PDA

View Full Version : ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

vaska
12/06/2011, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:sick: δεν θα τα καταφέρω τελικά

κα(ύ)λα να περάσετε :wave2:

Τελικά στα πήρε πίσω τα κουπόνια η κυρά έτσι?????

Καλά να σου κάνει γιατί πολύ γλώσσα έβγαλες τελευταία.

:a38: :a38: :a38:

npat
13/06/2011, 23:56
Επειδή βλέπω μαζευόμαστε πάνω από 20 μηχανάκια (ζωή να 'χουμε), να πω δυο πράγματα για το πως το βλέπω να τσουλάει το πράγμα.

Συγκροτημένη πορεία με λίντερ μπροστά, σκούπα πίσω και 20 μηχανάκια να πηγαίνουν στη σειρά με τον ρυθμό του βραδύτερου (σε στυλ ετήσιας), ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ. Δεν δουλεύει! Όχι για τόσα χιλιόμετρα, όχι για τέτοιο πρόγραμμα, όχι για τέτοια διαδρομή!

Οπότε:

- Μεταξύ αυτών που θα είμαστε, βρείτε ο καθένας το παρεάκι του. Κάποιον που ξέρετε, κάποιον που γνωρίζετε τους ρυθμούς του, κάποιον που ταιριάζουν τα χνώτα σας ή οτιδήποτε. Φτιάξτε ζευγαράκια ή γκρουπάκια 3-4 ατόμων. Είτε συμφωνημένα μεταξύ σας απ' την αρχή είτε αυθόρμητα πάνω στην διαδρομή (ΔΕΝ χρειάζεται, φυσικά, να είναι σταθερά για όλη τη διάρκεια της εκδρομής). Σε κάποια κομμάτια μπορεί να πηγαίνουμε όλοι μαζί, σε άλλα όχι.

- Δείξτε κάποιο στοιχειώδες πνεύμα αλληλεγγύης. Αν βρεθείτε να πάτε μαζί δύο-τρία μηχανάκια και ο ένας σταματήσει, σταματήστε κι εσείς, τουλάχιστον για να δείτε τι παίζει. Ιδανικά, συνεχίστε παρέα---μέχρι να βρείτε κάποιο άλλο γκρουπάκι. Μην αφήνετε κάποιον μόνο του (εκτός, φυσικά, αν σας πει ή αν σας κάνει νόημα να φύγετε μπροστά).

- Αν βρεθείτε μόνος σας σε κάποιο κομμάτι (και είστε εντός διαδρομής), τότε, υπό την προϋπόθεση ότι ο ρυθμός σας δεν είναι εντελώς "αλλού" (εκτός κλίμακας και κλίματος), όλο και κάποιος θα βρίσκεται λίγο πιο μπροστά ή λίγο πιο πίσω. Κόψτε ρυθμό για να σας φτάσει και να πάτε παρέα ή επιταχύνετε για να φτάσετε τον μπροστινό.

- Αν κάποιοι μπροστά σταματήσουν (π.χ. για φωτό ή γιατί πιάστηκαν) και γουστάρετε κι εσείς, σταματήστε. Αν όχι, συνεχίστε. Αν δείτε ότι είναι μαζεμένα 5-6 μηχανάκια και δεν έχει χώρο, μην σταματάτε εκεί σώνει και καλά---πάτε λίγο παραπέρα η σταματάτε λίγο αργότερα.

- Οι μεταξύ μας προσπεράσεις, φροντίστε ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ να γίνονται εν γνώση και με την συγκατάθεση του προπορευόμενου. Μην κολλάτε "ρόδα-ρόδα" και μην πιέζετε τον μπροστινό σας. Αν, από την άλλη, δείτε ότι ο πίσω σας έχει ταχύτερο ρυθμό και τον κόβετε, κάντε του νόημα και βοηθείστε τον να περάσει. Μην "τρελαίνεστε" σχετικά με τον ρυθμό σας, ειδικά στα κλειστά κομμάτια. Αν δεν πάτε ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ αργά, είστε μια χαρά. Δεν παίζει κανένα ρόλο αν φτάσετε πέντε λεπτά νωρίτερα ή πέντε λεπτά αργότερα στο σημείο ανασυγκρότησης. Αποφεύγετε τις πολλές στάσεις πέρα απ' τα σημεία ανασυγκρότησης και κρατήστε όσο το δυνατό πιο "σφιχτό" πρόγραμμα (τα χιλιόμετρα είναι πολλά και δεν βγαίνουν αλλιώς). Θυμηθείτε ότι στις στάσεις χάνεται ο περισσότερος χρόνος, ακόμη και αν είναι στάσεις του ενός λεπτού για φωτογραφίες.

- Στα σημεία ανασυγκρότησης μαζευόμαστε όλοι μαζί, και ξαναξεκινάμε. Περιμένουμε όσους άργησαν, ΦΥΣΙΚΑ, αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Μην τους γράφετε στ' αρχίδια σας όλους. Μην την αράζετε κανά μισάωρο κάθε τόσο, επειδή έτσι σας ήρθε. Αν υπάρχει αντικειμενικός και σοβαρός λόγος καθυστέρησης, στείλτε ένα μήνυμα (SMS) σε δυο-τρεις συμμετέχοντες, ώστε να το δουν όσοι φτάσουν στο σημείο ανασυγκρότησης και να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αν θέλετε να παραλείψετε κομμάτι της διαδρομής ή να κάνετε δικό σας πρόγραμμα, στείλτε ένα μήνυμα να μην σας περιμένουμε ασκόπως (π.χ. "Εγώ με τον trooper πεταγόμαστε μία Γιάννενα για τσιγάρα. Συνεχίστε και τα λέμε το βράδυ στη Βοβούσα").

- Τα περισσότερα σημεία ανασυγκρότησης τα ορίζουμε στο περίπου, ΕΠΑΝΩ στην διαδρομή, σε εύκολα σημεία (π.χ. σε κάποια διασταύρωση ή είσοδο χωριού), ώστε να μπορεί όποιος περνάει να δει σχετικά εύκολα τα σταματημένα μηχανάκια. Επειδή δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει στα σημεία εκ των προτέρων, ΑΝ δεν υπάρχει χώρος για 20 μηχανάκια, τότε κάθονται ένας / δυο και περιμένουν τους πίσω να περάσουν. Οι υπόλοιποι κάνουν στάση σε ένα καλύτερο σημείο παρακάτω. Τις λεπτομέρειες τις βλέπουμε κατά περίπτωση.

- Κάποια κομμάτια μεταξύ σημείων ανασυγκρότησης μπορεί να τα κάνουμε όλοι μαζί. Αν οι ρυθμοί μας ταιριάξουν τόσο πολύ και "συγχρονιστούμε" τόσο καλά σαν παρέα, μπορεί να πάμε και παντού όλοι μαζί (αυτό θα ήταν το ιδανικό). Λογικά όμως, και μάλλον αναπόφευκτα, σε κάποια τμήματα και σε κάποιο βαθμό, θα "σκορπίσουμε". Τα σημεία ανασυγκρότησης δεν θα είναι κάθε πέντε χιλιόμετρα, ούτε σε κάθε διασταύρωση. Δεν θα είναι, πάντως, ούτε "δυο μέρες μακριά" το ένα απ' το άλλο.

Για να πάρετε μια ιδέα, τα σημεία ανασυγκρότησης της πρώτης μέρας θα είναι κάαααπως έτσι (τα αναφέρω λίγο-πολύ ενδεικτικά, μπορεί να αλλάξουν):

Σκέλος 1:

Σημείο 1: Μετά το καινούριο κομμάτι της Εθνικής με τα τούνελ (πέταλο Μαλιακού), ΤΟ ΠΡΩΤΟ βενζινάδιο (ΣΕΑ) που βρίσκουμε πάνω στο δρόμο πλησιάζοντας στην Λαμία. Ανεφοδιαζόμαστε εκεί.

Σημείο 2: Έξω από το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Έχοντας μόλις βγει απ' την πόλη (με κατεύθυνση προς Γιάννενα), επάνω στον δρόμο, δεξιά. Φτάνοντας στο σημείο να έχετε ήδη ανεφοδιαστεί ή, τουλάχιστον, να έχετε αρκετή βενζίνη για μέχρι τα Γρεβενά.

Σημείο 3: Στη Μύκανη για καφέ και ξεκούραση. Περνάμε το Μουργκάνι, κάνουμε δεξιά προς Γρεβενά, περνάμε την διασταύρωση για Αγ. Δημήτριο, λίγο πριν το Αγιόφυλο, στην τοποθεσία "Μύκανη". Αμέσως μετά από γεφυράκι, επάνω στο δρόμο, έχει στα αριστερά μαγαζιά με πολλά πλατάνια.

Σκέλος 2:

Σημείο 4: Στους Μαυραναίους. Στο βενζινάδικο του χωριού. Ή βάζουμε βενζίνη εδώ ή, για πιο σίγουρα, να έχετε φουλάρει στα Γρεβενά (όχι νωρίτερα).

Σημείο 5: Κοντά στο Παλιοσέλλι, στην διασταύρωση προς Βρυσοχώρι.

Σημείο 6: Στο Τσεπέλοβο (μπαίνοντας στο χωριό ή μέσα, όπου βολεύει καλύτερα)

Σημείο 7: Στη Δολιανή ή λίγο πριν (κάπου πάνω στο δρόμο).

Σημείο 8: Στο καταφύγιο στην Βοβούσα.

npat
14/06/2011, 00:01
Γενικά πάντως (επειδή το κόβω ότι πολλοί θα βαρεθείτε να διαβάσετε το παραπάνω) το σωστό μενταλιτέ είναι:

Πάω βόλτα μόνος μου, σε μια διαδρομή που τυχαίνει την ίδια μέρα και ώρα να κινούνται, με τον ίδιο περίπου ρυθμό και καμιά εικοσαριά φίλοι μου. Πολλά κομμάτια θα τα κάνουμε μαζί, κάποια ίσως όχι.

και όχι

Πιανόμαστε απ' το χεράκι και πάμε βόλτα όλοι μαζί...

(το σίγουρο πάντως είναι ότι βράδυ θα κοιμηθούμε μαζί, σχεδόν αγκαλίτσα)

:lol: :lol:

thou-vou
14/06/2011, 09:19
Σύντροφε οργανωτή...
δεν μπορώ να δεσμεθυώ και όλα θα κριθούν πραγματικά τελευταία στιγμή αλλά
ούτε κρεβάτι θέλω :blush: ούτε πατέρα ψάχνω....:eyepop: ελπίζω να μην σας μπερδεύω με την περίπτωση μου. Γνωρίζω ότι αν τα καταφέρω θα έχω την ευθύνη εγώ να σας βρώ, να κοιμηθώ να φάω κτλ κτλ...
σας αγαπώ ούτως ή αλλέως
ΥΓ. Αν υπάρχουν αλλαγές στις διαδρομές ώρες κτλ πλιζ δημοσιοποιήστε...
:wave2:

npat
14/06/2011, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou

σας αγαπώ ούτως ή αλλέως

Ki emeis agapame thou-vou

npat
14/06/2011, 10:38
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα πρέπει να ξέρω αν θα έρθετε (χωρίς ερωτηματικά) και αν θέλετε κρεβάτι.

Κοιτάξτε τη λίστα συμμετοχών. Αν δείτε το όνομά σας, θεωρώ ότι θα έρθετε.

ΟΠΟΤΕ:

- Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την περιγραφή της εκδρομής ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στα πρώτα ποστ.

- Ξαναδιαβάστε τα μια.

- Αποφασίστε τι θα κάνετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην με γράψετε στ' αρχίδια σας, και μην αρχίσουμε αλλαγές μετά την Πέμπτη.

manhunter
14/06/2011, 10:44
Παρακαλώ να διαγραθώ..
Θα μας φάνε το μπάτζετ οι Ιταλίδες.

Καλούς δρόμους εκεί πάνω

:beer: :beer:

Tpap
14/06/2011, 10:58
Αμ οφφ αλσο. :(
Η μέση μου δεν λέει ΟΚ για καβάλημα, ακόμη... :wave2:

spyro
14/06/2011, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

:a26:

Μια φορά είπαμε να σε δούμε σε βόλτα και σένα

daz
14/06/2011, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου θα πρέπει να ξέρω αν θα έρθετε (χωρίς ερωτηματικά) και αν θέλετε κρεβάτι.

ΟΠΟΤΕ:

- Διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την περιγραφή της εκδρομής ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ στα πρώτα ποστ.

- Ξαναδιαβάστε τα μια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην με γράψετε στ' αρχίδια σας, και μην αρχίσουμε αλλαγές μετά την Πέμπτη.

Εγώ που δεν θέλω κρεβάτι πειράζει να μην πω τίποτα μέχρι την Πέμπτη? :D :look:

Εξ' άλλου μπορεί μπορεί να σας περιμένω εκεί που θα σταματήσετε για καφεδάκι το πρωί της πρώτης μέρας και το βράδυ να επιστρέψω Θεσ. ή να κοιμηθώ σε σκηνή.
Να σας βρω στο τέλος της πρώτης μέρας ακολουθώντας δικό μου δρομολόγιο.
Ή να πιούμε μαζί τον πρώτο καφέ της δεύτερης μέρας και να σας συνοδεύσω μέχρι Αθήνα.
Μπορεί και τίποτα απ' τα παραπάνω.

Ξέρεις τώρα, ξεκάθαρα πράγματα! :lol:

gixxerpap
14/06/2011, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

αυτά τα καλά έχουν τα γηρατειά .... βρίσκεις εύκολα δικαιολογία .....

229011

npat
14/06/2011, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz

Εξ' άλλου μπορεί μπορεί να σας περιμένω εκεί που θα σταματήσετε για καφεδάκι το πρωί της πρώτης μέρας και το βράδυ να επιστρέψω Θεσ. ή να κοιμηθώ σε σκηνή.
Να σας βρω στο τέλος της πρώτης μέρας ακολουθώντας δικό μου δρομολόγιο.
Ή να πιούμε μαζί τον πρώτο καφέ της δεύτερης μέρας και να σας συνοδεύσω μέχρι Αθήνα.
Μπορεί και τίποτα απ' τα παραπάνω.

Εσύ όταν ξεκαθαρίσεις την τρικυμιά στο κρανίο, μας λες τότε. Η και όχι. Η σε βλέπουμε φάντη μπαστούνι στον καφέ της πρώτης μέρας. Η πετυχαίνουμε ένα τενερέ ξεκαπίστρωτο κάπου στη διαδρομή. Ή ερχόμαστε και σε παίρνουμε εμείς από την Θεσσαλονίκη. Η βρισκόμαστε όλοι μαζί στην Άρτα (ασχετο?). Η μπορεί και τίποτε απ' τα παραπάνω...

daz ήταν και πέρασε...

(Υ.Γ.: Σου στέλνω με π.μ. το κινητό μου, ή και όχι)

:lol: :lol: :lol:

zizou
14/06/2011, 17:16
Γεια χαρα κ απο εμενα.Ειμαι καινουριος στο φορουμ,δεν γνωριζω κανεναν,οδηγω ενα ταπεινο
CBF 500,δεν εχω βγει ποτε μαζι με τοσες πολλες μηχανες για τοσοοοοοοο μεγαληηηηηη βολτα σε τοσοοοοο μικρο διαστημα αλλα ψηνομαι πολυ να ερθω ξεροντας κ λιγο τα μερη λογω της γυναικας
μου (καταγεται απο τα συβοτα) κ μπορω να βεβαιωσω κ γω οτι η διαδρομες κ τα τοπια ειναι εκπληκτικης ομορφιας.
Δεν ειμαι καινουργιος κ απειρος οδηγος αλλα προβληματιζομαι.
Θα'θελα τη γνωμη σας.

spyro
14/06/2011, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από zizou
Γεια χαρα κ απο εμενα.Ειμαι καινουριος στο φορουμ,δεν γνωριζω κανεναν,οδηγω ενα ταπεινο
CBF 500,δεν εχω βγει ποτε μαζι με τοσες πολλες μηχανες για τοσοοοοοοο μεγαληηηηηη βολτα σε τοσοοοοο μικρο διαστημα αλλα ψηνομαι πολυ να ερθω ξεροντας κ λιγο τα μερη λογω της γυναικας
μου (καταγεται απο τα συβοτα) κ μπορω να βεβαιωσω κ γω οτι η διαδρομες κ τα τοπια ειναι εκπληκτικης ομορφιας.
Δεν ειμαι καινουργιος κ απειρος οδηγος αλλα προβληματιζομαι.
Θα'θελα τη γνωμη σας.

φιλαράκι δεν είναι πυρινική φυσική και όλα γίνονται σε αυτη τη ζωή αλλά ...

καλό είναι να κάνεις κανα 2 βόλτες πιο κοντινές πρώτα με κάποια παιδιά απο εδω μέσα ωστε να γνωριστείς και να σε γνωρίσουν, πρωτού επιχειρήσεις κάτι τόσο μακρύ.

zizou
14/06/2011, 17:27
Καλα τα λες.Ευχαριστω

daz
14/06/2011, 18:02
Εσύ όταν ξεκαθαρίσεις την τρικυμιά στο κρανίο, μας λες τότε. Η και όχι. Η σε βλέπουμε φάντη μπαστούνι στον καφέ της πρώτης μέρας. Η πετυχαίνουμε ένα τενερέ ξεκαπίστρωτο κάπου στη διαδρομή. Ή ερχόμαστε και σε παίρνουμε εμείς από την Θεσσαλονίκη. Η βρισκόμαστε όλοι μαζί στην Άρτα (ασχετο?). Η μπορεί και τίποτε απ' τα παραπάνω...

daz ήταν και πέρασε...

:rotflmao: :rotflmao:

Πως με καταλαβαίνεις! :lol:

:beer: :beer: :beer:

vaska
14/06/2011, 18:10

daz ήταν και πέρασε...

Ρε Νικόλα ο άνθρωπος έχει πρόβλημα λέμε, βόλτα που δεν έχει 3 νομούς το λιγότερο είναι περίπατος για τον σουπιά. Είμαι σίγουρος ότι κάπου θα σας βρει, αλλά μπορεί και όχι

:bawl: :bawl: :bawl:

TROOPER
15/06/2011, 08:19
μετα λυπης μου δηλωνω ακυρος.

δεν γινονται ολα μαζι τελικα.

καλα να περασετε.

spyro
15/06/2011, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

καλα να περασετε.

:a11:

Κακως,

θα βλεπες ότι όλες οι απαντήσεις στις εσωτερικές σου αναζητήσεις τον τελευταίο καιρό, θα τις εύρισκες εκεί ψηλά στα βουνά του Ζαγορίου στο καταφύγιο το βράδυ αγκαλιά με τα φιλαράκια :D

npat
15/06/2011, 09:07

καλα να περασετε.

Πααααπ! Βάλε κοτόπουλα ρε!

(Κρίμα πάντως ρε Γιώργη)

sapila racing
15/06/2011, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
:a11:

Κακως,

θα βλεπες ότι όλες οι απαντήσεις στις εσωτερικές σου αναζητήσεις τον τελευταίο καιρό, θα τις εύρισκες εκεί ψηλά στα βουνά του Ζαγορίου στο καταφύγιο το βράδυ αγκαλιά με τα φιλαράκια :D

Οι απαντήσεις αυτες δίνονται μόνο στις Σέρρες. :winka:

Ο λόγος που δεν έρχομαι στην βόλτα είναι οτι 16/17 Ιούλη παω Σέρρες.
Κουπόνια τέλος! :bigcry:

byron
15/06/2011, 09:59
Πααααπ! Βάλε κοτόπουλα ρε!

:smokin:

229041

TROOPER
15/06/2011, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Οι απαντήσεις αυτες δίνονται μόνο στις Σέρρες. :winka:

Ο λόγος που δεν έρχομαι στην βόλτα είναι οτι 16/17 Ιούλη παω Σέρρες.
Κουπόνια τέλος! :bigcry:

κουφαλα πως με νοιωθεις !!!:beer: :beer:

(απλα το δικο μου θεμα δεν ειναι τα κουπονια αλλα τα λ7.θελω και λιγες διακοπες)

road spirit
15/06/2011, 10:38
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

ΟΠΟΤΕ:

- Ξαναδιαβάστε τα μια.

99% δεν θα έρθω Νίκο ...
και αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή θα ρυθμίσω μόνος μου το ρυθμό μου κλπ κλπ και σας βρίσκω όπου κάτσει ...

Cpt. Haddock
15/06/2011, 10:41
Τελικα Νικο σε βλέπω να πηγαινεις μονος σου :lol:

Θα ξέρω την τελευταία στιγμή αν θα μπορώ (τεχνικοι λόγοι - u know), αλλα σιγουρα σκηνή, οποτε για το καταφυγιο κανε τα κουμάντα σου :winka:

:beer:

filipp0s
15/06/2011, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
99% δεν θα έρθω Νίκο ...
και αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή θα ρυθμίσω μόνος μου το ρυθμό μου κλπ κλπ και σας βρίσκω όπου κάτσει ...

same shit here... :(

(στην τελικη κουβαλαω σκηνη αμα κατσει)

filipp0s
15/06/2011, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τελικα Νικο σε βλέπω να πηγαινεις μονος σου :lol:

π@π@ρι@ ΠΣΚ ανασυγκροτηση... :lol:

Cpt. Haddock
15/06/2011, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s

Κοιτα, ο Νικόλας, ο αλλος Νικόλας, εσυ κι εγω ειναι μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ανασυγκρότηση του πρωτου πυρήνα :lol:

byron
15/06/2011, 12:09
same shit here... :(

:evil: :evil: :evil:

rantanplan
15/06/2011, 18:24

εγω ειμαι μεσα 1000% δεν αλαζω με την καμια που να καει το πελεκουδι

Ichigo
15/06/2011, 19:44
npat δώσε πόνο και στροφιλίκι λέμε!! :smokin:

gcrook
15/06/2011, 21:58
Μλκες ετσι οπως το πατε θα δηλωσω συμμετοχη.:lol:

Νπατ μην ξενερωνεις ρε υπαρχει και η Καλοπουλα.:bawl: :bigcry:

gixxerpap
15/06/2011, 22:31

καλα να περασετε.

:wave2: βρε κουτό, μην αγχώνεσαι... δε θα έχουμε χρονόμετρα στην εκδρομή...

gixxerpap
15/06/2011, 22:37
νικόλα όλα πάνε κατ' ευχήν!σιγά σιγά ξεφορτωνομαστε τα κουλαδια και θα φφφχαριστηθουμε διαδρομη!

antsoar
15/06/2011, 22:38
Count me in lads :evil: :smokin:

npat
15/06/2011, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
νικόλα όλα πάνε κατ' ευχήν!σιγά σιγά ξεφορτωνομαστε τα κουλαδια και θα φφφχαριστηθουμε διαδρομη!

Χαλαρά! Ο Κρούκης με φοβίζει λίγο (που μπορεί να δηλώσει συμμετοχή). Αλλά δεν πειράζει, θα του πούμε ότι το ραντεβού είναι Καλοπούλα και καθαρίσαμε!

npat
15/06/2011, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Count me in lads :evil: :smokin:

Σκηνή ή κρεβάτι?

alexxxcbr
15/06/2011, 23:26
Aκυροι και εγω και ο φιλος μου.Δεν θα προλαβω να παρω το μηχανακι απο το σερβις και να βαλω και λαστιχα.
Καλα να περασετε οσοι πατε

:wave2: :wave2:

gcrook
15/06/2011, 23:33
Παιδια μην ακυρωνετε συμμετοχες για πλακα τα γραφουνε.
Και εκεινοι κουλαδια ειναι ετσι τα λενε μωρε για να εμψυχωνονται.
Εγω θα σας προτεινα να πατε και να παρετε και φιλους σας μαζι που δεν εχουν κανει πολλες βολτες να μαθουνε. :smokin: :D :D :D :D :D

rantanplan
16/06/2011, 00:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παιδια μην ακυρωνετε συμμετοχες για πλακα τα γραφουνε.
Και εκεινοι κουλαδια ειναι ετσι τα λενε μωρε για να εμψυχωνονται.
Εγω θα σας προτεινα να πατε και να παρετε και φιλους σας μαζι που δεν εχουν κανει πολλες βολτες να μαθουνε. :smokin: :D :D :D :D :D

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

ti μ@κ@κ@ς ΕΙΣΑΙ

desdichado
16/06/2011, 08:05
Και ΠΣΚ-Βόλτα ΚΑΙ στο Κάϊρο το απόγευμα ???

ΔΝΤ, όσο γρήγορη και να είναι η επιστροφή...

Count me out

antsoar
16/06/2011, 11:14
Σκηνή ή κρεβάτι?

Κρεβάτι :blush:

Cpt. Haddock
16/06/2011, 11:15
Κρεβάτι :blush:

Το αυτοκόλλητο που λέει adventure, βγάλτο και βάλε ενα Lounge Suite :smokin:

(υ.γ. θα μιλήσουμε για το tailbag :beer: )

MikeG
16/06/2011, 11:21
MikeG άκυρος. Συμ πέφτει εν τέλει με το ταξίδι στη Γερμανία.

latris mixanis
16/06/2011, 12:33
Νίκο εσύ τελικά θα πας?? Βλέπω ότι οι άλλοι ακυρώνουν σιγά σιγά :lol:

npat
16/06/2011, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Νίκο εσύ τελικά θα πας?? Βλέπω ότι οι άλλοι ακυρώνουν σιγά σιγά :lol:

Από το καταστατικό της ΠΣΚ που θεμελιώθηκε στην ιδρυτική πράξη (νομίζω ήσουνα παρούσα όταν μπήκε ο θεμέλιος λίθος ένα βράδυ στο υποβρύχιο---προ ιμπεριαλιστικού σχίσματος---μετά από πολλά τσίπουρα) :

- Λίγοι είναι καλοί... και πολλοί καλύτεροι (όλοι ευπρόσδεκτοι αλλά η εκδρομή θα γίνεται ακόμη και μόνο με τους αρχικούς προσυπογράφοντες)

Άσχετα Έλενα αν κάποια ιδρυτικά (βεβαίως, βεβαίως) μέλη κάνουν ότι το έχουν ξεχάσει και το παίζουν ντίβες και σεχταριστές.

npat
16/06/2011, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
MikeG άκυρος. Συμ πέφτει εν τέλει με το ταξίδι στη Γερμανία.

Γαμημένη ανάκληση πάλι, ε?

Καλά να περάσεις Μάικ. Πιες και μια weissbier για μας!

:beer: :beer:

antsoar
16/06/2011, 13:08
Το αυτοκόλλητο που λέει adventure, βγάλτο και βάλε ενα Lounge Suite :smokin:

(υ.γ. θα μιλήσουμε για το tailbag :beer: )

Εγώ φταίω που το "πράγμα" μετατρέπει τα Ελληνικά καλντερίμια

σε Γερμανικές Αούτομπαν :D

latris mixanis
16/06/2011, 13:40
Από το καταστατικό της ΠΣΚ που θεμελιώθηκε στην ιδρυτική πράξη (νομίζω ήσουνα παρούσα όταν μπήκε ο θεμέλιος λίθος ένα βράδυ στο υποβρύχιο---προ ιμπεριαλιστικού σχίσματος---μετά από πολλά τσίπουρα) :

Άσχετα Έλενα αν κάποια ιδρυτικά (βεβαίως, βεβαίως) μέλη κάνουν ότι το έχουν ξεχάσει και το παίζουν ντίβες και σεχταριστές.

:blush:

Είναι λαβωμένα τα ιδρυτικά γι αυτό ... :D

:lol:

costas81
16/06/2011, 15:33
Καλησπέρα,

εγώ 80% θα έρθω. Παίζει ένα 20% να μην μπορώ λόγο εργασίας.
Υπάρχει πιθανότητα 20% και ίσως τα παραλέω να πρέπει Σάββατο να έρθω στην δουλειά.
Αλλιώς μέσα και με κρεβάτι όπως έχω πει.

Πως το διαχειριζόμαστε αυτο;

npat
16/06/2011, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Καλησπέρα,

Υπάρχει πιθανότητα 20% και ίσως τα παραλέω να πρέπει Σάββατο να έρθω στην δουλειά.

Κάτι θα κάνουμε, μην ανησυχείς...

Protesilaos1
16/06/2011, 23:12
Μόλις κατάφερα την αλλαγή της βάρδιας από 25/6 για 02/7, επομένως

η συμμετοχή μου θεωρείται σίγουρη, όσο σίγουρος μπορεί να είναι

κάποιος αυτές τις μέρες.

Α να μην ξεχάσω, ένα μονόκλινο στο ξενοδοχείο ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ παρακαλώ!!

tati
17/06/2011, 08:24
Κρούκη βλέπω το εργαλείο.........μήπως το ετοιμάζεις???????:D :cool: :p :)

Aggelos_SV
17/06/2011, 12:43
bikerted off????

Φτουυυυ ...με ποιόν θα παίζω τα κουβαδάκια μου τώρα??? :a35:

Μλκ κρούκη κάνε τα κουμάντα σου :winka:

spyro
17/06/2011, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
bikerted off????

:eyepop:

:a66:

γ@μω τις Σέρρες μου γ@μώ

fournas
17/06/2011, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Καλησπέρα,

να σου δωσω το ΚΤΜ να τα προλαβεις ολα ? :smokin:

bikerted
17/06/2011, 14:46
:eyepop:

:a66:

γ@μω τις Σέρρες μου γ@μώ

Δε φταίνε οι Σέρρες ρε φίλε!!!
αυτές στο πρόγραμα ήτουνΕ!!!!!

Κάποια άλλα έκτακτα έξοδα όμως....... :( :mad:

gcrook
17/06/2011, 15:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Κρούκη βλέπω το εργαλείο.........μήπως το ετοιμάζεις???????:D :cool: :p :)

Γεμισαμε ρουφιανους στο Βυρωνα:rotflmao: :rotflmao: :wave2:

gixxerpap
17/06/2011, 15:53
γιώργη, εντάξει σε ασφάλισα;)

gcrook
17/06/2011, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γιώργη, εντάξει σε ασφάλισα;)

Ουφ.
Τωρα μπορω να βροντηξω με την ησυχια μου.:D

Cpt. Haddock
17/06/2011, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ουφ.
Τωρα μπορω να βροντηξω με την ησυχια μου.:D

Ξέρω καποιον που μπορει να το στο κανει με στυλ :bawl: :lol: :rotflmao:

gixxerpap
18/06/2011, 15:09
Ξέρω καποιον που μπορει να το στο κανει με στυλ :bawl: :lol: :rotflmao:

πρόσεξε τι θα πεις, γιατί εσένα δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σε ασφάλισα...ξέρεις, αυτά τα κομπιούτερ...διαόλου πράγματα ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
18/06/2011, 21:42
:a7:

attreidis
19/06/2011, 01:48
παιδιά επειδή ειλικρινά δεν αντέχω να διαβάσω 30 σελίδες παίζει να βάλει κάποιος έναν χάρτη της διαδρομής για να δω μήπως βολέψει να έρθω?
παρεπιπτόντως είμαι θεσσαλονίκη...

rantanplan
19/06/2011, 05:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από attreidis
παιδιά επειδή ειλικρινά δεν αντέχω να διαβάσω 30 σελίδες παίζει να βάλει κάποιος έναν χάρτη της διαδρομής για να δω μήπως βολέψει να έρθω?

o χάρτης ειναι στην πρωτη σελιδα στο δευτερο ή στο πρώτο ποστ υπάρχει λινκ

npat
19/06/2011, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από attreidis

Οι 30 σελίδες είναι σχεδόν όλες σπαμ. Αγνόησέ τες. Διάβασε τα 3 πρώτα ποστ όπου υπάρχει συγκεντρωμένη όλη η ουσία. Εκεί θα βρεις και αναλυτική περιγραφή της διαδρομής και λινκ σε google maps χάρτες.

Cpt. Haddock
20/06/2011, 12:46
Μπήκαμε στην τελευταία εβδομαδα... :look:
(χωρις ακομα να ξερω αν θα μπορω... τεσπα)

Νικ, η αναχώρηση να γινει 6:30 το αργοτερο. Εχει πιάσει τρελή ζεστη κι ο καμπος θα βραζει
:sick:

spyro
20/06/2011, 13:38
......... Εχει πιάσει τρελή ζεστη κι ο καμπος θα βραζει

δεν τη γλυτώνουμε με τίποτα τη ζέστη. Καλύτερα να το πάρουμε απόφαση λέω εγώ

:D

npat
20/06/2011, 14:01
Θα φύγουμε νωρίς. Στον κάμπο θα ήμαστε πρωί πριν μαξάρει η θερμοκρασία, και θα κινούμαστε και με κάποιες ταχύτητες. Από Γρεβενά και μετά τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν.

Ας φιξάρουμε το ραντεβού:

Ραντεβού, Σάββατο 25 Ιούνη, 06:00 στα McDonnalds. Αναχώρηση 06:30 αυστηρά.

siraxanz
20/06/2011, 14:01
Το ζουλεύω το βολτακι αλλά πρεπει να ειμαι στην Χαλαρούπολη Δευτέρα πουρνό-πουρνο με το τουτου....

Καλό ταξίδεμα παληκάρια! :)

spyro
20/06/2011, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Το ζουλεύω το βολτακι αλλά πρεπει να ειμαι στην Χαλαρούπολη Δευτέρα πουρνό-πουρνο με το τουτου....

Καλό ταξίδεμα παληκάρια! :)

Θα ταίριαζες στη παρέα ... κρίμα,

next time

On another note ... με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες όταν κάνει ζέστη στην ελλάδα κάνει ζέστη είτε είσαι στα 200μ ηψόμετρο είτε στα 1.200. άσε που στα 1.200 με έχει βαρέσει και περισσότερο.

Όταν έχει ζέστη τα μόνα σημεία που κάνει δροσιές είναι μέσα σε χαράδρες οπου φέρνει ρευματα.

Έχω πέσει Περιβόλι και Βοβούσα καλοκαιρι και έχω λιώσει.

npat
20/06/2011, 14:46

Έχω πέσει Περιβόλι και Βοβούσα καλοκαιρι και έχω λιώσει.

Οι μέγιστες μπορεί πράγματι να κρατιούνται ψηλά, αλλά υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στις ελάχιστες και στο variability (πςςς...). Πράγμα που σημαίνει: Προετοιμαστείτε κιόλας για την πιθανότητα της πρώτες πρωινές ώρες στη Βοβούσα να κάνει κρύο (ειδικά οι σκηνίτες).

Επίσης, πείτε με παλαβό, αλλά εγώ αδιάβροχα ΘΑ ΠΑΡΩ μαζί. Εσείς κάνετε όπως καταλαβαίνετε.

antsoar
20/06/2011, 14:47
Για πείτε μια

Δέρματα ?

ή

Κορντούρες ? :look: :confused:

npat
20/06/2011, 14:49
Για πείτε μια

Δέρματα ?

ή

Κορντούρες ? :look: :confused:

Αν έχεις επιλογή, δέρματα φυσικά!

Aggelos_SV
20/06/2011, 14:54
Ερώτηση τεχνικής φύσεως.

Στο καταφύγιο,τα κρεβάτια θα μας περιμένουν στρωμένα και με τσάκιση στο σεντονάκι ήηηηη να κουβαλάω sleeping bag?

Από τις φωτο του καταφυγίου πάντως έχω την εντύπωση ότι το δεύτερο δεν το αποφεύγω/ουμε.

Αν έχεις info Νίκο ευπρόσδεκτες.Όσο λιγότερα κουβαλάμε τόσο το καλύτερο.:winka:

npat
20/06/2011, 14:58
Ερώτηση τεχνικής φύσεως.

Στο καταφύγιο,τα κρεβάτια θα μας περιμένουν στρωμένα και με τσάκιση στο σεντονάκι ήηηηη να κουβαλάω sleeping bag?

Από τις φωτο του καταφυγίου πάντως έχω την εντύπωση ότι το δεύτερο δεν το αποφεύγω/ουμε.

Δεν ξέρω. Εγώ θα έφερνα έναν ψιλό υπνόσακο, ή τουλάχιστον δυο σεντονάκια και καμια πετσέτα. Θα ρωτήσω πάντως όταν τον ξανα-πάρω τηλ. αύριο / μεθαύριο.

Cpt. Haddock
20/06/2011, 16:24
Εγω θα πώ ενα:

Κουβαλήστε. Δεν πάμε μεχρι Επιδαυρο και πισω, θα ανεβουμε σημεία που δεν πατάει ψυχη. Φερτε ενα κιτ επιδιόρθωσης ελαστικών. Ενα φαρμακειο. Κανα ελαστικους ιμάντες/διχτάκι έξτρα. Χαρτομάντηλα.

Καλύτερα να έχετε φερει κατι μαζι σας που δε θα σας χρειαστεί, παρα να ζητάτε τα πιο απλά απο τους άλλους (που δε θα σας δώσουν έτσι κι αλλιως :smokin: )

Στο κατω-κατω κι ενας υπνοσακος κι ενα σακίδιο δε θα σας ανεβάσουν το χρονο στο γυρολόγιο.

Είπαμε, θα παμε με τουριστικους ρυθμους :look:

:rotflmao:

spyro
20/06/2011, 16:31
Ερώτηση τεχνικής φύσεως.

σχεδόν σίγουρα σου λέω οτι δε θα χει τίποτα. Καταφύγιο είναι δεν είναι δωμάτια.

:winka:

sniper
20/06/2011, 16:36
Εγω θα πώ ενα:

Κουβαλήστε. Δεν πάμε μεχρι Επιδαυρο και πισω, θα ανεβουμε σημεία που δεν πατάει ψυχη. Φερτε ενα κιτ επιδιόρθωσης ελαστικών. Ενα φαρμακειο. Κανα ελαστικους ιμάντες/διχτάκι έξτρα. Χαρτομάντηλα.

Καλύτερα να έχετε φερει κατι μαζι σας που δε θα σας χρειαστεί, παρα να ζητάτε τα πιο απλά απο τους άλλους (που δε θα σας δώσουν έτσι κι αλλιως :smokin: )

Στο κατω-κατω κι ενας υπνοσακος κι ενα σακίδιο δε θα σας ανεβάσουν το χρονο στο γυρολόγιο.

Είπαμε, θα παμε με τουριστικους ρυθμους :look:

:rotflmao:

και γκάφερ..

Cpt. Haddock
20/06/2011, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και γκάφερ..

Φαε τη γλώσσα σου γκαντέμη :mad:

(άσχετα αν έχεις δίκιο)

npat
20/06/2011, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και γκάφερ..

Χιλιόμετρα γκάφερ!

Α! Και τα κατέμ καλού-κακού τσεκάρετε και διπλοτσεκάρετε ότι δεν έχει λήξει η οδική σας!

spyro
20/06/2011, 16:42
Χιλιόμετρα γκάφερ!

Α! Και τα κατέμ καλού-κακού τσεκάρετε και διπλοτσεκάρετε ότι δεν έχει λήξει η οδική σας!

:a38:

να βρεις δικιά σου ρε. εμεις τη δικιά μας δε στη δίνουμε

daz
20/06/2011, 18:26
:a014: :a014:

costas81
20/06/2011, 18:32
θέλω βόλτα λέμε!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
21/06/2011, 10:08
Σφουγγαρίσαμε ελαφρώς :wave2:

Ichigo
21/06/2011, 10:27
δεν τη γλυτώνουμε με τίποτα τη ζέστη. Καλύτερα να το πάρουμε απόφαση λέω εγώ

:D

Kai ti mas noiazei emas? To mono pou fovomaste einai na mi mas pesei o ouranos sto kefali :smokin:
Pou elege kai o Obelix:D

Cpt. Haddock
22/06/2011, 11:17
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ!

Μεχρι την τελευταία στιγμή παίζεται αν θα έρθω. Εαν δεν ειμαι 6:30 στα Mac, φεύγετε, το πολύ πολυ να σας προλαβω στο δρόμο.

(εύκολα :smokin: )

antsoar
22/06/2011, 22:48
Το Ανήλιο - Χαλίκι είναι χώμα ?

daz
22/06/2011, 23:05
Μάλλον θα πιω καφεδάκι μαζί σας στο Μουργκάνι και μετά θα συνεχίσω κάνοντας περίπου το δρομολόγιο που θα κάνετε εσείς την επόμενη για να επιστρέψετε.
Δυστυχώς Σάββατο απόγευμα πρέπει να είμαι Αθήνα.

spyro
23/06/2011, 05:50

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=117524&perpage=10&pagenumber=1

ριξε μια ματια στη φωτο κατω κατω

George20vt
23/06/2011, 08:21

229855

Cpt. Haddock
23/06/2011, 16:25
[B][...]Μεχρι την τελευταία στιγμή παίζεται αν θα έρθω. [...]

Αυτη τη στιγμη η απόδοση ειναι στο 1,1 :smokin:

gixxerpap
23/06/2011, 16:29
Αυτη τη στιγμη η απόδοση ειναι στο 1,1 :smokin:

παράνομο φιλαράκι, παράνομο? δε σε βλέπω έξω το σ/κ ...:lol:

Cpt. Haddock
23/06/2011, 16:34
Αισθανομαι μια αδιαθεσία :lol:

tati
23/06/2011, 16:46
Δεν ξέρω. Εγώ θα έφερνα έναν ψιλό υπνόσακο, ή τουλάχιστον δυο σεντονάκια και καμια πετσέτα. Θα ρωτήσω πάντως όταν τον ξανα-πάρω τηλ. αύριο / μεθαύριο.

έχουμε κανα νέο οσο για τα σεντόνια ή υπνόσακο?φέρνουμε?

tati
23/06/2011, 16:49
Αισθανομαι μια αδιαθεσία :lol:

σωστα, οχι για μας για τη δουλειά ελπίζω:evil:

npat
23/06/2011, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
έχουμε κανα νέο οσο για τα σεντόνια ή υπνόσακο?φέρνουμε?

Σεντόνια υπάρχουν στο καταφύγιο. Πετσέτες και παντόφλες φέρτε.

Dfoud
23/06/2011, 18:18
Καλού κακού να έχουμε και κανένα φουτεράκι / φλισάκι!

229882

Dfoud
23/06/2011, 18:21
Και κανένα αδιάβροχο!

Η τάση του καιρού λέει για βροχούλα στην ευρύτερη περιοχή.

http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_forecast_gr.php?area_id=gr

npat
23/06/2011, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dfoud
Καλού κακού να έχουμε και κανένα φουτεράκι / φλισάκι!

25 μέγιστη / 7 ελάχιστη στη Βοβούσα... Μια χαρά! Πάρτε ζακετάκια!

Πιθανότητα ελαφράς βροχόπτωσης το Σάββατο το βράδυ (μάλλον θα έχουμε φτάσει, αλλά κανένα αδιάβροχο ας βρίσκεται, καλού-κακού).