View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIII
Φίλε μου τα διοικητικά προβλήματα δεν είναι δικά μου παραμύθια είναι η πραγματικότητα των συλλαλητηρίων και του <<Τζιγκερ πούλα>>. Δεν διέλυσε ο ολυμπιακός ολόκληρες ομάδες του παο, ούτε έδιωξε παίκτες ως αποτυχημένους, ούτε έκανε ντου στην παιανία. 2 χρόνια τώρα ο παο προσπαθεί να ξεφορτωθεί καμμιά δεκαριά παίκτες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα του 2009.
Οταν το έχασε όμως έφταιγε η παράγκα
Όσο για τις ελπίδες σας περί μοτίβου πραγματικά ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ
doctor x
12/09/2010, 11:13
η δηλωση της χρονιας παντως ηταν του θεου Β.
...νομιζω οτι αιστανθηκα μια...επαφη!....
μ αρεσει που ολοι μας το παιζουμε...αντικειμενικοι λατρεις της...μπαλας και...καταδικαζουμε το βρωμικο παρασκηνιο κ οταν κερδιζει η ομαδαρα μας με ...αυστηρο-στα ελληνικα...μουφα πεναλτυ-ξεκιναμε τη συζητηση ποιος το...εκανε πρωτος μεχρι τα...βαθη της αρχαιοτητας!
-και το αστειο ειναι οτι...κατα βαθος τελικα μαλλον ...γουσταρουμε-
la_villa
12/09/2010, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
-και το αστειο ειναι οτι...κατα βαθος τελικα μαλλον ...γουσταρουμε-
ακριβως
και ελπίζω ο Μαρινάκης να τα εννοεί για όλους αυτά...τουλάχιστον στον Ηρα δεν φάνηκε να θελει να κανει κατι άλλο...
μπορουσε ο Ηρα να νικήσει και το έκανε...μπράβο του...
αντε γιατι βαρεθηκαμε πιστευω και εμείς αλλά και οι βαζελοι χτες εξω ξενερώσαν με τον τρόπο που νικησαν....
φαλτσα σφυριγματα θα υπάρξουν σε μια δύσκολη φάση...μπάλα είναι
αλλα σε πανευκολες σαν την χθεσινη πάει εσκεμμένο...εξαλλου ο Δαλουκας εδειξε νωρίς τις προθέσεις του αφήνοντας τους παίκτες του ΠΑΟ ατιμωρητους σε αντιαθλητικές ενέργειες
Akatanomastos
12/09/2010, 13:23
οι γαυροι δεν ντρεποντε καθολου
Πηρανε την πρωτοβουλια να καθαρισουν το ελληνικο ποδοσφαιρο
ειναι οι τιμωροι του κακου
ειναι οι ανελεητοι κυνηγοι της διαφθορας
ειναι μια ακτινα φωτος της δικαιοσυνης και της αμεροληψιας εκει που ειχε πεσει μαυρο σκοταδι χρονια τωρα
θελουν αναμορφωσουν το ελλ. ποδοσφαιρο,
και ΘΑ τα καταφετουν
ειμαι σιγουρος:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
Sferopetadhn
12/09/2010, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Οι στερημένοι γίναν στερημένοι λόγω διοικητικών προβλημάτων (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) είτε λόγω ανικανότητας και λάθος διαχείρισης (ΠΑΟ). Πόσα άραγε από τα πολυσυζητημένα 12 πρωταθλήματα δεν άξιζε ο ολυμπιακός και άξιζε κάποιος από τους άλλους, 2-3; και αν τα έπαιρναν πάλι στερημένοι δεν θα ήταν σε σχέση με τον ολυμπιακό; Πως μπορούσαν να ανταγωνιστούν τον ολυμπιακό ομάδες χωρίς διοικήσεις, χωρίς μπατζετ, χωρίς γήπεδο; Οι συνθήκες αυτές είναι δυσάρεστες όχι μόνο για τις ίδιες τις ομάδες αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον ίδιο τον ολυμπιακό που πήρε κάποια πρωταθλήματα περπατώντας λόγω έλλειψης ανταγωνισμού με αποτέλεσμα να μη βελτιώνεται
Δεν ξέρω τί θα ήταν, αλλά όπως έχω ξαναπεί... ας έβγαινα (ή μάλλον ας με έβγαζαν) απ' ευθείας σε όμιλο CH.L. κάθε χρόνο για μια δεκαετία και θα βλέπαμε ποιός είναι πιο μάγκας. Με το 1/5 του μπάτζετ και προσπαθώ να σας κοντράρω (και τελευταία τα ψιλοκαταφέρνω αρκετά καλά). Όσο για το γηπεδικό... ας είναι καλά ο θείος και η μαλακία του Γρανίτσα.
Sferopetadhn
12/09/2010, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
οι γαυροι δεν ντρεποντε καθολου
Πηρανε την πρωτοβουλια να καθαρισουν το ελληνικο ποδοσφαιρο
ειναι οι τιμωροι του κακου
ειναι οι ανελεητοι κυνηγοι της διαφθορας
ειναι μια ακτινα φωτος της δικαιοσυνης και της αμεροληψιας εκει που ειχε πεσει μαυρο σκοταδι χρονια τωρα
θελουν αναμορφωσουν το ελλ. ποδοσφαιρο,
και ΘΑ τα καταφετουν
ειμαι σιγουρος:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτό που άρχισε ο Πατέρας πέρυσι...
Akatanomastos
12/09/2010, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Προσπαθούν να συνεχίσουν αυτό που άρχισε ο Πατέρας πέρυσι...
δεν χρειαζεται προσπαθεια
εχουν τους σωστους ανθρωπους γυρω τους
giobazolias
12/09/2010, 14:52
Φίλε μου τα διοικητικά προβλήματα δεν είναι δικά μου παραμύθια είναι η πραγματικότητα των συλλαλητηρίων και του <<Τζιγκερ πούλα>>. Δεν διέλυσε ο ολυμπιακός ολόκληρες ομάδες του παο, ούτε έδιωξε παίκτες ως αποτυχημένους, ούτε έκανε ντου στην παιανία. 2 χρόνια τώρα ο παο προσπαθεί να ξεφορτωθεί καμμιά δεκαριά παίκτες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα του 2009.
Καλα..............
κανε υπομονη 2/3 χρονια με τον Πατερα να παιρνει με το ετσι θελω τα πρωταθληματα και μετα θα δεις πως αρχιζουν τα διοικητικα προβληματα ΚΑΙ στην ομαδα σου!
Θα δεις..........
πως οι παικταραδες γινονται παικτακια και πως διαλυονται ΑΔΙΚΑ αξιες ομαδες........
πως οι προεδραρες γινονται φραγκοφονιαδες!!!
Εγω φιλε μου ειμαι βαζελος και τα λεω ολα ............(οπως προανεφερες)
Εσεις οι γαυροι ομως ολα αυτα τα χρονια τα λεγατε??????????
η μηπως εμεις τωρα τα παιρνουμε με την παραγκα ενω εσεις παιρνατε τα πρωταθληματα δικαια???????????
Για να καταλάβεις, το περσινό πρωτάθλημα δεν το πήρε ο πατέρας με το έτσι θέλω κι ας σπρώχθηκε. Το πήρε ο παο γιατί ο ολυμπιακός ήταν τραγικός παντού (προετοιμασία, αλλαγές προπονητών, τραυματισμοί, λάθος μεταγραφές κλπ). Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα λάθη μαζί πάλι ο ολυμπιακός θα το έπαιρνε παρά το σπρώξιμο του παο. Μόνο τους μισούς βαθμούς εντός να μην έχανε ήταν δικό του αφού ο παο έκανε τραγικό β γύρο.Γιαυτό σου λέω δε με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι αλλά να είμαι εγώ όπως πρέπει. Η διαιτησία είναι η δικαιολογία των ανίκανων απέναντι στους οπαδούς
la_villa
12/09/2010, 16:53
και φυσικά για να μην γελιόμαστε σχετικά με τα Money
όλα αυτα τα χρόνια δεν εβγαινε μονο ο πρωταθλητης c.l αλλά και ο 2ος και με το τότε συστημα με 1 προκριματικό εύκολο...
και φυσικά το 2004 του Δούρειου πρωταθλήματος δεν του εφταιξε γκρίνια που διέλυσε εκεινη την ομαδα.
και λεφτα πολλά πήρε και παικτες και προποντηες και πρωταθλητης ήταν αλλά δεν του έκατσε...
και φυσικά και η Αεκ πήρε πολλά χρηματα αφου έπαιξε και αυτη c.l (αλλά οκ εκεί πεσαν σε λαμογια ψωμιαδη,enic και την πατήσαν)
οπότε και πρψτάθλημα να μην πάρω αν παίζω c.l τα λεφτα είναι ίδια....αυτο που αλλάζει είναι ο εγχωριος τίτλος
υ,γ πάντως και περα απο τον Δαλούκα ο κουμπάρος του Πατερα θα το έδινε το ματς χτες...εξου και η αστεια ανακοινωση για τα μάτια του κοσμου...που να τα ειχε κανει αυτα ο Θρυλος...θα ειχε κατεβει η σαλονικη πειραια
Το 2005 έχουμε κάνει μέτρια χρονιά στην Ελλάδα (αντίθετα με την ευρώπη για όσους κατάλαβαν) και δυο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι ο παο 1-2 βαθμούς μπροστα με 2 νίκες παίρνει τίτλο και φέρνει 0-0 στη λεωφόρο με ΑΕΚ ή ΑΡΗ δεν θυμάμαι. Είμαστε στο καραισκάκη και θεωρούμε το πρωτάθλημα χαμένο (τελευταίο παιχνίδι με Τζοβάνι με Αιγάλεω) και μετά το τέλος του ματς δεν φεύγει κανείς από το γήπεδο για μερικά λεπτά μέχρι να λήξει ο παο. Με το 0-0 του παο παίρνουμε ένα ανέλπιστο πρωτάθλημα. Παράγκα ή ανικανότητα; Ποια χρονιά ήταν που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα από τον Ιωνικό που έπεσε Β μέσα στο ΟΑΚΑ; Για τα πρωταθλήματα που τελείωναν από τον φλεβάρη (Σολιντ, Βαλβέρδε) τι να πούμε. Τελικά θα μας πει κανείς με στοιχεία πόσα και ποια από τα 12 ήταν κάλπικα;
blackbusa
12/09/2010, 17:20
Η διαιτησία είναι η δικαιολογία των ανίκανων απέναντι στους οπαδούς
ειναι ο Μαρινακης ανικανος???
Τελικά θα μας πει κανείς με στοιχεία πόσα και ποια από τα 12 ήταν κάλπικα;
κανενα...
και το χθεσινο ηταν πεντακαθαρο πεναλντι...:cry:
θελεις να κατσουμε να ψαξουμε ποσοι κορνεδες επεσαν στο Ρεντη ολα αυτα τα χρονια.?
ποσα σπασμενα παρμπιζ παιχτων ειχατε?
ποσοι παιχτες εφυγαν νυχτα?
ποσοι προπονητεςεφυγαν νυχτα?
αλλα αμεσως μετα την γκελα ερχοντουσαν οι "μαυροι μαγοι" με τα "δωρα" και τα προβατα ζητωκραυγαζαν ΜΠΕΕΕ...στη σιδηροκατασκευη...
giobazolias
12/09/2010, 17:58
Το 2005 έχουμε κάνει μέτρια χρονιά στην Ελλάδα (αντίθετα με την ευρώπη για όσους κατάλαβαν) και δυο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι ο παο 1-2 βαθμούς μπροστα με 2 νίκες παίρνει τίτλο και φέρνει 0-0 στη λεωφόρο με ΑΕΚ ή ΑΡΗ δεν θυμάμαι. Είμαστε στο καραισκάκη και θεωρούμε το πρωτάθλημα χαμένο (τελευταίο παιχνίδι με Τζοβάνι με Αιγάλεω) και μετά το τέλος του ματς δεν φεύγει κανείς από το γήπεδο για μερικά λεπτά μέχρι να λήξει ο παο. Με το 0-0 του παο παίρνουμε ένα ανέλπιστο πρωτάθλημα. Παράγκα ή ανικανότητα; Ποια χρονιά ήταν που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα από τον Ιωνικό που έπεσε Β μέσα στο ΟΑΚΑ; Για τα πρωταθλήματα που τελείωναν από τον φλεβάρη (Σολιντ, Βαλβέρδε) τι να πούμε. Τελικά θα μας πει κανείς με στοιχεία πόσα και ποια από τα 12 ήταν κάλπικα;
Τα εχουμε ξαναπει παλαιοτερα αλλα μαλλον δεν εισουν εδω τοτε...........
http://www.sportpress.com/stats/it/644_grecia_1_div_2004_2005/16_risultati/1889_panathinaikos_v_1627_olympiakos.html
παιζατε τελευταια αγωνιστηκη στο Καυτατζογλειο...........
εσεις ησασταν ολοι μπροστα γιατι θελατε οποσδηποτε τη νικη και οταν ο Ηρακλης εφυγε 3 φορες για τετ α τετ κοπηκε με ανυπαρκτα οφσαιντ!
Μιλαμε για μια χρονια που κοψατε τα πεναλτυ και σας διναν 5 φαουλ εξω απ την περιοχη ανα αγωνα για να τα βαραει ο Ριβαλντο.Ετσι εγινε και στο μεταξυ μας ντερμπυ στο Καραισκακι οπου νικησατε με γκολ φαουλ του Ριβαλντο ενω το Σκατσελ που εφευγε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ τον κοψαν 4 μετρα πισω απ το οφσαιντ!!!
Με Σολιντ Βαλβερδε αλλαξε τακτικη η παραγκα και ξεπαστρεψε τους υπολοιπους διεκδικητες απ τον πρωτο γυρο για να μην ρισκαρει οπως τις προηγουμενες χρονιες!
Κατσε να δουμε φετος μηπως με Νιομπλια καθαρισουμε και μεις απ τον πρωτο γυρο!
Τα ποσα και ποια αξιζατε δεν θα το μαθουμε ποτε γιατι στο ποδοσφαιρο αν βαλεις 2 ομαδες να παιξουν 10 φορες θα παρει 10 διαφορετικα αποτελεσματα!
Εγω σαν Παναθηναικος ευχομαι να συνεχιστει το πρωταθλημα σε αυτο το μοτιβο γιατι ΜΟΝΟ ετσι θα καταλαβει ΟΛΟΣ ο κοσμος τι παραγματικα χρειαζεται για να παιρνεις το πρωταθλημα στην ελλαδα...................
ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ .....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ....ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!
Ετσι εξασφαλιζεις τα μεγαλα εσοδα Τσαμπιονς Λιγκ, τηλεοπτικα, εισητηρια, μπλουζες, ακριβες διαφημησεις κτλ και φερνοντας 2,3 τελειωμενα μεγαλα ονοματαγια κραχτες, παιρνεις το πρωταθλημα εχοντας φιλαθλους ευτυχησμενους και παικτες με αυτοπεποιθηση ..........
Αντιθετα οι αντιπαλοι, οσο και να χτυπαν τον κωλο τους κατω βλεπουν τις πλάτες σου με αποτελεσμα να εχουν γκρινια αμφισβητηση με τους προεδρουν να χανουν τη διαθεση να επενδυσουν στην ομαδα και τους παικτες με ψυχολογια στο πατωμα!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...........ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ!!!!
Cpt. Haddock
12/09/2010, 20:02
Θυμήστε μου κάτι γιατι δεν τα πολυπαρακολουθω...
Ο Δαλούκας ειναι αυτος που είχε πνιξει το πεναλτι υπέρ της ΑΕΚ (χέρι του Μέλμπεργκ); Ή είναι συνωνυμία; :wacko:
Ο Μαρινάκης έβλεπε μπάλα πέρισυ; :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ειναι ο Μαρινακης ανικανος???
Η δουλειά του -καθε-Μαρινάκη είναι να φτιαχνει στρατό οπαδων που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα και τις επενδύσεις του κι εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να κάνω τον φαντάρο
Αλλωστε δεν το έκανα ούτε στα 17:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
θελεις να κατσουμε να ψαξουμε ποσοι κορνεδες επεσαν στο Ρεντη ολα αυτα τα χρονια.?
ποσα σπασμενα παρμπιζ παιχτων ειχατε?
ποσοι παιχτες εφυγαν νυχτα?
ποσοι προπονητεςεφυγαν νυχτα?
αλλα αμεσως μετα την γκελα ερχοντουσαν οι "μαυροι μαγοι" με τα "δωρα" και τα προβατα ζητωκραυγαζαν ΜΠΕΕΕ...στη σιδηροκατασκευη...
Εκτός από τους προπονητές που ο Κόκαλης τους είχε για κολατσιό τα υπόλοιπα πότε έγιναν φίλε μου;:look:
el_hymador
12/09/2010, 21:35
Καλα το πεναλτυ του Βυντρα δεν δινετε ουτε στο μπαλετο, δεν υπαρχει καν υποψια πεναλτυ, ενω ανετα και δικαια μπορουσε να δοθει και καρτα για θεατρο...
αυτα για τους μη γαυρους...
για τους γαυρους, τα ξερετε...πεναλταρα ηταν και αρχισαν τις γκρινιες απο τη δευτερη αγωνιστικη με τη καραμελα της διαιτησιας...οι αχρηστοι που χασανε 3 βαθμους με την εναρξη του πρωταθληματος και τους φταινε παντα οι αλλοι...:smokin:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θυμήστε μου κάτι γιατι δεν τα πολυπαρακολουθω...
Ο Δαλούκας ειναι αυτος που είχε πνιξει το πεναλτι υπέρ της ΑΕΚ (χέρι του Μέλμπεργκ); Ή είναι συνωνυμία; :wacko:
Ο Μαρινάκης έβλεπε μπάλα πέρισυ; :look:
Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΝΑΙ..............ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ
Πού τόν έστειλε ή ΕΠΟ τιμής ένεκεν στή μπαρμπαριά........γιά δύο μήνες...!!
ΠΑΝΤΩΣ............ΕΓΩ ΕΝΟΙΩΣΑ
Κάποιον νά μού τόν ..........ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ.......!!!
Akatanomastos
12/09/2010, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
και πως ηταν?
σ άρεσε? :D
Sferopetadhn
12/09/2010, 23:33
Πέναλτι πήρες ή τζάμπα το ακούμπημα; :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Καλα το πεναλτυ του Βυντρα δεν δινετε ουτε στο μπαλετο, δεν υπαρχει καν υποψια πεναλτυ, ενω ανετα και δικαια μπορουσε να δοθει και καρτα για θεατρο...
αυτα για τους μη γαυρους...
Πεστα... Πεστα....... Ετσι αγορι μου σε παραδεχομαι....!!!! :beer: :beer: :D
Μονο κρατα και καμμια..... Αρνητικη Βαθμολογια της ομαδας σου.....
( Ξερεις εσυ.... Καβατζα για το τελος..... :winka:
Γιατι εισαστε και ρεαλιστες και τα βλεπετε ολα τα πραγματα οπως οντως ειναι...... Δεν ξελεπιαζοσαστε...!)
ΥΓ Αυτα απο τον... Μη Γαυρο.... !!!!!
για τους γαυρους, τα ξερετε...πεναλταρα ηταν και αρχισαν τις γκρινιες απο τη δευτερη αγωνιστικη με τη καραμελα της διαιτησιας...οι αχρηστοι που χασανε 3 βαθμους με την εναρξη του πρωταθληματος και τους φταινε παντα οι αλλοι...:smokin:
Ελατε εσεις.... Και της σας νοιαζει...... :winka:
Με Δαλουκες η οχι....
Δεν θα ακουμε.... Τιποτα !!!! :smokin:
( Ουτος η αλλιως ολοι αλλοι δεν μπορουν να καταλαβουν τον πολεμο που ανοιξατε στον κωλογαυρο...... Θα επρπε να σας λενε και ευχαριστω για παιχνιδια τυπου Αρη---Δαλουκα :winka: :lol: :lol: )
Ασχετα αν στο τελος θα εισαστε ( αν θα εισαστε ) Με την βοηθεια της διαιτησιας δε....
Αλλα δικαια πρωταθλητες μεν...!!! :lol: :lol:
Υγ ... Γαυρος...!
μπραβο ρε παναθα..εγινες και ειδηση στο σαιτ της μπαρτσα....σαν ομαδα δαλουκα ομως..
δεν κακο μπραβο..:rolleyes:
μετα το διπλο που κανε και αυτη η μαλακισμενη ομαδουλα στο καμπ νου...βλέπω ζόρια στο τσ.λ.
:D
kalgeorge
13/09/2010, 07:55
λοιπον...μεχρι να διαβασω τα οσα εχουν γραφτει....
προς γαυρους :: δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλαιτε....ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΑΝ. ασε που το να κλαιει ο μαριδακης για την διαιτησια....ειναι τουλαχιστον τραγικο...
προς υπολοιπους :: δεν το εδινε ουτε ο νιομπλιας....αν και δεν παιρνω όρκο για αυτον :lol:
kalgeorge
13/09/2010, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
) λες και η Εθνική ομάδα είναι παρέα για τάβλι (αν και κάπως έτσι παίζουν), τότε νομίζω οτι πρέπει να αναρρωτηθούμε σοβαρά .. .ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ... αν αξίζει και εμείς να ασχολούμαστε με αυτούς.
Gandalf
και μετα μου λες γιατι την εχω γραμμενη την εθνικη :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
προς γαυρους :: δεν μπορω να καταλαβω γιατι κλαιτε....ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΑΝ. ασε που το να κλαιει ο μαριδακης για την διαιτησια....ειναι τουλαχιστον τραγικο...
προς υπολοιπους :: δεν το εδινε ουτε ο νιομπλιας....αν και δεν παιρνω όρκο για αυτον :lol: +1 προς τους γαυρους κ ΕΓΩ...
δε μπορω να σας καταλάβω ρε γαυροι τοσα χρονια πεναλτι δεν ήταν αυτα για σας?:confused:
τι σκουζετε τωρα?
kalgeorge
13/09/2010, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
+1 προς τους γαυρους κ ΕΓΩ...
δε μπορω να σας καταλάβω ρε γαυροι τοσα χρονια πεναλτι δεν ήταν αυτα για σας?:confused:
τι σκουζετε τωρα?
εδω ακομα γελανε με το πεναλτυ που πηραν στο τηγανι με το ακουμπημα του ντουντου απο τον παικτη του θρασυβουλα χαχχαχαχαχα
μπραβο ρε παναθα..εγινες και ειδηση στο σαιτ της μπαρτσα....σαν ομαδα δαλουκα ομως..
δεν κακο μπραβο..:rolleyes:
μετα το διπλο που κανε και αυτη η μαλακισμενη ομαδουλα στο καμπ νου...βλέπω ζόρια στο τσ.λ.
ΠΕΝΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......................
Ή Χέρκουλες ήταν όμάδα,είδα τόν άγώνα.......μετά άπό 13 χρόνια έπιστροφή στήν PRIMERA....!!!!
Bλέπεις όμως έκεί έχουν άλλιώς τά πράμματα.
ΠΑΙΖΕΙΣ...?? κερδίζεις
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ....??? χάνεις
ΕΔΩ.........
ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ.............
Δαλούκας,Ζωγράφος,Παπαπέτρου,Καζναφέρης,Σταθόπουλος,
Σπάθας, Ποντίκης,Τριτσώνης.......ένας άτέλειωτος
κατάλογος,μιά πηγή πού δέ στερεύει.......ΠΟΤΕ.....!!!
ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ......??
ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ.............ένα νέο άστέρι.
Ήθελε νά γυρίσει ένα μάτς πού ήταν μονότερμα......μέ δύο άξιους βοηθούς πού σταμάτησαν δύο φορές τήν ΑΕΚ
όταν παίκτες βγήκαν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ μέ τή μπάλλα άπό τό κέντρο σχεδόν έπειδή οί Σέρρες έπαιζαν
ψηλά τήν άμυνα τους καί σέ εύθεία γραμμή χωρίς βάθος...!!!
2 σίγουρα γκόλ άφού είχαν βγεί 2 παίκτες μέ τόν τερματοφύλακα.
Μά τόσο μεγάλη όμάδα είναι αύτός ό Πανσερραικός ρέ Άμπάρκιολη...??
Νά τήν παίζεις 70 καί 80% έκτός έδρας...??
Σέ ένα ούδέτερο γήπεδο...??
Μετά τό πέναλτυ πού ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ τό κοράκι καί πού στέρησε στήν ΑΕΚ τό Χ σέ μιά
πολύ κρίσιμη στιγμή στό τέλος τού ήμιχρόνου ήρθε χθές καί αύτός ό φανταστικός ΑΜΠΑΡΚΙΟΛΗΣ....!!!
Μά γιατί τόσο άγχος...??
Άπό τόσο νωρίς νά προστατεύσουμε τή νέα μας έπένδυση...??
Μέ τόσο ξεδιάντροπο τρόπο...??
ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ.....?? Μεγάλε Βύντρα..........ύψηλό....
ΟΥ..............ρέ άι.........χαθείτε...
Καί βγήκε ό τιμητής άπό τό λιμάνι...........νά μάς μιλήσει γιά ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ καί ΞΕΛΑΜΟΓΙΑΣΜΑ....:rotflmao:
Ξανά ΟΥ...............ρέ......άι χαθείτε καί σείς.....
Έπιτέλους γιά πρώτη φορά μετά άπό χρόνια,κάποιος μίλησε άπό τήν ΑΕΚ..
Καί πέρσυ έτσι ξεκίνησε τό έργο,μέ τρελλό πήδημα....!!!
Καί καλά έκανε ό Μπάγιεβιτς............πολύ καλά,στά μούτρα έπρεπε νά τού τή φέρει τού ξεφτίλα.....!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.............ή ΑΕΚ έπαιξε σέ έδρα,παρότι είναι ή Ριζούπολη....!!!
ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.........................καί Εύρώπη στό ΟΑΚΑ....!!!
el_hymador
13/09/2010, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ελατε εσεις.... Και της σας νοιαζει...... :winka:
Με Δαλουκες η οχι....
Δεν θα ακουμε.... Τιποτα !!!! :smokin:
( Ουτος η αλλιως ολοι αλλοι δεν μπορουν να καταλαβουν τον πολεμο που ανοιξατε στον κωλογαυρο...... Θα επρπε να σας λενε και ευχαριστω για παιχνιδια τυπου Αρη---Δαλουκα :winka: :lol: :lol: )
Ασχετα αν στο τελος θα εισαστε ( αν θα εισαστε ) Με την βοηθεια της διαιτησιας δε....
Αλλα δικαια πρωταθλητες μεν...!!! :lol: :lol:
Υγ ... Γαυρος...!
:lol: :bawl: :lol:
δεν μπορω να γραψω κατι αλλο
προς υπολοιπους :: δεν το εδινε ουτε ο νιομπλιας....αν και δεν παιρνω όρκο για αυτον :lol:
Exεις ιδεα ποσο θα εκτεθει ( και οχι μονο ) ο Μαρινακης εφοσον σε παρομοια φαση υπερ του Ολυμπιακου κανει....... Βουλο.....???? :rolleyes:
:lol: :bawl: :lol:
δεν μπορω να γραψω κατι αλλο
Την αρνητικη βαθμολογια που σου ζητησε ο........ " Αλλος.... "
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Exεις ιδεα ποσο θα εκτεθει ( και οχι μονο ) ο Μαρινακης εφοσον σε παρομοια φαση υπερ του Ολυμπιακου κανει....... Βουλο.....???? :rolleyes:
:wave2: εχει ιδέα ο κ.Μαριδάκης τι εστι γκαγκάτσης που τον πήρε στην ομάδα του?
οχι??:bawl: :lol: :rotflmao:
εχει ιδέα ο κ.Μαριδάκης τι εστι πετσινο πεναλτι τι εστι παράγκα..η προχθες ξεκίνησε να βλεπει ελληνικό ποδόσφαιρο και εβγαλε και συμπερασματα?
εχει ιδέα ο κ.Μαριδάκης ποια ομάδα πηγε και αγόρασε?τι σκουζει?
εχει ιδέα ο κ.Μαριδάκης τι εστι γκαγκάτσης που τον πήρε στην ομάδα του?
οχι??:bawl: :lol: :rotflmao:
εχει ιδέα ο κ.Μαριδάκης τι εστι πετσινο πεναλτι τι εστι παράγκα..η προχθες ξεκίνησε να βλεπει ελληνικό ποδόσφαιρο και εβγαλε και συμπερασματα?
εχει ιδέα ο κ.Μαριδάκης ποια ομάδα πηγε και αγόρασε?τι σκουζει?
Δεν εχει----εχω---εχεις--εχουνε καμμια αποδειξη για παραγκες και γκαγκατζηδες....
Δεν μπαινω καθολου σε αυτη την συζητηση.....
Εχεις καμμια αμφιβολια για αυτο που ειπα στον Γιωργο παραπανω.....????
Αμα ειναι... Μονος του δεν θα εκτεθει.....?? Ναι... Η Οχι..???
Cpt. Haddock
13/09/2010, 09:20
Πιστεύω οτι ο Μαρινάκης, ωθούμενος ή απο άγχος (ως προεδρος της σουπερλιγκ) ή απο κακές συμβουλές των παρατρεχάμενων αυλικών, με σκοπό να μη μείνει αδρανης κυρίως στα ματια των οπαδών που τους έχει αναγκη, εβγαλε μια ανακοινωση σε ψιλο-νταβατζίδικο ύφος για να φανεί μαγκας.
Το αποτέλεσμα ειναι βέβαια κωμικοτραγικο για διαφορους λόγους. Πρώτον γιατι ειναι γεμάτο υπερβολές "εγκλημα κατα της ελλαδας" κλπ, δεύτερον γιατι ειναι βιαστικό (άρα ακουγεται ως άλλοθι) και τρίτον όταν ο ίδιος διαιτητής σου έχει χαρίσει εσένα μΠέναλτι έχει πλάκα να τον κατακεραυνώνεις όταν χαρίζει σε άλλους.
Ή είναι ανεπαρκής (οποτε αυτο ειναι θεμα ΚΕΔ και ΕΠΟ) ή απλά έκανε λάθος.
Για τη συγκεκριμένη φάση: Πεναλτι ΔΕΝ ήταν με την καμία και δεν ήταν και μακρια να το μπερδέψει. Οπως ειπε κι ο χυμαδόρ, ήταν μαλλον και για κιτρινη για θεατρο στον Βυντρα. Το άν ήθελε να παίξει ευνοϊκά τον ΠΑΟ και το παράκανε, ή απλά έκανε πατάτα δε θα το μάθουμε.
Επι της ουσίας, τιποτα δεν έχει κριθεί, έλεος ειμαστε ακομα στη 2η αγωνιστική.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.............ή ΑΕΚ έπαιξε σέ έδρα,παρότι είναι ή Ριζούπολη....!!!
ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ.........................καί Εύρώπη στό ΟΑΚΑ....!!!
ναι έπαιξε σε εδρα..
ΑΛΛΑ..οι οπαδοι που ηταν???
το γηπεδο ηταν μισο αδειο..απορω δηλαδη αν στη δευτερη αγωνιστικη δεν γεμιζεις τη Ριζουπολη τι να πω...:confused:
παντως ο Πανσεραικος επιθετικα μου αρεσε παρα πολύ...γενικα ηταν μια ομαδα που προσπαθησε να παιξει επιθετικα και το καταφερε εν πολλοις...
έβγαινε με πολλους παιχτες στην επιθεση...επαιζε ορθολογικα και με σχεδιο..οχι γιωμες και μ@λ@κιες..
και σε αυτο οφειλεται οτι εγινε ενα ομορφο παιχνιδι...
χρειαζεται τετοιες ομαδες η Α ΕΘΝΙΚΗ
el_hymador
13/09/2010, 09:27
Την αρνητικη βαθμολογια που σου ζητησε ο........ " Αλλος.... "
Την αρνητικη βαθμολογια ως προς τι;
Δεν εχει----εχω---εχεις--εχουνε καμμια αποδειξη για παραγκες και γκαγκατζηδες....
:wave2: ΟΚ :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:
el_hymador
13/09/2010, 09:30
Α και κατι αλλο προς τους γαυρους...
τουλαχιστον το μαϊμου πεναλτι του Βυντρα ηταν μεσα στη περιοχη....
γιατι θυμαμαι κατι αλλα του γαυρου δυο μετρα εξω απο τη περιοχη... :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι έπαιξε σε εδρα..
το γηπεδο ηταν μισο αδειο..απορω δηλαδη αν στη δευτερη αγωνιστικη δεν γεμιζεις τη Ριζουπολη τι να πω...:confused:
παντως ο Πανσεραικος επιθετικα μου αρεσε παρα πολύ...γενικα ηταν μια ομαδα που προσπαθησε να παιξει επιθετικα και το καταφερε εν πολλοις...
έβγαινε με πολλους παιχτες στην επιθεση...επαιζε ορθολογικα και με σχεδιο..οχι γιωμες και μ@λ@κιες..
χρειαζεται τετοιες ομαδες η Α ΕΘΝΙΚΗ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ..
εκανε...
1 σουτ.
:rotflmao: :lol: :bawl:
βαζελος ρε πουστημου τι περιμενω..:bawl: :lol: :rotflmao:
το μονο που μένει πλεον στο ελλ.ποδοσφαιρο..ειναι να βγει ο πατερας αυριο και να πει..
τους βλεπετε τους αλλους?
μονο στο ελληνικο πρωταθλημα ξερουν να φωνάζουν για διατησία...
στην ευρώπη..
ΚΟΤΕΣ..
ντάξει για αλλους λόγους κοτες μεν..μιας και ευρωπη τελος η ομάδα 3Τ.(ΤΥΡΑΝΑ,ΤΕΛΑΒΙΒ,ΤΕΛΟΣ):bawl: :lol: :rotflmao:
ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ..
εκανε...
1 σουτ.
:rotflmao: :lol: :bawl:
βαζελος ρε πουστημου τι περιμενω..:bawl: :lol: :rotflmao:
βλέπεις μπάλα φιλε μου?΄η απλα κοιτας την τηλεοραση την ομαδα σου?:confused:
τον Πανσεραικο τον ειδα και με τον Παοκ που τους εχωσε 2 μπαλακια και ηταν πολυ ατυχος που δεν πηρε ουτε βαθμο....
και εκει επαιξε με τον ιδιο τροπο...
η άμυνα ηταν ψηλά..
η μπάλα εφευγε απο την άμυνα οργανωμενα ..και οχι με διωξιμο στο γαμο του καραγκιοζη ...
ειχε πλανο αναπτυξης, να ανεβαζει 7 παιχτες στην αντιπαλη περιοχη κτλ..
το αν εκανε ενα σουτ δεν σημαινει τιποτα απολυτως...
εγω βλεπω μια ομαδα να παιζει επιθετικα απεναντι σε μια μεγαλη ομαδα...
το αν θα κανεις σωστες τελικες προσπαθειες εξαρταται πιο πολυ απο την ποιότητα των παιχτων οχι απο το πλανο του παιχνιδιου..
kalgeorge
13/09/2010, 09:54
giati ti pisteyeis oti tha kanei???
tha prospathei na dikaiologisei ta adikaiologita
τον Πανσεραικο τον ειδα και με τον Παοκ που τους εχωσε 2 μπαλακια και ηταν πολυ ατυχος που δεν πηρε ουτε βαθμο....
η άμυνα ηταν ψηλά..
η μπάλα εφευγε απο την άμυνα οργανωμενα ..και οχι με διωξιμο στο γαμο του καραγκιοζη ...
εγω βλεπω μια ομαδα να παιζει επιετικα απεναντι σε μια μεγαλη ομαδα...
το αν θα κανεις σωστες τελικες προσπαειεις εξαρταται πιο πολυ απο την ποιότητα των παιχτων οχι απο το πλανο του παιχνιδιου.. ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ..ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
τωρα ναι ειδα μπαλα χθες και βοηθησε και ο πανσερα. παιζοντας κανονικο ποδοσφαιρο και οχι κατενατσιο.
τωρα το να λες οτι προσπαθησε να παίξει μπαλα με το να λες παίζει επιθετικα εχει διαφορα αλλα οκ.
σου χαλαω εγω χατίρι?
αν τα πραγματα λειτουργουν σωστα ακομα, με την πρωτη ευκαιρια θα παρει ενα μουφα πεναλντι για να εκτεθει και να το βουλώσει....
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ...;)
kalgeorge
13/09/2010, 09:58
αν τα πραγματα λειτουργουν σωστα ακομα, με την πρωτη ευκαιρια θα παρει ενα μουφα πεναλντι για να εκτεθει και να το βουλώσει....
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ...;)
gia auto lew oti den tha mililsei.
tha pei ta klasika.....na to doume.....kai an einai....na timwrithei.
kai ekei kapou tha ksexastei to thema...
pantws xwris plaka...einai TRAGELAFIKO na vgainei o gayros kai na klaigetai gia tin diaitisia....
gelane oles oi omades.....mexri kia o aris tou tin eipe....kai tou dilwse...na mas lipoun oi subathies :lol: :lol:
ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ..ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ??:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:
ναι έπαιξε σε εδρα..
χρειαζεται τετοιες ομαδες η Α ΕΘΝΙΚΗ
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ
Άλλά καί τό 1/3 νάχει κόσμο είναι πολύ καλύτερα άπό τό ΟΑΚΑ..
Άμφιβάλλεις γιαυτό...??
Έτσι κι άλλιώς μικρούς μάς άνεβάζετε μικρούς μάς κατεβάζετε....!!
Έλάτε στό κλουβάκι .............θά περάσουμε καλά....
gia auto lew oti den tha mililsei.
tha pei ta klasika.....na to doume.....kai an einai....na timwrithei.
kai ekei kapou tha ksexastei to thema...
pantws xwris plaka...einai TRAGELAFIKO na vgainei o gayros kai na klaigetai gia tin diaitisia....
gelane oles oi omades.....mexri kia o aris tou tin eipe....kai tou dilwse...na mas lipoun oi subathies :lol: :lol:
ο Μαρινακης προφανως εχει πανικοβληθει..
για να γαυγιζει στα μεσα προφανως εχει καταλαβει οτι δεν ελεγχει τιποτα...
και τον εχει παει ζουμι..
για αυτο και ο Πατέρας θα του χαρισει ενα τριποντο συντομα για να τον κανει τελειως ρομπα και να του θυμισει πως λειτουργει το συστημα....:evil: ;)
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ...:lol:
Και επειδη ο προεδρος μας ειναι LARGE...θα κανει τη χαρη στο φιλο του και θα τον βγαλει τριτο...να μην τρεχει για προκριματικα τον Μαιο...:lol:
ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ??:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: μπα γαυροι κωλοτουμπες γινατε εσεις αλλα οκ..
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ
Άλλά καί τό 1/3 νάχει κόσμο είναι πολύ καλύτερα άπό τό ΟΑΚΑ..
Άμφιβάλλεις γιαυτό...??
Έτσι κι άλλιώς μικρούς μάς άνεβάζετε μικρούς μάς κατεβάζετε....!!
Έλάτε στό κλουβάκι .............θά περάσουμε καλά....
σαν εδρα σιγουρα...
αλλα ή εχεις σοβαρο ποδοσφαιρικο γηπεδο..ή οχι...
το να παγιδευεσε σε λογικη Ριζουπολης πιστευω οτι παει πολυ πισω την ομαδα....
ειναι οπως την παθαμε εμεις με τη Λεωφορο...
παντα ημουν εναντιον της Λεωφορου...μπορει να σου δωσει 1-2 αποτελεσματα το χρονο αλλα χανεις γενικα σαν ομαδα....
σκεψου οτι πριν 3 χρονια καταφερες να πουλησεις 23000 διαρκειας...γιατι ησουν στο ΟΑΚΑ...
ο Παναθηναικος φετος μπορει να πουλησει πανω απο 30000 αδιανοητο για ελλαδα...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...;)
μπα γαυροι κωλοτουμπες γινατε εσεις αλλα οκ..
βλεπεις αγωνες σαν γαυρος και εχεις φρασεολογια και επιχειρήματα γαυρου...
Βρε κοιταξε το...
εισαι γαυρος κ δεν το ξερεις...:lol:
σαν εδρα σιγουρα...
αλλα ή εχεις σοβαρο ποδοσφαιρικο γηπεδο..ή οχι...
το να παγιδευεσε σε λογικη Ριζουπολης πιστευω οτι παει πολυ πισω την ομαδα....
ειναι οπως την παθαμε εμεις με τη Λεωφορο...
παντα ημουν εναντιον της Λεωφορου...μπορει να σου δωσει 1-2 αποτελεσματα το χρονο αλλα χανεις γενικα σαν ομαδα....
σκεψου οτι πριν 3 χρονια καταφερες να πουλησεις 23000 διαρκειας...γιατι ησουν στο ΟΑΚΑ...
ο Παναθηναικος φετος μπορει να πουλησει πανω απο 30000 αδιανοητο για ελλαδα...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...;) γηπεδο??ναι λαστ γιαρ μαι φρεντ..
απο 15 ε το εισ. εωσ δε ξερω και εγω ποσα..ποσοι να πανε και γιατι και με τι λεφτα?
Cpt. Haddock
13/09/2010, 10:08
Καλα παίδες, ας μη μιλάμε για γήπεδα...
Το γεγονός οτι η πόλη που φιλοξένησε τους Ολυμπιακους έχει ΕΝΑ μονο αξιόλογο γηπεδο ποδοσφαίρου ειναι ντροπή...
Ειδικά με τον τρόπο που το νέμεται μια συγκεκριμένη ομάδα.
kalgeorge
13/09/2010, 10:09
:uplate: :uplate: :look: :look: :sick: :sick: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :confused: :confused: :confused:
γηπεδο??ναι λαστ γιαρ μαι φρεντ..
απο 15 ε το εισ. εωσ δε ξερω και εγω ποσα..ποσοι να πανε και γιατι και με τι λεφτα?
δεν ειναι το οικονομικο το κυριο ζητημα...
εγω ξερω πολλα ατομα σε δυσχερη οικονομικη κατασταση που πηραν φετος διαρκειας...220 το φθηνο...αν πας σε 15 αγωνες συν το κυπελλο συν την ευρωπη σου βγαινει απιστευτα φθηνο το μεσο ορο...;)
αλλα να παρεις διαρκειας να πας στη Ριζουπολη ειναι αδιανοητο...
:uplate: :uplate: :look: :look: :sick: :sick: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :confused: :confused: :confused:
που διαφωνεις ακριβως?
στο οτι παγιδευεσαι σε μιζερες λογικες του στυλ κλουβι, να φοβαται ο αντιπαλος κκτλ κτλ..και δεν κοιτας να φτιαξεις ομαδα....?
στο οτι οι μεγαλοι παιχτες δεν γουσταρουν να παιζουν σε γηπεδα του 1900 αλλα θελουν τη χλιδη ενω γεματου ΟΑΚΑ...?
αλλα και καθαρα αγωνιστικα να το δεις...η λεωφορος εχει μικροτερο αγωνιστικο χωρο απο το ΟΑΚΑ...
και οπως εχουν παραδεχτει και πολλοι παιχτες το γεγονος οτι ειναι τοσο κοντα οι κερκιδες τους περιοριζει την αντιληψη μεσα στο γηπεδο και κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου το κανει να δειχνει ακομα πιο μικρο...πραγμα ασχημο για ομαδα που επιτιθεται...
και πολλα αλλα ως προς τα οικονομικα δεδομενα του συλλογου...οπως τα διαρκειας που προανεφερα κτλ...
δεν ειναι το οικονομικο το κυριο ζητημα...
εγω ξερω πολλα ατομα σε δυσχερη οικονομικη κατασταση που πηραν φετος διαρκειας...220 το φθηνο...αν πας σε 15 αγωνες συν το κυπελλο συν την ευρωπη σου βγαινει απιστευτα φθηνο το μεσο ορο...;)
αλλα να παρεις διαρκειας να πας στη Ριζουπολη ειναι αδιανοητο... να στο πω..να παρει καποιος το παιδι του να παει στο "καμινι" να δει μπαλα και τιποτα καδρονια..με τιποτα.
να παρει καποιος αμαξι να κανει το γυρο του κοσμου για να παει στη ριζουπολη να ψαχνει να παρκάρει 2 χρονια για να δει αεκ..παλι χλωμο..
να εχει καποιος απο 20 και πανω ε. να δινει καθε κυριακή για να δει αεκ..χλωμο..(μιας και τα φτηνα δε τα βλεπουμε εμεις..)
να χεις 12.000 διαρκείας και να παιζεις σε 14.000 θεσεων γηπεδο..
μαλακια θα λεγα..
γενικα να πληρωνεις λεφτα για να βλεπεις ελληνικο ποδοσφαιρο ...ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι αλλα οπως το παρει κανεις..
η άμυνα ηταν ψηλά..
εγω βλεπω μια ομαδα να παιζει επιθετικα απεναντι σε μια μεγαλη ομαδα...
το αν θα κανεις σωστες τελικες προσπαθειες εξαρταται πιο πολυ απο την ποιότητα των παιχτων οχι απο το πλανο του παιχνιδιου..
ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ..........ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ
Πράγματι οί Σέρρες έπαιζαν ψηλά άμυνα καί μάλιστα σέ εύθεία χωρίς βάθος.
Πρεσσάριζαν κάτω άπό τό κέντρο καί έξω άπό τήν περιοχή τής ΑΕΚ.
Οί φάσεις πού έκαναν δέν ήταν πολλές γιατί ήταν πολλοί καλοί οί Μάκος Καφές
καί ό Λαγός έξουδετέρωσε τόν Μπέλιτς ό όποίος έκανε τά γκόλ στήν Τούμπα.
Γιαυτό καί έφυγε άλλαγή.......
Πιστεύω ότι δέν έκαναν πολλές φάσεις γιατί ή ΑΕΚ έπαιξε μέ πολύ πάθος,πολύ φανατισμό
μέ τόν κόσμο δίπλα της νά τήν ένισχύει.
Αύτό καί θεωρώ έδρα....!!!
Παίζοντας μέ αύτόν τόν τρόπο πιστεύω πώς οί Σερραίοι θά κάνουν μεγάλες ζημιές.
Τό άν μία όμάδα έχει έπιθετική νοοτροπία,φυσικά καί δέν έχει νά κάνει μέ τό πόσες φάσεις
θά δημιουργήσει.
Παίζουν ρόλο πολλά πράμματα.
βέβαια άν κάποιος θέλει νά τήν ύποτιμήσει καί νά μήν άσχοληθεί μέ........
ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ............πού ό παίκτης βγήκε καί δήλωσε
ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ....!!!
Αύτό είναι μιά έπαλήθευση τής γνωστής παροιμίας........
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ....!!!
blackbusa
13/09/2010, 10:22
για αλλη μια φορα ο Νατσο προκλητικα στα παπαρια του...να δουμε ποτε θα δει εξεδρα...
γενικα να πληρωνεις λεφτα για να βλεπεις ελληνικο ποδοσφαιρο ...ΜΑΛΑΚΙΑ ειναι αλλα οπως το παρει κανεις..
εδω συμφωνω 100%
αλλα επειδη το γηπεδο το γ@μημενο εχει πολυ πλακα...ειναι ωραια διασκεδαση , σε τρωει να πας...
και ειδικα Champions League...ειναι αλλιως ρε γαμωτο...νιωθεις καποιο δεος...να παιζεις απεναντι στη Μπαρτσα με 80000 κοσμο...
να βλεπεις το Βυντρα να κοβει το Ροναλντινιο...ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ....:lol:
Akatanomastos
13/09/2010, 10:27
djebour πολυ ωραιος
θεος λεμε
παιχταρα
δεν ειδα ολο τον αγωνα αλλα αρκετα διαστηματα
ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ..........ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ
Πράγματι οί Σέρρες έπαιζαν ψηλά άμυνα καί μάλιστα σέ εύθεία χωρίς βάθος.
Πρεσσάριζαν κάτω άπό τό κέντρο καί έξω άπό τήν περιοχή τής ΑΕΚ.
Οί φάσεις πού έκαναν δέν ήταν πολλές γιατί ήταν πολλοί καλοί οί Μάκος Καφές
καί ό Λαγός έξουδετέρωσε τόν Μπέλιτς ό όποίος έκανε τά γκόλ στήν Τούμπα.
Γιαυτό καί έφυγε άλλαγή.......
Πιστεύω ότι δέν έκαναν πολλές φάσεις γιατί ή ΑΕΚ έπαιξε μέ πολύ πάθος,πολύ φανατισμό
μέ τόν κόσμο δίπλα της νά τήν ένισχύει.
Αύτό καί θεωρώ έδρα....!!!
Παίζοντας μέ αύτόν τόν τρόπο πιστεύω πώς οί Σερραίοι θά κάνουν μεγάλες ζημιές.
Τό άν μία όμάδα έχει έπιθετική νοοτροπία,φυσικά καί δέν έχει νά κάνει μέ τό πόσες φάσεις
θά δημιουργήσει.
Παίζουν ρόλο πολλά πράμματα.
βέβαια άν κάποιος θέλει νά τήν ύποτιμήσει καί νά μήν άσχοληθεί μέ........
ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ............πού ό παίκτης βγήκε καί δήλωσε
ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ....!!!
Αύτό είναι μιά έπαλήθευση τής γνωστής παροιμίας........
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ....!!!
αναποδα τα λες ρε...
αυτος πρεπει να ειναι ΑΕΚΤΣΗΣ..
και εγω που ειπα τα θετικα για τον Πανσεραικο ειμαι βαζελος...:lol:
παντως μου αρεσε πολυ ο Πανσεραικος και συμφωνω οτι αν του κατσουν οι φασεις κ ανοιγει το σκορ πολλες μεγαλες ομαδες θα δουν το χαρο με τα ματια τους...
και αυτος ο Γεωργιαδης απο δεξια μου αρεσε αρκετα...
αναποδα τα λες ρε...
αυτος πρεπει να ειναι ΑΕΚΤΣΗΣ..
και εγω που ειπα τα θετικα για τον Πανσεραικο ειμαι βαζελος...:lol:
παντως μου αρεσε πολυ ο Πανσεραικος και συμφωνω οτι αν του κατσουν οι φασεις κ ανοιγει το σκορ πολλες μεγαλες ομαδες θα δουν το χαρο με τα ματια τους...
και αυτος ο Γεωργιαδης απο δεξια μου αρεσε αρκετα... θετικα για τον πανσεραικο γιατι να πω?τι εκανε?επαιξε λαθος με καλυτερη ομαδα και εχασε..
ας προσεχε .τωρα τι καλο θα του κάνουν τα καλα σχολια απο εμας δε ξερω παντω η κερκυρα που παιξε ολοι πισω και οτι βγει νικησε το αεκ.
στο τελος θα κανει σουμα και θα χει ανελπιστα βαθμους απο το αεκ.
ο πανσε. θα κανει σουμα και θα πει οκ, πεσαμε...αλλα παιξαμε ψηλα αμυνα με το αεκ και μας παστελωσε μονο 2 και γλιτωσαμε καμια 5αρα ευκολα αλλα οκ..παιξαμε επιθετικα! κανοντας ψηλά αμυνα!!! και κανοντας..2 (δυο) φασεις..η μια με στημενη μπαλα φαουλ και η αλλη με σουτ εκτος περιοχης που ισα που φτασε στο τερμα.
οκ.παμε β εθνικη τωρα..
δηλαδη τωρα μεταξυ μας ρε ζζρ(δε ξερω κ το ονομα σου) προτιμας να πας βαρκελωνη τωρα να ανοιχτεις..να ανεβουν τα μπακ σου στη σεντρα να κλεισεις τη μπαρτσα να τους πιεζεις τη πρωτη πασα..και να κανεις καταλάθος 2 φασεις..
και να φας 5-6?
και θα βγεις μετα να πεις οοκ μπραβο μας γιατι πηγαμε να παιξουμε μπαλα?:rolleyes:
δηλαδη τωρα μεταξυ μας ρε ζζρ(δε ξερω κ το ονομα σου) προτιμας να πας βαρκελωνη τωρα
και να φας 5-6?
: τι εγινε σε τρόμαξα??καλα 1-2...:lol: :bawl: :rotflmao:
miscelano
13/09/2010, 10:46
τι εγινε σε τρόμαξα??καλα 1-2...:lol: :bawl: :rotflmao:
ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δηλαδη τωρα μεταξυ μας ρε ζζρ(δε ξερω κ το ονομα σου) προτιμας να πας βαρκελωνη τωρα να ανοιχτεις..να ανεβουν τα μπακ σου στη σεντρα να κλεισεις τη μπαρτσα να τους πιεζεις τη πρωτη πασα..και να κανεις καταλάθος 2 φασεις..
και να φας 5-6?
και θα βγεις μετα να πεις οοκ μπραβο μας γιατι πηγαμε να παιξουμε μπαλα?:rolleyes:
η Μπαρτσελονα ειναι μια ιδιομορφη περιπτωση ...δεν παιζεται ανοιχτα ουτε κλειστα...
για να την παιξεις κλειστα πρεπει να εχεις αμυντικους επιπεδου Ιντερ και τον Μουρινιο στο παγκο ...;) οχι τον Μπουμσονγκ και τον Βυντρα...
η διαφορα τον Πανσεραικου με την ΑΕΚ δεν ειναι διαφορα Παναθηναικου-Μπαρτσα...
οσον αφορα τον Πανσεραικο ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πεσει αν συνεχισει ετσι...
οπως καποτε το αιγαλεω επαιζε ωραια μπαλα και σωνοταν απο τον πρωτο γυρο...
οπως η Λαρισα που επαιζε ωραια μπαλα και βγηκε ουεφα...
Οπως ο Εργοτελης κτλ κτλ...
στην τελικη δεν πεφρουν και εχουν και την εκτιμηση των φιλαθλων και φερνουν κ κοσμο στα γηπεδα...
ΣΠΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... ;)
Η μονη ομαδα που δεν κατεστρεψε το ποδοσφαιρο και επεσε ειναι τα Γιαννενα για αλλους ευνοητους λογους..;)
η Κερκυρα με τη μπαλα που παιζει δεν θα μαζεψει ποτε ουτε τους Κερκυραιους...
αντιθετα εγω θα πήγαινα να δω στο ΟΑΚΑ Παναθηναικος - Πανσεραικος
Υ.Γ.1. Η Κερκυρα θα πεσει αυτανδρη...εχει τη χειροτερη ομαδα της SUPERLEGUE..
Υ.Γ. 2 για τον αγωνα με την Μπαρτσα οποιαδηποτε ηττα με κατω απο 3 γκολ διαφορα τη θεωρω αθλο...
αλλα αν νομιζουν οτι θα παιξουν αμυντικα και θα παρουν αποτελεσμα ειναι γελασμενοι...
τωρα δεν λεμε να ανεβασεις την αμυνα στο κεντρο οπως ειχε κανει ο Μαλεζανι...αλλα αν νομιζουν οτι θα κατσουν ολοι μπροστα στο τερμα κ θα παρουν αποτελεσμα θα γελασει κ ο καθε πικραμενος...
εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει να φαω 5 απο την Μπαρτσα..εδω τα τρωει η Ρεαλ μεσα στο Μπερναμπεου...
με νοιαζει να κερδισω με 2 η 3-0 την Κοπενχαγη...και την Ρωσικη...αυτα με νοιαζουν εκει θα δειξω οτι εχω ομαδα...
Α και κατι αλλο προς τους γαυρους...
τουλαχιστον το μαϊμου πεναλτι του Βυντρα ηταν μεσα στη περιοχη....
γιατι θυμαμαι κατι αλλα του γαυρου δυο μετρα εξω απο τη περιοχη... :lol: :lol: :lol: :lol:
Και ποια η διαφορα....???? :uplate:
Καποιο δεν ηταν λιγοτερο πεναλτυ απο το αλλο..???? :hypnotize
Ρε οι βαζελοι..... :dizzy:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα παίδες, ας μη μιλάμε για γήπεδα...
Το γεγονός οτι η πόλη που φιλοξένησε τους Ολυμπιακους έχει ΕΝΑ μονο αξιόλογο γηπεδο ποδοσφαίρου ειναι ντροπή...
Ειδικά με τον τρόπο που το νέμεται μια συγκεκριμένη ομάδα.
Και ευτυχως που υπαρχει αυτη ( Η ομαδα ...)
Αλλιως.... Αν σου αρεσει η θεα που εχει ακριβως απεναντι απο το γηπεδο......
Την ιδια θα ειχες και στον χωρο του γηπεδου.....
Ακριβως.....
Αυτο μαλλον θα γινει η... Σιωπη...
Οποτε ...
Τσαμπα η δηλωση και το υπερβαρο υφος...
kalgeorge
13/09/2010, 12:28
που διαφωνεις ακριβως?
στο οτι παγιδευεσαι σε μιζερες λογικες του στυλ κλουβι, να φοβαται ο αντιπαλος κκτλ κτλ..και δεν κοιτας να φτιαξεις ομαδα....?
sigoyra astieuesai.....den borw na to eklavw alliws....
i parakoloutheis ton panathinaiko ta teleutaia 3 xronia mono.....
den xreiazetai na sou pw poses agwnistikes eixe na xasei stin leoforo o panathinaikos....suberilamvanomenwn eurwpaikwn agwnwn...
kai ti agwnwn....
real
arsenal
barca
klp klp
el_hymador
13/09/2010, 12:30
Εγώ αν ήμουν ΠατεροΒγενόπουλος και είχα και καλά τα κόζια της διαιτησίας, θα έκανα το εξής απλό...
όχι την επόμενη, αλλά σε κανά 2-3 αγωνιστηκές θα έλεγα σε ένα "δικό μου" διαιτητή να δόσει δύο καραμπάμ πέναλτι ύπερ του γαύρου...μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους, για να ξεφτυλιστεί τελειώς ο χοντρός...
Από την άλλη, πρν ακόμη ξεκινήσει το πρωτάθλημα καλά-καλά, έχουμε ένα χωρίς προηγούμενο ξέσπαμα "αγανάκτησης" από τον Γιουβαρλάκη...και ποιός μου λέει εμένα ότι δεν είναι όλο στημένο; Και σε 3-4 αγωνιστηκές από τώρα, αφού θα έχουν βοηθήσει με εντελώς γελοίο τρόπο τον Παναθηναϊκό και έχει δημιουργηθεί προηγούμενο, αλλάξει το πράμα και πάει καρότσι τον γάυρο; ...οι εντυπώσεις όμως θα έχουν δημιουργηθεί...
:winka:
sigoyra astieuesai.....den borw na to eklavw alliws....
i parakoloutheis ton panathinaiko ta teleutaia 3 xronia mono.....
den xreiazetai na sou pw poses agwnistikes eixe na xasei stin leoforo o panathinaikos....suberilamvanomenwn eurwpaikwn agwnwn...
kai ti agwnwn....
real
arsenal
barca
klp klp
επίσης στη Λεωφορο απεκλειστηκες απο την Πορτο , απο τη Ρειντζερς περασε στο 90 φευγα μια τιποτενια ομαδα απο το ανατολικο μπλοκ που δεν θυμαμαι το ονομα της κτλ κτλ..
εφαγες 4 απο τον γαυρο, εχασες ενα πρωταλημα απο ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗ ενω ησουν σιγουρος πρωταθλητης...
και στο ΟΑΚΑ πηρες Χ απο την Μπαρτσελονα
εφερες Χ με τη Ματσεστερ με ωραιο ποδοσφαιρο
απεκλεισες την Γιουβεντους ....
πηγες στους 4 τους Champions League..
παλαιοτερα στους 4 τους Πρωταθλητριων...
στους 8 τους Ουεφα.. κτλ κτλ...
σου ξεκαθαριζω οτι δεν βαζω σε μια ζυγαρια τα αποτελεσματα...
απλα, το βλεπεις πολυ στενομυαλα το πραγμα...
ή θα θελουμε να λεμε οτι ειμαστε μεγαλη ευρωπαική ομαδα και να παιζουμε σε αντιστοιχες συνθηκες....
ή θα κοροιδευουμε τον ευατο μας...
το συγχρονο - μεγαλο γηπεδο σε ανεβαζει επιπεδο...ειτε το θελουμε ειτε οχι...
kalgeorge
13/09/2010, 13:23
επίσης στη Λεωφορο απεκλειστηκες απο την Πορτο , απο τη Ρειντζερς περασε στο 90 φευγα μια τιποτενια ομαδα απο το ανατολικο μπλοκ που δεν θυμαμαι το ονομα της κτλ κτλ..
εφαγες 4 απο τον γαυρο, εχασες ενα πρωταλημα απο ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗ ενω ησουν σιγουρος πρωταθλητης...
και στο ΟΑΚΑ πηρες Χ απο την Μπαρτσελονα
εφερες Χ με τη Ματσεστερ με ωραιο ποδοσφαιρο
απεκλεισες την Γιουβεντους ....
πηγες στους 4 τους Champions League..
παλαιοτερα στους 4 τους Πρωταθλητριων...
στους 8 τους Ουεφα.. κτλ κτλ...
σου ξεκαθαριζω οτι δεν βαζω σε μια ζυγαρια τα αποτελεσματα...
απλα, το βλεπεις πολυ στενομυαλα το πραγμα...
ή θα θελουμε να λεμε οτι ειμαστε μεγαλη ευρωπαική ομαδα και να παιζουμε σε αντιστοιχες συνθηκες....
ή θα κοροιδευουμε τον ευατο μας...
το συγχρονο - μεγαλο γηπεδο σε ανεβαζει επιπεδο...ειτε το θελουμε ειτε οχι...
ntax.....oti peis....den to sinexizw......
imarton
παιδια μεταξυ μας τωρα...
την ομάδα δε τη κάνει το γήπεδο..
η την εχεις και κερδίζεις μεσα εξω επι τα αυτα κτλ η δε την εχεις ..και οταν κερδιζεις εισαι σιγουρος οτι φταίει κατι αλλο ..οπως το γηπεδο..το χορταρι..κτλ
παντως να πιστεψεις οτι η ομοαδα σου απο μονη της νικά δεν πολυπαιζει ετσι?:lol: :bawl: :rotflmao:
kalgeorge
13/09/2010, 13:43
auto to xeraki......tou kitrinou....oi gauroi tha to eixan kanei terastia afisa twra ;) ;)
209726
kalgeorge
13/09/2010, 13:44
;) ;)
209728
blackbusa
13/09/2010, 13:45
auto to xeraki......tou kitrinou....oi gauroi tha to eixan kanei terastia afisa twra ;) ;)
δηλαδη λες οτι ηταν πεναλντυ???
;) ;)
Ο χαβιτο την κανει παντα αυτη τη βλακεια με το χερι επειδη ειναι γατακι κ δεν μπορει να παρει θεση...κανει πολλα επιετικα φαουλ ετσι..
αλλα πεναλντι αυτο το σπρωξιμο με την καμια..
εξαλλου ειναι ντροπή να πεσεις απο σπρωξιμο του Χαβιτο...:lol: :lol:
ntax.....oti peis....den to sinexizw......
imarton
ενταξει ευχαριστω...
επισης να ξερεις οτι υπαρχει κ το γηπεδο της Αλεκοτρυπας στη Κυψελη...ελαχιστα μικροτερο απο τη Λεωφορο με καλυτερες εγκαταστασεις μεσα σε "πρασινη" γειτονια και πολυ καυτη εδρα... :lol:
εκει πατας και την Μπαρτσελονα ανετα...:lol: :lol:
πρεπει να διωξουμε μονο τον Αστερα Εξαρχειων...αλλα εδω εδιωξε ο Ολυμπιακος τον Εθνικο απο το σπιτι του , στον αστερα θα κολλησουμε εμεις...:lol:
Cpt. Haddock
13/09/2010, 13:56
[...]εξαλλου ειναι ντροπή να πεσεις απο σπρωξιμο του Χαβιτο...:lol: :lol:
οπως το εβλεπα εγω ζωντανα στην τηλεοραση η πρωτη μου αντιδραση ηταν '' εεεε μπεναλντυ ρεεεε''
οταν ειδα το ριπλει.... εκλαιγα απο τα γελια. Πανω ομως στη φαση το ειδα πεντακαθαρο..
Δολο απο το διαιτητη δε βλεπω.. βλακεια ομως βλεπω
οτι θα εγραφα εδω μεσα... δε το περιμενα απο μενα..
el_hymador
13/09/2010, 14:01
...γαμότο δεν έχουμε και την διορισμένη αθλητική κυριακή με τον μπαρούφα να κάνουν το άσπρο - μαύρο....:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
13/09/2010, 14:03
giati re gamwto....ellinika grafw....eimai sigouros...
kathe fora to idio....
pame pali loipon alli mia.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ (εκτος και αν εισαι γαυρος) ΑΛΛΑ αν ηταν υπερ του γαυρου...την επαφη (την μικρη αυτη) πυο εχει το χερι του χαβιτο, οι ΓΑΥΡΟΙ θα την ειχαν κανει αφισσα για το υποστηριξουν.
ενταξει τωρα?;)
kalgeorge
13/09/2010, 14:05
ενταξει ευχαριστω...
επισης να ξερεις οτι υπαρχει κ το γηπεδο της Αλεκοτρυπας στη Κυψελη...ελαχιστα μικροτερο απο τη Λεωφορο με καλυτερες εγκαταστασεις μεσα σε "πρασινη" γειτονια και πολυ καυτη εδρα... :lol:
εκει πατας και την Μπαρτσελονα ανετα...:lol: :lol:
πρεπει να διωξουμε μονο τον Αστερα Εξαρχειων...αλλα εδω εδιωξε ο Ολυμπιακος τον Εθνικο απο το σπιτι του , στον αστερα θα κολλησουμε εμεις...:lol:
ooooooooooooookkkkk :a013: :a013: :a013: :a013:
kalgeorge
13/09/2010, 14:06
...γαμότο δεν έχουμε και την διορισμένη αθλητική κυριακή με τον μπαρούφα να κάνουν το άσπρο - μαύρο....:lol: :lol: :lol:
entajei re sy....dne eides ZHLO o bakopoulos GIA TA OSA EGINAN????
blackbusa
13/09/2010, 14:06
kathe fora to idio....
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ (εκτος και αν εισαι γαυρος) ΑΛΛΑ αν ηταν υπερ του γαυρου...την επαφη (την μικρη αυτη) πυο εχει το χερι του χαβιτο, οι ΓΑΥΡΟΙ θα την ειχαν κανει αφισσα για το υποστηριξουν.
ενταξει τωρα?;)
οκ...το γλυτωσες το κραξιμο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασχετοσχετικο...για τον προεδρο σου ηταν πεναλντυ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
13/09/2010, 14:07
οκ...το γλυτωσες το κραξιμο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασχετοσχετικο...για τον προεδρο σου ηταν πεναλντυ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
e nai re....ti tha itna.....
edw o marinakis TWRA anakalupse paraga
:lol: :bawl: :bawl:
kathe fora to idio....
ενταξει τωρα?;)
Ναι ρε σεις.... :lol:
Ενταξει... :bawl: :bawl:
Δεν ηταν πεναλτυ.... :a9:
Παρολα αυτα ομως στο τελος θα ειναι ολα δικαια γιατι εχετε........
Την καλλυτερη ομαδα...... :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:
kalgeorge
13/09/2010, 14:30
ayto einai alithia......
mono roster na deis......
den nomizw oti uparxei sigkrisi....
el_hymador
13/09/2010, 14:32
Δηλαδη οτι σας ελεγε ολος ο κοσμος τοσα χρονια...
:lol: :lol: :lol: :lol:
θετικα για τον πανσεραικο γιατι να πω?τι εκανε?επαιξε λαθος με καλυτερη ομαδα και εχασε..
ας προσεχε .τωρα τι καλο θα του κάνουν τα καλα σχολια απο εμας δε ξερω παντω η κερκυρα που παιξε ολοι πισω και οτι βγει νικησε το αεκ.
στο τελος θα κανει σουμα και θα χει ανελπιστα βαθμους απο το αεκ.
ο πανσε. θα κανει σουμα και θα πει οκ, πεσαμε...αλλα παιξαμε ψηλα αμυνα με το αεκ και μας παστελωσε μονο 2 και γλιτωσαμε καμια 5αρα ευκολα αλλα οκ..παιξαμε επιθετικα! κανοντας ψηλά αμυνα!!! και κανοντας..2 (δυο) φασεις..η μια με στημενη μπαλα φαουλ και η αλλη με σουτ εκτος περιοχης που ισα που φτασε στο τερμα.
οκ.παμε β εθνικη τωρα..
ΦΙΛΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.........
Όχι γιατί έπαιξαν 11 άτομα μέσα στήν περιοχή, ούτε γιατί τούς άνοιξε ό κώλος καί μέ
δύο έπιθέσεις έβαλαν δύο γκόλ,ούτε γιατί δέν έδωσε τό πέναλτυ στό σαρανταφεύγα
νά γίνει τό 1-1,ούτε γιατί τό ρούφηξε ό Σάχα άπό 40 μέτρα........ΑΛΛΑ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΧΩΜΑ........!!!
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ..........ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.....!!!!
Άλλιώς θά έτρωγε 6 ή Κέρκυρα....!!
Καί δέν παίζαμε καί στή Ριζούπολη μέ τόν κόσμο κρεμασμένο στά κάγκελλα....!!!
Έγώ λοιπόν σού λέω καί νά τό θυμάσαι ότι.......
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.......
ayto einai alithia......
mono roster na deis......
den nomizw oti uparxei sigkrisi....
Καλα....Πρεπει να τους δουμε ( και αυτους και τους αλλους ) να παιζουν κι ολας δεν νομιζεις....???
Εκτος αν το ροστερ σου σε γεμισε απο τον πρωτους σας αγωνες.....
( Αλλιως οποιος χωνει τα ποιο πολλα να του το δινουν απο την αρχη να γλυτωνουμε και την κουβεντα....)
kalgeorge
13/09/2010, 14:37
Καλα....Πρεπει να τους δουμε ( και αυτους και τους αλλους ) να παιζουν κι ολας δεν νομιζεις....???
Εκτος αν το ροστερ σου σε γεμισε απο τον πρωτους σας αγωνες.....
( Αλλιως οποιος χωνει τα ποιο πολλα να του το δινουν απο την αρχη να γλυτωνουμε και την κουβεντα....)
oxi re ...telos eimaste kaluteroi
tha to paroume
kai tha paroume kai diplo stin bartsa
kai meta.......
kala paw na rixw ligo nero stin mouri mou....
Eγω λέω να κάνουν burger contest τα κολλητάρια ο Μαρινάκος και το Πατεράκος ... ο νικητής κερδίζει και τη κούπα..:bigcry:
kalgeorge
13/09/2010, 15:06
παρτε να ξεσαλωσετε :bawl: :bawl: :bawl:
http://vathmologia.gr/