View Full Version : Σε είδα vol V
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Τον είδα και εγώ λίγο αργότερα, πολλές μηχανές σταματημένες, μια BMW R(?), ενα ΚΤΜ, ενα XR..
Περαστικά..:sad:
Αν το ΚΤΜ ήταν 690, ήμουν εγώ.
Μπήκε πολύ γρήγορα (για το μηχανάκι που είχε), με πέρασε με +20 σίγουρα, πριν την είσοδο της στροφής. Τον παραδέχτηκα, να σου πω την αλήθεια, γιατί μπήκε καλά, οπότε υπέθεσα ότι το είχε. Τον είδα να κάνει 1-2 σφήνες στην αρχική μικρή καμπύλη, μετά τον έχασα γιατί είχα φορτηγάκι μπροστά μου και με το που το πέρασα, 1 δευτερόλεπτο μετά, τον είδα να παλεύει να κρατήσει το μηχανάκι όρθιο δίπλα στις μπαριέρες, ενώ τους τροχούς του τους οδηγούσε το πεζοδρόμιο... Αμέσως σταμάτησα δεξιά, του μίλησα, σηκώσαμε το μηχανάκι, αλλά δεν κάθησα πολύ γιατί δεν υπήρχε κάτι περισσότερο να κάνω.
Ένας τύπος με σκούτερ, που ακολουθούσε, μου είπε ότι με είχε πάρει στο κυνήγι από τη στιγμή που τον πέρασα, λίγο μετά την Π. Ράλλη. Ήταν και μεγάλος άνθρωπος. Τι να πεις...
Manalishi
16/05/2011, 09:46
ΚΤΜ νομίζω μαύρο πορτοκαλί? Τότε μάλλον εσύ ήσουν..Μπράβο σου που σταμάτησες, εγώ δεν το έκανα γιατί είδα οτι είχε μαζευτεί κόσμος, δεν νομίζω να μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω εκτός απο συνωστισμό...
:beer: :beer:
ARISPEED1
16/05/2011, 11:11
Αγαπητοί φίλοι μοτολάτρεις ........
Στην μάχη της ασφάλτου αλλάζουν τα δεδομένα .........
Μπράβο.......στον σουπερσπορτάκια με το μαύρο δίκικλο που την Παρασκευή στις 13-5-11 μπήκε ανάμεσα στους ποδηλάτες προκλητικά στις 3 η ωρα το πρωί στην κάθοδο Κηφισίας για Αθήνα ........
Δεν υπολόγισε οτι υπήρχαν 3000 ποδηλάτες ............
Cpt. Haddock
16/05/2011, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Μπράβο.......στον σουπερσπορτάκια με το μαύρο δίκικλο που την Παρασκευή στις 13-5-11 μπήκε ανάμεσα στους ποδηλάτες προκλητικά στις 3 η ωρα το πρωί στην κάθοδο Κηφισίας για Αθήνα ........
Εζησε; :look:
Απαγορεύεται να κινείσαι παράλληλα με τα άλλα οχήματα της οδού;;; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι ....απλά πήρε 5 ώρες στους Γιατρούς να του βγάλουν τα clip on από το π@το του .:lol:
...σε είδα, και επειδή σε είδα έκανα αριστερά για να περάσεις.
Δεν χώραγες -δεν μπορούσα να κουνήσω και περισσότερο, όμως.
Τότε έκλεισα τους καθρέπτες για να περάσεις.
Πέρασες, με κοίταξες με ένα μορφασμό σαν να μην έπρεπε να ήμουν εκεί, σαν να με έλουσες κιόλας με κάποιο κοσμητικό κάτω από το κράνος σου και έφυγες μαρσάροντας για να σταματήσεις δύο αμάξια πιό κάτω, με το 1200rgs σου.
Ευχαριστώ εγώ, φίλε. Μιάς και εσύ δεν ξέρεις την λέξη.
ARISPEED1
16/05/2011, 11:44
Ola Καλά ! Ολοι οι δικυκλιστές χωράμε παντού ! :beer:
Ola Καλά ! Ολοι οι δικυκλιστές χωράμε παντού ! :beer:
Μπράβο! Πραγματικά χαίρομαι για το σχόλιό σου.
Τέτοια διάθεση γουστάρω να βλέπω!
:beer:
ARISPEED1
16/05/2011, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Απαγορεύεται να κινείσαι παράλληλα με τα άλλα οχήματα της οδού;;; :confused:
Φίλε μου κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει τίποτα ...............
Αλλά δεν ειναι φιλικό κ συναδελφικό να γκαζώνεις κ να κάνεις σφήνες μέσα στα ποδήλάτα .....
Πιάσε αριστερή η δεξιά τέρμα γραμμή κ πέρνα φιλικά κ προσεκτικά ...........
Φίλε μου κανένας δεν μπορεί να σου απαγορεύσει τίποτα ...............
Αλλά δεν ειναι φιλικό κ συναδελφικό να γκαζώνεις κ να κάνεις σφήνες μέσα στα ποδήλάτα .....
Πιάσε αριστερή η δεξιά τέρμα γραμμή κ πέρνα φιλικά κ προσεκτικά ...........
Είσαι λάθος γιατί υπάρχει ο ΚΟΚ που ορίζει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται.
Ας μην κάνουμε την κουβέντα εδώ, θα ανοίξω το απόγευμα που θα έχω χρόνο θέμα σχετικά με το freeday. :wave2:
Cpt. Haddock
16/05/2011, 11:58
Ας μην κάνουμε την κουβέντα εδώ, θα ανοίξω το απόγευμα που θα έχω χρόνο θέμα σχετικά με το freeday. :wave2:
Οχι, να χαρείτε, υπαρχει ήδη θεμα και το εξαντλησαμε :sick:
Σας είδα να ετοιμάζεστε να ξαναπιάσετε το freeday..
Patience in critical state..
Ειδα πολλες μηχανες, και σε παρεες και μονες τους, εχθες στις στροφες της Καλαματας προς Αθηνα.
Αρκετες χαιρετουρες, αλλα και ενα σημα απο εναν αντιθετα διερχομενο αναβατη να κοψω ταχυτητα.
500 μετρα πιο κατω, λιγο πριν βγεις στην εθνικη οδο, μπλοκο της αστυνομιας...
Μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγυη :beer: :beer: :beer:
Να 'σαι καλα, οπου και να 'σαι :wave2:
Την Παρασκευή τους πέτυχα κι εγώ λίγο πριν βγουν Χαρ Τρικούπη στην Κηφισιά. Δευτερόλεπτα ακόμα και θα είχα κολλήσει για τα καλά πίσω τους. :mad: Έλεος πια, τις προάλλες είχαν κάνει ουρά χιλιομέτρων στην Κηφισίας βασανίζοντας τόσους οδηγούς!! :mad:
Άμα είναι να διοργανώνουμε κι εμείς οι μοτοσυκλετιστές κάθε Παρασκευή νύχτα το δικό μας show. Έχω βρει και ονομασία, θα το λέμε Urban Torque Night :smokin: όπου θα μαζεύμαστε οι γρήγοροι με εξατμισόνια και θα ξεσηκώνουμε τον κόσμο και θα παραλύουμε την κυκλοφορία. Να δω θα τους αρέσει τότε; :mad:
Cpt. Haddock
16/05/2011, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
[...] οι γρήγοροι [...]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:
Τι γελά ρε :lol:
Η ανάρτηση είναι που τα χει παίξει αλλιώς θα σΕ έδειχνα εγώ :lol: :beer:
Cpt. Haddock
16/05/2011, 12:26
Ναι, ναι.
Επεσε βαρια η φαβα
Ειχε υγρασια
Χαμηλο βαρομετρικό
Πουνέντε
:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Patience in critical state..
Indeed. :a47:
karellen
16/05/2011, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zack
Ειδα πολλες μηχανες, και σε παρεες και μονες τους, εχθες στις στροφες της Καλαματας προς Αθηνα.
'Ομως στην παλιά εθνική Τρίπολης-Καλαμάτας,Καλογερικό κλπ ελάχιστος κόσμος, ευτυχώς.Φέτες έμπαινε το ΧΤάκι στα στροφιλίκια,είχανε ζεσταθεί και τα λάστιχα από την Αθήνα...:cool:
Φανάρι, σταματάω δεξιά από παλιό micra και βλέπω ότι έχει κλειστό το δεξί καθρέπτη. Απλώνω το χέρι και τον ανοίγω. Γυρίζουν οδηγός-συνοδηγός, μπάρμπας-θεία, τους κάνω "ήταν κλειστός".
Κοιτάω μπροστά και αντιλαμβάνομαι τη θεία να τον ξανακλείνει... wtf? είδα ότι δεν ήταν σπασμένος να πεις...
"ξέρετε υπάρχει κάποιος λόγος που τον έχουν βάλει, χρειάζεται", η θεία με ένα βλέμμα έχεις δίκιο αλλά μου είπε να τον κλείσω, και λέει ο μπάρμπας: "έχω βάλει πανοραμικό (αυτή την πρόσθετη μαλακία που βάζουν στον κεντρικό καθρέπτη κυρίως οι ταρίφες και παραμορφώνει...) και βλέπω, κλείστον μωρέ όλο τον κοπανάω" !!! :eek:
Δεν το συνέχισα, δεν υπήρχε λόγος, από που να το πιάσω... ότι έχει βάλει τη μ@λ@κί@ που παραμορφώνει και δεν ξέρει αν αυτό που βλέπει είναι στο πίσω φτερό ή στο πίσω τετράγωνο, ότι ακόμα(!) δεν έχει μάθει που τελειώνει το αμάξι του... εντάξει να βαράμε τον δεξί καθρέφτη όταν είμαστε καινούργιοι, κατανοητό και σύνηθες, αλλά σιγά-σιγά το μαθαίνουμε...
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι τον ξεχνάνε και μετά δεν φτάνουν να τον ανοίξουν, ή δεν τον προσέχουν καν. Τώρα έμαθα ότι μπορεί να τον έχεις κλειστό από άποψη!
Χεχεχε
Τι;;; να δινει 15ευρα καθε φορα για καθρεφτη;;;; :D
Βρε τι γινεται στους δρομους:cry: :cry: :cry:
giannis21
16/05/2011, 19:56
σας ειδα κατι λιγους χτες καθως βολταρα στην ορεινη χαλκιδικη.γαματος καιρος,ωραιο στροφιλικι..δυστυχως υπηρχαν και αρκετα αυτοκινητα οποτε χαλαρος ρυθμος..κανα δυο μου "κοψανε" τα γονατα οταν τους ειδα πανω στη στροφη να παταει το μισο τους αμαξι στη λωριδα μου..τι να πεις..
α..και κατι που ηθελα να πω απο καιρο..σας βλεπω βρε κοπελιτσες,δεσποινιδες,κυριες..τελος παντων γυναικες οδηγους να κυκλοφορατε με σβηστα φωτα μες την πολη..κλασσικη δικαιολογια;;;ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΩ!!!!
PortisHead
16/05/2011, 19:58
Φανάρι, σταματάω δεξιά από παλιό micra και βλέπω ότι έχει κλειστό το δεξί καθρέπτη. Απλώνω το χέρι και τον ανοίγω. Γυρίζουν οδηγός-συνοδηγός, μπάρμπας-θεία, τους κάνω "ήταν κλειστός".
Κοιτάω μπροστά και αντιλαμβάνομαι τη θεία να τον ξανακλείνει... wtf? είδα ότι δεν ήταν σπασμένος να πεις...
"ξέρετε υπάρχει κάποιος λόγος που τον έχουν βάλει, χρειάζεται", η θεία με ένα βλέμμα έχεις δίκιο αλλά μου είπε να τον κλείσω, και λέει ο μπάρμπας: "έχω βάλει πανοραμικό (αυτή την πρόσθετη μαλακία που βάζουν στον κεντρικό καθρέπτη κυρίως οι ταρίφες και παραμορφώνει...) και βλέπω, κλείστον μωρέ όλο τον κοπανάω" !!! :eek:
Δεν το συνέχισα, δεν υπήρχε λόγος, από που να το πιάσω... ότι έχει βάλει τη μ@λ@κί@ που παραμορφώνει και δεν ξέρει αν αυτό που βλέπει είναι στο πίσω φτερό ή στο πίσω τετράγωνο, ότι ακόμα(!) δεν έχει μάθει που τελειώνει το αμάξι του... εντάξει να βαράμε τον δεξί καθρέφτη όταν είμαστε καινούργιοι, κατανοητό και σύνηθες, αλλά σιγά-σιγά το μαθαίνουμε...
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι τον ξεχνάνε και μετά δεν φτάνουν να τον ανοίξουν, ή δεν τον προσέχουν καν. Τώρα έμαθα ότι μπορεί να τον έχεις κλειστό από άποψη!
Καλα που ηταν μπαρμπας και θεια , γιατι αυτο που εκανες , μπορει να ειχε πολυ ασχημα αποτελεσματα για σενα.
Τοσοι τρελλοι κυκλοφορουν.
:nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Καλα που ηταν μπαρμπας και θεια , γιατι αυτο που εκανες , μπορει να ειχε πολυ ασχημα αποτελεσματα για σενα.
Τοσοι τρελλοι κυκλοφορουν.
:nono:
:sick: :a21: το 'χουμε χάσει τελείως έτσι;;; Έναν καθρέφτη κλειστό άνοιξα δεν του άφησα την κόρη έγκυο...
Άμα σε μαζέψει παρακάτω γιατί δεν σε είδε επειδή τον έχει κλειστό; Για μένα το έκανα ή για τον όποιο τύχει να βρεθεί πίσω δεξιά του παρακάτω; Όταν βλέπεις κάποιον βράδυ με κλειστά φώτα και του φωνάζεις για σένα το κάνεις ή για αυτόν που θα είναι στο τρίτο κάθετο στενό και επειδή δεν έχει ο άλλος φώτα δεν θα τον δει και θα βγει;
Να μη τα λέμε τα στραβά που βλέπουμε, τη δουλίτσα μας μόνο... Κακό πράγμα η αδιαφορία αλλά τι με νοιάζει εμένα;
PortisHead
16/05/2011, 20:23
:sick: :a21: το 'χουμε χάσει τελείως έτσι;;; Έναν καθρέφτη κλειστό άνοιξα δεν του άφησα την κόρη έγκυο...
Άμα σε μαζέψει παρακάτω γιατί δεν σε είδε επειδή τον έχει κλειστό; Για μένα το έκανα ή για τον όποιο τύχει να βρεθεί πίσω δεξιά του παρακάτω; Όταν βλέπεις κάποιον βράδυ με κλειστά φώτα και του φωνάζεις για σένα το κάνεις ή για αυτόν που θα είναι στο τρίτο κάθετο στενό και επειδή δεν έχει ο άλλος φώτα δεν θα τον δει και θα βγει;
Να μη τα λέμε τα στραβά που βλέπουμε, τη δουλίτσα μας μόνο... Κακό πράγμα η αδιαφορία αλλά τι με νοιάζει εμένα;
Βρε συ ???
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Δε "στη λεω".
Απλα με τους τρελλους που κυκλοφορουν , το να αγγιξεις την περιουσια τους , μπορει να αποβει μεχρι και μοιραιο.
:(
Βρε συ ???
Δε "στη λεω".
Απλα με τους τρελλους που κυκλοφορουν , το να αγγιξεις την περιουσια τους , μπορει να αποβει μεχρι και μοιραιο.
Τι να σου πω, πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Εγώ λέω να συνεχίσω να το κάνω. :beer:
Aggelos_SV
16/05/2011, 21:24
Τι να σου πω, πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Εγώ λέω να συνεχίσω να το κάνω. :beer:
Εγώ θα έλεγα πως καλύτερα θα ήταν να τους έκανες την επισήμανση ,ότι τον έχουν ξεχάσει κλειστό, χωρίς να τον ανοίξεις.
Πιο πιθανό θα ήταν από ντροπή να τον ανοίξουν μόνοι τους...
KostRider
16/05/2011, 21:26
σε ειδα φιλε με το on-off δεν προλαβα να δω ποιο,να με χαιρετας στο ΚΕΥΠ στη Λαμια και σου ανταπεδωσα με κορνα! :beer: :wave2:
σε ειδα πιο περα,φιλε με το Ζ ξεκρανωτος,αλλα δεν ανταπεδωσες τον χαιρετισμο:wave2:
Παντως στην Αυστρία (για Ελλάδα δεν είμαι σίγουρος) ο δεξιός καθρέφτης δεν ειναι υποχρεωτικός αρκεί να μην έχεις βάλει σκίαστρα (κουρτινακια) στο πίσω παρμπρίζ.
Βρε συ ???
Δε "στη λεω".
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εγώ θα έλεγα πως καλύτερα θα ήταν να τους έκανες την επισήμανση ,ότι τον έχουν ξεχάσει κλειστό, χωρίς να τον ανοίξεις.
Πιο πιθανό θα ήταν από ντροπή να τον ανοίξουν μόνοι τους...
+656 ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΞΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Όσες φορές βλέπω κλειστο καθρέπτη κουτιού απλά σκάω δίπλα και υποδεικνύω με το χέρι τον κλειστό καθρέπτη και φεύγω. Αν φιλοτιμηθεί να τον ανοίξει τον άνοιξε. Την καλή πράξη της ημέρας την έκανα για σήμερα. :wave2:
Τι να σας πω ... Το να οδηγάει κάποιος για έστω μικρό σχετικά χρονικό διάστημα και να μην ξέρει ότι ο καθρέφτης του είναι κλειστός σημαίνει ότι δεν τους κοιτάζει . Το να του πω εγώ να τους ανοίξει δεν έχει αξία ...προφανώς!!! Τουλάχιστον έτσι ξέρω ότι δεν θέλει να γνωρίζει τι γίνεται τριγύρω του οπότε λαμβάνω κι εγώ τα μέτρα μου
Operater
17/05/2011, 02:01
Βρε συ ???
Δε "στη λεω".
...όπως και να κανεις προσπέραση/διήθηση απο δεξιά (εφοσον υπαρχει χώρος αριστερά)
Σε είδα SUV της ΕΛΑΣ να τραβάς το τρέυλερ με το Shiver της ΔΙΑΣ στην άνοδο της Συγγρού προς Αθήνα...
ΔΕΝ ήταν κλειστό το τρέυλερ όπως ορίζει ο νόμος.. Αλλά στα @@ σας..
:smokin:
GIXXERAKIAS
18/05/2011, 14:38
Σε είδα SUV της ΕΛΑΣ να τραβάς το τρέυλερ με το Shiver της ΔΙΑΣ στην άνοδο της Συγγρού προς Αθήνα...
Γιατι πιστευεις οτι θα ειχε και χαρτια το τρεηλερ η οτι θα ειναι ΚΑΙ ασφαλισμενο το τρεηλΟ?:lol: :lol:
Επισης σε ειδα 45αρη παπαρα Ελληνα που βγηκες με την γυναικα σου παγανια στο μικρολιμανο και αναμεσα σας ειχατε τον πιτσιρικα.Που πας ρε καραμητρο με τις remus να αντιλαλουν στο TDM σου και πηγαινες λες και οδηγαγες desmosedici?Λεφτα δεν εχεις για κρανος εστω για το ΠΑΙΔΙ σου?:evil:
sapila racing
18/05/2011, 14:39
Ποιό είναι τωρα το περίεργο που σου έκανε εντύπωση?
Που δεν εχουν κλειστά τρειλερ, η που χάλασε το shiver? :confused:
:rotflmao: :lol:
blackbusa
18/05/2011, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Γιατι πιστευεις οτι θα ειχε και χαρτια το τρεηλερ η οτι θα ειναι ΚΑΙ ασφαλισμενο το τρεηλΟ?:lol: :lol:
δεν ξεκινας με το να ειναι ασφαλισμενα ΚΑΝΟΝΙΚΑ το μηχανακι και το suv...
gr.lampraki sto peiraia....kinoume sti deksia me ti gilleria kai to mwro panw...
ekeini tin wra se eida paliokasma fortigatzi pou erxesai apo ta aristera mou me pernas kai xoris na anapseis flas striveis gia xr.smyrnhs mprosta mou...plakonomai sta frena kai akous 3 evaggelia mazi....
se vlepo na milas sto kinito kai sou leo kai to pater imwn kai ekeini tin ora kaneis kinisi na kateveis tsampoukalemenos.......
are kakomoiri exe xari pou me parakalouse i alli na figoume alliws tha tin etrwges ti fapa sou....
ena signomi tha eftane!
se eida stin kozani prin ligo kairo...p.mela mprosta sta everest,perimenes sto fanarikai erxomoun apo tin apenanti!
prin 2 wres eixa parei to fazer kai eliona sti volta...me koitakses kai me xairetises panw sto diko sou fazer.....eniosa poli wraia kai sou xamogelas!!!
i proti stigmi pou eniosa+ego mixanovios:beer:
7gibernau
18/05/2011, 14:52
:smokin: Ψεματα.....
webassasin
18/05/2011, 15:41
Σε ειδα στην Καλαματα,στην Αρτεμιδος στο φαναρι με το εργαλειο σου,τι μπουφανια την τουμπανη και το ARAI των at least 500 ευρω.
Κριμα που το ειχες στον αγκωνα.
Υποτιθεται οτι οταν πληρωνεις 1 μηνιατικο σε κρανος,ξερεις γιατι το πληρωνεις..
Βλεπω πολλους να περνανε ακοποι τα stop και να κανουν ενα σωρο μαλακιες τωρα που καλοκαιριασε.
Μαλλον τοσο καιρο δεν οδηγουσαν αυτοι,για αυτο μου κανει εντυπωση που εχουν τριπλασιαστει οι μαλακιες στο δρομο.
Σε ειδα στο Γυθειο βλακα μεσηλικα να ανοιγεις την πορτα τεντα και να πλακωνομαι στα φρενα για να μη στην παρω μαζι.
Σε κοιταξα σταματημενος διπλα σου,με κοιταξες και καλα τσαμπουκαλεμενος και εφυγες με τα ποδια συνεχιζοντας να με κοιτας.
Με ειδα στη Σπαρτη να παιρνω το διπλωμα της μηχανης σημερα και να φευγω
απο Ταυγετο για Καλαματα.
Με ειδα να κατεβαινω ολο το βουνο με νεκρα γιατι δεν ειχα καυσιμο και..
Σε ειδα λαμπακι να αναβεις την ωρα ακριβως που παρκαρα.
Αυτα.
nikos_abel
18/05/2011, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Επισης σε ειδα 45αρη παπαρα Ελληνα που βγηκες με την γυναικα σου παγανια στο μικρολιμανο και αναμεσα σας ειχατε τον πιτσιρικα.Που πας ρε καραμητρο με τις remus να αντιλαλουν στο TDM σου και πηγαινες λες και οδηγαγες desmosedici?Λεφτα δεν εχεις για κρανος εστω για το ΠΑΙΔΙ σου?:evil:
Όλα καλά με τους άφθαρτους, αυτό όμως με συγχίζει απερίγραπτα......
Κι ο μαλάκας, το αγαπάει το παιδί του. Και όταν έχει συνάχι, υποφέρει λες και το χάνει.
Αλλά είναι τόσο ΣΤΟΚΟΣ που δεν το καταλαβαίνει.
Αχ, αχ....
Gandalf dr685sm
18/05/2011, 15:46
χαχαχα... αληθινό.. είμαστε δύο Ι.Χ., όλοι έντος εξοπλισμένοι με παραλλαγής και φορτωμένα τα αυτοκίνητα με όπλα και εξοπλισμό για "milsim" (σ.σ. paintball). Σταμάτησες μπροστά μας επίτηδες να κάνεις τσαμπουκά γιατί πηγαίναμε αργά, και είδες ξαφνικά την "παραστρατιωτική οργάνωση" να κατεβαίνει.. ούτε ο Λούκυ Λουκ και η σκιά του τέτοια ταχύτητα σε "υποχώρηση"....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nikos_abel
18/05/2011, 15:48
Σας βλέπω όλες τώρα που έφτιαξε ο καιρός και αισθάνομαι π0ρν0γ3ρ0ς...
Αχ, θα τα φάω τα μούτρα μου, θα τα φάω...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Cpt. Haddock
18/05/2011, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
χαχαχα... αληθινό.. είμαστε δύο Ι.Χ., όλοι έντος εξοπλισμένοι με παραλλαγής και φορτωμένα τα αυτοκίνητα με όπλα και εξοπλισμό για "milsim" (σ.σ. paintball). Σταμάτησες μπροστά μας επίτηδες να κάνεις τσαμπουκά γιατί πηγαίναμε αργά, και είδες ξαφνικά την "παραστρατιωτική οργάνωση" να κατεβαίνει.. ούτε ο Λούκυ Λουκ και η σκιά του τέτοια ταχύτητα σε "υποχώρηση"....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φοβήθηκε μην του λερωθουν τα ρούχα απο τα χρωματοσφαιρίδια... :smokin:
Φοβήθηκε μην του λερωθουν τα ρούχα απο τα χρωματοσφαιρίδια... :smokin:
...γλύτωσε το χρώμα, αλλά το σωβρακάκι το λέρωσε αλλιώς... ;) :lol:
..δεν σε είδα όταν μου άφησες την κλήση, μαγκάκο της δημοτικής....εχω αποκυρρήξει την βία, αλλά για σένα θα έκανα μιά εξαίρεση...Ίσως. :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
....εχω αποκυρρήξει την βία, αλλά για σένα θα έκανα μιά εξαίρεση...Ίσως. :mad:
ΡΑΜΠΟ!!! :mad: :mad:
:lol: :rotflmao: :lol:
castoras
18/05/2011, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
ΡΑΜΠΟ!!! :mad: :mad:
:lol: :rotflmao: :lol:
:nono: :nono: :nono:
Τσακ...!!!!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
:nono: :nono: :nono:
Τσακ...!!!!
:lol: :lol: :lol: ΥΒΡΙΣ!!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
σε ειδα τυπε με την προπελα πριν απο λιγο να εχεις ανοιξει προβολια και ισως να εχεις την μεγαλη σκαλα ....οκ με τυφλωσες...στην αχαρνων εισαι ....δεν περνας απο την βαλια καλντα :sick:
guzzistas
18/05/2011, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
σε ειδα τυπε με την προπελα πριν απο λιγο να εχεις ανοιξει προβολια και ισως να εχεις την μεγαλη σκαλα ....οκ με τυφλωσες...στην αχαρνων εισαι ....δεν περνας απο την βαλια καλντα :sick:
Ζούγκλα αυτή η αχαρνών....
:lol:
webassasin
18/05/2011, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
..δεν σε είδα όταν μου άφησες την κλήση, μαγκάκο της δημοτικής....εχω αποκυρρήξει την βία, αλλά για σένα θα έκανα μιά εξαίρεση...Ίσως. :mad:
σε τι εφταιξε αυτος?
Aggelos_SV
19/05/2011, 00:11
Σε είδα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ,που είδες το SV μου και ήρθες και πάρκαρες το δικό σου, SV 1000 μπλε με carbon yoshimurες ,ακριβώς δίπλα!
:wave2:
PortisHead
19/05/2011, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
Και τι δουλεια είχες εσυ στο δρομο ΤΟΥ ?
Odin#9681
19/05/2011, 08:35
Σε ειδα κυριλοπαποβιε με το κοστουμι κ το το τζετ κρανακι σου να χεις σταματησει πρωτος πρωτος καμαρωτος στο φαναρι. ολα καλα. τιποτα δε χαλαει την ειρηηηηνη και την ηρεμιιιιιιια αυτης της τυπικης εικονας.
ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΜΑΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΜΕΣ ΑΠ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΤΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΑ! ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΑΝΤΡΑ
χμ..ακουσες οσα προλαβα γιατι ερχομουνα απ το αλλο ρευμα, αλλα ετσι κ σ ειχα διπλα μου θα τα γλυφες ευκολα απ το πατωμα σκατιαρη..
πιεσομετρο οκ...παμε ..σε ειδα κ σενα ρε παππουλη-καπετανιο με το βεσπι. ειχες βαλει το κλασικο τεραστιο πετασμα μπροστα μη και σου χαλασει το μαλλι ο αγερας. Υλικο ιδιοκατασκευη. αποτελεσμα: απλα δεν εβλεπες τπτ. θολο κ παραμορφωμενο. ΟΜΩSS ο καπτεν ιγκλο εχει προβλεψει κ εχει περγιονισει ενα ολοστρογγυλο φινιστρινι διαμετρου 15cm στο υψος των ματιων για απροσκοπτη οδηγηση..ολα οκ.
με τις υγειες μας
σε ειδα να σταματας στην πειραιως με το αμαξι σου και να τσαμπουκαλευεσαι στην κοπελια με το ατος που ηταν πισω απο το δικο σου καρο φλωρετα με τα γυαλια τυπου λαλας.
κατεβηκες,την εβριζες,πηγες να της ανοιξεις τη πορτα....σκεφτηκα να σταματησω για να σε τρομαξω λιγακι αλλα απο την αλλη δεν ειχα δει και τι εγινε οποτε ισως και να χες δικιο....
παρ ολα αυτα ειχε γελιο να βλεπω μια φλωροφατσα (και ελαφρως χατζιδακικος :lol: :lol: ) να τσαμπουκαλευεται σε μια κοπελιτσα.
τελικα σας αφησα κι εφυγα (μη στησω και τον περπιρακη...)
Σε είδα, που είχες ανάψει τα αλάρμ και πήγαινες.. πήγαινες.. πήγαινες.. λέγαμε "τώρα θα σταματήσει.. όχι, τώρα θα σταματήσει"..
Τελικά έσβησες τα αλάρμ, είκοσι μέτρα πριν το περίπτερο.....
.. και σταμάτησες στο περίπτερο. :alien:
Σήμερα θα δούμε πολλά...
Όπως εμένα πάνω σε pcx.. :rolleyes:
DimChios
19/05/2011, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Σε είδα, που είχες ανάψει τα αλάρμ και πήγαινες.. πήγαινες.. πήγαινες.. λέγαμε "τώρα θα σταματήσει.. όχι, τώρα θα σταματήσει"..
Τελικά έσβησες τα αλάρμ, είκοσι μέτρα πριν το περίπτερο.....
.. και σταμάτησες στο περίπτερο. :alien:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Joyrider
19/05/2011, 09:56
Κάποιος να πει στο τύπο με το ΜΤ-01 ότι έχουν περάσει ΚΑΙ τα Χριστούγενα ΚΑΙ οι Απόκριες.
Τόσα φωτάκια στο μηχανάκι δεν δικαιολογούνται με τίποτα :bigcry: :lol: :bigcry: :rotflmao:
Να μην έχω την φωτογραφική μαζί :cry:
LIBANEZOS
19/05/2011, 12:22
:yuck:
Στο αιώνιο ερώτημα : " Η μηχανή κάνει τον μακάκα ή ο μακάκας την μηχανή;" έχω καταλήξει ότι ο μακάκας είναι αυτός που επιλέγει την συγκεκριμένη μηχανή και πράττει το σύνολο των μακακιών που μπορεί :bigcry:
Φυσικά αναφέρομαι στις TDM που ως μηχανή αποτελεί μια ακόμα άριστη μηχανή για αυτό που καλείται να προσφέρει σε έναν αναβάτη, αλλά σίγουρα αποτελεί και το "εργαλείο" του μακάκα που τον βοηθά στην "εκσπερμάτωση" της καγκουριάς του :smokin:
Απολογούμαι για όλους εκείνους που επέλεξαν την μηχανή αυτή ώς αγάπη στα δίτροχα :beer:
dimitris22
19/05/2011, 12:34
Σήμερα θα δούμε πολλά...
Όπως εμένα πάνω σε pcx.. :rolleyes:
για πες μας μετα την αποψη σου γιατι σκεφτομαι να το τσιμπισω το συγκεκριμενο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
για πες μας μετα την αποψη σου γιατι σκεφτομαι να το τσιμπισω το συγκεκριμενο....
Αύριο θα το δώσω πισω, οπότε μέσα στο σ/κ θα αναρτήσω λεπτομερή αναφόρα.. Κι εδώ που τα λέμε, οδηγήθηκε ήδη με βροχή στην πόλη, μετά θα πάει Αττική Οδό, κι αυριο (που ελπιζω να ην βρεχει) θα οδηγηθεί σε στεγνή ΑΟ και μετά στεγνή Αθήνα..
Μια χαρά τεστάκι θα είναι..
Ακούει ο Δάλλας; :lol:
Allst@rf
19/05/2011, 12:51
σας ειδα ρε γουρουνια χθες ,η ωρα 3 τα ξημερωματα στην κακια σκαλα ,να την εχετε στημενη με ρανταρ και να στοχευετε σε ΑΔΕΙΟ δρομο...
με 150 χλμ,ημουν το μονο αυτοκινητο εκεινη την ωρα στο δρομο και σε ακτινα 15 χλμ...
την συγκεκριμενη ωρα βγηκατε για σεφτε ρε αρχιδια...
Τωρα περιμενω να μου ρθει κανα συχαρικι σπιτι γιατι δεν με σταματησαν επιτοπου..
Μ
Γ
Δ
:a29: :a29: :a016: :a016: :a57: :a57:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
σας ειδα ρε γουρουνια χθες ,η ωρα 3 τα ξημερωματα στην κακια σκαλα ,να την εχετε στημενη με ρανταρ και να στοχευετε σε ΑΔΕΙΟ δρομο...
με 150 χλμ,ημουν το μονο αυτοκινητο εκεινη την ωρα στο δρομο και σε ακτινα 15 χλμ...
Τωρα περιμενω να μου ρθει κανα συχαρικι σπιτι γιατι δεν με σταματησαν επιτοπου..
Μ
Γ
Δ
Μπορούν να σε φωτογραφήσουν εν κινήσει με φορητό ραντάρ; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Πως θα σου δώσουν κλήση αν δε σε σταματήσουν και αν η κάμερα δεν είναι σταθερή με υπέρυθρες φλας και τα ρέστα; :confused:
Allst@rf
19/05/2011, 13:35
Μπορούν να σε φωτογραφήσουν εν κινήσει με φορητό ραντάρ; Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Πως θα σου δώσουν κλήση αν δε σε σταματήσουν και αν η κάμερα δεν είναι σταθερή με υπέρυθρες φλας και τα ρέστα; :confused:
εχει λογικη αυτο που λες...
δλδ πρεπει να ειναι σταθερη η καμερα για να μου στειλουν το μπουγιουρντι στο σπιτι?:confused:
εχει λογικη αυτο που λες...
δλδ πρεπει να ειναι σταθερη η καμερα για να μου στειλουν το μπουγιουρντι στο σπιτι?:confused:
Δεν το έχω ψάξει γενικότερα τι παίζει με τα GATSOμετρα καθώς έχω ασχοληθεί μονο με άλλου είδους συστηματα επιτήρησης (CCTV) αλλά υποθέτω πως ναι. :confused:
guzzistas
19/05/2011, 14:43
Μ
Γ
Δ
Τίποτε δεν θα σου έρθει.. μην ανησυχείς.... αφού δεν σε σταμάτησαν.
και χαλάρωσε μη μας πάθεις και τίποτε.....
notakos600
19/05/2011, 14:48
Έχουν και κάμερα για φωτό, εμένα με φωτογράφισε από αμάξι που με ακολουθούσε προφανώς στην Αττική οδό με 160.
Στη φωτογραφία που μου έδειξαν στο τμήμα που με κάλεσαν μετά από καιρό φαινόταν ο κώλος του αμαξιού μου, η ημερομηνία, η ώρα και τα χιλιόμετρα...
Operater
19/05/2011, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Τίποτε δεν θα σου έρθει.. μην ανησυχείς.... αφού δεν σε σταμάτησαν.
και χαλάρωσε μη μας πάθεις και τίποτε.....
+1χιλιάδα :lol: :lol: :lol:
blackbusa
19/05/2011, 14:59
Μ
Γ
Δ
αν δεν "αστραψε" τιποτα εκεινη την στιγμη μην ανυσηχεις για τιποτα...:wave2:
Allst@rf
19/05/2011, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν δεν "αστραψε" τιποτα εκεινη την στιγμη μην ανυσηχεις για τιποτα...:wave2:
δε κατάλαβα να άστραψε τίποτα γιατί με μπερδευαν και τα χιλιάδες λαμπάκια τσαντίλασ που άστραφταν σύγχρονος μες στο μυαλό μου...
:bigcry:
@φάνη...
Μαλάκα δε τι παλεύω μια σου λέω...θέλω χλμ και πίστα επείγοντος...
εχω σκάσει...(με ψιθυρίστη φωνή)
blackbusa
19/05/2011, 15:48
δε κατάλαβα να άστραψε τίποτα γιατί με μπερδευαν και τα χιλιάδες λαμπάκια τσαντίλασ που άστραφταν σύγχρονος μες στο μυαλό μου...
:bigcry:
@φάνη...
Μαλάκα δε τι παλεύω μια σου λέω...θέλω χλμ και πίστα επείγοντος...
εχω σκάσει...(με ψιθυρίστη φωνή)
πιστεψε με...αν αστραφτε θα το καταλαβαινες καλα...:winka:
και για καποιον αλλον που ειπε...φωτο παιζει οντως απο αυτοκινητο...συνηθως ειναι καμουφλαρισμενα με τζαμια καθρεπτες...και σχετικα γρηγορα αυτοκινητα...το πιο γνωστο ειναι το octavia που ανεβοκατεβαινει την Κατερινη...σου κολλαει λιγο πισω...ψαρωνεις...ανοιγεις...κοβει...σκεφτεσε σε μαμησα...αλλα στο τελος το μαμιση το τρως εσυ...:lol: :lol: :lol:
webassasin
19/05/2011, 18:33
Το ρανταρ νομιζω βαραει και πινακιδα,σε περιπτωση που δε σταματησεις.
σε είδα παπάρα ποδηλάτη να περνάς με κόκκινο κ εμείς να γλιτώνουμε απο καραμπόλα για να μη σε μαζέψει από κάτω το αυτοκίνητο που έβγαινε κανονικά...:a31: :a31:
είδα επίσης κ scarabeo 125.στη ποδιά υπήρχε ενα χαρτόκουτο.πάνω στο κουτί ένα αγοράκι που τα πόδια του δεν έφταναν κάτω κ κρατιόταν απ το τιμόνι.ο μπαμπάς οδηγούσε με το ένα χέρι γιατί στο άλλο κρατούσε 3 τσάντες Σκλαβενίτη.η μαμά τέλος καθοταν πίσω έχοντας στη πλάτη της το καροτσάκι του μικρού σα τσάντα ορειβασίας...κ οι 3 τους ανέβαιναν τη Μιχαλακοπούλου ανάμεσα στα αμάξια κ ενώ έβρεχε,χωρίς ίχνος προστασίας...δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να θυμώσω...:uplate: :uplate:
tsompanis
19/05/2011, 23:41
σε είδα να με προσπερνας όμορφα τριβάλιστος και με πολλά καλούδια και αντίσκηνα φορτωμένος στην παλαιά εθνική ιωαννίνων -ηγουμενίτσας στα στροφιλίκια της νεράιδας με το v-strom σου και εγώ να πηγαίνω πορεία με το τρακτέρ και 25/χλμ μέσα στο μεσημέρι.πρέπει να γουστάριζες πάρα πολύ!
να υποθέσω ότι πήγαινες για το καράβι για ιταλία?
αχχχ ήρθε το καλοκαίρι και δεν την παλεύουμε!
GIXXERAKIAS
19/05/2011, 23:53
Σε είδα ρε αγορίνα με το versys f στον κηφισσο ,κοντά μεσάνυχτα και μετά συνέχισες καβάλας και έστριψες στα ΤΕΙ....οκ το καταλάβαμε είσαι γκαβακας και δεν βλέπεις....εγώ (με φιμε τζάμια τονίζω) και άλλοι οδηγοί τι σκατα σου φταίμε που πήγαινες κουναμενος συναμενος με την μεγάλη σκάλα αναμμένη όλη την ώρα και να βαράει στο μεδούλι από τον καθρέφτη???:uplate:
Ευτυχως σε ειδα...Ηθελες να κανεις σλαλομ στην αγιου ανδρεου με το βαρκαντερο ,αλλα ουτε που κοιταζες,σε προλαβα στο τσακ ενω εσυ χεστηκες και πηγε να σε πλακωσει το ρημαδι.Ευτυχως ολα καλα:beer: :beer: :wave2:
βλεπω πολυ μανουρα και μπινελικι στους δρομους!!!!
σε βλέπω κάθε μέρα και λιώνω....:rotflmao:
τα ερωτικά.... (http://www.youtube.com/watch?v=vCuzubt7sCo&feature=player_embedded#at=113)
Φιλαρακι με το μαυρο R6 εχτες κατα τις 23:00 στην Καλλιρόης:
Βάλε φλας
Βαλε καθρεπτες
Ο δρόμος δεν ειναι πίστα
αν αναρωτιεσαι γιατι δεν βλέπεις ενω τα εσκασες για xenon ειναι γιατι φωτισουν στον ουρανο και τυφλωνουν τους μπροστα και τους απεναντι.
συνεπως αφου τα φτιάξεις μπορείς και να μην αναβεις τη μεγαλη σκάλα...:hypnotize
:dizzy:
...σε είδΕ.
Στην πατησίων που είχες κοπανήσει την πεζή με το 1200gs. Διαλυμένα φώτα και μπαρμπρίζ στο μηχανάκι, όρθιο μεν.
Πεσμένη η κυρία και μές τα αίματα, δε.
Με το καλό. :wave2:
John Steed
20/05/2011, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Σας βλέπω όλες τώρα που έφτιαξε ο καιρός και αισθάνομαι π0ρν0γ3ρ0ς...
Αχ, θα τα φάω τα μούτρα μου, θα τα φάω...
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Κι εγώ τις είδα....
Άσε.... :look: :hypnotize :sick: :blush:
webassasin
20/05/2011, 17:46
Σε ειδα βλαμμενε με το ριμαδοσμαρτ σου να περνας το στοπ ακοπος.
Το ξερω οτι απο εκει περνανε ολοι οι ηλιθιοι και δεν διεκδικω προτεραιοτητα.
Οταν σου κορναρα και σου εκανα νοημα,μου απαντησες με την κλασσικη μαγκικΙΑ ελληνικΙΑ
χειρονομια,περιστροφης του καρπου:Τι εγινε? και σου φωναζω Το στοοοοοοπ.
Να,στα τεραστια σου..
Σε ειδα και εσενα αλβανοπακιστανε,να περνας το ιδιο στοπ,κοιτωντας καπου αλλου.
Σου κορναρα,εκανες μια γκριματσα οταν καταλαβες τη μαλακια σου,μου κουνησες το χερι και κορναρες.
Εσυ τουλαχιστον καταλαβες..
με ειδα σημερα να γλιτωνω στο τσακ τη στουκα με αμαξι που ξεπαρκαρε. Ουτε φλας ουτε τιποτα δεσποινις.
Παγωσε το αιμα μου :uplate:
Εσενα προφανως στα @@ σου :cry:
Aggelos_SV
20/05/2011, 19:09
Σε είδα στο πεζοδρόμιο να κουνάς το κωλαράκι σουπέρα δώθε και το μωβ βρακάκι σου να κρυφοπετάγεται έξω από το παντελονάκι σου....:a8:
Ευτυχώς πρόλαβα εγκαίρως να δω και τα σταματημένα αυτοκίνητα μπροστά μου :cry:
Α να χαθείτε ξεκωλίδια :lol:
nikos_abel
20/05/2011, 21:01
Σε είδα το πρωί κατά τις 6:30 να αναιβαίνεις στη γέφυρα πάνω από τον Απόλλωνα με τη βε στρομ σου
και είχα ξεμυτίσει με το κουτί λίγο παραπάνω από το κανονικό και με κοίταξες με ένα βλέμμα....
Σόρυ ρε φιλαράκι, λάθος μου, ήτανε πρωί και είχα αργήσει. Όλοι κάνουμε τη μ@λ@κία μας,
ευτυχώς απλά σε ψιλοέκλεισα και με είχες δει. Το δίκιο σε υποστηρίζει.
Ουδείς άσφαλτος.
Katana : .... me eida na moy les na mhn patao se vregmeno dromo (ksereis me ti) kai meta apo ligo (sto sxolasma) na vrexei epi mish ora :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
(epiasa th ypergalaksiakh taxythta ton 40xaw :rotflmao: )
Σε είδα στο πεζοδρόμιο να κουνάς το κωλαράκι σουπέρα δώθε και το μωβ βρακάκι σου να κρυφοπετάγεται έξω από το παντελονάκι σου....:a8:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υπέρτατος
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Katana : .... me eida na moy les na mhn patao se vregmeno dromo (ksereis me ti) kai meta apo ligo (sto sxolasma) na vrexei epi mish ora :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
(epiasa th ypergalaksiakh taxythta ton 40xaw :rotflmao: )
:a10: :a013: arga badizw , zwi kerdizw :wave2:
katana ποτε θα φτιαξεις κανα βιντεακι με το beta σου να το δουμε εν δραση? :cool:
Επισης ασχετο αλλα εμπαινες μηπως σε κανα αλλο φορουμ. Το gmteam σου λεει κατι?
KostRider
21/05/2011, 18:02
σε κατι τετοια σου πεταγωνται τα ματια εξω και θες να τους κανεις το ιδιο...:eyepop:
ομοιοπαθης κι εγω...:uplate:
pilotos_xtreme
21/05/2011, 18:28
σας ειδα χθες παλικαρια των διας ,κατα τις 2 το βραδυ στη καλλιροης. 4 μηχανακια 8 ατομα,τα 2 ξεκινανε με φαρους και μπιπ μπιπ απο το φαναρι με σουζα .
αναρωτιεμαι αν εκανα εγω μπροστα σας σουζα,θα με σταματαγατε ναι με γραψετε και να μου τα παρετε ολα?
micro_fresh
21/05/2011, 21:40
Σε είδα παλικάρι με το scooter ξάπλα στην μαραθώνος στον προαστιακό, σε είχε στριμώξει ( ; ) γιωταχης και ελπίζω να 'σαι καλά. :wave2:
Ελπίζω επίσης να φορούσες κράνος γιατι σε είδα ξεκράνωτο και ελπίζω τον πεσμένο δίπλα καφέ να μην τον κρατούσες στο αριστερό.
boldor900f
22/05/2011, 19:30
Σε είδα φίλε με το μαύρο R6 στη γέφυρα της Επιδαύρου.
Ελπίζω να χάρηκες τη βόλτα σου.
Σε είδα φίλε με ένα Ducati μαύρο στην ΕΟ Αθηνών Κορίνθου.
Μάλλον ήταν αυτό το καινούριο το diavel
Cpt. Haddock
22/05/2011, 22:16
Λιμανάκια, σουρουπο Κυριακής.
Ξαφνικα, κινηση μπροστα. Στο αντιθετο ρευμα, στο πέταλο δύο αυτοκίνητα παρκαρισμενα πανω στη στροφή. Οπως περναω τους το φωναζω. Ακούω ενα "εμεινε φιλε". Ουτε τρίγωνο ουτε τιποτα.
Συνεχιζω, κινηση, redbull diving στη λιμνη, κοσμος. Πιο κατω σε μια διασταύρωση. Πιτσιρικάς τροχονόμος. Του εξηγω το περιστατικο:
"εχουν σταματησει δυο αυτοκίνητα, στο πέταλο, πανω στη στροφή"
παυση, βλέμμα απορίας
"Παρε το 100 φιλε, δεν μπορω να κανω κατι"
Το αποθετήριο με τις ατακες απαντησης, ξαφνικα εμοιαζε πολύ άδειο....
Η κατάντια μιας χώρας
Λιμανάκια, σουρουπο Κυριακής.
Ξαφνικα, κινηση μπροστα. Στο αντιθετο ρευμα, στο πέταλο δύο αυτοκίνητα παρκαρισμενα πανω στη στροφή. Οπως περναω τους το φωναζω. Ακούω ενα "εμεινε φιλε". Ουτε τρίγωνο ουτε τιποτα.
Συνεχιζω, κινηση, redbull diving στη λιμνη, κοσμος. Πιο κατω σε μια διασταύρωση. Πιτσιρικάς τροχονόμος. Του εξηγω το περιστατικο:
"εχουν σταματησει δυο αυτοκίνητα, στο πέταλο, πανω στη στροφή"
παυση, βλέμμα απορίας
"Παρε το 100 φιλε, δεν μπορω να κανω κατι"
Το αποθετήριο με τις ατακες απαντησης, ξαφνικα εμοιαζε πολύ άδειο....
Η κατάντια μιας χώρας
Εγώ στα πα δε στα πα ότι θα γίνεται χαμός από κει; Αλλά μου ήθελες να μου κάνεις τον στριφτερό :evil: :p
Από Α.Ο. πάντως ήταν τσάμπα η επιστροφή να ναι καλά οι γνωστοί κινηματίες :D
Cpt. Haddock
22/05/2011, 23:12
Εγώ στα πα δε στα πα ότι θα γίνεται χαμός από κει; Αλλά μου ήθελες να μου κάνεις τον στριφτερό :evil: :p
Ρε συ ποτέ δε γυριζω απο εκει, απλα με παρέσυραν οι άλλοι μεχρι το Molly Malone's στη Γλυφαδα..
(guinness, burger κλπ κλπ )
Ρε συ ποτέ δε γυριζω απο εκει, απλα με παρέσυραν οι άλλοι μεχρι το Molly Malone's στη Γλυφαδα..
(guinness, burger κλπ κλπ )
Εμ για αυτό δε βγαίνεις και πολύ ανοιχτοπέλαγα τελικά :evil: :p :p :p
Cpt. Haddock
22/05/2011, 23:22
:a021: