PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIII

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

blackbusa
17/08/2010, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Aρα...... Γηπεδο του Ολυμπιακου ΔΕΝ ανεγερθει ποτε........!!!1

Σωστα...????

Και ξαναρωταω.......

ΣΩΣΤΑ....?????

Ουτε κανα προπονητηριο υπηρχε ποτε στον ρεντη... ( προς ενημερωση σου...)

Το μονο γηπεδο που υπηρχε επι χρονια στην περιοχη ηταν του Ταυρου ( 2κμ μολις απο το σημερινο του Ολυμπιακου....)

Τωρα απο εκει και περα αν η ταμπελα θεωρειτε για εσενα γηπεδο......

( Ελα να σου κανω και εσενα δωρο ενα.... γηπεδο ! )

Η πλακα ειναι οτι λιγο παραπανω μιλαγες για ανεγερση....Οχι για ταμπελα....

Το λινκ του δημοσιογραφου σου για το συγκεκριμενο παιχνιδι με την Εβερτον το βρηκες...???? :confused: Δεν μου απαντησες.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παιζουμε παλι απο οτι μου φαινετε...το γηπεδο δεν ανεγερθει γιατι επεσε η Χουντα και κοπηκανε τα κρατικα κονδυλια...το γηπεδο θα χτιζοταν οπως λεει και η ταμπελα ανεγερσης στον Ρεντη με ονομασια ''21 απριλιου 1967''...τα εργα ξεκινησαν βεβαια και αυτο εγινε το προπονητηριο της ομαδας σας...καποια στιγμη ο Κροκους ηθελε να κανει εκει το γηπεδο σας (γιαυτο αλλωστε αγορασε και 25 στρεμματα με προσωπικα του λεφτα)αλλα του εκατσε καλυτερο λαχειο...τι σκατα γαυρος εισαι ρε και δεν τα ξερεις???:lol: :lol: :lol:

ρεντης (http://sports.in.gr/article/?aid=161801) βλεπεις την φωτο που λεει σημερα???ε αυτο εγινε το προπονητηριο σας αφου δεν χτιστικε το ''21 απριλιου 1967''

ρε πουτανα που ειναι η ζωη τελικα....http://stadia.gr/news/news-31-5-2003-gr.html

''Κλείνει έτσι ο πρώτος κύκλος δημιουργίας του νέου γηπέδου, που είχε αρχίσει πριν από 40 ημέρες. Υπενθυμίζουμε ότι στις 21 Απριλίου υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης του Σταδίου Καραϊσκάκη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. για τα επόμενα 49 χρόνια.''
:lol: :lol: :lol:

σου ειπα....δεν εχω κανεναν αγαπημενο δημοσιογραφο...αφου εβαλες εσυ την φωτο δεν βαζεις και το λινκ λεμε....

και μετα λες οτι εισαι και γαυρος....απο εμας τα μαθαινεις....ακου ηταν στο Ταυρο και οχι στον Ρεντη...:lol: :lol: :lol:
''Αληθινά ιστορική στιγμή για τον πάντοτε άστεγο Θρύλο: Οι αείμνηστοι Σιφαλάκης,Παπαδάκης,Μητρόπουλος υπογράφουν, ως εκπρόσωποι του Δ.Σ. του ΟΣΦΠ,την αγορά της πρώτης έκτασης γης στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη. Επάνω, 3ος από αριστερά, ο Πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κ.Μπαρμπής.''

206843

STOYBI
17/08/2010, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Απλά - απλά και ωραία .......... λοιπόν !!!
Ο Σκυλίτσης, σύμφωνα με τους αριστερότερους των αριστερών, είναι ο καλύτερος δήμαρχος που είχε ποτέ ο Πειραιάς !!!
Ο οποίος Σκυλίτσης ήταν Δήμαρχος Πειραιά .......... μόνο !!! Τίποτε άλλο !!!
Αυτά έχεις καταλάβει εσύ !!! :confused: :confused:
Το ότι ήταν Προεδρος του Ολυμπιακού και από τους Χουντικότερους των Χουντικών ....... δεν το έχεις καταλάβει ;;; :confused: :confused:

Ή δεν θες να το καταλάβεις και ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ το υποβαθμίζεις σαν γεγονός ;;; :winka: :smokin: :evil:

Και άντε να το καταπιούμε ΚΑΙ αυτό .......... και να δεχτούμε ότι ο Σκυλίτσης ήταν Εθνικός Ευεργέτης .......... :rotflmao: :rotflmao:

Ο επόμενος πρόεδρός σας ............ ο Δημήτριος Βαρδάνης ........... του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ήταν ή του ΕΑΤ - ΕΣΑ ;;;
:smokin: :evil:

Ε ωραια..... Τι εγινε που ηταν προεδρος του Ολυμπιακου...???

Ποια τα οφελη του γαυρου....???

Το ενα πρωταθλημα που πηρε ολο και ολο επι χουντας ( 72-73 )

Ο διωγμος του κουμουνιστη αρον αρον Μπουκοβιτς ( το ξερεις το τραγουδακι ελπιζω.... Δεν βγηκε τυχαια.)

Η Γηπεδαρα ταμπελα του Πανου....??? :lol: :bigcry: :lol:

Για πες μου....????

:confused:

el_hymador
17/08/2010, 17:58

Το ενα πρωταθλημα που πηρε ολο και ολο επι χουντας ( 72-73 )

γκουχ-γκουχ...

2 πρωταθληματα πηρε η ομαδα σου επι χουντας 1967-1974 και 3 ο Παναθηναϊκος...πηρατε ομως στο ιδιο διαστημα και 3 κυπελλα εναντι ενος του Παναθηναϊκου...

ποιος ειναι πιο χουντικος λοιπον; :confused:

el_hymador
17/08/2010, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ΦΙΛ ΝΤΟΝ...;)
:wave2: :wave2: :wave2:

ναι φιλ ντον και ντιν ντον....αυτος που πηρε δωρα απο τον Παναθηναϊκο για να μας παιξει καλα ΑΝ και εφ οσων κληρωνονταν σε καποιο ευρωπαίκο παιχνιδι τις επομενες χρονιες...μονο που αμεσως μετα απο το τελικο της Αθηνας, ουσιαστικα τελειωσε η καρριερα του...

φτου γαμοτο! κοτσο μας επιασαν τζαμπα τα ρολογια και τα κοσμηματα...να σου πω;

Για το "ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω" (και τα αλλα που γραφω παραπανω) εχεις να δηλωσεις τιποτα η θα πας στο λαγουμι σου να μασησεις το καροτακι- καραμελα κουνελακι;

υ.γ. μιας και διαβαζεις πολυ SUN και Daily Mirror τελικα η πριγκιπησσα Νταϊανα απο ατυχημα πηγε η ηυαν στημενο απο τη βασιλικη οικογενεια;

arxaios
17/08/2010, 18:08

Τίποτα μωρέ ........ τι να έγινε !!! :confused: :lol: :lol: :lol:

Καλά ....... πλάκα κάνεις έτσι ;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
17/08/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γκουχ-γκουχ...

2 πρωταθληματα πηρε η ομαδα σου επι χουντας 1967-1974 και 3 ο Παναθηναϊκος...πηρατε ομως στο ιδιο διαστημα και 3 κυπελλα εναντι ενος του Παναθηναϊκου...

ΈΕΕΕΕΕΕΕλλλλαααα μωρέ ........... λεπτομέρειες !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
17/08/2010, 18:12
ΦΙΛ ΝΤΟΝ...;)
:wave2: :wave2: :wave2:

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=-oUZLV_GdZw

blackbusa
17/08/2010, 18:14
γκουχ-γκουχ...

γκουχου γκουχου....το 73 ποιος το πηρε???:winka:

el_hymador
17/08/2010, 18:15
ΈΕΕΕΕΕΕΕλλλλαααα μωρέ ........... λεπτομέρειες !!!

Ναι μωρε εδω ο παρατηρητης της Ριζουπολης και ο υπευθυνος ασφαλειας εγιναν μετα υπαλληλοι του Κοκκαλη...τυχαια γεγονοτα, μην κολας και εσυ ρε παιδι μου, αμαν με τις εμμονες σου!...σημασια εχει το φιλακι του Δομαζου στη Δεσποινα και αν ο Φιλ Ντον πηρε rolex απο τον Βαρδινογιαννη για να μας παιξει καλα στη συνταξη του...:lol: :lol: :lol:

STOYBI
17/08/2010, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B

και μετα λες οτι εισαι και γαυρος....απο εμας τα μαθαινεις....ακου ηταν στο Ταυρο και οχι στον Ρεντη...:lol: :lol: :lol:
''Αληθινά ιστορική στιγμή για τον πάντοτε άστεγο Θρύλο: Οι αείμνηστοι Σιφαλάκης,Παπαδάκης,Μητρόπουλος υπογράφουν, ως εκπρόσωποι του Δ.Σ. του ΟΣΦΠ,την αγορά της πρώτης έκτασης γης στον Άγ. Ιωάννη Ρέντη. Επάνω, 3ος από αριστερά, ο Πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κ.Μπαρμπής.'' [/B]

Τι υπογραφουν .... Παναγιωτη μου...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για ξαναπαμε......

ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ....Παναγιωτη μου..????

Κατα τα αλλα ειπα οτι το μονο πραγματικο γηπεδο μεχρι το 2000 ( ως απαντηση στα αναγειρομενα γηπεδα απο την χουντα που ελεγες παραπανω ) ηταν το γηπεδο του Ταυρου και κανενα αλλο....)

Κατα τα αλλα .... Εγω να βρω το λινκ....

Εσυ γελας...... :D

Η πλακα ειναι ποσοι γελανε απο αυτους που εκαναν την αναζητηση.... :winka:

:wave2:

el_hymador
17/08/2010, 18:28
γκουχου γκουχου....το 73 ποιος το πηρε???:winka:

Παμε -1 / +1 χρονια απο την επταετια της Χουντας

Πρωταθληματα:

1966-1967 γαυρος

1967-1968 ΑΕΚ (α και εσεις χουντικοι πουλακια μου ε; :lol: )
1968-1969 Παναθηναϊκος
1969-1970 Παναθηναϊκος
1970-1971 ΑΕΚ (ου να μου χαθειτε φασιστομουτρα!)
1971-1972 Παναθηναϊκος
1972-1973 γαυρος
1973-1974 γαυρος

1974-1975 γαυρος

Κυπελλα:

1966-1967 Παναθηναϊκος

1967-1968 γαυρος
1968-1969 Παναθηναϊκος
1969-1970 Αρης (και οι σκουληκαντερες στο κολπο!)
1970-1971 γαυρος
1971-1972 ΠΑΟΚ (και αλλοι χουντικοι...ντεμεκ δημοκρατες
1972-1973 γαυρος
1973-1974 ΠΑΟΚ (κλαϊν μαϊν Πολυτεχνειο)

1974-1975 γαυρος

αρα στο πρωταθλημα ο Παναθηναϊκος ειχε την ευνοια της χουντας των συνταγματαρχων, ενω στο κυπελλο, που οπως εχει γραψει και η εγκυρη Daily Mirror ελεγχοταν απο τους αυτοεξοριστους ελληνες δημοκρατες, ο γαυρος διεπρεψε...

:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
17/08/2010, 18:30
Τι υπογραφουν .... Παναγιωτη μου...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για ξαναπαμε......

ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ....Παναγιωτη μου..????

Κατα τα αλλα ειπα οτι το μονο πραγματικο γηπεδο μεχρι το 2000 ( ως απαντηση στα αναγειρομενα γηπεδα απο την χουντα που ελεγες παραπανω ) ηταν το γηπεδο του Ταυρου και κανενα αλλο....)

ποτε ειχες σαν εδρα τον Ταυρο Κωστα μου???ΠΟΤΕ ειπαμε???:lol: :lol: :lol:

για βρες το λινκ λεμε να γελασουμε ολοι παρεα...

υ.γ. το ρεντη του χτες και του σημερα δεν τον ειδες Κωστακη μου???νομιζα οτι πρεπει να τρωμε ψαρια για να εχουμε καλη μνημη και αντιληψη....μαλλον ο γαυρος δεν ειναι σε αυτα τα ειδη...:sad:

STOYBI
17/08/2010, 18:34
γκουχ-γκουχ...

Περιοδος 66-67 ( προ χουντας ---αρχες μαιου τελειωνε το πρωταθλημα δεν το ξερεις..?? Λιγες μολις μερες πριν το τελος εκεινου του πρωταθληματος ειχε ερθει η χουντα.... Ειχε σοβαροτερα πραγματα να κανει...)

Πελατες απο τοτε...... :lol:

Παρε και τα δικα σου......1968-69, 1969-70, 1971-72

STOYBI
17/08/2010, 18:36
ποτε ειχες σαν εδρα τον Ταυρο Κωστα μου???ΠΟΤΕ ειπαμε???:lol: :lol: :lol:

για βρες το λινκ λεμε να γελασουμε ολοι παρεα...

Μιλησα εγω για εδρα στον ταυρο...???

Που βρε Παναγιωτη....

Διαστρεβλωνεις η μου φαινετε...???

el_hymador
17/08/2010, 18:36
Περιοδος 66-67 ( προ χουντας ---αρχες μαιου τελειωνε το πρωταθλημα δεν το ξερεις..?? Λιγες μολις μερες πριν το τελος εκεινου του πρωταθληματος ειχε ερθει η χουντα.... Ειχε σοβαροτερα πραγματα να κανει...)

αρα δηλαδη και το 73-74 πεφτει μεσα στη μεταπολιτευση και δεν πιανει ε; :lol:

για τα κυπελλα εχεις να μας πεις κατι η μπα; :a13:

STOYBI
17/08/2010, 18:37
Α Παναγιωτη.....

Τι υπογραφουν ειπαμε στην φωτο που εβαλες.... :confused: :confused: :confused:

arxaios
17/08/2010, 18:38

Γι αυτό το έβαλε ξεχωριστά .......... για τα άλλα 2 που η χούντα ήταν ακμάζουσα ...... τι έχεις να πεις ;;;
+ 3 κύπελα ;;;

:evil: :evil: :evil:

blackbusa
17/08/2010, 18:39
Μιλησα εγω για εδρα στον ταυρο...???

Που βρε Παναγιωτη....

Διαστρεβλωνεις η μου φαινετε...???

για γηπεδο του Ταυρου μιλισες Κωστα μου...τι εννοουσες???εγω εξαρχης ελεγα για προπονητηριο...αυτο σημαινει χορταρι....ταρταν γυρω γυρω...και αντε καμμια κερκιδα για 10 ατομα...α ναι Κωστα...κατω απο την γραμμες του Οσε ειναι ο Ρεντης...

και για να μην ξεχνιομαστε....ΤΟ LINKKKKKKKKKKKK λεμε για να γελασουμε....

STOYBI
17/08/2010, 18:41

υ.γ. το ρεντη του χτες και του σημερα δεν τον ειδες Κωστακη μου???νομιζα οτι πρεπει να τρωμε ψαρια για να εχουμε καλη μνημη και αντιληψη....μαλλον ο γαυρος δεν ειναι σε αυτα τα ειδη...:sad:

Κατσε γιατι δεν σε προλαβαινω στα εντιτ..... :rotflmao: :rotflmao:

Για ανεγερση γηπεδου δεν μιλαγες παραπανω ρε Πανο...????

Οταν λεμε γηπεδο εννουμε γηπεδο.....

Με κερκιδες...

Με καντινες....

Να δινουν επισημους αγωνες μια η και παραπανω ομαδες....

Μιλησες για ( αγορασμενο κατα τα λεγομενα σου ) οικοπεδο και ειπα οχι..???

Για ανεγερση σταδιου μιλησες !!!

blackbusa
17/08/2010, 18:41
Α Παναγιωτη.....

Τι υπογραφουν ειπαμε στην φωτο που εβαλες.... :confused: :confused: :confused:

απο οτι λεει η ΠΕΦΟ με καμαρι....αγορα οικοπεδο για στεγαση του ολυμπιακου σε δικο του χωρο...αυτο μπορει να εννοει σταδιο...βεβαια αν πεσει η επανασταση μπορει να βαφτηστει και προπονητηριο...το καταλαβες τωρα Κωστα????:winka:

el_hymador
17/08/2010, 18:44
Ρε παιδια μισο λεπτο!!!

Τελικα ποιος ειναι ο χουντικοτερος; μπρδευτηκα...:lol: :lol: :lol:

STOYBI
17/08/2010, 18:44

Οτι σε εκεινη την περιοχη μονο το γηπεδο του ταυρου υπηρχε μεχρι τοτε ...

Τι αλλο σου ειπα..??

Μιλησα εγω για καποια εδρα..???

Το λινκ Παναγιωτη.....

Τι υπογραψαν στην φωτο ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ειπαμε...????

STOYBI
17/08/2010, 18:49
.α ναι Κωστα...κατω απο την γραμμες του Οσε ειναι ο Ρεντης...

Μιας και γνωριστηκαμε παμε κανα στοιχηματακι οτι ο Ρεντης δεν ειναι κατω απο τις γραμμες του ΟΣΕ αλλα....... :wave2:

Αν θες .... Εδω ειμαστε...!!!

STOYBI
17/08/2010, 18:52
απο οτι λεει η ΠΕΦΟ με καμαρι....αγορα οικοπεδο για στεγαση του ολυμπιακου σε δικο του χωρο...αυτο μπορει να εννοει σταδιο...βεβαια αν πεσει η επανασταση μπορει να βαφτηστει και προπονητηριο...το καταλαβες τωρα Κωστα????:winka:

Μα παραπανω δεν μιλας για αγορα....???? :confused: :confused:

Τι σε πειραξε...?????

Μας μπερδευεις βρε Παναγιωτη μου...... :sick:

Παντως γηπεδο ....

Δεν ηταν !!!!

STOYBI
17/08/2010, 18:54
Ρε παιδια μισο λεπτο!!!

Τελικα ποιος ειναι ο χουντικοτερος; μπρδευτηκα...:lol: :lol: :lol:

Αυτοι που θελουν να μιλανε για τελικο πρωταθλητριων και πολλα μα πολλα εκκατομυρια στην τσεπη !!!

Οι αλλοι με το ενα κυπελακι ελλαδος παραπανω... Το βλεπω χλωμο...

blackbusa
17/08/2010, 18:54
Κατσε γιατι δεν σε προλαβαινω στα εντιτ..... :rotflmao: :rotflmao:

Για ανεγερση γηπεδου δεν μιλαγες παραπανω ρε Πανο...????

Οταν λεμε γηπεδο εννουμε γηπεδο.....

Με κερκιδες...

Με καντινες....

Να δινουν επισημους αγωνες μια η και παραπανω ομαδες....

Μιλησες για ( αγορασμενο κατα τα λεγομενα σου ) οικοπεδο και ειπα οχι..???

Για ανεγερση σταδιου μιλησες !!!

θα στα γραψω spidermanικα...

ο οσφπ αγορασε τον Ρεντη πριν πολλαααααααααααααααααααααα χρονια για να κατασκευασει ιδιοκτητο γηπεδο...μιας και ζηλευε τους φασιστοχουντικους τριφυλλοφορους που ειχαν δικο τους...γινετε και μια ωραια πρωια μια επανασταση...ξαφνικα λεμε εεεε γιατι την 20 απριλιου του 1967 ολα πηγαιναν καλα...καποιοι λοιπον απο αυτους τους καλους ανθρωπους αποφασισαν να χαρισουν ενα σκασμο λεφτα στον ολυμπιακο να χτισει γηπεδοοοοοοοοοοο....και που λες ενω ετοιμαζονται ολα (γινονται και βραβευσεις) κατι κολωπαιδα αποφασιζουν οτι δεν τους αρεσει η Γυαρος και προτιμανε την Μυκονοοοοοοοοοοοοο....πεφτει η επανασταση...σταματανε οι χορηγιες...και παπαλα το γηπεδακι ονοματην ''21 απριλιου 1967'' στον Ρεντηηηηηη...και αφου ειχαν το οικοπεδο λενε οι του ολυμπιακου''δεν το κανουμε προπονητηριο???'' και το εκανανννννννν...μετα απο πολλα χρονια ηρθε ενα αλλος καλος κυριος και αποφασησε να φτιαξει αυτος γηπεδο στον Ρεντη....τα μετρησε απο εδω....τα μετρησε απο εκει...ολα μια χαρα...αλλα ελα που κατι αλλοι αλητες διοργανωναν κατι αγωνες που τυχαια τους ελεγαν ολυμπιακους...ετσι αυτος ο καλος κυριος αποφασισε να εκσυνχρονησει τον Ρεντη και να τον κανει σοβαρο προπονητηριο για την ομαδα του και να χτισει τσαμπα γηπεδο στο Φαληρο....και ζησαμε εμεις καλα και αυτος καλυτερααααααααααα....

arxaios
17/08/2010, 18:55
Μα παραπανω δεν μιλας για αγορα....???? :confused: :confused:

Τι σε πειραξε...?????

Μας μπερδευεις βρε Παναγιωτη μου...... :sick:

Παντως γηπεδο ....

Δεν ηταν !!!!

Πάντως ....... κάτι .......... με τις ευλογίες της Χούντας είναι !!! :winka: :winka: :winka:
Τώρα όπως και να το πεις ....... όπως και να σας βολεύει .......... προσφορά της "Επανάστασης" είναι !!! :evil: :evil: :evil:

blackbusa
17/08/2010, 18:57
Μιας και γνωριστηκαμε παμε κανα στοιχηματακι οτι ο Ρεντης δεν ειναι κατω απο τις γραμμες του ΟΣΕ αλλα....... :wave2:

Αν θες .... Εδω ειμαστε...!!!

εδω ειμαστε και περιμενουμε το LINK...αργεις????:a55:

υ.γ. στοιχηματα δεν βαζω ποτε μου...

blackbusa
17/08/2010, 18:59
Αυτοι που θελουν να μιλανε για τελικο πρωταθλητριων και πολλα μα πολλα εκκατομυρια στην τσεπη !!!

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

τα εκατομυρια απο που προκυπτουν???απο τους χορηγους και απο τα τηλεοπτικα δικαιωματα???

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

el_hymador
17/08/2010, 19:02

με 2 κυπελλακια παραπανω μην ξεχνιομαστε...

εχει πλακα παντως πως τα πρωταθληματα τα δικα μας επι χουντας ειναι πρωταθληματαρες ενω τα κυπελλα τα δικα σας ειναι κυπελλακια...:lol: :lol: :lol:

αποριας αξιο παντως πως γινοταν και περνανε τιτλους και αλλες ομαδες πλην του Παναθηναϊκου εκεινη την περιοδο...στη τελικη αφου μπορουσαν οι χουντικοι να κινουν τα νηματα στη ευρωπη, θα μπορουσαν να μας διορισουν μονιμους πρωταθλητες οπως εκανε ο Φρανκο στην Ισπανια με τη Ρεαλ...αλλα οι διορισμενοι πρωταθλητες εμφανιστηκαν χρονια μετα στο ελληνικο πρωταθλημα βλεπεις, σε καιρους δημοκρατιας...

εσυ εχεις να μας πεις κατι για Μπαλωκες - Τσιρωνιδες αιγαλεα και σια η θα πας να κανεις παρεα στο αλλο κουνελακι που λακισε;

:lol:

STOYBI
17/08/2010, 19:02
θα στα γραψω spidermanικα...

ο οσφπ αγορασε τον Ρεντη πριν πολλαααααααααααααααααααααα χρονια για να κατασκευασει ιδιοκτητο γηπεδο...μιας και ζηλευε τους φασιστοχουντικους τριφυλλοφορους που ειχαν δικο τους...]

][/QUOTE] γινετε και μια ωραια πρωια μια επανασταση...ξαφνικα λεμε εεεε γιατι την 20 απριλιου του 1967 ολα πηγαιναν καλα...καποιοι λοιπον απο αυτους τους καλους ανθρωπους αποφασισαν να χαρισουν ενα σκασμο λεφτα στον ολυμπιακο να χτισει γηπεδοοοοοοοοοοο....και που λες ενω ετοιμαζονται ολα (γινονται και βραβευσεις) κατι κολωπαιδα αποφασιζουν οτι δεν τους αρεσει η Γυαρος και προτιμανε την Μυκονοοοοοοοοοοοοο....πεφτει η επανασταση...σταματανε οι χορηγιες...και παπαλα το γηπεδακι ονοματην ''21 απριλιου 1967'' στον Ρεντηηηηηη...][/QUOTE]

][/QUOTE] και αφου ειχαν το οικοπεδο λενε οι του ολυμπιακου''δεν το κανουμε προπονητηριο???'' και το εκανανννννννν...μετα απο πολλα χρονια ηρθε ενα αλλος καλος κυριος και αποφασησε να φτιαξει αυτος γηπεδο στον Ρεντη....τα μετρησε απο εδω....τα μετρησε απο εκει...ολα μια χαρα...αλλα ελα που κατι αλλοι αλητες διοργανωναν κατι αγωνες που τυχαια τους ελεγαν ολυμπιακους...ετσι αυτος ο καλος κυριος αποφασισε να εκσυνχρονησει τον Ρεντη και να τον κανει σοβαρο προπονητηριο για την ομαδα του και να χτισει τσαμπα γηπεδο στο Φαληρο....και ζησαμε εμεις καλα και αυτος καλυτερααααααααααα....

:wave2: [/QUOTE]

Κατσε... Κατσε...

Αγορασε ο γαυρος την εκταση....

Του χαρισαν ΜΕΤΑ τα λεφτα να φτιαξει γηπεδο.....

Γηπεδο ομως ΔΕΝ !!!

Αρα τα λεφτα που χαρισαν στον γαυρο........

Αφου ομως ειχε ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ....

Τι εγιναν αφου στα χαρισμενα λεφτα δεν εγινε ποτε τιποτα ΥΠΕΡ του γαυρου...??

Εκτος αν νομιζεις οτι το να στησεις δυο τερματα σε μια αλανα και να το κανεις πρπονητηριο

( Εφοσον η εκταση ειναι καθαρα και ξαστερα αγορασμενη απο εσενα )

Χρειαζονται εκκατομυρια......???

el_hymador
17/08/2010, 19:04
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

Απο αριστερα προς δεξια:

Παττακος - δεν τον ξερω - Philip Don - Παπαδοπουλος...

Να πως πηγε ο Παναθηναϊκος στον τελικο!!!

206847

STOYBI
17/08/2010, 19:06
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

τα εκατομυρια απο που προκυπτουν???απο τους χορηγους και απο τα τηλεοπτικα δικαιωματα???

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

Οχι βρε... Τζαμπα επαιζαν τοτε ......

Ο Βαρδινογιαννης ουτε τα ρουχα του λαδα δεν προλαβε να βγαλει...

Την αλλη μερα ο Δομαζος και ο Αντωνιαδης στην οικοδομη με το φασκι πηγαιναν.... :lol: :lol:

blackbusa
17/08/2010, 19:12
]

Κατσε... Κατσε...

Γηπεδο ομως ΔΕΝ !!!

Εκτος αν νομιζεις οτι το να στησεις δυο τερματα σε μια αλανα και να το κανεις πρπονητηριο

:confused: [/B][/QUOTE]

βασικα ξαπλωμενος ειμαι...:lol: :lol: :lol:

ρε Κωστα με μπερδευεις...εσυ που ξερεις οτι δεν μπορει να βγει αδεια κατεδαφισης αν δεν υπαρχει πρωτα αυτη της ανεγερσης δεν τα ξερεις αυτα???οταν χτιζεις κατι (η οταν γενικα δεχεσε οικονομικη βοηθεια τετοιου μεγεθους) δεν παιρνεις ολα τα λεφτα μπροσταντζα...παει λαου λαου το πραγμα....εκτος αν ξερεις κατι παραπανω και πρεπει να παμε να μαμησουμε αυτους του ΔΝΤ που θα μας τα δωσουν με δοσεις...:lol: :lol: :lol:

ρε τι θα γινει με αυτο το Link και θελω να παω για υπνο...ακομα???

arxaios

Κατσε... Κατσε...

Γηπεδο ομως ΔΕΝ !!!

Το ότι δεν έκαναν το γήπεδο ...... δεν σημαίνει ότι τα λεφτά δεν τα πήρανε οι γαύροι !!!
Απλά τα μοιραστήκανε μεταξύ τους ....... όσα πρόλαβαν να πάρουν ......

Μην κάνεις το κορόϊδο ...... :nono:

STOYBI
εδω ειμαστε και περιμενουμε το LINK...αργεις????:a55:

υ.γ. στοιχηματα δεν βαζω ποτε μου...

Το λινκ το περιμενω απο εσενα... Τον ανεξαρτητο ( απο τις δυο ομαδες φιλαθλο...) :winka: :lol:

Εφοσον δεν κανεις τον κοπο (οπως εκανες και πριν ) το θεωρω περιτο.....

ΥΓ ... Και πολυ καλα ΚΑΝΕΙΣ !!!!! :winka:

blackbusa
17/08/2010, 19:14
Οχι βρε... Τζαμπα επαιζαν τοτε ......

Ο Βαρδινογιαννης ουτε τα ρουχα του λαδα δεν προλαβε να βγαλει...

Την αλλη μερα ο Δομαζος και ο Αντωνιαδης στην οικοδομη με το φασκι πηγαιναν.... :lol: :lol:

Βαρδινογιαννης???:look: το 71????ξερεις κατι που δεν ξερουμε????το link γρηγορα...:lol: :lol: :lol:

εκατομυρια επερναν απο τις ομαδες...αρα και παλι μαλακες πιαστηκαν οι βαζελοι γιατι τοτε δεν καθαριζε η Uefa...αλλα απο την αλλη θα πουλυσαν εκατομυρια πρασινες φανελες ανα την υφηλιο...εχεις δικιο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
17/08/2010, 19:17
Το ότι δεν έκαναν το γήπεδο ...... δεν σημαίνει ότι τα λεφτά δεν τα πήρανε οι γαύροι !!!
Απλά τα μοιραστήκανε μεταξύ τους .......

Μην κάνεις το κορόϊδο ...... :nono:

Δεν μου λεει κατι αυτο...???

Εσενα...???

Υπερ του Ολυμπιακου εγινε τιποτα...???

Γιατι συμφωνα ΚΑΙ με τα ντοκουμεντα του Παναγιωτη....

Μονο για αγορες μιλαμε μεχρι τωρα.....

el_hymador
17/08/2010, 19:17
NTOKOYMENTO No2!!!

Από την έγκυρη εφημερίδα "Gossip UK"

Τι έκανε ο Phil Don μετά από το τέλος της διαιτητικής του καριέρας;

206850

STOYBI
17/08/2010, 19:20
Βαρδινογιαννης???:look: το 71????ξερεις κατι που δεν ξερουμε????το link γρηγορα...:lol: :lol: :lol:

εκατομυρια επερναν απο τις ομαδες...αρα και παλι μαλακες πιαστηκαν οι βαζελοι γιατι τοτε δεν καθαριζε η Uefa...αλλα απο την αλλη θα πουλυσαν εκατομυρια πρασινες φανελες ανα την υφηλιο...εχεις δικιο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν νομιζω οτι εκανα συγκριση με τα σημερινα δεδομενα.....

Αλλα και τοτε οι ομαδες για την εποχη επαιρναν τα αναλογα.....

Εκτος αν εννοεις οτι ομαδες πχ σαν την Ματζεστερ τοτε .....

Εκαναν ρεφενε οι γειτονισες να τους πλενουν τα σορτσακια....

Αν το νομιζεις αληθεια ....

Παω πασο !

blackbusa
Το λινκ το περιμενω απο εσενα... Τον ανεξαρτητο ( απο τις δυο ομαδες φιλαθλο...) :winka: :lol:

Εφοσον δεν κανεις τον κοπο (οπως εκανες και πριν ) το θεωρω περιτο.....

ΥΓ ... Και πολυ καλα ΚΑΝΕΙΣ !!!!! :winka:

πλακα μου κανεις τωρα φανταζομαι...μου αναφερεις κατι που δεν γνωριζω...μου πετας και μια φωτογραφια που δεν ηξερα καν απο ποιον αγωνα ειναι....μου λες για τον αγαπημενο μου δημοσιογραφο και σου επισημανω οτι δεν εχω κανεναν...και ζητας απο εμενα να ψαξω τι???κατι που δεν γνωριζω???ψυλλους στα αχυρα δεν ψαχνω...σορρυ...

αιντε βρεστο και βαλτο λεμε...

arxaios
Δεν μου λεει κατι αυτο...???

Εσενα...???

Υπερ του Ολυμπιακου εγινε τιποτα...???

Γιατι συμφωνα ΚΑΙ με τα ντοκουμεντα του Παναγιωτη....

Μονο για αγορες μιλαμε μεχρι τωρα.....

Ρε Κωστή ....... έλεος ........... άσε τις σοφιστίες !!!

Δηλαδή με αυτή τη λογική ........ τι οφελήθηκε ο ΠΑΟ από το φιλί του Δομάζου ;;;

Εδώ ο Δομάζος και ζημιώθηκε !!!
Λίγο το έχεις να φιλήσεις τη Δέσποινα ........ 40 μέρες πλύσιμο με ΑΖΑΧ, που τα κάνει αόρατα, θες μετά !!!
Η μόνη κερδισμένη είναι η Δέσποινα !!!
:lol: :lol: :lol:

blackbusa
17/08/2010, 19:21
Δεν νομιζω οτι εκανα συγκριση με τα σημερινα δεδομενα.....

Αλλα και τοτε οι ομαδες για την εποχη επαιρναν τα αναλογα.....

Εκτος αν εννοεις οτι ομαδες πχ σαν την Ματζεστερ τοτε .....

Εκαναν ρεφενε οι γειτονισες να τους πλενουν τα σορτσακια....

Αν το νομιζεις αληθεια ....

Παω πασο !

τα εκατομυρια που ανεφερες πριν...ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ???

STOYBI
17/08/2010, 19:25
τα εκατομυρια που ανεφερες πριν...ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ???

Χορηγιες

Εισητηρια

Πριμ

Παντα για την εποχη εκεινη μιλαμε......

blackbusa
17/08/2010, 19:28
Χορηγιες

Εισητηρια

Πριμ

:wave2: ποιοι???

STOYBI
17/08/2010, 19:28
NTOKOYMENTO No2!!!

Από την έγκυρη εφημερίδα "Gossip UK"

Τι έκανε ο Phil Don μετά από το τέλος της διαιτητικής του καριέρας;

Ε καλα......

Μιας πουταναφεραμε...... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1280552/Former-boss-England-referees-lifts-lid-culture-gifts.html

el_hymador
17/08/2010, 19:30
Χορηγιες

Εισητηρια

Πριμ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

206851

el_hymador
17/08/2010, 19:31
Χορηγιες

Εισητηρια

Πριμ

206853

el_hymador
17/08/2010, 19:33
Αυτοι οι χορηγοί οδήγησαν τον Πανaθηναίκο στην Ευρώπη...και όπως αναφέρει και η έγκριτη Tea Time κρυφό ρόλο έπαιξε η οδοντόκρεμα Kolynos...:lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
17/08/2010, 19:35
:lol:

τι γελα συ ρε???εδω κοτζαμ καφενειο ανοιξαν στον πατερα του Κουδα οταν κατηφωρησε στον Πειραια....λεμε για δις....τυφλα να εχει ο Κροιφ...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

aris_n
17/08/2010, 19:35
Παμε -1 / +1 χρονια απο την επταετια της Χουντας

Πρωταθληματα:

1966-1967 γαυρος

Ε μην γράφουμε και οτι θέλουμε έτσι; Η Εθνοσωτήριος έγινε 21 Απριλίου το 67 που σημαίνει οτι το πρωτάθλημα ήταν στην ~25η αγωνιστική.
Να μην καταγραφεί στα πρακτικά παρακαλώ το συγκεκριμένο. Είχε ήδη κριθεί :dizzy:

STOYBI
17/08/2010, 19:40
τι γελα συ ρε???εδω κοτζαμ καφενειο ανοιξαν στον πατερα του Κουδα οταν κατηφωρησε στον Πειραια....λεμε για δις....τυφλα να εχει ο Κροιφ...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ποτε κατηφορισε ο Κουδας στον Πειραια Παναγιωτη μου...??? :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:

Σε ποιους αγωνες επαιξε..?? :bigcry: :bigcry:

blackbusa
17/08/2010, 19:44
Ε καλα......

Μιας πουταναφεραμε...... http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1280552/Former-boss-England-referees-lifts-lid-culture-gifts.html

τγρομεγρο και φοβεργο....:eyepop: :uplate: :hypnotize

μεχρι και σε αυτο μαλακας πιαστικε ο καπετανιος...εδωσε δωρακια ωστε εαννννννν καποια μερα τους επαιζε ο συγκεκριμενος θα θυμοταν την καλη πραξη....δεν εκανε οτι εκανε και αυτος???

‘Things changed towards the end of the Nineties. After that, you just got shirts from club shops, really.

‘Before that, when you arrived somewhere, there would be an official of the host club to look after you. I remember once being met by the son of a vice-president of Inter Milan and he was clearly trying to influence me.

μεταφρασεις και μαλακιες δεν κανω...:lol: :lol: :lol: απλα με 2 λογια λεει για καθαρη προσπαθεια εππηρεασμου απο παραγοντα της Ιντερ...

υ.γ. ολο το δημοσιευμα λεει οτι ολη το 80 τα επερναν γενικα τα δωρακια τους...απλα του εκανε εντυπωση οτι ο καπετανιος ηταν τοσο προνοητικος...ενω οι αλλοι τα εδιναν πριν τους αγωνες που θα τους σφυριζε σιγουρα....οτι ναναι λεμε...:lol:

STOYBI
17/08/2010, 19:48
πλακα μου κανεις τωρα φανταζομαι...μου αναφερεις κατι που δεν γνωριζω...μου πετας και μια φωτογραφια που δεν ηξερα καν απο ποιον αγωνα ειναι....μου λες για τον αγαπημενο μου δημοσιογραφο και σου επισημανω οτι δεν εχω κανεναν...και ζητας απο εμενα να ψαξω τι???κατι που δεν γνωριζω???ψυλλους στα αχυρα δεν ψαχνω...σορρυ...

αιντε βρεστο και βαλτο λεμε...

Βρε Παναγιωτη μου....

Τοσα εχει.....

<<< Η πορεία του ΠΑΟ μέχρι το Wembley - Σελίδα 2 - BlogΘέα - Greek ...
10 δημοσιεύσεις - 2 συντάκτες - Τελευταία καταχώρηση: 21 Σεπτ. 2008
Ιγκόρ Σουρκις ήθελε να μιλήσει μαζί του σ' ενα άλλο δωμάτιο. .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν ψιλοπταίσματα .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, ...
blogthea.gr/.../18487-c-dhinassa-oio-dhai-iy-ne-oi-wembley-2.html 25 δημοσιεύσεις - 7 συντάκτες

Και μιλάνε οι γαύροι για τον ΟΦΗ που μας έκοψε 2 φορές την Ευρώπη και μία το πρωτάθλημα. ..... Αφ'υψηλού αντιμετώπιζαν την αναμέτρηση μετά τον αποκλεισμό της Έβερτον οι .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ...
www.a33.gr/viewtopic.php?f=59&t... - Προσωρινά αποθηκευμένηΟ Νικοπολίδης στο gazzetta.gr! | Gazzetta.gr

25 Απρ. 2009 ... Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει στο gazzetta.gr απαντώντας για ... Ξέρετε ο πρόεδρος του παο Μιχάλης Κίτσιος επί Γουέμπλευ τι ... ότι προ καιρού ο δημοσιογράφος φίλιππος Συρίγος αποκάλυψε στη τηλεοραση πως οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟ"φτου" με την Εβερτον καθώς και με τον Ερυθρό Αστέρα στην ...
www.gazzetta.gr/component/k2/.../31892 - Προσωρινά αποθηκευμένηΜήπως ζούμε σε άλλη χώρα; | Gazzetta.gr

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του ...
www.gazzetta.gr/.../57036-μήπως-ζούμε-σε-άλλη-χώρα - Προσωρινά αποθηκευμένη....Παλαλος, Παλαλοι & Παλαλα ...
... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... Για τον όρο "κρατικό" δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε οι:οσφπ (νετ,χρέη κοσκωτά,καραισκάκη) ...
palalos.blogspot.com/.../blog-post_992.html - Προσωρινά

Τι να βρω εγω......

Τρια λινκ απο Μπλογκ που αναφερονται στα του Φιλιπα σε χρονο ΤΤ μου εβαλες παραπανω..... :lol:

Εδω θα τα βρουμε σκουρα.....???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
17/08/2010, 19:50
τγρομεγρο και φοβεργο....:eyepop: :uplate: :hypnotize

μεχρι και σε αυτο μαλακας πιαστικε ο καπετανιος...εδωσε δωρακια ωστε εαννννννν καποια μερα τους επαιζε ο συγκεκριμενος θα θυμοταν την καλη πραξη....δεν εκανε οτι εκανε και αυτος???

‘Things changed towards the end of the Nineties. After that, you just got shirts from club shops, really.

‘Before that, when you arrived somewhere, there would be an official of the host club to look after you. I remember once being met by the son of a vice-president of Inter Milan and he was clearly trying to influence me.

μεταφρασεις και μαλακιες δεν κανω...:lol: :lol: :lol: απλα με 2 λογια λεει για καθαρη προσπαθεια εππηρεασμου απο παραγοντα της Ιντερ...

υ.γ. ολο το δημοσιευμα λεει οτι ολη το 80 τα επερναν γενικα τα δωρακια τους...απλα του εκανε εντυπωση οτι ο καπετανιος ηταν τοσο προνοητικος...ενω οι αλλοι τα εδιναν πριν τους αγωνες που θα τους σφυριζε σιγουρα....οτι ναναι λεμε...:lol:

Ναι ... Ναι...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για παμε και στου Κουδα τωρα γιατι ξεχαστηκες.....

Να παμε να πιουμε και κανα καφε στον καφενε του αμα ειναι..... :winka:

blackbusa
17/08/2010, 19:52
Βρε Παναγιωτη μου....

Τοσα εχει.....

<<< Η πορεία του ΠΑΟ μέχρι το Wembley - Σελίδα 2 - BlogΘέα - Greek ...
10 δημοσιεύσεις - 2 συντάκτες - Τελευταία καταχώρηση: 21 Σεπτ. 2008
Ιγκόρ Σουρκις ήθελε να μιλήσει μαζί του σ' ενα άλλο δωμάτιο. .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν ψιλοπταίσματα .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, ...
blogthea.gr/.../18487-c-dhinassa-oio-dhai-iy-ne-oi-wembley-2.html 25 δημοσιεύσεις - 7 συντάκτες

Και μιλάνε οι γαύροι για τον ΟΦΗ που μας έκοψε 2 φορές την Ευρώπη και μία το πρωτάθλημα. ..... Αφ'υψηλού αντιμετώπιζαν την αναμέτρηση μετά τον αποκλεισμό της Έβερτον οι .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ...
www.a33.gr/viewtopic.php?f=59&t... - Προσωρινά αποθηκευμένηΟ Νικοπολίδης στο gazzetta.gr! | Gazzetta.gr

25 Απρ. 2009 ... Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει στο gazzetta.gr απαντώντας για ... Ξέρετε ο πρόεδρος του παο Μιχάλης Κίτσιος επί Γουέμπλευ τι ... ότι προ καιρού ο δημοσιογράφος φίλιππος Συρίγος αποκάλυψε στη τηλεοραση πως οι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟ"φτου" με την Εβερτον καθώς και με τον Ερυθρό Αστέρα στην ...
www.gazzetta.gr/component/k2/.../31892 - Προσωρινά αποθηκευμένηΜήπως ζούμε σε άλλη χώρα; | Gazzetta.gr

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του ...
www.gazzetta.gr/.../57036-μήπως-ζούμε-σε-άλλη-χώρα - Προσωρινά αποθηκευμένη....Παλαλος, Παλαλοι & Παλαλα ...
... ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με ... Έτσι ολοκληρώθηκε η... επική πρόκριση επί της Έβερτον. Αυτά όμως ήταν .... "έπος του Γουέμπλεϋ" στα πλαίσια της δίωξης του Ασλανίδη, .... Για τον όρο "κρατικό" δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε οι:οσφπ (νετ,χρέη κοσκωτά,καραισκάκη) ...
palalos.blogspot.com/.../blog-post_992.html - Προσωρινά

Τι να βρω εγω......

Τρια λινκ απο Μπλογκ που αναφερονται στα του Φιλιπα σε χρονο ΤΤ μου εβαλες παραπανω..... :lol:

Εδω θα τα βρουμε σκουρα.....???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κωστα μουυυυυυυυυυυυυυυυ...ΤΑ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΒΑΛΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ...

blackbusa
17/08/2010, 19:53
Ναι ... Ναι...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για παμε και στου Κουδα τωρα γιατι ξεχαστηκες.....

Να παμε να πιουμε και κανα καφε στον καφενε του αμα ειναι..... :winka:

http://pasalimanius.150m.com/history/koudas/koudas05.jpg

STOYBI
17/08/2010, 20:02
http://pasalimanius.150m.com/history/koudas/koudas05.jpg

Ναι τι...???

Δεν βγαζει τιποτα ζηταει εγραφη....

Ασε να στα πω εγω απο πρασινο σαιτ... ( ναι... ναι ... το ιδιο που επικαλεισε και εσυ... :winka: :rotflmao: :rotflmao: )

<<< Πότε Κούδας, πότε...Βούδας
Από το 1960 υπήρχε η κόντρα μεταξύ του Βορρά και του Νότου και αναζωπυρώθηκε το 1966. Ο «Μεγαλέξανδρος» του δικεφάλου του βορρά ο Γιώργος Κούδας δέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 30.000 οπαδοί να κατέβουν σε διαδήλωση για να ακυρωθεί η μεταγραφή. Κάτι που όντως συνέβη.

Όλα άρχισαν στις 14 Ιουλίου, όταν ο Κούδας κατέβηκε στον Πειραιά, όπου έμεινε για δύο χρόνια χωρίς να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Τα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν μετατραπεί σε πολέμους. Τον Ιούλιο του 1968 ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού επί Χούντας, Κωνσταντίνος Ασλανίδης δηλώνει ότι αν ο Κούδας δεν αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί απ' όλες τις Εθνικές ομάδες. Η υπόθεση έληξε, όμως η έχθρα μεταξύ των οπαδών παρέμεινε άσβεστη. Ένα αξιοσημείωτο είναι, ότι επί είκοσι χρόνια (σεζόν 1971-72 έως 1990-91) ο Ολυμπιακός απέσπασε μόλις μία ισοπαλία στην Τούμπα και γνώρισε 19 ήττες. Τα τελευταία χρόνια όμως, όπως δείχνουν και τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής στα περισσότερα μεταξύ τους ντέρμπι.

Αλλοι ποδοσφαιριστές όμως ( Ορφανός, Γούναρης, Κωστίκος, Σκαρτάδος, Καφές) φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα ενώ υπήρξαν και άλλοι οι οποίοι προτίμησαν τον Παναθηναϊκό ( Τερζανίδης, Ασλανίδης, Αναστασιάδης και πρόσφατα οι Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μελίσσης) .Το προηγούμενο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός ο Μπράϊς Μούν από τον ΠΑΟ στον ΠΑΟΚ. >>>

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/66384-a%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-vs-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7?tmpl=component&print=1

Ρε τι συμπτωσηηηηηη...............

Ο Ασλανιδης και η Χουντα παλι....?????

:cry:

STOYBI
17/08/2010, 20:07
Να σε βοηθησω λεγοντας σου πως ψηφιστηκε ειδικος νομος που αφορουσε τις μεταγραφες για το συγκεκριμενο θεμα.... :D

Υπηρχε μονο μια εξαιρεση.......

Η Μεταγραφη του Αντωνιαδη απο την Ξανθη στον Παναθηναικο την ιδια χρονικη περιοδο !!!!

Τυχαιο....?????? :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
17/08/2010, 20:11
Κωστα μουυυυυυυυυυυυυυυυ...ΤΑ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΒΑΛΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ...

Δεν εβαλα εγω λινκ...... :wave2:

Εγω μια αναζητηση στον γουγλη εκανα και.....

200.000 αποτελεσματα.....

Παναγιωτη μου...

Αλλωστε στο ξαναλεω.....

Τι να βρω εγω......????????????????????????????

Τρια λινκ απο Μπλογκ που αναφερονται στα του Φιλιπα σε χρονο ΤΤ μου εβαλες παραπανω ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.....

Εδω θα τα βρεις σκουρα.....????

Αμα δεν θες να τα βαλεις εσυ.....

Δεν πειραζει...

Θα το καταλαβω απολυτα..... :beer: :beer:

blackbusa
17/08/2010, 20:13
Ποτε κατηφορισε ο Κουδας στον Πειραια Παναγιωτη μου...???

Σε ποιους αγωνες επαιξε..??

και απαντηση στα γρηγορα...ο Κουδας κατηφορησε το 1966 στον Πειραια...τοτε δεν υπηρχαν επαγγελματικα συμβολαια...αν δεν εδινε το ΟΚ ο Μπαοκ για 2 χρονια δεν θα μπορουσε να αγωνιστει ουτε καν σε φιλικα...ο Παντελακης (προεδρος του Παοκ) ειχε δηλωσει οτι δεν τον πουλανε ουτε με 25.000.000 δραχμες (πολλα λεφτα τοτε) και ''η θα γυρισει στον Μπαοκ η θα κοψει την μπαλλα''...για την μεταγραφη του (ειδες την συνεντευξη φανταζομαι) πηρε ενα σεβαστο ποσο αυτος και ενα καφενειο στο Πασαλιμανι ο πατερας του...ρωτα τους πιο παλιους Πειραιωτες...αυτοι θα ξερουν...εγω οτι διαβαζω λεω και καμμια διαψευση δεν εχω βρει...το 1968 γυρισε στο Μπαοκ...μετα απο παρεμβαση???προτροπη???δεν ξερω τι του Ασλανιδη...νομιζω επαιξε σε ενα??? επισημο φιλικο και αν...

υ.γ. ο Μπαοκ ειχε προσφυγει και στην fifa και νομιζω οτι ειχε καταφερει να παρει χαρτι που θα αναγκαζε να σταματησει την μπαλλα ο Κουδας...ανυπεβεβαιωτη πληροφορια...

STOYBI
17/08/2010, 20:19

Ξεχασες να βαλεις εισιτηρια και πριμ ρε φιλε..... :D

Τις παραπανω διαφημησεις τις πεταγαν στο ραδιοφωνο πριν και μετα τους αγωνες.... :winka:

Ωραιος παντως !!!! :beer: :beer:

blackbusa
17/08/2010, 20:32
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ολα τα λεφτα λεμε...εψαξα και διαβασα διαφορα...ολοι λενε για μια εκπομπη τηλεοπτικη του συριγου...που ειναι αυτη η εκπομπη να ακουσουμε το θρυλικο...
''Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα) είχαν παρατείνει αρκετά την παραμονή τους στην Ελλάδα για περίπου ένα μήνα ο καθένας και έφυγαν με αρκετά πιο γεμάτες τσέπες που τα κέρδισαν - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ - λέει στον... ιππόδρομο''

τρομερο scoop λεμε....ρε Κωστα ασε την μπαλλα και πιασε τα βουνα καλυτερα...

STOYBI
17/08/2010, 20:34

βασικα ξαπλωμενος ειμαι...:lol: :lol: :lol:

ρε Κωστα με μπερδευεις...εσυ που ξερεις οτι δεν μπορει να βγει αδεια κατεδαφισης αν δεν υπαρχει πρωτα αυτη της ανεγερσης δεν τα ξερεις αυτα???οταν χτιζεις κατι (η οταν γενικα δεχεσε οικονομικη βοηθεια τετοιου μεγεθους) δεν παιρνεις ολα τα λεφτα μπροσταντζα...παει λαου λαου το πραγμα....εκτος αν ξερεις κατι παραπανω και πρεπει να παμε να μαμησουμε αυτους του ΔΝΤ που θα μας τα δωσουν με δοσεις...:lol: :lol: :lol:

ρε τι θα γινει με αυτο το Link και θελω να παω για υπνο...ακομα???

Εννοουσα ( για να στο πω spidermanika οπως μου ειπες παραπανω )

Οτι κανεις μαλακας δεν παει να ριξει το σπιτι του οταν δεν εχει εξασφαλισει ηδη την αδεια για την ανεγερση του καινουργιου του σπιτιου......

( Για αυτο και οι δυο αδειες βγαινουν σχεδον "συγχρονως" )

Κατα τα αλλα.....

Ολα τα ξερεις......

Με εχεις στειλει....

Εντιτ στο συγκεκριμενο ποστ εχω κανει εντελως λαθος διατυπωση εχεις δικιο...!

STOYBI
17/08/2010, 20:37
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ολα τα λεφτα λεμε...εψαξα και διαβασα διαφορα...ολοι λενε για μια εκπομπη τηλεοπτικη του συριγου...που ειναι αυτη η εκπομπη να ακουσουμε το θρυλικο...
''Σε τηλεοπτική του συνέντευξη - αποκάλυψη προ ετών, ο δημοσιογράφος Φίλιππος Συρίγος είχε αποκαλύψει πως οι διαιτητές του αγώνα με την Έβερτον (αλλά και του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα) είχαν παρατείνει αρκετά την παραμονή τους στην Ελλάδα για περίπου ένα μήνα ο καθένας και έφυγαν με αρκετά πιο γεμάτες τσέπες που τα κέρδισαν - ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ - λέει στον... ιππόδρομο''

τρομερο scoop λεμε....ρε Κωστα ασε την μπαλλα και πιασε τα βουνα καλυτερα...

Τωρα που εμαθα την διαφορα μεταξυ ανηγηρμενου ΣΤΑΔΙΟΥ που εχει γινει ΔΩΡΟ και αλλανας κανονικα αγορασμενης με στημενα δυο γκολποστ...????

Τρελος εισαι...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
17/08/2010, 20:45
Εννοουσα ( για να στο πω spidermanika οπως μου ειπες παραπανω )

Οτι κανεις μαλακας δεν παει να ριξει το σπιτι του οταν δεν εχει εξασφαλισει ηδη την αδεια για την ανεγερση του καινουργιου του σπιτιου......

( Για αυτο και οι δυο αδειες βγαινουν σχεδον "συγχρονως" )

Κατα τα αλλα.....

Ολα τα ξερεις......

Με εχεις στειλει....

Εντιτ στο συγκεκριμενο ποστ εχω κανει εντελως λαθος διατυπωση εχεις δικιο...!

αυτο και τελος γιατι βαρεθηκα...οι αδειες δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους...πρωτα βγαινει η μια...μετα βγαινει η αλλη...ΔΕΝ γινετε συγχρονος...το μονο που μπορεις να παρεις ειναι μια γραμμενη ας πουμε εγγυηση οτι αν δεν γινουν τα υποσχομενα θα υπαρξουν ποινικες ρητρες...ασε που μπορει να εχεις κανονικα αδεια και να σε γαμησει η αρχαιολογια...ασε με να το ξερω και αυτο καλυτερα...

Πιστευω οτι την 7ετια της Χουντας δεν υπηρχαν πιο ευνοημενοι η λιγοτερο...περιπου ολοι στα ιδια ηταν...οτι τους εδιναν τα επερναν...οποιους ηθελαν να διορισουν διοριζαν...δεν ειναι τυχαιο οτι ολες οι μεγαλες ομαδες πηραν το κατιτις τους αναλογα με την βαρυτητα του ονοματος και του ''λαου''που τους ακολουθουσε...ο Ολυμπιακος σαν μεγαλυτερη σε ογκο φιλαθλους ειναι λογικο να δεχοταν τις περισσοτερες βοηθειες...απλα συνεπεσε εκεινη την περιοδο να βρεθουν στην ιδια ομαδα πολυ καλοι παιχτες με ενα προπονητη θρυλο σαν παιχτη που τους ενεπνευσε...ειχαν και την απαιτουμενη τυχη και εδεσε το γλυκο...τωτα για τι ομαδες τις Χουντας και μαλακιες λεει ο καθενας ειναι δικο του θεμα...αρτος και θεαματα για να ειναι ο λαος ηρεμος...σε ολες τις δικτατοριες η ιδια συνταγη ειναι...

STOYBI
17/08/2010, 21:01
αυτο και τελος γιατι βαρεθηκα...οι αδειες δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους...πρωτα βγαινει η μια...μετα βγαινει η αλλη...ΔΕΝ γινετε συγχρονος...το μονο που μπορεις να παρεις ειναι μια γραμμενη ας πουμε εγγυηση οτι αν δεν γινουν τα υποσχομενα θα υπαρξουν ποινικες ρητρες...ασε που μπορει να εχεις κανονικα αδεια και να σε γαμησει η αρχαιολογια...ασε με να το ξερω και αυτο καλυτερα...

Πιστευω οτι την 7ετια της Χουντας δεν υπηρχαν πιο ευνοημενοι η λιγοτερο...περιπου ολοι στα ιδια ηταν...οτι τους εδιναν τα επερναν...οποιους ηθελαν να διορισουν διοριζαν...δεν ειναι τυχαιο οτι ολες οι μεγαλες ομαδες πηραν το κατιτις τους αναλογα με την βαρυτητα του ονοματος και του ''λαου''που τους ακολουθουσε...ο Ολυμπιακος σαν μεγαλυτερη σε ογκο φιλαθλους ειναι λογικο να δεχοταν τις περισσοτερες βοηθειες...απλα συνεπεσε εκεινη την περιοδο να βρεθουν στην ιδια ομαδα πολυ καλοι παιχτες με ενα προπονητη θρυλο σαν παιχτη που τους ενεπνευσε...ειχαν και την απαιτουμενη τυχη και εδεσε το γλυκο...τωτα για τι ομαδες τις Χουντας και μαλακιες λεει ο καθενας ειναι δικο του θεμα...αρτος και θεαματα για να ειναι ο λαος ηρεμος...σε ολες τις δικτατοριες η ιδια συνταγη ειναι...

Λαθος διατυπωση ειπαμε...!!! ( Το και αυτο γιατι το λες...???)

Παραμενουν οι διαφορες μας......

Τα του Κουδα τρανη αποδειξη (στα απεναντι απο αυτο που υποστηριζεις...)

Δεν μου απεδειξες καμμια "βοηθεια" στον Ολυμπιακο

Εναντι στον Παναθηναικο απο οτι λενε τα γεγονοτα .......

Απο εκει και περα οπως θελει καθενας τα ερμηνευει......

STOYBI
17/08/2010, 21:04
Α... Παναγιωτη......

Τι σου λεει αυτο...??? http://www.aekfc.gr/media/Documents/apofasiSTE.pdf

Απο ποιον εγινε η αιτηση....???

Και κατα ποιων...????

irinia
18/08/2010, 01:09
ΕΙΠΑΜΕ..........ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Άλλά όχι κι έτσι........
Άντε νά δούμε,ή λαχτάρα καί ό καημός νά δούμε πώς ή γή
ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ..........πού άλλού θά όδηγήσει........

Πολύ βαριά ή κατάσταση............ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Πάντως δέν μπορώ νά πώ.........έχετε έπίπεδο,σάς ζηλεύω....

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ...??

Νά μαθαίνουμε καί ίστορία.....έδώ μέσα

el_hymador
18/08/2010, 04:13
Ισως το καλυτερο ανεκδοτο ολου του καλοκαριου...

η ρητρα του Ντιογκο...18 εκατομμυρια!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλοπουλητος βρε!!!

blackbusa
18/08/2010, 04:37
Λαθος διατυπωση ειπαμε...!!! ( Το και αυτο γιατι το λες...???)

Παραμενουν οι διαφορες μας......

Τα του Κουδα τρανη αποδειξη (στα απεναντι απο αυτο που υποστηριζεις...)

Δεν μου απεδειξες καμμια "βοηθεια" στον Ολυμπιακο

Εναντι στον Παναθηναικο απο οτι λενε τα γεγονοτα .......

Απο εκει και περα οπως θελει καθενας τα ερμηνευει......

ποια ειναι τα γεγονοτα???η συνεντευξη της Δεσποινας???η οτι εκατσαν ενα μηνα στην ελλαδα οι διαιτητες οπως ειπε ο Συριγος???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
18/08/2010, 04:38
Α... Παναγιωτη......

Τι σου λεει αυτο...??? http://www.aekfc.gr/media/Documents/apofasiSTE.pdf

Απο ποιον εγινε η αιτηση....???

Και κατα ποιων...????

δεν βλεπω δεν μου ανοιγει το Link...Για πε για πε...η ενσταση του ολυμπιακου για τον Βαλνερ ειναι???

la_villa
18/08/2010, 05:19
ρε παιδιά είπαμε ΦΙΛ ΝΤΟΝ....

όσο για την κασσέτα αν δεν την ακούσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ δεν μπορούμε να ξέρω τι και πως ειπώθηκε ,άρα και να βγει ασφαλές νόημα.

Μια φράση μονη της είναι υποπτη....αναλογα με το ποιος θέλει να προκαλέσει τι...μεγάλα παιδιά είστε,αντιληψη στις προτασεις οκ αποδεδειγμενα υπάρχει ένα θέμα.

αντιθέτως ο ΦΙΛ ΝΤΟΝ έδωσε ΠΛΗΡΗ και ΕΠΙΣΗΜΗ συνεντευξη και είπε ότι είπε....

υ.γ καλα ακομα για την ομάδα της Χουντας λέτε....πολλές σελίδες για τα αυτονόητα...αφηστε τα βαζελια να χαίροντια με τις ξεφτυλες τους...μην τους γαματε τα παραμυθια...κακοι Ολυμπιακοί

la_villa
18/08/2010, 05:21
"έβαλα πολύ περισσότερα απο τα 5εκ ? που φαίνονται στον ΠΑΟ"

εξαλλου υπάρχει και η περίφημη δήλωση,φετινη, Πατερα....

τι που και γιατι έβαλε λεφτα ακομα το μαθαίνουμε ...αφου δεν τα έβαλε στην ΠΑΕ

θα μου πεις φως φαναρι ήταν φέτος...ειδικά τις πρώτες 17 αγωνιστικές...;)

arxaios
18/08/2010, 05:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Ε μην γράφουμε και οτι θέλουμε έτσι; Η Εθνοσωτήριος έγινε 21 Απριλίου το 67 που σημαίνει οτι το πρωτάθλημα ήταν στην ~25η αγωνιστική.
Να μην καταγραφεί στα πρακτικά παρακαλώ το συγκεκριμένο. Είχε ήδη κριθεί :dizzy:

Άϊντε ξανά ............. ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Τι στο διάλο ........... ότι γουσταρετε βλέπετε !!!
Ενέσεις σας κάνουν στο γαυριστάν ;;;
:confused: :confused: :confused:

Πάμε ξανά .............. 2 πρωταθλήματα + 3 κύπελα !!!

arxaios
18/08/2010, 05:38
Ε καλα......

Είσαστε σίγουροι ότι κατανοείτε ΤΙ ΛΕΕΙ ο τύπος ;;; :lol: :lol: :lol:

DUKASII
18/08/2010, 06:19
re seis tora to diavasa..

FEYGEI H PAIXTOYRA APO TO GAYRO?
O DIOGO RODRIGO PALTOYDINIO?

MA EINAI DYNATON?O NEOS DROGBA?TO TSAKALI THS PERIOXHS?O DIOGO O XEKOLIASTHS TERMATOFYLAKON...

ts ts ts..den sosta prammata ayta ...

ena spoydaio paixti eixe o gayros..kai ton dinei daneiko?:bigcry: :bigcry:

STOYBI
18/08/2010, 06:25
δεν βλεπω δεν μου ανοιγει το Link...Για πε για πε...η ενσταση του ολυμπιακου για τον Βαλνερ ειναι???

Eυχαριστω πολυ.......!!!!!

Το θεμα μας καπου εδω τελειωνει.....!!!!

( Το κερασακι βλεπεις εχει την γλυκα στο τελος..... :winka: )

Το παραμυθι .... Κοκκαλης ---Ολυμπιακος κλπ ΚΑΤΑ του γηπεδου της Αεκ... Ελαβε τελος

Αλλα τελικα να μαθαινες και την μαυρη αληθεια απο γαυρο ρε φιλε. ???? :sick:

blackbusa
18/08/2010, 06:43

Το παραμυθι .... Κοκκαλης ---Ολυμπιακος κλπ ΚΑΤΑ του γηπεδου της Αεκ... Ελαβε τελος

εεεεεεεεε???ειπαμε δεν ανοιγει το λινκ...

ποτε ειπα οτι ο Κοκκαλης προσωπικα στραφηκε εναντιον της ανεγερσης του γηπεδου...ειπα οτι καθυστερησε επιτιδες και μεθοδευμενα απο καποιους υποπτους ανθρωπους ωστε να φτιαχτει τελικα το Καραισκακη...εχεις κανα προβλημα αντιληψης με αυτα που γραφω???

πηγε τωρα στον Ταυρο :lol: :lol: :lol: να δεις τις τελευταιες προπονησεις του μαγου βουτηχτη...

αληθεια και γαυρος εχω καταλαβει δεν πανε μαζι...σορρυ...

blackbusa
18/08/2010, 07:23

α ναι...κλασσικος γαυρος λεμε....8 σελιδες για την Χουντα και τον Ρεντη και πετας το ασχετο της ΝΦ...θα εγραφα τυφλα να εχει ο Γκεμπελς αλλα ο βαζελος ηταν η ομαδα της Χουντας...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
18/08/2010, 08:05
............. απο καποιους υποπτους ανθρωπους .............

Αυτό διάβασε και πήγε το μυαλό του κατευθείαν στον ΧΟΧΟΧΟ .......... γι' αυτό παρεξήγησε αυτά που έγραψες !!! :lol: :lol: :lol:

la_villa
18/08/2010, 12:44
«Μπαμ» με Νέμεθ ο Ολυμπιακός!

ρε βαζέλια...τι ψωλή ήταν αυτη....

ούτε που το περίμενε κανεις...:lol: :lol: :lol: :lol:

gmitsiakis
18/08/2010, 13:06

ουτε καν εσεις...!!!
καλος παιχτης αλλα δεν θα σκασουμε οτι θελει η Λιβερπουλ ! αρκετα με τον Λετο.

απλα δες λιγο ποσο επαιξε ο πιτσιρικας ...

πωπω τι ψωλια μας ριξατε....!!!
χτυπατε CL τωρα με αυτον ...
Ασε που αυτος τουλαχιστον δεν θα βουταει...αν και το περναει στο πετσι του παιχτη αυτο ο γαυρος!!!

7gibernau
18/08/2010, 13:22
Εμενα μου αρεσει που οι γαυροι πιστευουν διαφορες φημες που συζητιουνται επι χρονια στους καφενεδες στη Τρουμπα, αρκουνται σε αποκομματα και εγκυρα αρθρα απο βρετανικα tabloids, και θεωρουν αδιασειστα στοιχεια φιλακια και αλλα τετοια και ιστοριες για αγριους...και δημιουργουν καραμελες γαι να πιπιλανε και να μας ζαλιζουν τα φρυδια...

Ενω ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ οπως το "ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν", οπως αυτο http://www.sport-fm.gr/article/151696 και οπως οι υπαλληλικες σχεσεις κατι τυπων σαν τον Μπαλοκα και τον Τσιρωνη με τον Κοκκαλη, περνανε στο ντουκου και οι γαυροι κανουν το κουνελι ως συνηθως

ρε δε πα να χτυπατε το κολο σας κατω...ο Παναθηναϊκος ειναι η μοναδικη ελληνικη ομαδα που πηγε σε τελικο πρωταθλητριων σας αρεσει δεν σας αρεσει! Οσο και να το απαξιωνετε με μυθοπλασιες και καραμελες η ιστορια το εχει γραψει...

ο αλλος χρησιμοποιει σαν επιχειρημα το οτι ο Παναθηναϊκος δεν ειχε ποτε παρουσια στην ευρωπη πριν τον τελικο με τον Αγιαξ... :lol: :lol: :lol: :lol: ενω η εθνικη πριν απο το euro ηταν απο τις πιο ισχυρες ομαδες και γ@μουσε και εδερνε...θαυματα γινονται στο ποδοσφαιρο, δυστυχως δεν το κανετε εσεις ομως...ΠΟΤΕ! ...η μαλλον τα κανετε...αποκλειεστε στη φαση των 542 απο κατι καφενεια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ξυδακι και νανι γαυροπουλα :wave2:

541......ο κατοχος του κυπελου δεν παιζει προκριματικα.......

giobazolias
18/08/2010, 14:42

Αν τον πηρατε για τον ιδιο λογο που τον θελαμε εμεις -δηλαδη αναπληρωματικο- τοτε μαγκια σας!
Αυτο σημαινει οτι θα πατε και για αλλον επιθετικο μεγαλητερης αξιας!

Αν αραξετε με Νεμεθ, Φουστα, και το γυφτοσπορο............
του χρονου παλι με τη Μακαμπι θα παιζετε τετοια εποχη!

el_hymador
18/08/2010, 15:40

μπραβο σας! ο Νεμεθ θα αποτελεσει μια σοβαρη ενδυναμωση στο ροστερ σας, στα ματς με τον Ατρομητο και τη Κερκυρα...γιατι ευρωπη δεν...:lol: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
18/08/2010, 15:57
εεεεεεεεε???ειπαμε δεν ανοιγει το λινκ...

ποτε ειπα οτι ο Κοκκαλης προσωπικα στραφηκε εναντιον της ανεγερσης του γηπεδου...ειπα οτι καθυστερησε επιτιδες και μεθοδευμενα απο καποιους υποπτους ανθρωπους ωστε να φτιαχτει τελικα το Καραισκακη...εχεις κανα προβλημα αντιληψης με αυτα που γραφω???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa 03-08-2010 07:20

ακριβως οτι ειπα...απλα δεν λεει οτι οπως εγιναν τα πραγματα τυχαια ευνοησαν τον Κοκκαλη... <<< εγω πιστευω οτι ο Κοκκαλης τα ειχε κανονισει ολα η εστω οταν του δοθηκε η ευκαιρια τα εφερε στα μετρα του...>>> λιγες μερες ακριβως μετα απο αυτο το αρθρο ξεκινησε η ιστορια με το Καραισκακη...

Isos exo problima telika bre pano....! :(

Kai koitaje ligo to link poy ebala......

Ta soy fanei xrisimo sto mellon.....

la_villa
18/08/2010, 17:33
ahahhaha

σας κανει πλάκα ο Μαρινάκης.....

βαθειες ανάσες βαζελια...δεν είναι τπτ θα περάσει

gmitsiakis
18/08/2010, 17:45
κατσε ρε μεγαλε πηρες Νεμεθ κ επιασες τον παπα απο τα @@?

Βασικα θα εχει γελιο να ξεκινησεις με κανα γκελα γιατι σημερα που εφερες Χ με την Καβαλα της Ισπανιας δεν ανεφερες τιποτα.

blackbusa
18/08/2010, 18:18
Isos exo problima telika bre pano....! :(

Kai koitaje ligo to link poy ebala......

Ta soy fanei xrisimo sto mellon.....

δεν καταλαβα τα quote...και ξαναλεμε...δεν μου ανοιγει το λινκ...θα πεις επιτελους τι ειναι η ειναι ωρα να μιλισουμε για το δακρυγονο και τα φωτα του Μελισσανιδη???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
18/08/2010, 18:36
αν δεν το καταλαβες ...που δεν...δεν εξέφρασα άποψη για το αν χαίρομαι που πήραμε Νέμεθ ή όχι....;)

άλλο έγραψα

απο τους γνωστους επιθετικους που παιζουν ελλάδα μονο για τον Τζιμπουρ θα χαιρόμουν αν τον παίρναμε....κ φυσικά με Γκέκα

οποιοσδήποτε άλλος είναι απλά περιττός...εχουμε και Μητρογλου οπότε κατι παραπάνω δεν θα έδινε

giobazolias
18/08/2010, 21:38
ahahhaha

σας κανει πλάκα ο Μαρινάκης.....

βαθειες ανάσες βαζελια...δεν είναι τπτ θα περάσει
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: '
Ποιος κανει πλακα???

ο Μαρινακης που μας πηρε τον αναπληρωματικο για επικοινωνιακους λογους, αντι να παρει επιθετικο απ το πανω ραφι..................
η o Ernesto που θελει το Ντιογκο ........???

DUKASII
19/08/2010, 02:20
ωραιος ο γαυρος..πηρε τον αναπληρωματικο του Τζιμπουρ... για βασικο..
και κανει παρτι..επειδη πηρε αυτον που θελε για αναπληρωματικο και ο Παο.

:lol: :bawl: :rotflmao:

DUKASII
19/08/2010, 02:20
ναι ρε λαβιλα..εχετε και μητρογλου και ελεγα ποιον ξέχασα:lol: :bawl: :rotflmao:

la_villa
19/08/2010, 03:18

ε ρε πίκρααααααααα

για Τζιμπουρ (όταν θέλει να παίξει είπα)...τωρα για τον Σισε :lol: :lol: :lol: :lol:

λες να είναι πιο άμπαλος ο Νέμεθ απο Σισε (δεν ξερω....ρωτω..ελπίζω να μην θέλει κ αυτός 10 προσπάθειες για να βάλει 1 γκολ και να παίζει όλοι η ομάδα αυτον ;) )

Cpt. Haddock
19/08/2010, 03:20
:eyepop:

καλα ρε μλκες, 1700 ποστ κι ακομα δεν ξεκινησε το πρωταθλημα :rotflmao:

τ' ειστε σεις ρεεεε :lol:

DUKASII
19/08/2010, 03:23
εδω φτασαμε στη χουντα ρε..:lol: :bawl: :rotflmao:

la_villa
19/08/2010, 03:26
εχουμε ακόμα....

α και φυσικά εννοείται ότι προτιμώ τον Μητρογλου απο τον Σισε για φορ....
λίγο ψυχολογία να αποκτήσει αυτός ο παίκτης και αυτοπεποίθηση και πιστευω δεν θα πιάνεται...

μονο τον Τζιμπουρ θεωρώ καλύτερο του...τεχνική έχουν και οι δυο πολύ καλη αλλά ο Τζιμπουρ ΔΕΝ μασάει (θεμα ψυχολογίας)...
ίσως ειναι και θέμα εμπειρίας...ο ενας ξερει ποιος είναι ο άλλος προσπαθεί ακομα να καθιερωθεί...

και όταν βλέπεις τον άμπαλο Ντιογκο να σου τρώει την θέση ε δεν είναι και ότι καλύτερο

Cpt. Haddock
19/08/2010, 03:28
[...]α και φυσικά εννοείται ότι προτιμώ τον Μητρογλου απο τον Σισε για φορ....[....]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Όλα ειναι όπως τα άφησα :bawl:

DUKASII
19/08/2010, 03:28
εχουμε ακόμα....

α και φυσικά εννοείται ότι προτιμώ τον Μητρογλου απο τον Σισε για φορ....
λίγο ψυχολογία να αποκτήσει αυτός ο παίκτης και αυτοπεποίθηση και πιστευω δεν θα πιάνεται...

τουλαχιστον αμπαλος οκ..:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: