Σύνδεση

View Full Version : Σε είδα vol V

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15

georgio
13/04/2011, 13:35
Σε είδα pap Σάββατο αργάμιση να ανεβαίνεις τη Μεσογείων με τη μπροσάρα!! :beer:

δε σε πρόλαβα... :(

Manalishi
13/04/2011, 14:42
Σε είδα σήμερα στην κάθοδο του Κηφισσού ξάπλα μπροστά απο ένα αυτοκίνητο, φόραγες ακόμη κράνος(σπαστό, γκρί ανοιχτόχρωμο, σε ανοιχτή θέση, μπουφάν όχι για μοτό) και κάποιος προσπαθούσε να στο βγάλει. Τού φώναξα να μην το βγάλει, σταμάτησε, αλλά εσύ δεν έδειχνες σημάδια.... :sad: :sad:

Πιό μπροστά, κανα δυό μέτρα, το σκουτεράκι σου περίλυπο, σου έκανε συμπαράσταση, και αυτό ξάπλα, χωρίς κανένας να του δίνει σημασία, κλείνοντας μιάμιση λωρίδα κυκλοφορίας.

Κόσμος δίπλα σου και γύρω, κοίταγαν ο ένας τον άλλον σαστισμένοι, ξέροντας οτι το μέλλον (τους?) δεν θα είναι ίδιο, το τώρα τους φύλαξε άσχημη εικόνα για το μετά.

Απομακρύνθηκα, ήμουν - ένιωσα - άχρηστος να προσφέρω το οτιδήποτε. Αργότερα διάβασα "ουρές χιλιομέτρων λόγω τροχαίου στη Ροσινιολ".

Ελπίζω να είσαι καλά, με έβαλες σε σκέψεις, αλλά η μνήμη έχει ενα καλό/κακό : δεν τα κρατάει όλα.

Δημήτρης.

Ζεύκας
13/04/2011, 17:06
Αλεξάνδρας πριν από τρία τέταρτα

Ονοφάκι μπροστά εγώ λίγο πιο πίσω . διήθηση.

μεσήλιξ ανώριμη μανδάμ διασχίζει κάθετα το δρόμο ανάμασα από τ'αμάξια.

την ψυλλιάστικα τη δουλειά, ευτυχώς την πήρες χαμπάρι φίλε έστω και τη τελευταία στιγμή...

faraway
13/04/2011, 17:18
Πριν κανένα 20λέπτο , μπροστά από το κάστρο της Άρτας , άνοιξες στο φανάρι όλη τη πρώτη και όλη τη δευτέρα .....ούρλιαζε το μοτέρ .....σε καμαρώναμε όλοι .... :yuck: :yuck: .....

και εσύ φυσικά με τζινάκι , κοντομάνικο και γυαλί ηλίου ( έτσι και αλλιώς τι άλλο χρειάζεσαι ) :smokin:

....ακόμα και όταν πέρασες το καντηλάκι του συνάδελφου σου συνέχισες αγέρωχος ...

...δεν θα μάθετε ποτέ τελικά .:sad:

fournas
14/04/2011, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΔΕΝ βλεπω τις φωτο!

:mad:

τι γινετε με αυτο το θεμα ??? οεο ?!?!

Zack
14/04/2011, 14:18
Πριν κανενα 3ωρο ησουν με το σκουτερακι σου στη Νεα Σμυρνη, κινηση πολυ, πεταχτηκε αποτομα και ο παππους μπροστα απο το λεωφορειο. Πηγα να σου κορναρω αλλα δεν προλαβα. Ευτυχως προλαβες εσυ και σταματησες. Ο παππους αταραχος.

Προσοχη σ' αυτους που περπατανε αναμεσα στα αυτοκινητα και δεν φαινονται :sick: :uplate:

contravener
15/04/2011, 14:46
σε είδα κυρα μου στο φανάρι της Κατσιμίδη μπροστά από τα ΜΑΤ, πανω σε ενα χαρχαλο townmate. Εσύ με 2 τσαντες γυμναστηριου φορεμενες χιαστί, μπροστά σου ο γιος σου, πίσω η κόρη σου και στην αγκαλιά της ο σκύλος... Ξεκράνωτοι όλοι εννοειται
Εύγε

pilotos_xtreme
15/04/2011, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
σε είδα κυρα μου στο φανάρι της Κατσιμίδη μπροστά από τα ΜΑΤ, πανω σε ενα χαρχαλο townmate. Εσύ με 2 τσαντες γυμναστηριου φορεμενες χιαστί, μπροστά σου ο γιος σου, πίσω η κόρη σου και στην αγκαλιά της ο σκύλος... Ξεκράνωτοι όλοι εννοειται
Εύγε

καλα και ο σκυλος ξεκρανωτος?

webassasin
15/04/2011, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Σε είδα σήμερα στην κάθοδο του Κηφισσού ξάπλα μπροστά απο ένα αυτοκίνητο, φόραγες ακόμη κράνος(σπαστό, γκρί ανοιχτόχρωμο, σε ανοιχτή θέση, μπουφάν όχι για μοτό) και κάποιος προσπαθούσε να στο βγάλει. Τού φώναξα να μην το βγάλει, σταμάτησε, αλλά εσύ δεν έδειχνες σημάδια.... :sad: :sad:

Πιό μπροστά, κανα δυό μέτρα, το σκουτεράκι σου περίλυπο, σου έκανε συμπαράσταση, και αυτό ξάπλα, χωρίς κανένας να του δίνει σημασία, κλείνοντας μιάμιση λωρίδα κυκλοφορίας.

Κόσμος δίπλα σου και γύρω, κοίταγαν ο ένας τον άλλον σαστισμένοι, ξέροντας οτι το μέλλον (τους?) δεν θα είναι ίδιο, το τώρα τους φύλαξε άσχημη εικόνα για το μετά.

Απομακρύνθηκα, ήμουν - ένιωσα - άχρηστος να προσφέρω το οτιδήποτε. Αργότερα διάβασα "ουρές χιλιομέτρων λόγω τροχαίου στη Ροσινιολ".

Ελπίζω να είσαι καλά, με έβαλες σε σκέψεις, αλλά η μνήμη έχει ενα καλό/κακό : δεν τα κρατάει όλα.

Δημήτρης.
:sad:

gixxerpap
15/04/2011, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε είδα pap Σάββατο αργάμιση να ανεβαίνεις τη Μεσογείων με τη μπροσάρα!! :beer:

δε σε πρόλαβα... :(

ε που να το προλάβεις ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gs 500 f
15/04/2011, 17:47
επιτελους ειδα και παλι το moto.gr και αρχεισα να περνω τα πανω μου!!!1
επιτελους γιατι αρκετα εγκλωβισμενος αισθανομουν αλλου...!!!
ελπιζω η χαρα μου να εχει διαρκεια......

EVI
16/04/2011, 13:33
σε ειδα οδηγε λεωφορειου που με εκλεισε ενας , μου την ειπε και απο πανω και εβγαλες κεφαλι απο παραθυρο και τον αρχισες κατι απειλες του τυπου << αν σε περασει λεωφορειο απο πανω να δω τι θα κανεις>> χαχαχαχαχ

Jo.Da.
16/04/2011, 20:20
Σε είδα φίλε χθές βραδάκι στην αρχή της Αλεξάνδρας (άνοδος) με το λευκό duke (καινούριο), μοτοκροσάδικο κράνος και goggles...

Ήμουν έτοιμος για διήθηση, σε είδα από τον καθρέπτη...τελικά εγώ σταμάτησα πίσω από το αυτοκίνητο, αφήνοντας το διάδρομο ανοιχτό...ωστόσο κι εσύ φρέναρες, δεν πέρασες, γύρισα σε κοίταξα μου έκανες νόημα και πήρα το διάδρομο...χάρηκα και για την ολιγόλεπτη συνομιλία στα καπάκια στο φανάρι...να 'σαι καλά και καλούς δρόμους...:beer:

Μακάρι να συναντώ πιο συχνά το μοτοσυκλετιστικό πνεύμα στους δρόμους της πρωτεύουσας...:wave2:

J.T.R
16/04/2011, 20:26
Δεν σε ειδαμε τοσο καιρο, κυριε Jo Da... που εισαι?:) :wave2: :beer: :beer:

Jo.Da.
16/04/2011, 20:31
πμ
:D :wave2:

Red Rider
17/04/2011, 05:14
Χτες βράδυ με το λευκό guzzi,κέντρο Χανιά.
Πολύ όμορφο!

Εχετλαίος
18/04/2011, 10:59
Εγώ πάλι δεν έχω δει εδώ και πολλούς μήνες ένα περιπολικό, μια μηχανή, κάτιτίς από Μουρνιές μέχρι Βρύσσες Χανίων.
Αποτέλεσμα;
Το απέραντο χάαααααααααααααααααααος στο δρόμο! Αμάξι να προσπερνά συρμό που προσπερνά νταλίκα που προσπερνά τουρίστα που αποφεύγει την κατσίκα που τρώει το τριφύλλι που έπεσε από τον προπορευόμενο μπάρμπα καθώς απέφευγε το σταματημένο στη μέση του δρόμου αγροτικό που περίμενε να τελειώσει ο έτερος τουρίστας που έκανε παράνομη αναστροφή καθότι δεν υπάρχουν πινακίδες και αυτές που υπάρχουν είναι γεμμάτες graffiti...
Τα πάντα όλα!

faraway
18/04/2011, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εγώ πάλι δεν έχω δει εδώ και πολλούς μήνες ένα περιπολικό, μια μηχανή, κάτιτίς από Μουρνιές μέχρι Βρύσσες Χανίων.
Αποτέλεσμα;
Το απέραντο χάαααααααααααααααααααος στο δρόμο! Αμάξι να προσπερνά συρμό που προσπερνά νταλίκα που προσπερνά τουρίστα που αποφεύγει την κατσίκα που τρώει το τριφύλλι που έπεσε από τον προπορευόμενο μπάρμπα καθώς απέφευγε το σταματημένο στη μέση του δρόμου αγροτικό που περίμενε να τελειώσει ο έτερος τουρίστας που έκανε παράνομη αναστροφή καθότι δεν υπάρχουν πινακίδες και αυτές που υπάρχουν είναι γεμμάτες graffiti...
Τα πάντα όλα!

Έλα ρε .....μια τυπική μέρα Ελληνικών δρόμων !!!:lol: :lol:

guzzistas
18/04/2011, 13:18
Σε είδα πριν κανα δίωρο ηλίθιε σκουτερόβιε ξεκράνωτε Ελληνα 40άρη......

να κορνάρεις και να βρίζεις τον παπούλη που περνούσε αργά το δρόμο με το μπαστουνάκι..... σε στόλισα καλά καλά, αλλά ως θρασύδειλος έφυγες.....

Εννοια σου... το μέλλον είδες αλλά δεν το κατάλαβες.... :wave2:

Ζεύκας
18/04/2011, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αμάξι να προσπερνά συρμό
που προσπερνά νταλίκα
που προσπερνά τουρίστα
που αποφεύγει την κατσίκα
που τρώει το τριφύλλι
που έπεσε από τον προπορευόμενο μπάρμπα
που περίμενε να τελειώσει ο έτερος τουρίστας
που έφαγε το βόδι
που ρούφηξε το ποτάμι
που ’σβησε τη φωτιά
που έκαψε το ξύλο
που σκότωσε το σκύλο
που έπνιξε τη γάτα
που έφαγε τον ποντικό
που πήρε το φιτίλι
μέσ’ από το καντήλι
που έφεγγε και κένταγε
η κόρη το μαντίλι,
ντίλι-ντίλι-ντίλι.

:lol:

cb130081
18/04/2011, 20:15
Σε ειδα την πεμπτη στην Κατεχακη οταν γυρναγα με το παπι απο την δουλεια,ησουν τυχερος γιατι ειχες γκομενα ξανθια πανω στο ασημι σου το V-STROM και την λυπηθηκα.
Δεν σου εδωσα κλωτσια να ξαπλωσεις στο γαζον του Verde,αλλα η επομενη φορα πλησιαζει.

cosgili
18/04/2011, 20:42
Σε ειδα τριμ@λ@κ@ πατερα στην πλατεια Καραϊσκακη πανω στο μονοσελο παρταλοσκουτερ μαζι με τα 3 σου πιτσιρικια. Ε ρε κερατα επρεπε να σου εχουν κανει εγκεφαλογραφημα και στα εχουν κοψει απο νωρις. Το ειδος σου απαγορευεται να αναπαραγεται. Αστα διαλα πια με ολους τους ανυπαρκτους:mad:

s_gogos
19/04/2011, 01:57
Πάλι σε είδα να έρχεσαι επάνω μου, αλλάζοντας τελευταία στιγμή λωρίδα!!!
Ρε κουτάκιδες έλεος πια...δεν είστε μόνοι στο δρόμο.

ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΤΑΙ ΡΙΜΑΔΟΛΩΡΙΔΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ

Ichigo
19/04/2011, 12:44
Σε άκουσα να με ξυπνάς με το γνώριμο ήχο του σαματατζίδικου τρικύλινδρου τριμπ00ρδελου σου πρωί πρωί :evil: :p

Giorgos19
19/04/2011, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Σε άκουσα να με ξυπνάς με το γνώριμο ήχο του σαματατζίδικου τρικύλινδρου τριμπ00ρδελου σου πρωί πρωί :evil: :p

:blush: :blush: :blush:

Εγω κατι ξερογκαζιδια τα εριξα σημερα, οταν γυρναγα απο τη δουλεια! Ελπιζω να μην ημουν εγω αυτος που σε ξυπνησε!
Αλλα απο την αλλη, τι καλυτερο ξυπνητηρι, απο τον ηχο ενος τρικ@υλου?? :rotflmao:

Cpt. Haddock
19/04/2011, 12:59

:D :smokin: :D

vaska
19/04/2011, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Αμάξι να προσπερνά συρμό
που προσπερνά νταλίκα
που προσπερνά τουρίστα
που αποφεύγει την κατσίκα
που τρώει το τριφύλλι
που έπεσε από τον προπορευόμενο μπάρμπα
που περίμενε να τελειώσει ο έτερος τουρίστας
που έφαγε το βόδι
που ρούφηξε το ποτάμι
που ’σβησε τη φωτιά
που έκαψε το ξύλο
που σκότωσε το σκύλο
που έπνιξε τη γάτα
που έφαγε τον ποντικό
που πήρε το φιτίλι
μέσ’ από το καντήλι
που έφεγγε και κένταγε
η κόρη το μαντίλι,
ντίλι-ντίλι-ντίλι.

Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου όταν το διάβασα.

universalgr1
19/04/2011, 13:58
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Ζεύκας
19/04/2011, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:D :smokin: :D

είπαμε σαματατζίδικου. εσύ τι πετάγεσαι?

Cpt. Haddock
19/04/2011, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
είπαμε σαματατζίδικου. εσύ τι πετάγεσαι?

Ε, αφου εμενα εννοούσε :winka:

Μιλα ρε ingenious :smokin:

Ichigo
19/04/2011, 20:13
Oh yes η ταπεινή μας γειτονιά και τα ευαίσθητα ώτα μου εδέχθησαν την πρωινή επίσκεψη αυτού του σιχαμένου πρωινού τύπου με το γνωστό μαύρο χάρχαλο :evil: :D
Και σε σχέση με το δικό μου Ληστή και τα υπόλοιπα σκουτεροχρέπια της γειτονιάς η αλήθεια είναι ότι κάνει αρκετό θόρυβο για stock εξάτμιση όπως όλα τα Tiger. :look:

:beer: :beer: :beer: :beer:

chr1s_86
19/04/2011, 21:11
Είδα mike.giann στην ευελπίδων... ;)

mikes
19/04/2011, 21:12
σε ειδα σημερα το απογευμα chris86 στα δικαστηρια, οταν με πλησιασες και μου ειπες οτι θα ποσταρεις
οτι με ειδες! φαε ηττα τωρα! σε προλαβα!!

(σορρυ που εφυγα βιαστηκα, ηθελα να προλαβω να φτιαξω το ουμφ πριν αρχισει να νυχτωνει!)

edit: αμ δε που σε προλαβα!!!

TROOPER
19/04/2011, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
σε ειδα σημερα το απογευμα chris86 στα δικαστηρια, οταν με πλησιασες και μου ειπες οτι θα ποσταρεις
οτι με ειδες! φαε ηττα τωρα! σε προλαβα!!

(σορρυ που εφυγα βιαστηκα, ηθελα να προλαβω να φτιαξω το ουμφ πριν αρχισει να νυχτωνει!)

σκατα προλαβες.κοιτα απο πανω σου.

:cool:

mikes
19/04/2011, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

:cool: εκανα εντιτ!!
(μα τι διαολο, μονο στο φαι ειμαι γρηγορος τελικα??)

chr1s_86
19/04/2011, 21:35

:cool:

:lol: :lol: :lol: :lol:

@mike παίζει να προλάβαινες αν έγραφες πιο λίγα :lol:

κάφρος
21/04/2011, 18:34
σε είδα να διασχίζεις 3 λωρίδες κάθετα σχεδόν στη παραλιακή,στην έξοδο για κηφισό για να βγεις στην έξοδο κ εγω να αφήνω τη τύχη μου στα φρένα του cbf...ευτυχώς ήταν εκεί για να μου δείξουν ότι άξιζαν τα ευρά 'ολα...

Ichigo
23/04/2011, 00:45
Σας είδα ρε μαγκίτες με τα GSXRoSu(T)zukia σας απόγευμα στην άδεια Λ. Βουλιαγμένης. Δώσατε ωραίο ρυθμό και γουστάραμε όλοι από φανάρι σε φανάρι. Προσοχή όμως ε; :beer: :beer:

jimmis5
23/04/2011, 10:07
Ειδα οτι το MOTO ειναι παλι αρρωστο...:look: :uplate:

McTalas
23/04/2011, 11:17
εχει λιγο λόξιγκα το καημένο...

boldor900f
23/04/2011, 18:25
Σε είδα στην Επιδαύρου σήμερα .
Μ άφησες να περάσω με την ΧΧ

Κράνος με ροζ φουντίτσα!!!!
:beer: :beer: :beer:

Allst@rf
23/04/2011, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
Σε είδα στην Επιδαύρου σήμερα .
Μ άφησες να περάσω με την ΧΧ

Κράνος με ροζ φουντίτσα!!!!
:beer: :beer: :beer:

σε είδα πέτρο χθες στο βενζινάδικο αβιν στο λουτράκι ,με το Βol'dor και ήσουν σαν εικόνα φλασμπακ από τα 80's...

Πέτρος ο μπίλιας ρε πστ...

:beer:

Ichigo
24/04/2011, 22:15
Με είδα να ανοίγω με ενα Tiger 1050 το οποίο ήταν ήδη μπροστά από μένα στο φανάρι! Άμα είναι τόσο για κλάματα να ξέρω να δοκιμάζω την τύχη μου με περισσότερα τριμπ00ρδελα την επόμενη φορά :smokin: :D :smokin:

karellen
24/04/2011, 22:34
Σας είδα Μ.Σάββατο στις 4 το απόγευμα περίπου στο δρόμο Στούπας -Καρδαμύλης πλαγιασμένους στα στροφιλίκια ,τρία Tiger 1050- πορτοκαλί, γαλάζιο και λευκό(?) Σας κορνάρησα με το βαν της δουλειάς και με ρώτησε η κόρη μου '' γιατί τους χαιρετάς μπαμπά, τους ξέρεις;'' και της λέω ''όχι αλλά γουστάρω να τους στείλω ένα γειά. :beer:

sober
25/04/2011, 18:35
Σημερα απο Χολαργο -Πειραιως ζητημα να ειδα 15-20 αμαξια...

απολαυση.....:D :winka:

schumifer
25/04/2011, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Σημερα απο Χολαργο -Πειραιως ζητημα να ειδα 15-20 αμαξια...

απολαυση.....:D :winka:

Και από αύριο πάλι τα κεφάλια μέσα.

...
Στο θέμα μας
...

Σε είδα ανήμερα Πάσχα V-Strommer και σε σταμάτησα γιατί την ώρα που θαύμαζα τον κώλο σου δεν μου άρεσε η όψη και η μυρωδιά των καυσαερίων σου. Όταν ξεκαβαλήσαμε και σου γκάζωσα λίγο να δεις κι εσύ συμφώνησες. Ελπίζω να μη σου πάει ο κούκος αηδόνι!

Cpt. Haddock
25/04/2011, 21:20
Με είδα να ανοίγω με ενα Tiger 1050 το οποίο ήταν ήδη μπροστά από μένα στο φανάρι! Άμα είναι τόσο για κλάματα να ξέρω να δοκιμάζω την τύχη μου με περισσότερα τριμπ00ρδελα την επόμενη φορά :smokin: :D :smokin:

Ειμαστε καλοι ανθρωποι εμεις με τα tiger και δεν κλέβουμε εκκλησίες... :smokin:

7gibernau
25/04/2011, 21:38
Με είδα να Πινω φρεντο εσπρεσο μέτριο μια γουλια Όταν τύπος με τδμ μου είπε

Πάμε να τανοιξουμε μωρή κότα,μόνο θόρυβο κάνει το μπουρδελο σου

Το σκοτωσα το θεριο Ούτε Τετάρτη δεν αβαλα

Μετα μου είπε ο τύπος ότι θα παει να βάλει και αυτός εξατμίσεις στο τδμ

Με προκάλεσε και δεν είχε καν εξατμίσεις
Omg WTF rtms

andgeo
25/04/2011, 22:11
Είδα κι εγώ πολλά μηχανάκια σήμερα στο Μπαλί . Χάρηκα για την γνωριμία με τον Ιδομενέα και την παρέα του (όλοι με CB?1?00r? Honda τι διάολο περονόσπορος έπεσε) , Γυρίσαμε μαζί Ηράκλειο και το διασκεδάσαμε αρκετά στο δρόμο !!!^^

Allst@rf
25/04/2011, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
Με είδα να Πινω φρεντο εσπρεσο μέτριο μια γουλια Όταν τύπος με τδμ μου είπε

Πάμε να τανοιξουμε μωρή κότα,μόνο θόρυβο κάνει το μπουρδελο σου

Το σκοτωσα το θεριο Ούτε Τετάρτη δεν αβαλα

Μετα μου είπε ο τύπος ότι θα παει να βάλει και αυτός εξατμίσεις στο τδμ

Με προκάλεσε και δεν είχε καν εξατμίσεις
Omg WTF rtms

χαρά στο κουράγιο σου που κάθεσαι και ασχολείσαι.

Έπρεπε να του πεις "μην ανησυχείς ,στην αυτονομία με έχεις χαλαρά"...

Κατά τα αλλά ,κοίτα το μύνημα του καπ από πάνω σου...:p

BLACKGAS
25/04/2011, 22:52
Σας είδα στα καλάμια στην Κόρινθο στις 23/4 να φεύγεται με ένα ΧΧ:a8: μία βέφα :a8: :a8: και ένα 990:a8: :a8: :a8: :a8: :a8: :a8: . Καλούς δρόμους μάγκες!:beer:

7gibernau
25/04/2011, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

χαρά στο κουράγιο σου που κάθεσαι και ασχολείσαι.

Έπρεπε να του πεις "μην ανησυχείς ,στην αυτονομία με έχεις χαλαρά"...

Κατά τα αλλά ,κοίτα το μύνημα του καπ από πάνω σου...:p για τις σοβρακοφανελες μπορεί να βάλω και Τετάρτη
:smokin: :smokin:
Τσαμπουκά μυριζομαι......

Allst@rf
25/04/2011, 23:27
για τις σοβρακοφανελες μπορεί να βάλω και Τετάρτη
:smokin: :smokin:
Τσαμπουκά μυριζομαι......

ρε μλκ για σένα το λέω...

Ντροπή σου να κλέβεις εκκλησίες...

Βαλε τα με κανένα στο μπόι σου...

:smokin:

:a13:

Allst@rf
25/04/2011, 23:52
:D

Allst@rf
25/04/2011, 23:52
...

7gibernau
26/04/2011, 00:15
Ο κουτουλιακας με το sv που ειναι;

Allst@rf
26/04/2011, 00:32
με μετρό το σπαμ μητσο, γιατί θα βγει ο μπόγιας(σναιπερ)...

chr1s_86
26/04/2011, 16:23
Σε είδα κουκλίτσα με το DR και μου έφτιαξες τη μέρα :blush:

υγ: βάλε και γαντάκια... ;)

aircop
26/04/2011, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Σε είδα κουκλίτσα με το DR και μου έφτιαξες τη μέρα :blush:

υγ: βάλε και γαντάκια... ;)

Μήπως ήταν η Ελίνα;

chr1s_86
26/04/2011, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από aircop
Μήπως ήταν η Ελίνα;

Εεε, χμμ δεν ξέρω καμια Ελίνα και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω, μετά απ' αυτό που έγραψα... :wave2:

ziggΥ
26/04/2011, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Εεε, χμμ δεν ξέρω καμια Ελίνα και ελπίζω να μην χρειαστεί να μάθω, μετά απ' αυτό που έγραψα... :wave2:
:rotflmao:

που σαι ρε κούλη με τα πετυχημένα σου.. :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
27/04/2011, 09:17
manhunter...:smokin:

καφε θα πιουμε μονο αν εχεις εξωλεμβιο και ερθεις να δεσεις στη μαρινα ζεας... :lol: :lol: :lol:

harris_x
27/04/2011, 12:47
Σε είδα πάνω στην express service πρωί - πρωί!
Κόκκινη και με termignoniα...

bonnie
27/04/2011, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Σε είδα πάνω στην express service πρωί - πρωί!
Κόκκινη και με termignoniα...

..η υγρασια θα φταιει.... ;)

Joyrider
28/04/2011, 17:53
Σε είδα καθώς έμπαινα θεσ/νίκη desert khaki xtz με την μονή εξάτμιση αριστερά και με 2-3 αυτοκολλητα moto.gr σε βαλίτσα και κράνος.

:wave2:

Υ.Γ.: Μάλλον ο σιδερόκωλος θα σε ξέρει :lol:

Joyrider
28/04/2011, 21:28
Γιατί ρε παιδιά, γιατί? :sad:

Μας σκοτώνουν που μας σκοτώνουν δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε και μόνοι μας.

Ελπίζω να μην είναι μοιραία η επόμενη πτώση αν και έγινε σμπαράλια το R1.

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ :mad:

VANDA
28/04/2011, 21:34
Εγώ είδα αυτό στην Καλλιρρόης.. :smilea:

224861

aircop
28/04/2011, 23:25
Pas mal...

ziggΥ
28/04/2011, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εγώ είδα αυτό στην Καλλιρρόης.. :smilea:
οου, χόλυ φάκ :a8: :a07:

road spirit
28/04/2011, 23:47
Εγώ είδα αυτό στην Καλλιρρόης.. :smilea: να υποθέσω ότι αυτό που δεν φαίνεται στη φωτό είναι ο ιμάντας με τον οποίο το μπροστινό κάρο τραβάει το κτμ? :lol:

Allst@rf
29/04/2011, 00:16
κουτακιδες ρε πστ μου...

guzzistas
29/04/2011, 00:22
Που είσαι ρε και δεν σε βλέπω? :lol:

Allst@rf
29/04/2011, 02:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Που είσαι ρε και δεν σε βλέπω? :lol:

αν σε πιάσει η προκόπη αύριο και ανοίξεις το μαγαζί ,μπορεί και να με δεις...αν δε σε πιάσει η προκόπη δε πειράζει μπορεί και να με δεις στο καφέ...

Λέω να βάλω κανα σφουγγάρι αύριο στο ktm γιατί έχει αυτοκτονήσει το μισό ζωικό βασίλειο πάνω του...

Anty12
29/04/2011, 08:46
Σε είδα καθώς έμπαινα θεσ/νίκη desert khaki xtz με την μονή εξάτμιση αριστερά και με 2-3 αυτοκολλητα moto.gr σε βαλίτσα και κράνος.

Εμένα είδες....?????? ...στο mediamark....???? :D

Υ.Γ.: Μάλλον ο σιδερόκωλος θα σε ξέρει :lol:

Υ.Γ. Χου ιζ σιδερόκωλος...:confused:

Joyrider
29/04/2011, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Ναι από το mediamark μέχρι φανάρι της μπότσαρη. Με ένα φορτωμένο hornet ήμουν.:D

Σιδερόκωλος ιζ νταζζ, ο μίστερ "πάω για τσιγάρα στον παραδιπλανό νομό". :rotflmao:

daz
29/04/2011, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Εμένα θα λέει. Ναι Μητσάκο τον Andy είδες!

Νικολάκη επίκειται συνάντηση των Σαλονικιών για βόλτα. Stay tuned :wave2:

edit. Πότε το έγραψες το παραπάνω ρε?

Anty12
29/04/2011, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ναι από το mediamark μέχρι φανάρι της μπότσαρη. Με ένα φορτωμένο hornet ήμουν.:D

Σιδερόκωλος ιζ νταζζ, ο μίστερ "πάω για τσιγάρα στον παραδιπλανό νομό". :rotflmao:

Μαύρο, με τανκ-μπαγκ μπροστά και σάκο πίσω.........:lol: ....σ΄ωραίος ........:beer:

Αυτός ο παλιο-Αποστόλης που 'ξαφανίστηκε.....?????

Manalishi
29/04/2011, 10:02
Μαζί κατεβήκαμε τον Κηφισσό, εσύ μπλέ Versys, OAX 9ΧΧ, εγώ μαύρο TDM( το γρήγορο..)μια χαρά το πήγαινες, αν και σφήνωνες λίγο παραπάνω απο όσο έπρεπε μερικές φορές..

:beer: :beer:

jimmis5
29/04/2011, 13:49
Δεν εχει να κανει με οδηγηση ουτε με μοτοσυκλετα αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση για την σημερινη πραγματικοτητα.

Ερχεραι τυπος στην πενα ντυμενος σημερα στην δουλεια με κατι μπακετες ψωμι στο χερι,μας λεει οτι ειναι ανεργος εδω και πολυ καιρο και σκεφτηκε να φτιαχνει τα ψωμακια σπιτι του να βαζει και διαφορα μεσα και να τα πουλαει.Κοστιζουν 2€:eyepop: αλλα ενταξει τοσο πουλαει,τεσπα καποιοι αγοραζουν αλλοι οχι.Φευγοντας βγαινω και εγω εξω να παρω κατι απο την αποθηκη.Ο τυπος μπηκε σε ενα freelander στην πενα και εφυγε....:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΖΗΤΩ Η ΚΡΙΣΗ:smokin:

John Steed
29/04/2011, 18:09
Σε είδα κι εσένα και τον άνδρα σου...

Και οι δύο είχατε αγκαλιά από ένα αγοράκι....

Αλλά το τυχερό αγοράκι ήταν αυτό που κρατούσε η μητέρα στην αγκαλιά της....

Ερχόσουν προς το μέρος μου με βουρκωμένα μάτια.

Το χέρι σου έτρεμε, ενώ το προέτεινες προς το μέρος μου.

Εγώ σε ρώτησα: "Do you smoke? 'Cause I could really use a cigarrette right now"

Εσύ και ο άνδρας σου ξεσπάσατε σε γέλια, ενώ μου βαστούσες το χέρι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης...

Σας ευχήθηκα καλημέρα και συνέχισα τον δρόμο μου με τρεμάμενα χέρια και την καρδιά μου να προσπαθεί να βγει από το στήθος μου....

...Ευτυχώς σε είδα αγοράκι να πηδάς από το πεζοδρόμιο στον δρόμο και πρόλαβα να φρενάρω στο παρά πέντε!

Φίου! :beer:

sahara
29/04/2011, 19:21
Σε είδα μάλλον Ελβετέ τουρίστα , αν κρίνω από την πινακίδα σου , με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο σου στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Σιθωνίας ( δρόμος με μία λωρίδα κυκλοφορίας για κάθε ρεύμα και αρκέτες στροφές για όσους δεν γνωρίζουν ) .
Μόλις κατάλαβες οτι θέλω να σε προσπεράσω με το βανάκι της δουλειάς όχι μόνο προσπάθησες να κινηθείς όσο μπορείς δεξιά , αλλά όταν ο δρόμος έκανε ένα πλάτωμα βγήκες δεξιά σε αυτό για να διευκολύνεις όλα τα αυτοκίνητα που ήταν πίσω σου.
Μπράβο ρε μάγκα έδειξες οδηγική παιδεία :a013:

Ichigo
29/04/2011, 19:49
Σε είδα με το VStrom δικάβαλο και με το ζόρι να φτάνουν τα πόδια σου το δρόμο! :wacko:
Γιατί δε βρίσκεις κάτι στα μέτρα σου ώστε να μην δυσκολεύεσαι να το κουμαντάρεις αλλά και να μην καθυστερείς και όλη την κίνηση; :wave2:

TROOPER
29/04/2011, 21:36
...πουτανα!!!

ηθελες και τα ρεστα....

7gibernau
29/04/2011, 22:42
...πουτανα!!!

ηθελες και τα ρεστα.... Δε σου άφησε πουρπουαρ;

TROOPER
29/04/2011, 22:44
Δε σου άφησε πουρπουαρ;

ευτυχως οχι

DimChios
30/04/2011, 10:10
...πουτανα!!!

ηθελες και τα ρεστα....

ωχ

:sick:

(την καημενη) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

McTalas
30/04/2011, 21:01
σαπιλα!!

μαγεψες σημερα !!!!

klab
30/04/2011, 22:23
Με είδα σήμερα το απόγευμα κοντά στην μαρίνα της Πάτρας να έχω
1 CBF ξεκοιλιασμένο, το δικό μου CB με αλάρμ παραδίπλα, 2 κράνη (το ένα με αίματα) και τον σκύλο του πεζού τραυματία στο δεξί μου χέρι !!!
Μπράβο στα παλικάρια με τα 2 ασθενοφόρα που ήρθαν σε χρόνο dt.

Μετά κάθισα 45 λεπτά στην βροχή καπνίζοντας, χωρίς να ξέρω τι να κάνω με όλα αυτά τα "δώρα" και χάζευα τα κομμάτια από fairing-καθρέπτες-φανάρια και τους ματωμένους χαρτοβάμβακες πεταμένους δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Προσοχή παίδες !!!

κάφρος
01/05/2011, 19:41
σκατά...........................:uplate:

sapila racing
01/05/2011, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
σαπιλα!!

μαγεψες σημερα !!!!

:blush: :blush:

McTalas
01/05/2011, 20:00
Soto χάρηκα που σε γνωρισα!
:beer:

Allst@rf
01/05/2011, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
:blush: :blush:

:a9: :a9: :a9: :a9:

John Steed
01/05/2011, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από klab
Με είδα σήμερα το απόγευμα κοντά στην μαρίνα της Πάτρας να έχω
1 CBF ξεκοιλιασμένο, το δικό μου CB με αλάρμ παραδίπλα, 2 κράνη (το ένα με αίματα) και τον σκύλο του πεζού τραυματία στο δεξί μου χέρι !!!
Μπράβο στα παλικάρια με τα 2 ασθενοφόρα που ήρθαν σε χρόνο dt.

Μετά κάθισα 45 λεπτά στην βροχή καπνίζοντας, χωρίς να ξέρω τι να κάνω με όλα αυτά τα "δώρα" και χάζευα τα κομμάτια από fairing-καθρέπτες-φανάρια και τους ματωμένους χαρτοβάμβακες πεταμένους δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Προσοχή παίδες !!!

Shit...:(

VANDA
03/05/2011, 16:32
Σε είδα κύριε Οικονομέα, ξεκράνωτο να κατεβαίνεις την Πετμεζά.. κι από ό,τι έμαθα, το συνηθίζεις να κυκλοφορείς έτσι. Εύγε, βγες στην καναλάρα τώρα να επισημάνεις τα στραβά του τόπου...

gixxerpap
03/05/2011, 17:00
πρόλαβα και σε είδα ρε γαμημένε που πήγες να με κόψεις στη μέση στρίβοντας παράνομα στην Κύπρου. μέχρι και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα σε σκυλοβρίσανε, αλλά σιγά μην κατάλαβες τι έκανες...

σε είδα και σένα με το bmw R 1100 r στον καρέα....δεν σου άρεσε το ''ράψιμο'' στην πρώτη δεξιά και ήθελες τσαμπουκά στην επόμενη, έτσι για να μας ρίξεις και τους δύο! Καλή σου χώνεψη ...

από δω και πέρα, οι μαγκιές πληρώνονται, νοσοκομείο για πάρτη σας δεν ξαναπαίζει ...

fournas
03/05/2011, 17:21
σε ειδα ρε μπετοβλακα με το κοκκινο κουβαδακι σου να ανεβαινεις την αγιου νικολαου (ιλιον) και χωρις να κοιταξεις τον καθρεπτη σου βγηκες για προσπεραση , με αποτελεσμα παραλιγο να με πεταξεις μεσα στην adidas ...

η πλακα ειναι οτι οταν ηρθα διπλα και σου ειπα απλα και πολιτισμενα οτι κοιταμε και εναν καθρεπτη πριν κανουμε προσπεραση μου ειπες οτι απαγορευεται να κανω προσπεραση :confused: :confused: :confused:

μα ποσο απεραντη ειναι η βλακεια τελος παντων ?

HelenKoR
03/05/2011, 17:35
ειδα οτι οι παπαδες εχουν διαφορετικο Κ.Ο.Κ. :(

guzzistas
03/05/2011, 19:45
Σε είδα κύριε Οικονομέα, ξεκράνωτο να κατεβαίνεις την Πετμεζά.. κι από ό,τι έμαθα, το συνηθίζεις να κυκλοφορείς έτσι. Εύγε, βγες στην καναλάρα τώρα να επισημάνεις τα στραβά του τόπου...

Χρόνια η κολόνια... μια ζωή τον έβλεπα κάθε πρωί να φεύγει χωρίς κράνος να μην χαλάσει το μαλλί....

Ανήκει κι αυτός στους Διάσημοι Καραγκιόζηδες......

andgeo
03/05/2011, 20:58
Η διασημότητα περισσεύει ... τι να πω !!!!

EliasKir
04/05/2011, 03:05
Σε ειδα σημερα, Τριτη, το απογευμα στην παραλια Θεσσαλονικης με το Tenere και αυτοκολλητο moto.gr στο βαλιτσακι.

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: