Σύνδεση

View Full Version : ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

gixxerpap
26/06/2011, 22:31
με προβατάκια, συμβιβάζεσαι?

γιατί για τις άλλες θα κάνεις υπομονή, εγώ τις έχω μόνο στο μυαλό μου;)

230027

gixxerpap
26/06/2011, 22:36
άντε, σου 'χω και απο το καταφύγιο ........ το παράθυρο!
με αυτοκολλητάκι moto.gr παρακαλώ:D

230028

Aggelos_SV
26/06/2011, 23:06
....καθ'οδόν κάπου μετά το Τσεπέλοβο ,την πρώτη από τις δύο μέρες

Cpt. Haddock

230030

Aggelos_SV
26/06/2011, 23:07
Ichigo και ακολουθεί ο antsoar

230031

Aggelos_SV
26/06/2011, 23:09
Ο Σπύρος (φίλος του Βύρωνα)

230032

Aggelos_SV
26/06/2011, 23:17
Ο υπέυθυνος για την σύλληψη και υλοποίηση αυτού του καταπληκτικού διημέρου , ο μέγιστος και εξαίρετος Npat ενώ επιταχύνει σε warp speed με το CBF ....εχμγκουχχχ λάθος...δανεικό Bandit 1250 του Παπ.

230034

harris_x
26/06/2011, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και απο την άλλη
αυτα ειναι..... :a8:

harris_x
26/06/2011, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παρτε κι ενα teaser

(μη σχολιάσετε την ποιότητα - δε γινεται κατι καλυτερο)

Ανεπιτυχης προσπάθεια να μεινω κοντα σε ενα τουόνο με εναν μουρλό καβαλα....

http://www.youtube.com/watch?v=Idr2LvLRd6U

:beer:
ΘΕΛΩ ΒΟΛΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

spyro
26/06/2011, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Ρε μουρλέ! Εγώ ένα έχω να πω: Ο τύπος που κάνει σχεδόν ολόκληρη την πρώτη μέρα της ΠΣΚ και κολλάει, χωρίς πολύ σκέψη, μια νυχτερινή επιστροφή 500 χιλιομέτρων (προκειμένου να μην την χάσει) ανακηρύσσεται αβλεπτί επίτιμο μέλος της ΠΣΚ!

Όμως! Για λίγα, ελάχιστα, χιλιομετράκια, έχασες ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μικρό διαμάντι! Το κομμάτι από Ελατοχώρι μέχρι Βοβούσα. Δρόμος ΕΝΤΕΛΩΣ κατεστραμμένος για μπόλικα χιλιόμετρα (με διαφορά ο πιο κατεστραμμένος όλης της διαδρομής---άσφαλτος μόνο κατ' όνομα), εντελώς έρημος, να έχει αρχίσει να σουρουπώνει, και η φύση τόσο, μα τόσο, οργιαστική που να αρχίζεις να πιστεύεις ότι "δεν θα την βγάλω καθαρή εδώ που έμπλεξα, κάτι θα βγει να με φάει". Όταν φτάνεις τελικά στο καταφύγιο (ο πρώτος "πολιτισμός" που βλέπεις μετά από ώρα) νομίζεις ότι βρήκες την πιο πολύτιμη όαση.

:lol: :lol:

:blush:

τέτοιες βόλτες είναι ο λόγος που ασχολούμαι με τις μηχανες. Αλλιώς τα έκανα όλα μια χαρά και με τη πάπια μου

όσο παίζουν τέτοιες βόλτες εγώ θα κάνω οτι είναι δυνατόν να βρίσκομαι εκεί,

Βέβαια ο Παπ και ο Βύρωνας έδωσαν μια εντελώς σουρεαλιστική λύση στο πρόβλημα:

- Βύρωνας το βράδυ: "Ναι ρε συ, πολύ χάλια ο δρόμος, μετά από κάποιο σημείο έχεις κουραστεί να αποφεύγεις λακούβες. Από ένα σημείο και μετά κάποιες τις περνούσα από μέσα... πάλι καλά που είχαμε ανταλλάξει μηχανάκια με τον Παπ γιατί το δικό μου θα το λυπόμουνα!"

- Παπ, σε άσχετη φάση: "Κουράστηκα να αποφεύγω λακούβες. Στο τέλος τις περνούσα από μέσα. Ευτυχώς είχα πάρει το Τουόνο του Βύρωνα, γιατί αν είχα το δικό μου θα κώλωνα..."

Παράνοια λέμε!

:lol: :lol:

:bawl: :lol:

κρίμα για το Ελατοχώρι - Βοβούσα, αλλά μακάρι να έχουμε πάντα τέτοια υπόλοιπα στους λογαριασμούς μας ...

κάτι άκουσα για γκρουπ βοηθείας στον pap που θέλει να κουβαλήσει τα σεντόνια που ξέχασε στο καταφύγιο :D

tati
26/06/2011, 23:49
Ψυχές φτάσαμε και εμείς τώρα, τραβήξαμε άλλο δρόμο, θα τα πούμε αναλυτικά αργότερα, γιατι τώρα δεν την παλεύω. Σορυ που δε χαιρετήσαμε απο κοντά, ήταν τέλεια....απλά....

υπέροχη παρέα:beer: :beer:

Dfoud
27/06/2011, 00:08
Πολλά Μπράβο παίδες αναμένουμε φώτο και απολογισμό μπας και πάρουμε μία ιδέα της εκδρομής
και μεις που μείναμε πίσω λόγο (γκαντεμιάς-μαλακίας)

:beer: :beer: :beer: :beer:

rantanplan
27/06/2011, 02:31
γύρισα και εγώ.....
φώτο και σχόλια αύριο μαζί με την νεα χάραξη τις νυχτερινής επιστροφής.

προς το παρών μόνο ήταν και

γαμο

:beer: :beer: :beer:

ziggΥ
27/06/2011, 02:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από rataplan
προς το παρών μόνο ήταν και

γαμο
σιγά ρε μαλ@κα μην ήταν και βάφτιση :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
27/06/2011, 07:07
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
27/06/2011, 07:18
τσογλανοι!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Sapadak
27/06/2011, 07:43
Μπραβο ρε μαγγες

Στην υγειά της επόμενης :beer:

TROOPER
27/06/2011, 08:53
Παρτε κι ενα teaser

(μη σχολιάσετε την ποιότητα - δε γινεται κατι καλυτερο)

Ανεπιτυχης προσπάθεια να μεινω κοντα σε ενα τουόνο με εναν μουρλό καβαλα....

http://www.youtube.com/watch?v=Idr2LvLRd6U

θα μου πεις (και δικιο θα χεις) ''τωρα μου το λες μωρε γιωργη???!!!'',αλλα καλιο αργα παρα ποτε.τιπ:ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΟΒΑΡΟ,ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΑ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ.ρωτα και κανεναν που ξερει :winka:

mikerrgp
27/06/2011, 09:05
καλημερα καλημερα

τρελλο σκ πολλα πολλα χιλιομετρα
σουπερ παρεα απιστευτες διαδρομες οντως χωρις ελεος
χαρικα πολυ που σας γνωρισα κ σιγουρα θα τα ξαναπουμε
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

vaska
27/06/2011, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τσογλανοι!!!!!!!!

Έχεις πολλά δίκια
Τσογλαναράδες όλοι τους

:a01: :a01: :a01:

Vagelis Gar
27/06/2011, 09:12
Μάγκες μπράβο σας !!!! Γαμώ τις βόλτες :beer: :beer: :beer:

byron
27/06/2011, 09:20
:D :smokin: :D

Well....gentlemen, lets make something clear. Αν με όσα γραφτούν και με τις φωτογραφίες που θα μπουν, σας δημιουργηθεί η επιθυμία να το βάλετε στα πλάνα σας του χρόνου (που θα ξαναγίνει είμαι σίγουρος), κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες γιατί οι φωτό είναι πλανεύτρες και τα σχόλια φιλτραρισμένα προκειμένου να κάνουν και άλλοι την ίδια μαλακία......:lol:

1250 χλμ με τα μισά να είναι ορεινό στροφιλίκι, 13+ ώρες οδήγησης, πιασμένοι τετρακέφαλοι- παλάμες-ώμοι-κώλος, θερμοκρασίες από ψωφόκρυο μέχρι καύσωνα, διαδρομές που μπροστά τους ο Αι-Γιάννης μοιάζει με την Αττική οδό και η Επίδαυρος με Autobahn, σπασμένοι δρόμοι με κοτρώνες στη μέση, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, χελώνες ,άλογα και κάθε λογής ζωντανό και φυσικά ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ στροφιλίκι που σε μεγάλο βαθμό ήταν ανελέητο για αναβάτες-μηχανές.
Κλιπονάτα εκεί πάνω απαγορεύονται δια ροπάλου, και respect στα παιδιά με τα gixxer που έβγαλαν έστω και την 1η μέρα.

Απ΄την άλλη, η φύση εκει απάνοΥ είναι από άλλο πλανήτη. ΩΡΕΣ ατελείωτες οδήγησης μέσα σε οξυές καστανιές και έλατα, τοπίο που κομπλάρεις απ΄την ομορφιά του, η υπέροχη παρέα και ο χαβαλές, και το ότι είχα ένα μηχανάκι που είναι φτιαγμένο για τέτοιες διαδρομές, αρκούν για να νοίωθω τυχερός που κατάφερα και ήμουν εκεί.

Highlights που δεν θα ξεχάσω.....
* Ο τέλειος καφές που ήπιαμε το απόγευμα στους Φραγκαδες εγώ και ο pap. Μαγεία :beer:
* Το σπαστήρι μέχρι το καταφύγιο της Βωβούσας μέσα στο δάσος και στο μισοσκόταδο. Ευτυχώς είχα το Bandit που ήταν βούτηρο από αναρτήσεις-σέλα και πέρναγα αέρα μέσα απ΄τις άπειρες λακούβες. :lol:
* Η διαδρομή Ανήλιο-Χαλίκι :cry:
* Το πιστάκι Γρεβενά-Μέτσοβο, (και όχι μόνο). 50χλμ ονειρεμένης διαδρομής
* Το τρελλοκομείο (aka spyro) που γύρισε πίσω το Σάββατο (!) :cry:

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το υπέροχο ΣαββατοΚύριακο και ειδικά τον npat που το σχεδίασε/οργάνωσε.

ΥΓ. Φωτό όταν καταφέρω να φτιάξω τη σύνδεση στο σπίτι, γιατί η HOL μας άφησε χρόνους. :wave2:

mikerrgp
27/06/2011, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron

, διαδρομές που μπροστά τους ο Αι-Γιάννης μοιάζει με την Αττική οδό και η Επίδαυρος με Autobahn,

ΥΓ. Φωτό όταν καταφέρω να φτιάξω τη σύνδεση στο σπίτι, γιατί η HOL μας άφησε χωρίς χρόνους. :wave2: θεος :beer:

sniper
27/06/2011, 09:40
Eπιτέλους μετά από χρόνια μια βόλτα που πρέπει να ήταν γ@μ@τη.. :beer:

Well done!

byron
27/06/2011, 09:41
θα μου πεις (και δικιο θα χεις) ''τωρα μου το λες μωρε γιωργη???!!!'',αλλα καλιο αργα παρα ποτε.τιπ:ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΟΒΑΡΟ,ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΑ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ.ρωτα και κανεναν που ξερει :winka:

Νομίζω οτι το εν λόγω βιντεάκι, ήταν και η χαριστική βολή στο Tiger. Λάστιχα διαλύθηκαν, το αμορτισέρ αποδήμησε εις Κύριον, η αλυσίδα κρέμασε..... μια συμφορά μιλάμε :p

Αν μπορεί ο Protesilaos1 να μας γράψει τι έγινε με το Varadero. Το πρόβλημα δεν ήταν από βενζίνη γιατί το μηχανάκι δεν έπαιρνε μπροστά ούτε όταν βάλαμε στο βενζινάδικο.
Το κουφό ήταν οτι έμεινε 200 μέτρα απ΄το βενζινάδικο του ξαδέλφου του στον Δομοκό :dizzy:.
Τον πήγα μέχρι εκεί, και ακούω τον βενζινά να του ρίχνει μπινελίκια την ώρα που του έβαζε βενζίνη. Επαθα πλάκα μέχρι να μου πει οτι ήταν συγγενείς. :lol:

makis206
27/06/2011, 09:44
Μπράβο ρε παιδιά, περιμένουμε και τις φωτό για τα "παντατέτοια"!

Cpt. Haddock
27/06/2011, 09:48
Εγω ξέρω οτι πάλι ενα ΧονΔα έμεινε :evil:

Prvtesilae ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρό :beer: :beer: :beer:

costas81
27/06/2011, 09:49
γαμω την δουλειά μου γαμώ!!!!!!!

ζηλεύω ρε φούστη μου ζηλεύω!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
27/06/2011, 09:51
Νομίζω οτι το εν λόγω βιντεάκι, ήταν και η χαριστική βολή στο Tiger. Λάστιχα διαλύθηκαν, το αμορτισέρ αποδήμησε εις Κύριον, η αλυσίδα κρέμασε..... μια συμφορά μιλάμε :p

Η αλυσίδα ειναι μια χαρα ρε :mad:

:bawl: :lol: :rotflmao:

Πολύ γέλιο σημερα το πρωί στον λαστιχα:

Αυτός: "Ρε πριν πόσο καιρό σου ειχα πει οτι ήταν για αλλαγη;"
Εγώ: "Εεεε.... (σομπ)...Κανα-δυο μηνες..."

byron
27/06/2011, 09:51
Εγω ξέρω οτι πάλι ενα ΧονΔα έμεινε :evil:

Ναι ρε μλκ, αλλά εσύ για να μαζέψεις το Tiger πρέπει να ανοίξεις thread στις Ανακατασκευές-Restoring...

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Cpt. Haddock
27/06/2011, 09:54
Ναι ρε μλκ, αλλά εσύ για να μαζέψεις το Tiger πρέπει να ανοίξεις thread στις Ανακατασκευές-Restoring...

Σιγα. Ενα θρεντ στα τεχνικα θα ανοιξω για αναρτησεις :D :bigcry:

Joyrider
27/06/2011, 10:00
Μπράβο ρε παλικάρια, πρέπει να ήταν και γαμώ. :beer: :beer:

Πάντα τέτοια.:sun:

teo_g7
27/06/2011, 10:04
τελεια η βολτα...πολυ κριμα που δεν καταφερα να ακολουθησω!:(
βαλτε καμια φωτο να γουσταρουμε και εμεις

TROOPER
27/06/2011, 10:05
...........
Κλιπονάτα εκεί πάνω απαγορεύονται δια ροπάλου.......

με κανεις και νοιωθω καπως καλυτερα που τελικα δεν ηρθα :wave2:

επισης ενισχυεται η αποφαση να αγορασω στρομ,αφρικα,κατι τουρισταδικο τελοσπαντων :cry:

alexxxcbr
27/06/2011, 10:06
Μπραβο βρε παλικαρια.Αυτα ειναι.

makis206
27/06/2011, 10:08

Αφού βάλει 2-3 φωτό στις μοτό που σκοτώνουν όταν γεράσουν...:rotflmao:

byron
27/06/2011, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αφού βάλει 2-3 φωτό στις μοτό που σκοτώνουν όταν γεράσουν...:rotflmao:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :bawl: :bigcry:

sniper
27/06/2011, 10:11
...

επισης ενισχυεται η αποφαση να αγορασω στρομ,αφρικα,κατι τουρισταδικο τελοσπαντων :cry:

Είσαι γελοίος..

Καλοτάξιδο το Άφρικα! :beer:

npat
27/06/2011, 10:17
Χρήσιμα συμπεράσματα (μέρος 1ο):

1. Το McDonnalds - Καλαμπάκα βγαίνει άνετα σε τρεισήμισι ώρες, μαζί με τις ανασυγκροτήσεις, φτάνει να έχεις να πληρώνεις τις βενζίνες.

2. Είσαι στα διόδια, πλερώνεις "κύριος" και ακούς από τη διπλανή λωρίδα έναν απίστευτο ορυμαγδό που εξακολουθεί να ακούγεται για κανά πεντάλεπτο ενώ το μηχανάκι έχει φύγει "μαλλιά" και χαθεί στο βάθος. Στην στάση στο βενζινάδικο, ρωτάς τον καθόλα σοβαρό και αξιοσέβαστο μεσήλικα κύριο με το μεγάλο μέτωπο: "Ρε συ πολύ σαματά δεν κάνει αυτό?". Αν σου απαντήσει διπλωματικά "Μπά όχι, έχω τις τάπες πάνω, γιατί με τις ξετάπωτες δεν την παλεύω χωρίς ωτασπίδες", πρόσεχε πολύ που πας να μπλέξεις!

3. Η ψησταριά στην άκρη του δρόμου, στην Μύκανη, κάτω απ' τα πλατάνια (βλέπε Σ2 στο χάρτη της διαδρομής) είναι γαμώ τα μέρη για πρωινό καφεδάκι (εντελώς εγκυκλοπαιδικά, αναφέρω ότι το πρώτο κοντοσούβλι το βγάζει κατά τις 11).

4. Στο βενζινάδικο στους Μαυραναίους φουλάρετε και πιάστε την κουβέντα με τους παππούδες που είναι μονίμως αραγμένοι απέξω και πίνουν μπύρες. Προσοχή, δεν ειναι απλό βενζινάδικο είναι πόρταλ που σε βάζει στον πλανήτη του "τώρα στρίβουμε". Από εκεί και πέρα ο ευκλείδειος χώρος καταργείται. Στροφή και στροφή και στροφή και μετά πάλι στροφή και πάει λέγοντας. Βουνά γύρω σου όσο φτάνει το μάτι. Κορυφές να βγαίνουν ανάμεσα σε άλλες κορυφές. Δάση, ρέματα, νερά, και στροφές ρε παιδάκι μου, το είπα? Πολλές στροφές. Για τις επόμενες 15 ώρες, ξέχνα ότι υπάρχει ευθεία: Είναι μια έννοια καθαρά θεωρητική χωρίς πρακτική εφαρμογή.

5. Στο Παλαιοσέλλι, άραξέ την κάτω απ΄ τον τεράστιο πλάτανο, πιές νερό απ' τη βρύση, και χαλάρωσε λίγο. Έχεις γίνει λιώμα απ' τις στροφές, αλλά όπως θα καταλάβεις σύντομα, δεν έχεις αρχίσει ακόμη να στρίβεις.

6. Αν κάποιος σου δώσει ένα Bandit 1250, πάρτο. Θα καταλάβεις γιατί "there is no replacement for displacement". Το μηχανάκι αυτό έχει μία ταχύτητα απολύτως κατάλληλη για κάθε στροφή: Τη δευτέρα. Ξεκινάς, κουμπώνεις μια δευτέρα και ξεμπαζώνεις όλο το βουνό (και το επόμενο βουνό πίσω απ' αυτό, και το επόμενο, και πάει λέγοντας). Πιο συχνά αλλάζεις λάδια παρά ταχύτητα. Μετά απ' τα 50 χιλιόμετρα που έκανα με το 1250 το CBF πλέον φαινόταν δουλειά κουραστική. (Έκρυψα βέβαια τα κλειδιά απ' τον Παπ, μήπως και τον αφήσω με το CBF, αλλά κάποιος πούστης του σφύριξε που είναι).

7. Το απογευματινό καφεδάκι συνοδεύεται πάντα από καμιά δεκαριά μερίδες πρόβειο κοντοσούβλι (που εδώ επάνω πρέπει να το έχουν κάτι σαν τα κουλουράκια, δεν εξηγείται αλλιώς).

8. Η διαδρομή από Φραγκάδες μέχρι Δόλιανη είναι τόσο απίστευτα όμορφη που δεν πιστεύω να υπάρχουν λέξεις για να την περιγράψουν. Μπορεί βέβαια να οφείλεται και στο γεγονός ότι έχεις πλέον τόσο ζαλιστεί απ' τις στροφές που έχεις αρχίσει να βλέπεις οράματα.

9. Στη Δόλιανη άραξέ την στο πλακόστρωτο πλάτωμα, δίπλα στο ποτάμι. Χάζεψε τα υπέροχα λιθόχτιστα και τα γεφυράκια. Κάνε ένα τσιγαράκι ενώ αρχίζει να πέφτει το σούρουπο και όλα γλυκαίνουν (φτάνει τα τσιγάρα να μην στα έχει πάρει ο Παπ που αποφάσισε να ζήσει το έρωτά του με τον κύριο με το μεγάλο μέτωπο, σε τρυφερό τετ-α-τετ σε ρομαντικό καφενεδάκι στους Φραγκάδες και σε έχει αφήσει ατσίγαρο, το φελέκι μου μέσα!)

10. Μετά τη Δόλιανη αρχίζει ένα απ τα ομορφότερα κομμάτια ανηφορίζοντας προς Βοβούσα. Για αυτό έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ. Μπορεί να είναι "σπαστήρι", αλλά μην φοβηθείς ότι δεν έχεις το κατάλληλο μηχανάκι: Η καταλληλότητα είναι έννοια υπερτιμημένη και στερούμενη φαντασίας.

11. Φτάνοντας στο καταφύγιο, η συνειδητοποίηση ότι σε περιμένουν μπύρες παγωμένες (και φυσικά κοντοσούβλια, μην ξεχνιόμαστε) βλέποντας τον Πακετάνιο να χοροπηδάει στην μέση του δρόμου σα μικρό παιδί είναι priceless!

12. Μέχρι εδώ έχεις κάνει καμιά 300 χιλιόμετρα στοφιλίκι. Να το ξαναπώ, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις: 300 περίπου χιλιόμετρα χωρίς ούτε ένα μέτρο ευθεία. Κατεβαίνεις από το μηχανάκι, παραπατάς ένα δυο βήματα και συνειδητοποιείς ότι πρέπει να μάθεις απ' την αρχή να περπατάς ίσια.

13. Κάτι πολύ μυστήριο πρέπει να συμβαίνει με αυτά τα γλυκά αγόρια... Κάθε φορά που κοιτάς τους καθρέπτες σου, βλέπεις μέσα το φανάρι από ένα μπλέ εζβί! Ανεξήγητα πράματα! Πας γρήγορα, μπλε εζβί στους καθρέπτες. Πας αργά, μπλέ εζβί στους καθρέπτες, πας κομμάτια, μπλε εζβί στους καθρέπτες. Σταματάς, κάνεις τσιγάρο, βεβαιώνεσαι ότι πουθενά γύρω σου δεν υπάρχει εζβί ή βε-δύο γενικότερα η άνθρωπος και μηχανάκι γενικά και ξαναξεκινάς. Κάνεις πεντακόσια μέτρα και ξανακοιτάς: Ω ναι! Μπλέ εζβί σους καθρέπτες! Αφού σκέφτηκα να φτιάξω αυτοκόλλητο να με καθησυχάζει λίγο: "SVs may appear in rear-view mirrors that are not really there"

Αυτά για την ώρα... περισσότερα πιο μετά...

sniper
27/06/2011, 10:24
...
Κλιπονάτα εκεί πάνω απαγορεύονται δια ροπάλου, και respect στα παιδιά με τα gixxer που έβγαλαν έστω και την 1η μέρα.
....

Θα παρακαλέσω τους υπέργηρους κατόχους Ιταλικών wannabe ss ματρακάδων να μη μιλάνε, ειδικά αν έβγαλαν έστω και μία μέρα οι rookies..

:smokin:

PS Τύποι σαν τον Τρούπερ τι θα γίνουν; Κλέφτες; :bawl: :lol:

sapila racing
27/06/2011, 10:29
Ειστε ωραίοι ρε!!!! :beer: :beer:

Πρέπει να βρω τρόπο να παίρνω περισσότερα κουπόνια. :bigcry:

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Ichigo
27/06/2011, 11:04
Φοβερά τα τοπία.

230062

Ichigo
27/06/2011, 11:06
Μέχρι και MG πετύχαμε. :D :wacko:
Και μάλιστα σε πράσινο χρώμα :smokin:

230063

amyroukai
27/06/2011, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Μέχρι και MG πετύχαμε. :D :wacko:
Και μάλιστα σε πράσινο χρώμα :smokin: To british racing green δεν είναι ένα απλό πράσινο...

DimChios
27/06/2011, 11:27
...κρατηθηκα να μη γραψω απ αρχης του θρεντ μιας και ηξερα τι θα παιξει...
Δεν θα ακολουθουσα, θα ξεσηκωνομουν για μια ακομη φορα...

Δεν κρατιεμαι ομως!

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@ΜΙΩΣΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ!

Στα διαλα...

:sad:

Και εις αλλα με το καλο κ@λοπαιδα!

Ichigo
27/06/2011, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...κρατηθηκα να μη γραψω απ αρχης του θρεντ μιας και ηξερα τι θα παιξει...
Δεν θα ακολουθουσα, θα ξεσηκωνομουν για μια ακομη φορα...

Δεν κρατιεμαι ομως!

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@ΜΙΩΣΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ!

Στα διαλα...

:sad:

Και εις αλλα με το καλο κ@λοπαιδα!

σΕ είπανε να πάρεις Bandit σε τιμή ευκαιρίας αλλά δε σ άρεσε βλέπεις :evil: :p

DimChios
27/06/2011, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
σΕ είπανε να πάρεις Bandit σε τιμή ευκαιρίας αλλά δε σ άρεσε βλέπεις :evil: :p

ας οψεται αλλα μη το ανοιξουμε το θεμα...

:wave2:

tati
27/06/2011, 11:37

Well....gentlemen, lets make something clear. Αν με όσα γραφτούν και με τις φωτογραφίες που θα μπουν, σας δημιουργηθεί η επιθυμία να το βάλετε στα πλάνα σας του χρόνου (που θα ξαναγίνει είμαι σίγουρος), κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες γιατί οι φωτό είναι πλανεύτρες και τα σχόλια φιλτραρισμένα προκειμένου να κάνουν και άλλοι την ίδια μαλακία......:lol:

:

:rotflmao:

τέλεια ήταν!!

Πάρα πολύ κουραστικό...........όμως άξιζε...
Εμείς την επόμενη μέρα πήγαμε Ιωάννινα, Σίβοτα, Πάργα και γυρίσαμε απο Ακτιο και απο εκεί πανέμορφες διαδρομές και πιο ΑΝΟΙΧΤΕΣ :lol:

φοβερό σκ, που μυαλό για δουλειά τώρα?....

spyro
27/06/2011, 11:46
Ας υπερθεματίσουμε λίγο ακόμα: :p

1. Υπάρχουν κάποια χωριά τα οποία είναι τόσο απομακρισμένα και δύσβατα που ο χρόνος, ο αγροτουρισμός και η Πράσινη Ανάπτυξη δεν τα χει ισοπεδώσει ακόμα. Τόση ομορφιά δε χορταίνεται βέβαια, αλλά τα σίγουρο είναι ότι λίγες ώρες κοντά τους θα σε κάνουν ομορφότερο άνθρωπο.

Δίστρατο / Άρματα / Πάδες / Παλαιόσελλι

Από πάνω έχεις τον επιβλητικό Σμόλικα και εσύ περνάς ανάμεσα από Βασιλίτσα και Τύμφη.
Το φυσικό ανάγλυφο (αιτία της ύπαρξης τους) τα χει κάνει δυσπρόσιτα, απόκοσμα, επιβλητικά και άγρια. Βγάζουν μια αυστηράδα που σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ μικρός και ασήμαντος. Είναι τόσο υπερβολική η αγριάδα τους που σε βάζουν στη θέση σου ως προς το ποιος κάνει κουμάντο.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσεις να τα περπατήσεις βέβαια και όχι μόνο να τα στρίψεις, αλλά αυτά θα γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ευελπιστώ να με ακολουθήσει η οικογένεια αλλά αν χρειαστεί τον Σμόλικα θα τον περπατήσω και μόνος, μακριά από τις παράταιρες φασαρίες των εξατμίσεων μου.

2. Κήποι - Φραγκάδες - Δόλιανη - Τρίστενο .

Τάδε έφη Ανατολικό Ζαγόρι. Μακριά από τα φώτα του Τουρισμού που βγάζει το βόρειο-δυτικό Ζαγόρι, με ελάχιστη κίνηση και ακόμα πιο λίγο κόσμο. Το μέρος είναι καταδικασμένο να ζεί στην ομορφιά. Είναι όσο ψηλά όσο χρειάζεται για να είναι απομακρυσμένα, αλλά όσο χαμηλά χρειάζεται για να είναι πνιγμένο στο πράσινο. Η ευτυχία του να τα περνάς απόγευμα έτσι ώστε ό ήλιος να κάνει διάφορα κόλπα μέσα από τους Δρύς και τα τρισθεόρατα τοπικά Πεύκα (όχι από αυτά τα δικά μας που έχουμε εδώ τριγύρω, από τα άλλα τα καλά), είναι το κερασάκι στη τούρτα. Η σαντυγί πάνω απο το γλυκό που εν τέλει κάθεται το κερασάκι στη τούρτα είναι φυσικά τα παλιά πέτρινα γεφυράκια που είναι παράλληλα με του καινούργιους δρόμους!!!!

3. Ευελπιστώ να περπατήσω προς Λαϊστα και Νεγάδες. Από ότι φαίνεται (όπως είναι σε πολλούς γνωστό ήδη) τα ομορφότερα μέρη είναι από χωματόδρομους και δύσκολα μονοπάτια. Στις 2 διχάλες που οδηγούσαν προς τα κει μου ρθε να το κόψω ανάμεσα!

4. Πρέπει να απαγορευτεί η οδική διέλευση απο το Τσεπέλοβο στο Καπέσοβο άμεσα. Το κομμάτι αυτό δίχνει ιερό.

5. Και επιτέλους ήθελα να ξερα τι έπιναν αυτοί που πρωτοκατοίκησαν στη Σαμαρίνα. Πόσο κυνηγημένος πρέπει να σαι για να πάς να φτιάξεις το χωριό εκεί πάνω. Το ξέρω δε το περάσαμε αλλά συνειδητοποιείς πόσο ψηλά είναι όταν μετά από ένα ανελέητο ανηφορικό στροφιλίκι, βρίσκεις ταμπέλα για Σαμαρίνα που σου δίχνει ότι θες πολύ ανέβασμα ακόμα.

Προειδοποίηση: Μην ζητάτε φωτογραφίες, είναι πολλές και στο τέλος θα το μετανιώσετε. :D

latris mixanis
27/06/2011, 11:57
Πάντα τέτοια χαμένα, περιμένουμε φωτογραφίες και σχόλια :)

:beer: :beer:

costas81
27/06/2011, 12:00
δεν ξέρω αν το καταλάβατε.....................αλλά θέλουμε φώτος!!!!!!

:a37: :a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

tati
27/06/2011, 12:02
spyro, σου το πα και εκεί, μονίμως είχες ενα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, ήσουν σε νιρβάνα!

Και επίσης στο κομμάτι εκείνο, που ήσουν μπροστά, είχα πιάσει τρομερό ρυθμό μαζί σου, μέχρι να αρχίσουν παλι οι λακούβες και αντίο:wave2: το τοπίο εκεί ήταν απλά σαν παράδεισος

όμως το καταχάρηκα:beer: :beer:

υγ. όπως επίσης το πρωί, που σε πετύχαμε στο δρόμο,είδα τόσο απλοϊκά να περνάς τα διόδια και να σηκώνεις τη μπάρα με το χέρι χαχαχα και εγω δίπλα να λέω, μπράβο....εδώ εμείς με τα σσ και δε τα περνάμε έτσι:rotflmao: εύγε...βέβαια εξήγησες μετά πως και γιατί έγινε;)

spyro
27/06/2011, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
spyro, σου το πα και εκεί, μονίμως είχες ενα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, ήσουν σε νιρβάνα!

Και επίσης στο κομμάτι εκείνο, που ήσουν μπροστά, είχα πιάσει τρομερό ρυθμό μαζί σου, μέχρι να αρχίσουν παλι οι λακούβες και αντίο:wave2: το τοπίο εκεί ήταν απλά σαν παράδεισος

όμως το καταχάρηκα:beer: :beer:

....

Μιλάμε για κανονικό εθισμό. Junkie λέμε :p

Εμένα τέτοιες βόλτες είναι το ναρκωτικό μου. Να βλέπω φιδίσια τρενάκια σε ορεινά στριφτερά όμορφα μέρη με καλή παρέα και όλα τα άλλα βρίσκονται.

Πάντως εσείς ήσασταν ήρωες με τα GSXR. Για να κρατηθεί ρυθμός με τόσες λακούβες, σαμαράκια και χαλίκια είναι πολύ δύσκολο και τελικά μια χαρά τα πήγατε.

mikerrgp
27/06/2011, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Μιλάμε για κανονικό εθισμό. Junkie λέμε :p

Πάντως εσείς ήσασταν ήρωες με τα GSXR. Για να κρατηθεί ρυθμός με τόσες λακούβες, σαμαράκια και χαλίκια είναι πολύ δύσκολο και τελικά μια χαρά τα πήγατε.

ναι ηταν σαν να κανεις mountain με carbon κουρσακι αλλα ηταν απλα απιστευτα να ειστε καλα για την ομορφη παρεα κ σιγουρα θα τα πουμε στην επομενη :beer: :beer: :beer:

thou-vou
27/06/2011, 12:59
γουστάρω που περάσατε ζουπερ και που το καταχαρήκατε...
να' σται καλά...
:beer: :beer:

Tpap
27/06/2011, 13:08
Βρε γμτ. :(

Ελπίζω σε μιά ίδια τετοια βόλτα να έλθω κάποια στιγμή....εκεί, παρέα με τον spyro.... :D

Mπράβο σε όλους...!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

npat
27/06/2011, 13:38
Χρήσιμα συμπεράσματα (2ο μέρος):

1. Το πρωί, στο Καταφύγιο δίπλα στον Αώο, το κρύο κόβει ημικώλια! Αν έχει και βοριά, μούρλια. Φοράς, φούτερ και χειμωνιάτικη κορντούρα κουμπωμένη μέχρι πάνω και την αράζεις σε μια απάνεμη γωνιά χαζεύοντας το ξημέρωμα. Περιμένεις να την κάνουν οι ορειβάτες για τις διάφορες φυσιολατρικές ασχολίες τους και να ηρεμήσει η κατάσταση.

2. Όταν δεις χαράματα, με ψοφώκρυο και βοριά, τον Πακετάνιο να ξεστήνει, παρακολούθησε το θέαμα από ασφαλή απόσταση. Απέφυγε τον πειρασμό να πας να του διευκρινήσεις πόσο ζεστά και κόζυ ήταν στον θάλαμο γιατί μπορεί να βρεθείς με καμιά μπανέλα στο ρουθούνι.

3. Βγάλε τα μαρσπιέ συνεπιβάτη απ' το βαράντερο και βάλτα στην θέση αυτών του αναβάτη. Οι πίροι δεν ταιριάζουν, αλλά μπορείς να κάνεις κατάσταση με λίγο σύρμα. Πάντως σίγουρα δεν λέει να αντιμετωπίσεις αυτό που θα ακολουθήσει χωρίς μαρσπιέ.

4. Βοβούσα - Περιβόλι - Ζιάκας - Μαυραναίοι. Το κομμάτι αυτό ανοίγει το theme της μέρας που είναι: "Μετά τα χθεσινά σπαστήρια, σήμερα ξεσαλώνουμε". Άσφαλτος ολόφρεσκη με άριστη πρόσφυση. Χάραξη από άλλο κόσμο. Σπασίματα λακούβες και πέτρες στο οδόστρωμα, ελάχιστα. Κίνηση σχεδόν μηδενική. Εναλλαγές κατεύθυνσης πέρα από κάθε φαντασία. Κλειστό αλλά με τρελή ροή. Το μηχανάκι γίνεται σαν μπίλια που έχει πιαστεί σ' αυτά τα λάστιχα στο φλίπερ που την κοπανάνε δεξιά-αριστερά και γράφουν πόντους. Αρχίζει μέσα σε δάσος τόσο πυκνό που ο ήλιος το περνάει δύσκολα και καταλήγει σε φαλακρό αλπικό τοπίο σε μεγάλο υψόμετρο με τον αγέρα να θερίζει. Σχόλιο Παπ: "Ρε μάγκες, χθες το πήρα το μηχανάκι, αύριο θα πρέπει να αλλάξω λάστιχα..."

5. Το παραπάνω κομμάτι καλό είναι να αποφεύγεται από βρετανικά τριμπούρδελα. Απ' ότι φαίνεται τους κάθεται λιγάκι βαρύ. Ξεφτιλίζει τα λάστιχα, κάνει τις αναρτήσεις να κλάσουν μετατρέπει τις αλυσίδες σε σοβρακολάστιχα και άλλα συναφή.

6. Μαυραναίοι - Μέτσοβο. Έχοντας βγάλει τα όποια τράιουμφ της παρέας Π.Ε. έχουμε την εκδίκηση του γρήγορου. Κάποτε κεντρικός δρόμος που συνέδεε τα Γρεβενά με τα Γιάννενα, τώρα με ελάχιστη κίνηση λόγο Εγνατίας. Πιστάκι κανονικό για 55 περίπου χιλιόμετρα. Άριστη άσφαλτος, τεχνικές στροφές, μεγάλες κλίσεις και εναλλαγές. Περνάει από μεγάλο υψόμετρο και κάνει ψοφώκρυο.

7. Καφές στο Μέτσοβο, στην πλατεία: Ο πανευρωπαικός σύλογος ιδιοκτητών MG έχει κλείσει την πλατεία κάνοντας διαμαρτυρία ενάντια στην κακομεταχείριση των βρετανικών τριμπούρδελων στις βόλτες της ΠΣΚ. Συμπονούμε!

8. Ανήλιο - Χαλίκι: Από τα ομορφότερα κομμάτια όλης της βόλτας. Δρόμος στενός, πολύ στενός. Μισή λωρίδα και ούτε. Κομμένος στο φρύδι της πλαγιάς σύριζα στο γκρεμό, χωρίς μπαριέρες, χωρίς τίποτα. Η χαρά της υψοφοβίας ένα πράγμα. Μετά βουτάει μέσα στο δάσος και γίνεται νύχτα για καμιά δεκαριά χιλιόμετρα. Βγαίνει απ' το δάσος σε αλπικό τοπίο, τον βλέπεις να φιδογυρίζει κατηφορικός και παθαίνεις ίλιγγο.

9. Χαλίκι - Κατάφυτο - Δέση - Περτούλι - Πύλη: Κομμάτι για πολύ καλό ρυθμό με ένα-δυο παγίδες που κάνουν τις αναρτήσεις να δουν το Χριστό φαντάρο. Ευτυχώς που δεν είχαμε Τρίομφ μαζί, γιατί εκεί θα έμεναν. Απολαυστικό πάντως όσο δεν παίρνει.

10. Εκεί που νόμιζα ότι είχα θεραπευτεί το φαινόμενο SV επανεμφανίζεται δριμύτερο. Τώρα μάλιστα είναι δύο τα εζβί! Κόβω και τους κάνω νόημα να περάσουν. Είμαι σίγουρος ότι το έλυσα το πρόβλημα μια και καλή. Δύο χιλιόμετρα παρακάτω, πάλι έχω δύο εζβί στον καθρέπτη! Το φελέκι μου μέσα!

11. Μεταλλείο Δομοκού. Γίνομαι μάρτυρας ενός πραγματικά μοναδικού στα μοτοσυκλετιστικά ιστορικά φαινομένου: Απρίλια πάει πατάκι Χοντα! Είμαι σίγουρος ότι πια τα έχω δει όλα.

12. Βραδάκι φτάνω σπίτι. Το κοντέρ γράφει 1260 χιλιόμετρα. Αφήνω το μηχανάκι έξω. Δεν το βάζω στο γκαράζ. Για να το βάλω μέσα πρέπει να στρίψω, και όσο έστριψα, έστριψα. Άλλο δεν έχει, τέλειωσε το απόθεμα, έκλεισε το εργοστάσιο.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!

camen
27/06/2011, 14:05
Mια ερωτηση ρε παιδες γτ δεν το πιασα το πραγμα...:sick:

Εκει που πηγατε,ειχε καμια στροφη της προκοπης ή τσαμπα τα 1200+ χιλιομετρα που καναντε?!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
27/06/2011, 14:05
9. Χαλίκι - Κατάφυτο - Δέση - Περτούλι - Πύλη: Κομμάτι για πολύ καλό ρυθμό με ένα-δυο παγίδες που κάνουν τις αναρτήσεις να δουν το Χριστό φαντάρο. Ευτυχώς που δεν είχαμε Τρίομφ μαζί, γιατί εκεί θα έμεναν.

Η μία απ΄τις δύο παγίδες που λες, ήταν προφανώς η καθίζηση (?) σε όλο το πλάτος του δρόμου. Πήγαινε μπροστά ο Σπύρος με το VFR και βλέπω απλά ένα κομμάτι με χώμα σαν τα υπόλοιπα...
Ξαφνικά το VFR μετακινείται απ΄το οπτικό μου πεδίο (ως πρός τον κάθετο άξονα) καμμιά 20αριά πόντους και αμέσως μετά ορμάω πίσω του αλαλάζοντας :lol:.
Μέχρι να καταλάβω τι έγινε πέρασα στην απέναντι όχθη :bawl: , ενώ πίσω μου το ΚΤΜ κοπανάγε τα μπαγκάζια που είχε δεμένα, ενώ πιο πίσω η μπαγκαζιέρα του Varadero πρέπει να χτύπησε τον Protesilao στο κεφάλι :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
27/06/2011, 14:09
Χρήσιμα συμπεράσματα (2ο μέρος):
[...]5. Το παραπάνω κομμάτι καλό είναι να αποφεύγεται από βρετανικά τριμπούρδελα. Απ' ότι φαίνεται τους κάθεται λιγάκι βαρύ. Ξεφτιλίζει τα λάστιχα, κάνει τις αναρτήσεις να κλάσουν μετατρέπει τις αλυσίδες σε σοβρακολάστιχα και άλλα συναφή.[...]

Ρε μανια....

Η αλυσίδα ειναι μια χαρά λεμε :mad:

(μπηκαν και τα καινουρια λαστιχα :D )

spyro
27/06/2011, 14:10

In npat we trust

:a23:

Anty12
27/06/2011, 14:15
Η μία απ΄τις δύο παγίδες που λες, ήταν προφανώς η καθίζηση (?) σε όλο το πλάτος του δρόμου. Πήγαινε μπροστά ο Σπύρος με το VFR και βλέπω απλά ένα κομμάτι με χώμα σαν τα υπόλοιπα...
Ξαφνικά το VFR μετακινείται απ΄το οπτικό μου πεδίο (ως πρός τον κάθετο άξονα) καμμιά 20αριά πόντους και αμέσως μετά ορμάω πίσω του αλαλάζοντας :lol:.
Μέχρι να καταλάβω τι έγινε πέρασα στην απέναντι όχθη :bawl: , ενώ πίσω μου το ΚΤΜ κοπανάγε τα μπαγκάζια που είχε δεμένα, ενώ πιο πίσω η μπαγκαζιέρα του Varadero πρέπει να χτύπησε τον Protesilao στο κεφάλι :rotflmao: :rotflmao:

Σας τα ΄λεγα ...δε σας τα 'λεγα ρε γλήγοροι.....δεν θέλει μαγκιλίκια εκεί πάνω......:evil:

ελπίζω να χορτάσατε πράσινο όλοι σας........:beer: :beer:

Vstrommer71
27/06/2011, 14:25
Μπραβο,μπραβο παιδες!
Και εις αλλα με υγεια!
Αντε και την επομενη φορα να πατε και με κανα καλο μηχανακι(κι οχι τα στριταδικα σας):rotflmao:

spyro
27/06/2011, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μπραβο,μπραβο παιδες!
Και εις αλλα με υγεια!
Αντε και την επομενη φορα να πατε και με κανα καλο μηχανακι(κι οχι τα στριταδικα σας):rotflmao:

:a9:

είχαμε και απο τέτοια.

απλά πέρασαν απαρατήρητα γιατι ώς γνωστόν ... Τα ΚΤΜ δε χαλάνε λέμε.

gcrook
27/06/2011, 14:39
Ρησπεκτ!
Δεν ξαναχανω βολτα.
Βαλτε καμια φωτο μη σας παρει και σας σηκωσει.:D

Cpt. Haddock
27/06/2011, 14:41
θα χουμε κι αλλο SV :sad: :cry: :lol:

gcrook
27/06/2011, 14:42
θα χουμε κι αλλο SV :sad: :cry: :lol:

Ξεπερναμε τα 3; :look:

Cpt. Haddock
27/06/2011, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ξεπερναμε τα 3; :look:

Αν ερθει κι ο bikerted, ναι :look:

gcrook
27/06/2011, 14:44
Αν ερθει κι ο bikerted, ναι :look:

Καποιος δεν θα φτασει...:lol:

Vstrommer71
27/06/2011, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
:a9:

είχαμε και απο τέτοια.

απλά πέρασαν απαρατήρητα γιατι ώς γνωστόν ... Τα ΚΤΜ δε χαλάνε λέμε.
Kατι υγρα για υδραυλικους συμπλεκτες μπεκροπινουνε γενικως κατα καιρους,διψανε ειναι και καλοκαιρι βλεπεις :rotflmao:

Aggelos_SV
27/06/2011, 16:42
Μέρα 1η.

Έχοντας μόλις φτάσει στο Παλιοσέλλι ,το οποίο ήταν και σημείο ανασυγκρότησης,αράζουμε στην πλατεία του χωριού (aka πλάτανος :D ) και περιμένουμε να έρθει και το υπολοιπο τσούρμο συν τον Παπ...κατηγορία από μόνος του μιας κι έκανε το Αθήνα Γρεβενά σε 3 ώρες περίπου,σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Η θέα προς το όρος Τύμφη ή αλλιώς ΓΚαμήλα.

230101

Aggelos_SV
27/06/2011, 16:46
Από την πίσω μεριά της πλατείας υπάρχει βρύση βάλσαμο για τη δίψα μας μέσα στο μεσημέρι και έπειτα από το πρώτο κομμάτι γερού στροφιλικίου που έχουμε περάσει.

Είμαστε σε υψόμετρο λίγο χαμηλότερο από τα πρώτα έλατα του Σμόλικα.

Η βρύση δε μου βγήκε και πολύ πετυχημένη στη φωτο γμτ...αλλά δεν ανησυχώ,θα ποστάρουν κι άλλοι :)

230102

Aggelos_SV
27/06/2011, 16:53
Npat , Σπύρος (VFR) , rantanplan (nikolasfazer) κι η αφεντιά μου στον προαναφερθέν πλάτανο .

Και περιμέναμε και περιμέναμε...τελικά πληροφορηθήκαμε για μια άσχημη στιγμή που είχε ο Ichigo με μικρές ευτυχώς απώλειες για το Bandit και ακόμα μικρότερες για τον ίδιο.Η ξενέρα σίγουρα μεγάλη και εύλογη αλλά θα ήταν μεγαλύτερη αν είχε ακινητοποιηθεί το μηχανάκι στη μέση του πουθενά.
Περαστικά στην τσέπη σου Θοδωρή :winka:

230103

Aggelos_SV
27/06/2011, 16:56
Ξαφνικά μέσα στην ησυχία του μεσημεριού ακούμε θόρυβο από μακρυά....
Λέμε, μα τί έρχεται ρε παιδιά...καμιά μπετονιέρα?

Όοοοχι ...ήταν ο antsoar με το πρωτο εκ των δύο KTM :D

230104

Aggelos_SV
27/06/2011, 16:59
Ακολούθησαν τα δύο GSXR με δύο ταλαιπωρημένους αναβάτες,που με το που ξεκαβάλησαν χύθηκαν κυριολεκτικά στα δροσερά πεζούλια του φίλου μας του πλατάνου :)

230105

Aggelos_SV
27/06/2011, 17:14
Ιδιαίτερα πολλές φωτογραφίες δεν έχω βγάλει,μιας και ήμουν απασχολημένος με το δρόμο :winka: :D

Τέλος πάντονες....

Εδώ λίγο πριν να φτάσουμε στη Βωβούσα κάνουμε μια στάση ανασυγκρότησης στη Δόλιανη,μη γνωρίζοντας τι θα επακολουθούσε στο επόμενο κομμάτι...
Σπαστήρι όμοιό του δεν έχω ξαναπεράσει.. Είναι η διαδρομή αυτή που Παπ και Βύρωνας πέρασαν με ανταλλαγμένα μηχανάκια :lol:

Εγώ ξεκίνησα μόνος από Δόλιανη,και διατηρώντας τεχνικότατες γραμμές (δεξιά,αριστερά...ωχ μλκα μου λακούυυυυβα!!!!:eyepop: δεξιά πάλι ...όοοοοοχι δεξιά..πρόσεχε ρεεε θα βγεις στις φτέρες ...ωπ να λίγα εκατοστά ασφάλτου να πατήσουμε το λαστιχάκι μας....κλπ κλπ )
φτάνω τον Καπετάνιο ο οποίος κινείτο με αντίστοιχες γραμμές (τι CSS και μαλακίες....:lol: )
και θέλει με το ζόρι να περάσω μπροστά για να του ξεμπαζώνω το δρόμο...ΑΜ ΔΕ :lol:

Πλατεία Δόλιανης

230106

Aggelos_SV
27/06/2011, 17:18
Μια άλλη όψη από την πλατεία προς το παραδοσιακό πέτρινο γεφυράκι

Πολύ πολύ περιποιημένο και όμορφο χωριουδάκι ,όπως και όλα εκεί "πάνω" άλλωστε.:)

230107

mikerrgp
27/06/2011, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ακολούθησαν τα δύο GSXR με δύο ταλαιπωρημένους αναβάτες,που με το που ξεκαβάλησαν χύθηκαν κυριολεκτικά στα δροσερά πεζούλια του φίλου μας του πλατάνου :) για πολυ αραγμα ομως λεμε ωραια φωτο αγγελε να εισαι καλα ;)

Aggelos_SV
27/06/2011, 17:26
Επιτέλους φτάνουμε στη Βωβούσα και βρίσκουμε κατευθείαν το καταφύγιο.Περιττό να πω ότι το τοπιό γύρω είναι μαγευτικό...
Πλάι στο δρόμο και μέσα σε μια κοιλάδα πνιγμένη περιμετρικά στα έλατα :)

Εδώ αφού έχουμε ξεκαβαλήσει,ο Ηλίας κάνει ένα ακόμα inspection στο ελαστικό του και ψάχνει για απειλητικές πρόκες ...:lol:
Υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από την επιδιόρθωση με κορδόνι στο Παλιοσέλλι...αναμείνατε στις οθόνες σας!!

230108

Aggelos_SV
27/06/2011, 17:35
Το εν λόγω καταφύγιο...

Τελευταίοι έκαναν την εμφάνισή τους Παπ και Βύρωνας,με τον πρώτο θέλοντας να τραβήξει τα βλέματα μας βρόντηξε το Τuono με 0 χλμ κι ευτυχώς πάνω σε ένα παχί στρώμα γρασίδι.Απολογισμός...απολύτως καμία ζημιά εκτός από το πονεμένο πόδι του Παπ

Όσο έπεφτε το σκοτάδι τόσο το κρύο γινόταν και πιο τσουχτερό!

Αφού τακτοποιηθήκαμε στα δωμάτια ακολούθησε μπυροποσία και μάσα υπό το άκουσμα των μοτο-ιστοριών του Παπ και πολύ γέλιο!!

Αποκορύφωμα η προβολή βίντεο από trackday στα Μέγαρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

230109

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:03
Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε πιο νωχελικά απ'ότι είχε αρχικά σχεδιάσει ο Npat και παρότι οι χρόνοι δεν μας άφηναν περιθώριο να πραγματοποιήσουμε τον γύρο της τεχνητής λίμνης πηγών Αωού :sad: ,αποζημιωθήκαμε αρχικά με την πανέμορφη (και άκρως στιφτερή κατ'εμέ) διαδρομή Βωβούσα - Ζιάκας ,και έπειτα από το κομμάτι Γρεβενά - Μέτσοβο.

Όπως έπεφτε το πρωινό φως πάνω στο δρόμο περνώντας τα πυκνά κλαδιά από κάθε λογής δέντρο, τα αδρανή της ασφάλτου αντανακλούσαν όπως το γυαλόχαρτο,στο τμήμα μετά τη Βωβούσα.
Πόσο να αντέξω ο άνθρωπος?!?!?!?! :bigcry: Γιούριααααααααααααααα!!!!!!

Αφού ανασυγκροτηθήκαμε πάλι στα Γρεβενά , Καπετάνιος και Ηλίας πέρνουν το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα λόγω του ελαστικού του Triumph που έχει αρχίσει και πετάει λινά.
Κρίμα γιατί χάσατε πολύ όμορφες διαδρομές,αλλά πάντα υπάρχει η δυνατότητα επανάληψης :winka:

Ε από κει και μετά ξεκινά το ξεσάλωμα ως το Μέτσοβο...απίστευτος δρόμος...απίστευτα τοπία...πολύ ανηφόρα ...και πολύ κυνήγι με nikolasfazer(rataplan) και Βύρωνα!!!
Νιώθω σαν χαζοχαρούμενο αλλά τα ξεραμένα "κακάκια" :lol: σε μέγεθος ταψιού πάνω στις "γραμμές" μου με συνεφέρουν...

Στάση λίγο πριν το Μέτσοβο για φωτο και για να περιμένουμε και τους υπόλοιπους ώστε να αποφασίσουμε...γύρο λίμνης Αωου ή όχι????

Η θέα προς το Μέτσοβο

230110

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:10
Ο Νικόλας(όχι fazer) SV1000s δήλωσε:

"Με αυτή τη διαδρομή ερωτεύτηκα το SV.Τελικά θα το κρατήσω...θα βγάλω και την αγγελία από το φόρουμ"!!!

:sun: :sun:

230112

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:12
:)

230113

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:15
Npat εν μέσω φωτογράφων και παπαράτσι :lol:

230114

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:28
Ξεκινόντας για Μέτσοβο βλέπω τον Βύρωνα να κάνει αναστροφή και να γυρνάει σ'εμάς...
Ψαρώνω...κάτι έγινε???

Βύρωνα πραγματικά ευχαριστώ που προσφέρθηκες να μου δώσεις το Του(μπαν)ονο,και μόνο η κίνηση μετράει ΠΟΛΥ.Τον λόγο στον είπα που δεν ήθελα αλλά και πάλι ευχαριστώ!!!!

230115

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:35
Κάπου στον Ασπροπόταμο...

230116

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:36
:smokin:

230117

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:40

230118

Aggelos_SV
27/06/2011, 18:44
Και για τέλος μία αφιερωμένη σε όλα τα γλυκά αγόρια :lol:

Καφεδάκι στην Πύλη,αποχαιρετώντας όλα τα ωραία που είδαμε το ΣΚ:)

230119

Cpt. Haddock
27/06/2011, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
[...] Εγώ ξεκίνησα μόνος από Δόλιανη,και διατηρώντας τεχνικότατες γραμμές (δεξιά,αριστερά...ωχ μλκα μου λακούυυυυβα!!!!:eyepop: δεξιά πάλι ...όοοοοοχι δεξιά..πρόσεχε ρεεε θα βγεις στις φτέρες ...ωπ να λίγα εκατοστά ασφάλτου να πατήσουμε το λαστιχάκι μας....κλπ κλπ )
φτάνω τον Καπετάνιο ο οποίος κινείτο με αντίστοιχες γραμμές (τι CSS και μαλακίες....:lol: )
και θέλει με το ζόρι να περάσω μπροστά για να του ξεμπαζώνω το δρόμο...ΑΜ ΔΕ :lol:
[...]

:a015: :a015: :a015: :a015: :lol:

spyro
27/06/2011, 20:19
ο υπαίτιος

230135

spyro
27/06/2011, 20:22
πρωι πρωι μετά απο 2 ώρες πραγματικού ύπνου μόνο, έφτασα στα Mc Donalds. Κάποιοι τα κατάφεραν νωρίς, κάποιοι άλλοι όχι και ένας όπως σχεδόν πάντα το παράκανε
:a1:

230136

spyro
27/06/2011, 20:24
οι περισσότεροι πάντως σαν και μένα δεν τη πάλευαν :D

πώς τυχαίνει πάντα μα πάντα το προηγούμενο βράδυ πριν απο τη βόλτα να μη κοιμόμαστε όπως θα πρεπε :look:

230138

mikes
27/06/2011, 20:26
καθικια!!! καποια στιγμη θα γινω και εγω σιδεροκωλος, που θα παει?? θα βαρεθειτε να με βλεπετε!!
και θα ερχομαι πληρως εξοπλισμενος!! (τηλεσκοπικο πηρουνι για τα κοντινα, λασο για τα μακρυνα...)

παντα τετοια παιδες!! και εις ανωτερα!! :beer: :beer: :beer:

spyro
27/06/2011, 20:27
πρώτη κανονική στάση, Πλάτανος. Η ζέστη ξεκίναγε να ανεβαίνει αισθητά στο κάμπο και τα πλατάνια σε εκείνο το μέρος ήταν η σωτηρία μας

230140

andgeo
27/06/2011, 20:29
Ζήλεια ψώρα , πήγαμε κι εμείς το Σάββατο μέχρι τη Βάρκιζα !!! :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

spyro
27/06/2011, 20:29
όπως και η σωτηρία για τα στομάχια αρκετών όπως βλέπετε

:bawl:

230141

spyro
27/06/2011, 20:35
2η στάση, Μαυραναίους.

Η ζέστη ανέβαινε αισθητά και εμείς δεν είχαμε πιάσει ακόμα κανα υψόμετρο της προκοπής, οπότε σαν τα πρόβατα ψάξαμε να βρούμε σκιές :p

230143

spyro
27/06/2011, 20:38
- κοιτά να δει ρε φιλαράκι πόσο ωραίο είναι τελικά αυτό το μηχανάκι.

- ρε συ κάτι άκουσα οτι αυτά χαλάνε

θα μου το ματιάσετε ρε σεις ....

:a26:

230148

spyro
27/06/2011, 20:41
επιτέλους τον είδαμε στους δρόμους, (η αυτού μεγαλειότης, the Baron) ελπίζω να μη κάνει άλλα τόσα χρόνια για να βγει ξανα

230151

Cpt. Haddock
27/06/2011, 20:44
Αμα ειναι καθε φορά που βγαίνει να χρειάζομαι αμορτισερ και λαστιχα, γάμα τα :lol: