PDA

View Full Version : Σε είδα vol V

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15

Cpt. Haddock
19/01/2011, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η γνωστή από παλιά warp speed

Οχι, η Warp speed ειναι σαν το Μαχ: 1 warp speed ισουται με 1 φορα την ταχυτητα του φωτός.

Απο εκει και περα κινειται εκθετικα.

Φυσικα για να αποφυγεις τα σχετιστικα φαινομενα διαστολής/συστολής χρονου δεν πρεπει να κινείσαι κατω και κοντα απο το warp factor 1. Ειναι σαν το προβλημα που ειχαν τα αεροπλανα οταν πηγαιναν με Μαχ 0,95 :wacko:

Για περισσοτερο καψιμο, warp speed calculatοr

http://www.ussdragonstar.com/utilitycore/warpspeeds.asp

:lol: :bigcry: :rotflmao:

webassasin
19/01/2011, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οι ταχυτητες που συζηταμε ειναι σε μιλια ετσι?
σαφως και ειναι σε μιλια,για σιμπι μιλαμε.
εχω πεθανει στα γελια με τις απαντησεις,να εισαστε καλα.

LiakosVstrom
19/01/2011, 16:15
ρε κοπελιά με το SMART... μια απορία...
το βράδυ πως στο π0τσο βλέπεις με το φιμέ ΚΑΙ στο παρμπρίζ;;;
νταξ είπαμε άμα δεν έχετε λεφτά για δωμάτιο και κάνετε γαμηστρόνα το αμάξι... πάρτε ένα κάλυμμα ηλίου να βάζετε... αλλά ξέχασα.. ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑ. :bigcry: :bigcry: :bigcry:

road spirit
19/01/2011, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι, η Warp speed ειναι σαν το Μαχ: 1 warp speed ισουται με 1 φορα την ταχυτητα του φωτός.

Απο εκει και περα κινειται εκθετικα.

Φυσικα για να αποφυγεις τα σχετιστικα φαινομενα διαστολής/συστολής χρονου δεν πρεπει να κινείσαι κατω και κοντα απο το warp factor 1. Ειναι σαν το προβλημα που ειχαν τα αεροπλανα οταν πηγαιναν με Μαχ 0,95 :wacko:

Για περισσοτερο καψιμο, warp speed calculatοr

http://www.ussdragonstar.com/utilitycore/warpspeeds.asp

:lol: :bigcry: :rotflmao:

για περισσότερο κάψιμο ... ludicrous speed (http://www.youtube.com/watch?v=mk7VWcuVOf0)

devil's animal
19/01/2011, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δλδ για να καταλάβω...άμα ήσουν μόνος πόσα θα έπιανες με το σεμπέ?

ο Χαρης με εχει μετρησει με το 675 του στα 200.:smokin:

βεβαια το κοντερ του cb εγραφε 220 αλλα ειναι γνωστο οτι κλεβει τον κωλο του.

εγω τα 170 τα εβλεπα κοντερ, οποτε υπολογιζε πραγματικα καμια 150αρια..
:wave2:

devil's animal
19/01/2011, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
καλα μαλακα...εσυ σκοτωσες ολο το χωριο....
:lol: :lol: :lol: :lol:

και ολα αυτα στο πιστακι τις Ποσειδωνος ε???

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

μην θες κοντρα παλι ρε κουλε...
γιατι σε ειχα :a021: με το 636 ...μετα θα λεω οτι σε πηρα με το 400 και θα γελανε και οι πετρες μαζι σου...:lol: :lol:

blackbusa
20/01/2011, 04:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μην θες κοντρα παλι ρε κουλε...
γιατι σε ειχα :a021: με το 636 ...μετα θα λεω οτι σε πηρα με το 400 και θα γελανε και οι πετρες μαζι σου...

ποτε καναμε κοντρα???εγω δεν κανω ποτε κοντρες....λες τοτε που σε εγραφαμε την καμερα στις καμπες τις ΕΟ να εχεις βγει ολος εξω απο την μηχανη και να εχει 3 μοιρες κλιση???η τοτε που εκανες σουζα 3,56 εκατοστα και νομιζες οτι εισουνα λαμπαδα???

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

εγω κουλος ειμαι...αλλα εσυ δεν αφησες ανθρωπο ζωντανο στο χωριο...απο τις στροφες εβγαινες και με σουζα???:lol: :lol: :lol: :lol:

devil's animal
20/01/2011, 05:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

cry baby...cry...
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

nktR
20/01/2011, 06:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
ρε κοπελιά με το SMART... μια απορία...
το βράδυ πως το π0τσο βλέπεις.... ;;;

....να κάνεις τη βρωμοδουλειά....? καθόταν συνοδηγός στο πάρκινκ του Φλοίσβου και γύμναζε το κεφάλι της ...? :lol:

bonepeeler
20/01/2011, 07:57
Με είδα στο νέο Power Bikes. :D

κάφρος
20/01/2011, 08:12
σε είδα παπ@ρα με το transalp,που επειδή βαριόσουν να περιμένεις πίσω απ τα αυτοκίνητα στο φανάρι της Ιερά Οδού με τη Πειραιώς,πέρασες το διάζωμα κ πήγαινες απ το αντίθετο ρεύμα να βγείς πρώτος στο φανάρι.δε σε είδε το gs όμως που έστριβε εκείνη τη στιγμή κ πήγε να σε πατήσει....δε μπορώ να καταλάβω γιατί κανάνα δίκυκλο σ αυτή τη χώρα δεν ανέχεται να μην είναι πρώτο στο φανάρι κ σταματημένο πάνω στη διάβαση των πεζών............ :( :( :mad:

KAGOURO
20/01/2011, 09:34
Σε είδα φιλαράκο με το λευκό 990SMT στο Πέραμα ! Έτσι όπως το πας θ αλλάζεις οκτώ πίσω λάστιχα κι ένα μπροστά ! Σε χάρηκα !:beer:

Allst@rf
20/01/2011, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από KAGOURO
Σε είδα φιλαράκο με το λευκό 990SMT στο Πέραμα ! Έτσι όπως το πας θ αλλάζεις οκτώ πίσω λάστιχα κι ένα μπροστά ! Σε χάρηκα !:beer:

αστα να πάνε φίλε...

Χάλια τα ktm σου λέω ,όλο ζητάνε...

ρε μην αγοράζετε ktm λέμε.μπούρδελα είναι...

Ζεύκας
20/01/2011, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
....να κάνεις τη βρωμοδουλειά....? καθόταν συνοδηγός στο πάρκινκ του Φλοίσβου και γύμναζε το κεφάλι της ...? :lol:

εκτός κι αν η "κοπελιά" συνηθίζει να παρκάρει στις γωνιές του παράδρομου της Συγγρού...:lol:

KAGOURO
20/01/2011, 10:48
Σε είδα επίσης εσένα ....κλώνε του Rossi με το R1 του 2000πχ, βαμένο μπλε στα χρώματα του, μ ένα 46 στο φέρινγκ σε γραμματοσειρά "COULADI 1200", να χεις μουρλαθεί στη σφήνα στην Αμφιθέας ! Πρόσεχε μόνο γιατί ο παππούς που βγήκε απ τη ΔΕΗ, γιατί ξέχασε να πληρώσει το ρεύμα του, δεν θα είχε τόσο μεγάλη ξύστρα για να σε ξεκολλήσει απ το παμπρίζ του.

jpag
20/01/2011, 12:58
σας ειδα πανηλιθιοι σημερα στην καβαλας στο φαναρι να εχετε σειρα εκινησης μπροστα απ ολους να προλαβετε να φυγετε πρωτοι
και οταν ενας ποιο πισω κορναρε ασχετα στον διπλανο του να ρωτησει κατι εσεις φυγατε με τα οσα διαθετουν τα σκουτεροπαπα σας με κοκκινο νομιζοντας οτι αναψε πρασινο
ενω εκεινη την ωρα εχει αναψει το φαναρι της μαρκονι και βγαιναν καθετα κανονικοτατα οι τρακτωρες!!!!

αγιο ειχατε κανα δυο και η πλακα ηταν οτι ο ενας ταχωσε στον οδηγο του φορτηγου
εφταιγε μετα να κατεβει και να σε κανει τοπι ο ανθρωπος?????

κάφρος
21/01/2011, 10:17
σε είδα στη Θηβών...μπαμπάς,μαμά κ κορούλα στη μέση,επάνω σε v-strom χωρίς ίχνος προστασίας κ να έχετε γίνει κ μούσκεμα απ τη βροχή...συγχαρητήρια.παίρνετε το βραβείο:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

TROOPER
21/01/2011, 18:48
sh150 με τη κοπελια σου πισω.περνας το κοκκινο π.ραλλη και ποταμι :eyepop: (για να συνεχισεις στη π.ραλλη) περνας κοκκινο το φαναρι κατω απο τη γεφυρα στα βιλατζ,περνας κοκκινο στο κρατικο!και στο περιβολακι σου κανω νοημα να σταματησεις!

με ρωτας τι θελω και σου ειπα "ρε φιλε εχεις περασει 3 κοκκινα αερα στις 9.30 το βραδυ με φουλ κινηση.φευγω με πρασινα και ειμαστε μαζι.γιατι το κανεις?εχεις καμια εντυπωση οτι επειδη φορατε κρανοι θα σωθητε απο ενα μπαμ???και ενταξει...να σουνα μονος σου λες ενα δε γαμιεται το κεφαλι μου παιζω.αν σε χτυπησει κανενας και παθει κατι η κοπελια τι θα κανεις?τι θα πεις στους γονεις της?μη το κανεις σε παρακαλω"

για να παρω την απαντηση που με αφησε μαλακα:"ε ρε φιλε τι να κανω??αφου συνεχεια με φτανεις και με περνας!!!"

και εστριψες και σε αυτο το φαναρι με κοκκινο για αθηνας....

τι να πω ρε πουστη μου....

BLiTzER
21/01/2011, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
"ε ρε φιλε τι να κανω??αφου συνεχεια με φτανεις και με περνας!!!"

Να δω τι θα έλεγες εσύ στους γονείς της. :P

TROOPER
21/01/2011, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Να δω τι θα έλεγες εσύ στους γονείς της. :P

αν χρειαζοτανε να πω...:sad:

DrEvil
21/01/2011, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Με είδα στο νέο Power Bikes. :D

:winka: :beer: :winka: :beer:

Allst@rf
22/01/2011, 05:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
:winka: :beer: :winka: :beer:

καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι ο Ρόβερτος με τον Γολιάθ του...:beer:

παρεπιπτόντος αυτό το τεύχος μου φάνηκε λίγο τσάμπα τα λεφτά...πολύ φτωχή ύλη...

Με πρόσφατο γεγονός το κλείσιμο του 0300 ,λες να πάει και αυτό για φαλιμεντο;:sick:

guzzistas
22/01/2011, 10:29
Σε είδα βροχούλα στην Κακιά Σκάλα πριν από καμιά ώρα..... και σένα φίλε με το ducati στα διόδια του Ισθμού....

bonepeeler
22/01/2011, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι ο Ρόβερτος με τον Γολιάθ του...:beer:

άυπνος ήμουν. 2 μέρες είχα να κοιμηθώ.:lol:

Allst@rf
22/01/2011, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
άυπνος ήμουν. 2 μέρες είχα να κοιμηθώ.:lol:

γιατί,είχες άγχος αν θα έχεις φωτογενεια;

:p

bonepeeler
22/01/2011, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
γιατί,είχες άγχος αν θα έχεις φωτογενεια;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Την ίδια μέρα είχα γυρίσει από Ρουμανία.:D

Ichigo
23/01/2011, 06:07
Σε είδα ανυπόμονε δολοφόνε με το 50θεσιο πουλμαν του βασιλείου των Φορτηγατζίδων, συνομοταξία ΚΤΕΛατζίδων, οικογένεια Κολοπετεινίτσα Tours, να μου κορνάρεις επίμονα ενώ είχα σταματήσει στον γκισέ της Αττικής οδού ώστε να βγάλω γάντι και να δώσω το πάσο μου στον υπάλληλο ώστε να με αφήσει να περάσω. Ελπίζω σε λίγο καιρό να σου χει φάει όλη τη δουλειά το Τρένο :evil: :mad:

Ζεύκας
23/01/2011, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Ελπίζω σε λίγο καιρό να σου χει φάει όλη τη δουλειά το Τρένο :evil: :mad:

:lol:

ουουουουου κατάρα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ichigo
23/01/2011, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

ουουουουου κατάρα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[/offtopic] Και όμως αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος και εχθρός τους στις διανομαρχιακές μεταφορές. :D
Όταν αλλάξουμε νοοτροπία θα πάρει το μπούλο ένα μεγάλο μέρος όλης αυτής της φάρας και μεγάλο μέρος του Lobby των κτελοβενζινοπολοβουλευτοσυνεργειφορτηγατζιδων. Προς το παρόν με τα μυαλά που κουβαλάμε τους τρώμε στη μάπα. :wave2:

Άλλη κουβέντα αυτή για άλλο thread όμως :winka: [/offtopic]

webassasin
23/01/2011, 21:14
αφου τους ανεχομαστε αυτοι μας αρμοζουν..

GIXXERAKIAS
24/01/2011, 09:00
Σε ειδα πριν μερικες μερες στο Κηφισσο στο φαναρι της Λενορμαν με τουμπανο λευκο MTB (νομιζω μαρκας scott) με δισκοφρενα και αναρτησεις μπρος πισω και εμεινα μ@λ@κας οταν ξεκινησες......εκανες πεταλι για λιγα μετρα και εφυγες σφεντονα μιας και πηρε μπροστα το διχρονο μοτερακι που ειχες κοτσαρει μεσα στο τριγωνο που κανει ο σκελετος!!Respect man!!!:beer: :beer:

ps:Θελω πληροφοριες αν διαβαζεις για το concept!Πως περασες εκει το μοτερακι?Πως δινεις κινηση στον πισω τροχο?Και τελος τι τακακια εχεις?Μεταλλικα για να σταματας??:lol:

Εχετλαίος
24/01/2011, 09:04
Σε είδα γιαγιά, στημένη στην άκρη του πεζοδρομίου, να σηκώνεις το μπαστούνι σου για να δείξεις κάτι στην απέναντι βιτρίνα στη συνοδό σου και να το τρώει το μπαστούνι στη μούρη το κοπελάκι που φόραγε το κράνος σα περικεφαλαία την ώρα που περνούσε με το παπί μπροστά σου.
Από τη μια ψιλο-διαολίστηκα, από την άλλη με πήραν κάτι νευρικά γέλια γέλια...

TROOPER
24/01/2011, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
...Από τη μια ψιλο-διαολίστηκα, από την άλλη με πήραν κάτι νευρικά γέλια γέλια...

το καταλαβαμε καταλαβαμε :lol: :lol: :lol:

Εχετλαίος
24/01/2011, 09:11
:bigcry:

Allst@rf
24/01/2011, 09:15
το καταλαβαμε καταλαβαμε :lol: :lol: :lol:

να δεις το κοπελακι πως το κατάλαβε κατάλαβε(το μπαστούνι)...

bonnie
24/01/2011, 16:53
καθε μερα εχω το αδιαβροχο στην τσαντα κ εχει παντα λιακαδα... σημερα που ριχνει τοσες ωρες καρεκλες, το ξεχασα... :sad: :sad:

με ειδα λοιπον να γινομαι παπι... αν κ κατι κρατησε κ το δερματινο μπουφαν τελικα.. :smokin:

περιέργως, αρκετα κουτια κανανε στην ακρη για να χωθω αναμεσα τους... μαλλον με ειδανε τοσο μουσκεμα που με λυπηθηκαν.. :bawl:

harris_x
24/01/2011, 17:06
Με είδα να απολαμβάνω τη διαδρομή μεσ' την βροχή αλλά αυτό το βάλε – βγάλε των αδιάβροχων μου τη δίνει ρπστμ :alien:

EVI
24/01/2011, 17:19
σας ειδα στη κρητη συνφορουμιτες και χαρηκα :p να ειστε παντα καλα :beer:

GIXXERAKIAS
24/01/2011, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Με είδα να απολαμβάνω τη διαδρομή μεσ' την βροχή αλλά αυτό το βάλε – βγάλε των αδιάβροχων μου τη δίνει ρπστμ :alien: + 1000 πολύ σπαστικό ρε γμτ, άσε πολύ τελικά βρέχεσαι στο τέλος από τα βρεγμένα αδιάβροχα καθώς τα βγάζεις.:sad:

Adrazil
24/01/2011, 21:02
Σας είδα το πρωί στην λεωφόρο αλεξάνδρας 3 μηχανές τρακαρισμένες φορτωμένες σε φορτηγό οδικής βοήθειας. Τροχαία είχε κλείσει την αριστερή λωρίδα και πολλά λάδια κάτω. :( :( Δέν είδα τους αναβατες. Μακάρι να είναι καλά τα παιδιά και ποτέ ξανά μη σας τύχει κάτι ανάλογο!

Σε είδα και σένα φίλε λίγο παρακάτω με το t-max, χωρίς κράνος για να μη σου χαλάσει το μαλλί και το γιακά του dainese σηκωμένο σαν αγελαδάρης. Έκανες τα ζικ-ζακ σου με σχετική άνεση και αδιαφορία ανάμεσα στα αμάξια που κινούνταν μαζί σου. :nono:

John Steed
24/01/2011, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σας ειδα στη κρητη συνφορουμιτες και χαρηκα :p να ειστε παντα καλα :beer:

Εμείς δεν σε είδαμε....:mad: :mad: :mad:

Allst@rf
24/01/2011, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Adrazil
3 μηχανές τρακαρισμένες

:eyepop: :sad:

σαν αγελαδάρης.

βλάχοκαουμπόύς!!!

EVI
24/01/2011, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Εμείς δεν σε είδαμε....:mad: :mad: :mad:

:bigcry: την επομενη φορα θα με ξανα δειτε χαχαχαχ :) :) :) :)

ποπαϋ
24/01/2011, 21:39
και εμείς σε είδαμε νιτζάκι αλλά δεν μας έκανες την τιμή να πάμε μια "πολεμική" βόλτα μαζί!
next time stand up and fight! :wave2:

Volo
25/01/2011, 13:46
Σε είδα στην Αθηνών με ένα τεράστιο Ν στο πίσω τζάμι να στρίβεις
από τη μεσαία λωρίδα στην αριστερή να προλάβεις το φανάρι.
Φλας δεν άναψες και παραλίγο να πέσω πίσω σου. Όταν σου
κόρναρα και σου έδειξα το φλας και σου είπα να το ανάβεις
με κοίταγες με τσαμπουκά. Θα σου πρότεινα λοιπόν το Ν να
το αντικαταστήσεις με το Μ (για μαλάκας δηλαδή) γιατί
οι νέοι οδηγοί συνήθως ακούνε τους παλαιότερους όταν τους
εξηγούν κάτι με ευγένια ενώ οι μαλάκες όχι :wave2:

Volo
25/01/2011, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
σας ειδα πανηλιθιοι σημερα στην καβαλας στο φαναρι να εχετε σειρα εκινησης μπροστα απ ολους να προλαβετε να φυγετε πρωτοι
και οταν ενας ποιο πισω κορναρε ασχετα στον διπλανο του να ρωτησει κατι εσεις φυγατε με τα οσα διαθετουν τα σκουτεροπαπα σας με κοκκινο νομιζοντας οτι αναψε πρασινο
ενω εκεινη την ωρα εχει αναψει το φαναρι της μαρκονι και βγαιναν καθετα κανονικοτατα οι τρακτωρες!!!!

αγιο ειχατε κανα δυο και η πλακα ηταν οτι ο ενας ταχωσε στον οδηγο του φορτηγου
εφταιγε μετα να κατεβει και να σε κανει τοπι ο ανθρωπος?????

Jpag δεν έχεις άδικο φίλε πάντα να κοιτάμε το φανάρι πριν φύγουμε αλλά πίστεψέ με.
Έχω κορνάρει σε φανάρι και ο μπροστινός πήγε να ξεκινήσει :lol: Ευτυχώς το είδε
αλλά τα καντήλια έπεσαν...

karellen
25/01/2011, 18:37
Σε είδα στον καθρέφτη μου που έτρεμε από τα πολλά γκάζια.Το είδωλό σου μεγάλωνε ΠΟΛΥ γρήγορα,πρέπει να είχες πατήσει τα 200+ στην Τριπόλεως-Καλαμάτας. Έκοψες ταχύτητα,εξισορρόπισες τα σκαστά 90 km/h από το DTάκι μου 125,με χαιρέτησες και εξαφανίστηκες στο άπειρο.Καλό ταξίδι και συ φιλαράκι..

DimChios
25/01/2011, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Σε είδα στον καθρέφτη μου που έτρεμε από τα πολλά γκάζια.Το είδωλό σου μεγάλωνε ΠΟΛΥ γρήγορα,πρέπει να είχες πατήσει τα 200+ στην Τριπόλεως-Καλαμάτας. Έκοψες ταχύτητα,εξισορρόπισες τα σκαστά 90 km/h από το DTάκι μου 125,με χαιρέτησες και εξαφανίστηκες στο άπειρο.Καλό ταξίδι και συ φιλαράκι..

:beer: :beer: :beer: :beer:

ωραιος!!

TROOPER
26/01/2011, 08:57
σε ειδα να μου χεις κλεισει το μισο γκαραζ και να κανω αεροπλανικα για να μπω προκειμενου να βγει ανθρωπος με ζαλαδες,ιλλιγγους κλπ...σε ειχα δει βεβαια κνα 45λεπτο πριν που ειχες ηδη παρκαρει και εγω εφευγα (ευτυχως το αμαξι το ειχα αφησει εξω απο το γκαραζ).ενταξει...η γαιδουρια εχει ορια.τα πηρα κρανιο και σου κολησα το αυτοκολητακι των στριπανθερς τη στιγμη που εβγαινες με το πιτσιρικι σου απο το σχολειο.δε μιλησες.με κοιταξες,ξεκολησες το αυτοκολητακι και το κολησες στη κολωνα της δεη.δεν ξερω αν με αυτη σου τη κινηση ηθελες να μου πεις κατι.ελπιζω πως οχι.και ελπιζω να επιασες το νοημα.

ziggΥ
26/01/2011, 15:21
koyli σε βλέπω ονλάιν? :look: :look:

Valantis_K
27/01/2011, 00:32
σε ειδα στη μεσογειων, στα φαναρια στο σωτηρια να κανεις εντο με ενα ανχελο ενω εκεινη την ωρα περνουσαν 2 γριες και οταν σε ειδαν κλασαν μεντες..:rotflmao: :rotflmao: μετα σαν να μην τρεχει τιποτα εκανες αναστροφη με κοκκινο και εφυγες..:a31: :a31:

7gibernau
27/01/2011, 03:26
δε βλεπω μια....

TROOPER
27/01/2011, 09:00
γεια σου ρε ''μαγκα'' μανιατη που αν σε τσιμπησουν οι μπατσοι ''θα σου κλασουν τα @@'' αλλα οταν περασες το μπλοκο και η ταχυτητα σου μειωθηκε δραματικα και οι τροχοι σου σταματησαν να στριγγλιζουν και το γκετζ ξαναβρηκε προσφυση και το ρουφηξες το αυγο σου.τσαμπα μαγκα.σε χαλασε που δεν συμφωνησα στη μαλακια σου ε μπομπο?δε πειραζει...ξυδι :evil:

απο τις φασεις που θα θελα να ειμαι μπατσος ρπμ...!να τον βαλω στην ακρη και να δουμε που πανε οι μαγκες μετα...!

jimmy10
27/01/2011, 09:03
Σε ειδα καλε μου κυριουλη με το Α4, να περνας αερα το STOP. Ευτυχως, για εμενα που ξερω τι σημειο ειναι αυτο και ειχα προλαβει να φρεναρω. Σου κορναρα, σταματησες, με κοιταζες και σου ειπα ευγενεστατα τι μλκ έκανες, μου ζητησες συγνωμη, σου ευχηθηκα να προσέχεις και συνεχισαμε ο καθενας τον δρομο του.

Οποτε αγορια και κοριτσια....

Προσοχη στα τυφλα στενα και στα κρυμμενα STOP. Να μην τα ξαναλεμε...

DimChios
27/01/2011, 09:09

απο τις φασεις που θα θελα να ειμαι μπατσος ρπμ...!να τον βαλω στην ακρη και να δουμε που πανε οι μαγκες μετα...!

γι αυτο ειμαι φιλος μ αυτο το παιδι!
Μοιαζουμε!

:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
Σε ειδα καλε μου κυριουλη με το Α4

:confused: 21Χ29,7?

TROOPER
27/01/2011, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γι αυτο ειμαι φιλος μ αυτο το παιδι!
Μοιαζουμε!

:wacko:

σπασαν οι καθρεφτες ε στο σπιτι ε?:sad:

DimChios
27/01/2011, 09:27
σπασαν οι καθρεφτες ε στο σπιτι ε?:sad:

δεν εννοουσα στον κ@λο ρε μλκ!

:smilea:

σταδιαλα :bawl:

jimmy10
27/01/2011, 10:07
α οχι εκανα λαυθος τοτε

Α3 πρεπει να ηταν...

Αμα εχεις ειδικους ρε παιδι μου....

nktR
27/01/2011, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
α οχι εκανα λαυθος τοτε

Α3 πρεπει να ηταν...

Αμα εχεις ειδικους ρε παιδι μου....

29,7x42 τότε :lol:

DimChios
27/01/2011, 12:03

+1 A5

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ziggΥ
27/01/2011, 19:53
:confused: 21Χ29,7?

:bawl: :lol:

Leonebmw
28/01/2011, 10:12
Σας βλέπω με την βροχή...κράνος, μπουφάν, αδιάβροχο παντελόνι και ΣΑΚΟΥΛΕΣ στα παπούτσια, ΕΛΕΟΣ!!

ERRIKA
28/01/2011, 10:32
Σε είδα που γκρέμισες με το αυτοκίνητο το σκούτερ μου παρκάροντας. Απολογισμός: γδαρμένα πλαστικά και βαλίτσα, στραβωμένη αριστερή μανέτα, σπασμένη κορνίζα κλειδαριάς..... Άσχετες (γυναίκες) οδηγοί ρπμ.... :(

dmf
28/01/2011, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Σε είδα που γκρέμισες με το αυτοκίνητο το σκούτερ μου παρκάροντας. Απολογισμός: γδαρμένα πλαστικά και βαλίτσα, στραβωμένη αριστερή μανέτα, σπασμένη κορνίζα κλειδαριάς..... Άσχετες (γυναίκες) οδηγοί ρπμ.... :(

εφυγε;;

DimChios
28/01/2011, 10:48
Σε ειδα... αλλα πως να το γραψω που διαβάζει η Χαρα μου λες?

:bawl: :bawl: :bawl:

dmf
28/01/2011, 10:50
φιλοσοφικη dim? :rolleyes:

ERRIKA
28/01/2011, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
εφυγε;;
Όχι, αλλά ήταν πελάτισσά μου.... :( πού να την βρίσω!!!!

dmf
28/01/2011, 11:07
καμιά νυχιά έστω; :(

makis206
28/01/2011, 11:11
Όχι, αλλά ήταν πελάτισσά μου.... :( πού να την βρίσω!!!!

Λογαριασμό για τις υπηρεσίες σου κάνατε;:lol:

PortisHead
28/01/2011, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λογαριασμό για τις υπηρεσίες σου κάνατε;:lol:

What are 10 lawyers at the bottom of the ocean ???

A good start

:wave2:

bulmont
28/01/2011, 11:19
καμιά νυχιά έστω; :(

:p Ε όσο νάχει αυτή ( τη νυχιά ) δεν την γλυτώνει. Οταν έρθει η ώρα γιά τον λογαριασμό.................:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

DimChios
28/01/2011, 11:21
φιλοσοφικη dim? :rolleyes:

ουτε και ξερω!
"εσκασε" με ενα μοτορι (δεν ειδα τι), κράνος ροζουλί full face, δερματινο μπουφαν, κολα(ρα)ν, μαλλι ως το... χαμηλά...

...ειχα κλεισει τα πάντα, ειχα βάλει κάγκελα και το κλειδι στη πόρτα να φύγω...

"Καλησπέρα" (μεσα απο το κράνος) και παράλληλα κάνει την κίνηση και το βγάζει απελευθερώνοντας τα λυτά της μαλλιά...

"κλείνετε"?

(η ωρα 21:10)

"Όχι καλέ, από τώρα?"

.......

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

dmf
28/01/2011, 11:23
:lol: :lol: :bawl: :bawl:

Joyrider
28/01/2011, 11:25
και παράλληλα κάνει την κίνηση και το βγάζει απελευθερώνοντας τα λυτά της μαλλιά...

Αααχχχ αυτή η κίνηση όταν την κάνουν μερικές :a07:

"Όχι καλέ, από τώρα?"

Θεός :lol: :bigcry:

:beer:

DimChios
28/01/2011, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider

Θεός :lol: :bigcry:

:beer:

καλυτερα να μην αναφερω οτι δεν της πηρα και λεφτα γιατι θα με παρουν με τις πετρες εδω μεσα :look: :blush:

ERRIKA
28/01/2011, 11:41
"κλείνετε"?

"Όχι καλέ, από τώρα?"

:lol: Τι ώρα έκλεισες τελικά δε μας είπες.... :lol:

vaska
28/01/2011, 11:44
ουτε και ξερω!
"εσκασε" με ενα μοτορι (δεν ειδα τι), κράνος ροζουλί full face, δερματινο μπουφαν, κολα(ρα)ν, μαλλι ως το... χαμηλά...

...ειχα κλεισει τα πάντα, ειχα βάλει κάγκελα και το κλειδι στη πόρτα να φύγω...

"Καλησπέρα" (μεσα απο το κράνος) και παράλληλα κάνει την κίνηση και το βγάζει απελευθερώνοντας τα λυτά της μαλλιά...

"κλείνετε"?

"Όχι καλέ, από τώρα?"

.......

Ρε μλκ σα να διαβάζω Άρλεκιν. Το θεληματικό πηγούνι ξέχασες και τα έντονα ζυγοματικά.

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

DimChios
28/01/2011, 11:46
:lol: Τι ώρα έκλεισες τελικά δε μας είπες.... :lol:

δε μου πηρε πολυ!
5' λεπτα

ξερω οτι θα το μετανοιωσω αυτο :bawl:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ρε μλκ σα να διαβάζω Άρλεκιν. Το θεληματικό πηγούνι ξέχασες και τα έντονα ζυγοματικά.

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

ποιος τα χ3ζει ρε αυτα?

:blush:

sniper
28/01/2011, 11:52
δε μου πηρε πολυ!
5' λεπτα

ξερω οτι θα το μετανοιωσω αυτο :bawl:

ποιος τα χ3ζει ρε αυτα?

:blush:

photocopier!!! (http://www.youtube.com/watch?v=8tBsmT_nwd4&NR=1) :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

DimChios
28/01/2011, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
photocopier!!! (http://www.youtube.com/watch?v=8tBsmT_nwd4&NR=1) :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
28/01/2011, 12:40
σε ειδα πουτανα προκα!!!:mad:

και με ετρεχες πρωι-πρωι!!!:bawl:

vaska
28/01/2011, 12:44
σε ειδα πουτανα προκα!!!:mad:

και με ετρεχες πρωι-πρωι!!!:bawl:

"Σε είδα αφού σε πάτησα" ή "δεν σε είδα" έπρεπε να πεις, για να έχει νόημα το πρωινό τρέξιμο..

:wave2: :wave2:

TROOPER
28/01/2011, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
"Σε είδα αφού σε πάτησα" ή "δεν σε είδα" έπρεπε να πεις, για να έχει νόημα το πρωινό τρέξιμο..

:wave2: :wave2:

αφου με ετρεχε...την ειδα (εννοειται αφοτου την πατησα) :winka:

DimChios
28/01/2011, 13:34
trooper - vaska

222490

ziggΥ
28/01/2011, 13:39
"Όχι καλέ, από τώρα?"

:a23: :a23: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
28/01/2011, 15:13

[/B]

αυτη τη κινηση την κανει και ο trooper ξερεις αλλα δεν το ειχα φανταστει τοσο ρομαντικα ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ziggΥ
28/01/2011, 15:14
αυτη τη κινηση την κανει και ο trooper ξερεις αλλα δεν το ειχα φανταστει τοσο ρομαντικα ποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :bigcry:

DimChios
28/01/2011, 15:17

μα συγκρινεις τον τρουπερ με τη κοπελια?

ΕΛΕΟΣ!

:hypnotize

EVI
28/01/2011, 15:23
μα συγκρινεις τον τρουπερ με τη κοπελια?

ΕΛΕΟΣ!

:hypnotize

σωστα αποκλειετε να ηταν ποιο ωραιο το θεαμα της κοπελας απο τον τροοπερ για μενα τουλαχιστον

::bigcry: :p :p :p :p

sniper
28/01/2011, 15:43
σωστα αποκλειετε να ηταν ποιο ωραιο το θεαμα της κοπελας απο τον τροοπερ για μενα τουλαχιστον

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :lol:

ERRIKA
28/01/2011, 16:14

Kι εγώ ψηφίζω Τrooper! Έστω και χωρίς ροζουλί κράνος.

TROOPER
28/01/2011, 16:36
κοριΤΣα δε πα να πλυνετε κανα πιατο?

:smokin:

DimChios
28/01/2011, 16:52

οπισΤοδρομικες φιλε μου, τι περιμενεις?

:rolleyes:

Joyrider
28/01/2011, 16:55
Ψηφίστε...

Ποιος προτιμάει την εκδοχή του DimChios:
http://www.youtube.com/watch?v=HpjUVbrSbTw

Ποιος προτιμάει την εκδοχή της EVI:
http://www.dailymotion.com/video/xbbhdi_my-headbanging_music

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

dmf
28/01/2011, 16:57
κλεινει και το ματι στελνει και φιλακια :blush: :blush:

το τηλ της το'χουμε;; :p

karellen
28/01/2011, 17:19
DimChios δαγκωτό!

ERRIKA
28/01/2011, 17:22

Εμείς όμως έχουμε με το μέρος μας τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη.... :lol: :bawl:

guzzistas
28/01/2011, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
DimChios δαγκωτό!

:lol: :beer:

+1

DimChios
28/01/2011, 18:20
ε μα!

takis-kk
28/01/2011, 19:23
Ελεγα πως δεν θα γράψω ποτέ σ`αυτό το θρέντ.. Αλλά ποτέ μην λές ποτέ...

Σε είδα λεπτοκαμωμένη πιτσιρίκα σήμερα το πρωί στον Βύρωνα πάνω στο ΧΤ σου.
Τα ποδαράκια σου ίσα-ίσα που ακουμπούσαν στις μύτες, τα κατάφερνες όμως.

Στη μικρή πλατεία δίπλα στη φορμίωνος , δεν ξέρω πως τη λένε αλλά "την εποχή της Τουρκοκρατίας " που θυμάμαι εγώ την έλεγαν παλιό τέρμα.

Ψιλόβρεχε και αν και είχα πράσινο, πρώτος στο φανάρι, περίμενα να περάσεις με ασφάλεια εισπράτωντας κάμποσα μπιπ και δάχτυλα τεντωμένα απο τους πίσω μου , χαλάλι σου.

Αν διαβάσεις θα θυμηθείς το ασημί subaru.

Υγ 1 Πάρε ένα κρανάκι βρε μαναράκι μου, η κουκούλα με τη γουνίτσα του μπουφάν σου δεν προστατεύει.

Υγ 2 Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γεροπόρνος ... Δεν υπάρχει πιο sexy εικόνα απο μια κοπελιά στο εντουράκι της.

Γιατί η μηχανή εκτος των άλλων είναι ΕΙΚΟΝΑ !!

Αχ.