ξεχασει τον λογο που πλακωνοταν....
Αλλωστε ..... Εισαστε καλλυτεροι.....
Περιπου κατα μιση ευρωπαικη χρονια και κανα 3αρι χρονια προκριματικα απο την πουτ@ν@ της Ευρωπης.... :bigcry: :bigcry:
gmitsiakis
07/08/2010, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σεις είπατε...εμεις είπαμε ότι η ηττα απο Μακαμπι ειναι ξεφτυλα...
αλλα το ότι ο Λινεν είχε ημερομηνια λήξης ήταν γνωστο εξαρχης????
τεσπα...εσεις γιατι αγχώνεστε τόοοοοσο????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν αγχωνομαστε απλα οταν ανελαβε ο Γαυρινακης ηθελε να τον διωξει τον Λινεν αφου ομως πρωτα ειχε πεσει χυλοπιτα απο τον Βαλβερδε. αφου ο Λινεν ηταν λαθος να τον διωχνανε και με τα πολλα ουζα που κατεβαζει ο Χοντρος να σας φερει προπονητη ευγνωσμενης αξιας που τοσο ποθειτε!!!
το θεμα ειναι το κουτοχορτο που σας ταιζουν και σας και μας και ολους και γραφετε εδω οχι την γνωμη σας (οχι ολοι ετσι?) αλλα αυτο που διαβασατε στον Πρωταθλητη, Γαυρο, Πρασινη, Ωρα για Σπορ και αλλες κωλοφυλλαδες!!!
κατσε μην δεν κανει παρελαση ο Βαλβερδε και εχει να πεσει τοση καζουρα που θα τρεχετε να κρυφτειτε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σωστα αυτα που λες αλλα η συγγεκριμενη κολονια κραταει αρκετο καιρο πριν....
ΚΑΘΟΛΟΥ καλά δεν τα λέει και του έχω απαντήσει !!!
Μην βγαίνει να το παίζει θιγμένη παρθένα γιατί παλιοτερα ......... :evil: :evil: :evil: σαν τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μίλαγε - έγραφε ....... να μην επεκταθώ παραπάνω .........
Όσο για τους πίνακες και τα στοιχεία ........... ο aris n τα ζήτησε και μάλιστα επέμενε !!!
Οσο για το ........ 30 βαθμουλάκια ............. μας το μεταφράζεις ............ αν θες ............ σε πόσες παραπάνω νίκες αντιστοιχεί ;;;:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ............
α) Ποιοί λένε ότι ο Ερνέστο θα φύγει πριν την παρέλαση ;;;
β) Ποιοί λένε μέχρι τα Χριστούγεννα ;;;
ψηφίζω το β)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν και σε καμμια περιπτωση εγω προσωπικα δεν καλυπτωμαι απο τον Ισπανο....
Ο Μαρινακης εχει ερωτα μαζι του......
Μονο σε παρομοιο χαλι με το φετινο αποτελεσμα του πρωταθληματος θα τον διωξει.....
Οποσδηποτε θα εχει ολοκληρη την χρονια στην διαθεση του....
Akatanomastos
07/08/2010, 15:07
ΤΙ θα λέγαμε όλοι αν η Μπέσα Αλβανίας ΣΗΜΕΡΑ έφτανε τελικό C.L....είναι ακριβώς ίδια περίπτωση... ;) ..
:bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
Αν και σε καμμια περιπτωση εγω προσωπικα δεν καλυπτωμαι απο τον Ισπανο....
Ο Μαρινακης εχει ερωτα μαζι του......
Μονο σε παρομοιο χαλι με το φετινο αποτελεσμα του πρωταθληματος θα τον διωξει.....
Οποσδηποτε θα εχει ολοκληρη την χρονια στην διαθεση του....
Έχει βγει το πρόγραμμα της Super League ή ακόμα ;;;
Μόλις το δώ θα σου πω ΑΚΡΙΒΗ ημερομηνία !!!
:lol: :lol: :lol:
Κληρονομικό χάρισμα ;;;
:lol:
gmitsiakis
07/08/2010, 15:11
ΤΙ θα λέγαμε όλοι αν η Μπέσα Αλβανίας ΣΗΜΕΡΑ έφτανε τελικό C.L....είναι ακριβώς ίδια περίπτωση...
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
αλλο και τουτο Παναγια μου!!!!
Akatanomastos
07/08/2010, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
αλλο και τουτο Παναγια μου!!!!
μην ανυσηχεις..
εχει πει και χειροτερα
εισαι νεος θα συνηθισεις
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
gmitsiakis
07/08/2010, 15:18
μην ανυσηχεις..
εχει πει και χειροτερα
εισαι νεος θα συνηθισεις
:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
πανε και τα μαλλια μου...
πανε και 20 χρονια..
αν πανε και 5 κιλα που θελω να χασω τοτε θα δοξασω και τον Υψιστο που αξιωθηκα να δω τετοιο ποστ!!!
Ακου η Μπεσσα τελικο....!!!:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:
ΚΑΘΟΛΟΥ καλά δεν τα λέει και του έχω απαντήσει !!!
Μην βγαίνει να το παίζει θιγμένη παρθένα γιατί παλιοτερα ......... :evil: :evil: :evil: σαν τον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μίλαγε - έγραφε ....... να μην επεκταθώ παραπάνω .........
Όσο για τους πίνακες και τα στοιχεία ........... ο aris n τα ζήτησε και μάλιστα επέμενε !!!
Οσο για το ........ 30 βαθμουλάκια ............. μας το μεταφράζεις ............ αν θες ............ σε πόσες παραπάνω νίκες αντιστοιχεί ;;;:smokin: :smokin: :smokin:
Γιατι δεν τα λεει καλα...????
Ψεματα λεει για νικες και τιτλους..... ( βγαλε οσους θελεις κατα την γνωμη σου καλπικους... και μετρησε τους παλι.... Εδω ειμαστε ! )
Ψεματα οτι η καταταξη δεν αντικατοπτριζει την δυναμικοτητα των ομαδων...???
Για Μαρινακι δεν καταλαβα την ερωτηση σου περι κληρονομικου χαρισματος...???
Τι εννοεις...???
Εχεις 9.5 βαθμους μεσο ορο εναντι 7.5 της πουτ@ν@ς καθε χρονια ( Αυτο σου φτανει..?) συν τα πολλα προκριματικα που επαιξες κατα καιρους εναντι του γαυρου που απο το 98 και μετα δεν ειχε παιξει κανεναν πλην Ανορθωσης.....
Η βαθμολογια της ουεφα παει ( 0,1,2 ) Δεν το ξερω καθολου σιγουρα και καθολου απιθανο να κανω λαθος....!
Akatanomastos
07/08/2010, 15:35
Η βαθμολογια της ουεφα παει ( 0,1,2 ) Δεν το ξερω καθολου σιγουρα και καθολου απιθανο να κανω λαθος....!
βρηκα αυτο
δεν ξερω αν ισχυει η οχι
(τα κουτακια με τα χρωματα σου δινουν τα μπονους καθε διοργανωσης αν προκριθεις σε αυτην την φαση)
206162
Γιατι δεν τα λεει καλα...????
Ψεματα λεει για νικες και τιτλους..... ( βγαλε οσους θελεις κατα την γνωμη σου καλπικους... και μετρησε τους παλι.... Εδω ειμαστε ! )
Ψεματα οτι η καταταξη δεν αντικατοπτριζει την δυναμικοτητα των ομαδων...???
Για Μαρινακι δεν καταλαβα την ερωτηση σου περι κληρονομικου χαρισματος...???
Τι εννοεις...???
Εχεις 9.5 βαθμους μεσο ορο εναντι 7.5 της πουτ@ν@ς καθε χρονια ( Αυτο σου φτανει..?) συν τα πολλα προκριματικα που επαιξες κατα καιρους εναντι του γαυρου που απο το 98 και μετα δεν ειχε παιξει κανεναν πλην Ανορθωσης.....
Ωρες - ώρες μου φαίνεται ότι δεν διαβάζεις τι γράφω ........:confused: :confused: :confused:
Akatanomastos
07/08/2010, 15:39
Εφαγε ξύλο ο Μπάγεβιτς!
Απίθανα πράγματα μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Καλλιθέα με οπαδούς της να προπηλακίζουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ήταν έρμαιο των άγριων διαθέσεων τους!
συγχαρητηρια ζωα..
Εφαγε ξύλο ο Μπάγεβιτς!
Απίθανα πράγματα μετά το τέλος του φιλικού της ΑΕΚ με την Καλλιθέα με οπαδούς της να προπηλακίζουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ήταν έρμαιο των άγριων διαθέσεων τους!
συγχαρητηρια ζωα..
+1299 :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
Εφαγε ξύλο ο Μπάγεβιτς!
συγχαρητηρια ζωα..
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Απο ποιους...???
Akatanomastos
07/08/2010, 15:54
Απο ποιους...??? απο χανουμια
βρηκα αυτο
δεν ξερω αν ισχυει η οχι
(τα κουτακια με τα χρωματα σου δινουν τα μπονους καθε διοργανωσης αν προκριθεις σε αυτην την φαση)
Αν ειναι ετσι.......
Μικρυνε ακομα περισσοτερο στην διαφορα της μισης χρονιας που ειπα παραπανω..... :)
Και τα προκριματικα αστα απεξω..... :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρα τωρα.......
Υποθετικα........
Ειναι πολλοι οι βαθμοι που λες σε συγκριση με τους βαθμους που αναφερει παραπανω ο χυμα σε διαρκεια 16 ετων... ( λινκ δεν εχω τσεκαρει...)
απο χανουμια
Αξια της τυχης της αυτη η ομαδα........
http://www.youtube.com/watch?v=-ugIBA7jzh8&feature=player_embedded
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
@ toyar ...........
....... πέρα από τα άσχετα που πετάς για να αλλάξεις θέμα ............ το οποίο σημειωτέον, ο aris n ζήτησε να βάλουμε (δικός σας), θα στο πω απλά ........... αν δεν κάνεις χαβαλέ και καζούρα και αυτά που λες, τα λες σοβαρά :eyepop: :eyepop: :eyepop: ............. 3ος στον κόσμο ο Γαύρος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ........... και τα άλλα που κατά καιρούς αντιγράφεις από τις φυλλάδες ........... τι να πούμε :sad: :sad: :sad: .............. για να μην πω για τη γλώσσα που πολλές φορές χρησιμοποίησες !!!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ............ ΜΗΝ ΠΗΔΑΣ ΑΠ' ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ !!!
Λέει μια παροιμία ......
:evil: :smokin:
-δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω θέμα
-για το 3ος στον κόσμο ξαναδιάβασέ το γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα
-δεν αντιγράφω τίποτα από φυλλάδες μια και ηλικιακά είμαι μεγαλύτερος από τις περισσότερες
-για πες για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα.......:smokin:
gmitsiakis
07/08/2010, 17:06
:a014: :a014: :a014: :a014:
-δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω θέμα
Μιλάμε για Ευρωπαϊκή βαθμολογία ΟΥΕΦΑ και εσύ γυρνάς στη Σούφρα-Ληγκ .......
Κατά τα άλλα δεν αλλάζεις θέμα ........:hypnotize :confused:
-για το 3ος στον κόσμο ξαναδιάβασέ το γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα
Χμμμμμμ ....... για να δούμε .........
Μου κοτσάρει ο άλλος την κατάταξη της UEFA..........
πέρσι τέτοια εποχή ο ολυμπιακός ήταν τρίτος στον κόσμο γιατί είχε κάνει 4 νίκες με κάτι απίθανους
........ εσύ δεν το έγραψες αυτό ;;; :confused: :confused: :confused:
-δεν αντιγράφω τίποτα από φυλλάδες μια και ηλικιακά είμαι μεγαλύτερος από τις περισσότερες
Περίεργο .......... θα ορκιζόμουνα ότι τα ίδια γράφει και ο "πρωταθλητής" !!!
-για πες για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα.......:smokin:
Θυμήσου όταν πρωτοξεκίνησες να μπαίνεις .......... :smokin: :smokin: :smokin:
Από εμένα τέλος εδώ ....... δεν θα απαντήσω παρακάτω ότι και να γράψεις ........... απλά ας συνεχίσουμε με τον χαβαλέ και ας αφήσουμε τα παραπέρα !!!
Δεν θα ήθελα να γινουν 2 οι "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ" .......... μου φτάνει ο ένας !!!
:lol: :lol: :lol: :wave2:
Μιλάμε για Ευρωπαϊκή βαθμολογία ΟΥΕΦΑ και εσύ γυρνάς στη Σούφρα-Ληγκ .......
Κατά τα άλλα δεν αλλάζεις θέμα ........:hypnotize :confused:
Χμμμμμμ ....... για να δούμε .........
........ εσύ δεν το έγραψες αυτό ;;; :confused: :confused: :confused:
Περίεργο .......... θα ορκιζόμουνα ότι τα ίδια γράφει και ο "πρωταθλητής" !!!
Θυμήσου όταν πρωτοξεκίνησες να μπαίνεις .......... :smokin: :smokin: :smokin:
Για κάτσε ρε αδελφέ..........
Μιλάτε για βαθμούς των 2 ομάδων στην ευρώπη:
κάνε μια αναδρομή στα συνολικά αποτελέσματά τους στην ΙΔΙΑ διοργάνωση και αν βρεις καμμιά σοβαρή διαφορά μεταξύ πουτάνας και πρέσβη πες μου
το θέμα μας είναι η σύγκριση 2 ομάδων, αν δεν ανατρέξω στο πρωτάθλημα που διεκδικούν και στα μεταξύ τους αποτελέσματα, που θα κοιτάξω; στη βαθμολογία της UEFA;
για να σου εξηγήσω την αναξιοπιστία αυτής της βαθμολογίας σου αναφέρω το περσινό παράδειγμα ως ακραίο και γελοίο και εσύ δεν εννοείς να το καταλάβεις
Η αλήθεια είναι μια, τώρα αν τυχαίνει μέρος της να το γράφει ο πρωταθλητής ή η ντερμπι δεν με απασχολεί
Αν θυμάσαι τι έγραφα πριν 2 χρόνια σε thread που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει -επειδή εγώ δεν θυμάμαι -εκφράζω το θαυμασμό μου για τη μνήμη σου και ζητώ συγνώμη αν σε προσέβαλε η γλώσσα μου
giobazolias
08/08/2010, 14:10
Για κάτσε ρε αδελφέ..........
Μιλάτε για βαθμούς των 2 ομάδων στην ευρώπη:
κάνε μια αναδρομή στα συνολικά αποτελέσματά τους στην ΙΔΙΑ διοργάνωση και αν βρεις καμμιά σοβαρή διαφορά μεταξύ πουτάνας και πρέσβη πες μου
το θέμα μας είναι η σύγκριση 2 ομάδων, αν δεν ανατρέξω στο πρωτάθλημα που διεκδικούν και στα μεταξύ τους αποτελέσματα, που θα κοιτάξω; στη βαθμολογία της UEFA;
για να σου εξηγήσω την αναξιοπιστία αυτής της βαθμολογίας σου αναφέρω το περσινό παράδειγμα ως ακραίο και γελοίο και εσύ δεν εννοείς να το καταλάβεις
Η αλήθεια είναι μια, τώρα αν τυχαίνει μέρος της να το γράφει ο πρωταθλητής ή η ντερμπι δεν με απασχολεί
Στη Νορβηγια οπου η Ροζεμποργκ σαρωνε για 12 χρονια δεν ειδαμε καμια Λιλεστρομ να ειναι μπροστα της στη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
Στη Γαλλια που η Λιον σαρωνε για 7 χρονια δεν ειδαμε καμια Μπορντο να την πλησιαζει στην βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
ΧΑΧΑΧΑ!!!
Σας χαλαει η βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ και την απορριπτετε!!!
Λογικο αλλωστε μιας και η αληθεια ειναι σκληρη...........
και με τοσο κουτοχορτο ολα αυτα τα χρονια, ειναι δυσκολο να την χωνεψετε!
Προτειματε την αξιοπιστια :bigcry: της ελληνικης σουουουοπερ λιγκας!
οσο αξιοπιστα κερδιζουν τη ζωη και τα 3000 μισθο κατι βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι στην ελλαδα σε θεσεις διευθυντων χωρις καν να εχουν τελειωσει το σχολειο..............
αλλο τοσο δικαια ο οσφπ σαρωνε τα παντα σε ελλαδα!!!
Βολευτητε με τα καλπικα γιατι μεχρι εκει ειστε και................
....................ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ..........που θα ελεγε ο Χρηστος Ιακωβου
Akatanomastos
08/08/2010, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
:a23:
Μια ερωτηση- απορια.Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια περιοδο που συντελουνται κοσμογονικες αλλαγες(πιθανον και εδαφικες) στην χωρα μας,πως ειναι δυνατον ενα thread που αφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο(το οποιο ελληνικο πρωταθλημα δεν εχει αρχισει ακομα)να συγκεντρωνει τοσες χιλιαδες ποστς και αναγνωσεις.
Βλεποντας και τα χτεσινα επεισοδια με τον μπαγεβιτς καθως και τις λυσσαλεες κινητοποιησεις των οπαδων του ηρακλη,αρχιζω να απαισιοδοξω τα μεγιστα για το μελλον.Πιθανον για μια πολυ μεγαλη μεριδα των ελληνων δεν εχει τιποτα πιο πολυ σημασια απο τα να κερδιζει η ομαδαρα του και να την κανει υπερηφανη.Ακομα και με ορατο πλεον τον κινδυνο βουλγαροποιησης της ελλαδας και μετατροπη της σε αποικια(νομιζω οτι ηδη ειμαστε αποικια)για πολλους προεχει η αγορα πολυποθητου εισιτηριου απο το φοβο της εξαθλιωσης.
Επισης πολλοι ξεχνανε οτι οι ΠΑΕ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο πλυντηρια μαυρου χρηματος απο τα λαμογια ιδιοκτητες τους που κανουν βρωμικες μπιζνες(οι μαυρες μπιζνες-μιζες του κοκκαλη καλα κρατουν απο την δεκαετια του 90,ο βαρδηνογιαννης απολαμβανει δις χαρη στο καρτελ καυσιμων ,να μην αναφερω και τους διαφορους μεγαλοαπατεωνες που αγορασαν ομαδες κατα καιρους)με το διευθαρμενο κρατος σε ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ.
Συγγνωμη για το off topic.
Στη Νορβηγια οπου η Ροζεμποργκ σαρωνε για 12 χρονια δεν ειδαμε καμια Λιλεστρομ να ειναι μπροστα της στη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
Στη Γαλλια που η Λιον σαρωνε για 7 χρονια δεν ειδαμε καμια Μπορντο να την πλησιαζει στην βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
ΧΑΧΑΧΑ!!!
Σας χαλαει η βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ και την απορριπτετε!!!
Λογικο αλλωστε μιας και η αληθεια ειναι σκληρη...........
και με τοσο κουτοχορτο ολα αυτα τα χρονια, ειναι δυσκολο να την χωνεψετε!
Προτειματε την αξιοπιστια :bigcry: της ελληνικης σουουουοπερ λιγκας!
οσο αξιοπιστα κερδιζουν τη ζωη και τα 3000 μισθο κατι βολεμενοι δημοσιοι υπαλληλοι στην ελλαδα σε θεσεις διευθυντων χωρις καν να εχουν τελειωσει το σχολειο..............
αλλο τοσο δικαια ο οσφπ σαρωνε τα παντα σε ελλαδα!!!
Βολευτητε με τα καλπικα γιατι μεχρι εκει ειστε και................
....................ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ..........που θα ελεγε ο Χρηστος Ιακωβου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποσες φορες εβγαλε 2η ομαδα η Νορβηγια στο τσου-λου..... Μια...?? ( Αμφιβαλλω...)
Εσυ ποσες φορες βγηκες σαν δευτερος στο τσου-λου... Θυμασαι...??? :confused:
Εχεις υποψιν την αποσταση χωριζει σαν ομαδες την λυων με την μπορντω...???
Ποτε σε εκπροσωπησε η βαθμολογια του ουεφα.....???
Το καιρο που εμενες στην βαθμολογια 14 βαθμους πισω...???
8 βαθμους πισω...???
6 βαθμους πισω...??
Η τον καιρο που επαιζες προκριματικα με καποιες ομαδες τυπου Μεταλουργκ ( η πως διαολο λεγοταν ) και περναγες στο παρατσακ στις καθυστερυσεις ( τσιμπωντας και τα ποντακια σου στην βαθμολογια ουεφα....)
Εγω θα κατσω κατω απο την μακαμπι......
Την χαρα να καθομαι απο κατω σου δεν προκειτε να δεις ομως.....
Ελα παλι στην 8η αγωνιστικη να μου κανεις κυρηγμα για βαθμολογια ουεφα.....
Gandalf dr685sm
08/08/2010, 16:11
όσο παραμένει η ατιμωρησία κάποιων τόσο αυτό θα συνεχίζεται.. Πιάστε αυτά τα κωλόπαιδα και βάλτε τα να σπάνε πέτρες για να βγάλουν την μαγκιά τους.
Δεν είναι δυνατόν όσο και να διαφωνείς με κάτι να πράττεις με αυτό τον τρόπο. Τόσο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ!
Ρίξτε τους σε κανά αγροτικό να κάνουν το γκρόβερ τους 100αρι τίποτα μουστακαλήδες , μπας και συνέρθουν.
Δεν νομίζω οτι υπάρχει λογικός άνθρωπος να υποστηρίζει οτι καλώς έγιναν τα χθεσινά επεισόδια ή όποια πλέον επεισόδια. Ας κλείσουν τις πόρτες σε όλους τους αγώνες να μην υπάρχει κανείς στο γήπεδο πλέον όπως με την Θάτσερ.. ας σταμπάρουν αυτούς τους 10-100-1000 και να τους ρίξουν να φτιάξουν κανά δρόμο.. Αλλά βλέπεις εξυπηρετούνται συμφέροντα.
http://pigadi-tis-skepsis.blogspot.com/2010/07/hooligans.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Μια ερωτηση- απορια.Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ειναι δυνατον σε μια περιοδο που συντελουνται κοσμογονικες αλλαγες(πιθανον και εδαφικες) στην χωρα μας,πως ειναι δυνατον ενα thread που αφορα το ελληνικο ποδοσφαιρο(το οποιο ελληνικο πρωταθλημα δεν εχει αρχισει ακομα)να συγκεντρωνει τοσες χιλιαδες ποστς και αναγνωσεις.
Βλεποντας και τα χτεσινα επεισοδια με τον μπαγεβιτς καθως και τις λυσσαλεες κινητοποιησεις των οπαδων του ηρακλη,αρχιζω να απαισιοδοξω τα μεγιστα για το μελλον.Πιθανον για μια πολυ μεγαλη μεριδα των ελληνων δεν εχει τιποτα πιο πολυ σημασια απο τα να κερδιζει η ομαδαρα του και να την κανει υπερηφανη.Ακομα και με ορατο πλεον τον κινδυνο βουλγαροποιησης της ελλαδας και μετατροπη της σε αποικια(νομιζω οτι ηδη ειμαστε αποικια)για πολλους προεχει η αγορα πολυποθητου εισιτηριου απο το φοβο της εξαθλιωσης.
Επισης πολλοι ξεχνανε οτι οι ΠΑΕ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο πλυντηρια μαυρου χρηματος απο τα λαμογια ιδιοκτητες τους που κανουν βρωμικες μπιζνες(οι μαυρες μπιζνες-μιζες του κοκκαλη καλα κρατουν απο την δεκαετια του 90,ο βαρδηνογιαννης απολαμβανει δις χαρη στο καρτελ καυσιμων ,να μην αναφερω και τους διαφορους μεγαλοαπατεωνες που αγορασαν ομαδες κατα καιρους)με το διευθαρμενο κρατος σε ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ.
Συγγνωμη για το off topic.
Τοτε την ιδια απορια μπορεις να διατυπωσεις και για ολοκληρο το φορουμ που ασχολειτε με την μοτο τις εκδρομες και αλλα 1002 πραγματα που διαβαζεις εδω μεσα......
Εκτος αν οι παραπανω ανυσηχιες σε εχουν ξεκοψει απο οτιδιποτε σου χαριζει λιγο χαρα και λιγο ψυχικη ξεκουραση........
Και κατι αλλο......
Μην μπερδευεις τους εδω μεσα ( και οχι μονο ) με ζωα αποβλακωμενα σαν τα τυπακια των χθεσινων επεισοδιων στην Καλιθεα.....
Μονο και μονο απο αυτο ειναι τρομερα ακυρο ολο το ποστ σου.....
Υπαρχουν "αθλητικα" φορουμ με ζωα απο καθε χρωμα ομαδας να σου λυσει τις αποριες σου....
Συγχωρεμενος για το off topic ( οχι ομως το off topic οπως το εννοεις εσυ...)
la_villa
08/08/2010, 16:23
πανε και τα μαλλια μου...
πανε και 20 χρονια..
αν πανε και 5 κιλα που θελω να χασω τοτε θα δοξασω και τον Υψιστο που αξιωθηκα να δω τετοιο ποστ!!!
Ακου η Μπεσσα τελικο....!!!:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:
ετσι λέγαν και τοτε ...."ακου ο ΠΑΟ τελικό" ;) ;) ;)
τελικά όλοι οι βαζελοι αδυνατειτε να πιασετε τα νοήματα των ποστ....ψαξε που ήσουν στην ευρώπη ΤΟΤΕ και απο τοτε μεχρι το 1985.......και θα καταλάβεις την ομοιότητα με την Μπέσα τώρα και μια υποτιθέμενη πορεία της μεχρι τελικό C.L...και φυσικά μετα μπορείς να μας το εξηγησεις
στο τέλος θα πεις και ο ίδιος "ακου ο ΠΑΟ"...:lol: :lol: :lol:
υ.γ για το θεμα Ντουσαν τι να πω....δεν είδα τι έγινε και ούτε θέλω....
απλά τα @@ που καναν οτι καναν να τα κραμάσουν αναποδα απο τα παπαρια στο Σύνταγμα
gmitsiakis
08/08/2010, 16:39
ετσι λέγαν και τοτε ...."ακου ο ΠΑΟ τελικό" ;) ;) ;)
τελικά όλοι οι βαζελοι αδυνατειτε να πιασετε τα νοήματα των ποστ....ψαξε που ήσουν στην ευρώπη ΤΟΤΕ και απο τοτε μεχρι το 1985.......και θα καταλάβεις την ομοιότητα με την Μπέσα τώρα και μια υποτιθέμενη πορεία της μεχρι τελικό C.L...και φυσικά μετα μπορείς να μας το εξηγησεις
στο τέλος θα πεις και ο ίδιος "ακου ο ΠΑΟ"...:lol: :lol: :lol:
υ.γ για το θεμα Ντουσαν τι να πω....δεν είδα τι έγινε και ούτε θέλω....
απλά τα @@ που καναν οτι καναν να τα κραμάσουν αναποδα απο τα παπαρια στο Σύνταγμα
επιμενεις...
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
Akatanomastos
08/08/2010, 16:57
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
giobazolias
08/08/2010, 20:27
Ποσες φορες εβγαλε 2η ομαδα η Νορβηγια στο τσου-λου..... Μια...?? ( Αμφιβαλλω...)
Μιας και αμφιβαλλεις να σου θυμησω οτι η Μολντε εχει παιξει ως δευτερη Νορβηγιας στο Τσαμπιονς Λιγκ!
Akatanomastos
08/08/2010, 21:30
Μιας και αμφιβαλλεις να σου θυμησω οτι η Μολντε εχει παιξει ως δευτερη Νορβηγιας στο Τσαμπιονς Λιγκ!
:wave2: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Βρε ποσες φορες εχει βγαλει η Νορβηγια δευτερη ομαδα στο τσου-λου..???? :lol:
Ελα..... ? :lol: Ελα....? :lol: Ελα..??? :lol:
( Θα την καταλαβεις την πουτ@ν@ την ερωτηση ...που θα παει...??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Ρε 'σεις ......... εκείνο το μεγαθήριο η Χεερενφέεν, με σήμα τις καρδούλες, ως τι ακριβώς είχε βγει στα Ευρωπαικά σαλόνια ;;; :confused: :confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gmitsiakis
09/08/2010, 04:52
Ρε 'σεις ......... εκείνο το μεγαθήριο η Χεερενφέεν, με σήμα τις καρδούλες, ως τι ακριβώς είχε βγει στα Ευρωπαικά σαλόνια ;;; :confused: :confused: :confused:
guest star sto "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ"
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
giobazolias
09/08/2010, 05:00
Βρε ποσες φορες εχει βγαλει η Νορβηγια δευτερη ομαδα στο τσου-λου..???? :lol:
Ελα..... ? :lol: Ελα....? :lol: Ελα..??? :lol:
( Θα την καταλαβεις την πουτ@ν@ την ερωτηση ...που θα παει...??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Επιμενεις να ερχεσαι στα λογια μου!
Στους ομιλους του Τσουλου περα απ τη Ροζεμποργκ, βγηκε η Μολντε μια φορα και περα απ τη νικη απεναντι στο γαυρο δεν καταφερε τιποτε αλλο!
Βλεπει,ς η τεραστια διαφορα της Ροζεμποργκ με τις αλλες ομαδες ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ μονο στα ενχωρια αλλα και στη ευρωπη και φυσικα στη βαθμολογια της ΟΕΦΑ.
Αντιστοιχα και στη Γαλλια- αλλα σε ποιο υψηλο επιπεδο- οπου η Λιον σαρωνε στα ενχωρια ΑΛΛΑ ειχε και τις ποιο αξιολογες παρουσιες στην ευρωπη συγκριτικα με τις υπολοιπες Γαλλικες ομαδες.......
οπως φυσικα και με διαφορα την καλυτερη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
Η περιπτωση της ελλαδας οπου ο γαυρος για 13 χρονια σαρωνε τα παντα στα ενχωρια αλλα η διαφορα αυτη δεν αντικατροπτιζοταν και στις ευρωπαικες παρουσιες ΟΥΤΕ στην καταταξη της ΟΥΕΦΑ ηταν παγκοσμια πρωτοτυπια.
Με 14 παρουσιες στο Τσουλου ο ΟΣΦΠ ειχε μολις 3 προκρισεις στους 16...........
και 2 αποκλεισμους στα προκριματικα απο κατι Κυπριους.
Με μολις 6 παρουσιες στο Τσουλου ο ΠΑΟ ειχε 3 προκρισεις στους 16, μια στους 8..........
με 1 αποκλεισμο στα προκριματικα απο την Ατλετικο Μαδριτης.
Akatanomastos
09/08/2010, 05:04
αφηστε τους γαυρους ρε παιδια να πιστευουν οτι εχουν κανει το ιδιο καλες πορειες με μας
ας τους λεμε και ευρωπαιους -απο του χρονου:D - γιατι αλλιως οι οπαδοι τους δεν θα αφησουν γηπεδο της σουπερ λιγκ χωρις επεισοδια
στα δικα μας τωρα, δεν εχω δει την ομαδα να παιζει, αλλα τους βλεπω πολυ ησυχους για την αμυνα και ανυσηχω
θα ενιωθα ποιο ασφαλης αν παιρναμε και αλλο μπακ
guest star sto "ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ"
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
αφηστε τους γαυρους ρε παιδια να πιστευουν οτι εχουν κανει το ιδιο καλες πορειες με μας
ας τους λεμε και ευρωπαιους -απο του χρονου:D - γιατι αλλιως οι οπαδοι τους δεν θα αφησουν γηπεδο της σουπερ λιγκ χωρις επεισοδια
στα δικα μας τωρα, δεν εχω δει την ομαδα να παιζει, αλλα τους βλεπω πολυ ησυχους για την αμυνα και ανυσηχω
θα ενιωθα ποιο ασφαλης αν παιρναμε και αλλο μπακ
αυτο ειναι μαλλον αλλο κεφαλαιο...
Γιατι και μας μας ταιζουν κουτοχορτο...
τι φοβερες μεταγραφες εκανε ο Παο φετος?
τελικα πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι με αυτα που εχουμε?
μαλλον ολοι ειμαστε οπαδοι στο παραμυθι τους....
τα φιλικα δεν λενε τιποτα ουτε κι οτι ο γαυρος δεν παιζει Ευρωπη
περιμενε να αρχισουν τα επισημα γιατι εμενε κατι δεν με πειθει!
Akatanomastos
09/08/2010, 05:32
εκσπερματώνω λεμε..
Πράσινο Πάρτυ στην Αθήνα (http://www.youtube.com/watch?v=u-BO6jwh-wg&feature=related)
Πράσινο Πάρτυ στην Ρώμη (http://www.youtube.com/watch?v=Y35JcEUldP0&feature=related)
για μην ξεχνιομαστε γαυρακια
οταν παρετε τετοια @@δάτη προκριση
εδω θα μαστε να ξανασυζητησουμε το θεμα ευρωπη..
Akatanomastos
09/08/2010, 05:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
αυτο ειναι μαλλον αλλο κεφαλαιο...
Γιατι και μας μας ταιζουν κουτοχορτο...
τι φοβερες μεταγραφες εκανε ο Παο φετος?
τελικα πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι με αυτα που εχουμε?
μαλλον ολοι ειμαστε οπαδοι στο παραμυθι τους....
τα φιλικα δεν λενε τιποτα ουτε κι οτι ο γαυρος δεν παιζει Ευρωπη
περιμενε να αρχισουν τα επισημα γιατι εμενε κατι δεν με πειθει!
καλα χαλαρωσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα χαλαρωσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χαλαρος ειμαι απλα εχω μεγαλες προσδοκιες..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
09/08/2010, 05:45
παρτε και αυτο γαυροι
μπονους
http://www.youtube.com/watch?v=8iEIJKaLJAA&feature=related
Akatanomastos
09/08/2010, 05:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικe 77
χαλαρος ειμαι απλα εχω μεγαλες προσδοκιες..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα κανεις:beer:
Akatanomastos
09/08/2010, 05:48
και αυτο για τους νεοτερους
http://www.youtube.com/watch?v=ixrBociMkP8&feature=related :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
09/08/2010, 05:49
ελα τωρα που γυριζει :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=xEFqhH8EX7w&feature=related
Επιμενεις να ερχεσαι στα λογια μου!
Στους ομιλους του Τσουλου περα απ τη Ροζεμποργκ, βγηκε η Μολντε μια φορα και περα απ τη νικη απεναντι στο γαυρο δεν καταφερε τιποτε αλλο!
Βλεπει,ς η τεραστια διαφορα της Ροζεμποργκ με τις αλλες ομαδες ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ μονο στα ενχωρια αλλα και στη ευρωπη και φυσικα στη βαθμολογια της ΟΕΦΑ.
Αντιστοιχα και στη Γαλλια- αλλα σε ποιο υψηλο επιπεδο- οπου η Λιον σαρωνε στα ενχωρια ΑΛΛΑ ειχε και τις ποιο αξιολογες παρουσιες στην ευρωπη συγκριτικα με τις υπολοιπες Γαλλικες ομαδες.......
οπως φυσικα και με διαφορα την καλυτερη βαθμολογια της ΟΥΕΦΑ.
Η περιπτωση της ελλαδας οπου ο γαυρος για 13 χρονια σαρωνε τα παντα στα ενχωρια αλλα η διαφορα αυτη δεν αντικατροπτιζοταν και στις ευρωπαικες παρουσιες ΟΥΤΕ στην καταταξη της ΟΥΕΦΑ ηταν παγκοσμια πρωτοτυπια.
Με 14 παρουσιες στο Τσουλου ο ΟΣΦΠ ειχε μολις 3 προκρισεις στους 16...........
και 2 αποκλεισμους στα προκριματικα απο κατι Κυπριους.
Με μολις 6 παρουσιες στο Τσουλου ο ΠΑΟ ειχε 3 προκρισεις στους 16, μια στους 8..........
με 1 αποκλεισμο στα προκριματικα απο την Ατλετικο Μαδριτης.
Bρε σε ξαναρωταω η Νορβηγια ποσες φορες εβγαλε 2η ομαδα στο τσου-λου τα τελευταια 14 χρονια εναντι της Ελλαδας...???? :lol: :lol:
Απο εκει δεν αρχιζει το παραδειγμα σου παραπανω με την Λιλεστρομ...????
Δικαιολογησε το επιτελους...???? :sick:
Γιατι μεχρι στιγμης μου εχεις πιασει απο ποιες νορβηγικες εχει χασει ο Ολυμπιακος .... Οτι να ειναι δηλ.....
Με 14 παρουσιες στο τσουλου....??
Απο ποτε μετρας...??? :confused:
Με 6 παρουσιες στο τσουλου... ??
Απο ποτε παλι μετρας....??
Την προκριση στους 8 του γαυρου την μετρησες η δεν μετραει...????
Κατι προκρισεις στους 16 με 9 βαθμους στον ομιλο σου
Εναντι με τους 10 του γαυρου που ομως εμεινε απεξω ( την ιδια χρονια και οι δυο περιπτωσεις )
να τις λαβουμε υποψιν η... Να παει το παλιαμπελο...???? :rotflmao:
Σχολια για προκριματικα τυπου μεταλουργκ που εδινες τοσα χρονια και για την συγκομιδη των εκει βαθμων σου δεν βλεπω...???
Γιατι...????
Για ξαναπροσπαθησε το γιατι μεχρι στιγμης....
Μονο τον Ακατανομαστο πειθεις...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
09/08/2010, 06:09
Εναντι με τους 10 του γαυρου που ομως εμεινε απεξω
Μονο τον Ακατανομαστο πειθεις.....
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
οι βασιλακιδες καήλες
ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΞΩ ΜΕ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
ρε στουμπι ελεοπς εχουμε συζητησει 500 φορες για αυτο το πραγμα
και σου ειχα πει και τοτε
και 200 βαθμους να χεις μαζεψει
αν οι αλλοι εχουν 201 αποκλειεσε
η φύση του ομίλου ηταν τετοια που μαζευτηκαν γενικα πολλοι βαθμοι
δεν μαζεψατε εσεις πολλους και οι αλλοι λιγους και παρολαυτα αποκλειστηκατε:bigcry: :rotflmao:
ρε τι παραμυθια σας λενε για να νιωθετε ωραια:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
υ.γ. ειμαι εύπιστος:bigcry:
Φίλε αν προκρίνεσε συνεχώς από ομίλους με λιγότερους βαθμούς από μένα ενώ ταυτόχρονα σου ρίχνω τις γνωστές 4άρες δεν είσαι ευρωπαίος, είσαι ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ:D
ΑΜΑ ΣΤΙΣ 14 ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ 8
Καί μετά διώχνεις αύτόν πού σέ πήγε,
καί τίς 2 πού χρειάζεσαι πρόκριση καί τίς δύο κάνεις κλαρίνο ,
καί άμα είσαι ή πρώτη Έλληνική όμάδα μέ τόσα πρωταθλήματα σερί πού
μένει έξω άπό τίς 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..............άπό τήν κωλοπετινίτσα τού Ίσραήλ
ΤΟΤΕ..............ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ....???
gmitsiakis
09/08/2010, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΜΑ ΣΤΙΣ 14 ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ 8
Καί μετά διώχνεις αύτόν πού σέ πήγε,
καί τίς 2 πού χρειάζεσαι πρόκριση καί τίς δύο κάνεις κλαρίνο ,
καί άμα είσαι ή πρώτη Έλληνική όμάδα μέ τόσα πρωταθλήματα σερί πού
μένει έξω άπό τίς 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ..............άπό τήν κωλοπετινίτσα τού Ίσραήλ
ΤΟΤΕ..............ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ....???
Λολιτα ?
Ξερεις...μικρο πουτανακι που ολο κουνιεται κ μετα παιζει σε τσοντες!
Λολιτα ?
Ξερεις...μικρο πουτανακι που ολο κουνιεται κ μετα παιζει σε τσοντες!
να υποθεσω και τριτης διαλογης?
gmitsiakis
09/08/2010, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
να υποθεσω και τριτης διαλογης?
Απο τα αζητητα του Σειρηνακη...!
giobazolias
09/08/2010, 09:19
Bρε σε ξαναρωταω η Νορβηγια ποσες φορες εβγαλε 2η ομαδα στο τσου-λου τα τελευταια 14 χρονια εναντι της Ελλαδας...???? :lol: :lol:
Γιατι μεχρι στιγμης μου εχεις πιασει απο ποιες νορβηγικες εχει χασει ο Ολυμπιακος .... Οτι να ειναι δηλ.....
Εναντι με τους 10 του γαυρου που ομως εμεινε απεξω ( την ιδια χρονια και οι δυο περιπτωσεις )
Σχολια για προκριματικα τυπου μεταλουργκ που εδινες τοσα χρονια και για την συγκομιδη των εκει βαθμων σου δεν βλεπω...???
Γιατι...????
Λοιπον!!!
επηδη εχετε κανει σημαια τους 10 βαθμους που πηρατε και αποκλειστηκατε............................
Εισασταν σε 1 ομιλο που η Λα Κορουνια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και την πηρε αμπαριζα ολος ο ομιλος!!!
Για αυτο πηρατε 10 βαθμους!
Γιατι πηραν ολοι!!!!
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ!!!!!!!!!
Μιλαμε για τη χρονια που με 10 βαθμους βγηκατε τριτοι και πηγατε ΟΥΕΦΑ και μαζεψατε 3+4=7 απ τη Νιουκαστλ!!!!
Αντιθετα εμεις τη χρονια με τους 9 μειναμε εξω μιας και τα βρηκαν στο Χ Αρσεναλ με Αιντχοβεν.
ο αποκλεισμος με 9 βαθμους για μας ηταν απλα μια αποτυχημενη χρονια..........
Τη χρονια που πηγατε στους 8 την μετρησα ως χρονια που περασατε τους ομιλους.....το ιδιο πραγμα ηταν!
Το 1998 αν περναγες τους ομιλους πηγαινες στους 8!!!
Με αυτη τη λογικη δεν υπολογισα τη χρονια που ο ΠΑΟ πηγε στους 4............
Οι Νορβηγοι μια αντε 2 φορες βγαλαν 2 ομαδες σους ομιλους.
συνηθως ο δευτερος Νορβηγος παιζει και αποκλειεται στα προκριματικα.
Αυτο που ηθελα να πω το εξηγησα παραπανω.............
για περισσοτερες πληροφοριες περι Νορβηγιας και παρουσιων Τσουλου μιας και εχεις πολλες αποριες ψαξε και λιγο μονος σου!
Δεν χρειαζεται να πεισω κανεναν.........
ουτε τον Ακατανομαστο γιατι τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους!!!!!!
ΕΣΥ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??????
ΓΙΑΤΙ για να παρεις 12 στα 14 πρωταθληματα πρεπει να εισαι 2 κλασεις πανω απ τους αντιπαλους!
Αυτες οι 2 κλασεις ομως πρεπει να να φανουν και στην Ευρωπη!!!
οπως τις δειξαν οι Ροζεμποργκ και Λιον!!!!
Μπορεις να μας δειξειν 1 στοιχειο που να δειχνει οτι ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΡΥΛΟΣ στην 14ετια της κυριαρχιας του στην ελλαδα καταφερε να δειξει την ανωτεροτητα του εναντια του δευτεροτριτου Παναθηναικου ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ????
ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ -περα απ τις εξασφαλισμενες παρουσιες και εσοδα- ΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΣΦΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟ ΠΑΟ?????
ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?????????????????????
:confused: :confused: :confused:
Akatanomastos
09/08/2010, 09:24
Λοιπον!!!
....
ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ -περα απ τις εξασφαλισμενες παρουσιες και εσοδα- ΕΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΣΦΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟ ΠΑΟ?????
:a23: :a23: :a23:
τι εγινε στουμπι?
σε κολησαμε στον τοιχο?
σε ρουμπώσαμε?:bawl: :lol:
μηπως δεν εχεις απαντηση?
τρεχει ιδρωτας απο το μετωπο σου?
Αντιπαρέρχομαι της ανατρεπτικής λογικής σας και της αγωνιώδους προσπάθειας να υποστηρίξετε την ανωτερότητα βαζελομάδων που μόνοι σας απαξιώνατε και διαλύατε στο τέλος κάθε χρονιάς και ερωτώ:
η μαντσεστερ και η τσέλσι που μοιράζονται τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια στην αγγλία τι παραπάνω έκαναν στην ευρώπη από την τεταρτοπέμπτη λίβερπουλ; :D
η μπαγερν από τη βέρντερ;
η ίντερ από τη μίλαν;
Αντιπαρέρχομαι της ανατρεπτικής λογικής σας και της αγωνιώδους προσπάθειας να υποστηρίξετε την ανωτερότητα βαζελομάδων που μόνοι σας απαξιώνατε και διαλύατε στο τέλος κάθε χρονιάς και ερωτώ:
η μαντσεστερ και η τσέλσι που μοιράζονται τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια στην αγγλία τι παραπάνω έκαναν στην ευρώπη από την τεταρτοπέμπτη λίβερπουλ; :D
η μπαγερν από τη βέρντερ;
η ίντερ από τη μίλαν;
Όλες όσες αναφέρεις .......... κάτι έκαναν ............ εσείς LESS THAN ZERO !!!
Aν είναι δυνατόν να κάνεις την οποιαδήποτε σύγκριση με εσάς !!!
Λοιπον!!!
επηδη εχετε κανει σημαια τους 10 βαθμους που πηρατε και αποκλειστηκατε............................
Εισασταν σε 1 ομιλο που η Λα Κορουνια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ και την πηρε αμπαριζα ολος ο ομιλος!!!
Για αυτο πηρατε 10 βαθμους!
Γιατι πηραν ολοι!!!!
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ!!!!!!!!!
Μιλαμε για τη χρονια που με 10 βαθμους βγηκατε τριτοι και πηγατε ΟΥΕΦΑ και μαζεψατε 3+4=7 απ τη Νιουκαστλ!!!!
Αντιθετα εμεις τη χρονια με τους 9 μειναμε εξω μιας και τα βρηκαν στο Χ Αρσεναλ με Αιντχοβεν.
ο αποκλεισμος με 9 βαθμους για μας ηταν απλα μια αποτυχημενη χρονια..........
Τη χρονια που πηγατε στους 8 την μετρησα ως χρονια που περασατε τους ομιλους.....το ιδιο πραγμα ηταν!
Το 1998 αν περναγες τους ομιλους πηγαινες στους 8!!!
Με αυτη τη λογικη δεν υπολογισα τη χρονια που ο ΠΑΟ πηγε στους 4............
Οι Νορβηγοι μια αντε 2 φορες βγαλαν 2 ομαδες σους ομιλους.
συνηθως ο δευτερος Νορβηγος παιζει και αποκλειεται στα προκριματικα.
Αυτο που ηθελα να πω το εξηγησα παραπανω.............
για περισσοτερες πληροφοριες περι Νορβηγιας και παρουσιων Τσουλου μιας και εχεις πολλες αποριες ψαξε και λιγο μονος σου!
Δεν χρειαζεται να πεισω κανεναν.........
ουτε τον Ακατανομαστο γιατι τα γεγονοτα μιλουν απο μονα τους!!!!!!
ΕΣΥ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ??????
ΓΙΑΤΙ για να παρεις 12 στα 14 πρωταθληματα πρεπει να εισαι 2 κλασεις πανω απ τους αντιπαλους!
Αυτες οι 2 κλασεις ομως πρεπει να να φανουν και στην Ευρωπη!!!
οπως τις δειξαν οι Ροζεμποργκ και Λιον!!!!
Μπορεις να μας δειξειν 1 στοιχειο που να δειχνει οτι ο ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΡΥΛΟΣ στην 14ετια της κυριαρχιας του στην ελλαδα καταφερε να δειξει την ανωτεροτητα του εναντια του δευτεροτριτου Παναθηναικου ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ????
Hμασταν σε ενα ομιλο που πρωταθλητρια τοτε Λιβερπουλ γνωρισε την μοναδικη της ηττα σε ολη την διοργανωση ( την ωρα που ειχε παλι ολους τους υπολοιπους εντελως χαλαρα.....
Για ποιον αποκλεισμο με 9 βαθμους μιλας ( ενω ηταν ακριβως το αντιθετο..??? :confused: )
( Την παροιμια με τις βουρτες την εχεις υποψιν...???)
Αρα την Νορβηγια που την στηριζεις και την βγαζεις και σαν παραδειγμα...??? Τι σχεση εχει..?? Αυτο που ηθελες να πεις ειναι.... Ασχετο !
( Αστο ...μεχρι την Γαλλια και μονο αυτη καλα τα πηγες..)
Κατα τα αλλα.......
Δεν μου απαντησες απο ποτε μετρας τα 6 χρονια τσου λου του παο στα 14 χρονια που λες..????
Μονο 6 χρονιες εχει παιξει οιποιοδηποτε αγωνα για τον συγκεκριμενο Θεσμο... ( Γιατι εμενα μου βγαινουν κατι τις παραπανω...)
Δεν μου απαντησες ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ( τυπου Μπεσα και Μεταλουρκγ ) εχουν διαφορα οι δυο ομαδες...???
Αποφευγεις επι δυο σελιδες συγκεκριμενες απαντησεις και με προβληματιζεις... :confused:
Μην μπερδευεις την αντιπαραθεση μας.... Κανεις δεν αμφισβητησε οτι ο παο εχει καλλυτερη παρουσια εξω
Για τους βαθμολογια της ουεφα ειναι η αντιπαραθεση ....τωρα αν εσυ προτιμουσες να τερματιζες 14 και 7 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη ( τρωγωντας και τις2αρες τις 3αρες και τις 4αρες σου απο αυτον ) ηταν δικο σου προβλημα.....
τι εγινε στουμπι?
σε κολησαμε στον τοιχο?
Καλα λεω οτι μονο εσυ τον καταλαβαινεις... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πες του να απαντησει καμμια ερωτηση τωρα.... :winka:
Όλες όσες αναφέρεις .......... κάτι έκαναν ............ εσείς LESS THAN ZERO !!!
Aν είναι δυνατόν να κάνεις την οποιαδήποτε σύγκριση με εσάς !!!
Τι εννοεις κατι εκαναν γιατι αν μιλας για τιτλους ναι κατι εκαναν.....Ολοι !
Απο εμας δεν εχει κανει κανεις ...τιποτα....
Αρα ουτε εκει εχουμε καποια διαφωνια..... :D
Τι εννοεις κατι εκαναν γιατι αν μιλας για τιτλους ναι κατι εκαναν.....Ολοι !
Απο εμας δεν εχει κανει κανεις ...τιποτα....
Αρα ουτε εκει εχουμε καποια διαφωνια..... :D
ΔΕΝ μιλάω μόνο για τίτλους αλλά για την γενικότερη παρουσία .....
Καμμιά από αυτές δεν αποκλείστηκε από Μόλντε, Χεερενφέεν, φερεντσβάρος, ανόρθωση και ας μην συνεχίζω άλλο αν και μπορώ να γράψω πολλές ακόμα ............ και επίσης καμμία από αυτές δεν έχει το ρεκόρ παθητικού σκορ με 7-0 .............. παρά το ότι καμμία από αυτές δεν έχει κατακτήσει τόσα συνεχόμενα πρωταθλήματα όσα εσείς !!!
Το βλέπεις νομίζω το προφανές ................ :smokin: :smokin: :smokin:
Και συνεχίζω και ρωτάω;
Με ποια λογική ο πρωταθλητής θα κάνει οπωσδήποτε καλύτερη πορεία από τον δεύτερο την επόμενη χρονιά, σε άλλη διοργάνωση και με διαφορετικές ομάδες.
Οι συγκρίσεις του στυλ είμαι καλύτερος γιατί αντί για 7 έφαγα 5 δεν στέκουν μετά την τετάρτη δημοτικού.
Και στην τελική πέρσι που με βρήκες 2 φορές διαλυμένο και με μισή ομάδα αντί να μου βάλεις 3 γκολ έκατσες πάνω στο παγωτό και τις 2.
Η μήπως έφταιγε πάλι η διαιτησία
Η μήπως επειδή ήταν ματς πρωταθλήματος-που πήρες- δεν το μετράμε
Φέτος λοιπόν που εσύ πήρες νταμπλ και εγώ ήμουν 5ος και εσύ θα παίξεις απευθείας σε ομίλους ενώ εγώ πουθενα έλα να μου ρίξεις 4άρα άμα είσαι μάγκας και ευρωπαίος
ΔΕΝ μιλάω μόνο για τίτλους αλλά για την γενικότερη παρουσία .....
Καμμιά από αυτές δεν αποκλείστηκε από Μόλντε, Χεερενφέεν, φερεντσβάρος, ανόρθωση και ας μην συνεχίζω άλλο αν και μπορώ να γράψω πολλές ακόμα ............ και επίσης καμμία από αυτές δεν έχει το ρεκόρ παθητικού σκορ με 7-0 .............. παρά το ότι καμμία από αυτές δεν έχει κατακτήσει τόσα συνεχόμενα πρωταθλήματα όσα εσείς !!!
Το βλέπεις νομίζω το προφανές ................ :smokin: :smokin: :smokin:
Καμμια απο αυτες δεν εχει το υποτυπωδες πρωταθλημα και γηπεδα που εχεις εσυ......
Καμμια απο αυτες δεν επαιζαν σε ενα πρωταθλημα χωρις ανταγωνισμο ( περα των τριων - τεσσαρων ομαδων ....)
Το οτι εχω φαει 7 οταν ετρωγες εσυ 5 η 6 ( ωστε να μου το προτασεις σαν μετρο συγκρισης ) δεν μου λεει τιποτα....
Το πρωταθλημα σου ειναι ο καθρεφτης σου στην ευρωπαικη πορεια των ομαδων του...
Το αν ο πρωταθλητης βγηκε μια φορα στου 8 και ο δευτεραθλητης δυο ειναι λογια να συζηταμε εδω μεσα να περναει η ωρα.....
τι εγινε στουμπι?
σε κολησαμε στον τοιχο?
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ
Περίπτωση..........:rotflmao:
Akatanomastos
09/08/2010, 11:20
γατος ο βαλβερδες
τσιμπησε 3 μυρριακια
ηρθε και αυγουστο να κανει τα μπανακια του
δεν ειχε και που αλλου να δουλεψει
τη δικαιολογια της αποτυχιας την εχει ετοιμη (ηρθε αργα χωρις τις μεταγραφες που ηθελε και την προετοιμασια που ηθελε)
ωραιος τυπος
:bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
imitrelos
09/08/2010, 11:25
Το να αποκλείεται μία ομάδα μας τόσο νωρίς η να μήν κάνει πορεία
είναι κατάντια του πρωταθλήματος (ένα πρωτάθλημα που για να πάς εθνική πρέπει να πέζεις απλά η έξω .ή στίς ομάδες του ΠΟΚ , τι να περιμένεις
αλλά τέτιο μήνα δέν είναι η πρώτη έκπληξη που γίνετε , απλά μάς έφαγε η άγνοια μιά ομάδα που δέν τήν ξέρουμε δέν είναι αναγκαστικά και ομαδούλα.............
ε και ένα videακι :)
http://www.youtube.com/watch?v=GAnscRU802Q&playnext=1&videos=pSDQMfOs7sA :D
ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ............ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ
Ότι στό Έλλάντα........μπαίνουν γκόλ καί δέ μετράνε.......
μετράνε άλλα πού δέ μπαίνουν,............
έχει πολλά μά πάρα πολλά πέναλτυ.........
καί μέσα καί έξω άπό τήν περιοχή.........
πολλές άποβολές,........κίτρινες έπίσης......
τά offside...........δίνονται καί ΔΕΝ δίνονται .........
μέχρι πού τά κοράκια.........
ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.........
βγάλτον γιατί έκτίθεμαι,μήν τόν άποβάλλω.........
παίρνουμε τίτλο στά χαρτιά,παίρνοντας βαθμούς ένώ έχουμε χάσει.....
ξαναπαίρνουμε τίτλο ίσοβαθμώντας.........καί βγάζοντας κανονισμό
όπότε καί όταν βολεύει......
Ε........ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ...........ΞΕΧΑΣΑΜΕ Ε....??
ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ............ΚΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ....!!!
Σέ 10 χρόνια θά μάς πείτε κιόλας ότι γράψατε καί ίστορία.......στήν Εύρώπη
Ή ΘΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ..........καί τίς πίπες καί τά κλαρίνα
Όπως έλεγε καί κάποιος.............
ΑΝΤΕ..............καλό χειμώνα,πάρτε κί ένα καναπέ άπό τό ΙΚΕΑ, αύτόν πού άπό
1699 κάνει πλέον ΜΟΝΟ 699....!!!!
Άλλά έπειδή φέτος άρχισε νωρίς.......σάς προτείνω είδικό μοντέλλο....
206244
imitrelos
09/08/2010, 11:34
ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ............ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ
Ότι στό Έλλάντα........μπαίνουν γκόλ καί δέ μετράνε.......
μετράνε άλλα πού δέ μπαίνουν,............
έχει πολλά μά πάρα πολλά πέναλτυ.........
καί μέσα καί έξω άπό τήν περιοχή.........
πολλές άποβολές,........κίτρινες έπίσης......
τά offside...........δίνονται καί ΔΕΝ δίνονται .........
μέχρι πού τά κοράκια.........
ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.........
βγάλτον γιατί έκτίθεμαι,μήν τόν άποβάλλω.........
παίρνουμε τίτλο στά χαρτιά,παίρνοντας βαθμούς ένώ έχουμε χάσει.....
ξαναπαίρνουμε τίτλο ίσοβαθμόντας.........καί βγάζοντας κανονισμό
όπότε καί όταν βολεύει......
Ε........ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ...........ΞΕΧΑΣΑΜΕ Ε....??
ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ............ΚΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ....!!!
Σέ 10 χρόνια θά μάς πείτε κιόλας ότι γράψατε καί ίστορία.......στήν Εύρώπη
Ή ΘΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ..........καί τίς πίπες καί τά κλαρίνα
Όπως έλεγε καί κάποιος.............
ΑΝΤΕ..............καλό χειμώνα,πάρτε κί ένα καναπέ άπό τό ΙΚΕΑ, αύτόν πού άπό
καλά και εσείς γράψατε ιστορία πρόσφατα terens στήν βλακεία.....
τόν bajevic δείρατε ??? έλεος και κατάντια
Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
καλά και εσείς γράψατε ιστορία πρόσφατα terens στήν βλακεία.....
τόν bajevic δείρατε ??? έλεος και κατάντια
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΤΟΣΟ............ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Νά σχολιάσω.......
Κρίμα ή λέξη ΕΝΩΣΗ..........έδώ καί χρόνια είναι διχασμός.
Πρίν 2-3 μέρες άν διάβαζες τή διαφωνία μου μέ κάποιο άλλο μέλος
θάβλεπες ότι ήμουν προάγγελος κακών είδήσεων.......
Τό μόνο πού θά πώ είναι ......
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.........??
παιδάκια πού ήταν 5-6 χρονών τότε στά γεγονότα νά όρμάνε τώρα
στόν Μπάγιεβιτς...??
Άν ήταν νά κρατάνε κάποιοι τόση κακία γιά τά τότε λάθη του
όπως μάς τά είπανε βέβαια, έπρεπε τουλάχιστον νάναι κάποιοι
πού τά έζησαν συνειδητά καί ΟΧΙ.........
ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΚΟΣΑΡΗΔΕΣ....!!!
Αύτό καί μόνο δείχνει πόσο.........ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ....!!!
Καί όλως τυχαίως τή στιγμή πού ή ΑΕΚ προσπαθεί
νά ξαναγίνει μιά γροθιά θυμίζοντας όμάδα καί όχι καφενείο
μέ περίσσιο ταλέντο...!!!
ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...??
Κάποια στιγμή ίσως μάθουμε.......
Έδώ δέν είναι μίσος,γιατί τό μίσος μετά τόσα χρόνια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ......
γίνεται άδιαφορία......
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ..........ΨΥΧΙΚΑ....!!!
imitrelos
09/08/2010, 11:50
ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΤΟΣΟ............ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Νά σχολιάσω.......
Κρίμα ή λέξη ΕΝΩΣΗ..........έδώ καί χρόνια είναι διχασμός.
Πρίν 2-3 μέρες άν διάβαζες τή διαφωνία μου μέ κάποιο άλλο μέλος
θάβλεπες ότι ήμουν προάγγελος κακών είδήσεων.......
Τό μόνο πού θά πώ είναι ......
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.........??
παιδάκια πού ήταν 5-6 χρονών τότε στά γεγονότα νά όρμάνε τώρα
στόν Μπάγιεβιτς...??
Άν ήταν νά κρατάνε κάποιοι τόση κακία γιά τά τότε λάθη του
όπως μάς τά είπανε βέβαια, έπρεπε τουλάχιστον νάναι κάποιοι
πού τά έζησαν συνειδητά καί ΟΧΙ.........
ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΚΟΣΑΡΗΔΕΣ....!!!
Αύτό καί μόνο δείχνει πόσο.........ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ....!!!
Καί όλως τυχαίως τή στιγμή πού ή ΑΕΚ προσπαθεί
νά ξαναγίνει μιά γροθιά θυμίζοντας όμάδα καί όχι καφενείο
μέ περίσσιο ταλέντο...!!!
ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...??
Κάποια στιγμή ίσως μάθουμε.......
Έδώ δέν είναι μίσος,γιατί τό μίσος μετά τόσα χρόνια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ......
γίνεται άδιαφορία......
ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ..........ΨΥΧΙΚΑ....!!!
+1000000
δίκιο έχεις εσύ
αλλά που να το βρείς επείδη ξέρω κάπια πράγματα (κάποτε στήν καρδιά μου .....αλλά σιχάθηκα αυτά που έβλεπα )
δέν σε υποψιάζει ότι τα ίδια γίνονται κάθε χρονο ???
πάντα στήν αρχή για να γίνει μπουρδέλο η ομάδα ????
θα στο πώ απλά καλά να είναι ο "παπάκιας" και η παρέα του
+1000000
δίκιο έχεις εσύ
αλλά που να το βρείς επείδη ξέρω κάπια πράγματα (κάποτε στήν καρδιά μου .....αλλά σιχάθηκα αυτά που έβλεπα )
δέν σε υποψιάζει ότι τα ίδια γίνονται κάθε χρονο ???
πάντα στήν αρχή για να γίνει μπουρδέλο η ομάδα ????
θα στο πώ απλά καλά να είναι ο "παπάκιας" και η παρέα του
ΦΙΛΕ..........ΕΓΩ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
http://www.youtube.com/watch?v=zIOTAy2Z1nw
καί όνειρεύομαι.......
Έτσι κί άλλιώς.......
http://www.youtube.com/watch?v=PrezPokbdFY
http://www.youtube.com/watch?v=gki9xjV1MNY
:wave2: :beer:
Gandalf dr685sm
09/08/2010, 12:41
Terens μαζί σου... 20χρονα μαζεμένα μπούγιο σε φιλικό με μόνο σκοπό να χτυπήσουν τον Σέρβο.. μόνο κατευθύνσεις μυρίζει!!!
Παρεπιπτόντως.... ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΕΡΜΑ! σύμφωνα με τα ΜΜΕ οι ιδιοκτήτες του χώρου αποφάσισαν με δικηγόρο να διαλύσουν τον σύλλογο και να τον αναδημιουργήσουν , όπου στην ουσία σημαίνει πως Original όπως είναι τώρα τέρμα!!
Καιρός ήταν γιατί μόνο ΑΕΚτζήδες δεν ήταν πλέον. Άλλα πράγματα εξυπηρετούσαν.
Gandalf
la_villa
09/08/2010, 13:04
Γιατι...????
Μην το κουράζεις...η αλήθεια ποναει...εδώ ακομα να μάθουμε την ευρωπαική παρουσια του ΠΑΟ απο το 1950-1985.....ο άλλος έχει χώσει το κεφάλι στην άμμο και δεν λέει να το βγαλει...
τωρα ξεχνάνε χρονιές κλπ κλπ
βάλτε τις χρονιές κάτω...εμεις τις έχουμε γραψει πολλάκις...αν έχετε κατιο διαφορετικό εδώ ήμαστε
la_villa
09/08/2010, 13:10
Λοιπον!!!
τιποτα μωρα...μονο κατι ξεγυρισμενες 6αρες ,κατι 3αρες προπερσυ στο ουεφα κατι 5αρες και 4αρες...ακομα και μεσα στοπ ΜΠερναμπέου στην ήττα με 4-2 ο Θρύλος παρέδωσε ποδόσφαιρο...ΟΤΑΝ τα κανετε και εσείς αυτα (και εκει είναι οι διαφορες κλάσεις που λες) τα λέμε
και φυσικά έφαγε τοσες 5αρες τα 14 αυτα χρόνια οσες ΕΦΑΓΕΣ και εσύ...στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ ακομα μιλάνε για τον Γκαλίνοβιτς και τα 13 στανταρ γκολ που έβγαλε,εφαγε μονο 5
και φυσικα μια πρόκριση με την μπάλα που παίζει ο βαζελος αιωνίος....ταμπούρι...
θέλεις να μας γραψεις για τις Λιτεξ και Λιτενεξ και Βισλες που αντιμετπωπιζες όταν εφτανες στους 8 ...και να συγκρίνουμε με Τσελσυ και Γιουβε που αντιθμετώπιζα εγω....
είπαμε πορείες δεν είναι μονο εμείς....όπως λες για τους 10 βαθμούς εκεινης τις χρονιάς τα ίδια ισχύουν και για την ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΑΣ στις κληρώσεις....
μια χρονιά σας επεσε η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (μετρια ομαδα) και τον ήπιατε....
πες εσύ για τασ ταμπούρια και τις γαμιστερες κληρώσεις τωρα και ονειρέψου μαζι με το ξεφτερι
giobazolias
09/08/2010, 13:29
Hμασταν σε ενα ομιλο που πρωταθλητρια τοτε Λιβερπουλ γνωρισε την μοναδικη της ηττα σε ολη την διοργανωση ( την ωρα που ειχε παλι ολους τους υπολοιπους εντελως χαλαρα.....
Για ποιον αποκλεισμο με 9 βαθμους μιλας ( ενω ηταν ακριβως το αντιθετο..??? :confused: )
( Την παροιμια με τις βουρτες την εχεις υποψιν...???)
Για τον ομιλο με Αρσεναλ, Ροσεμποργκ, Αιντχοβεν οπου ο ΠΑΟ με 9 βαθμους βγηκε τριτος οταν Αρσεναλ και Αιντχοβεν παιξαν για το Χ....(μαγκια τους)
Αρα την Νορβηγια που την στηριζεις και την βγαζεις και σαν παραδειγμα...??? Τι σχεση εχει..?? Αυτο που ηθελες να πεις ειναι.... Ασχετο !
( Αστο ...μεχρι την Γαλλια και μονο αυτη καλα τα πηγες..)
Κατα τα αλλα.......
Παμε αλλη μια φορα...................
η Νορβηγια εχει το κοινο με την Ελλαδα................
Μια ομαδα που σαρωσε επι 12 χρονια στα ενχωρια και η ευρωπαικη της πορεια ηταν ΠΟΛΥ ανωτερη απ την πορεια των αλλων Νορβηγικων ομαδων!!!
Δεν μου απαντησες απο ποτε μετρας τα 6 χρονια τσου λου του παο στα 14 χρονια που λες..????
Μονο 6 χρονιες εχει παιξει οιποιοδηποτε αγωνα για τον συγκεκριμενο Θεσμο... ( Γιατι εμενα μου βγαινουν κατι τις παραπανω...)
Δεν μου απαντησες ΠΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ( τυπου Μπεσα και Μεταλουρκγ ) εχουν διαφορα οι δυο ομαδες...???
Αντες να ειναι 8 αντι για 6................με αυτες της δεκαετιας του 90 που ξεχασα!
Μιλαμε παντα για τα χρονια που ο οσφπ σαρωνε στην ελλαδα!!!
Μην νομιζεις οτι ο ΠΑΟ εχει παιξει πολυ περισσοτερα ματς με Μπεσες και Μεταλουρκ.............
αλλωστε αυτα τα ματς δινουν πολυ λιγοτερους ποντους στην καταταξη της ΟΥΕΦΑ απ οτι του Τσαμπιονς Λιγκ!
ο ΠΑΟ εκτοξευξε τη θεση του την περιοδο 2001/2002/2003...............
2001 στους 16
2002 στους 8 με 9 νικες!!!!!!!!!!
2003 στους 8 του ΟΥΕΦΑ!!!
οταν ο οσφπ σαρωνε στην ελλδα με το ετσι θελω.............
αλλα επαιζε ομως με κατι μακαμπι και μαζευε 3+3=6...........
και μιλαμε για τη μακαμπι που πηγε ως τριτη στο ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ την πετυχε ΑΕΚ και τη φορτωσε με 4+4=8 τεμαχια.....!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗς ΟΥΕΦΑ!!!!
τωρα αν εσυ προτιμουσες να τερματιζες 14 και 7 βαθμους πισω απο τον πρωταθλητη ( τρωγωντας και τις2αρες τις 3αρες και τις 4αρες σου απο αυτον ) ηταν δικο σου προβλημα.....
εγω οταν δεν εχω ομαδα θελω να τερματιζω στο -14 ......................
Δεν ειναι προβλημα για μενα...............ειναι αναγνωριση!
Προβλημα ειναι γι αυτους που εχουν παθει ψυχωση απ το πολυ κουτοχορτο οπου τοσα χρονια τους ταισε ο προεδρος τους και δεν μπορουν να δεχτουν την αληθεια!!!!
Μην μπερδευεις την αντιπαραθεση μας.... Κανεις δεν αμφισβητησε οτι ο παο εχει καλλυτερη παρουσια εξω
Ετσι μπραβο..................
gmitsiakis
09/08/2010, 13:53
,πάρτε κί ένα καναπέ άπό τό ΙΚΕΑ, αύτόν πού άπό
Κατι ξερετε απο καναπεδες και σεις αφου το λες κ στην υπογραφη σου...! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ...ΙΚΕΑ !
giobazolias
09/08/2010, 16:41
τιποτα μωρα...μονο κατι ξεγυρισμενες 6αρες ,κατι 3αρες προπερσυ στο ουεφα κατι 5αρες και 4αρες...ακομα και μεσα στοπ ΜΠερναμπέου στην ήττα με 4-2 ο Θρύλος παρέδωσε ποδόσφαιρο...ΟΤΑΝ τα κανετε και εσείς αυτα (και εκει είναι οι διαφορες κλάσεις που λες) τα λέμε
και φυσικά έφαγε τοσες 5αρες τα 14 αυτα χρόνια οσες ΕΦΑΓΕΣ και εσύ...στο ΚΑΜΠ ΝΟΥ ακομα μιλάνε για τον Γκαλίνοβιτς και τα 13 στανταρ γκολ που έβγαλε,εφαγε μονο 5
και φυσικα μια πρόκριση με την μπάλα που παίζει ο βαζελος αιωνίος....ταμπούρι...
θέλεις να μας γραψεις για τις Λιτεξ και Λιτενεξ και Βισλες που αντιμετπωπιζες όταν εφτανες στους 8 ...και να συγκρίνουμε με Τσελσυ και Γιουβε που αντιθμετώπιζα εγω....
είπαμε πορείες δεν είναι μονο εμείς....όπως λες για τους 10 βαθμούς εκεινης τις χρονιάς τα ίδια ισχύουν και για την ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΑΣ στις κληρώσεις....
μια χρονιά σας επεσε η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (μετρια ομαδα) και τον ήπιατε....
πες εσύ για τασ ταμπούρια και τις γαμιστερες κληρώσεις τωρα και ονειρέψου μαζι με το ξεφτερι
Ετσι μπραβο!!!
Αχταρμα και σκορπια λογια με προσωπικες αποψεις υπο την επιρρεια κουτοχορτου!!
Τοσο κουτοχορτο που μεχρι και τη Γιουβεντους εφερες παραδειγμα!!!
ΠΟΙΑ????????
Τη Γιουβεντους που με τα δευτερα, περασμενη και αδιαφορη εριξε 7 στο θρυλο που καιγοταν για αποτελεσμα!!!
Τη Γιουβεντους που ο ΠΑΟ την πεταξε εξω απ τους ομιλους του Τσαμπιονς Λιγκ!!!
Και τα επιχειρηματα σου για το τι παραπανω εκανε ο υπερπρωταθλητες οσφπ απ τον παο στην ευρωπη ειναι.............
ειπες για το ποδοσφαιρο που παρεδωσε ο θρυλος στην ηττα 4-2 στο Μπερναμπεου!!!
:a9:
Για τον ομιλο με Αρσεναλ, Ροσεμποργκ, Αιντχοβεν οπου ο ΠΑΟ με 9 βαθμους βγηκε τριτος οταν Αρσεναλ και Αιντχοβεν παιξαν για το Χ....(μαγκια τους)
Παμε αλλη μια φορα...................
η Νορβηγια εχει το κοινο με την Ελλαδα................
Μια ομαδα που σαρωσε επι 12 χρονια στα ενχωρια και η ευρωπαικη της πορεια ηταν ΠΟΛΥ ανωτερη απ την πορεια των αλλων Νορβηγικων ομαδων!!!
Αντες να ειναι 8 αντι για 6................με αυτες της δεκαετιας του 90 που ξεχασα!
Μιλαμε παντα για τα χρονια που ο οσφπ σαρωνε στην ελλαδα!!!
Μην νομιζεις οτι ο ΠΑΟ εχει παιξει πολυ περισσοτερα ματς με Μπεσες και Μεταλουρκ.............
αλλωστε αυτα τα ματς δινουν πολυ λιγοτερους ποντους στην καταταξη της ΟΥΕΦΑ απ οτι του Τσαμπιονς Λιγκ!
ο ΠΑΟ εκτοξευξε τη θεση του την περιοδο 2001/2002/2003...............
2001 στους 16
2002 στους 8 με 9 νικες!!!!!!!!!!
2003 στους 8 του ΟΥΕΦΑ!!!
οταν ο οσφπ σαρωνε στην ελλδα με το ετσι θελω.............
αλλα επαιζε ομως με κατι μακαμπι και μαζευε 3+3=6...........
και μιλαμε για τη μακαμπι που πηγε ως τριτη στο ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ την πετυχε ΑΕΚ και τη φορτωσε με 4+4=8 τεμαχια.....!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗς ΟΥΕΦΑ!!!!
εγω οταν δεν εχω ομαδα θελω να τερματιζω στο -14 ......................
Δεν ειναι προβλημα για μενα...............ειναι αναγνωριση!
Προβλημα ειναι γι αυτους που εχουν παθει ψυχωση απ το πολυ κουτοχορτο οπου τοσα χρονια τους ταισε ο προεδρος τους και δεν μπορουν να δεχτουν την αληθεια!!!!
Ετσι μπραβο..................
Παμε παλι.... Η νορβηγια μια ομαδα εβγαζε μονο στο τσουλου τοσα χρονια... ουτε προκριματικα ουτε τιποτα ( εκτος απο κανα δυο χρονιες.....) Με ποιο σκεφτικο κανεις την συγκριση οταν η ελλαδα εβγαζε παντα σχεδον και δευτερη ομαδα...???
Αυτα τα 14 χρονια μιλαμε... Μονο !
Αντε να ειναι.... 6....
Αντε να ειναι .... 8....
Αλλα μαλλον ειναι .....9 !!! ( Αρκει το λαθος σου για δημιουργια εντυπωσεων.... :winka: )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το πιστευεις αυτο που ειπες για τα προκριματικα....???
Ποτε περασατε τα 9 χρονια χωρις προκριματικα ...??? Μια... Δυο..?? Εχεις δικιο.. Δεν εχουν και μεγαλη διαφορα.... :lol:
Εμ... Αναγνωριση στους -14
Αναγνωριση στου -8..
Αναγνωριση στους -6....
Καλα πας... Ετσι μπραβο..!!!!
Για να τελειωνουμε με τις αοριστες απαντησεις σου .....
Καταλαβες γιατι προηγησαι στην βαθμολογια....???
( Γιατι αυτη ηταν η αντιπαραθεση μας να στο ξαναθυμισω....Οσο και να θες να το πας αλλου..)
2.5 βαθμους τον χρονο μεσο ορο διαφορα ειχες με την πουτ@ν@.....μονο !!!
Αν δεν το καταλαβες..... Καλη καρδια...!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ
Περίπτωση..........:rotflmao:
:rolleyes:
:smokin: :smokin:
Akatanomastos
09/08/2010, 18:29
ειχες με την πουτ@ν@.....μονο !!!
σημασια εχει που το λενε και μονοι τους πλεον..
και καποιο αλλο γαυρακι αναφερθηκε ετσι για τον ευρωπεο γαυρο
μπαινουν σε μια σειρα τα πραγματα σιγα σιγα:smokin:
Akatanomastos
09/08/2010, 18:31
παντως ρε στουμπι οι "μονο" 5 χρονιες παραπανω που λες οτι ειχατε παρουσια στο ιντερνετ
δεν ειναι τοσο λιγες και αθωες οσο παρουσιαζεις
στις 15 παρουσιες σας
οι 5 παραπανω ειναι σημαντικο ποσοστο
το καταλαβαινεις αυτο ε?:wacko:
giobazolias
09/08/2010, 18:40
Παμε παλι........................
.................................................................................................... .......
:bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:
παντως ρε στουμπι οι "μονο" 5 χρονιες παραπανω που λες οτι ειχατε παρουσια στο ιντερνετ
δεν ειναι τοσο λιγες και αθωες οσο παρουσιαζεις
στις 15 παρουσιες σας
οι 5 παραπανω ειναι σημαντικο ποσοστο
το καταλαβαινεις αυτο ε?:wacko:
Kammia 30 einai oi paroysies mas apo to 97-98 kai meta..... :lol:
Paizoyme akoma kai den to jeroyme.... :bigcry:
Syneltete re.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
imitrelos
09/08/2010, 19:15
απλά .....
http://www.youtube.com/watch?v=URGWvg0K_8g
αντι να τσακωνόμαστε .....δέν διώχνουμε ολοι μαζι τα λαμόγια
:D
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
απλά .....
http://www.youtube.com/watch?v=URGWvg0K_8g
αντι να τσακωνόμαστε .....δέν διώχνουμε ολοι μαζι τα λαμόγια
:D
:beer:
Μιλόντας για λαμόγια ......... τον Κύριο 25% (λέγε με Γιάννη Κουράκη) θα τον διώξετε ;;;
:evil: :evil: :evil:
Ηρακλειώτης είμαι .......... μόνο πρόσεξε τι θα πειςςςςςςςςςς !!! :lol: :lol: :lol: :wave2:
Και που'σαι ......... τον ψήφισα κιόλας !!! Emoticon να αυτοφασκελώνεται έχει κανείς ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
10/08/2010, 03:40
Μιλόντας για λαμόγια ......... τον Κύριο 25% (λέγε με Γιάννη Κουράκη) θα τον διώξετε ;;;
:evil: :evil: :evil:
Ηρακλειώτης είμαι .......... μόνο πρόσεξε τι θα πειςςςςςςςςςς !!! :lol: :lol: :lol: :wave2:
Και που'σαι ......... τον ψήφισα κιόλας !!! Emoticon να αυτοφασκελώνεται έχει κανείς ;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για πες το στορυ με τον Ουρακη και τον Οφη
τι εγινε?
Tα εν ΔΗΜΩ, μη εν φορουμ ...........
:lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
10/08/2010, 04:00
Tα εν ΔΗΜΩ, μη εν φορουμ ...........
:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
ε ρε φανούρη που θελετε ξανα:bigcry: :rotflmao:
:rotflmao:
ε ρε φανούρη που θελετε ξανα:bigcry: :rotflmao:
ΕΓΩ ;;; :confused: :confused: :confused:
Akatanomastos
10/08/2010, 04:03
ΕΓΩ ;;; :confused: :confused: :confused:
σε πειραζω μωρε
απλα δυστηχως βλεπεις στην ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να πετυχεις καποιον καλο
το ενα λαμογιο μετα/ή πριν το αλλο ερχετε
και χεσε τις ομαδες..σε ποιο σοβαρα θεματα ειναι το προβλημα..
και χεσε τις ομαδες..σε ποιο σοβαρα θεματα ειναι το προβλημα..
Αυτό δε φωνάζω και εγώ χρόνια τώρα ;;;
Από την κεφαλή βρωμά το ψάρι !!! :winka: :winka: :winka:
σου λύθηκε η απορία με το πμ;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........
Ποιός έχει τό μεγαλύτερο ποσοστό εύθύνης γιά τήν..........
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....??
Ό ΠΑΟ , ή ό ΟΣΦΠ.......??????
Έπειδή σάς βλέπω ότι τσακώνεστε μέ πολύ πάθος...!!!
Βγάλτε ένα πόρισμα , έπιτέλους, καταλήξτε κάπου.......
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ..........ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΜΕ....!!!!
Ρέ μπάς καί φταίει αύτή ή πουτάνα ή ΑΕΚ πού στραπατσάρισε τό πρεστίζ
τού πολυπρωταθλητή...??
Διαλυμένη καί τόν έστειλε νά παίζει Ίούλιο...??
Πώς τόλμησε.....??
Έ μά πάρτε βρέ άγόρια μου κί έσείς έναν ΤΡΙΤΣΩΝΗ ... μαζί σας στό ΟΑΚΑ.....!!!
Πού νάναι άραγε αύτό τό παλικάρι...??
Βγήκε κι αύτή ή γαμημένη ή Μακαμπί μπροστά μας.....
Άφού ξέρετε πώς ότι έχει σχέση μέ Μακαμπί δέν κάνει καλό στό γαύρο.....
Τώρα όμως όλα θά μπούν ξανά στή θέση τους
Μέ Έρνέστο.....??
ΣΚΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........ποίος σάς πιάνει....
Καλά οί πράσινοι ....ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ..........έχουν κάνει άπό πέρσυ τρομερές μεταγραφές.
Σπάθα,Χαραλαμπίδη, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ γίγαντα...........κ.λ.π.....
Έ ήρθε κι ό Γκοβού,άλλά στά δύσκολα...??
Πάλι οί άποπάνω θά καθαρίζουν...!!!
Πού θά πάει κάποια στιγμή θά κάνουν καί όμάδα,τόσο πακέττο πέφτει
στό Τσού Λού....!!!
Έδώ μέχρι κι ό γαύρος κάπου έπαιξε καί λίγη μπάλλα....
ΑΜΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΩΤΟ............ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ......
ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ....!!!!
Akatanomastos
10/08/2010, 04:09
Αυτό δε φωνάζω και εγώ χρόνια τώρα ;;;
Από την κεφαλή βρωμά το ψάρι !!! :winka: :winka: :winka:
σου λύθηκε η απορία με το πμ;;;
ναι ναι
ειχα ακουσει καποια απο αυτα
τουλαχιστον εχει κανει και καποια εργα αυτος
το 2003 που κατεβηκα και το 09 που εφυγα υπηρχε ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα
giobazolias
10/08/2010, 04:10
Παμε παλι.... Η νορβηγια μια ομαδα εβγαζε μονο στο τσουλου τοσα χρονια... ουτε προκριματικα ουτε τιποτα ( εκτος απο κανα δυο χρονιες.....) Με ποιο σκεφτικο κανεις την συγκριση οταν η ελλαδα εβγαζε παντα σχεδον και δευτερη ομαδα...???
Αυτα τα 14 χρονια μιλαμε... Μονο !
Αντε να ειναι.... 6....
Αντε να ειναι .... 8....
Αλλα μαλλον ειναι .....9 !!! ( Αρκει το λαθος σου για δημιουργια εντυπωσεων.... :winka: )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Το πιστευεις αυτο που ειπες για τα προκριματικα....???
Ποτε περασατε τα 9 χρονια χωρις προκριματικα ...??? Μια... Δυο..?? Εχεις δικιο.. Δεν εχουν και μεγαλη διαφορα.... :lol:
Εμ... Αναγνωριση στους -14
Αναγνωριση στου -8..
Αναγνωριση στους -6....
Καλα πας... Ετσι μπραβο..!!!!
Καταλαβες γιατι προηγησαι στην βαθμολογια....???
( Γιατι αυτη ηταν η αντιπαραθεση μας να στο ξαναθυμισω....Οσο και να θες να το πας αλλου..)
2.5 βαθμους τον χρονο μεσο ορο διαφορα ειχες με την πουτ@ν@.....μονο !!!
Αν δεν το καταλαβες..... Καλη καρδια...!
Ευρωπαικη διακριση δεν σημαινει απαραιτητα Τσαμπιονς Λιγκ!!!
Αυτο δεν καταλαβαινεις για τη Νορβηγια και εχεις κολλησει στο Τσαμπιονς Λιγκ!!!
Μιλαμε για ευρωπαικες διακρισεις!!!
Δεν ειδαμε καμια Λιλλεστρομ, Σταρτ η Μολντε εστω να πλησιαζει τη Ροζεμποργκ σε Ευρωπαικες παρουσιες σε ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ευρωπαικη δοργανωση!!!
Η υπερπωταθλητρια Ροζεμποργκ ηταν με διαφορα πολυ καλυτερη ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ απ ολες τις αλλες!!!
Το ιδο και η Λιον!!!
Κατι που δεν συναιβει με τον ολυμπιακο στην ελλαδα μιας και ο δευτεροτριτος ΠΑΟ ηταν παντα πανω απ τον υπερπωταθλητη!!!
Το παραδεχτηκες αλλωστε!!!!
Μιλαμε για παγκοσμια πρωτοτυπια!!!
Και ο λογος ειναι απλος!!!!
Πηρατε παρα πολλα πρωταθληματα που δεν τα αξιζατε!!!
ΤΑ +6, +8,+14 με τις πουστιες της παραγκας τα κατακτουσατε!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΟΥΦΑ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ............. ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΕΞΕΘΕΤΕ!!!!!
ΜΟΛΙΣ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΑΤΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!
-πεμπτοι στην Ελλαδα!!!
-πουλο απ τους 74 του ΟΥΕΦΑ μηνα Αυγουστο!!!
αν δεν δεν το καταλαβες.....................καλη καρδια!!!!