View Full Version : ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Μπα, δε λέει....όποτε περνάει τον Σπερχειό ο sniper, το παρτάλι του γίνεται 3κύλινδρο. :lol:
Μια χαρά....
Θα ισοσκελιστεί με του Καπ10 το τριμπούρδελο και θα γίνει σοβαρό το παιχνίδι :D
Cpt. Haddock
19/05/2011, 15:19
Κοιτάξτε να φτάσουν οι κουρούτες σας μεχρι πανω και αφηστε τα σχόλια :smokin:
(και σεμνα γιατι θα χουμε και γυναικες στην παρεα :lol: :eyepop: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
βάλτε και εμένα στις συμμετοχές! :sun:
Τάτι με τι μηχανάκι να σε βάλω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τάτι με τι μηχανάκι να σε βάλω?
ωπ ναι, σορυ ξεχάστηκα,
gsxr 1000
:)
καλά μιλάμε εχω καταενθουσιαστεί, τόσο καιρό περιμένω μια τετοια βόλτα!!! τέλεια θα είναι!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
................
(και σεμνα γιατι θα χουμε και γυναικες στην παρεα :lol: :eyepop: )
έχουν δηλώσει ήδη?
:smokin:
gsxr 1000
Τι λες τώρα? Πότε το γύρισες εσυ?
:lol: :lol:
:wave2:
εεεε έχει λίγο καιρό τώρα...
πολύ ωραία περνάτε και εσείς οι ασφάλτινοι πάντως:p :lol:
Ναι... σπαμάρουμε ακατάσχετα!
:lol:
και πάτε πάνω απο 85χιλ:lol: ΄
:beer:
και πάτε πάνω απο 85χιλ:lol: ΄
Φήμες είν' αυτά! Ανυπόστατες ως επί το πλείστον...
χαχα :lol: :beer:
...
μπααα ... αυτόν που τον εβλέπεις (npat) έχει να πάει σοβαρή βόλτα πάνω απο 2 χρόνια. Παίζει να μην λειτουργου καν οι 2 εκ των 4άρων κυλίνδρων του... :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μπααα ... αυτόν που τον εβλέπεις (npat) έχει να πάει σοβαρή βόλτα πάνω απο 2 χρόνια. Παίζει να μην λειτουργου καν οι 2 εκ των 4άρων κυλίνδρων του... :p
Α φίλε όλα κι όλα... Δικύλινδρος εγώ ποτέ! Αυτά είναι κόλπα για εζβι μπράδερς και γενικώς για γλυκά αγόρια...
:evil:
blackbusa
19/05/2011, 16:54
:look:
εεεε έχει λίγο καιρό τώρα...
πολύ ωραία περνάτε και εσείς οι ασφάλτινοι πάντως
:rolleyes:
:cool:
και πάτε πάνω απο 85χιλ
:ninja:
:smokin:
:a07: :a49:
:rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:a07: :a49:
:rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :bigcry:
ΟΠΑ ΡΕ! Μίλησε ο πουτανιάρης!
:a48:
:a13:
μπορεί............
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:a13:
μπορεί............
:bawl: :lol: :bawl: :lol:
τι λές τώρα
:eek: :eek: :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ!
Σε βάζω στην λίστα και θα σου φέρω εγώ σκηνή που πατάς ένα κουμπί και χτίζεται αυτόματα διώροφο με πυλωτή και κλειστό πάρκιν για το XX
Cpt. Haddock
19/05/2011, 17:44
Σε λιγο θα φτιάξουμε και γκρουπς ετσι οπως πάμε... :look:
Θενκς για τις πληροφορίες!
Τώρα κάθισα και τις διάβασα προσεκτικά. Πραγματικά υπάρχουν άπειρες όμορφες διαδρομές στα μέρη αυτά σε σημείο να μην ξέρεις ποιες να διαλέξεις (δεν πειράζει---πάμε κι άλλη φορά αν είναι). Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι να κολλήσω κάποιες διαδρομές που ξέρω ότι είναι πανέμορφες σε έναν μεγάλο κύκλο χωρίς πολύ μπρος-πίσω. Ήθελα, π.χ. να κάνουμε οπωσδήποτε το "Βοβούσα - Περιβόλι - Ζακας", ήθελα επίσης να περάσουμε το "Τσεπέλοβο - Κήποι - Φραγκάδες - Τρίστενο", απ' το Φλαμπουράρι, απ' την Λίμνη Πηγών, κ.ο.κ.
Αφήνω για την ώρα την διαδρομή ως έχει αλλά κρατάω και τις προτάσεις σου...
Κάποιες διευκρινήσεις:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Περνάτε τους Μαυραναίους και ανεβαίνετε Ζιάκα, Σμύξη, Βασιλίτσα,Σαμαρίνα, Αγία Παρασκευή και μόλις βγείτε ξανά στον πολιτισμό, δεξιά επάνω για Πυρσόγιαννη (φαϊ ή καφές).
Από Ζιάκα προς Σμίξη, πως ακριβώς βγαίνει, θυμάσαι? Λίγο μετά το Ζακά, στρίβεις δεξιά (βόρεια) προς Λαβδά και Πανόραμα ή συνεχίζεις μέχρι Περιβόλι και από εκεί πας από Άβδελα? (Προφανώς μας ενδιαφέρουν ασφαλτοστρωμένες διαδρομές και αυτές αλλάζουν χρόνο με το χρόνο).
Μετά για να βγεις Σαμαρίνα: Ένα-δυο χιλιόμετρα ΜΕΤΑ (δυτικά) από την σμίξη δτρίβεις δεξιά (βόρεια) και βγαίνεις καρφί Σαμαρίνα, αυτόν τον δρόμο εννοείς έτσι?
Τα υπόλοιπα είναι κατανοητά.
Κατεβαίνετε ξανά προς τα κάτω πρός Κόνιτσα, αριστερά προς Παλιοσέλι, Δύστρατο, και μετά προς τα κάτω προς Βοβούσα.....
Από Δίστρατο, Βοβούσα βγαίνεις μέσω Σμίξης και Περιβολιού, έτσι?
προς στο ιστορικότατο Φλαμπουράρι, για να βγείτε στην λίμνη του Αωού. Εκεί είναι καταπληκτικά για κάμπινγκ.
Αυτό με ενδιαφέρει! Που ακριβώς είναι αυτό το μέρος? Δυο λόγια παραπάνω ή μια σημείωση στο χάρτη?
Και γενικά αν γνωρίζετε και άλλα καλά μέρη για διανυκτέρευση προτείνετε ελεύθερα.
Άμα ταιριάξουν οι μέρες ....μπορεί να κατέβουμε κάνα-δυο ινδιάνοι από πάνω για παρεάκι....
Στείλε σήμα αν είναι να κανονίσουμε να βρεθούμε!
:beer: :beer:
Λες ε?
bikerted
19/05/2011, 18:06
Α φίλε όλα κι όλα... Δικύλινδρος εγώ ποτέ! Αυτά είναι κόλπα για εζβι μπράδερς και γενικώς για γλυκά αγόρια...
:evil:
:a01: :a021: :smokin:
http://www.nomioan.gr/%5Cdocs%5CTourism%5Cpresentation%20Gr.pdf
filipp0s
19/05/2011, 22:31
Κανω και τη σκουπα αμα λαχει :smokin:
Από τον γενικό γραμματέα της Νεολαίας ΠΣΚ (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=17619) το επίσημο πόστερ της εξόρμησης.
!! Τοιχοκολλήστε το παντού !!
226638
Cpt. Haddock
19/05/2011, 23:32
:a30: :a30: :a30:
:a30: :a30: :a30:
Ε... δεν μπορείς να πεις? Μιλάμε για αϊκόνικ μορφές του σημερινού μοτοσυκλετισμού (στο πόστερ)!
Φίλιππας: Μάστερ της εικονοκλαστικότητας, λέμε!
(εγώ πάντως έλιωσα όταν το είδα)
:lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
οταν ο κατανας επεσε σε καταθλιψη που εχασε μελος η βρωμοπαρεα του :lol: :lol:
ωπ ναι, σορυ ξεχάστηκα,
gsxr 1000
:)
καλά μιλάμε εχω καταενθουσιαστεί, τόσο καιρό περιμένω μια τετοια βόλτα!!! τέλεια θα είναι!!
σε θυμαμαι με το σκατοπαπο και εμενα με το 500 ς....ποιος θα το λεγε οτι μετα απο χρονια θα πιαστει ο κωλος μας πανω στα 1000αρια μας.... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε θυμαμαι με το σκατοπαπο και εμενα με το 500 ς....ποιος θα το λεγε οτι μετα απο χρονια θα πιαστει ο κωλος μας πανω στα 1000αρια μας.... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Πςςςς.....ψωμί κι αλάτι ρεπαιδίμ
Πςςςς.....ψωμί κι αλάτι ρεπαιδίμ
πςςςςςςςςς.........ο ορισμος της αρτηριοσκληρωσης και της γεροπαραξενιας ρε παιδιμ
:beer: :beer: το glx ε? χεχε
ωραία είναι αυτά Γιώργο!! αυτά είναι τα καλά!!!
όσο για το κατάνα μη μου τον πειράζεις.......τι να λέμε τώρα?.......φιλαράκι απίστευτο:beer:
Από Ζιάκα προς Σμίξη, πως ακριβώς βγαίνει, θυμάσαι?
Μετά την Λάβδα , διασταύρωση, και δεξιά προς Σμύξη-Βασιλίτσα.Έχει παντού ταμπέλες για το χιονοδρομικό της Βασιλίτσας.Παντού άσφαλτος, άλλα θέλει πολύ προσοχή, γιατί τα νεροφαγώματα και η φθορές καραδοκούν στην επόμενη στροφή.....
Μετά για να βγεις Σαμαρίνα: Ένα-δυο χιλιόμετρα ΜΕΤΑ (δυτικά) από την σμίξη δτρίβεις δεξιά (βόρεια) και βγαίνεις καρφί Σαμαρίνα, αυτόν τον δρόμο εννοείς έτσι?
...μετά την Σμύξη, ανεβαίνεις στο χιονοδρομικό, και από κει φεύγεις για Σαμαρίνα.Καινούργιος δρόμος με καλή ποιότητα ...τουλάχιστον έτσι ήταν το φθινόπωρο που μας πέρασε
Από Δίστρατο, Βοβούσα βγαίνεις μέσω Σμίξης και Περιβολιού, έτσι?
Βγαίνει και κατευθείαν, αλλά και έτσι όπως το λες, και είναι από τα καλύτερα κομμάτια της διαδρομής.
Αυτό με ενδιαφέρει! Που ακριβώς είναι αυτό το μέρος? Δυο λόγια παραπάνω ή μια σημείωση στο χάρτη?
Μετά το Φλαμπουράρι .....το οποίο θα το θυμάμαι για μια ζωή.....:rolleyes: ...διασταύρωση αριστερά και βγαίνεις στα Βόρεια της τεχνητής λίμνης των πυγών του Αωού....στην ουσία , εκεί που είσαι μέσα στο αλπικό έλατο, και δεν πιάνει ούτε το GPS καλά-καλά, βγαίνεις σε ένα τεράστιο οροπέδιο, η λίμνη στην μέση, γέφυρα/φράγμα , και δεξιά - αριστερά της λίμνης φλαταδούρες και απλώματα για κάμπινγκ , ακριβώς δίπλα στη λίμνη.Έχω δει και σκηνές, και αυτοκινούμενα επάνω (ακούει ο Καπ10...:lol: )....
Από Βοβούσα για Φλαμπουράρι , έχω δει και κάνα δυο πανσιόν, για όσους δεν θέλουν κάμπινγκ, και το Μέτσοβο είναι 15 λεπτά.
Το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι το Σαμαρίνα -Αγία Παρασκευή- διασταύρωση για Πυρσόγιαννη - Κόνιτσα.....θέλει οπωσδήποτε ένα ON-OFF μπροστά για λαγό, γιατί ο δρόμος έχει πλάτος 2 μέτρα, πολλές καθιζήσεις, και τα πλοία θα αφήσουν πολλά πλαστικά στα ορεινά αν προσπαθήσουν να πάνε γρήγορα.....:lol: πάντως την διαδρομή την έχει κάνει και μπούσα δικάβαλλο από την παρέα μας
Στείλε σήμα αν είναι να κανονίσουμε να βρεθούμε!
Έχει meeting σήμερα ( ας είναι καλά η ΕΤ3 με το αφιέρωμα στην Αρμενία χθες βράδυ :winka: ) θά ρίξω την ιδέα και θα ενημερώσω.....
Λίμνη Αωού....
226785
Φλαμπουράρι...Ιούνιος μήνας ........6 βαθμοί....:bawl:
226786
... ... ...
Θενκς πρόεδρα! Τα λέμε!
Ποια Καρπάθια, Άλπεις ...και μαλακίες....!!!!!!
Λάβδα
226787
Stergios69
20/05/2011, 10:11
Φλαμπουράρι...Ιούνιος μήνας ........6 βαθμοί....:bawl:
Φλαμπουράρι... Να ξερες τι μου θύμισες...
:( :D :wave2:
GhostDog
20/05/2011, 10:26
Το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι το Σαμαρίνα -Αγία Παρασκευή- διασταύρωση για Πυρσόγιαννη - Κόνιτσα.....θέλει οπωσδήποτε ένα ON-OFF μπροστά για λαγό, γιατί ο δρόμος έχει πλάτος 2 μέτρα, πολλές καθιζήσεις, και τα πλοία θα αφήσουν πολλά πλαστικά στα ορεινά αν προσπαθήσουν να πάνε γρήγορα..... πάντως την διαδρομή την έχει κάνει και μπούσα δικάβαλλο από την παρέα μας
αυτό που περνάει από φούρκα;
το κάνα φέτος το χειμώνα δικάβαλο βράδυ και φορτωμένος. ΔΕΝ ήταν χειρότερο απ' τα κομμάτια που κάναμε στο 36ώρο, απλά στο τελευταίο κομμάτι του πρέπει να πάει παράλληλα με κανά ρέμα η κάτι γιατί μαζεύει και νερά και υγρασίες.. κατά τα άλλα κούκλα πρέπει ναναι και μεγάλη ξενέρα που το πέρασα νύχτα και δεν είδα τπτ.
[off topic]
anty επειδή μάλλον το κατέχεις το ιχνηλατικό, ο χωματόδρομος δίστρατο-σαμαρίνα ξέρεις αν έχει ανοίξει ή είναι ακόμη "κατεδαφισμένος" :rotflmao:
Ποια Καρπάθια, Άλπεις ...και μαλακίες....!!!!!!
Λάβδα
Εννοείς Αρχ. Θεισόα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εννοείς Αρχ. Θεισόα;
κι εγω την ιδια απορια εχω ρε νικ
Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
αυτό που περνάει από φούρκα;
το κάνα φέτος το χειμώνα δικάβαλο βράδυ και φορτωμένος. ΔΕΝ ήταν χειρότερο απ' τα κομμάτια που κάναμε στο 36ώρο, απλά στο τελευταίο κομμάτι του πρέπει να πάει παράλληλα με κανά ρέμα η κάτι γιατί μαζεύει και νερά και υγρασίες.. κατά τα άλλα κούκλα πρέπει ναναι και μεγάλη ξενέρα που το πέρασα νύχτα και δεν είδα τπτ.
[off topic]
anty επειδή μάλλον το κατέχεις το ιχνηλατικό, ο χωματόδρομος δίστρατο-σαμαρίνα ξέρεις αν έχει ανοίξει ή είναι ακόμη "κατεδαφισμένος" :rotflmao:
Την Φούρκα την αφήνεις δεξιά ....δεν πιάνεις τον χωματόδρομο.....αυτό το τελευταίο κομμάτι μετά την Αγία Παρασκευή είναι πολύ ζόρικο...για το Δίστρατο-Σαμαρίνα δεν ξέρω.....googlάρισε καμιά ταβέρνα στην Σαμαρίνα, και πάρτους τηλέφωνο...:D
Εννοείς Αρχ. Θεισόα;
Αυτή είναι στην Αρκαδία ρε λεβέντες....για την άλλη με τους μπαστουνόβλαχους λέω....:lol:
Πάντως Τρούπ ένα να θυμάσαι: αν δεις ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα", πάρτο αλλιώς! Έχεις χαθεί, λέμε! Είσαι στην Πελοπόννησο!
Αυτή είναι στην Αρκαδία ρε λεβέντες....για την άλλη με τους μπαστουνόβλαχους λέω....:lol:
Εμείς ξέρουμε που είναι... δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη του συνονόματου χωρίου..
Πάντως Τρούπ ένα να θυμάσαι: αν δεις ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα", πάρτο αλλιώς! Έχεις χαθεί, λέμε! Είσαι στην Πελοπόννησο!
Ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα"
Σταματάει η μηχανή.. Κατεβαίνει ο Άρχοντας και κοιτάει τριγύρω.. ερημιά.. ξάφνου ένας βοσκός 95χρ εμφανίζεται.. ο σκύλος του κατουράει την μπροστά ρόδα του gsxr..
- Πατριώτη, καλά πάω για Τρίπολη;
- Εσύ πρέπει να είσαι ο Τρούπερ.. πάλι χάθηκες;
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=40.032425,21.192226&daddr=&hl=en&geocode=&mra=mift&mrsp=0&sz=12&sll=40.0263,21.2043&sspn=0.186921,0.308647&ie=UTF8&ll=40.050745,21.200867&spn=1.494799,2.469177&z=9
http://www.lavda.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5&Itemid=3
Ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα"
Σταματάει η μηχανή.. Κατεβαίνει ο Άρχοντας και κοιτάει τριγύρω.. ερημιά.. ξάφνου ένας βοσκός 95χρ εμφανίζεται.. ο σκύλος του κατουράει την μπροστά ρόδα του gsxr..
:lol: :lol: :lol: βλακα :lol: :lol: :lol:
+1
ελα ρε μεγαλε!!!:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Φλαμπουράρι... Να ξερες τι μου θύμισες...
:( :D :wave2:
Για πες...για πες....να πω και 'γω μετά....και να μαθαίνουν και οι καταυλακιώτες....:a55:
+1
Καλά τα λες... άσε τα υπόλοιπα 998 ν' αμφιβάλλουν.. :bawl:
όχι αυτός, ό pap που θα είναι μπροστά του κα τον έχει πάει στο Γύθειο
Cpt. Haddock
20/05/2011, 14:07
Ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα"
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
20/05/2011, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
όχι αυτός, ό pap που θα είναι μπροστά του κα τον έχει πάει στο Γύθειο
Γύθειο δεν έχω πάει ποτέ:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Γύθειο δεν έχω πάει ποτέ:o
σωστά ........
"Άστρος" ήθελα να πώ :p
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=97543&perpage=15&pagenumber=11
Ταμπέλα "Αρχαία Θεισόα"
για να καταλάβω λίγο το πνεύμα.. έχει τη φήμη οτι χάνεται ο trooper?:cool:
Εχει αφήσει τις φήμες και πέρασε σ' έργα..
Πλάκα κάνεις....στα ρεπό του δουλεύει ως voice gps
Εχει αφήσει τις φήμες και πέρασε σ' έργα..
χεχε, ξέρει τι κάνει...τα καλύτερα βλέπεις και σου τυχαίνουν οταν χάνεσαι:o
Πλάκα κάνεις....στα ρεπό του δουλεύει ως voice gps
χαχα δεν ξέρω βρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια:lol:
:winka:
20/05/2011:
22/05/2011:
:winka:
Πάλι χάθηκες ρε?
20/05/2011:
22/05/2011:
Πάλι χάθηκες ρε?
γιατι ρε ραντεβου ειχαμε? :mad:
20/05/2011:
22/05/2011:
Πάλι χάθηκες ρε?
xaxaxa δεν αφήνεις τίποτα να περάσει έτσι βλέπω:rotflmao:
Cpt. Haddock
22/05/2011, 21:59
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Σημερον ετόλμησε είς εκ των εν ΠΣΚ πρωτοεμφανιζομένων να ζητησει η διαμονη να ΜΗΝ γινει εις σκηνώματα εκστρατείας παροχθίως της του Αώου λιμνης, αλλα εις χανι τινο, ου μήν και ξενώνα (αποκάλεσε δε τον τελευταίο βαρβαριστί "πανσιον").
Καλείται ο γενικός αρχηγός, ως τα δέοντα πράξη ωστε τοιούτοι σπόροι απειθαρχίας να μη βλαστήσωσι.
Εν οργή διατελλών :mad:
Χάδοκ, Πλοίαρχος (Ε.Ν.)
rantanplan
22/05/2011, 22:36
τι ειπες τωρα.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Σημερον ετόλμησε είς εκ των εν ΠΣΚ πρωτοεμφανιζομένων να ζητησει η διαμονη να ΜΗΝ γινει εις σκηνώματα εκστρατείας παροχθίως της του Αώου λιμνης, αλλα εις χανι τινο, ου μήν και ξενώνα (αποκάλεσε δε τον τελευταίο βαρβαριστί "πανσιον").
Καλείται ο γενικός αρχηγός, ως τα δέοντα πράξη ωστε τοιούτοι σπόροι απειθαρχίας να μη βλαστήσωσι.
Χάδοκ, Πλοίαρχος (Ε.Ν.)
Πλοίαρχε,
Επιλογή θα δοθεί εις συμμετάσχοντες όπως επιλέξουσι έκαστος τας παραμέτρους της υμετέρας διανυκτέρευσης. Είμεθα οργάνωσις δημοκρατική, εξόχως ελευθεριάζουσα. (Πάραυτα, η διοίκηση θα σας ήτο υποχρέα, κατονομάζατε δύνασθε το περι τούτο ο λόγος μέλος)
Υμέτεροι
ΚΣΕ ΠΣΚ/moto.gr
Μτφ: Ο κάθε μάγκας διαλέγει που θα την πέσει. Δημοκρατία έχουμε και καθένας κάνεις ότι γουστάρει (Σφύρα όμως κατά 'δω ποιος είπε τέτοιο πράμα...)
rantanplan
22/05/2011, 23:00
:a014: :a014: :a014:
Σιγά μην τον κρεμάσετε κι απ τον παπαφίγκο :smokin: :lol:
Cpt. Haddock
22/05/2011, 23:10
[...]Μτφ: Ο κάθε μάγκας διαλέγει που θα την πέσει. Δημοκρατία έχουμε και καθένας κάνεις ότι γουστάρει (Σφύρα όμως κατά 'δω ποιος είπε τέτοιο πράμα...)
Καλώς συντροφε, αλλα να βγει να το πει μονος του, εγω γερμανοτσολιας χαφιες δε γινομαι :mad:
Καλώς συντροφε, αλλα να βγει να το πει μονος του, εγω γερμανοτσολιας χαφιες δε γινομαι :mad:
Πάντως, σοβαρά τώρα, υπάρχει και η τρίτη επιλογή του καταφυγιου "Βάλια Κάλντα" κοντά στη Βοβούσα. Όταν πλησιάζουν οι μέρες θα ρίξω ένα τηλέφωνο να δω τι παίζει. Απ' ότι βλέπω στο καταφύγιο παίζουν και δωμάτια με κουκέτες και χώρος για στήσιμο έξω. Θα δούμε όμως...
http://www.katafigiovaliacalda.com/grrefuge.htm
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Χάδοκ, Πλοίαρχος (Ε.Ν.)
ναι αυνανα μου!!!!!
θα πιαστει ο κωλος μας πανω στη σελα και θα καθομαστε να στηνουμε-ξεστηνουμε!!!
αμα θελετε να αυτοτιμωριθητε πειτε να φερω και τη γατα με τις 9 ουρες!!!:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
23/05/2011, 07:03
Παλιαδερφες.... :smokin:
Παλιαδερφες.... :smokin:
που σαι νεοαντρακλα...
δεν εχουμε κανει ολοι εγχειρηση στις αιμοροιδες μας!!! :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
23/05/2011, 07:18
Εσεις χάνετε :D
ρώτα και τον Μητσο :rotflmao:
Cpt. Haddock
23/05/2011, 09:15
Λοιπόν, περαν πλάκας παίδες...
Σε οτι αφορά εμενα, καθαρα και μονο λογω χρηματων, μεχρι καταφύγιο να πληρωσω. Απο εκει και πέρα, εαν αρχισουμε ξενωνες, πανσιον, παραδοσιακα αρχοντικα και άλλα τετοια, δυστυχως δε θα μπορεσω να παρευρεθω.
Δεν το λέω για να εκβιασω καταστασεις, απλα να το ξέρουμε. Αλλωστε δεν ειναι κατι που θα αποφασίσουμε επιτόπου (καταφυγια και λιμνη δεν ειναι διπλα), πρεπει να το ξεκαθαρισουμε απο πριν.
manhunter
23/05/2011, 09:27
Nταξ πακέτο η σκηνή, αλλά θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο.
Αν είναι να ερθω και εγώ, θα ειμαι τσίμα τσίμα, και θα προτιμούσα την σκηνή.
Μετά απο τόσα χλμ, το να στηνεις δεν είναι και οτι καλυτερο, αλλά με παρέα όλα γίνονται.
Προσωπικη εκτιμηση βεβαια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Nταξ πακέτο η σκηνή, αλλά θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο.
Αν είναι να ερθω και εγώ, θα ειμαι τσίμα τσίμα, και θα προτιμούσα την σκηνή.
Μετά απο τόσα χλμ, το να στηνεις δεν είναι και οτι καλυτερο, αλλά με παρέα όλα γίνονται.
Προσωπικη εκτιμηση βεβαια.
χωρις μπιντε 2η μερα δεν ξεκιναω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι σκατα γαλαζοαιματος ειμαι...!:lol: :lol: :lol: :lol:
ψηφίζω σκηνή, αλλα και το καταφύγιο δε με χαλάει
Cpt. Haddock
23/05/2011, 10:00
Να ψηφίσουμε :smokin:
manhunter
23/05/2011, 10:26
χωρις μπιντε 2η μερα δεν ξεκιναω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι σκατα γαλαζοαιματος ειμαι...!:lol: :lol: :lol: :lol:
Πνιγηκα με τον μλκ ρε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
manhunter
23/05/2011, 10:27
Να ψηφίσουμε :smokin:
Οι δημοκρατικές διαδικασίες σύντροφε, χαλάνε το σασπένς
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Οι δημοκρατικές διαδικασίες σύντροφε, χαλάνε το σασπένς
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
σωστος!!!
διοτι και ο μπιντες......
εχει το σασπενς του!!!! :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
manhunter
23/05/2011, 10:42
σωστος!!!
διοτι και ο μπιντες......
εχει το σασπενς του!!!! :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
Σωστά κομραντ.
Γιατί, το να πλυθεί ορθώς η χαράδρα, μέχρι και στον ΟΠΑΠ είναι αουτσάιντερ την σημερον...
Επι τη ευκαιρία, πάω να του ρίξω ενα ντουσάκι να προπονείται
:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
με όλες αυτές τις συζητήσεις αποδεικνύουμε περίτρανα πόσο δίκιο έχει ο Φίλλιπος με το theme της αφίσας του Οδοιπορικού
:bawl:
Από τον γενικό γραμματέα της Νεολαίας ΠΣΚ (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=17619) το επίσημο πόστερ της εξόρμησης.
!! Τοιχοκολλήστε το παντού !!
227051
να πω οτι και εγώ μετά απο τόσα χλμ, θα προτιμούσα ξενώνα, κατι οικονομικό σίγουρα, σκηνή τώρα δεν είμαι κατηγορηματική στο οχι αλλά μου φαίνεται μόνο για σκ λίγο ταλαιπωρία και με τόσα χιλιόμετρα
Cpt. Haddock
23/05/2011, 11:35
Τα βλέπεις συντροφε ΓΓ του ΠΓ της ΚΣΕ της ΠΣΚ?
Έτσι αρχιζει το ρεβιζιονιστικο κινημα... :mad:
Τα βλέπεις συντροφε ΓΓ του ΠΓ της ΚΣΕ της ΠΣΚ?
Έτσι αρχιζει το ρεβιζιονιστικο κινημα... :mad:
α επίσης να πω οτι δεν έχω σκηνή, δεν ξέρω να στήνω σκηνή και δε ξερω πως να την βολέψω στο gsxr:(
σκηνή βρίσκω πάντως
α επίσης να πω οτι δεν έχω σκηνή.....
+1
Cpt. Haddock
23/05/2011, 11:43
α επίσης να πω οτι δεν έχω σκηνή, δεν ξέρω να στήνω σκηνή και δε ξερω πως να την βολέψω στο gsxr:(
σκηνή βρίσκω πάντως
Εχω 4 εγω. Μια απ' αυτες θα σου κάνει :lol:
Αλλη μια στον τρουπερ και μια στον Ιτσιγκο
Και μια για μενα :lol: :lol:
Εχω 4 εγω.
ε αμα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο ανθρωπος...!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Εχω 4 εγω. Μια απ' αυτες θα σου κάνει :lol:
Αλλη μια στον τρουπερ και μια στον Ιτσιγκο
Και μια για μενα :lol: :lol:
:lol: καλώς, θα μου τη στήσεις κιόλας? θα βοηθήσω
και θα μας τις κουβαλησεις κιολας.
Ενημερώνω ότι θα έρθει κι ο κρούκης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την βιντεοσκόπηση του Event :bawl: :lol:
Ενημερώνω ότι θα έρθει κι ο κρούκης με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την βιντεοσκόπηση του Event :bawl: :lol:
μην ανησυχείτε για τίποτα θα τα φτιάξει όλα ο πακτεν
:D
227053
Να πάρετε και τον Ορίζοντα μαζί σας και να δώσετε ραντεβού σε κάποιο μέρος μεσοβδόμαδα για να είστε σίγουροι ότι θα βρεθείτε. Ημερομηνία εκδήλωσης μην ορίσετε καθώς δεν κρίνεται απαραίτητο. Ο Ορίζοντας μπορεί να πάει όποτε θέλει, έτσι κι αλλιώς όλα στο περίπου είναι.
:wave2: :wave2: :wave2:
:bawl: :bawl: :bawl:
και θα μας τις κουβαλησεις κιολας.
χαχαχα σωστά:rotflmao:
Για πάρτε ένα τηλέφωνο εδώ:
Ξενώνας Τσουπινάκης
ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΙ ΖΑΓΟΡΙΟΥ
ΤΗΛ: 6978219126 - 6976725498
Αυτό που μπορεί να γίνει είναι το εξής:
- Ρωτάω στο καταφύγιο. Αν λειτουργεί και είμαστε ΟΚ, πάμε όλοι μαζί εκεί. Όποιος θέλει κοιμάται μέσα, οι άλλοι στήνουν απόξω.
- Αν καταφύγιο... δεν, τότε χωριζόμαστε λίγο πριν το Φλαμπουράρι. Όσοι γουστάρουν αντίσκηνο την κάνουν δεξιά προς την Λίμνη, ή τέλος-πάντων κάπου να βρουν / βρούμε να στήσουν, και οι υπόλοιποι συνεχίζουν βόρεια προς Φλαμπουράρι / Βοβούσα, να βρουν πανσιόν. Απ' την διασταύρωση (όπου χωριζόμαστε) μέχρι την λίμνη είναι 8.5 χιλιόμετρα, από την διασταύρωση μέχρι το Φλαμπουράρι 5 και μέχρι τη Βωβούσα άλλα 15-16. Το πρωί δίνουμε ραντεβού στην Βοβούσα για να συνεχίσουμε. Εναλλακτικά συνεχίζουμε όλοι μαζί προς Φλαμπουράρι / Βοβούσα, οι μεν όπου βρούνε στήνουνε (όλο και κάποιο μέρος θα βρούμε), οι δε συνεχίζουν να βρουν κατάλυμα. Κάνουμε τα κουμάντα μας σχετικά νωρίς. Αυτά αν δεν παίξει το καταφύγιο.
edit: - Αν παίξει ο ξενώνας που πρότεινε ο Πρόεδρας, ακόμα καλύτερα.