View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIII
el_hymador
07/09/2010, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
H ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟ....... ΕΙΝΑΙ Η Π.Α.Ε. ΠΑΟ....!!!
Αύτό τό ξέρουν καί οί κόττες,άλλά άλλο ΕΓΩ.......κι άλλο ένας άπό
τούς πολλούς....!!!
Αύτοί άν έπαιρναν τόν ΠΑΟ .........
ΘΑ ΕΡΙΧΝΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.....!!!
Μόνο πού τό ποδόσφαιρο,δέν είναι μπάσκετ...!!!
Άλλά τουλάχιστον θά έριχναν...
Ό Νέμεθ είναι ένας παίκτης πού ύπόσχεται πολλά,
μέ μόνο άρνητικό στοιχείο τήν ταχύτητα πού δέν έχει
στά πολλά μέτρα.
Στά λίγα είναι έκρηκτικός,άλλά στό σύγχρονο ποδόσφαιρο πού θέλει
κούρσα ίσως καί 50-60 μέτρα.....δέν πρόκειται νά τό άποκτήσει
ποτέ...!!
Ό Γκαρσία είναι ένας πρώην παικταράς..........πού πέρσυ σερνότανε
στή Β' Ίσπανίας κάνοντας μέ τό ζόρι 14 συμμετοχές μέ πολύ
κακή άπόδοση....!!!
Άλλος Γκαρσία ήταν αύτός στή Λίβερπουλ.......ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ...!!!
Συνεπώς όποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ τών δύο......
ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ......!!!
3 κλάσεις πάνω ό Νέμεθ............ΣΗΜΕΡΑ....!!!
Έτσι γιά νά μή πετάμε μαλακίες.......γιά τό ποιός τήν έχει πιό μεγάλη....!!!
:wave2:
Γαμοτο μην παιζεις με τον πονο μου!!!
Μα να χασουμε τη παικτουρα τον Νεμεθ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
07/09/2010, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ρε παιδιά για ποιόν ακριβώς λόγο φοβούνται οι γάβροι Βγενό-Πατέρα; Τί τους κόφτει αυτούς;
έλα ντε...και περιμένω με αγωνία να μου πουν.....
τουλάχιστον μας καναν γνωστο οτι ήμαστε χεσμένοι.....κατι είναι κ αυτό
τώρα περιμένω και τον λόγο που είμαι χεσμένος
υ.γ προσωπικά ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ να πάρουν την παε ο "δωράκιας" και ο "δολοφόνος".....και να την παρατήσει ο Τζίγγερ...
αλλά με προυπόθεση να μην μπορεί ο Τζιγγερ να την πάρει πίσω με τίποτα και οι άλλοι 2 να μπορούν να την κάνουν ότι θέλουν (το ποσοστο τους ,51%)
la_villa
07/09/2010, 16:46
προβλέπω ότι ΕΙΔΙΚΑ τα χανουμια θα γουσταρουν τρελά σε λίγα χρόνια...
Akatanomastos
07/09/2010, 16:46
ε ρε γελια με πατερα
πανω που ειχαν αρχισει να επιστρεφουν στην ομαδαρα τους
θα τους κανει μπασκετοφιλους παλι(και ας χανουν και εκει):bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Akatanomastos
07/09/2010, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ προσωπικά ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ να πάρουν την παε ο "δωράκιας" και ο "δολοφόνος".....και να την παρατήσει ο Τζίγγερ...
αλλά με προυπόθεση να μην μπορεί ο Τζιγγερ να την πάρει πίσω με τίποτα και οι άλλοι 2 να μπορούν να την κάνουν ότι θέλουν (το ποσοστο τους ,51%)
εδω θα συμφωνησω με τον λα πιπα
εχω ενα προαισθημα που μου λεει οτι δεν πρεπει να παρουν την ΠΑΕ αυτοι ανευ ορων, αλλα να υπαρχει καποια δικλιδα ασφαλειας απο τον Τζιγγερ
Sferopetadhn
07/09/2010, 22:34
Χαίρομαι που εμμέσως πλην σαφώς οι αγαπητοί βάζελοι επιβεβαιώνουν το ότι το περσινό πρωτάθλημα ήταν έργο Πατέρα κι όχι μόνο της ανίκητης ομαδάρας τους. Σιγά σιγά σας ξεφεύγουν... :winka:
Akatanomastos
07/09/2010, 23:41
Χαίρομαι που εμμέσως πλην σαφώς οι αγαπητοί βάζελοι επιβεβαιώνουν το ότι το περσινό πρωτάθλημα ήταν έργο Πατέρα κι όχι μόνο της ανίκητης ομαδάρας τους. Σιγά σιγά σας ξεφεύγουν... :winka:
δεν ειναι θεμα ξεφευγουν
καποιοι απο δω μεσα εχουν πει ξεκαθαρα αυτο που λες
εγω ξεκαθαρα και επιμενω λεω οτι ΔΕΝ ισχυει αλλα θα σας αρεσε..
εχετε βολευτει ολοι με αυτη τη θεωρια:beer:
giobazolias
07/09/2010, 23:46
Χαίρομαι που εμμέσως πλην σαφώς οι αγαπητοί βάζελοι επιβεβαιώνουν το ότι το περσινό πρωτάθλημα ήταν έργο Πατέρα κι όχι μόνο της ανίκητης ομαδάρας τους. Σιγά σιγά σας ξεφεύγουν... :winka: \
Με το συμπαθειο αλλα.............
Το εχουμε πει τοσες φορες οτι το πρωτσαθλημα ηταν κυριως εργο Πατερα.........
Εχουμε πει οτι το παρασκηνιο ηταν δικο μας και πως ετσι κι αλλιως εμεις θα παιρναμε το Πρωταθλημα........
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.................και ησουν και συ μεσα στις συζητησεις!!!
Ποια εμμεσως πλην σαφως?????
Τι μας ξεφευγει???????
Αυτο που σου εχουμε διευκρινισει τοσες φορες αλλα εσυ ΔΕΝ ΘΕΣ να εμπεδωσεις?????????
Sferopetadhn
08/09/2010, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
\
Εχουμε πει οτι το παρασκηνιο ηταν δικο μας και πως ετσι κι αλλιως εμεις θα παιρναμε το Πρωταθλημα........
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.................και ησουν και συ μεσα στις συζητησεις!!!
Τι μας ξεφευγει???????
Αυτο που σου εχουμε διευκρινισει τοσες φορες αλλα εσυ ΔΕΝ ΘΕΣ να εμπεδωσεις?????????
Άσε γιατί όταν έλεγα ότι ο Σπάθας πήγε στημένος μου λέγατε κάτι για παοκάκια, χεσμένους, μικρή ομάδα, θεωρίες συνωμοσίας και φαντάσματα...
Εσύ μπορεί να το εμπέδωσες αλλά πολλοί δικοί σου ακόμα για -το μοναδικό τα τελευταία χρόνια- καθαρό πρωτάθλημα μιλάνε! Βλέπε ένα ποστ πιο πάνω από σένα...
Ακριβώς επειδή ήμουν στις συζητήσεις τα λέω κι όταν εσείς πανηγυρίζατε για τις μούφες και σας έλεγα πράσινους γάβρους κομπλεξικό με λέγατε...
Akatanomastos
08/09/2010, 00:26
Άσε γιατί όταν έλεγα ότι ο Σπάθας πήγε στημένος μου λέγατε κάτι για παοκάκια, χεσμένους, μικρή ομάδα, θεωρίες συνωμοσίας και φαντάσματα...
να μου πεις δεν τα λεγα?
τα λεγα ο κερατας
:bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
Sferopetadhn
08/09/2010, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν ειναι θεμα ξεφευγουν
καποιοι απο δω μεσα εχουν πει ξεκαθαρα αυτο που λες
εγω ξεκαθαρα και επιμενω λεω οτι ΔΕΝ ισχυει αλλα θα σας αρεσε..
εχετε βολευτει ολοι με αυτη τη θεωρια:beer:
Και τότε γιατί οι γάβροι να ενδιαφέρονται αν είναι ο Τζίγγερ ή οι Βγενό-Πατέρας;
Μήπως ο πρώτος δεν προστατεύει την ομάδα, ενώ οι άλλοι την προστατεύουν κι αφήνουν το πρωτάθλημα να παιχτεί καθαρά στα γήπεδα (όπως το περσινό);
Sferopetadhn
08/09/2010, 00:29
να μου πεις δεν τα λεγα?
τα λεγα ο κερατας
:bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
Τα έλεγες αλλά κάποιοι άλλοι λένε τα ανάποδα.
Akatanomastos
08/09/2010, 00:32
Και τότε γιατί οι γάβροι να ενδιαφέρονται αν είναι ο Τζίγγερ ή οι Βγενό-Πατέρας;
Μήπως ο πρώτος δεν προστατεύει την ομάδα, ενώ οι άλλοι την προστατεύουν κι αφήνουν το πρωτάθλημα να παιχτεί καθαρά στα γήπεδα (όπως το περσινό);
οι γαυροι ειναι ειδικη περιπτωση φιλε μου
οι γαυροι δεν γουσταρουν τον πατερα γιατι ειναι θρασυς
τους προσβαλει
παει στο καραισκακη με μπραβους
τους κραζει παντου και παντα
και οι γαυροι σκυλιαζουν,
γιατι ενας τραμπουκος
δεν γουσταρει αλλον τραμπουκο στο χωραφι του (σουπερλιγκ)
el_hymador
08/09/2010, 00:49
Απο οσους Παναθηναϊκους ειναι εδω μεσα, εγω δεν εχω ακουσει κανενα που να ΜΗΝ παραδεχεται οτι δεν επεσε σπρωξιμο απο τη διαιτησια...η διαφωνια μας ειναι στο ποσο, οχι στα αν...
μην μας μπερδευεις φιλε σφερο με τους γαυρους που ακομη ξελεπιαζονται προσπαθωντας να πεισουν ολο το κοσμο οτι πηραν 12 "καθαρα" πρωταθληματα...:winka:
el_hymador
08/09/2010, 00:56
Γιατι ο Τζιγγερ δεν μπορεσε, δεν μπορει και ουτε προκειται να μπορεσει να λειτουργησει σε παρασκηνιακο επιπεδο, δεν ειναι θεμα ηθους, ειναι θεμα ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Επι της προεδριας του, ο κατασκοπος εκανε πραγματικα οτι γουσταρε χωρις να εχει αντιπαλο δεος...για αυτο και οι γαυροι "ψηφιζουν" Τζιγγερ και τον θελουν στον Παναθηναϊκο, επειδη εν ολιγοις ειναι λαλακας...
Οι αλλοι δυο και ειδικα ο Βγενοπουλος που ειναι αρχιλαμογιο του κερατα και ακομη δεν εχει δειξει τη δυναμη του, θα κοντραριστουν αγρια με τον Μαρινακη σε αυτο το θεμα, ο Τζιγγερ θα ηταν στη κοσμαρα του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Γαμοτο μην παιζεις με τον πονο μου!!!
Μα να χασουμε τη παικτουρα τον Νεμεθ;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
KΛΑΣΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ................
Τό νά γράφεις ......ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ .............έπειδή τά βλέπεις όλα πράσινα,κι όταν κάποιος
σού γράφει πώς τά πράμματα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ........
έσύ νά βάζεις τά γελάκια..
ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.........ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΣΤΑ 30 ΦΕΥΓΑ ΤΟΥ.
Τέτοια άντίδραση δέν είχαν ούτε στήν Παιανία όλοι αύτοί πού φώναζαν........
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΕΜΕΘ...........ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ.....!!!!!
Τώρα βέβαια γιατί ΠΡΩΤΑ χτυπήσατε τόν Νένεθ πού είναι μάπα καί μετά
τελευταία στιγμή καταλήξατε στόν τελειωμένο άπό τή Β΄Έθνική τής Ίσπανίας
τήν ώρα πού χτυπούσαν οί καμπάνες γιά έναν παίκτη σας πού τόν έχουν
στή λίστα τους όλοι οί μανατζαραίοι τών μεγάλων όμάδων...........καί όλως
τυχαίως παίζει καί στήν ίδια θέση............??
ΤΟ ΞΕΡΩ.............ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ......!!!!!
Ταυτόχρονα,έτοιμάσου γιά Νίνη..........έτσι κάνουν στούς φιλάθλους τών όμάδων
μέ ύψηλό δείκτη νοημοσύνης,φέρνουν πρώτα τό back-up....!!!
Έμάς τούς ύπόλοιπους πού μάς θεωρούν β΄διαλογής....??
ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.........τελευταία μέρα τών μεταγραφών.
Όσα λοιπόν...........
ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.............ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ....
kalgeorge
08/09/2010, 07:45
re sy sfairo....lete gia tis paparies pou lene oi dikoi mas.....
den mazeuete ligo ton testosteroni-man....giati exei ksefugei??
:lol: :bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
08/09/2010, 07:53
σφαιρο τι δεν καταλαβαινεις ρε φιλε???/
εχεις ενα μαγαζι....παιζεις μονο σου.....
ο απεναντι ανταγωνιστης σου εχει ανοιξει μαγαζι, αλλα το εχει γραμμενο στα ar@@@ του οποτε παιζεις μπαλα μονος σου..
ξαφνικα....αναλαμβανει αλλος το μαγαζι...που σε κοντραρει και σε νικαει στα περισσοτερα επιπεδα.....
εσυ γουσταρεις ή δεν γουσταρεις??
απλα πραγματα....
kalgeorge
08/09/2010, 07:55
και για οσους ανυπομονουν για σημερα.....
μεσα σε όλα τα εμποδια ....να ξερετε οτι η ΠΑΕ εχει ΠΑΓΙΑ εξοδα...30 μυρια ευρω το χρονο!!!!!
ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ
οποτε καταλαβαινετε τι παιζει απο πισω.....
και συνυπολογιστε οτι σε αυτα δεν εχουν συμπεριληφθει τα εξοδα του νέου δανείου που περιμένουν να εκταμιευτεί!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
\
Τι μας ξεφευγει???????
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador [/i]
[B]\
Απο οσους Παναθηναϊκους ειναι εδω μεσα, εγω δεν εχω ακουσει κανενα που να ΜΗΝ παραδεχεται οτι δεν επεσε σπρωξιμο απο τη διαιτησια...η διαφωνια μας ειναι στο ποσο, οχι στα αν...
Η ερωτηση ηταν καθαρη.....
Δηλαδη...... ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ........
ΠΕΤΣΙΝΟ.....?????????
ΚΛΕΜΕΝΟ απο το ΠΑΟΚ....???????
Δηλαδη ο Παναθηναικος δεν αξιζε πρωταθλημα ..... Περυσι...????? ( Γιατι το πρωταθλημα και οι βαθμοι του δεν ειναι μονο η υποθεση Σπαθα... Ειναι και αλλα παιχνιδια ...)
Ο Λα Βιλλα που γ@μηθηκε να φωναζει ( μεχρι και υπογραφη το εβαλε ) περυσι και τον δουλευατε .....
Ειχε δικιο....?????
Ο Σφαιρο ρωτησε κατι καθαρα.......
Γιατι πρεπει οι γαυροι να φοβουνται τον χοντρο...????
.
Επρεπε ο Παοκ της προσεχεις ημερες να παιζει εκεινος στο τσου-λου και να ειχε τσεπωσει το παραδακι ( οπως και η αεκ πριν δυο τρια χρονια στην θεση του γαυρου....??? )
Ναι η Οχι......?????
Τωρα το σπρωχθηκα στο παρασκηνιο και εγω δεν ειμαι γαυρος ..... αλλα....
Επρεπε----Αξιζα να το παρω ---Μαντεψτε μονοι σας τι εννοω..???
Γιατι εμεις... Δεν ξελεπιαζομαστε.......
Ειναι για να ................
Απαντηση καθαρη λεβεντες....
Αλλιως αφηστε το να μην το κουραζουμε ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και για οσους ανυπομονουν για σημερα.....
μεσα σε όλα τα εμποδια ....να ξερετε οτι η ΠΑΕ εχει ΠΑΓΙΑ εξοδα...30 μυρια ευρω το χρονο!!!!!
ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ
οποτε καταλαβαινετε τι παιζει απο πισω.....
και συνυπολογιστε οτι σε αυτα δεν εχουν συμπεριληφθει τα εξοδα του νέου δανείου που περιμένουν να εκταμιευτεί!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ ... :bawl: Θα αρχισουμε να τους λυπομαστε σε λιγο......:lol:
Δεν τους χαριζαν καλλυτερα την ΑΕΚ.... :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
08/09/2010, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ρε παπαρα...:lol: αυτο που θελω να πω είναι οτι δεν είναι τοσο απλα τα πραγματα..
δεν βαρεθηκε ξαφνικα ο τζιγκερ και λεει ....τα δίνω.....
και καποιος που θα αναλαβει....ξερει αμμεσως αμμεσως οτι εχει παγια εξοδα 30μυρια και ......
καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτο?
οτι για να κανεις μεταγραφες...κερδη...κλπ κλπ κλπ...πρεπει να δίνεις τουλαχιστον 50 μυρια το χρονο....
και ξαναλέω....δεν εχει υπολογιστεί και η δόση του νέου δανείου :wave2:
Sferopetadhn
08/09/2010, 08:20
Εγώ και συμφωνώ και διαφωνώ με όλους.
Απλά έγινε πλέον παραδεκτό απ' όλους μας ότι το παρασκήνιο έβαλε το χεράκι του ΚΑΙ πέρυσι. Είχα πει και παλιότερα ότι πιθανότατα ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ακόμη κι αν έπαιρνε διπλό στο Χαριλάου. Ή θα το έχανε μόνος του ή θα του το κόβανε σε άλλο ματς. Το πρόβλημά μου είναι όμως ακριβώς αυτό! Το ότι ούτε καν με άφησαν να έχω μια ελπίδα κι ας την χάσω μόνος μου.
Αυτό είναι το σπαστικό! Αυτό που ένιωσαν τα χανούμια με τον Βάλνερ, αυτό που νιώσατε κι εσείς κάποια από αυτά τα 12 χρόνια. Αυτό το ΑΝ!
Και λέω κάποια γιατί σε πολλά από αυτά τα πρωταθλήματα, παράγκα ή μη, ο γάβρος είχε καλύτερη ομάδα απ' όλους. Μην κοιτάτε που από την πολλή μαλακία τους/μεγαλομανία τους (σε συνδυασμό με τα χεσμένα κοράκια) αυτοξεφτιλίζονταν σε ματς που τα είχαν ούτως ή άλλως.
Τα ίδια κι εσείς πέρυσι. Το είχατε 99% σίγουρο, αλλά ο Πατέρας (που προφανώς δεν είναι άνθρωπος που πάει με το σταυρό στο χέρι) φύλαξε αυτό το 1% γιατί τα λεφτά από πίσω είναι πολύ περισσότερα.
Έτσι είναι στις business...
ΥΓ Για την Εθνική τί να πούμε... Αφού άρεσε στον Σωτηρακόπουλο... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕ! Ας φάμε 5, τουλάχιστον να δούμε κάτι που βλέπεται!
kalgeorge
08/09/2010, 08:41
http://www.gazzetta.gr/football/euro-2012/item/101448-Κόκκινη-ο-Μέλμπεργκ
:lol:
kalgeorge
08/09/2010, 09:00
ρε συ βαγγο.....τι λεει ο αμπαλος ρε???
αφου δεν υπαρχουν πια :lol:
"""""Είδες από κοντά σήμερα τον Μόντριτς. Πιστεύεις ότι υπάρχει χώρος στο σημερινό ποδόσφαιρο χώρος για τέτοιους παίκτες «δεκάρια»;
«Πάντα θα υπάρχουν χώροι για τέτοιους παίκτες. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως έχει αλλάξει και θέλει παίκτες να κυνηγούν τη μπάλα αλλά νομίζω ότι αυτοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι».
Εκτύπώσε το Πρότεινε το RSS
Μοιραστείτε το """
Εγώ και συμφωνώ και διαφωνώ με όλους.
Απλά έγινε πλέον παραδεκτό απ' όλους μας ότι το παρασκήνιο έβαλε το χεράκι του ΚΑΙ πέρυσι. Είχα πει και παλιότερα ότι πιθανότατα ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ακόμη κι αν έπαιρνε διπλό στο Χαριλάου. Ή θα το έχανε μόνος του ή θα του το κόβανε σε άλλο ματς. Το πρόβλημά μου είναι όμως ακριβώς αυτό! Το ότι ούτε καν με άφησαν να έχω μια ελπίδα κι ας την χάσω μόνος μου.
Αυτό είναι το σπαστικό! Αυτό που ένιωσαν τα χανούμια με τον Βάλνερ, αυτό που νιώσατε κι εσείς κάποια από αυτά τα 12 χρόνια. Αυτό το ΑΝ!
Και λέω κάποια γιατί σε πολλά από αυτά τα πρωταθλήματα, παράγκα ή μη, ο γάβρος είχε καλύτερη ομάδα απ' όλους. Μην κοιτάτε που από την πολλή μαλακία τους/μεγαλομανία τους (σε συνδυασμό με τα χεσμένα κοράκια) αυτοξεφτιλίζονταν σε ματς που τα είχαν ούτως ή άλλως.
Τα ίδια κι εσείς πέρυσι. Το είχατε 99% σίγουρο, αλλά ο Πατέρας (που προφανώς δεν είναι άνθρωπος που πάει με το σταυρό στο χέρι) φύλαξε αυτό το 1% γιατί τα λεφτά από πίσω είναι πολύ περισσότερα.
Έτσι είναι στις business...
ΥΓ Για την Εθνική τί να πούμε... Αφού άρεσε στον Σωτηρακόπουλο... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕ! Ας φάμε 5, τουλάχιστον να δούμε κάτι που βλέπεται!
Συμφωνώ μαζί σου !!!
ΟΜΩΣ ...... παρά το ότι είμαι από αυτούς που θέλουν να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα ....... το φετινό το χάρηκα !!!
ΗΤΑΝ ΩΡΑ να δούνε και οι Γαύροι πως είναι ....... να δοκιμάσουν και αυτοί το φάρμακό τους !!!
Μεγαλύτερη ευχαρίστιση από το να ακούς τα γαυράκια να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία ......... ΔΕΝ !!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Εύχομαι φέτος να είναι απόλυτα τίμιο ..........
kalgeorge
08/09/2010, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Συμφωνώ μαζί σου !!!
ΟΜΩΣ ...... παρά το ότι είμαι από αυτούς που θέλουν να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα ....... το φετινό το χάρηκα !!!
ΗΤΑΝ ΩΡΑ να δούνε και οι Γαύροι πως είναι ....... να δοκιμάσουν και αυτοί το φάρμακό τους !!!
Μεγαλύτερη ευχαρίστιση από το να ακούς τα γαυράκια να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία ......... ΔΕΝ !!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Εύχομαι φέτος να είναι απόλυτα τίμιο ..........
ρε καταλαβαινετε τι λετε?
οι γαυροι διαμαρτυροντουσαν....γιατι ειχαν μαθει να τους πηγαινουν καροτσακι....και φετος δεν επαιζε αυτο.....
γελαγε ο κοσμος με τις αντιδρασεις τους και τα πεσιματα τους :lol: :lol:
εδω του τοροσιδη του εχει μείνει ακομα....δεν ειδατε πως επεσε εχτες και τσιμπησε και την καρτούλα ?
:lol: :lol:
la_villa
08/09/2010, 10:02
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ας αναλάβουν πρώτα, με την ευχη του Τζιγγερ, να δεχτει ο Τζιγγερ τον ορο που θελουν (να κατεχουν το 67% οπότε να μπορούν να κανουν ΟΤΙ θέλουν χωρις φρένο,όπως λένε) και έρχονται καταπληκτικές μέρες.....
τοτε το αεκακι που τοσο πολύ χλευάζουμε (για πλακα) θα φανταζει Μπάρτσα μπροστα τους (σοβαρα)
εδω ήμαστε....
οι Βαρδινογιάννηδες είναι 30 χρονια στην ΠΑΕ, προβλημα ΜΗΔΕΝ.....
ΠΟΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....η μάλλον .........ΧΑΡΙΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
el_hymador
08/09/2010, 10:13
Η ερωτηση ηταν καθαρη.....
Δηλαδη...... ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ........
ΠΕΤΣΙΝΟ.....?????????
ΚΛΕΜΕΝΟ απο το ΠΑΟΚ....???????
Δηλαδη ο Παναθηναικος δεν αξιζε πρωταθλημα ..... Περυσι...????? ( Γιατι το πρωταθλημα και οι βαθμοι του δεν ειναι μονο η υποθεση Σπαθα... Ειναι και αλλα παιχνιδια ...)
Ο Λα Βιλλα που γ@μηθηκε να φωναζει ( μεχρι και υπογραφη το εβαλε ) περυσι και τον δουλευατε .....
Ειχε δικιο....?????
Ο Σφαιρο ρωτησε κατι καθαρα.......
Γιατι πρεπει οι γαυροι να φοβουνται τον χοντρο...????
.
Επρεπε ο Παοκ της προσεχεις ημερες να παιζει εκεινος στο τσου-λου και να ειχε τσεπωσει το παραδακι ( οπως και η αεκ πριν δυο τρια χρονια στην θεση του γαυρου....??? )
Ναι η Οχι......?????
Τωρα το σπρωχθηκα στο παρασκηνιο και εγω δεν ειμαι γαυρος ..... αλλα....
Επρεπε----Αξιζα να το παρω ---Μαντεψτε μονοι σας τι εννοω..???
Γιατι εμεις... Δεν ξελεπιαζομαστε.......
Ειναι για να ................
Απαντηση καθαρη λεβεντες....
Αλλιως αφηστε το να μην το κουραζουμε ....
Αντε παλι τα ιδια απο το ιδιο ατομο...:rolleyes: αλα και :sad:
Μεγαλε μου, να διαβασεις μπορεις...οι Πανθαηναϊκου εδω μεσα, η συντριπτικη πλειοψηφια τους τουλαχιστον δεν το παιζουν κουνελακια, ουτε τα μασανε...την ιδια ερωτηση την εχουμε υποβαλει ουκ ολιγες φορες σε γαυρους και δεν πηραμε καμμια απολυτως απαντηση...
ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια περισυ;
Ναι! και ειχαμε και τα @@δια να βγουμε να το πουμε μονοι μας!
Διαβασε αυτο: Μας ξελασπωσε η διαιτησια σε παιχνιδα που κολησε η ομαδα. Αυτο το βρισκεις ξεκαθαρη απαντηση να η οχι;
Το αν θα παιρναμε το πρωταθλημα σε περιπτωση που δεν ειχαμε σπρωξιμο απο τη διαιτησια, δεν μπορει να το ξερει κανεις...μπορει κα ναι, μπορει και οχι, στη τελικη εμενα προσωπικα στα @@δια μου η super league της σαπιλας και της αναξιοπιστιας...
Το λοιπον νομιζω οτι την πηρες την απαντηση σου, οταν πιστευεις οτι μπορεις να δωσεις και εσυ μια ενημερωσε μας...αλλα το να ζητας και τα ρεστα οταν επι χρονια κανεις το κουνελι και υπεραπσιζεσαι με σθενος την καθαροτητα των δικων σου βρωμερων και καραπετσινων πρωταθληματων παει πολυ!
Οποτε για τουςοπαδους των υπολοιπων ομαδων η απαντηση ειναι ναι, ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια, για εσας η απαντηση ειναι!
ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ.
kalgeorge
08/09/2010, 10:17
Διαβασε αυτο: Μας ξελασπωσε η διαιτησια σε παιχνιδα που κολησε η ομαδα.
:wave2: [/B]
εγω θα διαφωνήσω...τουλαχιστον στον βαθμο που το θετεις..
Αντε παλι τα ιδια απο το ιδιο ατομο...:rolleyes: αλα και :sad:
Μεγαλε μου, να διαβασεις μπορεις...οι Πανθαηναϊκου εδω μεσα, η συντριπτικη πλειοψηφια τους τουλαχιστον δεν το παιζουν κουνελακια, ουτε τα μασανε...την ιδια ερωτηση την εχουμε υποβαλει ουκ ολιγες φορες σε γαυρους και δεν πηραμε καμμια απολυτως απαντηση...
ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια περισυ;
Διαβασε αυτο: Μας ξελασπωσε η διαιτησια σε παιχνιδα που κολησε η ομαδα. Αυτο το βρισκεις ξεκαθαρη απαντηση να η οχι;
Το αν θα παιρναμε το πρωταθλημα σε περιπτωση που δεν ειχαμε σπρωξιμο απο τη διαιτησια, δεν μπορει να το ξερει κανεις...μπορει κα ναι, μπορει και οχι, στη τελικη εμενα προσωπικα στα @@δια μου η super league της σαπιλας και της αναξιοπιστιας...
Το λοιπον νομιζω οτι την πηρες την απαντηση σου, οταν πιστευεις οτι μπορεις να δωσεις και εσυ μια ενημερωσε μας...αλλα το να ζητας και τα ρεστα οταν επι χρονια κανεις το κουνελι και υπεραπσιζεσαι με σθενος την καθαροτητα των δικων σου βρωμερων και καραπετσινων πρωταθληματων παει πολυ!
Οποτε για τουςοπαδους των υπολοιπων ομαδων η απαντηση ειναι ναι, ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια, για εσας η απαντηση ειναι!
ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ.
Το ευνοηθηκες απο την διαιτησια δεν μου λεει τιποτα......
Ασε με εμενα........
Απαντα στους αλλους......
Δικαιουσουν πρωταθλημα περυσι εφοσον ευνοηθηκες απο την διαιτησια.....???
Ναι...???
η...
Οχι....???
( Τρια γραματα απαντηση σου ζηταω τιποτα αλλο...)
υγ.. Τον προλογο σου δεν καταλαβα αλλα δεν εχει σημασια......
Εχεις αναγκη αλλωστε απο δημιουργια εντυπωσων με τον οποιοδηποτε τροπο...
Το εχεις αποδηξει περιτρανα αυτο αλλωστε....
gmitsiakis
08/09/2010, 10:45
Ασε με εμενα........
Ναι...???
η...
Οχι....???
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ
βεβαια λεω και μαλακιες γιατι εσεις αρχισατε πρωτοι!!!
στην Ελλαδα ο πρωταθλητης παντα ειναι υπο αμφισβητηση αλλωστε οποτε και ΝΑΙ να σας πουμε παλι θα πειτε κατι!
la_villa
08/09/2010, 10:49
H ερωτηση ήταν αλλη...
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΗΤΑΝ ΠΕΤΣΙΝΟ??
αφηνω μονο την ερώτηση να είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ η ερώτηση γιατι πάλι θα γραφεις άλλα
υ.γ παντως πρωτη φορά διαβαζω να γραφουν τα βαζελάκια κατι άλλο απο το 50-50!!!είναι μια πρόοδος
Cpt. Haddock
08/09/2010, 10:56
[...]ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΗΤΑΝ ΠΕΤΣΙΝΟ??[...]
Αφού δεν το πήρε ο Ολυμπιακός, ναι :lol:
el_hymador
08/09/2010, 11:00
Ασε με εμενα........
Ναι...???
η...
Οχι....???
Στους αλλους εδωσα ηδη απαντηση και την εχω δωσει εδω και καιρο...τωρα εσυ πως νομιμοποιησε ως εκπροσωπος των αλλων δεν μπορω να το καταλαβω...
ξαναπαμε λοιπον (για τους αλλους)
ΝΑΙ ευνοηθηκε ο Παναθηναϊκος απο τη διαιτησια
Ναι, κατα την αποψη μου δικαιουταν το πρωταθλημα αφου επαιξε καλυτερη μπαλα απο τους υπολοιπους.
Ναι, πιστευω οτι και χωρις την ευνοια της διαιτησιας θα το επαιρνε και θα το προτιμουσα.
ΟΧΙ, τα δικα σας αισχη δεν εγιναν σε καμια περιπτωση...
Αυτα για τους αλλους...για εσας τους γαυρους η απαντηση ειναι γνωστη...
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΡΟΤΡΙΤΩΝ, ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ ΕΥΝΟΙΑς ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Υ.Γ. Οταν μπορεσετε και αρθρωσετε δυο τρεις σταρατες και ντομπρες κουβεντες για τα δικα σας 12 μαϊμουδοπρωταθληματα, ξαναμιλαμε σοβαρα...μεχρι τοτε βλεπε την απαντηση με τα κεφαλαια...α, και αν θες να πεις / γραψεις κατι, θα το ζητας για τον εαυτο σου, οχι για τους "αλλους"...
el_hymador
08/09/2010, 11:08
H ερωτηση ήταν αλλη...
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΗΤΑΝ ΠΕΤΣΙΝΟ??
αφηνω μονο την ερώτηση να είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ η ερώτηση γιατι πάλι θα γραφεις άλλα
υ.γ παντως πρωτη φορά διαβαζω να γραφουν τα βαζελάκια κατι άλλο απο το 50-50!!!είναι μια πρόοδος
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΣΙΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΠΕΜΠΤΟΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ
βεβαια λεω και μαλακιες γιατι εσεις αρχισατε πρωτοι!!!
στην Ελλαδα ο πρωταθλητης παντα ειναι υπο αμφισβητηση αλλωστε οποτε και ΝΑΙ να σας πουμε παλι θα πειτε κατι!
Eαν μιλας καθαρα για εμενα ...
Καποιοι αλλοι αρχισαν και μιλαγανε για.. Ξελεπιασματα λιγα ποστ ποιο πισω...
Κοιταξε να δεις....
Δεν εχω κανει ουτε σε ενα ποστ ( περυσι και φετος ) νιξη για διαιτησια υπερ του παο ....
Απλα αμα εισαι και εσυ υπερ της αποψης ...
Ευνοημενος μεν....
Και ενα αοριστο δε....
Να εισαι σιγουρος οταν θα μου απαντησεις μονολεκτικα και....
Λογικα....
Δεν θα πω τιποτα !
[B]
ξαναπαμε λοιπον (για τους αλλους)
ΝΑΙ ευνοηθηκε ο Παναθηναϊκος απο τη διαιτησια
Ναι, κατα την αποψη μου δικαιουταν το πρωταθλημα αφου επαιξε καλυτερη μπαλα απο τους υπολοιπους.
]
Την ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.... Εχω και εγω για τον Ολυμπιακο ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΝΕΡ!!!!)
Οποτε ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ το θεμα θεωρειτε ληξαν....
( Αυτα για να μην εχεις την εντυπωση οτι εχεις διαφορετικη αποψη απο τους.....
Γαυρους ! )
Την ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.... Εχω και εγω για τον Ολυμπιακο ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΝΕΡ!!!!)
Γαυρους ! )
την εποχη Κυραστα στον Παναθηναικο (στην πρωτη θητεια του) επαιξε καλυτερη μπαλα απο το Βαζελο??
το αξιζε τοτε?
Στους αλλους εδωσα ηδη απαντηση και την εχω δωσει εδω και καιρο...τωρα εσυ πως νομιμοποιησε ως εκπροσωπος των αλλων δεν μπορω να το καταλαβω...
ΟΧΙ, τα δικα σας αισχη δεν εγιναν σε καμια περιπτωση...
Αυτα για τους αλλους...για εσας τους γαυρους η απαντηση ειναι γνωστη...
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΡΟΤΡΙΤΩΝ, ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΝΟΙΑ ΕΥΝΟΙΑς ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Υ.Γ. Οταν μπορεσετε και αρθρωσετε δυο τρεις σταρατες και ντομπρες κουβεντες για τα δικα σας 12 μαϊμουδοπρωταθληματα, ξαναμιλαμε σοβαρα...μεχρι τοτε βλεπε την απαντηση με τα κεφαλαια...α, και αν θες να πεις / γραψεις κατι, θα το ζητας για τον εαυτο σου, οχι για τους "αλλους"...
Μα επειδη για καποιο λογο .... Αλλη απαντηση δινεις σε εμας ( γαυρους ) αλλη απαντηση στους αλλους.... Για αυτο και ρωτησα απο την μερια των αλλων...
Φυσικα και δεν ηταν υποχρεωση σου να δωσεις απαντηση .....
Αφου το εκανες ομως...??? Για ποιο λογο μου ζητας εξηγησεις..??? :confused:
Για τα αισχη.... Δεν σκοτωνεις καποιον πολυ... Η λιγο.....
Η ευνοουμαι ....
Η δεν ευνοουμαι....
Δεν μιλαμε για ενα παιχνιδι.....
Μιλαμε για ενα πρωταθλημα...
Το ΥΓ... Απαντηθηκες παραπανω.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
την εποχη Κυραστα στον Παναθηναικο (στην πρωτη θητεια του) επαιξε καλυτερη μπαλα απο το Βαζελο??
το αξιζε τοτε?
Τωρα να απαντησω.... Ναι για εσας αλλα..... οχι για τους αλλους.... :rolleyes:
Με καλυπτει αυτο καπου...??? :lol: :lol:
Θεωρω ομως οτι ολα τα υπολοιπα ( πλην αεκ ) το αξιζε.....
( Η απαντηση του Σφαιρο παραπανω με εχει καλυψει απολυτα....)
gmitsiakis
08/09/2010, 11:47
Eαν μιλας καθαρα για εμενα ...
Καποιοι αλλοι αρχισαν και μιλαγανε για.. Ξελεπιασματα λιγα ποστ ποιο πισω...
Κοιταξε να δεις....
Δεν εχω κανει ουτε σε ενα ποστ ( περυσι και φετος ) νιξη για διαιτησια υπερ του παο ....
Απλα αμα εισαι και εσυ υπερ της αποψης ...
Ευνοημενος μεν....
Και ενα αοριστο δε....
Να εισαι σιγουρος οταν θα μου απαντησεις μονολεκτικα και....
Λογικα....
Δεν θα πω τιποτα !
ΝΑΙ το δικαιουμαι.
γιατι δεν εκανα γκελες με μικρους που οπως εχουμε δει ολα αυτα τα χρονια ειναι αυτοι που σου κοβουν το πρωταθλημα.
οταν το 0-1 του Εργοτελη το κανω 4-1 με το φαντασμα του 2-3 ακομα να μας ριχνει σβερκιες τοτε καταλαβαινεις οτι δεν μιλαω για διατησιες και τετοια.
με την διαιτησια δεν θα βγαλουμε ακρη. ολοι εχουμε να λεμε αλλα οι γαυροι...ενταξει...κουλαρετε λιγο! να μου πει για διαιτησια ο ΠΑΟΚ η η ΑΕΚ το βλεπω. οχι ομως και ο μονιμα ευνοημενος!
δεν εχουμε ικανους διαιτητες και ας μην ζηταμε απο τα γκαφαλια τα μαυρα να ειναι δικαιοι οταν το βλεπουν σαν αρπαχτη!
Τωρα να απαντησω.... Ναι για εσας αλλα..... οχι για τους αλλους.... :rolleyes:
Με καλυπτει αυτο καπου...??? :lol: :lol:
Θεωρω ομως οτι ολα τα υπολοιπα ( πλην αεκ ) το αξιζε.....
( Η απαντηση του Σφαιρο παραπανω με εχει καλυψει απολυτα....)
απλα πες μου αυτο..να καταλαβω την κριση σου..
την εποχη Κυραστα πεξατε καλυτερη μπάλα απο το Βάζελο...??
απλα πες μου αυτο..να καταλαβω την κριση σου..
την εποχη Κυραστα πεξατε καλυτερη μπάλα απο το Βάζελο...??
Oxi !
la_villa
08/09/2010, 11:52
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΣΙΝΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ ΠΕΜΠΤΟΙ...
η αλήθεια όμως είναι ότι υποτιμας την νοημοσυνη των άλλων (οπως γραφεις) γιατι και σε εκεινους το ίδιο λες...;)
υ.γ ευτυχως κατεβασατε παντελονια μονοι σας φέτος...για τις ρητορείες τοσων ετων και το τι θέλατε
αυτο εμενα μου φτανει...και χάρηκα που το πήρατε αυτο το πετσινο φέτος...πιο πολύ απο εσάς
Oxi !
οκ...
απο μονος σου ήδη εβγαλες off δυο πρωταθληματα του γαυρου απο τα 10...;)
τουλαχιστον συμφωνουμε σε κατι...
la_villa
08/09/2010, 11:53
Γαυρους ! )
;) ;) ;) :beer:
τι να λέμε τώρα....
οι νεοέλληνες έχουμε δέιξει ότι στην θεωρία ήμαστε άσσοι...όταν ερχεται το αγγούρι το γυρνάμε
Sferopetadhn
08/09/2010, 11:53
το αξιζε τοτε?
Μην πιάνεις μεμονωμένες χρονιές. Είπαμε ότι κάποιες δεν το άξιζε ο γάβρος και κάποιες το άξιζε (απλά το χαλούσαν κάποιες αδικαιολόγητες αποφάσεις κορακιών ή/και ενέργειες παιχτών του).
Απλά είναι θετικό ότι όλοι (σχεδόν) παραδεχόμαστε ότι υπάρχει παρασκήνιο (άλλοτε έντονο άλλοτε πιο light), γιατί σε ορισμένες φάσεις νομίζω είτε ότι είμαι τυφλός (που δεν είμαι ακόμη) είτε ότι είμαι βλαμμένος (ελπίζω πως όχι).
Από αυτή την άποψη εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά, αν και φοβάμαι ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές θα έχουμε πάλι ιστορίες... Είναι τόσα πολλά τα λεφτά του CH.L. που κανείς δε μπορεί να το παίξει αδιάφορος και ηθικός κι αυτό συνήθως βαίνει εις βάρος της ισονομίας και της αξιοπιστίας... Ιδίως τώρα που ο Μαρινάκης είναι φρέσκος και θέλει να δείξει έργο, θα πέσει πολλή φάπα με τον Πατέρα!
ΥΓ Για την Εθνική κανείς; Ένα σχόλιο ρε! Σας άρεσε; Εμένα πάντως καθόλου. Μόνο ο Τζαβέλλας για πρώτο ματς κάτι έδειξε.
la_villa
08/09/2010, 11:55
δεν εχουμε ικανους διαιτητες και ας μην ζηταμε απο τα γκαφαλια τα μαυρα να ειναι δικαιοι οταν το βλεπουν σαν αρπαχτη!
ξαφνικά δεν γίναν ικανοί π.χ την χρονια που πέρασε ή ισχυει και για τις προηγούμενες χρονιές???
μιλάμε απο λούμπα σε λούμπα πέφτετε μονοι σας
la_villa
08/09/2010, 11:58
οκ...
απο μονο του αυτο δεν λέει απολύτως τίποτα
και η Μιλαν καποτε πήρε σκουντετο μονο με άμυνα και κατεναστιο φουλ δικαιότατα όταν άλλες παίζαν ποδόσφαιρο
βρε που πάτε και τα βρίσκετε....λογικές παιδιών δημοτικού στην κυριολεξία
gmitsiakis
08/09/2010, 12:00
ξαφνικά δεν γίναν ικανοί π.χ την χρονια που πέρασε ή ισχυει και για τις προηγούμενες χρονιές???
μιλάμε απο λούμπα σε λούμπα πέφτετε μονοι σας
ρε πας καλα??
τα λες μονος σου και τα πιστευεις αυτα που γραφεις???
ξεχνας οτι περσι μου εκοψε το πρωταθλημα 2 φορες η ΑΕΚ με τον Βασσαρα να σφυριζει μαλακιες??
μπορω να σου πω και αλλα.
δεν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια γιατι θα τελειωσουμε σε 2 χρονια.
εσυ με τη σειρα σου για πες μου...που αδικηθηκες φετος???
με το μαλακο ομως...
οκ...
Τωρα για να δουμε και την δικη σου κριση.....
Για τα υπολοιπα ...???
Αποψη..????
Επαιζε καλλυτερη μπαλα ο Γαυρος...??? :confused:
( Ελα για να κλεισει η συμφωνια κατα 100%... Εκτος αν βολευει μονο το 50%...)
ΥΓ Για την Εθνική κανείς; Ένα σχόλιο ρε! Σας άρεσε; Εμένα πάντως καθόλου. Μόνο ο Τζαβέλλας για πρώτο ματς κάτι έδειξε.
επειδη εριχνα κλεφτες ματιες...δεν εχω σαφη εικονα εγω...
ο Τζαβελας μου αρεσε κ εμενα πολυ...
η Εθνικη καθολου...σιχαμα βασικα...
αυτο το απολυτα παθητικο παιχνιδι πιστευω οτι ειναι η απολυτη παραδοχη της ποδοσφαιρικής κατωτερότητας ακόμα και απεναντι σε μετριες ποδοσφαιρικα εθνικες ομαδες...
για αλλη μια φορα σιχαθηκα αυτο το παλικαρι που λεγετε Καραγκουνης ... ποτε θα καταλαβουμε οτι ποδοσφαιρο με τετοιους παιχτες δεν παιζετε πλεον...:confused:
οσο για τον καημενο τον Τοροσιδη τι να πω?
σε δυο παιχνιδια με μετριες ομαδες εχει πεσει τρεις φορες για μουφα πεναλντι...:yuck:
σιχαμερος...
επισης ο μονος που μου αρεσε, πλην Τζαβελα ηταν ο Σαμαρας...λυπαμαι που το λεω αλλα πλεον ειναι σαν τη μυγα μες το γαλα στην Εθνικη απο επιπεδο ποιοτητας....οσον αφορα το δημιουργικο τομεα παντα...
kalgeorge
08/09/2010, 12:06
:lol: :lol:
208775
kalgeorge
08/09/2010, 12:08
[B]
για αλλη μια φορα σιχαθηκα αυτο το παλικαρι που λεγετε Καραγκουνης ... ποτε θα καταλαβουμε οτι ποδοσφαιρο με τετοιους παιχτες δεν παιζετε πλεον...:confused:
[B]
ε ρε και σε διαβασει ο ακατανομαστος :lol: :lol:
και η Μιλαν καποτε πήρε σκουντετο μονο με άμυνα και κατεναστιο φουλ δικαιότατα όταν άλλες παίζαν ποδόσφαιρο
Μονο και μονο οτι γυρισε 11 χρονια πισω για να θυμηθει ποτε ηταν η τελειυταια φορα που ο Ολυμπιακος δεν επαιξε καλλυτερα απο τον βαζελο...
Δεν σου λεει τιποτα αυτο.... :winka:
Τωρα για να δουμε και την δικη σου κριση.....
Για τα υπολοιπα ...???
Αποψη..????
Επαιζε καλλυτερη μπαλα ο Γαυρος...??? :confused:
( Ελα για να κλεισει η συμφωνια κατα 100%... Εκτος αν βολευει μονο το 50%...)
πρεπει να τα παρουμε ενα ενα....εγω σου ειπα για συγκεκριμενη χρονια που μου εχει μεινει αποτυπωμενη οσον αφορα την ομαδα μου που λογικο ειναι να την παρακολουθω περισσοτερο....
ο Ολυμπιακος επαιξε σιγουρα καλυτερη μπαλα την περιοδο 1997-1998...
αυτο το θυμαμαι καθαρα...
σιγουρα δεν το αξιζε την χρονια της Ριζουπολης...
και αλλο ενα με την ΑΕΚ που τερματισε ισοβαθμος με την ΑΕΚ..το δικαιουταν σιγουρα η ΑΕΚ εκεινη τη χρονια...
αν και εφαγε αν θυμαμαι καλα πολλα γκολ στο τελευταιο παιχνιδι εκεινο το πρωταθλημα δεν επρεπε να παιχτει σε ισοβαθμια...
σε τελικη αναλυση απο τα 10 ..πιστευω οτι 4-5 θα τα επερνε ετσι και αλλιως...3 δεν θα τα επαιρνε με τιποτα και τα τα αλλα ειναι υποαμφισβητηση-αναλυση...;)
Μονο και μονο οτι γυρισε 11 χρονια πισω για να θυμηθει ποτε ηταν η τελειυταια φορα που ο Ολυμπιακος δεν επαιξε καλλυτερα απο τον βαζελο...
Δεν σου λεει τιποτα αυτο.... :winka:
γυρισα 11 χρονια πισω για να παω στη χρονια που ολΟΙ παραδεχονται οτι ο Παναθηναικος επαιξε καλυτερα
ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...;)
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...:lol:
μηπως μπερδευεις την Μιλαν με την Ιντερ???:D
γυρισα 11 χρονια πισω για να παω στη χρονια που ολΟΙ παραδεχονται οτι ο Παναθηναικος επαιξε καλυτερα
ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...;)
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...:lol:
Ποιοι παραδεχθηκαν τι...????
Ξαναδιαβασε την ερωτηση που ΕΣΥ εκανες....??? :evil:
( Η μηπως εχεις την εντυπωση οτι θα ειχα την ελπιδα οτι θα παραδεχοσουν τα υπολοιπα.... ? :lol: )
χάλια η εθνική χθες, δεν βλεπόταν, εξαιρέσεις οι Σηφάκης, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος.
Δημιουργία 0
Φαντασία 0 (δεν πιάνω ότι ο Καραγκούνης φαντάζεται πως είναι νέος κουασιμοδομαραντόνα)
Μπάλα 0 (από εμάς έτσι)
βαρεμάρα Φουλ του Άσου
Καραγκούνης Φουλ της Ντάμας (Ρε Φούστη μου φανταζόμουν ότι μόνο με Ρεχάγκελ θα τον έβλεπα μέσα όπως και τον Χαριστέα, τελικά φρούδες ελπίδες)
αϊ στο δια πια
Υ.Γ. Τι είναι αυτό το πράγμα με σας ρε σεις είχε διάλειμμα ενα ΣΚ και έχετε ξεσκιστεί να μαλώνετε για το περσινό πρωτάθλημα και την διαιτησία. Το πήρε ο Βάζελος τέλος, μπράβο του και πάμε παρακάτω, τουλάχιστον πλακωθείτε για το φετινό να συμμετάσχω........
Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού (ξέρεις εσύ) και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος και πόσο πήρα το διαρκείας θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος. :smokin:
kalgeorge
08/09/2010, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος. :smokin:
:a13: :a13:
χάλια η εθνική χθες, δεν βλεπόταν, εξαιρέσεις οι Σηφάκης, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος.
Δημιουργία 0
Φαντασία 0 (δεν πιάνω ότι ο Καραγκούνης φαντάζεται πως είναι νέος κουασιμοδομαραντόνα)
Μπάλα 0 (από εμάς έτσι)
βαρεμάρα Φουλ του Άσου
Καραγκούνης Φουλ της Ντάμας (Ρε Φούστη μου φανταζόμουν ότι μόνο με Ρεχάγκελ θα τον έβλεπα μέσα όπως και τον Χαριστέα, τελικά φρούδες ελπίδες)
αϊ στο δια πια
Υ.Γ. Τι είναι αυτό το πράγμα με σας ρε σεις είχε διάλειμμα ενα ΣΚ και έχετε ξεσκιστεί να μαλώνετε για το περσινό πρωτάθλημα και την διαιτησία. Το πήρε ο Βάζελος τέλος, μπράβο του και πάμε παρακάτω, τουλάχιστον πλακωθείτε για το φετινό να συμμετάσχω........
Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος. :smokin:
ωραια ας μιλησουμε για γο φετινο?
τους αξιζει τους 0 θαθμους ο γαυρος στο Καυτατζογλειο?
ή τους πηρε με τη βοηθεια της διαιτησιας?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
08/09/2010, 12:27
[B]χάλια η εθνική χθες, δεν βλεπόταν, εξαιρέσεις οι ...........και Παπαδόπουλος.
B]
:hypnotize :sick: :uplate: :cry: :cry: :a21: :a21: :a018: :a26: :a26:
ωραια ας μιλησουμε για γο φετινο?
τους αξιζει τους 0 θαθμους ο γαυρος στο Καυτατζογλειο?
ή τους πηρε με τη βοηθεια της διαιτησιας?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλό, καλό :lol: :lol:
πρεπει να τα παρουμε ενα ενα....εγω σου ειπα για συγκεκριμενη χρονια που μου εχει μεινει αποτυπωμενη οσον αφορα την ομαδα μου που λογικο ειναι να την παρακολουθω περισσοτερο....
ο Ολυμπιακος επαιξε σιγουρα καλυτερη μπαλα την περιοδο 1997-1998...
αυτο το θυμαμαι καθαρα...
σιγουρα δεν το αξιζε την χρονια της Ριζουπολης...
και αλλο ενα με την ΑΕΚ που τερματισε ισοβαθμος με την ΑΕΚ..το δικαιουταν σιγουρα η ΑΕΚ εκεινη τη χρονια...
αν και εφαγε αν θυμαμαι καλα πολλα γκολ στο τελευταιο παιχνιδι εκεινο το πρωταθλημα δεν επρεπε να παιχτει σε ισοβαθμια...
σε τελικη αναλυση απο τα 10 ..πιστευω οτι 4-5 θα τα επερνε ετσι και αλλιως...3 δεν θα τα επαιρνε με τιποτα και τα τα αλλα ειναι υποαμφισβητηση-αναλυση...;)
Να σου θυμισω οτι μονο οι χρονιες που μετρησες πανω απο 5 βαθμους διαφορα ειναι τρεις η τεσσερις αν θυμαμαι καλα...
Βαλε και αυτα που πιστευεις οτι θα τα επαιρνε ουτος η αλλιως ( αληθεια πως ερμηνευεται αυτο.. )
Βαλε και τα της αεκ ....
Βαλε και τα υπο αναλυση ---αμφισβητηση ( οπου αν γινοταν εσεις το αποτελεσμα το εχετε βγαλει....)
Ε ... Ρε φιλε... Σορρυ ..
Δεν μας αφησες και τιποτα.... :lol: :lol:
:hypnotize :sick: :uplate: :cry: :cry: :a21: :a21: :a018: :a26: :a26:
http://www.youtube.com/watch?v=ukhWJ-JFaLo
:beer: :beer:
Σηφακης??
οσες φορες κοιταζα στην οθονη τον εβλεπα να χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του...
τουλαχιστον 5 φορες του εφυγε η μπαλα...καθαρη τυχη οτι δεν ηταν αντιπαλος να εκμεταλευτει την ασταθεια...:confused:
καλα για τον πιθηκα που ακουει στο ονομα Παπαδοπουλος ουδεν σχολιο...ουτε για Γ ΤΟΠΙΚΟ δεν ειναι....
kalgeorge
08/09/2010, 12:32
:bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλό, καλό :lol: :lol:
και να σου πω ρε βασιλη.....εε...χμ...ξερεις εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
08/09/2010, 12:33
http://www.youtube.com/watch?v=ukhWJ-JFaLo
δεν φαινεται ρε μαν....δεν μπορω να τα ανοιξω
Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού (ξέρεις εσύ) και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος και πόσο πήρα το διαρκείας θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος. :smokin:
Ζηλευει τις δυνατοτητες σου στο σκοραρισμα..... :winka:
Μην δινεις βαση.... :D
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
08/09/2010, 12:37
Ζηλευει τις δυνατοτητες σου στο σκοραρισμα..... :winka:
Μην δινεις βαση.... :D
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
μαλακες θα με πεθανετε εσεις
:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :rotflmao: :bawl:
Να σου θυμισω οτι μονο οι χρονιες που μετρησες πανω απο 5 βαθμους διαφορα ειναι τρεις η τεσσερις αν θυμαμαι καλα...
Βαλε και αυτα που πιστευεις οτι θα τα επαιρνε ουτος η αλλιως ( αληθεια πως ερμηνευεται αυτο.. )
Βαλε και τα της αεκ ....
Βαλε και τα υπο αναλυση ---αμφισβητηση ( οπου αν γινοταν εσεις το αποτελεσμα το εχετε βγαλει....)
Ε ... Ρε φιλε... Σορρυ ..
Δεν μας αφησες και τιποτα.... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
ενταξει ρε...σας αφησα τη σεζον 1997-1998 και τη σεζον 1998-1999..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???:lol:
Να τα αφησω?η να κοψω κατι ακομα?:lol:
περαν της πλακας...
οι βαθμοι της διαφορας απο το δευτερο δεν παιζουν μεγάλο ρολο ...
γιατι αν γ@μησεις ολους του αντιπαλους στο σφυριγμα στην αρχη της σεζον τελειωνει το πανηγυρι και αγωνιστικα κ ψυχολογικα...
ολα τα πρωταθληματα κρινονται στον Α ΓΥΡΟ...;)
μετα αρχιζουν τα κοζια, τα μιλητα και βαθμοι δεν χανονται πουθενα....
σου λεω απο τα 10 δικαια ειναι τα 4 αντε τα 5, δεν μπορω να ανακαλεσω ολα τα πρωταθληματα στο μυαλο μου...
αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικα...3 ειναι χαρακτηριστικα και αντε σου δινω και δυο μπονους....
με 5 δικαια εισαι ευχαριστημενος? :lol:
Σηφακης??
οσες φορες κοιταζα στην οθονη τον εβλεπα να χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του...
τουλαχιστον 5 φορες του εφυγε η μπαλα...καθαρη τυχη οτι δεν ηταν αντιπαλος να εκμεταλευτει την ασταθεια...:confused:
καλα για τον πιθηκα που ακουει στο ονομα Παπαδοπουλος ουδεν σχολιο...ουτε για Γ ΤΟΠΙΚΟ δεν ειναι....
το σουτ που έμπαινε μέσα και το έβγαλε υποθέτω δεν μετράει
δεν σχολιάζω, το μόνο που θα πω είναι ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις και οι 2 κεντρικοί αμυντικοί μας, μας έσωσαν και ο Παπασταθόπουλος ήταν ο κορυφαίος της εθνικής. Για τον άλλο αν άφηνες την εμπάθεια σου στην άκρη για λίγο (δεν γίνεται μάλλον, το ίδιο ισχύει μάλλον για μένα με τον Καραγκούνη για να είμαι δίκαιος) θα παραδεχόσουν ότι ήταν καλός χθες.
ενταξει ρε...σας αφησα τη σεζον 1997-1998 και τη σεζον 1998-1999..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???:lol:
Να τα αφησω?η να κοψω κατι ακομα?:lol:
περαν της πλακας...
οι βαθμοι της διαφορας απο το δευτερο δεν παιζουν μεγάλο ρολο ...
γιατι αν γ@μησεις ολους του αντιπαλους στο σφυριγμα στην αρχη της σεζον τελειωνει το πανηγυρι και αγωνιστικα κ ψυχολογικα...
ολα τα πρωταθληματα κρινονται στον Α ΓΥΡΟ...;)
μετα αρχιζουν τα κοζια, τα μιλητα και βαθμοι δεν χανονται πουθενα....
σου λεω απο τα 10 δικαια ειναι τα 4 αντε τα 5, δεν μπορω να ανακαλεσω ολα τα πρωταθληματα στο μυαλο μου...
αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικα...3 ειναι χαρακτηριστικα και αντε σου δινω και δυο μπονους....
με 5 δικαια εισαι ευχαριστημενος? :lol:
:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
kalgeorge
08/09/2010, 12:40
) θα παραδεχόσουν ότι ήταν καλός χθες.
:bawl: :bawl: :bawl: re ton mlk :lol: :bawl: :lol:
ΡΕ ΤΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ??
ο Σαμαρας που ο αλλος τον ειπε και καλο..
πληρωνεται για ποδοσφαιριστής ειναι σιγουρο?:bawl: :lol: :rotflmao:
το σουτ που έμπαινε μέσα και το έβγαλε υποθέτω δεν μετράει
δεν σχολιάζω, το μόνο που θα πω είναι ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις και οι 2 κεντρικοί αμυντικοί μας, μας έσωσαν και ο Παπασταθόπουλος ήταν ο κορυφαίος της εθνικής. Για τον άλλο αν άφηνες την εμπάθεια σου στην άκρη για λίγο (δεν γίνεται μάλλον, το ίδιο ισχύει μάλλον για μένα με τον Καραγκούνη για να είμαι δίκαιος) θα παραδεχόσουν ότι ήταν καλός χθες.
το να βγαλεις ενα σουτ δεν σημαινει τιποτα...η γενικη εικονα μετραει...
αυτη ειναι που δινει σιγουρια...
οταν χανεις μεσα απο τα χερια σου 4-5 σιγουρα σουτ ή σεντρες...και σκαει η μπαλα μπροστα σου που μπορει οποιοσδηποτε να τη σπρωξει στα διχτυα τοτε σε λουζει κρυος ιδρωτας και δεν μπορεις να πεις οτι ηταν θετικος...
και ο Γκαλινοβιτς σε καθε ματς εκανε 1 θεικη επεμβαση και 5 γκελες...;)
το ιδιο και ο Βυντρα...
οσο για τον παπαδοπουλο σιγουρα ειμαι εμπαθης ...οπως και με την Καραγκουνη...μου εχουν δωσει δικαιωμα να ειμαι....
γιατι ειναι ΑΜΠΑΛΟΙΙΙΙΙΙ.....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ Β΄ ΤΟΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Γ΄, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ...
kalgeorge
08/09/2010, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΡΕ ΤΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ??
ο Σαμαρας που ο αλλος τον ειπε και καλο..
πληρωνεται για ποδοσφαιριστής ειναι σιγουρο?:bawl: :lol: :rotflmao:
nai re....
afou sto uperprwtathlima tis skotias diaprepei
:bawl: :bawl: :bawl:
malakes simera den paizeste
Σηφακης??
+ Δυο αρκετα καλες αποκρουσεις
Eixε ομως και καποιες πολυ καλες εξοδους - καθαρισμα..... Μαθημα θα ελεγα για καποιους ...αλλους !
la_villa
08/09/2010, 12:45
ξεχνας οτι περσι μου εκοψε το πρωταθλημα 2 φορες η ΑΕΚ με τον Βασσαρα να σφυριζει μαλακιες??
να καταλάβω
είσαι χανούμη ή λες ότι αδικήθηκες (ο παο) περσυ στα ματς με αεκ????
να καταλάβω....πιο λιανά
λες ότι : ο ΠΑΟ αδικήθηκε πέρσυ στους αγώνες ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ απο τον διαιτητη.
αυτο λες??????
nai re....
afou sto uperprwtathlima tis skotias diaprepei
malakes simera den paizeste
Σε σχεση με τους αλλους συγνωμη αλλα κανει τη διαφορα...
ξερει να κινηθει στο γηπεδο...
μπορει να κρατησει τη μπαλα...
μπορει να τρεξει ευθεια με αυτην, χωρις να την πεταξει πλαγιο ...πραγμα δυσκολο για ελληνα ποδοσφαιριστη...:lol:
μπορει να μοιρασει παιχνιδι ...και αλλα πολλα...
δεν ειναι παιχτης κλασης...αλλα αν εσεις βλεπετε κατι καλυτερο σε αυτο το πραγμα που λεγεται Εθνικη Ελλαδος πειτε μου...:confused:
la_villa
08/09/2010, 12:46
μηπως μπερδευεις την Μιλαν με την Ιντερ???:D
οχι (νομίζω)
+ Δυο αρκετα καλες αποκρουσεις
Eixε ομως και καποιες πολυ καλες εξοδους - καθαρισμα..... Μαθημα θα ελεγα για καποιους ...αλλους !
ενταξει στις εξοδους ειμαστε λιγο πισω οι ελληνες τερματοφυλακας...
ο τελευταιος με καλη εξοδο ηταν ο Οικονομοπουλος...:lol:
kalgeorge
08/09/2010, 12:49
Σε σχεση με τους αλλους συγνωμη αλλα κανει τη διαφορα...
ξερει να κινηθει στο γηπεδο...
μπορει να κρατησει τη μπαλα...
μπορει να τρεξει ευθεια με αυτην, χωρις να την πεταξει πλαγιο ...πραγμα δυσκολο για ελληνα ποδοσφαιριστη...:lol:
μπορει να μοιρασει παιχνιδι ...και αλλα πολλα...
δεν ειναι παιχτης κλασης...αλλα αν εσεις βλεπετε κατι καλυτερο σε αυτο το πραγμα που λεγεται Εθνικη Ελλαδος πειτε μου...:confused:
auto twra einai epixirima oti o samaras kseri bala?
giati an einai.....exoume xasei to metro mou fainetai :uplate:
ο τελευταιος με καλη εξοδο ηταν ο Οικονομοπουλος...:lol: ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..
τελευταια καλή εξοδος ηταν του Νικοπολιδη..που βγηκε..
και πηγε σπιτι του...:lol: :bawl: :rotflmao:
kalgeorge
08/09/2010, 12:50
ο τελευταιος με καλη εξοδο ηταν ο Οικονομοπουλος...:lol:
kai o nikopolidis
giati an einai.....exoume xasei to metro mou fainetai :uplate:
ειπα οτι ξεχωριζει στην Εθνικη Ελλαδος αυτη τη στιγμη...
οχι οτι ξερει μπαλα...ενταξει μια σχετικη μπαλα ξερει...οχι οτι ειναι παιχτης κλασης επαναλαμβανω...
το να βγαλεις ενα σουτ δεν σημαινει τιποτα...η γενικη εικονα μετραει...
αυτη ειναι που δινει σιγουρια...
οταν χανεις μεσα απο τα χερια σου 4-5 σιγουρα σουτ ή σεντρες...και σκαει η μπαλα μπροστα σου που μπορει οποιοσδηποτε να τη σπρωξει στα διχτυα τοτε σε λουζει κρυος ιδρωτας και δεν μπορεις να πεις οτι ηταν θετικος...
και ο Γκαλινοβιτς σε καθε ματς εκανε 1 θεικη επεμβαση και 5 γκελες...;)
το ιδιο και ο Βυντρα...
οσο για τον παπαδοπουλο σιγουρα ειμαι εμπαθης ...οπως και με την Καραγκουνη...μου εχουν δωσει δικαιωμα να ειμαι....
γιατι ειναι ΑΜΠΑΛΟΙΙΙΙΙΙ.....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ Β΄ ΤΟΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Γ΄, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ...
δεν ήταν ένα σουτ μόνο που είχε θετική επέμβαση είχε και άλλες αλλά οκ δέχομαι ότι δεν μπλόκαρε σταθερά σε 2-3 φάσεις. Για μένα ήταν θετικός
ο Βύντρα στη 1 θετική έχει 50 χαζομάρες δεν συγκρίνεται με κανέναν, άντε με τον Γεωργέα που αδίκως από ότι φαίνεται δεν έχει κληθεί στην εθνική.
Άμπαλοι είναι συμφωνώ, ΑΛΛΑ ένα μπακ ΔΕΝ χρειάζεται να ξέρει μπάλα για να είναι καλό, αρκεί να μαρκάρει σωστά, να πέφτει σωστά, να διώχνει τη μπάλα σωστά και να έχει νεύρο και αυτά ο Παπαδόπουλος τα κάνει τις περισσότερες φορές και ας μην ξέρει μπάλα. Δεν ισχύει το ίδιο για ένα παίχτη που παίζει μέσος, πόσο μάλλον που θέλει να είναι και δεκάρι πανάθεμα τον.
giati an einai.....exoume xasei to metro mou fainetai :uplate: ξερει ρε μπαλα..
για παραλια ομως..
γιατι απο ποδοσφαιρο ....0
χθες εκει που καταφερε και πιασανε οι τριπλες του και βγηκαμε στο 92..μονοι να βαλουμε το παστελι να τους αφησουμε ξερους..
αυτος σκεφτηκε..ε αφου εφτασα περιοχη με τις μαλακιες μου δε κερδισα το δικαιωμα να σουταρω με το αρριστερο??εεεε??δε το κερδισα??
σιγα μη δωσω πασα τι ειμαι κανας αμπαλος?θα τους δειξω εγω..
:bawl: :rotflmao: :lol:
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..
τελευταια καλή εξοδος ηταν του Νικοπολιδη..που βγηκε..
και πηγε σπιτι του...:lol: :bawl: :rotflmao:
ρε αυτος βλέπει "ΕΞΟΔΟ" στην Εθνικη Οδο και την αποφευγει....:lol: :lol: :lol:
μονο Αθηνα - Θεσσαλονικη ταξιδευει για να μην βγει σε εξοδο...:lol: :lol:
για αττικη οδο ουτε λογος...
Ειστε αδικοι με ολη την χθεσινη αμυντικη γραμη η μου φαινετε...??? :confused:
kalgeorge
08/09/2010, 12:57
ξερει ρε μπαλα..
για παραλια ομως..
γιατι απο ποδοσφαιρο ....0
χθες εκει που καταφερε και πιασανε οι τριπλες του και βγηκαμε στο 92..μονοι να βαλουμε το παστελι να τους αφησουμε ξερους..
αυτος σκεφτηκε..ε αφου εφτασα περιοχη με τις μαλακιες μου δε κερδισα το δικαιωμα να σουταρω με το αρριστερο??εεεε??δε το κερδισα??
σιγα μη δωσω πασα τι ειμαι κανας αμπαλος?θα τους δειξω εγω..
:bawl: :rotflmao: :lol:
o ellinas file exei tin eksis nootropia.
ξερει οτι δεν προκειται ποτε κανεις να τον κατηγορησει για το σουτ που εκανε λαθος (γιατι ετσι εχουν μαθει εδω) οποτε κανει ενα ξερο και οτι βγει.
γιατι δεν θα πει κανεις....τον μαλακα τι σουτ εκανε....
θα πουν...ε ενταξει εκανε κουρσα τους περασε...τι αλλο να κανει??? δεν μπαινει απο εκει γκολ
καταλαβες? ;)
δεν ήταν ένα σουτ μόνο που είχε θετική επέμβαση είχε και άλλες αλλά οκ δέχομαι ότι δεν μπλόκαρε σταθερά σε 2-3 φάσεις. Για μένα ήταν θετικός
ο Βύντρα στη 1 θετική έχει 50 χαζομάρες δεν συγκρίνεται με κανέναν, άντε με τον Γεωργέα που αδίκως από ότι φαίνεται δεν έχει κληθεί στην εθνική.
Άμπαλοι είναι συμφωνώ, ΑΛΛΑ ένα μπακ ΔΕΝ χρειάζεται να ξέρει μπάλα για να είναι καλό, αρκεί να μαρκάρει σωστά, να πέφτει σωστά, να διώχνει τη μπάλα σωστά και να έχει νεύρο και αυτά ο Παπαδόπουλος τα κάνει τις περισσότερες φορές και ας μην ξέρει μπάλα. Δεν ισχύει το ίδιο για ένα παίχτη που παίζει μέσος, πόσο μάλλον που θέλει να είναι και δεκάρι πανάθεμα τον.
καταρχην, το να ξερεις μπαλα σημαινει οτι εχεις αντιληψη...
σημαινει οτι ξερεις που βρισκεσαι στο χωρο, που βρισκεται ο αντιπαλος και που ειναι πιθανο να παει η μπαλα...
να ξερεις ποτε πρεπει να βγεις στον παιχτη και ποτε να δωσεις βαθος στην άμυν...
παιχτες οπως ο Βυντρα κ ο Παπαδοπουλος δεν το εχουν αυτο...
απλα κυνηγανε τον αντιπαλο σαν τα σκυλια με τα αυτοκινητα...
αμυντικος σημαινει να κραταει την ευθεια του οφσαιντ...
αμυντικος σημαινει οταν κλεινονται οι κεντρικοι χαφ να κατεβαζεις την μπαλα για να ανοιξει η αντιπαλη άμυνα...και να την πασαρεις σωστα για να απελευθερωσεις το πρεσινγκ του αντιπαλου στο κεντρο...και πολλα αλλα...
Ειστε αδικοι με ολη την χθεσινη αμυντικη γραμη η μου φαινετε...??? :confused:
:wave2: ΝΑΙ ΜΩΡΕ χαβαλέ κανουμε...στην αμυνα καλα τα πηγαμε απο κει και περα με πιάνει η καρδιά μου..
o ellinas file exei tin eksis nootropia.
ξερει οτι δεν προκειται ποτε κανεις να τον κατηγορησει για το σουτ που εκανε λαθος (γιατι ετσι εχουν μαθει εδω) οποτε κανει ενα ξερο και οτι βγει.
γιατι δεν θα πει κανεις....τον μαλακα τι σουτ εκανε....
θα πουν...ε ενταξει εκανε κουρσα τους περασε...τι αλλο να κανει??? δεν μπαινει απο εκει γκολ
καταλαβες? ;)
Ενταξει.... :smilea:
Το σουτ στους ελληνες ειναι ειδος επιεικος ....Ανεπαρκης...
Στο γενικο... Εχεις αδικο σε αυτο που λες...
Akatanomastos
08/09/2010, 13:06
τους εχει παρει η μπαλα ολους
γιαυτο ξεκαθαριζω την θεση μου ακομα μια φορα
για αρχη ξεκαθαριζουμε τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας και λεμε
ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΛΟΓΩ ΒΑΖΕΛΟΥ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ
στα αλλα τωρα
ο βαζελος δεν σπρωχτηκε περσυ οπως το εννοητε οι γαυροι
ο βαζελος δεν πηρε ουτε ενα πεναλντι που να μην ηταν ή τουλαχιστον να ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ οτι δεν ηταν
το ιδιο και για τα οφ σαιντ
το ιδιο και για τα φαουλ
μιλαμε σε γενικες γραμμες καθως λαθοι ΓΙΝΟΝΤΕ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ο βαζελος πηρε καποια μικροσφυριγματα "σπρωξιματος" αλλα μικρο-πραγματα
και σφυριγματα που παιρνουν ολες οι "ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ" του κεντρου και του βορρα οπως παο οσφπ αεκ παοκ αρης.
(αυτο που πρεπει να σημειωσουμε ειναι οτι την ΑΕΚ η διαιτησια την πηγε φιφα κωλο το πρωτο 4μηνο περσυ, μετα οκ)
εγω δεν αποδεχομαι πουλημενα πρωταθληματα και παπατζες
αποδεχομαι αν οχι οτι ολα γιναν 50-50
οτι ο βαζελος ειχε ενα 55-45 λογω μεγαλης ομαδας και Πατερα
Sferopetadhn
08/09/2010, 13:07
Μετά τους χθεσινούς κεραυνούς μπορούμε να αποκαλούμε τον Σαμαρά "ο νέος Κούμαν"... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δύο στα δύο τσαφ-λουλουδέ είχε το παλικάρι. Ούτε κατά προσέγγιση μιλάμε! Α! Κι ένα "πλασέ" στα 5 μέτρα απ' την εστία!
kalgeorge
08/09/2010, 13:09
Ενταξει.... :smilea:
Το σουτ στους ελληνες ειναι ειδος επιεικος ....Ανεπαρκης...
Στο γενικο... Εχεις αδικο σε αυτο που λες...
ela re plaka mou kanete???
to pame stous tuflous vasileui o monofthalmos kai vgazoume paikth ton samara twra?
sovareuteite re.....kante mia volta apo ta 5*5 pou paizoun ta paidakia kai tha deite para pollous tetoious
Sferopetadhn
08/09/2010, 13:10
τους εχει παρει η μπαλα ολους
γιαυτο ξεκαθαριζω την θεση μου ακομα μια φορα
για αρχη ξεκαθαριζουμε τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας και λεμε
ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΛΟΓΩ ΒΑΖΕΛΟΥ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ
στα αλλα τωρα
ο βαζελος δεν σπρωχτηκε περσυ οπως το εννοητε οι γαυροι
ο βαζελος δεν πηρε ουτε ενα πεναλντι που να μην ηταν ή τουλαχιστον να ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ οτι δεν ηταν
το ιδιο και για τα οφ σαιντ
το ιδιο και για τα φαουλ
μιλαμε σε γενικες γραμμες καθως λαθοι ΓΙΝΟΝΤΕ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ο βαζελος πηρε καποια μικροσφυριγματα "σπρωξιματος" αλλα μικρο-πραγματα
και σφυριγματα που παιρνουν ολες οι "ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ" του κεντρου και του βορρα οπως παο οσφπ αεκ παοκ αρης.
(αυτο που πρεπει να σημειωσουμε ειναι οτι την ΑΕΚ η διαιτησια την πηγε φιφα κωλο το πρωτο 4μηνο περσυ, μετα οκ)
εγω δεν αποδεχομαι πουλημενα πρωταθληματα και παπατζες
αποδεχομαι αν οχι οτι ολα γιναν 50-50
οτι ο βαζελος ειχε ενα 55-45 λογω μεγαλης ομαδας και Πατερα
Μόλις πάμε να συμφωνήσουμε και μας τα ξαναέκανες σκ@τ@... :lol:
ΑΦΟΥ ΡΕ ΖΕΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΗΡΕΣ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;;;