View Full Version : ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Cpt. Haddock
23/06/2011, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
[...] και παντόφλες φέρτε.
μηχανόβιοι σου λέει μετα... :sad:
υ.γ. Η απόδοση έπεσε στο 1.00000001 :D
rantanplan
23/06/2011, 20:23
Πετσέτες και παντόφλες φέρτε.
πετσετες οκ
παντοφλες διχαλοτες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μηχανόβιοι σου λέει μετα... :sad:
υ.γ. Η απόδοση έπεσε στο 1.00000001 :D
Εσύ κανόνισε να μην έρθεις :mad: :mad: :mad: και απο δω και πέρα όλως τυχαίως η σανιδούλα σου θα χάσει λίγα λιτράκια :evil: :evil: :evil: :p
Δε πιστεύω να παίζει καμιά παντόφλα έτσι; ή παίζει; :smokin: :D :smokin:
Cpt. Haddock
23/06/2011, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Εσύ κανόνισε να μην έρθεις :mad: :mad: :mad: και απο δω και πέρα όλως τυχαίως η σανιδούλα σου θα χάσει λίγα λιτράκια :evil: :evil: :evil: :p
Δε πιστεύω να παίζει καμιά παντόφλα έτσι; ή παίζει; :smokin: :D :smokin:
Η μονη παντόφλα που παίζει ειναι αυτες που θα φοράτε εσεις τα σκληρα αγορια :D
Η σανιδα εχασε ηδη μερικα λιτρα (καταπελτης και κρααααααααακ :sick: )
φουλ διάθεση!!!:D ετοιμαζόμαστε σήμερα!!!:beer: :beer:
costas81
24/06/2011, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από rataplan
πετσετες οκ
παντοφλες διχαλοτες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή αλλιώς μπορείς να την πείς και παντόφλα string.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καθυστερημενη μεν, αλλά άλλη μία συμμετοχή φίλου
Σπύρος VFR800
Νίκο, θα μπορέσουμε να καβατζώσουμε ένα κρεββατάκιιιιι :blush: :blush: ?
καλα να περασετε μουρλοκομεια!!!!
καλο δρομο να χετε,προσεκτικα και θα μιλησουμε :winka: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Καθυστερημενη μεν, αλλά άλλη μία συμμετοχή φίλου
Σπύρος VFR800
Νίκο, θα μπορέσουμε να καβατζώσουμε ένα κρεββατάκιιιιι :blush: :blush: ?
Κάτι θα κάνουμε...
:winka:
καλα να περασετε και καλους δρομους :beer: :beer:
sapila racing
24/06/2011, 10:39
Να περάσετε φανταστικά και να μας βαλετε μετα φωτό. :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Aggelos_SV
24/06/2011, 11:16
Πετσέτες και παντόφλες φέρτε.
Κρίμα που δε δήλωσε συμμετοχή κι ο Devil's.... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rataplan
παντοφλες διχαλοτες?
ENNOEITAI dixalotes re file! Ti, oti na nai? Xoris katalilo ejoplismo den pas pouthena.
MHN DW KANENA XWRIS DIXALOTES PANTOFLES, ETSI!
Den pame gia kafe mexri to Nafplio, apo meri pou den pataei kanenas tha perasoume, min exoume na skeftomaste kai tin eparkeia tou ejoplismou mas!
:a52:
καλό δρόμο παίδες...:winka:
(λιώστε τις διχαλωτές παντΟΥφλες :lol: :rotflmao: :lol: )
gixxerpap
24/06/2011, 17:24
.... σιγά που δε θα στράβωνε:rotflmao:
τελικά την κυριακή είναι αδύνατον να λείψω απο τη δουλειά ...
δεν ξενερώνουμε όμως, ξεκινάμε παρεούλα, διανυκτερεύουμε,
και την κυριακή παίρνω το δρόμο του γυρισμού, μόνος μου, όπως συνήθως:o
νικόλα τη βοήθειά σου! 15:00΄πρέπει να είμαι αθήνα, που λες να σας παρατήσω?:confused:
μάλλον απο το πρωί, ε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
.... σιγά που δε θα στράβωνε:rotflmao:
τελικά την κυριακή είναι αδύνατον να λείψω απο τη δουλειά ...
δεν ξενερώνουμε όμως, ξεκινάμε παρεούλα, διανυκτερεύουμε,
και την κυριακή παίρνω το δρόμο του γυρισμού, μόνος μου, όπως συνήθως:o
νικόλα τη βοήθειά σου! 15:00΄πρέπει να είμαι αθήνα, που λες να σας παρατήσω?:confused:
Ανάλογα με τι ώρα ξυπνήσουμε την Κυριακή και τι ραχάτι θα έχει το πρωινό πρόγραμμα, βλέπουμε.
- Στην χειρότερη την κάνεις από Γρεβενά (Βοβούσα - Περιβόλι - Μαυραναίοι, και εσύ πας Γρεβενά - Καλαμπάκα και πίσω).
- Στην καλύτερη από Μέτσοβο: Βοβούσα - Περιβόλι - Μαυραναίοι - Κηπούρειο - Μηλιά - Λίμνη Πηγών - Μέτσοβο. Εσύ μετά πιάνεις Εγνατία και αποφασίζεις πως θα γυρίσεις. Στην ανάγκη παραλείπεις το γύρο της λίμνης (από Μηλιά πας κατευθείαν Μέτσοβο και πιάνεις Εγνατία).
Για 15:00 επιστροφή στην Αθήνα κάπως έτσι το βλέπω.
- Μετά το Μέτσοβο το επόμενο "escape" είναι από Πύλη, αλλά δεν νομίζω να σε παίρνει...
Βλέπουμε...
- Στην χειρότερη την κάνεις από Γρεβενά...
- Στην καλύτερη από Μέτσοβο...
- Το Μέτσοβο - Αθήνα είναι περίπου 370 χιλιόμετρα. Το κάνεις άνετα σε 4 ώρες (χωρίς να πλακωθείς, στάσεις μόνο για βενζίνα και κανά τσιγάρο).
- Το Γρεβενά - Αθήνα είναι περίπου 410 χιλιόμετρα. Αυτό το κάνεις άνετα σε 4:30.
καλη βολτα παιδες :beer:
δεν μου εκατσε παλι αυτη τη φορα :mad:
Ανάλογα με τι ώρα ξυπνήσουμε την Κυριακή και τι ραχάτι θα έχει το πρωινό πρόγραμμα, βλέπουμε.
Σου 'χω και τρίτη επιλογή: Αν δούμε ότι δεν προφταίνεις να έρθεις μαζί μας μέχρι Μέτσοβο (ότι ξεκινάμε αργά) και θέλεις οπωσδήποτε να δεις τη λίμνη, τότε χαιρετιόμαστε στην Βοβούσα (ΔΕΝ έρχεσαι μέχρι τα Γρεβενά) και εσύ την κάνεις νότια (όπως ήρθαμε την προηγούμενη μέρα). Στο Φλαμπουράρι (περίπου) κόβεις ανατολικά (αριστερά) για λίμνη, κάνεις την νότια όχθη της λίμνης και καταλήγεις στο Μέτσοβο. Από εκεί τα γνωστά.
gixxerpap
24/06/2011, 18:06
μπερδεύτηκα αδερφέ μου, δύσκολα με φαίνονται ...
κάτσω να πάρω τον τρούπη, μπας και τον πείσω να μου κάνει τον leader:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
24/06/2011, 18:08
- Το Μέτσοβο - Αθήνα είναι περίπου 370 χιλιόμετρα. Το κάνεις άνετα σε 4 ώρες (χωρίς να πλακωθείς, στάσεις μόνο για βενζίνα και κανά τσιγάρο).
- Το Γρεβενά - Αθήνα είναι περίπου 410 χιλιόμετρα. Αυτό το κάνεις άνετα σε 4:30.
με το bandit δεν πλακώνεσαι, απλά πετάγεσαι,
στάση για βενζίνη χρειάζεται μόνο μια,
τσιγάρο το κάνεις και οδηγώντας:smokin:
με το bandit δεν πλακώνεσαι, απλά πετάγεσαι,
στάση για βενζίνη χρειάζεται μόνο μια,
τσιγάρο το κάνεις και οδηγώντας:smokin:
Αρχοντικά πράματα!
:beer:
μπερδεύτηκα αδερφέ μου, δύσκολα με φαίνονται ...
κάτσω να πάρω τον τρούπη, μπας και τον πείσω να μου κάνει τον leader:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χλωμοοοοοοο :o
gixxerpap
24/06/2011, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χλωμοοοοοοο :o
μια μερίδα καλαμπόκι στον κύριο:a5:
rantanplan
24/06/2011, 20:27
ωραία λιγοστεύοντας τα άτομα , npat μπορείς να βγάλεις τα 2 φιλαράκια μου πονάει ο κώλος τους ήδη
αχαχαχαχαχα
άντε καλη βολτα να εχουμε
Cpt. Haddock
24/06/2011, 20:50
ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΛΕΜΕ! :smokin:
costas81
24/06/2011, 21:17
εγώ δυστηχώς δεν θα τα καταφέρω.
καλό δρόμο παίδες!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Καλά να περάσετε μάγκες.
Δεν νομίζω να σας δω. :sad:
Next time.
Θα είμαι Αθήνα για 3 εβδομάδες. Αν κανονίσετε κάτι μου λέτε. :wave2:
thou-vou
24/06/2011, 23:47
ΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΛΕΜΕ! :smokin:
ok... καλά να περάσετε βρε... και πιείτε και κανα τσίπουρο για μας που μέχρι τον αύγουστο μαζεύουμε νεύρα....
:beer: :beer:
Καλό δρόμο να έχουμε
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
harris_x
25/06/2011, 00:17
Καλά να περάσετε ρε κ@λοπαίδια!!!!
Και πουστε ρεεεεεεε, να κανονίσουμε και μια απο Σεπτέμβρη.........
Ζηλεύω ρπστμ.........................
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Καλημέρες :sun:
'Ελα να σηκωνόμαστε!
Καλημερούδια! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
:sun: :sun:
Προσεχτικα καλε κοριτσια.:wave2: :beer: :D :D :smokin:
devil's animal
25/06/2011, 04:28
καλα να περασετε τσουπρες...
Γαμω τη γκαντεμια μου γαμω
ακυρη η πσκ για μενα
μου εφυγαν τα σαμαρια καπου στο ποταμι- εθνικη το εκανα πανω κατω 3 φορες και τιποτα εδωσα σημα και στη τροχαια
αυτα
καλα να περασετε
fghvfghyf@ffudjd:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dfoud
Γαμω τη γκαντεμια μου γαμω
ακυρη η πσκ για μενα
μου εφυγαν τα σαμαρια καπου στο ποταμι- εθνικη το εκανα πανω κατω 3 φορες και τιποτα εδωσα σημα και στη τροχαια
αυτα
καλα να περασετε
fghvfghyf@ffudjd:sad:
:( :sad: :( :sad:
Ap ola exei ayti I psk ptoseis skasmena lastixa pap me bandit.giia anameinate. :smokin:
blackbusa
25/06/2011, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
ptoseis
για να γραφεις ετσι ανετα τιποτα το σοβαρο ελπιζω....καλη συνεχεια....
Tpt sovaro kali savourda me mono spasmena plastika :winka:
τωρα γυρισα απο βολτα και εφαγα μια γερη βροχα. και σκεφτομουν εχει πανω στα βουνα εχει γουστο να φανε γερη βροχα στα σκηνακια. :sick:
επισης εχει γουστο να εχει παρει μονο ο npat αδιαβροχα :lol:
:sun:
gixxerpap
26/06/2011, 17:51
δεν το βάζει ο νού σας ....ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ !!!!!
δεν ξέρω τι να γράψω, αργότερα ίσως, να ξεζαλιστώ λίγο ...
δεν το βάζει ο νού σας ....ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΝΟΥ ΣΑΣ !!!!!
δεν ξέρω τι να γράψω, αργότερα ίσως, να ξεζαλιστώ λίγο ...
πριν αρχίσεις να γράφεις για το μηχανάκι σου πάλι, βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμε :D :lol:
gixxerpap
26/06/2011, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
πριν αρχίσεις να γράφεις για το μηχανάκι σου πάλι, βάλε καμιά φώτο να γουστάρουμε :D :lol:
ποιες φωτό ρε? σιγά μην έβγαζα φωτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε μιλάω για το μηχανάκι ρε βλήμα, μιλάω για την πιο αρρωστημένη διαδρομή της ΠΣΚ ...
Δίχως έλεος λέμε .....
Cpt. Haddock
26/06/2011, 18:42
ΠΣΚ ΛΕΜΕ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!! :smokin:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
230008
blackbusa
26/06/2011, 18:47
ΠΣΚ ΛΕΜΕ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !!!! :smokin:
ολο ευθεια το πηγες εσυ ρε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
gixxerpap
26/06/2011, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ολο ευθεια το πηγες εσυ ρε???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
επιβεβαιώνω ότι το τερμάτισε και απο τσι δυο πάντες ...:a10:
γενικά, ότι μπορούσε νακάνει σε ένα λάστιχο, το έκανε! το τρύπησε, το έστριψε σκασμένο, του πέρασε κορδόνι, το τερμάτισε, του 'βγαλε τα λινά, του γ@μσε το νταχντιριντίν τέλος πάντων:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
26/06/2011, 19:02
επιβεβαιώνω ότι το τερμάτισε και απο τσι δυο πάντες ...:a10:
Ελπιζω να μην εννοεις και το μπροστινο λαστιχο :lol: :bigcry:
catmaster
26/06/2011, 19:16
ιστορίες και φωτό περιμένουμε :sun:
gixxerpap
26/06/2011, 19:18
ξέχασα και τα σεντόνια στο καταφύγιο ρε γμτ .....ορίστε, τώρα πρέπει να ξαναπάω ...
:sad:
:blush:
:a30: :a30: :a30:
Cpt. Haddock
26/06/2011, 19:19
ξέχασα και τα σεντόνια στο καταφύγιο ρε γμτ .....ορίστε, τώρα πρέπει να ξαναπάω ...
κι εγω θα πρεπει να δοκιμασω το καινουριο αμορτισερ, δε βρισκεις; :look: :wacko:
gixxerpap
26/06/2011, 19:25
κι εγω θα πρεπει να δοκιμασω το καινουριο αμορτισερ, δε βρισκεις; :look: :wacko: :a01:
bikerted
26/06/2011, 19:46
κι εγω θα πρεπει να δοκιμασω το καινουριο αμορτισερ, δε βρισκεις; :look: :wacko:
Ε!!! Κάτι θα βρω να δοκιμάσω κι εγώ!!!!! :smokin:
Έχασα μια όχι και δεύτερη!!!! :winka:
Πάντα καλύτερα!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Aggelos_SV
26/06/2011, 19:53
Πίσω στο σπίτι...
...ένας από τους "επιζήζαντες" του διημέρου :p
ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΑ :sun: :sun:
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν πραγματικά υπέροχες φωτογραφιές από όλους :)
blackbusa
26/06/2011, 19:55
οχι αυτο το σκ μην σαν μαμησω...απο το επομενο και μετα ομως...:smokin:
Aggelos_SV
26/06/2011, 19:56
ποιες φωτό ρε? σιγά μην έβγαζα φωτό:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε μιλάω για το μηχανάκι ρε βλήμα, μιλάω για την πιο αρρωστημένη διαδρομή της ΠΣΚ ...
Δίχως έλεος λέμε .....
Χάσατε ΦΟΒΕΡΑ πιστάκια σήμερα με τον Ηλία :rolleyes: :wave2:
npat back to base...
Προς στιγμή ένα έχω να πω... οι προηγούμενες ΠΣΚ ήταν απλά ορεκτικά, τούτη δω ήταν τρεις ΠΣΚ μαζί, εκτροχιασμένες, τίγκα στα αναβολικά, σε συσκευασία χολιγουντιανής υπερπαραγωγής με περισσότερες στροφές απ' ότι το μπεν-χουρ είχε κομπάρσους!
Έχω πατήσει "στέρεα γη" εδώ και καμιά ώρα και τα γυροσκόπια ακόμη βαράνε απανωτά τιλτ. Για την ώρα ένα έχω να πω: Ότι ασέλγεια μπορεί να κάνει κάποιος στο μηχανάκι του, με το μηχανάκι του ή πάνω στο μηχανάκι του (χωρίς να βγάλει τα ρούχα του), είμαι σίγουρος ότι την κάναμε τουλάχιστον δύο φορές (και στανταρ υπάρχουν και ένα-δυο επιπλέον φάσεις που έλαβαν χώρα και δεν καλύπτονται απ' την περιγραφή).
Χρήσιμα συμπεράσματα, αργότερα ή αύριο.
Μάγκες μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τις ανεπανάληπτες στιγμές!
gixxerpap
26/06/2011, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Χάσατε ΦΟΒΕΡΑ πιστάκια σήμερα με τον Ηλία :rolleyes: :wave2:
τα ΄χουμε ξαναπεράσει, δεν πειράζει, να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε! Άσε να μείνει και λίγο λάστιχο για άλλη εκδρομή ...τα ΄φαγα στο στρώσιμο ρε γμτ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και που να ΄ξερες που είναι το άλλο το μουρλοκομείο με το SV ...
o nikolasfazer ήπιε καφέ στη Λάρισα και τώρα γυρνάει απο Γλύφα με καράβι ....
και το ανέκδοτο της ημέρας: με περιμένει λέει για μπύρα στη Χαλκίδα ...:bigcry:
ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ, ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ, ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ
gixxerpap
26/06/2011, 20:24
npat back to base...
Προς στιγμή ένα έχω να πω... οι προηγούμενες ΠΣΚ ήταν απλά ορεκτικά, τούτη δω ήταν τρεις ΠΣΚ μαζί, εκτροχιασμένες, τίγκα στα αναβολικά, σε συσκευασία χολιγουντιανής υπερπαραγωγής με περισσότερες στροφές απ' ότι το μπεν-χουρ είχε κομπάρσους!
Έχω πατήσει "στέρεα γη" εδώ και καμιά ώρα και τα γυροσκόπια ακόμη βαράνε απανωτά τιλτ. Για την ώρα ένα έχω να πω: Ότι ασέλγεια μπορεί να κάνει κάποιος στο μηχανάκι του, με το μηχανάκι του ή πάνω στο μηχανάκι του (χωρίς να βγάλει τα ρούχα του), είμαι σίγουρος ότι την κάναμε τουλάχιστον δύο φορές (και στανταρ υπάρχουν και ένα-δυο επιπλέον φάσεις που έλαβαν χώρα και δεν καλύπτονται απ' την περιγραφή).
:beer: :beer: εμείς ευχαριστούμε για την ιδέα, την οργάνωση και το σχεδιασμό!!! ήταν, Η ΕΚΔΡΟΜΗ !!! :a46:
πάω στοίχημα, ότι αν δοκιμάσεις να περάσεις τη διαδρομή σε gps, θα βγεί μούτζα στην οθόνη και θα σταλεί αυτομάτως σήμα στο ψυχιατρείο ...:lol:
gixxerpap
26/06/2011, 20:35
αλήθεια, αυτός ο ηλικιωμένος κύριος με το tuono, ξερετε αυτός με το μεγάλο μέτωπο, γύρισε σπίτι του, ή τον αφήσατε σε κανα βουνό και στρίβει ακόμα ο λυσασμένος?:confused:
και σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς ακόμα (καλά λέμε τώρα) τα κατάφερα να φτάσω κατά τις 1 εχθές το βράδυ. Έγραψα τελικά 1.064 ημερησία.
Στην επόμενη εύχομαι να χω κουπόνια και για τη 2η μέρα :p
road spirit
26/06/2011, 20:40
περιγραφές και φωτό τσογλάνια!
Τα bandit αν και λαβωμένα πάντα καταφέρνουν να ολοκληρώσουν την αποστολή τους και να φτασουν στη βάση τους :smokin:
ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ. ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕOC
Χάρηκα πολύ που γνώρισα και κάποια επιπλέον παιδιά από κοντά.
Πολλές
Respect στον Npat για την οργάνωση. :)
Ρε κάπταιν έχασες το υπόλοιπο :(
Όσο για μενα αντίο σανίδα του surf :bawl: για λίγο καιρό μόνο :smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αναμενουμε περιγραφες και φωτο...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ!! :beer: :beer:
ΦΩΤΟ ΑΜΕΣΑ!!:D
Cpt. Haddock
26/06/2011, 20:53
npat back to base...
Εμεις ευχαριστούμε :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΓΑΜΙΕΣΤΕ!! :beer: :beer:
ΦΩΤΟ ΑΜΕΣΑ!!:D
καντε υπομονη ρεεεεεε :lol: :beer:
Μου λείπει μια καλή βόλτα..
Εύγε & φωτοζ!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
και σε περίπτωση που αναρωτιέται κανείς ακόμα (καλά λέμε τώρα) τα κατάφερα να φτάσω κατά τις 1 εχθές το βράδυ. Έγραψα τελικά 1.064 ημερησία.
Στην επόμενη εύχομαι να χω κουπόνια και για τη 2η μέρα :p
Ρε μουρλέ! Εγώ ένα έχω να πω: Ο τύπος που κάνει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη μέρα της ΠΣΚ και κολλάει, χωρίς πολύ σκέψη, μια νυχτερινή επιστροφή 500 χιλιομέτρων (προκειμένου να μην την χάσει) ανακηρύσσεται αβλεπτί επίτιμο μέλος της ΠΣΚ!
Όμως! Για λίγα, ελάχιστα, χιλιομετράκια, έχασες ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μικρό διαμάντι! Το κομμάτι από Ελατοχώρι μέχρι Βοβούσα. Δρόμος ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμένος για μπόλικα χιλιόμετρα (με διαφορά ο πιο κατεστραμμένος όλης της διαδρομής---άσφαλτος μόνο κατ' όνομα), εντελώς έρημος, να έχει αρχίσει να σουρουπώνει, και η φύση τόσο, μα τόσο, οργιαστική που να αρχίζεις να πιστεύεις ότι "δεν θα την βγάλω καθαρή εδώ που έμπλεξα, κάτι θα βγει να με φάει". Όταν φτάνεις τελικά στο καταφύγιο (ο πρώτος "πολιτισμός" που βλέπεις μετά από ώρα) νομίζεις ότι βρήκες την πιο πολύτιμη όαση.
Η διαδρομή αυτή μάλιστα εισάγει και ένα ενδιαφέρον μοτοσυκλετιστικό πρόβλημα: Από την μια προσπαθείς να φυλάξεις το μηχανάκι σου και αν αποφύγεις όσες λακούβες και χασίματα γίνεται και από την άλλη συνειδητοποιείς ότι αν δεν περάσεις μερικές "γιούργια" από μέσα, θα σε πιάσει νύχτα μες το δάσος. Βέβαια ο Παπ και ο Βύρωνας έδωσαν μια εντελώς σουρεαλιστική λύση στο πρόβλημα:
- Βύρωνας το βράδυ: "Ναι ρε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"
- Παπ, σε άσχετη φάση: "Κουράστηκα να αποφεύγω λακούβες. Στο τέλος τις περνούσα από μέσα. Ευτυχώς είχα πάρει το Τουόνο του Βύρωνα, γιατί αν είχα το δικό μου θα κώλωνα..."
Παράνοια λέμε!
:lol: :lol:
Cpt. Haddock
26/06/2011, 21:09
[....]
- Βύρωνας το βράδυ: "Ναι σε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"
- Παπ, σε άσχετη φάση: "Κουράστηκα να αποφεύγω λακούβες. Στο τέλος τις περνούσα από μέσα. Ευτυχώς είχα πάρει το Τουόνο του Βύρωνα, γιατί αν είχα το δικό μου θα κώλωνα..."
Παράνοια λέμε!
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Ωραίοι! :beer: :beer: :beer:
Περιμένουμε φωτογραφίες και περιγραφή!
[...]
- Βύρωνας το βράδυ: "Ναι σε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"
Παράνοια λέμε!
ride it like you stole it ε; :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
blackbusa
26/06/2011, 21:14
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
gixxerpap
26/06/2011, 21:15
Ρε μουρλέ! Εγώ ένα έχω να πω: Ο τύπος που κάνει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη μέρα της ΠΣΚ και κολλάει, χωρίς πολύ σκέψη, μια νυχτερινή επιστροφή 500 χιλιομέτρων (προκειμένου να μην την χάσει) ανακηρύσσεται αβλεπτί επίτιμο μέλος της ΠΣΚ!
Όμως! Για λίγα, ελάχιστα, χιλιομετράκια, έχασες ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μικρό διαμάντι! Το κομμάτι από Ελατοχώρι μέχρι Βοβούσα. Δρόμος ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμένος για μπόλικα χιλιόμετρα (με διαφορά ο πιο κατεστραμμένος όλης της διαδρομής---άσφαλτος μόνο κατ' όνομα), εντελώς έρημος, να έχει αρχίσει να σουρουπώνει, και η φύση τόσο, μα τόσο, οργιαστική που να αρχίζεις να πιστεύεις ότι "δεν θα την βγάλω καθαρή εδώ που έμπλεξα, κάτι θα βγει να με φάει". Όταν φτάνεις τελικά στο καταφύγιο (ο πρώτος "πολιτισμός" που βλέπεις μετά από ώρα) νομίζεις ότι βρήκες την πιο πολύτιμη όαση.
Η διαδρομή αυτή μάλιστα εισάγει και ένα ενδιαφέρον μοτοσυκλετιστικό πρόβλημα: Από την μια προσπαθείς να φυλάξεις το μηχανάκι σου και αν αποφύγεις όσες λακούβες και χασίματα γίνεται και από την άλλη συνειδητοποιείς ότι αν δεν περάσεις μερικές "γιούργια" από μέσα, θα σε πιάσει νύχτα μες το δάσος. Βέβαια ο Παπ και ο Βύρωνας έδωσαν μια εντελώς σουρεαλιστική λύση στο πρόβλημα:
Παράνοια λέμε!
ρε Ψεύταρχε, είπα εγω τέτοια κουβέντα? Βύρωνα μην τον ακούς, είναι ακόμα ζαλισμένος και λέει ό, τι του κατέβει ...
εγώ πάντως να ξέρεις, ότι δεν πιστεύω ότι είπες τέτοιο πράγμα ... αν το είπες κιαρατά, να μου φύγει το tuono απ΄τα χέρια ...:lol: :bigcry: :bigcry: :lol:
αλήθεια, αυτός ο ηλικιωμένος κύριος με το tuono, ξερετε αυτός με το μεγάλο μέτωπο, γύρισε σπίτι του, ή τον αφήσατε σε κανα βουνό και στρίβει ακόμα ο λυσασμένος?:confused:
Τελευταία εθεάθη λίγο έξω απ' τη Θήβα, σε βενζινάδικο, να κάνει τσιγάρο παραμιλώντας για τους παλαβούς που πήγε κι έμπλεξε, οικογενειάρχης άνθρωπος... Έσβησε το τσιγάρο, καβάλησε το μπουρδέλο του και χάθηκε την κίνηση. Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται... Νομίζω θα το ξεπεράσει...
:lol:
Θα τολμήσω να το πω
Αν στο ΜΟΤΟ διοργανώνονται τέτοιες βόλτες τότε.............
Ποιος χρειάζεται 36ωρο
Ιεροσυλία ? Δεν νομίζω Τάκη
Cpt. Haddock
26/06/2011, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Θα τολμήσω να το πω
[...]
:evil: :smokin: :evil:
230018
Aggelos_SV
26/06/2011, 21:41
τα ΄χουμε ξαναπεράσει, δεν πειράζει, να ΄μαστε καλά να ξαναπάμε! Άσε να μείνει και λίγο λάστιχο για άλλη εκδρομή ...τα ΄φαγα στο στρώσιμο ρε γμτ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και που να ΄ξερες που είναι το άλλο το μουρλοκομείο με το SV ...
o nikolasfazer ήπιε καφέ στη Λάρισα και τώρα γυρνάει απο Γλύφα με καράβι ....
και το ανέκδοτο της ημέρας: με περιμένει λέει για μπύρα στη Χαλκίδα ...:bigcry:
Το ξέρω το ξέρω...αφού εγώ του κούνησα το μαντήλι στη διαστύρωση για Λάρ'σα :lol:
Εδώ ο κύριος κάπου σε ένα γιοφύρι στον Ασπροπόταμο :)
230019
:evil: :smokin: :evil:
:smokin:
230020
gixxerpap
26/06/2011, 21:44
ποιοί δεν έχουν δώσει αναφορά, ότι φτάσανε?
ο Βύρωνας έφτασε, μιλήσαμε
ο νικόλας κάνει το γύρο της Ελλάδας, θα καθυστερήσει λίγο
το varadero που έμεινε, έχουμε κανα νέο? τον άφησε ο Βύρωνας σε έναν γνωστό του στο Δομοκό
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εδώ ο κύριος κάπου σε ένα γιοφύρι στον Ασπροπόταμο :)
μόλις μίλησα με τον κύριο ΣΤΟΠ είναι αγ.ιωάννη ρόσσι κι έρχεται :smokin: ΣΤΟΠ θα πάμε για μπύρα ΣΤΟΠ αλχημεία μάλλον ΣΤΟΠ όποιος έχει κουράγιο ακόμα έρχεται ΣΤΟΠ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ (http://www.youtube.com/watch?v=0vV1hkpMhX4)
ποιοί δεν έχουν δώσει αναφορά, ότι φτάσανε?
ο Βύρωνας έφτασε, μιλήσαμε
ο νικόλας κάνει το γύρο της Ελλάδας, θα καθυστερήσει λίγο
το varadero που έμεινε, έχουμε κανα νέο? τον άφησε ο Βύρωνας σε έναν γνωστό του στο Δομοκό
Για το Varadero δεν ξέρω κάτι νέο, μαζί ήμασταν όταν τον αφήσαμε στον γνωστό του. Το πιο πιθανό είναι ότι απλά έμεινε από βενζίνη, μπορεί βέβαια να παίζει και άλλη βλάβη, δεν ξέρω...
Τον φίλο του Βύρωνα (Σπύρο) τον είδα τελευταία φορά στην Εθνική, κάπου κοντά στην Αταλάντη.
Οι υπόλοιποι έχουν αναφέρει εδώ...
Cpt. Haddock
26/06/2011, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
:smokin:
Κάτσε μαστορα να βάλουμε την αυθεντική :lol:
(ήταν και σκουριασμένο το γ@μημένο :sick: )
230022
Cpt. Haddock
26/06/2011, 21:54
Παρτε κι ενα teaser
(μη σχολιάσετε την ποιότητα - δε γινεται κατι καλυτερο)
Ανεπιτυχης προσπάθεια να μεινω κοντα σε ενα τουόνο με εναν μουρλό καβαλα....
http://www.youtube.com/watch?v=Idr2LvLRd6U
Παρτε κι ενα teaser
Δεν μπορω να βλεπω WB στον Θεο...
Να στο φτιαξω μια να το ξανανεβασεις;
chr1s_86
26/06/2011, 22:05
Μπράβο σε όλους !!! :beer: :beer: :beer: :beer:
chr1s_86
26/06/2011, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
μόλις μίλησα με τον κύριο ΣΤΟΠ είναι αγ.ιωάννη ρόσσι κι έρχεται :smokin: ΣΤΟΠ θα πάμε για μπύρα ΣΤΟΠ αλχημεία μάλλον ΣΤΟΠ όποιος έχει κουράγιο ακόμα έρχεται ΣΤΟΠ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου ΣΤΟΠ ΣΤΟΠ (http://www.youtube.com/watch?v=0vV1hkpMhX4)
Άνοιξε thread μάστορα :beer:
(...και προειδοποίησε και τον κόσμο γιατί το Νίκο τον βλέπω να μπαίνει με το μηχανάκι μέσα στο μαγαζί! :lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Άνοιξε thread μάστορα :beer:
(...και προειδοποίησε και τον κόσμο γιατί το Νίκο τον βλέπω να μπαίνει με το μηχανάκι μέσα στο μαγαζί! :lol: )
τα πμ σου είναι full :alien:
Cpt. Haddock
26/06/2011, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν μπορω να βλεπω WB στον Θεο...
Να στο φτιαξω μια να το ξανανεβασεις;
Εαν γινεται, ευχαριστως :beer: :beer: :beer:
gixxerpap
26/06/2011, 22:10
Παρτε κι ενα teaser
εξήγησε στον κόσμο ότι αυτό είναι το πιο ''ανοικτό'' κομμάτι της διαδρομής:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εύγε & φωτοζ!
:beer: :beer: :beer: :beer:
+1
εξήγησε στον κόσμο ότι αυτό είναι το πιο ''ανοικτό'' κομμάτι της διαδρομής:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με διαφορά όμως!
Cpt. Haddock
26/06/2011, 22:20
Στα "πιο κλειστα" ( :lol: ) δεν υπηρχε χρονος να ανοιγοκλεινω τη μηχανη :bigcry:
gixxerpap
26/06/2011, 22:23
εγώ θα βάλω μια απο ένα απο τα αγαπημένα μου σημεία! Δεν είναι απο Βάλια Κάλντα, αλλά από τη διαδρομή Καλαμπάκα-Γρεβενά. Κάναμε τη στασούλα μας με τον καπετάνιο. Δεν το χορταίνω αυτό το σημείο...
Ποταμός Βενέτικος
230025
Ποταμός Βενέτικος
γ@μώ :beer: :beer:
αλλά θέλουμε βάλια ΤΩΡΑ! :a30: :a30: :a30:
gixxerpap
26/06/2011, 22:26
και απο την άλλη
230026
filipp0s
26/06/2011, 22:27