View Full Version : Σε είδα vol V
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Odin#9681
19/10/2010, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
Κάπως έτσι ??
spot on! χρειαζεται να πω για το κολλημένο-πατηκωμένο στόμα στο κάτω γείσο?
δλδ οκ, κρίση, αλλά αν χτύπα ξύλο συμβεί κάτι, καλύτερα να μη το φοράει το ρημάδι, πιο μεγάλη ζημιά θα πάθει.
Μπατ, ήταν ΑΡΑΙ νεβερδελές...
powerphot
19/10/2010, 17:02
Σε είδα π@π@ρα στη Γαλατσίου σήμερα 3.30, να μου βγαίνεις κάθετα με την μπλε πάπια, το μαύρο μπουφάν, και την σακούλα με τα ψώνια στο τιμόνι, ανάμεσα από δυο σταματημένα τουτου κινδυνεύοντας να μου φύγει το μπροστινό και να σε εμβολίσω με το τέρας.
Σε είδα μετά κι απ τον καθρέπτη που γύρευες τσαμπουκά επειδή άκουσες "#%$&(@&*&$@" μέσα
απ το κράνος μου, άλλα όταν σταμάτησα κοτεψες κι έστριψες στενό γιατί είσαι και ΚΑΦΡΟΣ.
Φόρα και κράνος ρε καραγκιόζη.
Γιατί να σε πληρώνει πιο ακριβά αυτός που θα σε πατήσει κάτω στο επόμενο στενό?:yuck:
kriskris
19/10/2010, 18:36
Σε είδα σήμερα το απογευμα στις στροφές ανέβαινες προς Δομοκό με Fazer!!Χαιρετηθήκαμε,καλούς δρόμους φίλε!:beer:
Είσαι απο δω??
Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
Σε είδα σήμερα το απογευμα στις στροφές ανέβαινες προς Δομοκό με Fazer!!Χαιρετηθήκαμε,καλούς δρόμους φίλε!:beer:
Είσαι απο δω??
εγω δεν ημουν παντως :D
εγω ημουν το σαββατο μεσημερι εκει....κ μαλλον θα ειμαι κ αυριο μεσημερι εκει :D
θες να δωκουμε ραντεβου? :sun:
DimChios
19/10/2010, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
εγω δεν ημουν παντως :D
εγω ημουν το σαββατο μεσημερι εκει....κ μαλλον θα ειμαι κ αυριο μεσημερι εκει :D
θες να δωκουμε ραντεβου? :sun:
κατεβαινες Κυριακη μεσημερι το Δομοκο προς Λαμια?
Το Fazer ειναι σκουρο χρωμα?
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κατεβαινες Κυριακη μεσημερι το Δομοκο προς Λαμια?
Το Fazer ειναι σκουρο χρωμα?
εχμ..........
ναι...........
:blush: :a13: :blush:
DimChios
19/10/2010, 19:05
εχμ..........
ναι...........
:blush: :a13: :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν εισαι εσυ χρωστας στο λογιστη μου μια σαλιαρα, μια πάνα βρακακι και ενα φιλι!
caesarsk
19/10/2010, 19:09
Σας ειδα με την εξής σειρά:
1. Παπαρα με το GSXR 750 ασπρο με αριθμό Ο*Ι 172 στο Γαλάτσι, με το δερμάτινο το μπουφανάκι, και ξεκράνωτε, να ξεκινάς από το φανάρι δίπλα μου γκαζωμένος και τελικά να σου σηκώνεται σούζα χωρίς να το θέλεις και να σου φεύγουν ποδια κωλοι αλλού νταλού.....πέθανα στο γέλιο χαμένε, αλλά όχι και οι ΔΙΑΣ που με ακολουθούσαν!!!
2. Ταξιτζή που σταμάτησες παραχωρόντας μου προταιρεότητα ενώ ήμουν αρκετά μακρυά...Μάλλον δικός μας εισαι
3. Σκούτερ Beverly στην Κηφισιας, με άσπρο κράνος με μαύρη ρίγα στην μέση...Ασπρόμαυρο σακκάκι γυναικείο, και μαύρο παντελόνι...ρε μπας και ησουν εσύ ρε φίλε Ερρικας? Αν ναι...εισαι πολυ κουλάδι παιδάκι μου, ολόκληρη ουρά πίσω σου απο μηχανές δεν την είδες?
αν εισαι εσυ χρωστας στο λογιστη μου μια σαλιαρα, μια πάνα βρακακι και ενα φιλι!
what? :look:
με αυτη τη συγκεκριμενη σειρα? :p
να ξερω κ τον λογο βρε παιδι μ :lol:
DimChios
19/10/2010, 19:32
what? :look:
με αυτη τη συγκεκριμενη σειρα? :p
να ξερω κ τον λογο βρε παιδι μ :lol:
ερχεται χτες μαγαζι...
- "πωπω ρε μλκ..."
- "τι θε ρε π00στη παλι? Λεφτα? Δεν εχω!!!"
- "α γ@μησου ρε, κατσε να σου πω..."
- "...."
- "Κατέβαινα προχτές από Τρίκαλα και στο Δομοκό εχω πέσει σε τραινάκι με ένα λεωφορείο μπροστά και 2-3 ακόμη αμάξια...εγώ 4ος με το Focus...βλέπω απ τον καθρέφτη να ανεβαίνει ένα μοτό (μετά κατάλαβα οτι ήταν Fazer και μάλλον 1000αρι, δε θυμάμαι χρώμα, σκουρόχρωμο πάντως)...τον κόβω οτι τό χει...κάνω λίγο δεξιά και αρχίζω να παρατηρώ...μιλάμε ρε μλκ το άτομοοοοοο...πώωωω τι να σου λέω!!!....καλά, από εξοπλισμό όχι και πολλά πράγματα, μπουφάν και κράνος σίγουρα, τζήν κτλ όμως...πέφτει στα φρένα, σηκώνει κεφάλι να δεί, κατεβάζει κεφάλι, βγάζει πόδι, βγάζει σώμα και κεφάλι, στρίβει και ανοίγει γκάζι...ξανασηκώνεται, ξανά πάλι ίδιες κινήσεις..."
- "τελείωνε ρε μλκ, την ξέρω τη διαδικασία! επειδή εσυ είσαι κουλός και δεν αποφασίζεις ούτε σκούτερ να πάρεις παρ ότι γουσταρεις, μη μου τα πρήζεις..."
- "σκάσε μλκ, σου λέω έπαθα πλάκα!!! μιλάμε ο τύπος το έχει σου λέω!!! ξανά... μπλα μπλα μπλα...στο τέλος φτάνει το λεωφορείο, κάνει τα ίδια του σκάει μια και άντε γειά λεμε! ...και μένω εγώ μλκας, η γυναίκα να μου λέει τί έπαθες μωρέ, ώχου κι εμένα να μου τρέχουν τα σάλια, να έχω χ3στεί απ τη χαρά μου και να θέλω μιλάμε να τον πετύχω να του δώσω ένα φιλί έτσι για τη μαγκιά του μιλάμε!"
- "ντάξ, τελείωσες? Αϊντε βλάκα γιατί μπορεί να είναι κανένας δικός μας βαρβάτος και να τον πείσω να του δώσεις φιλί! μπουαααχχαχαχαχαχ!!!!" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά δεν πρέπει τελικά να ήσουν εσύ! Αυτός λεει "το είχε"!
:p :lol: :lol: :lol:
αλλος θα ηταν....οχι επειδη δεν το εχω :p αλλα επειδη εγω φοραγα δερματινη φορμα...
μαυρη με ασπρες ριγες....εκτος κ εαν δεν προσεξε καλα :winka:
by the way ειχε κ λεωφορεια μπολικα κ γενικως κινηση οποτε μπορει κ να ημουν εγω :lol:
αλλα με δερματινη φορμα ειπαμε....για ξαναρωτα τον :lol: :wave2:
DimChios
19/10/2010, 19:43
αλλος θα ηταν....οχι επειδη δεν το εχω :p αλλα επειδη εγω φοραγα δερματινη φορμα...
μαυρη με ασπρες ριγες....εκτος κ εαν δεν προσεξε καλα :winka:
by the way ειχε κ λεωφορεια μπολικα κ γενικως κινηση οποτε μπορει κ να ημουν εγω :lol:
αλλα με δερματινη φορμα ειπαμε....για ξαναρωτα τον :lol: :wave2:
σε τρωει ο κ@λος σου για φιλι ε?
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Σε είδα χακι τενερε 660 παρκαρισμένο στον σταθμό του τραμ στον Ν.Κοσμο…
Με την μαμά μπαγκαζιερα σου , τις χούφτες , την σχάρα στα φώτα… πολύ όμορφο
και αυτοκόλλητο μοτο.γρ στο πλάι του ντεπόζιτου…. Ποιος είσαι βρεεεεε?
:beer: :beer:
jimtarasxt660x
19/10/2010, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Σε είδα χακι τενερε 660 παρκαρισμένο στον σταθμό του τραμ στον Ν.Κοσμο…
Με την μαμά μπαγκαζιερα σου , τις χούφτες , την σχάρα στα φώτα… πολύ όμορφο
και αυτοκόλλητο μοτο.γρ στο πλάι του ντεπόζιτου…. Ποιος είσαι βρεεεεε?
Μήπως είναι ο Ταμίας? κάπου εκεί είναι τα λημέρια του νομίζω:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Μήπως είναι ο Ταμίας? κάπου εκεί είναι τα λημέρια του νομίζω:winka:
οχι... του ταμία είναι….. σεσημασμένο…:lol:
άλλωστε , δεν είχε ακραπες …
:winka:
jimtarasxt660x
19/10/2010, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
οχι... του ταμία είναι….. σεσημασμένο…:lol:
άλλωστε , δεν είχε ακραπες …
Μηπως το ειχε καμουφλαρει για να μην τον καταλαβουν?
greekgenius
19/10/2010, 20:13
Σε ειδα καριολη εγω με το αμαξι εσυ με το μπαουλο με ροδες(ετσι λεω τα αυτοματα sorry κιολας αλλα οποιος θελει γκαζι φρενο εχει τα συκγρουμενα) στη λαγκαδα που βγηκα ενω εσυ εισουν 100 μετρα μακρια με μετρια ταχυτητα μια λωριδα πιο περα και ηρθες διπλα μου και γυρευες φασαριες.Λοιπον παπαρα σου τα χωσα αλλα θα στα πω μια ακομα αν τυχει να το διαβασεις εχει χαρη που ειμουν με τη μανα μου διπλα εχει χαρη που δεν εχω διπλωμα για αμαξι και εχει φυσικα που με βρηκες μετα απο 12 ωρες δουλειας...Αλλα που θα παει θα σε βρω με τη μηχανη οταν ειμαιο στρογγυλη ειναι η θεσσαλονικη και να το ξες οτι θα σφαχτουμε μαλακισμενο γιατι σου ειπα θα πας νοσοκομειο και εγω στο τμημα αλλα μου φαινεται δεν καταλαβαινουν ορισμενοι...μ λεγες και αν ειδα τα σηματα παρολο π στο συγκεκριμενο δρομο π βγηκα δεν ειχε κανενα..ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ..σορρυ ξανα μαγκες αλλα καπου επρεπε να τα πω....
σε ειδα να σε περνει το ασθενοφορο πριν 2 ωρες :(
ακουσα το μπαμ οταν σταματησες κανονικοτατα στο φαναρι και ο μαλακας με το αυτοκινητο πισω σου προφανως χαζευε και επεσε πανω σου απεναντι απο την πλ Μαβιλη."ευτυχως" 3 αμαξια πισω ερχοταν ενα τοτα και 3-4 διας.Το ασθενοφορο στο δυλεπτο!!!!
ησουν τυχερος στην ατυχια σου.
φοραγες κρανος αλλα τι αλλο νακανες?
περαστικα αδελφε και ελπιζω να την γλιτωσεις με λιγα .....
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
σε ειδα να σε περνει το ασθενοφορο πριν 2 ωρες :(
ακουσα το μπαμ οταν σταματησες κανονικοτατα στο φαναρι και ο μαλακας με το αυτοκινητο πισω σου προφανως χαζευε και επεσε πανω σου απεναντι απο την πλ Μαβιλη."ευτυχως" 3 αμαξια πισω ερχοταν ενα τοτα και 3-4 διας.Το ασθενοφορο στο δυλεπτο!!!!
ησουν τυχερος στην ατυχια σου.
φοραγες κρανος αλλα τι αλλο νακανες?
περαστικα αδελφε και ελπιζω να την γλιτωσεις με λιγα .....
:( :( περαστικα στο παληκαρι...μακαρι να ναι καλα...
DimChios
20/10/2010, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Σε ειδα καριολη εγω με το αμαξι εσυ με το μπαουλο με ροδες(ετσι λεω τα αυτοματα sorry κιολας αλλα οποιος θελει γκαζι φρενο εχει τα συκγρουμενα) στη λαγκαδα που βγηκα ενω εσυ εισουν 100 μετρα μακρια με μετρια ταχυτητα μια λωριδα πιο περα και ηρθες διπλα μου και γυρευες φασαριες.Λοιπον παπαρα σου τα χωσα αλλα θα στα πω μια ακομα αν τυχει να το διαβασεις εχει χαρη που ειμουν με τη μανα μου διπλα εχει χαρη που δεν εχω διπλωμα για αμαξι και εχει φυσικα που με βρηκες μετα απο 12 ωρες δουλειας...Αλλα που θα παει θα σε βρω με τη μηχανη οταν ειμαιο στρογγυλη ειναι η θεσσαλονικη και να το ξες οτι θα σφαχτουμε μαλακισμενο γιατι σου ειπα θα πας νοσοκομειο και εγω στο τμημα αλλα μου φαινεται δεν καταλαβαινουν ορισμενοι...μ λεγες και αν ειδα τα σηματα παρολο π στο συγκεκριμενο δρομο π βγηκα δεν ειχε κανενα..ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ..σορρυ ξανα μαγκες αλλα καπου επρεπε να τα πω....
Γ@Μ@Σ!!!
:a18:
:a31:
Cpt. Haddock
20/10/2010, 08:22
[...] εχει χαρη που ειμουν με τη μανα μου [...]
Αυτο δεν το έχω βαλει στις δικαιολογίες; (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=103382&highlight=%2A%E5%E9%E4%E1%2A)
:lol:
(για τα υπολοιπα, με καλυψε ο χιωτης)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτο δεν το έχω βαλει στις δικαιολογίες; (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=103382&highlight=%2A%E5%E9%E4%E1%2A)
:lol:
(για τα υπολοιπα, με καλυψε ο χιωτης)
Ποιός Χιώτης ρε Ηλία????? Ο γνωστός μπουζουξής με την Μαίρη Λίντα?????
http://www.youtube.com/watch?v=1Ov5cDO0yIc&feature=related
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
DimChios
20/10/2010, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Ποιός Χιώτης ρε Ηλία????? Ο γνωστός μπουζουξής με την Μαίρη Λίντα?????
http://www.youtube.com/watch?v=1Ov5cDO0yIc&feature=related
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
δεν εχουν εκτυπωθει ακομα οι καρτες σου!!!
:evil:
DimChios
20/10/2010, 10:27
σας ειδα ρε "Ζωα" χτες το βραδυ καβάλα στο σκουτερ σας και να "σέρνετε" απο το λουρί το καημένο το σκύλο και όλο να επιταγχυνετε που να σας κοπούν τα παπάρια απ τη ρίζα!
ζίκ ζακ, (καλα το άκρανοι εννοειται ετσι?) και το ζωντανο να προσπαθεί να ακολουθήσει την πορεία σας!
Μεχρι που στριψατε και πήγατε τόσο κοντά στο παρκαρισμένο που το ζωντανό έγινε σάντουιτς με τον προφυλακτήρα!
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ να σαβουρωνόσασταν και να σκάγατε στα κολωνάκια να ελευθερωθεί κι ο σκύλος!
δεν πρόλαβα να πάρω πινακίδα, τυχεροί ήσασταν!
σιχτηρια! :mad:
Μεχρι που στριψατε και πήγατε τόσο κοντά στο παρκαρισμένο που το ζωντανό έγινε σάντουιτς με τον προφυλακτήρα!
ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ-ΔΟΝΤΙΑ-ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ.......
ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ......
:mad: :mad: :mad:
DimChios
20/10/2010, 11:18
ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ...ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ-ΔΟΝΤΙΑ-ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ.......
ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ......
:mad: :mad: :mad:
καλα, ελα απο δω μια βολτα κι εσυ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112220
καλα, ελα απο δω μια βολτα κι εσυ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=112220
το ειδα....κ εγω το ιδιο θα του εκανα αν χτυπαγε ετσι ενα ζωντανο κ γελαγε κιολας μετα......
Είσαι απο δω??
er6-n νομίζω...:wacko: :winka:
μόλις μπήκα σπίτι άνοιξαν οι ουρανοί...
καλούς δρόμους και σ'εσένα...:beer:
edit: ρε Q-fala kyko όλο προπόνηση είσαι ε...???:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
ψηνεσαι για σημερα μεσημερι?κατα τις 4? :smokin: :wave2:
kriskris
20/10/2010, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
er6-n νομίζω...:wacko: :winka:
μόλις μπήκα σπίτι άνοιξαν οι ουρανοί...
καλούς δρόμους και σ'εσένα...:beer:
Απο τα μέρη μας??
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Σας ειδα με την εξής σειρά:
1. Παπαρα με το GSXR 750 ασπρο με αριθμό Ο*Ι 172 στο Γαλάτσι, με το δερμάτινο το μπουφανάκι, και ξεκράνωτε, να ξεκινάς από το φανάρι δίπλα μου γκαζωμένος και τελικά να σου σηκώνεται σούζα χωρίς να το θέλεις και να σου φεύγουν ποδια κωλοι αλλού νταλού.....πέθανα στο γέλιο χαμένε, αλλά όχι και οι ΔΙΑΣ που με ακολουθούσαν!!!
2. Ταξιτζή που σταμάτησες παραχωρόντας μου προταιρεότητα ενώ ήμουν αρκετά μακρυά...Μάλλον δικός μας εισαι
3. Σκούτερ Beverly στην Κηφισιας, με άσπρο κράνος με μαύρη ρίγα στην μέση...Ασπρόμαυρο σακκάκι γυναικείο, και μαύρο παντελόνι...ρε μπας και ησουν εσύ ρε φίλε Ερρικας? Αν ναι...εισαι πολυ κουλάδι παιδάκι μου, ολόκληρη ουρά πίσω σου απο μηχανές δεν την είδες?
Όχι φίλε Caesarsk! Το δικό μου σκούτερ μου είναι Peugeot.... και δεν έχω ποτέ πίσω μου ουρά από μηχανές!!! Μάλλον με μπέρδεψες με άλλον...:wave2:
webassasin
20/10/2010, 16:16
εχει χαρη που δεν εχω διπλωμα για αμαξι και εχει φυσικα που με βρηκες μετα απο 12 ωρες δουλειας...Αλλα που θα παει θα σε βρω με τη μηχανη οταν ειμαιο στρογγυλη ειναι η θεσσαλονικη και να το ξες οτι θα σφαχτουμε μαλακισμενο
χωρις διπλωμα και ψαχνεις κ ρεστα..
Καλος.
Με ειδα να παιρνω το καινουργιο παπακι εχτες...
Και σημερα να με πιανει λαστιχο..
Πολλα καντηλια λεμε..
Manalishi
20/10/2010, 16:25
Σε Είδα Βασίλειε!!!
η αλλιώς:
worshipper jesus
religion glory
ψάλτης
speed kills
και πόσα άλλα nicknames που δεν θυμάμαι......Να μπαίνεις σε όλα τα forum κα να λές για την Ηδονιιηή!!!!
Ημαρτόν!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Manalishi
Σε Είδα Βασίλειε!!!
η αλλιώς:
worshipper jesus
religion glory
ψάλτης
speed kills
και πόσα άλλα nicknames που δεν θυμάμαι......Να μπαίνεις σε όλα τα forum κα να λές για την Ηδονιιηή!!!!
Ημαρτόν!!!!
καλα....
τον webassasin θα τον αγαπησει με αυτο το avatar....
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
greekgenius
20/10/2010, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
χωρις διπλωμα και ψαχνεις κ ρεστα..
Καλος.
Με ειδα να παιρνω το καινουργιο παπακι εχτες...
Και σημερα να με πιανει λαστιχο..
Πολλα καντηλια λεμε..
Δεν ψαχνω τα ρεστα φιλε και για αυτο δεν το τραβηξα παραπανω το θεμα αλλα η μαλακια καποιου ειναι μαλακια-και οσο για το διπλωμα σε 10 μερες δινω σηματα....αλλη μαλακια θα δωσω 100 φορες σηματα και για μηχανη και για αμαξι και εχω 10 ωρες με το αμαξι βολτες (τωρα θα μου μαθουν να οδηγαω και ειδικα αυτη που ειναι στη σχολη....
greekgenius
20/10/2010, 19:11
Σε ειδα μαλακα πακετα που πηγαινες λες και ειχες παραγγελια για τον πάπα ....και μου κολλαει και ο ηλιθιος απο πισω εχει χαρη που εχω κοψει τις σουζες και βαριομουν εκεινη τη στιγμη...παντα αυτο εκανα οποιος μ πρηζε τα αρχιδια και την εβλεπε πιλοταρα θα με βλεπε για αρκετη ωρα στη μια και μετα το βουλωνει....τελος παντων σοβαροτης .-
Δεν ψαχνω τα ρεστα φιλε και για αυτο δεν το τραβηξα παραπανω το θεμα αλλα η μαλακια καποιου ειναι μαλακια-και οσο για το διπλωμα σε 10 μερες δινω σηματα....αλλη μαλακια θα δωσω 100 φορες σηματα και για μηχανη και για αμαξι και εχω 10 ωρες με το αμαξι βολτες (τωρα θα μου μαθουν να οδηγαω και ειδικα αυτη που ειναι στη σχολη....
τι ειν τουτος ρε?
greekgenius
20/10/2010, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
τι ειν τουτος ρε?
Τι εννοεις ρε φιλε ?να σου απαντησω εγω αν θες πες μου...
σε είδα ανεγκέφαλε άκρανε που κουβάλαγες και 2ο άτομο, άκρανο φυσικά, που όμως δε σου φταίει σε τίποτα!!!
σε σούβλισε το r1 όπως ήταν λογικό με σούζα και είπες να το παίξεις χεράς με το varadero ή κάτι που του μοιαζε, και στη γέφυρα από λεωφόρο αθηνών που σε βγάζει Κηφισό πήγες να πλαγιάσεις για να ακολουθήσεις τον r1, και μπήκες φρεναριστός στη στροφή, σε πέταξε στην εξωτερική λωρίδα και δε ξέρω και γω πώς τη γλύτωσες με τόση κλίση και φρένα συνδιασμένα :cry:
αφού λέω ω ρε μλκ, θα πρέπει να φωνάξω εκαβ επειγόντως
παίζει και να χέστηκα πιο πολύ εγώ από σένα με τέτοια άγνοια που σε διακατέχει
αν και μάλλον άφησες καφέ λεκέ στο βρακί σου γιατί μετά στο Κηφισό πήγαινες πίσω απτά αμάξια
webassasin
20/10/2010, 19:32
Τι εννοεις ρε φιλε ?να σου απαντησω εγω αν θες πες μου...
αστο,εσυ μην απαντησεις,αντε κανε καμια σουζα να ξενερωσεις κανεναν << πακετα >>.
Και μην πας να δωσεις για διπλωμα,καλα ξηγιεσαι.
Μονο που αν βρεις κανενα προφυλακτηρα και φταις,δε σε σωζει τιποτα αν παρει χαμπαρι ο αλλος.
Εχετε ξεφυγει λιγο εδω μεσα η ειναι η ιδεα μου?
Σε είδα μπάτσε με το πολιτικό σου μηχανάκι και την πινακίδα πίσω στραβωμένη. Αλλά ποιος ο λόγος ν ανησυχείς σε ενδεχόμενο έλεγχο; Σε βλέπω και σενα συνέχεια ρε γειτονάκι με το κόκκινο ducatti αλλά πάντα χωρίς κράνος. :( Κόκκινο ducatti ήταν και του αδερφού σου όπως και τότε παλιά... άσε και δε θέλω να θυμάμαι... :sad: :sad: Καμιά μέρα αν σε πετύχω θα σΕ πω να το φοράς...:winka:
Operater
20/10/2010, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
... Καμιά μέρα αν σε πετύχω θα σΕ πω να το φοράς...:winka:
Σημειωματάκι... (it works 100%) :)
DimChios
21/10/2010, 07:57
σας ειδα κουκλιτσες μου (2 διαφορετικές) με σκούτερ και Arai κρανακια τούμπανο και σας χάρηκα!!!
Πραγματικα, μπραβο!!!
:wave2:
σας ειδα ρε "Ζωα" χτες το βραδυ καβάλα στο σκουτερ σας και να "σέρνετε" απο το λουρί το καημένο το σκύλο και όλο να επιταγχυνετε που να σας κοπούν τα παπάρια απ τη ρίζα!
ζίκ ζακ, (καλα το άκρανοι εννοειται ετσι?) και το ζωντανο να προσπαθεί να ακολουθήσει την πορεία σας!
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ να σαβουρωνόσασταν και να σκάγατε στα κολωνάκια να ελευθερωθεί κι ο σκύλος!
δεν πρόλαβα να πάρω πινακίδα, τυχεροί ήσασταν!
σιχτηρια! :mad:
Το είπαμε κι αλλού...όχι "Ζώα" φίλε μου, "Άνθρωποι" είναι ο χειρότερος χαρακτηρισμός γι'αυτές τις περιπτώσεις:yuck:
DimChios
21/10/2010, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
Το είπαμε κι αλλού...όχι "Ζώα" φίλε μου, "Άνθρωποι" είναι ο χειρότερος χαρακτηρισμός γι'αυτές τις περιπτώσεις:yuck:
Γι αυτο το εβαλα σε " " το ζωα!
By the way εμαθα ποιοι είναι και τι κάνουν γενικότερα!
Και το ζωντανο προορίζεται για κυνομαχιες!
:sad:
σας ειδα χθες το μεσημερι κατα τις 5 παρα...στο δρομο μετα το νοσοκομειο λαμιας προς δομοκο....
ενα μαυρο fz6 με fairing κ ενα μαυρο er6 γυμνο....
ανεβαινατε γρηγορα....
φτασατε στο σημειο προς μονη αντινιτσας κ ξανακατεβηκατε....παλι γρηγορα....
φτασατε στη διασταυρωση για νοσοκομειο κ ξανανεβηκατε....παλι γρηγορα....
αυτη τη φορα σταματησατε στο βενζιναδικο εκο στο σημειο δερβενακια....
εκει σας ρωτησε κ ενας αθιγγανος ποσο παει το εργαλειο...διπλα αραγμενα πολλαααα αλογα....
κ βρωμαγαν κιολας.....ελπιζω να σας ξαναπετυχω καπου.......
:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
:wave2: :wave2:
kriskris
21/10/2010, 16:01
σας ειδα χθες το μεσημερι κατα τις 5 παρα...στο δρομο μετα το νοσοκομειο λαμιας προς δομοκο....
ενα μαυρο fz6 με fairing κ ενα μαυρο er6 γυμνο....
ανεβαινατε γρηγορα....
φτασατε στο σημειο προς μονη αντινιτσας κ ξανακατεβηκατε....παλι γρηγορα....
φτασατε στη διασταυρωση για νοσοκομειο κ ξανανεβηκατε....παλι γρηγορα....
αυτη τη φορα σταματησατε στο βενζιναδικο εκο στο σημειο δερβενακια....
εκει σας ρωτησε κ ενας αθιγγανος ποσο παει το εργαλειο...διπλα αραγμενα πολλαααα αλογα....
κ βρωμαγαν κιολας.....ελπιζω να σας ξαναπετυχω καπου.......
:bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
:D :D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα μας ξαναπετύχεις εκει στη γύρα θα είμαστε,εχει και άλογα,βάζουμε κόντρες...:cool:
ΥΓ. Θα ανοίξω καινούριο πόστ που θα το ονομάσω "σε άκουσα..." για ενα φ1000...:a48: :a48:
castoras
21/10/2010, 16:23
8+κάτι στη Λ. Αθηνών,κράνος police,φουλ μα φουλ εξοπλισμό κορντούρες που δε μου φάνηκαν της αστυνομίας,μποτούλες πολιτικές,δεν πρόσεξα τί και οδηγούσες λευκό μπουσα!Στο φανάρι της Σπ. Πάτση έκανα τον ψώφιο κοριό μη μου κάνεις καμιά κουβέντα για την εξάτμιση!!Αν είσαι εκτό υπηρεσίας,όλες για πάρτη σου :beer: :beer: :beer:
Θα μας ξαναπετύχεις εκει στη γύρα θα είμαστε,εχει και άλογα,βάζουμε κόντρες...:cool:
ΥΓ. Θα ανοίξω καινούριο πόστ που θα το ονομάσω "σε άκουσα..." για ενα φζ1000...:a48: :a48:
-κοντρες?τι ειναι αυτο?εγω δεν ξερω απο τετοια πραγματα τεκνον μου :smokin:
-μην ανοιξεις τετοιο ποστ....θα πλακωσουν τα μπατσονια κ θα με γραψουν :blush: :bigcry: :lol:
Σε είδα, εντελώς τυχαία, να στέκεις απειλητικά, καλά κρυμμένο ομολογουμένως, καθώς περπατούσα προς lower east side και chinatown. Έχω μύτη τελικά...
215675
Σας ειδα παιδια με τα ποδηλατα σας :winka:
πολυ σας χαρηκα, και σας θαυμασα δεν το κρυβω,εκατονταδες ποδηλατες σε βραδυνη βολτα με τα φωτακια τους,τα φαναρακια τους (θα μου αρεσε να δω και περισσοτερα κρανακια αλλα δεν θα σταθω σε αυτο)
-πηγαμε μαζι απο τζιτζιφιες εως το φαναρι που κανατε δεξια για καρα'ι'σκακη :sun:
μου φτιαξατε τη διαθεση και κυριως επειδη ειδα νεα παιδια, να εχουν αλλη σταση ζωης απο εμας τους (μεγαλυτερους)
Συνεχιστε ετσι! εγω σας θεωρω καλυτερους μου :beer:
Με είδατε νωρίτερα στο Θησείο με τη μηχανή με κράνος, γάντια, μπουφάν. Μηχανόβιοι από την Κωνσταντινούπολη απ' ό,τι μου είπατε, γι' αυτό και σταματήσατε εμένα. Με ένα βανάκι που μετά είδα ότι έγραφε επάνω "Ducati Service".
Προσπαθούσατε να πάτε σε ένα ξενοδοχείο στου Ψυρρή. Προσπάθησα να σας δείξω στο χάρτη αλλά ήταν απαράδεκτος. Πολλά λάθη, δεν είχε την Ερμού στο κομμάτι Μοναστηράκι-Θησείο...
Σας πήγα μέχρι την Ερμού και σας έδειξα προς τα που είναι το ξενοδοχείο. Δεν το ήξερα και δεν ήξερα και τι έχουν κάνει με τους πεζοδρόμους και τις μονοδρομήσεις στου Ψυρρή ώστε να σας πάω ακριβώς.
Ελπίζω να το βρήκατε εύκολα! Σόρρυ που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο! :beer:
gs 500 f
23/10/2010, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
8+κάτι στη Λ. Αθηνών,κράνος police,φουλ μα φουλ εξοπλισμό κορντούρες που δε μου φάνηκαν της αστυνομίας,μποτούλες πολιτικές,δεν πρόσεξα τί και οδηγούσες λευκό μπουσα!Στο φανάρι της Σπ. Πάτση έκανα τον ψώφιο κοριό μη μου κάνεις καμιά κουβέντα για την εξάτμιση!!Αν είσαι εκτό υπηρεσίας,όλες για πάρτη σου :beer: :beer: :beer:
και να σκεφθεις πριν κανα 9 μηνο του εκλεψαν το μπουσα και στο καπακι αγορασε αλλο ..........
απο τα καλα παιδια!!!!!!!!!!!!!![τι παιδι,50αρης!]
notakos600
23/10/2010, 18:22
Σας είδα μεσήλικο ζευγαράκι με το (μάλλον) 250 λίγο πιο πάνω από το Φρούριο της Φυλής το απογευματάκι και χαιρετηθήκαμε, εγώ ανηφόριζα για Δερβενοχώρια με το μπλε ΧΤ 600 κι εσείς κατηφορήζατε για Μονή Κλειστών και Φυλή.
Καλούς δρόμους να έχετε. :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Σας είδα μεσήλικο ζευγαράκι με το (μάλλον) 250 λίγο πιο πάνω από το Φρούριο της Φυλής το απογευματάκι και χαιρετηθήκαμε, εγώ ανηφόριζα για Δερβενοχώρια με το μπλε ΧΤ 600 κι εσείς κατηφορήζατε για Μονή Κλειστών και Φυλή.
Καλούς δρόμους να έχετε. :beer: :beer:
Τι εγινε ρε,συναντηθηκαν τα ΚΑΠΗ ?:lol:
σεεεε ειδααααααα ναι ναι εσενα!!!!ξερεις εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
guzzistas
23/10/2010, 21:23
Σας είδα granazi, ges_sprint_st και λοιπούς motoforumίστες στην Λάστα σήμερα!!!!!
:beer: :beer: :beer:
Καλά να περάσετε απόψε!!!!
Σας ειδα σημερα μεσημερακι στον αγιο ιωαννη ρωσσο αρκετους στο δρομο και μια παρεα για καφε εκει που εκατσα και εγω. καλους δρομους να εχετε παιδες . :beer:
notakos600
23/10/2010, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τι εγινε ρε,συναντηθηκαν τα ΚΑΠΗ ?:lol:
Νοιώθω 18 λέμε. :lol: :lol: :beer: :beer:
GIXXERAKIAS
24/10/2010, 10:49
Σε ειδα εχθες κατα τις δεκα παρα το πρωι στο περιστερι στον δρομο του Alouette (ξερεις εσυ,δεν θυμαμαι ονομα του δρομου :D ) με το Hondaκι σου και την Race Guns σου ντυμενος και αρματομενος με το Ηaku Sun σου και το Airoh σου με το σηματακι του Moto.gr.Καλους δρομους να εχεις φιλε.:beer:
Ps:Hμουν με το ασημι Corolla G6 πισω σου αλλα ειχε κινησουλα και δεν μπορεσα να σου πω καλημερα.:winka:
Se eida panivlaka me to gsxr stin protopapadaki na prospatheis mas peraseis olous apo pano mes stin kinisi .to perases papi re ilithie? :mad: les Kai xorages na peraseis.
Odin#9681
25/10/2010, 09:27
Σε ειδα σημερα το πρωι με το βεσπακι το 50ρι. και πανω που σφουγγιζα το δακρυ για το πρωτο μου μηχανακι (σνιφι σνιφι) ειδα και το υπερκρανος σου.
σπασμενο στα 3 λες κ σε χτυπησε κεραυνος ρε φιλε, να χουνε φυγει κομματια απο παντου κ να να φαινεται το αφρολεξ.. ρε αθρωπε! στο 1ο γερό φρεναρισμα θα το μαζευεις απ τα πατωματα! :eyepop:
ομως χα! νατο πετιεται! στο επομενο φαναρι σε ειδα κ σενα με το απιστευτο χαμογελο κ τα γαλανα ματια κοριτσακι μου! ;)
devil's animal
25/10/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σε ειδα εχθες κατα τις δεκα παρα το πρωι στο περιστερι στον δρομο του Alouette (ξερεις εσυ,δεν θυμαμαι ονομα του δρομου :D ) με το Hondaκι σου και την Race Guns σου ντυμενος και αρματομενος με το Ηaku Sun σου και το Airoh σου με το σηματακι του Moto.gr.Καλους δρομους να εχεις φιλε.:beer:
Ps:Hμουν με το ασημι Corolla G6 πισω σου αλλα ειχε κινησουλα και δεν μπορεσα να σου πω καλημερα.:winka:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
25/10/2010, 10:24
Σε είδα στην παραλιακη απο Αναβυσσο, κοκκινο ερπετο με το αλογακι στο καπο, το νουμερο 430 και τα μπουρια πίσω. Ανοιξα για να πλησιασω οσο μπορω και ακουσω λιγο απο την πανδαισια των 500 αλογων
Μετά ειδα κι εσενα Silver Shadow μεν την πινακιδα της ΕΛΠΑ
Μηχανες δεν ειδα :lol:
?????? ????????????? ??? Cpt. Haddock
?? ???? ???? ????????? ??? ????????, ??????? ?????? ?? ?? ??????? ??? ????, ?? ??????? 430 ??? ?? ??????? ????. ?????? ??? ?? ???????? ??? ????? ??? ?????? ???? ??? ??? ????????? ??? 500 ??????
???? ???? ?? ????? Silver Shadow ??? ??? ???????? ??? ????
??????? ??? ???? :lol:
:a23: :a23: :a23:
Mi mE peis oti eides to gtc :eyepop:
Na simiosoume to kathoristiko 1-3 pou petyxame xthes stin korea :D
Forza Scuderia :D
GIXXERAKIAS
25/10/2010, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Εσυ ησαντΕ σε Σταυρη?Που τριγυρνας ρε θηριο και δεν συναντιομαστε?:lol:
σε ειδα λευκο μπουσα
και σε ακουσα να ........."φτερνιζεσε" στη στροφη στο καραουλη
και μου πεσε το πα'ι'δακι απ το στομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GIXXERAKIAS
25/10/2010, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
σε ειδα λευκο μπουσα
και σε ακουσα να ........."φτερνιζεσε" στη στροφη στο καραουλη
και μου πεσε το πα'ι'δακι απ το στομα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μπας και ητο ο Τακης?:winka:
αυτοι οι πανεξυπνοι με τα μπλε που μαζευουν μηχανακια απο την πανεπιστημιου κ τα φορτωνουν στους γερανους, δεν ντρεπονται να μαζευουν κ τα Κουριερ????
3 μηχνακια κουριερ ειδα σημερα φορτωμενα, ελεος ρε παιδια!!!!! ποση ωρα θα εκανε να παραδοσει?? :( :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
αυτοι οι πανεξυπνοι με τα μπλε που μαζευουν μηχανακια απο την πανεπιστημιου κ τα φορτωνουν στους γερανους, δεν ντρεπονται να μαζευουν κ τα Κουριερ????
3 μηχνακια κουριερ ειδα σημερα φορτωμενα, ελεος ρε παιδια!!!!! ποση ωρα θα εκανε να παραδοσει?? :( :(
:rolleyes: ελεος πια τα εχουν φτιαξει ολα τα αλλα δλδ... τι να πεις....
Σε είδα που με κοίταγες έξω από το Everest.
Τα μάτια σου ήταν ορθάνοιχτα...τεράστια σαν τους ανεμόμυλους που κυνήγαγε ο σαλεμένος Ιππότης.
Από το ένα χέρι σε κράταγε ο μπαμπάς και από το άλλο η μαμά σου και εσύ τους κράταγες πίσω με όση δύναμη είχες και φώναζες ''περιμένετε λίγο...''
Γρήγορα γάντια/κράνος και έβαλα μπροστά και άστραψες ολόκληρος ρε πιτσιρίκο...σπίθες πετάγανε τα μάτια σου.
Μην βιαστείς να μεγαλώσεις, έτσι κι αλλιώς είσαι πιό πολύ μηχανόβιος από πολλούς που οδηγάνε...
Γεια σου συναδελφάκι. :wave2:
mikros boudas
25/10/2010, 17:03
Μπας και ητο ο Τακης?:winka: εχει ο Τακης σκαστρα??κομπρεσορατο δεν ειναι?:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Τα μάτια σου ήταν ορθάνοιχτα...τεράστια σαν τους ανεμόμυλους που κυνήγαγε ο σαλεμένος Ιππότης.
Από το ένα χέρι σε κράταγε ο μπαμπάς και από το άλλο η μαμά σου και εσύ τους κράταγες πίσω με όση δύναμη είχες και φώναζες ''περιμένετε λίγο...''
Γρήγορα γάντια/κράνος και έβαλα μπροστά και άστραψες ολόκληρος ρε πιτσιρίκο...σπίθες πετάγανε τα μάτια σου.
Μην βιαστείς να μεγαλώσεις, έτσι κι αλλιώς είσαι πιό πολύ μηχανόβιος από πολλούς που οδηγάνε...
..με κολλησες ασχημα...
chris 1150
25/10/2010, 18:14
:sun: :sun: :sun: :sun: :sun:
notakos600
25/10/2010, 18:17
Για κάτι τέτοια ζω λέμε. :beer: :beer: :beer: :beer:
Σε είδα πριν καμιά ώρα στην παραλιακή με κατεύθυνση προς Πειραιά, τελευταία αριστερή πριν τη Συγγρού να με περνάς τάπα, κάποιο ss, και καπάκι να περνάει, ομολογουμένως καλά, δικάβαλο της ΔΙΑΣ, μάλλον Versus, με αναμένο φάρο.
Σε κυνηγούσε;; :confused:
Κομπλέ φάνηκες, κράνος, μπουφάν, όχι τίποτα ιδιαίτερο από θόρυβο, πινακίδα δεν πρόσεξα αν είχες. Αλλά το κυνήγι, αν ήταν, μου φαίνεται αστείο: μόλις βγαίνατε στην ευθεία μετά θα τους κούναγες μαντήλι...
Σε είδα και σένα μετά π@π@ρ@ βγαίνοντας από Συγγρού για να πάω προς Χαμοστέρνας, πάντα επιφυλακτικά εκεί, να πλησιάζεις άσχημα. Μου ήρθες και δίπλα να μου πει και τι θέλω. Όταν σου είπα ότι είχες στοπ μου κάνεις δε το δα. Να προσέχεις όπως σου είπα, και άμα δε βλέπεις να μην οδηγάς.
Αλλά ρε γαμώτο, μυαλό δεν έχετε που να μπορεί να κάνει μια στοιχειώδη σύνθεση γνώσεων. Ή δεν παρατηρείται τίποτα;; Σε ΟΛΟΥΣ τους δρόμους οι παράδρομοι έχουν στοπ και προτεραιότητα δίνεται σε αυτόν που βγαίνει από τη λεωφόρο για να μπει στον παράδρομο ή δρόμο κάθετο. Και είναι και λογικό. Συγγρού, Μεσογείων, Κηφισίας, Παραλιακή, Βουλιαγμένης. ΟΛΟΙ!
devil's animal
25/10/2010, 23:07
Εσυ ησαντΕ σε Σταυρη?Που τριγυρνας ρε θηριο και δεν συναντιομαστε?:lol:
θα τα λεμε συχνα απο εδω και μπρος Γιαννο...(αν ερχεσαι στις συναντησεις και στις βολτες)...
σε ειδα αναποδα στη κονδυλη με το cb το 900 και το κρανος στον αγκωνα.μπηκες στη μπελογιαννη μπροστα μου.δεν ειχες καθρεφτες,φλας,πινακιδα.αντιθετα ειχες ορεξη.μπαντιλικωνες παντου και ηθελες να πας ευθεια στη μπελογιαννη οπως και εγω.εγω κρατηθηκα δεξια ενω εσυ πηγαινες να περασεις απο αριστερα αμαξι το οποιο νομιμα ηθελα να στριψει αριστερα και ετσι σε εκλεισε.τσαρουχωσες φρενο,διπλωσες και χωρις να ελεγξεις τπτ μπηκες μπροστα μου (για να γινει αυτο τσαρουχωσα φρενα και ηρθα διπλωμενος.ευτυχως δε σε εμβολισα).με εγραψες στα @@ σου και πηγες να φυγεις οταν σου φωναξα ''ΓΙΑΤΙ???''τοτε μου ειπες το θεικο μα απο δεξια μου θα περασεις???(ευτυχως με χαμογελο και χωρις τσαμπουκα)
ε δεν αντεξα...και επι λεξη σου απαντησα:ρε φιλε απο την ωρα που σε ειδα εχω μετρησει 20 παρανομιες.αναποδα στη κονδυλη,κρανος στον αγκωνα,φλας,καθρεφτες,πινακιδα,επικυνδινη οδηγηση,παρανομη προσπεραση,διπλη διαχωριστικη και σφηνα στα μουτρα μου...λοιπον εγω δεν εχω προβλημα.ειμαι με το παπι (που και ολικη να βγει 7 κατοσταρικα κανει),φοραω μπουφαν,κρανος,γαντια,μποτες,ειμαι προβλεπομενος και εχω λαβει ολα τα μετρα μου για την προστασια μου.δεν εχω προβλημα λοιπον να πεσουμε αν θελεις αλλα νομιζω οτι δε σε συμφερει.
εφυγες χαμογελοντας...
στη καραισκακη μας επιασε ξανα το φαναρι.το κρανος ηταν ακομα στον αγκωνα...:sad:
devil's animal
26/10/2010, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ε δεν αντεξα...και επι λεξη σου απαντησα:ρε φιλε απο την ωρα που σε ειδα εχω μετρησει 20 παρανομιες.αναποδα στη κονδυλη,κρανος στον αγκωνα,φλας,καθρεφτες,πινακιδα,επικυνδινη οδηγηση,παρανομη προσπεραση,διπλη διαχωριστικη και σφηνα στα μουτρα μου...λοιπον εγω δεν εχω προβλημα.ειμαι με το παπι (που και ολικη να βγει 7 κατοσταρικα κανει),φοραω μπουφαν,κρανος,γαντια,μποτες,ειμαι προβλεπομενος και εχω λαβει ολα τα μετρα μου για την προστασια μου.δεν εχω προβλημα λοιπον να πεσουμε αν θελεις αλλα νομιζω οτι δε σε συμφερει.
του "σωματος" και εσεις???:p :p
του "σωματος" και εσεις???:p :p
Female
Body
Inspector
:cool:
devil's animal
26/10/2010, 10:05
Female
Body
Inspector
ππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς..........................
ψαρωσα..........
:blush: :blush:
ππππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς..........................
ψαρωσα..........
:blush: :blush:
ωραια τωρα που ψαρωσες σταματα να σπαμαρεις κιολας.
gixxerpap
26/10/2010, 17:13
σε είδα να πλησιάζεις αφρενάριστος στην πλατεία της αργυρουπολης και να την περνάς ευθεία!!!
κατέβηκες και κοιτούσες χαμένος γυρω σου προσπαθώντας να καταλάβεις τι είχε γίνει ... χίλιες δυο συμπτώσεις βοήθησαν ώστε να μην έχουμε νεκρούς ή τραυματίες ...
για τη ζημιά του saab, ας μην το συζητήσουμε ...
με ευχαρίστησες χίλιες φορές για την συμπαράσταση και τη βοήθεια, μιας και όλα τα ζώα που χάζευαν γύρω γύρω δεν έδιναν την παραμικρή σημασία....
δέκα περιπολικά πέρασαν, ούτε ένα δεν είχε πριονίδι ....
ολόκληρη τροχαία γλυφάδας, ούτε για δείγμα ...
40 λεπτά έστρωνα το χώμα μέχρι να ρουφήξει τα 3-4 κιλά λάδι, περνουσατε με τα περιπολικά, και απλά κοιτούσατε .....
ωραία την έκανα τη δουλειά σας ο μαλάκας, έτσι?
εσείς είχατε βάρδια, εγώ κοιμήθηκα τα χαράματα ...
τουλάχιστο κοιμήθηκα ήσυχος ότι κανένας δε θα έτρωγε το κεφάλι του εξαιτίας της δικής σας ανικανότητας ... ζώα όρθια ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
σε είδα να πλησιάζεις αφρενάριστος στην πλατεία της αργυρουπολης και να την περνάς ευθεία!!!
κατέβηκες και κοιτούσες χαμένος γυρω σου προσπαθώντας να καταλάβεις τι είχε γίνει ... χίλιες δυο συμπτώσεις βοήθησαν ώστε να μην έχουμε νεκρούς ή τραυματίες ...
με ευχαρίστησες χίλιες φορές για την συμπαράσταση και τη βοήθεια, μιας και όλα τα ζώα που χάζευαν γύρω γύρω δεν έδιναν την παραμικρή σημασία....
δέκα περιπολικά πέρασαν, ούτε ένα δεν είχε πριονίδι ....
ολόκληρη τροχαία γλυφάδας, ούτε για δείγμα ...
40 λεπτά έστρωνα το χώμα μέχρι να ρουφήξει τα 3-4 κιλά λάδι, περνουσατε με τα περιπολικά, και απλά κοιτούσατε .....
ωραία την έκανα τη δουλειά σας ο μαλάκας, έτσι?
εσείς είχατε βάρδια, εγώ κοιμήθηκα τα χαράματα ...
τουλάχιστο κοιμήθηκα ήσυχος ότι κανένας δε θα έτρωγε το κεφάλι του εξαιτίας της δικής σας ανικανότητας ... ζώα όρθια ...
Ρε, σταματα να κυκλοφορείς λέμε... ή όταν βγαίνεις, πάρε ένα τηλ να έρθω με κάμερα να βγάλουμε κανα φραγκο! :lol: :lol: :lol: :lol:
peskandritsos
26/10/2010, 17:22
Γεια σου συναδελφάκι. :wave2: Το ξερω καλα αυτο το βλεμα...
Το εχει ο πιτσιρικας μου οταν με βλεπει επανω στη μηχανη...:D :look:
Οτι πιο ωραιο εχω διαβασει εδω και καιρο.
Female
Body
Inspector
the other guys...
nik karanik
26/10/2010, 20:58
Σε ειδα λοιπον φιλε με τον νιντζα 1100 στην παραλλιακη να με κυνηγας σε κυνηγαω.ωραιο τομ μηχανημα κ γρηγορος οδηγος δυστηχως επρεπε να στριψω για πειραια.καλες βολτες κ παντα ορθιος.
Σας είδα χθες βράδυ 9 παρά μετά την καταιγίδα...
Η Πειραιώς μετά την Πέτρου Ράλλη κλασικά πλημμυρισμένη κι εσείς με το περιπολικό κάθετα στην Πειραιώς στο κατέβα να κάθεστε μέσα και τριγύρω να γίνεται πανικός από τα αμάξια που στρίβανε αριστερά προς τα Πετράλωνα (κανονικά απαγορεύεται), κι εσείς αραχτοί μέσα χωρίς καμία διάθεση να βοηθήσετε την κατάσταση...
Σημειωτέον εκείνη τη στιγμή δεν έβρεχε πλέον...
Μια απορία μόνο, το καταλάβαμε, δεν είστε μπάτσοι, κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι είστε που βαριούνταν να κάνουν τη δουλειά τους.
Αλλά: αν γινόταν ένα τρακάρισμα, που ήταν πολύ πιθανό δεδομένων των συνθηκών, δε θα σας ήτανε περισσότερο μπλέξιμο η γραφειοκρατία μετά αντί να κάτσετε εκεί ένα τεταρτάκι ο καθένας να κάνετε κουμάντο τα αυτοκίνητα;;; :confused:
LiakosVstrom
29/10/2010, 02:17
έχω αρχίσει και βλέπω πλέον πολλά αμάξια να παραβιάζουν κόκκινο με στυλ παπιού...
σταματάει.. κοιτάει.. περνάει...
η τροχαία υπάρχει ακόμα ή δεν ηφισταθόμεθα; που λέει και η τζούλια :rolleyes: :rolleyes:
giorlari
29/10/2010, 09:38
Μπάτσε γκριζομάλη με το GS1200...
Σε βλέπω 1-2 φορές τη βδομάδα, στη Λάρισα...
ΠΑΝΤΑ χωρίς κράνος, οκ λέω..
ΠΑΝΤΑ χωρίς πινακίδα, οκ...
ΠΑΝΤΑ παρκάρεις πάνω σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια, οκ πάλι....:confused: :confused: :confused:
ΑΛΛΑ 3ΚΑΒΑΛΟΣ με την κυρά και την κόρη, ΟΛΟΙ ακράνωτοι και ΧΩΡΙΣ πινακίδα και γενικά στα @@ σου γιατί είσαι undercover μπάτσος (δεν λέω άλλα στοιχεία), αυτό πάει πολύ!!
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σας είδα χθες βράδυ 9 παρά μετά την καταιγίδα...
Η Πειραιώς μετά την Πέτρου Ράλλη κλασικά πλημμυρισμένη κι εσείς με το περιπολικό κάθετα στην Πειραιώς στο κατέβα να κάθεστε μέσα και τριγύρω να γίνεται πανικός από τα αμάξια που στρίβανε αριστερά προς τα Πετράλωνα (κανονικά απαγορεύεται), κι εσείς αραχτοί μέσα χωρίς καμία διάθεση να βοηθήσετε την κατάσταση...
Σημειωτέον εκείνη τη στιγμή δεν έβρεχε πλέον...
Μια απορία μόνο, το καταλάβαμε, δεν είστε μπάτσοι, κοπρίτες δημόσιοι υπάλληλοι είστε που βαριούνταν να κάνουν τη δουλειά τους.
Αλλά: αν γινόταν ένα τρακάρισμα, που ήταν πολύ πιθανό δεδομένων των συνθηκών, δε θα σας ήτανε περισσότερο μπλέξιμο η γραφειοκρατία μετά αντί να κάτσετε εκεί ένα τεταρτάκι ο καθένας να κάνετε κουμάντο τα αυτοκίνητα;;; :confused:
Μπορει και να φευγανε.Που να μπλεκεις τωρα με χαρτια κλπ?
webassasin
29/10/2010, 12:31
Σε ειδα,αλλα σε ειχα μυριστει απο νωρις.
Εβγαινες απο παραδρομο, κορναρα οτι ερχομαι και παρ ολα αυτα βγηκες ρε καραγκιοζη.
Μιλαγες στο κινητο φυσικα και δε σε ενοιαξε καν.
Τα χριστοκαντηλα τα ακουσες ομως,ευτυχως που δεν ειπες τιποτα..
notakos600
29/10/2010, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Τα χριστοκαντηλα τα ακουσες ομως,ευτυχως που δεν ειπες τιποτα..
http://www.youtube.com/watch?v=Wk2iV4FqAh8&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
Πριν από λίγες ημέρες, είδα άλλον έναν πρωτότυπο συνδυασμό.... Busa λοιπόν, του οποίο ο αναβάτης, φορούσε Dainese δερμάτινο τούμπανο, κράνος εχμμ γκουχ γκουχ (δλδ όχι), κοντό παντελονάκι και το αγαπημένο μου... Κροξ παντόφλες!!! Βολεύουν δεν λέω..:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Διχάλα Βουλιαγμένης-Συγγρού.
Περιμένω να στρίψω Βουλιαγμένης,δίπλα μου ταρίφας
μπροστά xt να περιμένει με αναμμένο το ΔΕΞΙ φλας.
ταρίφας:τον βλέπεις αυτόν μπροστά? είχε δεξί φλας και έστριψε αριστερά
εγώ:ε μάλλον θα το ξέχασε
ταρίφας:ναι αλλά άμα τον χτύπαγα θα έφταιγα?που έστριψε εμπρός αριστερά
στη λωρίδα μου ενώ είχε ανάψει δεξί φλας?
έτσι για να υπάρχει και αντίλογος. :wave2:
Operater
29/10/2010, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Πριν από λίγες ημέρες, είδα άλλον έναν πρωτότυπο συνδυασμό.... Busa λοιπόν, του οποίο ο αναβάτης, φορούσε Dainese δερμάτινο τούμπανο, κράνος εχμμ γκουχ γκουχ (δλδ όχι), κοντό παντελονάκι και το αγαπημένο μου... Κροξ παντόφλες!!! Βολεύουν δεν λέω..:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Χειμωνιάτικο? :confused:
Πήγαινα στην έδρα και σε πέτυχα στα φανάρια της Δουκίσσης πλακεντίας, στο μετρό...
Εκει που παρακαλάς να βρέξει μπας και αποκτήσει ο δρόμος πρόσφυση απο το τριχοειδε φαινόμενο του νερού.
Εσυ με το evo ΙΧ, εγω με το gsr.
Τα ημισλίκ και η τετρακίνηση, δουλέψανε καλά!
Δεν ελεγα να σταματήσω να σπινιάρω!!!
Φτάσαμε στη γέφυρα της Αττικής σχεδόν μαζί!
Απο τα πιο ωραία ανοιγματα που εχω κανει!
Καλούς δρόμους!
:beer:
Σας είδα καμιά 20αριά νομάτους να φεύγετε από Στεμνίτσα κατά τις 14:00 σήμερα, κανένα αυτοκόλλητο του forum από ότι πρόλαβα να δω, χαιρέτησα και κορνάρατε, και εγώ με το κουτί ζήλεψα (άσε που κλείδωσα και τα κλειδιά μέσα....):wave2:
Σας είδα σήμερα το πρωί 2 ss στο δρόμο της Επιδαύρου, σας χαιρέτισα και μου απαντήσατε...ήμουν με το κουτί και σας ζήλεψα ρε γαμώτο:blush: